Huvud
Strömförsörjning

Spemane Forte - anvisningar för användning och dosering, komposition, indikationer och kostnad

Under det senaste årtiondet ser statistiken om manlig infertilitet ut deprimerande. Störningar uppstår inte bara hos äldre i det starkare könet, utan även hos mycket unga. Patologier i prostatakörteln upptar en av de första platserna i frekvensen av samtal till läkare. I sådana fall är det viktigt att välja rätt behandling. Ett av de mest effektiva sätten att upprätthålla reproduktiva funktioner hos män är läkemedlet Spemann Forte - läkemedlet minskar stagnation i prostatakörteln, behandlar sexuella störningar. Detta bekräftas av läkarnas åsikter.

Spemann Forte - bruksanvisningar

Naturläkemedel är inte sämre än effektiviteten i syntetiska droger. Medicin på örter har länge ockuperat sin nisch på läkemedelsmarknaden. Ett bra exempel på en effektiv fytopreparativ för reproduktiv hälsa hos män kan kallas Spemann. Läkemedlet löser problemen med sexuella funktioner, reglerar styrkan, korrigerar urodynamiken. Läkemedlet innehåller användbara medicinska örter, utvalda enligt Ayurveda-principerna - det traditionella systemet för indisk medicin. Läkemedlet är tillgängligt i form av tabletter och används oralt.

Sammansättning och form av frisättning

Läkemedlet Spemann på apotekens hyllor finns i flaskor innehållande 60 kapslar utan skal. Tabletterna är bruna, med impregnering, konvexa på båda sidor. Läkemedlet i sig består av många extrakt av medicinalväxter. Preparatet kan innehålla hjälpämnen: mikrokristallin cellulosa, natriumkarboximetylcellulosa, magnesiumstearat, krospovidon, aerosil.

Form, som ingår i förberedelsen

Innehåll, mg per 1 tablett

Hörlurar av manliga orkidéer

Salladfrönkompass

Stammar mesh

Thallus av parmelia pärla

Fröer av Långblad Astercantum

Fröer av kliande sammetbönor

Argyraas rötter är vackra

Frukt av skurkar av krypande

Rötterna av Rauwolfia serpentina

Farmakologiska egenskaper

Tabletter Spemane har ett brett spektrum av effekter på människans kropp. Läkemedlet ökar styrkan, ökar spermobiliteten, behandlar för tidig utlösning med hjälp av påverkan på det neuroendokrina systemet. Läkemedlet minskar stagnation i prostatakörteln, påverkar positivt prostatafunktionerna, stimulerar spermatogenesen. Detta resultat uppnås på grund av de olika medicinska örterna, som på egen hand påverkar människornas reproduktiva funktion. Den huvudsakliga farmakologiska effekten av läkemedlet Spemann är prostanatropisk.

Var och en av komponenterna har viss effekt på kroppen. Till exempel har manliga orkidéerna en omslutande, toning och återställande effekt. Velvet bönor och krokiga rötter minskar astheno-neurotiska reaktioner, ökar manens sexuella aktivitet och varaktigheten av erektion. Fytosteroider av dessa medicinska växter stödjer reproduktion, minskar viskositeten hos spermier. Suvarnavang kämpar effektivt mot impotens, nattliga föroreningar, för tidig utlösning.

Parmelia pärla och argyrea vacker ton kropp, har en anti-stress och immunmodulerande effekt. Chatternätet stärker den sexuella lusten, normaliserar ämnesomsättningen, matsmältningen. Reszinamin och reserpin har en lugnande effekt på hankroppen. Kombinationen av alla komponenter i läkemedlet ger en omfattande inverkan på reproduktionssystemet och hälsotillståndet.

Indikationer för användning

Spektrumet av diagnoser där Spemanns behandling är föreskriven är bred. Detta - nästan alla sjukdomar i reproduktionssystemet. Läkemedlet används för akut och kronisk form av prostatit, minskad spermobilitet, prostatahyperplasi. Läkemedlet är också förskrivet för behandling av oligospermi och för sexuellt relaterade sjukdomar relaterade till ålder. Tabletter hjälper till att lösa problemet med samlag. Dessutom är läkemedlet ordinerat för behandling av prostatit, manlig infertilitet.

Hur man tar Spemane

För att lösa ett problem med en prematur utlösning är det möjligt att använda 1-2 tabletter Spemana tre gånger om dagen i 2-4 veckor. Med spermatorrhea ordinerad dos på 1-2 tabletter 3 gånger om dagen. Behandlingsförloppet med läkemedlet varar 4-6 veckor. I framtiden, ta Speman behöver en månad i underhållsdoser. Behandling av åldersrelaterade sjukdomar varar 4-8 veckor. I detta fall drick 1 tablett tre gånger om dagen.

Droginteraktioner

Kliniska studier visade inte några speciella problem med användningen av andra läkemedel med Spemann. Tvärtom - när de behandlas med oligospermi, rådgör läkare samtidigt administrering av Tintex Forte. Ett sådant komplex kommer att bidra till att öka effektiviteten av behandlingen. En av de få funktionerna i att kombinera läkemedlet med andra droger - när man tar E-vitamin kan det finnas ett hopp i blodtrycket, en minskning av behovet av insulin. I detta fall rekommenderas att kontrollera sockerhalten i blodet.

Spoane Forte och alkohol

Som ett resultat av många studier avslöjade läkemedlets inkompatibilitet med alkohol. Alkoholhaltiga drycker påverkar inte bara manlig styrka, men minskar också effektiviteten hos många läkemedel. Just detta är fytopreparationen. Alkohol neutraliserar Spemanns positiva verkan. Vid tidpunkten för hans upptagande måste du vägra alkohol.

Biverkningar

Det var inte ett stort antal biverkningar efter användning av Spemann, men ibland finns det allergiska reaktioner. Under de första timmarna eller dagarna efter behandlingens början kan klåda börja, rodnad, illamående och andra obehagliga symptom. Om några biverkningar inträffar, kontakta en specialist.

överdos

Som ett resultat av kliniska studier har inga negativa reaktioner visat sig öka läkemedlets mängd. Det finns inga uppgifter om användningsfall av överdosering. Det rekommenderas inte att använda doser av läkemedlet som överstiger den terapeutiska dosen mer än 2 gånger. Att orsaka allvarliga biverkningar bör inte hända, men om att ändra dosen är det värt att rådgöra med den ansvariga läkaren.

Kontra

Spema är förbjudet att tas med överkänslighet mot någon av ingredienserna i läkemedlet. Försiktighet är föreskriven behandling med detta läkemedel för hjärtinfarkt, en ökad risk för tromboembolism, allvarlig kardioskleros. En annan anledning till oro när du använder drogen ska vara tecken på hypervitaminos. Dyspeptiska fenomen är fyllda med ett parallellt intag av vitamin E.

Försäljningsvillkor och förvaring

I drogister i Ryska federationen säljs läkemedlet utan recept. Spemane rekommenderas att lagra på en torr plats, vid en lufttemperatur på högst 30 grader. Hållbarheten för läkemedlet är 3 år.

