Huvud
Analyser

Stearinljus med propolis från prostatit

Stearinljus med propolis från prostatit Är en hel grupp homeopatiska läkemedel. Huvuduppgiften är att göra en självständig bedömning av droger med hänsyn till de viktigaste faktorerna. Vi ber dig att beskriva i dina kommentarer din personliga erfarenhet av att bekämpa prostatit med suppositorier baserade på propolis. Vi lägger till de mest intressanta läkemedlen till vår recension. Vid sammanställning av betyget "Сvener med propolis från prostatit " vi åberopade följande faktorer: pris, svar, var att köpa och vår intervju.

Ljus med propolis från prostatit: Pris, Recensioner, Var att köpa, Sammansättning och undersökning

Huvuddelen av ljusen med propolis från prostatit är en en, det vill säga innehålla den huvudsakliga aktiva substansen - Propolis, som blandas av tillverkaren till basen (olja, vaselin och lanolin - vi kommer säkerligen att beaktas vid framställningen av kompositionen enligt betyg). För att förbättra ljuskvaliteten med propolis från prostatit och expansionen av medicinska egenskaper kan producenterna komplettera kompositionen med andra aktiva substanser. Det leder inte alltid till de förväntade konsekvenserna, eftersom de därigenom minskar mängden av det huvudsakliga helande ämnet - bilim.

För att förstå vad som är Stearinljus med propolis från prostatit, Vi granskar kort produktionstekniken:

 • Native propolis måste lösas i vatten, alkohol eller fet fraktion. Detta är nödvändigt för att erhålla ett extrakt av propolis
 • Grunderna för beredningar är feta fraktioner som löser sig vid kroppstemperatur. Vanligtvis används vaselin, kakaosmör eller smör. Dessutom använder tillverkare lanolin (ullvax), bivax och andra ämnen som gör det enkelt att använda stiftpiller.
 • Stearinljus med propolis från prostatit olika tillverkare har nästan samma utseende. Undantag är bara propolis ljus TM Apigrin. Utseendet på konventionella suppositorier liknar en solid "torpedo" av ljusgul färg, med möjliga bruna nyanser
 • Effektivare Stearinljus med propolis från prostatit ha en propoliskoncentration av minst 10% av den totala vikten av suppositorier.

Våra deltagare (alla suppositorier av industriproduktion och har lämpliga certifikat):

 • Prostopin LLC Alfarm
 • Gemo Pro LLC Adonis
 • Ljus propolisovye TM "Apigrin"
 • Propolis DN OOO Materia Bio Profi Center
 • Propolis D LLC "Doctor N"

PRISER för suppositorier

Hur mycket är ljusen med propolis från prostatit hos våra sökande? Och vad är priset på ett stiftpiller?

Stearinljus med propolis från prostatit: priset (tabell №1)

* Beräkning: Det lägsta priset är 100 poäng,% prisskillnaden minskar proportionellt förhållandet

Vi har specifikt angett kostnaden för både förpackning av suppositorier och priset på ett individuellt ljus. Detta var nödvändigt att göra, för olika tillverkare, olika antal suppositorier i förpackningen. Tabell 1 visar att antalet varierar från 6 stycken till 15 stycken. Också från bordet framgår att priset på ett suppositorium ligger i intervallet från 29 till 45 rubel. Vi tror att det här är en bra prisnivå och nästan alla har råd med detta läkemedel.

Stearinljus med propolis från prostatitrecept

Tja medveten om att denna faktor är ganska subjektiv. Vi försökte vara så objektiva som möjligt och vårt betyg ljus med propolis från propolis baserades på vad de såg och läste på Internet (naturligtvis användes även erfarenheterna av att använda vänner och vänner). Vi kommer att korrigera data - positiv feedback + 1 boll, och därmed varje negativ - 1 boll

Hemorrojder är mycket farliga - i 79% av fallen leder det till cancercancer! Tyvärr finns det mycket liten information, men det är väldigt lätt att bli av med det - ta det här. Läs mer »

Sammanfattningstabell: Stearinljus med propolis från prostatitrecept

* Beräkning: Procentuell skillnad mellan positiva och negativa recensioner Exempel 10+ och 1-, därefter 10% av negativa recensioner - 90 poäng, respektive. I uppmärksamhet tas de kända platserna Recensioner och webbplatser för distributörer och tillverkare.

Var och hur man köper

Alla vet att ljuset med propolis från prostatit bör köpas här och nu och denna omständighet är avgörande för valet och beslutsfattandet vid ett visst ögonblick. I tabellen nedan kommer vi att utvärdera den viktigaste indikatorn - förvärvets enkelhet.

Sammanfattningstabell: Stearinljus med Propolis från Prostatit KÖP

* Beräkning: koefficienten är uppdelad enligt principen om 75% - apotek, specialaffärer mm 25% online shopping och möjlighet till leverans till huset

INNEHÅLL

För behandling av prostatit är en av de viktigaste faktorerna närvaron av propolis i kompositionen. Ju högre koncentrationen desto bättre kommer läkemedlet att fungera. Långtidsstudier har visat att den optimala kompositionen är 10% extrakt av propolis och mer till basen.

Sammanfattningstabell: Stearinljus med propolis från prostatit

* Beräkning: Det är bevisat att den mest effektiva koncentrationen av propolis i levande ljus av prostata inte är mindre än 10%, som den bästa grunden för ljus - det är naturligt, naturliga oljor. Att lägga till ämnen för bättre assimilering, som dimexid, är också ett extra plus. Beräkningsmetod:% * 75% (+ 25% för naturlighet) och (5% lanolin, osv.) + 10% för de erforderliga ytterligare komponenter. Koncentrationen av propolis beräknas baserat på tillverkarens påstådda komposition.

Vår översikt

Vi tar bara hänsyn till den undersökning som genomfördes på vår portal. Delta i lämnar kommentarer och därmed hjälpa andra att bestämma om val av ljus med propolis från prostatit.

Sammanfattningstabell: Ljus med propolis från prostatit POLL (från 10/20/2017)

* Beräkning: baserat på en undersökning på vår informationsportal, de bästa 2 poängen, bra 1 poäng, dåliga -3 poäng. Resultatet av omröstningar kan ses genom att klicka på länken i tabellen.

Resultat av betyget. Vinnare och kortfattad beskrivning av deltagarna

Låt oss sammanfatta vårt betyg.

Sammanfattningstabell: Stearinljus med propolis från prostatit RESULTAT

Hur bli av med hemorrojder

Mer än 1000 bloggar av människor att bli av med hemorrojder. Hur kan du övervinna sjukdomen och inte komma ihåg. Metoder och verktyg som används, diskussioner om specialister och patienter. På portalen www.gemorroy.site

№1 "Propolis ljus" TM Apigrin

Recensioner av patienter och specialister visar att dessa Propolis-ljus är lätta att använda och har en komplicerad effekt på sjukdomen.

Priset är 350 rubel. Du kan köpa i sanatorierna i Volga och Moskva

Propolis ljus

 • Den renade propolisen av den faktiska produktionen
 • Smör smält fettinnehåll - 99%

Dessa ljus används för att behandla prostatit. Vad som inte är lite viktigt, kan de också användas för att behandla hemorrojder. Dessa är de enda ljus som experter rekommenderar och för att lindra förstoppning.

