Huvud
Symptom

Spemannberedning: bruksanvisning

De senaste åren har statistiken över sjukdomar hos den manliga könssfären ökat stadigt. Samtidigt minskas patientens ålder avsevärt. Brott mot styrka, infertilitet, prostata patologi är de viktigaste problemen med människors hälsa. Alla dessa fenomen dikterar behovet av att välja en omfattande behandling som kommer att vara säker för människors hälsa. Dessa inkluderar Speman - ett läkemedel baserat på medicinska växter.

Bruksanvisning Spemana

Tabletterna har en antiinflammatorisk och diuretisk effekt. Huvudkomponenterna är en stimulator för blodmikrocirkulationen i prostata vävnaden. En annan egenskap hos läkemedlet är en positiv effekt på spermatogenesen. Drogen Spemann är en fytopreparation av ett brett spektrum av åtgärder. Det används som ett medel för grundbehandling och som en del av en komplex behandling av urogenitala patologier.

Sammansättning och form av frisättning

Läkemedlet för män finns i form av runda tabletter, konvexa på båda sidor. Den ursprungliga förberedelsen av det indiska företaget har ett rosa skal, banken har 60 tabletter och en inskription på engelska. Inhemsk tillverkare producerar tabletter utan löslig kappa och karaktäristisk smak, färg - från mörk till ljusbrun med små impregneringar. Spemann tabletter tillverkas i plastflaskor med skruvlock. Varje behållare innehåller 100 tabletter. Förpackning från kartong, inskriptionen på flaskan på ryska.

Tabletten innehåller aktiva ingredienser och hjälpämnen i pulver- och extraktform. Den detaljerade sammansättningen ges i tabellen:

Strawberry orchis av hanen

Fröer av Långblad Astercantum

Salladfrönkompass

Fröer av flätande bönor av kliande

Aerosil (kolloidal kiseldioxid)

Frukt av skurkar av krypande

Argyraas rötter är vackra

Thallus av parmelia pärla

Stammar mesh

Farmakodynamik och farmakokinetik

Läkemedlet Spemann är effektivt för att öka antalet och kvaliteten på spermatozoa, vilket förbättrar deras morfologiska struktur. Studier har visat effektiviteten hos tabletter vid behandling av akut och kronisk prostatit, med adenom. Genom att minska tröskelvärdet för sexuella organens excitabilitet, är det en förbättring av erektionen, normaliseringen av ejakulationen. Behandling av prostatahyperplasi är effektiv i de tidiga stadierna. Läkemedlet förbättrar urinflödet, vilket minskar prostataformen. Tabletter hjälper inte bara till att lindra symtomen, men eliminerar dem också helt.

Den farmakologiska effekten av läkemedlet beror på växtbaserade komponenter. Var och en av dem har unika egenskaper:

 • Orchis man är en naturlig afrodisiakum med sexuell svaghet.
 • Wild sallad, astercanthus - har en diuretikum, lugnande effekt.
 • Tribulus crooks - ökar immuniteten.
 • Argyria är en tonisk, androgen, anabole verkan.
 • Parmelia pärla används för att behandla amenorré.
 • Chatter mesh - har antiinflammatoriska egenskaper.
 • Suvarnavang - effektiv vid behandling av spermatapi som tonic.

Kinetic data kan inte undersökas på grund av den komplexa verkan av alla beståndsdelar. Det går inte att undersöka alla processer för exponering för kroppen med hjälp av markörer eller bioanalyser. Metaboliter av läkemedlet är inte föremål för observation på grund av den kombinerade effekten för att uppnå en terapeutisk effekt.

Indikationer för användning

Läkemedlet av växtämne är förskrivet i enlighet med en viss sjukdom. Sådana sjukdomar är:

 • godartad prostatahyperplasi;
 • oligospermi - otillräcklig mängd sperma;
 • ökad viskositet hos den seminala vätskan;
 • akut och kronisk form av prostatit.

Hur man tar Spemane

Administreringsmetoden är oral, 20 minuter före måltid. Dosering av läkemedlet för varje specifik sjukdom beräknas enligt följande schema, som anges i tabellen:

Speman

Anvisningar för användning:

Speman - den kombinerade växtbaserade preparat med antiinflammatorisk, stimulerande spermatogenes, förbättra mikrocirkulationen prostatotropic effekt som används vid behandling av benign prostatahyperplasi och spermatogenes störningar.

Utformningsform och sammansättning

Speman frigöringsdoseringsform - tabletter: Runda, bikonvexa, Färg - från mörkt till ljust brun med stänk (100 st i plastflaskor, en flaska i en kartongförpackning.).

Aktiva substanser i sammansättningen av 1 tablett:

 • Arguire är vacker (i form av ett extrakt av rötter) - 32 mg;
 • Long-leaf astringant (i form av ett fröpulver) - 32 mg;
 • orchisman (i form av ett pulver av knölar) - 65 mg;
 • bönor flöjt kliande (i form av ett fröpulver) - 16 mg;
 • Salladkompass (i form av ett fröpulver) - 16 mg;
 • ankare krypande (i form av fruktkstrakt) - 32 mg;
 • Parmelia pärla (i form av ett extrakt av thallus) - 16 mg;
 • Slaktnät (i form av ett extrakt av stjälkar) - 32 mg;
 • mosaikguld (suvarnavang) - 16 mg.

