Huvud
Strömförsörjning

Spem för män: bruksanvisningar för behandling av prostatit

Spem skapas av tillverkaren på grundval av växtkomponenter, på grund av vilka det utövar antiinflammatoriska, decongestanta och diuretiska effekter på vävnadsceller. Detta högaktiva medel är ordinerat som en del av behandlingen av akut och kronisk inflammation i prostata.

Speman män förbättrar erektion sedan hans upptagande en minskning i tröskeln retbarhet av de sexuella centra, och normaliserar utlösningen processen, stimulerade spermatogenes, elimineras den befintliga stagnation i prostatakörteln, ökad aktivitet och hastigheten för förflyttning av spermier. Läkemedlet tar också bort puffiness i epitelet, reducerar smärtssyndromet.

När du skapar läkemedlet är det inte skadligt för människors hälsa.

I sammansättningen av denna medicinering finns närvarande komponenter av naturligt ursprung i en mängd av 9 st. Det extrakt, frön, frukter, pulver och extrakt från roten hejda följande anläggningar: orkidéer manliga asterkant longifolia, sallad kompass, sammet bönor kliande, mosaik guld, argireya vackra, Tribulus, leptadeniya nät, Parmelee Pearl.

Spemane visas i diagnosen prostatit av olika grad av försummelse. Vid första etappen av prostatahyperplasi av godartad etiologi bidrar drogen till att minska organets storlek och förbättra urinflödet. Detta eliminerar i sin tur obstruktiva och irriterande symtom på sjukdomen.

På grund prostatotropic effekter, hög effektivitet när det gäller att återuppta parnings funktion och fertilitet hos patienter med kronisk prostatit Speman vunnit bred popularitet som ett profylaktiskt mot prostatacancer återfall.

Dessutom används detta läkemedel för problem med sexuell kraft, erektion och låg spermieantal hos män.

Under testningen av Spemann tabletter fanns inga fall av biverkningar, men läkemedlet bör inte tas till de personer som är allergiska mot läkemedlets komponenter. Därför, innan du köper läkemedlet, måste du bekanta dig med dess sammansättning och noggrant studera bruksanvisningen.

Under alla omständigheter ska du inte ta p-piller ensam utan att ordinera läkaren, vilket ökar den otillåtna rekommenderade dagliga dosen.

Detta läkemedel demonstrerar hög effekt hos sjukdomar hos den manliga sexuella sfären: prostatit, prostatisk dysplasi, infertilitet, sexuell dysfunktion.

 • Speman. Tilldela 2 tabletter 2 gånger om dagen;
 • Spemane Forte skiljer sig från Sperman i närvaro av alkaloider i rötterna av Rauwolfia serpentin. Mottagningens gång är liknande.

Övning visar att Spemane är effektivare för behandling av prostatit.

Formutsläpp: preparatet tillverkas i form av tabletter av 100 st. i flaskan.

Speman i prostatit: hur man behandlar läkemedlet och vad är analogerna

Den inflammatoriska processen i prostatakörteln kallas prostatit.

Denna sjukdom diagnostiseras idag ganska ofta bland patienter i olika åldersgrupper och kan vara akuta såväl som kroniska.

För dess behandling används ett stort antal olika läkemedel, men inte alla läkemedel visar hög effekt av kampen mot prostata sjukdom.

Ett av de mest effektiva läkemedlen, som skapats på grundval av växtkomponenter, är läkemedlet Spemann.

Spemane med prostatit förskrivs uteslutande av en kvalificerad specialist efter diagnos av patienten och leverans av aktuella analyser.

Det finns sådana system för att ta emot Spemann:

 • När man diagnostiserar en manlig hyperplasi av prostata bör den godartade typen av p-piller dricka 2 st. 2 gånger om dagen. Varaktigheten av behandlingen bestäms av en specialist och varierar inom 16-24 veckor. Vid den följande tiden ska dosen sänkas, vilket ger en underhållsnivå.
 • När man konstaterar närvaron av en representant för det starkare könet av infertilitet, tas läkemedlet 2 tabletter 2 gånger om dagen. Mottagningens gång är densamma.

Med användning av ett mycket effektivt växtbaserade ingredienser i kompositionen, p-piller hjälper till att minska inflammation och svullnad av prostatan epitel, leder detta till en minskning av urinblåsan och urinelimineringsproblem. Dessutom kan medlet förbättrar processen för spermatogenes, ökar aktiviteten av spermier, sädesvätska kondensering, som i allmänhet förbättrar patientens tillstånd.

Priset för Spemane i olika apotek i landet varierar mycket: från 700 rubel till 1200 rubel per 100-tablettflaska.

Liknande i komposition och grad av effektivitet i kampen mot prostatit är sådana läkemedel som Tentex Forte och Himkoline. Men Spemant Forte skiljer sig något från Speman i sin sammansättning, som redan nämnts ovan.

Nästan alla recensioner om Speman-läkemedlet är positiva. Många patienter noterar läkemedlets höga effektivitet i kampen mot prostatahyperplasi, prostatit och sexuella problem.

Här är några liknande exempel:

"Maka blev utnämnd till Speman för korrigering av spermogramindex. Patologiska spermatozoa detekterades 75%. Han tog drogen 2 tabletter 3 gånger om dagen i 2 månader. Och redan på kort tid visade det upprepade spermogrammet förbättring av resultaten av livskraften hos spermier och en minskning av antalet deformerade individer. Och efter en stund blev jag gravid. "

"Min man utsågs till Speman. Efter 2 månader att ta drogen passerade jag spermierna för analys - resultaten förbättrades väsentligt. "

Spemann: recensioner

Medicinska arbetare upplever alltmer i sin praktik med en sådan manlig sjukdom som inflammation i prostatakörteln. För att bekämpa denna sjukdom finns det många droger, men nu började speciellt ofta använda läkemedlet Spemann forte.

För att ta reda på effektiviteten av dess effekt på sjukdomen, måste vi överväga konsekvenserna som kan leda till inflammation i prostata, om mannen inte går till den medicinska institutionen i tid för behandling.

De främsta hot mot hans hälsa kommer att medföra följande sjukdomar:

 • en ökning av prostata (prostata hyperplasi) - det brukar manifesteras med en ökning av patientens ålder och är karakteristisk för personer över 46 år.
 • utveckling av kronisk prostatit - en sjukdom som förknippas med en stillasittande livsstil, alkoholmissbruk, dålig kost, dålig hygien könsorgan och tränger in i bäckeninfektion män;
 • ökning av spermiernas viskositet - kan uppstå på grund av intag av gonorré eller klamydia i en patients kropp under samlag.
 • reduktion av rörlighet och försämring av strukturen av spermier form - uppstår vid fastsättning av en mångfald patogena virus som saktar ner hastigheten hos de reproduktiva celler av människa och bryter integriteten för sina skyddande membran;
 • manlig infertilitet kan manifesteras som ett resultat av en komplicerad effekt på manliga könsorganen av alla ovanstående faktorer och med den genetiska predispositionen hos en person till denna sjukdom.