Ljus med propolis från prostatit från TM Apigrin: fullständig beskrivning, användaranvisningar och annan användbar information.

№2 Simpletons

Recensioner av detta läkemedel är inte dåliga. Den stora sammansättningen av biodlingsprodukter påminner om Apilol, som har bevisat sig i vårt land och har stor popularitet - honungskompositionen.

Prostopin (ljus med propolis från prostatit) pris - 648 rubel. Suppositorier Prostopin kan köpas på apotek.

Sammansättning av aktiva beståndsdelar

 • kakaosmör
 • Rutaceae olja
 • bivax
 • ullvax
 • honung
 • pollen
 • ambrosia
 • bilim
 • kunglig gelé

Prostopin används för att behandla vävnadsmetabolism, reparerar framgångsrikt skadade områden och läker sår och sprickor. Specialister tvivlar bara på närvaron av kunglig gelé. Som du vet är bara naturlig kunglig gelé, samlad på apiarier och fryst i 15 minuter - ett kraftfullt stimulansmedel för människokroppen.

Ljus med propolis från prostatit Prostoapin: beskrivning, bruksanvisningar och annan användbar information.

№3 "Propolis av DN"

En av de vanligaste suppositorierna i vårt land. Positiv feedback från patienter visar att gnistan med propolis klara sig bra med de uppgifter: lindra smärta och påfyllning, hjälpa till att lindra problem som är förknippade med prostatit.

Priset på ljus är 267 rubel. Suppositorier kan köpas på apotek.

struktur

 • ullvax
 • kakaosmör
 • bilim

Ljus med propolis från prostatit "Propolis DN": den mest användbara informationen och beskrivningen.

№4 Propolis D

Dessa suppositorier innehåller dimexid i deras komposition, vilket betyder extra bokstaven "D". Från beskrivningen till läkemedlet bör dimexid öka effekterna av näringsämnen i biprodukter. Det förbättrar absorptionen i slemhinnan i rektum stimulerar verkan av bilim.

Priset på suppositorier är 340 rubel. Du kan köpa i tillverkarens representantkontor.

 • kakaosmör
 • bilim
 • dimexide

Ljus med propolis från prostatit "Propolis D": Allt du behöver veta - Anvisningar för användning, komposition, priser på apotek och annan information

№ 5 Hemo-Pro

Suppositorier kännetecknas av en stor komposition av komponenter och en komplex effekt. Ett ljus innehåller två gram av de aktiva ingredienserna.

Ljus med propolis från Prostatitis Gemo-Pro-pris - 350 rubel. Suppositorier kan köpas på apotek.

Hemo-Pro har följande sammansättning

 • lera, härdande
 • Rutaceae olja
 • Seabuckthorn extrakt
 • comfrey extrakt
 • St John's wort extrakt
 • bilim
 • kakaosmör

Hemo-Pro stärker kapillär och venösa väggar, återställer intestinal mikroflora. Det rekommenderas som en ytterligare beredning, eftersom det inte handlar omedelbart och de första positiva resultaten kommer att märkas efter en vecka med användning av suppositorier.

Ljus med propolis från prostatit "Propolis D": bruksanvisningar, komposition, priser på apotek och annan information

Vilka är de bästa ljusen med propolis från prostatit? Kundundersökning

Om du hittar en bugg, välj textfragmentet och klicka på Ctrl + Enter.
Alla material är upphovsrättsskyddat. Vid kopiering av en artikel (eller del av den) krävs en aktiv länk till källan.

Svetlana Naumova

Apotekspraktik: Ulyanovsk Pharmaceutical College, Kuban State Technological University, Apotek. Arbetslivserfarenhet är 22 år.

Stearinljus med propolis från prostatit stor recension: 4 kommentarer

"... De flesta patienter tror att problemet med människors hälsa inte accepteras för att diskutera antingen bland kollegor eller inom ramen för vänner och släktingar."
Tkachuk V.N.
Professor, doktor i medicinska vetenskaper,
Ärade doktor i Ryska federationen

Jag vill berätta om prostatolprostatitläkemedlet. Den totala summan = DUBBEL - två månaders mottagning i allmänhet, ingen effekt, jag förstår att jag betalat för reklam på tv och prostatit som jag plågade och torterade. Jag fick höra på apoteket att det är bättre att göra något rektalt, ljus är bra från prostatit, så ingen ledde på reklam och om betalda laudatoriska recensioner på Internet. Det skulle ha varit bättre om producenten låter pengarna för drogen, inte för allt detta damm i ögonen. Jag har fortfarande tio piller av 60, jag kunde inte hålla mig kvar och slängde dem i soporna - och bunten kostar nästan 1500 rubel - det är mycket pengar för detta.....
Victor, tack för hjälpen. Nu beställde jag Apigrinljusen, borde komma i en vecka. De var billigast. Och medan de kommer att köpa i apoteket PropolisDN (det fanns ingen prostapin), idag lägger jag den första för natten. Jag hoppas verkligen att jag klarar av att slå ner symptomen på prostatit med suppositorier med propolis. Var noga med att uppnå resultaten.
En anteckning om priset på ljus: Stearinljus Apigrin köpte för åtgärden: packning 100 rubel för 5 stycken, PropolisDH för 320 rubelförpackningar.
Victor, letar efter frusen kunglig gelé, alla erbjuder endast adsorberade eller något liknande. Sajten Apigrin är en naturlig, men det är mycket pris biter 7000 rubel per 3 ml förefaller mig mycket dyra (adsorberat per gram 15 800 rubel), som du köpt och hur mycket det kostar?

En bra, bra recension - intressant information, för framtiden, om Stomol Uno inte hjälper, kommer jag definitivt att prova något från din lista

Det är synd att de inte introducerade sig, det är därför kära prostatit, jag ska berätta om tiggaren. Jag har kronisk, långvarig prostatit och varje läkare som jag kom med ett problem, och att efter varje exacerbation, utsågs jag eller rekommenderade Prostamol - som medicinsk konspiration. Tog honom en lång tid, tillbringade mer än 10 000 rubel endast själva läkemedlet, jag tror inte heller en resa till läkaren, var inte någon positiv effekt. Jo det är inte dåligt.
Tillverkaren säger att han är mot ödem och antiinflammatoriska, men under den tiden mina analyser inte är särskilt varierade (vita blodkroppar och lecitin granulat) och varje gång jag blev ombedd att fortsätta behandlingen. Han kanske är någon och hjälp, men när jag började studera behandlingen av prostatit recensioner om denna drog - intrycket att det är allt eller som inte hjälper, och den positiva respons har varit absolut ingen trovärdig skrivit.
Som ett resultat, ett halvt år sedan vid nästa undersökning rådde läkaren mig att prova Prostopin. Jag köpte det och provade det på en månad. Jag började studera denna fråga, läs många artiklar om behandling av prostatit med propolis och royal gelé. Till slut köpte en ren drottninggelé, han gjorde ljus med propolis i smör, tar cirka 30 dagar, och glömde prostatan, läkaren var inte 4 månader - detta är resultatet.
Nu kan jag säkert dela med mig av min personliga erfarenhet. Ljus med propolis gjorde detta: 30 gram propolis per pack olja 200 gram. Han höll det i 4 timmar i ett vattenbad och vred det i en torpedo och in i en frys. Infogas en gång om dagen på natten. Samma massa togs två gånger om dagen ungefär en halv tesked eller något mindre före måltiden, och kunglig gelé köpte fryst i en spruta, ca 0,1 gram under tungan på morgonen. I början köpte jag adsorberad kunglig gelé, men efter samråd på biodlingsforumet slängde jag ut det och köpte det, naturligt fryst.

