Huvud
Symptom

Prostamol Uno

Beskrivningen är aktuell på 2014/04/24

 • Latinska namn: Prostamol Uno
 • ATX-kod: G04CX02
 • Aktiv beståndsdel: Utdrag av Sabal frukt av små-filed
 • producent: AG Berlin-Chemie (Menarini Group), Tyskland

struktur

Kapseln innehåller: 0,32 g extrakt av småfilbert sabal + hjälpämnen (gelatin, vatten, titandioxid, glycerin, färgämnen).

Typ av problem

Kapslar av 15 stycken (15, 30 och 60 i ett förpackning) är ovala svarta och röda, gjorda av gelatin. Invändig - oljig vätska av brun färg, med en specifik lukt.

Farmakologisk aktivitet

Prostamol Uno och Prostamol - antiinflammatorisk och antihydropic. show antiandrogen Aktivitet.

Farmakodynamik och farmakokinetik

Läkemedlet inhiberar bildningsprocessen prostglantinov, ansvarig för framväxten och utvecklingen av den inflammatoriska processen prostata och reducerar vaskulär permeabilitet.

hämmar 5-alfa reduktas, ansvarig för omvandlingen testosteron i dihydrotestosteron och en ökning av det inflammerade organs storlek. Således ger Prostamol Uno antiandrogen handling.

Indikationer för användning

Vad är syftet med Prostamol?

 • godartad hyperplasi av prostata och som följd en överträdelse av urinprocessen
 • kronisk prostatit.

Kontra

Biverkningar

Förekommer sällan eller extremt sällan:

 • smärta i magen omedelbart efter inträde
 • hudreaktioner (klåda, utslag, urtikaria).

Instruktioner för användning Prostamol Uno (Metod och Dosering)

Enligt instruktionerna för Prostamol Uno i tabletter tas läkemedlet en gång om dagen för 320 mg.

Hur länge ska jag ta drogen? Behandlingstiden bör utse en läkare. I genomsnitt börjar den positiva effekten av att ta drogen börja efter 2 månader, når en topp - efter 3.

överdos

Det finns ingen information om fall av överdos av läkemedlet.

interaktion

Försäljningsvillkor

Inget recept krävs.

Förvaringsförhållanden

Utgångsdatum

Analoger av Prostamol Uno

Prostamol och dess analoger: garbelol, permixon, palprostes, prostaker, prostagland, prostamid, prostalin, prostata, prostatofyte, tadenan, tadimax.

Priset på analoger är ofta väsentligt annorlunda än originalet.

Afala eller Prostamol - vilket är bättre?

Afalah präglas av låg effektivitet vid bekämpning prostata sjukdomar, även i den komplexa terapin. Många patienter har absolut inga smickrande recensioner om drogen.

Med alkohol

Kombinera drogen med alkoholburk. Men det är värt att komma ihåg att etanol kan ha en irriterande effekt på urinröret. Läkemedlet kan avlägsnas för snabbt från kroppen genom matsmältningskanalen.

Recensioner om Prostamol Uno

Doktorens kommentarer: Läkemedlets effektivitet ökar med samtidig inträde med andra droger. Biverkningar inträffar sällan. Ofta, för uppkomsten av en terapeutisk effekt, bör två eller flera läkemedelskurser tas.

Recensioner på forum: lite positiv. Läkemedlet är effektivt endast med långtidstillträde och kombination med andra läkemedel. Vissa skriver att piller inte hjälper alls eller hjälper illa. Ofta används tillsammans med tablettformen av läkemedlet för behandling av prostata sjukdomar ljus med ett högt innehåll av andra medicinska komponenter. Priset på ljus är ofta högre än tabletter. Därför anser många patienter att användningen av Prostamol Uno är olämplig.

Pris på Prostamol Uno, var att köpa

Priset på tabletter i Ukraina är cirka 142 UAH för 30 tabletter. Du kan köpa 60 tabletter för 275 UAH.

Hur mycket kostar Prostamol i Ryssland? Priset på 30 kapslar är 633 rubel, 60 - 1047 rubel.

Prostamol OOO: Korta instruktioner, analoger av preparatet

Prostata adenom är en av de vanligaste patologierna i urinsystemet hos män efter 45 år. Om du inte gör behandling i tid, kan sjukdomen leda till komplikationer som negativt påverkar ditt övergripande välbefinnande. I allvarliga fall kan adenom utvecklas till prostatacancer.

Behandlingen bör börja när de första symptomen uppträder, och män efter fyrtio år bör ägna särskild uppmärksamhet åt förebyggandet av dessa sjukdomar. Prostamol Uno är den vanligaste växtberedningen, som används i stor utsträckning för att behandla och förebygga prostatapatologier.

