Huvud
Skäl

Hur man tar peruvian Maca i pulverform och kapslar? Instruktioner för användning och dosering för män

Penis slackness, kort samlag, mycket snabb utlösning - alla män i världen anser att dessa symptom är nästan en mening. När insolvens i sängen händer för första gången, skriver många av henne för fysisk trötthet, nervös spänning, dåligt humör och mycket mer.

Om fel upprepas, panik: är alla glädje i sexlivet över? Tyvärr uppstår problem med styrka hos män i alla åldrar och det finns många orsaker till detta.

För att förbättra styrkan hos män är det många olika sätt. I dagens artikel, överväga en av dem och ta reda på vad den peruanska vallmo är, hur den används och dosen.

Peruvian vallmo - "första hjälpen" för män

Peruvian vallmo - det här är en obekväm växt, ser ut som en byxa, rädisa, ropa. Under många århundraden var det mat och medicin för ursprungsbefolkningen i Peru, Bolivia och Argentina. Han gav uthållighet till soldater i kampanjer, återställd styrka efter striden, hjälpte till att överleva i svåra förhållanden.

Sedan antiken har det observerats att rötterna av peruanska vallmor inte bara ökade människornas fysiska och mentala aktivitet utan också positivt påverkat deras sexuella uthållighet och fertilitet.

Senare visade forskare det i vallmoens sammansättning finns det faktiskt ämnen som är adaptogena och afrodisiakum.

Naturligtvis är allt ovanstående sant bara för detta läkemedel. Nyligen har de peruanska vallarnas popularitet ökat, därför, som svampar efter regnet, framträder kvalitetsfalsifieringar här och där.

På grund av att förfalskningen inte ger rätt effekt börjar folk tvivla på den peruanska vallmo. Ett riktigt pulver eller kapslar kan köpas endast på den officiella hemsidan, men inte i apotek eller sexbutiker.

struktur

Peruvian Maca är superfood, en naturlig naturlig produkt, som är gjord av frukterna från växten Lepidium Meyenii (Mejenklöver eller peruanska vallmo), familjen cruciferous.

Superfoods är inte droger eller kosttillskott (BAA).

Den viktigaste delen av Peruvian Poppy är ett unikt pulver av växtens rot. För dess produktion torkas frukterna och males till ett pulverformigt tillstånd.

Pulverets unikhet i dess sammansättning:

 1. Glykolysater, tiocyanater - blockera inflammatoriska processer som påverkar neoplasmer, minska risken för att utveckla maligna tumörer.
 2. Amider av fettsyror - Förse kroppen med energi, delta i processen med syntes av hormoner och produktion av testosteron, bidra till kroppens absorption av vitaminer och spårämnen.
 3. Alkaloidderivat - stabilisera arbetet i genitourinary systemet, förhindra utvecklingen av adenom, prostatit.
 4. Komplex av vitaminer, mikro och makroelement - Öka immunitet, fysisk aktivitet och sexuell uthållighet.

Typ av problem

Metoden för applicering av peruanska vallmo beror på form av frisättning av preparatet. Och det är tillgängligt i form av kapslar och pulver.

 1. pulver ljusfärg, förpackad i foliepåse, som har en speciell dragkedja. Vissa tillverkare lägger till vitaminer eller extrakt av örter och växter till pulveret. Priset på ett paket (250 g.) Från 1400 rubel, 100 gr. ett läkemedel kan köpas för tusen rubel.
 2. kapslar har ett annat namn - "Maca Peruvian Gold Inca", "Organic Peruvian Maca In Plant Capsules", "Maca Capsule" och skiljer sig åt i kompositionen. Vissa kapslar innehåller extrakt av olika sorter av vallmo, andra lägger till ginsengrot, fiskekstrakter, läkemedelskoncentrat. Kapslar framställs i fast form, i ett skal av växtcellulosa. Priset på ett paket (60 st) Från 1800 till 4000 rubel.

Indikationer för användning

Peruvian Macu anses med rätta vara ett av de bästa sätten att förbättra männens styrka. Mottagning av peruanska vallmo rekommenderas i följande fall:

 • hormonellt misslyckande;
 • för tidig utlösning;
 • låg aktivitet hos spermatozoa;
 • brist på sexuell lust;
 • minskad känslighet av penis
 • svag erektion
 • infertilitet;
 • impotens.

Peruvian vallmo: bruksanvisningar (pulver och kapslar)

Nedan kommer vi att överväga hur man korrekt accepterar Peruvian Maca.

 1. Hur man använder peruvian Mac i kapslar? 1-2 kapslar om dagen sväljs hela, utan tuggning. Drick mycket vatten. Läkemedlet tas till en bestående positiv effekt. Det finns inga restriktioner för antagningstidpunkten.

 • Hur man tar peruvian Macu i pulverform? Börja med att dricka peruanska Maca (pulver) från en tesked och gradvis ta dosen till tre teskedar per dag. Hela delen är uppdelad och tagen i delar.
 • Metod för konsumtion av peruanska vallmor: Pulvret kan lösas i en vätska (vatten, juice) eller ströts med varma porridge, sallader, frukostflingor.

  Med aktiv sport eller träning kan du blanda pulver med proteincocktails.

  Ett positivt resultat inträffar efter 2-3 sessioner.

  Kontra

  Eftersom peruanska vallmo är en växt, naturlig produkt, fanns inga specifika kontraindikationer för antagning, förutom åldersgränser under 18 år och individuell intolerans.

  Kroppen av europeiska män är inte anpassad för att få vallmor och kan reagera på olika sätt till en obekant produkt.

  Börja inte behandlingen omedelbart med stor dosering. Använd läkemedlet enligt bruksanvisningen och övervaka din hälsa. När det finns allergiska reaktioner, en magsyndrom - mottagningen stoppas och rådfrågas till läkaren.

  Det rekommenderas inte att ta drogen efter operationen under rehabiliteringsperioden.

  Kvalitet, regelbundet kön är inte ett infall av en man.

  Han hjälper till att vara självförsörjande och uppnå vissa framgångar inom olika sfärer (karriär, position i samhället, prestationer i idrott, självkänsla).

  Han förlänger inte bara sexuell aktivitet utan också livets varaktighet.

  Tja, bestämde du dig för att försöka? Äntligen! På första ordern ger vi dig 50% rabatt!

  Den peruanska vallmo är inte en panacea, men bara ett av många sätt att förbättra styrkan. För att säkerställa att pengarna inte slösades bort, och resultatet var ständigt positivt, bör du använda den peruanska Macen korrekt och behöver fortfarande bli av med dåliga vanor och övervaka din hälsa.

  Beställ Torah Hammer vanligtvis via post, resten kommer du att lära av dessa artiklar:

  Nu vet du vilken peruansk vallmo som är, hur man tar pulver och kapslar. Om du fortfarande har frågor, välkommen till vårt avsnitt, helt dedikerat till det här verktyget.

  Peruvian vallmo: Anvisningar för användning i pulverform:

  Hur jag ökade penis med 5 cm!

  Hej vänner! Jag heter Anton R., Jag är en populär bloggare och tills nyligen ägare av en penis på 13cm! Ja, ja - exakt 13cm! Men jag bestämde mig för att ändra min kuk och jag gjorde det! Jag ville berätta om detta.

