Huvud
Förebyggande

Sbiten honung från akut och kronisk prostatit hos män

En av de bästa naturläkemedel som används för behandling av prostatit, har sedan antiken betraktats som honung sbiten. Förutom att detta läkemedel är effektivt är det också helt säkert. Tack vare sin unika och naturliga komposition, ger den inte den minsta skadan för en mans kropp.

Sbiten - ursprungligen slavisk drink, bestående av honung, vatten, medicinalväxter och kryddor. Det första omnämnandet av infusion registrerades i gamla ryska brev från 1128. Läkemedlet heter det på grund av sättet att förbereda, där i olika behållare krävdes växterna och honungen först och sedan kombinerades och blandades med vatten. Enligt konsistensen är honung sbiten en tjock flerkomponentvätska.

Sbitene honung kan köpas på apoteket i färdig form, och du kan laga helt självständigt.

Användbara egenskaper hos sbinth

Denna folkmedicin har följande användbara egenskaper:

 • antiinflammatoriska;
 • uppvärmningen;
 • tonic;
 • antiviralt;
 • tonic;
 • immunmodulerande;
 • antifungal.

Honung Sbiten hjälper:

 • eliminering av inflammatorisk process och blockering av dess förvärring
 • minimering av smärta vid urinering
 • normalisering av urinering
 • normalisering av centrala nervsystemet;
 • återställande av erektil funktion
 • normalisering av det kardiovaskulära systemets funktion
 • förbättring av matsmältningsorganet;
 • öka kroppens skyddande egenskaper.

Sammansättning av sbinth

 1. Den viktigaste grundläggande ingrediensen i receptet av honungsbitbitnia för behandling av prostatit är naturlig honung, vars användning är obestridlig. Den är så rik på alla slags vitaminer, aminosyror och spårämnen som knappast kan jämföras med någon annan naturlig substans.
 2. I överflöd är vitaminerna i sbitene extremt olika. Till exempel E, A, C, PP, B och många andra. De har en återställande effekt på hela organismen och speciellt på maskulin hälsa.
 3. För att det genitourära systemet ska fungera, behöver en man zink, som också är närvarande i honungsbitan. Den innehåller jod och brom, svavel och mangan, kalcium, samt magnesium, fluor och mycket mer.
 4. På grund av den unika sammansättningen av örter sbiten kan ta bort de inflammatoriska processer, och har även antibakteriella egenskaper, vilket är mycket viktigt att ta hänsyn till en integrerad strategi för behandling av prostatit.
 5. Undervärdera rollen som en mängd kryddor, kryddor och kryddor, som ingår i den ursprungliga kompositionen av honungsbitan, inte heller värt det. De kommer framgångsrikt i kontakt med ämnen från honung, medicinska örter och påskynda metaboliska processer, förbättra återhämtningsgraden för skadade vävnader.
 6. Sbiten honung är också mycket välsmakande och med de behov den kan tillämpas som en förebyggande åtgärd för att inflammation i prostatan symtom som du aldrig har upplevt.

Matlagning recept

Det finns många recept för tillagning av infusion. De är alla lika. Bland de mest populära recept fällde inkluderar: klassisk (samt med tillsats av jäst), kryddig, äpple, vit, mynta, med citron och alkohol.

Klassiskt recept

Det bör reserveras honung - 500 g kryddblandning bestående av kryddnejlika, kanel, kardemumma och svartpeppar - 10 g vatten - 1,5 l, örter - mynta, oregano, salvia, johannesört - 80 g.

Först kokas honung i vatten, tills en del av vätskan avdunstar. I en separat behållare måste du brygga örter och kryddor.

Efter kokning ska buljongen infuseras i ungefär en kvart i timmen. Infusionen måste filtreras. Därefter blandas två vätskor och värms något.

Recept med jäst

För att förbereda honung sbitnya prostatit jäst måste ta May honung - 100 g torrjäst - några matskedar vatten - fyra liter, ingefära - tredje tesked muskot - kvarts tesked kanel - halv tesked, mynta - halv av en tesked.

Alla ingredienser måste sättas ihop och läggas i 15 timmar på en mörk plats. Sedan placeras medlet i två dagar i kylan och filtreras sedan.

Recept av honung sbiten med mint och citron

För att göra produkten måste du beställa följande komponenter:

 • honung - 100 gram;
 • vatten - 0,5 liter;
 • kryddnejlika - 2 st.
 • mint - 0,5 tesked;
 • citron - krossad kant av en halv frukt;
 • kanel - 0,5 stavar;
 • muskotnöt - på knivens spets
 • ingefära - en tredjedel av en tesked.

Först måste du koka vatten och tillsätt sedan alla ingredienser till den. Införa kompositionen i en timme.

Recept för kryddig honung sbiten

Att producera drycken 200 gram som behövs blomma honung, fjärdedel matsked muskot, 100 ml sirap, humle koner 4, per liter vatten, en pinne av kanel, tre bitar av kryddnejlika, kardemumma och kryddpeppar. Alla komponenter, förutom honung, måste blandas och kokas. Därefter kokas produkten med låg värme i cirka sju minuter. När massan har svalnat något, tillsätt honung och blanda den tills den är helt upplöst.

Sbiten med humle

Sbiten honung med humle gör dig själv kommer inte vara svårt. Denna dryck kallas vit. Det är nödvändigt att blanda en liter honung med 20 g humle, fyra liter vatten och en kanelpinne. Koka drycken på låg värme, i tre timmar. Därefter måste agenten avkylas och filtreras.

Ett recept med äpplen

Inte mindre användbar och effektiv sbiten med tillsats av äpplen. Receptet på honung sbiten med äpplen är som följer. För tillverkning av de verktyg du behöver för att förbereda i förväg hur mycket av torkad mynta i två teskedar vatten - 6 glas, fem skedar honung, två äpplen, fyra klyftor, varav två kanelstänger och lite ingefära.

Först blandas de krossade äpplen tillsammans med skalen med kryddor och vatten. Kompositionen måste kokas och koka sedan på låg värme i en kvart i timmen. Därefter måste du lägga till honung i en lättkyld vätska. Läkemedlet ska stå i en halvtimme.

Sbiten alkoholisk

Alkoholhaltig sbiten är lämplig för personer som gillar starka drycker. Gör dig själv en honung alkoholisk sbiten är inte svårt. I värmd vin (1 liter) tillsätt honung - 150 g, en nypa kanel och nötkött, och två kryddnejlika. Kompositionen bör värmas väl, men inte kokas.

Det är inte svårt att göra honung sbiten själv. Det viktigaste att observera alla doser och proportioner. Det är lika viktigt att de produkter som används för att tillverka infusion, särskilt honung, är kvalitets- och naturliga. En annan viktig punkt - honung sbiten innebär användningen av inte vanligt kranvatten eller renat, men tillskott eller källvatten.

Hur man tar indikationer och kontraindikationer

Dosering och användningsfrekvensen för drycken beror på beredningsförfarandet och användningen av användbar medicin.

