Huvud
Massage

Speman

Anvisningar för användning:

Speman - den kombinerade växtbaserade preparat med antiinflammatorisk, stimulerande spermatogenes, förbättra mikrocirkulationen prostatotropic effekt som används vid behandling av benign prostatahyperplasi och spermatogenes störningar.

Utformningsform och sammansättning

Speman frigöringsdoseringsform - tabletter: Runda, bikonvexa, Färg - från mörkt till ljust brun med stänk (100 st i plastflaskor, en flaska i en kartongförpackning.).

Aktiva substanser i sammansättningen av 1 tablett:

 • Arguire är vacker (i form av ett extrakt av rötter) - 32 mg;
 • Long-leaf astringant (i form av ett fröpulver) - 32 mg;
 • orchisman (i form av ett pulver av knölar) - 65 mg;
 • bönor flöjt kliande (i form av ett fröpulver) - 16 mg;
 • Salladkompass (i form av ett fröpulver) - 16 mg;
 • ankare krypande (i form av fruktkstrakt) - 32 mg;
 • Parmelia pärla (i form av ett extrakt av thallus) - 16 mg;
 • Slaktnät (i form av ett extrakt av stjälkar) - 32 mg;
 • mosaikguld (suvarnavang) - 16 mg.

Ytterligare komponenter: magnesiumstearat, mikrokristallin cellulosa, krospovidon, natriumkarboximetylcellulosa, aerosil (kolloidal kiseldioxid).

Indikationer för användning

 • godartad prostatahyperplasi (symptomatisk behandling);
 • minskad rörlighet hos spermier
 • oligospermi.

Kontra

Kontraindikation för användning av Spemann är förekomsten av överkänslighet mot läkemedlets komponenter.

Dosering och administrering

Spemane tabletter tas oralt.

Rekommenderat mottagningssystem:

 • Godartad prostatahyperplasi: 2-3 gånger om dagen för 2 tabletter (i framtiden reduceras dosen gradvis);
 • oligospermi: 3 gånger om dagen för 2 tabletter i 4-6 månader.

Biverkningar

Allergiska reaktioner (möjliga).

Särskilda instruktioner

Innan Spemann appliceras, liksom i fall av okarakteristiska symptom, är det nödvändigt att konsultera en specialist.

Droginteraktioner

Effektiviteten av oligospermia-behandling ökar den kombinerade användningen av Spemann med Tentex forte.

Villkor för lagring

Förvara på ett torrt ställe otillgängligt för barn vid en temperatur av 10-30 ° C.

Hållbarhet - 3 år.

Informationen om preparatet är generaliserad, tillhandahålls för informationsändamål och ersätter inte den officiella instruktionen. Självbehandling är hälsofarlig!

Enligt statistiken ökar risken för ryggskador på måndagar med 25% och risken för hjärtinfarkt - med 33%. Var försiktig.

En person som tar antidepressiva läkemedel kommer i de flesta fall igen att lida av depression. Om en person har hanterat depression själv, har han alla chanser att glömma detta tillstånd för alltid.

Människans blod "går" genom kärlen under enormt tryck och, om deras integritet bryts, kan skjuta på avstånd på upp till 10 meter.

Det välkända läkemedlet "Viagra" har ursprungligen utvecklats för behandling av arteriell hypertension.

På droger för allergier i USA ensam, används mer än 500 miljoner dollar per år. Tror du fortfarande att sättet att äntligen besegra allergin kommer att hittas?

Under livet producerar den genomsnittliga personen två eller flera stora salivpooler.

Forskare från Oxford University genomförde en serie studier, där de drog slutsatsen att vegetarianism kan vara skadlig för människans hjärna, eftersom det leder till en minskning av dess massa. Därför rekommenderar forskare att inte helt utesluta fisk och kött från deras kost.

74-årige bosatt i Australien, James Harrison, blev en blodgivare cirka 1000 gånger. Han har en sällsynt blodgrupp, vars antikroppar hjälper till att överleva nyfödda med svår anemi. Således räddade australien omkring två miljoner barn.

Det brukade vara det som gnidar kroppen med syre. Men denna åsikt åsidosattes. Forskare har visat att gungning, en person kyler hjärnan och förbättrar sin prestanda.

Levern är det tyngsta organet i vår kropp. Den genomsnittliga vikten är 1,5 kg.

I Storbritannien finns en lag enligt vilken en kirurg kan vägra att göra en operation till en patient om han röker eller är överviktig. En person måste ge upp dåliga vanor, och då kanske han inte behöver operation.

Enligt många forskare är vitaminkomplex praktiskt taget värdelösa för människor.

Hostläkemedel "Terpinkod" är en av ledarna i försäljningen, inte alls på grund av dess medicinska egenskaper.

Våra njurar klarar av att rensa tre liter blod på en minut.

Det finns mycket nyfiken medicinska syndrom, till exempel obtrusiv svalning av föremål. I magen hos en patient, som lider av denna mani, hittades 2500 föremål.

Det verkar väl, vad kan vara nytt i ett sådant hackneyed ämne som behandling och förebyggande av influensa och ARVI? Alla har länge varit kända som den gamla "farmors" metoder, den där.

Speman

Beskrivningen är aktuell på 2014/06/03

 • Latinska namn: Speman
 • ATX-kod: G04BX
 • Aktiv beståndsdel: Kombination av ämnen
 • producent: Himalaya Drug, Indien

struktur

1 tablett Himalaya Speman är: pulver Salladsfrön och bönor av sammet - 16 mg vardera, knölar manlig orkester - 65 mg, frön long-leaved astrocant 32 mg; av mosaikguld (suvarnavanga) - 16 mg; extrakt: frukt skurkar av krypande, rötter Argir vacker, stjälkar netchattering - 32 mg vardera Pearl Parmelia thallus 16 mg.

I form av hjälpämnen i tabletten är: mikrokristallin cellulosa, natriumkarboximetylcellulosa, krospovidon, magnesiumstearat, aerosil (kolloidal kiseldioxid).

