Huvud
Behandling

Stearinljus med propolis från prostatit

Bee produkter har länge varit kända för sina användbara egenskaper, förmåga att övervinna många sjukdomar. Ljus med propolis från prostatit kan kallas ett av de bästa exemplen på deras användning för att bli av med sjukdomen. Propolisens helande handlingar kan målas under en mycket lång tid, och forskare har ännu inte fått reda på alla dess positiva egenskaper. Det är ett bilim, som insekten producerar för att stänga luckorna, desinficera celler, neutralisera farliga föremål.

För en person har denna produkt en av de mest kraftfulla antiinflammatoriska och baktericida åtgärderna, på grund av vilka, och började användas i inflammatoriska sjukdomar, inklusive. och med prostatit. En propolis kan dock inte botas av en sjukdom, det är bara möjligt i de allra första stegen. I mer allvarliga fall tillsätts antibiotika, alfa-blockerare och andra droger till rektala suppositorier. Komplex terapi kommer att tillåta att snabbt stoppa inflammationen och förstöra patogena mikroorganismer.

Farmakologisk aktivitet

I propolisljus från prostatit är huvudkomponenten propolis, det kan förstås även med namn. I vissa preparat tillsätts emellertid andra ämnen för att förbättra denna eller denna kvalitet. Exponering utförs på dem lokalt (när effekten är på de vävnader som är i kontakt ljus) och regionalt (på grund av absorption av en del av elementen i systemen blod och lymfa).

Rektala suppositorier eller suppositorier är läkemedel som injiceras i anus för att lokal effekt på närliggande organ. De ordineras för hemorrojder, förstoppning, infektioner, prostatit och andra småbäckenskador.

Tidigare användes propolis för att läka och desinficera sår, men med utvecklingen av medicin lärde forskare mer användbara egenskaper hos den här produkten. Detta gjorde det möjligt för honom att tillämpa det mot ett större antal sjukdomar. Bland propolisernas terapeutiska verkningar är:

 • antibakteriell
 • Antiinflammatorisk
 • antitoxisk
 • Smärtlindring
 • antitumör
 • antioxidant
 • Antiallergic och andra.

Suppositorier med det kan undertrycka multiplikationen av många virus och bakterier, samtidigt som de inte stör de mikroorganismer som borde vara i vår kropp. De förhindrar smitta av infektioner, ger inte upphov till inflammatoriska fenomen. När de används tillsammans med antibiotika, kommer ljusen att förbättra sin effekt. Genom närvaro av propolis minskar smärtan, övergripande välbefinnande förbättras.

Användbar för prostatit kommer att vara en sådan åtgärd som normalisering av blodkoagulering. Om patienten länge har lett en stillasittande livsstil kan hans blodcirkulation vara störd, och blodet börjar börja samlas i blodproppar. Detta är fyllt med bildandet av trombi och kan leda till döden. Läkemedlet kan också snabbt ta bort toxiner som bildar inflammerade vävnader och parasiter.

Förbered ljus från propolis från prostatit du kan av egna händer eller köpa ett färdigt läkemedel i apoteket. I det andra fallet kan du välja ett läkemedel som är lämpligt för varje man, oavsett vilken hälsotillstånd han kan ha. Det kan användas både för kronisk patologi och för exacerbationer. Alla effekter som "bilim" ger är endast möjliga på grund av följande komponenter:

 1. Flavonoider. Minska vaskulär permeabilitet, stärka kapillärerna, minska blodpropp, ha en bakteriedödande effekt
 2. Vaxet. Accelererar läkning av sår, förhindrar utseende av inflammation, har en positiv effekt på slemhinnan
 3. Magnesium och zink. Användbar för hjärt-och nervsystemet, stödja kroppens skyddsfunktioner. Magnesium är nödvändigt för byggandet av nya celler och assimilering av kalcium, zink - för normal produktion av testosteron och stimulering av processen med spermatogenes
 4. Kalcium. Det tar bort muskelspasmer, påverkar blodkoagulerbarheten, blockerar absorptionen av "dåligt" kolesterol, är nödvändigt för det endokrina systemet
 5. Vitaminer från grupp B. De hjälper hjärnan, deltar i olika utbytesprocesser, ger ett gott humör
 6. Vitamin A. Påskyndar åldrandet, krävs för bildandet av nya celler, ökar kroppens skyddsfunktioner, tar bort gifter från det
 7. Aminosyror. Oumbärlig för många funktioner i kroppen, ge antiinflammatorisk och analgetisk effekt, delta i konstruktion av proteiner, hormoner etc.

Innehåller propolis och olika enzymer, steroider, sockerarter. Det har emellertid den största farmakologiska effekten av flavonoider.

Regler för användning av ljus

Liksom alla andra rektala stötpiller, har stearinljus med propolis egna regler. De införs rektalt eller vaginalt, men innan de tränger in i könsorganen och området kring dem bör tvättas noggrant. Även före avföring bör avföring utföras. Om detta inte fungerar på ett naturligt sätt, gör de enema. Det är bäst att utföra proceduren på kvällen innan du lägger dig, för Efter administrering av läkemedlet är det nödvändigt att stanna minst en halvtimme i lugnt läge.

Ibland i anus placeras en packning för att förhindra läckage "smälte" läkemedel, men med propolisovymi droger kan inte förväntas, de är väl absorberas i blod och vävnader. Behandlingsschemat (varaktighet och frekvens för användning av suppositorier) kan endast ordineras av den behandlande läkaren. För olika stadier av prostatit kommer de att vara olika, liksom hos patienter i olika åldrar.

Ange ljuset försiktigt, utan att applicera en stor kraft, annars kan du skada slemhinnan. I förväg kan du smörja anus med petroleumgel eller fettkräme. Sätt in lösningen när du gör det snabbt, så att det inte har tid att smälta i dina händer. Den sätts in med en skarp ände framåt, den måste gå in helt. Det är bäst att ligga på din sida och böja knäna något - den här positionen är bekvämast.

Apotekstearinljus

På apotek idag kan du hitta ett stort antal olika rektala läkemedel för män. Vi listar namn på ljus med propolis från prostatit med den mest effektiva och snabba åtgärden, som är lätta att hitta i alla institutioner.

Hemo-Pro. Ljus, som används mot sådana patologier som hemorrojder, prostatit, sår, analfissur, abscess, erektil dysfunktion och andra. De ger följande terapeutiska effekt:

 • Eliminera patologiska mikroorganismer
 • söva
 • Lindra inflammation
 • Hjälp regenerera vävnader
 • Eliminera klåda och flaking
 • Förbättra ämnesomsättningen i vävnader

Priset på dessa ljus med propolis från prostatit är ca 350 rubel. Bortsett från den viktigaste komponenten, har de element som lera och havtornsolja, kastanjeextrakt, aloe, johannesört och andra örter. Instruktion för användning säger att användningen av drogen rekommenderas att vara konsekvent en dag. Ett ljus insprutas så djupt som möjligt i anuset, helst vid sänggåendet. Omedelbara resultat bör inte förväntas, de första effekterna kommer att dyka upp ungefär en vecka senare.