Sbiten, kokad enligt ett klassiskt recept, rekommenderas att användas på tom mage och innan du lägger dig. Den beredda produkten, ca 50 ml, måste kombineras med vatten. Du kan använda medicinen i sin rena form. Varaktigheten av den terapeutiska kursen är en och en halv månad. Sedan följer en tvåveckorsavbrott och en upprepning av kursen.

När det gäller honung sbiten med jäst, ska drycken vara en kvart kopp, på tom mage eller före sänggåendet. Om så önskas kan du späda ut produkten med vatten. Varaktigheten av den terapeutiska kursen är en och en halv till två månader.

Apple sbiten rekommenderade att konsumera 200 ml två gånger om dagen. Lösningen kan också tas för profylaktiska ändamål.

Alkoholhaltig dryck ska vara full i 100 ml innan du lägger dig. Varaktigheten av behandlingskursen är två månader.

När det gäller mint, kryddig och vit sbitny, då tas dessa drycker i 200 ml två gånger om dagen.

Alla typer av drycker är ofarliga. Men närvaron av människor med individuell intolerans, liksom sjukdomar i lungor och mag-tarmkanalen, rekommenderas inte för behandling av inflammation i prostatan sbiten.

Annars kommer drickan att ge exceptionella fördelar. Det kommer att bidra till att eliminera inflammatorisk process, smärta och nedskärningar vid urinering, liksom vid eliminering av sjukdomen.

Honung sbiten: ett recept för prostatit, hur man lagar mat

Lär dig hur man gör honung sbiten från prostatit: du kan köpa den på apoteket, men om du vet hur man lagar mat, varför ska jag betala för mycket? FupiDay.com kommer att berätta för dig ett enkelt recept för att förbereda honung sbinth hemma, ge råd om vad som ingår i folkmordet och hur man använder det.

 • Snabbnavigering på artikeln:
 • pris
 • receptet
 • Vad ingår i
 • beredning
 • Instruktioner för användning
 • recensioner
 • kommentarer

Sbiten honung är en söt, trevlig dryck som är förberedd enligt ett speciellt recept av folkläkare. Särskilt användbart är honungssiten för män, förutom för bin innehåller honung örter och substanser, som är medicinska för prostatakörteln. Därför kallas det ett sbiten folk från prostatit. Produkten innehåller ingredienser som individuellt eller som en del av andra medicinska dekokationer och blandningar användes av folkläkare för att behandla prostatit. Om mästaren regelbundet kockar läkning sbiten och lägger den till sin mans dryck, kommer hon att bevara sin människas hälsa och styrka i många år.

Sbiten honung från prostatit

Healing kvaliteter av honung är kända sedan antiken. Det har en skadlig effekt på den patogena mikrofloran. I honung innehåller folsyra, socker, vitaminer. De medicinska egenskaperna hos honung ger ett överflöd av järn, magnesium, kalium och kalcium, natrium, fosfor och svavel. Dessa spårämnen är involverade i människokroppens liv, tillsammans förbättrar de produktens antibiotiska egenskaper.

Sbiten honung hjälper verkligen till att bli av med sjukdomen eller leda till eftergift. Det beror helt på arten av inflammationen. Dryck kan rekommenderas som ett medel för att förebygga och stärka maskulin hälsa.

Sbitene honung kompletterar effektivt behandlingen med en läkare, eftersom den har en massa nytta. Men du kan inte ersätta denna drinkobservation från en specialist och läkemedelsterapi.

 • Minskar svullnad, lindrar utmattning, nervositet.
 • Ta bort smärta i bäckenet.
 • Förbättrar funktionen av urinering.
 • Stärker immuniteten.
 • Ökad sexuell aktivitet

Som en del av sbitna finns dioecious nässlor, ivan te och kamille. Om du lagar sbiten själv kan du lägga till mint, oregano, timjan eller salvia, andra växter.

Pris (köp i apotek)

Sbiten honung kan köpas på apotek eller köpas från en webbutik. Den sbiten som erbjuds i apotek eller onlinebutiker är förberedd i ett kloster, när det är kokt används heligt vatten.

Ritualen av förberedelse är också helgad. Det är bara viktigt att se till att läkningstiden inte är försenad. Priset varierar från 1300 rubel till 2,5 tusen rubel.

Hur man lagar mat (recept)

Receptet för att förbereda honungsvin från prostatit är enkelt och består av tillgängliga komponenter. För att göra en bra och användbar sbiten hemma bör honung endast tas från betrodda säljare.

Det kan vara lime, bovete honung eller samlas i fältväxter. Det finns ingen skillnad. Det viktigaste är att det var riktigt. För att förbereda sbitney enligt ett populärt recept behöver du 100 gram honung.

Sammansättning av sbinth

Innehållet i växtkomponenter kan variera. Det är viktigt att örterna innehåller ämnen som är användbara vid behandling av prostatit. Från den föreslagna listan kan du bilda en örtsamling med 3-4 örter.

Basil (Reich) har en antimikrobiell effekt, lugnar och ökar samtidigt styrkan. I Kaukasus säger de: Vem ryser, han lever länge.

Verbena är en örtroceress. Lindrar inflammation, hjälper till med förkylning. Hjälper till att stärka sexuell lust och sexuell styrka. Verben i de gamla tiderna användes för kärlekstroll

Mynt - ger en mild myt smak, lugnar nervsystemet och lindrar inflammation;

Kamille har en bakteriedödande effekt, lindrar inflammation, hjälper till att lugna sig och somna.

Oregano, förutom att ha en trevlig arom, läggs till urologiska läkemedel som ett diuretikum.

Ivan te eller spray. Dekoktioner av Cyprian i Ryssland har länge druckit istället för te. I gräset finns fytohormoner - ämnen som liknar deras egenskaper hos humana hormoner, så kiprei aktiverar metabolismen, används vid behandling av manliga och kvinnliga sjukdomar.

St John's Wort - ger också drycken en trevlig smak och arom. Sedan antiken är känd för sina medicinska egenskaper. St John's wort dödar patogener och stärker immuniteten.

Nässla är mer allmänt känt som en hemostatisk. Men det här är också ett lagerhus av vitaminer.

Örter var kokta, nu är det kryddigt. Äppel och kanel läggs till sbiten. Gingerolen som finns i ingefära har antiinflammatoriska och anti-cancerframkallande egenskaper. Kanel har antimikrobiell och sexstimulerande verkan. Från kryddorna läggs också riven muskot och kardemumma.

Hur man lagar en läkning sbiten Receptet på matlagning

För att få mest sbiten honung från prostatit, förbered 1 liter vatten. Vatten ska tas väl, eller filtreras och låt det lösa sig.
För att förbereda en helande dryck behöver du 2 krukor. En - en halv till två eller två liter, den andra mindre. I den som är mindre kommer du att brygga örtsamlingen.

Om plantorna torkas i bunkar, ta två eller tre kvistar av varje växt, om hackad, sedan en matsked av samlingen. Lägg sedan till en nypa krydda. Fyll i innehållet 1-1.5 med ett glas vatten och koka. Koka i 5 minuter. Inte mer. Det är bättre att linda en kastrull och låt buljongen brygga.

