Huvud
Behandling

Hur man tar våldtäkt för män

På jakt efter mirakulösa naturliga örter är det inte nödvändigt att gå djupt in i skogen. Det är nog bara att uppmärksamma örterna, som bokstavligen växer under dina fötter.

En sådan anläggning är Barbarea vulgaris (i vissa regioner det populärt kallas också Gorushko), det latinska namnet på Barbarea vulgaris, familjen Brassicaceae kål (eller mer i linje med den officiella botanik, korsblommiga Cruciferae). Det är utbrett överallt utom i de södra regionerna på grund av ogynnsamma klimatförhållanden och skarpa sandjord.

Det är en örtartad flerårig växt, cykeln med full utveckling är två år. Stammen sträcker sig uppåt med 40-60 centimeter, bladen ordnas växelvis, underifrån är de breda, över - smala. Blommorna är ljusgula, samlade i blomställningen. Efter blommande, som uppstår i början av våren, bildas frukter, vilka är pods. Visst är alla bekanta med den här anläggningen, men hans foto kan ses på länkarna som svar på en begäran från Google.

Acacia används inte i officiell medicin, det har bara funnits en bred fördelning bland folkläkare. Hela ytan av växten är i bruk: gräs, löv, blommor, det rekommenderas också att använda rötter. I vissa källor finns recept för beredning av läkemedelsbuljonger och infusioner från rapsfröet, men enligt experter är giftiga ämnen koncentrerade där.

Kombinationen av biologiskt aktiva föreningar som ingår i växten är utan tvekan användbar för människor, men växtätande djur kringgår det. Sturgeon kan orsaka symtom på förgiftning hos boskapsrepresentanter, dessutom ger ko- eller getmjölken en obehaglig eftersmak. Men det är mycket uppskattat av biodlare, eftersom från nektar av växten erhålls en doftande och läcker honung.

För medicinska ändamål skördas grunddelen av växten vid blomningstillfället och rötterna - tills de första blommornas utseende eller i början av hösten.

Ännu mer nyligen var rapsens kemiska sammansättning inte fullständigt känd (till exempel i referensboken för medicinska växter som publicerades 1990, är ​​beskrivningen av biologiskt aktiva gräsföreningar frånvarande).

Men nu kunde forskare namnge huvudkomponenterna i växtextraktet och beskriva deras medicinska egenskaper:

 • olika typer av glykosider, i synnerhet tioglykosider innehållna i rapsfrön, som har en lokal irriterande effekt;
 • saponiner;
 • flavonoider;
 • vitaminer i grupp B;
 • askorbinsyra, speciellt mycket i rapsens blad;
 • feta oljor;
 • organiska syror.

Andra sorter av växten är arugula arciform, sten, de är också rik på biologiskt aktiva substanser, så de används i vanligt medicin i vanligt medicin.

För tillverkning av olika potioner från våldtäcket rekommenderas att hela anläggningen används som helhet, eftersom komponenterna i gräs, löv, blommor och rötter kompletterar varandra och har en komplicerad effekt på kroppen.

Produkterna baserade på Barbarea vulgaris har följande användbara egenskaper:

