Huvud
Skäl

Analoger av Spemann

Under de senaste decennierna har det varit en sorglig trend i försämringen av den sexuella hälsan hos det starkare könet. Dålig ekologi, dåliga vanor, ökad stress leder till att män har problem i den intima sfären och svårigheter med uppfattningen. Allt oftare vänder sig unga manliga representanter till klagomål om reduktion av erektion och försämring av reproduktiva förmågor till läkare. Den nuvarande situationen leder till framväxten på läkemedelsmarknaden av ett stort antal läkemedel för behandling av sexuella dysfunktioner.

Bland det stora utbudet av läkemedel som är avsedda för återställande av reproduktiv funktion hos män är det svårt att hitta en verkligt effektiv lösning. En av de mest effektiva läkemedel för behandling av intimal problem, och det är Speman analog Speman Forte - medel på grundval av naturliga ingredienser som används i prostata adenom, störningar i mognaden av manliga könsceller. Läkemedel kan användas som separata mediciner, och tillsammans med andra droger.

Sammansättning och verkan

Speman innefattar ayurvediska örter kombineras samman medikament destination och mineraler normalisera FSH och LH-nivåer, positivt påverka tillväxten av hypofysceller som med fördel påverkar möjligheterna att föreställa sig en stark kön.

Åtgärder Spemann har på genitalfunktionen hos män:

 • stimulerar hemodynamik
 • aktiverar bildandet av mogna manliga sexceller
 • neutraliserar inflammatorisk process;
 • förbättrar blodcirkulationen i det lilla bäckenet;
 • har en terapeutisk effekt i prostata adenom.

Det är värt att notera att Spemann Forte inte används för att förbättra förmågan att bli gravid hos män. Läkemedlet framställs i en fast, brunfärgad fast doseringsform.

Spemane Forte och Spemann

Preparat har nästan identiska namn och komposition, men de har olika farmakologiska effekter. Den största skillnaden mellan droger - i ett annat förhållande av ingredienser. Och om Speman syftar till att förbättra kvaliteten och kvantiteten av spermier, utnämningen av dess analoga - Speman Forte - förbättra kvaliteten på intima relationer, i synnerhet hos män äldre än medelåldern, har problem med den sexuella sfären.

Genom att följa problemet med vilket patienten tillämpade, föreskriver läkaren läkemedlet som hjälper henne att lösa det.

Våra läsare rekommenderar

Vår regelbundna läsare blev av med PROSTATIT genom en effektiv metod. Han kontrollerade det på sig själv - resultatet av 100% - ett fullständigt bortskaffande av prostatit. Detta är en naturlig honungsbaserad lösning. Vi kollade metoden och bestämde oss för att rådgöra med dig. Resultatet är snabbt. DEN EFFEKTIVA METODEN.

analoger

Förutom läkemedlet Spemann och Spemann Forte finns ett stort antal läkemedel på den farmakologiska marknaden, vars verkan syftar till att återställa manlig styrka och härdning av infertilitet. Här är några lika välkända och effektiva analoger av Spemann:

Några av läkemedlen skiljer sig från kompositionen från Spemann, men de strävar efter samma mål.

Spermaplant

Spermaplant - ett aktivt tillskott till mat, utformat för att förbättra reproduktiva förmågor hos män genom att aktivera spermier och deras gödningsmedel. Innehållet i läkemedlet innefattar:

 • Nettle extrakt, förbättrar sexuell lust, har en diuretisk effekt, vilket är ett utmärkt förebyggande av prostata sjukdomar.
 • Taurin är en aminosyra som ökar aktiviteten och vitaliteten hos spermatozoa.
 • Arginin är ett stimulansmedel för bildandet av manliga sexceller.
 • Carnitin är ett tartrat, som är den viktigaste beståndsdelen i spermatozoa, vilket garanterar deras utveckling och vitalitet.
 • Fruktos - förbättrar spermiernas fertilitet. Det är en energikälla för ejaculerade spermier.
 • Citronsyra - katalyserar oxidationen av kalorier, ger mat till kroppen.

Frisättningsformen - för 10 påsar som väger 3,5 g. Priset på Spermapplant är ganska lågt, vad gäller effektivitet är läkemedlet inte sämre än dess motsvarigheter. Vilket är bättre - Spemann eller Spermaplant kan inte entydigt anges. Enligt patientens återkoppling visade båda agenterna sig positivt vid behandling av infertilitet.

Tribestan

Denna fytopreparation har ett bredare handlingssätt. Det används för att behandla impotens, manlig och kvinnlig infertilitet, ateroskleros förebyggande, i allvarlig fysisk stress, som ett stärkande medel såväl som samterapi varicocele hepatoprotector Aescusan. I hjärtat av medicinen är ett extrakt av gräs krypande ankare. Den viktigaste aktiva komponenten - protodioscin, som bildas i kroppen, går in i en kemisk reaktion med andra komponenter i Tribestan. Det är tack vare protodioscin att läkemedlet kan främja produktionen av manliga hormoner hos män och kvinnor - hos kvinnor. Förutom normalisering av hormoner har läkemedlet ett antal andra egenskaper:

 • har antibiotikum, antiviral och antiinflammatorisk effekt;
 • sänker kolesterol i blodet;
 • tar bort svullnad i könsorganen;
 • aktiverar förmågan att bli gravid och sexuell lust;
 • har en antifungal effekt.

Vad man ska välja är Spemann eller Tribestan som regel mycket svårt, eftersom båda fonderna har en liknande sammansättning. Oftast guidas patienterna av priset - Spemane kostar nästan 3 gånger lägre.

Det är värt att notera att Tribestan ofta tar idrottare att bygga muskler och öka testosteron i blodet. För att skydda levern med drogen används Liv-52.

Spermaktin

Spermaktin är ordinerat för män som har svårt med barnets uppfattning. Sammansättningen av läkemedlet innefattar L-karnitin och fruktos. Oftast används botemedlet som en del av kombinerad infertilitetsbehandling av okänd etiologi. Läkemedlet förbättrar de morfologiska parametrarna av spermier, ökar mängden spermier och används framför allt före reproduktiva metoder. Effekten av Spermactin har kliniskt bevisats och bekräftats av många resultat. Således förbättrades sammansättningen och kvaliteten hos sperma med långvarig användning flera gånger.

Läkemedlet normaliserar utvecklingen av spermatozoa, ökar deras rörlighet. Förvärv av ett av metoderna - Spemane eller Spermaktin, är det nödvändigt att ta hänsyn till deras skillnader: Spermaktin har många biverkningar och kontraindikationer.

Kostnaden för båda drogerna är något annorlunda.