Varaktigheten av Hemo-Pro behandling är 10-14 dagar, ibland är den långvarig upp till en månad. Bland kontraindikationerna av medicinen är endast den individuella intoleransen hos komponenterna. Det finns inga biverkningar från användningen.

Prostopin. Prostopin för behandling urologisk (prostatit, uretrit, vesiklar, erektil dysfunktion) och proktologisk (hemorrojder, abscess, ulcerös kolit) sjukdomarna. Det kan också ordineras med allmänt svaghet i kroppen, trötthetssyndrom, med upprättandet av ett dietregimen etc. Den andra än propolis beredning, honung innefattar (ger bakteriedödande och anestetisk effekt, höjer lokal immunitet), drottninggelé (normaliserar ämnesomsättningen och förbättrar blodcirkulationen), pollen (stärker och toxiner, reducerar ödem, aktiverar produktionen av könshormoner).

Recensioner av dessa ljus med propolis från prostatit visar en positiv inställning till dem patienter. Efter dem finns inga biverkningar, alla symptom går bort och kostnaden för ett paket gläds - 16 st. kommer att kosta 600 rubel. Metoden för applicering är enkel: Efter tömning av tarmen, sätt in ett ljus i anus och lämna. Endast ett suppositorium kan användas per dag. Behandlingsförloppet varar från 2 till 4 veckor, du kan upprepa det efter en två månaders paus.

Fyto-propolis. Denna produkt ger de nödvändiga effekterna på grund av en kombination av biprodukter och växtbaserade extrakt, nämligen kalendula, salvia och kamille. Köp ljus med propolis från prostatit. Phytopropolis kan tas på apotek utan receptbelagda läkemedel. De kan användas av både män och kvinnor, även gravida kvinnor har inte kontraindicerat. Så här använder du medicinen korrekt:

 1. Spendera avföring eller gör enema, tvätta och rengör noga fukten
 2. Gå in i anus 1 stötpiller 1 eller 2 gånger om dagen
 3. Stanna i 25 minuter i vila

Beroende på svårighetsgraden av prostatit kan läkemedlet användas i 10 till 30 dagar. Läs försiktigt kompositionen av läkemedlet för att undvika allergiska reaktioner.

Propolis DN. En av de mest populära läkemedlen för behandling av prostatit. Denna beredning innehåller endast propolis utspädd med kakaosmör. Indikationer för användning av suppositorier är virala patologier (även luftvägarna), gastrointestinala sjukdomar, prostatit, artrit och vissa svampinfektioner. Huvudverkan av propolis DN är mobiliseringen av kroppens försvar, men det neutraliserar också skadliga ämnen i prostata, lindrar smärtssyndrom och har en antiinflammatorisk effekt.

Använd suppositorier kan vara upp till 3 gånger om dagen, varaktigheten av behandlingen - 10 dagar. För förebyggande av läkemedlet kan användas en gång om dagen, vid sänggåendet. Recensioner och priset på stearinljus Propolis DN med prostatit finns på alla tematiska platser. Kommentarer till sitt arbete lämnar bara positiva, många bidrog till bättre än dyra droger. Experter rekommenderar också att köpa detta läkemedel, tk. han har inga kontraindikationer och biverkningar.

Förberedelse av medel hemma

Om du kan få propolis på egen hand, är det inte svårt att göra propolisljus med egna händer. Alla komponenter måste vara färskt och kvalitativt, för varje förfarande är det bäst att förbereda ett nytt ljus. Vad är recepten:

 • Ta 50 g propolis och dra det i en krossad form i 50 ml alkohol. Efter 2 veckor i ett vattenbad indunstas produkten för att lämna en massa brun färg. Blanda det i 1 g med kakaosmör och gör ett ljus och lämna det i kylskåpet. Använd när produkten värms upp lite
 • 40 g propolis, häll 250 ml alkohol och lämna i 7 dagar. Efter att ha passerat en långsam eld, respektera vikten, lägg sedan på getfett (250 ml) eller smör. Om så önskas kan du lägga till pumpajuice
 • Förbered 200 g fett eller linolin (finns i apoteket), 50 g vax och propolis. Fett smälts i ett vattenbad, sedan fylls de återstående krossade ingredienserna till det. Efter några minuter dräneras den återstående vätskan och ljusen börjar bildas

För att öka läkemedlets effektivitet kan det tillsättas royal gelé. Då kommer receptet att se ut så här: Ta 200 ml fett och medicinsk alkohol, 40 g propolis och 15 g mjölk. Alkohol och propolis insisteras på 12 dagar, skaka regelbundet. Sedan kokas blandningen, tillsätt resten av ingredienserna och lägger ut på formarna eller formar ljusen med händerna. Håll hemhjälpmedel i kylskåpet kan inte vara längre än 1 månad.

Det är tydligt att tillverkningsprocessen ses i videon nedan. Författaren berättar i detalj hur man förbereder ett ljus och anger alla nödvändiga ingredienser.

Det tillverkade ljuset ska inte vara längre än 6 cm i längd och inte mer än 1 cm i diameter. Vid ena änden ska den ha en spetsig form för enkel införing i anuset.

Om du inte är redo att göra stekpiller på egen hand kan du bekanta dig med recensioner på propolisstearin med prostatit och köpa dem till närmaste apotek. Dessutom har antibiotika och antiinflammatoriska icke-steroida läkemedel egenskaper för att avlägsna inflammation och eliminera infektion. Du kan dock bara köpa dem med läkares recept. Det finns biverkningar och begränsningar i användningen.

Stearinljus med propolis med prostatit

Anmäl dig för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.

Ljus med propolis - ett multifunktionellt verktyg, men det är osannolikt att det är en självständig medicin. I alla fall personligen hjälpte dessa ljus mig lite. När den inflammatoriska processen började och det fanns oändlig uppmaning att urinera, använde jag dessa ljus regelbundet i en vecka.
I anvisningen skrevs det att det är nödvändigt att ange två gånger om dagen. På natten ställde han sig utan problem. Lukten är i princip ganska trevlig, som alla biprodukter. Och på dagtid var det omöjligt att gå med ett ljus. Jag försökte sätta sig tidigt på morgonen och sedan ligga ner i en halvtimme och en timme, men den här tiden var inte tillräcklig för att helt lösa upp det i tarmarna och innehållet flöt ut under dagen på linne och nedsmutsad. Så jag använde det inte på dagtid, och det var inte tillräckligt en dag om dagen för fullständig behandling.