Under tiden förbereda en honung avkok. När du värmer en kastrull med honungslösning, se till att den inte kokar. Ta bort det resulterande skummet med en kniv. I vissa recept rekommendera en kokkärl med en honungslösning koka. Men detta dödar de flesta av de fördelaktiga egenskaperna hos honung. För att säkerställa att alla mikrober och bakterier dödas i vatten, är 80oC tillräckligt. De användbara egenskaperna hos honung kommer att bevaras.

Ta bort grytan från värmen och låt den svalna till 35-40 grader. Lägg i det 5 gram av någon jäst och en ansträngd bouillon av örter och kryddor, som för denna gång lyckades infilera. Täck kokkärlet med en handduk och lägg på en varm plats i 12 timmar. Efter denna tid kan drycken hällas i flaskor och placeras i kylskåpet.

Hur tar man läkning sbiten?

Sbiten är koncentrerad, med en rik smak. En matsked av detta läkemedel bör läggas till ett glas varmt kokt vatten eller te. Med det kan du laga en lättlut, som kommer att dekorera mötet med vänner.

En flaska vin kommer att kräva 100 gram sbinth. Endast för att förbereda sådan tinktur är det nödvändigt i förväg, ungefär dagen före mottagandet. En liten glas-annan sådan tinktur kommer att förbättra aptiten, och kommer att muntra upp.

Honung sbiten från prostatit: matlagning recept

Inflammation av prostatakörteln är en smittsam sjukdom som bara uppträder hos män. Med snabb tillgång till läkare behandlas sjukdomen ganska framgångsrikt. Det är värt att klargöra att traditionella metoder för behandling och folkmedicin används för att bli av med patologi. Kategorin av den senare inkluderar honung sbiten från prostatit.

Observera att detta är ett ganska effektivt verktyg från naturliga ingredienser, men effektiviteten av denna behandlingsmetod är ofta ifrågasatt på Internetfora. Låt oss överväga behandlingen av prostatit med honungsbitbitnem från alla håll, och vi kommer att försöka ta reda på hur effektiv denna metod är.

Sammansättning och indikationer för användning

Observera bara att denna dryck användes i stor utsträckning av våra förfäder (först nämnda i annalerna på 1200-talet), och är fortfarande kokta enligt gamla recept. Bikakekompositionen innefattar följande komponenter:

 • Honung är en naturlig bi.
 • Insamling av medicinska örter (oregano, mint, Ivan-te och andra).
 • Kryddor.
 • Sugar.
 • Vatten.

Tack vare en sådan komponent är drycken rik på grupper av vitaminer A, B, C D, E, PP, makronäringsämnen och användbara syror. Observera att detta verktyg rekommenderas att ta som en profylax eller manifestation av de första symtomen på sjukdomen. Dessa inkluderar:

 • Regelbunden smärta i ljummen, ibland ge upp i anusen.
 • Problem med urinering: Vanliga önskningar i avsaknad av en känsla av lättnad, brinnande i den urogenitala kanalen.
 • Minskning av sexuell aktivitet, åtföljd av erektionsstörning.

Observera att med kronisk prostatit används drycken endast i kombination med andra läkemedel.

Metoder för behandling

Hur tar man det? Rådgör med din läkare för eventuella kontraindikationer. Drycken består av naturliga ingredienser, så individuell intolerans av enskilda komponenter är möjlig. Dessutom ingår sockersammansättningen, så sbiten rekommenderas inte för personer med diabetes.

Rekommenderad dosering: 2 gånger om dagen, på tom mage en matsked. Observera att kompositionen av prostatit inte används i ren form: före användning späds ovanstående mängd honung sbiten med varmt vatten (kokt). I avsaknad av komplikationer är behandlingsförloppet 4 veckor. Den positiva dynamiken inkluderar:

 • Smärtlindring och obehag i ljumskområdet.
 • Återställande av genitourinary systemets funktioner.
 • Reduktion av tumör.
 • Antibakteriell effekt som förhindrar sjukdomsutväxten i kronisk form.

Myt eller Verklighet

Observera att honungsdrinken från prostatisk inflammation kan tillverkas själv eller köpas i färdig form. Det är det senare alternativet som orsakar mycket kontroverser på Internet. Vissa tror att detta är en uppriktig skilsmässa, och en honungsdrink från prostatit, köpt i färdig form, är ett annat sätt att locka pengar.

För att ta reda på sanningen, den eller en skilsmässa är det omöjligt: ​​kliniska tester användes aldrig.

Men många urologer kräver ofta att patienter tar sbiten tillsammans med traditionella läkemedel.

Detta tyder på att kompositionen är allmänt känd inom medicinska kretsar och det finns ingen negativ dynamik vid antagning.

Det är värt att notera att denna "honungskarm" för män mot prostatit inte ingår i listan över officiella läkemedel. Detta faktum orsakar vanligtvis en nöjd smirk bland skeptikerna. Biodlingsprodukter har emellertid länge använts framgångsrikt för behandling av olika sjukdomar, och denna funktion kan inte kasseras heller.

Slutsatsen från detta kan göras följande: I den komplexa behandlingen kommer avkoket att vara användbart för behandling av prostatit. Men överväga detta verktyg en panacea är inte värt det.

Hemgjorda recept

Om du inte litar på säljare, varför inte använda receptet för att göra sbiten, och inte göra läkemedlet själv? Lyckligtvis finns det många sätt att tillverka denna folkmedicin. Tänk på de mest populära recepten, hur man förbereder denna botemedel mot prostatit.

Med en citron. För att göra detta verktyg behöver du dessa komponenter:

 • Naturlig honung - 100 gr.
 • Citron är ½ frukt.
 • Mynt (medicinskt) - ½ msk.
 • Gingerrotet (riven) är 1/3 av en sked.
 • Nötknoppar - 2 st.
 • Kanel - ½ pinnar.
 • Muskot - att smaka, inte mer än ¼ sked.
 • Vatten.

I kokande vatten måste du lägga till de angivna ingredienserna. Observera att från citronen pressa saften, slipa zest och lägg till blandningen. Därefter avlägsnas kapaciteten från värmen, täckt med lock och insisterade i en timme.

Vit sbiten. Detta recept av honungsbitbitnia för behandling av prostatit görs så här:

 1. 1 kilo naturlig honung.
 2. 4 liter vatten.
 3. 20 gram humle.
 4. En kanelsticka.

Alla ingredienser läggs till kokande vatten och kokas över låg värme i 2-3 timmar. Filtrera sedan och låt stå. Observera att läkemedlet som framställts med detta recept används kallt.

Svara på frågan: "Berätta för mig det exakta receptet för honungsbit från prostatit," rekommenderar vi att du försöker Moskva receptet. Detta kommer att kräva:

 • Honung och vatten - 200 gram respektive 1 liter.
 • Förpackningen på 150 gram.
 • Kanel - 1 gram.
 • Peppar doftande - 2 gram.
 • Kryddor - för att smaka, kan du lägga till nötkött eller humle.