Spemanns analoger

Med förbehåll för strikt överensstämmelse med instruktionerna kan du ersätta drogen med droger med en liknande handlingsprincip. Hittills erbjuder läkemedelsmarknaden ett dussin av dessa medel. Patienter som har ordinerats behandling för reproduktionsstörningar kan ta någon av följande Spemann-analoger:

 • Afala;
 • Lespeflan;
 • Vitaprost Forte;
 • prostanorm;
 • Solidig komposit C;
 • Tentex Forte;
 • Röd rot;
 • Gentos Forte;
 • Uroprost;
 • Spermactin Forte.

Vad skiljer Speman från Spemann Forte

Den viktigaste och viktigaste skillnaden mellan dessa två droger är att i sammansättningen av Spemann Forte finns ett ämne som inte finns i dess analog-rauwolfia-orm. Denna växt, som hjälper till att ta bort överdriven spänning, lugnar nervsystemet, hjälper till att lindra stress och ångest. Läkemedlet med prefixet "Forte" förbättrar erektion, förlänger samlaget. Vanlig Spemane är ordinerad för prostata sjukdomar, för behandling med infertilitet, med minskad spermobilitet. Forte används ofta för att direkt förbättra sexlivet.

Pris Spemant Forte

Kostnaden för medicinen är ganska överkomlig för den genomsnittliga mans plånbok. Köp Spemann i Moskva kan vara på internet och i vanliga apotek. Priset på en flaska av drogen är ca 250 rubel. Vissa företag genomför försäljning, under vilken kostnaden för medicin reduceras till 210-220 rubel. Med en extra order på kurirleverans kommer priset att öka till 400 rubel. Drogen utan Forte prefix i dosen av 100 kapslar kostar dubbelt så mycket. För honom måste du betala 500 rubel.

recensioner

Efter 30 hade hennes man ett problem med för tidig utlösning. Vi associerade det med konstanta påfrestningar på jobbet, stor arbetsbelastning. Efter att ha läst recensionerna bestämde vi oss för att prova drogen Speman. En månad efter det att förfarandet inleddes löstes problemet. Jag hoppas att några veckor av underhållsbehandling kommer att vara fördelaktiga.

Konstantin, 52 år gammal

Jag var alltid omgiven av unga kvinnor, och även i 50 års ålder höll jag intresse för det motsatta könet. När det var problem med erektion var jag lite förvirrad. En vän rådde att ta Speman. En månad av behandling med läkemedlet - och sexuellt liv återvände till det normala. Jag känner mig som klockan 25 och jag hoppas att jag kommer att behålla den manliga kraften i många år.

Det var obehagligt att höra från läkaren diagnosen prostatit, eftersom det aldrig fanns problem med reproduktionssystemet. En bekant doktor föreskrev en behandling med Spemann. Jag köpte drogen och tog den under instruktioner i tre veckor. Medan jag kan notera den positiva dynamiken minskar inflammationen, jag känner mig mycket bättre.

Informationen som presenteras i denna artikel är endast avsett för informationsändamål. Materialet i artikeln kräver inte självständig behandling. Endast en kvalificerad läkare kan diagnostisera och ge råd om behandling baserat på individuella patienters individuella egenskaper.

spermatorrhoea

Underhållsdos på 1-2 tabletter 3 gånger om dagen i 4 veckor, om nödvändigt med efterföljande fortsättning av behandlingen i reducerade doser under de närmaste 4 veckorna (1 tablett per dag).

Abakteriell prostatit: under förvärring av 2 tabletter 2 gånger om dagen i 6 veckor, sedan 1 tablett 2 gånger om dagen i 4 veckor.

Biverkningar

 • illamående, kräkningar, diarré, sömnighet, hudutslag, klåda,

generell svaghet, svettning.

Biverkningar förknippade med att ta Rauwolfia

- torra slemhinnor, ödem i nässlemhinnan

- ökad smärta i hjärtat (hos patienter med angina)

- onormal leverfunktion

Kontra

- överkänslighet mot läkemedlets komponenter.

- ökad individuell känslighet för alkaloider rauwolfia,

hypotension, hjärtsvikt, bradykardi, depression, epilepsi, hjärtsjukdomar, cerebral arterioskleros uttryckt, nefroskleros, Parkinsons sjukdom, magsår och

duodenala sår i det akuta scenet, bronkial astma

Droginteraktioner

Det är möjligt att intensifiera den hypotensiva effekten i kombination med andra antihypertensiva läkemedel, öka den undertryckande effekten av alkohol, barbiturater, antidepressiva medel.

Särskilda instruktioner

Behandling med läkemedlet bör ske under överinseende av en läkare.

Patienter med angina pectoris kan ha smärta i hjärtat.

Innan en rutinoperation tar drogen

bör avbrytas några dagar före operationen.

Använd inte läkemedlet före elektropulsbehandlingstiden.

Funktioner av läkemedlets effekt på förmågan att köra ett fordon eller potentiellt farliga mekanismer

Med tanke på de möjliga biverkningarna måste man ta hand om fordonet och arbeta med

överdos

Symtom: svettning, generell svaghet och svår hypotension.

Behandling: gastric lavage, mottagning av aktivt kol, symptomatisk behandling.

Produktionsform och förpackning

För 100 tabletter i plastflaskor av vit polyeten med hög densitet med skruvlock. En flaska placeras i en kartong tillsammans med instruktioner för medicinsk användning på det statliga och ryska språket

Förvaringsförhållanden

Förvara på ett mörkt ställe vid en temperatur av högst 25 ° C.

Förvaras oåtkomligt för barn!

Hållbarhet

Använd inte läkemedlet efter utgångsdatum.

Villkor för ledighet från apotek

tillverkare

Himalaya Drag Company, Indien

Makali, Bangalore 562123,

Ägaren av registreringsbeviset

Himalaya Drag Company, Indien

Adressen till den organisation som accepterar på Republiken Kazakstans territorium hävdar att konsumenterna på produktkvaliteten (varor)

SPEMAN FORTE ™ instruktionsbok

Form av utsläpp, komposition och förpackning

tabletter bikonvex, brun.

Hjälpämnen: magnesiumstearat, mikrokristallin cellulosa, natriumkarboximetylcellulosa, krospovidon, aerosil.

100 st. - Plastflaskor (1) - kartonger.

Farmakologisk aktivitet

En komplex örtberedning, vars farmakologiska verkan beror på egenskaperna hos medicinalväxter som ingår i preparatet. Påverkar de högre nervcentralerna som är ansvariga för erektion. Minskar excitabiliteten hos centra av sexuell aktivitet som finns i ryggmärgen. Läkemedlet minskar överexcitering orsakad av syndromet att vänta, har en lugnande effekt utan att minska styrkan. Genom att verka genom det neuroendokrina systemet förhindrar Spemann forte en accelererad utlösning.