Typ av problem

Tabletter av brun färg för 100 st. i en polyetenflaska.

Farmakologisk aktivitet

Drogen Spemant av vegetabiliskt ursprung. Minskar urineringstörningar och stagnation vid hyperplasi av prostata godartad karaktär.

Drogen stimulerar spermatogenes, sänker viskositeten hos spermier och ökar rörligheten hos spermier.

Farmakodynamik och farmakokinetik

Datainsamling är omöjligt eftersom drogen är en komplex åtgärd.

Indikationer för användning

 • vid symptomatisk behandling hyperplasi av prostata godartad genesis;
 • saktning av spermierotilitet
 • oligospermi.

Kontra

Biverkningar

Det kan finnas allergiska reaktioner.

Instruktioner för användning av Spemane (Metod och dosering)

Hur tar man drogen? Använd 2 tabletter tre gånger om dagen, följt av en jämn minskning av dosen. Anvisningarna för Spemann indikerar den behandlingen i fallet med oligospermi spendera upp till sex månader.

överdos

interaktion

Samtidigt möte med Tentex Forte ökar effekten av behandlingen.

Försäljningsvillkor

Finns utan recept.

Förvaringsförhållanden

När temperaturen observeras från 10 till 30 ° C, på en torr plats, borta från barn.

Utgångsdatum

analoger

Spemane eller Spemane Forte - vilket är bättre?

Spemane Forte är avsedd för behandling impotens Hos äldre män, medan spemane har en effekt i stagnation med prostatit, förbättrar spermatozoas kvalitet och funktion.

Recensioner av Spemane

Det finns läkares recensioner om Spemane, som en förberedelse som nästan dubblerar antalet aktiva spermatozoer. Ofta föreskrivs det av andrologi på prostatit och adenom, eftersom piller underlättar urinering.

Spemane är också effektivt för män infertilitet. Det finns många recensioner om drogen Speman från de kvinnor som hjälpte till att bli gravid. Deras män tog medicin för att förbättra spermiermotiliteten. Många människor kallar fördelen att läkemedlet är växtbaserat.

Pris Spemana, var du kan köpa

Pris Spemana i Ryssland är från 235 till 299 rubel. för 100 tabletter, i Moskva kan du köpa för 235 rubel.

Att köpa Speman i Minsk är inte möjligt, det är inte tillgängligt på apotek, men du kan köpa i Ukraina - kostnaden för drogen från 72 till 84 UAH.

Bruksanvisning Spemann: indikationer för användning, kontraindikationer, analoger och biverkningar

Spemane - är en örtmedel. Detta läkemedel har en diuretikum, antiinflammatorisk effekt och stimulerar även mikrocirkulationen i prostatavävnaden och har en positiv effekt på spermatogenesen.

Formulär:

Spem släpps i form av belagda tabletter i plastflaskor med brun färg. Varje flaska innehåller 100 tabletter.

ingredienser:

Varje tablett Speman innefattar ett antal aktiva substanser: pulver knölar orkidéer (65 mg), 32 mg av vardera av följande substanser: asterkanta frön, stjälkar mesh leptadenii, argyria rötter, frukter av Tribulus krypande. Och även på 16 mg av sådana ämnen som: pärlparmelia, sammetbönor och frön av kompasssalat.

Farmakologisk aktivitet:

Speman minskar risken för stillastående processer, minskar inflammation och svullnad i prostatakörteln, stimulerar mikrocirkulationen i prostatavävnader och ökar spermiernas rörlighet, vilket resulterar i miktion störningar hastigheten på grund av närvaron av prostatahyperplasi eller prostatit, ejakulat liquefies, minskar dess viskositet.

Speman indikationer för användning, i enlighet med instruktionen, är närvaron av patologiska processer, såsom prostata-adenom, låg spermierörlighet, oligospermi, hög viskositet ejakulat, manlig infertilitet, kronisk och akut prostatit, samt återställande av potens efter operationen.

Den huvudsakliga kontraindikationen är överkänslighet och individuell intolerans mot läkemedlets komponenter, och det är också förbjudet att använda Spemane för personer under 18 år.

Spemane och Spemann Forte är strukturella analoger, men de har olika doser av aktiva substanser. Spemane har en högre dos, så den används för att behandla sjukdomar som: prostata adenom, prostatit, oligospermi, etc. Speta Forte har en lägre dos av aktiva växtämnen, därför används den för att behandla och förebygga åldersrelaterade sjukdomar i könsorganet, liksom i funktionella störningar.

Bruksanvisning Spemann:

Vid behandling av adenom i prostata Spemane rekommenderas att du använder två tabletter två gånger om dagen. Efter början av de första tecknen på förbättring reduceras dosen gradvis gradvis och tas för att bibehålla resultatet. Om Spemane föreskrivs för behandling av oligospermi ska det tas 3 gånger om dagen, även 2 tabletter. För att få en stabil farmakologisk effekt ska läkemedlet tas från 3 månader till 6 månader. Efter 3 månader kan du upprepa kursen.

Spemane Forte: hur man tar det rätt?

I så fall, om läkemedlet Speman Forte användas för att uppnå en terapeutisk effekt med tidig utlösning, administreras det 2 tabletter 3 gånger. För att uppnå de nödvändiga resultaten rekommenderas det att ta det inom 3 veckor. Om preparatet för behandlingen av spermatorrhea delad, används det vid samma dosering, men för en längre period, typiskt under 3 till 6 veckor, sedan om en annan fyra veckor ta i små doser för klämma fast effekt. Om läkemedlet ordineras för alla åldersrelaterade sjukdomar i sexuella sfären, rekommenderas att ta tre gånger om dagen en tablett för 5-7 veckor.

Bruksanvisning Spemann för behandling av prostatit:

Spemane har etablerat sig som ett effektivt verktyg vid behandling av prostatit. På grund av den unika sammansättningen av den vegetabiliska, det minskar inflammation betydligt, hjälper till att lindra trafikstockningar, normaliserar urinering leder till normal storlek inflammerad förstorad prostata. Även detta läkemedel har en immunmodulerande effekt och påverkar positivt potensen i allmänhet.

