Huvud
Analyser

Hur man ökar erektionen hos män: förbättrar erektilfunktionen hemma

Efter 40 år har många män problem med styrka. Omedelbart finns det ett akut behov av att hitta ett effektivt verktyg, hur man förbättrar erektilfunktionen hemma och ger ökad sexuell aktivitet. Eliminering av problemet och förstärkning av prostatakörteln är en viktig uppgift, en erfaren läkare hjälper till att lösa det. Det första steget är att hitta orsaken till patologin, och fortsätt sedan för att eliminera den.

Vad är erektil funktion

Snabbt samlag är en alarmerande klocka för en man som med ålder ofta och mer ofta påminner om sig själv. Erektilfunktion är förmågan att förlänga sexuell kontakt. Om du har problem är det viktigt för en man att snarast samråda med en läkare och inte engagera sig i självmedicinering hemma. Det är möjligt att återställa sexuell aktivitet, men det krävs att du ändrar näringen, tar mediciner och vitaminer, utför enkla övningar och prostata massage.

Orsaker till erektil dysfunktion

Ofta förekommer den patologiska processen av åldersrelaterade förändringar i den manliga kroppen, vilket kan orsaka prostata svaghet, inflammation och snabb utlösning. Returnera den manliga kraften kan vara konservativ och alternativa metoder. Men i modern medicin finns det andra orsaker till minskningen av erektilfunktionen, bland annat som doktorerna utpekade:

 • närvaro av dåliga vanor, alkoholberoende
 • stillasittande livsstil;
 • ett av stadierna av fetma
 • kroniska prostata sjukdomar;
 • felaktiga måltider i hemmet;
 • psykologisk faktor;
 • arteriell hypertoni;
 • sociala och miljömässiga faktorer.

Hur man ökar erektilfunktionen

För att produktivt förbättra och öka erektilfunktionen hos män i hemmet måste du radikalt ompröva det vanliga sättet att leva, göra vissa anpassningar till det. Till exempel, helt och hållet överge de katastrofala vanorna, gå till fots i friluftsmassan för att få otillräcklig tillförsel av syre i kroppen. Det är obligatoriskt att återvända till dagliga menyn vitaminer, för att stärka immuniteten med naturliga metoder. Att välja ett sätt att öka styrkan i hemmet är viktigt att inte glömma hemträning, vars syfte är att stärka den försvagade körteln.

Övningar för uppbyggnad

Med försvagning av genitourinary sfären bör du inte förtvivla, du borde genast kontakta en urolog. Att höja den manliga sexuella aktiviteten är speciellt rekommenderat träningskomplex, vilket kan realiseras hemma. Enkla övningar för erektil funktion kan förbättra och stärka prostatafunktionerna, förlänga varaktigheten av samlag. Alltså:

 1. Från en stående position med rak rygg gör ett högt steg så att knäet befinner sig i bukens nivå. Att dö i denna position i några sekunder, ändra sedan benet och upprepa rörelsen.
 2. Från den bakre positionen på baksidan är det nödvändigt att regelbundet utföra bäckenliftar, förutsatt att benen böjs vid knäna och armarna sträcker sig längs kroppen. Återhämtning är långsam men mycket produktiv.
 3. Välj låg ytarea (t ex tröskelvärdet), halv-steg är anordnat till tårna förblev stationär, och varvid hälen hissen rytmiskt upp och ner, som simulerar rörelse.
 4. Med sådana brott är det nödvändigt att träna bäckenorganen, förbättra blodcirkulationen och för att detta ska ta ställning, som om mannen sitter på en stol. Räta ryggen, luta huvudet framåt och frys i denna position i några sekunder.
 5. Deep squats med viktning - en annan metod för att undvika impotens, samtidigt som den fysiska belastningen gradvis ökar är bara välkommen. Svaga muskler spända, ökar uthålligheten i hela kroppen.

Förberedelser för erektil funktion

En önskan att bota prostata och återställa erektilfunktionen är inte tillräckligt, dessutom behövs officiell medicin. En kvinna förstår fortfarande inte ett sådant problem, men för en man är hon särskilt angelägen. Bland inte tröstande förutsägelser - impotens. Om du vill veta hur man kan öka styrkan av män i naturliga sätt, berättar smala specialister, han ordinerar läkemedel av olika farmakologiska grupper, vilket ger ökad styrka. Förberedelser för att förbättra erektilfunktionen hos män är tillgängliga i form av salvor och geler, tabletter och andra föreningar.

Erection Pills

I det här fallet handlar det inte så mycket om afrodisiakum, som om läkemedel för systemisk behandling av inflammerad prostata. Ta dem vid de första tecknen på sjukdomen, men glöm inte att ytlig självmedicinering bara kan förvärra den kliniska bilden. Så nedan är de effektiva tabletterna för erektilfunktion som är relevanta när det försvårar prostata körningens arbete för att förbättra kvaliteten på samlaget:

Cream för att stärka erektilfunktionen

Stimulering av sexuell aktivitet i hemmet ges till män genom regelbunden användning av speciell grädde för extern användning, där testosteron ingår. Innan du bestämmer själva hur man skall höja erektil funktion hos män hemma, innan man köper sådana stimulantia som krävs för att helt eliminera risken för biverkningar, medicinska kontraindikationer. Här är utmärkta krämer för att förbättra erektionen, för att förbättra kvaliteten på intimitet:

 • Maksoderm;
 • Himcolin;
 • Persiska Shah;
 • Heparinsalva;
 • Eromaks;
 • Nitromaz.

Hur man stärker erektilfunktionen hos folkmedicinska lösningar

Du kan öka styrkan och folkmedicinen, till exempel speciella kompositioner av örter. Sådan alternativ behandling har testats i ett decennium, hjälper till att fullständigt bli av med det globala problemet, hur man förbättrar erektilfunktionen hemma. Huvudsyftet med mottagningen - hemma för att öka testosteronhalten i blodet hos män, för att öka systemiskt blodflöde. Här är effektiva folkmekanismer för erektion, för att förbättra sexuell aktivitet:

 1. Frön av nässla eller lök skall hällas med en del vegetabilisk olja och sedan tillsätt oljekompositionen i maten.
 2. Om du lägger kanel och ingefära till te, kan svaret på frågan om hur man ökar erektionen betraktas som löst. Det är möjligt att förbättra inte bara kvaliteten på samlag, utan också styrkan av immunitet.
 3. Anslut i en behållare 2 msk. l. honung, 1 msk. l. aloe juice och 3 msk. l. rött vin, blanda, häll kompositionen i en glasflaska, lagra i kylskåpet. Drick 2 matskedar. l. innan du äter.
 4. Kombinera buljongen från roden av aira med honung och kanel, sval, insistera och påfrestning. Ta efter att ha ätit 100 ml åt gången för att förbättra och förlänga ejakulationsprocessen hemma.
 5. Förbättra individuell funktion av erektil funktionen hjälper enskilda kryddor som stimulerar blodcirkulationen i bäckenorganen.