Jordgubbeorchis masculin har enveloping, tonic, anticonvulsant och hematopoietic action. Används som en effektiv återställande och tonisk för nervös utmattning, sexuell impotens, generell svaghet efter svåra försvagande sjukdomar.

En kompasstoalett (innehållande bitterhet av laktuccin, laktucin, laktucticin, alkaloider, hartser) och långvävande astringant har en lugnande, lugnande effekt.

Huvudsaken av Tribulus terrestris (innehållande protodioscin och protogracillin) och bönor sammet klåda är att minska svårighetsgraden av astenisk-neurotiska reaktioner, restaurering och förstärkning av libido, öka frekvensen, intensiteten och varaktigheten av erektion, skärpa och ljusstyrka sexuella känslor, förebyggande av prematur ejakulation, öka till fysiologiska nivåer LH och testosteron utan att påverka kroppens hormonella balans.

Fytosteroider av ankariter krypande återställa och upprätthålla reproduktion, stimulera spermatogenes. Öka volymen och minska vätskans viskositet. Öka koncentrationen och rörligheten hos spermatozoa, förbättra deras morfologi, minska antalet patologiska former. Öka också utbudet av näringsämnen till könscellerna och stödja deras funktioner.

Suvarnavang används för att balansera manlig sexuell energi och eliminera impotens, nattliga föroreningar eller tidig utlösning. Främjar förlängning av samlag. Har immunstimulerande egenskap.

Parmelee och argireya vacker pärla har adaptogenic, tonic, anti-stress, immunmodulerande, antioxiderande effekt i niska stater, mental och fysisk trötthet, kroniska sjukdomar. Stimulera icke-specifik immunitet, främja bildandet av energi i cellerna.

Chattering mesh stärker libido och spermatogenes, normaliserar processer av metabolism och digestion, saktar ner kroppens fysiska och intellektuella involution.

Alkaloiderna rauwolfia serpentin (speciellt reserpin och i mindre grad resinsamin) har lugnande och hypotensiva effekter. Alkaloider Aimalin, rauwolfin, serpagin, yohimbin har en adrenolytisk och antiarytmisk effekt.

farmakokinetik

Indikationer för användning

- Funktionsstörningar hos den sexuella sfären hos män (accelererad utlösning, förkortning av samlagets varaktighet, spontan spermatorrhea);

- åldersrelaterade brott mot sexuella funktioner

- Behandling av prostata i komplexterapi.

Doseringsregimen

Läkemedlet tas oralt, före måltid, på kvällen, innan du går och lägger dig, med mycket vätskor.

vid accelererad utlösning utnämna 1-2 tabeller. 3 gånger per dag i 2-4 veckor.

vid spermatorrhea utnämna 1-2 tabeller. 3 gånger per dag i 4-6 veckor, följt av fortsatt behandling i reducerade doser under de närmaste 4 veckorna.

vid åldersrelaterade brott mot sexuella funktioner - 1 flik. 3 gånger per dag i 4-8 veckor.

Bieffekt

Det är möjligt: allergiska reaktioner, dyspeptiska symptom.

Kontraindikationer för användning

- Överkänslighet mot läkemedlets komponenter.

Särskilda instruktioner

Påverkan på förmågan att köra fordon och hantera mekanismer

Spemann forte påverkar inte förmågan att köra fordon och arbeta med potentiellt farliga mekanismer.

överdos

Droginteraktioner

Villkor för ledighet från apotek

Villkor för lagring

Läkemedlet ska förvaras utom räckhåll för barn, torra, skyddade mot ljus vid en temperatur av 10 ° till 30 ° C. Hållbarhet - 3 år.

Spemann Forte

Spemann forte: bruksanvisningar och recensioner

Latinska namnet: Speman forte

Aktiv substans: M orchis (Orchis mascula L.) + asterkant longifolia (Astercantha longifolia L. Nees) + kompass sallat (Lactuca scariola L.) + pruritiska sammet bönor (Mucuna pruriens L. DC.) + Tenn disulfid (mosaik guld) + argireya vackra (Argyreia speciosa Sweet) + Tribulus terrestris (Tribulus terrestris L.) + leptadeniya mesh (Leptadenia reticulata W.Et A.) + Parmelee pärla (Parmelia perlata Huds. Ach.) + Rauwolfia serpentina (Rauwolfia serpentina L.)

Tillverkare: Himalaya Drug, Co. (Indien)

Uppdatera beskrivning och foto: 05/16/2018

Spemane forte är en örtberedning som normaliserar mans sexuella funktion.

Utformningsform och sammansättning

Läkemedelsform av frisättningen av Spemana forte-tabletter: bikonvex, rund, ljusbrun med grått snitt och impregnering (100 delar i plastburkar i ett kartongpaket med 1 burk).

Aktiva substanser i sammansättningen av 1 tablett:

 • orchis man (i form av ett pulver av knölar) - 39 mg;
 • Långbladsmassage (i form av ett fröpulver) - 19 mg;
 • Salladkompass (i form av ett fröpulver) - 10 mg;
 • bönor flöjt kliande (i form av ett pulver av frön) - 10 mg;
 • tenndisulfid (mosaikguld) - 10 mg;
 • arginia vacker (i form av ett torrt extrakt av rötter) - 19 mg;
 • ankare krypande (i form av ett torrt frukt extrakt) - 19 mg;
 • mesh spår (i form av ett torrt extrakt av stjälkar) - 19 mg;
 • Parmelia pärla (i form av ett torrt extrakt av thallus) - 10 mg;
 • rauwolfia orm (i form av ett torrt extrakt av rötter) - 18,75 mg.

Hjälpkomponenter: magnesiumstearat, mikrokristallin cellulosa, krospovidon, karmellosnatrium, kolloidal kiseldioxid.

Farmakologiska egenskaper

farmakodynamik

Spemane forte är ett av de komplexa beredningarna av vegetabiliskt ursprung, som har en normaliserande effekt på sexuell funktion hos män.

Som ett resultat av användningen av läkemedlet reduceras excitabiliteten hos centra av sexuell aktivitet i ryggmärgen / hjärnan, tröskeln för excitabilitet för sexuella stimuli ökar, för tidig utlösning förhindras ökar samlagets varaktighet.

Sexuell attraktivt läkemedel minskar inte.

Indikationer för användning

Enligt instruktionerna används Spemann forte för att behandla accelererad utlösning (ejaculation), inklusive hos äldre patienter.

Kontra

 • ålder till 18 år;
 • förekomsten av individuell intolerans mot läkemedlets komponenter.

Bruksanvisning Spemana forte: metod och dosering

Spemane forte tas oralt, helst efter att ha ätit.

Det rekommenderade receptprogrammet - 3 gånger om dagen för 1-2 tabletter från 2 till 4 veckor.

Biverkningar

Allergiska reaktioner är möjliga.

överdos

Data om fall av överdosering ges ej.

Särskilda instruktioner

Ansökan i barndomen

Patienter under 18 år av Spemann forte tilldelas inte.