 • Det förbättrar blodcirkulationen och normaliserar blodets reologiska parametrar. Det är därför citronsyran används allmänt vid behandling av erektil dysfunktion, förebyggande av tidig utlösning, förbättring av känslor under sexuell intimitet. Dessutom aktivering av perifert blodflöde och normalisering av kärltonus förbättrar funktionen av de endokrina körtlarna, är förhindrandet av stagnation, vilket är särskilt viktigt när stillasittande.
 • Har antimikrobiell aktivitet. Experternas recensioner bekräftar att citronsyran är effektiv i den komplexa behandlingen för behandling av många infektionssjukdomar, inklusive kroniska infektioner. Speciellt ljusa antibakteriella egenskaper hos växten manifesteras i kampen mot den långvariga inflammationen i prostatakörteln.
 • Stimulerar njurarnas arbete. Det är ett effektivt diuretikum. Å ena sidan kan du använda den för att behandla sjukdomar i urinvägarna och eliminera ödem. Och å andra sidan orsakar det ett antal kontraindikationer att använda. Till exempel rekommenderas medel baserat på våldtäkt inte för att ta urolithiasis.
 • Eliminerar brist och mättar kroppen med vitamin C och B-gruppen. Askorbinsyra är en effektiv antioxidant som stärker och tonar kärlväggen. Dessutom har denna förening en immunostimulerande effekt. B-vitaminer och normalisera nervsystemet, så läkarna ofta rekommendera att människor raps med nervositet, irritabilitet och ännu mer allvarliga kränkningar - slaganfall och epileptiska anfall.
 • Accelererar regenerering av vävnader. Lotioner med avkokningsbuljong har en uttalad sårläkningseffekt och, med tanke på bakteriedödande egenskaper, förhindrar sådana kompresser bindningen av en sekundär bakterieinfektion.
 • Stimulerar arbetet i matsmältningskörteln. Det är lämpligt för personer som lider av en allmän minskning av styrka, asthenpatienter, det används också för atoniska matsmältningsstörningar. Växter och frön från växten används ofta i matlagning, eftersom de ger en smakrik smak för rätter på ön.
 • Normaliserar det kardiovaskulära systemet. Sorepka normaliserar nästan alla typer av metabolism, inklusive lipid, sänker kolesterol i blodet. Därför tjänar regelbunden konsumtion av medel från denna anläggning som ett utmärkt förebyggande av ateroskleros och besläktade sjukdomar.

Enligt experter på området för alternativ medicin är våldtäktet utan förtjänst med i de officiella listorna över medicinska växter. Östra läkare använde det för att behandla spetälska, och i många årtionden har Barbarea vulgaris använts för att behandla infertilitet och styrka. Sorepka har också förmågan att stimulera spermatogenes och förbättra spermkvaliteten.

Tverpitsa vulgaris: recept av folkmedicin för allmän förbättring och kamp med styrka

Habitatet för den tvååriga Barbarea vulgarisväxten är lätt att hitta.

Det är vanligt i nästan alla CIS-länder.

Givet egenskaperna hos roten strukturen (de kan nå tiotals meter, anordnad rotstrukturen bort från varandra växter är sammankopplade), raps vulgaris - vanliga ogräs, som konkurrerar med praktiskt taget alla trädgårdsmästare varje vår.

Förutom de huvudsakliga indikationerna för användning av olika medicinska drycker från denna släktet Brassica växter som inkluderar njursjukdom, hjärt-och nervsystemen, och den rekommenderas för vanliga sommar raps hanorgan i sådana sjukdomar:

 • försvagad styrka;
 • ett kort samlag
 • problem med uppfattningen, förresten, växten används för kvinnlig infertilitet;
 • minskning av attraktion till motsatt kön;
 • otillräcklig produktion av spermatozoa, försämrad rörlighet
 • psykogen erektil dysfunktion;
 • inte tillräckligt ljusa känslor vid en orgasm och en utlösning.

I folkmedicin är den vanliga vildgåsen en del av många recept. Följande metoder för växtapplikation är av största intresse:

 • Ta två matskedar av den torkade och markerade delen av växten och häll en halv liter kokande vatten. Buljongen bryggs i en termos eller viks i en burk med en tjock handduk och lämnas i några timmar, det är möjligt på natten. Filtrera sedan och ta 50 ml fyra gånger om dagen i en halvtimme före måltid. Behandlingsförloppet är tre månader, sedan upprepas efter en två veckors paus.
 • Grundligt tvättas, skärs och torkas rötter raps med kallt vatten (per matsked flytande glas), bringas till en koka och sjuda tomyat 5-10 minuter. Insistera före kylning och belastning. Drick före frukost, lunch och middag (även i en halvtimme) tills symptomen på inflammation i prostatakörteln försvinner helt.
 • Samla färska stammar med rapsens löv, passera genom köttkvarn eller slipa i en mixer, skift i gasväv och pressa ut saften. Ta det 10 ml på en tom mage 4 gånger om dagen i 8 veckor.
 • Blanda 3 matskedar av det krossade torra gräset i våldtäcket med innehållet i en flaska vodka. Infusera i 14 dagar, skaka regelbundet. Stam och ta en tom mage 5-10 ml tre gånger om dagen. I denna form hjälper den gemensamma tornpolen perfekt med infertilitet i samband med otillräcklig rörlighet och mutationer av spermatozoa.
 • Blanda i lika stora proportioner löv av sådana växter: våldtäkt, plantain, nässla, johannesört, salvia. Ta 10 g av blandningen och häll 200 ml varmt vatten och lind upp innan kylning. Drick i två måltider (morgon och kväll) innan du äter. Den totala behandlingen är 21 dagar.
 • Blanda dessa frön (de saknade ingredienser du kan köpa i butiken för trädgårdsmästare): raps, morot, persilja, lök frö, groblad och koriander, häll i en mortel att mala. Två matskedar pulver, häll en halv liter vatten och koka, kyla, spänna. Halvdelen av glaset är berusat efter uppvaknande på tom mage, ett halvt glas - före ett mellanmål, återstående dryck - innan du lägger dig. Behandlingsförloppet - 30 dagar, du kan upprepa det efter 14 dagar.