Spematon

Spematon kallas också Sperton. Läkemedlet är ett vitamin mineral komplex som återställer männs sexuella funktion, ökar livskraften hos spermatozoa och sannolikheten för uppfattningen. Oftast är läkemedlet ordinerat som en profylax under graviditetsplanering. Spematon och Spemann kan användas samtidigt. Båda läkemedlen visade goda resultat vid förbättring av spermier som viskositet, rörlighet och volym.

Vad är likheterna mellan Spematon och Speman? Drogerna har en liknande komposition och farmakologisk effekt, behandlar framgångsrikt infertilitet, förbättrar index och motorisk förmåga hos spermatozoa. Skillnaden mellan droger är bara i pris: Spematon kostar mer än flera gånger.

Hur man inte misstar med valet av drogen kommer att leda en kvalificerad specialist. Skaffa läkemedlet bör vara på officiella webbplatser eller i beprövade apotek: på tvivelaktiga hyllor säljs ofta en falsk.

Vem sa att det är omöjligt att bota prostatit?

Har du en PROSTATE? Redan mycket pengar försökt och ingenting hjälpte? Dessa symtom är bekant för dig inte av hearsay:

 • konstant smärta i underlivet, skrotum;
 • svårighet att urinera
 • sexuell dysfunktion.

Det enda sättet att använda? Vänta och inte agera med radikala metoder. Prostatit kan vara CURED! Gå till länken och ta reda på hur specialisten rekommenderar behandling av prostatit.

Spemann - instruktionsbok, recensioner, analoger

Speman - en relativt billig drog, vilket hjälper till att eliminera många av de problem i det reproduktiva systemet av män, bland annat inflammation, impotens symptom, störningar i spermieproduktionen och de sjukdomar som är förknippade med prostatakörteln.

Läkemedlet är tillverkat på en naturlig växtbas, vilket förklarar dess popularitet. På grund av dess prevalens uppträdde idag många olika analoger av Spemann-tabletter.

Sammansättningen av Speman

Spem är en modern kombinerad botemedel i en kompetent utvald komposition, av vilken endast växtkomponenter ingår. Läkemedlet produceras uteslutande i tablettform. Tabletterna har en karakteristisk blommig färg - grönbrun. Varje förpackning innehåller 100 tabletter. Varje tablett innehåller följande komponenter:

 • Strawberry orchis av hanen. Denna växt har en utmärkt effekt på hankroppen, vilket skyddar prostata från olika stimuli. Dessutom tillåter orkidéerna inte prostata vävnaderna att expandera, så denna åtgärd används ofta i folkmedicin.
 • Asternant longleaf. Fröer av denna växt är också en del av Spemann. I grund och botten används ett sådant medel i folkmedicin som ett diuretikum, men astermant är också en stark afrodisiakum, så det kan hjälpa till vid behandling av impotens.
 • Kompassförkläde. Från denna växt tas endast frön som har slipats i pulver. Det är viktigt att växten själv är giftig, så endast fröna används för medicinska ändamål. Läkemedlet har en positiv effekt på männs sexuella funktion.
 • Kliande sammetbönor. Växtfrön kan normalisera den hormonella bakgrunden hos en man, vilket är en garanti för sexuella organens normala funktion och ökad sexuell lust.
 • Krympande ankare. Frukterna av denna växt har en allvarlig effekt på produktionen av testosteron. Eftersom effekten är väldigt stark, ta denna åtgärd med försiktighet.
 • Suvarnavang. Denna växt har tonisk effekt och ger kroppsenergin.
 • Mätprovning. Endast stammarna av växten ingår i Spemanns komposition. I grund och botten används de ofta för att lindra inflammation. Men även agenten kan ge kroppens styrka och energi.
 • Pearl Parmelia. Denna växt kan jämföras med en bra lugnande, eftersom det hjälper till att lugna sig och slappna av.

På grund av sin rika komposition har Spemane ett brett spektrum av effekter och kan hjälpa till med olika problem i reproduktionssystemets organ.

Spemana medicinsk effekt

Enligt instruktionerna för preparatet Spemann kan läkemedlet påverka många organ i det genitourära systemet. I synnerhet kan beredningen:

 1. Att stärka en mans sexuella lust och lust.
 2. Eliminera stagnerande processer som har uppstått av en eller annan anledning i organen i det lilla bäckenet, inklusive prostatakörteln.
 3. Hjälp med prostata adenom, normalisering av urineringsprocessen.
 4. För att normalisera funktionen hos manliga testiklar.
 5. Normalisera processen för att producera seminalvätska.
 6. Håll en normal hormonell bakgrund hos en man.
 7. Ha en tonisk och föryngrande effekt på kroppen som helhet.

Således blir läkemedlet Spemann användbart i olika sjukdomar i det manliga genitourära systemet, och kan också vara ett utmärkt medel för förebyggande.

För att öka POTENTIALS och behandla PROSTATIT rekommenderar våra läsare Urologiska patchar. Ur översynen: "Den urologiska gipsen bekämpar sjukdomen från alla håll, eliminerar inte bara symptomen, men också det viktiga, inflammation i sig.

Och speciellt var jag förvånad över det urologiska gipset behandlar hela sjukdomen helt, men inte några av dess delar. Det innebär att det startar en återhämtningsmekanism. Försvinn alla sjukdomar, och det spelar ingen roll - du vet om dem eller inte! Du blir bara bättre.

Indikationer för användning av Spemana

Spemann är som regel ordinerad i närvaro av olika typer av sjukdomar hos det manliga reproduktionssystemet, liksom för brott mot sexuell funktion. De vanligaste sjukdomarna som Speman används för är:

Terapi av sådana sjukdomar kan inkludera andra mediciner eller folkmedicin, Spemann blir ett bra komplement till dem.

Rekommenderad läsning:

Instruktioner för användning av Maxigra;

Okonventionell teknik med en fantastisk effekt!

Kontraindikationer och biverkningar

Eftersom Spemann är en helt naturlig förberedelse, har den inga kontraindikationer än individuell intolerans mot komponenterna. Det är viktigt att komma ihåg att denna komposition innehåller ganska starka naturliga extrakt, vilket kan orsaka en allvarlig allergisk reaktion. Om något liknande hände, är det bättre att sluta använda det

Hur använder du Spemane korrekt?

Enligt instruktionerna påverkar Spemann Fortes läkemedel endast prostatakörteln. I detta fall påverkar läkemedlet, som tillverkaren själv hävdar, också kvaliteten på den seminala vätskan. Skillnaden i beredningar är en något modifierad komposition och en annan procentandel av komponenterna.

Dosering och varaktighet av användningen av denna medicinering bestäms beroende på sjukdomen och graden av dess svårighetsgrad. Till exempel rekommenderas med prostata adenom att dricka 2 tabletter på morgonen och på kvällen. Med tillkomsten av de första förbättringarna minskar antalet tabletter. I genomsnitt varar behandlingen 1-2 månader.