Droginteraktioner

analoger

Analoger Speman forte är: Levitra, Speman, Viagra, Vezilyut, Vuk Vuk, Sealeks, Vigrande, Impaza, Tentex Forte, Cialis, Veromaks och andra.

Villkor för lagring

Förvara på en plats skyddad mot fukt, vid en temperatur av 10-30 ° C. Förvaras borta från barn.

Hållbarhet - 3 år.

Villkor för ledighet från apotek

Det frigörs på recept.

Recensioner av Spemane Forte

Enligt recensioner är Spemann forte tillräckligt effektivt vid behandling av för tidig utlösning, vilket leder till förlängning av sexuell handling. Observera också dess säkerhet, eftersom aktiva substanser är pulver och extrakt av örter.

Priset för Spemann Fort i apotek

Det ungefärliga priset för Spemann Fort (100 stycken per förpackning) är 253-342 rubel.

Utbildning: Första Moscow State Medical University uppkallad efter I.M. Sechenov, specialitet "medicinsk verksamhet".

Informationen om preparatet är generaliserad, tillhandahålls för informationsändamål och ersätter inte den officiella instruktionen. Självbehandling är hälsofarlig!

För att kunna säga även de kortaste och enklaste orden använder vi 72 muskler.

Med regelbundet besök i solariumet ökar chansen att utveckla hudcancer med 60%.

Mänskliga ben är fyra gånger starkare än betong.

Ett jobb som inte passar en person är mycket mer skadlig för sin psyke än en brist på arbete alls.

Hos 5% av patienterna orsakar antidepressiva Clomipramine orgasm.

Om du ler bara två gånger om dagen - kan du sänka blodtrycket och minska risken för hjärtinfarkt och stroke.

En utbildad person är mindre utsatt för hjärn sjukdomar. Intellektuell aktivitet bidrar till bildandet av ytterligare vävnad som kompenserar för de sjuka.

En person som tar antidepressiva läkemedel kommer i de flesta fall igen att lida av depression. Om en person har hanterat depression själv, har han alla chanser att glömma detta tillstånd för alltid.

I ett försök att ta ut patienten går läkare ofta för långt. Så, till exempel, en viss Charles Jensen under perioden 1954-1994 gg. överlevde mer än 900 operationer för att ta bort neoplasmer.

Hostläkemedel "Terpinkod" är en av ledarna i försäljningen, inte alls på grund av dess medicinska egenskaper.

I Storbritannien finns en lag enligt vilken en kirurg kan vägra att göra en operation till en patient om han röker eller är överviktig. En person måste ge upp dåliga vanor, och då kanske han inte behöver operation.

Enligt statistiken ökar risken för ryggskador på måndagar med 25% och risken för hjärtinfarkt - med 33%. Var försiktig.

De flesta kvinnor kan njuta av att överväga sin vackra kropp i spegeln än från kön. Så, kvinnor, strävar efter harmoni.

Många droger salufördes ursprungligen som läkemedel. Heroin, till exempel, introducerades ursprungligen på marknaden som ett botemedel mot ett barns hosta. Och kokain rekommenderades av läkare som ett bedövningsmedel och som ett medel för att öka uthålligheten.

I fyra skivor med mörk choklad innehåller cirka två hundra kalorier. Så om du inte vill bli frisk är det bättre att inte äta mer än två stycken per dag.

Salvisar är ett ryskt läkemedel mot diskriminering mot olika sjukdomar i muskuloskeletala systemet. Det visas för alla som aktivt tränar och tiden från.

Spemane Forte

Beskrivningen är aktuell på 2014/06/04

 • Latinska namn: Speman Forte
 • ATX-kod: G04BX
 • Aktiv beståndsdel: Snake Rauwolfia (Rauwolfia Serpentina)
 • producent: Himalaya, Indien

struktur

1 tablett innehåller: frön long-leaved astrocant - 19 mg, frön kompasssalat i form av pulver och extrakt av torr thallus Pearl Parmelia 10 mg, knölar manlig orkester - 39 mg mosaikguld (tenndisulfid) och fröpulver flöjtiga kliande bönor- 10 mg, rot-extrakt vacker arhiria, krypande ankar frukt och stjälkar netchattering - 19 mg, rötter orm rauwolfia i form av ett torrt extrakt - 18,75 mg.

I form av hjälpämnen i tabletten ingår: carmellosnatrium, mikrokristallin cellulosa, krospovidon, kiseldioxid, magnesiumstearat.

Typ av problem

Ljusbruna tabletter, med grå impregnering, 100 st. i polyetenflaskor.

Farmakologisk aktivitet

Det leder till normal sexuell funktion hos män.

Farmakodynamik och farmakokinetik

Indikationer för användning

 • nedsatt sexuell funktion hos äldre män
 • accelererad utlösning.

Kontra

Känslighet mot läkemedlets komponenter.

Biverkningar

Det kan finnas allergier.

Bruksanvisning Spemann Forte (Metod och dosering)

Använd i en dos av 3 till 6 tabletter per dag, uppdelad i 3 doser. Instruktion om Spemann Forte rekommenderar att behandlingen fortsätter upp till 1 månad.

överdos

Det fanns inga meddelanden.

interaktion

Det fanns inga observationer.

Försäljningsvillkor

Förvaringsförhållanden

Enligt listan B. På en skyddad, torr plats. Förvaringstemperatur 10 ° C - 30 ° C.

Utgångsdatum

analoger

Recensioner om Spemann Forte

Läkarens recensioner av läkemedlet visar en tvetydig inställning av officiell medicin till användningen av läkemedlet. Vissa läkare anser det vara ett bra sätt att behandla en minskad potential, speciellt i bakgrunden prostatit, eftersom i receptionen finns en förbättring av en cirkulation och depression av stagnation i en prostata. En annan del av läkarna föreskriver medicinen, men endast som en del av en omfattande behandling, som ett hjälpmedel. Det finns också en åsikt att det är möjligt att göra utan denna medicinering, eftersom det inte finns några bevis på dess effektivitet.

Flera recensioner av män om Spemann Forte, som har erfarenhet av användningen, föreslår att läkemedlet är tillräckligt effektivt för behandling för tidig utlösning, eftersom det förlänger samlaget.

Dessutom pekar alla på läkemedlets säkerhet, eftersom den är gjord av naturliga växtbaserade råvaror.

Pris Spemane Forte, var man kan köpa

Genomsnittspriset för Ryssland är 165 rubel. för en flaska på 100 tabletter. I Moskva kan du köpa det ännu billigare - kostnaden för 140 rubel. för förpackning.

Spemann forte: bruksanvisningar

Läkemedlet Spemann forte tillhör gruppen fytopreparationer och är ordinerad till män med målet att normalisera sexuell funktion.

Formulering och beredningens sammansättning

Läkemedlet Spemann forte finns i form av tabletter för oral administrering i en brungrå färg med väl märkta fläckar, konvexa på båda sidor. Tabletter finns i plastflaskor på 100 stycken i en kartong, som innehåller en detaljerad instruktion med en beskrivning av läkemedlet.