Ljus med propolis räddade upprepade gånger mig och förde mig ur akut tillstånd av prostatit. Naturligtvis botar de inte denna sjukdom, men de hjälper till att leva för att se en läkare. Jag har länge använt dem, eftersom prostatit helt och inte kunde bota, det förekommer periodiskt en förvärring. Jag brukade köpa apotek - det enklaste alternativet utan problem. Men på något sätt bestämde jag mig för att experimentera och göra dem hemma. Jag gick till apiaryen, köpte propolis där, dessutom, även vax, och bildade från allt detta ljus (behöver fortfarande fett). Försmält endast i ett vattenbad. Först brände den fett, sedan vax, sedan propolis. När det flytande ämnet bildades - slog det samman, det som lämnades, kyldes och gjordes ljus. Erhållen, naturligtvis, klumpiga, i storlek, försökte göra som i apoteket säljs.
Effekten av hemlagad ljus är mycket starkare, smärtan och svullnaden går helt bort, flera gånger var det så att jag helt enkelt avbröt resan till doktorn. Men prostatit kan inte gå så lätt, och ljusen är bara en "ambulans". Ett väldigt varaktigt resultat ges av antibakteriell terapi, då kan du glömma prostatit för ett år eller mer.

Stearinljus med propolis hjälpte mig snabbt till att lindra smärta i prostata, men det var inte utan pobochek. Dessa rektala suppositorier lindrar brännande och smärta, ta bort svullnad. Det är viktigt att genomgå en fullständig behandling, snarare än att ge upp allt så snart smärtan försvinner. Jag fick ljus två gånger om dagen, i 20 dagar. Det är lätt att komma in i dem, men det är viktigt att ljuga i minst 10-15 minuter, så att ljusen ska fungera.
Plus suppositorier med propolis är att de innehåller en stor mängd spårämnen, mineraler och flavonoider, som effektivt påverkar organen i det genitourära systemet för män. Efter en fullständig kurs försvann alla symtom, den inflammatoriska processen var borta.
Men från minuserna vill jag notera att jag var allergisk mot dessa ljus: rodnad och klåda i skinkorna. Människor som inte tolererar biodlingsprodukterna bättre undviker behandling med suppositorier med propolis.

Till att börja med försökte jag stearinljus med propolis. Inget illa om dem jag inte kan säga. De hjälper utan någon pobokochek. Jag har allergier mot honungs- och biprodukter, så ljusen har närmat mig. Jag lägger den 2 gånger om dagen, morgon och kväll. De tar bort alla sjukdomar: smärta passerar, spänningen är lättad, och sprickor i hemorrojder är också läkt. Behandling med ljus under lång tid, i en månad. Men om allt är klart, kommer det inte att bli ett återfall. Jag använder alltid stearinljus med propolis en gång per år, både inköpta och gjorda av mig själv.

Läkaren skrev mig ut fabriksljus med propolis. Jag kommer inte säga att de omedelbart hjälper! Ja, de har en bra antibakteriell effekt, men de används bäst som ett adjuvans vid behandling av både akut och kronisk prostatit. Det viktigaste är att ljuset levererar läkemedlet direkt till var det behövs.
Rektala ljus är en bra utväg! Det viktigaste är att inte avbryta behandlingen! Personligen gör jag ljus för en månad på hösten och på våren och resultatet är inte dåligt. Min urinflöde förbättras, inflammation minskar och drakningar minskar. Samtidigt finns det ingen bränning och obehag.

Propolisstearin för behandling av prostatit

Många har länge varit medvetna om betydelsen av propolis i medicin och tillämpar den vid behandling av olika sjukdomar. Den naturliga formen är emellertid inte alltid den mest effektiva. Så, med manliga sjukdomar, är propolis ljus bäst.

Hur man gör egna händer?

Denna medicinska beredning kan framställas på egen hand, under vanliga hushållsförhållanden. Detta kommer emellertid att kräva godartade ingredienser, i synnerhet naturligt bilim. Faktum är att denna produkt har en stark och behaglig lukt, hårdheten är inte särskilt viktig, men vid en varm temperatur bör den vara mjukare, annars betyder det att det finns orenheter i den. Det är bäst att ta bara ljustom lim för dessa ändamål.

Ingredienserna

 • djurfett - 200 gram;
 • färsk propolis - 50 gram;
 • vax - 50 gram.

När det gäller fett kan det vara något: fårkött, fläsk (leenden) eller ens get. Du kan också använda lanolin, som lätt kan köpas på apoteket. Bee produkter kan köpas från biodlare, eller av specialiserade affärer. Perfekt alternativ för vax - honungskaka. Efter det har tuggats, kommer det oätliga elementet att fungera som en utmärkt ingrediens i propolisljus med prostatit.

beredning

Den mycket instruktionerna för matlagning börjar från förberedelsen av ett vattenbad. Det vill säga en behållare med vatten placeras på elden, inom vilken en annan behållare är placerad. Detta är för att säkerställa att det uppvärmda objektet inte får en fullständig termisk påverkan från elden, vilket förstör många användbara föreningar. Och om du värmer upp komponenten på kokande vatten, överstiger värmen inte hundra grader Celsius.

action Procedur

 • på ett vattenbad värms fettet upp till det ögonblick när det blir ett flytande tillstånd;
 • Mjölkprodukten tillsätts till vätskan med en bra blandning;
 • Efter det ska krossat vax tillsättas till den tjocka. Denna ingrediens tillåter inte att den färdiga produkten snabbt smälter i händerna eftersom dess mängd inte får vara mindre än den som anges i receptet. Mer - okej men inte mindre.

Vi måste acceptera att det inte kommer att kunna lösas helt, därför måste vi filtrera vår komposition genom gasväv medan den fortfarande är het. Efter att hela massan har svalnat, måste den formas som ett ljus. Det är dock värt att se efter att deras genomsnittliga vikt var 10 gram, plus eller minus två gram och diametern översteg inte en centimeter. Den optimala längden på ett ljus med propolis ska inte vara mer än sex centimeter. Det naturliga innehållet i bilimmen är faktiskt ännu mindre än ett gram, även om det redan kommer att vara ett lätt smältbart ämne.

Håll sådana läkemedel på en mörk, sval plats.

Färdiga stätpiller med propolis från prostatit

När prostataxtrakt, i behandlingsprocessen, inkluderar specialiserade läkare propolisljus med specifika namn. Till att börja med är det nödvändigt att förstå deras namn och funktioner för att säkerställa den mest kvalitativa återhämtningen.

Cream penna

Den vitreous pennakräm med propolis ska användas vid problem med inflammation i det genitourinära systemet, såväl som genom märkbar försämring av potensproblem. Vanligtvis administreras de en bit vid sänggåendet, och bara en gång om dagen. För förebyggande kan du använda i de mest ogynnsamma årstiderna: på hösten och på våren.

