Huvud
Strömförsörjning

Spemane och Spemant Forte. Vad är skillnaden?

Ett av de mest pressande problemen i det moderna samhället är problemet med människors hälsa. Kroniska prostatakörtlar sjukdomar blir yngre varje år, vilket leder till att antalet infertila par ökar.

Terapi av kronisk prostatit leder ofta till förbättring av patientens tillstånd, reduktion av smärtssyndrom och normalisering av urinprocessen. Det finns fortfarande ett viktigt problem: kränkning av den sexuella sfären.

Ett viktigt stadium i konsolideringen av resultaten av behandling av prostatakörtlar är behandling av sexuella störningar och förebyggande av exacerbationer av prostatit. Spemann och Spemann forte är droger som hjälper till att eliminera problem relaterade till reproduktiv hälsa hos män.

Sammansättning och farmakologisk verkan

En särskild egenskap hos Spemann och Spemann forte, som skiljer dem från analoger, är kompositionen. En tablett innehåller en blandning av noggrant valda växtextrakt som påverkar kroppen genom det neuroendokrina systemet:

 • Frukt av ankariter krypande. Sedan antiken brukar man behandla många sjukdomar. Extrakt av ankare ökar nivån av hormon testosteron till den fysiologiska normen, stimulerar sexuell aktivitet.
 • Argyraas rötter är vackra.
 • Växtens rötter verkar på kroppen toning, vilket gör att de kan användas som en afrodisiakum.
 • Thallus av parmelia pärla.
 • Extraktet används för vissa kroniska sjukdomar. Parmelia har antioxidant, anti-stress, tonic, stimulerar immunitet.
 • Stammar mesh
 • Chatter förstärker immunsystemet, stöder genitourinary sfärens stabila arbete, stärker spermatogenesen och libido, normaliserar matsmältningen och metabolism.
 • Frön av sammetslöjda kliande bönor.
 • Herbal aphrodisiac, positivt påverkar styrkan. Främjar förlängning av samlag, stimulerar kroppens naturliga styrka.
 • Mosaic guld eller suvarnavang. Tack vare suvarnavang förbättras kvaliteten på sexuellt liv, förvärrade sexuella känslor. Ämnet har också en immunostimulerande effekt.
 • Sallad av salladkompass. Ha en lugnande, mild lugnande och smärtstillande effekt.
 • Strawberry orchis av hanen. Genom sin handling liknar knölar ankar, som har en tonisk, antiinflammatorisk, återställande effekt. Används för att behandla sexuell impotens.
 • Fröer av långlängda sammandragande. Hjälp med impotens och nedsatt spermierbildning.

Vid beredningen Speman forte, utöver de angivna komponenterna, sträcker alkaloiderna från rötterna av rauwolfia serpentina förlängning av samlag på grund av deras inhiberande effekt på neuronreceptorer.

Skillnaden mellan Spemane och Spemann forte ligger också i det kvantitativa innehållet av extrakt. Med små skillnader i strukturen av droger som är förknippade med olika indikationer för användning.

Skillnaden mellan Speman och Spemann Forte

Låt oss jämföra två indiska droger mot varandra. Vanligtvis i Ryssland är det vanligt att lägga till ett prefix "forte" när namnet på liknande droger med förbättrad effekt.

När det gäller Spemann Forte (Confido) är allt annorlunda. Tabletter från pressat grått örtpulver, utseendet av tabletter är nästan detsamma.

Tabletter Spemann forte utmärks av ljusimpregnering. Spemann har en jämnare färg.

På grund av skillnader i kompositionen av läkemedlets egenskaper skiljer sig räckvidden och riktningen av deras effekter. Beroende på diagnosen ordinerar läkaren medicinen till patienten. I de officiella kommentarerna till förberedelserna ser vi olika indikationer för användning:

Spemane forte (Confido) - normalisering av manlig sexuell funktion, spermatorrhea (spontan ejakulation), för tidig utlösning, nattliga föroreningar.

Speman - manlig infertilitet, vilket är resultatet av oligospermi, en ökning av viskositeten hos ejakulatet, en saktning av spermiermotilitet, en onormal morfologi hos spermier.

Indikationer för användning

Alla indikationer kan delas in i gemensamma för två droger och specifika, med vilka var och en är annorlunda.

 • godartad utvidgning av prostata
 • komplex behandling av kronisk inflammation i prostata.

Specifika indikationer

Spem är mer benägna att förbättra spermatogenesen, så det är ofta föreskrivet för behandling av manlig infertilitet. Med lång mottagning ökar Spemana sannolikheten för barnets uppfattning efter sex månader efter att läkemedlet använts. Ofta förekommer uppfattningen tidigare, vilket framgår av många positiva recensioner om drogen.

Spemann forte förlänger tiden och förbättrar kvaliteten på samlaget, så det är bäst att förskriva det med accelererad utlösning, såväl som brott mot sexuella funktioner i ålderdom.

Trots samma namn och nästan identisk komposition kan resultatet av behandlingen variera.

Tillämpningen av Spemann och Spemann Forte

Båda läkemedlen ordineras av en specialist efter undersökning av patienten och detektering av samtidig patologi. Spemane och Spemann Forte, vad är skillnaden? Vad blir resultatet? Endast den behandlande läkaren kan svara på dessa frågor genom att rekommendera en specifik förberedelse, beroende på varje enskilt fall.

Baserat på bruksanvisningen bör läkemedlet tas 1-2 tabletter 2-3 gånger om dagen före utseendet av ett positivt resultat. Tack vare växtkomponenterna i drogerna, tar behandling av dysfunktion i reproduktionssystemet lång tid och är 5-6 månader.

Kontra

Bland biverkningarna är det sällan en läkemedelsallergi, intolerans mot en eller flera av läkemedelskomponenterna. Det finns sjukdomar där preparaten av Spemann forte eller Spemann ska tas med försiktighet och under överinseende av en läkare:

 • en historia av myokardinfarkt;
 • risk för tromboembolism
 • hypervitaminos;
 • cardio;
 • alkoholism.

Det är värt att notera att användningen av alkohol minskar effekten av droger.

För att uppnå den bästa effekten, kombinerar i kombination med Spemann ofta E-vitamin, vars underskott ofta leder till en minskning av produktionen av spermier. När du tar denna kombination ska du följa den rekommenderade dosen: överdriven användning kan leda till högt blodtryck och huvudvärk.