  När du har lite - Din tjej försöker naturligtvis lugna sig, säg att huvudämnet är inte sex, men själen och allt det. Men jag är en ung och frisk man, jag var 25 - och jag trodde på dessa nonsens. Fram till dess tills jag skickades en video, där hennes stav är två friska män. Här är för dig och "kön är inte viktigt."

  Jag bestämde mig för att det var dags att avsluta med detta och började studera massor av litteratur om penisförstoring. Jag såg utländska videor, översatte engelsk litteratur på jakt efter en rad åtgärder som kan hjälpa mig. Jag började försöka jelqing, olika folkmetoder, krämer och geler, pompar och allt det.

  I vissa är penisens struktur annorlunda - det är därför det är så svårt för vissa att öka det med hjälp av Titanium Gel. Men det finns en väg ut! Genetik och strukturen av penis inte är korrekt, men det är möjligt att använda olika övningar (jelqing) och en medlem av massagetekniker och tillsammans med Titanium Gel ger denna teknik verkliga resultat! Efter flera års sökning och ett stort antal metoder som jag har försökt hittade jag äntligen min metod som fungerar: TITAN GEL + JELKING kunde förstora min kuk med 3,5 cm, och efter några månaders träning för ytterligare 1,5.

  Använd denna teknik och tillfredsställa dina kvinnor i sängen! Beställ Titaniumgel och börja applicera jelqing. Lycka till dig!

  ENDAST I DAG! Vi gör 50% rabatt på Titanium Gel - Produkten är begränsad! Beställ det!

  Peru Maca instruktionsbok

  Stock Foto Peruvian Maca för män

  Du kommer att vara intresserad av:

  Peruvian Maca: beskrivning

  Peruvian vallmo är ett kvalitetspreparat för normalisering av livets sexuella sfär. Den är gjord av en exotisk rotväxt, odlad i Latinamerika högländerna i en höjd av tre tusen meter vid havsnivån.

  Växten har oföränderlig medicin egenskaper som har hjälpt människor i många århundraden att bota olika sjukdomar. Rot kan ätas rå eller kokta.

  Det är känt att om du växer peruanska Macu under andra förhållanden, förlorar det sitt värde. Rot är en kraftfull afrodisiakum, som tar form av ett pulver.


  I jämförelse med andra beredningar av ett liknande aktionsspektrum har den peruanska Maca ett tal fördelar. Växtkompositionen ger snabb och effektiv exponering, lätt matsmältning, partiell frånvaro av biverkningar, användarvänlighet.

  Peruvian vallmo är inte beroendeframkallande, den är kompatibel med alkohol och fet mat. Ett rimligt pris är en bra bonus när du väljer den.

  Peruvian vallmo: hur det fungerar


  effekt Peruvian Poppy är riktade till hela kroppen. Inte bara män, men även kvinnor kan ta detta läkemedel. Det ger människans vitalitet och energi, ger honom förtroende för sig själv och sina förmågor, hjälper till att bli av sömnlöshet, stärker intellektuellt arbete, trötthet och nervösa spänningar efter en hektisk dag.

  Peruanska vallmo justerar matsmältningsprocessen, så att produkterna enkelt och snabbt absorberas. Du kan använda den som en tillsats för undernäring.

  Läkemedlets verkan syftar till att öka fertiliteten: användbara element hjälper till att återhämta sig från operationer och eliminera de första tecknen på infertilitet. Artikel normaliserar Den kvinnliga kroppens tillstånd med klimakteriet och under menstruationen.

  När det gäller maskulin problem ökar produkten sexuell uthållighet, ökar effekten, förlänger tidpunkten för utlösning, ökar känslor som erhålls genom orgasm och aktiverar spermatozoas rörlighet.

  Peruvian Maca används aktivt för kronisk ARI, oligospermi och asthenozoospermi. Action produkt kan inte bara inse att förebygga tumörer i orgasm, men också producera en tonic, antiinflammatoriska och antibakteriella effekten.

  Peruvian Poppy: Bevis

  Läkemedlet är indikerat för kvinnor och män i åldern 18 till 75 år

  Peruanska Maca visas För inträde till kvinnor och män i åldern 18 till 75 år.

  1. låg nivå av libido

 • svaga erektioner, dålig styrka

 • samlag

 • frånvaro av sexuell attraktion och spänning

 • halvvätska
 • Även peruanska vallmo visas vid frekventa spänningar, depression, nervösa överbelastningar. En kvinna som tar emot produkten rekommenderas vid smärtstillande premenstruellt syndrom, under klimakteriet, med dålig metabolism eller hormonella misslyckanden. Indikation för användningen av produkten är ett instabilt känslomässigt tillstånd, såväl som överdriven fysisk aktivitet.

  Kosttillskott som liknar Peruvian Maca

  Peruvian vallmo: effekten


  Som det sagts tidigare, Peruanska vallmo Är en rotväxt, som ser ut som en ropa och har en gul färg.


  En unik formel för drogen gör att du kan uppnå en snabb effekt. När det tas in absorberas afrodisiakum lätt. Produktens mekanism i kvinnokroppen är inriktad på normalisering av hormonell bakgrund.

  Peruvian Maca ökar risken för uppfattning och aktiverar cirkulationsprocessen, så att patienten har smärta under menstruationen. Läkande ämnen ökar kvinnlig libido, eliminerar humörsvängningar, förbättrar hudens utseende i ansikte och nacke.

  Effekten av produkten på hankroppen är inte mindre än hjälp. Produkten ökar sexuella förmågor hos den starka hälften av representanten och gör det möjligt att självständigt kontrollera varaktigheten av intim närhet genom att eliminera problemet med tidig utlösning.

  Peruvian Maca kämpar aktivt med erektil dysfunktion och impotens, ökar testosteronns nivå i blodet, gör det enkelt att bygga muskelmassa och är en naturlig anabole.

  Patogener för kvinnor i vårt apotek

  Peruvian Maca: Kontraindikationer


  På grund av det faktum att grunden för drogen läggs naturlig produkt, Peruvian vallmo har ett minimalt antal kontraindikationer.

  Tillverkare skiljer flera kategorier av personer som kontraindicerat tar drogen. Först, kosttillskott är förbjudna för användning av småbarn och patienter över 65 år.

  För det andra, hans kan inte godtas gravida kvinnor och mammor under amning. Och slutligen, att avstå från att använda läkemedlet är nödvändigt för dem som lider av ökad känslighet eller har en individuell intolerans mot någon av komponenterna.

  Aphrodisiac kan orsaka en stark allergisk reaktion i kroppen. Kontraindikationer från nervsystemet, matsmältningssystemet och kardiovaskulära system avslöjades inte.

  Peruvian vallmo: mottagning med alkohol

  Kosttillskott är inte beroendeframkallande, kompatibla med alkohol och feta livsmedel

  Läkemedlet för att öka styrkan har inte kontraindikationer för att dricka alkohol. I detta fall är det underförstått att alkohol, oavsett läkemedlets sammansättning, minskar effektiviteten av absorptionen av komponenter.

  När du har angett magen etanol bromsar verkan av behandlingselement, på grund av vilka produkten inte ge en stark och varaktig resultat. Också specialister råda analysera orsaken till patologins utseende. Om nödvändigt, utesluta mottagandet av alkoholhaltiga drycker en stund.