VIKTIGT! Trots växtkompositionen är läkemedlet dyrt, så många letar efter billigare analoger av Prostamol Uno, som har samma sammansättning och handlingsprincip.

Sammansättning och verkningsprincip för Prostamol Uno

Aktivt aktiv substans i drogen är frukten av den krypande palmen, som insisterar på alkohol. Det har antiandrogena och antiinflammatoriska effekter, vilket hjälper till vid behandling av prostata patologier.

Hormon dihydrotestero provokar utvecklingen av adenom, vilket leder till en ökning av prostata. Det aktiva ämnet förstör denna process. Enzymet 5-alfa-reduktas blockeras, vilket stannar tillväxten av prostata.

Fruktträd innehåller kartotinoidy, tanniner, enzymer, fetter, fytosteroler och andra biologiska komponenter som tonen manliga könsorganen, minskar inflammation och svullnad av prostatan avlägsnas, varvid prostatavolymen minskar.

VARNING! Läkemedlet stannar utvidgningen av prostatakörteln, tar bort inflammation och stimulerar blodcirkulationen till bäckenorganen. Att ta kapslar kan signifikant minska manifestationen av symptom på prostatit: frekvent uppmaning att urinera, smärta etc.

De viktigaste indikationerna för användning av Prostamol Uno: funktionella störningar i urinering, prostatit, prostata adenom 1 och 2 steg. Detta läkemedel och dess analoger används för att behandla kronisk prostatit och andra patologier i det genitourära systemet.

Medicinens växtbaserade sammansättning gör att du kan använda den med andra läkemedel och antibiotika.

Instruktioner för användning och kontraindikationer

Normalt ordinerar läkare läkemedelsförloppet på tre månader, men varaktigheten kan variera, beroende på patientens uppfattning om patientens kropp.

Former för frisättning av Prostamol Uno:

 • Mjuka gelatinkapslar, som innehåller en brungrönaktig vätska med en skarp lukt. En kapsel innehåller 320 mg aktiv substans. En kapsel om dagen tas med mycket vatten.

VIKTIGT! Tack vare gelatinskalet börjar den aktiva substansen absorberas inte i magen, utan direkt i prostata.

Individuell intolerans mot det aktiva ämnet är den enda kontraindikationen.

Biverkningar är extremt sällsynta och manifesteras i form av magont och illamående.

Prostamolanaloger av DNA

Det finns flera analoger av Prostamol Uno, som har en positiv effekt på prostata körningens funktion. Analogerna innehåller alkohol extrakt av Sabal och hjälpkomponenter. Preparat tillverkas av inhemska och utländska läkemedelsföretag. Analoger av rysk produktion är mycket billigare, men de har en hög terapeutisk effekt.

Kapslar Permixon

Utdrag av krypande palmfrukter är huvudkomponenten i beredningen. Det används för brott mot urinering och behandling av stadium 1 och 2 i prostata adenom. Permixon kapslar lindrar inflammation och svullnad. Har antiandrogen effekt. Positivt påverka styrkan.

Läkemedlet frisätts i form av kapslar eller tabletter för oral administrering. Tabletter lindrar symtomen på sjukdomen, inflammation, eliminera smärta när man urinerar och återställer det.

Permixon är en direkt analog av Prostamol Uno, men innehåller mycket mindre aktiv substans än märkemedlet.

VIKTIGT! Det första resultatet kan noteras efter två veckor med regelbunden ansökan. Varaktigheten av behandlingen är minst tre månader.

Kapslar Prostaplant

Fytopreparation är avsedd för förebyggande och behandling av prostata sjukdomar. De används huvudsakligen vid behandling av prostata adenomstadier 1 och 2. Dessutom är läkemedlet ordinerat för män som lider av kronisk prostatit.

Den aktiva komponenten är ett serenoidkrypande extrakt. Varje kapsel innehåller 320 mg av den aktiva beståndsdelen.

Minskar svullnad och eliminerar inflammation i prostatakörteln.

VIKTIGT! Ta kapslar i två till tre månader, 2 kapslar två gånger om dagen. Läkemedlet kan tas med andra läkemedel.

Kapslar Serpens

Den aktiva beståndsdelen är ett extrakt av krypande palmfrukter. Varje kapsel innehåller 160 mg av den aktiva ingrediensen och hjälpämnena. Läkemedlet är föreskrivet för överträdelser av urinering, som utvecklats mot en bakgrund av prostata adenom eller prostatit. Kapslar Serpens lindrar inflammation och svullnad, samt har en uttalad antiandrogen effekt.