Patoku och honung läggs till vattnet och kokas. Tillsätt sedan de övriga ingredienserna, ta bort kastrullen från värmen och insistera i 30 minuter.

Som du kan se är det inte så svårt att göra honung sbiten. De givna recepten innehåller endast de tillgängliga komponenterna, så det borde inte finnas några svårigheter. Det är emellertid inte tillräckligt att förbereda ett botemedel: det är nödvändigt att observera den rekommenderade dosen, och förutom detta är folkmedicinen att ta de läkemedel som läkarna ordinerat.

Honung Sbiten - naturlig behandling och förebyggande av prostatit

Honung sbiten från prostatit, känd som ryskt mulledvin, är nu ett effektivt läkemedel för vissa typer av inflammation. Hans recept är känt över hela världen. Med regelbunden användning av drycken normaliserar det blodflödet, därför med en inflammerad prostata anses den vara en av de "första" assistenterna av traditionell medicin.

Prostatit behandlas med läkemedel, massage, gymnastik, folkmetoder. Män vänder sig inte omedelbart till en urolog, men börjar söka frälsning från "folket". Från många av dem kan du höra recensioner från honung sbitne, vilket eliminerar även svåra symptom på svår inflammation. Det finns unga män som tar folkmedicin för bedrägeri, men det är inte så, eftersom medel från folket kan eliminera många av symptomen på prostatit.

Sammansättning och egenskaper

Det är en rysk drink i gamla Ryssland, gjord av honung och
användbara växter. Honung anses vara en "medic", så honung sbiten från prostatit hade och har förmågan att eliminera även svåra symptom vid akuta inflammatoriska processer.

Fördelarna med en stor dryck - det ökar kroppens försvar,
toner och behandlar framgångsrikt många sjukdomar. Vid kallt väder värmer sbiten kroppen, fyller kroppen med vitaminer, som personen saknar under vintermånaderna. Receptet för dess förberedelse är enkelt, och det finns många typer av drycker, och du kan redan köpa färdig sbenen honung från prostatit.

Honungskyttskompositionen är vatten med honung och kryddor med socker. Vid användning av drycken för medicinska ändamål, tillsätt örter. Vid beredning av ett läkemedel, sådana "produkter" som:

Honungsbi - sammansättningen av denna produkt är mycket hög kvalitet påverkar utbytet av styrka och påkänningsavlastning, positiv effekt på reproduktionsfunktionen och normaliserar prostata arbete förbättra funktionaliteten hos cirkulationssystemet hos bäckenorganen.

vitaminer - Kompositionen innehåller mycket örter och kryddor som innehåller B-vitaminerna, vilket stimulerar leukocyternas skyddande reaktion, vilket hjälper till att återställa inflammatorisk prostatavävnad. Vitaminer från grupp C, främjar förbättringen av vävnadsmikrocirkulationen och grupp E, aktiverar den förbättrade produktionen av prostatajuice.

mineraler i kombination med vitaminer skapa en gynnsam mikroflora i kroppen för antiinflammatoriska effekter i bäckenorganen och prostata vävnader. De viktigaste mineralerna är: magnesium, zink, selen. Magnesium för ånga med kalcium ger gott skydd vid inflammatoriska processer. Selen är en antioxidant, speciellt bra för förkalkningar i prostata eller kroniska tumörer. Även i tinkturen finns mineraler som - fosfor, svavel och koppar.

örter Nettle - hjälper till med restaurering av skadad prostatavävnad. Burdock - stimulerar reduktionen av inflammatoriska processer och minskar stagnation och sklerotiska processer i prostatakörteln. Mynt har en antispasmodisk effekt. Så i sbitne kan det finnas sådana gräs som - en hassel, en kamomill, en spray, en plantain.

kryddor - antibakteriella egenskaper på grund av närvaron av kanel och kryddnejlika, vilket i detta fall också stimulerar matsmältningssystemet.

Faktum! På grund av närvaron av honung anses sbiten vara en högkaloridryck och innehåller en betydande mängd kolhydrater och socker.

Egenskaper av honung sbinth

Honung sbiten är den första som en man söker hjälp efter traditionell medicin. Recensioner av många män tenderar att det faktum att en söt tinktur hjälper till att bli av med vanliga och obehagliga symptom i den inflammatoriska processen i prostata.

Verkar snabbt och försiktigt, honung sbiten från prostatit:

 • normaliserar urinprocessen
 • Efter behandlingens gång tillåter inte återfall
 • normaliserar en erektion
 • lugnar nervsystemet
 • det smärtar smärtsamma spasmer
 • tar bort smärta i perineum
 • stillastående stagnation i prostata.

Hur man använder drycken korrekt

Hur tar man honung sbiten? Ta honung sbiten från prostatit två gånger om dagen. Innan du använder, måste du lösa en matsked av drycken i ett glas kokande vatten. Det är tillrådligt att dricka före frukost och middag. Varaktigheten av behandlingskursen med detta söta läkemedel är 1,5 månader. Instruktioner för användning är mycket enkla, ordning och försök att inte missa receptioner.

När du använder honungsbit från en prostatit bör du vara försiktig och bryta inte dosen. Sådan amatörprestanda kan leda till allergiska utslag. Deras närvaro bestäms av honung, som är en del av sbiten.

Du bör också konsultera en specialist om behandling med folkmedicinska lösningar. Det faktum att en honungsdryck hjälper - det är sant, men inte alla människor kan närma sig sådan behandling. Personer som diagnostiseras med njure och hjärtproblem bör också söka råd från behandlingsläkaren.

recensioner

Recensioner av läkare från Moskva och Nizhny Novgorod

Det finns en skilsmässa för försäljning av denna folkmedicin mot prostatit, där priset är mycket kraftigt uppblåst på platserna, upp till 2000-3000 rubel. eller 1000-1500 UAH., försök läsa noggrant och köp från officiella källor eller apotek

Var kan jag få en tinktur?

Var kan man köpa? Köp honung sbiten från prostata sjukdomar kan vara i apoteket i någon stad eller använd den officiella webbplatsen för produkten.

Officiellt är sbiten representerad endast i 4 länder (Ryssland, Kirgizistan, Vitryssland, Kazakstan) med ett exakt fastställt pris:

När du beställer pengar från vår webbplats får du 50% rabatt genom att klicka på länken för ditt land

Tillverkning och användning av honungsbitbitnia vid behandling av prostatit

Sällan är honung sbiten van vid behandling av prostatit. Bland folkmekanismer mot denna sjukdom anses den vara den mest effektiva och, liksom alla andra läkemedel, har dess fördelar och nackdelar.

Ändå förlorar denna användbara tinktur, som för många år sedan, inte sin popularitet.

Ursprungshistoria

Honung sbiten inte mindre än 1000 år. De första samovarna i Ryssland var utformade för att laga denna dryck. Våra förfäder praktiserade sin användning för förkylningar, gastrointestinala sjukdomar, nervsjukdomar och, naturligtvis, för behandling av prostatit.