Stearinlys Propolis DN: instruktion, recensioner och analoger

Ljus Propolis DN - denna propolisovye suppositorier ljusgul färg, med en karakteristisk lukt av kakao och en trevlig nyans av honung och bilim. Av de största bristerna som noterats av patienterna i recensionerna smälter de snabbt (inte alltid bekvämt att använda). Men ur behandlingsprocessens synpunkt, går den snabba upplösningen in i ljusen Propolis DN är en obestridlig fördel. Det finns 6 stiftpiller i förpackningen, var och en är i sin egen cell.

Stearinlys Propolis DN instruktioner för användning

Propolis DN har ett brett utbud av applikationer. I anvisningarna till läkemedlet indikeras endast en sfär - akut respiratorisk virusinfektion (ARVI). Av generella rekommendationer följer också att ett homeopatiskt medel kan användas i följande fall:

 • med symtom och förvärringar av hemorrojder och prostatit
 • med förebyggande av en rektal spricka
 • med gynekologiska sjukdomar och inflammationer

Drogens huvudsakliga effekt är lokal och allmän antiinflammatorisk. Även suppositorier stimulerar regenerering av skadade vävnader, även vid kronisk inflammation i prostatakörteln.

Den rekommenderade behandlingstiden som anges i bruksanvisningen 10 dagar för 1 stötpiller, 3 gånger om dagen. En förutsättning är att genomföra hygienprocedurer före användning. För förebyggande av sjukdomar - instruktioner för användning av ljus Propolis DN rekommenderar användning av 3 stekpiller per dag, i 30 dagar. Detta är ganska dyrt, i slutet av hela kursen behöver du minst 15 förpackningar.

Individuell intolerans av komponenterna i beredningen: biprodukter, lanolin och kakaosmör

Doseringsform

Suppositorier torpedoformade gula. På den längsgående sektionen är en luftstång eller en trattformad fördjupning tillåten.

struktur

Propolis - 0,05 g;

Basis: vattenfri lanolin (lanolin) - 0,12 g; kakaosmör till 1,5 g.

Farmakologisk aktivitet

Hemorrojder är mycket farliga - i 79% av fallen leder det till cancercancer! Tyvärr finns det mycket liten information, men det är väldigt lätt att bli av med det - ta det här. Läs mer »

Vilka analoger av Propolis DN kan jag köpa?

Bland de närmaste analogerna av propolisljus och bra alternativ utpekade läkare:

Priset är 150 rubel

Priset är 350 rubel

Priset är 648 rubel

Propolis D - LLC "Materia Bio Profi Center"

Priset är 340 rubel

En stor genomgång av analoger av ljus Prostopin och en klassificering av preparat på grundval av yttranden från experter i vår portal och kundrecensioner

Vanliga frågor

Ljus Propolis DN pris och hur mycket kostar det hela kursen?

Priset på Propolis DN är i genomsnitt 260 rubel per paket. Det finns 6 rektala suppositorier i förpackningen. Den rekommenderade kursen, enligt bruksanvisningen, är 10 dagar 3 gånger om dagen. Priset på den allmänna kursen i detta fall kommer att vara ca 1300 rubel.

Hur bli av med hemorrojder

Mer än 1000 bloggar av människor att bli av med hemorrojder. Hur kan du övervinna sjukdomen och inte komma ihåg. Metoder och verktyg som används, diskussioner om specialister och patienter. På portalen www.gemorroy.site

För att förebygga sjukdomen rekommenderas att man använder 3 ljus per dag, i 30 dagar - i så fall kommer kursen av suppositorierna att vara ca 4 000 rubel.

Hur applicerar du propolis ljus till gynekologi?

Stearinlys Propolis DN är inte ursprungligen avsedd för gynekologi. Tillverkaren har inte utfört de relevanta studierna och därför finns inga motsvarande rekommendationer i bruksanvisningen. I folk och traditionell medicin är en metod för att behandla propolis med olika gynekologiska sjukdomar känd och används ofta.

Propolisstearin med prostatit

Förutom gynekologiska sjukdomar anger tillverkaren inte något om de sjukdomar som är karakteristiska för den manliga hälften av befolkningen. Det handlar om prostatit och prostatabehandling. Det är ingen hemlighet att preparat baserade på bilim används ofta vid behandling av prostatit. I det här fallet är det bättre att rådfråga en specialist innan du använder den.

Propolis NAM i betygsportalen baserat på feedback, priser, undersökningar och andra faktorer.

Propolis DN recensioner

Patienternas recensioner av läkemedlet är i de flesta fall positiva. Män noterar en god analgetisk och antiinflammatorisk effekt vid behandling av prostatit. H stackars ljus hjälper också till hemorrojder som åtföljer i äldre ålder. Förbättrar välbefinnandet, minskar svullnad och inflammation i hemorrojderna. Passa obehagliga symptom i samband med smärtsam och frekvent urinering.

I recensionerna av allvarliga olägenheter vid tillämpningen av många noteringar - tre gånger obligatorisk användning inom en dag. Tyvärr är det mycket svårt att motstå tillverkarens rekommendationer för sådan användning och hygien, allmänt sett var inte alla patienter nöjda med effekten av behandling med detta läkemedel.

Instruktioner för ljus Propolis NAM på recensioner. För att uppnå en terapeutisk effekt måste du ansöka 3 ljus dagligen: morgon, lunch och kväll. Det är bättre att göra detta efter avföring och vattenprocedurer. Minimikursen är 10 dagar, men det är önskvärt för en större effekt på minst 20 dagar. Det är bäst att den nödvändiga kursen bestäms av läkaren efter samråd. Med syftet att förebygga och stimulera kroppens skyddande egenskaper är det bättre att ta en kurs inom en månad och stärka den med ett annat läkemedel baserat på biprodukter Apimol.

Delta i en anonym undersökning eller lämna en recension

Lämna en recension om drogen du kan i avsnittet "Kommentarer" på vår portal längst ner på sidan.

Där kan du köpa Propolis DN

Köp Propolis DN kan finnas på apoteket. De släpps utan recept. Innan du köper, kontakta din läkare och kolla på allergier mot drogen. Och även genom länken nedan.

Om du hittar en bugg, välj textfragmentet och klicka på Ctrl + Enter.
Alla material är upphovsrättsskyddat. Vid kopiering av en artikel (eller del av den) krävs en aktiv länk till källan.

Svetlana Naumova

Apotekspraktik: Ulyanovsk Pharmaceutical College, Kuban State Technological University, Apotek. Arbetslivserfarenhet är 22 år.