Video: hur man förbättrar erektion

Informationen som presenteras i denna artikel är endast avsett för informationsändamål. Materialet i artikeln kräver inte självständig behandling. Endast en kvalificerad läkare kan diagnostisera och ge råd om behandling baserat på individuella patienters individuella egenskaper.

Hur man stärker erektion - det mest effektiva sättet

Erektion - en indikator på fysisk och psykisk hälsa av mannen, så frågan "hur man kan stärka en erektion?" Intresserad av nästan varje människa, särskilt efter 40 år.

Vad erbjuder modern medicin för erektion?

Många män i livet kan ha problem med att uppnå, liksom upprätthålla en erektion. Detta kan vara på grund av överdriven överbelastning, efter överarbete eller med mycket alkohol. Om problemet inte försvinner kanske en man hanterar erektil dysfunktion.

Enligt studier har cirka 80 procent av männen fysiska orsaker till utvecklingen av denna patologi. Bland dem, diabetes mellitus, hyperkolesterolemi, ateroskleros, varvid den vaskulära permeabiliteten försämras kraftigt, och ökat blodtryck. De som lider av depression är också i fara.

Ofta upplever män som har upplevt åtminstone en gång tecken på nedsatt erektil funktion, att de blir impotenta. Men dessa två begrepp är olika. Erektil dysfunktion är associerad med försämrad blodcirkulation i penis, vilket är varför det är omöjligt att uppnå den önskade nivån av erektion. Impotens innehåller ett bredare koncept som kombinerar både erektil dysfunktion, minskad libido och i vissa fall oförmåga att befruktas.

Tänk på vilka droger som används för att öka erektionen beroende på orsakerna som orsakade det:

 1. Med endokrina orsaker: behandling av huvudpatologin, tillsats av adaptogener, yohimbin, vitaminkomplex.
 2. Med patologi av prostata och testiklar, kirurgiska korrigeringsmetoder, föreskrivs läkemedelsbehandling med fosfodiesterashämmare och vasoaktiva ämnen.
 3. När nervös eller endokrin reglering störs används antioxidanter, psykotropa ämnen och vitaminer.
 4. Störningar i hjärt-och endokrin patologi: Kombinationsterapi av primär sjukdom från gruppen toniziruschih preparat, kosttillskott, korrigering mat och specialiserad terapi med typ Viagra, papaverin, i frånvaro av kontraindikationer - vakuumterapi, prostata massage.
 5. Med prostatit, adenom, malign tumör rekommenderas gemensam behandling med en onkolog, urolog, endokrinolog. Alla droger är föreskrivna efter ett vägt beslut, med beaktande av indikationer och kontraindikationer, liksom genomförda kirurgiska ingrepp.

Vad kan användas för att förbättra styrkan?

Vad behöver du för att uppnå en bra erektion? För att återställa erektion är det nödvändigt att säkerställa inflödet av en tillräcklig mängd blod till penisens klyfösa kroppar. Om ditt kardiovaskulära system inte klarar av uppgiften av någon anledning, så hjälper drogen.

En av de fasta på läkemedelsmarknaden är Imaz. Det var speciellt utformat för män med sexuell impotens. Impaza påverkar viktigaste länken av patogenesen av erektil dysfunktion - den återställer syntesen av kväveoxid genom endotelet i kärlväggen. På grund av detta ökar innehållet i cyklisk GMP vilket leder till en avslappning av glatta muskler. Ju mindre passagerarnas spasmer, desto mer fyllning, och detta manifesterar sig som vulkanen i de cavernösa kropparna, det vill säga en erektion uppstår.

Regelbunden användning av läkemedlet ökar libido och sensation efter intimitet.

Varför Impaza? För det första är detta läkemedel säkert, eftersom det består av antikroppar mot vaskulär enzym, kan mindre biverkningar förekomma hos individer som har överskridit doseringen. Detta manifesterar sig i form av dyspeptiska fenomen. I allmänhet är läkemedlet lämpligt, i motsats till Viagra och Cialis, även de som lider av angina pectoris.

Det är möjligt att applicera Impos inte bara för erektil dysfunktion, men också för vegetativa sjukdomar hos män i samband med klimatperioden. Det kan vara svaghet, trötthet, låg fysisk aktivitet jämfört med det vanliga.

Vad behöver du för en bra erektion från moderna mediciner? Om du diagnostiseras med erektil dysfunktion, är det troligtvis att behandlingen kommer att begränsas till vasoaktiva ämnen och det vanliga för alla fosfodiesterashämmare. Den sista gruppen innehåller Cialis, Levitra och Viagra. Vad ska du använda, kommer läkaren att bestämma med en detaljerad studie av din kropp och relaterade sjukdomar.

Skillnaden mellan dessa droger är att vissa absorberas långsammare, andra blir snabbare återtagna. Det vill säga att patienten kommer att erbjudas att välja det mest lämpliga alternativet med fokus på önskad tid. Det finns andra funktioner. Levitra verkar till exempel i en dos som är 5-10 gånger lägre än för konkurrerande läkemedel. Det orsakar sällan biverkningar, men det kan ändå inte användas hos personer med kranskärlssjukdom.

Det är inte möjligt att ta alla preparat från fosfodiesterasinhibitorgruppen för patienter som tar nitrater, kvävedonorer och hämmare av HIV-proteasenzymer.

Doseringen av läkemedlet kan variera beroende på ålder. Så, män från 65 år rekommenderas en engångsdos på 5 mg. I genomsnitt inte mer än 10 mg. För unga är det 20 mg. För en enstaka dos, men inte oftare än 1 gång per dag och 3 gånger i veckan.

Det bästa av produkter för att förbättra erektionen

Metoder för förbättring kan inte bara vara farmakologiska. Detta beror på det faktum att en minskad erektion ofta beror på brist på vitaminer och mineraler. I praktiken finns det många fall då rationaliseringen av näring blev ett avgörande steg för att återställa sexuell funktion.