  Peruvian vallmo: mottagning med feta livsmedel


  Peruanska vallmo kompatibel med mat, vars fetthalt överstiger standardhastigheten på 30%. Emellertid fokuserar tillverkaren på det faktum att när man behandlar läkemedel minskar deras effektivitet med intaget av sådana livsmedel.

  Fetter saktar processen för absorption av växtelement i det mänskliga cirkulationssystemet. därför experter rekommenderar vägra att äta stekt, kryddig och salt mat.

  Försök satsa på frukt och grönsaker, samt rätter rik på fiber. Normalisera din kost, du kommer att känna hur ditt välbefinnande kommer att förbättras.

  Förberedelser för styrkan förenlig med alkohol

  Peruvian vallmo: biverkningar


  Peruvian Maca fungerar snabbt och försiktigt utan att orsaka en negativ reaktion av kroppen. Biverkningar kan bara uppträda vid överkänslighet mot rotväxten från vilken preparatet görs.

  I grund och botten de uttrycks svag rodnad i ansiktets och nackens hud, smärta i ögonen, yrsel, ökad gasproduktion.

  I sällsynta fall (1% av 100%) Man vurm känns trycknivå, illamående, diarré, dyspepsi, andnöd. Sådana reaktioner är farliga för människans liv. De passerar en kort stund. I det här fallet bör du sluta ta drogen i flera dagar och ta mer enkelt vatten.

  Peruvian Maca: Överdosering


  Innan du börjar biologisk tillsats, genomfördes en komplex testning under vilken specialister upptäckte att biverkningarna efter administreringen av peruanska vallmo endast kan manifesteras i två fall.

  Den första är tillgängligheten allergisk reaktion på växtens växt, den andra - överdos. Överdosering är möjlig med felaktig eller överdriven användning av läkemedlet. För att undvika förekomsten av biverkningar, ta endast föreskriven dos enligt instruktionerna.

  Vanligtvis är den negativa reaktionen av kroppen till den peruanska Maca av kortsiktig natur och går igenom en kort tidsperiod. Om det inte händer, ska du inte självmedicinera. Besök medicinsk institution och ta en kurs av symptomatisk behandling.

  Förberedelser förlänger kön i 3 gånger

  Peruvian Maca: interaktion med andra droger


  Peruanska Macu kan ta med andra droger. Produkten är godkänd för användning vid behandling med ämnen som innehåller kvävedonatorer, hämmare, nitrater.

  Produkten tolereras lätt när symptomen på ett antal kroniska sjukdomar elimineras. Tack vare en naturlig formel växlar peruanska Maca enkelt med biologiska tillsatser och vitaminkomplex.

  Peruvian vallmo: administreringsmetoder och dos


  Metod för applicering Peruvian Maki är enkelt och bekvämt. Inleda behandling med läkemedlet bäst med en minsta dos av fem milligram. Om läkaren inte föreskriver en annan dos, öka inte den. Med försummade former av patologi föreskriver en specialist att man tar 10-12 milligram pulver per dag.

  För att inte ringa överdos Det är nödvändigt att ta en paus var sjätte dagars behandling. Du kan ta peruvian Mac på många sätt. Du väljer det bekvämaste för dig. Vanligen blandas pulvret med en alkoholfri dryck eller tillsätts till mat. Det rekommenderas att dividera dosen i två uppdelade doser: morgon och kväll.

  Och den sista mottagningen av läkemedlet är önskvärt att göra 15-20 minuter före könets början. Om det inte förutses, så enkelt stir pulver i en liten mängd kokt vatten.

  Huvudvillkoren för att bevara de peruanska vallmarnas helande egenskaper är dess förvaring på rätt plats. Undvik kontakt med förpackningen av solljus och övervaka även temperaturen i rummet. Frys inte produkten, använd den inte efter utgångsdatum.

  Öka styrkan hemma, video


  Från videon kan du lära dig om snabba produkter för öka styrkan.

  Peruvian Maca - hur korrekt att acceptera och vilken effekt av den att vänta?

  Hittills föredrar allt fler människor naturliga terapeutiska formuleringar och tillskott, med vilka du kan lösa ett imponerande antal hälsoproblem utan att påverka kroppens organ och system negativt. Det är till sådana medel för alternativ medicin att Peruvian Maku kan övervägas.

  Många är kända om det: det har ett otaligt antal användbara egenskaper, som skiljer sig från ett brett spektrum av influenser. Det är en unik växt som tillhör familjen korsfästare.

  Forskare gav honom namnet till ära för den person som upptäckte och beskrev honom. Den växer uteslutande i högländerna i Latinamerika. För närvarande är Maca en livsmedelsprodukt, liksom en effektiv medicin som hjälper till att hantera olika sorters sjukdomar.

  Roten kan användas för att förbereda vissa rätter i både rå och värmebehandlad form. Vissa människor föredrar att koka det och mala det, blanda med kokt mjölk. Så hur man tar den peruanska Macu? Svaret på denna fråga finns i den här artikeln.

  Princip för verksamheten

  Många kommer att bli förvånad, men denna växt hjälper till att klara även med problem med männs sexliv. Den har i sin sammansättning en imponerande mängd vitaminföreningar, mineraler och aminosyror. Det är genom dem att Mac påverkar kroppen med maximal nytta.

  Det är mycket viktigt att notera separat den positiva effekten av extraktet på hälsan hos det starkare könet. Många män som har mött problemet med erektil dysfunktion kommer utan tvivel att vara intresserade av fakta som pulveret från peruanska vallmo kan hjälpa till att bli av med alla problem som uppstår med sexuell funktion.

  Fortfarande finns det rapporter om att pulvret från denna växt hjälper inte bara utan skada, men bygger också snabbt muskelmassa. Detta beror på att det anses vara en naturlig anabolisk. Ett särskilt intresse för den aktiva aktiviteten av detta läkemedel framhävs av den enorma mängden positiv feedback på många forum.

  De huvudsakliga aktiva egenskaperna hos läkemedlet är följande:

  • läkemedlet gör det möjligt att inte bara förbättra kvaliteten på spermatozoa, utan ökar också deras antal, främjar behandling och förebyggande av inflammatorisk process i prostatakörteln.
  • Användningen av Maca förhindrar utveckling av tumortumörer i prostata strukturer;
  • på grund av närvaron av aminosyror i läkemedelsberedningen tillhandahålls processen för framställning av könshormoner;
  • Användningen av pulver bidrar till att förlänga och upprätthålla sexuell aktivitet;
  • Efter behandling av detta verktyg noterar män att samlag kan ta upp till en timme, vilket anses vara ett utmärkt resultat.
  • sannolikheten för att utveckla olika oönskade patologier minimeras;
  • De skyddande funktionerna hos den manliga organismen förstärks väsentligt.
  • det finns en stimulering av metaboliska processer;
  • inga biverkningar av detta pulver.

  När det gäller handlingsprincipen är Peruvian Maca för förbättrad potens tillgänglig i form av ett speciellt pulver av organiskt ursprung. Han kan återvända till männen sin sexuella kraft.

  Denna medicin anses vara den så kallade adaptogen av naturligt ursprung, vilket gör att människokroppen kan anpassa sig till olika miljöfaktorer. Han agerar också på ett visst förtryckande sätt.

  Men varför är botemedlet så effektivt? Principen för dess verksamhet är följande:

  Vad är den peruanska vallmo (Lepidium meyenii)

  Peruvian vallmo - en medicinsk växt, vars huvudsakliga egendom anses att öka styrkan hos män. Det ökar libido både hos män och kvinnor och har en positiv effekt på hälsan.