För behandling av alla dessa sjukdomar är preparatet Spemann forte avsedd. Det påverkar tillväxten och utvecklingen av spermatozoa och ordningen av epididymis funktion. Användningen gör det möjligt att öka antalet bakterieceller och förhindrar utvecklingen av strukturella förändringar i dem. Spemann forte har en antispasmodisk och antiinflammatorisk effekt, och för män med en förstorad prostata är det också ett diuretikum som avsevärt kan lindra deras tillstånd.

Beskrivning av läkemedlet Speman

Läkemedlet ger följande effekter på det manliga reproduktionssystemet:

 • Det finns en signifikant förbättring av spermatozoas struktur och hastighet.
 • processen med spermatogenes intensifieras;
 • spermiernas viskositet sjunker till en normal nivå;
 • minimering av stagnation av blod och urin i manens bäcken
 • Den hypertrophied prostatakörteln minskar väsentligt i storlek;
 • urinröret och urinblåsan befrias från onödigt prostatatryck
 • kraftigt minskat antalet begär att dra urin ur kroppen hos en man.

Preparatet Spemann utfärdas i form av en rundformad tablett, som vid sidan av sidan är en bikonvex form. Den är målade i en brungrå färg med märkbara impregneringar av komponenter av vegetabiliskt ursprung. I olika utföringsformer av läkemedlet kan tabletterna ha en färg som sträcker sig från beige till ljusbrun i färg.

Beskrivning av Spemans kemiska sammansättning

Huvudkomponenten av läkemedlet, framställt i tabletter, är pulver från frön av olika växter:

 • knölar av manlik narcissus - 64 mg;
 • Long-leaved astringent - 30 mg;
 • Kompasssalat 15 mg;
 • sammetbönor (klåda) - 17 mg;
 • suverän - 15 mg;
 • rötterna av arginia vackra - 33 mg (extrakt);
 • krypande ankare (frukt extrakt) - 31 mg
 • mesh spekulation (extrakt av stjälkar) - 33 mg;
 • pearl parmelia - 15 mg (extrakt av thalli);
 • cellulosa i form av mikrokristaller;
 • magnesiumstearat;
 • karboxylmetylcellulosa natrium;
 • krospovidon;
 • aerosil.

Producerad i plastflaskor, som innehåller tabletter i en mängd av 100 enheter. De är packade i en kartonglåda.

Instruktioner för användning av läkemedlet Spemann och beskrivning av biverkningar

Läkemedlet används 2 timmar före måltid eller 90 minuter efter att ha ätit. Dos: en - två tabletter tre gånger om dagen. Varaktigheten av en behandlingsperiod är upp till 1 månad. Ta Spemane tabletter för att fortsätta behandlingen kan vara två veckor efter slutet av föregående steg.

Det finns ingen möjlighet till överdosering. Läkemedlet administreras vid följande indikationer:

 • infektiösa lesioner av människors genitourinary system;
 • ökad viskositet av spermier;
 • låg rörlighet för spermatozoa och defekter i deras struktur;
 • faren för impotens och manlig infertilitet.

Biverkningarna av läkemedlet kan innefatta följande:

 • överkänslighet mot en av komponenterna i Spemann forte - manifesterad i hudens rodnad på bröstet;
 • olika typer av allergiska reaktioner.

Sperman forte lämnas från apotek utan recept eller hänvisning från en läkare. Priset på läkemedlet är ganska acceptabelt för många patienter.

Forte - recensioner om drogen

De mest aktiva i att beskriva den positiva effekten på män av detta läkemedel är deras fruar, som tvingar sina män att gå till läkarundersökningen och köpa Spemann.

Enligt deras bedömning, som huvudsakligen utspelats på forum i datanät, är användningen av läkemedlet effektiv på 72%.

Speciellt framstående är recensioner av män som har nedsatt spermatogenes. Enligt deras svar noterades förbättring av spermiernas kvalitet i 54% och endast 11% av patienterna skickade negativ feedback.

Vid behandling mot infertilitet var framgång i behandlingen associerad med 35% av fallen Spemann forte. Bedömning av antalet recensioner, den största framgången kan uppnås genom att förebygga impotensutveckling - upp till 45% av de svarande.

Förbättring av strukturen och ökningen av spermatozoas hastighet uppnåddes i 78% fall av läkemedelsadministration. Av de kvinnor som tvingade män att använda Spemann blev ca 30% gravid. Ett stort antal patienter (83%) i läkemedlet tyckte om sin växtens ursprung. Sådana människor skriver att de skulle ha tänkt länge innan de applicerade Spemane, om det var syntetiskt. Många gillar form av medicin i tabletter.

Användningen av läkemedlet för att minska prostataformen, enligt patienter, har följande resultat:

 • 62% av männen svarade positivt
 • negativa recensioner - 23%.

Felsökning i patientens genitourinära system genomfördes framgångsrikt hos 67% av patienterna. Ett negativt resultat visas i 12% av fallen.

Med en allmän utvärdering av läkemedlets effekt kan vi konstatera att Spemann (tabletter) är ett effektivt läkemedel som har minst kontraindikationer, och därför kan man rekommendera män som lider av symtomen på ovanstående sjukdomar.

del henne med vänner och de kommer säkert att dela med dig något intressant och användbart! Det är väldigt enkelt och snabbt, enkelt tryck knappen för den tjänst som du använder oftast:

Speman

Anvisningar för användning:

Speman - den kombinerade växtbaserade preparat med antiinflammatorisk, stimulerande spermatogenes, förbättra mikrocirkulationen prostatotropic effekt som används vid behandling av benign prostatahyperplasi och spermatogenes störningar.

Utformningsform och sammansättning

Speman frigöringsdoseringsform - tabletter: Runda, bikonvexa, Färg - från mörkt till ljust brun med stänk (100 st i plastflaskor, en flaska i en kartongförpackning.).

Aktiva substanser i sammansättningen av 1 tablett:

 • Arguire är vacker (i form av ett extrakt av rötter) - 32 mg;
 • Long-leaf astringant (i form av ett fröpulver) - 32 mg;
 • orchisman (i form av ett pulver av knölar) - 65 mg;
 • bönor flöjt kliande (i form av ett fröpulver) - 16 mg;
 • Salladkompass (i form av ett fröpulver) - 16 mg;
 • ankare krypande (i form av fruktkstrakt) - 32 mg;
 • Parmelia pärla (i form av ett extrakt av thallus) - 16 mg;
 • Slaktnät (i form av ett extrakt av stjälkar) - 32 mg;
 • mosaikguld (suvarnavang) - 16 mg.