Fyto-propolis

Propolis-D

Propolis-D är ett härdande ljus från bipropolis från prostatit, med en speciell tillsats - dimexid. Denna lösning är en trogen assistent vid komplikationer av problem sjukdom. För normal behandling är ett ljus per dag tillräckligt. Men efter slutet av den månatliga behandlingen är det värt att göra tvåmånadersbrott, om det inte fanns någon slutgiltig återhämtning.

Propolis DN

Propolis DN - är lämplig för godartad prostatahyperplasi för behandling av prostatit. Det rekommenderas också för användning vid behandling efter operationen på lilla bäckenet. Det kan administreras tre gånger om dagen, med kursen varande en och en halv vecka. Före direkt kontakt med detta ämne är det nödvändigt att förstå dess fyllning, eftersom det finns risk för allergisk reaktion.

Hemo-pro

Hemo-pro är ett kombinerat preparat med propolis, som kan ordineras för sår, minskad styrka, och även för analfissurer. Han har en ganska stor inverkan på människokroppen. Vanligtvis är han ordinerad en bit, men återhämtningsförloppet sträcker sig från två veckor till en hel månad.

behandling

De grundläggande instruktionerna om hur man använder rektala suppositorier med prostatit med propolis ges av läkarna själva. Förutom deras rekommendationer, på själva förpackningarna av sådana botemedel för helande finns villkor och förfaranden för att genomföra. Ofta är de inte så annorlunda, men det finns några funktioner.

Även självgjorda ljus ska användas för behandling enligt liknande instruktioner. Förebyggande åtgärder kan utföras i en månad, två gånger om året. Specifika månader kan väljas oberoende, men det mest kompetenta valet kommer att vara att använda dem i september och mars. För den ändamålsenliga behandlingen ska två ljus om dagen användas: på morgonen och på kvällen, innan du lägger dig.

recensioner

För att lära sig mycket intressanta saker om denna botemedel mot prostatit, är det nog att titta på temat forumet. Även om du inte besöker dem, kommer goda recensioner av propolis ljus att ges av alla som förstår detta är en läkare. Trots allt är denna sjukdom hos män en av de vanligaste i världen.

Hur man tillverkar och applicerar ljus med propolis för behandling av prostatit?

Propolis är ett effektivt, nästan oumbärligt botemedel mot massan av komplexa sjukdomar. Det hjälper till med sexuell dysfunktion.

I denna artikel kommer vi att överväga behandlingen av prostatit med propolis: hur man gör ljus, deras ansökan, feedback och andra frågor.

Panacea för sjukdomar

Naturliga produkter har använts av människor från oändligheten. Och inte bara i Ryssland, utan också i det gamla Egypten, Rom, Grekland. Som tidigare minskar dess relevans inte.

En bittert sur biprodukt produceras av enzymer av randiga hårda arbetare. Åtminstone är detta den accepterade vetenskapliga förklaringen av dess ursprung, även om entomologerna ofta är oense om detta ämne.

Propolis, extraherad av biodlare, faller vanligtvis på hyllor av butiker i form av torra, klumpiga, bruna klumpar (blandas med gult och grått). Kostnaden för varorna är liten.

Det är bevisat att regelbunden användning av bilim tillsammans med honung och pärla stärker hälsan och behandlar olika sjukdomar. Om detta vidare.

Positiva effekter

Spektrumet av terapeutiska egenskaper av detta medel för folkmedicin är brett. Positiva effekter är följande:

 1. Bakteriedödande.
 2. Immunmodulerande.
 3. Anti-inflammatorisk.
 4. Regenerating.
 5. Smärtstillande.
 6. Rensning.
 7. Antioxidant.
 8. Hemostatiska och andra.

struktur

Bee-produktens sammansättning innehåller ett stort antal av följande element:

 • fosfor;
 • kisel;
 • järn;
 • kalcium;
 • selen;
 • magnesium;
 • zink;
 • vitaminerna A, E, B6, B2, Bl;
 • aminosyror;
 • vegetabiliska proteiner.

vittnesbörd

Propolis rekommenderas för:

 1. Försämring av syn.
 2. Liggsår.
 3. Skador på hjärnan.
 4. Neurologiska problem.
 5. Hemorrojder.
 6. Illamående.
 7. Gastrit.
 8. Herpes.
 9. Radikulit.
 10. Blåmärken.
 11. Osteochondrosis.
 12. Angina pectoris.
 13. Otit etc.

Produkten är nästan universell, och den kan tas i vilken som helst tillgänglig form.

Kontra

I denna paragraf finns det inget att rapportera, eftersom nästan alla kontraindikationer reduceras till individuell intolerans (undantag är något lägre). Du måste känna till kroppens egenskaper. Om han reagerar dåligt på andra biodlingsprodukter, är det osannolikt att han inte är predisponerad för propolis heller. Carelessness kan leda till utveckling av allergier, utseende av buksmärtor, kräkningar och klåda.

Vad är prostatit?

Prostatit är en inflammation i prostata. Det kan uppstå endast hos män i samband med anatomiska egenskaper. Om du behandlar fel, ignorera råd från en kvalificerad läkare, då kan det bli kroniskt.

Symtom på urologisk sjukdom är som följer:

 • feber;
 • ökad kroppstemperatur;
 • smärta i leder och muskler;
 • förstoppning;
 • frossa.

Det bör förstås att propolis "ensam" inte kan klara av prostatit. Infektionen vid systematisk mottagning av biprodukten är emellertid "tempererad". Smärtan reduceras sålunda, och de skadade vävnaderna läker gradvis.

Metoder för behandling

Det finns flera vanliga metoder för att bekämpa prostatit:

recept

Efter de recept som anges nedan kan du göra dig hemma ett läkemedel av någon form.