Sammansättningen av läkemedlet innefattar aktiva ingredienser:

 • pulver av knölar av en manlig oryx;
 • pulveriserade salladsfröer;
 • pulver av astermanta frön;
 • ett pulver av flöjtiga kliande bönor;
 • mosaik guld;
 • torrt extrakt av rötterna av Rauwolfia serpentin och rötterna av Argyrea vackra;
 • torra extrakt frukter av ankare krypande;
 • torrt extrakt av stjälkar.

Dessutom innehåller varje tablett hjälpkomponenter: krospovidon, mikrokristallin cellulosa, magnesiumstearat, kolloidal kiseldioxid.

Indikationer för användning

Tabletter Spemann forte är utformade för oral administrering under följande förhållanden:

 • tidig utlösning
 • erektil dysfunktion av olika genes;
 • sexuell dysfunktion på grund av ålder
 • minskad sexuell lust hos män.

Kontra

Innan du använder drogen ska en man konsultera en läkare och noggrant studera de instruktioner som följer med läkemedlet. Tabletter Spemann forte är kontraindicerade för individuell intolerans mot läkemedlets komponenter. Relativ kontraindikation är benägenheten till allvarliga allergiska reaktioner på fytopreparationer och medicinska örter.

Administreringssätt och dosering

Spemane forte tabletter ordineras för män för oral administrering. Enligt anvisningarna bör läkemedlet druckas 3 gånger om dagen för 1-2 tabletter under hela månaden. Beroende på de enskilda egenskaperna hos patientens kropp och graden av sexuell dysfunktion kan läkaren justera dosen av läkemedlet individuellt.

Biverkningar

Vanligtvis tolereras läkemedlet väl av patienter, men hos personer med ökad individuell känslighet för tablettens komponenter kan följande biverkningar utvecklas:

 • illamående, smärta i magen, förstoppning
 • allergiska reaktioner: utslag på huden, dermatit, urtikaria, larynxödem;
 • i svåra fall är det möjligt att utveckla angioödem eller anafylaktisk chock.

Om biverkningar uppstår, kontakta en läkare för råd.

En överdos av läkemedlet

Fall av överdosering med Spemann forte rapporterades dock inte, för att undvika utveckling av ovanstående biverkningar rekommenderas inte att överskrida dosen som anges i anvisningarna.

Vid oavsiktligt intag av ett stort antal tabletter bör du framkalla kräkningar och ge en av enterosorbenterna en drink enligt ordningen. I regel finns det ingen fara för patientens kropp genom att oavsiktligt ta tabletter.

Interaktion av läkemedlet med andra droger

Det finns inga uppgifter om läkemedlets interaktion med Spemann forte tabletter med andra droger, men om patienten redan tar någon fytopreparation är det nödvändigt att informera läkaren om detta.

Analoger av läkemedlet Spemann Forte

En liknande terapeutisk effekt med Spemann forte har flera av följande:

 • vizarsin tabletter;
 • sildenafil;
 • Omnic;
 • Impaza;
 • vizarsin ku-flik;
 • prostomol uno;
 • levitra;
 • VIA Gra.

Ovanstående analoger har ett antal indikationer, begränsningar och biverkningar, så innan du börjar använda dem, kontakta en läkare.

Lämna och lagringsförhållanden

Läkemedlet Spemann forte kan köpas på apotek utan receptbelagda läkemedel. Tabletter rekommenderas att skyddas mot barn, i en otillgänglig mörk och sval plats. Hållbarhet anges på förpackningen och är 2 år från tillverkningsdatum.

Spemann forte pris

Den genomsnittliga kostnaden för läkemedlet Spemann Fort i apotek i Moskva är 229 rubel.

Bruksanvisning Spemann: indikationer för användning, kontraindikationer, analoger och biverkningar

Spemane - är en örtmedel. Detta läkemedel har en diuretikum, antiinflammatorisk effekt och stimulerar även mikrocirkulationen i prostatavävnaden och har en positiv effekt på spermatogenesen.

Formulär:

Spem släpps i form av belagda tabletter i plastflaskor med brun färg. Varje flaska innehåller 100 tabletter.

ingredienser:

Varje tablett Speman innefattar ett antal aktiva substanser: pulver knölar orkidéer (65 mg), 32 mg av vardera av följande substanser: asterkanta frön, stjälkar mesh leptadenii, argyria rötter, frukter av Tribulus krypande. Och även på 16 mg av sådana ämnen som: pärlparmelia, sammetbönor och frön av kompasssalat.

Farmakologisk aktivitet:

Speman minskar risken för stillastående processer, minskar inflammation och svullnad i prostatakörteln, stimulerar mikrocirkulationen i prostatavävnader och ökar spermiernas rörlighet, vilket resulterar i miktion störningar hastigheten på grund av närvaron av prostatahyperplasi eller prostatit, ejakulat liquefies, minskar dess viskositet.

Speman indikationer för användning, i enlighet med instruktionen, är närvaron av patologiska processer, såsom prostata-adenom, låg spermierörlighet, oligospermi, hög viskositet ejakulat, manlig infertilitet, kronisk och akut prostatit, samt återställande av potens efter operationen.

Den huvudsakliga kontraindikationen är överkänslighet och individuell intolerans mot läkemedlets komponenter, och det är också förbjudet att använda Spemane för personer under 18 år.

Spemane och Spemann Forte är strukturella analoger, men de har olika doser av aktiva substanser. Spemane har en högre dos, så den används för att behandla sjukdomar som: prostata adenom, prostatit, oligospermi, etc. Speta Forte har en lägre dos av aktiva växtämnen, därför används den för att behandla och förebygga åldersrelaterade sjukdomar i könsorganet, liksom i funktionella störningar.

Bruksanvisning Spemann:

Vid behandling av adenom i prostata Spemane rekommenderas att du använder två tabletter två gånger om dagen. Efter början av de första tecknen på förbättring reduceras dosen gradvis gradvis och tas för att bibehålla resultatet. Om Spemane föreskrivs för behandling av oligospermi ska det tas 3 gånger om dagen, även 2 tabletter. För att få en stabil farmakologisk effekt ska läkemedlet tas från 3 månader till 6 månader. Efter 3 månader kan du upprepa kursen.

Spemane Forte: hur man tar det rätt?

I så fall, om läkemedlet Speman Forte användas för att uppnå en terapeutisk effekt med tidig utlösning, administreras det 2 tabletter 3 gånger. För att uppnå de nödvändiga resultaten rekommenderas det att ta det inom 3 veckor. Om preparatet för behandlingen av spermatorrhea delad, används det vid samma dosering, men för en längre period, typiskt under 3 till 6 veckor, sedan om en annan fyra veckor ta i små doser för klämma fast effekt. Om läkemedlet ordineras för alla åldersrelaterade sjukdomar i sexuella sfären, rekommenderas att ta tre gånger om dagen en tablett för 5-7 veckor.