Läkemedel kan minska behovet av insulin, vilket måste beaktas hos patienter med diabetes mellitus. De flesta patienter märker den positiva effekten av att ta Spemann för att lösa infertilitetsproblem, Spemann forte - när man blir av med impotens. Resultatet av behandlingen kommer att bero på patientens tålamod och kontinuiteten i behandlingsförloppet.

Spemane Forte - anvisningar för användning och dosering, komposition, indikationer och kostnad

Under det senaste årtiondet ser statistiken om manlig infertilitet ut deprimerande. Störningar uppstår inte bara hos äldre i det starkare könet, utan även hos mycket unga. Patologier i prostatakörteln upptar en av de första platserna i frekvensen av samtal till läkare. I sådana fall är det viktigt att välja rätt behandling. Ett av de mest effektiva sätten att upprätthålla reproduktiva funktioner hos män är läkemedlet Spemann Forte - läkemedlet minskar stagnation i prostatakörteln, behandlar sexuella störningar. Detta bekräftas av läkarnas åsikter.

Spemann Forte - bruksanvisningar

Naturläkemedel är inte sämre än effektiviteten i syntetiska droger. Medicin på örter har länge ockuperat sin nisch på läkemedelsmarknaden. Ett bra exempel på en effektiv fytopreparativ för reproduktiv hälsa hos män kan kallas Spemann. Läkemedlet löser problemen med sexuella funktioner, reglerar styrkan, korrigerar urodynamiken. Läkemedlet innehåller användbara medicinska örter, utvalda enligt Ayurveda-principerna - det traditionella systemet för indisk medicin. Läkemedlet är tillgängligt i form av tabletter och används oralt.

Sammansättning och form av frisättning

Läkemedlet Spemann på apotekens hyllor finns i flaskor innehållande 60 kapslar utan skal. Tabletterna är bruna, med impregnering, konvexa på båda sidor. Läkemedlet i sig består av många extrakt av medicinalväxter. Preparatet kan innehålla hjälpämnen: mikrokristallin cellulosa, natriumkarboximetylcellulosa, magnesiumstearat, krospovidon, aerosil.

Form, som ingår i förberedelsen

Innehåll, mg per 1 tablett

Hörlurar av manliga orkidéer

Salladfrönkompass

Stammar mesh

Thallus av parmelia pärla

Fröer av Långblad Astercantum

Fröer av kliande sammetbönor

Argyraas rötter är vackra

Frukt av skurkar av krypande

Rötterna av Rauwolfia serpentina

Farmakologiska egenskaper

Tabletter Spemane har ett brett spektrum av effekter på människans kropp. Läkemedlet ökar styrkan, ökar spermobiliteten, behandlar för tidig utlösning med hjälp av påverkan på det neuroendokrina systemet. Läkemedlet minskar stagnation i prostatakörteln, påverkar positivt prostatafunktionerna, stimulerar spermatogenesen. Detta resultat uppnås på grund av de olika medicinska örterna, som på egen hand påverkar människornas reproduktiva funktion. Den huvudsakliga farmakologiska effekten av läkemedlet Spemann är prostanatropisk.

Var och en av komponenterna har viss effekt på kroppen. Till exempel har manliga orkidéerna en omslutande, toning och återställande effekt. Velvet bönor och krokiga rötter minskar astheno-neurotiska reaktioner, ökar manens sexuella aktivitet och varaktigheten av erektion. Fytosteroider av dessa medicinska växter stödjer reproduktion, minskar viskositeten hos spermier. Suvarnavang kämpar effektivt mot impotens, nattliga föroreningar, för tidig utlösning.

Parmelia pärla och argyrea vacker ton kropp, har en anti-stress och immunmodulerande effekt. Chatternätet stärker den sexuella lusten, normaliserar ämnesomsättningen, matsmältningen. Reszinamin och reserpin har en lugnande effekt på hankroppen. Kombinationen av alla komponenter i läkemedlet ger en omfattande inverkan på reproduktionssystemet och hälsotillståndet.

Indikationer för användning

Spektrumet av diagnoser där Spemanns behandling är föreskriven är bred. Detta - nästan alla sjukdomar i reproduktionssystemet. Läkemedlet används för akut och kronisk form av prostatit, minskad spermobilitet, prostatahyperplasi. Läkemedlet är också förskrivet för behandling av oligospermi och för sexuellt relaterade sjukdomar relaterade till ålder. Tabletter hjälper till att lösa problemet med samlag. Dessutom är läkemedlet ordinerat för behandling av prostatit, manlig infertilitet.

Hur man tar Spemane

För att lösa ett problem med en prematur utlösning är det möjligt att använda 1-2 tabletter Spemana tre gånger om dagen i 2-4 veckor. Med spermatorrhea ordinerad dos på 1-2 tabletter 3 gånger om dagen. Behandlingsförloppet med läkemedlet varar 4-6 veckor. I framtiden, ta Speman behöver en månad i underhållsdoser. Behandling av åldersrelaterade sjukdomar varar 4-8 veckor. I detta fall drick 1 tablett tre gånger om dagen.

Droginteraktioner

Kliniska studier visade inte några speciella problem med användningen av andra läkemedel med Spemann. Tvärtom - när de behandlas med oligospermi, rådgör läkare samtidigt administrering av Tintex Forte. Ett sådant komplex kommer att bidra till att öka effektiviteten av behandlingen. En av de få funktionerna i att kombinera läkemedlet med andra droger - när man tar E-vitamin kan det finnas ett hopp i blodtrycket, en minskning av behovet av insulin. I detta fall rekommenderas att kontrollera sockerhalten i blodet.

Spoane Forte och alkohol

Som ett resultat av många studier avslöjade läkemedlets inkompatibilitet med alkohol. Alkoholhaltiga drycker påverkar inte bara manlig styrka, men minskar också effektiviteten hos många läkemedel. Just detta är fytopreparationen. Alkohol neutraliserar Spemanns positiva verkan. Vid tidpunkten för hans upptagande måste du vägra alkohol.