Om en man lider av impotens, ta en tablett tre gånger om dagen. Behandlingen kan också vara upp till två månader. Vid för tidig utlösning måste man dricka 1-2 tabletter tre gånger om dagen. Problemet elimineras efter 2-4 veckor.

För att förbättra kvaliteten på semen måste du ta sex tabletter dagligen och dela dem i tre måltider. Man tror att det är möjligt att uppnå bra spermier efter sex månader efter att ha tagit denna medicinering.

Hur man tar Spem före måltid eller efteråt - det spelar ingen roll, eftersom läkemedlet inte innehåller några giftiga ämnen som kan orsaka irritation i magslemhinnan. Därför kan du dricka Spemanns medicin vid vilken som helst lämplig tidpunkt.

När du tar medicin ska du inte lita bara på din intuition. Varje sjukdom för effektiv behandling kräver konstant övervakning och periodisk diagnos. Det är viktigt att förstå hur effektivt läkemedlet är för en viss organism. Därför rekommenderas det inte länge att engagera sig i självmedicinering, du kan sakna värdefull tid.

Spemane Analogues for Men

I apotek kan du hitta Spemanns analoger, som också blir populära. De vanligaste agenterna med liknande sammansättning och verkan:

Det kan inte sägas att analoger från Spemann Forte har stor skillnad från honom i kompositionen eller exponeringsmekanismen. Emellertid skiljer sig dessa medel avsevärt i pris. Spemanns genomsnittliga kostnad är till exempel 300 rubel och Spemana Forte 250 rubel. Samtidigt överstiger priset på Spermaton och Spermactin Mens droger över 3200 rubel, vilket är en stor skillnad.

Spemane eller Spermaktin?

Som redan nämnts är inflytningsmekanismen och sammansättningen av dessa medel nästan identiska. De hjälper även män att bekämpa impotens och prostata problem. Medlen skiljer sig åt i form av utmatning. Spemane presenteras i form av tabletter och Spermactin i form av en påse på 5 gram. Tja, kostnaden för droger varierar, Spemane kan köpas på ett apotek för 300 rubel per 100 tabletter, och Spermaktin kostar 3200 rubel.

Att säga otvetydigt vad som är bäst att välja är omöjligt. Du kan välja det bekvämaste alternativet och den mest tillgängliga.

Spemane eller Spermaplant?

Spemane och Spermaplant skiljer sig endast från varandra i form av frisättning. I det första fallet - det är tabletter, och i det andra - en påse på 3,5 gram. Att göra ett val måste du handla på bekvämlighetsprincipen. Även kostnaden för droger är helt identisk.

Recensioner av urologer om drogen Spemane

Som regel kan specialister enkelt ordinera läkemedlet Spemane, eftersom det inte orsakar biverkningar och har praktiskt taget inga kontraindikationer. Men många urologer noterar att, sedan

Spem är en helt naturlig lösning, varaktigheten av behandlingen med den är oftast större än vid användning av syntetiska läkemedel. Men Spemann kan användas för att bekämpa impotens, även för män som har hjärtsjukdomar och blodkärl, även om de flesta av metoderna för en sådan orientering helt enkelt är förbjudna att använda dem.

Är överdosering möjlig?

För tillfället finns det ingen information om överdosfall. Men teoretiskt möjliga symtom som illamående, kräkningar, yrsel och utslag av hudutslag. Vid upptäckt av tecken på överdosering är det nödvändigt att avbryta användningen av läkemedlet, kontakta en läkare och använda symtomatisk behandling.

Särskilda instruktioner

Innan du använder drogen rekommenderas att du rådgör med en specialist, speciellt om du har några allergiska reaktioner på din kropp. Läkemedlet är förbjudet för användning av personer under 18 år. Dessutom kan du inte samtidigt ta Spemann och alkoholtabletter. Med andra droger samspelar Spemane bra, det finns inga undantag.

Spem är inte beroendeframkallande och beroendeframkallande, så det säljs fritt i apotek. Du kan köpa tabletter utan läkares recept.

Förvara läkemedlet på ett mörkt ställe, otillgängligt för barn vid rumstemperatur.

recensioner

Paul:

För mig har jag skrivit ut en förberedelse från en impotens. Läkaren erbjöd andra, men jag stannade vid Spemane, eftersom han har en helt naturlig komposition. Effekten kommer inte omedelbart efter tillträde, du måste dricka tabletter 2-3 dagar för att känna resultatet. Men effektens varaktighet är större än för kemiska tabletter. Efter en fullständig behandling försvann också för tidig utlösning, sexuellt liv kom tillbaka till det normala.

irina:

Min man är 38 år, försöker få ett barn länge, men inget hände. Som ett resultat gick till läkare som undersöktes visade det sig att hennes man har infertilitet, problem med framställning av spermier. Vi använde många sätt, men resultatet var inte särskilt. Som en följd uppmanade en gammal urolog honom att köpa Spemann och för tillfället överges försök att bli barn och bara ha ett nöje, när han vill, och inte när det gäller ägglossning. Sex månader efter inträdet blev jag äntligen gravid, båda var glada. Och min man dricker fortfarande piller, bara minskar dosen, de är bra för styrka. Och så, bra förhindrande från alla sår och infektioner.

Har du någonsin lider av problem på grund av PROSTATIT? Döma av det faktum att du läser denna artikel - segern var inte på din sida. Och självklart vet du inte genom att höra vad det är:

 • Ökad irritabilitet
 • Erection problem
 • Nedsatt urinering

Kan problem tolereras? Och hur mycket pengar har du redan "samlat" med ineffektiv behandling? Det är rätt - det är dags att avsluta med det här! Håller du med? Därför bestämde vi oss för att publicera en länk med kommentaren från landets chefsurolog, där han rekommenderar att uppmärksamma ett mycket effektivt botemedel mot PROSTATIT.

Egenskaper hos läkemedlet Spemane och dess effektivitet

Dimensionerna av manlig infertilitet under de senaste decennierna har blivit chockerande i skala. Att vara i en ganska ung ålder är många medlemmar av det starkare könet inte rika för fortsättningen av släktet, lider mer och mindre av sexuella störningar, har patologier i genitourinärsystemet och blir impotenta.

Idag, genom att referera till specialister, har prostatakörteln en dominerande plats, och de medföljande sjukdomar komplicerar urvalet av aktuell och effektiv behandling. Ändå finns läkemedel avsedda att lindra män av hälsoproblem och sexuell impotens i stort antal, de inkluderar Spemann, som kommer att diskuteras i den här artikeln.