Ytterligare komponenter: magnesiumstearat, mikrokristallin cellulosa, krospovidon, natriumkarboximetylcellulosa, aerosil (kolloidal kiseldioxid).

Indikationer för användning

 • godartad prostatahyperplasi (symptomatisk behandling);
 • minskad rörlighet hos spermier
 • oligospermi.

Kontra

Kontraindikation för användning av Spemann är förekomsten av överkänslighet mot läkemedlets komponenter.

Dosering och administrering

Spemane tabletter tas oralt.

Rekommenderat mottagningssystem:

 • Godartad prostatahyperplasi: 2-3 gånger om dagen för 2 tabletter (i framtiden reduceras dosen gradvis);
 • oligospermi: 3 gånger om dagen för 2 tabletter i 4-6 månader.

Biverkningar

Allergiska reaktioner (möjliga).

Särskilda instruktioner

Innan Spemann appliceras, liksom i fall av okarakteristiska symptom, är det nödvändigt att konsultera en specialist.

Droginteraktioner

Effektiviteten av oligospermia-behandling ökar den kombinerade användningen av Spemann med Tentex forte.

Villkor för lagring

Förvara på ett torrt ställe otillgängligt för barn vid en temperatur av 10-30 ° C.

Hållbarhet - 3 år.

Informationen om preparatet är generaliserad, tillhandahålls för informationsändamål och ersätter inte den officiella instruktionen. Självbehandling är hälsofarlig!

Många droger salufördes ursprungligen som läkemedel. Heroin, till exempel, introducerades ursprungligen på marknaden som ett botemedel mot ett barns hosta. Och kokain rekommenderades av läkare som ett bedövningsmedel och som ett medel för att öka uthålligheten.

Hos 5% av patienterna orsakar antidepressiva Clomipramine orgasm.

Enligt forskningen har kvinnor som dricker flera glas öl eller vin per vecka en ökad risk att utveckla bröstcancer.

En utbildad person är mindre utsatt för hjärn sjukdomar. Intellektuell aktivitet bidrar till bildandet av ytterligare vävnad som kompenserar för de sjuka.

Vikten av den mänskliga hjärnan är cirka 2% av den totala kroppsvikten, men den förbrukar cirka 20% av syret som kommer in i blodet. Detta faktum gör människans hjärna extremt mottaglig för skador orsakad av brist på syre.

Med regelbundet besök i solariumet ökar chansen att utveckla hudcancer med 60%.

En person som tar antidepressiva läkemedel kommer i de flesta fall igen att lida av depression. Om en person har hanterat depression själv, har han alla chanser att glömma detta tillstånd för alltid.

I fyra skivor med mörk choklad innehåller cirka två hundra kalorier. Så om du inte vill bli frisk är det bättre att inte äta mer än två stycken per dag.

När älskare kyssar, förlorar var och en av dem 6,4 kcal per minut, men de byter nästan 300 olika bakterier.

Om du ler bara två gånger om dagen - kan du sänka blodtrycket och minska risken för hjärtinfarkt och stroke.

Det finns mycket nyfiken medicinska syndrom, till exempel obtrusiv svalning av föremål. I magen hos en patient, som lider av denna mani, hittades 2500 föremål.

I ett försök att ta ut patienten går läkare ofta för långt. Så, till exempel, en viss Charles Jensen under perioden 1954-1994 gg. överlevde mer än 900 operationer för att ta bort neoplasmer.

Människans mage klarar sig väl av främmande föremål och utan medicinsk ingrepp. Det är känt att magsaft kan lösa upp även mynt.

På droger för allergier i USA ensam, används mer än 500 miljoner dollar per år. Tror du fortfarande att sättet att äntligen besegra allergin kommer att hittas?

För att kunna säga även de kortaste och enklaste orden använder vi 72 muskler.

Salvisar är ett ryskt läkemedel mot diskriminering mot olika sjukdomar i muskuloskeletala systemet. Det visas för alla som aktivt tränar och tiden från.

Spemane i tabletter - bruksanvisning, formulering, indikationer, biverkningar och analoger

De senaste åren har statistiken över sjukdomar hos den manliga könssfären ökat stadigt. Samtidigt minskas patientens ålder avsevärt. Brott mot styrka, infertilitet, prostata patologi är de viktigaste problemen med människors hälsa. Alla dessa fenomen dikterar behovet av att välja en omfattande behandling som kommer att vara säker för människors hälsa. Dessa inkluderar Speman - ett läkemedel baserat på medicinska växter.

Bruksanvisning Spemana

Tabletterna har en antiinflammatorisk och diuretisk effekt. Huvudkomponenterna är en stimulator för blodmikrocirkulationen i prostata vävnaden. En annan egenskap hos läkemedlet är en positiv effekt på spermatogenesen. Drogen Spemann är en fytopreparation av ett brett spektrum av åtgärder. Det används som ett medel för grundbehandling och som en del av en komplex behandling av urogenitala patologier.

Sammansättning och form av frisättning

Läkemedlet för män finns i form av runda tabletter, konvexa på båda sidor. Den ursprungliga förberedelsen av det indiska företaget har ett rosa skal, banken har 60 tabletter och en inskription på engelska. Inhemsk tillverkare producerar tabletter utan löslig kappa och karaktäristisk smak, färg - från mörk till ljusbrun med små impregneringar. Spemann tabletter tillverkas i plastflaskor med skruvlock. Varje behållare innehåller 100 tabletter. Förpackning från kartong, inskriptionen på flaskan på ryska.

Tabletten innehåller aktiva ingredienser och hjälpämnen i pulver- och extraktform. Den detaljerade sammansättningen ges i tabellen:

Strawberry orchis av hanen

Fröer av Långblad Astercantum

Salladfrönkompass

Fröer av flätande bönor av kliande

Aerosil (kolloidal kiseldioxid)

Frukt av skurkar av krypande

Argyraas rötter är vackra

Thallus av parmelia pärla

Stammar mesh

Farmakodynamik och farmakokinetik

Läkemedlet Spemann är effektivt för att öka antalet och kvaliteten på spermatozoa, vilket förbättrar deras morfologiska struktur. Studier har visat effektiviteten hos tabletter vid behandling av akut och kronisk prostatit, med adenom. Genom att minska tröskelvärdet för sexuella organens excitabilitet, är det en förbättring av erektionen, normaliseringen av ejakulationen. Behandling av prostatahyperplasi är effektiv i de tidiga stadierna. Läkemedlet förbättrar urinflödet, vilket minskar prostataformen. Tabletter hjälper inte bara till att lindra symtomen, men eliminerar dem också helt.

Den farmakologiska effekten av läkemedlet beror på växtbaserade komponenter. Var och en av dem har unika egenskaper:

 • Orchis man är en naturlig afrodisiakum med sexuell svaghet.
 • Wild sallad, astercanthus - har en diuretikum, lugnande effekt.
 • Tribulus crooks - ökar immuniteten.
 • Argyria är en tonisk, androgen, anabole verkan.
 • Parmelia pärla används för att behandla amenorré.
 • Chatter mesh - har antiinflammatoriska egenskaper.
 • Suvarnavang - effektiv vid behandling av spermatapi som tonic.