Biverkningar

Det var inte ett stort antal biverkningar efter användning av Spemann, men ibland finns det allergiska reaktioner. Under de första timmarna eller dagarna efter behandlingens början kan klåda börja, rodnad, illamående och andra obehagliga symptom. Om några biverkningar inträffar, kontakta en specialist.

överdos

Som ett resultat av kliniska studier har inga negativa reaktioner visat sig öka läkemedlets mängd. Det finns inga uppgifter om användningsfall av överdosering. Det rekommenderas inte att använda doser av läkemedlet som överstiger den terapeutiska dosen mer än 2 gånger. Att orsaka allvarliga biverkningar bör inte hända, men om att ändra dosen är det värt att rådgöra med den ansvariga läkaren.

Kontra

Spema är förbjudet att tas med överkänslighet mot någon av ingredienserna i läkemedlet. Försiktighet är föreskriven behandling med detta läkemedel för hjärtinfarkt, en ökad risk för tromboembolism, allvarlig kardioskleros. En annan anledning till oro när du använder drogen ska vara tecken på hypervitaminos. Dyspeptiska fenomen är fyllda med ett parallellt intag av vitamin E.

Försäljningsvillkor och förvaring

I drogister i Ryska federationen säljs läkemedlet utan recept. Spemane rekommenderas att lagra på en torr plats, vid en lufttemperatur på högst 30 grader. Hållbarheten för läkemedlet är 3 år.

Spemanns analoger

Med förbehåll för strikt överensstämmelse med instruktionerna kan du ersätta drogen med droger med en liknande handlingsprincip. Hittills erbjuder läkemedelsmarknaden ett dussin av dessa medel. Patienter som har ordinerats behandling för reproduktionsstörningar kan ta någon av följande Spemann-analoger:

 • Afala;
 • Lespeflan;
 • Vitaprost Forte;
 • prostanorm;
 • Solidig komposit C;
 • Tentex Forte;
 • Röd rot;
 • Gentos Forte;
 • Uroprost;
 • Spermactin Forte.

Vad skiljer Speman från Spemann Forte

Den viktigaste och viktigaste skillnaden mellan dessa två droger är att i sammansättningen av Spemann Forte finns ett ämne som inte finns i dess analog-rauwolfia-orm. Denna växt, som hjälper till att ta bort överdriven spänning, lugnar nervsystemet, hjälper till att lindra stress och ångest. Läkemedlet med prefixet "Forte" förbättrar erektion, förlänger samlaget. Vanlig Spemane är ordinerad för prostata sjukdomar, för behandling med infertilitet, med minskad spermobilitet. Forte används ofta för att direkt förbättra sexlivet.

Pris Spemant Forte

Kostnaden för medicinen är ganska överkomlig för den genomsnittliga mans plånbok. Köp Spemann i Moskva kan vara på internet och i vanliga apotek. Priset på en flaska av drogen är ca 250 rubel. Vissa företag genomför försäljning, under vilken kostnaden för medicin reduceras till 210-220 rubel. Med en extra order på kurirleverans kommer priset att öka till 400 rubel. Drogen utan Forte prefix i dosen av 100 kapslar kostar dubbelt så mycket. För honom måste du betala 500 rubel.

recensioner

Efter 30 hade hennes man ett problem med för tidig utlösning. Vi associerade det med konstanta påfrestningar på jobbet, stor arbetsbelastning. Efter att ha läst recensionerna bestämde vi oss för att prova drogen Speman. En månad efter det att förfarandet inleddes löstes problemet. Jag hoppas att några veckor av underhållsbehandling kommer att vara fördelaktiga.

Konstantin, 52 år gammal

Jag var alltid omgiven av unga kvinnor, och även i 50 års ålder höll jag intresse för det motsatta könet. När det var problem med erektion var jag lite förvirrad. En vän rådde att ta Speman. En månad av behandling med läkemedlet - och sexuellt liv återvände till det normala. Jag känner mig som klockan 25 och jag hoppas att jag kommer att behålla den manliga kraften i många år.

Det var obehagligt att höra från läkaren diagnosen prostatit, eftersom det aldrig fanns problem med reproduktionssystemet. En bekant doktor föreskrev en behandling med Spemann. Jag köpte drogen och tog den under instruktioner i tre veckor. Medan jag kan notera den positiva dynamiken minskar inflammationen, jag känner mig mycket bättre.

Informationen som presenteras i denna artikel är endast avsett för informationsändamål. Materialet i artikeln kräver inte självständig behandling. Endast en kvalificerad läkare kan diagnostisera och ge råd om behandling baserat på individuella patienters individuella egenskaper.

Spemann och Spemann Forte vad är skillnaden

Problem med reproduktiv funktion upplevs ofta av unga män. Detta kan leda till kronisk stress, missbruk av dåliga vanor, dålig ekologi och venerala sjukdomar. Oftast klagar männen för ett brott mot styrkan, liksom oförmågan att bli barn. Moderna läkemedelsföretag erbjuder ett brett utbud av läkemedel för terapi av felfunktion i reproduktionssystemet, för att välja från vilket ett effektivt läkemedel är ganska svårt.

En av de effektiva lösningarna på manliga problem är förberedelserna Spemann och Spemann Forte - en kombination av kombinerade effekter som syftar till att normalisera den sexuella sfärens funktion och återkomsten av styrka. Spemane kan användas som huvudterapi eller som en extra metod för behandling av urogenitala organers patologier.

Sammansättning av preparat

Innehållet i läkemedlet innehåller medicinska örter och organiska ämnen som normaliserar balansen mellan hormoner i blodsystemet och vita blodkroppar i hjärnan, vilket hjälper till att upprätthålla människans förmåga att reproducera.

Läkemedel framställs i form av runda tabletter av en brun nyans.

