Huvud
Förebyggande

Funktioner av åtgärden av den gyllene spanska flyga spanska guldflugan, pris och recensioner

Författare: Elena Polyakova, läkare-terapeut,

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(3 röster, genomsnitt: 3,7 av 5)


Ibland vill vi uppleva en stark attraktion, en explosion av känslor och ojämförliga sexuella förnimmelser. Och det är mycket olyckligt att inte alltid ha sex blir ljust och oförglömligt för partners. Inte alltid en kvinna under sex kan uppleva orgasm, det beror på många anledningar: svår utmattning, minskad sexuell aktivitet, nervösa upplevelser och resultatet är en bortskämd kväll.

För att kvinnor ska få möjlighet att uppleva flera orgasmer och ökad sexuell lust används "Golden Fly". Det mest fantastiska är att även en klimakteriet eller en svag libido inte kan hindra en kvinna från att uppleva en oförglömlig upplevelse och komma in i passionens bubbelpool.

Ursprungligen från antiken

Spaniens fluga är välkänd sedan Hippokrates tid och den största toppen av popularitet som nåddes under medeltiden. Det är känt att Marquis de Sade, alla bekanta förförare av kvinnor, tillsatte substans till sötmen. Spanjärflyga användes även av katarina II.

Den aktiva effekten av guldspanska flugan upptäcktes av misstag av en bonde från Spanien: han märkte att efter att ha bett en skalbagge (spanskflygning) blir tjurar och kor underligt aktiva. Ämnet extraheras från skalbaggar och salvor och pulver framställs därifrån. När den glandulära hemligheten hos en bugg faller i mat uppstår excitation av nervans och excretionssystem hos en person.

I vår tid är spanjoren känd för många. Beröm rekommendationer för användning och ett adekvat pris är kända över hela världen. Men om vi jämför det med droger (orsakssamband till kvinnor) som användes i antiken, bestäms nu den exakta koncentrationen av ämnet, vilket inte påverkar kvinnorna negativt, men hälsan är framförallt.

Funktioner av åtgärd och tillämpning

Cantharidin, som ingår i den guldspanska flygan, när den tränger in i blodet irriterar genitala organens receptorer och hjälper till att öka blodflödet till dem. Tack vare detta ökar känsligheten, kvinnan är upphetsad, sex blir mer passionerat och slutar med orgasm. Effekten av Gold Spanish flyger varar upp till 2 timmar. Vissa köpare hävdar att effekten kan vara längre (5 timmar). Smörjmedlet släpps i tillräcklig mängd, och musklerna i slidan är smala. Handlingen av den gyllene flugan, om den observeras, överstiger alla förväntningar och lämnar ett ofördelbart intryck av kön.

För kvinnor blir en guldblåsa ett läkemedel tack vare vilket:

  • Frigiditet övervinns, och libido stiger.
  • De brott som orsakas av klimaxet i den sexuella sfären elimineras.
  • Det finns en ökning av hjärtfrekvens och andning.
  • Bröstvårtorna härdar.
  • Det finns en minskning av musklerna i slidan.
  • Ökar sekretionen av sekret från vagina.
  • Kvinnliga könsorganen ökar.
  • Det finns en stark attraktion.
  • Det finns möjlighet att få en orgasm.

Spanska flyger exciterar även de mest fria kvinnor, vilket tvingar dem att förkasta fasthållning och komplex. Efter att ha tagit drogen finns det en önskan att uppleva sexuell tillfredsställelse och genomföra även förbjudna sexuella fantasier.

På män flyga spanska spanska har samma effekt. Den gyllene ryggmärgen flyger fram en ökning av blodflödet till det manliga könsorganet, vilket orsakar en lång och stadig erektion, och den erfarna orgasmen blir mättad och förlängd. Enligt män är det en betydande ökning av orgasmens längd.

Form av emission och kostnad

Efter att ha köpt i lådan hittar du 12 kapslar av läkemedlet.

Förpackningen består av 12 kapslar, vardera innehållande 5 ml av substansen. Priset för spanska flugan varierar från 1 200 till 1 800 rubel per förpackning i olika butiker. Du kan ofta hitta Gold Spanish fly i nätbutiker, om du får rabatt kommer kostnaden att bli mycket lägre.

Jämfört med det kvinnliga orsaksmedlet Lovegra, vars kostnad är 1200 rubel för 4 tabletter, är guldfluga mycket billigare, och användarnas åsikter om effekten av den imaginära Viagra är inte överraskande. Men rekommendationerna från användningen av guldfluga är extremt klagande, eftersom kostnaden för att köpa en guldfluga i jämförelse med det mottagna nöjet är försumbar. Bebisens utsöndring har en ganska specifik smak, men det läkemedel som skapas på grundval av det har ingen smak, färg och lukt. För köp Guld spanska flyga receptet av läkaren är inte nödvändigt.

Innehållet i paketet med guldflugor bör lösas i vilken dryck som helst 20 minuter före samlag. Baserat på användarnas uttalanden kan man dra slutsatsen att förberedelsen av den gyllene flugan är nästan omedelbar, som älskarna själva säger.

Obligatoriskt tillstånd: Läkemedlet rekommenderas endast en gång om dagen i en mängd som inte överstiger 5 ml, dvs endast 1 dospåse. Det är denna dos som anses optimal och främjar den maximala uppvärmningen av en kvinna och hennes humör för sexuell harmoni. Rekommendationer från köpare och medicin bekräftar detta.

försiktighetsåtgärder

Före användning bör man komma ihåg att guldflugan, liksom alla droger, har kontraindikationer för ansökan:

  • Individuell känslighet för komponenterna i guldflugan.
  • Sjukdomar i det genitourinära systemet i det kroniska skedet.
  • Fel i utsöndringssystemet.
  • Ålder till 18 år.
  • Graviditet och amning.
  • Hypertension.
  • Sjukdomar i hjärtat.
  • Ögonsjukdomar.

Man bör komma ihåg att Gold Spanish Fly är inte ett läkemedel. Spaniardfluga levereras utan recept, det är väldigt enkelt att köpa och ta efter behov. Kostnaden för en guldfluga gör att du inte kan spara och pryda ditt liv. Huvuddelen av läkemedlet för kvinnor är en giftig substans, så en överdos är oönskade.

Ansökan måste vara kompetent och uppmätt. Att ta 1 dos om dagen är nog, nästa ansökan - efter 5-7 dagar. Kommentarer till köpare som har upplevt effekten av en guldfluga, hävdar att läkemedlets aktivitet är tillräcklig för den andra dagen. Därför kan en negativ reaktion och irritation av slemhinnan uppträda, särskilt i munnen, om en stor koncentration av guldspanskfluga absorberas i kroppens kropp. En person upplever svår törst, det finns kända fall av blodets utseende under urinering.