  Maca peruanska är ett medel som kan läka många sjukdomar, och det är därför det blir mer och mer känt på senare tid.

  Peruanska vallmoens historia (Mejen's Clover)

  Peruanska Maca (Maca eller Lepidium peruvianum) - en växt av kål familjen, annars känd som bug-angripna Meyen. Den växer på höga platåer, i de peruanska Andesna, på en höjd av cirka 4000 meter över havet.

  Maca användes vid tillverkning av läkemedel av de gamla incaserna. För första gången började den odlas omkring 2 tusen år sedan i de centrala regionerna Peru och Bolivia. Enligt legenden uppmärksammades herdarna för första gången - de märkte att boskap som graser i vallmargrödområdena kännetecknas av ökad uthållighet och hälsa, och även genom fertilitet. Djuren som åt bladen av denna växt copolymerer ofta och förde mer talrika och livskraftiga avkommor.

  De gamla Inkaerna var väl medvetna om de härdande och energiska egenskaperna hos denna plantas rot, så det åtnjöt deras respekt och respekt. Man tror att det berodde på att vallmor förbrukades i maten, och inkorna kunde leva och trivas under de hårda förhållandena på höglandet. De använde vallmo i näring och medicin för att främja hälsa, öka uthållighet och öka fertiliteten.

  Maku kallas också Inca Gold, eftersom hälsa är den viktigaste förmögenheten som ingen ädelmetaller och ädelstenar kan vara lika med.

  Läkande egenskaper hos peruanska vallmor

  Denna växt kallas också peruanska ginseng. Och inte konstigt - enligt laddningen av munterhet, vilken vallmo kan ge en person, är det inte sämre än den berömda kinesiska roten.

  Vilka är de härdande egenskaperna hos denna unika växt?

  Maca peruanska (maka, maca) har sådana effekter på människokroppen:

  • afrodisiakum - ämnen som finns i rötterna för denna växt, orsakar ökad libido, ökad sexuell lust;
  • stärkande potens - beredningarna av buggen kan öka kraften kraftigt hos män, orsaka en beständig intensifierad erektion. Det är för den här egenskapen att män uppskattas särskilt av män i den moderna världen - världen av ständiga påfrestningar och livets frenetiska rytm;
  • fördelar för reproduktionssystemet - extrakt av vallmor som används vid behandling av infertilitet, för att öka fertiliteten hos män och kvinnor;
  • fördelar för kvinnors hälsa - vallmarnas droger lindrar symtomen på klimakteriet och PMS hos kvinnor;
  • ökad immunitet - rekommenderas med en tendens till frekventa katarralsjukdomar;
  • cancerförebyggande ämnen - de ämnen som finns i rötterna av vallmor har antitumöregenskaper som kan användas för förebyggande ändamål och för behandling av cancer;
  • saktar åldringsprocessen - denna växt kan försena början av ålderdom och förlänga en persons liv;
  • profylax av hjärt-kärlsjukdomar - detta överraskande verktyg påverkar hjärtat positivt, stärker blodkärlen, eliminerar blodproppar;
  • bantning - de ämnen som utgör växten, reglerar ämnesomsättningen, vilket bidrar till viktminskning;
  • positivt inflytande på lederna - vallmo är ett utmärkt förebyggande verktyg för osteoporos, osteokondros, artrit
  • förbättring av hjärnans aktivitet - stärker koncentration, uppmärksamhet, förbättrar minnet.

  Peruanska vallmo för män

  Trots de många hälsoeffekterna av denna växt, rekommenderas de flesta av dess extrakt att använda för att lösa rent manliga problem.

  I vår tid av snabba framsteg och snabb takt i livet är människor särskilt sårbara för stress.

  Konstant stress, kronisk trötthet, koncentration på jobbet, konkurrens - alla dessa faktorer leder till en försämrad erektil funktion och sexuell lust hos män.

  Att sitta på datorn med kontorsarbetare leder också till en överträdelse av libido.

  Och i sådana fall kommer vallmo att komma till räddning.

  Vad är användbart för vallmo peruanska män

  Rötter av peruanska ginseng innehåller sådana ämnen:

  • spårämnen;
  • vitaminer;
  • prostaglandiner - ämnen som stimulerar blodcirkulationen i könsorganen
  • proteiner och aminosyror;
  • polysackarider;
  • omättade fettsyror;

  Tack vare den komplexa verkan av alla komponenter ger extraktet av roten av den peruanska vallmo sådana fördelar för den manliga kroppen:

  • ökar sexuell lust;
  • stärker erektionen och eliminerar erektil dysfunktion
  • förbättrar spermatozoas rörlighet och deras antal, och därför är det effektivt att behandla infertilitet
  • minskar symtomen på prostatahyperplasi.

  Ett utdrag av rotten av en vallmo rekommenderas till män som vill känna sig mycket effektiva inte bara på jobbet, men också i sängen med sin älskade kvinna.

  Metoder för att applicera peruanska vallmor

  Extrakten vallmo produceras i form av pulver eller torkade rötter av rötter och frön tillsammans, i form av ett extrakt i droppar, kapslar och tabletter. Du kan också köpa torkade rötter, från vilka du måste förbereda buljongen själv.

  De lämpligaste alternativen är tabletter och kapslar.

  Dosering av Lepidium meyenii (peruanska ginseng)

  För att följa den effektiva dosen av peruanska maki, följ instruktionerna noggrant.

  Hur man tar peruansk vallmo - det rekommenderas vanligen att ta 4 tabletter eller kapslar per dag om du har valt denna doseringsform.

  Om du bestämmer dig för att ta vallmo i pulver - det ska lösas i varmt vatten. Pulvret har inte för trevlig smak, så det är valt mindre ofta än tabletter.

  Det rekommenderas att ta läkemedelskurserna - efter några veckor att ta en paus.

  Kontraindikationer för mottagande av peruanska maki

  Kontraindikationer för intag av denna växt är mycket liten. Maca rekommenderas inte för allergiska reaktioner och högt blodtryck.

  Eventuella biverkningar av upptagande

  Bland biverkningarna av att ta peruanska vallmor noterar ibland följande:

  • hjärtklappning;
  • ökat tryck;
  • huvudvärk;
  • sömnlöshet;
  • matsmältningsbesvär
  • halsbränna

  Vanligtvis försvinner sådana manifestationer efter en minskning av läkemedlets dos.

  Recensioner av läkare om peruanska vallmo

  Maca-extrakt är ett kosttillskott, inte ett läkemedel, så om du har allvarlig sjukdom, bör vallmo användas tillsammans med andra läkemedel.

  Kom ihåg att självmedicinering är farlig och kan leda till komplikationer av sjukdomar. Därför, om du har några allvarliga symtom på sjukdomen ska du kontakta din läkare.

  Men om du använder maca som ett biologiskt aktivt tillskott, kan det hjälpa till att lösa många problem.

  Läkare rekommenderar användningen av maca som ett afrodisiakum, ett medel för att öka libido och förbättra styrkan av läkemedlet för att lindra symtomen vid klimakteriet hos kvinnor, profylaktiskt medel för att öka immunitet.

  När du behandlar infertilitet och tumörsjukdomar, använd maku som adjuvans efter ett obligatoriskt samråd med en läkare.