Flera studier har visat att Speman signifikant minskar nivån av leukocyter i prostata hemlighet, och förbättrar också mikrocirkulationen i vävnaderna i prostatakörteln, ökar de regenerativa egenskaperna hos vävnaden, och i hög grad minskar smärta. På grund av den naturliga sammansättningen av vegetabiliska läkemedel kan tas under lång tid, utan rädsla för komplikationer och negativ effekt på funktionen hos lever och njurar.

Med kronisk prostatit Spemann används aktivt som ett förebyggande medel, reducerar det signifikant sannolikheten för återfall.

Spem appliceras inuti efter att ha ätit. Med kronisk prostatit utser Speman 2 tabletter 3 gånger om dagen, med förbättringar reduceras dosen av läkemedlet för stödjande effekten. Den kur är ungefär 3 månader, men behandling kan vara längre, eftersom den verkliga dosering och behandlingstid är läkare på individuell basis.

Bruksanvisning Spemann för behandling av andra sjukdomar

Förutom prostatit har Spemane etablerat sig som ett effektivt verktyg vid behandling av andra sjukdomar.

Läkemedlet används aktivt vid behandling av prostatahyperplasi. Den har anti-inflammatorisk effekt, minskar trängseln, minskar vävnadsödem, förbättra blodtillförsel och regenerativa funktioner.

Vidare normaliseras urinering, smärta sensioner och vävnadsproliferation minskar.

Spemann är ordinerat för behandling av prostataadenom individuellt av behandlingsläkaren.

Speman har också en positiv farmakologisk effekt med oligospermi och som en följd, manlig infertilitet. Dess farmakologiska effekt beror på det faktum att de aktiva läkemedelskomponenterna påverkar sekretoriska funktion av prostata, vilket förbättrar kvaliteten på manliga könsceller, ökad spermierörlighet, spermier reducerad viskositet.

Ett antal studier tyder också på att Spemane är ett effektivt medel i varicocele efter en operativ ingrepp. Eftersom testiklarnas funktioner störs av långvarig störning av spermatkärlets blodcirkulation leder detta ofta till oligospermi och olika patologier av spermatozoa. Fertilitetsförmågan minskas betydligt, vilket kan leda till infertilitet, Spemane används i detta fall som en del av en omfattande behandling. Det förbättrar prostata körtelns funktionalitet, ökar antalet spermier och deras rörlighet.

Tack vare växtkompositionen finns biverkningarna av att ta Spemann praktiskt taget inte. Allmänhet, sidoreaktioner i sällsynta fall är resultatet av intolerans mot alla växter komponent, en del av läkemedlet och manifesteras som diarré, illamående, svaghet, hud klåda, torra slemhinnor och allergiska reaktioner. Vid oönskade biverkningar, sluta ta medicinen och kontakta en läkare.

En av de vanligaste analogerna i Spemann är läkemedlet Verona. Den består också av växtdelar, finns i form av kapslar. Används i könsorganssjukdomar hos män: oligospermi, försvagning av erektion, sänkning av sexuell lust.

Dosering och behandling väljs av urologen individuellt. Detta läkemedel rekommenderas att tvättas ner med mjölk för att uppnå maximal farmakologisk effekt.

Verona tolereras i allmänhet väl, men i vissa fall finns det oönskade effekter som uppstår intoleranta komponenter som visas i form av klåda, utslag och allergiska reaktioner.

För att undvika oönskade sidreaktioner rekommenderas det inte att använda Verona-preparat med läkemedel som har lugnande effekter, antidepressiva medel och etylalkohol.

Experter hävdar att detta läkemedel effektivt stärker styrkan, ökar längden på samlaget, stimulerar blodcirkulationen i bäckenområdet såväl som i prostatakörteln.

Detta verktyg kan användas som en singel, omedelbart före samlag, samt regelbundet för förebyggande ändamål.

Många recensioner visar att Vuka Vuka är ett effektivt förebyggande mot stagnerande fenomen. För behandling av allvarliga patologier används Vuka Vuka-preparatet generellt inte, det används endast som ett förebyggande medel.

Vigrande är också ett ofta använt substitut för Spemann. Den aktiva substansen i detta läkemedel är sildenafilcitrat. Läkemedlet är tillgängligt i form av tabletter.

Vigrande används för att behandla erektil dysfunktion, liksom en gång, för att uppnå ett tillfredsställande samlag och öka sexuell aktivitet. Vid en enda användning används Wigrante omedelbart före samlag, en timme före det. I händelse av att läkemedlet används som en kursbehandling är den nödvändiga dosen och ansökningsordningen läkaren.

Den aktiva substansen i detta läkemedel kan i vissa fall orsaka liten kränkning av färguppfattning. I synnerhet uppfattningen av blått och grönt, liksom ökad uppfattning om ljus. Men efter att ha tagit bort ämnet från kroppen kommer färgvisionen tillbaka till normal.

Tinteks Forte-preparatet är av vegetabiliskt ursprung och används som en analog av Spemann. Detta verktyg används för brott mot den sexuella funktionen.

Tantex Forte har en stimulerande tonisk effekt och ökar också sexuell lust och normaliserar sexuell aktivitet. Tack vare växtkomponenterna har det praktiskt taget inga biverkningar. Det ordineras vanligtvis 2 tabletter två gånger om dagen, i 2 månader. Det rekommenderas att upprepa behandlingstiden var sjätte månad. Läkemedlet är kontraindicerat i närvaro av sådana sjukdomar som: ateroskleros, vilken som helst njurpatiologi, hjärtsvikt, allergiska reaktioner mot växtkomponenter.

Ett antal studier har visat att parallell användning av Spemann med Tintex Forte har en förbättrad farmakologisk effekt.

Levantra är också en ganska vanlig analog av Spemann. Den givna beredningen ges i form av tabletter. Den aktiva substansen är vardenafil. Den används för brott mot kraft, antingen en gång i timmen före sexuell handling, och som en terapeutisk och profylaktisk.