Användning av läkemedlet ska vara försiktigt och inte överstiga dosen.

Oavsiktlig mottagning av en dos av läkemedlet som överstiger det högsta tillåtna är farligt, därför är det nödvändigt att omedelbart söka medicinsk hjälp från en läkare. Sådana fall är sällsynta. Om dosen är uppfylld och det inte finns några kontraindikationer för Gold Gold-flygningen, kommer det inga problem, full säkerhet och hög effektivitet av guldflugens åtgärder garanteras, och recensioner av dess ansökan bekräftar detta.

Är det möjligt att ge en partner en förberedelse av en guldfluga utan hans kunskap? Med tanke på att den spanska flugan är ett ämne utan färg och lukt, är vissa köpare intresserade av möjligheten att använda guldspanska flyg utan samtycke och kunskap om sin sexpartner.

Detta tillvägagångssätt är möjligt när du använder en guldfluga, men du måste veta kontraindikationerna att använda och ta hänsyn till detta innan du blandar det med din älskade. Enligt rekommendationer på Internet i samband med familjeproblem har Gold Spanish Fly för många par blivit en gudstjänst. Effekten och kvaliteten på högsta nivå och användarrecensioner bekräftar detta.

Spanska guld flyg recensioner

Ditt meddelande Vista »26 juli 2017, 08:43

Re: Flyger flygflugan flyga? Kundrecensioner

Ditt meddelande genchik »27 jul 2017, 11:28

Re: Flyger flygflugan flyga? Kundrecensioner

Ditt meddelande Esentyk »27 jul 2017, 14:44

Re: Flyger flygflugan flyga? Kundrecensioner

Ditt meddelande Potap2017 »29 juli 2017, 10:44

Re: Flyger flygflugan flyga? Kundrecensioner

Ditt meddelande alexMen »02 aug, 2017, 17:34

Re: Flyger flygflugan flyga? Kundrecensioner

Ditt meddelande acne »03 aug, 2017, 16:47

Re: Flyger flygflugan flyga? Kundrecensioner

Ditt meddelande doc »4 aug, 2017, 07:30

Re: Flyger flygflugan flyga? Kundrecensioner

Ditt meddelande ALI »06 aug, 2017, 17:12

Re: Flyger flygflugan flyga? Kundrecensioner

Ditt meddelande mark »18 aug, 2017, 08:28

Re: Flyger flygflugan flyga? Kundrecensioner

Ditt meddelande gin »23 aug 2017, 08:06

Re: Flyger flygflugan flyga? Kundrecensioner

Ditt meddelande superman »23 aug 2017, 08:54

Re: Flyger flygflugan flyga? Kundrecensioner

Ditt meddelande Animale »24 aug, 2017, 14:34

Re: Flyger flygflugan flyga? Kundrecensioner

Ditt meddelande sergei »08 sep 2017, 07:21

Re: Flyger flygflugan flyga? Kundrecensioner

Ditt meddelande mästare »08 sep 2017, 08:23

Re: Flyger flygflugan flyga? Kundrecensioner

Ditt meddelande Glym »12 sep 2017, 08:01

Så här applicerar du en spansk flyga med guld Flyga med recensioner och priser

Recensioner av en sådan kraftfull afrodisiakum, som en spansk flyga, kommer ner till oss från antiken. Det är känt att denna åtgärd användes i antika Rom för att ge adeln en viss "charm". Under Louis XIVs tid mottog spanska nobelskvinnan ädla damer för användning som kärleksdryck. Och i vår tid användes den spanska flygningen allmänt som ett kraftfullt orsaksmedel för både män och kvinnor. En av de vanligaste drogerna är Gold Spin Fly eller Gold Fly. Instruktioner för användning av verktyget kommer att diskuteras i vår artikel.

Princip för verksamheten

Huvuddelen av spanska (spanska) guld (guld) Fly (influensa) är substansen av cantharidin. Detta är hemligheten i körtlarna av insektsfel. De är också kända under namnet på en spansk flyga eller ett askträ. Bafeln sprids praktiskt i hela Ryssland och i OSS-länderna, det är därför många såg det förmodligen. Det är en avlång insekt av liten storlek (ca en och en halv centimeter i längd) av smaragdgrön färg. Om du rör på den, då runt benets ledning med kroppen och från munnen, avges en gulaktig vätska med skarp lukt. Huvuddelen av denna hemlighet är cantharidin.

I en liten koncentration fungerar detta ämne som en mycket stark afrodisiakum. Och det är lika effektivt för män och kvinnor. Bokstavligen några minuter efter att läkemedlet ökar, utsöndras könshormonerna, hjärtfrekvensen stiger, blodet flyter till bäckenorganen. Fysiologiskt uppenbarar sig detta i ökande libido, vilket ökar slimutsläppet från slidan och minskar dess muskler. Vid applicering av guldspanielen flyger männen, en stark sexuell lust åtföljs av en stark och bestående erektion. Men för närvarande finns det många förberedelser för att bekämpa impotens, både kemiskt och vegetabiliskt ursprung, som kan köpas till varje pris. Men Gold Spanish Fly har hittat en bredare ansökan för att öka sexuell attraktion hos kvinnor. uppstår:

  1. En oemotståndlig önskan att ha sex.
  2. Känslor som under samlag kommer att förvärras till gränsen.

Efter mottagandet av spanska (spanska) guld (guld) Fly (influensa) kan du leverera din partner en oförglömlig orgasm. Tja, och med kontraktionen av musklerna i slidan, förökar människans känslor också.

Varför använda

Läkemedlet ska tas med minskad libido hos kvinnor.

Huvudindikationen för användning av spanska (spanska) guld (guld) Fly (influensa) är en minskning av libido hos kvinnor och ett brott mot styrka hos män. Studier visar att bristen på sexuell lust i det fria könet kan utvecklas av flera orsaker. De vanligaste är:

  1. Psykologisk styvhet i sängen till följd av felaktig sexutbildning i tonåren eller en misslyckad första erfarenhet.
  2. Komplex om den påstådda övervikten eller utseendet.
  3. Överdriven moralisk och fysisk trötthet efter arbete eller bryr sig om huset.
  4. Brott mot nivån av könshormoner efter graviditet och amning.

Naturligtvis kräver allvarliga brott mot libido medicinsk rådgivning och läkemedelsterapi. Men många doktorers vittnesbörd vittnar om att den gyllene spinalflugan kan användas samtidigt med föreskrivna läkemedel.

