Huvud
Analyser

Sbiten honung från akut och kronisk prostatit hos män

En av de bästa naturläkemedel som används för behandling av prostatit, har sedan antiken betraktats som honung sbiten. Förutom att detta läkemedel är effektivt är det också helt säkert. Tack vare sin unika och naturliga komposition, ger den inte den minsta skadan för en mans kropp.

Sbiten - ursprungligen slavisk drink, bestående av honung, vatten, medicinalväxter och kryddor. Det första omnämnandet av infusion registrerades i gamla ryska brev från 1128. Läkemedlet heter det på grund av sättet att förbereda, där i olika behållare krävdes växterna och honungen först och sedan kombinerades och blandades med vatten. Enligt konsistensen är honung sbiten en tjock flerkomponentvätska.

Sbitene honung kan köpas på apoteket i färdig form, och du kan laga helt självständigt.

Användbara egenskaper hos sbinth

Denna folkmedicin har följande användbara egenskaper:

 • antiinflammatoriska;
 • uppvärmningen;
 • tonic;
 • antiviralt;
 • tonic;
 • immunmodulerande;
 • antifungal.

Honung Sbiten hjälper:

 • eliminering av inflammatorisk process och blockering av dess förvärring
 • minimering av smärta vid urinering
 • normalisering av urinering
 • normalisering av centrala nervsystemet;
 • återställande av erektil funktion
 • normalisering av det kardiovaskulära systemets funktion
 • förbättring av matsmältningsorganet;
 • öka kroppens skyddande egenskaper.

Sammansättning av sbinth

 1. Den viktigaste grundläggande ingrediensen i receptet av honungsbitbitnia för behandling av prostatit är naturlig honung, vars användning är obestridlig. Den är så rik på alla slags vitaminer, aminosyror och spårämnen som knappast kan jämföras med någon annan naturlig substans.
 2. I överflöd är vitaminerna i sbitene extremt olika. Till exempel E, A, C, PP, B och många andra. De har en återställande effekt på hela organismen och speciellt på maskulin hälsa.
 3. För att det genitourära systemet ska fungera, behöver en man zink, som också är närvarande i honungsbitan. Den innehåller jod och brom, svavel och mangan, kalcium, samt magnesium, fluor och mycket mer.
 4. På grund av den unika sammansättningen av örter sbiten kan ta bort de inflammatoriska processer, och har även antibakteriella egenskaper, vilket är mycket viktigt att ta hänsyn till en integrerad strategi för behandling av prostatit.
 5. Undervärdera rollen som en mängd kryddor, kryddor och kryddor, som ingår i den ursprungliga kompositionen av honungsbitan, inte heller värt det. De kommer framgångsrikt i kontakt med ämnen från honung, medicinska örter och påskynda metaboliska processer, förbättra återhämtningsgraden för skadade vävnader.
 6. Sbiten honung är också mycket välsmakande och med de behov den kan tillämpas som en förebyggande åtgärd för att inflammation i prostatan symtom som du aldrig har upplevt.

Matlagning recept

Det finns många recept för tillagning av infusion. De är alla lika. Bland de mest populära recept fällde inkluderar: klassisk (samt med tillsats av jäst), kryddig, äpple, vit, mynta, med citron och alkohol.

Klassiskt recept

Det bör reserveras honung - 500 g kryddblandning bestående av kryddnejlika, kanel, kardemumma och svartpeppar - 10 g vatten - 1,5 l, örter - mynta, oregano, salvia, johannesört - 80 g.

Först kokas honung i vatten, tills en del av vätskan avdunstar. I en separat behållare måste du brygga örter och kryddor.

Efter kokning ska buljongen infuseras i ungefär en kvart i timmen. Infusionen måste filtreras. Därefter blandas två vätskor och värms något.

Recept med jäst

För att förbereda honung sbitnya prostatit jäst måste ta May honung - 100 g torrjäst - några matskedar vatten - fyra liter, ingefära - tredje tesked muskot - kvarts tesked kanel - halv tesked, mynta - halv av en tesked.

Alla ingredienser måste sättas ihop och läggas i 15 timmar på en mörk plats. Sedan placeras medlet i två dagar i kylan och filtreras sedan.

Recept av honung sbiten med mint och citron

För att göra produkten måste du beställa följande komponenter:

 • honung - 100 gram;
 • vatten - 0,5 liter;
 • kryddnejlika - 2 st.
 • mint - 0,5 tesked;
 • citron - krossad kant av en halv frukt;
 • kanel - 0,5 stavar;
 • muskotnöt - på knivens spets
 • ingefära - en tredjedel av en tesked.

Först måste du koka vatten och tillsätt sedan alla ingredienser till den. Införa kompositionen i en timme.

Recept för kryddig honung sbiten

Att producera drycken 200 gram som behövs blomma honung, fjärdedel matsked muskot, 100 ml sirap, humle koner 4, per liter vatten, en pinne av kanel, tre bitar av kryddnejlika, kardemumma och kryddpeppar. Alla komponenter, förutom honung, måste blandas och kokas. Därefter kokas produkten med låg värme i cirka sju minuter. När massan har svalnat något, tillsätt honung och blanda den tills den är helt upplöst.

Sbiten med humle

Sbiten honung med humle gör dig själv kommer inte vara svårt. Denna dryck kallas vit. Det är nödvändigt att blanda en liter honung med 20 g humle, fyra liter vatten och en kanelpinne. Koka drycken på låg värme, i tre timmar. Därefter måste agenten avkylas och filtreras.

Ett recept med äpplen

Inte mindre användbar och effektiv sbiten med tillsats av äpplen. Receptet på honung sbiten med äpplen är som följer. För tillverkning av de verktyg du behöver för att förbereda i förväg hur mycket av torkad mynta i två teskedar vatten - 6 glas, fem skedar honung, två äpplen, fyra klyftor, varav två kanelstänger och lite ingefära.

Först blandas de krossade äpplen tillsammans med skalen med kryddor och vatten. Kompositionen måste kokas och koka sedan på låg värme i en kvart i timmen. Därefter måste du lägga till honung i en lättkyld vätska. Läkemedlet ska stå i en halvtimme.

Sbiten alkoholisk

Alkoholhaltig sbiten är lämplig för personer som gillar starka drycker. Gör dig själv en honung alkoholisk sbiten är inte svårt. I värmd vin (1 liter) tillsätt honung - 150 g, en nypa kanel och nötkött, och två kryddnejlika. Kompositionen bör värmas väl, men inte kokas.

Det är inte svårt att göra honung sbiten själv. Det viktigaste att observera alla doser och proportioner. Det är lika viktigt att de produkter som används för att tillverka infusion, särskilt honung, är kvalitets- och naturliga. En annan viktig punkt - honung sbiten innebär användningen av inte vanligt kranvatten eller renat, men tillskott eller källvatten.

Hur man tar indikationer och kontraindikationer

Dosering och användningsfrekvensen för drycken beror på beredningsförfarandet och användningen av användbar medicin.

Sbiten, kokad enligt ett klassiskt recept, rekommenderas att användas på tom mage och innan du lägger dig. Den beredda produkten, ca 50 ml, måste kombineras med vatten. Du kan använda medicinen i sin rena form. Varaktigheten av den terapeutiska kursen är en och en halv månad. Sedan följer en tvåveckorsavbrott och en upprepning av kursen.