Genomsnittspriset på Speman-drog i landets apotek är 320 rubel, Spemann Forte har en lägre kostnad - i genomsnitt 250 rubel. Analoger Spemane har också en acceptabel kostnad, så det genomsnittliga priset på den populära ersättningen Verona är 330 rubel och den genomsnittliga kostnaden för Tentex Forte och Vuka Vuk varierar från 520 till 660 rubel.

Högre kostnad jämfört med Speman och analoger ges droger Levitra, är dess genomsnittliga priset i apotek i landet 820 rubel, och Vigrande, vars pris varierar från 780 till 820 rubel.

Den genomsnittliga kostnaden för den lägsta dosen av Spemann och dess analoger indikeras. Vid utnämning av högre doser ökar kostnaden för droger.

Speman

Spem: frisättningsform - tabletter, 100 st.

Spemane är en kombinerad örtmedel som har en stimulerande effekt på männs sexuella funktion.

Spemanns komposition

En tablett innehåller 65 mg av knölar orkidéer manliga asterkanta dlinnolistogo 32 mg, 16 mg sallat kompass, 16 mg sammet bönor kliande, 16 mg av guld mosaik, 32 mg Argirov vacker, 32 mg Tribulus terrestris, 32 mg leptadenii mesh, 16 mg Parmelee Pearl

Anmärkning är bifogad till varje förpackning.

tillverkare

Himalaya Drug, Indien.

Ungefärligt pris

Ungefärligt pris på drogen

Beskrivning av beredningen

Läkemedlet har förmågor som är inneboende i dess komponenter. Speman egenskaper på grund av effekten på sexuell funktion, antioxidant (minska toxiska effekter) effekt, stimulerande och stärkande effekt, en ökning av antalet spermier, minskande inflammation, aktivering av spermatogenes (utveckling av manliga könsceller).

Läkemedlet har en lugnande effekt, ökar immunsystemets resistens, utför en diuretisk effekt, förbättrar funktionen av testikulära vesiklar och testikelbiprodukter.

Indikationer för användning av Spemana

Spemanns utnämning till män anges i följande sjukdomar:

 • Vid godartad prostatahyperplasi (utvidgning);
 • Med akut och kronisk inflammation i prostata;
 • Med låg rörlighet av bakterieceller;
 • För att förbättra viskositeten hos spermier;
 • För förebyggande av impotens
 • Oligospermi (liten mängd seminal vätska).

Kontra

Applicera Spem är kontraindicerat vid individuell överkänslighet (allergi) mot de ingående komponenterna. Dessutom är det förbjudet att dricka detta läkemedel för barn under 18 år.

Bruksanvisning Spemana

När du tar Spemann bör du följa följande scheman och doser:

 • Den rekommenderade dosen är 2 tabletter 2 gånger om dagen, och sedan ta 1 tablett 2 gånger om dagen.
 • När infertilitetsdos är 2 tabletter 3 gånger om dagen i 4-6 månader.

Behandlingstid (antal dagar att ta drogen) individuellt bestäms av den behandlande läkaren beroende på svårighetsgraden och varaktigheten av sjukdom, sjukdomstillstånd (böter).

Spemann från prostatit

För behandling av prostatit används standarddoseringen: 2 tabletter 2 gånger om dagen. Varaktigheten av appliceringen bestäms av den behandlande läkaren och beror på svårighetsgraden av sjukdomen.

interestingly

Extra metoder för behandling av prostatit hjälper till att ta bort inflammation, lindra smärta och omishshit frekvens av urinering. Läs en ny artikel om prostatit och leeches.

Biverkningar

Biverkningar vid behandling av Spemann inkluderar:

 • Allergiska reaktioner: klåda, utslag, nässelfeber, Quincke ödem, anafylaktiska reaktioner.
 • Från centrala nervsystemet (centrala nervsystemet): huvudvärk, yrsel, dåsighet, inhibering.

överdos

Det finns ingen information om en överdosering, möjliga symptom:

Särskilda instruktioner

 • Spem är avsedd att säljas i ett nät av apotek utan receptbelagda läkemedel för användning.
 • Inte beroendeframkallande.
 • Samspelet med antibiotika och andra droger är inte känt.

Applicering under graviditet och amning

Vid graviditet, för kvinnor, vid amning av ett bröst och för laktemi är inte användning av ett preparat tillhandahållet.

Spem för barn

Kontraindicerat hos barn under 18 år.

Kompatibilitet Spemana med alkohol

Det är kontraindicerat att ta Spemann medan du dricker alkohol.

analoger

Analoger (ersättare) Spemana:

Förvaringsförhållanden

Spem förvaras i sin ursprungliga förpackning, vid rumstemperatur, utom räckhåll för små barn. Hållbarhet - 3 år.

Herbal remedy Spemann: bruksanvisningar, recensioner av läkare och specialister

Tvärtemot vad många tror att endast den kvinnliga kroppen tillbringar mycket energi och ansträngning för att fortsätta loppet, den manliga kroppen kräver också en hel del näringsämnen och energikostnader.

För full spermatogenes - bildandet av sexceller, behåller deras vitalitet och ger rörlighet vitaminer, mineraler och gynnsamma förhållanden behövs.

Manlig fertilitet är mycket sårbar, och under påverkan av många skadliga faktorer kan störningar uppträda på ett eller annat stadium i reproduktionssystemets funktion.

För att eliminera sådana intima problem måste du gå till doktorn och ta speciella mediciner. En av dem - Spemann, bruksanvisningen för män som beskrivs nedan, kan också hjälpa till med att eliminera låg manlig fertilitet.

Sammansättning och farmakologiska egenskaper

Denna produkt finns i form av tabletter, med en brun färg av olika nyanser, med impregnering.