Mycket ofta saknar ett normalt sexuellt liv kvinnor som är irriterande, nervösa. Detta är en av huvudorsakerna till de frekventa skandalerna i familjen. Användningen av Gold Spanish Fly ångrar alla manifestationer av kvinnligt missnöje.

Hur man ansöker

Trots det faktum att hemligheten hos körtlarna i spanska flugan har en viss lukt och en mycket skarp smak, är Gold Spanish Fly droppar absolut smaklösa och har ingen lukt. De kan läggas till nästan alla drycker, förutom stark alkohol. Gold Spanish Fly är helt kompatibel med alkohol med låg alkoholhalt.

Produkten finns i form av droppar, förpackade i portioner om 5 ml. En flaska bör hällas i en drink 15-20 minuter före sexuell intimitet. Vissa par försöker ibland att återuppliva sitt förhållande och dricka dropparna ihop. Detta garanterar en oförutsägbar känsla under sex.

Att använda drogen kan ge dig en oförglömlig upplevelse av sex.

Några representanter för det starkare könet kan göra en intressant överraskning för sin partner med hjälp av droppar av Spanskaya Zlatnaya Mushka, som har ordnat ett oförglömligt sex. Trots allt har effekten av att applicera Gold Spanish Fly varar upp till fem timmar. Det är inte för ingenting att Spaniens Gold Fly också kallas Viagra för kvinnor.

Priset på produkten finns i onlinepotek. Hittills är kostnaden cirka 1000 rubel. Men för lågt pris kan indikera att du försöker sälja ett förfalskat läkemedel. Därför, innan du köper är det obligatoriskt att läsa recensioner om denna butik och klargöra alla detaljer från konsulten.

Det är värt att komma ihåg att extraktet av spanskflygning (Gold Fly) är helt säkert för kvinnor endast vid rekommenderade doser. Därför bör du alltid läsa instruktionerna och studera listan över kontraindikationer innan du applicerar Gold Spanish Fly. Så, du kan inte använda Spaniens Golden Flies i följande situationer:

  • Före 18 års ålder gäller detta krav både män och kvinnor.
  • Under fertil fertilitet och amning.
  • I kombination med starka alkoholhaltiga drycker.
  • Med allvarliga kränkningar av hjärtaktivitet, persistent arteriell hypertoni.
  • Med individuell intolerans eller risk för att utveckla en allergisk reaktion på komponenterna i läkemedlet.
  • På en dag kan du inte konsumera mer än 5 ml av läkemedlet (detta är innehållet i en flaska).

Du kan inte glömma den etiska sidan av att använda Gold Spanish Fly. I inget fall kan man tvinga kvinnor till sexuellt intimitet till ett sådant pris. Ansökan spanska (spa) Guld (guld) Fly (influensa) är endast möjlig med ömsesidigt samtycke. Och naturligtvis måste bruksanvisningen studeras före användning.

Gold Fly - guldblad flyga

Problem i den sexuella sfären påverkar lika kvinnor och män. Stimulanspotentialen för det starkare könet annonseras på varje hörn, men kvinnornas intima problem ignoreras. Faktum är att det finns ett ganska effektivt verktyg som kallas "Gold fly", vilket ökar libido, förbättrar de trevliga känslorna, förbättrar orgasmen. Några mirakulösa droppar gör kön till en oförglömlig extravaganza för båda parter.

Vad är Gold flyga

Spanish Gold Fly är ett naturligt och unikt medel för att öka libido hos kvinnor. Den är avsedd för tjejer med en svag sexuell lust eller ett högt tröskelvärde. Den används också av män som har problem i den sexuella sfären. Tack vare denna mångsidighet har läkemedlet blivit enormt populär bland par i kärlek.

Kompositionen innehåller en aktiv komponent - glandulära hemliga skalbaggar spanska fluga. Dessa insekter har länge använts som ett kraftfullt orsakande medel och stimulans för nervsystemet. Många kända i Lovelaces historia använde pulver och tinkturer från spanska flugor för att förföra de vackra damerna. I det vardagliga livet kallas den spanska guldflygen "Golden Fly Fly" (på grund av den guldgula färgen på skalbaggar) eller helt enkelt "Spaniens flyga".

Läkemedlets egenskaper är fortfarande relevanta. Tack vare substansen av cantharidin, som finns i den spanska flygens hemlighet:

  • fysiologisk och psykologisk stimulering uppnås;
  • Sexuell aktivitet stimuleras.
Spaniens fluga har varit känd sedan antiken på grund av dess effekt

Denna effekt är central för att uppnå högsta salighet under samlag för båda parter.

Gold Fly finns i en form som är bekväm för användning - droppar, lösliga i alla drycker. Vätskan är helt färglös, smaklös och luktfri. Denna egendom används ibland av män för att i hemlighet blanda en afrodisiakum kvinna. Droppar är hermetiskt förpackade i speciella pinnar på 5 ml, i en kartonglåda 12 pinnar. Koncentrationen av den aktiva substansen - cantharidin - är 5 mg.

Drogen är inte ett läkemedel, du kan inte få det i ett apotek. Det bästa alternativet är att göra en beställning via Internet. Trots att receptet inte är nödvändigt, rekommenderas att konsultera en läkare före användning.

Hur fungerar Gold Spanish Fly?

Verkningsmekanismen för Spani-flygningen bygger på stimulering av fysiologiska processer i en kvinnas kropp. Cantharidin irriterar receptorerna i könsorganen och förvärrar nervösa reaktioner. Som ett resultat ökar blodflödet, psykologisk agitation ökar, hormonell frisättning uppstår, vilket kräver naturlig urladdning genom sexuell kontakt.

Drops har funnit deras tillämpning hos par som vill ha en vanlig fysisk kärlek, som de inte kan få i ett normalt samlag

Tack vare Gold Fly visar recensionerna av kvinnor trevliga och djupa känslor:

  • ökar den intima attraktionen mot det motsatta könet;
  • Önskan att få sex ökar;
  • Förbättrar utsöndringen av den vaginala utsöndringen, vilket ger god smörjning;
  • musklerna i slidan är mer intensivt kontraherade
  • bröstvårtor svullnar, bröst blir känsligare;
  • Taktila känslor i de erogena zonerna, speciellt klitoriserna förvärras
  • Orgasmen varar längre, för en sexuell handling är det lätt att få flera orgasmer;
  • Förlora inte ljusstyrkan och styrkan hos positiva känslor i hela närheten.
  • förbättrar signifikant humör och känslomässigt tillstånd
  • Kön blir mer passionerad, sensuell och långvarig.