Ytterligare komponenter: magnesiumstearat, mikrokristallin cellulosa, krospovidon, natriumkarboximetylcellulosa, aerosil (kolloidal kiseldioxid).

Indikationer för användning

 • godartad prostatahyperplasi (symptomatisk behandling);
 • minskad rörlighet hos spermier
 • oligospermi.

Kontra

Kontraindikation för användning av Spemann är förekomsten av överkänslighet mot läkemedlets komponenter.

Dosering och administrering

Spemane tabletter tas oralt.

Rekommenderat mottagningssystem:

 • Godartad prostatahyperplasi: 2-3 gånger om dagen för 2 tabletter (i framtiden reduceras dosen gradvis);
 • oligospermi: 3 gånger om dagen för 2 tabletter i 4-6 månader.

Biverkningar

Allergiska reaktioner (möjliga).

Särskilda instruktioner

Innan Spemann appliceras, liksom i fall av okarakteristiska symptom, är det nödvändigt att konsultera en specialist.

Droginteraktioner

Effektiviteten av oligospermia-behandling ökar den kombinerade användningen av Spemann med Tentex forte.

Villkor för lagring

Förvara på ett torrt ställe otillgängligt för barn vid en temperatur av 10-30 ° C.

Hållbarhet - 3 år.

Informationen om preparatet är generaliserad, tillhandahålls för informationsändamål och ersätter inte den officiella instruktionen. Självbehandling är hälsofarlig!

Forskare från Oxford University genomförde en serie studier, där de drog slutsatsen att vegetarianism kan vara skadlig för människans hjärna, eftersom det leder till en minskning av dess massa. Därför rekommenderar forskare att inte helt utesluta fisk och kött från deras kost.

Vikten av den mänskliga hjärnan är cirka 2% av den totala kroppsvikten, men den förbrukar cirka 20% av syret som kommer in i blodet. Detta faktum gör människans hjärna extremt mottaglig för skador orsakad av brist på syre.

Amerikanska forskare utförde experiment på möss och drog slutsatsen att vattenmelonsjuice hindrar utvecklingen av åderförkalkning av blodkärl. En grupp möss drack ordentligt vatten och den andra vattenmelonsaften. Som ett resultat var kärlen från den andra gruppen fria från kolesterolplaketter.

Enligt forskningen har kvinnor som dricker flera glas öl eller vin per vecka en ökad risk att utveckla bröstcancer.

Många droger salufördes ursprungligen som läkemedel. Heroin, till exempel, introducerades ursprungligen på marknaden som ett botemedel mot ett barns hosta. Och kokain rekommenderades av läkare som ett bedövningsmedel och som ett medel för att öka uthålligheten.

Under livet producerar den genomsnittliga personen två eller flera stora salivpooler.

Det brukade vara det som gnidar kroppen med syre. Men denna åsikt åsidosattes. Forskare har visat att gungning, en person kyler hjärnan och förbättrar sin prestanda.

För att kunna säga även de kortaste och enklaste orden använder vi 72 muskler.

Alla har inte bara unika fingeravtryck, men också språk.

Under nysen slutar vår kropp helt och hållet att fungera. Även hjärtat stannar.

Med regelbundet besök i solariumet ökar chansen att utveckla hudcancer med 60%.

Förutom människor lever bara en levande sak på planeten Jorden - en hund - av prostatit. Det är verkligen våra mest lojala vänner.

I fyra skivor med mörk choklad innehåller cirka två hundra kalorier. Så om du inte vill bli frisk är det bättre att inte äta mer än två stycken per dag.

Människor som är vana vid regelbunden frukost, är mycket mindre benägna att lida av fetma.

Den mest sällsynta sjukdomen är Kurus sjukdom. Endast representanter för stammen Fores i Nya Guinea är sjuka. Patienten dör av skratt. Man tror att orsaken till sjukdomen är att människans hjärna äter.

Många känner till situationen när barnet inte kommer ut ur förkylning. Om det i det första året för att besöka dagis är det en normal reaktion av kroppen, så uppstår den i.

Speman instruktioner för användning

Bland örtmediciner för människa, som har förmågan att öka spermatogenesen, spermiernas rörlighet och kvalitet, kan nämnas läkemedel Speman. Förutom dess positiva effekter på sexuell funktion hos män, de medel som används för att minska symtomen på dysuri och även vid behandling av BPH.

Beskrivning av Spemana

Användning Speman instruktion indikerar att medlet är fitodrug kombinerade effekterna, har en gynnsam effekt på den sexuella funktionen och reglera potens. Preparatet kan normalisera urodynamik och öka manliga fortplantningsförmåga. Produkten innehåller medicinska örter och mineralämnen valda enligt den ayurvediska principen.

Sammansättning och farmakologiska effekter

Läkemedlet Spemant produceras i en fast doseringsform utan en kappa. Tabletter med en brun nyans, rund i form, säljs med 100 flaskor. Kompositionen innehåller extrakt av olika växter:

 • orkidéer;
 • asterkant;
 • Salladkompass;
 • sammet bönor;
 • suvarnavang;
 • argyria är vackert;
 • krypande ankare
 • Parmelee;
 • leptadeniya.

Speman tabletter besitter antiinflammatorisk och protivoadenomatoznym egenskapen aktiverar mikrocirkulationen, normalisera spermier produktionsprocessen, eliminera stillastående processer i prostata, samt minska dizuricheskie störningar härrörande från prostatahyperplasi.

