Huvud
Skäl

Spemane i tabletter - bruksanvisning, formulering, indikationer, biverkningar och analoger

De senaste åren har statistiken över sjukdomar hos den manliga könssfären ökat stadigt. Samtidigt minskas patientens ålder avsevärt. Brott mot styrka, infertilitet, prostata patologi är de viktigaste problemen med människors hälsa. Alla dessa fenomen dikterar behovet av att välja en omfattande behandling som kommer att vara säker för människors hälsa. Dessa inkluderar Speman - ett läkemedel baserat på medicinska växter.

Bruksanvisning Spemana

Tabletterna har en antiinflammatorisk och diuretisk effekt. Huvudkomponenterna är en stimulator för blodmikrocirkulationen i prostata vävnaden. En annan egenskap hos läkemedlet är en positiv effekt på spermatogenesen. Drogen Spemann är en fytopreparation av ett brett spektrum av åtgärder. Det används som ett medel för grundbehandling och som en del av en komplex behandling av urogenitala patologier.

Sammansättning och form av frisättning

Läkemedlet för män finns i form av runda tabletter, konvexa på båda sidor. Den ursprungliga förberedelsen av det indiska företaget har ett rosa skal, banken har 60 tabletter och en inskription på engelska. Inhemsk tillverkare producerar tabletter utan löslig kappa och karaktäristisk smak, färg - från mörk till ljusbrun med små impregneringar. Spemann tabletter tillverkas i plastflaskor med skruvlock. Varje behållare innehåller 100 tabletter. Förpackning från kartong, inskriptionen på flaskan på ryska.

Tabletten innehåller aktiva ingredienser och hjälpämnen i pulver- och extraktform. Den detaljerade sammansättningen ges i tabellen:

Strawberry orchis av hanen

Fröer av Långblad Astercantum

Salladfrönkompass

Fröer av flätande bönor av kliande

Aerosil (kolloidal kiseldioxid)

Frukt av skurkar av krypande

Argyraas rötter är vackra

Thallus av parmelia pärla

Stammar mesh

Farmakodynamik och farmakokinetik

Läkemedlet Spemann är effektivt för att öka antalet och kvaliteten på spermatozoa, vilket förbättrar deras morfologiska struktur. Studier har visat effektiviteten hos tabletter vid behandling av akut och kronisk prostatit, med adenom. Genom att minska tröskelvärdet för sexuella organens excitabilitet, är det en förbättring av erektionen, normaliseringen av ejakulationen. Behandling av prostatahyperplasi är effektiv i de tidiga stadierna. Läkemedlet förbättrar urinflödet, vilket minskar prostataformen. Tabletter hjälper inte bara till att lindra symtomen, men eliminerar dem också helt.

Den farmakologiska effekten av läkemedlet beror på växtbaserade komponenter. Var och en av dem har unika egenskaper:

 • Orchis man är en naturlig afrodisiakum med sexuell svaghet.
 • Wild sallad, astercanthus - har en diuretikum, lugnande effekt.
 • Tribulus crooks - ökar immuniteten.
 • Argyria är en tonisk, androgen, anabole verkan.
 • Parmelia pärla används för att behandla amenorré.
 • Chatter mesh - har antiinflammatoriska egenskaper.
 • Suvarnavang - effektiv vid behandling av spermatapi som tonic.

Kinetic data kan inte undersökas på grund av den komplexa verkan av alla beståndsdelar. Det går inte att undersöka alla processer för exponering för kroppen med hjälp av markörer eller bioanalyser. Metaboliter av läkemedlet är inte föremål för observation på grund av den kombinerade effekten för att uppnå en terapeutisk effekt.

Indikationer för användning

Läkemedlet av växtämne är förskrivet i enlighet med en viss sjukdom. Sådana sjukdomar är:

 • godartad prostatahyperplasi;
 • oligospermi - otillräcklig mängd sperma;
 • ökad viskositet hos den seminala vätskan;
 • akut och kronisk form av prostatit.

Hur man tar Spemane

Administreringsmetoden är oral, 20 minuter före måltid. Dosering av läkemedlet för varje specifik sjukdom beräknas enligt följande schema, som anges i tabellen:

Herbal remedy Spemann: bruksanvisningar, recensioner av läkare och specialister

Tvärtemot vad många tror att endast den kvinnliga kroppen tillbringar mycket energi och ansträngning för att fortsätta loppet, den manliga kroppen kräver också en hel del näringsämnen och energikostnader.

För full spermatogenes - bildandet av sexceller, behåller deras vitalitet och ger rörlighet vitaminer, mineraler och gynnsamma förhållanden behövs.

Manlig fertilitet är mycket sårbar, och under påverkan av många skadliga faktorer kan störningar uppträda på ett eller annat stadium i reproduktionssystemets funktion.

För att eliminera sådana intima problem måste du gå till doktorn och ta speciella mediciner. En av dem - Spemann, bruksanvisningen för män som beskrivs nedan, kan också hjälpa till med att eliminera låg manlig fertilitet.

Sammansättning och farmakologiska egenskaper

Denna produkt finns i form av tabletter, med en brun färg av olika nyanser, med impregnering.

Preparatet Spemann har en övervägande naturlig sammansättning:

 1. Suvarnavang växtpulver;
 2. frön av flätande kliande bönor;
 3. frö av astringent long-leaved;
 4. pulveriserad gräsfrösalatkompass;
 5. extrakt av ansjovisens frukter krypande;
 6. thallus lichen parmelia pärla;
 7. extrakt av en vacker Argyrea rot;
 8. stammar av växten;
 9. pulverknölar av plantan orchus maskulin;
 10. Hjälpkomponenter: krospovidon (för att öka tillgängligheten av existerande ämnen), natriumkarboximetylcellulosa (som stabilisator), Aerosil (förtjockningsmedel), magnesiumstearat (emulgeringsmedel), mikrokristallin cellulosa (eller kostfiber.

I den manliga kroppen har detta läkemedel en flerriktad effekt. Det tar bort inflammation, förbättrar prostatakörteln, undertrycker stagnerande fenomen i den. Det hjälper till att behandla urineringstörningar som är förknippade med prostata patologier, har en diuretisk effekt, vilket minskar puffiness.