Användning av kapslar kan minska smärta i bäckenområdet, normalisera urinering, ta bort spänningar i skrot och inflammation. Ta drogen två gånger om dagen för en kapsel. Behandlingsförloppet är minst tre månader.

Kapslar Palprostes

Phytopreparation används för att behandla sjukdomar som är förknippade med kränkningar av mänens urinvägar. Den aktiva beståndsdelen är frukten av krypande palm och titandioxid. Används för behandling och förebyggande av prostata adenom. Läkemedlet kan tas tillsammans med andra läkemedel och antibiotika.

Ta en kapsel per dag. Behandlingstiden är tre månader.

Dessutom inkluderar analoger prostagut, adenorm.

Alla ovanstående analoger tolereras väl. Individuell intolerans av ämnena i läkemedlet är den enda kontraindikationen att använda.

Radevich Igor Tadeushevich, en sexuellt patologisk andrologist av 1: a kategorin

1 951 visningar totalt, 3 visningar idag

Prostamol

Priserna i onlineapotek:

Prostamol Uno är en fytopreparation avsedd för behandling av prostatakörtlar.

Utformningsform och sammansättning

Den aktiva substansen i Prostamol Uno är ett alkoholextrakt av saberpalms frukter (9-11: 1). Det innebär produceras i form av mjuka kapslar skyddade två färger (röd och svart) ljus tätt hölje fyllt med en specifik luktande grön-brun vätska substans. Koncentrationen av växtextrakt i en kapsel är 0,32 gram.

Som ytterligare beståndsdelar i kompositionen Prostamol innefattar: succinylerad gelatin, renat vatten, glycerol, titandioxid, färgämne Ponceau 4R (crimson), svart järnoxid.

Kapslarna är förpackade i 15 blister. En, 2 eller 4 blåsor kan packas i en låda.

Indikationer för användning

Användningen av Prostamol är indicerad hos patienter som diagnostiserats med stadium I eller II för godartad prostatahyperplasi.

Vidare, i enlighet med en instruktion Prostamol Uno kan användas för lindring av symptom dizuricheskih som åtföljer kronisk prostatit (inklusive urinvägar, smärta, nattlig pollakiuri, etc.). I detta fall används inte läkemedlet ensamt, men som ett hjälpmedel, kompletterar den huvudsakliga behandlingen.

Kontra

Användningen av Prostamol är kontraindicerad hos individer med etablerad känslighet mot extraktet av palmfruktkrypning, liksom till någon av de hjälpkomponenter som utgör kompositionen.

Läkemedlet är avsett uteslutande för män, är inte förskrivet till kvinnor, används inte i barnläkemedel.

Dosering och administrering

Beredning Prostamol Uno ska ta 1 kapsel per dag. Drick medicinen efter att ha ätit, utan att tugga och inte bryta mot den mjuka kapslens integritet, klämd med vätska (i tillräcklig volym) optimalt - på samma tid på dagen.

Det finns inga restriktioner för hur lång tid appliceringen av Prostamol används.

Reduktion i svårighetsgraden av symtomen på sjukdomen kan förväntas tidigast 6 veckor av kontinuerlig behandling. Tillverkarens rekommenderade lägsta behandling är 3 månader. Med hänsyn till det faktum att prostatahyperplasi är en progressiv patologi krävs det dock en långsiktig (i vissa fall även permanent) mottagning av läkemedlet.

Den mest effektiva är patogenetisk läkemedelsbehandling, vars syfte är att påverka mekanismen för sjukdomsutveckling. Det kan utföras kontinuerligt, på samma sätt som behandlingen av hypertoni eller diabetes mellitus utförs.

Om efter 3 månader symtomen på sjukdomen inte minskar eller omvänt ökar, behöver du se en läkare.

Biverkningar

Ett särdrag hos verktyget är dess höga säkerhetsprofil. Läkemedlet tolereras väl av patienter, och biverkningar mot bakgrunden är vanligtvis förknippade med individuell känslighet för de ämnen som ingår i kapslarna. I instruktionerna till Prostamol indikeras att i sådana situationer är det möjligt att utveckla tecken på allergi (hudutslag, klåda, etc.).

I sällsynta fall kan det under behandlingen med läkemedlet, speciellt om kapslarna tas på tom mage, vara en känsla av obehag hos matsmältningssystemet, uttryckt i form av halsbränna eller illamående.

Det finns inga rapporter om fall av överdosering med Prostamol hittills.

Särskilda instruktioner

Prostamol är ett botemedel mot prostatit, som har förmågan att samtidigt hämma ytterligare progression av prostata adenom och att döda den prostata skadliga inflammatoriska processen. I detta fall påverkar Prostamol Uno inte plasmakoncentrationen av prostataspecifikt antigen, provocerar inte en minskning av blodtrycket och strider inte mot sexuell funktion.