 • Stearinljus med propolis från prostatit. 1 variant av beredning - billiga och effektiva komponenter såsom: Det är nödvändigt att ta på 80 gram smörkakao, köttfett och smör. Fett smälter i ett vattenbad. Till det tillsätts därefter 80 gram propolis, 10 gram honung och 5 gram perga, modermjölk. Blandningen upphettas till en homogen massa. Temperaturen bör strikt kontrolleras (så att den inte överstiger 40 ° C). Som ett resultat hälls massan i formar, vilka är gjorda av folie (50mm med 10mm). Då fryser ljusen. För att bli behandlad är det nödvändigt en månad (en gång om dagen innan du lägger dig i nedsänkning i ändtarmen, kort före tömningen töms). 2 variant av preparat - 8 gram propolis krossas. 10 gram lanolin och 20 gram kakaosmör upphettas i en kruka och blandas sedan med propolis. Den färdiga produkten hälls i sprutor (2 gram) med skurna ändar. Så du kan få stekpiller. Vanligtvis kommer inte mer än 15-16 ljus ut. 3 alternativ matlagning - getfett (100 g) smält. 10 gram propolis fryses och revs sedan. Komponenterna är anslutna. När blandningen har svalnat, är det nödvändigt att forma små ljus som mäter 15 mm x 20 mm.
 • Resin + honung - 10 gram propolis smälts ihop med en matsked honung med ett vattenbad. Bruksanvisningen är extremt enkel: äta två gånger om dagen före måltid, utan att tvätta sig. Den används i en månad. En månad efter kursens slut är det en månadsavbrott. Då fortsätter mottagningen.
 • Enemas - solrosolja (100 g) kokas. Den innehåller 10 gram malet bietlim. Efter kylning utförs enema i rektum på en dag till 30 ml. Önskad position - knä-armbåge. När proceduren är klar är det nödvändigt att stanna i denna position i ca 5 minuter. Då ändras posen: du borde ligga på magen med ett upphöjt bäckenområde. Den sista åtgärden är en kup på baksidan. I detta komplex är det meningsfullt. Dessa kroppsrörelser kommer att ha en positiv effekt på oljens slemhinnor. Kursen är 3-4 veckor, enligt enema per dag.
 • Alkoholtinktur - Bee pitch för alkohol är väl lämpad för oral administrering. Förbered tinkturen är inte svårt. Först värm 100 ml 70% alkohol. Lägg sedan till ca 20 gram finhackad propolis till den, som ligger på elden. Ta till en enhetlig konsistens och ta bort från plattan. Blandningen hälls i en burk, täppt och infunderas på en mörk, kall plats under en och en halv vecka. Varje dag måste du skaka tinkturen flera gånger. Mottagningstiden beror på åtgärdens hastighet (vanligtvis tre veckor). Förresten kan man köpa färdiga tinkturer till apoteket.
 • Olja - 30 gram bilim sättes till 200 ml förvärmd vegetabilisk olja. Allt är åldrat i ett vattenbad tills det är något gummy. Förbereda gasvävtyget. Fuktar fuktigt med den resulterande oljan och appliceras på ländryggen. Du kan fixa applikationen med ett ark, bandage eller en handduk. Dessutom smörjer de också perinen. Håll kompressen hela natten. Kursens varaktighet är en månad.

dessutom

Traditionella läkemedel, i kombination med produkter baserade på propolis, är tydligt effektiva mot prostatit. Men glöm inte om andra, inte mindre viktiga detaljer.

Dieten ska formuleras ordentligt: ​​mindre feta livsmedel, mer frukt och grönsaker. Titta på sömnkvaliteten och försum inte uteserveringar. Då kommer sjukdomen att bli lätt!

Video: Vi behandlas med biisoppa och propolis.

recensioner

Slutligen är det dags att lära känna recensionerna av personer som har stött på prostatit.

Vyacheslav, 50 år gammal
"Han ledde en stillesittande livsstil. Genom utbildning är jag systemadministratör. Blå skärm hela tiden före dina ögon, även under timmarna. Jag planterade min syn och började ha glasögon. Och sedan framkom också prostatit. Läkaren föreskrev en massa droger, som diklofenak, Ciprofloxacin. Jag bestämde också att köpa propolis från en biodlingsvän, eftersom min mamma rådde mig. Jag förberedde en alkoholhaltig tinktur och tog den med piller i en månad. Resultat positivt överraskad: bli av med denna infektion! Under behandlingsprocessen fanns inga smärtor. Jag råder! "

Grigory, 38 år gammal
"Jag skäms inte över att erkänna att jag brukade ha ett aktivt sexliv tidigare. Ofta bytte jag till partners, och som ett resultat fick jag prostatit. Jag använde piller, liksom ett välkänt verktyg i allmänheten, propolis-baserade suppositorier. Förmodligen hjälpte de sig, för fyra veckor senare var mucken borta. Jag lovade mig själv att jag inte kommer att rasa i sängen längre... Frestelser framträdde trots allt mycket igen, men det handlar inte om det. Efter återhämtningen gick en månad. Jag kände mig som alltid utmattad. Jag började stärka immuniteten, men inte bara med propolis, men också med pogora. Kasta buljonger, drack, började känna sig mycket bättre. Värda produkter! "

Användning av ljus med propolis för behandling av prostatit (recensioner och priser)

Propolis med prostatit är mycket användbar för behandling. Läkemedlet i form av ljus gjorda av detta råmaterial, bedövar effektivt och är också ett antibakteriellt och antiinflammatoriskt medel. Samtidigt är priset på läkemedlet mycket lägre än kemiska läkemedel, vilket också är en fördel. Ljus på propolis från prostatit hjälper inte bara till att bota inflammation i prostata, utan också en bra profylax för endotarmen. I många år har experter behandlat prostatit med propolisljus, ett stort antal patienter har lämnat positiva kommentarer om detta läkemedel, så det finns ingen anledning att ifrågasätta effektiviteten.

Preparatet i form av ljus bedövar effektivt.

Användarvillkor

Självklart, innan du börjar använda, måste du undersökas och få läkares råd. Applicera ljus bör vara korrekt, hoppa inte över mottagningen och mata in den nödvändiga mängd suppositorium varje dag. Så mycket som läkaren föreskrev. Vanligtvis går behandlingsperioden för prostatit från 10 till 30 dagar. Annars, om behandlingen är felaktig, kommer det ingen effekt eller det blir obetydligt.

Det finns flera regler för användning av läkemedlet:

 • Att komma in i ett ljus är nödvändigt i rätt läge - stå, böja lite eller ljuga på sin sida.
 • Lyset ska inte vara varmt, annars kan det snabbt smälta. Så att använda det är mycket obekväma. Förvara dem på en sval plats och ta bort dem från paketet när det behövs.
 • Händerna måste kylas så att ljuset inte smälter. Du kan hålla något kallt i dina händer.
 • För att komma in i ett ljus är det nödvändigt noggrant och sålunda är det snabbt, när det tinas. Sprid skinkorna med ena handen, den andra sätter in ett stötpasta.

Efter införandet av suppositoriet kan inte omedelbart gå upp. Minst 15-20 minuter ska vara i ett benäget läge och avstå från att gå på toaletten. Den mest gynnsamma tiden för ett sådant förfarande är tiden före sänggåendet.

Prostolinum innehåller propolis aktiverad.

Mest populära stekpiller

I apoteket finns idag ett stort antal olika ljus från propolis. Namnet är annorlunda för alla, men det är bättre att behandla propolis med prostaglandor endast av testade läkemedelsproducenter, vars läkemedel är renast.