I reproduktionssektorn reducerar Speman viskositeten hos spermier, ökar aktiviteten hos spermatozoa, intensifierar deras bildning.

Förutom att direkt påverka reproduktionssystemets organ påverkar det också de nervcentraler som styr processerna i samband med den manliga sexuella funktionen. Effektiva komponenter påverkar kvaliteten och varaktigheten av samlag. Således bekämpar läkemedlet fullständigt mot negativa processer som kan påverka människors hälsa i allmänhet och fruktbarhet i synnerhet.

Indikationer och kontraindikationer

Läkemedlet tas med sådana problem i människors hälsa:

 1. oligospermi och associerad med manlig infertilitet (en liten mängd utsöndrad sperma);
 2. hyperplasi av prostata (godartad);
 3. lågmotorisk aktivitet hos spermier
 4. låg sædviskositet.

Kontraindikationer för användning av Spemane är förknippade med individuella manifestationer av allergi mot komponenterna i läkemedlet. Dessutom, allvarlig sjukdom i hjärt-kärlsystemet, hjärnan, urinvägarna - detta är anledningen till ytterligare samråd med läkaren om säkerheten att ta ett sådant läkemedel. Upp till 18 år kan detta verktyg inte användas.

Applikationsfunktioner

När man talar om Speman beror läkemedlets tillämpningsmetod direkt på patientens diagnos:

 1. prostata dysplasi: 2 tabletter 2-3 gånger om dagen, minska sedan gradvis dosen.
 2. oligospermi följt av manlig infertilitet - 2 tabletter två gånger om dagen, i 4-6 månader.

Det finns bevis för att samtidig applicering av Spemann och Tentex Forte hos patienter med oligospermi ökar effektiviteten av behandlingen.

Hur man tar Spemane - löser den behandlande läkaren. Han väljer systemet, och det är troligt att det under behandlingsperioden kan justeras, beroende på de resultat som uppnåtts. Ändra inte dosen av läkemedlet Spemane själv - behandlingsförloppet rekommenderas av läkaren, det är farligt att bryta mot, trots alla påståenden att produkten på en naturlig växtbas är nästan säker.

Biverkningar och överdosering

Prostatit är rädd för denna agent, som eld!

Du behöver bara ansöka.

Läkemedlet Spemann-biverkningar kan orsaka i form av en allergisk reaktion vid individuell intolerans av någon del av tabletterna.

Det är möjligt att i vissa patienter kan det finnas reaktioner från nervsystemet, uttryckt i svaghet, yrsel.

Officiellt har fall av överdos av detta läkemedel inte registrerats. Om dosen har överskridits och patienten börjar utveckla ångestsymtom (det kan vara kräkningar, svaghet, hudutslag), är det nödvändigt att sluta använda läkemedlet och utföra symptomatisk behandling.

Alla manifestationer som kan vara biverkningar eller symtom på överdosering ska rapporteras till läkaren. Om patientens tillstånd plötsligt försämras måste du ringa en ambulans.

Expertrecensioner

Specialister som förskriver Spemane till sina patienter markerar positiva förändringar i människors hälsa.

Många recensioner tyder på att symptomen på prostatit blir mindre uttalade, ökningen av sexceller - mer intensiv och stabil, ökar sexuell lust. Många patienter upplever en förbättring av erektionen.

Å andra sidan finns det också mindre positiva recensioner. Vissa experter uppmanar att inte överväga detta botemedel en panacea och glöm inte att detta bara är ett biologiskt tillskott. Ibland associerar läkare förbättringar i den reproduktiva sfären, inte med själva läkemedlets handling, utan med den psykologiska stämningen hos mannen själv, hans självföreslag på grund av förtroendet för läkemedlets effektivitet.

Vid allvarliga misslyckanden i människans hälsa kan denna beredning inte medföra märkbara framgångar i behandlingen. Dessutom finns det alltid risk för biverkningar från någon av komponenterna, och det finns ett stort antal av dem i Spemane.

Patientrecensioner

Det finns många recensioner av Speman drog från män, liksom deras sexuella partners.

Vissa patienter berättar att spermogrammet började förbättras vid behandling. Andra delar sin framgångsrika erfarenhet, när resultatet visas - en efterlängtad graviditet börjar.

Män noterar ökningen av erektilfunktionen, i samband med vilken den psykologiska sidan av förhållandet med partnern förbättras och självkänsla.

Till salu finns förberedelser med ett namn, men utgiven av olika tillverkare. Den ursprungliga originalversionen är indisk produktion. Sådana tabletter har som regel mer positiv feedback än deras analoger av rysk eller annan utländsk produktion.

Tiden för vilken effekten inträffar indikerar patienter olika. Någon har tillräckligt med månad att ta drogen, någon tar det i ett halvt år. Resultatet beror på de initiala uppgifterna för de män som var före behandlingen.

Men kostnaden är relativt låg, så ekonomiskt är denna behandling vanligtvis inte svår.

Patienter noterar också att effekten av behandling med örtberedning kan vara väldigt instabil.

Användbar video

Hur man ökar aktiviteten hos spermatozoa genom folkmetoder:

Medicin på basis av plantor, utvärderar många patienter mycket, eftersom de är tillverkade av naturliga komponenter med minimal tillsats av kemiskt syntetiserade komponenter. Men helt beroende av sådana droger rekommenderas inte, eftersom de har en mjukare och långsammare åtgärd. Allvarliga patologier i något organ kräver intensiv terapi, som inte kan utföras med hjälp av biologiska tillskott. Användningen av dessa läkemedel samtidigt med grundläggande terapi eller med mindre hälsoproblem kan emellertid ha en positiv effekt på fysisk och psykologisk hälsa.

 • Eliminerar orsakerna till cirkulationsstörningar
 • Försvinner försiktigt inflammation inom 10 minuter efter att ha tagits

Tabletter spemann för återställande av manlig styrka

En av de mest obehagliga och samtidigt är mycket vanliga manliga sexuella sjukdomar inflammation i prostata. Och om det tidigare manifesterades främst bland folk i hög ålder, har denna sjukdom idag ökat betydligt yngre. Om du misstänker ett problem med detta väldigt viktiga organ för varje man, ska organ behandlas så snabbt som möjligt, annars kan konsekvenserna vara mycket olika:

 • en ökning i prostatakörtelns storlek;
 • infertilitet;
 • kronisk prostatit.