Hur man gör en stark erektion med mat? I denna fråga finns det produkter - "ledare". Dessa är biprodukter (honung, pollen, pergola, propolis), nötter, som är överlägsen alla andra ingredienser av näring till deras fördel. Andra lika viktiga för potatisprodukter är skaldjur, kött, äggvita, grönsaker, frukt, särskilt fikon, gouranat och apelsin.

Vilka komponenter av näring är viktiga för styrka? Detta vitaminer, mineraler (zink, fosfor, koppar, mangan), omega-3 fettsyror, aminosyror (särskilt arginin), ämnen som liknar i aktion för att öka testosteron eller dess produktion.

Förbättring av styrka genom träning

Många lägger inte på betydelse för fysisk aktivitet, men enligt experter är det övningarna för erektion som upptar en av de första platserna när det gäller effektivitet för manlig styrka.

När övningskomplexet utförs regelbundet ökar blodflödet till könsorganen, blodflödet förbättras och på generell nivå. Undersökning av stora muskler i vår kropp följs alltid av frisättningen av en stor mängd anabola hormoner, i synnerhet testosteron. Fysisk träning hjälper till att "omarbeta" en betydande del av adrenalinhormonet, vilket är ansvarigt för det emotionella tillståndet och ökningen i stressiga situationer.

Fysisk aktivitet stimulerar produktionen av endorfiner, glödande hormoner. Dessa hormoner påverkar inte bara människans känslomässiga tillstånd, utan hjälper också kroppen att återhämta sig snabbare.

Huvudregeln för övningarna är regelbundenhet. Dagligen allokera tiden för hela komplexet. Omedelbart vänta inte på effekten, för att återställa hälsan tar minst en månad. Vad är skillnaden mellan effekten av motion och det att använda droger? Drogen tar bara bort symtomen, det vill säga en tid gör en erektion. Övningarna kommer också tona muskler som ansvarar för erektioner (blygd-svans) obespechatuluchshenie blodflödet på grund av rening av kärlbädden, så du kanske märker att ibland det kommer en själv erektion och du behöver inte en medicinsk korrigering.

 1. Startpositionen är på alla fyra. Efter inandning, sakta gå ner, så att skinkorna rör på klackarna, medan andas ut försiktigt. Den sista positionen av kroppen, när armarna förlängs framför sig, pressas klackarna till skinkorna, huvudet sänks ner. Även om träningen är lätt, skynd dig inte, gör jerks. Ökningen i antalet repetitioner görs också gradvis, för att inte förlora kontrollen över kroppen.
 2. Vi lär oss att styra de muskler som är ansvariga för styrkan. Människans ställning står, på handens inspiration, lägre och slappna av. Vid utandning komprimerar musklerna i anusen. Så håll på i 3 till 4 sekunder. Gör övningen 2-4 gånger, varje gång du lägger till ett antal repetitioner.
 3. Special squats för aktivering av perineum. Från startpositionen (stående, benen sprids något bredare än axelnivån), gör knäböjningar till den punkt där du känner spänning. Händerna på samma gång ligger på golvet, fingrarna pekar mot ryggen, det vill säga borsten ligger på golvets baksida. I slutändan görs en paus i några sekunder, varefter det vid utandning löper upp till startpositionen.

Dessa övningar kan kompletteras med andra, öka antalet tillvägagångssätt, när du uppnår kontroll över muskler och kropp, kan du ändra komplexet.

Läkaren är en sexopatolog och andrologist i den första kategorin.
Erfarenhet av arbete: 27år

Alla sätt att förbättra erektion hemma

Folkmedel, produkter, beredningar

Normal sexuell aktivitet för varje man är den viktigaste indikatorn för hälsa. Därför, när det av någon anledning är problem med sexuell funktion, påverkar detta inte bara sexuell hälsa, men också allvarligt traumatiserar mannen psykologiskt. I denna situation är det viktigt att ta reda på orsaken och lära sig att förbättra erektion, om möjligt utan att tillgripa kemiska droger.

Nu finns det många sätt som hjälper män att övervinna problem med erektion och leda en hälsosam hälsosam livsstil utan sexuella problem.

Vad påverkar erektionen?

En erektion är ett tillstånd av penis, dess härdning, vilket tillåter en man att ha samlag. Huvudrollen i kontroll och reglering av erektion spelas av hjärnan, som "kontrollerar" erektionen och tar emot en signal från den sexuella stimulansen. Och ju starkare effekten av stimulansen är, desto större signaler hjärnan ger för att öka erektionen hos en man.

Frekventa problem hos män (instabil eller svag erektion, för snabb utlösning) kan uppstå av olika skäl.

Därför, när det finns sexuella problem, bör det första steget alltid vara avslag på män från alla dåliga vanor, aktiv sport.

Män vanligtvis tvekar att kontakta läkare för att ta reda på hur man löser problem med erektion, och därför letar du efter information på nätverket eller använder Viagra, vilket bara hjälper ett tag.

Sjukdomar som påverkar mänens erektioner:

 • sjukdomar i det genitourära systemet (akut och kronisk prostatit, cystit, prostata adenom, uretrit);
 • sjukdomar i nervsystemet (neuros, stress, depressiva tillstånd, apati, BC-dystoni, multipel skleros, senil demens etc.);
 • testikulär sjukdom;
 • kardiovaskulära sjukdomar (ischemisk sjukdom, hypertoni, arteriell hypertoni, stroke och hypertensiv kris, hjärtinfarkt, kärlskleroskleros, etc.);
 • endokrina sjukdomar (lågt testosteron, fetma, manlig klimakteriet, diabetes, anorexi);
 • psykologiska orsaker (syndrom av förväntningar om misslyckande i sex, misstankar, problem med psyken);
 • långvarig fysisk aktivitet och utmattning
 • kirurgiska ingrepp eller skador
 • en livsstil i samband med stillasittande arbete och brist på rörlighet;
 • rökning och alkohol- och drogmissbruk;
 • skadliga faktorer: strålning och elektromagnetisk strålning;
 • missbruk av feta livsmedel, felaktig näring, kolsyrade drycker och öl, snabbmat och godis
 • venerala sjukdomar och infektioner;
 • infektioner i barndomen;
 • äldre ålder (försämring av erektion sker från och med 45 och upp till 80 år).

Folk recept för förbättring av erektion

Det finns många recept av traditionell medicin som gör att du kan uppnå en förbättrad erektion hemma genom att använda växtbaserade infusioner och blandningar.