Användningen av Spemane möjliggör ökning av spermatozoas motorförmåga för att minska viskositeten hos vätskan. Korrekt utvalda ingredienser, som påverkar det neuroendokrina systemet, som är ansvariga för erektila funktioner hos män och sexuell aktivitet, minskar den ökade excitabiliteten. Mottagande piller inhiberar ejakulation, så att patienten kan styra stimuleringen utan att uppleva problem med styrka.

Indikationer för användning

Indikationer för användning hos män äldre än medelålders

Mottagning Spemana är lämplig för följande sjukdomar inom könsområdet:

 • med prostatahyperplasi av godartat ursprung
 • i sexuell förmåga hos män som är äldre än medelålders
 • med akut och kronisk prostatit;
 • vid behandling av prostata sjukdomar;
 • om det är omöjligt att föreställa sig naturligt, på grund av oligospermi, spermier överdriven viskositet, otillräcklig rörlighet av spermier;
 • vid behandling av för tidig utlösning;
 • för att öka samlaget, liksom inkontinens av seminalvätska under intim kontakt.

Spemann - instruktion

Sammanfattningen av läkemedlet indikerar att Spemane följer doktors recept enligt det schema som föreskrivs av honom. Hur man tar botemedel och dosering kommer att uppmana en specialist.

Oftast, med godartad prostataenom, ska läkemedlet druckas dagligen, gradvis minska dosen för att minska symtomen.

När infertilitet tas Spemane 60 minuter före eller 1,5 timmar efter att ha ätit. Liksom varje växtbaserad läkemedel absorberas drogen emellertid bättre efter att ha ätit.

Infertilitetsbehandling i fall av minskad spermiervolym tar lång tid och är ca 6 månader.

Analog av läkemedlet, Spemann forte, ordineras för för tidig utlösning genom en förebyggande kurs i 1 månad.

Med ofrivillig spermatorrhea tas Spemann forte upp till 1,5 månader.

På rekommendation av en specialist kan behandlingsförloppet förlängas i ytterligare en månad. Om det föreligger en överträdelse av sexuell förmåga i samband med ålder, tas läkemedlet 2 månaders kurs.

Spemannum och graviditet

Ofta ordinerar läkare ett botemedel vid planering av graviditet.

Hos män som lider volymminskningar markant prostata hyperplasi sjukdomar, minskad trängselprocesser i urogenitalorganen, förbättra urinering, därigenom kroppen börjar producera mer sperma.

Kontraindikationer och biverkningar

Den officiella instruktionen varnar för behovet av att avskaffa Spemanns behandling om det är för känsligt för något av ingredienserna i läkemedlet. Biverkningar när du tar läkemedlet verkar extremt sällan i form av allergiska reaktioner. Det kan finnas rodnad, klåda i huden, illamående. Om några negativa symptom upptäcks, kontakta en specialist.

Spemann och Spemann forte används med försiktighet i följande sjukdomar:

 • med en tendens till trombos
 • med hjärtattack
 • med hypervitaminos;
 • i patologin i hjärtmusklerna på grund av proliferation av bindväv.

Även från kontraindikationer kan Spemana noteras ondartade neoplasmer på könkörtlarna.

kompatibilitet Speman Drug: medel kan öka effekten av andra mediciner, antidepressiva och barbiturater, så behandling måste samordnas med den behandlande läkaren.

Spem och alkohol

Spem och alkohol

Drickande alkoholhaltiga drycker påverkar läkemedlets helande effekt negativt. För tiden för Spemanns terapi måste du ge upp alla dåliga vanor.

Spemane med prostatit

Studier har visat att användningen Speman Speman forte och positivt visat sig vid behandling av prostatit. Medlen tolereras enkelt av patienterna och har också en minimal mängd biverkningar.

Vid applicering av läkemedlet reducerar symtom på inflammation i prostatakörteln, normaliserar prostatan, vilket resulterar i förbättrade erektioner, ökad potens och kvaliteten på manlig sexuell liv.

Prisvärda priser på Spemann

Hur kostar Speman på ryska apotek? Du kan köpa produkten för 230-250 rubel per förpackning i 100 st. På olika platser kan läkemedlet beställas till ett pris av 200 rubel.

Många patienter som fick hjälp av Spemann noterade det positiva resultatet inte bara för att förbättra kvaliteten på sexuellt liv utan också för att minska symptomen på prostatit och prostata adenom. De som använder botemedlet under en längre tid är mer benägna att bli barn.

Vem sa att det är omöjligt att bota prostatit?

Har du en PROSTATE? Redan mycket pengar försökt och ingenting hjälpte? Dessa symtom är bekant för dig inte av hearsay:

 • konstant smärta i underlivet, skrotum;
 • svårighet att urinera
 • sexuell dysfunktion.

Det enda sättet att använda? Vänta och inte agera med radikala metoder. Prostatit kan vara CURED! Gå till länken och ta reda på hur specialisten rekommenderar behandling av prostatit.

Speman

Beskrivningen är aktuell på 2014/06/03

 • Latinska namn: Speman
 • ATX-kod: G04BX
 • Aktiv beståndsdel: Kombination av ämnen
 • producent: Himalaya Drug, Indien

struktur

1 tablett Himalaya Speman är: pulver Salladsfrön och bönor av sammet - 16 mg vardera, knölar manlig orkester - 65 mg, frön long-leaved astrocant 32 mg; av mosaikguld (suvarnavanga) - 16 mg; extrakt: frukt skurkar av krypande, rötter Argir vacker, stjälkar netchattering - 32 mg vardera Pearl Parmelia thallus 16 mg.