 • Orchis är en växt som har en tonisk och återställande effekt på alla kroppssystem, stimulerar könsorganens arbete, accelererar processen för återvinning av organismen efter sjukdomar.
 • Tribulus creepers - en helande växt som kan minska neurotiska manifestationer och öka sexuell lust. Effektivt ökar varaktigheten av erektion, förbättrar kvaliteten på sexuellt liv. Ämnet påverkar positivt spermatogenes, återställer en mans förmåga att bli gravid. Du kan också notera växtens förmåga att upprätthålla en balans av hormoner, minska prematur utlösning, öka vätskevolymen och minska astringent spermkapacitet.
 • Companion, Astringent har en lugnande effekt på nervsystemet, har en lugnande effekt.
 • Suvarnavang stimulerar sexuell aktivitet hos män, är förebyggande mot impotens, minskar frisättningen av nattliga föroreningar, påverkar positivt sexuella känslor. På grund av innehållet i detta ämne kan män kontrollera utlösningen.
 • Arguirea, parmelia - antioxidant substanser som ökar kroppens tonen. De är naturliga immunmodulatorer som används för fysisk och psykisk överbelastning, liksom för återställande av immunsystemet.
 • Chatter stimulerar spermatogenes, normaliserar metabolismsprocessen, ökar sexuell lust.
 • Rauwolfia har en lugnande effekt, det innehåller också en liten mängd adrenalin.

Drug Actions

Båda drogerna har följande effekter på reproduktionssystemet:

 • främja blodcirkulationen i könsorganen;
 • normalisera processen för bildande av sexceller;
 • eliminera inflammatoriska processer;
 • minska stillastående tillstånd i lilla bäckenet;
 • eliminera symtomen på prostata hyperplasi.

Med regelbunden användning hos patienter finns en ökning av spermatozoas aktivitet, en minskning av vätskans viskositet. De medicinska egenskaperna hos örterna som ingår i kompositionen har en positiv effekt på mänens nervsystem och har också en positiv effekt på nervcentren som är ansvariga för sexuell aktivitet.

Den huvudsakliga effekten av droger syftar till att minska overexcitation, samtidigt som det inte påverkar förmågan att samla. Tack vare detta kontrollerar män varaktigheten av samlag, liksom för tidig utlösning.

Våra läsare rekommenderar

Vår regelbundna läsare blev av med PROSTATIT genom en effektiv metod. Han kontrollerade det på sig själv - resultatet av 100% - ett fullständigt bortskaffande av prostatit. Detta är en naturlig honungsbaserad lösning. Vi kollade metoden och bestämde oss för att rådgöra med dig. Resultatet är snabbt. DEN EFFEKTIVA METODEN.

Skillnaden mellan Spemann och Spemann Forte

Ofta när du köper produkten i ett apotek, uppstår frågan, Spemann och Spemann Forte, vad är skillnaden. Drogen har ett liknande namn, men de kan skilja sig åt i deras effekt på kroppen.

Sammansättningen av Spemana och Spemann Forte innehåller samma ämnen. Skillnaden mellan Spemane och Spemann Forte ligger i den olika koncentrationen av ingredienser. På grund av olika proportioner av basiska ämnen kan läkemedlets egenskaper och omfattningen av deras effekter ha vissa egenskaper.

Så är Spemann Forte ordinerat vid behandling av störningar i sexuella funktioner som uppstår i samband med åldersrelaterade förändringar. Läkemedlet används för impotens, ejakulation, försvagad erektion. Läkemedlet rekommenderas för stimulering av reproduktiv funktion vid planering av graviditet och används huvudsakligen av män över 40 som vill bli fäder. Forte används inte som huvudmetod för infertilitetsbehandling.

Spemane används för att förbättra den plasma, kvaliteten och kvantiteten av bakterieceller, minska viskositeten hos ejakulat, öka rörligheten hos spermatozoa. Denna Speman skiljer sig från sin motsvarighet.

Spemane eller Spemann forte ordineras beroende på den sjukdom som patienten lider, liksom åldersrelaterade egenskaper.

Vad är bättre är Spemane Forte eller Spemane, vilket läkemedel är bäst, hjälper till att lösa den behandlande läkaren. Drogerna ordineras beroende på störningarna i de reproduktiva organen, som kan skilja sig från varandra.

ansökan

Dosering av läkemedel fastställs av en specialist i varje enskilt fall. Behandlingsperioden för Spemann och Spemann Forte beror på behandlingsproblemet. Så med oligospermi kan varaktigheten av behandlingen vara 5 - 6 månader, med prostatahyperplasi - 3 månader. I profylaktiska syften för prostatacancer är behandlingen av Spemane Forte 1-2 månader.

Medel i fast doseringsform används under följande betingelser:

 • med prostatahyperplasi av godartat ursprung
 • med kronisk och akut form av prostatit;
 • med minskad spermierotilitet
 • med överdriven viskositet av den huvudsakliga vätskan;
 • för att förebygga funktionsnedsättningens försämrade funktion
 • med impotens
 • när oligospermi - minskar spermiernas volym.

Läkemedlet används också för för tidig utlösning, funktionsstörning i reproduktionssystemet, störningar i reproduktiva funktioner samt för åldersrelaterade störningar av sexuell aktivitet.

Kontra

Spemane har ett minimum av kontraindikationer och biverkningar, och provocerar inte misslyckandet av hur andra organ fungerar. Kontraindikationer att använda är individuell känslighet för läkemedlets komponenter. Var försiktig med läkemedlet för kärlsjukdomar och hjärtsjukdomar samt hypervitaminos. Det är bättre att avstå från att dricka alkohol under behandlingen: alkohol kan minska läkemedlets effektivitet.

I sällsynta fall kan allergiska utslag, hudklyp, illamående förekomma. Sådana betingelser kräver återtagande av läkemedlet, reducering av doseringen eller substitutionen för liknande läkemedel.

Vem sa att det är omöjligt att bota prostatit?

Har du en PROSTATE? Redan mycket pengar försökt och ingenting hjälpte? Dessa symtom är bekant för dig inte av hearsay:

 • konstant smärta i underlivet, skrotum;
 • svårighet att urinera
 • sexuell dysfunktion.

Det enda sättet att använda? Vänta och inte agera med radikala metoder. Prostatit kan vara CURED! Gå till länken och ta reda på hur specialisten rekommenderar behandling av prostatit.

Spemann för att förbättra människors hälsa

Spemanns och Spemann Fortes medel är utmärkta assistenter i främjandet av människors hälsa. Till skillnad från liknande droger, bland deras kontraindikationer - bara en allergisk reaktion och intolerans. Vilka är mycket sällsynta. Med Spemane kan du uppfylla de två viktigaste kraven i någon manlig behandling - för att förbättra bäckens blodcirkulation och öka produktionen av testosteron. Därför hjälper Speman till behandling av erektil dysfunktion, dålig kvalitet och spermier, för tidig utlösning. Och genom att kombinera användningen av läkemedel med övningar för att öka penisen, kan du snabbt uppnå resultat.