Beredningens egenskaper

Denna kombinerade beredning hör till fytodroger. Det hjälper till vid behandling av sexuell dysfunktion, och fungerar som en regulerande potentiell medicin av naturligt ursprung. Han kan korrigera urodynamik i olika kombinationer och för närvarande är ett av de nyaste ayeverdiska tillskott för att förbättra kroppens reproduktiva egenskaper. I sitt naturliga innehåll finns unika mineralkomponenter och medicinska växtbaserade komponenter. Dessa är samma växtbaserade samlingar, vars sammansättning består av de exakta och mest effektiva principerna för ayurvedisk behandling.

Basis, form och utseende

Spem - det är en tablett, utan skal, något konvex från ändarna, en brunaktig nyans med fläckar.

Läkemedlet säljs i 100 stycken i en plastflaska och en kartonglåda.

I en tablett samlas de härdande komponenterna:

 • Manlig hagtorn i knölar, krossad;
 • Långbenad asternant (frön);
 • En kompassnöt i fröna, odlad;
 • Kliande sammet bönor;
 • Suvarnavang pulver;
 • Utdrag ur Arguires hästar är vackert;
 • Frukt av ankare krypande;
 • Stammar mesh;
 • Thallus av parmelia pärla.

Som ni kan se är kompositionen ganska exotisk och med sina egenskaper starka för att hjälpa män att övervinna sjukdomen i samband med sexuell impotens.

farmakologi

Den huvudsakliga terapeutiska effekten av läkemedlet är associerat med prostatotropic inflytande, med förbättringen av mikrocirkulationen och sin egen reproduktion spermomateriala. I terapeutisk kurs Spemann är "repulsion" stagnerande processer inom området prostatacancer, minskad risk för olika oönskade avvikelser i prostatahyperplasi. Spermatozoa "vaknar" och beter sig mer aktivt samtidigt som spermier blir mindre viskösa.

De komponenter som utgör läkemedlet är av naturligt ursprung, och därför på ett helt naturligt och naturligt sätt, påverkar de de viktiga nervbuntarna som är ansvariga för kvaliteten på erektionen. De centrala punkterna i sexuell aktivitet som finns i ryggmärgen korrigeras i deras överexcitation och lugnar sig i väntningssyndromet, utan att minska själva styrkan.

Med tanke på var och en av tillsatsens komponenter separat kan man förstå hur örterna påverkar människokroppen, förstår principen och mekanismen för inflytande.

 1. Orchis tonifierar, kuvert, utesluter krampaktiga manifestationer, samtidigt som kroppen hjälper till i blodet. När manlig impotens verkar som en tonic för blodkärl och vävnader och ett förstärkande medel. Har en fördelaktig effekt efter tunga operationer eller sjukdomar, med utmattning och under en stark svaghet i kroppen.
 2. Sallat har i sitt innehåll värdefulla komponenter och har en lugnande, lugnande effekt.
 3. Ankrarna och bönorna återställer sexuell attraktion, upphetsar och ökar erektionstiden, dess aktivitet, vilket ger den intima skriften livliga och känslomässiga färger. Detta beror på den naturliga produktionen av testosteron under påverkan av ämnen som kommer in i växterna. Sexceller börjar ta emot den nödvändiga näringen, stimulerar spermatozoas produktion och aktivitet, därmed stödja reproduktiva processer och reducera patologiska. Funktioner som är ansvariga för spermatogenesens tillstånd och fysiologi återgår till normala.
 4. Suvarnavang - eliminerar impotens, stannar vid tidig utlösning och skyddar mot nattliga föroreningar. Det är ett utmärkt immunostimulerande medel för män i alla åldrar.
 5. Arguirea med parmelia är en naturlig örtmedel för stress. Dessa kulturer hjälper från trötthet både psykiskt och fysiskt, har en antioxidant och adaptogen effekt. Återställ immunitet av en ospecifik art.
 6. Chattering normaliserar metaboliska processer, matsmältningsaktivitet, hjälper till att bilda spermatozoa och påverkar allmänt positivt hela kroppen och interna system.

Indikationer för användning

Praktiskt taget alla patologier associerade med det manliga genitourära systemet behandlas med detta läkemedel. Men med hjälp av anvisningarna på ansökan är det nödvändigt att allokera först följande sjukdomar:

 • Akut prostatit eller har en kronisk form;
 • Hyperplasi av prostata;
 • Ligospermi och den infertilitet som orsakas av det, fröheten hos fröet och dess för starka viskositet;
 • Sexuella dysfunktioner, såsom för snabb utlösning, kortvarig handling, spermatorrhea;
 • Sjukdomar i det genitourinära systemet som hör samman med åldersrelaterade förändringar.
 • Terapeutiskt förhållningssätt till prostata sjukdomar i komplexet.

Spem för människans hälsa är av stor betydelse, han är den första assistenten, både med de första signalerna om impotens och med sexuella störningar av en annan egendom. Hur tar man drogen korrekt, finns det analoger och vad kostar det? Alla dessa frågor besvaras vidare i artikeln.

Instruktioner för användning

Med tanke på råd från tillverkare av denna produkt bör du följa instruktionerna och överskrida inte den föreskrivna dosen, annars är resultatet olämpligt.

 • Om patienten diagnostiseras med "godartad prostatahyperplasi", föreskrivs dosen ganska hög - två tabletter på morgonen och på kvällen efter en måltid i en halvtimme. Dosen reduceras sedan till mängden för att upprätthålla resultatet. Läkaren, på grundval av patientens analyser och välbefinnande, korrigerar korrektheten och varaktigheten av behandlingen.
 • Med diagnosen "infertilitet" och oligospermi visas det att man dricker 2 tabletter tre gånger om dagen i sex månader eller fyra månader.

När det gäller läkemedlet Spemann Forte är doseringen enligt följande:

 1. Om en man ejakulerar tidigare än den föreskrivna tiden, ska 1-2 tabletter användas tre gånger om dagen i upp till 3-4 veckor;
 2. Med åldersrelaterade brott i sexuella sfären visas hon en tablett 3 gånger om dagen i upp till åtta veckor.

Detta beror på att i slutet av stagnerande processer i prostatan gradvis lämnar problem i urinröret, med början av själv produktionen av spermier, dess rörlighet, och förbättra kompositionen.

Speman - detta är det verktyg som kommer att bidra till att lösa de problem som är förknippade med manlig infertilitet, som viskositeten minskar spermier och spermier blir aktiva och snabb attack.

Kontraindikationer och biverkningar

Om patienten har minst en av komponenterna har en individuell intolerans eller överkänslighet, ska läkemedlet inte tas även i de minsta doserna. Läkaren kommer att kunna hämta ett annat botemedel med en liknande åtgärd och tilldela den. Sällan, men ibland finns det en allergisk reaktion i form av klåda, utslag, illamående.