Ljus Propolis DN: instruktioner, recensioner och analoger: 7 kommentarer

Jag har ett kroniskt proktologiskt problem, därför använder jag olika ljus och suppositorier Propolis DN är inte ett undantag. De smörjer smutsigt membranet och jag hjälper alltid till att lindra smärtan. Jag är alltid nöjd med resultatet. På dig på en webbplats har hittat alternativa beslut, har helt studerat analoger och jag vill försöka eller smaka på alla suppositorier. Efter ansökan kommer jag definitivt skriva mina kommentarer och feedback.

Propolis DN-ljus från hemorrojder, jag försökte först för några år sedan, de hjälpte mig - de lindrar väl smärta och inflammation. Hemorrojder manifesteras periodiskt och jag köper dessa ljus, andra hjälpte mig inte mycket. Jag gillar särskilt att det inte är kemi, men en naturlig lösning.

Mycket bra ljus med propolis hjälper mig ut i de svåraste stunderna. Jag kommer alltid rekommendera dem till alla, särskilt om det är värt det - använd det. 1 röst, som det bästa ljuset med propolis!

Ineffektiva och dyra ljus, köpte två gånger - den andra gången på grund av podterlo och andra ljus på propolis var det inte. Tillbringade en förpackning per dag, medan sökt propolis butik, gjorde han med den första ljuseffekten var större än med hela paketet, och nu ljusen göra själv och hålla i frysen för säkerhets skull.

Min man försökte dem, det fanns ingen effekt, förare tycker i allmänhet att det är mycket svårt att hitta ett bra botemedel, ständigt lider, mycket ledsen

Min man hjälper, mina goda ljus, det enda negativa - lite dyrt.

Jag röstade - en dålig drog. På den första vägen, och i den andra absolut värdelös. Ett tag tills det löser upp lindrar smärta, och sedan återgår allt till sin plats.

Lägg till en kommentar Avbryt svar

Sektioner av webbplatsen

Våra författare

Doktorschirurg, coloproctologist
Utbildning: Samara State Medical University. Klinisk praktikplats "kirurgi"
Arbetslivserfarenhet på 35 år.

farmaceut
Utbildning: Ulyanovsk Pharmaceutical College, Kuban State Technological University, apotek.
Arbetslivserfarenhet är 22 år.

Apotekaren
Utbildning: Ryazan Medical Institute. Akademiker Pavlov. farmaceutisk fakultet.
Arbetslivserfarenhet 17 år.

Läkaren är en fytoterapeut.
Utbildning: 1st MOLMI (första Moskvas order av Lenins medicinska institut)
Arbetslivserfarenhet: 28 år.

Behandling av prostatit med propolis: fördelarna och nackdelarna

Prostatit är den vanligaste manliga sjukdomen i världen. Från denna sjukdom finns en massa behandlingsmetoder, men det är särskilt värt att notera användningen av propolis.

Propolis (bilim) är en viskös substans som har en mörkgrön färg med en brun nyans. Den har en trevlig lukt. Samlas och produceras av bin för byggnadsändamål. Propolis bin sätta sprickorna i bevis, stärka sina hus och isolera. Tack vare bilimmen i beviset är sterling oklanderlig.

Egenskaper för propolis

I antiken behandlade propolis en mängd olika hudsjukdomar och sår. Senare studerade medicinska forskare sin komposition, vilket bidrog till appliceringen av detta ämne i ett bredare spektrum. Den har en hög bakteriedödande, antifungal och antimikrobiell aktivitet.

Den innehåller:

0 av 13 jobb avslutade

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13

I inflammation i prostata finns specifika symptom. Under den inflammatoriska processen sväller järn och växer i storlek, vilket bidrar till ökad urinering. Om en man har sådana tecken, bör du omedelbart ta ett test för prostatit. Då kommer du att kunna bedöma din kropps tillstånd och i tid för att besöka specialister.

Ett prostata-test kan göras hemma av dig själv. Med inflammation i körteln verkar inte bara problem med urinutflödet, men erektilfunktionen förvärras, vilket leder till infertilitet. Tidig diagnos av prostatit kommer att undvika utveckling av allvarliga komplikationer.

Du har redan passerat testet tidigare. Du kan inte starta det igen.

Du måste logga in eller registrera dig för att starta testet.

Du måste slutföra följande tester för att börja detta:

 1. Ingen rubrik 0%
 2. Prostatitest 0%

Det är allt bra.

Du har inte prostatit. Vi önskar att du fortsätter att behålla din maskulin hälsa!

Vi rekommenderar att du kontaktar en specialist.

Resultaten av det godkända testet visar att du har måttligt uttryckt tecken på prostatit. Adress till experten och skicka inspektion. Glöm inte att de flesta hälsoproblem kan elimineras redan i de tidiga stadierna!

Det är bråttom att se en läkare!

Du har en tydlig symptomatologi av prostatit. Så snart som möjligt kontakta en läkare!

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 1. Med svaret
 2. Med ett märke om visning

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i pungen under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du några obehagliga känslor eller smärta i penis under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft obehagliga känslor eller smärtor i underlivet under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta, brännande känsla under urinering?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta eller obehag med utlösning?

 • Ja
 • ingen

Hur många gånger under den senaste veckan har det varit ont eller obehag på ovanstående ställen:

 • Detta var inte
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • vanligtvis
 • Förlorat mitt konto

Hur skulle du bestämma intensiteten av smärta vid en tidpunkt då de stördes på en skala av 1 (inga smärtor) till 10 (smärtan är outhärdlig).

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

 • Var inte
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • alltid

Hur ofta har du i den senaste veckan haft en önskan att tömma blåsan före två timmar efter det tidigare besöket på toaletten?

 • aldrig
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • alltid

Hur påverkar de ovanstående tecknen på prostatit din livsstil?

 • Påverka inte
 • Nästan stör inte
 • Till viss del påverkar de
 • Betydligt bryta mot det vanliga sättet att leva

Hur ofta har du tänkt på dina tecken på prostatit under den senaste veckan?

 • Jag tänkte inte alls
 • Jag tänkte nästan inte
 • ibland
 • Mycket ofta

Hur skulle du leva om ovanstående symtom på prostatit oroade dig hela livet:

 • Jag skulle inte uppmärksamma
 • Normalt skulle leva
 • tillfredsställande
 • Blandade känslor
 • Jag skulle känna mig otillfredsställande
 • Mycket dåligt
 • fruktansvärt

Behandling av prostatit med propolis

Initialt användes behandling med propolis uteslutande av folkmedicin. Men nyligen är detta medicinska ämne en del av många läkemedel. Den mest kända är användningen av propolis vid behandling av prostatit.

Det påverkar positivt alla symtom:

 • minskar smärta i buken och ljummen;
 • har en lugnande och förstärkande effekt
 • Det finns en förbättring av det allmänna tillståndet hos endokrina körtlar;
 • minskar inflammatorisk verkan.

Propolis används i formuläret:

Ljus med propolis för behandling av prostatit kan tillverkas hemma, och det finns färdiga suppositorier tillverkade på läkemedelsföretag och säljs på apotek.

De mest kända ljusen med propolis

Efter en noggrann undersökning av bihåls egenskaperna började förberedelserna där den ingår, på hyllorna i apolisproolisljus.

Och idag finns det en hel del av dem.

  • Prostopin. Den innehåller: bilim, honung, vax, kakaosmör, lanolin, royal gelé. Ha en förstärkning, tonisk och adaptogen effekt. Använd inte om det finns överkänslighet mot biodlingsprodukterna.