Läkemedlet kan väcka libido och sexuell lust, även hos tjejer med hög sexuell kyla, liksom hos mogna kvinnor under klimakteriet. Styvhet, klämma, komplexa försvinner utan spår, de mest våldsamma och hemliga begären realiseras.

Principen om sexuell upphetsning hos kvinnor och män är likartad, så Spanish Gold Fly är lika effektivt för det starkare könet. Droppar provocerar blodflödet till penis, vilket orsakar en långvarig och ihållande erektion. Orgasm blir trevligare och känslomässigt mättad. Om du tar drogen samtidigt i ett par kan du få det högsta nöjet från intimitet.

När ska man ta ett botemedel

Gold Fly kan användas när som helst. Men det är bättre att inte missbruka medlen, för att inte drunkna ut den naturliga sexuella funktionen. Det rekommenderas att använda droppar i fall där det finns svårigheter med full samlag med en eller båda parter.

Om du följer alla regler kan du uppnå otrolig spänning inom några minuter

Sådana indikationer inkluderar:

  • ökad vaginal torrhet hos kvinnor;
  • dålig erektion hos män
  • svår att nå, kort orgasm;
  • brist på positiva känslor och nöje från intimitet
  • låg sexuell attraktion mot det motsatta könet;
  • noll libido på bakgrunden av att ta hormonella droger;
  • sexuell kyla i klimakteriet;
  • psykiska hinder och stress under sex
  • låg känslighet och högt tröskelvärde för excitabilitet
  • ett kort och känslosamt samlag.

Du kan använda Spani-flygan för både en man och en kvinna. För akuthet av känslor kan du ta droppar av båda sexpartnerna. Det viktigaste är att inte använda läkemedlet okontrollerat, att bara använda när det är nödvändigt i rimliga kvantiteter.

Gold Fly: användarhandbok

Läkemedlet produceras i en mycket bekväm form, inga komplikationer med applikationen kommer inte att uppstå. Drops kan användas inte bara hemma, men på någon annan plats. Du behöver bara hälla innehållet i staven i en drink och dryck. En viktig fördel med Spani-fluga framför andra liknande medel är att det kan spädas i någon vätska. Det kan vara kylt te, läskvatten, fruktjuice eller en drink.

För kvinnor är dropparna i Gold Gold Fly nästan de enda afrodisiakum som skapas för denna dag

Spanish Gold Fly har ingen lukt och smak, vilket betyder att det inte kommer att förstöra smaken av mat och dryck. Fettmat och ett överskott av alkohol minskar läkemedlets effektivitet, så det är bättre att använda det innan du äter.

Det är också viktigt att följa vissa rekommendationer:

  • endos är 5 mg aktiv beståndsdel, dvs 1 käpp per dag, en timme före den planerade sexuella kontakten;
  • Den maximala dagliga dosen, som inte kan överskridas - 5 mg;
  • effekten kommer i 5-30 minuter efter att ha tagit droppar och varar i genomsnitt 4-6 timmar (vissa kvinnor noterade varaktigheten av åtgärden upp till 2 dagar);
  • Läkemedlet är inte avsett för långvarig användning av kurserna, den optimala frekvensen är 4-6 gånger per månad (intervallet mellan doser måste vara minst 3 dagar);
  • Gold Fly har ingen långvarig åtgärd och ackumuleras inte i kroppen, med hjälp bara en engångseffekt uppnås.
  • läkemedlet är inte ett botemedel mot könsorganssjukdomar, frigiditet, erektil dysfunktion, inga terapeutiska egenskaper.

Golden Spank Fly, enligt recensioner, är ett mycket effektivt botemedel för att förbättra sexuell aktivitet, men ett positivt resultat kommer endast när det tillämpas korrekt.

Kontraindikationer och eventuella biverkningar

Spanish Gold Fly används av kvinnor och män i alla åldrar utan begränsningar. Men försiktighetsåtgärder bör iakttas under alla omständigheter.

Droppar ökar sexuell lust efter 10 minuter efter intag

Det bör noteras att läkemedlet är kontraindicerat:

  • personer under 18 år
  • överkänslighet mot komponenter
  • kroniska sjukdomar i genitourinary system;
  • graviditet och amning
  • patologier av den optiska nerven;
  • brott mot utsöndringssystemet;
  • hypertensiv sjukdom;
  • hjärtsvikt.

Försiktighet kommer aldrig att skadas, särskilt om det handlar om hälsa. Det är mycket viktigt att inte överskrida den rekommenderade dosen. Cantharidinum i stora mängder blir ett gift, så du kan inte missbruka drogen.

I måttliga doser är läkemedlet helt säkert. Vid överdosering och mot bakgrund av individuell känslighet kan biverkningar utvecklas:

  • allergiska hudutslag;
  • huvudvärk;
  • avföring
  • illamående;
  • yrsel;
  • synfel
  • uppblåsthet;
  • torrhet i munslimhinnan
  • utseendet av blod i urinen.

Mindre biverkningar passerar vanligen på egen hand, stark förgiftning kräver akut läkarvård. Använd Spännfluga bör vara diskret, om nödvändigt, kontakta en läkare.

Spanish Gold Fly: ansökningsrecensioner

Svetlana, 33 år gammal: "Jag är naturligt aseksuell, det är mycket svårt för mig att röra sig upp. Den nya killen var förvånansvärt aktiv och krävande. Jag var tvungen att ta hand om knep med hjälp av Spaniens flyg. I de mest romantiska stunderna lägger jag till droppar till vinet och efter en halvtimme kan den sexuella energin inte stoppas. Drogen fungerar verkligen. ".

Alexander, 28 år gammal: "Jag spelar ibland Gold Fly på fester för att locka tjejer. Straight blev lokal Casanova på jobbet, personalen och pinnen. Jag vet inte hur det fungerar, för jag häller det i hemlighet till motsatt kön. Men tjejerna reagerar väldigt intressant, jag gillar allt, ett normalt ämne! ".

Romerska, 43 år gammal: "Vi använder ibland underbara droppar med min fru. De jobbar inte riktigt för mig, och jag behöver inte. Men fruen är direkt omvandlad, samtycker till att experimentera, kräver en andra take. Läkemedlet är riktigt bra, men du måste använda det ibland för akuthet av känslor. "

Spani flyga

Jag har alltid ansett sex ett känsligt ämne, men ändå kan jag inte passera och inte dela med andra mitt intryck. Nyligen, via online-butiken, beställde jag de intima dropparna av Spani-flyg, som genom löftet skulle orsaka spänning. Saken är att efter sex års gift liv blev vårt sexliv mindre levande och intressant, och jag insåg att något behöver ändras. Prosherstila hela Internet, och hittade drogen med mycket positiv reell återkoppling. Dessa droppar är en naturlig förberedelse, vilket enligt säljarens löfte ger en stark spänning inom 10-15 minuter efter att de tagits. Och det är faktiskt så, de erogena zonerna blir känsligare, och min natur är en sluten karaktär, har blivit helt befriad. Effekten är magnifik och försökte mig personligen. Personligt råd från mig, skynd dig inte med dosen, först tog jag det minsta, men jag ville ha ännu mer resultat, så efter att jag ökade det. Men trots allt har vi alla sin libido och sin egen individuella organism, var försiktig så att jag inte skadar min man))))

Vad är Spanish Gold Fly?