När det gäller interaktion med andra läkemedel och tillskott, finns det viss kompatibilitet och preferenser:

 1. Ofta utsedd med oligospermia samtidigt Spemann och Tentex Forte, detta ökar effektiviteten av behandlingen.
 2. Ibland föreskrivs E-vitamin, vilket kan öka blodtrycket något, minska behovet av insulin för diabetiker. I allmänhet bör du ta hänsyn till indikatorerna för socker när du tar drogen. Ofta orsakar D-vitamin dyspepsi, som illamående.

När vi talar om receptionens egenskaper kan vi inte neka några viktiga försiktighetsåtgärder. I vissa patologier ska Spemann tas med särskild försiktighet, inklusive:

 • Hjärtinfarkt;
 • Kardioskleros i svår form;
 • tromboembolism;
 • Hypervitaminos.

Bland analoger är följande samband med sin princip om verkan av läkemedel: Atalja, Lespeflan, Kanefron, Prostanorm, Uroprost, Rovatineks, Saprost, Cystone, Himcolin, Superlymph, Flavorin, testiklar compositum, röd rot, Lespefrril, Ranelagh och andra.

Spemane eller Spermaplant

Spermaplant - en bioadditiv, baserad på nettlextraktet, vilket också ökar sexuell lust och normaliserar prostata. Dessutom är det känt att nässla är ett utmärkt diuretikum. Det är också effektivt, som Speman, men kostar lite mindre, inom 260 rubel per paket.

Spemane och Spermactin

Här är det värt att nämna förekomst av kontraindikationer, varför Spermactin har färre beundrare och ordineras mindre ofta. Biverkningar kan uttryckas i ökningen av blodtrycket, nedsatt funktion i funktionell njure och lever. För priset på droger ligger i samma prisklass, men för användbarheten vinner Spemann klart.

Kostnaden för genomsnittet i Ryssland Speman gränser inom 300 rubel per förpackning, det säljs utan recept och kan lagras i upp till tre år vid en temperatur som inte överstiger 30 grader.

recensioner

Läkemedlet baserat på naturliga medicinska växter fungerar verkligen och hjälper många män att hantera problem i det intima livet, infertilitet, kort och underlägsen erektion. Han hanterar helt och hållet patologier och underlägsenhet i ett sexuellt liv, därför är det nödvändigt att uppmärksamma det och inte vänta på att problemet kommer att minska sig själv.

Spemane eller Spermatkin

Enligt medicinsk statistik, i nästan hälften av de kliniska fallen, är orsaken till manlig infertilitet en dålig kvalitet hos seminalvätska. De flesta läkare är benägna att det är möjligt att lösa problemet, men för detta är det bättre att genomföra komplex terapi. En man bör överge missbruk, inklusive alkoholism, tobaksrökning och narkotikamissbruk.

Det är nödvändigt att föredra en hälsosam livsstil, att bli av med de medföljande patologierna, att äta rätt och berika kosten med frukt och grönsaker. Det är lika viktigt att ta och aktiva livsmedelstillsatser, vars räckvidd är ganska bred. Därför undrar man ofta vad som är bäst: Spemane eller Spermactin eller Spermaplant för att lösa detta problem. Låt oss försöka lista ut det.

Spermaktin

Ett modernt biologiskt aktivt tillskott, kallat Spermactin, utvecklades uteslutande för män som behöver förbättra sitt sperminnehåll. Huvuddragen hos det aktuella läkemedlet är en positiv effekt på köncellernas mognadsprocess.

Dessutom karaktäriseras BAA av förmågan att förbättra rörligheten hos spermier, deras motoriska aktivitet. Med regelbunden tillträde kan läkemedlet återställa vissa avvikelser i arbetet med det reproduktiva systemet hos män, genom att förbättra spermatogenes och metabolism.

Om du studerar recensionerna som presenteras på Internet, så är de i de flesta fall positiva om Spermactin. Män noterar också att efter att ha tagit botemedlet inte utvecklas några biverkningar. Dessutom kan representanter för det starkare könet räkna med följande:

 1. Spermierotiliteten ökar;
 2. Sannolikheten för framgångsrik befruktning fördubblas;
 3. Komplett mogning av alla producerade spermatozoer uppstår;
 4. Livskraften hos reproduktiva celler stabiliseras;
 5. Förbättrar processen med självproduktion av hormoner;
 6. Processen för blodcirkulationen i könsorganen är normaliserad;
 7. Förbättrar övergripande hälsa och stabiliserar emotionellt tillstånd.

Efter behandlingens gång visade männen en signifikant förbättring i spermogramindexet. Med tanke på att det finns många tillsatser, jämför Spermactin och Spemann.

Speman

BAA i fråga är en analog av Spermactin. Specialister inom reproductology föreskriver också det för män som har problem med spermatogenes, samt nedsatt reproduktiv funktion eller diagnostiserad infertilitet. Bland komponenterna finns närvaron av medicinska växter, bland annat argyria, frukter av fruktträdgården, sallat och benbärande frön, varigenom produkten klassificeras som en fytopreparation.

Det är mycket viktigt att en man inte självständigt utför utnämningen och valet av analoger, eftersom infertilitetsbehandling ger komplicerat ingripande. Eftersom Speman endast skiljer sig från kompositionen är det nödvändigt att välja det för att lösa problem med reproduktions- och reproduktionssystemet endast när Spermactin inte är möjligt på grund av den troliga utvecklingen av allergiska reaktioner.

Spermaplant

Du bör också överväga vad som skiljer Spermaplant och Speman. Denna representant för kosttillskott är också ett substitut för Spermactin av ryskt ursprung. Effekten av åtgärden riktar sig direkt till att förbättra kvaliteten på hanens sperma. Precis som i de två tidigare fallen är läkemedlet ordinerat till representanter för det starkare könet som behandlas för infertilitet.

Om det finns medicinska indikationer, kan något av de tre presenterade kosttillskott ersättas med en mer lämplig. Spermaplant har en ganska effektiv effekt på själva processen med mognad av spermier och förbättrar även reproduktiva och reproduktiva systemers funktion.

För att bestämma vilka medel som kommer att vara bättre i varje enskilt fall, bör du konsultera en läkare som kommer att göra en grundlig diagnos och kommer att kunna avgöra vad som orsakade den dåliga kvaliteten på spermier och därmed infertilitet. Bland komponenterna är närvaron av L-keratin, taurin och nässlextrakt.