Recensioner: Nicholas, 37 år - "Endast från smärta med prostatit, de räddades, tar bort smärta, ökar styrkan";

  • Propolis av DN. Ingredienser: kakaosmör, bilim, lanolin utan vatten. Dessa ljus tar bort inflammation, läker och har en hepatoprotektiv effekt. Behandling utförs inom 10 dagar, förebyggande varar i en månad.

Recensioner: Alexander, 44 år - "Efter applicering av rektala suppositorier Propolis DN blev positivt överraskad. Inom 10 dagar försvann smärtsensationerna helt och kraften ökade också! Men för att uppnå maximala resultat varade 3 kurser 15 dagar. Det fanns inga fler exacerbationer, jag mår bra. Jag rekommenderar. ";

  • Propolis D. Sammansättning: biklimextrakt, kakaosmör, dimexid. Behandlingen utförs i 30 dagar.

Recensioner: Sergei, 26 år gammal - "Jag försökte många mediciner, men det passade mig mest. Snabbt återhämtad styrka minskade smärtan. Relief kom nästan omedelbart. Den positiva effekten gäller fortfarande ";

  • Ljus Hemo-pro. Förutom strukturen innefattar propolis havtornsolja, som ökar området av positiva effekter på organismen: analgetiska, antiinflammatoriska, antimikrobiella, läkande, uppstramande och adaptogenic.

Recensioner: Anatoly, 53 år - "I mitt fall var behandling med andra droger inte så effektiv. Dessa ljus bokstavligen under några dagar ledde lättnad. "

Ljus baserade på propolis hemma

Många människor litar inte på läkemedelsföretag, med tanke på panacea folkmedicin. Ljus från prostatit på basis av propolis kan tillverkas och självständigt hemma. Dessutom har många uppfinningar uppfunnits.

För att förbereda de enklaste och vanligaste ljusen från prostatit är det nödvändigt att köpa:

 • Propolis 50 gram;
 • animaliskt fett (fläsk, lamm) eller lanolin (säljs i ett apotek) 200 gram;
 • honung kam eller vax 50 gram.

Fett upphettas på ett ångbad innan det omvandlas till en vätskeformig substans, varefter biklimmet tillsättes (förmalt) och blandas noggrant. Därefter tillsätts vaxet. Blandningen är fortfarande varmfiltrerad, eftersom vaxet är helt upplöst mycket sällan. Betray ljusform. Den genomsnittliga vikten av ett suppositorium bör vara ca 10 g.

Ansökningsregler

Innan du ansöker hembehandling för prostatit bör du kontakta en läkare. Även apoteksprodukter, som används utan råd från en professionell, kan orsaka allvarliga hälsorisker. Dessutom orsakar biprodukter, som är propolis, i vissa fall svåra allergiska reaktioner. Innan du använder denna behandling, klargöra kroppens svar på dessa ämnen.

Användning av ljus med propolis för behandling av prostatit (recensioner och priser)

Propolis med prostatit är mycket användbar för behandling. Läkemedlet i form av ljus gjorda av detta råmaterial, bedövar effektivt och är också ett antibakteriellt och antiinflammatoriskt medel. Samtidigt är priset på läkemedlet mycket lägre än kemiska läkemedel, vilket också är en fördel. Ljus på propolis från prostatit hjälper inte bara till att bota inflammation i prostata, utan också en bra profylax för endotarmen. I många år har experter behandlat prostatit med propolisljus, ett stort antal patienter har lämnat positiva kommentarer om detta läkemedel, så det finns ingen anledning att ifrågasätta effektiviteten.

Preparatet i form av ljus bedövar effektivt.

Användarvillkor

Självklart, innan du börjar använda, måste du undersökas och få läkares råd. Applicera ljus bör vara korrekt, hoppa inte över mottagningen och mata in den nödvändiga mängd suppositorium varje dag. Så mycket som läkaren föreskrev. Vanligtvis går behandlingsperioden för prostatit från 10 till 30 dagar. Annars, om behandlingen är felaktig, kommer det ingen effekt eller det blir obetydligt.

Det finns flera regler för användning av läkemedlet:

 • Att komma in i ett ljus är nödvändigt i rätt läge - stå, böja lite eller ljuga på sin sida.
 • Lyset ska inte vara varmt, annars kan det snabbt smälta. Så att använda det är mycket obekväma. Förvara dem på en sval plats och ta bort dem från paketet när det behövs.
 • Händerna måste kylas så att ljuset inte smälter. Du kan hålla något kallt i dina händer.
 • För att komma in i ett ljus är det nödvändigt noggrant och sålunda är det snabbt, när det tinas. Sprid skinkorna med ena handen, den andra sätter in ett stötpasta.

Efter införandet av suppositoriet kan inte omedelbart gå upp. Minst 15-20 minuter ska vara i ett benäget läge och avstå från att gå på toaletten. Den mest gynnsamma tiden för ett sådant förfarande är tiden före sänggåendet.

Prostolinum innehåller propolis aktiverad.

Mest populära stekpiller

I apoteket finns idag ett stort antal olika ljus från propolis. Namnet är annorlunda för alla, men det är bättre att behandla propolis med prostaglandor endast av testade läkemedelsproducenter, vars läkemedel är renast.

Tänk på flera ljustillverkare som är mest populära bland patienter som lider av prostatit:

Medlet innefattar propolis aktiverat. Andra huvudkomponenter:

 1. Vaxet.
 2. Naturlig honung.
 3. Kakaosmör.
 4. Royal gelé.
 5. Lanolin.

Stearinljus har toniska, stärkande och adaptogena egenskaper. Ansökan varar från 15 till 30 dagar. Priset på läkemedlet är ca 600 r.

Namnet på detta läkemedel talar för sig själv. Bland ingredienserna:

 1. Propolis.
 2. Kakaosmör.
 3. Vattenfritt lanolin.

Stearinljus har antiinflammatoriska, hepatoprotektiva och helande egenskaper. Om profylax utförs, används läkemedlet i 30 dagar, med 10 dagars behandling. Pris tillgängligt - 200 s. (6 ljus i förpackningen).

Homeopatisk beredning har ett antal egenskaper: antimikrobiella, analgetiska, antiinflammatoriska etc.

 • Propolis D

Antibakteriell, regenererande och bedövande effekt av denna produkt hjälper till att hantera smärta och sjukdom. Förutom effektiva effekter på prostatan, bidrar läkemedlet till att förbättra immuniteten. Strukturen omfattar:

 1. Propolis extrakt.
 2. Dimexide.
 3. Kakaosmör.

Det är bättre att använda applikationen efter ett varmt bad, efter 15 minuter. Det finns 10 ljus i paketet, priset är 200 rubel. Behandling bör ske inom 30 dagar.

Behandling av prostatit med propolis används också i homeopati. Detta läkemedel tillhör homeopatiska läkemedel och har ett antal egenskaper:

 1. antimikrobiell;
 2. En bedövning;
 3. klådstillande;
 4. antiinflammatoriska;
 5. Sårläkning;
 6. adaptogenic;
 7. Kapillärförstärkning.