Preparatet Spemann har en övervägande naturlig sammansättning:

 1. Suvarnavang växtpulver;
 2. frön av flätande kliande bönor;
 3. frö av astringent long-leaved;
 4. pulveriserad gräsfrösalatkompass;
 5. extrakt av ansjovisens frukter krypande;
 6. thallus lichen parmelia pärla;
 7. extrakt av en vacker Argyrea rot;
 8. stammar av växten;
 9. pulverknölar av plantan orchus maskulin;
 10. Hjälpkomponenter: krospovidon (för att öka tillgängligheten av existerande ämnen), natriumkarboximetylcellulosa (som stabilisator), Aerosil (förtjockningsmedel), magnesiumstearat (emulgeringsmedel), mikrokristallin cellulosa (eller kostfiber.

I den manliga kroppen har detta läkemedel en flerriktad effekt. Det tar bort inflammation, förbättrar prostatakörteln, undertrycker stagnerande fenomen i den. Det hjälper till att behandla urineringstörningar som är förknippade med prostata patologier, har en diuretisk effekt, vilket minskar puffiness.

I reproduktionssektorn reducerar Speman viskositeten hos spermier, ökar aktiviteten hos spermatozoa, intensifierar deras bildning.

Förutom att direkt påverka reproduktionssystemets organ påverkar det också de nervcentraler som styr processerna i samband med den manliga sexuella funktionen. Effektiva komponenter påverkar kvaliteten och varaktigheten av samlag. Således bekämpar läkemedlet fullständigt mot negativa processer som kan påverka människors hälsa i allmänhet och fruktbarhet i synnerhet.

Indikationer och kontraindikationer

Läkemedlet tas med sådana problem i människors hälsa:

 1. oligospermi och associerad med manlig infertilitet (en liten mängd utsöndrad sperma);
 2. hyperplasi av prostata (godartad);
 3. lågmotorisk aktivitet hos spermier
 4. låg sædviskositet.

Kontraindikationer för användning av Spemane är förknippade med individuella manifestationer av allergi mot komponenterna i läkemedlet. Dessutom, allvarlig sjukdom i hjärt-kärlsystemet, hjärnan, urinvägarna - detta är anledningen till ytterligare samråd med läkaren om säkerheten att ta ett sådant läkemedel. Upp till 18 år kan detta verktyg inte användas.

Applikationsfunktioner

När man talar om Speman beror läkemedlets tillämpningsmetod direkt på patientens diagnos:

 1. prostata dysplasi: 2 tabletter 2-3 gånger om dagen, minska sedan gradvis dosen.
 2. oligospermi följt av manlig infertilitet - 2 tabletter två gånger om dagen, i 4-6 månader.

Det finns bevis för att samtidig applicering av Spemann och Tentex Forte hos patienter med oligospermi ökar effektiviteten av behandlingen.

Hur man tar Spemane - löser den behandlande läkaren. Han väljer systemet, och det är troligt att det under behandlingsperioden kan justeras, beroende på de resultat som uppnåtts. Ändra inte dosen av läkemedlet Spemane själv - behandlingsförloppet rekommenderas av läkaren, det är farligt att bryta mot, trots alla påståenden att produkten på en naturlig växtbas är nästan säker.

Biverkningar och överdosering

Prostatit är rädd för denna agent, som eld!

Du behöver bara ansöka.

Läkemedlet Spemann-biverkningar kan orsaka i form av en allergisk reaktion vid individuell intolerans av någon del av tabletterna.

Det är möjligt att i vissa patienter kan det finnas reaktioner från nervsystemet, uttryckt i svaghet, yrsel.

Officiellt har fall av överdos av detta läkemedel inte registrerats. Om dosen har överskridits och patienten börjar utveckla ångestsymtom (det kan vara kräkningar, svaghet, hudutslag), är det nödvändigt att sluta använda läkemedlet och utföra symptomatisk behandling.

Alla manifestationer som kan vara biverkningar eller symtom på överdosering ska rapporteras till läkaren. Om patientens tillstånd plötsligt försämras måste du ringa en ambulans.

Expertrecensioner

Specialister som förskriver Spemane till sina patienter markerar positiva förändringar i människors hälsa.

Många recensioner tyder på att symptomen på prostatit blir mindre uttalade, ökningen av sexceller - mer intensiv och stabil, ökar sexuell lust. Många patienter upplever en förbättring av erektionen.

Å andra sidan finns det också mindre positiva recensioner. Vissa experter uppmanar att inte överväga detta botemedel en panacea och glöm inte att detta bara är ett biologiskt tillskott. Ibland associerar läkare förbättringar i den reproduktiva sfären, inte med själva läkemedlets handling, utan med den psykologiska stämningen hos mannen själv, hans självföreslag på grund av förtroendet för läkemedlets effektivitet.

Vid allvarliga misslyckanden i människans hälsa kan denna beredning inte medföra märkbara framgångar i behandlingen. Dessutom finns det alltid risk för biverkningar från någon av komponenterna, och det finns ett stort antal av dem i Spemane.

Patientrecensioner

Det finns många recensioner av Speman drog från män, liksom deras sexuella partners.

Vissa patienter berättar att spermogrammet började förbättras vid behandling. Andra delar sin framgångsrika erfarenhet, när resultatet visas - en efterlängtad graviditet börjar.

Män noterar ökningen av erektilfunktionen, i samband med vilken den psykologiska sidan av förhållandet med partnern förbättras och självkänsla.

Till salu finns förberedelser med ett namn, men utgiven av olika tillverkare. Den ursprungliga originalversionen är indisk produktion. Sådana tabletter har som regel mer positiv feedback än deras analoger av rysk eller annan utländsk produktion.

Tiden för vilken effekten inträffar indikerar patienter olika. Någon har tillräckligt med månad att ta drogen, någon tar det i ett halvt år. Resultatet beror på de initiala uppgifterna för de män som var före behandlingen.

Men kostnaden är relativt låg, så ekonomiskt är denna behandling vanligtvis inte svår.

Patienter noterar också att effekten av behandling med örtberedning kan vara väldigt instabil.