I form av hjälpämnen i tabletten är: mikrokristallin cellulosa, natriumkarboximetylcellulosa, krospovidon, magnesiumstearat, aerosil (kolloidal kiseldioxid).

Typ av problem

Tabletter av brun färg för 100 st. i en polyetenflaska.

Farmakologisk aktivitet

Drogen Spemant av vegetabiliskt ursprung. Minskar urineringstörningar och stagnation vid hyperplasi av prostata godartad karaktär.

Drogen stimulerar spermatogenes, sänker viskositeten hos spermier och ökar rörligheten hos spermier.

Farmakodynamik och farmakokinetik

Datainsamling är omöjligt eftersom drogen är en komplex åtgärd.

Indikationer för användning

 • vid symptomatisk behandling hyperplasi av prostata godartad genesis;
 • saktning av spermierotilitet
 • oligospermi.

Kontra

Biverkningar

Det kan finnas allergiska reaktioner.

Instruktioner för användning av Spemane (Metod och dosering)

Hur tar man drogen? Använd 2 tabletter tre gånger om dagen, följt av en jämn minskning av dosen. Anvisningarna för Spemann indikerar den behandlingen i fallet med oligospermi spendera upp till sex månader.

överdos

interaktion

Samtidigt möte med Tentex Forte ökar effekten av behandlingen.

Försäljningsvillkor

Finns utan recept.

Förvaringsförhållanden

När temperaturen observeras från 10 till 30 ° C, på en torr plats, borta från barn.

Utgångsdatum

analoger

Spemane eller Spemane Forte - vilket är bättre?

Spemane Forte är avsedd för behandling impotens Hos äldre män, medan spemane har en effekt i stagnation med prostatit, förbättrar spermatozoas kvalitet och funktion.

Recensioner av Spemane

Det finns läkares recensioner om Spemane, som en förberedelse som nästan dubblerar antalet aktiva spermatozoer. Ofta föreskrivs det av andrologi på prostatit och adenom, eftersom piller underlättar urinering.

Spemane är också effektivt för män infertilitet. Det finns många recensioner om drogen Speman från de kvinnor som hjälpte till att bli gravid. Deras män tog medicin för att förbättra spermiermotiliteten. Många människor kallar fördelen att läkemedlet är växtbaserat.

Pris Spemana, var du kan köpa

Pris Spemana i Ryssland är från 235 till 299 rubel. för 100 tabletter, i Moskva kan du köpa för 235 rubel.

Att köpa Speman i Minsk är inte möjligt, det är inte tillgängligt på apotek, men du kan köpa i Ukraina - kostnaden för drogen från 72 till 84 UAH.

Instruktioner för att använda Spemann med priser och recensioner

Kronisk prostatit är den vanligaste urologiska sjukdomen. Och, tyvärr, läkarna själva rankar honom bland de svåraste att bota. Några symptom plågar män i årtionden. Förutom smärta och dysuri, kännetecknas denna sjukdom av sexuell dysfunktion, vilket inkluderar en minskning av libido, erektil dysfunktion, ejakulation och orgasm. Det finns också ett brott mot kvaliteten på spermier, vilket kan göra en man med prostatit infertil. För att behandla sådana problem kan du börja ta Spemann.

För den som inte är bekant med det här verktyget är den här artikeln avsedd. Från det vet du när och hur man tar Speman enligt instruktionerna, om han har kontraindikationer, vad är hans pris, vad skrivs om honom i recensionerna och varför sådana recensioner är positiva.

Varför är det effektivt?

Utgående från det faktum att man med prostatit ofta drabbas av erektil dysfunktion, är det väldigt faktiskt att under behandlingens gång införa medel för att förebygga eller eliminera sexuella störningar. Läkare och patienter som föredrar ger läkemedel med naturliga ingredienser i kompositionen, eftersom de har minst kontraindikationer och biverkningar.

Spemann, Spemann Forte, Tentex, Tentex Forte, Himkolin, Tribestan, Bioprost, Prostacor och andra analoger kan klassificeras som sådana medel. I denna serie besitter Spemann den mest uttalade prostanatropiska effekten och hans variation med Fortes prefix i titeln. Genom dess sammansättning och effekten det ger, är det bättre än många analoger.

Frågan är naturlig - vad är skillnaden mellan Spemann Fortes tabletter från den klassiska Spemann? Indikationer, kontraindikationer, komposition, användningsanvisningar, principen om deras handlingar är desamma. Skillnad endast i doseringen av komponenter - Forte är kraftfullare, så det ordineras av läkare för svårare sjukdomar (till exempel med oligoasthenozoospermi). Sammansättningen av läkemedlet är som följer:

Sammansättningen av Speman

Handlingen, fördelen

Dosering i klassisk Spemane i mg

Dosering i Spemane Forte i mg

Enkel smärtstillande effekt, hjälper till att göra en starkare erektion, innehåller många vitaminer

De hjälper från de nattliga föroreningarna, påverkar de nervcentraler som är ansvariga för erektion.

Fröer av Långblad Astercantum

Ha antiinflammatorisk, anti-edematös effekt.