  Online-butiken Bitoki erbjuder dig att beställa peruansk vallmo i form av ett extrakt av Lepidium meyenii-rötter direkt från tillverkaren.

  Du kan vara 100% säker på kvaliteten och autenticiteten hos de bioadditiver du beställde. alla levereras direkt från Japan.

  Vi erbjuder dig trevliga priser och garanterar hög kvalitet på produkten. På vår sida kan du också hitta andra kosttillskott för din hälsa. Vi tillhandahåller snabb leverans till alla städer i Ryssland och CIS.

  Adress - och förvärva Incas guld för kraft och styrka!

  Om du är intresserad av information om peruanska vallmo, kommer följande artiklar att vara till hjälp för dig:

  Peruvian vallmo - bruksanvisningar

  Författare Psevdonim - 22 okt, 2016 00:34 2016-10-22

  Erektil dysfunktion är ett av de vanliga problemen hos män som de vänder sig till en urolog. Och den dåliga potensen är nu "yngre" - den står inför både i 25 år och närmare 40 år, och efter 50 års jubileum. Många representanter för det starkare könet är generad att prata om sin insolvens, så situationen förvärras ännu mer.

  För att lösa problemen med styrka idag finns en ny metod - mottagandet av ett exotiskt botemedel som heter Peruvian Maca. Växten behandlar inte bara reproduktionssystemet utan förbättrar också den övergripande hälsan och helar hela kroppen.

  Om verktyget

  Vad är den peruanska vallmo? Växten tillhör korsfamiljen. Dess värde representeras av en rotskörd som liknar en liten gul rädisa. Andra namn på representanten för den sydamerikanska floran är Clover of Meiena, Maca of Andes och peruanska ginseng. Den växer på Andes platå (i förhållande till havet ligger tomterna i en höjd av 1 - 5 tusen meter).

  Enligt Inkaerna har roten av Clover och den ovan markerade delen av växten egenskaperna hos en afrodisiakum. Under odlingen av nötkreatur såg de forntida invånarna i Peru att tjurarna har en sådan funktion: efter att ha ätit Clypex i stort antal är de mindre sjuka, uppför sig aktivt och reproducerar bättre.

  Som värdefulla delar klopovnik färsk peruaner anpassa sig för att hålla dem i en torr form, där rötterna mals till ett pulver och sedan användas när som helst när det fanns ett behov av att förbättra hälsan, öka immunitet och toning kroppen.

  Intressant påverkar den peruanska Maca lika mycket både män och kvinnor. Dess pulver är användbart för att ta med problem med erektion, impotens, anorgasmi, frigiditet.

  Drogen med samma namn förutom roten innehåller dessutom en bioaktiv blandning av vitaminer och mineraler. Alla ämnen accelererar blodflödet, orsakar sexuell upphetsning och vid rätt tidpunkt visar egenskaperna hos lugnande, tk. Bland de aktiva komponenterna finns glycin och magnesium. De arbetar också för att stärka alla cellulära strukturer och intercellulär matris.

  struktur

  Peruvian Maca anses vara Inca-guldet, eftersom dess rötter användes av dem för olika ändamål. Indier åt rotfrukter för mättnad, för att förbättra sexuella och fysiska förmågor, och använde den också för att utföra magiska ritualer.

  Det finns inga kemikalier och potentiellt farliga föreningar i pulverkompositionen. Peruvian vallmo för män är en naturlig produkt. innehåller bara ämnen som är användbara för reproduktionssystemet och organismen som helhet.

  • Eteriska oljor - förbättra libido genom att spänna speciella receptorer i hjärnan.
  • Histidin är en aminosyra som är inblandad i tillväxt och utveckling av organiska celler.
  • Fenylalanin är en aminosyra som säkerställer kroppens fulla funktion.
  • Vegetabiliskt protein - fyller en person med energi, smälter lätt i matsmältningskanalen.
  • Prostaglandiner - stimulera syntesen av sina egna könshormoner och väcka intresse för det intima livet.
  • Kristallin cellulosa - kontrollerar innehållet av skadligt kolesterol i blodet, stöder immunitet.
  • Maltos - enzymet ansvarar för normal metabolism.
  • Maltodextrin - hjälper tarmarna att bearbeta komplexa proteiner, mättar kroppen med bifidobakterier och bär den vital energi.
  • Zink - accelererar produktionen av könshormoner, som ansvarar för kroppens sexuella utveckling, förbättrar spermatosens kvalitet.
  • Selen - en naturlig antioxidant avlägsnas från de patogena mikroorganismerna i tarmarna, stärker kroppens naturliga försvar, förbättrar kvinnors och mäns sexuella aktivitet.
  • Fet aminosyror - förhindra ateroskleros, skydda kärlväggarna från farliga insättningar, sprida blod i alla vitala system.

  Princip för verksamheten

  I de gamla Inkaerna användes Klopovnikens huvud främst som en afrodisiakum. Om du läser recensionerna av moderna läkare, förbättrar Maca Peruvian starkt spermatogenesen, lindrar sexuella störningar, återupplivar prostata helt. Hos kvinnor som har problem med sexuell urladdning etablerar komplexet reproduktiv sfär, stabiliserar hormonell status, minimerar menstruationsvärk och manifestationer av PMS, förbättrar välbefinnandet i klimakteriet. Bomullsföryngring påverkar kroppen och stannar åldringsprocessen.

  I svaren på idrottare om detta medium finns det ett sådant påstående att med regelbunden användning av roten av peruanska vallmo kan få en anabole effekt. Att extrahera plantans frön ökar mängden myoglobin i musklerna, vilket gör att uthålligheten och styrkan hos idrottare i träning ökar.

  Om du tar "Gold Inca" ständigt kan du öka koncentrationen av uppmärksamhet, förbättra minnet, bibehålla nervsystemet i ett lugnt tillstånd inför stora händelser. Detta framgår av många recensioner av studenter och andra patienter som tidigare klagade över frånvaro och glömska. Också, remediet tar bort sömnlöshet och lindrar spänning efter en dags arbete.

  I sin rena form, utan tillsatser Mack peruanska behandlar effektivt ARI och manlig infertilitet förknippad med oligospermia och astenozoospermi, orgasmic sensation förstärker och fördröjer utstötningen av sädesvätska. Instruktionerna för användning av komplexet anger också att peruanska ginseng förhindrar bildandet av cancer tumörer och ger en antibakteriell, antiinflammatorisk tonisk effekt.

  Ovärderlig är Andesmakans roll för mag-tarmkanalen. Under dess inflytande absorberas matmassorna snabbare. Läkemedlet får ta som en extra produkt för undernäring - detta i sina recensioner skrivs av nutritionists.

  Metod för applicering

  Tänk på bevisen för användningen av peruanska vallmo och hur den används. Läkemedlet är utformat för att behandla kvinnor och män i åldrarna 18 - 75 år, med följande avvikelser:

  • Låg sexkörning.
  • Instabil erektion.
  • Tidig utlösning.
  • Frånvaro av excitation under lämpliga förhållanden.
  • Dålig kvalitet av spermier, på grund av vilket honunget inte är befruktat.

  Ett komplex av extrakt av fenegreek och Maca av peruanska visas med långvariga depressioner, frekventa stress, nervöst överstrålning och instabil psykomotionell tillstånd.