Tänk på flera ljustillverkare som är mest populära bland patienter som lider av prostatit:

Medlet innefattar propolis aktiverat. Andra huvudkomponenter:

 1. Vaxet.
 2. Naturlig honung.
 3. Kakaosmör.
 4. Royal gelé.
 5. Lanolin.

Stearinljus har toniska, stärkande och adaptogena egenskaper. Ansökan varar från 15 till 30 dagar. Priset på läkemedlet är ca 600 r.

Namnet på detta läkemedel talar för sig själv. Bland ingredienserna:

 1. Propolis.
 2. Kakaosmör.
 3. Vattenfritt lanolin.

Stearinljus har antiinflammatoriska, hepatoprotektiva och helande egenskaper. Om profylax utförs, används läkemedlet i 30 dagar, med 10 dagars behandling. Pris tillgängligt - 200 s. (6 ljus i förpackningen).

Homeopatisk beredning har ett antal egenskaper: antimikrobiella, analgetiska, antiinflammatoriska etc.

 • Propolis D

Antibakteriell, regenererande och bedövande effekt av denna produkt hjälper till att hantera smärta och sjukdom. Förutom effektiva effekter på prostatan, bidrar läkemedlet till att förbättra immuniteten. Strukturen omfattar:

 1. Propolis extrakt.
 2. Dimexide.
 3. Kakaosmör.

Det är bättre att använda applikationen efter ett varmt bad, efter 15 minuter. Det finns 10 ljus i paketet, priset är 200 rubel. Behandling bör ske inom 30 dagar.

Behandling av prostatit med propolis används också i homeopati. Detta läkemedel tillhör homeopatiska läkemedel och har ett antal egenskaper:

 1. antimikrobiell;
 2. En bedövning;
 3. klådstillande;
 4. antiinflammatoriska;
 5. Sårläkning;
 6. adaptogenic;
 7. Kapillärförstärkning.

Produkten kombinerar havtornolja och propolis. Inträdesförloppet - 10 eller 30 dagar, beror på svårighetsgraden av sjukdomen. Priset är upp till 365 rubel. för 10 suppositorier i förpackningen. Läkemedlet är pålitligt, eftersom det har många recensioner av patienter som tack vare ljus lyckades ta sig av med problemet.

Stearinljus, som inkluderar:

 1. Propolis.
 2. Lipofila komponenter.
 3. Eteriska oljor.

Läkemedlet har en astringent, desinfektionsmedel, absorberbar, antiseptisk och sårläkning egenskaper. Beroende på sjukdomsförloppet utförs behandlingen från 10 dagar till en månad. Kostnaden för medicinen är ca 700 r.

Photo-propolis har astringent, desinfektionsmedel, absorberbara, antiseptiska och sårläkande egenskaper.

Vi förbereder själva förberedelsen

Propolis från prostatit kan användas i hemmet, självständigt förbereder ljus från det. Samtidigt är läkemedlets pris mycket lågt eftersom beredningen är beredd att vara hemma.

Människor har länge lärt sig hur man gör propolisljus hemma med många metoder. De mest populära sätten kommer att övervägas nedan.

Recept med tillsats av alkohol

Följande ingredienser behövs:

 • propolis - 40 g;
 • alkohol - 220 ml;
 • fett eller smör - 200 g.

Först och främst är det nödvändigt att krossa propolis. Då tillsätts alkohol till den. Den resulterande massan bör infunderas i 10 dagar. Från tid till annan blandas tinkturen. Klar tinktur kokar på låg värme tills all alkohol från den avdunstar, och blandningen blir inte brun. Efter drogen tillsätts fett eller olja. Blanda och smälta i ett vattenbad.

När blandningen börjar gradvis svalna, är det nödvändigt att forma ljus från det tills det är fryst. Det bör finnas 10 suppositorier. Förvara läkemedlet på en kall plats, inslaget i folie. Bäst i kylskåp, så att ljusen inte smälter.

Förutom effektiva effekter på prostata, bidrar detta läkemedel till att öka immuniteten.

Suppositorier med vax

 • propolis - 50 g;
 • fett - 200 g;
 • vax - 50 g.

Smält fettet tills det blir flytande, skär propolisen i små bitar och kombinera den med flytande fett. Rör ingredienserna tills propolis är helt upplöst. Vaxa att mala, lägg till massan. Vax måste tillhandahållas i kompositionen, så att suppositorierna har en fast konsistens och smälter inte i händerna. Häll vätskan ut i hela koppen och frys den.

Fryst massa skuren i små bitar och bilda suppositorier av dem. På längden ska varje ljus inte vara mer än 6 cm, änden bör skärpa nödvändigtvis. Så de är lättare att komma in. Drogen måste därför lagras i kylskåpet hemma.

Tillsats av glycerin och gelatin

Ett annat sätt att förbereda ljus: smälta i skålen glycerin, gelatin och vatten i 5: 1: 2 proportioner. Kyl blandningen och tillsätt extraktet av propolis. Häll massan i formar från pergament och kyl.

Oavsett förberedda ljus från prostatit är också mycket effektiva vid behandlingen, detta indikeras av många patienters positiva återkoppling.

Prostatit är en allvarlig sjukdom, därför ett besök hos läkaren och en grundlig undersökning är obligatorisk. Om ljusen inte är registrerade, behöver du inte använda dem. Förberedelser, även tillagade hemma, ska endast användas efter samråd med en specialist.

Stearinljus med propolis från prostatit

Stearinljus med propolis från prostatit Är en hel grupp homeopatiska läkemedel. Huvuduppgiften är att göra en självständig bedömning av droger med hänsyn till de viktigaste faktorerna. Vi ber dig att beskriva i dina kommentarer din personliga erfarenhet av att bekämpa prostatit med suppositorier baserade på propolis. Vi lägger till de mest intressanta läkemedlen till vår recension. Vid sammanställning av betyget "Сvener med propolis från prostatit " vi åberopade följande faktorer: pris, svar, var att köpa och vår intervju.

Ljus med propolis från prostatit: Pris, Recensioner, Var att köpa, Sammansättning och undersökning

Huvuddelen av ljusen med propolis från prostatit är en en, det vill säga innehålla den huvudsakliga aktiva substansen - Propolis, som blandas av tillverkaren till basen (olja, vaselin och lanolin - vi kommer säkerligen att beaktas vid framställningen av kompositionen enligt betyg). För att förbättra ljuskvaliteten med propolis från prostatit och expansionen av medicinska egenskaper kan producenterna komplettera kompositionen med andra aktiva substanser. Det leder inte alltid till de förväntade konsekvenserna, eftersom de därigenom minskar mängden av det huvudsakliga helande ämnet - bilim.