Fröer av flätande bönor av kliande

Karakteriserad av decongestant och diuretic action.

Förbättrar erektionen genom att minska tröskelvärdet för sexuella centra.

Extrakt av parmelia pärla

Det förbättrar ejaculation, hjälper till att stimulera spermatogenes, innehåller många vitaminer.

Arguire extrakt vackert

Vid applicering bidrar det till att minska stillastående formationer i prostata.

Frukt av skurkar av krypande

Förbättrar den funktionella aktiviteten och motiliteten hos spermatozoa, vilket innebär att graviditeten hos en kvinna kommer att bli lättare, även om en man har prostatit.

Utdrag av stjälkar mesh

Minskar smärta som följer med erektion och ejakulation, har en återställande effekt på grund av ett stort antal vitaminer.

På bilden nedan kan du se hur originalt paketet ser ut (kom ihåg bilden innan du går till apoteket - det här sparar dig från att köpa en förfalskning, vars tillämpning inte kan hjälpa men att skada):

När du köper drogen, var uppmärksam på förpackningen, det finns många fall av förfalskning av drogen.

Bevisat resultat

Uttalandet att Speman och hans förstärkta Forte-variation är mer effektiva än sina naturliga motsvarigheter är inte bara ord. Detta uttalande stöds av yttrandena från de läkare som utförde de kliniska studierna av läkemedlet. Vid den VIII All-Russian Urologikonferensen "Man och medicin" presenterades experimentella data, där 100 patienter med diagnos "kronisk prostatit" tog frivillig del.

Experimentet var följande: Läkarna delade volontärerna i två grupper. En behandlingsprocess togs inte av Speman, den andra gruppen tog samma tabletter som den första gruppen, men dessutom drack hon Spemana piller. Vid slutet av behandlingstiden gjordes undersökningar av prostatakörteln hos män som är mottagliga för prostatit:

Mätad data och

Vad är normen

Beträffande patienter före behandling

Medelvärden av parametrar hos patienter efter behandlingens gång

Första gruppen
(utan Spemann)

Andra gruppen
(med Spemann)

Tredje gruppen
(med Spemann Forte)

International Index of Erectile Function (ICEF)

26 eller fler poäng

Prostatvolym enligt ultraljud, i kubikcentimeter

Inte mer än 26 kubikcentimeter

Över 26 kubikcentimeter

15 miljoner / ml och högre

Förutom att förbättra resultaten efter användning har Spemann en annan fördel jämfört med analoger - detta läkemedel tolereras väl av män, utvecklingen av biverkningar är extremt sällsynt. Och dess enda kontraindikation är allergi mot komponenter i kompositionen.

Läkemedlet har mycket få kontraindikationer och mycket få fall av biverkningar.

Du måste ha tålamod

Om minskningen av smärtssyndrom och minskad dysuri vid behandling av prostatit sker tillräckligt snabbt, är restaureringen av erektion, ejakulation och fertilitet mycket långsammare. För att förändringarna ska visas bör en fullständig kurs slutföras, vilket i fråga om Speman-läkemedlet kan vara flera månader (förbättring kan ske tidigare, men för att lösa resultatet måste du slutföra kursen).

Enligt bruksanvisningen bör Spemann tas:

 • För att förbättra styrkan, försvagad prostatit är den rekommenderade dosen 2 tabletter 2 gånger på den första dagen av intaget, drick sedan 1 tablett 2 gånger dagligen efter måltid. Kurs - inte mindre än 1 månad.
 • Vid infertilitet är Spemanns dos 2 tabletter 3 gånger om dagen efter måltid i 4-5 månader.
 • För att förbättra erektilfunktionen, som försämras av svåra sjukdomar som oligoastenozopermia, krävs en långvarig användning av Spemann - den kan förlängas upp till 6 månader.
 • För förebyggande är det också tillåtet att ta Spemann. Till exempel kan män som är engagerade i bodybuilding och tar steroider märka en försämring av styrkan. I detta fall rekommenderas de att gå igenom förebyggandet av Spemanns naturliga botemedel inom en månad och gå till kroppsbyggnad utan att ta hormoner.

Den exakta varaktigheten av läkemedlet bestäms av den behandlande läkaren beroende på graden av svårighetsgrad, sjukdomsvaraktigheten, såväl som patientens allmänna tillstånd och de medföljande sjukdomarna.

Vad är priserna?

Om du är intresserad av att jämföra Spemanes pris med kostnaden för analoger, här är jämförelsetabellen:

Herbal remedy Spemann: bruksanvisningar, recensioner av läkare och specialister

Tvärtemot vad många tror att endast den kvinnliga kroppen tillbringar mycket energi och ansträngning för att fortsätta loppet, den manliga kroppen kräver också en hel del näringsämnen och energikostnader.

För full spermatogenes - bildandet av sexceller, behåller deras vitalitet och ger rörlighet vitaminer, mineraler och gynnsamma förhållanden behövs.

Manlig fertilitet är mycket sårbar, och under påverkan av många skadliga faktorer kan störningar uppträda på ett eller annat stadium i reproduktionssystemets funktion.

För att eliminera sådana intima problem måste du gå till doktorn och ta speciella mediciner. En av dem - Spemann, bruksanvisningen för män som beskrivs nedan, kan också hjälpa till med att eliminera låg manlig fertilitet.