Här är några av dem:

Från roten av ginseng

Till 100 gram rot, tillsätt 0,5 liter kokande vatten, insistera 3 dagar i värmen, koka sedan över låg värme i 4 timmar. Efter kylning, tillsätt 2 tsk. kanel och 50 g honung, rör om. Du måste använda 100 g 2 gånger om dagen - och en bra stigare finns.
Tinktur av timjan: hugga gräset och 10 g häll kokande vatten, insistera på 30 minuter. och spänning, drick 0,5 msk. 2 r. per dag.

Infusion av nässla

Det är bara elementärt! För att återvända och stärka styrkan behöver du varje natt.

50 g färska örter av nässla, häll 1 st. kokande vatten, insistera, spänning, sätt 1 tsk. honung. Ett sådant folkmedel för stigaren bör tas direkt i 30 minuter. före samlag.

Nötter av valnötter (200 g) med honung

rör (honung bör täcka blandningen), håll i ett vattenbad i 2-3 minuter. och häll i en glasbehållare, fyll i 3 veckor. Ta 2 matskedar. varje dag, bättre med te.

Tips för att stärka erektionerna

  • går ofta barfota, stimulerar aktiva punkter på foten, svarar på manliga förmågor;
  • använd ett bad med en kontrastdusch, du kan två gånger om dagen;
  • sätt på fötterna senap i 1 timme, ha på dig varma strumpor, skölj sedan dina fötter med kallt vatten och torka väl - har en effekt på att stärka erektionen.
  • övning, vilket förbättrar blodcirkulationen i det lilla bäckenet och i genitourinary systemet; en av de kända systemen är speciella Kegel övningar: deras väsen är i utbildningen av bäckenbottenmuskulaturen att stärka dem (detta är de muskler som män använder för att stoppa urinering) - 18 sammandragningar dagligen i liggande eller sittande och kraftfulla erektioner uppnådda;
  • Det finns också några övningar som gör det möjligt att förlänga stigaren så länge som möjligt och lära sig hur man kontrollerar utlösningsprocessen, till exempel tekniken för "stop art" eller "squeezing" -tekniken etc.

Lista över produkter - naturliga afrodisiakum för män

En hälsosam och balanserad kost har ett stort inflytande inte bara på att förbättra figuren och normalisera en mans vikt, men också på hans fysiska och sexuella förmågor. Det finns några produkter som förbättrar erektion, som anses vara naturliga afrodisiakum:

 • de mest populära: kaffe och vin (i små mängder), bitter choklad, ostron och kryddig paprikor;
 • mejeriprodukter;
 • vitlök och varianter av lök - har en renande effekt på blodkärlen och ökar blodflödet;
 • ägg i rå eller kokt med tillsats av lök (omelett);
 • sötsaker som påverkar spänning: honung, hasselnötter och andra typer av nötter, solrosfrön, sesam, etc.;
 • kött, fisk (särskilt havsfisk och skaldjur) rätter (men mager och inte stekt!);
 • grönsaker: morötter, salladsblad, persilja, peppar och dill.

Regelbunden konsumtion av sådana produkter kommer att hjälpa mannen att lösa problem med erektion med tiden.

Läkemedel - effektivt och mycket effektivt

Medicinska preparat som förbättrar erektionen är uppdelade enligt ämnets innehåll:

 • medel med vardenofil, syntetisk substans för behandling av impotens - har bra effekt, den enda biverkan: liten smärta i ländryggen och med överdos kan huvudvärk och yrsel vara möjligt;
 • medel med yohimbine (Alkaloid finns i barken på ett afrikanskt träd med samma namn) - stimulerar nervsystemet, stimulera nedbrytningen av fett i den manliga kroppen, sexuell funktion och gör att du kan förlänga en erektion; biverkningar är minimala (yrsel, ökat tryck);
 • innebär innehållande cantharidin (Syntetisk analog av substans, som framställs från ett blister flugor), - ett starkt gift som knappast används inom medicinen, men i minimala doser som finns i beredningar som förbättrar erektion; Överdosering är farlig för hälsan (allvarlig förgiftning).

För att snabbt bli av med erektionsproblem, läkare rekommenderar också ta medicin för manlig potens :. Viagra, Cialis, Levitra och andra (här är en utmärkt artikel i den jämförde vi alla av de mest populära läkemedel för styrka och rankas) De tillåter vanligtvis att du snabbt stärka erektion och öka styrkan i en svår tid för män.

Ett av de problem som uppstår vid erektil dysfunktion är snabb utlösning, vilket kraftigt minskar möjligheten och kvaliteten på samlag.

Hur ökar tiden för erektion? Med syfte att förlänga varaktigheten av sexuell kontakt har moderna farmakologer utvecklat läkemedel som hämmar för snabb utlösning - förlängare.

De mest effektiva förlängarna, som möjliggör en ökning av varaktigheten av erektion:

 • dapoxetin- påverkar aktiviteten hos den del av hjärnan som stimulerar utlösningen. I närvaro av ett dubbelproblem: dålig styrka och snabb utlösning tas dapoxetin med Viagra - det här kommer att göra en stenstiger.
 • kön - en örtberedning som inte har negativa biverkningar, vilket förlänger tiden för sexuell kontakt genom att avlägsna ångestillståndet på grund av misslyckat samlag.

Det mest effektiva moderna sättet att få en stark erektion medlem genom injektion (shot) in i penis medicinering (vanligen Papaverina), som vidgar blodkärlen, vilket ökar blodflödet och gör erektion "på beställning." Detta kommer att göra det möjligt för en man att få full uppställning, och oavsett sexuell lust.

Injektionerna rekommenderas av läkare för att de patienter som inte hjälpa tabletter och andra sätt att förbättra erektil funktion, oftast på grund av sjukdomar (diabetes, hjärnskada och andra.).

Sådana injektioner kan göras regelbundet även under lång tid utan några hälsopåverkan. Det enda problemet (enligt patienterna) är en liten smärta på injektionsplatsen.

Konstantitet är nyckeln till framgång

Kvalitet själv erektil funktion beror på hormonella nivåer i kroppen av människan, hans psyko emotionella välbefinnande och hälsa status för alla organ som deltar i erektion processen: blodkärl, prostata, testiklar.

De vanligaste orsakerna till dålig erektion är psykologiska, vilket kan vara förenat med oregelbundet sexliv, överexcitation eller brist på spänning, rädsla etc.

Därför är regelbundet sexliv med samma partner ett bra stimulans för att öka styrkan och bidra till att stärka erektion av en man.

Stoic eller instabil

Efter att ha undersökt alla orsaker och problem med erektion hos män kan göra det viktigaste slutsatsen: att lösa "riser" problem måste framför allt för att leva ett normalt friskt liv, att ha sex regelbundet och mindre nervös - och när Iron riser tillhandahålls!