Användbar video

Hur man ökar aktiviteten hos spermatozoa genom folkmetoder:

Medicin på basis av plantor, utvärderar många patienter mycket, eftersom de är tillverkade av naturliga komponenter med minimal tillsats av kemiskt syntetiserade komponenter. Men helt beroende av sådana droger rekommenderas inte, eftersom de har en mjukare och långsammare åtgärd. Allvarliga patologier i något organ kräver intensiv terapi, som inte kan utföras med hjälp av biologiska tillskott. Användningen av dessa läkemedel samtidigt med grundläggande terapi eller med mindre hälsoproblem kan emellertid ha en positiv effekt på fysisk och psykologisk hälsa.

 • Eliminerar orsakerna till cirkulationsstörningar
 • Försvinner försiktigt inflammation inom 10 minuter efter att ha tagits

Hur man tar Spem

Problem med styrka eller uppfattning förekommer även hos ungdomar, vilket leder till en minskning av kvaliteten på sexuellt liv, vilket inte tillåter många par att bli föräldrar.

Ett av de effektiva sätten att lösa männens problem är Spemann - ett prototropiskt läkemedel med kombinerad åtgärd som utses för normalisering av de sexuella organen. Läkemedlet används som huvudbehandling och i form av ytterligare terapi av urogenitala patologier.

Preparatets sammansättning och verkningsprincip

Kompositionen innehåller medicinska örter, mineraler, som kombineras i enlighet med Ayurvedas principer. Sådana komponenter normaliserar hormonhalten i blodet, ger den nödvändiga koncentrationen av basofiler i hjärnan, vilket positivt påverkar människornas intima förmågor. Läkemedlet finns i form av runda tabletter av brun färg, inte belagd med ett skal.

Det har en prostataverkan på den manliga organismen:

 • förbättrar blodcirkulationen;
 • främjar processen för spermatogenes;
 • tar bort inflammation
 • eliminerar stagnation i bäckenorganen;
 • har en terapeutisk effekt vid prostatisk hyperplasi.

Med regelbunden upptagning ökar aktiviteten hos manliga sexuella celler, viskositeten hos ejakulatet minskar. Läkemedlets farmakologiska effekt uppnås genom läkemedelsväxters verkan, vilka ingår i dess sammansättning:

 1. Orchis maskulin är en växt som är känd för sin hematopoietiska och toniska effekt. Den används för generell förstärkning, som en naturlig sexuell stimulans när manfunktionen försvagas, för att påskynda rehabilitering efter sjukdom.
 1. Tribulus terrestris - medicinalväxt minskar manifestationer asthenoneurotic reaktioner ökar libido och förbättrar kvaliteten och varaktigheten av erektion. Ingrediensen ökar känsligheten hos könsorganen, förhindrar tidig utlösning, normaliserar hormonbalansen. Ankrarna innehåller fytosteroider, som positivt verkar på spermatogenes och återställer reproduktiv funktion. Regelbunden användning av denna växt ökar volymen av ejakulat, minskar dess viskositet.
 2. Kompass / Astringent Sallad - Komponenter som har lugnande och lugnande effekt.
 3. Suvarnavang är känt för sin förmåga att balansera sexuell energi. Komponenten förhindrar utseende av impotens, reducerar nattliga föroreningar, kan fungera som ett förebyggande underhåll av för tidig utlösning.
 4. Arguirea och parmelia är antioxidanter som ökar den allmänna tonen, som har en immunmodulerande och lugnande effekt. Bredt används för intensiv mental eller fysisk ansträngning, asteni. Komponenten används för att stimulera icke-specifik immunitet.
 5. Chattering - en växt som ökar libido, stimulerar spermatogenes, normaliserande ämnesomsättning och smältprocessen.
 6. Rauwolfia innehåller reserpin, som har en lugnande effekt på kroppen. Komponenten har adrenolytiska egenskaper.

Rätt proportioner skapade en effektiv ayurvedisk fytoprodukt för att öka styrkan och öka könsförmågan hos män.

Indikationer för användning

Tabletter används i följande fall:

 • hyperplasi av prostata godartad;
 • prostatit i kronisk eller akut form;
 • låg spermobilitet
 • överdriven viskositet av halvvätska;
 • förebyggande av impotens
 • otillräcklig mängd sperma (oligospermi).

Det används för för tidig utlösning, funktionella störningar i könsorganens arbete, störningar i sexuell funktion som orsakas av åldersrelaterade förändringar.

Skillnaden mellan Spemann och Spemann Forte

Sammansättningen av det första läkemedlet liknar sammansättningen av läkemedelsprodukten med tillsatsen av "Forte", skillnaden är att ingredienserna i dessa produkter är innehållna i olika mängder. På grund av förhållandet mellan aktiva ingredienser skiljer sig läkemedlets egenskaper och deras effekter.

Spemane Forte är utformad för att behandla störningar av sexuell funktion, som orsakas av åldersrelaterade förändringar. "Forte" är ordinerat för impotens, för tidig utlösning, svag erektion. Medicin utan tillsats "Forte" används för att förbättra indikatorerna för seminalvätska. Det används som ett terapeutiskt medel med överdriven viskositet av ejakulerande, låg spermobilitet. "Forte" är inte ordinerat för behandling av infertilitet och andra reproduktionsstörningar.

instruktion

Instruktionen innehåller rekommendationer om vilken dosering som ska ta läkemedlet med annan överträdelse av sexuell funktion. Om prostata i präststam hyperplasi är mottagningen 2 gånger om dagen för 2 tabletter. Därefter bör dosen minska. Om oligospermi hittas, tas läkemedlet 3 gånger om dagen för 2 tabletter i 5-6 månader.

Mottagning visas på 1-2 tabletter beroende på patientens individuella egenskaper 3 gånger om dagen i en månad. Om sexuell svaghet orsakas av åldersrelaterade förändringar förbrukas drogen 1 tablett tre gånger om dagen i 1-2 månader.

Droganaloger

Spemane analoger är läkemedel eller biologiskt aktiva tillsatser som förbättrar reproduktiv aktivitet hos män, ökar styrkan.