Bruksanvisning Spemann för behandling av prostatit:

Spemane har etablerat sig som ett effektivt verktyg vid behandling av prostatit. På grund av den unika sammansättningen av den vegetabiliska, det minskar inflammation betydligt, hjälper till att lindra trafikstockningar, normaliserar urinering leder till normal storlek inflammerad förstorad prostata. Även detta läkemedel har en immunmodulerande effekt och påverkar positivt potensen i allmänhet.

Flera studier har visat att Speman signifikant minskar nivån av leukocyter i prostata hemlighet, och förbättrar också mikrocirkulationen i vävnaderna i prostatakörteln, ökar de regenerativa egenskaperna hos vävnaden, och i hög grad minskar smärta. På grund av den naturliga sammansättningen av vegetabiliska läkemedel kan tas under lång tid, utan rädsla för komplikationer och negativ effekt på funktionen hos lever och njurar.

Med kronisk prostatit Spemann används aktivt som ett förebyggande medel, reducerar det signifikant sannolikheten för återfall.

Spem appliceras inuti efter att ha ätit. Med kronisk prostatit utser Speman 2 tabletter 3 gånger om dagen, med förbättringar reduceras dosen av läkemedlet för stödjande effekten. Den kur är ungefär 3 månader, men behandling kan vara längre, eftersom den verkliga dosering och behandlingstid är läkare på individuell basis.

Bruksanvisning Spemann för behandling av andra sjukdomar

Förutom prostatit har Spemane etablerat sig som ett effektivt verktyg vid behandling av andra sjukdomar.

Läkemedlet används aktivt vid behandling av prostatahyperplasi. Den har anti-inflammatorisk effekt, minskar trängseln, minskar vävnadsödem, förbättra blodtillförsel och regenerativa funktioner.

Vidare normaliseras urinering, smärta sensioner och vävnadsproliferation minskar.

Spemann är ordinerat för behandling av prostataadenom individuellt av behandlingsläkaren.

Speman har också en positiv farmakologisk effekt med oligospermi och som en följd, manlig infertilitet. Dess farmakologiska effekt beror på det faktum att de aktiva läkemedelskomponenterna påverkar sekretoriska funktion av prostata, vilket förbättrar kvaliteten på manliga könsceller, ökad spermierörlighet, spermier reducerad viskositet.

Ett antal studier tyder också på att Spemane är ett effektivt medel i varicocele efter en operativ ingrepp. Eftersom testiklarnas funktioner störs av långvarig störning av spermatkärlets blodcirkulation leder detta ofta till oligospermi och olika patologier av spermatozoa. Fertilitetsförmågan minskas betydligt, vilket kan leda till infertilitet, Spemane används i detta fall som en del av en omfattande behandling. Det förbättrar prostata körtelns funktionalitet, ökar antalet spermier och deras rörlighet.

Tack vare växtkompositionen finns biverkningarna av att ta Spemann praktiskt taget inte. Allmänhet, sidoreaktioner i sällsynta fall är resultatet av intolerans mot alla växter komponent, en del av läkemedlet och manifesteras som diarré, illamående, svaghet, hud klåda, torra slemhinnor och allergiska reaktioner. Vid oönskade biverkningar, sluta ta medicinen och kontakta en läkare.

En av de vanligaste analogerna i Spemann är läkemedlet Verona. Den består också av växtdelar, finns i form av kapslar. Används i könsorganssjukdomar hos män: oligospermi, försvagning av erektion, sänkning av sexuell lust.

Dosering och behandling väljs av urologen individuellt. Detta läkemedel rekommenderas att tvättas ner med mjölk för att uppnå maximal farmakologisk effekt.

Verona tolereras i allmänhet väl, men i vissa fall finns det oönskade effekter som uppstår intoleranta komponenter som visas i form av klåda, utslag och allergiska reaktioner.

För att undvika oönskade sidreaktioner rekommenderas det inte att använda Verona-preparat med läkemedel som har lugnande effekter, antidepressiva medel och etylalkohol.

Experter hävdar att detta läkemedel effektivt stärker styrkan, ökar längden på samlaget, stimulerar blodcirkulationen i bäckenområdet såväl som i prostatakörteln.

Detta verktyg kan användas som en singel, omedelbart före samlag, samt regelbundet för förebyggande ändamål.

Många recensioner visar att Vuka Vuka är ett effektivt förebyggande mot stagnerande fenomen. För behandling av allvarliga patologier används Vuka Vuka-preparatet generellt inte, det används endast som ett förebyggande medel.

Vigrande är också ett ofta använt substitut för Spemann. Den aktiva substansen i detta läkemedel är sildenafilcitrat. Läkemedlet är tillgängligt i form av tabletter.

Vigrande används för att behandla erektil dysfunktion, liksom en gång, för att uppnå ett tillfredsställande samlag och öka sexuell aktivitet. Vid en enda användning används Wigrante omedelbart före samlag, en timme före det. I händelse av att läkemedlet används som en kursbehandling är den nödvändiga dosen och ansökningsordningen läkaren.

Den aktiva substansen i detta läkemedel kan i vissa fall orsaka liten kränkning av färguppfattning. I synnerhet uppfattningen av blått och grönt, liksom ökad uppfattning om ljus. Men efter att ha tagit bort ämnet från kroppen kommer färgvisionen tillbaka till normal.

Tinteks Forte-preparatet är av vegetabiliskt ursprung och används som en analog av Spemann. Detta verktyg används för brott mot den sexuella funktionen.

Tantex Forte har en stimulerande tonisk effekt och ökar också sexuell lust och normaliserar sexuell aktivitet. Tack vare växtkomponenterna har det praktiskt taget inga biverkningar. Det ordineras vanligtvis 2 tabletter två gånger om dagen, i 2 månader. Det rekommenderas att upprepa behandlingstiden var sjätte månad. Läkemedlet är kontraindicerat i närvaro av sådana sjukdomar som: ateroskleros, vilken som helst njurpatiologi, hjärtsvikt, allergiska reaktioner mot växtkomponenter.

Ett antal studier har visat att parallell användning av Spemann med Tintex Forte har en förbättrad farmakologisk effekt.

Levantra är också en ganska vanlig analog av Spemann. Den givna beredningen ges i form av tabletter. Den aktiva substansen är vardenafil. Den används för brott mot kraft, antingen en gång i timmen före sexuell handling, och som en terapeutisk och profylaktisk.

Genomsnittspriset på Speman-drog i landets apotek är 320 rubel, Spemann Forte har en lägre kostnad - i genomsnitt 250 rubel. Analoger Spemane har också en acceptabel kostnad, så det genomsnittliga priset på den populära ersättningen Verona är 330 rubel och den genomsnittliga kostnaden för Tentex Forte och Vuka Vuk varierar från 520 till 660 rubel.

Högre kostnad jämfört med Speman och analoger ges droger Levitra, är dess genomsnittliga priset i apotek i landet 820 rubel, och Vigrande, vars pris varierar från 780 till 820 rubel.