Prostamol är kompatibel med någon behandling för prostatit. Kliniskt signifikant läkemedelsinteraktion med andra läkemedel har inte identifierats.

Man bör komma ihåg att läkemedlet minskar allvarlighetsgraden av symptom på prostataadenom och förhindrar ytterligare tillväxt av vävnader, men eliminerar inte dess hyperplattade dimensioner.

Prostamol påverkar inte hastigheten på motoriska och mentala reaktioner, förmågan att köra fordon och engagera sig i aktiviteter som kräver ökad koncentration.

analoger

Strukturala analoger av Prostamol Uno är: Prostaplant, Permixon, Palprostes.

På ett liknande verkningsmekanism som kännetecknas av följande läkemedel: Gentos, Peponen, Populus, Prostagerb H Prostagut forte prostakor, Prostopin, Tadenan, Cernilton, Sabal-Homaccord, trianola, Cernilton forte.

Villkor för lagring

Prostamol Uno tillhör kategorin droger som säljs i apoteksnätverket utan läkare. Eventuella särskilda lagringsvillkor för detta läkemedel är inte nödvändiga, det räcker att inte bryta mot den rekommenderade temperaturregimen - från 10 till 25 ºі. Om kapslarnas integritet upprätthålls är deras hållbarhet 3 år. Håll dig borta från barn! Ta inte efter datumet på förpackningen.

Prostamol® Uno (Prostamol® Uno)

Aktiv beståndsdel:

innehåll

Farmakologisk grupp

Nosologisk klassificering (ICD-10)

3D-bilder

Sammansättning och form av frisättning

i en blister på 15 st. i lådorna 1, 2 eller 4 blåsor.

Beskrivning av doseringsform

Mjuka gelatinkapslar är ovala i form, med ett ogenomskinligt tvåtonskal: svart och rött. Kapselns innehåll: mörkbrun vätska med en karakteristisk lukt.

Farmakologisk aktivitet

Den hämmar syntesen av dihydrotestosteron (genom blockering av 5-alfa-reduktas typ I och II) och dess fixering till den cytosoliska receptorn som förhindrar inträngning av hormonet till kärnan och resulterar i en minskning av proteinsyntes. Minskar bildningen av dihydrotestosteron och fosfolipas A2, och frisättningen av arakidonsyra, minskar syntesen av PG vilka reglerar tonen och motilitet av nedre urinvägarna. Ger vazoprotektornoe och antiinflammatorisk effekt, reducerar blodkärlets permeabilitet. Antiandrogena och vasoprotektiva åtgärder bidrar till att minska symtomen på godartad prostatahypertrofi.

Indikationer Prostamol ® Uno

Benign prostatahyperplasi (I och steg II), kronisk prostatit (i komplex terapi för eliminering dizuricheskih symtom inklusive urinvägar, nattlig pollakiuri, smärta).

Kontra

Biverkningar

Allergiska reaktioner är möjliga, sällan - smärta i magen.

Dosering och administrering

inuti, Efter att ha ätit, utan tuggning, pressade en liten mängd vätska, 320 mg / dag samtidigt. Behandlingsförloppet fastställs av läkaren.

försiktighetsåtgärder

Man bör komma ihåg att Prostamol Uno minskar svårighetsgraden av symtom med en förstorad prostatakörtel, utan att eliminera dess ökning.

tillverkare

"Berlin-Chemie AG / Menaryini Group", Tyskland.

Förhållanden för förvaring av Prostamol ® Uno

Förvaras oåtkomligt för barn.

Hållbarhet för Prostamol ® Uno

Använd inte efter utgångsdatumet på förpackningen.

Hur fungerar Prostamol, hjälper det med prostatit?

Kronisk prostatit - det handlar inte om dig? Så varje sekund tänker. Diagnosen "prostatit" sätts av 30% av männen i åldrarna 20-50 år. När sjukdomsstagnationen uppträder och sekretionen av prostata körs, börjar inflammationsprocessen.

För att förhindra att prostatit passerar in i kronisk form, är det nödvändigt att avlägsna stillastående vätska och ta mediciner. Du kan ta bort symtomen på sjukdomen med hjälp av läkemedlet "Prostamol" (aka "Prostamol Uno").

Åtgärd av läkemedlet. Formen av dess frisättning

Läkemedlet har antiinflammatorisk, anti-edematös effekt. Det ordineras som ett adjuvans vid behandling av prostatit, infektioner i det genitourära systemet, för förebyggande av sexuella störningar, prostata adenom.