4 kommentarer Alla sätt att förbättra en erektion hemma

Näring och motion i mitt försummade fall hjälper inte riktigt, jag måste dricka piller (Sildenafil-SZ), bara i det här fallet kan jag.

Efter att ha tagit sildenafid under mycket lång tid kan jag inte avsluta

Jag har problem bara med min fru... 10 år tillsammans....om den 31-siffriga elden....

Förberedelser att äta packar det verkar för mig är det söka...

Hur kan jag förbättra erektionen hemma

Sexuell hälsa bekymmer nästan varje man. Och när det finns problem i den intima sfären kan en person panik och bli självabsorberad. Detta problem är känsligt, så män vänder sig sällan till en specialist för att lösa det. Men det här är fel. Det är läkaren som kommer att hjälpa till att återställa den tidigare styrkan och behålla den så länge som möjligt.

skäl

Om du har problem med erektion rekommenderas att du först rådgör med en läkare för en fullständig undersökning. Endast på grundval av resultaten kan vi döma orsaken till problemet, vilket är mycket viktigt vid behandlingen.

 1. Stress, emotionella utbrott, både negativa och positiva (bröllop, födelse, ökning). Om reduktion av erektion är ett resultat av konstant varande under stress, kommer mottagandet av lugnande medel, som läkaren föreskriver, att bidra till att eliminera problemet. När meningsskiljaktigheter med erektion förekommit tidigare rekommenderas mannen att undvika stressiga situationer och ha mer vila.
 2. Irrationell näring. Kraften påverkas av fet och skadlig mat.
 3. En stillesittande, stillasittande livsstil. Bristen på aktivitet, särskilt den ständiga närvaron i sittläget, leder till stillastående processer i det lilla bäckens organ. På grund av detta sänker blodflödet till penis, och det förblir trögt även när det är upphetsat.
 4. Övervikt. Han verkar som ett resultat av irrationell näring och en stillasittande livsstil. Det kan dock finnas problem med den hormonella bakgrunden. Det är därför du behöver en doktors samråd.
 5. Konstant övermattning. Kroppen kräver vila för att återställa vitala funktioner, inklusive sexuella. Om du inte kan ändra regimen behöver du veta hur man förbättrar erektionen vid fysisk utmattning. Först och främst är det oftare att ta pauser för vila, även om de är korta.
 6. Oregelbunden kön. Denna anledning är särskilt relevant för ensamstående män som inte har en fast partner. Vägen ut ur situationen är morgonkön, för på den här tiden producerar i kroppen en stor mängd testosteron, vilket kan stärka erektionen.
 7. Dåliga vanor. Alkohol kan orsaka spänning och ökning i erektil funktion, men för kort tid en period. Ja, och fullständigt sex är knappast möjligt under påverkan av alkohol. Överdriven användning av det påverkar erektilfunktionen negativt.

Dessutom kan erektionen minskas av sjukdomar och patologier i det genitourära systemet, diabetes mellitus, arteriell hypertension, ökat kolesterol.

Metoder för ökning av erektion

Med en minskning av erektilfunktionen rekommenderas att omedelbart konsultera en specialist. Om orsaken till en sådan kränkning är en sjukdom, kan det leda till allvarligare konsekvenser utan den nödvändiga behandlingen. Om patologin inte avslöjas kan förbättringen av erektion utföras hemma.

fysisk träning

Fysisk aktivitet stimulerar produktionen av testosteron, ett hormon som ökar sexdriften. Detta beror på att belastningen (men inte överdriven) ökar blodflödet till de muskler som fungerar. Som ett resultat är det en effekt på nervplexuserna, varför arbetet hos de endokrina körtlarna aktiveras. Det rekommenderas att utföra gymnastik varje dag. Förbättring av styrkan sker ganska snart.

Övningar för att öka erektionen:

 1. Ligger på baksidan böjer benen vid knäna. Först måste du göra 12 andetag i snabb takt och sedan flytta bäckenet 24 gånger till sidorna.
 2. Ligga nära väggen på ett avstånd av 50 cm huvud från den. Placera händerna längs kroppen. Jag lyfter upp mina fötter och försöker få dem en vägg. I detta läge fixa i några sekunder, vilket gör två djupa andetag-utandningar. Återgå till startpositionen.
 3. Stå mot väggen, luta dina händer på den. Flytta från fot till fot, men du kan inte riva av fötterna från golvet samtidigt. Varaktigheten av träningen är en minut.

Dessutom kommer intensifieringen av erektion efter att gå till fots i snabb takt i friska luften.

Hälsokost

Dieten kan både minska erektilfunktionen och återställa den. Potens användbara produkter är de som innehåller vitamin A, E och B. Dessutom rekommenderas det att i kosten för diverse mjölkprodukter såsom ost, yoghurt, kefir.

Vid utseende av erektil dysfunktion på grund av problem med kärlen, kan du rengöra dem genom att konsumera vitlök och lök. Dessa produkter kan också öka blodflödet, vilket positivt påverkar haneffekten.

Om du inte vet hur man förbättrar erektion, använd de garanterade metoderna - en kombination av honung och nötter (hasselnötter eller valnötter). Med regelbunden användning kommer förbättringen ganska snabbt. Solrosfrön har samma effekt.

Ge inte upp kött (undantaget är tjockt fläsk), fisk och grönsaker. De borde vara tillräckligt i kosten. Men du kan inte steka i alla fall.

Folkmekanismer

Traditionell medicin kan erbjuda en man ett stort antal medel för att öka styrkan på kort tid. De syftar alla till att aktivera blodcirkulationen i könsorganen. I synnerhet bidrar tinktur från roten till ginseng till detta.

Häll 100 g krossad produkt med två koppar kokande vatten. Infundera ca 70 timmar på en varm plats. Därefter koka agenten i 4 timmar. Innan du tar tinkturen, kyla, tillsätt kanel och honung. Hur stärker du erektionstinkturen? Du bör ta två gånger om dagen för 100 g, oavsett matintag.

Öka styrkan och kan infusion av timjan. Växten ska krossas och hälls 10 gram kokande vatten. Insistera en halvtimme. Sedan spänna, kyla och dricka, dela i två måltider, efter att ha ätit. Upprepa dagligen.

Andra metoder

Förbättring av erektion sker vid användning av olika metoder.