Efter att dessa magiska droppar hjälpte mig började jag läsa mer om dem för att ta reda på vad som hade påverkat mig så. I allmänhet är dessa droppar populära sedan de tidigaste dagarna, och allt detta tack vare ett speciellt enzym, som läggs till droppar, salvor, tinkturer och pulver. Denna ingrediens, konstigt nog, extraheras från bägare, nämligen från en vätska som släpps när den pressas mellan sken och lår. Det kan vara äckligt för mig om jag inte visste om effekten))) Dessa droppar är ett naturligt kosttillskott, för vilket du inte behöver konsultera en läkare. Men för mig är det fortfarande värt att gå och se om det finns några kontraindikationer. Dessa droppar är luktfria och smakar och löses helt upp i vilken som helst dryck, jag erkänner det, jag hällde den här och min man))) Åh, hon ångrade inte, åh, hur jag inte ångrade. )))

Spanjor flyger recensioner av läkare

Jag började också leta efter recensioner på internet, men verklig feedback är en sak, och läkares recensioner är en annan sak. Här är några av dem:

Tikhonov, Peter Andreevich, sexolog:

"Jag rekommenderar spanska flugor till mina patienter, tillsammans med andra kända medel för att förbättra attraktionen - Viagra, Levitra, Impaz. Ja, spansk flyg är ganska starkt drog. Och om en person har en allergi mot det, så är det i framtiden nödvändigt att överge patogenen.
Men om kroppen uppfattar detta afrodisiakum med ett slag, är personen mycket lycklig. Spaniens flyger är mycket starkare och Viagra och Levitra. Effekten av det blev ihåg av mina patienter under lång tid. I framtiden minns de ofta med värme de oförglömliga minuter och jämn timmars kön med hjälp av en fluga. "

Stepanov Evgeniy Alexandrovich, urolog:

"Att uppmärksamma den spanska flygan, jag kan säga att detta verktyg refererar till ett potent orsaksmedel. Rykten om att flugan gäller endast för kvinnor är osann. Cantharidinum gör ingen skillnad, i vilken kropp personen ska agera. Spani-flygsynskap skapas inte bara för att öka styrkan, det här läkemedlet förstärker erektion hos män och ökar känsligheten hos erogena zoner hos kvinnor. "

Spani flyger för kvinnor och män: dess sammansättning och handlingsmetod

Jag har redan sagt att huvudkomponenten i spanjoren Fly är cantharidin, som extraheras från en viss typ av skalbaggar. Men jag har inte angett att detta ämne är giftigt för människor, men i afrodisiakum är det tillsatt i en säker mängd. Och tillsammans med ytterligare komponenter ger läkemedlet ett utmärkt resultat. Rosemary och olika eteriska oljor fungerar som hjälpmedel, vilken ton och fixar resultatet.

Redan efter 15 minuter efter att ha tagit flugan började följande mirakel inträffa för mig:

Andning och hjärtklappning blev frekventare.

Bröstvårtor blev svåra och svullna.

Vagina har redan blivit, mycket smörjning har släppts (jag ber om ursäkt för detaljerna).

De sexuella organen svullnade och ökade på grund av blodtillströmning till dem.

Så hur fungerar läkemedlet? Faktum är att allt är väldigt enkelt. Allt händer på samma sätt som med andra droger. Huvudämnet påverkar cirkulationen i bäckenregionen. Cantharidin irriterar vävnaderna i det genitourinära systemet och tränger in i blodkärlen i vagina i vagina.

Män kommer att kunna säga adjö till erektil dysfunktion, och förlänga erektionen och stärka. Kön blir således 3-4 gånger längre. Kvinnor kommer emellertid att kunna uppleva orgasm, även de som alltid har upplevt detta problem. Drops hjälper till att befria och hjälpa.

Hur man använder en afrodisiakum

Vi köpte Spanka flyga i form av droppar, men som och i form av en kräm säljs, men jag har inte provat det här. Jag gillar verkligen droppar, eftersom de är uppdelade i endosdoser. Varje påse innehåller 5 mg aktiv substans. Droppar har ingen färg, ingen lukt. Och för användning behöver du bara ta en dospåse av produkten och häll innehållet i vatten, juice eller annan dryck, inklusive alkohol. Detta bör göras 10-15 minuter före det föreslagna könet.

Ibland har jag träffat information på Internet om dropparna du kan dricka varje dag, men min läkare rekommenderar starkt att du inte får bäras av den här frågan och tar dem inte mer än en gång om 5 dagar. Annars kan det påverka nervsystemet negativt. Till varningar skulle jag också inkludera en kombination av droppar med mycket alkohol och fet mat, vilket kraftigt minskar effekten.

Kontraindikationer för användning

Vad som helst den perfekta kompositionen skulle vara, men man måste vara försiktig och vara uppmärksam på kontraindikationer:

individuell intolerans av komponenter;

graviditet och amning

högt blodtryck;

allvarliga sjukdomar i synen

allvarliga sjukdomar i hjärt-kärlsystemet;

förekomsten av sjukdomar associerade med excretory och genitourinary system;

personer under 18 år.

Jag vill varna om biverkningar (njursmärta, smärta vid urinering, kräkningar), som kan uppstå vid överdosering av läkemedlet.

Var och hur kan jag köpa flygflugor

Min man och jag gick runt många apotek och sexbutiker, men vi lyckades bara köpa droppar på Internet - här. För första gången för en väska gav vi 1300 rubel, nu beställer vi 12 väskor till 3300 rubel.

Guld-spanska flyga (spanska guldflyga)

ingredienser: cantharidin
Hållbarhet: 09,2019
produktion: Kina

1 pack. 5 ml vardera.

5 pack. med 5 mg.
+ Bonus 2 fliken. generisk

10 pax. med 5 mg.
+ Bonus 2 fliken. generisk

12 pax. med 5 mg.
+ Bonus 2 fliken. generisk

24 pack. 5 ml vardera.
+ Bonus 2 fliken. generisk

Spanska guldflyga är en unik växtpatogen med komplexa åtgärder. Den används främst av kvinnor, men på grund av dess universalitet kan den användas av båda parter samtidigt. Snabb kraftfull effekt av läkemedelsguldens spinalfluga hjälper även med ett lågt temperament.