Ursprungligen var det alkoholfritt. Det fanns inget enda recept för att göra honungssbit. Men ingredienserna som utgör den nationella sbiten berodde alltid på påverkan av tinktur på kroppen.

struktur

 1. Huvudingrediensen av honungssbitnia är bihoney, dess användbarhet kan inte tvivlas.
 2. Vitaminer C, PP, B i tinkturen normaliserar arbetet i genitourinary systemet och hela kroppen.
 3. Kryddor och kryddor påverkar ämnesomsättningen, lindrar inflammation och bidrar till behandling av prostatit.
 4. Mineraler. Mäns hälsa kräver alltid zink, vilket kompletteras med fluor, kalcium, jod, mangan, svavel, koppar och magnesium.
 5. Sugar.
 6. Vatten.
 7. Extrakt av växter.

Lite om extrakt av örter

 • Ivan te förbättrar urinering, minskar antalet begär att urinera;
 • Användningen av ponnyavvikelsextraktet påverkar effektivt kraften, har en smärtstillande och lugnande effekt.
 • Mynt på grund av mentol och eteriska oljor ger antispasmodiska och antiseptiska effekter.
 • Samma effekt ger ett extrakt av kamomill.
 • Storhäftens extrakt löser upp ärr och sklerosskador på platser där inflammation uppträder.
 • Sting nässla ger rörlighet av spermatozoa, främjar tillväxten av deras antal, ökar sexuell aktivitet och sexuell lust.
 • Plantain ger en baktericid och smärtstillande effekt.

Ibland ingår alkohol i den nationella sbitenens sammansättning från prostatit. Då bör användningen utföras i måttliga doser för att utesluta utseendet av en allergisk reaktion. Om patienten har gastrointestinala sjukdomar eller dermatologiska problem rekommenderas inte alkoholinfusion för sin kropp för användning.

Behandling av prostatit

Denna honungsprodukt har många fördelar och nästan inga brister. Bland fördelarna är:

 • Avlägsnande av smärta och inflammation
 • Stärka kroppens nervsystem, öka stressmotståndet;
 • Normalisering av genitourinary system;
 • Eliminering av stillastående processer i prostatakörteln;
 • Restaurering av erektil funktion
 • Bra förebyggande åtgärder.

I jämförelse med farmakologiska preparat har honungssnitten följande fördelar:

 1. Naturlig tinktur, säker för hälsan;
 2. Förlängt resultat
 3. Bekvämlighet och användarvänlighet;
 4. En positiv effekt inte bara på organen i det genitourära systemet utan även på hela organismen.
 5. Tinktur kan tas av patienter med en sjukdom som diabetes mellitus.
 6. Drycken lindrar stress och stimulerar hjärnaktivitet.

Hur kan sbiten honung från prostatit göra dig själv? Läs vidare:

Receptet på matlagning

Honung sbiten kan köpas färdigt i apotek eller webbutik. I det senare fallet rekommenderas att du är försiktig med att undvika förfalskningar. Men det är bäst att laga det själv.

Det finns flera varianter av honungsfrö från prostatit och recept för dess beredning. Brödmetoden innefattar till exempel fermenteringsprocessen:

Receptet är det första:

 • Förbered en emaljpanna. Häll 4 liter vatten, tillsätt 100 gram honung, sätt på en långsam eld och omrör, koka upp.
 • Tillsätt resterande ingredienser till den resulterande lösningen. Du behöver: skräp, muskotnöt, ättika, jäst och kryddor: ingefära med kanel, nötkreatur, johannesört, dessutom transversell mynta och kardemumma.
 • Den resulterande produkten måste infunderas. För detta sätts infusion i 12 timmar på en mörk plats.
 • Därefter placeras infusionen i två dagar i kylskåp, sedan filtreras och används.

Om prostatit i människokroppen inte ger komplikationer, kan du använda ett annat recept preparat från samma komponenter:

 • Förbered två emaljerade behållare. Häll först 800 ml vatten, den andra - 200.
 • I det första kärlet sätts alla kryddor, varefter vattnet kokas.
 • I den andra behållaren tillsätt honung och upphettas sedan till skumets utseende.
 • Båda lösningarna infunderas i 2 timmar och blandas därefter.
 • För att förbättra smaken av den resulterande tinkturen kan den lägga till lite fruktjuice.

Inträdesregler

Honung sbiten, oavsett om den köpte färdiga eller beredda av händerna med sjukdomen, konsumeras på samma sätt. En matsked tinktur löses i ett glas kokt vatten. Ta det rekommenderat på kvällen och på morgonen på en tom mage. Tillträde är tillåten i både kylt och varmt form.

Kontraindikationer för användning

Som med alla droger har drycken sina egna kontraindikationer. Det är förbjudet:

 • Med kroniska sjukdomar i hjärt-kärlsystemet;
 • Med njur- och leversjukdomar;
 • Med stor försiktighet bör det tas med diabetes.

Behandlingskurs och användningsområden

Normalt är behandlingsperioden en månad. Patienter noterade en positiv effekt efter den första applikationen, eftersom drycken neutraliserar sjukdomens huvudsymptom.

Naturligtvis, för att bota prostatit är det inte tillräckligt med en honungssbit, även om du använder den senare under lång tid. Eliminering av symtom på manlig sjukdom, han kan inte läka det 100%.

Därför kombineras mottagningen med användning av farmakologiska läkemedel. De utses av en läkare. Det är känt att prostatit förekommer hos olika arter. Infektiös variant av det kräver exempelvis användning av antibakteriella läkemedel.

En annan förutsättning för behandling av prostatit är immunterapi. Det ökar immuniteten, på grund av vilken kroppen själv börjar motstå patogena mikroorganismer.

slutsats

Patienter som genomgått en behandlingskurs med användningen av denna produkt, kallar den "läcker medicin". Och det här är inte en överdrift. Ett beprövat folkläkemedel i århundraden kommer att göra det möjligt för män att lösa hälsoproblem och återuppleva ett helt liv!

Honung sbiten med prostatit

Förr eller senare börjar var och en av oss på allvar tänka på vår hälsa. Tja, om det händer på scenen av sjukdomsförebyggande, men tyvärr händer det oftast i processen med sjukdomssjukdom eller, ännu värre, under komplikationsperioden.

Vilken typ av mirakel-dryck - älskling sbiten?

Honungsbensprutans recept är ganska enkelt, förutom det är 100% naturligt. Det här ögonblicket blir ofta avgörande - kroppens funktionella system, överbelastade med läkemedel, kan ge ytterligare problem, så många försöker kringgå intaget av mediciner. Tyvärr är det inte alltid möjligt.

Denna fantastiska drink är arv av erfarenheten av många generationer av healers och herbalists - slaviska och orientaliska.

Sammansättningen av honung sbiten innehåller vanligtvis:

 • vatten (mestadels renat);
 • socker (inte alltid);
 • honung (brukar användas i maj);
 • medicinska örter (formeln varierar beroende på beredningsregionen, som regel används oregano, kamomill, mynta, lövblad, johannesört, burdock, salvia och andra);
 • Kryddor (denna komponent beror också på terrängen - brukar lägga kanel, kryddnejlika, kardemumma, muskotnöt och ingefära);

Mindre skillnader i de ingående tinkturerna beror på tillverkningsområdet. Betydelsen av tillväxten av medicinalväxter, liksom syftet med drycken.