Produkten kombinerar havtornolja och propolis. Inträdesförloppet - 10 eller 30 dagar, beror på svårighetsgraden av sjukdomen. Priset är upp till 365 rubel. för 10 suppositorier i förpackningen. Läkemedlet är pålitligt, eftersom det har många recensioner av patienter som tack vare ljus lyckades ta sig av med problemet.

Stearinljus, som inkluderar:

 1. Propolis.
 2. Lipofila komponenter.
 3. Eteriska oljor.

Läkemedlet har en astringent, desinfektionsmedel, absorberbar, antiseptisk och sårläkning egenskaper. Beroende på sjukdomsförloppet utförs behandlingen från 10 dagar till en månad. Kostnaden för medicinen är ca 700 r.

Photo-propolis har astringent, desinfektionsmedel, absorberbara, antiseptiska och sårläkande egenskaper.

Vi förbereder själva förberedelsen

Propolis från prostatit kan användas i hemmet, självständigt förbereder ljus från det. Samtidigt är läkemedlets pris mycket lågt eftersom beredningen är beredd att vara hemma.

Människor har länge lärt sig hur man gör propolisljus hemma med många metoder. De mest populära sätten kommer att övervägas nedan.

Recept med tillsats av alkohol

Följande ingredienser behövs:

 • propolis - 40 g;
 • alkohol - 220 ml;
 • fett eller smör - 200 g.

Först och främst är det nödvändigt att krossa propolis. Då tillsätts alkohol till den. Den resulterande massan bör infunderas i 10 dagar. Från tid till annan blandas tinkturen. Klar tinktur kokar på låg värme tills all alkohol från den avdunstar, och blandningen blir inte brun. Efter drogen tillsätts fett eller olja. Blanda och smälta i ett vattenbad.

När blandningen börjar gradvis svalna, är det nödvändigt att forma ljus från det tills det är fryst. Det bör finnas 10 suppositorier. Förvara läkemedlet på en kall plats, inslaget i folie. Bäst i kylskåp, så att ljusen inte smälter.

Förutom effektiva effekter på prostata, bidrar detta läkemedel till att öka immuniteten.

Suppositorier med vax

 • propolis - 50 g;
 • fett - 200 g;
 • vax - 50 g.

Smält fettet tills det blir flytande, skär propolisen i små bitar och kombinera den med flytande fett. Rör ingredienserna tills propolis är helt upplöst. Vaxa att mala, lägg till massan. Vax måste tillhandahållas i kompositionen, så att suppositorierna har en fast konsistens och smälter inte i händerna. Häll vätskan ut i hela koppen och frys den.

Fryst massa skuren i små bitar och bilda suppositorier av dem. På längden ska varje ljus inte vara mer än 6 cm, änden bör skärpa nödvändigtvis. Så de är lättare att komma in. Drogen måste därför lagras i kylskåpet hemma.

Tillsats av glycerin och gelatin

Ett annat sätt att förbereda ljus: smälta i skålen glycerin, gelatin och vatten i 5: 1: 2 proportioner. Kyl blandningen och tillsätt extraktet av propolis. Häll massan i formar från pergament och kyl.

Oavsett förberedda ljus från prostatit är också mycket effektiva vid behandlingen, detta indikeras av många patienters positiva återkoppling.

Prostatit är en allvarlig sjukdom, därför ett besök hos läkaren och en grundlig undersökning är obligatorisk. Om ljusen inte är registrerade, behöver du inte använda dem. Förberedelser, även tillagade hemma, ska endast användas efter samråd med en specialist.

Ljus med bipropolis från prostatit: Erfarenhet av applikation och recensioner

Människor har redan känt i århundraden om de helande egenskaperna hos bi propolis. Bee Propolis är ett helt unikt ämne - det dehydrerar flera gånger starkare än novokain, har en stark antibakteriell och antiinflammatorisk effekt, kan användas som ett utmärkt antiseptiskt medel. Detta ämne har nästan inga kontraindikationer och biverkningar - förutom att personer som är överkänsliga eller allergiska mot biprodukter, är det nödvändigt att vägra användning och hitta en analog.

I denna artikel kommer behandling av prostatit med ljus som innehåller propolis att övervägas. Skapandet av ett ljus från prostatit hemma kommer att beskrivas, deras effektivitet kommer att undersökas och effektiviteten jämförs med andra sätt att bota prostatit.

Video: Antiinflammatoriska suppositorier för prostatit

Adenom av prostata

Video: Behandling av prostatit med propolis

Vad är propolis?

Propolis - detta ord kom på ryska från grekiska språket. Namnet på detta ämne i översättning betyder "bilim". Propolis är ett ämne, vanligtvis en mörk färg, ganska hartsartad, vilka binarbetare producerar som byggmaterial för att täcka sprickorna i bikupan. Också bin använder ofta detta ämne för att desinficera honungskamrar i en bikupa innan bikronan lägger ägg där.

Bin får klibbiga ämnen från trädens knoppar och kombinerar de samlade substanserna med sina egna enzymer, producerar propolis. Mänskligheten har länge varit gruvdrift propolis och utvinningstekniken har varit mycket välutvecklad, vilket möjliggör insamling från en bikupa från 50 gram substans till ett hundra och femtio gram per säsong. En del biodlare "filtrerar" grödan i ett vattenbad genom att smälta: bin propolis befrias från främmande föroreningar, vilket ökar dess helande egenskaper. Detta ämne innehåller cirka 200 föreningar, varför detta ämne har en så stor uppsättning medicinska egenskaper. I sammansättningen av detta ämne finns det många mikroelement som är nödvändiga för en person. Propolis är rik på aminosyror och mineraler, kalcium, järn, magnesium och andra. Detta ämne innehåller också flavonoider, som har en stor terapeutisk effekt. Men hittills är det svårt att hitta ett bra och effektivt läkemedel baserat på propolis, eftersom marknaden är full av förfalskningar. Därför finns det bara en väg ut - att göra ljus med egna händer och använda ljus med propolis med prostatit.

Ljus från prostatit med propolis

Behandling av prostatit med propolis är ett effektivt botemedel mot en av de vanligaste sjukdomarna hos den manliga delen av befolkningen. Propolis med prostatit är ett av de mest effektiva och effektiva sätten. Således är behandlingen av prostatit med propolis den sista åtgärden som kan tas innan man går till doktorn.

Stearinljus från prostatit, som blev populär

 • Propolis DN

Rektala suppositorier med bipropolis med prostatit med antiinflammatorisk och helande effekt. Detta läkemedel kan användas både för förebyggande ändamål och för behandling av en redan utvecklad sjukdom. Vittnesmålen av dem som använde det säger att denna åtgärd avlägsnar symtomen på sjukdomen istället för att egentligen förstör den.

Detta läkemedel har fått sin popularitet på grund av dess anestetiska egenskaper. Läkemedlet ska användas efter en kort tid efter att ha tagit ett varmt bad. Den korta behandlingen är 30 dagar och för fullständig avlägsnande av prostatit är det nödvändigt att skicka upp till 4 kurser med en paus på två månader.

Förberedelsen innehåller propolis och havtornsolja. Kursen varar från tio dagar till en månad, beroende på sjukdomsstadiet. Feedback om denna produkt gör att du kan bedöma det som ett effektivt verktyg för små pengar.