Och det här är bara en liten lista med mycket allvarliga problem. En utmärkt lösning här är ett läkemedel för behandling av prostatit Spemann, känd för sin effektivitet och rekommenderas av många kända läkare. Männens kommentarer om mirakelhjälpen är mycket positiva.

Spermier påverkar i huvudsak testiklarna, förbättrar testiklarnas funktion. Dessutom har den en antiinflammatorisk effekt och är ett bra antiseptiskt medel som dödar eventuell begynnande infektion i det manliga reproduktionssystemet på platsen. Det påverkar också det kvantitativa och kvalitativa indexet för spermatozoa positivt. Läkemedlet har en anti-spasm och diuretisk effekt, vilket också är extremt viktigt för en man med en förstorad prostata.

Spemann är en modern fytopreparation, där flera användbara komponenter kombineras harmoniskt. Dess huvudsyfte är att normalisera den sexuella funktionen. För närvarande anses det med rätta som det bästa effektiva verktyget för att upprätthålla den manliga förmågan att reproducera. Den är baserad på en harmonisk kombination av flera medicinska örter och mineraler, vilket gör det möjligt att bibehålla den rätta nivån av celler i kroppen.

Sammansättningen av läkemedlet Spemann och indikationer för användning

Spemane tabletter är bruna i färg och har en rund bikonvex form, utan skal. Tabletter på 100 stycken packas i lämpliga plastflaskor. En tablett innehåller:

 • 65 mg tuberpulver av manliga orchis;
 • 32 mg långlösta astermantfröpulver;
 • 16 mg salladsfröpulver;
 • 16 mg fröpulver av kliande sammetbönor;
 • 16 mg suvarnavang pulver;
 • 32 mg roten extrakt rötter av arginia;
 • 32 mg pulverformig frukt;
 • 32 mg stammar pulver;
 • 16 mg pulver av tymus parmelia pärla.
 • Det finns hjälpämnen - magnesiumstearat, mikrocellulosa, crospovidon, aerosil.

Speman Läkemedlet rekommenderas för användning vid behov behandling av en mängd olika sexuella problem som oundvikligen uppstår i patienter med inflammation i prostatan. Det är också ett utmärkt medel för rehabiliteringsbehandling, som genomförs efter avslutad behandling. Komplexet är indicerat för sådana sjukdomar som akut och kronisk prostatit, prostatahyperplasi, en ökning i viskositet av sperma, reducerade gameter rörlighet, oligospermi, spermatorrhoea spontan, för tidig utlösning, infertilitet, urogenitala infektioner, åldersrubbningar intim sfär.

Farmakologisk verkan av läkemedlet Spem

Spemane har en prostanoaktiv farmakologisk effekt. Dess tillämpning kan förbättra mikrocirkulationen, för att bli av inflammatoriska processer, för att påskynda produktionen av spermier, eliminera och förhindra stagnation i prostata, för att normalisera funktion urogenitalsystemet, för att minska viskositet utsäde och öka spermiernas rörlighet. Components innebär aktivt påverka nervcentra ansvariga för uppförande shoot spänning, eliminera för tidig utlösning, utan att sänka libido och potens. Recensionerna är fulla av entusiastiska ord om läkemedlet och dess skapare.

Var och en av Spemanns naturliga komponenter har uttalat fördelaktiga egenskaper. Orchis man lindrar kramper, toner, förbättrar blod, stärker kroppen som en helhet, perfekt hjälper till med nervös utmattning och impotens, lindrar svaghet efter att ha lidit en allvarlig sjukdom. Sallat och långvävande astringant har en lugnande effekt, normalisera psykologiska tillståndet. Sammet bönor och kliande Tribulus terrestris reducerad sexuell lust, ökade testosteronnivåer, ulu chshayut styrka och varaktighet av erektion, öka varaktigheten av samlag, stimulera produktionen av spermier, reducerar sädesvätska viskositet, ökar koncentrationen spermier, förbättra närings gameter.

Suvarnavang manliga sexuella energi leder till optimal balans, balanserar den till ett stabilt tillstånd, vilket förhindrar tidig utlösning och nattliga utsläpp, vilket minskar risken för impotens, förlänga tiden för samlag, förvärrar känslan stimulerande immunitet. Parmelee Pearl argireya och har anti-stress, stärkande effekt, förbättrar immunförsvaret, eliminera fysisk och mental trötthet, väl hjälpa till med trötthet och många kroniska sjukdomar.

Chatternät stimulerar aktiv produktion av spermatozoa, ökar sexuell lust, normaliserar matsmältning och metabolism, saktar ner intellektuell och fysisk involution. Rauwolfia serpentin innehåller reszinamin och reserpin, som har en lugnande och hypotensiv effekt. Serpagin och Aimalin har en adrenolytisk effekt. Med andra ord påverkar varje läkemedels komponenter mest positivt patientens tillstånd.

Recensioner om läkemedlet är för det mesta positiva, vilket inte är förvånande, med tanke på dess fenomenala egenskaper. För allt detta skiljer sig priset på Spemanns medicin från sin demokratiska karaktär och börjar från två hundra rubel.

Kontraindikationer och biverkningar från användning av Spemann

Kontraindikationer för botemedlet är inte så mycket. Det rekommenderas inte till personer som är överkänsliga mot någon av dess komponenter. Naturligtvis bör mottagningen av komplexet utföras i exakt enlighet med rekommenderad dosering. I vissa fall kan det framgångsrikt kombineras med andra droger. Till exempel, när det gäller oligospermi, rekommenderar läkare att ta Tentex Forte samtidigt som Spemann - det här låter dig öka effektiviteten av behandlingen, vilket bekräftas av recensionerna.

I sällsynta fall orsakar Spemann allergiska reaktioner. Med vissa sjukdomar framkallar det ett antal biverkningar. Därför bör läkemedlet vara noga med att ta emot patienter med hjärtinfarkt som har en hög risk för tromboembolism, efter att ha uttalade tecken på hypervitaminos lider tungt kardioskleros. Vid samtidig mottagning av E-vitamin kan illamående förekomma. Under behandlingen är det rekommenderat att avstå från att dricka alkohol, recensioner bekräftar att alkohol försämrar läkemedlets effekt. Innan du använder, kontakta en specialist.