För att förstå vad som är Stearinljus med propolis från prostatit, Vi granskar kort produktionstekniken:

 • Native propolis måste lösas i vatten, alkohol eller fet fraktion. Detta är nödvändigt för att erhålla ett extrakt av propolis
 • Grunderna för beredningar är feta fraktioner som löser sig vid kroppstemperatur. Vanligtvis används vaselin, kakaosmör eller smör. Dessutom använder tillverkare lanolin (ullvax), bivax och andra ämnen som gör det enkelt att använda stiftpiller.
 • Stearinljus med propolis från prostatit olika tillverkare har nästan samma utseende. Undantag är bara propolis ljus TM Apigrin. Utseendet på konventionella suppositorier liknar en solid "torpedo" av ljusgul färg, med möjliga bruna nyanser
 • Effektivare Stearinljus med propolis från prostatit ha en propoliskoncentration av minst 10% av den totala vikten av suppositorier.

Våra deltagare (alla suppositorier av industriproduktion och har lämpliga certifikat):

 • Prostopin LLC Alfarm
 • Gemo Pro LLC Adonis
 • Ljus propolisovye TM "Apigrin"
 • Propolis DN OOO Materia Bio Profi Center
 • Propolis D LLC "Doctor N"

PRISER för suppositorier

Hur mycket är ljusen med propolis från prostatit hos våra sökande? Och vad är priset på ett stiftpiller?

Stearinljus med propolis från prostatit: priset (tabell №1)

* Beräkning: Det lägsta priset är 100 poäng,% prisskillnaden minskar proportionellt förhållandet

Vi har specifikt angett kostnaden för både förpackning av suppositorier och priset på ett individuellt ljus. Detta var nödvändigt att göra, för olika tillverkare, olika antal suppositorier i förpackningen. Tabell 1 visar att antalet varierar från 6 stycken till 15 stycken. Också från bordet framgår att priset på ett suppositorium ligger i intervallet från 29 till 45 rubel. Vi tror att det här är en bra prisnivå och nästan alla har råd med detta läkemedel.

Stearinljus med propolis från prostatitrecept

Tja medveten om att denna faktor är ganska subjektiv. Vi försökte vara så objektiva som möjligt och vårt betyg ljus med propolis från propolis baserades på vad de såg och läste på Internet (naturligtvis användes även erfarenheterna av att använda vänner och vänner). Vi kommer att korrigera data - positiv feedback + 1 boll, och därmed varje negativ - 1 boll

Hemorrojder är mycket farliga - i 79% av fallen leder det till cancercancer! Tyvärr finns det mycket liten information, men det är väldigt lätt att bli av med det - ta det här. Läs mer »

Sammanfattningstabell: Stearinljus med propolis från prostatitrecept

* Beräkning: Procentuell skillnad mellan positiva och negativa recensioner Exempel 10+ och 1-, därefter 10% av negativa recensioner - 90 poäng, respektive. I uppmärksamhet tas de kända platserna Recensioner och webbplatser för distributörer och tillverkare.

Var och hur man köper

Alla vet att ljuset med propolis från prostatit bör köpas här och nu och denna omständighet är avgörande för valet och beslutsfattandet vid ett visst ögonblick. I tabellen nedan kommer vi att utvärdera den viktigaste indikatorn - förvärvets enkelhet.

Sammanfattningstabell: Stearinljus med Propolis från Prostatit KÖP

* Beräkning: koefficienten är uppdelad enligt principen om 75% - apotek, specialaffärer mm 25% online shopping och möjlighet till leverans till huset

INNEHÅLL

För behandling av prostatit är en av de viktigaste faktorerna närvaron av propolis i kompositionen. Ju högre koncentrationen desto bättre kommer läkemedlet att fungera. Långtidsstudier har visat att den optimala kompositionen är 10% extrakt av propolis och mer till basen.

Sammanfattningstabell: Stearinljus med propolis från prostatit

* Beräkning: Det är bevisat att den mest effektiva koncentrationen av propolis i levande ljus av prostata inte är mindre än 10%, som den bästa grunden för ljus - det är naturligt, naturliga oljor. Att lägga till ämnen för bättre assimilering, som dimexid, är också ett extra plus. Beräkningsmetod:% * 75% (+ 25% för naturlighet) och (5% lanolin, osv.) + 10% för de erforderliga ytterligare komponenter. Koncentrationen av propolis beräknas baserat på tillverkarens påstådda komposition.

Vår översikt

Vi tar bara hänsyn till den undersökning som genomfördes på vår portal. Delta i lämnar kommentarer och därmed hjälpa andra att bestämma om val av ljus med propolis från prostatit.

Sammanfattningstabell: Ljus med propolis från prostatit POLL (från 10/20/2017)

* Beräkning: baserat på en undersökning på vår informationsportal, de bästa 2 poängen, bra 1 poäng, dåliga -3 poäng. Resultatet av omröstningar kan ses genom att klicka på länken i tabellen.

Resultat av betyget. Vinnare och kortfattad beskrivning av deltagarna

Låt oss sammanfatta vårt betyg.

Sammanfattningstabell: Stearinljus med propolis från prostatit RESULTAT

Hur bli av med hemorrojder

Mer än 1000 bloggar av människor att bli av med hemorrojder. Hur kan du övervinna sjukdomen och inte komma ihåg. Metoder och verktyg som används, diskussioner om specialister och patienter. På portalen www.gemorroy.site

№1 "Propolis ljus" TM Apigrin

Recensioner av patienter och specialister visar att dessa Propolis-ljus är lätta att använda och har en komplicerad effekt på sjukdomen.

Priset är 350 rubel. Du kan köpa i sanatorierna i Volga och Moskva

Propolis ljus

 • Den renade propolisen av den faktiska produktionen
 • Smör smält fettinnehåll - 99%

Dessa ljus används för att behandla prostatit. Vad som inte är lite viktigt, kan de också användas för att behandla hemorrojder. Dessa är de enda ljus som experter rekommenderar och för att lindra förstoppning.

Ljus med propolis från prostatit från TM Apigrin: fullständig beskrivning, användaranvisningar och annan användbar information.

№2 Simpletons

Recensioner av detta läkemedel är inte dåliga. Den stora sammansättningen av biodlingsprodukter påminner om Apilol, som har bevisat sig i vårt land och har stor popularitet - honungskompositionen.

Prostopin (ljus med propolis från prostatit) pris - 648 rubel. Suppositorier Prostopin kan köpas på apotek.

Sammansättning av aktiva beståndsdelar

 • kakaosmör
 • Rutaceae olja
 • bivax
 • ullvax
 • honung
 • pollen
 • ambrosia
 • bilim
 • kunglig gelé

Prostopin används för att behandla vävnadsmetabolism, reparerar framgångsrikt skadade områden och läker sår och sprickor. Specialister tvivlar bara på närvaron av kunglig gelé. Som du vet är bara naturlig kunglig gelé, samlad på apiarier och fryst i 15 minuter - ett kraftfullt stimulansmedel för människokroppen.