När det gäller honung sbiten med jäst, ska drycken vara en kvart kopp, på tom mage eller före sänggåendet. Om så önskas kan du späda ut produkten med vatten. Varaktigheten av den terapeutiska kursen är en och en halv till två månader.

Apple sbiten rekommenderade att konsumera 200 ml två gånger om dagen. Lösningen kan också tas för profylaktiska ändamål.

Alkoholhaltig dryck ska vara full i 100 ml innan du lägger dig. Varaktigheten av behandlingskursen är två månader.

När det gäller mint, kryddig och vit sbitny, då tas dessa drycker i 200 ml två gånger om dagen.

Alla typer av drycker är ofarliga. Men närvaron av människor med individuell intolerans, liksom sjukdomar i lungor och mag-tarmkanalen, rekommenderas inte för behandling av inflammation i prostatan sbiten.

Annars kommer drickan att ge exceptionella fördelar. Det kommer att bidra till att eliminera inflammatorisk process, smärta och nedskärningar vid urinering, liksom vid eliminering av sjukdomen.

Honung sbiten: recept från prostatit

Bilder från sajten: BeHoneybee.ru

Många män i åldern av tjugofem till kull år klagar på problem med prostata, och helt enkelt - med prostata. Enligt statistiken lider mer än fyrtio procent av den manliga hälften av världens befolkning i allmänhet och i vårt land i synnerhet av denna sjukdom, förvärras den av frekvent och smärtsam urinering samt sexuell dysfunktion.

Men inte alla som känner till problemet uppstår omedelbart till en läkare och använder en mängd traditionell medicin, vilket ger ett utmärkt resultat, särskilt vid komplex behandling. Medics rekommenderar ofta att använda sbiten från prostatit, som kan köpas på apoteket i färdig form, eller du kan laga helt självständigt. Det är en känsla att förstå grundligt, vad är honung sbiten från prostatit, hur man lagar mat och vilken effekt det kommer att ge med ett korrekt och regelbundet intag.

Honung sbiten: ett recept för prostatit är en bestämd fördel

Bilder från sajten: mysekret.ru

Innan du räknar ut hur man gör honung sbiten från prostatit, måste du förstå vad och för vad du ska göra. Det gör det inte ont för att ta reda på vilka typer av användbara egenskaper och egenskaper som finns tillgängliga för denna gamla slaviska dryck, som våra förfäder visste och älskade mycket tidigare än utomlands kaffe eller kinesiskt te kom till oss. Sbiten gjordes av speciella människor som behöll bryggans recept, övergått från far till son, och legender läggs till om dess användbarhet även i våra dagar.

Sbiten människor från prostatit är en medicinsk dryck, gjord på basis av honung, en mängd kryddor och kryddor samt medicinska örter. Våra förfäder använde denna drink i många århundraden, med en trevlig smak och bara en fantastisk arom, för behandling av olika sjukdomar och störningar i genitourinary sfären. Sbiten kan vara absolut alkoholfri och kan innehålla en viss grad, det finns ett stort antal olika recept.

Prostatit är listigt och behandling av det är lång och svårt, och det finns ingen garanti för att det verkligen kommer att ge bra resultat. Det viktigaste här är att inte missa ögonblicket och vid de första tecknen för att se en läkare, eftersom de försummade formerna inte längre leder till någon behandling och det kommer att vara möjligt att lätta symptomen bara lite. Därför är det väldigt viktigt att göra allt i tid och inte fördröja besöket till läkaren som kommer att ge de nödvändiga rekommendationerna och förskriva behandlingen, beroende på organismens individuella egenskaper och sjukdomsförloppet. Sbiten-folk från prostatit, vars sammansättning bestämmer dess användbara egenskaper, visar sig också ofta vara en av de mest effektiva och effektiva medicinerna, även enligt mycket professionella moderna mediciner.

Bilder från sajten: ProstatitMedic.ru

 • Den viktigaste grundläggande ingrediensen i receptet av honungsbitbitnia för behandling av prostatit är naturlig honung, vars användning är obestridlig. Den är så rik på alla slags vitaminer, aminosyror och spårämnen som knappast kan jämföras med någon annan naturlig substans.
 • I överflöd är vitaminerna i sbitene extremt olika, till exempel E, A, C, PP, B och många andra. De har en återställande effekt på hela organismen och speciellt på maskulin hälsa.
 • För att det genitourära systemet ska fungera, behöver en man zink, vilket också finns i honungsbitret från prostatit. Den innehåller jod och brom, svavel och mangan, kalcium, samt magnesium, fluor och många andra saker.
 • På grund av den unika sammansättningen av medicinalväxter kan denna sbiten ta bort inflammatoriska processer och även ha antibakteriella egenskaper, vilket är mycket viktigt att ta hänsyn till i ett integrerat behandlingssätt.

Undervärdera rollen som en mängd kryddor, kryddor och kryddor, som ingår i den ursprungliga kompositionen av honungsbitan, även på nolltid. De kommer framgångsrikt i kontakt med ämnen från honung, medicinska örter och påskynda metaboliska processer, förbättra återhämtningsgraden för skadade vävnader. Sbiten på honung är också extremt gott, och om du behöver det kan du använda den som en förebyggande åtgärd så att symptomen på prostatit du aldrig kände.

Sbiten folk från prostatit: hur man förbereder medicin

Våra avlägsna förfäder hade inte möjlighet att söka till professionella läkare, därför var de behandlade från tidigt tider av människors medel. Efter att ha lärt sig att laga dem själv får du inte bara en hälsotryck, utan också en stor hjälp vid behandling av denna obehagliga sjukdom, vilket så plågar många medlemmar av det starkare könet.

Bilder från sajten: BeHoneybee.ru

En klassisk recept för förebyggande

Recepten för att förbereda honung sbone från prostatit är ganska enkla, eftersom möjliga potenta komponenter (ivan-te, pion, hassel och andra) kan introduceras endast av en riktig expert. Det presenterade receptet är mer lämpat för förebyggande åtgärder, såväl som behandling av sjukdomen vid första skedet. Det rekommenderas att använda drycken och för den huvudsakliga behandlingen av sjukdomen i mild form, när det görs utan komplikationer.

Sammansättning och ingredienser

 • Honung naturlig bi av överlägsen kvalitet (akacia eller bovete) - 8 matskedar.
 • Vattenbrunn eller renad - 1 liter.
 • St John's Wort - 0,5 stråle.
 • Pepparmint - 0,5 stråle.
 • Kanel - 1 tesked eller 2-3 pinnar.
 • Carnation - 4-7 knoppar.
 • Roten av ingefära - 3-5 centimeter.
 • Muskot riven - 0,3 tesked.
 • Kardemumma - 3-6 kapslar.

Metod för framställning

Att ta reda på hur man gör en honungsbit från en prostata enligt receptet ovan är inte alls svårt, speciellt om tidigare minst en gång i ditt liv har du gjort varmt vin för kallt, vilket har blivit populärt för matlagning på tack vinterkvällar. Inte undra på att sbiten kallas ryskt mulledvin, där finns det en rationell spannmål. För att brygga en sådan förebyggande sbit måste du ha två skålar, bäst emaljerade, kan vara gjorda av rostfritt stål, men inte aluminium, en träsked-mixer, samt ett snitt av gasbind för filtrering.