Speman

Anvisningar för användning:

Latinska namnet: Speman

Aktiv substans: Kombination av ämnen

Tillverkare: Himalaya Drug, Indien

Beskrivning aktuell på: 10.10.17

Spemann är en ayurvedisk fytopreparation avsedd för behandling av godartad prostatahyperplasi. Denna lösning används också för störningar i spermatogenesen.

Aktiv substans

Pulver knölar orkidéer manliga fröpulver asterkanta longifolia, sallad fröpulver kompass, böna fröpulver sammet klåda, mosaik guld (suvarnavang) rotextrakt Argir vacker, Tribulus fruktextrakt krypande, stjälkar extrahera leptadenii nettas extrakt talli Parmelee Pearl.

Utformningsform och sammansättning

Indikationer för användning

Spemane används ofta vid symptomatisk behandling av godartad prostatahyperplasi. Dessutom är läkemedlet ordinerat för oligospermi och minskad rörlighet hos spermier. Läkemedlet för förebyggande ändamål används för akuta och kroniska prostata sjukdomar, för tidig utlösning, manlig infertilitet, minskad libido och andra brott mot sexuell funktion, inflammatoriska processer i könsorganen samt adenom.

Kontra

Spemane ska inte användas om patienten har ökad känslighet för växten och hjälpkomponenterna i läkemedlet.

Bruksanvisning Spemann (metod och dosering)

Vid behandling av godartad prostatahyperplasi bör läkemedlet tas två tabletter upp till tre gånger om dagen. Gradvis reduceras den dagliga dosen. Om patienten har oligospermi rekommenderas detta läkemedel att ta två tabletter tre gånger om dagen. Behandlingstiden kan vara upp till sex månader. I detta fall registrerades inte data om fall av överdos eller utveckling av biverkningar som ett resultat av användningen av läkemedlet i tillräckligt stora doser.

Vid behandling av oligospermi rekommenderas att ta Tinteks Forte-läkemedlet samtidigt.

Biverkningar

Speman i terapeutiska doser orsakar inte biverkningar. Användningen av läkemedlet kan orsaka biverkningar i form av allergiska reaktioner på grund av individuell intolerans mot läkemedlets komponenter.

överdos

Det finns ingen information om överdosering.

analoger

Analoger för ATX-kod: ingen.

Läkemedel med liknande verkningsmekanism (sammanträffande av ATC-koden på 4: e nivån): ingen data.

Ta inte beslutet att byta drogen själv, kontakta en läkare.

Farmakologisk aktivitet

Spem är en växt av vegetabiliskt ursprung. Detta ayurvediska läkemedel används för att förbättra kvaliteten på reproduktiv funktion och upprätthålla människors hälsa. Verkan av de aktiva komponenterna i detta läkemedel syftar till att stimulera spermatogenes, öka aktiviteten hos spermatozoa och också minska viskositeten hos spermier.

Kompositionen innehåller sådana växtkomponenter och mineraler som långsträckta asternant, sammetbönor, manliga orkidéer, argyrea vackra, krypande ankare.

Asternant longleaf är en stark afrodisiakum, som ofta används i ayurvedisk medicin i närvaro av män med sjukdomar i det genitourinära systemet.

Velvet bönor är en aktiv del av läkemedlet, vilket bidrar till produktionen av dopamin, ett hormon som är förknippat med sexuell undertryckning och en allmän mentala tillstånd.

Orchis man är en kraftfull afrodisiakum som inte orsakar biverkningar.

Arguirea har en vacker effekt på muskuloskeletala och nervsystemet, medan det har en föryngrande och toning effekt.

Insugningsbara ankare ger en ökning av testosteronhalten, vilket bidrar till förbättringen av det generella tillståndet hos det manliga reproduktionssystemet.

Aktiva ingredienser som utgör Speman kan minska stagnation och dizuricheskih störningar i godartad prostataförstoring, minskning av inflammation i bäckenorganen, samt att förbättra perfusion av bäckenorganen. Verktyget hjälper till att upprätthålla könsorganen på ett bra ton, har en positiv effekt på minskningen av sädesblåsorna har en föryngrande effekt på kroppen, det hjälper till att förbättra den reproduktiva hälsan hos män, och dessutom erbjuder ett komplett spermieproduktionen och friska spermier. Användningen av Spemann främjar en ökning av sexuell lust och upprätthållandet av den nödvändiga hormonella bakgrunden. Läkemedlet används vid behandling av prostata adenom. I det här fallet finns en minskning av svårigheter med urinering och förbättrad blodtillförsel.

Spemane är indicerat för behandling av kronisk prostatit. Vid användning av läkemedlet reduceras nivån av leukocyter i sekretionen av körtelsekretionen avsevärt och de inflammatoriska processerna i prostata reduceras. Komplex terapi med användning av detta läkemedel hjälper till att återställa hormonbalansen, förbättra libido, förbättra erektionen och förbättra den övergripande hälsan.

Bruksanvisning Spemann: indikationer för användning, kontraindikationer, analoger och biverkningar

Spemane - är en örtmedel. Detta läkemedel har en diuretikum, antiinflammatorisk effekt och stimulerar även mikrocirkulationen i prostatavävnaden och har en positiv effekt på spermatogenesen.

Formulär:

Spem släpps i form av belagda tabletter i plastflaskor med brun färg. Varje flaska innehåller 100 tabletter.

ingredienser:

Varje tablett Speman innefattar ett antal aktiva substanser: pulver knölar orkidéer (65 mg), 32 mg av vardera av följande substanser: asterkanta frön, stjälkar mesh leptadenii, argyria rötter, frukter av Tribulus krypande. Och även på 16 mg av sådana ämnen som: pärlparmelia, sammetbönor och frön av kompasssalat.

Farmakologisk aktivitet:

Speman minskar risken för stillastående processer, minskar inflammation och svullnad i prostatakörteln, stimulerar mikrocirkulationen i prostatavävnader och ökar spermiernas rörlighet, vilket resulterar i miktion störningar hastigheten på grund av närvaron av prostatahyperplasi eller prostatit, ejakulat liquefies, minskar dess viskositet.