Prostopin har aktiverat propolis i dess komposition, vilket ökar effektiviteten. Också i formuleringen är tillsatser såsom: kakaosmör, royal gelé och många andra, vilket positivt påverkar de terapeutiska egenskaperna hos denna produkt. Kursen tar cirka 30 dagar, eventuellt återanvändning efter två till tre månader. Bedömning av recensioner av personer som använder det här verktyget är ett av de mest effektiva sätten att behandla prostatit.

Video: Ljus för prostatit är billigt och effektivt

Tillverkning med egna händer

Metod nummer ett

Du behöver följande ingredienser:

 • tvåhundra gram fett
 • ungefär femtio bee propolis
 • ungefär femtio gram vax
 • några gram av

Matlagningstekniken är att smälta fettet till ett flytande tillstånd. Lägg sedan till prop propolis, förskurna den i små bitar. Medan temperaturregimen bibehålls, rörs lösningen flera gånger tills propolis upplöses. I intervallet mellan blandning, förbereda vaxet genom att klippa det i små bitar. Tillsätt sedan vaxet i lösningen. Detta är nödvändigt för att säkerställa att de erhållna ljusen inte smälter vid användning och är fasta. Det sista steget kommer att vara tillsats av avskum och kontrollblandning. Podmore bär en föryngrande och helande egenskaper, vilket kommer att påverka din sjukdoms historia positivt. Då ska du vänta några minuter, töm sedan all vätska i behållaren och lägg i kylskåpet. Efter frysning är det nödvändigt att förbereda produkten för användning, skära dem i små bitar och ge dem lämplig form. Ett ljus för enkel administrering bör ha en skarp ände, en diameter av högst en centimeter, längden ska helst vara 5 centimeter. Efter förberedelse måste produkten förvaras vid negativa temperaturer, annars förlorar den snabbt dess terapeutiska egenskaper. Bedömning av recensionerna av dem som försökte denna metod, ger behandling med denna metod resultatet på nivå med medelhaltiga apoteksmedicin.

Stearinljus med propolis från prostatit

Bee produkter har länge varit kända för sina användbara egenskaper, förmåga att övervinna många sjukdomar. Ljus med propolis från prostatit kan kallas ett av de bästa exemplen på deras användning för att bli av med sjukdomen. Propolisens helande handlingar kan målas under en mycket lång tid, och forskare har ännu inte fått reda på alla dess positiva egenskaper. Det är ett bilim, som insekten producerar för att stänga luckorna, desinficera celler, neutralisera farliga föremål.

För en person har denna produkt en av de mest kraftfulla antiinflammatoriska och baktericida åtgärderna, på grund av vilka, och började användas i inflammatoriska sjukdomar, inklusive. och med prostatit. En propolis kan dock inte botas av en sjukdom, det är bara möjligt i de allra första stegen. I mer allvarliga fall tillsätts antibiotika, alfa-blockerare och andra droger till rektala suppositorier. Komplex terapi kommer att tillåta att snabbt stoppa inflammationen och förstöra patogena mikroorganismer.

Farmakologisk aktivitet

I propolisljus från prostatit är huvudkomponenten propolis, det kan förstås även med namn. I vissa preparat tillsätts emellertid andra ämnen för att förbättra denna eller denna kvalitet. Exponering utförs på dem lokalt (när effekten är på de vävnader som är i kontakt ljus) och regionalt (på grund av absorption av en del av elementen i systemen blod och lymfa).

Rektala suppositorier eller suppositorier är läkemedel som injiceras i anus för att lokal effekt på närliggande organ. De ordineras för hemorrojder, förstoppning, infektioner, prostatit och andra småbäckenskador.

Tidigare användes propolis för att läka och desinficera sår, men med utvecklingen av medicin lärde forskare mer användbara egenskaper hos den här produkten. Detta gjorde det möjligt för honom att tillämpa det mot ett större antal sjukdomar. Bland propolisernas terapeutiska verkningar är:

 • antibakteriell
 • Antiinflammatorisk
 • antitoxisk
 • Smärtlindring
 • antitumör
 • antioxidant
 • Antiallergic och andra.

Suppositorier med det kan undertrycka multiplikationen av många virus och bakterier, samtidigt som de inte stör de mikroorganismer som borde vara i vår kropp. De förhindrar smitta av infektioner, ger inte upphov till inflammatoriska fenomen. När de används tillsammans med antibiotika, kommer ljusen att förbättra sin effekt. Genom närvaro av propolis minskar smärtan, övergripande välbefinnande förbättras.

Användbar för prostatit kommer att vara en sådan åtgärd som normalisering av blodkoagulering. Om patienten länge har lett en stillasittande livsstil kan hans blodcirkulation vara störd, och blodet börjar börja samlas i blodproppar. Detta är fyllt med bildandet av trombi och kan leda till döden. Läkemedlet kan också snabbt ta bort toxiner som bildar inflammerade vävnader och parasiter.

Förbered ljus från propolis från prostatit du kan av egna händer eller köpa ett färdigt läkemedel i apoteket. I det andra fallet kan du välja ett läkemedel som är lämpligt för varje man, oavsett vilken hälsotillstånd han kan ha. Det kan användas både för kronisk patologi och för exacerbationer. Alla effekter som "bilim" ger är endast möjliga på grund av följande komponenter:

 1. Flavonoider. Minska vaskulär permeabilitet, stärka kapillärerna, minska blodpropp, ha en bakteriedödande effekt
 2. Vaxet. Accelererar läkning av sår, förhindrar utseende av inflammation, har en positiv effekt på slemhinnan
 3. Magnesium och zink. Användbar för hjärt-och nervsystemet, stödja kroppens skyddsfunktioner. Magnesium är nödvändigt för byggandet av nya celler och assimilering av kalcium, zink - för normal produktion av testosteron och stimulering av processen med spermatogenes
 4. Kalcium. Det tar bort muskelspasmer, påverkar blodkoagulerbarheten, blockerar absorptionen av "dåligt" kolesterol, är nödvändigt för det endokrina systemet
 5. Vitaminer från grupp B. De hjälper hjärnan, deltar i olika utbytesprocesser, ger ett gott humör
 6. Vitamin A. Påskyndar åldrandet, krävs för bildandet av nya celler, ökar kroppens skyddsfunktioner, tar bort gifter från det
 7. Aminosyror. Oumbärlig för många funktioner i kroppen, ge antiinflammatorisk och analgetisk effekt, delta i konstruktion av proteiner, hormoner etc.

Innehåller propolis och olika enzymer, steroider, sockerarter. Det har emellertid den största farmakologiska effekten av flavonoider.

Regler för användning av ljus

Liksom alla andra rektala stötpiller, har stearinljus med propolis egna regler. De införs rektalt eller vaginalt, men innan de tränger in i könsorganen och området kring dem bör tvättas noggrant. Även före avföring bör avföring utföras. Om detta inte fungerar på ett naturligt sätt, gör de enema. Det är bäst att utföra proceduren på kvällen innan du lägger dig, för Efter administrering av läkemedlet är det nödvändigt att stanna minst en halvtimme i lugnt läge.

Ibland i anus placeras en packning för att förhindra läckage "smälte" läkemedel, men med propolisovymi droger kan inte förväntas, de är väl absorberas i blod och vävnader. Behandlingsschemat (varaktighet och frekvens för användning av suppositorier) kan endast ordineras av den behandlande läkaren. För olika stadier av prostatit kommer de att vara olika, liksom hos patienter i olika åldrar.