Bilder från sajten: BeHoneybee.ru

 • Ett glas vatten (200 gram) hälls i en mindre behållare och vi kastar där alla utvalda kryddor och medicinalväxter.
 • Brew dem i fem minuter, ta sedan bort från värme, täcka och linda en handduk eller en nappduk.
 • Blanda honung och resterande vatten i en större kastrull. Det måste ske så noggrant som möjligt, annars kommer honungen att brännas till botten, vilket är absolut oacceptabelt.
 • Honung med vattenkvalitet värmer upp över låg värme tills ett rikligt och stabilt skum bildas på ytan, vilket måste avlägsnas med en sked.

Båda föreningar framställs i förväg, har vi att stå i två timmar eller mer, varefter de kan filtrera, kombinera och rör ihop. Det enklaste sättet att göra det så här: Häll buljongen både i en glasflaska med en kapacitet på mer än förberedda läkemedel tätt zakuporte locket och skaka väl, på samma sätt som professionella bartenders med shakers. Det rekommenderas att dricka sätta på ett mörkt ställe och dricka tidigast en dag eller två efter tillagning.

Sbiten från prostatit på jäst

Förutom de eviga och oöverträffade klassiker, blir det lätt att göra själv och sbiten honung från prostatit, som är sammansatt av encelliga svampar, jäst kapabelt till socker och glukos för att göra koldioxid och alkohol. Det finns inget komplicerat i detta recept. Det viktigaste är att välja rätt komposition och sedan korrekt ange läget för att ta medicinen, men mer om detta senare.

Foto från sajten: propotenciyu.ru

Sammansättning och ingredienser

 • Naturlig maj honung är 100 gram.
 • Väl eller renat vatten - 4 liter.
 • Torr bagerisjäst - 2 matskedar utan en stor glida.
 • Muskot riven - 0,25 teskedar.
 • Carnation av 2-3 knoppar.
 • Kanel - 1 pinne eller 0,5 tesked.
 • Grated rot av ingefära - 0,3 tesked.
 • Pepparmynta - 0,5 tesked.
 • Humle - 2-4 lådor.

Metod för framställning

Detta recept kom ner honung från prostatit en stor roll spelas av valet av en unik biprodukter, som det var i maj våren honung ger ovärderliga fördelar för hela kroppen och män hälsa i synnerhet.

Foto från sajten: propotenciyu.ru

 • Honung upplöst i vatten, varefter bit plattan med en lösning sätta på elden, som värmer och högst upp till femtio grader, annars alla fördelar med den kommer att hopplöst förlorade.
 • Vätskan avlägsnas från elden, den kyls ner till trettio grader. Det löser upp jäst, varefter behållaren är täckt och placerad på en varm mörk plats i flera dagar.
 • När jäsningen når en topp måste behållaren släckas igen och bringa graderna till 50-60, och ständigt avlägsna skummet. Då kommer jästen att dö och den mer onödiga fermenteringen upphör.
 • Kompositionen lägger till alla kryddor och kryddor som du har förberett, varefter drycken värms upp i ytterligare tio till femton minuter.
 • Det är bara att ta bort kastrullen från elden, täck den och lägg den på en mörk plats i en timme eller två.

Efter den nödvändiga tiden ska sbiten filtreras och hällas över glasbehållare och lämnas på en mörk plats för en annan dag.

Spicy honung sbiten från prostatit

Det finns ett annat mycket framgångsrikt recept på honungsbitbitnia för behandling av prostatit, vilket inte är svårt att förbereda hemma. Det ger en mycket bra effekt, eliminerar symtomen på sjukdomen nästan helt, det vill säga det underlättar sin kurs, vilket bidrar till snabbare återhämtning.

Bilder från sajten: mysekret.ru

Sammansättning och ingredienser

 • Blommihonung - 200 gram.
 • Vattenbrunn eller renad - 1 liter.
 • Lager (vitt eller svart att välja mellan) - 100 gram.
 • Muskot riven - 0,25 teskedar.
 • Humle - 4-6 knoppar.
 • Kanel - 1-3 pinnar.
 • Kardemumma, kryddnejlika och paprika - 3 korn av varje sort.

Metod för framställning

Foto från sajten: Hard-Mass.Ru

 • Alla komponenter utom honung bör omedelbart blandas i en gryta, helst emaljerad.
 • Skålen sätts på ett litet ljus och blandningen värms upp och kokas.
 • När din framtida sbiten kokar, bör den kokas i ytterligare fem minuter, inte mer, med konstant omrörning.
 • Behållaren avlägsnas från elden och lämnas för kylning.

Bryggens temperatur bör inte vara mer än fyrtio grader, först efter det att honung införs i vätskan och blandar mycket bra tills biprodukten är helt dispergerad. Nu kan den färdiga drycken tappas, täppas tätt och placeras på en mörk plats och tas genom det system som beskrivs i detalj nedan.

Hur man tar honung sbiten från prostatit

Foto från sajten: male-site.ru

Till att börja med måste du förstå en enkel sanning - du kan inte helt förlita dig helt på den mirakulösa helande kraften hos folkets sbit från prostatit. Det är inte nödvändigt att vänta på ett mirakel, det är först och främst nödvändigt att kontakta din närmaste läkare och först efter det är det möjligt att ansöka och icke-traditionella metoder. Endast en läkare kan berätta exakt om du specifikt kan dricka sbiten och i vilka doser gör det och också hjälpa till att ta reda på om du har några kontraindikationer för dess användning.

För att lindra symtomen och inte skada, kan du helt enkelt ta en matsked sbiten och späd den i ett glas varmt vatten. För att dricka sådant vatten är det nödvändigt från mycket morgon på en tom mage, omedelbart efter uppvaknande. Behandlingsförloppet bör vara minst fyra veckor, varefter det är värt att ta en paus. I kombination med antibakteriella läkemedel, en riklig dryck och en strikt diet, kommer folkens sbiten att hjälpa till att bli helt av med obehagliga symptom och återigen leva hela livet.

Folk sbiten från prostatit

Honung sbiten från prostatit är känd för sina medicinska egenskaper - även i Ryssland tog män regelbundet denna mirakeldryck. Om ett sådant problem som inflammation i prostata, vid den tiden visste inte. Så varför använder den moderna generationen inte våra förfäders hemligheter och blir av med sjukdomen för alltid?

Vad är en sbiten

Det är en dryck gjord på basis av vatten, honung och olika medicinska örter. Det användes inte bara för att behandla könsorganens sjukdomar, men också i kampen mot många andra sjukdomar. Huvuddelen är naturlig honung, som tar bort smärta, inflammation och baktericid effekt. Tack vare kompositionen får kroppen ett effektivt stöd och skydd av kroppen.

För första gången förbereddes sbiten på 1200-talet, och det användes på semester - det var räddat och karneval. Den ursprungliga sammansättningen av produkten var praktiskt taget oförändrad, i motsats till förfarandena för dess framställning. På apotek sälja färdiga tinkturer med instruktioner för användning, men du kan göra sbiten själv, hemma.

Sammansättning och egenskaper

På grund av den viktigaste komponentens unika sammansättning har sbiten ett antal användbara och oersättliga substanser för kroppen:

 • askorbinsyra;
 • vitaminer i grupp B;
 • mineraler;
 • aminosyror;
 • organiska syror;
 • inhibin;
 • fitotsindy;
 • flavonoider etc.

Tinkturens spektrum är ganska brett, det används ofta för att uppnå följande mål:

 • ökad cirkulation av reproduktionssystemet;
 • normalisering av urinering
 • förbättra kvaliteten på halvvätska;
 • stärkande potens
 • abstinens av symtom (klåda, brännande, uppmaning att urinera, etc.).