Läkemedlet ges i form av kapslar avsedda för internt bruk. Läkemedlet är endast föreskrivet som hjälpmedel i den komplexa behandlingen, eftersom det inte kan lösa det manliga problemet självständigt. Effekten av denna åtgärd är mycket mild, eftersom den görs på grundval av växtkomponenter.

Indikationer för behandling av Prostamol

Läkemedlet "Prostamol" ordineras av urologer för behandling av sjukdomar i urinering med prostatit, vilket kännetecknas av sådana symptom som:

 • Fördröjd urinering;
 • Ofullständig tömning av blåsan;
 • Försvagning av urinflödet;
 • Förlängd eller intermittent urinering;
 • Smärtsamma förnimmelser i underlivet, ljumskare;
 • "Läckage";
 • Frekvent urinering.

struktur

Den aktiva substansen i läkemedlet är extraktet av palmsapala frukter, och ytterligare komponenter är: gelatin, glycerol, titandioxid, järnoxid etc.

Huvuddelen av läkemedlet har följande effekt:

 1. Förhindrar processen med åldersrelaterad minskning av testosteron;
 2. Förbättrar testiklarna;
 3. Främjar produktionen av testosteron;
 4. Normaliserar urinering, förhindrar urinstagnation
 5. Fördröjer processen för utveckling av prostata adenom.

Instruktioner för användning Prostamol

Den exakta dosen, varaktigheten av läkemedlet, kan du kontrollera med din läkare. Instruktionerna säger att kapseln ska tas 1 enhet en gång om dagen efter måltiden. De kan inte tuggas, du behöver bara svälja för att uppnå den snabbaste och mest effektiva terapeutiska effekten.

För effektiv verkan av läkemedlet rekommenderas det att dricka det samtidigt. För att uppnå ett synligt resultat måste du ta Prosmatol minst 3 månader.

Prostamol Uno: biverkningar

Läkemedlet tolereras väl av patienter. Men om reglerna för läkemedelsadministration, dosering och appliceringstid inte observeras kan patienter uppleva biverkningar:

 • På tarmens del: illamående, halsbränna, obehag i buken;
 • Från immunsystemets sida: en allergisk reaktion: utslag, klåda;
 • På den del av reproduktionssystemet - gynekomasti (patologisk proliferation av körtelvävnad).

Särskilda instruktioner

Läkemedlet "Prostamol" kan inte tas ensam, använda det som en monoterapi för prostatit. Det lindrar bara symptomen, men löser inte problemet. För att verkligen bli av med prostatit måste du genomgå en omfattande behandling.

Analoger av läkemedlet "Prostamol Uno"

Det finns många droger som ersätter Prostamol. Bland dem kan följande läkemedel särskiljas:

Den aktiva substansen i dessa läkemedel är en - ett extrakt av palmens sabala växtens frukter. För jämförelse kostar läkemedlet Prostamol Uno i genomsnitt 750 rubel per förpackning, som innehåller 30 kapslar.

Det är bättre att köpa en större mängd medicin, då kan du vinna i priset. Så, för packning av 60 kapslar är det nödvändigt att ge 1250 rubel och för 90 kapslar - 1700 rubel. Det visar sig att priset för läkemedlet kommer att bli ännu billigare än för analogerna.

Prostamol Uno: patientåterkoppling

Detta läkemedel har stor popularitet hos män som lider av kronisk prostatit. På internet kan du hitta många recensioner om drogen. Vissa människor skriver att botemedlet är en napp, har en placebo-effekt, andra noterar sin höga effektivitet. Oavsett vad det är, hjälper läkemedlet, om du tar det enligt instruktionerna, läkarens rekommendationer såväl som i den komplexa behandlingen:

"Läkemedlet är mycket annonserat, och det är därför dyrare än sina motsvarigheter. Men jag föredrog Prostamol Uno, bestämde mig för att försöka hur han skulle hjälpa mig. Jag tog det enligt anvisningarna 1 gång om dagen efter måltiden. Det fanns inga biverkningar, efter en tid av smärta och obehagsmakningar passerade. Men jag vill varna dig: ta drogen länge. Jag drack det i 3 månader. För så lång användning rekommenderar jag dig att köpa ett större paket, det visar sig mer lönsamt. "

Alexander, 40 år gammal:

"Prostamol Uno ensam kan inte klara av prostatit, så du måste ta andra droger parallellt: antibiotika, antiinflammatoriska, immunostimulerande läkemedel, vitaminer. Prostamol hjälper bara att ta bort obehagliga känslor vid urinering, det vill säga det bekämpar symtomen på den underliggande sjukdomen. Jag tog det länge, men trots allt är effekten redan där: det intima livet började förbättra, toaletten började gå utan rädsla, med tröst. "

"Drogen, men dyr, men effektiv. Jag dricker det den andra månaden, under denna tid har tillståndet förbättrats: urinering har blivit normal, smärtan har gått, uppmaningen också. Vissa människor skriver att Prostamol inte hjälper. Jag vill säga: män, men försökte du gå på en diet, dricka tillräckligt med vatten, leda en hälsosam livsstil? För allt beror alltför mycket på detta ".