Spemann för att förbättra människors hälsa

Spemanns och Spemann Fortes medel är utmärkta assistenter i främjandet av människors hälsa. Till skillnad från liknande droger, bland deras kontraindikationer - bara en allergisk reaktion och intolerans. Vilka är mycket sällsynta. Med Spemane kan du uppfylla de två viktigaste kraven i någon manlig behandling - för att förbättra bäckens blodcirkulation och öka produktionen av testosteron. Därför hjälper Speman till behandling av erektil dysfunktion, dålig kvalitet och spermier, för tidig utlösning. Och genom att kombinera användningen av läkemedel med övningar för att öka penisen, kan du snabbt uppnå resultat.

Hur det fungerar

En unik sammansättning av läkemedlet skapades av moderna apotekare under inverkan av gammal indisk medicin. Läkemedlet kan köpas i form av tabletter för oral administrering. Dess ingredienser hjälper till att upprätthålla den normala hormonella bakgrunden hos män och förbättra blodcirkulationen i könsorganet. Dessutom bidrar medlet till:

 • Behandling av inflammatoriska processer;
 • Försvinnandet av stillastående processer i människornas genitala organ;
 • Minskat prostataadenom;
 • Öka antalet levande och aktiva spermatozoa;
 • Förstärkning av styrka;
 • Framväxten av förmågan att kontrollera ejakulationen.

Förmågan att kontrollera ejakulationen efter Spemanns gång är associerad med bäckens muskels ton. Känsligheten försämras inte, så libido minskar inte med längre samlag. Den prostatiska vätskan utspädes. På grund av denna effekt av fröet är det lättare att skicka kvinnlig könsorgan och nå äggstocken.

När ska man ansöka

Effekten av Speman kommer att vara fördelaktig i situationer:

 • Adenomer av prostata;
 • Inflammation av prostata, kronisk och paroxysmal;
 • Dålig rörlighet och livskraft för spermatozoa;
 • För tjock spermie som ändrade färg till mörkare;
 • Erektilfunktionsstörningar;
 • Liten volym halvvätska.

Ingredienserna

Sammansättningen av Spemann har inga analoger och innehåller följande medicinska växter:

 • Orchis man hjälper till att förbättra blodcirkulationen och stärka det små bäckens muskler. Den har en generell förstärkningseffekt som bidrar till att stärka erektionen. Och även detta ämne kommer Spemana att hjälpa till att rehabilitera en man och återföra den sexuella funktionen efter kirurgiska ingrepp.
 • Krympande ankare är en blomma som kan bota erektil dysfunktion. Och också för att stärka det om erektionen blev för trög. I detta fall blir penis mer känslig, reagerar snabbare på stimulerande faktorer på grund av ökningen av testosteronnvolymen i kroppen. Och även denna ingrediens i Spemane hjälper testiklarna att producera mer spermatozoa. Näringsämnen i spermierna är större, könscellerna är mer livskraftiga;
 • Ett kompassförkläde som består av Spemann och Spemann Forte minskar symtomen på inflammatoriska processer.
 • Suvarnavang, som traditionellt används i indisk medicin, har en positiv effekt på sexuell energi. Försvinn symptomerna på impotens och öka kontrollen över orgasmen, ejakulationen. Intima handlingar varar längre, och känslor under dem är ljusa och kraftfulla;
 • Arguirea returnerar en positiv inställning till samlag, minskar effekten av stress på psyken. Stärker immuniteten, och kroppen kämpar igen med framgång med inflammation i prostata körteln, seminal vesiklar;
 • Hypoteser i Spemanns sammansättning har en positiv effekt på spermaproduktion och sexuell lust. En trevlig samtidig effekt är en fördel för arbetet med ämnesomsättningen och matsmältningssystemet.
 • Raublfia innehåller ämnen som hjälper smärtsymtomen på inflammation att försvinna.

Liknande medel

Analoger av detta verktyg presenteras i stort antal. Många av analogerna kan också förbättra känsligheten och följaktligen erektion, spermiervolym och hormonnivåer hos män.

Tribestan

Tribestan skapades av apotekare främst med hjälp av medicinska växter. Men dessutom ingår bland ingredienserna protodioscinämne - det används i kompositionen som en afrodisiakum.

Tribestan rekommenderas av apotekare för behandling och förebyggande av impotens.

Hjälper till att utveckla manliga könshormoner. Följaktligen förbättras varaktigheten och kvaliteten hos excitationen av penis. Sexuellt samlag håller längre tid och uppfyller återigen båda parter.

Spermaplant

Spermplant - ett kosttillskott, positiv effekt på spermatozoas livskraft och rörlighet. Dessutom förbättras deras produktion, vilket innebär att volymen spermier ökar också. Bland andra medicinska växter innehåller nässlextrakt. Vitaminegenskaperna hos denna ingrediens kan inte overemphasiseras: i komplexa förbättrar de sexuell upphetsning, utan att negativt påverka varaktigheten av intima kontakter. Och hennes positiva påverkan på urinrörets arbete bidrar till att förbättra tillståndet hos prostata.

Spermaktin

Lämplig för de representanter för det starkare könet, som länge men utan framgång försökt bli en pappa. Innehåller de viktigaste ingredienserna för att förbättra kvaliteten på seminalvätska: L-karnitin och fruktos. Som du vet är fruktos grunden för näringsämnet bland spermier. Att vara i det, kan de säkert spendera 48 timmar fördelade av naturen och gödsla ägget.

Spermaktin används som en samtidig medicinering. För att göra det mer effektivt, är det tillrådligt att använda det mot bakgrund av andra medicinska tekniker.

Farmaceutiska test har visat effektiviteten hos Spermactin. Efter en månads användning förbättrade nästan hälften av patienterna spermiernas spermier och spermatoser till normala nivåer. Under ytterligare två månader hände detsamma med 2/3 av patienterna. Under de närmaste månaderna har män som tar Spermactin förbättrat spermiernas status i ¾ av alla fall.

Förbättring av testiklarnas arbete och deras bilagor inträffade på grund av återhämtningen av metaboliska processer i deras vävnader. Sexceller av ämnena blev mer aktiva, deras flagella rörde sig snabbare. I motsats till Spemann har denna analog dock fler möjliga biverkningar och kontraindikationer.

Spemane Forte

Det bästa av analogerna i Spemann är läkemedlet Spemann Forte. Ingredienser i kompositionen är desamma, men tillsätts i andra proportioner. För att avgöra vilken av fonderna som är lämplig för en viss patient är det bättre att prata med den närvarande andrologen från manliga samrådet.

Förhållandet mellan aktiva ingredienser är sådan att Spemann Forte är mer lämplig för män i åldern efter fyrtio eller femtio år.

Eller om den mest kraftfulla effekten krävs - Spemann Forte är inte lämplig som förebyggande medel. Under sådana förhållanden är det lämpligt att dricka en tablett tre gånger om dagen i 4-8 veckor.