Om de första tecknen på sjukdomen hittas, ska du göra en sbiten och börja ta den. Drycken har en hög terapeutisk effekt, förutom att eliminera symtom, kämpar den med inflammationen i sig. I historien registreras många fakta, när sbiten lättade män från infertilitet. Dessutom påverkar läkemedlet positivt nervsystemet, lindrar depression, vilket förbättrar patientens övergripande tillstånd väsentligt.

Om vi ​​betraktar hela spektrumet av en populär drinks handling, så kan vi med säkerhet säga att dess användning som helhet är till nytta för organismen, vilket hjälper till att förbättra den.

Hur man lagar mat

Sammansättningen av honung sbit av vissa läkare förändrats med ändamål - de utvidgade listan över komponenter för att stärka dryckets handling. Om du förbereder produkten korrekt, kommer den att ha en lite trevlig söt smak, en viskös konsistens.

"Custard"

Förbered följande komponenter:

 • honung naturlig - 500gr;
 • braga - 3 liter;
 • jäst, naturlig - 100 g;
 • ättika - 50 ml;
 • vatten - 4 liter;
 • muskotnöt - 6 gr;
 • Kryddor att smaka (brukar ta ingefära, kryddnejlika, kanel, johannesört och mynt).

I en stor emalj gryta vattnet och tillsätt honung till den. Blandningen måste kokas, minska värmen och koka, ständig omrörning. Efter 10-15 minuter tillsätts de återstående ingredienserna till kompositionen, sedan avlägsnas pannan från elden. Inom 15 timmar ska tinktur infunderas på en mörk plats efter det att den har tagits i kylskåpet. Observera, detta recept innehåller jäst, drycken bereddes genom jäsning - följaktligen är en liten del alkohol i den närvarande. Om du planerar en resa på ratten, ska sbitnya flyttas till en annan tid.

"Winter"

Receptet förutsätter användning av följande komponenter:

 • vatten - 4 koppar;
 • socker - ½ kopp;
 • naturlig honung - 5 msk. skedar;
 • kryddor att smaka.

Vattnet hälls i en kastrull, kokas, sedan tillsätts honung, socker och kryddor. Koka på låg värme i 15 minuter. Kyl och filtrera sedan - drycken är klar för konsumtion.

I det heliga vattnet

Helst är det bättre att konsumera sbiten folkvig från prostatit. Det innehåller heligt vatten, som innehåller inte bara gudomlig kraft utan även silverjoner och många andra användbara egenskaper. Detta recept användes av våra förfäder, bara det hade inte några av de använda produkterna.

Förbereda det, förbereda komponenterna:

 • heligt vatten - 0,5 liter;
 • honung - 3 msk. skedar;
 • kanelsticka;
 • kryddnejlika - 5-6 delar;
 • ingefärarot - 20 g;
 • citron - 1 stycke;
 • salvia, oregano och timjan - 10 gram vardera.

Eftersom det heliga vattnet inte rekommenderas att koka, i detta recept, ångas ångorna. I en kastrull sätts vatten ut som de första tecknen på att koka och avlägsnas från elden. Häll hennes örter, tillsätt kryddor och citron, stäng locket med en behållare. Därefter är det nödvändigt att sätta in infusionsbrunnen för bättre ångning. Den är idealisk för att insistera på örterna i en termos. Efter 10 timmar filtreras den beredda drycken, honung är upplöst i den. De serverar varmt.

Hur man lagar en annan honung sbit Faktum är att det finns många alternativ - ofta kokas det på vitt vin, med olika örter, med hallon sylt etc. Det viktigaste är att göra upp honung.

Slutprodukt från ett apotek

Idag kan du köpa sbiten för behandling av prostatit i något apotek - tinkturerna är packade i mörka flaskor, förberedda enligt det klassiska receptet med tillsats av örter. Men många anser att detta verktyg är en "skilsmässa" - resultatet av bedrägeriets verksamhet. Faktum är att apoteket sbiten inte är sämre än det som är förberedt hemma.

Sammansättningen av läkemedlet och administreringssättet anges på förpackningen. Om du agerar enligt instruktionerna, kommer lättnad snart tillräckligt snabbt.

Hur man dricker

Sbiten tillägnad, såväl som tillagad enligt andra recept, används exklusivt i varm form, som mulledvin. Men på sommaren är det fullt kallt och får en uppfriskande effekt från drycken. Du kan ta så separat från att äta och under det. Sbiten kombineras väl med rätter från ryska köket, liksom med godis.

Om det är en alkoholfri sbinth, ska den ätas två gånger om dagen - på morgonen på tom mage och före sänggåendet. Koncentrerad tinktur från apoteket späds 1-2 teskedar per glas varmt vatten och tas på samma sätt. Behandlingsförloppet är 2 månader.

Du kan dricka sbiten vid något skede av sjukdomen, inklusive som förebyggande åtgärd. Effekten av användning kan ökas genom att kombinera behandlingen med sbitnem med massage och andra terapier.

Kontra

Sbiten är kontraindicerat hos personer med allergiska reaktioner mot honungs- och biprodukter. En rik komposition kan också skada diabetiker och personer som lider av njure- och leversjukdomar. Samtidigt aktiveras den unika sammansättningen av drycken med högt näringsvärde för hela dagen, förbättrar ämnesomsättningen, blodcirkulationen, dilaterar blodkärlen. Fördelarna med det är mycket större än skadan, men det är bättre att konsultera en läkare.

Vad är sbiten och hur man lagar mat, det är nu klart. Men att drycken verkligen hjälpte till behandling av prostatit, är det nödvändigt att klargöra diagnosen - en självständig formulering av den kan leda till obehagliga konsekvenser.

Hur man gör honung sbiten från prostatit?

Prostatit är en av de vanligaste patologierna bland män, som förekommer i cirka fyrtio procent av den åldrande befolkningen i arbetsför ålder. Denna sjukdom förvärrar signifikant livskvaliteten och leder till problem med en människas mentala tillstånd. I samband med detta har ett stort antal behandlingsregimer utvecklats som kan lindra kliniska manifestationer eller till och med returnera körteln till dess normala tillstånd. Traditionell medicin är också rik på olika recept, en av de mest kända metoderna är användningen av honung sbiten i prostatit.

Vad är honung sbiten?

Drogen, som är en tinktur baserad på naturliga komponenter, har länge använts av folkläkare. Dess agerande bygger på de fördelaktiga egenskaperna hos örter och tinkturer. Sbiten är en tjock vätska som innehåller honung, örter, olika kryddor.

Vid behandling av prostatit har honung sbiten länge etablerat sig som ett extra läkemedel

Sammansättning och egenskaper

Vid behandling av prostatit är sådana farmakologiska effekter viktiga:

 1. Antiinflammatorisk effekt.
 2. Lokal uppvärmningseffekt.
 3. Toning.
 4. Stimulera immunsystemet.
 5. Antiviral verkan.
 6. Cydic effekt på svampar.

Tinktur Kompositionen inkluderar komponenter såsom en kryddnejlika, mineralvatten, torkades mynta, krossade citron, kanel, muskot pulveriseras, en liten mängd ingefära och Eleutherococcus. Det rekommenderas att lägga till tinkturer baserade på kamomill, nässla, cypriansk, kardborre och pion.