 1. Fotmassage. Det finns ett stort antal reflexpunkter, som är ansvariga för arbetet i olika organ, inklusive genitala organ. Att veta vilka punkter du behöver massage för att förbättra erektionen, kan förbättra ditt sexliv.
 2. Härdning. För det första rekommenderas att torka med vatten vid rumstemperatur och sedan dousing, gradvis minska graden. Och först efter det bada i floden. Kom ihåg att temperaturreduktionen ska vara gradvis, annars kan du bara skada dig själv.
 3. Kontrastdusch. Vet inte hur man stärker erektionen? Ta en kontrastdusch på morgonen och kvällen, liksom före den sexuella handlingen. Denna växling av vatten med olika temperaturer har en fördelaktig effekt på nervsystemet, framför allt stärker blodcirkulationen till penis.

Och det är naturligtvis nödvändigt att ändra det vanliga sättet att leva, vilket kanske blev den främsta orsaken till erektionsförlust. Tilldela tid för vila, fysiska övningar och vanligt kön, och då kan du glömma ett sådant hemskt ord för en man som impotens.

4 mest effektiva metoder för att förbättra erektionen

Hur man förbättrar erektion För att förbättra erektionen, använd droger, folkrecept, ändra kost, öka fysisk aktivitet.

Ändra kosten

Den allra första orsaken till minskningen av manlig libido är prostata sjukdom. För det andra är en obalanserad kost. Därför bör män uppmärksamma de produkter som de använder. Så hur man förbättrar erektion?

Undanta följande rätter från den dagliga kosten:

 • stekt;
 • skarp;
 • rökt produkter;
 • snabbmat;
 • pickles, marinader;
 • såser med kryddor;
 • alkohol, kaffe, starkt, te, energi.

Inkludera dessa produkter:

 • skaldjur (helst ostron av hummerkrabbor, fisk av feta sorter);
 • mager kött (kanin, vaktel, kyckling, nötkött, kalvkött);
 • gräddfil;
 • ägg;
 • bananer, körsbär, granatäpple, fikon, datum;
 • nötter;
 • greener;
 • alla gröna grönsaker.

I stället för te, är det bättre att föredra ginger tea, en drink; bryggd från lakritsrotet. När det gäller alkohol gäller begränsningen endast för överdriven konsumtion. Ett glas rött torrt vin kommer inte att störa ett romantiskt möte, men bara en.

Om en man inte kan leva utan kaffe, stekta matar, så är pork shish kebab bättre att föredra bakad fisk eller nötkött, grönsaker och minska kaffekonsumtionen så mycket som möjligt.

0 av 17 jobb slutförda

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15
 16. 16
 17. 17

Testet för testosteron är viktigt för många representanter för den starka halvan. Många män är bekanta med sådana begrepp som impotens och erektil dysfunktion, men inte alla vet att dessa problem kan uppstå på grund av bristen på hormon i testosteron.

Test för testosteron hos män kan ske självständigt hemma. Det är ett mycket viktigt hormon, tack vare att libido upprätthålls, erektion kontrolleras, mentala förmågor förbättras, kvalitet, kvantitet och rörlighet för spermatozoa ökar, det påverkar positivt tillväxten av muskelvävnad. Testet för hormon testosteron kommer att hjälpa en man att bedöma tillståndet av reproduktionssystemet.

Test för testosteronbrist kan utföras även innan du går till en specialist. Om resultaten fick dig att tvivla, är det nödvändigt att besöka en urolog och ge en analys till hormoner. Detta test för testosteronnivå ersätter inte referensen till läkaren.

Du har redan passerat testet tidigare. Du kan inte starta det igen.

Du måste logga in eller registrera dig för att starta testet.

Du måste slutföra följande tester för att börja detta:

 1. Ingen rubrik 0%

Allt är bra!

Symtom uttrycks inte. Det är okej. Förebyggande av problem med stark manlig styrka kräver minst tid.

Du har måttliga symptom.

Symtom på måttlig svårighetsgrad. Du måste omedelbart ompröva din livsstil. Utöva regelbundet teknikerna för naturlig återställning av styrka.

Det är nödvändigt att konsultera en specialist.

Symtom är allvarlig, sök medicinsk hjälp. Metoder för naturlig återvinning bör användas som underhållsbehandling i samband med läkemedelsbehandling.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15
 16. 16
 17. 17
 1. Med svaret
 2. Med ett märke om visning

Försämring av välbefinnande och allmäntillstånd (allmän hälsa, subjektiva känslor)

 • ingen
 • svag
 • måttlig
 • uttalad
 • Mycket uttalad

Smärta i lederna och muskelsmärta (ländryggsmärta, ledsmärta, ryggsmärta, smärta över ryggen)

 • ingen
 • svag
 • måttlig
 • uttalad
 • Mycket uttalad

Ökad svettning (oväntade / plötsliga perioder med ökad svettning, heta blinkar, oberoende av graden av stress)

 • ingen
 • svag
 • måttlig
 • uttalad
 • Mycket uttalad

Problem med sömn (svårigheter med att somna, under sömnen, med tidigt uppvaknande, trötthet, dålig sömn, sömnlöshet)

 • ingen
 • svag
 • måttlig
 • uttalad
 • Mycket uttalad

Ökat behov av sömn, frekvent känsla av trötthet

 • ingen
 • svag
 • måttlig
 • uttalad
 • Mycket uttalad

Irritabilitet (en känsla av aggressivitet, irritation över bagage, motlöshet)

 • ingen
 • svag
 • måttlig
 • uttalad
 • Mycket uttalad

Nervositet (inre spänning, noga, ångest)

 • ingen
 • svag
 • måttlig
 • uttalad
 • Mycket uttalad

Ångest (panikattacker)

 • ingen
 • svag
 • måttlig
 • uttalad
 • Mycket uttalad

Fysisk utmattning / minskad vitalitet (allmän prestandaförminskning, minskad aktivitet, minskat självförtroende)

 • ingen
 • svag
 • måttlig
 • uttalad
 • Mycket uttalad

Minskad muskelstyrka

 • ingen
 • svag
 • måttlig
 • uttalad
 • Mycket uttalad

Depression (känslor av depression, sorg, tårförmåga, brist på incitament, humörsvängningar, känslor av värdelöshet)

 • ingen
 • svag
 • måttlig
 • uttalad
 • Mycket uttalad

Känner att livstoppen är klar

 • ingen
 • svag
 • måttlig
 • uttalad
 • Mycket uttalad

Förödelse, känslan av "nått handtaget"

 • ingen
 • svag
 • måttlig
 • uttalad
 • Mycket uttalad

Minskar skäggets tillväxt

 • ingen
 • svag
 • måttlig
 • uttalad
 • Mycket uttalad

Minskad förmåga och frekvens av sexuella relationer

 • ingen
 • svag
 • måttlig
 • uttalad
 • Mycket uttalad

Minskning av antalet morgonrörelser

 • ingen
 • svag
 • måttlig
 • uttalad
 • Mycket uttalad

Minskad sexuell lust / libido (brist på nöje från kön, brist på lust för sexuella kontakter)

 • ingen
 • svag
 • måttlig
 • uttalad
 • Mycket uttalad

Hjälp droger

Hur man förbättrar erektion med hjälp av mediciner, hur många av dem att ta, bara en specialist kan konsultera. Eventuella läkemedel har kontraindikationer, biverkningar.