Kinetic data kan inte undersökas på grund av den komplexa verkan av alla beståndsdelar. Det går inte att undersöka alla processer för exponering för kroppen med hjälp av markörer eller bioanalyser. Metaboliter av läkemedlet är inte föremål för observation på grund av den kombinerade effekten för att uppnå en terapeutisk effekt.

Indikationer för användning

Läkemedlet av växtämne är förskrivet i enlighet med en viss sjukdom. Sådana sjukdomar är:

 • godartad prostatahyperplasi;
 • oligospermi - otillräcklig mängd sperma;
 • ökad viskositet hos den seminala vätskan;
 • akut och kronisk form av prostatit.

Hur man tar Spemane

Administreringsmetoden är oral, 20 minuter före måltid. Dosering av läkemedlet för varje specifik sjukdom beräknas enligt följande schema, som anges i tabellen:

Spemann för att förbättra människors hälsa

Spemanns och Spemann Fortes medel är utmärkta assistenter i främjandet av människors hälsa. Till skillnad från liknande droger, bland deras kontraindikationer - bara en allergisk reaktion och intolerans. Vilka är mycket sällsynta. Med Spemane kan du uppfylla de två viktigaste kraven i någon manlig behandling - för att förbättra bäckens blodcirkulation och öka produktionen av testosteron. Därför hjälper Speman till behandling av erektil dysfunktion, dålig kvalitet och spermier, för tidig utlösning. Och genom att kombinera användningen av läkemedel med övningar för att öka penisen, kan du snabbt uppnå resultat.

Hur det fungerar

En unik sammansättning av läkemedlet skapades av moderna apotekare under inverkan av gammal indisk medicin. Läkemedlet kan köpas i form av tabletter för oral administrering. Dess ingredienser hjälper till att upprätthålla den normala hormonella bakgrunden hos män och förbättra blodcirkulationen i könsorganet. Dessutom bidrar medlet till:

 • Behandling av inflammatoriska processer;
 • Försvinnandet av stillastående processer i människornas genitala organ;
 • Minskat prostataadenom;
 • Öka antalet levande och aktiva spermatozoa;
 • Förstärkning av styrka;
 • Framväxten av förmågan att kontrollera ejakulationen.

Förmågan att kontrollera ejakulationen efter Spemanns gång är associerad med bäckens muskels ton. Känsligheten försämras inte, så libido minskar inte med längre samlag. Den prostatiska vätskan utspädes. På grund av denna effekt av fröet är det lättare att skicka kvinnlig könsorgan och nå äggstocken.

När ska man ansöka

Effekten av Speman kommer att vara fördelaktig i situationer:

 • Adenomer av prostata;
 • Inflammation av prostata, kronisk och paroxysmal;
 • Dålig rörlighet och livskraft för spermatozoa;
 • För tjock spermie som ändrade färg till mörkare;
 • Erektilfunktionsstörningar;
 • Liten volym halvvätska.

Ingredienserna

Sammansättningen av Spemann har inga analoger och innehåller följande medicinska växter:

 • Orchis man hjälper till att förbättra blodcirkulationen och stärka det små bäckens muskler. Den har en generell förstärkningseffekt som bidrar till att stärka erektionen. Och även detta ämne kommer Spemana att hjälpa till att rehabilitera en man och återföra den sexuella funktionen efter kirurgiska ingrepp.
 • Krympande ankare är en blomma som kan bota erektil dysfunktion. Och också för att stärka det om erektionen blev för trög. I detta fall blir penis mer känslig, reagerar snabbare på stimulerande faktorer på grund av ökningen av testosteronnvolymen i kroppen. Och även denna ingrediens i Spemane hjälper testiklarna att producera mer spermatozoa. Näringsämnen i spermierna är större, könscellerna är mer livskraftiga;
 • Ett kompassförkläde som består av Spemann och Spemann Forte minskar symtomen på inflammatoriska processer.
 • Suvarnavang, som traditionellt används i indisk medicin, har en positiv effekt på sexuell energi. Försvinn symptomerna på impotens och öka kontrollen över orgasmen, ejakulationen. Intima handlingar varar längre, och känslor under dem är ljusa och kraftfulla;
 • Arguirea returnerar en positiv inställning till samlag, minskar effekten av stress på psyken. Stärker immuniteten, och kroppen kämpar igen med framgång med inflammation i prostata körteln, seminal vesiklar;
 • Hypoteser i Spemanns sammansättning har en positiv effekt på spermaproduktion och sexuell lust. En trevlig samtidig effekt är en fördel för arbetet med ämnesomsättningen och matsmältningssystemet.
 • Raublfia innehåller ämnen som hjälper smärtsymtomen på inflammation att försvinna.

Liknande medel

Analoger av detta verktyg presenteras i stort antal. Många av analogerna kan också förbättra känsligheten och följaktligen erektion, spermiervolym och hormonnivåer hos män.

Tribestan

Tribestan skapades av apotekare främst med hjälp av medicinska växter. Men dessutom ingår bland ingredienserna protodioscinämne - det används i kompositionen som en afrodisiakum.

Tribestan rekommenderas av apotekare för behandling och förebyggande av impotens.

Hjälper till att utveckla manliga könshormoner. Följaktligen förbättras varaktigheten och kvaliteten hos excitationen av penis. Sexuellt samlag håller längre tid och uppfyller återigen båda parter.

Spermaplant

Spermplant - ett kosttillskott, positiv effekt på spermatozoas livskraft och rörlighet. Dessutom förbättras deras produktion, vilket innebär att volymen spermier ökar också. Bland andra medicinska växter innehåller nässlextrakt. Vitaminegenskaperna hos denna ingrediens kan inte overemphasiseras: i komplexa förbättrar de sexuell upphetsning, utan att negativt påverka varaktigheten av intima kontakter. Och hennes positiva påverkan på urinrörets arbete bidrar till att förbättra tillståndet hos prostata.

Spermaktin

Lämplig för de representanter för det starkare könet, som länge men utan framgång försökt bli en pappa. Innehåller de viktigaste ingredienserna för att förbättra kvaliteten på seminalvätska: L-karnitin och fruktos. Som du vet är fruktos grunden för näringsämnet bland spermier. Att vara i det, kan de säkert spendera 48 timmar fördelade av naturen och gödsla ägget.

Spermaktin används som en samtidig medicinering. För att göra det mer effektivt, är det tillrådligt att använda det mot bakgrund av andra medicinska tekniker.