Spemanns mest populära och effektiva analoger: Tribestan, Spermaplant, Spermactin.

Tribestan

Det innehåller också protodioscin, som har egenskapen att öka styrkan. Tribestans verkan är att förbättra lipidmetabolism, utspädd blod, öka kraften. Läkemedlet främjar mer intensiv produktion av testosteron, vilket har en positiv effekt på erektionens kvalitet, varaktigheten av sexuell kontakt. Tribestan är ett effektivt läkemedel, men priset överstiger många analoger.

Spermaplant

Spermaplant - ett kosttillskott som syftar till att förbättra den reproduktiva förmåga män genom att förbättra kvaliteten på spermier gödsling. I drognätets sammansättning, som ökar libido, har multivitaminegenskaper. Nettle har en diuretisk effekt, är en bra profylax av prostata patologier. Effektivitet Spermapplant är inte lägre än de flesta liknande droger, men det kostar mindre än analoger.

Spermaktin

Spermaktin är indikerat för de män som har svårt att uppfatta. I kompositionen av L-karnitin och fruktos. Medel som används som adjuvant terapi för infertilitet, vilket inte orsakar någon ustanovleny.Korrektiruet morfologiska särdrag och spermieantalet när diagnosen oligoasthenozoospermia.

Spermaktin testades under kliniska förhållanden, vars resultat bekräftade dess effektivitet. Parametrarna för spermogrammet efter administrering förbättrades signifikant. Efter 4 veckors användning hos 42% av volontärerna återvände sammansättningen och kvaliteten på den seminala vätskan till normal. Efter 3 månader ökade andelen till 58%, efter ett halvår var det 82%. Spermaktin ger en metabolisk effekt, vilket förbättrar processen med spermaproduktion.

Spermaktin skiljer sig från Spemann vid dessa biverkningar efter att administrationen inträffat mycket oftare. Dessutom har Spermactin många kontraindikationer. Priset på dessa droger är ungefär lika.

Spemane har en naturlig komposition, så det kan förbättra sexuellt liv, återställa reproduktiv förmåga hos de män som kontraindiceras för att ta potenta syntetiska droger.

Speman

Blanketter för frisläppande

Instruktion av spem

Spem - ett komplext läkemedel av naturligt ursprung, efterfrågan vid behandling av "manliga" problem (prostataförstoring, försämrad spermbildning). Problem med uppfattningen till en eller annan grad uppstår i vart femte gifta par. I nästan hälften av fallen är mannen skyldig. Orsaken till försämringen av männs reproduktiva förmågor är en hel uppsättning faktorer, bland annat ledande roll upptas av ett brott mot spermierbildning. Läkemedlet Spemane har en beprövad egenskap för att förbättra manlig fertilitet. Läkemedlet ökar rörligheten för spermatozoa och minskar antalet defekta prov. Dess effektivitet har visats i ett antal studier. I en av de kliniska prövningarna användes Spemane hos personer som lider av oligo- och astenozoospermi. Innan testet började undersöktes alla deltagare för sperma och kontrollerades för hormonell status. Laboratorietester utfördes för alla WHO-krav. Deltagarna tog Spemann två gånger om dagen för två tabletter i 90 dagar. Kontrollanalyser av seminalvätska med bestämning av spermdensitet, rörlighet och morfologi hos spermatozoa utfördes månadsvis. Efter tre månaders läkemedelstester visade analysen en signifikant ökning av antalet spermatozoer, liksom en förbättring av deras morfologi med 5%. Medelvärdet av testosteron ökade med 37%. Tätheten av spermatozoa ökade trefaldigt. Efter en farmakoterapeutisk kurs på tre månader blev 15% av deltagarna i studien gravid. Studieresultaten bekräftar dess effektivitet vid behandling av manlig infertilitet: drogen ökar densiteten och spermiernas rörlighet, förbättra deras funktionella och anatomiska egenskaper, med andra ord, det har en positiv effekt på de viktigaste manliga reproduktionsförmåga.

Spemane normaliserar testosteronnivåerna hos män med nedsatt reproduktionskapacitet.

Ett annat medicinområde där Speman används framgångsrikt är behandling av inflammatoriska sjukdomar i prostata, inkl. kronisk prostatit. Detta är den vanligaste urologiska sjukdomen. Trots svårighetsgraden av problemet kvarstår effektiviteten av behandlingen för kronisk prostatit deprimerande låg. Om smärtlindringen och minskningen av svårighetsgraden av urinproblem uppträder relativt snabbt, kan det inte uppnås någon återställning av erektila och reproduktiva förmågor alls. Regelbundna fall av återkommande sjukdom vittnar för vikten av att konsolidera de positiva resultaten som kan uppnås under läkemedelsbehandling. Baserat på detta problem, särskilt relevant är att skapa och införa läkemedel (i synnerhet - av naturligt ursprung), vilket skulle hjälpa till att behandla och förebygga sexuella störningar hos patienter som lider av inflammatoriska sjukdomar i prostata. En sådan medication är Spemann. Dess komplexa komposition, inklusive 10 växtkomponenter, ger läkemedlet antiinflammatorisk, diuretikum, dekongestantverkan. Läkemedlet förbättrar kvaliteten på erektion, normaliserar ejakulation, stimulerar spermbildning. I det inledande skedet av prostata adenom Speman normaliserar storleken av prostatan, underlättar uttömning av urin, förbättrar de reologiska egenskaperna hos spermier (ökar dess fluiditet). Den genomsnittliga behandlingen bör vara mellan 4 och 6 månader. Effektiviteten av behandlingen kan förbättras genom att kombinera Spemann med läkemedlet Tenteks forte

Speman instruktioner för användning

Bland örtmediciner för människa, som har förmågan att öka spermatogenesen, spermiernas rörlighet och kvalitet, kan nämnas läkemedel Speman. Förutom dess positiva effekter på sexuell funktion hos män, de medel som används för att minska symtomen på dysuri och även vid behandling av BPH.