Gold flank flyger för kvinnor, recensioner om vilka presenteras nedan, har ingen färg, lukt och smak, vilket gör att du kan lösa upp det i alla (inklusive alkohol) drycker. Drops påverkar effektivt sexuella libido libido, förbättrar sexuell lust, gör att du kan koncentrera dig på känslor och uppnå en fantastisk orgasm.

Span Fly Fly Gold är den bästa lösningen för kvinnor som lider av sexuell förkylning, frigidity, anorgasmia, kronisk trötthet, försvagad sexuell lust, upplever climacteric syndrom. Även agenten är idealisk för par vars långa förhållanden har försvagat attraktionen mot varandra.

Vad består den spanska Gold Fly av läkarens recensioner

Preparatet har en naturlig sammansättning: dess huvudsakliga aktiva substanser är extrakt från särskilda arter med samma namn insekter. Aktiva komponenter hör till gruppen av potenta gifter, men under den moderna laboratoriebehandlingen är den negativa effekten helt eliminerad. Korrekt utvald dosering och teknologisk bearbetning av cantharidinämne gör att patogenen är effektivast och säker.

Hur går Gold Spin Fly

Det enda sättet att känna fullheten av en aphrodisiacs handling är att prova det mycket orsaksmedlet för en gyllene spanska flyga. Video, eftersom verktyget fungerar, är det inte möjligt att hitta det på nätverket. Läkemedlet har en kraftfull spännande effekt, ökar blodflödet till könsorganen, orsakar snabb andning och hjärtklappning, ökar känsligheten för erogena zoner.

Under påverkan av afrodisiakum uppträder produktionen av vaginala utsöndringar, känsligheten hos könsorganen till vasslarna, smärtan och svullnaden i vagina. Gyllene spinalfluga gör att kvinnor kan känna sig otroligt attraktiv för sin partner, njut av taktila smekningar, uppnå en imponerande orgasm.

Kontraindikationer mot läkemedlet

Den gyllene ryggraden (läkares vittnesmål bekräftar) är inte föremål för inträde av minderåriga, gravida och ammande kvinnor, såväl som personer med hjärtsvikt, högt blodtryck, gynekologiska och urologiska sjukdomar.

Biverkningar på patogenen

Resultaten av forskningen av guldfluga, svänghjulet, recensioner av kvinnor och experter bekräftar patogenens maximala säkerhet. Negativa reaktioner uppträder extremt sällan och uttrycks vid kortvarig rodnad av ansikte, dyspné och yrsel.

Golden Spin Fly: bruksanvisning

Drops guldspinalfluga lockar sin mångsidighet, enkel applikation, mycket snabb offensiv och långvarig effekt. Effektiva och mjuka, de kan användas av båda parterna samtidigt.

Innehållet i en påse är en lövblåsfluga, som kan köpas i vilken mängd som helst, upplöses i en drink och tas trettio minuter före sexuell intimitet. Effekten börjar manifestera sig efter femton minuter.

Det är absolut otillåtet att överskrida den maximala dagliga dosen (5 ml, en påse) och att använda afrodisiakum mer än en gång om dagen. Var noga med att konsultera en läkare innan du använder patogenen.

Kvinnors Viagra "spanska guldfluga" (spansk guldfluga)

Beskrivning av beredningen:

  • orsakar hos kvinnor en stark sexuell upphetsning
  • det finns en ökning i frisättningen av vaginalsmörjning och förminskning av musklerna i slidan;
  • ger en ljus multipel orgasm.
  • svag sexuell attraktion
  • frigiditet;
  • fullständig frånvaro av orgasm;
  • climacteric syndrome;
  • önskan att diversifiera sina sexliv.

Ett 5 ml paket är utformat för en mottagning.

Högst 5 ml per dag!

  • personer under 18 år
  • gravid,
  • lider av högt blodtryck och hjärt-kärlsjukdomar;
  • med ögonsjukdomar.

Spanska flyga "spanska guld flyga" - mycket effektiva, väletablerade medel för excitation hos kvinnor med den starkaste sexuella önskan.

Kvinnors Viagra "spanska guldfluga" tillverkas med hjälp av de mest avancerade extraktionsteknikerna från det kraftfulla excitatoriska extraktet "HS", som extraheras från den spanska flygan, den mest kraftfulla stimulansen som hittills är känd.

Efter att ha använt spanska flygflugan upplever kvinnor ökad hjärtfrekvens och rodnad i ansiktet. Kvinnan börjar andas djupt och upplever en intensifierad sexuell attraktion för sin partner. Läkemedlet orsakar blodflödet till de små bäckenet och könsorgan hos kvinnan, så att under samlag hos kvinnor förstärks frisättning av vaginal smörjning och en förträngning av vaginala muskler och öka sensualitet och förbättra orgasm.

Spanska flyga "spansk guldfluga" utan färg och lukt, lätt löses i vin eller dryck och kan användas obemärkt av en partner.

Läkemedlet bör endast användas för att komma i kontakt med sexuell kontakt.

Öka inte dosen av läkemedlet för effektivitet.

Tillverkare: Bolong Biomedical Technology Co., Ltd., Guangzhou, Kina.

Spanska guldflyga. Orsaksmedel med extrakt av spanska flugor

Extraktet av den spanska flygningen användes länge som ett orsakssamband för kvinnor. Cantharidin är den huvudsakliga fysiologiskt aktiva delen av spanska guldflyget, isolerad från bägare av spanska flyg. Ämnet är helt naturligt och har framgångsrikt använts för att förföra kvinnor i många århundraden från Hippokrates tid.

status ::

  • Ny produkt

    Tillgänglighet: I lager

    OBS: Begränsad mängd tillgängliga produkter!

    Spännande droppar med lövbladsextrakt

    Vad är en spansk flyga och vem behöver den?

    Spanska guldfluga är ett unikt verktyg för att öka kvinnlig libido, som efter många århundraden återupplivades i en ny, nu bekant form, tack vare modern kinesisk teknik och glömd kunskap om mänskligt arv. Droppar av spanska flugor kallas ofta "kvinnors Viagra", vilket därigenom respektfullt drar paralleller och analogi mellan mänens botemedel mot styrka i sin tid för hela världen.

    Extrakt av stimulansen, i de flesta fall kan öka sexuell lust, lindra stress och hjälpa det milda könet att uppleva flera orgasmer och känna sig verkligen välkommen. Varken svag libido eller klimakteriet är ett hinder för spanska Gold Flys handling.