Av de vanligaste och mest effektiva läkemedlen kan identifieras enligt följande:

 1. Viagra. Det utvidgar blodkärlen. Tillströmningen av blod till penis förbättrar erektionen. Kontraindicerad hos ungdomar under 18 år, män som lider av kardiovaskulära patologier, njursjukdom, lever.
 2. Yohimbe. Är ett fytodrogen. Huvudkomponenten är utdraget av det afrikanska trädet. Läkemedlet bidrar till att öka libido. Biverkningar: ökat blodtryck, nervsystemets excitabilitet.
 3. Tribulus. Phytopreparation. Förbättrar sexuell lust, erektion. Praktiskt taget inga biverkningar.
 4. Levitra. ordineras med nedsatt erektion. Kontraindikationer - individuell intolerans av komponenter.
 5. Cialis. Läkemedlet återställer blodcirkulationen vilket förbättrar libido. Kontraindicerat vid hjärtinfarkt, andra kardiovaskulära sjukdomar.
 6. Laveron. Fitosredstv. Eliminerar erektil dysfunktion, oavsett etiologi, bidrar till ökad sexuell mottaglighet.
 7. Vuka-Vuka. En av de mest kraftfulla sexuella stimulanserna. Komponenterna hjälper inte bara till att återställa erektionen, men ger också mannen energi, styrka, medan sexuell handling blir längre.
 8. Impaza. Rekommenderas för minskad erektion av styrka, svaghet, trötthet.

Hur man ökar potensen med hjälp av folkrecept

Trots det faktum att traditionella läkare talar om effektiviteten och säkerheten hos traditionella medicinrecept för att förbättra styrkan, innan man tar det, borde man konsultera en expert.

Enligt healers, herbalists, är det mest effektiva sättet att:

 • honung (2 msk. l.), valnötter (100 g), aprikoser (100 g), fikon (100 g), kompositionen blandas, krossas i en bländare, tagen vid 3 msk. l. varje dag;
 • koriander, persilja 50 gram tas varje dag 4-5 gånger;
 • Humlehoppar (150 g) fylls med vatten (0,5 liter), kompositionen kokas i 7 minuter, filtreras, avkokas med 0,5 koppar varje dag 3 gånger;
 • roten av aralia (200 g) häll 1,5 liter kokande vatten, insistera 3 timmar, ta 10 dagar för 2 tsk. efter att ha ätit
 • socker (200 g), krossade rötter palsternacka (250 g), häll 500 g vatten, blandningen koka under 10 minuter, efter kylning, ansträngning för att ta varje dag i en st. l. 3 gånger;
 • torkad rot av aira (100) häll 400 ml varmt vatten, insistera 5-8 timmar, ta tinktur på 100 g 2 gånger om dagen;
 • växtbaserade lika mängder (nässla, mynta, johannesört, klöver) fylld med 2 liter vatten, kokt vid låg värme i 7-10 minuter, dricka som te 4 gånger efter en måltid;
 • liten kålrot kokades i 1 liter mjölk 1 timme sedan klippa skivor tagna före en måltid på 100-150 g (effekten ökas om parallellt ta 40 g av ginseng tinktur efter måltider);
 • Dubrovnik (3 matskedar) hällde 400 ml kokande vatten, infusionsblandning i 2 timmar, efter filtrering ta 2 tsk. 4 gånger om dagen.
 • "Balsam av passion": tinktur Aralia, ginseng, Rosenrot extrakt, sibirisk ginseng i lika mängder, antogs med 35 droppar 3-4 gånger;
 • förbättringen av erektion kommer att uppstå om varje dag att äta biprodukter - propolis, honung (2-3 skedar är nog).

Fysisk aktivitet och en hälsosam livsstil

Om detta inte är möjligt bör du köpa speciell utrustning för prostata massage. Massagerare kan användas utan att det påverkar arbetsmiljön.

Kärnan i fysiska övningar för att förbättra erektionen är återställande av blodcirkulationen, eliminering av blodstagnation.

 1. Knäböj. Startpositionen - benen på axelns bredd, fötterna är parallella med varandra. Under lårövningen ska tibia bilda en vinkel på 90 °. Händerna sträcker sig framåt och musklerna i skinkorna så mycket som möjligt. Utför initialt 10-15 gånger, sedan varje vecka öka antalet sit-ups med 10.
 2. Igång. Utför träningen bör inte riva strumporna av golvet. Tack vare rörelserna på benen ligger huvudbetoningen på höfterna, bäckens muskler.
 3. Lyftar bäckenet. Startpositionen ligger. Benen är böjda vid knäna, fötterna på golvet. Lyft upp bäckenet, sänk det till sitt ursprungliga läge samtidigt som musklerna i skinkorna maximeras. Utför 5 minuter.
 4. Startpositionen står. Stänk anus muskler i 5-7 sekunder, slappna av. Utför 2-3 minuter. Övning kan göras när du sitter.

En hälsosam livsstil spelar en mycket viktig roll, inte bara för kroppens allmänna tillstånd utan även för erektion.

En man bör ta en kontrastdusch varje dag, särskilt före samlag. Alternativ av kallt, varmt vatten påverkar inte bara nervcellerna, spänner dem, men återställer även blodcirkulationen. Även efter en hård dags arbete är kontrastduschar i kombination med örtdekokningar utmärkta metoder för att förbättra styrkan, vilket ger kroppens styrka och energi.

Läkare rekommenderar inte bara regelbunden prostata massage, utan också massera foten. Sådana metoder, som utförs parallellt, förbättrar alla organens funktion, inklusive det genitourära systemet, återställer blodcirkulationen och förbättrar därigenom erektionen.

För fotmassage kan du använda en speciell matta med spikar. En man kommer att märka förbättring efter 3-4 dagar efter proceduren.