Speman indikationer för användning, i enlighet med instruktionen, är närvaron av patologiska processer, såsom prostata-adenom, låg spermierörlighet, oligospermi, hög viskositet ejakulat, manlig infertilitet, kronisk och akut prostatit, samt återställande av potens efter operationen.

Den huvudsakliga kontraindikationen är överkänslighet och individuell intolerans mot läkemedlets komponenter, och det är också förbjudet att använda Spemane för personer under 18 år.

Spemane och Spemann Forte är strukturella analoger, men de har olika doser av aktiva substanser. Spemane har en högre dos, så den används för att behandla sjukdomar som: prostata adenom, prostatit, oligospermi, etc. Speta Forte har en lägre dos av aktiva växtämnen, därför används den för att behandla och förebygga åldersrelaterade sjukdomar i könsorganet, liksom i funktionella störningar.

Bruksanvisning Spemann:

Vid behandling av adenom i prostata Spemane rekommenderas att du använder två tabletter två gånger om dagen. Efter början av de första tecknen på förbättring reduceras dosen gradvis gradvis och tas för att bibehålla resultatet. Om Spemane föreskrivs för behandling av oligospermi ska det tas 3 gånger om dagen, även 2 tabletter. För att få en stabil farmakologisk effekt ska läkemedlet tas från 3 månader till 6 månader. Efter 3 månader kan du upprepa kursen.

Spemane Forte: hur man tar det rätt?

I så fall, om läkemedlet Speman Forte användas för att uppnå en terapeutisk effekt med tidig utlösning, administreras det 2 tabletter 3 gånger. För att uppnå de nödvändiga resultaten rekommenderas det att ta det inom 3 veckor. Om preparatet för behandlingen av spermatorrhea delad, används det vid samma dosering, men för en längre period, typiskt under 3 till 6 veckor, sedan om en annan fyra veckor ta i små doser för klämma fast effekt. Om läkemedlet ordineras för alla åldersrelaterade sjukdomar i sexuella sfären, rekommenderas att ta tre gånger om dagen en tablett för 5-7 veckor.

Bruksanvisning Spemann för behandling av prostatit:

Spemane har etablerat sig som ett effektivt verktyg vid behandling av prostatit. På grund av den unika sammansättningen av den vegetabiliska, det minskar inflammation betydligt, hjälper till att lindra trafikstockningar, normaliserar urinering leder till normal storlek inflammerad förstorad prostata. Även detta läkemedel har en immunmodulerande effekt och påverkar positivt potensen i allmänhet.

Flera studier har visat att Speman signifikant minskar nivån av leukocyter i prostata hemlighet, och förbättrar också mikrocirkulationen i vävnaderna i prostatakörteln, ökar de regenerativa egenskaperna hos vävnaden, och i hög grad minskar smärta. På grund av den naturliga sammansättningen av vegetabiliska läkemedel kan tas under lång tid, utan rädsla för komplikationer och negativ effekt på funktionen hos lever och njurar.

Med kronisk prostatit Spemann används aktivt som ett förebyggande medel, reducerar det signifikant sannolikheten för återfall.

Spem appliceras inuti efter att ha ätit. Med kronisk prostatit utser Speman 2 tabletter 3 gånger om dagen, med förbättringar reduceras dosen av läkemedlet för stödjande effekten. Den kur är ungefär 3 månader, men behandling kan vara längre, eftersom den verkliga dosering och behandlingstid är läkare på individuell basis.

Bruksanvisning Spemann för behandling av andra sjukdomar

Förutom prostatit har Spemane etablerat sig som ett effektivt verktyg vid behandling av andra sjukdomar.

Läkemedlet används aktivt vid behandling av prostatahyperplasi. Den har anti-inflammatorisk effekt, minskar trängseln, minskar vävnadsödem, förbättra blodtillförsel och regenerativa funktioner.

Vidare normaliseras urinering, smärta sensioner och vävnadsproliferation minskar.

Spemann är ordinerat för behandling av prostataadenom individuellt av behandlingsläkaren.

Speman har också en positiv farmakologisk effekt med oligospermi och som en följd, manlig infertilitet. Dess farmakologiska effekt beror på det faktum att de aktiva läkemedelskomponenterna påverkar sekretoriska funktion av prostata, vilket förbättrar kvaliteten på manliga könsceller, ökad spermierörlighet, spermier reducerad viskositet.

Ett antal studier tyder också på att Spemane är ett effektivt medel i varicocele efter en operativ ingrepp. Eftersom testiklarnas funktioner störs av långvarig störning av spermatkärlets blodcirkulation leder detta ofta till oligospermi och olika patologier av spermatozoa. Fertilitetsförmågan minskas betydligt, vilket kan leda till infertilitet, Spemane används i detta fall som en del av en omfattande behandling. Det förbättrar prostata körtelns funktionalitet, ökar antalet spermier och deras rörlighet.

Tack vare växtkompositionen finns biverkningarna av att ta Spemann praktiskt taget inte. Allmänhet, sidoreaktioner i sällsynta fall är resultatet av intolerans mot alla växter komponent, en del av läkemedlet och manifesteras som diarré, illamående, svaghet, hud klåda, torra slemhinnor och allergiska reaktioner. Vid oönskade biverkningar, sluta ta medicinen och kontakta en läkare.

En av de vanligaste analogerna i Spemann är läkemedlet Verona. Den består också av växtdelar, finns i form av kapslar. Används i könsorganssjukdomar hos män: oligospermi, försvagning av erektion, sänkning av sexuell lust.

Dosering och behandling väljs av urologen individuellt. Detta läkemedel rekommenderas att tvättas ner med mjölk för att uppnå maximal farmakologisk effekt.

Verona tolereras i allmänhet väl, men i vissa fall finns det oönskade effekter som uppstår intoleranta komponenter som visas i form av klåda, utslag och allergiska reaktioner.

För att undvika oönskade sidreaktioner rekommenderas det inte att använda Verona-preparat med läkemedel som har lugnande effekter, antidepressiva medel och etylalkohol.

Experter hävdar att detta läkemedel effektivt stärker styrkan, ökar längden på samlaget, stimulerar blodcirkulationen i bäckenområdet såväl som i prostatakörteln.

Detta verktyg kan användas som en singel, omedelbart före samlag, samt regelbundet för förebyggande ändamål.