Den första lättnaden efter en akut period inträffar en dag efter användning

Till följd av denna sammansättning har sbiten följande härdande egenskaper:

 • eliminerar manifestationer av den inflammatoriska processen i vävnaderna i prostatakörteln, minskar dess svullnad;
 • förbättrar urinflödet;
 • Det lindrar smärta under urineringstiden.
 • återställer normal innervation av muskelmembranet i urinblåsan och urinröret;
 • ökar libido.

Symtom på prostatit

Oftast manifesterar prostatit sig av sådana symtom:

 • svårighetsgrad i bäckenregionen
 • obehag vid urinering
 • saktar ut urinflödet
 • känsla av ofullständig tömning av blåsan;
 • frekvent ineffektiv uppmaning att gå på toaletten;
 • fastad till tio till femton gånger urinering på natten.
Återställande av styrka, återgå till en aktiv livsstil, inklusive - ett normalt sexuellt liv

Hur man lagar mat

Det här läkemedlet är lätt att förbereda hemma, vilket underlättar behandlingen och minskar kostnaden för att bibehålla sin egen organisms korrekta funktion. På Internet kan du hitta många recept för att förbereda honungssbitnia från prostatit i text och videoformat.

Det finns många olika metoder, men det vanligaste receptet är:

 1. En halv liter honung ska blandas med tio gram kryddnejlika, hackad kanel, kardemumma och malda svartpeppar i ett till ett förhållande.
 2. Därefter måste du hälla en blandning av en och en halv liter vatten och tillsätt fyra matskedar johannesört.
 3. Efter svetsning av den resulterande vätskan tills vattnet förångas helt, ska det tillåtas svalna.
 4. Efter det måste sbiten filtreras genom gasbindning, hällas i burkar och förvaras i en mörk, kall plats.

Den cavernous monastic sbiten

För att göra denna typ av tinktur måste du blanda en halv liter honung med två liter kokt vatten. I den kokande vätskan tillsättes humle som är insvept i gasväv. Blandningen bör kokas i minst sextio minuter.

Namnet på honungsdrinken "sbiten" är också känd under en lång tid, liksom tekniken för tillverkningen

Vid alltför snabb kokning av vatten bör den hällas för att öka kokpunktens varaktighet. Efter det är det nödvändigt att påverka den resulterande tinkturen, häll den i en trä- eller glasbehållare och lämna i en mörk, varm plats för jäsning.

Processen börjar vanligtvis om några dagar och varar ungefär en vecka, varefter du måste lägga till ett halvt glas starkt svart te. Efter manipulationerna är sbiten redo att användas, förvara den helst på en cool mörk plats, hållbarheten kan nå ett kalenderår.

Hur man lagar en vinter sbiten från prostata?

Som ett resultat ökar urinering och kroppens antivirala motstånd ökar.

För att förbereda honungs sbiten från prostatit, är det nödvändigt att använda sådana ingredienser:

Drycken erhålls med en trevlig söt smak, en något viskös konsistens och mycket användbara egenskaper för människors hälsa

 1. Fyra glas vatten.
 2. Ett halvt glas brunt socker.
 3. Fem matskedar lime älskling.
 4. Kanel, vikblad, kryddnejlika, kardemumma.

Enligt ett stort antal informationskällor har förberedelsen av sbinth på heligt vatten en massa positiva egenskaper, eftersom det innehåller silverjoner som har en baktericid effekt och förutom att påverka prostata stimulerar immunsystemet.

Användbarhet av den färdiga produkten från apoteket

Förutom självförberedelse kan du köpa ett färdigt läkemedel i ett av närmaste apotek. Oftast har dessa tinkturer det fullständiga nödvändiga spektrumet av medicinska egenskaper och är inte på något sätt sämre än hemmaplanet. Genom att köpa en färdig medication kan du spara din egen tid samtidigt som du behåller din hälsa i ett normalt tillstånd och hanterar problemet med prostatit.

Patienter som har försökt många mediciner och folkmedicin anser att de lyckades botas endast av honungskaka

Hur man dricker ett botemedel?

För att uppnå maximal terapeutisk effekt måste du ta en honungsinfusion, som alla andra läkemedel - i enlighet med ett visst system. Först och främst måste den lagras i trä- eller glasbehållare i en sval plats utan direkt solljus - så att du kan hålla den användbara egenskaper.

Att dricka honung sbiten för att bekämpa prostatit är önskvärt efter att ha ätit, och lägger det till varmt te eller glögg. Inom några veckor efter starten av en sådan behandling en man finner en positiv trend i patologi i samband med prostatan, förbättrar den allmänna hälsan, går virusinfektioner, minska fenomenet inflammation i parenkymet i prostatan, förbättra urinflöde och försvinna obehag i bäckenet.

Kontra

Som med alla droger finns kontraindikationer för utnämningen av denna honungsdryck. För att uppnå maximal terapeutisk effekt utan kroppsskada är det nödvändigt att identifiera förekomsten av kontraindikationer.

Med försiktighet bör den användas av män med diabetes och känslig för drogerna

För att göra det är det lämpligt att konsultera din läkare på kliniken. Den viktigaste kontraindikationen är förekomsten av en allergisk reaktion på sbitens komponenter. Ingår i sammansättningen av örter har en kraftfull allergiframkallande effekt, så det är önskvärt att genomföra allergener för att förhindra utveckling av oönskade komplikationer.

En grupp patienter som kontraindiceras vid utnämning av tinktur är astmatiker och patienter med hudpatologier. Förekomsten av diabetes utesluter fullständigt möjligheten till behandling enligt detta schema, även under förutsättning att adekvat behandling med insulin är lång och kortverkande.

slutsats

Behandlingen ska utföras enligt ett visst system, endast i det här fallet är det möjligt att uppnå maximal effekt. Innan tinkturen startas är det lämpligt att konsultera en specialist som identifierar förekomsten av indikationer och kontraindikationer.

Sbiten folk invigdes från prostatit: recept, indikationer

Denna antika dryck av slavarna under olika namn nämns först i krönikan av XII-talet, och ursprungligen i Ryssland var det den enda heta drycken (te var ännu inte berusat), som kokades i en samovar. Våra förfäder drack det för kallt, med trötthet och överbelastning av fysiska och nervösa krafter, för behandling av magsjukdomar och andra sjukdomar.

Effektiviteten och fördelarna med honungs sbinth och dess huvudkomponenter testas av tusentals människor under mer än ett sekel. Dess egenskaper har studerats och bevisats av många års praktisk tillämpning. Ofta, i våra dagar, urologer, läkare rekommenderar sina patienter för behandling av manliga sjukdomar, i synnerhet prostatacancer, tillsammans med dopning konventionella läkemedel sbiten beredd hemma eller köpas från hyllan, känd som "Folkets Sbiten välsignade."

Effekten av detta läkemedel orsakar många tvister och diskussioner, och det är faktiskt inte bevisat av några kliniska prövningar. Ändå finns det många recensioner av de positiva resultaten som uppnåtts vid behandling av denna sjukdoms folkbitbit. Och användbarheten av biprodukter, förstärkt av läkemedels örter, framgångsrikt och länge används i folkmedicin, borde inte helt diskonteras.

Naturligtvis, anser honung sbiten en panacea skulle vara fel. Men i komplex terapi är avkoket av honung och medicinska örter för behandling av prostatit utan tvekan användbar.

Sammansättning av folk honung sbiten

Honung sbiten, som i gamla tider, och nu är gjorda av vatten och honung, och lägger till, beroende på receptet, kryddor, kryddor och örter. Och använd det inte bara varmt, men också kallt.