Hur det fungerar

En unik sammansättning av läkemedlet skapades av moderna apotekare under inverkan av gammal indisk medicin. Läkemedlet kan köpas i form av tabletter för oral administrering. Dess ingredienser hjälper till att upprätthålla den normala hormonella bakgrunden hos män och förbättra blodcirkulationen i könsorganet. Dessutom bidrar medlet till:

 • Behandling av inflammatoriska processer;
 • Försvinnandet av stillastående processer i människornas genitala organ;
 • Minskat prostataadenom;
 • Öka antalet levande och aktiva spermatozoa;
 • Förstärkning av styrka;
 • Framväxten av förmågan att kontrollera ejakulationen.

Förmågan att kontrollera ejakulationen efter Spemanns gång är associerad med bäckens muskels ton. Känsligheten försämras inte, så libido minskar inte med längre samlag. Den prostatiska vätskan utspädes. På grund av denna effekt av fröet är det lättare att skicka kvinnlig könsorgan och nå äggstocken.

När ska man ansöka

Effekten av Speman kommer att vara fördelaktig i situationer:

 • Adenomer av prostata;
 • Inflammation av prostata, kronisk och paroxysmal;
 • Dålig rörlighet och livskraft för spermatozoa;
 • För tjock spermie som ändrade färg till mörkare;
 • Erektilfunktionsstörningar;
 • Liten volym halvvätska.

Ingredienserna

Sammansättningen av Spemann har inga analoger och innehåller följande medicinska växter:

 • Orchis man hjälper till att förbättra blodcirkulationen och stärka det små bäckens muskler. Den har en generell förstärkningseffekt som bidrar till att stärka erektionen. Och även detta ämne kommer Spemana att hjälpa till att rehabilitera en man och återföra den sexuella funktionen efter kirurgiska ingrepp.
 • Krympande ankare är en blomma som kan bota erektil dysfunktion. Och också för att stärka det om erektionen blev för trög. I detta fall blir penis mer känslig, reagerar snabbare på stimulerande faktorer på grund av ökningen av testosteronnvolymen i kroppen. Och även denna ingrediens i Spemane hjälper testiklarna att producera mer spermatozoa. Näringsämnen i spermierna är större, könscellerna är mer livskraftiga;
 • Ett kompassförkläde som består av Spemann och Spemann Forte minskar symtomen på inflammatoriska processer.
 • Suvarnavang, som traditionellt används i indisk medicin, har en positiv effekt på sexuell energi. Försvinn symptomerna på impotens och öka kontrollen över orgasmen, ejakulationen. Intima handlingar varar längre, och känslor under dem är ljusa och kraftfulla;
 • Arguirea returnerar en positiv inställning till samlag, minskar effekten av stress på psyken. Stärker immuniteten, och kroppen kämpar igen med framgång med inflammation i prostata körteln, seminal vesiklar;
 • Hypoteser i Spemanns sammansättning har en positiv effekt på spermaproduktion och sexuell lust. En trevlig samtidig effekt är en fördel för arbetet med ämnesomsättningen och matsmältningssystemet.
 • Raublfia innehåller ämnen som hjälper smärtsymtomen på inflammation att försvinna.

Liknande medel

Analoger av detta verktyg presenteras i stort antal. Många av analogerna kan också förbättra känsligheten och följaktligen erektion, spermiervolym och hormonnivåer hos män.

Tribestan

Tribestan skapades av apotekare främst med hjälp av medicinska växter. Men dessutom ingår bland ingredienserna protodioscinämne - det används i kompositionen som en afrodisiakum.

Tribestan rekommenderas av apotekare för behandling och förebyggande av impotens.

Hjälper till att utveckla manliga könshormoner. Följaktligen förbättras varaktigheten och kvaliteten hos excitationen av penis. Sexuellt samlag håller längre tid och uppfyller återigen båda parter.

Spermaplant

Spermplant - ett kosttillskott, positiv effekt på spermatozoas livskraft och rörlighet. Dessutom förbättras deras produktion, vilket innebär att volymen spermier ökar också. Bland andra medicinska växter innehåller nässlextrakt. Vitaminegenskaperna hos denna ingrediens kan inte overemphasiseras: i komplexa förbättrar de sexuell upphetsning, utan att negativt påverka varaktigheten av intima kontakter. Och hennes positiva påverkan på urinrörets arbete bidrar till att förbättra tillståndet hos prostata.

Spermaktin

Lämplig för de representanter för det starkare könet, som länge men utan framgång försökt bli en pappa. Innehåller de viktigaste ingredienserna för att förbättra kvaliteten på seminalvätska: L-karnitin och fruktos. Som du vet är fruktos grunden för näringsämnet bland spermier. Att vara i det, kan de säkert spendera 48 timmar fördelade av naturen och gödsla ägget.

Spermaktin används som en samtidig medicinering. För att göra det mer effektivt, är det tillrådligt att använda det mot bakgrund av andra medicinska tekniker.

Farmaceutiska test har visat effektiviteten hos Spermactin. Efter en månads användning förbättrade nästan hälften av patienterna spermiernas spermier och spermatoser till normala nivåer. Under ytterligare två månader hände detsamma med 2/3 av patienterna. Under de närmaste månaderna har män som tar Spermactin förbättrat spermiernas status i ¾ av alla fall.

Förbättring av testiklarnas arbete och deras bilagor inträffade på grund av återhämtningen av metaboliska processer i deras vävnader. Sexceller av ämnena blev mer aktiva, deras flagella rörde sig snabbare. I motsats till Spemann har denna analog dock fler möjliga biverkningar och kontraindikationer.

Spemane Forte

Det bästa av analogerna i Spemann är läkemedlet Spemann Forte. Ingredienser i kompositionen är desamma, men tillsätts i andra proportioner. För att avgöra vilken av fonderna som är lämplig för en viss patient är det bättre att prata med den närvarande andrologen från manliga samrådet.

Förhållandet mellan aktiva ingredienser är sådan att Spemann Forte är mer lämplig för män i åldern efter fyrtio eller femtio år.