Ange ljuset försiktigt, utan att applicera en stor kraft, annars kan du skada slemhinnan. I förväg kan du smörja anus med petroleumgel eller fettkräme. Sätt in lösningen när du gör det snabbt, så att det inte har tid att smälta i dina händer. Den sätts in med en skarp ände framåt, den måste gå in helt. Det är bäst att ligga på din sida och böja knäna något - den här positionen är bekvämast.

Apotekstearinljus

På apotek idag kan du hitta ett stort antal olika rektala läkemedel för män. Vi listar namn på ljus med propolis från prostatit med den mest effektiva och snabba åtgärden, som är lätta att hitta i alla institutioner.

Hemo-Pro. Ljus, som används mot sådana patologier som hemorrojder, prostatit, sår, analfissur, abscess, erektil dysfunktion och andra. De ger följande terapeutiska effekt:

 • Eliminera patologiska mikroorganismer
 • söva
 • Lindra inflammation
 • Hjälp regenerera vävnader
 • Eliminera klåda och flaking
 • Förbättra ämnesomsättningen i vävnader

Priset på dessa ljus med propolis från prostatit är ca 350 rubel. Bortsett från den viktigaste komponenten, har de element som lera och havtornsolja, kastanjeextrakt, aloe, johannesört och andra örter. Instruktion för användning säger att användningen av drogen rekommenderas att vara konsekvent en dag. Ett ljus insprutas så djupt som möjligt i anuset, helst vid sänggåendet. Omedelbara resultat bör inte förväntas, de första effekterna kommer att dyka upp ungefär en vecka senare.

Varaktigheten av Hemo-Pro behandling är 10-14 dagar, ibland är den långvarig upp till en månad. Bland kontraindikationerna av medicinen är endast den individuella intoleransen hos komponenterna. Det finns inga biverkningar från användningen.

Prostopin. Prostopin för behandling urologisk (prostatit, uretrit, vesiklar, erektil dysfunktion) och proktologisk (hemorrojder, abscess, ulcerös kolit) sjukdomarna. Det kan också ordineras med allmänt svaghet i kroppen, trötthetssyndrom, med upprättandet av ett dietregimen etc. Den andra än propolis beredning, honung innefattar (ger bakteriedödande och anestetisk effekt, höjer lokal immunitet), drottninggelé (normaliserar ämnesomsättningen och förbättrar blodcirkulationen), pollen (stärker och toxiner, reducerar ödem, aktiverar produktionen av könshormoner).

Recensioner av dessa ljus med propolis från prostatit visar en positiv inställning till dem patienter. Efter dem finns inga biverkningar, alla symptom går bort och kostnaden för ett paket gläds - 16 st. kommer att kosta 600 rubel. Metoden för applicering är enkel: Efter tömning av tarmen, sätt in ett ljus i anus och lämna. Endast ett suppositorium kan användas per dag. Behandlingsförloppet varar från 2 till 4 veckor, du kan upprepa det efter en två månaders paus.

Fyto-propolis. Denna produkt ger de nödvändiga effekterna på grund av en kombination av biprodukter och växtbaserade extrakt, nämligen kalendula, salvia och kamille. Köp ljus med propolis från prostatit. Phytopropolis kan tas på apotek utan receptbelagda läkemedel. De kan användas av både män och kvinnor, även gravida kvinnor har inte kontraindicerat. Så här använder du medicinen korrekt:

 1. Spendera avföring eller gör enema, tvätta och rengör noga fukten
 2. Gå in i anus 1 stötpiller 1 eller 2 gånger om dagen
 3. Stanna i 25 minuter i vila

Beroende på svårighetsgraden av prostatit kan läkemedlet användas i 10 till 30 dagar. Läs försiktigt kompositionen av läkemedlet för att undvika allergiska reaktioner.

Propolis DN. En av de mest populära läkemedlen för behandling av prostatit. Denna beredning innehåller endast propolis utspädd med kakaosmör. Indikationer för användning av suppositorier är virala patologier (även luftvägarna), gastrointestinala sjukdomar, prostatit, artrit och vissa svampinfektioner. Huvudverkan av propolis DN är mobiliseringen av kroppens försvar, men det neutraliserar också skadliga ämnen i prostata, lindrar smärtssyndrom och har en antiinflammatorisk effekt.

Använd suppositorier kan vara upp till 3 gånger om dagen, varaktigheten av behandlingen - 10 dagar. För förebyggande av läkemedlet kan användas en gång om dagen, vid sänggåendet. Recensioner och priset på stearinljus Propolis DN med prostatit finns på alla tematiska platser. Kommentarer till sitt arbete lämnar bara positiva, många bidrog till bättre än dyra droger. Experter rekommenderar också att köpa detta läkemedel, tk. han har inga kontraindikationer och biverkningar.

Förberedelse av medel hemma

Om du kan få propolis på egen hand, är det inte svårt att göra propolisljus med egna händer. Alla komponenter måste vara färskt och kvalitativt, för varje förfarande är det bäst att förbereda ett nytt ljus. Vad är recepten:

 • Ta 50 g propolis och dra det i en krossad form i 50 ml alkohol. Efter 2 veckor i ett vattenbad indunstas produkten för att lämna en massa brun färg. Blanda det i 1 g med kakaosmör och gör ett ljus och lämna det i kylskåpet. Använd när produkten värms upp lite
 • 40 g propolis, häll 250 ml alkohol och lämna i 7 dagar. Efter att ha passerat en långsam eld, respektera vikten, lägg sedan på getfett (250 ml) eller smör. Om så önskas kan du lägga till pumpajuice
 • Förbered 200 g fett eller linolin (finns i apoteket), 50 g vax och propolis. Fett smälts i ett vattenbad, sedan fylls de återstående krossade ingredienserna till det. Efter några minuter dräneras den återstående vätskan och ljusen börjar bildas

För att öka läkemedlets effektivitet kan det tillsättas royal gelé. Då kommer receptet att se ut så här: Ta 200 ml fett och medicinsk alkohol, 40 g propolis och 15 g mjölk. Alkohol och propolis insisteras på 12 dagar, skaka regelbundet. Sedan kokas blandningen, tillsätt resten av ingredienserna och lägger ut på formarna eller formar ljusen med händerna. Håll hemhjälpmedel i kylskåpet kan inte vara längre än 1 månad.

Det är tydligt att tillverkningsprocessen ses i videon nedan. Författaren berättar i detalj hur man förbereder ett ljus och anger alla nödvändiga ingredienser.

Det tillverkade ljuset ska inte vara längre än 6 cm i längd och inte mer än 1 cm i diameter. Vid ena änden ska den ha en spetsig form för enkel införing i anuset.

Om du inte är redo att göra stekpiller på egen hand kan du bekanta dig med recensioner på propolisstearin med prostatit och köpa dem till närmaste apotek. Dessutom har antibiotika och antiinflammatoriska icke-steroida läkemedel egenskaper för att avlägsna inflammation och eliminera infektion. Du kan dock bara köpa dem med läkares recept. Det finns biverkningar och begränsningar i användningen.