    Guldspankfluga i form av droppar eller pulver kan tas av tjejer med låg sexuell aktivitet och sexuell attraktion mot motsatt kön, liksom kvinnor med högt tröskelvärde eller under klimakteriet. Användningen av cantharidinkoncentrat är kontraindicerad hos personer under 18 år.

    innehåll:

    Beskrivningar av användningen av spanska flyg i historien

    Historien vet en hel del dokumenterade beskrivningar av användningen av ett flugaflöjts pulver. Detta verktyg var bekant för människor, även i Hippocrates tid. Bredt använt afrodisiakumsväxa under medeltiden. För att hjälpa detta läkemedel regelbundet till den berömda förföraren Marquis de Sade - blandade han ämnet i sötmen, som han behandlade sina damer. Det är också känt att Catherine II personligen älskade att använda denna stimulans och ge den till sina ungefärliga människor. Den berömda franska kirurgen Ambroise Paré i en av hans medicinska rapporter beskrev fallet med en okontrollerad form av libido, efter att ha tagit en av sina patienter en drog vars huvudkomponenter är nässlor pulver och spanska flugan.

    I de avlägsna tiderna extraherades en mirakelbota för ökad sexuell attraktion hos kvinnor från speciella bägare och såldes i form av salvor eller pulver. Den aktiva substansen i botemedlet var klyftshemligheten hos en insekt, vilket provocerade exciteringen av det mänskliga reproduktions- och nervsystemet. Idag är det möjligt att köpa flankfluga för kvinnor i form av droppar som innehåller en hög koncentration av aktiv substans och anses därför vara mer effektiva.

    Handlingsmekanism för kvinnor

    När den huvudsakliga aktiva substansen i läkemedlet - cantharidin, går in i kvinnokroppen, orsakar det omedelbart blodflödet till könsorganen och exciterar dopamin och oxytocinreceptorer i hjärnan. Dopamin kommunikation förstärker sexuell lust hos tjejer, och oxytocin främjar upprättandet av ett förtroendefullt förhållande med tjejen och lyfter psykologiska block och stress. Kvinnan börjar känna en gradvis, växande spänning, vilket kräver en naturlig urladdning. Kaskaden av reaktioner, vilket resulterar i en skarp frisättning av hormoner, ökar blodflödet i reproduktionsorganen, vilket uppträder i form av primära och sekundära tecken på sexuell upphetsning:

    • ökad sympati, uppmärksamhet och intresse för en sexuell partner;
    • ökad sexuell lust och lust efter sex;
    • eliminering av överträdelser orsakade av klimakteriet
    • ökad naturlig frisättning av vaginalsmörjning;
    • ökad hjärtfrekvens
    • svullnad av klitoris och bröstvårtor;
    • inskränkning av musklerna i slidan
    • exacerbation av taktila känslor;
    • få en eller flera orgasmer i taget
    • ljusa och starka känslor under samlag.

    Instruktioner för användning

    Utformningsform och sammansättning

    Spanish Gold Fly är tillverkad i form av en vätska hermetiskt packad i pinnar, 5 ml extrakt av cantharidin i varje sådan påse. Innehållet av cantharidin är 5 mg i en pinne, 5 ml i volym. Vätskan har en genomskinlig färg utan lukt och smak, vilket gör det möjligt att blanda det hemligt från flickan obemärkt.

    Administreringssätt och rekommenderade doser

    Agenten Spanish Gold Fly blandar perfekt i alla proportioner med vatten, juice, vin eller andra kalla drycker. Cantharidinum börjar agera 10-15 minuter efter administrering och varaktigheten av åtgärden är 4-6 timmar. Några damer, som upplevde effekten av spännande droppar, skrev en recension att varaktigheten av den spanska guldflygen varade upp till en dag. Den maximala dagliga dosen av cantharidin är 5 mg, vilket motsvarar 5 ml av ett flytande extrakt i en påse med "spansk guldfluga". Ta inte mer än en spansk flygelsticka per dag, eftersom cantharidin i höga doser har toxiska egenskaper. Orsaksmedlet är kompatibelt med mindre doser alkohol. Stora doser alkohol kan orsaka biverkningar. Att äta med en hög procentandel av fett och kaloriinnehåll kan sakta absorptionen och biotillgängligheten av biologiskt aktiva substanser, inklusive cantharidin, och även minska dess effektivitet.

    Exciters baserat på extraktet av spanska flugor bör inte användas permanent eller tas i kurser. Den minsta perioden mellan doserna ska vara minst 3 dagar. Läkemedlet har en engångseffekt och har inte ackumulativa eller terapeutiska egenskaper.

    Säkerhet och försiktighetsåtgärder:

    • Det är förbjudet att acceptera personer som inte har uppnått vuxenlivet.
    • Det finns ett akut stadium av leverinsufficiens;
    • Det finns en individuell intolerans mot cantharidin eller andra komponenter i Spanish Gold Fly;
    • det finns allergiska reaktioner och andra negativa manifestationer;
    • Ta inte med betydande mängder alkohol;
    • manifestationer av okontrollerad hypertoni eller allvarliga kardiovaskulära störningar;
    • ta inte mer än 5 ml av extraktet av stimulanten i taget och inte mer än ett intag på tre dagar;
    • Det är förbjudet att ta under graviditet eller amning
    • Det rekommenderas inte för personer med kroniska sjukdomar i de organ för syn och infektionssjukdomar i det genitourära systemet.
    • Det finns överkänslighet mot den aktiva substansen.
    • Kön är förbjudet av medicinska skäl eller för läkares rekommendation.

    Biverkningar

    Spanish Gold Fly har inga allvarliga begränsningar i programmet och har inte uttalade effekter från tredje part. Detta innebär dock att det är inte ett läkemedel för att höja libido hos kvinnor, och det har inte studerats i fullskaliga kliniska prövningar. Därför biverkningar och interaktioner med läkemedel av detta extrakt guld spanska flugor Vi vet bara på grundval av empiriska data som samlats in av tidigare generationer, våra egna erfarenheter och feedback från människor som har använt denna produkt på denna resurs och Internet i allmänhet. De viktigaste biverkningarna manifesteras i form av huvudvärk, illamående, diarré, allergiska manifestationer, uppblåsthet, yrsel och tillfällig försämring av visuell perception.