Farmaceutiska test har visat effektiviteten hos Spermactin. Efter en månads användning förbättrade nästan hälften av patienterna spermiernas spermier och spermatoser till normala nivåer. Under ytterligare två månader hände detsamma med 2/3 av patienterna. Under de närmaste månaderna har män som tar Spermactin förbättrat spermiernas status i ¾ av alla fall.

Förbättring av testiklarnas arbete och deras bilagor inträffade på grund av återhämtningen av metaboliska processer i deras vävnader. Sexceller av ämnena blev mer aktiva, deras flagella rörde sig snabbare. I motsats till Spemann har denna analog dock fler möjliga biverkningar och kontraindikationer.

Spemane Forte

Det bästa av analogerna i Spemann är läkemedlet Spemann Forte. Ingredienser i kompositionen är desamma, men tillsätts i andra proportioner. För att avgöra vilken av fonderna som är lämplig för en viss patient är det bättre att prata med den närvarande andrologen från manliga samrådet.

Förhållandet mellan aktiva ingredienser är sådan att Spemann Forte är mer lämplig för män i åldern efter fyrtio eller femtio år.

Eller om den mest kraftfulla effekten krävs - Spemann Forte är inte lämplig som förebyggande medel. Under sådana förhållanden är det lämpligt att dricka en tablett tre gånger om dagen i 4-8 veckor.

Hur man använder

Beroende på vilka sjukdomar och symtom en man lider av, är detta eller det där läkemedlet ordinerat. I fallet med prostataadenom kommer det att vara tillräckligt att konsumera två kapslar två gånger om dagen. Med en liten volym av spinalvätska är det bättre att öka antalet receptioner till tre. I en sådan situation kommer Spemanns medicinska kurs att vara cirka sex månader.

Anvisningarna säger: Om det är nödvändigt att förebygga förebyggande åtgärder, kommer en tablett att räcka tre gånger om dagen. Behandlingskursen i denna situation är fyra veckor. När erektil dysfunktion orsakas av förändringar på grund av ålder, är det lämpligt att använda Spemann Forte.

Spemann och penisförstoring

Många män undrar om Speman kan öka sin värdighet med hjälp av drogen. På etiketten till många liknande läkemedel kan du läsa att de hjälper till med att inkludera penisförstoring. Är det verkligen så? Vad tar det för att förstora en penis? Kärnan i alla icke-kirurgiska tekniker för att öka - för att förbättra blodcirkulationen inuti de cavernösa kropparna. I detta fall är det nödvändigt att överskrida den vanliga nivån på deras fyllning med blod.

Något botemedel, inklusive Sperman's botemedel, är bara en hjälpmedel. Utan sådana mediciner blir det svårt att sträcka penis med en vakuumpump eller jelqing. Det kommer att ta lång tid, eftersom blodet inte omedelbart träder in i de sträckta kavernösa kropparna i tillräcklig mängd.

Med hjälp av Spemann och liknande medel kommer hindren för blodcirkulationen i medlemsområdet att gå vilse. Betennandet kommer att dämpas, den hormonella manliga bakgrunden kommer att stiga - vilket innebär att blodet börjar börja flyta med ny kraft till kärlen inuti penis. På grund av detta kommer mekaniska förstoringsteknik att fungera snabbare, och deras effekt blir längre.

Glöm inte bara om säkerhet. Överstiger inte doseringen av några läkemedel för män. Under utförandet av förstoringsövningar, kom ihåg att effekten inte ska vara för stark och skadlig. Och dessutom, innan du använder några mediciner, kosttillskott och användning av ökande tekniker, behöver du konsultera din andrologist.

Speman

Blanketter för frisläppande

Instruktion av spem

Spem - ett komplext läkemedel av naturligt ursprung, efterfrågan vid behandling av "manliga" problem (prostataförstoring, försämrad spermbildning). Problem med uppfattningen till en eller annan grad uppstår i vart femte gifta par. I nästan hälften av fallen är mannen skyldig. Orsaken till försämringen av männs reproduktiva förmågor är en hel uppsättning faktorer, bland annat ledande roll upptas av ett brott mot spermierbildning. Läkemedlet Spemane har en beprövad egenskap för att förbättra manlig fertilitet. Läkemedlet ökar rörligheten för spermatozoa och minskar antalet defekta prov. Dess effektivitet har visats i ett antal studier. I en av de kliniska prövningarna användes Spemane hos personer som lider av oligo- och astenozoospermi. Innan testet började undersöktes alla deltagare för sperma och kontrollerades för hormonell status. Laboratorietester utfördes för alla WHO-krav. Deltagarna tog Spemann två gånger om dagen för två tabletter i 90 dagar. Kontrollanalyser av seminalvätska med bestämning av spermdensitet, rörlighet och morfologi hos spermatozoa utfördes månadsvis. Efter tre månaders läkemedelstester visade analysen en signifikant ökning av antalet spermatozoer, liksom en förbättring av deras morfologi med 5%. Medelvärdet av testosteron ökade med 37%. Tätheten av spermatozoa ökade trefaldigt. Efter en farmakoterapeutisk kurs på tre månader blev 15% av deltagarna i studien gravid. Studieresultaten bekräftar dess effektivitet vid behandling av manlig infertilitet: drogen ökar densiteten och spermiernas rörlighet, förbättra deras funktionella och anatomiska egenskaper, med andra ord, det har en positiv effekt på de viktigaste manliga reproduktionsförmåga.

Spemane normaliserar testosteronnivåerna hos män med nedsatt reproduktionskapacitet.

Ett annat medicinområde där Speman används framgångsrikt är behandling av inflammatoriska sjukdomar i prostata, inkl. kronisk prostatit. Detta är den vanligaste urologiska sjukdomen. Trots svårighetsgraden av problemet kvarstår effektiviteten av behandlingen för kronisk prostatit deprimerande låg. Om smärtlindringen och minskningen av svårighetsgraden av urinproblem uppträder relativt snabbt, kan det inte uppnås någon återställning av erektila och reproduktiva förmågor alls. Regelbundna fall av återkommande sjukdom vittnar för vikten av att konsolidera de positiva resultaten som kan uppnås under läkemedelsbehandling. Baserat på detta problem, särskilt relevant är att skapa och införa läkemedel (i synnerhet - av naturligt ursprung), vilket skulle hjälpa till att behandla och förebygga sexuella störningar hos patienter som lider av inflammatoriska sjukdomar i prostata. En sådan medication är Spemann. Dess komplexa komposition, inklusive 10 växtkomponenter, ger läkemedlet antiinflammatorisk, diuretikum, dekongestantverkan. Läkemedlet förbättrar kvaliteten på erektion, normaliserar ejakulation, stimulerar spermbildning. I det inledande skedet av prostata adenom Speman normaliserar storleken av prostatan, underlättar uttömning av urin, förbättrar de reologiska egenskaperna hos spermier (ökar dess fluiditet). Den genomsnittliga behandlingen bör vara mellan 4 och 6 månader. Effektiviteten av behandlingen kan förbättras genom att kombinera Spemann med läkemedlet Tenteks forte

Speman

Beskrivningen är aktuell på 2014/06/03

 • Latinska namn: Speman
 • ATX-kod: G04BX
 • Aktiv beståndsdel: Kombination av ämnen
 • producent: Himalaya Drug, Indien

struktur

1 tablett Himalaya Speman är: pulver Salladsfrön och bönor av sammet - 16 mg vardera, knölar manlig orkester - 65 mg, frön long-leaved astrocant 32 mg; av mosaikguld (suvarnavanga) - 16 mg; extrakt: frukt skurkar av krypande, rötter Argir vacker, stjälkar netchattering - 32 mg vardera Pearl Parmelia thallus 16 mg.