I början var sbiten icke alkoholisk. Senare, som önskar få en lätt berusande dryck, tillsattes humle eller jäst till receptet.

Komponenten är mycket enkel:

 • Renat vatten

Receptet på den färdiga folkens sint använder inriktat vatten.

Naturligtvis bör detta vara en naturlig produkt, helst doftande sorter (detta bestämmer dryckens smak). Denna produkt har inga analoger vad gäller antalet användbara komponenter. Samverkan med andra naturliga ingredienser, honung förbättrar sekretorisk aktivitet, minskar inflammation, återställer styrka och lindrar stress.

Det finns ingen obligatorisk uppsättning rekommenderade kryddor, och det är inte värt att lägga dem alla på en gång. Tvärtom, olika kombinationer, ändra deras förhållande i receptet, kan du få en ny intressant smak varje gång.

När du förbereder sbitny är det helt tillåtet att fokusera mer på dina egna preferenser. Men brukade vanligtvis ingefära, löklöv, kardemumma, kanel, kapsyl, nötkött, muskot, citrusskal. De ger honungsdrinken en kryddig smak, har desinficeringsegenskaper, förbättrar blodcirkulationen, accelererar metaboliska processer och stärker immuniteten.

 • Örter och olika preparat (mint, oregano, pilgods, St. John's wort, salvia och andra)

Kamille i sammansättningen av honungs sbiten ökar antiseptiska, analgetiska och spasmolytiska egenskaper hos drycken.

Menthol och eteriska oljor som ingår i mynta ger spasmolytiska och analgetiska effekter och ger en trevlig arom till drycken.

Dermal används i tinkturer vid behandling av prostatit för avlägsnande av puffiness, förbättrar blodcirkulationen, desinfektion.

Peony undvikande har en lugnande och anestetisk effekt, positivt påverkar styrkan och libido, stimulerar kroppens skyddande funktioner.

Näsbenet har en positiv effekt på sexuell aktivitet, på antal och rörlighet hos spermier.

Burdock stor i sbiten sammansättning hjälper till att resorbera ärr och behandla inflammation, eliminera bränning, neutraliserande toxiner och producera en lätt diuretisk effekt.

Vide-ört (Epilobium angustifolia) som ingår i honungen sbiten på grund av förmågan att reducera antalet av urinering, urinering förbättra, förbättra potens, skjuta med inflammation i prostatavävnad svullnad. Dess löv och blommor innehåller fytohormoner som liknar män, vilket tillåter att använda denna växt för många manliga sjukdomar i genitourinary systemet.

Plantain har en baktericid och smärtstillande effekt.

Med utvecklingen av läkemedelsindustrin återställs många folkrecept, strikt upprätthåller proportionerna och antalet ingredienser från halvglömda recept. De används ofta i hjälpterapi. Bland dem är den koncentrerade "Sbiten Folk Blessed", skapad av säkra komponenter enligt ett gammalt recept. Det rekommenderas att använda vid behandling av prostatit.

Indikationer för användning

Människor Sbiten framställd från naturliga ingredienser som är rika på vitamin B, A, E, D, PP, C, användbara syror, makro- och mikroelement, rekommenderas att ta tillsammans med andra läkemedelsformuleringar när de första symptomen på sjukdomen och dess förhindrande.

Det kan vara:

 • erektil dysfunktion och minskad sexuell aktivitet
 • frekvent smärta i buken
 • frekvent uppmaning att urinera och brinna i den urogenitala kanalen.

Om det inte finns någon önskan att förbereda hemhjälp, kan den hittas i nätbutiker. Men det viktigaste här är att inte få en falsk. Sbiten folkvigerade, enligt informationen som anges av tillverkaren, hjälper till att eliminera de viktigaste symptomen på akut prostatit, behandlar inflammation och genererar hela kroppen. Detta beror på innehållet i dess sammansättning av en kombination av komponenter, som lånas från beprövade gamla recept.

Hur får man en nationell invigd sbiten?

Det är inte nödvändigt att starta oberoende behandling utan att rådgöra med din läkare för att utesluta eventuella kontraindikationer och inte skada dig själv längre. Det finns risk för allergier mot de naturliga ingredienserna som ingår i beredningen. Socker som ingår i receptet är osäkert för diabetiker.

dos

Ta en drink på en matsked inte mer än två gånger om dagen på en tom mage. I det här fallet rekommenderas det inte att använda tinktur i ren form. För att dricka det är det nödvändigt att ha löst sig i ett glas kokt varmt vatten. Behandlingsförloppet är en månad (i avsaknad av komplikationer).

Bland de positiva resultaten efter det inbjudna folkets sibirys intrång finns försvinnande smärta och obehag i ljumskområdet, ödem minskar, det normala arbetet i genitourinärsystemet återställs. På grund av antibakteriella egenskaper hindrar honungs sbiten också utvecklingen av komplikationer och överväxt av prostatit i kronisk form.

Hur man förbereder honung sbiten hemma?

Om den färdiga produkten fortfarande ger upphov till tvivel kan du och du själv, med hjälp av de antiinflammatoriska och desinficerande egenskaperna hos honung och andra ingredienser, förbereda en honungs sbiten från prostatit. Vanligtvis används inte medicinska örter med kraftiga egenskaper när man gör en hemdryck, om överdosering är farlig för organismen. Men bland de många recepten kommer det alltid att finnas något att smaka på.

Recept för sbinth med kryddnejlika, kanel och lövblad

 • Honung - 120 g
 • Vatten - 1 l
 • Kanel, kryddnejlika - 5 gram vardera
 • Bay Leaf - 2 g

Honung är upplöst i vatten och tillsammans med kryddor koka i 10-15 minuter, avlägsna skum från ytan. 30 minuter att insistera, spänna och dricka varmt.

Custard söt sbiten

 • Vit honung - 1 kg
 • Kanel, mint, kryddnejlika - efter smak
 • Humle - 40 g
 • Jäst - ½ kopp
 • Vatten - 3 l

Honung rör om i kokande vatten och håll i 24 timmar. Koka sedan i 2 timmar, omrör hela tiden och ta bort skummet. Lägga humle och kryddor, koka i ytterligare 15 minuter i det kylda flytande jäst tillsätts, och nära till 14 dagar för att avlägsna behållaren på en kall, tätt stänger den. Efter det ska sbiten filtreras och förpackas i flaskor.

Recept för hallon sfinx

 • Hindbärsaft och honung - 2 glas varje
 • Vatten - 2 l
 • Jästvätska - 2 msk. l.

Honung är upplöst i varmt vatten och hallonjuice tillsätts. Koka tillsammans i minst 2 timmar, avlägsna skummet och omrörningen. I den kylda blandningen (25 ° C) tillsättes jäst och lämnas till jäsning i 10-12 timmar. Den resulterande urt hälls i en annan behållare och läggs i kylan i ytterligare en månad. Och efter denna tid häll i flaskor.

Det är uppenbart att alla kan laga en honung sbiten. Alla recept är mycket enkla och innehåller inga otillgängliga ingredienser. Ingen tillfällighet att i dessa dagar när det inte fanns någon "magiska" piller, någon sjukdom personer som behandlas med medicinalväxter och potions beredda örter och helare.

Sbiten honung från prostatit: komposition och egenskaper, terapeutisk effekt

Prostatit är en vanlig patologi, som kännetecknas av utvecklingen av den inflammatoriska processen i prostatakörteln. Det finns många anledningar att provocera utvecklingen av denna sjukdom.