    överdos

    I små doser och sällsynt bruk anses excitatoriska droppar för kvinnor med cantharidin anses ofarliga och säkra, men allt kan förändras med överdosering. Stora doser av cantharidin kan inte bara vara giftiga, men även livshotande. Ta inte mer än 5 ml spansk guldfluga var tredje dag eller mer 5 mg när det gäller torrsubstans. Huvud tecken på en överdos: illamående, generell försämring av tillståndet, yrsel, pallor, munsår, blödning och brännande med urinering. Vid de första tecknen på överdosering och förekomsten av akuta biverkningar, ring en ambulans, prova artificiell kräkningar, skölj magen och drick aktivt kol.

    Förvaringsförhållanden

    Produkten ska förvaras i sin ursprungliga förpackning, utom räckhåll för barn. Förvara inte öppna pinnar, efter att ha öppnat det hermetiska paketet, ska orsaksmedlet för kvinnor användas omedelbart.

    Guldblad flyga köpa apotek i Ukraina

    Spani-flyg är inte ett läkemedel - det är ett bioaktivt tillsatsmedel, som är utformat för att förbättra kvinnans sexuella liv, men har ingen bevisbas och tillräcklig fullfjädrad forskning. Av samma anledning är det osannolikt att du ska köpa eller någonsin se den på apotek. Betyder detta att droppar av spanska guld flyga är ineffektiva? Inte alls! Det är bara att ingen av de moderna läkemedelsbolagen är intresserade av studier av cantharidin på grund av att det saknas en kommersiell komponent. Köp ett orsaksmedel för kvinnor "Spaniard fly" du kan i våra onlineapotek generika till lägsta priset i Ukraina - från 50 hryvnia per pinne. Partihandelskurs för en kvinnlig patogen - från $ 1 per pinne. Fördelarna med vårt apotek är mycket bättre och mer fördelaktiga samarbetsvillkor:

    • fri frakt
    • gåvor och bonusar;
    • kundlojalitetsprogram
    • stora rabatter för alla produktartiklar;
    • Ytterligare personliga rabatter för vanliga kunder
    • ett stort urval av produkter och bara ursprungliga generika och patogener för kvinnor;
    • bästa grossistpriser och leveransvillkor
    • leverans över hela Ukraina
    • direkt samarbete med växter och frånvaron av mellanhänder
    • professionalism och tillförlitlighet visat sig i många år.

    Kapslar Golden Spinal flyger för styrka och recensioner om dem

    Guld Spani flyga

    En väletablerad, mycket effektiv, "Gold Gold Flay", som är utformad för att excitera hos kvinnor med stark önskan, sexuell natur. Kvinnors Viagra «Spanska guldfluga» tillverkas med hjälp av avancerade extraktionsteknologier från det kraftfulla excitatoriska extraktet «HS», som extraherades från den spanska flygningen, är den överlägset den mest kraftfulla stimulansen. "Gold Gold Flay" - ett läkemedel som kontrollerades med tiden, vilket garanterar effektivitet och kvalitet, säkerhet om den används klokt. Observera att det vanligtvis är nödvändigt att använda Viagra bara för män, här är allting motsatt, korten är i händerna på kvinnor. Aphrodisiac rekommenderas inte att användas regelbundet för att maximera resultatet.

    "Spanish Gold Flay" kapslar för ökad potens instruktioner för användning och feedback: droppar för spänning "Spanska flyga Gold Spanish Fly" - ett känt läkemedel för män och kvinnor - i folkmedicin har använts i många år. Spanska Flyga är droppar som inte har lukt och färg, de kan enkelt lösas upp i alla drycker och kan även appliceras obemärkt av en partner. Detta är ett av de första klassens medel för förförelse: ett minimum av ansträngning och en partner till den maximala upphetsningen.

    Verkan av kapslarna "Spanish Gold Flay" (Spanish Gold Flay): Droppar för spänning "Spanish fly Gold Spanish Fly", har en stark spännande effekt, som kommer på bara tio minuter efter att ha tagit.

    Hos kvinnor främjar ökad andning, ökad sexuell lust, utseendet på rodnad i ansiktet, ökad sensualitet, ökad utsöndring av smörjmedel i skeden, samt förminskning av vaginala muskler, förstärkning av känslor under orgasm.

    Hos män bidrar till ökningen av sexuell lust, utvidgningen av penisens kärl, vilket har en positiv effekt på erektion, livliga känslor under orgasmen, vilket ökar varaktigheten av samlag.

    Indikationer för användning av kapslar "Spanish Gold Flay" (Spanish Gold Flay): en minskning av sexuell lust hos kvinnor och män, hos kvinnor - vagina i torrhet, hos män - erektil dysfunktion.

    Kompositionen av kapslarna "Spanish Gold Flay" (Spanish Gold Flay): extraktfaktor "HS" (extraherad från en skalbagge - Spani flyga), cantharidin.

    Metod för applicering av kapslarna "Spanish Gold Flay" (Spanish Gold Flay): i tio eller femton minuter före omedelbar sexuell intimitet blanda innehållet i en dospåse med någon alkoholfri eller låg alkoholhaltig dryck. Den dagliga dosen ska inte vara mer än fem milligram, det vill säga en dospåse.

    Det rekommenderas inte att använda läkemedlet för personer som har allergiska reaktioner på läkemedlets komponenter. Även kvinnor som har någon form av gynekologisk sjukdom. Kontraindicerat under graviditet, personer med högt blodtryck, liksom i närvaro av hjärt-kärlsjukdomar. Det är lämpligt att konsultera en läkare innan läkemedlet påbörjas.

    Biverkningar: Förekomsten av biverkningar överskrider inte 20%.

    Recensioner av läkare om kapslarna "Spanish Gold Flay" (Spanish Gold Flay): Läkarens kommentarer om läkemedlet för att öka styrkan är multilaterala och inte slutliga. Därför rekommenderas innan du använder "Gold Flan" (Spanish Gold Flay) samråd med en erfaren specialist.

    Applicering under graviditet och amning: Under graviditet och amning är användningen av "Golden Spinal Fly" kontraindicerad.

    interaktion: Studien av interaktionen mellan läkemedlet "Golden Fly Fly" och andra läkemedel, inklusive immunsuppressiva medel, genomfördes inte.

    Villkor för lagring av kapslar "Spanish Gold Flay": lagra på en mörk och torr plats.

    Villkor för ledighet från apotek: Läkemedlet är dispenserat utan recept.

    Hållbarhet för kapslarna "Spanish Gold Flay" (Spanish Gold Flay): 3 år. Datumet tittar på det lösa lövet placerat inne i påsen.

    tillverkare (tillverkare) kapslar "guld blåsa förutseende"(Spanish Gold Flay): SPANISH Human Biological Engineering Research Institute. Kina.

    Typ av problem: i ett paket finns tolv pinnar.

    Priset på kapslarna "Spanish Gold Flay" (Spanish Gold Flay): från 1.190 rubel.