Tverpitsa vulgaris lämpar sig inte bara för behandling av kränkningar av erektil dysfunktion och andra "manliga" sjukdomar. Det rekommenderas för förebyggande av sådana sjukdomar.

Våldtäkt för män: kontraindikationer och recensioner

För användning av potions från våldtäktens vanliga, kokta enligt recept av folkmedicinska män finns det praktiskt taget inga kontraindikationer.

De är effektiva i problem med reproduktionssystemet hos män och kvinnor, rensar kroppen och förhindrar utvecklingen av många åldersrelaterade sjukdomar.

Trots det faktum att våldtäkt för män inte är en "officiell" läkemedelsväxt, rekommenderar urologer medel på grundval av behandlingen av impotens, vilket förbättrar spermatogenesen. Dekoktioner och infusioner från växtens rötter tjänar som ett utmärkt verktyg för att förebygga exacerbationer av prostatit. Gräsrennet för män förbättrar också produktionen av könshormoner, stimulerar minskat blodflöde i det lilla bäckens kärl.

Men för användningen av denna växt finns vissa kontraindikationer, det här är:

 • närvaron av calculi i njurarna och andra delar av urinvägarna, torkas och färska blad, blommor och gräs raps har en urindrivande effekt, vilket kan orsaka stenen ut av njuren och urinledaren obstruktion (framkallningsnjurkolik);
 • graviditet och amning
 • intolerans och förekomsten av andra kontraindikationer mot alkoholkonsumtion, i detta fall bör alkoholinfusion ersättas med vattenavkokning;
 • allergisk reaktion på kålfamiljens växter.

Män som genomgått en behandlingskurs med preparat framställda från denna växt, bekräfta läkarnas ord. Ett vanligt ogräs som växer överallt, kan avsevärt förbättra den sexuella kraften företrädare för starkare könet, bli problem med blodtryck och blodkärl, eliminera manifestationer av åderförkalkning. Gräs löp för män kan användas oberoende av ålder, samtidiga sjukdomar (med sällsynt undantag), det kombineras med andra läkemedel och medicinalväxter.

Hur man använder våldtäkt för behandling av prostatit

Sorepka (barbar) är en odling som odlas på lokala grönsaksgårdar. Inte alla företagsledare vet om sina medicinska egenskaper. Gamla skolmormor vet att våldtäktet är ett "gräs av män", eftersom det klarar av lättnad av symptom i kronisk prostatit.

Prostatit är en följd av inflammation i prostata som omger urinröret. Lokalisering - över blåsan. Statistik visar att mer än 50% av männen runt om i världen står inför inflammerad prostata. I verkligheten är siffran större, eftersom den manliga befolkningen inte är anhängare av kampanjer till läkare.

Fördelarna med våldtäkt för män och inte bara

Urologer rekommenderar ofta att män använder våldtäkt för behandling av sjukdomar som:

 • prostatit;
 • impotens;
 • minskad spermatogenes.

Detta, uppenbarligen obehagligt gräs, kan behandla njursjukdomar, gallsjukdomar. I sin sammansättning innehåller en stor mängd vitamin C, så det hjälper till stor del kroppen att tolerera sjukdomen, till exempel partiell förlamning.