Ljus med propolis från prostatit Prostoapin: beskrivning, bruksanvisningar och annan användbar information.

№3 "Propolis av DN"

En av de vanligaste suppositorierna i vårt land. Positiv feedback från patienter visar att gnistan med propolis klara sig bra med de uppgifter: lindra smärta och påfyllning, hjälpa till att lindra problem som är förknippade med prostatit.

Priset på ljus är 267 rubel. Suppositorier kan köpas på apotek.

struktur

 • ullvax
 • kakaosmör
 • bilim

Ljus med propolis från prostatit "Propolis DN": den mest användbara informationen och beskrivningen.

№4 Propolis D

Dessa suppositorier innehåller dimexid i deras komposition, vilket betyder extra bokstaven "D". Från beskrivningen till läkemedlet bör dimexid öka effekterna av näringsämnen i biprodukter. Det förbättrar absorptionen i slemhinnan i rektum stimulerar verkan av bilim.

Priset på suppositorier är 340 rubel. Du kan köpa i tillverkarens representantkontor.

 • kakaosmör
 • bilim
 • dimexide

Ljus med propolis från prostatit "Propolis D": Allt du behöver veta - Anvisningar för användning, komposition, priser på apotek och annan information

№ 5 Hemo-Pro

Suppositorier kännetecknas av en stor komposition av komponenter och en komplex effekt. Ett ljus innehåller två gram av de aktiva ingredienserna.

Ljus med propolis från Prostatitis Gemo-Pro-pris - 350 rubel. Suppositorier kan köpas på apotek.

Hemo-Pro har följande sammansättning

 • lera, härdande
 • Rutaceae olja
 • Seabuckthorn extrakt
 • comfrey extrakt
 • St John's wort extrakt
 • bilim
 • kakaosmör

Hemo-Pro stärker kapillär och venösa väggar, återställer intestinal mikroflora. Det rekommenderas som en ytterligare beredning, eftersom det inte handlar omedelbart och de första positiva resultaten kommer att märkas efter en vecka med användning av suppositorier.

Ljus med propolis från prostatit "Propolis D": bruksanvisningar, komposition, priser på apotek och annan information

Vilka är de bästa ljusen med propolis från prostatit? Kundundersökning

Om du hittar en bugg, välj textfragmentet och klicka på Ctrl + Enter.
Alla material är upphovsrättsskyddat. Vid kopiering av en artikel (eller del av den) krävs en aktiv länk till källan.

Svetlana Naumova

Apotekspraktik: Ulyanovsk Pharmaceutical College, Kuban State Technological University, Apotek. Arbetslivserfarenhet är 22 år.

Stearinljus med propolis från prostatit stor recension: 4 kommentarer

"... De flesta patienter tror att problemet med människors hälsa inte accepteras för att diskutera antingen bland kollegor eller inom ramen för vänner och släktingar."
Tkachuk V.N.
Professor, doktor i medicinska vetenskaper,
Ärade doktor i Ryska federationen

Jag vill berätta om prostatolprostatitläkemedlet. Den totala summan = DUBBEL - två månaders mottagning i allmänhet, ingen effekt, jag förstår att jag betalat för reklam på tv och prostatit som jag plågade och torterade. Jag fick höra på apoteket att det är bättre att göra något rektalt, ljus är bra från prostatit, så ingen ledde på reklam och om betalda laudatoriska recensioner på Internet. Det skulle ha varit bättre om producenten låter pengarna för drogen, inte för allt detta damm i ögonen. Jag har fortfarande tio piller av 60, jag kunde inte hålla mig kvar och slängde dem i soporna - och bunten kostar nästan 1500 rubel - det är mycket pengar för detta.....
Victor, tack för hjälpen. Nu beställde jag Apigrinljusen, borde komma i en vecka. De var billigast. Och medan de kommer att köpa i apoteket PropolisDN (det fanns ingen prostapin), idag lägger jag den första för natten. Jag hoppas verkligen att jag klarar av att slå ner symptomen på prostatit med suppositorier med propolis. Var noga med att uppnå resultaten.
En anteckning om priset på ljus: Stearinljus Apigrin köpte för åtgärden: packning 100 rubel för 5 stycken, PropolisDH för 320 rubelförpackningar.
Victor, letar efter frusen kunglig gelé, alla erbjuder endast adsorberade eller något liknande. Sajten Apigrin är en naturlig, men det är mycket pris biter 7000 rubel per 3 ml förefaller mig mycket dyra (adsorberat per gram 15 800 rubel), som du köpt och hur mycket det kostar?

En bra, bra recension - intressant information, för framtiden, om Stomol Uno inte hjälper, kommer jag definitivt att prova något från din lista

Det är synd att de inte introducerade sig, det är därför kära prostatit, jag ska berätta om tiggaren. Jag har kronisk, långvarig prostatit och varje läkare som jag kom med ett problem, och att efter varje exacerbation, utsågs jag eller rekommenderade Prostamol - som medicinsk konspiration. Tog honom en lång tid, tillbringade mer än 10 000 rubel endast själva läkemedlet, jag tror inte heller en resa till läkaren, var inte någon positiv effekt. Jo det är inte dåligt.
Tillverkaren säger att han är mot ödem och antiinflammatoriska, men under den tiden mina analyser inte är särskilt varierade (vita blodkroppar och lecitin granulat) och varje gång jag blev ombedd att fortsätta behandlingen. Han kanske är någon och hjälp, men när jag började studera behandlingen av prostatit recensioner om denna drog - intrycket att det är allt eller som inte hjälper, och den positiva respons har varit absolut ingen trovärdig skrivit.
Som ett resultat, ett halvt år sedan vid nästa undersökning rådde läkaren mig att prova Prostopin. Jag köpte det och provade det på en månad. Jag började studera denna fråga, läs många artiklar om behandling av prostatit med propolis och royal gelé. Till slut köpte en ren drottninggelé, han gjorde ljus med propolis i smör, tar cirka 30 dagar, och glömde prostatan, läkaren var inte 4 månader - detta är resultatet.
Nu kan jag säkert dela med mig av min personliga erfarenhet. Ljus med propolis gjorde detta: 30 gram propolis per pack olja 200 gram. Han höll det i 4 timmar i ett vattenbad och vred det i en torpedo och in i en frys. Infogas en gång om dagen på natten. Samma massa togs två gånger om dagen ungefär en halv tesked eller något mindre före måltiden, och kunglig gelé köpte fryst i en spruta, ca 0,1 gram under tungan på morgonen. I början köpte jag adsorberad kunglig gelé, men efter samråd på biodlingsforumet slängde jag ut det och köpte det, naturligt fryst.