Beskrivning av Spemana

Användning Speman instruktion indikerar att medlet är fitodrug kombinerade effekterna, har en gynnsam effekt på den sexuella funktionen och reglera potens. Preparatet kan normalisera urodynamik och öka manliga fortplantningsförmåga. Produkten innehåller medicinska örter och mineralämnen valda enligt den ayurvediska principen.

Sammansättning och farmakologiska effekter

Läkemedlet Spemant produceras i en fast doseringsform utan en kappa. Tabletter med en brun nyans, rund i form, säljs med 100 flaskor. Kompositionen innehåller extrakt av olika växter:

 • orkidéer;
 • asterkant;
 • Salladkompass;
 • sammet bönor;
 • suvarnavang;
 • argyria är vackert;
 • krypande ankare
 • Parmelee;
 • leptadeniya.

Speman tabletter besitter antiinflammatorisk och protivoadenomatoznym egenskapen aktiverar mikrocirkulationen, normalisera spermier produktionsprocessen, eliminera stillastående processer i prostata, samt minska dizuricheskie störningar härrörande från prostatahyperplasi.

Användningen av Spemane möjliggör ökning av spermatozoas motorförmåga för att minska viskositeten hos vätskan. Korrekt utvalda ingredienser, som påverkar det neuroendokrina systemet, som är ansvariga för erektila funktioner hos män och sexuell aktivitet, minskar den ökade excitabiliteten. Mottagande piller inhiberar ejakulation, så att patienten kan styra stimuleringen utan att uppleva problem med styrka.

Indikationer för användning

Indikationer för användning hos män äldre än medelålders

Mottagning Spemana är lämplig för följande sjukdomar inom könsområdet:

 • med prostatahyperplasi av godartat ursprung
 • i sexuell förmåga hos män som är äldre än medelålders
 • med akut och kronisk prostatit;
 • vid behandling av prostata sjukdomar;
 • om det är omöjligt att föreställa sig naturligt, på grund av oligospermi, spermier överdriven viskositet, otillräcklig rörlighet av spermier;
 • vid behandling av för tidig utlösning;
 • för att öka samlaget, liksom inkontinens av seminalvätska under intim kontakt.

Spemann - instruktion

Sammanfattningen av läkemedlet indikerar att Spemane följer doktors recept enligt det schema som föreskrivs av honom. Hur man tar botemedel och dosering kommer att uppmana en specialist.

Oftast, med godartad prostataenom, ska läkemedlet druckas dagligen, gradvis minska dosen för att minska symtomen.

När infertilitet tas Spemane 60 minuter före eller 1,5 timmar efter att ha ätit. Liksom varje växtbaserad läkemedel absorberas drogen emellertid bättre efter att ha ätit.

Infertilitetsbehandling i fall av minskad spermiervolym tar lång tid och är ca 6 månader.

Analog av läkemedlet, Spemann forte, ordineras för för tidig utlösning genom en förebyggande kurs i 1 månad.

Med ofrivillig spermatorrhea tas Spemann forte upp till 1,5 månader.

På rekommendation av en specialist kan behandlingsförloppet förlängas i ytterligare en månad. Om det föreligger en överträdelse av sexuell förmåga i samband med ålder, tas läkemedlet 2 månaders kurs.

Spemannum och graviditet

Ofta ordinerar läkare ett botemedel vid planering av graviditet.

Hos män som lider volymminskningar markant prostata hyperplasi sjukdomar, minskad trängselprocesser i urogenitalorganen, förbättra urinering, därigenom kroppen börjar producera mer sperma.

Kontraindikationer och biverkningar

Den officiella instruktionen varnar för behovet av att avskaffa Spemanns behandling om det är för känsligt för något av ingredienserna i läkemedlet. Biverkningar när du tar läkemedlet verkar extremt sällan i form av allergiska reaktioner. Det kan finnas rodnad, klåda i huden, illamående. Om några negativa symptom upptäcks, kontakta en specialist.

Spemann och Spemann forte används med försiktighet i följande sjukdomar:

 • med en tendens till trombos
 • med hjärtattack
 • med hypervitaminos;
 • i patologin i hjärtmusklerna på grund av proliferation av bindväv.

Även från kontraindikationer kan Spemana noteras ondartade neoplasmer på könkörtlarna.

kompatibilitet Speman Drug: medel kan öka effekten av andra mediciner, antidepressiva och barbiturater, så behandling måste samordnas med den behandlande läkaren.

Spem och alkohol

Spem och alkohol

Drickande alkoholhaltiga drycker påverkar läkemedlets helande effekt negativt. För tiden för Spemanns terapi måste du ge upp alla dåliga vanor.

Spemane med prostatit

Studier har visat att användningen Speman Speman forte och positivt visat sig vid behandling av prostatit. Medlen tolereras enkelt av patienterna och har också en minimal mängd biverkningar.

Vid applicering av läkemedlet reducerar symtom på inflammation i prostatakörteln, normaliserar prostatan, vilket resulterar i förbättrade erektioner, ökad potens och kvaliteten på manlig sexuell liv.

Prisvärda priser på Spemann

Hur kostar Speman på ryska apotek? Du kan köpa produkten för 230-250 rubel per förpackning i 100 st. På olika platser kan läkemedlet beställas till ett pris av 200 rubel.

Många patienter som fick hjälp av Spemann noterade det positiva resultatet inte bara för att förbättra kvaliteten på sexuellt liv utan också för att minska symptomen på prostatit och prostata adenom. De som använder botemedlet under en längre tid är mer benägna att bli barn.

Vem sa att det är omöjligt att bota prostatit?

Har du en PROSTATE? Redan mycket pengar försökt och ingenting hjälpte? Dessa symtom är bekant för dig inte av hearsay:

 • konstant smärta i underlivet, skrotum;
 • svårighet att urinera
 • sexuell dysfunktion.

Det enda sättet att använda? Vänta och inte agera med radikala metoder. Prostatit kan vara CURED! Gå till länken och ta reda på hur specialisten rekommenderar behandling av prostatit.