  Sättet för Maki Peruvian finns i instruktionerna på paketet. Den minsta dosen för behandling är 5 mg. Inom 2-4 veckor justeras den gradvis till 20 g. Om specialist inte har fastställt en högre dos ska man inte göra det ensamt. I avancerade fall kan en enda mängd pulver ökas till 10-12 mg / dag.

  Peruvian Poppy instruktionsmanual

  För att undvika att bli van vid kroppen, rekommenderar instruktionen om användningen av fenugreekxtraktet och peruanska maca att du tar en paus var sjätte dagars behandling. Hur man tar komplexet, bestämmer alla sig själv, även om du kan göra det på något sätt. Men oftast i svaren på män och kvinnor finns det två enkla alternativ:

  1. Lägger läkemedlet i mat.
  2. Mottagande pulver upplöst i en alkoholfri dryck eller en koffeinfri dryck.
  3. Ta med pulveret med en liten mängd kylt vatten.

  Mat och vätskor bör inte vara heta, för vid höga temperaturer försvinner de flesta av de fördelaktiga föreningarna av peruanska ginseng.

  Om konsumenten närmar sig metoden att ta Andean Maca "med mat", bör man komma ihåg att läkemedlet är kompatibelt med rätter vars fettinnehåll överstiger normen på 30% fastställd av nutritionists. Men var inte förtjust i att äta fett, för. de saktar absorptionen av användbara växtämnen.

  Akut, saltad och stekt under behandling med phytocomplex bör inte ätas. Det finns inga andra restriktioner i näring. Det är att föredra att berika kosten med frukter, grönsaker, mat med hög fiber.

  Nu pratar vi om alkohol. Det finns inga kontraindikationer för användningen, men alkoholhaltiga produkter, som fetter, saktar absorptionen av komponenter. Om en person vet säkert att orsaken till misslyckande i sängen är missbruk av alkohol, måste det helt uteslutas från vanor och observera hur effektivt Maki Peruvianas pulver påverkar kroppen.

  Hur man dricker ordentligt för att öka styrkan? Den fastställda dosen ska delas upp i två receptioner - morgon och kväll. Det spelar ingen roll vilken användningsmetod som väljs, huvuddelen är att läkemedlet ska vara full eller ätit 15 till 20 minuter före amorös behandling.

  Förvara läkemedelsextraktet av fenegreek och Maca Peruvian måste vara i ett mörkt, kallt ställe. Det kan inte frysas, tas efter utgångsdatumet - också.

  resultat

  De första resultaten från tillämpningen av peruanska vallmoen hos män och kvinnor förekommer endast 7 dagar efter behandlingens början. Samlagets varaktighet ökar med 10 till 15 minuter. I hormonsymbolen hos män ökar produktionen av testosteron.

  Vid 2: e veckan ökar spermatozoas rörlighet. Sexuellt samlag tar i genomsnitt 20-25 minuter. Med början av 3 veckor intensifierar partnerns sensualitet, intryck av samlag förvärvar nya färger, samlaget varar upp till 35 minuter. Vid 4 veckor kan du fullständigt kontrollera erektionen och ha sex i 40 till 45 minuter längre än vanligt. Medlemmet är i ett upphetsat tillstånd så länge som nödvändigt. Orgasmen blir ljus och långvarig. Alla känslor av män och kvinnor är lika akuta som möjligt.

  Bedömning av recensioner av patienter som drack en kurs av Peruvian Maca-pulver, är resultaten inte begränsade till att förbättra reproduktionssystemet. Dessutom noterar konsumenterna:

  • Hög sensualitet i huden.
  • En tät figur.
  • Försvinnandet av övervikt.
  • Förbättrat minne.
  • Förstärkning av immunitet.
  • En sällsynt förekomst av akut respiratorisk sjukdom.
  • Ökat stressmotstånd.
  • Utmärkt tillstånd av hår, hud, naglar.
  • Utseende av känslan av livskraft och friskhet.

  Peruvian Poppy Contraindications

  Det finns flera kontraindikationer för tillämpningen av peruanska vallmo, men det är nödvändigt att ta hänsyn till dem för att inte skada kroppen. Låt oss räkna upp vilka kontraindikationer som finns för användningen av rotgrönsaker av peruanska ginseng:

  • Graviditet.
  • Amning.
  • Individuell intolerans mot någon komponent i extraktet.
  • Allergi mot växter och växtprodukter.

  Kosttillskott är förbjudna för användning av minderåriga och patienter äldre än 75 år. Kontraindikationer för nervsystemet, kardiovaskulära och matsmältningssystemet i Peruvian Maki gör det inte.

  Biverkningar av "guldinka" sällan. De manifesteras endast med ökad känslighet för Cloverns rot, varifrån läkemedlet tillverkas. Biverkningar uttrycks av ökad gasbildning, lätt räddning av huden, yrsel i ögon ömhet.

  I sällsynta fall har män och kvinnor högt blodtryck, illamående, dyspné, diarré. Trots att dessa patologier inte är livshotande och går bort på egen hand, ska läkemedlet stoppas och observeras i några dagar. Vid den här tiden är det användbart att dricka mycket vanligt vatten. Detta framgår av läkares recensioner som observerade patientgruppens experimentella grupp. Det finns inga andra biverkningar i Maki Andes.

  Peruvian vallmo skilsmässa eller sanning

  Att skilja de peruanska vallmorna skilsmässa eller inte är väldigt lätt. Många recensioner av våra läsare bekräftar att pulver av peruanska makaren läker det sexuella systemet och andra vitala delar av kroppen.

  I det här fallet har det enkla faktumet att Inca-pulvret har använts under lång tid både för behandling av människor och djur också varit till hjälp. Detta kan läsas i alla tematiska källor.

  Rotor och frön från Klopovnik, fördelade till ett lågt pris av olika platser, är falska. Domare själv: kvalitetsvaror borde inte vara för billiga. För att inte bedriva bedrägeri och bedrägeri, läs alltid riktiga människors feedback om Peruvian vallmo effektivitet och ta reda på hur mycket drogen kostar på antingen den officiella hemsidan eller de registrerade återförsäljarna.

  På forumet finns det ofta negativa recensioner på extraktet av fenegreek och Maca Peruvian. De lämnas exakt av de konsumenter som står inför förfalskning och "körde" till ett lågt pris. Kom ihåg att i apotek och händer med högkvalitativt läkemedel för att öka styrkan inte är till salu. Du kan bara beställa denna peruvianska Macu på den officiella hemsidan eller med dess företrädare. Då ser du till att vårt erbjudande inte är en skilsmässa för pengar, men en önskan att hjälpa köparen att förstå sanningen.

  Peruvian vallmo recensioner av läkare

  I nätverket om Peruvian Makey finns det bara positiva recensioner av läkare. Experter rekommenderar att du tar pulvret med en snabb orgasmisk urladdning med utflödet av seminalvätska, dålig styrka, låg kvalitet på spermier.

  Produkten kommer att vara användbar för alla som är överarbetade mentalt och fysiskt, och har också en störning i nervsystemet, cirkulations-, endokrina eller genitourinära systemet. Det slappnar av och hjälper till att bekämpa sömnlöshet och fobier. Vi uppmärksammar recensioner av flera läkare som är övertygade om effektiviteten av peruanska ginseng.