Många recensioner visar att Vuka Vuka är ett effektivt förebyggande mot stagnerande fenomen. För behandling av allvarliga patologier används Vuka Vuka-preparatet generellt inte, det används endast som ett förebyggande medel.

Vigrande är också ett ofta använt substitut för Spemann. Den aktiva substansen i detta läkemedel är sildenafilcitrat. Läkemedlet är tillgängligt i form av tabletter.

Vigrande används för att behandla erektil dysfunktion, liksom en gång, för att uppnå ett tillfredsställande samlag och öka sexuell aktivitet. Vid en enda användning används Wigrante omedelbart före samlag, en timme före det. I händelse av att läkemedlet används som en kursbehandling är den nödvändiga dosen och ansökningsordningen läkaren.

Den aktiva substansen i detta läkemedel kan i vissa fall orsaka liten kränkning av färguppfattning. I synnerhet uppfattningen av blått och grönt, liksom ökad uppfattning om ljus. Men efter att ha tagit bort ämnet från kroppen kommer färgvisionen tillbaka till normal.

Tinteks Forte-preparatet är av vegetabiliskt ursprung och används som en analog av Spemann. Detta verktyg används för brott mot den sexuella funktionen.

Tantex Forte har en stimulerande tonisk effekt och ökar också sexuell lust och normaliserar sexuell aktivitet. Tack vare växtkomponenterna har det praktiskt taget inga biverkningar. Det ordineras vanligtvis 2 tabletter två gånger om dagen, i 2 månader. Det rekommenderas att upprepa behandlingstiden var sjätte månad. Läkemedlet är kontraindicerat i närvaro av sådana sjukdomar som: ateroskleros, vilken som helst njurpatiologi, hjärtsvikt, allergiska reaktioner mot växtkomponenter.

Ett antal studier har visat att parallell användning av Spemann med Tintex Forte har en förbättrad farmakologisk effekt.

Levantra är också en ganska vanlig analog av Spemann. Den givna beredningen ges i form av tabletter. Den aktiva substansen är vardenafil. Den används för brott mot kraft, antingen en gång i timmen före sexuell handling, och som en terapeutisk och profylaktisk.

Genomsnittspriset på Speman-drog i landets apotek är 320 rubel, Spemann Forte har en lägre kostnad - i genomsnitt 250 rubel. Analoger Spemane har också en acceptabel kostnad, så det genomsnittliga priset på den populära ersättningen Verona är 330 rubel och den genomsnittliga kostnaden för Tentex Forte och Vuka Vuk varierar från 520 till 660 rubel.

Högre kostnad jämfört med Speman och analoger ges droger Levitra, är dess genomsnittliga priset i apotek i landet 820 rubel, och Vigrande, vars pris varierar från 780 till 820 rubel.

Den genomsnittliga kostnaden för den lägsta dosen av Spemann och dess analoger indikeras. Vid utnämning av högre doser ökar kostnaden för droger.

Speman

Blanketter för frisläppande

Instruktion av spem

Spem - ett komplext läkemedel av naturligt ursprung, efterfrågan vid behandling av "manliga" problem (prostataförstoring, försämrad spermbildning). Problem med uppfattningen till en eller annan grad uppstår i vart femte gifta par. I nästan hälften av fallen är mannen skyldig. Orsaken till försämringen av männs reproduktiva förmågor är en hel uppsättning faktorer, bland annat ledande roll upptas av ett brott mot spermierbildning. Läkemedlet Spemane har en beprövad egenskap för att förbättra manlig fertilitet. Läkemedlet ökar rörligheten för spermatozoa och minskar antalet defekta prov. Dess effektivitet har visats i ett antal studier. I en av de kliniska prövningarna användes Spemane hos personer som lider av oligo- och astenozoospermi. Innan testet började undersöktes alla deltagare för sperma och kontrollerades för hormonell status. Laboratorietester utfördes för alla WHO-krav. Deltagarna tog Spemann två gånger om dagen för två tabletter i 90 dagar. Kontrollanalyser av seminalvätska med bestämning av spermdensitet, rörlighet och morfologi hos spermatozoa utfördes månadsvis. Efter tre månaders läkemedelstester visade analysen en signifikant ökning av antalet spermatozoer, liksom en förbättring av deras morfologi med 5%. Medelvärdet av testosteron ökade med 37%. Tätheten av spermatozoa ökade trefaldigt. Efter en farmakoterapeutisk kurs på tre månader blev 15% av deltagarna i studien gravid. Studieresultaten bekräftar dess effektivitet vid behandling av manlig infertilitet: drogen ökar densiteten och spermiernas rörlighet, förbättra deras funktionella och anatomiska egenskaper, med andra ord, det har en positiv effekt på de viktigaste manliga reproduktionsförmåga.

Spemane normaliserar testosteronnivåerna hos män med nedsatt reproduktionskapacitet.

Ett annat medicinområde där Speman används framgångsrikt är behandling av inflammatoriska sjukdomar i prostata, inkl. kronisk prostatit. Detta är den vanligaste urologiska sjukdomen. Trots svårighetsgraden av problemet kvarstår effektiviteten av behandlingen för kronisk prostatit deprimerande låg. Om smärtlindringen och minskningen av svårighetsgraden av urinproblem uppträder relativt snabbt, kan det inte uppnås någon återställning av erektila och reproduktiva förmågor alls. Regelbundna fall av återkommande sjukdom vittnar för vikten av att konsolidera de positiva resultaten som kan uppnås under läkemedelsbehandling. Baserat på detta problem, särskilt relevant är att skapa och införa läkemedel (i synnerhet - av naturligt ursprung), vilket skulle hjälpa till att behandla och förebygga sexuella störningar hos patienter som lider av inflammatoriska sjukdomar i prostata. En sådan medication är Spemann. Dess komplexa komposition, inklusive 10 växtkomponenter, ger läkemedlet antiinflammatorisk, diuretikum, dekongestantverkan. Läkemedlet förbättrar kvaliteten på erektion, normaliserar ejakulation, stimulerar spermbildning. I det inledande skedet av prostata adenom Speman normaliserar storleken av prostatan, underlättar uttömning av urin, förbättrar de reologiska egenskaperna hos spermier (ökar dess fluiditet). Den genomsnittliga behandlingen bör vara mellan 4 och 6 månader. Effektiviteten av behandlingen kan förbättras genom att kombinera Spemann med läkemedlet Tenteks forte

Speman

Beskrivningen är aktuell på 2014/06/03

 • Latinska namn: Speman
 • ATX-kod: G04BX
 • Aktiv beståndsdel: Kombination av ämnen
 • producent: Himalaya Drug, Indien

struktur

1 tablett Himalaya Speman är: pulver Salladsfrön och bönor av sammet - 16 mg vardera, knölar manlig orkester - 65 mg, frön long-leaved astrocant 32 mg; av mosaikguld (suvarnavanga) - 16 mg; extrakt: frukt skurkar av krypande, rötter Argir vacker, stjälkar netchattering - 32 mg vardera Pearl Parmelia thallus 16 mg.