Eller om den mest kraftfulla effekten krävs - Spemann Forte är inte lämplig som förebyggande medel. Under sådana förhållanden är det lämpligt att dricka en tablett tre gånger om dagen i 4-8 veckor.

Hur man använder

Beroende på vilka sjukdomar och symtom en man lider av, är detta eller det där läkemedlet ordinerat. I fallet med prostataadenom kommer det att vara tillräckligt att konsumera två kapslar två gånger om dagen. Med en liten volym av spinalvätska är det bättre att öka antalet receptioner till tre. I en sådan situation kommer Spemanns medicinska kurs att vara cirka sex månader.

Anvisningarna säger: Om det är nödvändigt att förebygga förebyggande åtgärder, kommer en tablett att räcka tre gånger om dagen. Behandlingskursen i denna situation är fyra veckor. När erektil dysfunktion orsakas av förändringar på grund av ålder, är det lämpligt att använda Spemann Forte.

Spemann och penisförstoring

Många män undrar om Speman kan öka sin värdighet med hjälp av drogen. På etiketten till många liknande läkemedel kan du läsa att de hjälper till med att inkludera penisförstoring. Är det verkligen så? Vad tar det för att förstora en penis? Kärnan i alla icke-kirurgiska tekniker för att öka - för att förbättra blodcirkulationen inuti de cavernösa kropparna. I detta fall är det nödvändigt att överskrida den vanliga nivån på deras fyllning med blod.

Något botemedel, inklusive Sperman's botemedel, är bara en hjälpmedel. Utan sådana mediciner blir det svårt att sträcka penis med en vakuumpump eller jelqing. Det kommer att ta lång tid, eftersom blodet inte omedelbart träder in i de sträckta kavernösa kropparna i tillräcklig mängd.

Med hjälp av Spemann och liknande medel kommer hindren för blodcirkulationen i medlemsområdet att gå vilse. Betennandet kommer att dämpas, den hormonella manliga bakgrunden kommer att stiga - vilket innebär att blodet börjar börja flyta med ny kraft till kärlen inuti penis. På grund av detta kommer mekaniska förstoringsteknik att fungera snabbare, och deras effekt blir längre.

Glöm inte bara om säkerhet. Överstiger inte doseringen av några läkemedel för män. Under utförandet av förstoringsövningar, kom ihåg att effekten inte ska vara för stark och skadlig. Och dessutom, innan du använder några mediciner, kosttillskott och användning av ökande tekniker, behöver du konsultera din andrologist.

Spemane Forte - för riktiga män

Speman forte - kombinerad formulering, som anges prostatotropic grupp som är tilldelad till patienter för att normalisera störningar av sexuell funktion och manövrering, justering av en reducerad potens.

Spemann och Spemann Forte - vad är skillnaden

Spemann och Spemann forte liknar många, men de har också sina skillnader. Spemant Forte-läkare ordinerar för terapi och rehabilitering störningar i sexuell funktion hos män, orsakade av åldersrelaterade förändringar i kroppen.

Han är också ordinerad för impotens och för tidig utlösning, otillräcklig erektion, men själva läkemedlet utan prefixet Forte-läkare ordinerar för att förbättra kvaliteten på och kvantitativa indikatorer på sperma hos män. Den används vid hög viskositet av seminalvätska och låg motilitet hos spermatozoa.

Form av frisättning och sammansättning av produkten

Produktform - tabletter, konvex och belagd, mörk röd, och med brunt kärna. Framställd i ett förpackning med 100 tabletter i en plastflaska.

Preparatets struktur med ett högt innehåll av växtextrakt, bland vilka Utdrag ur knölar av orkidéer och asterkanta longifolia frön, bönor och sallad frön klåda, rhizom extrakt Argirov vackra och frukter av Tribulus krypande, härrör leptadeny mesh och Parmelee pärla.

Hur läkemedlet fungerar

I dess farmakologiska verkan ger läkemedlet antiinflammatorisk och decongestant effekt, diuretisk effekt och hjälper till att förbättra mikroblod och lymf i prostata vävnader.

Allt detta gör att vi kan eliminera trängseln i prostata och lindra svullnad, för att stoppa inflammation, stimulerar spermatogenes och förbättrar sperma och spermiernas rörlighet. Farmakokinetiken för läkemedlet beror på dess synergistiska effekt på kroppens komponenter och aktiva föreningar.

Indikationer för användning och kontraindikationer

Indikationer av drogen är funktionella störningar i den sexuella sfären av män, som visar sig i tidig utlösning och minskad potens, varaktighet samlag.

indikationer Att ta läkemedlet är både negativa åldersrelaterade förändringar i sexuella funktioner och behandling av akuta och kroniska prostata sjukdomar som en förberedelse för en omfattande behandlingskurs.

kontraindikationer Att ta läkemedlet kan kallas ålder, upp till 18 års begränsning och individuell intolerans för dessa eller andra komponenter. Dessutom inkluderar dess begränsningar vid upptagandet även hjärtsjukdomar och depression, anfall och epilepsi, gastrointestinalt sår, bronkialastma, Parkinsons sjukdom och cerebral ateroskleros, uttryckt i dess symptomatologi.

Biverkningar och överdosering

Av biverkningar av läkemedlet är illamående och kräkningar, mild diarré och ökad sömnighet, utslag på kroppen och klåda, sveda, och allmänna patient svaghet och svettning. Dessutom kan hjärtklappningar och leverfunktionsfel, såväl som förvärring av Parkinsons sjukdom, visa sig.

Vid överdosering - Det kommer att visa sig ökad svettning och generell svaghet, liksom uttalad hypotoni. Behandlingen är symptomatisk.

Hur man tar läkemedlet - anvisningar för användning

För behandling för tidig utlösning Ta 1-2 tabeller. tre gånger om dagen, en kurs på 2-4 veckor. Om diagnostiseras spermatorrhoea - 1-2 tabeller loppet av 1-1,5 månader. Vid åldersändringar - ta en tablett tre gånger om dagen under en kurs om 1-2 månader.

Förvaringsförhållanden för produkten

Förvara läkemedlet på ett torrt ställe, med en temperaturreglering på 10 och 30 grader med ett plustecken, otillgänglig för barn i 3 år från utsläppsdatumet.