  Anatoly Vladimirovich, sexterapeut: "Varje man som leder ett sexuellt liv, förr eller senare, står inför erektil dysfunktion. Ofta sker detta närmare 40 år. Till mina patienter som klagar på en dålig stigare rekommenderar jag att du dricker en lösning av Maki Peruvianpulver. Som del av komplexet finns inget skadligt, varje komponent arbetar för att återställa erektionen och ökar testosteronnivån utan patologisk förvrängning av hormonell bakgrund. Jag råder "Inkasguldet" till alla män som har förlorat sin tro på sina förmågor. "

  Konstantin Fedorovich, sexolog: "Problemen med sexuellt liv, känner inte männen genast igen. Först de tror att orsaken till misfires är trötthet eller nervös spänning, spänning. Men de bråttom inte för att ta emot dem, hoppas på "kanske". När tillståndet blir helt beklagligt och jag vill rädda min maskulinitet utser jag peruanska Maca till patienter som snabbt återställer erektila funktioner. Läkemedlet fungerar på ett övergripande sätt, vilket förbättrar fysiologin och den psykologiska sidan av en människas liv. Kvinnor kan också ta Andean Maca-pulver enligt vittnesbörd. "

  Igor Sergeevich, urolog: "Perfekt inflytande på kroppen av män och kvinnor Peruanska vallmo beror på växtens sammansättning och många aminosyror, enzymer, mineraler och vitaminer. Det finns inga kemiska ingredienser i beredningen. Tilldela det till mina patienter noterade jag att rotgrödan inte bara ger en hälsosam sexuell attraktion och en stark tillförlitlig erektion, men också en förbättring av urinsystemet, matsmältningen och minnet. Män glädjas vid frånvaro av frekvent huvudvärk och förkylning. "

  Maxim Nikolaevich, urolog-sexopatolog: Som en effektiv och harmlös stimulans, bjuder jag mina besökare på att acceptera Maku Peruvian. Läkemedlet, skapat från örter och vitaminer, hos män behandlar prostatit, en svag erektion, impotens, prostata adenom. Kvinnor peruanska ginseng läker från infertilitet, vaginal torrhet, menstruella oegentligheter. Ganska bra det här verktyget stödjer kroppen i depression, i postpartum och menopausala perioden. Doseringen av Peruvian makarens intag föreskriver jag med hänsyn till patientens individuella egenskaper och jag styrs av scenen för sjukdomsutvecklingen. Otillfredsställda kunder som har tagit rotvallmo, har jag inte än.

  Mäns återkoppling

  Andrey, 44, Khanty-Mansiysk: Den peruanska vallmo ger en enorm effekt. Jag kan inte tro att jag i min ålder kan imponera på unga tjejer. Min nya partner är bara 25, och hon är glad över mina förmågor.

  Nikolay, 50 år gammal, Tver: "Jag älskar verkligen sex, men på grund av prostatit och svårigheter med urinering, var det inte" kärlek ". På kvällen sprang jag till toaletten istället för att göra något roligare. Pulver av peruanska vallmo gavs av en urolog. Redan vid vecka 2 av behandlingen märkte jag att urinering sätter sig ner, det finns ingen smärta, en upphetsad medlem är väl värt det. Makans skuld var uppfylld med "fem". Min fru är lycklig. "

  Valery, 36, St Petersburg: "Mina vänner har länge varit gifta och uppvuxna barn, och jag kan fortfarande inte få ett stabilt förhållande på grund av en dålig erektion. Medlemmen stod upp, men var obeveklig, föll snabbt. För att uppnå ömsesidig orgasm var jag tvungen att försöka, men tjejerna efter det första könet undvikde mötet med mig. De hade en misslyckad tid. För att rädda situationen fick jag hjälp av ett läkemedel som heter Peruvian Maca. Effekten är fantastisk, medlemmen arbetar som rutin. För första gången träffar jag en kvinna i sex månader, och hon är nöjd med mina sexuella förmågor. "

  Paul, 27, Minsk: På något sätt låter det konstigt från en ung kille, när han säger att det inte är värt en penis. Men det var verkligen så, för till sist drack jag mycket och tog droger. När jag tänkte uppsåg jag att jag hade problem i den manliga delen. Sexologen rådde mig att dricka peruanska ginseng, och jag trodde på dess effektivitet. Efter 4 veckor med att använda Peruvian Maki var jag upphetsad utan problem och fick min flickvän, som visade sig på mig.

  Данил, 55 лет, Севастополь: Trots en sådan fast ålder har jag sex varje dag. Och varje gång fruen är glad. Bara på råd av en vän accepterar jag Maku Peruvian. Han hjälpte honom att bota prostata adenom och återställa styrkan, jag - det tidiga skedet av prostatit och den svaga kraften i detta avseende.

  David, 47, Kislovodsk: På grund av arbetsbelastningen på jobbet var jag väldigt trött och kunde inte älska med min fru, som hon ofta brutit mot mig. Och då var det så olyckligt: ​​när äntligen tiden och humöret för sex dyka upp, slapp medlemmen av sig när han försökte komma in i slidan. Jag hade aldrig så synd. Men situationen upprepades många gånger. Jag vände mig till doktorn, och han utsåg mig Peruvian Mac för en månad. Problemet löstes snabbt och effektivt. Efter 2 veckor knullade jag min fru, som i min ungdom.

  Peru Maca instruktionsbok

  Stock Foto Peruvian vallmo 1 paket

  Användbar information Peruansk vallmo:

  Män är intresserade av dessa droger

  Peru Maca vad är det?


  Peruvian Maca är en kvalitetsprodukt som bekämpar de första symptomen på impotens och på kort tid återställer det reproduktiva systemets hälsosamma funktion. Medicinsk växt Peruansk vallmo har en lång historia av sitt utseende. Ämnet används aktivt i icke-traditionell medicin från folken i Latinamerika sedan tiden för de gamla incaserna.

  Läkemedlet används för att behandla olika sjukdomar och öka fysisk uthållighet. Den mest kvalitativa effekten på organisationen av brott mot sexuell funktion. Peruvian Maca har en utmärkt stimulerande egenskap, efter långvarig användning av läkemedlet:


  Fördelen med denna produkt är produktens naturlighet. det innehåller inte syntetiska tillsatser, dofter och färgämnen, har inga speciella kontraindikationer och är lämplig för män i alla åldrar. Vi rekommenderar att du tar kursen Peruvian Maca. Efter långvarig användning bidrar hjälpmedlet att bli av med prematur utlösning, öka sexuell energi och stärka erektionen.

  Patienter som använder Peruvian Macu för att bekämpa erektil dysfunktion noterar en ökning av könsperioden flera gånger, ökad känslighet, ökad vitalitet. Patienten behöver inte läkares recept för att använda produkten. Behandlingskursen kan utföras flera gånger och observera små pauser.

  Klinisk och farmakologisk grupp


  Peruvian Maca är ett aktivt kosttillskott för den manliga hälften av befolkningen. Detta innebär att verktyget är lämpligt för män i alla åldersgrupper, upplever svårigheter att uppnå och upprätthålla erektion. För att få den peruanska vallmo behöver du inte läkares recept.

  Egenskapen av kosttillskottet Peruanskaya Maka är frånvaron av icke-naturliga komponenter i kompositionen, varigenom produkten har en minimal lista av kontraindikationer. Produkten är absolut säker för hälsan. Som ett kosttillskott producerar Peruvian Macu inte bara ett stort antal läkemedelsföretag, utan även företag som specialiserat sig på tillverkning av sportnäring.