Med kronisk trötthet lägger gräset styrka, höjer vitaliteten. Det finns också en fördel för blodcirkulationen i det lilla bäckenet hos män och kvinnor. Växten har inte bara en diuretisk egenskap, men fungerar också som ett laxermedel. Inte dåliga toner.

Det ökar sexuell aptit.

För behandling av prostatit i kronisk form används juice av en ny barbar. Så gräset passerar alla användbara egenskaper till kroppen.

Kontraindikationer av våldtäkt vid behandling av sjukdomar och dess sammansättning

Användning av ogräs rekommenderas inte om en person har blodproblem (dålig koagulering). Drick inte heller buljong i närvaro av njurstenar. Kräftans sammansättning innehåller flavonoider som främjar rörelsen av stenar.

Varvarka innehåller många användbara ämnen, såsom:

 • glykosider (kolhydratmolekyler);
 • flavonoider;
 • fet olja med olika syror;
 • fiber;
 • eteriska oljor;
 • vitaminer C, B.

Terapeutiska recept för behandling av prostatit

Ta ovanstående delar av växten (någon), krossa, pressa saften. Stam genom gasväv. Den mottagna medicinen tas tre gånger om dagen efter att ha ätit. Att konsumera i två månader.

För den andra typen av tinktur behöver du:

 • barbariska fröer;
 • frukt av koriander;
 • persilja utsäde;
 • groblad.

Blanda delar av ingredienserna i lika doser. Rastoloch till pulver 2-3 stora skedar blandning, elda, koka i 30 minuter på låg värme. Ta två gånger om dagen (morgon, kväll) för 50 ml.

Med en kronisk prostatit framställs också ett avkok från olika växter. För matlagning behöver du en plantain, persilja, morotsjuice. Dessa ingredienser blandas och males för att bilda en pulverformig massa. Från den färdiga kompositionen, separera två matskedar pulver, koka den i 500 gram vatten. Låt det brygga, passera genom filtret (gasbindning). Drick på morgonen och på kvällen.

En annan infusion är bra för prostatit. Du behöver en matsked av våldtäkt. Det är önskvärt att locka alla delar av växten (stam, blad, blomställningar). Du kan både fräsch och torkad. Klar blandning för att hälla 200 gram varmkokande vatten, lämna i en emaljgryta. Skydda med en filt för bättre effekt. Låt buljongen stå i denna form under några timmar. Efter den övergångna tiden kan du börja ta våldtäkt som läkemedel. Använd medicinsk vatten du behöver några minuter före en måltid på 30 ml. Behandlingsförloppet är 60 dagar eller mer.

Hjälper perfekt med prostatitis färsk juice barbarisk. För att få det måste du ta ett ogräs, skölja det och torka det. Efter torkning från stammen kläm ut saften och ta varje dag till 30 droppar (frukost, lunch, eftermiddagste, sen middag). Efter flera veckors regelbunden inträde förbättras tillståndet av prostata, inflammationen minskar.

Förebyggande av förvärring av kronisk prostatit

Det första alternativet är gjord av rötterna i en trädgårdsbehandling. Rostade rotter (1 matsked) hälls med kokande vatten (ett glas) och sätts på långsam eld. Växten smälter på spisen i 7 minuter. Insisterar i flera timmar. Det förblir bara att spänna och dricka tre gånger om dagen för 50 gram.

Så snart en man kände att perioden för förvärring av prostatit börjar, bör man ta rötter, slipa dem i en kaffekvarn. Använd färdigt pulver i ren form (2 gram), drick med två glas vätska. Upprepa medicinen två gånger i veckan.

Vid förebyggande av kronisk inflammation, har vintern krasse etablerat sig som "utmärkt" så tidigt som "mormor" gånger, denna ört anses vara en frälsare för den manliga befolkningen. Med en avkok från barbarerna kände mannen en styrka, han var upphetsad.

För referens

Kronisk inflammation i prostata kan inte botas av en enda våldtäkt. Det är viktigt att ta läkemedlet ordinerat av läkaren. Infusioner och avkok från växter är bara en extra terapi vid behandling av prostatit.