I form av hjälpämnen i tabletten är: mikrokristallin cellulosa, natriumkarboximetylcellulosa, krospovidon, magnesiumstearat, aerosil (kolloidal kiseldioxid).

Typ av problem

Tabletter av brun färg för 100 st. i en polyetenflaska.

Farmakologisk aktivitet

Drogen Spemant av vegetabiliskt ursprung. Minskar urineringstörningar och stagnation vid hyperplasi av prostata godartad karaktär.

Drogen stimulerar spermatogenes, sänker viskositeten hos spermier och ökar rörligheten hos spermier.

Farmakodynamik och farmakokinetik

Datainsamling är omöjligt eftersom drogen är en komplex åtgärd.

Indikationer för användning

 • vid symptomatisk behandling hyperplasi av prostata godartad genesis;
 • saktning av spermierotilitet
 • oligospermi.

Kontra

Biverkningar

Det kan finnas allergiska reaktioner.

Instruktioner för användning av Spemane (Metod och dosering)

Hur tar man drogen? Använd 2 tabletter tre gånger om dagen, följt av en jämn minskning av dosen. Anvisningarna för Spemann indikerar den behandlingen i fallet med oligospermi spendera upp till sex månader.

överdos

interaktion

Samtidigt möte med Tentex Forte ökar effekten av behandlingen.

Försäljningsvillkor

Finns utan recept.

Förvaringsförhållanden

När temperaturen observeras från 10 till 30 ° C, på en torr plats, borta från barn.

Utgångsdatum

analoger

Spemane eller Spemane Forte - vilket är bättre?

Spemane Forte är avsedd för behandling impotens Hos äldre män, medan spemane har en effekt i stagnation med prostatit, förbättrar spermatozoas kvalitet och funktion.

Recensioner av Spemane

Det finns läkares recensioner om Spemane, som en förberedelse som nästan dubblerar antalet aktiva spermatozoer. Ofta föreskrivs det av andrologi på prostatit och adenom, eftersom piller underlättar urinering.

Spemane är också effektivt för män infertilitet. Det finns många recensioner om drogen Speman från de kvinnor som hjälpte till att bli gravid. Deras män tog medicin för att förbättra spermiermotiliteten. Många människor kallar fördelen att läkemedlet är växtbaserat.

Pris Spemana, var du kan köpa

Pris Spemana i Ryssland är från 235 till 299 rubel. för 100 tabletter, i Moskva kan du köpa för 235 rubel.

Att köpa Speman i Minsk är inte möjligt, det är inte tillgängligt på apotek, men du kan köpa i Ukraina - kostnaden för drogen från 72 till 84 UAH.

Speman

Anvisningar för användning:

Speman - den kombinerade växtbaserade preparat med antiinflammatorisk, stimulerande spermatogenes, förbättra mikrocirkulationen prostatotropic effekt som används vid behandling av benign prostatahyperplasi och spermatogenes störningar.

Utformningsform och sammansättning

Speman frigöringsdoseringsform - tabletter: Runda, bikonvexa, Färg - från mörkt till ljust brun med stänk (100 st i plastflaskor, en flaska i en kartongförpackning.).

Aktiva substanser i sammansättningen av 1 tablett:

 • Arguire är vacker (i form av ett extrakt av rötter) - 32 mg;
 • Long-leaf astringant (i form av ett fröpulver) - 32 mg;
 • orchisman (i form av ett pulver av knölar) - 65 mg;
 • bönor flöjt kliande (i form av ett fröpulver) - 16 mg;
 • Salladkompass (i form av ett fröpulver) - 16 mg;
 • ankare krypande (i form av fruktkstrakt) - 32 mg;
 • Parmelia pärla (i form av ett extrakt av thallus) - 16 mg;
 • Slaktnät (i form av ett extrakt av stjälkar) - 32 mg;
 • mosaikguld (suvarnavang) - 16 mg.

Ytterligare komponenter: magnesiumstearat, mikrokristallin cellulosa, krospovidon, natriumkarboximetylcellulosa, aerosil (kolloidal kiseldioxid).

Indikationer för användning

 • godartad prostatahyperplasi (symptomatisk behandling);
 • minskad rörlighet hos spermier
 • oligospermi.

Kontra

Kontraindikation för användning av Spemann är förekomsten av överkänslighet mot läkemedlets komponenter.

Dosering och administrering

Spemane tabletter tas oralt.

Rekommenderat mottagningssystem:

 • Godartad prostatahyperplasi: 2-3 gånger om dagen för 2 tabletter (i framtiden reduceras dosen gradvis);
 • oligospermi: 3 gånger om dagen för 2 tabletter i 4-6 månader.

Biverkningar

Allergiska reaktioner (möjliga).

Särskilda instruktioner

Innan Spemann appliceras, liksom i fall av okarakteristiska symptom, är det nödvändigt att konsultera en specialist.

Droginteraktioner

Effektiviteten av oligospermia-behandling ökar den kombinerade användningen av Spemann med Tentex forte.

Villkor för lagring

Förvara på ett torrt ställe otillgängligt för barn vid en temperatur av 10-30 ° C.

Hållbarhet - 3 år.

Informationen om preparatet är generaliserad, tillhandahålls för informationsändamål och ersätter inte den officiella instruktionen. Självbehandling är hälsofarlig!

Många droger salufördes ursprungligen som läkemedel. Heroin, till exempel, introducerades ursprungligen på marknaden som ett botemedel mot ett barns hosta. Och kokain rekommenderades av läkare som ett bedövningsmedel och som ett medel för att öka uthålligheten.