Vad tycker läkare om förberedelsen av Prostamol?

Urologer uppmanar män att inte självmedicinera, inte att köpa ett läkemedel utan läkares tid. Att inte veta hur man korrekt behandlar prostatit kan förvärra sjukdomen. Prostamol Uno, enligt läkare, bör ordineras som en hjälp, snarare än huvudterapin. Först då kommer resultatet av behandlingen att ses. Detta läkemedel tar bort symptomen och eliminerar orsaken till problemet, mer kraftfulla läkemedel, inklusive antibiotika.

Prostamol Uno och alkohol

Många män frågar på forum som ägnas åt ämnet prostatit och andra sjukdomar: "Kan jag dricka alkohol om jag går igenom behandling med Prostamol?". I instruktionerna till läkemedlet sägs inget om denna poäng, men det betyder inte att alkohol är kompatibel med läkemedlet.

Läkare betonar att alkohol i sig har en negativ inverkan på hälsa, sexuellt liv, inklusive arbetet i prostatakörteln. Det bryter mot kraften, hämmar produktionen av könshormoner, minskar sexuell aktivitet, saktar testiklarna, vilket leder till stillastående processer i det lilla bäckens organ.

Afala eller Prostamol: Vad ska man välja?

Båda drogerna är fytopreparationer. Portabiliteten för dessa medel är densamma. Båda läkemedlen ska ordineras som symptomatisk behandling såväl som förebyggande syfte.

Till skillnad från drogen "Prostamol Uno", är läkemedlet "Afalah" ofta förfalskad. Därför är det bättre att köpa Prostamol från denna synvinkel.

Men "Afal" betyder är billigare - 350 rubel.

Prostamol eller Prostamol Uno är ett naturligt medel, vars verkan är inriktad på att minska och eliminera symptomen på prostatit: nedskärningar, buksmärtor, frekvent urinering och uppmaning. Trots det faktum att det inte finns några komponenter av syntetiskt ursprung i preparatet, är det emellertid nödvändigt att ta kapslar först efter undersökning och samråd med en specialist.

Prostamol Uno - ett läkemedel för behandling av prostata adenom

Patologi i urinvägarna och prostatit är utbredd sjukdomar hos män. Den genomsnittliga statistiska data indikerar att sjukdomen oftast påverkar män i åldern 20 till 55 år. Terapi innebär användning av separata läkemedel, med en snäv specifik inverkan.

Beskrivning av beredningen

Medicin Prostamol DNA tillhör en undergrupp av fytopreparationer, med ett brett spektrum av effekter. Drogens huvudsakliga drag är:

 • i normaliseringen av urinprocessen
 • för att förhindra ytterligare utvidgning av prostata i volymer;
 • i undertryckandet av svullnad av vävnader;
 • i den antiinflammatoriska effekten.

Medelpriset på ett läkemedel varierar beroende på antalet kapslar i förpackningen:

 • vid 30 enheter - upp till 723 rubel;
 • vid 60 kapslar - upp till 1277 rubel.

struktur

Baskompositionen innehåller:

 • extrakt av palm sabal - 320 mg i varje kapsel;
 • lösningsmedel - 96% etanollösning.

Ytterligare ingredienser presenteras:

 • glycerol;
 • renat vatten;
 • cochineal röd;
 • titandioxid;
 • järnoxid svart;
 • modifierad flytande gelatin.

Form av frisättning Prostamol Uno

Tillverkaren producerar ett läkemedel i kartonger. Inne i förpackningen finns blåsor (från 2 till 4 enheter). De ursprungliga paketen skiljer sig åt i antal kapslar som finns - 15, 30, 60, 120, 180 och 200 enheter.

Vid visuell inspektion är varje kapsel oval i form, täckt med ett gelatint skal av två nyanser - röd och svart. Det interna innehållet är en mörkbrun vätska med en specifik smak.

Princip för verksamheten

De biologiskt aktiva ingredienser i läkemedel har en inverkan på att förbättra tonen i det manliga reproduktiva systemet, undertrycka symptomatiska manifestationer flyter inflammation och minskning av volymerna av svullnad i prostatakörteln.