I form av hjälpämnen i tabletten är: mikrokristallin cellulosa, natriumkarboximetylcellulosa, krospovidon, magnesiumstearat, aerosil (kolloidal kiseldioxid).

Typ av problem

Tabletter av brun färg för 100 st. i en polyetenflaska.

Farmakologisk aktivitet

Drogen Spemant av vegetabiliskt ursprung. Minskar urineringstörningar och stagnation vid hyperplasi av prostata godartad karaktär.

Drogen stimulerar spermatogenes, sänker viskositeten hos spermier och ökar rörligheten hos spermier.

Farmakodynamik och farmakokinetik

Datainsamling är omöjligt eftersom drogen är en komplex åtgärd.

Indikationer för användning

 • vid symptomatisk behandling hyperplasi av prostata godartad genesis;
 • saktning av spermierotilitet
 • oligospermi.

Kontra

Biverkningar

Det kan finnas allergiska reaktioner.

Instruktioner för användning av Spemane (Metod och dosering)

Hur tar man drogen? Använd 2 tabletter tre gånger om dagen, följt av en jämn minskning av dosen. Anvisningarna för Spemann indikerar den behandlingen i fallet med oligospermi spendera upp till sex månader.

överdos

interaktion

Samtidigt möte med Tentex Forte ökar effekten av behandlingen.

Försäljningsvillkor

Finns utan recept.

Förvaringsförhållanden

När temperaturen observeras från 10 till 30 ° C, på en torr plats, borta från barn.

Utgångsdatum

analoger

Spemane eller Spemane Forte - vilket är bättre?

Spemane Forte är avsedd för behandling impotens Hos äldre män, medan spemane har en effekt i stagnation med prostatit, förbättrar spermatozoas kvalitet och funktion.

Recensioner av Spemane

Det finns läkares recensioner om Spemane, som en förberedelse som nästan dubblerar antalet aktiva spermatozoer. Ofta föreskrivs det av andrologi på prostatit och adenom, eftersom piller underlättar urinering.

Spemane är också effektivt för män infertilitet. Det finns många recensioner om drogen Speman från de kvinnor som hjälpte till att bli gravid. Deras män tog medicin för att förbättra spermiermotiliteten. Många människor kallar fördelen att läkemedlet är växtbaserat.

Pris Spemana, var du kan köpa

Pris Spemana i Ryssland är från 235 till 299 rubel. för 100 tabletter, i Moskva kan du köpa för 235 rubel.

Att köpa Speman i Minsk är inte möjligt, det är inte tillgängligt på apotek, men du kan köpa i Ukraina - kostnaden för drogen från 72 till 84 UAH.

Örmedicin Spem: komposition, bruksanvisningar och pris

Problemet med manlig infertilitet under de senaste decennierna blir allt brådskande.

Även unga män vänder sig ofta till läkare på grund av en störning av sexuella funktioner, till vilka läggs till och åtföljande sjukdomar.

Drug Spemane - en av drogerna som kan förbättra människors hälsa, ge familjen en chans att ha sitt eget barn. Denna fytopreparation avser prostatotropa kombinerade medel som reglerar styrkan och normaliserar den sexuella funktionen.

I dess sammansättning - urval av örter + mineraler, utvalda, enligt principerna för Ayurveda - indisk medicin, betraktades som ett alternativ. Det reglerar aktiviteten hos de reproduktiva organen, främjar produktionen av aktiva spermatozoer, vilket ökar sannolikheten för att uppnå sitt mål. Mer detaljer om vad Spemann är, vad används och vilken effekt det har på kroppen, kommer artikeln att berätta.

Typ av problem

Preparatet är tillgängligt i form av bikonvexa brunaktiga runda tabletter avsedda för oral användning. De har små märkbara impregneringar.

Läkemedlet placeras i plastflaskor på 100 stycken och förpackas i en kartong, i vilken är bifogad och anvisningarna med mottagningsplanerna.

struktur

Varje tablett innehåller:

 • extrakt från rötterna av arginia beautiful (32 mg), från thallus parmelia pearl (16 mg) - ha generell toning, anti-stress, adaptogen, antioxidant, immunmodulerande verkan, hjälp med trötthet (mental eller fysisk), liksom med kroniska sjukdomar;
 • pulver från knölarna hos orchis manen (65 mg) - ger ett antikonvulsivt, kuvertering, tonic, blod bildande effekt, eliminerar erektil dysfunktion, nervös utmattning, bekämpar allmän svaghet som uppstod efter en lång tids sjukdom;
 • pulver från fröna av lövbladsmassage (32 mg), kompasssalat (16 mg) - ha lugnande och lugnande effekt
 • pulver från bönorna frön fläckig kliande (16 mg), extrakt från ansjovisens kryp (32 mg) - hjälpa till att bli av med neurotiska reaktioner, återställa erektion och sexuell lust, öka allvaret av sexuella känslor, rädda dig från tidig utlösning. Spermiernas kvantitet / kvalitet växer, det flyter, ökningen av spermierna ökar, vilket gör det möjligt att normalisera den reproduktiva funktionen.
 • extrakt från stammarna av nät (32 mg) - ökar produktionen av sperma, ökar libido, stabiliserar ämnesomsättningen, förbättrar digestionen, saktar kroppens fysiska / mentala involution;
 • suvarnavang (16 mg) - Kämpar med impotens, nattliga föroreningar, för tidig utlösning, förlänger samlaget, förvärrar förnimmelser. Det är också en immunostimulant.

Dessutom innehåller tabletten magnesiumstearat, crospovidon, aerosil och några andra hjälpämnen.

Farmakologisk aktivitet

Den terapeutiska effekten av Speman-tabletterna är baserad på de medicinska egenskaperna hos speciellt utvalda örter, vilka direkt påverkar de nervcentraler som är ansvariga för erektionen.

Detta gör att du kan minska graden av överexcitation i syndromet att vänta, behålla styrkan, men förhindra accelererad utlösning.

Tabletter Spemane för män har en kraftfull terapeutisk effekt, som syftar till:

 • förbättring av mikrocirkulationen;
 • stimulering av spermatogenes;
 • undertryckande av inflammatoriska processer;
 • minskning av stillastående fenomen;
 • Likvidation av dysursvikt
 • ökad rörlighet hos spermier
 • minskning i vätskeviskositet.