Så i 1700-talet i Ryssland började sbiten lägga till alkohol - drycken blev en analog av uppvärmning av mulledvin och användes på vintern för att förebygga katarralsjukdomar. Många townsfolk förbereder en drink hemma och använder dem för att släcka törst, att stärka kroppen eller istället för te och kaffe.

Hur hjälper honung sbiten mot prostatit?

Inte förgäves namnet på denna drink används ofta med prefixet "mirakel" - det har verkligen fantastiska egenskaper.

För det första fungerar det bra på immunsystemet - stärker kroppens förmåga att motstå skadliga mikroorganismer på grund av närvaron av mikroelement och vitaminer.

För det andra är näringsvärdet av sbinth tillräckligt högt för en drink - det gör att du kan få en laddning av energi och välbefinnande under lång tid.

I fallet med prostata sjukdom är den terapeutiska effekten av honungsbitbit följande:

 1. Förbättrar patency av prostata kanaler på grund av dryckets förmåga att ta bort puffiness, underlättar processen för urinering, eliminerar stillastående fenomen.
 2. Tack vare antiinflammatoriska effekter av medicinalväxter och honung, en del av kom ner kraftigt försvagats, och den systematiska entré - försvinner helt och hållet smärta och kramper som är ständiga följeslagare av sjukdomen.
 3. Den sexuella funktionen normaliseras - erektions- och ejaculationsprocessen återställs.
 4. Mänskliga tillstånd hos en man som lider av en sjukdom kommer till normala (i tillståndet av prostatit, är depressiva tillstånd och irritabilitet ofta observerade).

Recensioner honung sbit

Så snart sbitnyaegenskapen underlättade prostatit blev berömd började den användas av många män och även de som inte lider av prostatit. Dessutom svarade de som genomgick drogbehandling för prostatit också bra för tinktur. Här är några av dem:

 • "Jag ville länge inte erkänna att jag märker symptom som smärtsamt liknar prostatit. Jag ville verkligen inte gå till sjukhuset - jag bestämde mig för att prata med en vän först. Han rådde mig att dricka sbiten efter huvudrätten av behandlingen. Jag lita inte mycket på honungtinktur, men effekten fick mig inte att vänta - det blev lättare för mig. Jag började gå på toaletten normalt. Otvetydigt, för förebyggande, det mest som behövs. " Oleg, 37 år gammal (Sankt Petersburg).
 • "Hon började oroa sig för sin man - något nervöst blev, irriterat och kallt. Jag trodde att vårt äktenskap var hotat. Men under en konfidentiell konversation upptäckte jag att hans smärta med urinering ökade, tillsammans med dem fanns det problem med för tidig utlösning. Beslutade att gå till en urolog som ordinerat en behandling med piller, och även som en förebyggande åtgärd rekommenderas att prova folkmetoden - honung sbiten. Har tillbringat på dryck en kurs, hela månaden - smärtor har försvunnit! Har gått till doktorn, har överlämnat analyser-förbättringar är ". Oksana, 42 (Ekaterinburg).

Den subtilitet av att ta honung pepparrot

Den maximala terapeutiska effekten av drycken på kroppen uppnås med systematiska antagningskurser. Vanligtvis är kursen en månad, om inte en annan läkare har angett det.

Drick tagen två gånger om dagen: på morgonen på tom mage och på kvällen, innan du går och lägger dig; En matsked föds i en liten mängd varmt kokt vatten (200 ml) och är full.

Positiv dynamik observeras efter den första veckan av att ta sbitnya. Ofta tas sbiten i samband med huvudrätten av behandlingen med mediciner som föreskrivs av den behandlande läkaren.

I denna situation observeras också en fördelaktig effekt - sbiten skyddar matsmältningsorganens slemhinna från de negativa effekterna av vissa läkemedel.

Var uppmärksam: vissa komponenter av honung sbiten kan orsaka allergiska reaktioner vid individuell intolerans hos en eller flera komponenter.

Var kan man köpa honung sbiten?

Eftersom användningen av drycken definitivt finns där, och inte alla har tillräckligt med tid för självständig produktion, har många tänkt på produktionen av denna balm och försäljningen.

Numera kan det köpas utan ansträngning på många ställen, bland annat vår webbplats. Priset för honung sbiten varierar från 100-1500 rubel beroende på region, samt eventuella kampanjer och rabatter.

Modernt recept sbitnia kan innehålla olika tillsatser som förbättrar smak och förbättrar dess terapeutiska effekt. Till exempel sätts fruktjuice eller koncentrat - körsbär, tranbär, vinbär, hallon, etc. till drycken.

Särskilt populära är den så kallade "barrträd" sbitni - med tillsats av enbär eller gran. Bland ingredienserna i denna mirakeldryck kan du också träffa mynt och cederträ. För dem som följer figuren kommer ett honungsbensalternativ att vara lämpligt utan tillsats av socker.

Den viktigaste punkten att ta honung sbiten för medicinska ändamål är att denna tinktur består uteslutande av naturliga ingredienser. För många människor är frånvaron av kemiska föroreningar i droger för behandling eller förebyggande en avgörande faktor.

Kan jag själv förbereda sbiten?

Sbiten kan köpas redan klar på apoteket eller beställas från oss, eller du kan försöka laga det själv. Vi erbjuder dig ett recept för honung sbiten. Detta kommer att kräva följande ingredienser:

 • Maj honung - 100 gram;
 • torrjäst - 2 matskedar;
 • braga - 0,5 liter;
 • äppelcidervinäger - 2 matskedar;
 • olika kryddiga örter - kryddnejlika, kanel, ingefära, Johannesjurs, korsmynta, kardemumma - 50 gram vardera;
 • muskotmjölk - 50 g;
 • källvatten - 4 liter.

För att förbereda sbitnya behöver du bara använda emaljerade rätter. Det hällde 4 liter vatten och 100 gram honung, koka över låg värme, ständigt omrör och lägg i en varm plats för jäsning.

Ytterligare jäst tillsättes för snabbare jäsning. Efter att blandningen börjar fermentera, sätt behållaren på en långsam eld, tillsätt 0,5 liter brygga, 2 stora skedar äppelcidervinäger, 50 gram jordnötssmält.

I slutet av koka lägg till örterna. Örter förbättrar de lugnande och anti-inflammatoriska egenskaperna hos drycken.

När allt kommer omkring sätts en behållare med en varm dryck svalna på en mörk plats i 16 timmar. Efter filtrering sätts drickan i kylskåpet.

Därefter sätts den färdiga drycken på kylskåpet i ett par dagar, filtreras och tas för behandling av prostatit.

När det gäller honung sbit, tillhandahålls hjälp vid behandling av prostatit av naturen själv: genom att ta hand om din hälsa stärker den alla organ och deras system. Försök att lyssna på kroppens signaler och vidta förebyggande eller terapeutiska åtgärder i tid. Och bäst av allt - var inte sjuk alls!