  Sammansättning och form av produktion av peruanska vallmor


  Peruansk Maca finns i två former: i pulverform, som skall spädas med vatten såväl som i form av gelatinkapslar, vilka rekommenderas att dricka vatten. Mängden pulveradditiv i ett förpackning beror på tillverkaren och kan variera från 300 till 500 gram. Antalet kapslar i en förpackning är också en varierande mängd (från 50 till 250 stycken).

  Preparatet innehåller bara en växt som heter Peruvian Maca. Det är rikt på flytande amider syror, alkaloider, vitaminer, tiocyanater, glykosaminoglykan och fler mineraler och aminosyror. Den positiva effekten av åtgärden riktar sig inte bara till bäckenorganen utan också till hela organismen.

  Farmakologisk aktivitet

  Ta läkemedlet rekommenderas kurs


  Peruvian Maca fungerar som en stimulans. Produkten stärker blodcirkulationen i bäckenorganen, vilket medför att blodet flyter starkare till penis och orsakar permanent erektion. Aktivering av blodcirkulation sker på grund av maximal mättnad av cavernösa kroppar.

  För att öka sin cirkulation, relaxar detta läkemedel penisens muskelväv, ökar sin ton och elasticitet, varefter den blir mycket elastisk. Peruvian Maca ökar känsligheten hos nervändar och erogena zoner, ökar sexuell upphetsning och hjälper till att uppnå en levande orgasm.

  Det naturliga läkemedlet återställer den hälsosamma produktionen av testosteron och seminal vätska, stimulerar syntesen av hormoner och skyddar mikrofloran från virus och infektiösa patogener. Efter långvarig användning av peruanska vallmo noterar patienterna den fullständiga försvinnandet av för tidig utlösning, en ökning av varaktigheten av sexuell kontakt, ökad sexuell upphetsning och förbättrad övergripande välbefinnande.

  Redan efter en enstaka tillämpning av peruanska vallmo, lägger en man kraft och kraft, en ökning av muskeltonen. Produkten stärker blodkärlens väggar och har också en avkopplande effekt på centrala nervsystemet. Vid behandling av en man reduceras nivån av nervös excitabilitet.

  Förberedelser som liknar Peruvian Macu

  farmakokinetik


  Peruvian Maca kännetecknas av en snabb absorptionsprocess. Läkemedlet börjar fungera omedelbart efter att ha tagit, och hans Den positiva effekten manifesteras efter 30-50 minuter. Näringstillskott fungerar i 12 timmar, vilket ger en mild och smidig effekt på kroppen. Drogen ackumuleras inte i plasma, även vid daglig användning.

  Video hur man ökar styrkan


  Från videoklippet kan du lära dig ett enkelt recept för ökad manlig kraft.

  Indikationer för användning


  Att använda peruvian Mac rekommenderas för brott mot sexuell funktion. Det är bevisat att den vanligaste sjukdomen hos män är erektil dysfunktion. Det manifesteras av en trög erektion och för tidig utstötning av seminalvätska. Patologi utvecklas vid vilken ålder som helst.

  Dess främsta orsaker experter kallar det urogenitala systemets inflammatoriska processer, intaget av hormonella droger, obalanserad kost, alkohol, rökning, stillasittande livsstil, stress, brist på sömn och vila.

  Du kan ta peruvian Maca i avsaknad av problem med styrka. Episod användning av kosttillskott kommer att bidra till att förlänga kön och förbättra orgasmens manifestation. Läkemedlet är också användbart för kronisk trötthet och minskad styrka på grund av spänning, depression, stress. Som en hjälpmedicin används peruanska Macu för behandling med infertilitet och behandling av impotens.

  Kontraindikationer och begränsningar vid upptagande


  Peruvian Maca tolereras väl och har inga åldersbegränsningar att använda.

  • hög känslighet hos organismen

 • allvarliga störningar i kardiovaskulär- och nervsystemet (hjärtsvikt, neuros).

 • Det rekommenderas inte att använda läkemedlet för ungdomar, såväl som män som har drabbats av stroke, hjärtinfarkt eller ett allvarligt hjärta (inom de första sex månaderna). För att undvika uppkomsten av biverkningar på grund av individuell intolerans, rekommenderas att behandlingen med peruvian Maca startas med minimala doser.

  Dosering och metod för intag av Peruvian Poppy


  Det genomsnittliga dagliga intaget av tillskott är från 150 till 300 milligram. Vid användning av läkemedlet ska patienten ta flera kapslar en halvtimme före samlag, tvättas rikligt med någon alkoholfri vätska.

  När du får den peruanska vallmo i form av ett pulver måste du lösa upp den önskade mängden av produkten i vatten eller annan vätska vid rumstemperatur. Experter rekommenderar att du använder produkten en gång om dagen under måltiden. Läkemedlet kombineras med en liten dos alkohol och livsmedel med hög fetthalt.

  Vi har intressanta artiklar:

  Peruvian Maca överdos och konsekvenser


  Vid en överdos av Peruvian Maca kan patienten känna sig yr, svagt sjuk, illamående eller upprörd av mag-tarmkanalen. Om tillägget används för mycket, eller om den maximala dosen överskrids, är förgiftning och allvarlig försämring av hälsotillståndet möjligt. Innan behandling med detta läkemedel rekommenderas patienten att noggrant läsa instruktionerna och bruksanvisningen.

  Läkemedelsinteraktion med andra droger


  Peruvian vallmo kombineras med alla typer av läkemedel. Tillsatsmedlet är säkert för samtidig användning med potenta läkemedel och vasodilatatorer. Kosttillskott minskar inte effektiviteten av andra läkemedel.

  Det rekommenderas inte att dricka peruanska Macu i kombination med produkter med liknande effekt, utformade för att förbättra nivån på manlig libido.

  Ansökan i den peruanska vallmoens ålder

  Tillsatsen kan användas i ålderdom


  Män av vilken ålder som helst kan ta peruvian Maca för normalisering av erektilfunktionen. På grund av läkemedlets naturliga ursprung skadar inte patienter över 60 år i avsaknad av kontraindikationer och allvarliga problem med hjärtat.

  Man bör komma ihåg att Peruanskaya Maka har en stark stimulans. För att bestämma den optimala dagliga dosen för en äldre man rekommenderas att du rådgör med din läkare.

  Biverkningar och fenomen från peruansk vallmo


  Biverkningar av tillsatsen manifesteras enbart vid överdosering och allergier mot läkemedelssubstansen.

 • utslag och rodnad på huden

 • mild förgiftning symptom.
 • Dessa biverkningar är inte livshotande. De passerar snabbt och behöver inte behandlas. Om biverkningar uppstår är det nödvändigt att brådskande stoppa användningen av läkemedelssubstansen.

  Villkor för lagring


  Peruvian vallmo hålls i tre år. Tillverkningsdatum, du kan se på förpackningen. Använd inte produkten efter utgångsdatum. Store pulver (kapslar) rekommenderas på en mörk och torr plats, svår att nå för små barn och husdjur. Den maximala förvaringstemperaturen är 25 grader Celsius.

  Förvara läkemedlet är bäst i ett förseglat paket från tillverkaren. Förvara inte produkten vid låga temperaturer, eftersom det kan förlora dess helande egenskaper. Var noga med att läsa instruktionerna före behandlingen. Ta produkten strikt i enlighet med instruktionerna.