Sålunda kan inträffandet av sjukdomen orsakas som en mindre aktiv livsstil och dålig diet, frekvent hypotermi, långvarig avhållsamhet, eller omvänt, mycket aktiv sexuella liv, frekventa stressiga situationer. Varje man kan utveckla prostatit, oavsett ålder.

Vidta åtgärder för att eliminera sjukdomen är nödvändig vid dess första manifestationer. Tidig terapi kommer inte bara att bidra till ett tidigt botemedel, men också för att förhindra övergången av sjukdomen till kronisk form. Med prostatit klagar ofta på ökad urinlösningsfrekvens, utseende av ömhet och brännande under urinering, sömnstörning, ökad irritabilitet.

För behandling av patologi använder många människor mediciner. Men ingen tror verkligen att andra mediciner än bra (eliminering av inflammation och minimering av sjukdomstillstånd) också ger skada. Läkemedel har en positiv effekt på prostatakörteln, men medför stor skada på levern.

Det finns en naturlig lösning som används för behandling av prostatit sedan antiken - sbiten honung. Förutom att detta läkemedel är effektivt är det också helt säkert. Tack vare sin unika och naturliga komposition, har denna produkt inte den minsta skadan för kroppen.

Sbiten - ursprungligen slavisk drink, bestående av honung, vatten, medicinalväxter och kryddor. Det första namnet på infusion registrerades i gamla ryska brev från 1128 år. Namngivna ett botemedel på grund av tillverkningssätt, där i olika behållare insisterade på växter och honung, och sedan kombinerades och blandades med vatten. Enligt konsistensen är honung sbiten från prostatit en tät flerkomponentvätska.

Slaverna kallade infusionen "var" eller "perevar". På 1200-talet började medicinalplanter läggas till det, inklusive mint och salvia. Biverkningen betraktades som läkande vid behandling av förkylningar.

På 1500-talet beskrivs flera recept av honungsmedicin i detalj i den antika ryska upplagan av Domostroy. Sedan 1917 har de glömt infusionen. Och bara på 1990-talet började sin väckelse.

Detta verktyg hjälper till att stärka immunförsvaret, förbättra hälsan, behandla förkylningar och prostatit. Många företrädare för den starka hälften av samhället, som beställde en drink på vår officiella hemsida och använde den för att behandla inflammatorisk process, var nöjda, eftersom de inte bara botade en obehaglig sjukdom utan också blev friskare. Dessutom fortsätter de flesta att köpa den och använda den för förebyggande åtgärder.

I dag, när man dricker, läggs en mängd olika örter till: oregano, mint, kamomill, timjan, ringblomma, hundros, bergaska, vinbär, hallon eller jordgubbar. Alla dessa växter har en uttalad antiinflammatorisk effekt.

För att förbättra smaken i infusionen tillsätts juicer och olika kryddor, särskilt kanel, kryddnejlika och paprika. Denna åtgärd blir läkning tack vare medicinska växter och honung. Trots allt är honung själv ett kraftfullt naturligt antibakteriellt medel som hjälper till att eliminera inflammation och förhindra smittspridning.

När man köper en produkt är det viktigt att inte falla för tricks av skrupelfria säljare som säljer en falsk till priset av en kvalitetsdryck. En sådan drink kommer inte att ge kroppen någon fördel. Dessutom kan det göra mycket skada. På apotek är detta verktyg värt fantastiska pengar, cirka 1500 rubel. Den officiella webbplatsen erbjuder uteslutande naturlig infusion, som hjälper till att bota prostatit och förbättra hälsan. Kvalitetssäkring är den positiva återkopplingen från kunderna.

Denna folkmedicin är effektiv och effektiv, honung sbiten från prostatit har:

 • antiinflammatoriska;
 • uppvärmningen;
 • tonic;
 • antiviralt;
 • tonic;
 • immunmodulerande;
 • antifungala egenskaper.

Läkemedlet bidrar till:

 • eliminering av inflammatorisk process och blockering av dess förvärring
 • minimering av smärta vid urinering
 • normalisering av urinering
 • normalisering av centrala nervsystemet;
 • återställande av erektil funktion
 • normalisering av CAS;
 • förbättring av matsmältningsorganet;
 • öka kroppens skyddande egenskaper.

Receptet för att göra ett mirakel honung sbit från prostatit bör vara hos alla som bryr sig om deras hälsa. Ta en drink hemma är väldigt enkelt. Det bör noteras att det finns gott om sorter av detta recept, både alkoholfria och alkoholfria, det viktigaste att välja bland dem är verkligen effektiv.

Hur man förbereder honung sbiten från prostatit hemma själv

Alla kan göra detta läkemedel. Processen att dricka är mycket enkel. Om du har några problem kan du se videon eller fråga om råd: "Hur man lagar sbiten honung från prostatit" på forumet. Det viktigaste är att behärska tekniken.

Det finns många recept för tillagning av infusion. De är alla lika. Bland de mest populära recept fällde inkluderar: classic (med tillägg av jäst), liksom kryddig, äpple, vit, mint med citron och alkohol.

Den klassiska honung sbiten från prostatit är mycket lätt att göra. Du behöver ingen speciell kunskap för att förbereda denna produkt. Alla komponenter idag kan köpas. Det är inte nödvändigt att gå till fälten och samla in råvaror med egna händer.

Örter och växter köper helst i ett apotek. Självupphandling av råvaror är inte välkommen. För detta krävs viss kunskap, till exempel tidpunkten för mognad av växter och den period då koncentrationen av läkemedel i örterna är maximal.

Det klassiska receptet för honungsbit från prostatit är följande:

 1. Det bör reserveras honung - 500 g kryddblandning bestående av kryddnejlika, kanel, kardemumma och svartpeppar - 10 g vatten - 1,5 liter, örter - mynta, oregano, salvia, johannesört - 80 gram.
 2. Först kokas honung i vatten, tills en del av vätskan avdunstar. I en separat behållare måste du brygga örter och kryddor.
 3. Efter kokning ska buljongen infuseras i ungefär en kvart i timmen. Infusionen måste filtreras. Därefter blandas två vätskor och värms något.

För att förbereda honungen kom ner från prostatit med jäst bör tas maj honung - 100 gram torrjäst - ett par matskedar, vatten - fyra liter ingefära - en tredjedel av en tesked muskot - ¼ av en tesked kanel - halv tesked mynta - ½ av en tesked.

Alla ingredienser måste anslutas och läggas åt sidan i 15 timmar på en mörk plats. Sedan placeras medlet i två dagar i kylan och filtreras sedan.

Receptet på honungsbit från prostatit med mint och citron är också enkelt.

För att göra produkten måste du beställa följande komponenter:

 • honung - 100 gram;
 • vatten - 0,5 liter;
 • kryddnejlika - 2 st.
 • mint - ½ tsk;
 • citron - krossad kant av en halv frukt;
 • kanel - ½ pinnar
 • muskotnöt - på knivens spets
 • ingefära - den tredje teskedan.

Först måste du koka vatten och tillsätt sedan alla ingredienser till den. Införa kompositionen i en timme.

Recept för kryddig honung sbiten från prostatit nästa. Att producera drycken 200 gram användbara blomma honung, fjärdedel matsked muskot, 100 ml sirap, humle koner 4, per liter vatten, en pinne av kanel, tre bitar av kryddnejlika, kardemumma och kryddpeppar. Alla komponenter utom honung ska blandas och kokas. Därefter kokas produkten med låg värme i cirka sju minuter. När massan har svalnat något, tillsätt honung och blanda den tills den är helt upplöst.