Tabletter spemann för återställande av manlig styrka

En av de mest obehagliga och samtidigt är mycket vanliga manliga sexuella sjukdomar inflammation i prostata. Och om det tidigare manifesterades främst bland folk i hög ålder, har denna sjukdom idag ökat betydligt yngre. Om du misstänker ett problem med detta väldigt viktiga organ för varje man, ska organ behandlas så snabbt som möjligt, annars kan konsekvenserna vara mycket olika:

 • en ökning i prostatakörtelns storlek;
 • infertilitet;
 • kronisk prostatit.

Och det här är bara en liten lista med mycket allvarliga problem. En utmärkt lösning här är ett läkemedel för behandling av prostatit Spemann, känd för sin effektivitet och rekommenderas av många kända läkare. Männens kommentarer om mirakelhjälpen är mycket positiva.

Spermier påverkar i huvudsak testiklarna, förbättrar testiklarnas funktion. Dessutom har den en antiinflammatorisk effekt och är ett bra antiseptiskt medel som dödar eventuell begynnande infektion i det manliga reproduktionssystemet på platsen. Det påverkar också det kvantitativa och kvalitativa indexet för spermatozoa positivt. Läkemedlet har en anti-spasm och diuretisk effekt, vilket också är extremt viktigt för en man med en förstorad prostata.

Spemann är en modern fytopreparation, där flera användbara komponenter kombineras harmoniskt. Dess huvudsyfte är att normalisera den sexuella funktionen. För närvarande anses det med rätta som det bästa effektiva verktyget för att upprätthålla den manliga förmågan att reproducera. Den är baserad på en harmonisk kombination av flera medicinska örter och mineraler, vilket gör det möjligt att bibehålla den rätta nivån av celler i kroppen.

Sammansättningen av läkemedlet Spemann och indikationer för användning

Spemane tabletter är bruna i färg och har en rund bikonvex form, utan skal. Tabletter på 100 stycken packas i lämpliga plastflaskor. En tablett innehåller:

 • 65 mg tuberpulver av manliga orchis;
 • 32 mg långlösta astermantfröpulver;
 • 16 mg salladsfröpulver;
 • 16 mg fröpulver av kliande sammetbönor;
 • 16 mg suvarnavang pulver;
 • 32 mg roten extrakt rötter av arginia;
 • 32 mg pulverformig frukt;
 • 32 mg stammar pulver;
 • 16 mg pulver av tymus parmelia pärla.
 • Det finns hjälpämnen - magnesiumstearat, mikrocellulosa, crospovidon, aerosil.

Speman Läkemedlet rekommenderas för användning vid behov behandling av en mängd olika sexuella problem som oundvikligen uppstår i patienter med inflammation i prostatan. Det är också ett utmärkt medel för rehabiliteringsbehandling, som genomförs efter avslutad behandling. Komplexet är indicerat för sådana sjukdomar som akut och kronisk prostatit, prostatahyperplasi, en ökning i viskositet av sperma, reducerade gameter rörlighet, oligospermi, spermatorrhoea spontan, för tidig utlösning, infertilitet, urogenitala infektioner, åldersrubbningar intim sfär.

Farmakologisk verkan av läkemedlet Spem

Spemane har en prostanoaktiv farmakologisk effekt. Dess tillämpning kan förbättra mikrocirkulationen, för att bli av inflammatoriska processer, för att påskynda produktionen av spermier, eliminera och förhindra stagnation i prostata, för att normalisera funktion urogenitalsystemet, för att minska viskositet utsäde och öka spermiernas rörlighet. Components innebär aktivt påverka nervcentra ansvariga för uppförande shoot spänning, eliminera för tidig utlösning, utan att sänka libido och potens. Recensionerna är fulla av entusiastiska ord om läkemedlet och dess skapare.

Var och en av Spemanns naturliga komponenter har uttalat fördelaktiga egenskaper. Orchis man lindrar kramper, toner, förbättrar blod, stärker kroppen som en helhet, perfekt hjälper till med nervös utmattning och impotens, lindrar svaghet efter att ha lidit en allvarlig sjukdom. Sallat och långvävande astringant har en lugnande effekt, normalisera psykologiska tillståndet. Sammet bönor och kliande Tribulus terrestris reducerad sexuell lust, ökade testosteronnivåer, ulu chshayut styrka och varaktighet av erektion, öka varaktigheten av samlag, stimulera produktionen av spermier, reducerar sädesvätska viskositet, ökar koncentrationen spermier, förbättra närings gameter.

Suvarnavang manliga sexuella energi leder till optimal balans, balanserar den till ett stabilt tillstånd, vilket förhindrar tidig utlösning och nattliga utsläpp, vilket minskar risken för impotens, förlänga tiden för samlag, förvärrar känslan stimulerande immunitet. Parmelee Pearl argireya och har anti-stress, stärkande effekt, förbättrar immunförsvaret, eliminera fysisk och mental trötthet, väl hjälpa till med trötthet och många kroniska sjukdomar.

Chatternät stimulerar aktiv produktion av spermatozoa, ökar sexuell lust, normaliserar matsmältning och metabolism, saktar ner intellektuell och fysisk involution. Rauwolfia serpentin innehåller reszinamin och reserpin, som har en lugnande och hypotensiv effekt. Serpagin och Aimalin har en adrenolytisk effekt. Med andra ord påverkar varje läkemedels komponenter mest positivt patientens tillstånd.

Recensioner om läkemedlet är för det mesta positiva, vilket inte är förvånande, med tanke på dess fenomenala egenskaper. För allt detta skiljer sig priset på Spemanns medicin från sin demokratiska karaktär och börjar från två hundra rubel.

Kontraindikationer och biverkningar från användning av Spemann

Kontraindikationer för botemedlet är inte så mycket. Det rekommenderas inte till personer som är överkänsliga mot någon av dess komponenter. Naturligtvis bör mottagningen av komplexet utföras i exakt enlighet med rekommenderad dosering. I vissa fall kan det framgångsrikt kombineras med andra droger. Till exempel, när det gäller oligospermi, rekommenderar läkare att ta Tentex Forte samtidigt som Spemann - det här låter dig öka effektiviteten av behandlingen, vilket bekräftas av recensionerna.

I sällsynta fall orsakar Spemann allergiska reaktioner. Med vissa sjukdomar framkallar det ett antal biverkningar. Därför bör läkemedlet vara noga med att ta emot patienter med hjärtinfarkt som har en hög risk för tromboembolism, efter att ha uttalade tecken på hypervitaminos lider tungt kardioskleros. Vid samtidig mottagning av E-vitamin kan illamående förekomma. Under behandlingen är det rekommenderat att avstå från att dricka alkohol, recensioner bekräftar att alkohol försämrar läkemedlets effekt. Innan du använder, kontakta en specialist.