Var att köpa och vad kostar kosttillskott

Du kan köpa läkemedlet både på apoteket och på tillverkarens hemsida. Kostnaden i det första fallet varierar inom ramen för 240-260 gnidning., i det andra kommer värdet av Spemann forte att vara något lägre.

Recensioner av urologer

Läkare urolog - andrologist Igor Yanchenko

För min del kan jag inte kalla det här läkemedlet en panacea för att lösa problem med reproduktionsstörningar hos män. Det är naturligt och det här är dess plus. Men inte alltid kraftverken är i stånd att många problem - det är snarare ett kosttillskott värda uppmärksamhet vid behandling och ingenting mer.

Andrologisten Alexander Gomazin

Med alla mina kollegors skepticism kan jag säga att efter appliceringen observeras en uttalad positiv dynamik vid avlägsnande av inflammation och ödem, parametrarna för sperma och spermatozoas aktivitet förbättras. Jag rekommenderar till alla män.

Verklig kundrespons.

Constantin

Jag presenterade läkemedlet som ordinerats av en läkare - kraften minskade, och jag kunde inte avsluta samlag till slutet. År tar deras - men jag drack drogen en månad och ser redan positiva förändringar.

Igor

Läkemedlet rekommenderades av en kollega, och doktorn bekräftade att det verkligen har en positiv effekt på prostata och styrka. Ja, och lockar sitt vegetabiliska ursprung - som ett resultat av samlaget blev längre, försvann tidig utlösning, resultatet fortsätter länge.

Örmedicin Spem: komposition, bruksanvisningar och pris

Problemet med manlig infertilitet under de senaste decennierna blir allt brådskande.

Även unga män vänder sig ofta till läkare på grund av en störning av sexuella funktioner, till vilka läggs till och åtföljande sjukdomar.

Drug Spemane - en av drogerna som kan förbättra människors hälsa, ge familjen en chans att ha sitt eget barn. Denna fytopreparation avser prostatotropa kombinerade medel som reglerar styrkan och normaliserar den sexuella funktionen.

I dess sammansättning - urval av örter + mineraler, utvalda, enligt principerna för Ayurveda - indisk medicin, betraktades som ett alternativ. Det reglerar aktiviteten hos de reproduktiva organen, främjar produktionen av aktiva spermatozoer, vilket ökar sannolikheten för att uppnå sitt mål. Mer detaljer om vad Spemann är, vad används och vilken effekt det har på kroppen, kommer artikeln att berätta.

Typ av problem

Preparatet är tillgängligt i form av bikonvexa brunaktiga runda tabletter avsedda för oral användning. De har små märkbara impregneringar.

Läkemedlet placeras i plastflaskor på 100 stycken och förpackas i en kartong, i vilken är bifogad och anvisningarna med mottagningsplanerna.

struktur

Varje tablett innehåller:

 • extrakt från rötterna av arginia beautiful (32 mg), från thallus parmelia pearl (16 mg) - ha generell toning, anti-stress, adaptogen, antioxidant, immunmodulerande verkan, hjälp med trötthet (mental eller fysisk), liksom med kroniska sjukdomar;
 • pulver från knölarna hos orchis manen (65 mg) - ger ett antikonvulsivt, kuvertering, tonic, blod bildande effekt, eliminerar erektil dysfunktion, nervös utmattning, bekämpar allmän svaghet som uppstod efter en lång tids sjukdom;
 • pulver från fröna av lövbladsmassage (32 mg), kompasssalat (16 mg) - ha lugnande och lugnande effekt
 • pulver från bönorna frön fläckig kliande (16 mg), extrakt från ansjovisens kryp (32 mg) - hjälpa till att bli av med neurotiska reaktioner, återställa erektion och sexuell lust, öka allvaret av sexuella känslor, rädda dig från tidig utlösning. Spermiernas kvantitet / kvalitet växer, det flyter, ökningen av spermierna ökar, vilket gör det möjligt att normalisera den reproduktiva funktionen.
 • extrakt från stammarna av nät (32 mg) - ökar produktionen av sperma, ökar libido, stabiliserar ämnesomsättningen, förbättrar digestionen, saktar kroppens fysiska / mentala involution;
 • suvarnavang (16 mg) - Kämpar med impotens, nattliga föroreningar, för tidig utlösning, förlänger samlaget, förvärrar förnimmelser. Det är också en immunostimulant.

Dessutom innehåller tabletten magnesiumstearat, crospovidon, aerosil och några andra hjälpämnen.

Farmakologisk aktivitet

Den terapeutiska effekten av Speman-tabletterna är baserad på de medicinska egenskaperna hos speciellt utvalda örter, vilka direkt påverkar de nervcentraler som är ansvariga för erektionen.

Detta gör att du kan minska graden av överexcitation i syndromet att vänta, behålla styrkan, men förhindra accelererad utlösning.

Tabletter Spemane för män har en kraftfull terapeutisk effekt, som syftar till:

 • förbättring av mikrocirkulationen;
 • stimulering av spermatogenes;
 • undertryckande av inflammatoriska processer;
 • minskning av stillastående fenomen;
 • Likvidation av dysursvikt
 • ökad rörlighet hos spermier
 • minskning i vätskeviskositet.

Hur man tar Spem

Problem med styrka eller uppfattning förekommer även hos ungdomar, vilket leder till en minskning av kvaliteten på sexuellt liv, vilket inte tillåter många par att bli föräldrar.

Ett av de effektiva sätten att lösa männens problem är Spemann - ett prototropiskt läkemedel med kombinerad åtgärd som utses för normalisering av de sexuella organen. Läkemedlet används som huvudbehandling och i form av ytterligare terapi av urogenitala patologier.

Preparatets sammansättning och verkningsprincip

Kompositionen innehåller medicinska örter, mineraler, som kombineras i enlighet med Ayurvedas principer. Sådana komponenter normaliserar hormonhalten i blodet, ger den nödvändiga koncentrationen av basofiler i hjärnan, vilket positivt påverkar människornas intima förmågor. Läkemedlet finns i form av runda tabletter av brun färg, inte belagd med ett skal.

Det har en prostataverkan på den manliga organismen:

 • förbättrar blodcirkulationen;
 • främjar processen för spermatogenes;
 • tar bort inflammation
 • eliminerar stagnation i bäckenorganen;
 • har en terapeutisk effekt vid prostatisk hyperplasi.