Sbiten honung med humle gör det själv kommer inte vara svårt. Denna dryck kallas vit. Det är nödvändigt att blanda en liter honung med 20 gram humle, fyra liter vatten och en kanelsticka. Koka drycken på låg värme, i tre timmar. Därefter måste agenten avkylas och filtreras.

Inte mindre användbar och effektiv sbiten med äpplen. Receptet på honungsbit från prostatit med äpplen är som följer. För tillverkning av de verktyg du behöver för att förbereda i förväg hur mycket av torkad mynta i två teskedar vatten - 6 glas, fem skedar honung, två äpplen, fyra klyftor, varav två kanelstänger och lite ingefära.

Först blandas de krossade äpplen tillsammans med skalen med kryddor och vatten. Kompositionen måste kokas och koka sedan på låg värme i en kvart i timmen. Därefter måste du lägga till honung i en lättkyld vätska. Läkemedlet ska stå i en halvtimme.

Alkoholisk sbiten Lämplig för människor som älskar starka drycker. Gör dig själv älskling alkoholisk sbiten från prostatit är inte svårt. I värmd vin (liter) tillsätt honung - 150 g, en nypa kanel och nötkött, och två kryddnejlika. Kompositionen bör värmas väl, men inte kokas.

Gör dig själv älskling sbiten från prostatit är lätt. Det viktigaste att observera alla doser och proportioner. Det är lika viktigt att de produkter som används för att tillverka infusion, särskilt honung, är kvalitets- och naturliga. En annan viktig punkt - honung sbiten innebär användningen av inte vanligt kranvatten eller renat, men tillskott eller källvatten.

Sbiten är ett effektivt helande medel som hjälper till att bekämpa inflammation i prostatakörteln. Det viktigaste att veta är hur man gör en honungsbit från en prostatit.

Sbiten folk från prostatit: hur man tar, indikationer och kontraindikationer

Du kan använda östslavisk infusion för behandling av inflammation i prostatakörteln, liksom för profylax. Den maximala terapeutiska effekten kan uppnås med snabb behandling av sjukdomen, det vill säga med utseendet av de första symptomen.

Det hjälper till att eliminera ett känsligt problem bara en ordentligt förberedd dryck. Sbiten människor från prostatit bör uteslutas uteslutande av kvalitetskomponenter och produkter. Denna metod av traditionell medicin för att behandla sjukdomen involverar användning av dedikerade eller levande vatten.

Dosering och användningsfrekvensen för drycken beror på beredningsförfarandet och användningen av användbar medicin. Sbiten, kokad enligt ett klassiskt recept, rekommenderas att användas på tom mage och innan du lägger dig. Den beredda produkten, ca 50 ml, måste kombineras med vatten. Du kan använda medicinen i sin rena form. Varaktigheten av den terapeutiska kursen är en och en halv månad. Sedan följer en tvåveckorsavbrott och en upprepning av kursen.

När det gäller honungssbitnia för behandling av prostatit med jäst, bör dryck vara kvartkupa, i tom mage eller före sänggåendet. Om så önskas kan du späda ut produkten med vatten. Varaktigheten av den terapeutiska kursen är en och en halv till två månader.

Apple sbiten rekommenderade att konsumera 200 ml två gånger om dagen. Lösningen kan också tas för profylaktiska ändamål. Alkoholhaltig dryck ska vara full i 100 ml innan du lägger dig. Varaktigheten av behandlingskursen är två månader.

När det gäller mint, kryddig och vit sbitny, då tas dessa drycker i 200 ml två gånger om dagen.

Många tror att när hon kokar, förlorar honung dess helande egenskaper. Det är faktiskt så. Produkten blir inte helt användbar, men de flesta av de härdande ämnena förångas under påverkan av förhöjda temperaturer.

Att ta exceptionellt läkning sbiten för behandling av prostatit, du behöver växa honung i varmt vatten, men inte ta till kokning. Du kan ta med alla växter och kryddor, och lägg sedan bara till honung.

Detta läkemedel är harmlöst. Emellertid rekommenderas inte personer med närvaro av individuell intolerans, såväl som patologier i lungorna och mag-tarmkanalen, att behandlas med prostatit sbitnem.

Annars kommer drickan att ge exceptionella fördelar. Det kommer att bidra till att eliminera inflammatorisk process, smärta och nedskärningar vid urinering, liksom vid eliminering av sjukdomen.

Sbiten honung från prostatit: var att köpa och recensioner av läkare

En specifik metod för att förbereda en drink kan orsaka många frågor från en oinformerad person i denna fråga. Effekten av läkemedlet bestäms av dess helt naturliga komposition. Sbiten från prostatitköp som kan finnas på den officiella hemsidan. Den innehåller vatten, som har en unik struktur och egenskaper.

Den innehåller många mikroskopiska kristaller som interagerar med kroppens celler, vilket ökar skyddsegenskaperna, liksom normalisering av metaboliska processer. Emellertid är huvud effekten på prostata. Med tiden försvinner sjukdomen.

Läkarnas kommentarer om honungsbitret från prostatit är en bekräftelse på läkemedlets effektivitet. Enligt urologer är denna dryck en av de mest effektiva och hjälper verkligen till terapi av patologi. Det viktigaste är att behandlingen startades i tid, vid de första manifestationerna, och att sjukdomen inte går i kronisk form.

Glöm inte att det finns andra komponenter som ingår i detta verktyg. Tack vare närvaron av bär, örter, kryddor och honung i drycken kommer återhämtningen mycket snabbt.

Enligt läkarens recensioner av honungsbit från prostatit är denna dryck en av de få som hjälper till att eliminera inflammatorisk process och andra obehagliga symtom på sjukdomen.

Till skillnad från många läkemedel är detta läkemedel helt säkert, eftersom det bara har en positiv effekt på kroppen. Sbiten honung för behandling av prostatit kan alltid köpas på den officiella hemsidan, där till skillnad från apoteket kostnaden för produkten är flera gånger mindre. Dessutom erbjuder den officiella webbplatsen endast högkvalitativa produkter, vilket kommer att medföra exceptionella fördelar.

recensioner

Nikolay, veterinär, 35 år gammal

"På grund av svår hypotermi uppträdde smärta och utbrott under urinering. Då började problemen med en intim natur. Jag registrerade hos en läkare, föreskrivet medicinering, men sjukdomen passerade inte. Kamrat rekommenderade folkmedicinen - sbiten. Efter en halv och en halv återhämtade jag mig fullt ut. "

Marina, frisör, 43 år gammal

"Min man lider av prostatit under lång tid. Att ta mediciner gav ingen lättnad eller minimering av symtom. På internet läser jag att sbiten hjälper till med prostatit. Omedelbart beställt. Min man tog en månad, såret retreated. "

Feedback om sbitne honung för behandling av prostatit av urologen Vladimir Vasilyevich från Moskva

"Denna lösning är verkligen effektiv för prostatit. Det bidrar till normalisering och aktivering av prostatakörteln. Dessutom har läkemedlet kraftiga antiinflammatoriska egenskaper, vilket är mycket användbart vid denna sjukdom. "

Läkemedlet är säkert och botande. Det viktigaste är att få en kvalitetsdryck, inte falsk. Och du kan alltid beställa drogen på den officiella hemsidan.