Sammansättning, egenskaper och recept av honungsbitbitnia från prostatit (med recensioner)

Inflammation av prostatakörteln hos män uppträder ganska ofta, och enligt urologerna blir sjukdomen gradvis "yngre". Prostatit påverkar män av ung reproduktiv ålder, för vilken frågan om att upprätthålla normal sexuell aktivitet och förmågan att bli gravid är ganska akut. Men äldre män behöver behandla inflammation utan misslyckande, eftersom den här kroppen spelar en stor hormonell roll. På ingen ålder vill du inte exponera kroppen för alltför stora medicinska belastningar, så läkare är ständigt engagerade i att hitta recept för naturliga och säkra medel mot sjukdomen. En sådan medication är honung sbiten.

Honungsbitens helande egenskaper har varit kända för våra avlägsna förfäder.

Viktiga ingredienser

Tillverkaren indikerar att sbiten tack vare en balanserad komposition hjälper till att eliminera huvudprostatometologin för prostatit. En unik kombination av komponenter, baserat på beprövade gamla slaviska recept, behandlar inte bara inflammation, men har också en positiv effekt på hela kroppen. Har sbiten dessa egenskaper? Vi ska förstå, att ha beaktat receptet för tillverkning, för att vara exakt, de grundläggande ingredienserna:

 • Det är naturligt att anta att honungs honung kommer in i honung sbiten. Det är grunden för andra komponenter. Hälsningsegenskaper hos honung var kända för våra förfäder, därför kan ingrediensens användbarhet inte tvivlas.
 • Vitaminer av grupp B, C, PP. Nödvändigheten av dessa vitaminer för normal funktion av både genitourinary systemet och kroppen som helhet har länge bevisats.
 • Kryddor. Receptet på en kvalitetsdryck, som honung sbiten, innehåller nödvändigtvis en kombination av kryddor och kryddor. De flesta människor underskattar deras inflytande, vilket är helt fel. Kryddor som ingår i receptet mead, även i spårmängder gynnsam effekt på metaboliska processer, förbättra regenereringen i foci av inflammation och därmed bidra till utrotning av prostatit.
 • Mineraler. För det första finns det givetvis zink, utan vilket manliga sexuellt system inte kan fungera. Dessutom är receptet berikat med jod, fluor, mangan, kalcium, magnesium, koppar och svavel.
 • Extrakt av användbara växter. På deras egenskaper ett litet stopp:
 1. Peony dodging. Dessa egenskaper hos pionen, såsom förmågan att positivt påverka libido och potens, har varit kända under lång tid. Dessutom har växten en beprövad smärtstillande och lugnande effekt, vilket är viktigt för behandling av prostatit.
 2. Mugget är stort. Enligt experter av traditionell medicin främjar extraktet av rötterna till en ung växt, som ingår i honungs sbiten, resorptionen av ärr och sklerosskador på platser av inflammation.
 3. Stinging Nettle. Nettle är inte förgäves inkluderat i receptet, som används för att göra sbiten honung. Dess följande egenskaper är kända: positiv effekt på spermatozoas rörlighet och deras antal, ökad sexuell aktivitet och sexuell aktivitet.
 4. Groblad. Egenskaperna hos bladen på denna opretentiösa växt är kända för alla - det är bakteriedödande och analgetiska effekter. Det är förståeligt varför plantainen ingår i receptet.
 5. Kamomill. Spasmolytisk, smärtstillande, antiseptisk - detta är en ofullständig lista över egenskaper av anspråkslös kamomill.
 6. Mint. Den korrekta koncentrationen av pepparmynta i honung sbitn kan ge smärtstillande, smärtstillande och antiseptiska effekter på grund av mentol och eteriska oljor som ingår i denna trevligt luktande fabrik.
 7. Kiprei är smalbladig eller Ivan-te. En unik brunn av flavonoider, tanniner, eteriska oljor, karotenoider. Alla användbara egenskaper hos anläggningen är svåra att läsa kortfattat. I honung sbiten ingår det på grund av förmågan att förbättra urinering och minska antalet urin att sura, vilket är viktigt för män med prostatit.

Receptet för att förbereda en honungsdew honung har testats i flera år. Det råder ingen tvekan om användbarheten och effektiviteten hos huvudkomponenterna, eftersom deras egenskaper länge har studerats och bevisats.

Vad kan man förvänta sig i processen med att använda

Använd sbiten honung kan vara för olika sjukdomar i prostata. Det är lättare att lista sina användbara egenskaper, det vill säga vad du kan förvänta dig när du använder:

 • Eliminering av smärt syndrom.
 • Förbättring av urinering: en minskning av antalet uppmaningar att urinera, en ökning av mängden urin som avskiljs åt gången.
 • Förebyggande effekter: Sbiten förhindrar förekomsten av exacerbationer av prostatit.
 • Positiva effekter på nervsystemet.
 • Återställ erektil funktion, förbättra libido, förbättra kvaliteten på sperma.
 • Eliminering av stillastående fenomen i prostata.

Innan du använder sbitny är det lämpligt att konsultera en läkare, även om läkemedlet inte är ett syntetiskt läkemedel.

Av de kända kontraindikationerna mot användning av honungsbitbitnia från prostatit kan du ange följande:

 1. Intolerans för enskilda ingredienser som ingår i produkten.
 2. Diabetes mellitus. Var försiktig: sockerhonungreceptet ingår i receptet!

Biverkningar från användningen av honungsbitbitny har inte beskrivits, men som alla andra naturliga preparat kan sbiten orsaka utveckling av en allergisk reaktion.

Matlagning oss själva

Förberedelse av koncentrerad honungs sbiten, som köps på specialiserade platser, kräver inte mycket ansträngning. För att göra detta, lägg till 1 matsked av produkten till varmt kokt vatten, blanda och omedelbart ta det inuti. Det rekommenderas att dricka en drink 2 r / dag, och behandlingen av prostatit kommer att vara ca 4 veckor.

Du kan förbereda en användbar honung sbiten i det moderna köket med egna händer.

Du kan dock självklart förbereda en honung sbiten med lite ansträngning. Vi kommer att påpeka de mest populära recepten nedan.

Om du inte har möjlighet att köpa honung sbiten, så kommer vi att berätta för dig hur du ska förbereda en användbar dryck från prostatit hemma.

 • Honung sbiten med citron. Enligt recensionerna, förutom positiv effekt på prostata, har den immunmodulerande egenskaper. Receptet på matlagning:

Sbiten i prostatit: hur effektivt och hur korrekt appliceras?

Enligt statistiken upplever 40% av männen i åldern 20-50 år prostatainflammation (prostatit). Denna sjukdom åtföljs av frekvent och smärtsam urinering, liksom en överträdelse av sexuell funktion. Behandling av prostatit är en mycket komplex och lång process. Ofta män, som står inför denna sjukdom, rusa inte för att konsultera en läkare, men tillgriper traditionell medicin. Och stor popularitet bland dem vann sbiten med prostatit. Vad är det Och vilken terapeutisk effekt kan uppnås med hjälp av den?