Det hjälper till att återställa manlig libidohärdning. Börja med enkel torkning med varmt vatten, gradvis sänka temperaturen. På sommaren, speciellt om det finns en pool, måste du simma två gånger om dagen. Simning, tack vare muskelspänning, återställer blodcirkulationen väl, förhindrar stillastående fenomen i prostata.

Det rekommenderas att ta ett bad med en mamma. Denna åtgärd anses vara en av de mest effektiva för behandling av flera sjukdomar och för normalisering av erektion. Varje dag i 80 l av ett badrum är det nödvändigt att tillsätta 15-20 g mamma, att vara i det 30-40 minuter.

Förresten - förfäderna använde blekmedel, verbena juice för normalisering av erektion. Tinkturer av dessa örter torkade de i kroppen, tog bad med tillsats av växtbaserade dekoktioner. Kvinnor i gamla tider krossade elecampan, rökelse. Placera blandningen i en liten påse och lägg ut mellan vikta sängkläder, vilket var mättat med en spännande lust att lyssna.

Alla ovanstående metoder är effektiva för att förbättra styrkan, erektionen. Men innan du ansöker någon av dem behöver du ett samråd med en specialist. Mycket ofta talar sådana symptom om prostata sjukdomar: prostatit, adenom. Dessa patologier ska inte behandlas med folkrecept, men med läkemedel som föreskrivs av en läkare.

Hur ökar varaktigheten av erektion

Hur ökar tiden för erektion? En fråga som intresserar många män. Anledningen till dess nedgång: ofta stress, "stillasittande" arbete, obalanserad kost, alkohol, sjukdomar i genitourinary systemet. Öka varaktigheten av erektion kan vara hemma, med hjälp av fysiska övningar, folkmedicin, läkemedel som ordinerats av en läkare, äter ordentligt.

Orsaker till erektil dysfunktion

De främsta orsakerna till att minska sexuell funktion och försämra blodtillförseln:

 • Konstant trötthet, sömnbrist;
 • Problem i personliga relationer med en partner;
 • Överflöd av vikt
 • Depression, apati
 • Psykiska chocker;
 • Dålig kost
 • En stillesittande livsstil;
 • Dåliga vanor
 • En förlängd period av abstinens
 • Sjukdomar och infektioner i könsorganet.

Ofta är försämring av erektion ett komplex av flera anledningar och de uppkomna problemen löses på steg. Om orsaken beror på en allvarlig sjukdom, är det nödvändigt att en läkare har samråd och behandling.

Metoder för ökning av erektion

Hur ökar din erektion när orsaken är stress? En kvinna bör noggrant övervaka en persons psykologiska tillstånd och främja en positiv attityd. Det är nödvändigt att stödja honom i svåra livstider, för att distrahera honom från det negativa, inte låta honom glida i apati och depression. Endast med kvinnligt stöd kommer erektionen att öka.

Fysisk träning

Rörelse - en viktig faktor som gör att du kan förbättra erektion av penis. Det är nödvändigt att flytta mer, att sitta mindre, för att förhindra stillastående fenomen i bäckenregionen.

Ta en regel, springa eller gå på morgonen i minst 3 kilometer. Det är mycket användbart att gå barfota. Det stimulerar aktiva biologiska punkter, vilket bidrar till ökad lust och erektion. Du kan dessutom massera dina fötter med dina händer.

Övningar för uppbyggnad

För att öka nivån av blodhormoner, bekämpa stress och förbättra blodtillförseln av vävnader rekommenderar läkare att utföra ett antal av följande övningar:

 • Mannen ligger på en plan yta och vänder om på ryggen. Benen i knäna måste böjas, fötterna dras upp till skinkorna. Händerna placeras på böjda knän. Vid inandningen rätnar vi lungorna så mycket som möjligt, och vid utandning med hjälp av händerna knäna knäna. I det här fallet motståndar benen, knäna ska röra sig ifrån varandra med ansträngning. När du utför övningen, ska mannen känna spänningen från höfterna och i buken. Då kommer benen igen ner. Reduktion görs också genom resistans. Upprepa 3 gånger.
 • Startpositionen är densamma, lägg fötterna på golvet och böj knäna. Fötter står på golvet. Gör övningen "Bridge". Riva inte dina fötter från golvet, du måste höja bäckenet. Antalet upprepningar är inte mindre än tio. När musklerna blir starkare blir det gjort 20 gånger.

Det är viktigt att du upprepar dessa 2 övningar varje dag med dem, vilket reducerar erektionsstoppen, det återställs, och penishärdningen har en längre tid.

Regelbundenhet av kön

Regelbundenhet av morgon sexuella handlingar justerar kroppen korrekt till önskat läge. Dessutom produceras män vid 8 am hormoner, så den efterlängtade erektionen är lättare att få än vid andra tider på dagen.

Kontrastdusch

Extra träning för blodkärl är en dusch med alternerande kallt och varmt vatten. Det ger en ökning av blodtillförseln till vävnader. Förutom att vattna din kropp från duschhuvudet bör du ägna särskild uppmärksamhet åt penis. Han behöver också kontrasterande duschar, så hållbarheten hos erektion kommer att återställas.

Användbara produkter

För att förbättra manlig styrka i kosten måste du lägga till sådana produkter: ostron, musslor, räkor, vitlök. De innehåller zink och protein i sin sammansättning. Det kommer att vara användbart, från tid till annan, att äta röd eller svart kaviar, rik på vitaminer, zink och aminosyror. Exotiska avokadoer är också rik på vitaminer i grupp A och E, förbättrar minskad potens.

Stärka blodcirkulationen och kryddorna (kanel, bergamot, etc.) och svarta chokladtoner, tack vare teobromin och koffein i dess komposition. En annan användbar produkt för män är jordgubbar. Inte för att det annonseras i sängscener och preludier, det påverkar helt kraften på grund av vitamin C i dess komposition.

Förbättra flödet av blod till rätt organ av mejeriprodukter och ostar av olika sorter. Positiv effekt på minskad erektion hos män dricker med tillsats av kryddnejlika och saffran. Du kan dricka några sippor vin eller svart kaffe med tillsats av konjak.

Folkmekanismer

Hjälp och folkmedicin av naturliga ingredienser:

 • Blanda krossade valnötter och flytande honung i en andel av 1 till 1. Vi konsumerar dagligen.
 • Avkok av pastin. Förberedelse: tre på den riven parsniprot (100 gram), slipa med socker (12 teskedar). Vi släcker, koka inte mer än 15 minuter. Vi lägger till 2 koppar vatten och insisterar dagen. Ta en sådan sammansättning av 2 teskedar före måltiden.