Positiva effekter vid behandling av prostata adenom förekommer under påverkan av faktorer:

 • saktar ned prolactinreceptorbindningsprocessen;
 • Minskning av reproduktion av epitelceller i prostatakörteln - saktar ökningen i kroppsvolymen;
 • partiell blockering av 5-lipoxygenas - järnhaltiga enzymer som påverkar inflammatorisk process - antiinflammatorisk effekt noteras;
 • Den inhiberande effekten på processen för frisättning av arakidonsyra;
 • minskning av antalet producerade prostaglandiner, de element som genomgår förändringar i tonen i nedre delen av urinvägarna;
 • vasoprotektiv verkan - förbättring av lokal blodcirkulation i körteln;
 • minskad nivå av vaskulär permeabilitet - anti-edematös effekt;
 • minska antalet begär att tömma urinblåsan;
 • undertryckande av allvarliga svårigheter vid urinutsöndringsprocessen.

På grund av det icke-specifika och patogenetiska effektspektret förbättrar läkemedlet urodynamikytan under en lång tidsperiod.

vittnesbörd

Läkemedlet rekommenderas för användning i närvaro av patologiska processer:

 • funktionella förändringar i urinprocessen - som härrör från prostata adenom 1 och 2 av graden av skada;
 • behovet av att ta itu med de symptomatiska manifestationer av dysuri - problem med utsöndring av urin, smärta, ofta behov av att tömma blåsan på natten - i den låsta kronisk prostatit.

Instruktioner för användning

Att ta drogen kräver noggrann överensstämmelse med kraven som anges av tillverkaren.

Standarddoseringen av läkemedlet är en kapsel per dag, med samma intagstid under hela behandlingsperioden. Läkemedlet konsumeras efter ätning, pressas med tillräckligt med vätska. Skada inte gelatinkapselskalet eller tugga det.

Den totala tiden för terapeutisk behandling beror på typen av skada, svårighetsgrad och kliniska symptomatiska manifestationer. Behandlingen kan hålla en lång tid, villkoren utses individuellt av den behandlande läkaren.

Godartat prostata adenom refererar till kroniska sjukdomar som kräver långvarig exponering. För att erhålla önskat resultat ska kapslarna tas regelbundet, utan avbrott.

Förbättring av det allmänna tillståndet uppträder när det gäller 4 till 6 veckor och beror på patientens initiala välbefinnande. Läkemedlets fullständiga effektivitet är registrerad efter tre kalendermånader.

Om patienten glömde att ta drogen i tid, bör en dubbel dos inte användas. Med otillåten avbrott i behandlingsförloppet återkommer alla negativa manifestationer av sjukdomen.

Biverkningar

Bland de negativa reaktionerna hos kroppen att ta drogen är:

 • allergiska reaktioner på ingredienser som ingår i kompositionen;
 • förekomst av obehag i mag-sektionen, åtföljd av illamående och halsbränna - registreras vid användning av verktyg på en tom mage.

Kontra

Läkemedlet "Prostamol Uno" är förbjudet för användning för personer som är benägna att spontana allergiska reaktioner mot läkemedlets beståndsdelar. Läkemedlet är endast avsett för det manliga könet, kontraindiceras till minderåriga och kvinnor.

Särskilda instruktioner

Tillverkaren indikerar inte möjligheten till signifikant interaktion med preparat från andra farmakologiska undergrupper. Kliniska studier har inte visat någon effekt på graden av psykomotoriska reaktioner eller på minskningen av uppmärksamhetskoncentrationen.

analoger

Om det är nödvändigt att ersätta läkemedlet med läkemedel med ett typiskt inflytande inflytande rekommenderar specialisten att ta en av följande analoger:

 • "Avodart";
 • "Adenostopa";
 • "Alfinala";
 • "Artezina";
 • "Athaliah";
 • "Vezilyuta";
 • "Viardot";
 • Vitaprost forte;
 • "Vitaprost";
 • "Gentos";
 • "Dalfaza";
 • "Palprostesa";
 • "Permiksona";
 • "Prostagutmono";
 • "Prostaguta";
 • "Prostaplanta";
 • "Serenoi krypande frukt extrakt torr";
 • "Serpens".

Dessa mediciner är strukturella eller liknande i spektret av effekter av droger. Valet av den lämpligaste medicinen är gjord av den behandlande läkaren - baserat på nivån och omfattningen av lesionen, diagnostiska data och organismens allmänna tillstånd. Självutbyte är under strikt förbud - för att undvika utveckling av komplikationer och biverkningar.
På videokompositionen, instruktioner, särskilda instruktioner för att ta Prostamol Uno:

recensioner

Enligt enande recensioner av en specialist och patienter kännetecknas denna medicinering av hög effektivitet, låg nivå av negativa reaktioner och en liten mängd kontraindikationer.