Speman instruktioner för användning

Bland örtmediciner för människa, som har förmågan att öka spermatogenesen, spermiernas rörlighet och kvalitet, kan nämnas läkemedel Speman. Förutom dess positiva effekter på sexuell funktion hos män, de medel som används för att minska symtomen på dysuri och även vid behandling av BPH.

Beskrivning av Spemana

Användning Speman instruktion indikerar att medlet är fitodrug kombinerade effekterna, har en gynnsam effekt på den sexuella funktionen och reglera potens. Preparatet kan normalisera urodynamik och öka manliga fortplantningsförmåga. Produkten innehåller medicinska örter och mineralämnen valda enligt den ayurvediska principen.

Sammansättning och farmakologiska effekter

Läkemedlet Spemant produceras i en fast doseringsform utan en kappa. Tabletter med en brun nyans, rund i form, säljs med 100 flaskor. Kompositionen innehåller extrakt av olika växter:

 • orkidéer;
 • asterkant;
 • Salladkompass;
 • sammet bönor;
 • suvarnavang;
 • argyria är vackert;
 • krypande ankare
 • Parmelee;
 • leptadeniya.

Speman tabletter besitter antiinflammatorisk och protivoadenomatoznym egenskapen aktiverar mikrocirkulationen, normalisera spermier produktionsprocessen, eliminera stillastående processer i prostata, samt minska dizuricheskie störningar härrörande från prostatahyperplasi.

Användningen av Spemane möjliggör ökning av spermatozoas motorförmåga för att minska viskositeten hos vätskan. Korrekt utvalda ingredienser, som påverkar det neuroendokrina systemet, som är ansvariga för erektila funktioner hos män och sexuell aktivitet, minskar den ökade excitabiliteten. Mottagande piller inhiberar ejakulation, så att patienten kan styra stimuleringen utan att uppleva problem med styrka.

Våra läsare rekommenderar

Vår regelbundna läsare blev av med PROSTATIT genom en effektiv metod. Han kontrollerade det på sig själv - resultatet av 100% - ett fullständigt bortskaffande av prostatit. Detta är en naturlig honungsbaserad lösning. Vi kollade metoden och bestämde oss för att rådgöra med dig. Resultatet är snabbt. DEN EFFEKTIVA METODEN.

Indikationer för användning

Indikationer för användning hos män äldre än medelålders

Mottagning Spemana är lämplig för följande sjukdomar inom könsområdet:

 • med prostatahyperplasi av godartat ursprung
 • i sexuell förmåga hos män som är äldre än medelålders
 • med akut och kronisk prostatit;
 • vid behandling av prostata sjukdomar;
 • om det är omöjligt att föreställa sig naturligt, på grund av oligospermi, spermier överdriven viskositet, otillräcklig rörlighet av spermier;
 • vid behandling av för tidig utlösning;
 • för att öka samlaget, liksom inkontinens av seminalvätska under intim kontakt.

Spemann - instruktion

Sammanfattningen av läkemedlet indikerar att Spemane följer doktors recept enligt det schema som föreskrivs av honom. Hur man tar botemedel och dosering kommer att uppmana en specialist.

Oftast, med godartad prostataenom, ska läkemedlet druckas dagligen, gradvis minska dosen för att minska symtomen.

När infertilitet tas Spemane 60 minuter före eller 1,5 timmar efter att ha ätit. Liksom varje växtbaserad läkemedel absorberas drogen emellertid bättre efter att ha ätit.

Infertilitetsbehandling i fall av minskad spermiervolym tar lång tid och är ca 6 månader.

Analog av läkemedlet, Spemann forte, ordineras för för tidig utlösning genom en förebyggande kurs i 1 månad.

Med ofrivillig spermatorrhea tas Spemann forte upp till 1,5 månader.

På rekommendation av en specialist kan behandlingsförloppet förlängas i ytterligare en månad. Om det föreligger en överträdelse av sexuell förmåga i samband med ålder, tas läkemedlet 2 månaders kurs.

Spemannum och graviditet

Ofta ordinerar läkare ett botemedel vid planering av graviditet.

Hos män som lider volymminskningar markant prostata hyperplasi sjukdomar, minskad trängselprocesser i urogenitalorganen, förbättra urinering, därigenom kroppen börjar producera mer sperma.

Kontraindikationer och biverkningar

Den officiella instruktionen varnar för behovet av att avskaffa Spemanns behandling om det är för känsligt för något av ingredienserna i läkemedlet. Biverkningar när du tar läkemedlet verkar extremt sällan i form av allergiska reaktioner. Det kan finnas rodnad, klåda i huden, illamående. Om några negativa symptom upptäcks, kontakta en specialist.

Spemann och Spemann forte används med försiktighet i följande sjukdomar:

 • med en tendens till trombos
 • med hjärtattack
 • med hypervitaminos;
 • i patologin i hjärtmusklerna på grund av proliferation av bindväv.

Även från kontraindikationer kan Spemana noteras ondartade neoplasmer på könkörtlarna.

kompatibilitet Speman Drug: medel kan öka effekten av andra mediciner, antidepressiva och barbiturater, så behandling måste samordnas med den behandlande läkaren.

Spem och alkohol

Spem och alkohol

Drickande alkoholhaltiga drycker påverkar läkemedlets helande effekt negativt. För tiden för Spemanns terapi måste du ge upp alla dåliga vanor.

Spemane med prostatit

Studier har visat att användningen Speman Speman forte och positivt visat sig vid behandling av prostatit. Medlen tolereras enkelt av patienterna och har också en minimal mängd biverkningar.

Vid applicering av läkemedlet reducerar symtom på inflammation i prostatakörteln, normaliserar prostatan, vilket resulterar i förbättrade erektioner, ökad potens och kvaliteten på manlig sexuell liv.

Prisvärda priser på Spemann

Hur kostar Speman på ryska apotek? Du kan köpa produkten för 230-250 rubel per förpackning i 100 st. På olika platser kan läkemedlet beställas till ett pris av 200 rubel.

Många patienter som fick hjälp av Spemann noterade det positiva resultatet inte bara för att förbättra kvaliteten på sexuellt liv utan också för att minska symptomen på prostatit och prostata adenom. De som använder botemedlet under en längre tid är mer benägna att bli barn.

Vem sa att det är omöjligt att bota prostatit?

Har du en PROSTATE? Redan mycket pengar försökt och ingenting hjälpte? Dessa symtom är bekant för dig inte av hearsay:

 • konstant smärta i underlivet, skrotum;
 • svårighet att urinera
 • sexuell dysfunktion.

Det enda sättet att använda? Vänta och inte agera med radikala metoder. Prostatit kan vara CURED! Gå till länken och ta reda på hur specialisten rekommenderar behandling av prostatit.