Sammansättning och farmakologiska egenskaper

Denna produkt finns i form av tabletter, med en brun färg av olika nyanser, med impregnering.

Preparatet Spemann har en övervägande naturlig sammansättning:

 1. Suvarnavang växtpulver;
 2. frön av flätande kliande bönor;
 3. frö av astringent long-leaved;
 4. pulveriserad gräsfrösalatkompass;
 5. extrakt av ansjovisens frukter krypande;
 6. thallus lichen parmelia pärla;
 7. extrakt av en vacker Argyrea rot;
 8. stammar av växten;
 9. pulverknölar av plantan orchus maskulin;
 10. Hjälpkomponenter: krospovidon (för att öka tillgängligheten av existerande ämnen), natriumkarboximetylcellulosa (som stabilisator), Aerosil (förtjockningsmedel), magnesiumstearat (emulgeringsmedel), mikrokristallin cellulosa (eller kostfiber.

I den manliga kroppen har detta läkemedel en flerriktad effekt. Det tar bort inflammation, förbättrar prostatakörteln, undertrycker stagnerande fenomen i den. Det hjälper till att behandla urineringstörningar som är förknippade med prostata patologier, har en diuretisk effekt, vilket minskar puffiness.

I reproduktionssektorn reducerar Speman viskositeten hos spermier, ökar aktiviteten hos spermatozoa, intensifierar deras bildning.

Förutom att direkt påverka reproduktionssystemets organ påverkar det också de nervcentraler som styr processerna i samband med den manliga sexuella funktionen. Effektiva komponenter påverkar kvaliteten och varaktigheten av samlag. Således bekämpar läkemedlet fullständigt mot negativa processer som kan påverka människors hälsa i allmänhet och fruktbarhet i synnerhet.

Indikationer och kontraindikationer

Läkemedlet tas med sådana problem i människors hälsa:

 1. oligospermi och associerad med manlig infertilitet (en liten mängd utsöndrad sperma);
 2. hyperplasi av prostata (godartad);
 3. lågmotorisk aktivitet hos spermier
 4. låg sædviskositet.

Kontraindikationer för användning av Spemane är förknippade med individuella manifestationer av allergi mot komponenterna i läkemedlet. Dessutom, allvarlig sjukdom i hjärt-kärlsystemet, hjärnan, urinvägarna - detta är anledningen till ytterligare samråd med läkaren om säkerheten att ta ett sådant läkemedel. Upp till 18 år kan detta verktyg inte användas.

Applikationsfunktioner

När man talar om Speman beror läkemedlets tillämpningsmetod direkt på patientens diagnos:

 1. prostata dysplasi: 2 tabletter 2-3 gånger om dagen, minska sedan gradvis dosen.
 2. oligospermi följt av manlig infertilitet - 2 tabletter två gånger om dagen, i 4-6 månader.

Det finns bevis för att samtidig applicering av Spemann och Tentex Forte hos patienter med oligospermi ökar effektiviteten av behandlingen.

Hur man tar Spemane - löser den behandlande läkaren. Han väljer systemet, och det är troligt att det under behandlingsperioden kan justeras, beroende på de resultat som uppnåtts. Ändra inte dosen av läkemedlet Spemane själv - behandlingsförloppet rekommenderas av läkaren, det är farligt att bryta mot, trots alla påståenden att produkten på en naturlig växtbas är nästan säker.

Biverkningar och överdosering

Prostatit är rädd för denna agent, som eld!

Du behöver bara ansöka.

Läkemedlet Spemann-biverkningar kan orsaka i form av en allergisk reaktion vid individuell intolerans av någon del av tabletterna.

Det är möjligt att i vissa patienter kan det finnas reaktioner från nervsystemet, uttryckt i svaghet, yrsel.

Officiellt har fall av överdos av detta läkemedel inte registrerats. Om dosen har överskridits och patienten börjar utveckla ångestsymtom (det kan vara kräkningar, svaghet, hudutslag), är det nödvändigt att sluta använda läkemedlet och utföra symptomatisk behandling.

Alla manifestationer som kan vara biverkningar eller symtom på överdosering ska rapporteras till läkaren. Om patientens tillstånd plötsligt försämras måste du ringa en ambulans.

Expertrecensioner

Specialister som förskriver Spemane till sina patienter markerar positiva förändringar i människors hälsa.

Många recensioner tyder på att symptomen på prostatit blir mindre uttalade, ökningen av sexceller - mer intensiv och stabil, ökar sexuell lust. Många patienter upplever en förbättring av erektionen.

Å andra sidan finns det också mindre positiva recensioner. Vissa experter uppmanar att inte överväga detta botemedel en panacea och glöm inte att detta bara är ett biologiskt tillskott. Ibland associerar läkare förbättringar i den reproduktiva sfären, inte med själva läkemedlets handling, utan med den psykologiska stämningen hos mannen själv, hans självföreslag på grund av förtroendet för läkemedlets effektivitet.

Vid allvarliga misslyckanden i människans hälsa kan denna beredning inte medföra märkbara framgångar i behandlingen. Dessutom finns det alltid risk för biverkningar från någon av komponenterna, och det finns ett stort antal av dem i Spemane.

Patientrecensioner

Det finns många recensioner av Speman drog från män, liksom deras sexuella partners.

Vissa patienter berättar att spermogrammet började förbättras vid behandling. Andra delar sin framgångsrika erfarenhet, när resultatet visas - en efterlängtad graviditet börjar.