Indikatorn för de tester som måste tas med ett genitourinary system är också viktigt. Örter örter, men för att undvika motsatt effekt bör rådgöra med en läkare (på basis av anamnes läkare kommer att förskriva läkemedel och råda exakt vilka örter bör användas som en kompletterande behandling). Växter anses inte vara hundra procent healers, eftersom alla "terapeutisk" ogräs som det hjälper kroppen och skada. När allt kommer omkring kan vintern krasse och bota inflammerad prostata, men då kan misslyckas i arbetet med en annan kropp.

Utgående från ovanstående är det bättre att vara säker och kontakta en specialist för adekvat behandling. En erfaren urolog kommer att rekommendera våldtäkt som profylaktisk för prostatit, men inte som en grundläggande behandling.

Trots modern medicin blir bara 70% av männen av med prostatit. Detta beror på att du ignorerar din hälsa.

Inte varje man med kronisk prostatit har problem i den sexuella sfären. Enligt statistiken upplever endast 19% av den manliga befolkningen "misslyckanden" under samlag på grund av inflammation i prostata.

Fördelarna med fytoterapi

Läkemedel väsentligt lindrar tillståndet hos en man med kronisk prostatit, speciellt om det är en period av exacerbation. Vid behandling av örter har också sina egna regler, och en av dem överensstämmer med kosten. Kronisk prostatit är en förförisk patologi. Därför, när fytoterapeutisk behandling ska överges "skadlig" mat. Dessa är stekt och kryddig mat, alkohol, kryddor.

I nästa video fokuserar konversationen på rapsens egenskaper och helande egenskaper:

Rape för män: användning i sjukdomar

Invånarna i den europeiska delen av Ryssland och västra Sibirien vet en ständig växt med doftande gula blommor. Han kallas våldtäkt, en tartan, en medicinsk målvakt, en vild senap. Gräset uppfattas som en ogräs, växer i köket, längs vägarna, på ödemarker. Men få känner plantens helande kraft för män och deras hälsa. Vi kommer att beskriva tillämpningen av våldtäkten i artikeln. Och se hur tartanen ser ut, du kan i bilden och bilderna.

Användbara egenskaper hos tandsten

Modern traditionell medicin erkände inte den helande kraften hos en ghoul. Därför är det omöjligt att hitta råvaror på apotek. Och lite är känt om växtens sammansättning och dess medicinska egenskaper. Det är uppenbart att följande ämnen ingår i våldtäkten:

 • glykosider och flannoider;
 • askorbinsyra;
 • tanniner;
 • komplex av mikroelement
 • senapsolja;
 • organiska syror.

Sedan antiken har raken använts som ett hemostatiskt och sårläkande medel. I rysk folkmedicin används den som ett diuretikum, laxerande, antiskorbutikmedel. Det är känt att sallader med tillsats av gräsblad förbättrar aptiten.

Vid vilka sjukdomar är användbar skit

Huvudriktningen för att använda växten är sjukdomar i det genitourära systemet. För män är ansökan i följande sjukdomar viktig.

 1. För behandling av prostatit som diuretikum. I kombination med alfa-adrenoblocker hjälper det till att normalisera urinering.
 2. Med prostata adenom (godartad prostatahyperplasi). Förutom de diuretiska egenskaperna spelar en laxerande effekt en roll. Viktigt är spårämnena, som ingår i örten, i synnerhet zink och selen.
 3. För att återställa den manliga kraften för impotens och erektil dysfunktion.
 4. Som ett hjälpmedel för förbättring av spermatogenesen vid manlig infertilitet.

Förutom sjukdomar i det genitourära systemet är våldtäcket användbart vid bronkit, stroke, astenisk syndrom, dropp, beriberi och andra sjukdomar.

Recept av traditionell medicin

För beredning av olika doseringsformer används frön, rötter, blommor, löv och stjälkar av växten. De flesta våldtäkterna görs infusioner, avkok, som används som tillsats för sallader, dricker saften av växten.

För att förbereda infusionen, ta en matsked med en bild av torkade löv av vild senap. Häll ett glas kokande vatten. Tara wrap i en handduk och låt den brygga i en timme eller två. Töj sedan. Den resulterande volymen är uppdelad i 4 lika delar (cirka 50 ml). Drick en halvtimme innan du äter på morgonen, lunch och kväll. Behandlingstiden bör inte överstiga en månad. Med regelbunden användning av drycken, bedömer genom recensionerna, förbättrar manlig styrkan.