I våra tarmar föds, bor och dör miljontals bakterier. De kan ses endast med en stark ökning, men om de kom ihop skulle de passa in i en vanlig kaffekopp.

Under livet producerar den genomsnittliga personen två eller flera stora salivpooler.

Människans mage klarar sig väl av främmande föremål och utan medicinsk ingrepp. Det är känt att magsaft kan lösa upp även mynt.

Faller från en röv, du är mer benägna att krulla nacken än att falla av en häst. Försök inte att motsätta sig detta uttalande.

Forskare från Oxford University genomförde en serie studier, där de drog slutsatsen att vegetarianism kan vara skadlig för människans hjärna, eftersom det leder till en minskning av dess massa. Därför rekommenderar forskare att inte helt utesluta fisk och kött från deras kost.

I fyra skivor med mörk choklad innehåller cirka två hundra kalorier. Så om du inte vill bli frisk är det bättre att inte äta mer än två stycken per dag.

En utbildad person är mindre utsatt för hjärn sjukdomar. Intellektuell aktivitet bidrar till bildandet av ytterligare vävnad som kompenserar för de sjuka.

Amerikanska forskare utförde experiment på möss och drog slutsatsen att vattenmelonsjuice hindrar utvecklingen av åderförkalkning av blodkärl. En grupp möss drack ordentligt vatten och den andra vattenmelonsaften. Som ett resultat var kärlen från den andra gruppen fria från kolesterolplaketter.

Hos 5% av patienterna orsakar antidepressiva Clomipramine orgasm.

Under drift spenderar vår hjärna en mängd energi som motsvarar en 10-watt glödlampa. Så bilden av en glödlampa över huvudet vid en intressant tanke är inte så långt från sanningen.

Alla har inte bara unika fingeravtryck, men också språk.

Enligt många forskare är vitaminkomplex praktiskt taget värdelösa för människor.

Den genomsnittliga livslängden för lefties är mindre än högerhandare.

Karies är den vanligaste smittsamma sjukdomen i världen, som även influensan inte kan konkurrera med.

Diagnosen av intervertebral skivbristning orsakar vanligtvis rädsla och domningar i en enkel person och i horisonten visas omedelbart tanken att en operation ska utföras. V.

Speman

Spem: frisättningsform - tabletter, 100 st.

Spemane är en kombinerad örtmedel som har en stimulerande effekt på männs sexuella funktion.

Spemanns komposition

En tablett innehåller 65 mg av knölar orkidéer manliga asterkanta dlinnolistogo 32 mg, 16 mg sallat kompass, 16 mg sammet bönor kliande, 16 mg av guld mosaik, 32 mg Argirov vacker, 32 mg Tribulus terrestris, 32 mg leptadenii mesh, 16 mg Parmelee Pearl

Anmärkning är bifogad till varje förpackning.

tillverkare

Himalaya Drug, Indien.

Ungefärligt pris

Ungefärligt pris på drogen

Beskrivning av beredningen

Läkemedlet har förmågor som är inneboende i dess komponenter. Speman egenskaper på grund av effekten på sexuell funktion, antioxidant (minska toxiska effekter) effekt, stimulerande och stärkande effekt, en ökning av antalet spermier, minskande inflammation, aktivering av spermatogenes (utveckling av manliga könsceller).

Läkemedlet har en lugnande effekt, ökar immunsystemets resistens, utför en diuretisk effekt, förbättrar funktionen av testikulära vesiklar och testikelbiprodukter.

Indikationer för användning av Spemana

Spemanns utnämning till män anges i följande sjukdomar:

 • Vid godartad prostatahyperplasi (utvidgning);
 • Med akut och kronisk inflammation i prostata;
 • Med låg rörlighet av bakterieceller;
 • För att förbättra viskositeten hos spermier;
 • För förebyggande av impotens
 • Oligospermi (liten mängd seminal vätska).

Kontra

Applicera Spem är kontraindicerat vid individuell överkänslighet (allergi) mot de ingående komponenterna. Dessutom är det förbjudet att dricka detta läkemedel för barn under 18 år.

Bruksanvisning Spemana

När du tar Spemann bör du följa följande scheman och doser:

 • Den rekommenderade dosen är 2 tabletter 2 gånger om dagen, och sedan ta 1 tablett 2 gånger om dagen.
 • När infertilitetsdos är 2 tabletter 3 gånger om dagen i 4-6 månader.

Behandlingstid (antal dagar att ta drogen) individuellt bestäms av den behandlande läkaren beroende på svårighetsgraden och varaktigheten av sjukdom, sjukdomstillstånd (böter).

Spemann från prostatit

För behandling av prostatit används standarddoseringen: 2 tabletter 2 gånger om dagen. Varaktigheten av appliceringen bestäms av den behandlande läkaren och beror på svårighetsgraden av sjukdomen.

interestingly

Extra metoder för behandling av prostatit hjälper till att ta bort inflammation, lindra smärta och omishshit frekvens av urinering. Läs en ny artikel om prostatit och leeches.

Biverkningar

Biverkningar vid behandling av Spemann inkluderar:

 • Allergiska reaktioner: klåda, utslag, nässelfeber, Quincke ödem, anafylaktiska reaktioner.
 • Från centrala nervsystemet (centrala nervsystemet): huvudvärk, yrsel, dåsighet, inhibering.

överdos

Det finns ingen information om en överdosering, möjliga symptom:

Särskilda instruktioner

 • Spem är avsedd att säljas i ett nät av apotek utan receptbelagda läkemedel för användning.
 • Inte beroendeframkallande.
 • Samspelet med antibiotika och andra droger är inte känt.

Applicering under graviditet och amning

Vid graviditet, för kvinnor, vid amning av ett bröst och för laktemi är inte användning av ett preparat tillhandahållet.

Spem för barn

Kontraindicerat hos barn under 18 år.

Kompatibilitet Spemana med alkohol

Det är kontraindicerat att ta Spemann medan du dricker alkohol.

analoger

Analoger (ersättare) Spemana:

Förvaringsförhållanden

Spem förvaras i sin ursprungliga förpackning, vid rumstemperatur, utom räckhåll för små barn. Hållbarhet - 3 år.