Män noterar ökningen av erektilfunktionen, i samband med vilken den psykologiska sidan av förhållandet med partnern förbättras och självkänsla.

Till salu finns förberedelser med ett namn, men utgiven av olika tillverkare. Den ursprungliga originalversionen är indisk produktion. Sådana tabletter har som regel mer positiv feedback än deras analoger av rysk eller annan utländsk produktion.

Tiden för vilken effekten inträffar indikerar patienter olika. Någon har tillräckligt med månad att ta drogen, någon tar det i ett halvt år. Resultatet beror på de initiala uppgifterna för de män som var före behandlingen.

Men kostnaden är relativt låg, så ekonomiskt är denna behandling vanligtvis inte svår.

Patienter noterar också att effekten av behandling med örtberedning kan vara väldigt instabil.

Användbar video

Hur man ökar aktiviteten hos spermatozoa genom folkmetoder:

Medicin på basis av plantor, utvärderar många patienter mycket, eftersom de är tillverkade av naturliga komponenter med minimal tillsats av kemiskt syntetiserade komponenter. Men helt beroende av sådana droger rekommenderas inte, eftersom de har en mjukare och långsammare åtgärd. Allvarliga patologier i något organ kräver intensiv terapi, som inte kan utföras med hjälp av biologiska tillskott. Användningen av dessa läkemedel samtidigt med grundläggande terapi eller med mindre hälsoproblem kan emellertid ha en positiv effekt på fysisk och psykologisk hälsa.

 • Eliminerar orsakerna till cirkulationsstörningar
 • Försvinner försiktigt inflammation inom 10 minuter efter att ha tagits

Spem för män: bruksanvisningar för behandling av prostatit

Spem skapas av tillverkaren på grundval av växtkomponenter, på grund av vilka det utövar antiinflammatoriska, decongestanta och diuretiska effekter på vävnadsceller. Detta högaktiva medel är ordinerat som en del av behandlingen av akut och kronisk inflammation i prostata.

Speman män förbättrar erektion sedan hans upptagande en minskning i tröskeln retbarhet av de sexuella centra, och normaliserar utlösningen processen, stimulerade spermatogenes, elimineras den befintliga stagnation i prostatakörteln, ökad aktivitet och hastigheten för förflyttning av spermier. Läkemedlet tar också bort puffiness i epitelet, reducerar smärtssyndromet.

När du skapar läkemedlet är det inte skadligt för människors hälsa.

I sammansättningen av denna medicinering finns närvarande komponenter av naturligt ursprung i en mängd av 9 st. Det extrakt, frön, frukter, pulver och extrakt från roten hejda följande anläggningar: orkidéer manliga asterkant longifolia, sallad kompass, sammet bönor kliande, mosaik guld, argireya vackra, Tribulus, leptadeniya nät, Parmelee Pearl.

Spemane visas i diagnosen prostatit av olika grad av försummelse. Vid första etappen av prostatahyperplasi av godartad etiologi bidrar drogen till att minska organets storlek och förbättra urinflödet. Detta eliminerar i sin tur obstruktiva och irriterande symtom på sjukdomen.

På grund prostatotropic effekter, hög effektivitet när det gäller att återuppta parnings funktion och fertilitet hos patienter med kronisk prostatit Speman vunnit bred popularitet som ett profylaktiskt mot prostatacancer återfall.

Dessutom används detta läkemedel för problem med sexuell kraft, erektion och låg spermieantal hos män.

Under testningen av Spemann tabletter fanns inga fall av biverkningar, men läkemedlet bör inte tas till de personer som är allergiska mot läkemedlets komponenter. Därför, innan du köper läkemedlet, måste du bekanta dig med dess sammansättning och noggrant studera bruksanvisningen.

Under alla omständigheter ska du inte ta p-piller ensam utan att ordinera läkaren, vilket ökar den otillåtna rekommenderade dagliga dosen.

Detta läkemedel demonstrerar hög effekt hos sjukdomar hos den manliga sexuella sfären: prostatit, prostatisk dysplasi, infertilitet, sexuell dysfunktion.

 • Speman. Tilldela 2 tabletter 2 gånger om dagen;
 • Spemane Forte skiljer sig från Sperman i närvaro av alkaloider i rötterna av Rauwolfia serpentin. Mottagningens gång är liknande.

Övning visar att Spemane är effektivare för behandling av prostatit.

Formutsläpp: preparatet tillverkas i form av tabletter av 100 st. i flaskan.

Speman i prostatit: hur man behandlar läkemedlet och vad är analogerna

Den inflammatoriska processen i prostatakörteln kallas prostatit.

Denna sjukdom diagnostiseras idag ganska ofta bland patienter i olika åldersgrupper och kan vara akuta såväl som kroniska.

För dess behandling används ett stort antal olika läkemedel, men inte alla läkemedel visar hög effekt av kampen mot prostata sjukdom.

Ett av de mest effektiva läkemedlen, som skapats på grundval av växtkomponenter, är läkemedlet Spemann.

Spemane med prostatit förskrivs uteslutande av en kvalificerad specialist efter diagnos av patienten och leverans av aktuella analyser.