Den genomsnittliga kostnaden för den lägsta dosen av Spemann och dess analoger indikeras. Vid utnämning av högre doser ökar kostnaden för droger.

Speman - instruktioner för användning analoger betyg frigör former (tabletter och Fort form) av läkemedel för behandling av impotens och accelerationen av spermiernas rörlighet hos män, inklusive äldre

I den här artikeln kan du läsa instruktionerna för att använda drogen Speman. Det finns recensioner av besökare på webbplatsen - konsumenterna av denna medicinering, samt yttranden från läkare specialister på användningen av Spemann i sin praxis. En stor förfrågan är att aktivt lägga till sin återkoppling om drogen: medicinen hjälpte eller hjälpte inte till att bli av med sjukdomen, som observerades komplikationer och biverkningar, eventuellt inte deklarerade av tillverkaren i anteckningen. Analoger av Spemann i närvaro av existerande strukturella analoger. Används för att behandla impotens och påskynda rörligheten hos spermatozoa hos män, inklusive i ålderdom.

Speman - komplex beredning av vegetabiliskt ursprung. Minskar trängsel och dysursjukdomar vid godartad prostatahyperplasi.

Drogen stimulerar spermatogenes, ökar rörligheten för spermatozoa, minskar viskositeten hos spermier.

struktur

Pulver knölar orkidéer manliga + pulver utsäde asterkanta longifolia + Powder frön av sallat kompass + Powder bönor frön av sammet klåda + mosaik guld (suvarnavang) + rotextrakt Argirov vacker + fruktextrakt Tribulus terrestris + extrakt stjälkar leptadenii mesh + extrahera talli Parmelee pärla + tillsatsämnen.

farmakokinetik

Den terapeutiska effekten av Spemann beror på den kombinerade verkan av dess komponenter, därför är det inte möjligt att genomföra kinetiska observationer.

vittnesbörd

 • symptomatisk behandling av godartad prostatahyperplasi (DGP);
 • oligospermi;
 • minskad rörlighet hos spermier
 • accelererad utlösning (ejaculation);
 • Brott mot sexuell funktion hos äldre män.

Blanketter för frisläppande

Tabletter Spemann Fort.

Instruktioner för användning och mottagning

Med godartad prostatahyperplasi utse 2 tabletter 2-3 gånger om dagen (senare minskas dosen gradvis).

Med oligospermi föreskrivs 2 tabletter 3 gånger om dagen i 4-6 månader.

Läkemedlet är ordinerat för 1-2 tabletter 3 gånger om dagen i 2-4 veckor.

Bieffekt

Kontra

 • överkänslighet mot läkemedlets komponenter.

Applicering under graviditet och amning

Läkemedlet används endast hos män.

Särskilda instruktioner

Droginteraktioner

Med samtidig användning av läkemedlet Spemann med läkemedlet Tenteks forte med oligospermi, ökar effektiviteten av behandlingen.

Analoger av drogen Speman

Spemane har inga strukturella analoger för den aktiva substansen. Sammansättningen av läkemedlet är unik.

Analoger på den terapeutiska effekten (styrmedel):

 • Afala;
 • Afrodor 2000;
 • Vezilyut;
 • Veromaks;
 • verona;
 • viagra;
 • Viasan-LF;
 • Vigrande;
 • Vizarsin;
 • Wook Wook;
 • dynamik;
 • Zidena;
 • Impaza;
 • Iohimbin "Der Spiegel";
 • Yohimbinhydroklorid;
 • levitra;
 • Maksigra;
 • muse;
 • Raylis;
 • Cialis;
 • Sildenafilcitrat;
 • Spemann forte;
 • Super Yohimbe-Plus;
 • Tongkat Ali Platinum;
 • Tentex forte;
 • Testalamin;
 • Himcolin;
 • Edeks.

Spemane Forte - anvisningar för användning och dosering, komposition, indikationer och kostnad

Under det senaste årtiondet ser statistiken om manlig infertilitet ut deprimerande. Störningar uppstår inte bara hos äldre i det starkare könet, utan även hos mycket unga. Patologier i prostatakörteln upptar en av de första platserna i frekvensen av samtal till läkare. I sådana fall är det viktigt att välja rätt behandling. Ett av de mest effektiva sätten att upprätthålla reproduktiva funktioner hos män är läkemedlet Spemann Forte - läkemedlet minskar stagnation i prostatakörteln, behandlar sexuella störningar. Detta bekräftas av läkarnas åsikter.

Spemann Forte - bruksanvisningar

Naturläkemedel är inte sämre än effektiviteten i syntetiska droger. Medicin på örter har länge ockuperat sin nisch på läkemedelsmarknaden. Ett bra exempel på en effektiv fytopreparativ för reproduktiv hälsa hos män kan kallas Spemann. Läkemedlet löser problemen med sexuella funktioner, reglerar styrkan, korrigerar urodynamiken. Läkemedlet innehåller användbara medicinska örter, utvalda enligt Ayurveda-principerna - det traditionella systemet för indisk medicin. Läkemedlet är tillgängligt i form av tabletter och används oralt.

Sammansättning och form av frisättning

Läkemedlet Spemann på apotekens hyllor finns i flaskor innehållande 60 kapslar utan skal. Tabletterna är bruna, med impregnering, konvexa på båda sidor. Läkemedlet i sig består av många extrakt av medicinalväxter. Preparatet kan innehålla hjälpämnen: mikrokristallin cellulosa, natriumkarboximetylcellulosa, magnesiumstearat, krospovidon, aerosil.

Form, som ingår i förberedelsen

Innehåll, mg per 1 tablett

Hörlurar av manliga orkidéer

Salladfrönkompass

Stammar mesh

Thallus av parmelia pärla

Fröer av Långblad Astercantum

Fröer av kliande sammetbönor

Argyraas rötter är vackra

Frukt av skurkar av krypande

Rötterna av Rauwolfia serpentina

Farmakologiska egenskaper

Tabletter Spemane har ett brett spektrum av effekter på människans kropp. Läkemedlet ökar styrkan, ökar spermobiliteten, behandlar för tidig utlösning med hjälp av påverkan på det neuroendokrina systemet. Läkemedlet minskar stagnation i prostatakörteln, påverkar positivt prostatafunktionerna, stimulerar spermatogenesen. Detta resultat uppnås på grund av de olika medicinska örterna, som på egen hand påverkar människornas reproduktiva funktion. Den huvudsakliga farmakologiska effekten av läkemedlet Spemann är prostanatropisk.

Var och en av komponenterna har viss effekt på kroppen. Till exempel har manliga orkidéerna en omslutande, toning och återställande effekt. Velvet bönor och krokiga rötter minskar astheno-neurotiska reaktioner, ökar manens sexuella aktivitet och varaktigheten av erektion. Fytosteroider av dessa medicinska växter stödjer reproduktion, minskar viskositeten hos spermier. Suvarnavang kämpar effektivt mot impotens, nattliga föroreningar, för tidig utlösning.