Hur man använder

Beroende på vilka sjukdomar och symtom en man lider av, är detta eller det där läkemedlet ordinerat. I fallet med prostataadenom kommer det att vara tillräckligt att konsumera två kapslar två gånger om dagen. Med en liten volym av spinalvätska är det bättre att öka antalet receptioner till tre. I en sådan situation kommer Spemanns medicinska kurs att vara cirka sex månader.

Anvisningarna säger: Om det är nödvändigt att förebygga förebyggande åtgärder, kommer en tablett att räcka tre gånger om dagen. Behandlingskursen i denna situation är fyra veckor. När erektil dysfunktion orsakas av förändringar på grund av ålder, är det lämpligt att använda Spemann Forte.

Spemann och penisförstoring

Många män undrar om Speman kan öka sin värdighet med hjälp av drogen. På etiketten till många liknande läkemedel kan du läsa att de hjälper till med att inkludera penisförstoring. Är det verkligen så? Vad tar det för att förstora en penis? Kärnan i alla icke-kirurgiska tekniker för att öka - för att förbättra blodcirkulationen inuti de cavernösa kropparna. I detta fall är det nödvändigt att överskrida den vanliga nivån på deras fyllning med blod.

Något botemedel, inklusive Sperman's botemedel, är bara en hjälpmedel. Utan sådana mediciner blir det svårt att sträcka penis med en vakuumpump eller jelqing. Det kommer att ta lång tid, eftersom blodet inte omedelbart träder in i de sträckta kavernösa kropparna i tillräcklig mängd.

Med hjälp av Spemann och liknande medel kommer hindren för blodcirkulationen i medlemsområdet att gå vilse. Betennandet kommer att dämpas, den hormonella manliga bakgrunden kommer att stiga - vilket innebär att blodet börjar börja flyta med ny kraft till kärlen inuti penis. På grund av detta kommer mekaniska förstoringsteknik att fungera snabbare, och deras effekt blir längre.

Glöm inte bara om säkerhet. Överstiger inte doseringen av några läkemedel för män. Under utförandet av förstoringsövningar, kom ihåg att effekten inte ska vara för stark och skadlig. Och dessutom, innan du använder några mediciner, kosttillskott och användning av ökande tekniker, behöver du konsultera din andrologist.

Basaltemperatur från A till Z

* Kära vänner! Ja, det reklamar, spinner som det borde!

Vad är bättre för en mans sperma

Flickor, som från män hade problem med spermier, vad som ordinerades och vad hjälpte, berätta för mig snälla. Men då är min enda 15% aktivt livlig. Vrakhiha registrerad i Art Life - LoveMaster + Formula men, men priserna nu zvizdez som. Jag är fortfarande i Evalara Jag har hittat något som ett bra alternativ - Spermaplant. Nu tror jag. Berätta vad som hjälpte dig))) Tack)))

Läs kommentarerna 32:

Hos oss var 7% av aktiva i första analysen och 3% i andra... den behandlas mannen vill inte ha sagt eller sagt för EKO det räcker

Och anledningarna till denna sperma. Hon är bara så unprepossessing. Virus, dolda infektioner, prostatit. Vi behandlade dem. Sedan drack de Spemann. Och de åt nötter och torkade frukter

Mannen sa bara att av folks pengar är bra yoghurt och valnötter i honung!) Honung i en burk 0, 5-0, 2 (ingen skillnad), nötter i honung, låt tre dagar värt att äta en gång om dagen, 5 skedar

lagt till mindre än en minut sedan

tillsattes efter 2 minuter

Det här är alla "läkemedel", jag kommer inte att agera utan någon form av folkmedicin, men jag säger till min man att ingen medicin hjälpte

Spermaplant, Spemann, Vit E och Carniton släpptes ut.
För att vara ärlig, jag kommer inte ihåg vad som var fel, i allmänhet i kroppen inflammation var och följaktligen spermogram är inte särskilt bra.

Honung, propolis, pollen, palmpollen, saffran hjälper också. Min man hade 50 procent av aktiva, efter att ha tagit den här blandningen var det nästan 70. Verkligen köpte jag en färdig mix av 160 € för två burkar.

Exakt, vi accepterade fortfarande tartarhomogenatet. Muck... det sällsynta! Men effektiv för sin man var. Spermier förbättrad. Jag tänker på att röka honom. Medan vi har vila, låt oss vara beredda att det inte borde finnas ett missbrott

Vid svärsonen 1, 5%. Har skrivit ut spermaktin + spemann + meksidol + kurantil. De berättade för oss att dricka i tre månader. Om det inte förbättras, då bara IVF.

tillsattes efter 3 minuter

Plus, de försummar absolut inte och ofullständiga medel. En blandning av torkade frukter med synder och honung. Cedarolja.

Vi skickades också till eko av mannen drack profertil tre månader och spermaktin två fortfarande parallella vit och folk och i slutet av 10 dagar vit. med en dos av 1000, erhölls graviditet men tyvärr i 10 veckor zb. Anledningen till det var inte sagt. Nu ska han ge mig nya tester och igen för samma vitaminer. Förresten äter nutlets ständigt.

Vi Spermaplant hjälpte, han drack också vit E, folk och Seltsink + Men hans andra tester var normala (infektioner, hormoner).

Spermaplant stark pobochki. Titta på hur han tolererar dessa örter. Och sedan kastade jag förpackningen. Men på spematonum är det bättre efter 1, 5 mes i receptionen. Här redan 3 packning och vi kommer igen att gå över. Och nötter med honung är ja!

Folk, vit. E, vitaminer med selen och zink samt frukt och nötblandning. En annan karnitin verkar det.

Hälsningar!
beror naturligtvis på den ursprungliga anledningen, läs min blogg om oligoasthenoteratozoospermia:
www.my-bt.ru/talk/post37553.html

Vi fick aldrig det fulla behandlingssystemet för min man, som hjälpte vitaminer. Jag gav honom varje dag:
Vitamin C - 1g (pulver köpt i vatten utspätt)
Zink - Jag kommer inte ihåg dosen
Vitamin E - 400 mg
Aquadetrim (6-10 droppar)
L-karnitin från Doppel Hertz (en liten dos var som du behöver mer.. Men vi gjorde det)
även rekommendationen från PA varje dag (vi försökte så svårt)
Uteslut bad

På oss var en sådan krets på förbättring SG:

Urologens rekommendationer:
Läge: generellt. Undvik superkylning, uppvärmning i bäckenet (bad, varmt bad). Promenader 60 minuter. Rytm av sexuellt liv 3 gånger i veckan. Minska rökning (.) Kost: riklig dryck (2, 5 liter vatten per dag). Begränsa det akut-saltade rökt. Utesluta öl (.) Och stark alkohol, citrus, kaffe, gas. Drycker. Öka innehållet av vegetabilisk fiber i kosten.

ta:
Spamaton 1 paket 2 gånger om dagen - lång.
Folsyra 5 mg 1 tablett om dagen - lång.
Mexidol 1 flik 2 gånger om dagen efter måltid - 3 månader.