Det finns sådana system för att ta emot Spemann:

 • När man diagnostiserar en manlig hyperplasi av prostata bör den godartade typen av p-piller dricka 2 st. 2 gånger om dagen. Varaktigheten av behandlingen bestäms av en specialist och varierar inom 16-24 veckor. Vid den följande tiden ska dosen sänkas, vilket ger en underhållsnivå.
 • När man konstaterar närvaron av en representant för det starkare könet av infertilitet, tas läkemedlet 2 tabletter 2 gånger om dagen. Mottagningens gång är densamma.

Med användning av ett mycket effektivt växtbaserade ingredienser i kompositionen, p-piller hjälper till att minska inflammation och svullnad av prostatan epitel, leder detta till en minskning av urinblåsan och urinelimineringsproblem. Dessutom kan medlet förbättrar processen för spermatogenes, ökar aktiviteten av spermier, sädesvätska kondensering, som i allmänhet förbättrar patientens tillstånd.

Priset för Spemane i olika apotek i landet varierar mycket: från 700 rubel till 1200 rubel per 100-tablettflaska.

Liknande i komposition och grad av effektivitet i kampen mot prostatit är sådana läkemedel som Tentex Forte och Himkoline. Men Spemant Forte skiljer sig något från Speman i sin sammansättning, som redan nämnts ovan.

Nästan alla recensioner om Speman-läkemedlet är positiva. Många patienter noterar läkemedlets höga effektivitet i kampen mot prostatahyperplasi, prostatit och sexuella problem.

Här är några liknande exempel:

"Maka blev utnämnd till Speman för korrigering av spermogramindex. Patologiska spermatozoa detekterades 75%. Han tog drogen 2 tabletter 3 gånger om dagen i 2 månader. Och redan på kort tid visade det upprepade spermogrammet förbättring av resultaten av livskraften hos spermier och en minskning av antalet deformerade individer. Och efter en stund blev jag gravid. "

"Min man utsågs till Speman. Efter 2 månader att ta drogen passerade jag spermierna för analys - resultaten förbättrades väsentligt. "

Speman

Blanketter för frisläppande

Instruktion av spem

Spem - ett komplext läkemedel av naturligt ursprung, efterfrågan vid behandling av "manliga" problem (prostataförstoring, försämrad spermbildning). Problem med uppfattningen till en eller annan grad uppstår i vart femte gifta par. I nästan hälften av fallen är mannen skyldig. Orsaken till försämringen av männs reproduktiva förmågor är en hel uppsättning faktorer, bland annat ledande roll upptas av ett brott mot spermierbildning. Läkemedlet Spemane har en beprövad egenskap för att förbättra manlig fertilitet. Läkemedlet ökar rörligheten för spermatozoa och minskar antalet defekta prov. Dess effektivitet har visats i ett antal studier. I en av de kliniska prövningarna användes Spemane hos personer som lider av oligo- och astenozoospermi. Innan testet började undersöktes alla deltagare för sperma och kontrollerades för hormonell status. Laboratorietester utfördes för alla WHO-krav. Deltagarna tog Spemann två gånger om dagen för två tabletter i 90 dagar. Kontrollanalyser av seminalvätska med bestämning av spermdensitet, rörlighet och morfologi hos spermatozoa utfördes månadsvis. Efter tre månaders läkemedelstester visade analysen en signifikant ökning av antalet spermatozoer, liksom en förbättring av deras morfologi med 5%. Medelvärdet av testosteron ökade med 37%. Tätheten av spermatozoa ökade trefaldigt. Efter en farmakoterapeutisk kurs på tre månader blev 15% av deltagarna i studien gravid. Studieresultaten bekräftar dess effektivitet vid behandling av manlig infertilitet: drogen ökar densiteten och spermiernas rörlighet, förbättra deras funktionella och anatomiska egenskaper, med andra ord, det har en positiv effekt på de viktigaste manliga reproduktionsförmåga.

Spemane normaliserar testosteronnivåerna hos män med nedsatt reproduktionskapacitet.

Ett annat medicinområde där Speman används framgångsrikt är behandling av inflammatoriska sjukdomar i prostata, inkl. kronisk prostatit. Detta är den vanligaste urologiska sjukdomen. Trots svårighetsgraden av problemet kvarstår effektiviteten av behandlingen för kronisk prostatit deprimerande låg. Om smärtlindringen och minskningen av svårighetsgraden av urinproblem uppträder relativt snabbt, kan det inte uppnås någon återställning av erektila och reproduktiva förmågor alls. Regelbundna fall av återkommande sjukdom vittnar för vikten av att konsolidera de positiva resultaten som kan uppnås under läkemedelsbehandling. Baserat på detta problem, särskilt relevant är att skapa och införa läkemedel (i synnerhet - av naturligt ursprung), vilket skulle hjälpa till att behandla och förebygga sexuella störningar hos patienter som lider av inflammatoriska sjukdomar i prostata. En sådan medication är Spemann. Dess komplexa komposition, inklusive 10 växtkomponenter, ger läkemedlet antiinflammatorisk, diuretikum, dekongestantverkan. Läkemedlet förbättrar kvaliteten på erektion, normaliserar ejakulation, stimulerar spermbildning. I det inledande skedet av prostata adenom Speman normaliserar storleken av prostatan, underlättar uttömning av urin, förbättrar de reologiska egenskaperna hos spermier (ökar dess fluiditet). Den genomsnittliga behandlingen bör vara mellan 4 och 6 månader. Effektiviteten av behandlingen kan förbättras genom att kombinera Spemann med läkemedlet Tenteks forte