Sbiten är...

Sbiten är en helande dryck baserad på vatten, honung, olika kryddor och medicinalväxter. Våra förfäder använde det för att behandla olika sjukdomar, inklusive sjukdomar inom könsområdet.

Förberedelsen av den uppstod på olika sätt - med användning av potenta örter, alkohol, kryddor, etc. Alla recept för beredningen av denna dryck har nått oss.

Beroende på vilka ingredienser som finns i denna dryck, uppträder dess effekt på kroppen på olika sätt. När behandling av prostatit är mest lämplig honung sbiten. I sin sammansättning är olika kryddor, granulärt socker, "maj" honung och vatten. För att förbättra den helande effekten kan den också kompletteras med olika örter som har antibakteriella och antiinflammatoriska effekter.

Men den viktigaste ingrediensen i denna drink är honung. Det är en biologisk produkt som innehåller olika ämnen. Dessa är vitaminer (C, PP, B-grupp och andra) och mineraler (kalium, kalcium, fosfor, järn, etc.) och olika aminosyror.
För behandling och förebyggande av exacerbation av kronisk prostatit används honung sbiten med tillsats av olika örter och kryddor. Våra förfäder beredde det med kamomill, tvärgående mynta, oregano, ingefära, laurelblad och Johannesört.

Vad är den terapeutiska effekten av honung sbiten i prostatit?

Innan du pratar om effektiviteten av sbiten vid behandling av prostatit, bör du komma ihåg vilka symptom som åtföljs av denna sjukdom. Med inflammation i prostata, hos män noteras det:

 • erektil dysfunktion
 • minskning av mängden producerat ejakulat
 • snabb och smärtsam urinering
 • smärta i ögonblick av utlösning;
 • smärta, brännande, stickningar i underlivet.

Honung sbiten med prostatit har en hög terapeutisk effekt. För det första bidrar det till att avlägsna den inflammatoriska processen, som signifikant minskar intensiteten i smärtssyndromet. För det andra har denna drink en positiv effekt på männs sexuella funktion. Det har varit fall då sbiten hjälpte män att bli av med infertilitet!

För det tredje har honung sbiten en positiv effekt på nervsystemet, vilket ger en lugnande effekt på den. Mot bakgrund av utvecklingen av prostatit har män ofta depression. Sbiten hjälper till att eliminera ökad irritabilitet och förbättra patientens stämning.

För det fjärde har denna dryck en positiv effekt på hela matsmältningssystemet, vilket minskar de negativa effekterna av läkemedel som tas på magslemhinnan.

Om man talar i allmänna termer är sbiten människor från prostatit väldigt användbar. Med hjälp av det kan du bli av med inte bara den underliggande sjukdomen, utan också förbättra kroppen överlag.

Var kan jag få en sbiten?

Sbiten kan köpas redan klar på apoteket, eller du kan själv förbereda det. Det finns flera sätt att göra detta.

Custardmetoden för framställning av sbitnya kräver passage av fermenteringsprocessen. Den är framställd av följande ingredienser:

 • Maj honung - 100 gram;
 • braga;
 • jäst;
 • ättika;
 • olika kryddiga örter - kryddnejlika, kanel, ingefära, Johannesjurs, korsmynta, kardemumma;
 • muskot;
 • vatten.

För att förbereda sbitnya behöver du bara använda emaljerade rätter. Det häller i 4 liter vatten och 100 gram honung, kokas över låg värme, omrörs ständigt och tillsätt sedan alla övriga ingredienser till honungslösningen och lägg det på ett mörkt ställe i 12-15 timmar för infusion.

Därefter sätts den färdiga drycken på kylskåpet i ett par dagar, filtreras och tas för behandling av prostatit.

Om sjukdomen uppstår utan komplikationer, ska sbitenen beredas på ett sådant sätt - 200 ml vatten hälls i den första behållaren, i den andra - 800 ml. Först tillsätt honung och värme tills skumets utseende, och i den andra tillsätt alla kryddor och koka. Då kokas buljong och honungslösning infunderas i ca 2 timmar, varefter de måste blandas. För att förbättra smaken kan du lägga till fruktjuicer till drycken, men i små mängder.

Om du tvivlar på att du kan förbereda denna drink själv, kan du köpa sbiten från prostatit i apoteket. Men för att få det på ett vanligt apotek är det problematiskt. Jag måste gå till nätbutiken, men här måste du vara mycket försiktig.

Tyvärr säljer inte alla onlineapotek apoteksprodukter. Du kan enkelt gå in i en falsk. Därför är det bästa alternativet i det här fallet att förbereda sbiten själv på ett av ovan beskrivna recept.

Hur ska jag ta sbiten?

Oavsett om du redan har köpt en färdig sbiten eller förberedd själv, ta det som följer - ta en matsked av tinktur och späd den i varmt vatten (200 ml). Använd på morgonen på tom mage och på kvällen innan du lägger dig i en månad.

Kontraindikationer för användning

Använd sbiten bör vara måttlig. Överdosering av denna produkt kan orsaka allergiska reaktioner. Om alkohol används för att förbereda drycken, är kontraindikationer detsamma som vid konsumtion av alkoholhaltiga drycker - mage- och bukspottkörtelcancer, dermatologiska sjukdomar etc.

Dessutom kan alkohol sbiten inte användas av personer som kör fordon.

Det är värt att notera att trots den höga terapeutiska effekten, bör sbiten endast efter ett preliminärt samråd med en läkare. Dess användning är kontraindicerad hos män med kroniska sjukdomar i hjärt-kärlsystemet, njurar, lever, diabetes mellitus.

Allmänna rekommendationer för behandling av prostatit

För att bli av med prostatit är inte ett intag av sbiten tillräckligt, även om dess tillämpning kommer att ske systematiskt över tiden. Utan tvekan eliminerar det de viktigaste symtomen på sjukdomen, men kan inte bota det helt.

I det här fallet kan du inte utan att använda speciella mediciner. Och de bör endast utses av en läkare individuellt. Trots allt är prostatit annorlunda av naturen, och om det orsakas av en infektion, är det nödvändigt att använda antibakteriella läkemedel.

Dessutom utförs behandlingen av prostatit och med hjälp av immunterapi som bidrar till att öka kroppens försvar, vilket gör att han själv börjar aktivt kämpa med patogena mikroorganismer.

Förutom allt detta är det nödvändigt att behålla en speciell medicinsk kost, som helt utesluter allt från rökt kött, pickles, godis och fet mat. Med prostatit krävs en riklig dryck som hjälper till att rena urinsystemet från infektioner och bakterier.

Du kan dricka vanligt vatten, och du kan ersätta det med olika juice, kompott, örtte och te. Vid en prostatit är det mycket användbart att i stora mängder använda en päronkompote. Det är värt att notera att riklig dricka främjar snabb urinering. Det är inte nödvändigt att vara rädd för detta.

I ett komplex kommer alla dessa åtgärder att snabbt eliminera prostatit och hjälpa till att motstå överflödet i kronisk form.