Förutom behandling (enligt resultaten av analysen för hormoner vid den nedre gränsen för normen för testosteron):
Tribestan 1 flik 3 gånger om dagen efter måltiden - 2 månader.

Förbättring av spermiernas kvalitet

Det finns kontraindikationer. Innan du börjar, kontakta läkare.

Förberedelser för behandling av erektil dysfunktion finns här.

Alla droger som används i urologi och andrologi, här.

Ställ en fråga eller lämna en recension om läkemedlet (snälla, glöm inte att ange namnet på drogen i texten i meddelandet) kan vara här.

Preparatets sammansättning anges i anvisningarna.

Spemann - anvisningar för användning

Form av utsläpp, komposition och förpackning

Tabletter från ljusbrun till mörkbrun med interspersed, rund, bikonvex.

1 tablett innehåller:

 • Thistle tuber pulver manlig 65 mg
 • pulver av astringant långbladiga frön 32 mg
 • pulveriserad kompanjonsfrö 16 mg
 • fröpulverbönor flöjtklåda 16 mg
 • mosaikguld (suvarnavang, tenndisulfid) 16 mg
 • extrakt av rötterna av arginin vackra 32 mg
 • extrakt av frukterna av ansjovis krypande 32 mg
 • Stamkstrakt från 32 mesh
 • extrakt av tymus parmelia pärla 16 mg

Klinisk och farmakologisk grupp

Läkemedlet som används vid godartad prostatisk hyperplasi och spermatogenesstörningar.

Farmakologisk aktivitet

Komplex beredning av vegetabiliskt ursprung. Minskar trängsel och dysursjukdomar vid godartad prostatahyperplasi.

Drogen stimulerar spermatogenes, ökar rörligheten för spermatozoa, minskar viskositeten hos spermier.

farmakokinetik

Den terapeutiska effekten av Spemann beror på den kombinerade verkan av dess komponenter, därför är det inte möjligt att genomföra kinetiska observationer.

Indikationer för användning av SPEMAN®

 • symptomatisk behandling av godartad prostatisk hyperplasi;
 • oligospermi;
 • minskad rörlighet hos spermatozoa.

Doseringsregimen

Med godartad prostatahyperplasi utse 2 tabletter 2-3 gånger om dagen (senare minskas dosen gradvis).

Med oligospermi föreskrivs 2 tabletter 3 gånger om dagen i 4-6 månader.

Bieffekt

Eventuellt: allergiska reaktioner.

Kontraindikationer för användning av preparatet SPEMAN®

 • överkänslighet mot läkemedlets komponenter.

överdos

Det finns ingen information om överdosering av Spemann.

Droginteraktioner

Med samtidig användning av läkemedlet Spemann med läkemedlet Tenteks forte med oligospermi, ökar effektiviteten av behandlingen.

Villkor för lagring

Läkemedlet ska förvaras på ett torrt ställe, otillgängligt för barn vid en temperatur av 10 ° C till 30 ° C. Hållbarhet - 3 år.

Villkor för ledighet från apotek

Läkemedlet är godkänt för användning som en OTC-produkt.

Spemann Forte - bruksanvisningar. Läkemedlet är receptbelagt, informationen är endast för vårdpersonal!

Form av utsläpp, komposition och förpackning

Tabletter av ljusbrun färg med en grå nyans och impregnering, rund, biconcave.

1 tablett innehåller:

 • Thistle tuber pulver man 39 mg
 • pulver av långlödda sammandragna frön 19 mg
 • 10 mg pulveriserat kompanjonfrö
 • fröpulverbönor flöjtklåda 10 mg
 • tenndisulfid (mosaikguld) 10 mg
 • torrt extrakt av rötterna av arginin vackert 19 mg
 • torra extrakt frukter av ankare krypande 19 mg
 • torrt extrakt av stjälkar med mesh 19 mg
 • torrt extrakt av tymus parmelia pärla 10 mg
 • torrt rotsextrakt av rauwolfia serpentin 18,75 mg

Klinisk och farmakologisk grupp

Fytopreparation, normalisering av sexuell funktion hos män.

Farmakologisk aktivitet

Komplex beredning av vegetabiliskt ursprung.

Har en normaliserande effekt på sexuell funktion.

Indikationer för användning av SPEMAN® FORTE

 • accelererad utlösning (ejaculation);
 • Brott mot sexuell funktion hos äldre män.

Doseringsregimen

Läkemedlet är ordinerat för 1-2 tabletter 3 gånger om dagen i 2-4 veckor.

Bieffekt

Eventuellt: allergiska reaktioner.

Kontraindikationer för användning av SPEMAN® FORTE

 • överkänslighet mot läkemedlets komponenter.

överdos

För närvarande har inga fall av överdosering av Spemann forte rapporterats.

Droginteraktioner

Läkemedelsinteraktion av läkemedlet Spemann forte beskrivs inte.

Villkor för lagring

Lista B. Läkemedlet ska lagras på ett torrt ställe, otillgängligt för barn vid en temperatur av 10 ° till 30 ° C. Hållbarhet - 3 år.

Villkor för ledighet från apotek

Läkemedlet frigörs på recept.

Spermaktin (BAD) - komposition, rekommendationer för användning och dosering

Sammansättning och form av frisättning

Pulver för oral administrering.

1 dospåse innehåller:

 • L-karnitin (fumarat) 1 g
 • Acetyl-L-karnitin 0,5 g
 • fruktos 2 g

rekommenderas

 • för korrigering av stadium III-IV oligoasthenozoospermia;
 • som förberedelse för användningen av reproduktiv teknik vid infertilitetsbehandling (IVF, PE, ICSI, etc.);
 • för att förbättra kvaliteten på spermier vid donation och kryopreservering.

Dosering och administrering

Inuti, med mat, vuxna - 1 paket (5 g) pulver 2 gånger om dagen (morgon och kväll). Pulver späds i 1/2 kopp vatten, juice eller annan alkoholfri dryck. Uppehållstid - 3-6 månader.

Spetaton - komposition och dosering

struktur

1 dospåse innehåller:

 • L-karnitin 750 mg
 • vitamin E 30 mg
 • zink 24 mg

Dosering och administrering

Inuti, med mat. 1 gång per dag, lösa upp innehållet i påseförpackningen i ett halvt glas vatten (100-150 ml). Inträdeslängd är 1 månad.