Parmelia pärla och argyrea vacker ton kropp, har en anti-stress och immunmodulerande effekt. Chatternätet stärker den sexuella lusten, normaliserar ämnesomsättningen, matsmältningen. Reszinamin och reserpin har en lugnande effekt på hankroppen. Kombinationen av alla komponenter i läkemedlet ger en omfattande inverkan på reproduktionssystemet och hälsotillståndet.

Indikationer för användning

Spektrumet av diagnoser där Spemanns behandling är föreskriven är bred. Detta - nästan alla sjukdomar i reproduktionssystemet. Läkemedlet används för akut och kronisk form av prostatit, minskad spermobilitet, prostatahyperplasi. Läkemedlet är också förskrivet för behandling av oligospermi och för sexuellt relaterade sjukdomar relaterade till ålder. Tabletter hjälper till att lösa problemet med samlag. Dessutom är läkemedlet ordinerat för behandling av prostatit, manlig infertilitet.

Hur man tar Spemane

För att lösa ett problem med en prematur utlösning är det möjligt att använda 1-2 tabletter Spemana tre gånger om dagen i 2-4 veckor. Med spermatorrhea ordinerad dos på 1-2 tabletter 3 gånger om dagen. Behandlingsförloppet med läkemedlet varar 4-6 veckor. I framtiden, ta Speman behöver en månad i underhållsdoser. Behandling av åldersrelaterade sjukdomar varar 4-8 veckor. I detta fall drick 1 tablett tre gånger om dagen.

Droginteraktioner

Kliniska studier visade inte några speciella problem med användningen av andra läkemedel med Spemann. Tvärtom - när de behandlas med oligospermi, rådgör läkare samtidigt administrering av Tintex Forte. Ett sådant komplex kommer att bidra till att öka effektiviteten av behandlingen. En av de få funktionerna i att kombinera läkemedlet med andra droger - när man tar E-vitamin kan det finnas ett hopp i blodtrycket, en minskning av behovet av insulin. I detta fall rekommenderas att kontrollera sockerhalten i blodet.

Spoane Forte och alkohol

Som ett resultat av många studier avslöjade läkemedlets inkompatibilitet med alkohol. Alkoholhaltiga drycker påverkar inte bara manlig styrka, men minskar också effektiviteten hos många läkemedel. Just detta är fytopreparationen. Alkohol neutraliserar Spemanns positiva verkan. Vid tidpunkten för hans upptagande måste du vägra alkohol.

Biverkningar

Det var inte ett stort antal biverkningar efter användning av Spemann, men ibland finns det allergiska reaktioner. Under de första timmarna eller dagarna efter behandlingens början kan klåda börja, rodnad, illamående och andra obehagliga symptom. Om några biverkningar inträffar, kontakta en specialist.

överdos

Som ett resultat av kliniska studier har inga negativa reaktioner visat sig öka läkemedlets mängd. Det finns inga uppgifter om användningsfall av överdosering. Det rekommenderas inte att använda doser av läkemedlet som överstiger den terapeutiska dosen mer än 2 gånger. Att orsaka allvarliga biverkningar bör inte hända, men om att ändra dosen är det värt att rådgöra med den ansvariga läkaren.

Kontra

Spema är förbjudet att tas med överkänslighet mot någon av ingredienserna i läkemedlet. Försiktighet är föreskriven behandling med detta läkemedel för hjärtinfarkt, en ökad risk för tromboembolism, allvarlig kardioskleros. En annan anledning till oro när du använder drogen ska vara tecken på hypervitaminos. Dyspeptiska fenomen är fyllda med ett parallellt intag av vitamin E.

Försäljningsvillkor och förvaring

I drogister i Ryska federationen säljs läkemedlet utan recept. Spemane rekommenderas att lagra på en torr plats, vid en lufttemperatur på högst 30 grader. Hållbarheten för läkemedlet är 3 år.

Spemanns analoger

Med förbehåll för strikt överensstämmelse med instruktionerna kan du ersätta drogen med droger med en liknande handlingsprincip. Hittills erbjuder läkemedelsmarknaden ett dussin av dessa medel. Patienter som har ordinerats behandling för reproduktionsstörningar kan ta någon av följande Spemann-analoger:

 • Afala;
 • Lespeflan;
 • Vitaprost Forte;
 • prostanorm;
 • Solidig komposit C;
 • Tentex Forte;
 • Röd rot;
 • Gentos Forte;
 • Uroprost;
 • Spermactin Forte.

Vad skiljer Speman från Spemann Forte

Den viktigaste och viktigaste skillnaden mellan dessa två droger är att i sammansättningen av Spemann Forte finns ett ämne som inte finns i dess analog-rauwolfia-orm. Denna växt, som hjälper till att ta bort överdriven spänning, lugnar nervsystemet, hjälper till att lindra stress och ångest. Läkemedlet med prefixet "Forte" förbättrar erektion, förlänger samlaget. Vanlig Spemane är ordinerad för prostata sjukdomar, för behandling med infertilitet, med minskad spermobilitet. Forte används ofta för att direkt förbättra sexlivet.

Pris Spemant Forte

Kostnaden för medicinen är ganska överkomlig för den genomsnittliga mans plånbok. Köp Spemann i Moskva kan vara på internet och i vanliga apotek. Priset på en flaska av drogen är ca 250 rubel. Vissa företag genomför försäljning, under vilken kostnaden för medicin reduceras till 210-220 rubel. Med en extra order på kurirleverans kommer priset att öka till 400 rubel. Drogen utan Forte prefix i dosen av 100 kapslar kostar dubbelt så mycket. För honom måste du betala 500 rubel.

recensioner

Efter 30 hade hennes man ett problem med för tidig utlösning. Vi associerade det med konstanta påfrestningar på jobbet, stor arbetsbelastning. Efter att ha läst recensionerna bestämde vi oss för att prova drogen Speman. En månad efter det att förfarandet inleddes löstes problemet. Jag hoppas att några veckor av underhållsbehandling kommer att vara fördelaktiga.

Konstantin, 52 år gammal

Jag var alltid omgiven av unga kvinnor, och även i 50 års ålder höll jag intresse för det motsatta könet. När det var problem med erektion var jag lite förvirrad. En vän rådde att ta Speman. En månad av behandling med läkemedlet - och sexuellt liv återvände till det normala. Jag känner mig som klockan 25 och jag hoppas att jag kommer att behålla den manliga kraften i många år.

Det var obehagligt att höra från läkaren diagnosen prostatit, eftersom det aldrig fanns problem med reproduktionssystemet. En bekant doktor föreskrev en behandling med Spemann. Jag köpte drogen och tog den under instruktioner i tre veckor. Medan jag kan notera den positiva dynamiken minskar inflammationen, jag känner mig mycket bättre.

Informationen som presenteras i denna artikel är endast avsett för informationsändamål. Materialet i artikeln kräver inte självständig behandling. Endast en kvalificerad läkare kan diagnostisera och ge råd om behandling baserat på individuella patienters individuella egenskaper.