För att förbereda buljongen, ta en krossad rot av våldtäkten i mängden 20 g. Häll en mugg vatten och håll låg värme i 7 minuter. Låt sedan svalna till rumstemperatur, spänning. Drick avkodning av rötterna i våldtäkten behöver 150 ml tre gånger om dagen, i en månad.

Du kan brygga och plantera frön. För att göra detta, slipa en fjärdedel av ett glas råmaterial i en murbruk eller kaffekvarn, häll två glas vatten och simma över låg värme i 30 minuter. Torka sedan in ett tätt tyg och lämna in för att infusera för natten. Nästa dag spolas i en glasbehållare och lägg den i kylskåpet. På morgonen drick ett halvt glas infusion, på kvällen ett glas. Behandlingen utförs av två kurser, varande 30 dagar vardera. Mellan kursen behöver du en paus på 14 dagar.

Om du är ett fan av tedryck - nästa recept du kommer att vilja. Ta 2 matskedar av plantornas blomställningar, häll 500 ml kokande vatten. Insistera som vanlig grönt te. På en dag kan du dricka 2-3 koppar av denna dryck. Vid daglig användning, ta en paus efter 2 veckor.

Ovannämnda recept hjälper till inflammatoriska sjukdomar i det genitourära systemet, inklusive kronisk prostatit. Men att hantera manlig infertilitet - drick juice från fräscha stamar och löv. Att dricka - slipa de nämnda delarna av växten, häll det kylda, men inte kallt kokt vatten. Låt det brygga i en timme och kläm sedan genom gasväsen. Ta ett intervall på 3 timmar en tesked. I en annan version av receptet används nypressad juice, 25 droppar åt gången.

För att förebygga prostatit, använd följande recept. Ta i lika delar ett raps-, växt-, koriander- och persilja. Slipa det Tillsätt 50 ml morotsjuice. Det borde vara en homogen blandning. Ta en tredjedel av glaset av den mottagna massan, häll två koppar kokande vatten. Insistera en timme, belastning. Drick två gånger om dagen: före frukost och efter middagen.

Eventuella kontraindikationer

Det är etablerat att växten är kontraindicerad hos personer med urolithiasis och njurstenar. Med försiktighet bör användas för tarmsjukdomar, allergier, individuell intolerans mot eteriska oljor. Om det råder några tvivel om att det är lämpligt att behandla våldtäkt, kontakta en läkare.

Hur man skiljer och skaffar sig

Växten blommar från mitten av maj till slutet av juni, beroende på region. Det är vid denna tid skördade medicinska råvaror: i stjälkarna och löv under blommande, mest juice, och följaktligen och användbara ämnen. Fröer visas i början av juli, har form av pods.

Att förvirra en växt med en annan är svår. Under blomman har gräset en karaktäristisk honungsarom. Störningen växer i höjd 30-80 cm, de nedre bladen är mörkgröna, breda, ragged. Närmare blomställningen - smal, riktad uppåt, med spetsiga spetsar. Blomställning i form av en pensel består varje blomma av 4 kronblad. Färgen är gul.

Förbereda växtens markdelar - vänta på torrt, soligt väder. Du kan inte samla våldtäkten omedelbart efter regnet och tidigt på morgonen på dagg. Skörda inte växten nära upptagna vägar, nära stora bosättningar och företag.

För att torka löv, stjälkar och blomställningar - sprida dem ett tunt skikt på papperet. Torka i skuggan, bättre i ett utkast. För dessa ändamål är en baldakin eller vinden lämplig. För beredning av rötter för framtida användning - skaka dem från marken, skölj i rinnande vatten, placera på en bakplåt och torka i en öppen ugn. För att bestämma beredskapen är enkel: försök att böja roten. Den torkade kommer att bryta med ett karakteristiskt klick.

Om du vill använda våldtäkt som tillsats för sallader - slipa bladet med en kniv, strö salt, sätt i en glasburk. Förvara med locket stängt på kylskåpets bottenhylla.