Med regelbunden upptagning ökar aktiviteten hos manliga sexuella celler, viskositeten hos ejakulatet minskar. Läkemedlets farmakologiska effekt uppnås genom läkemedelsväxters verkan, vilka ingår i dess sammansättning:

 1. Orchis maskulin är en växt som är känd för sin hematopoietiska och toniska effekt. Den används för generell förstärkning, som en naturlig sexuell stimulans när manfunktionen försvagas, för att påskynda rehabilitering efter sjukdom.
 1. Tribulus terrestris - medicinalväxt minskar manifestationer asthenoneurotic reaktioner ökar libido och förbättrar kvaliteten och varaktigheten av erektion. Ingrediensen ökar känsligheten hos könsorganen, förhindrar tidig utlösning, normaliserar hormonbalansen. Ankrarna innehåller fytosteroider, som positivt verkar på spermatogenes och återställer reproduktiv funktion. Regelbunden användning av denna växt ökar volymen av ejakulat, minskar dess viskositet.
 2. Kompass / Astringent Sallad - Komponenter som har lugnande och lugnande effekt.
 3. Suvarnavang är känt för sin förmåga att balansera sexuell energi. Komponenten förhindrar utseende av impotens, reducerar nattliga föroreningar, kan fungera som ett förebyggande underhåll av för tidig utlösning.
 4. Arguirea och parmelia är antioxidanter som ökar den allmänna tonen, som har en immunmodulerande och lugnande effekt. Bredt används för intensiv mental eller fysisk ansträngning, asteni. Komponenten används för att stimulera icke-specifik immunitet.
 5. Chattering - en växt som ökar libido, stimulerar spermatogenes, normaliserande ämnesomsättning och smältprocessen.
 6. Rauwolfia innehåller reserpin, som har en lugnande effekt på kroppen. Komponenten har adrenolytiska egenskaper.

Rätt proportioner skapade en effektiv ayurvedisk fytoprodukt för att öka styrkan och öka könsförmågan hos män.

Indikationer för användning

Tabletter används i följande fall:

 • hyperplasi av prostata godartad;
 • prostatit i kronisk eller akut form;
 • låg spermobilitet
 • överdriven viskositet av halvvätska;
 • förebyggande av impotens
 • otillräcklig mängd sperma (oligospermi).

Det används för för tidig utlösning, funktionella störningar i könsorganens arbete, störningar i sexuell funktion som orsakas av åldersrelaterade förändringar.

Skillnaden mellan Spemann och Spemann Forte

Sammansättningen av det första läkemedlet liknar sammansättningen av läkemedelsprodukten med tillsatsen av "Forte", skillnaden är att ingredienserna i dessa produkter är innehållna i olika mängder. På grund av förhållandet mellan aktiva ingredienser skiljer sig läkemedlets egenskaper och deras effekter.

Spemane Forte är utformad för att behandla störningar av sexuell funktion, som orsakas av åldersrelaterade förändringar. "Forte" är ordinerat för impotens, för tidig utlösning, svag erektion. Medicin utan tillsats "Forte" används för att förbättra indikatorerna för seminalvätska. Det används som ett terapeutiskt medel med överdriven viskositet av ejakulerande, låg spermobilitet. "Forte" är inte ordinerat för behandling av infertilitet och andra reproduktionsstörningar.

instruktion

Instruktionen innehåller rekommendationer om vilken dosering som ska ta läkemedlet med annan överträdelse av sexuell funktion. Om prostata i präststam hyperplasi är mottagningen 2 gånger om dagen för 2 tabletter. Därefter bör dosen minska. Om oligospermi hittas, tas läkemedlet 3 gånger om dagen för 2 tabletter i 5-6 månader.

Mottagning visas på 1-2 tabletter beroende på patientens individuella egenskaper 3 gånger om dagen i en månad. Om sexuell svaghet orsakas av åldersrelaterade förändringar förbrukas drogen 1 tablett tre gånger om dagen i 1-2 månader.

Droganaloger

Spemane analoger är läkemedel eller biologiskt aktiva tillsatser som förbättrar reproduktiv aktivitet hos män, ökar styrkan.

Spemanns mest populära och effektiva analoger: Tribestan, Spermaplant, Spermactin.

Tribestan

Det innehåller också protodioscin, som har egenskapen att öka styrkan. Tribestans verkan är att förbättra lipidmetabolism, utspädd blod, öka kraften. Läkemedlet främjar mer intensiv produktion av testosteron, vilket har en positiv effekt på erektionens kvalitet, varaktigheten av sexuell kontakt. Tribestan är ett effektivt läkemedel, men priset överstiger många analoger.

Spermaplant

Spermaplant - ett kosttillskott som syftar till att förbättra den reproduktiva förmåga män genom att förbättra kvaliteten på spermier gödsling. I drognätets sammansättning, som ökar libido, har multivitaminegenskaper. Nettle har en diuretisk effekt, är en bra profylax av prostata patologier. Effektivitet Spermapplant är inte lägre än de flesta liknande droger, men det kostar mindre än analoger.

Spermaktin

Spermaktin är indikerat för de män som har svårt att uppfatta. I kompositionen av L-karnitin och fruktos. Medel som används som adjuvant terapi för infertilitet, vilket inte orsakar någon ustanovleny.Korrektiruet morfologiska särdrag och spermieantalet när diagnosen oligoasthenozoospermia.

Spermaktin testades under kliniska förhållanden, vars resultat bekräftade dess effektivitet. Parametrarna för spermogrammet efter administrering förbättrades signifikant. Efter 4 veckors användning hos 42% av volontärerna återvände sammansättningen och kvaliteten på den seminala vätskan till normal. Efter 3 månader ökade andelen till 58%, efter ett halvår var det 82%. Spermaktin ger en metabolisk effekt, vilket förbättrar processen med spermaproduktion.

Spermaktin skiljer sig från Spemann vid dessa biverkningar efter att administrationen inträffat mycket oftare. Dessutom har Spermactin många kontraindikationer. Priset på dessa droger är ungefär lika.

Spemane har en naturlig komposition, så det kan förbättra sexuellt liv, återställa reproduktiv förmåga hos de män som kontraindiceras för att ta potenta syntetiska droger.