Läkare påminner om att den verkliga effektiviteten i receptionen förväntas inte tidigare än i en månad med regelbunden användning. Sidosymtomatologi observeras oftare hos patienter som bryter mot reglerna för narkotikamissbruk, som anges i instruktionerna från tillverkaren. En god tolerans av läkemedlet tillåter dig att tilldela det till nästan alla undergrupper av patienter.

Den största nivån av effektivitet är registrerad hos patienter som genomgår komplex terapi, vilket inkluderar Prostamol Uno. Läkare varnar de sjuka som utan en preliminär fullständig diagnostisk undersökning kan ta ett farmakologiskt medel negativt på kroppen.

Läkemedlet får endast användas efter utnämningen av en läkare - urolog och bestämmer doseringsnivån, hur lång tid behandlingen är. Självmedicinering ger inte den förväntade effekten och leder till behovet av ytterligare behandling.
På videoklippet av läkare om drogen Prostamol Uno:

Prostamol uno: bruksanvisningar

struktur

Varje kapsel innehåller 320 mg av extraktet från Serenoa repens-växten (9-11: 1). Extraktionsmedel: Etanol 96%.

succinylerad gelatin, glycerin, renat vatten, färgämnen: titandioxid (E 171), svart järnoxid (E 172), koschenillrött A, och en 80% (E 124).

beskrivning

Farmakologisk aktivitet

Prostamol uno är en örtberedning för behandling av prostata sjukdomar (urologiskt medel).

ATX-kod: G04CX02, ANVÄNDAR FÖR BEHANDLING AV HYPERTROPHY OF PROSTATE; Serenoa repens

Indikationer för användning

Klassificering av godartad prostatahyperplasi i etapper:

- långvarig eller intermittent urinering

- försvagat urinflöde

- frekvent urinering (speciellt på natten)

- slutföra tömningen av blåsan.

kvarvarande urinstadiet

- ytterligare svårigheter med urinering

- ofullständig tömning av blåsan, kvarvarande urin efter urinering i blåsan

- känsla av ofullständig urinering.

Följande symptom kan uppstå om du lider av godartad prostatahyperplasi:

• Behovet av frekventare urinering, särskilt på natten

• svagt eller intermittent urinflöde

• känsla av ofullständig tömning av blåsan

Smärta vid urinering

• Överträdelser i sexuellt liv.

De flesta av dessa symptom orsakas av en smalning av urinröret på grund av utvidgningen av prostata.

Extrakt av Serenoa repens växt förhindrar ytterligare tillväxt av prostatavävnad, reducerar blåstrycket, urin flödet ökar, har anti-inflammatoriska egenskaper och därigenom förbättra urinering och förbättra patientens tillstånd.

prostata ökning beror huvudsakligen på ökad bildning av androgen dihydrotestosteron (DHT), som binder till cytosol-receptom orsakar tillväxt av prostatavävnad. Resultaten av in vitro-experiment indikerar att anläggningen Serenoa repens-extrakt har antiandrogen verkan genom att blockera bindningen av DHT till dess receptorer och därigenom hämma aktiviteten av enzymet 5-alfa-reduktas, som omvandlar testosteron till DHT.

Verkan av extraktet från växten Serenoa repens är antagligen också baserat på flera andra mekanismer:

• inhibering av prostata epithelial proliferation

• Inhibering av prolactinreceptorbindning och störning av signalöverföringsprocesser

• Effekten av avslappning av släta muskler

• antiinflammatorisk effekt på grund av inhibering av 5-lipoxygenas, cyklooxygenas och inhibering av aktiviteten hos inflammatoriska mediatorer.

Extraktet av Serenoa repens absorberas snabbt. Efter oral administration uppnås toppkoncentrationen i plasman efter ca 1,5 timmar.

Vid försök på djur observerades inte fenomen, såväl med ett enda intag av en stor mängd som med ett långsiktigt intag av substansförgiftning. Prekliniska studier av teratogenicitet, fertilitet, mutagenicitet och carcinogenicitet gav inga signifikanta resultat.

Kontra

om du har överkänslighet mot växten Serenoa repens, färgen på cochineal red A (E 124) eller till andra komponenter i Prostamol uno.

Dosering och administrering

Den vanliga dosen är:

Dagligen 1 kapsel Prostamol uno på samma tid på dagen. Capsule sväljas efter att ha ätit, utan att tugga och tvätta med tillräcklig mängd vätska.

Varaktigheten av ansökan beror på sjukdoms typ, svårighetsgrad och kondition och är inte begränsad i tiden. Rådfråga din läkare om detta.

Godartad prostatahyperplasi är en långvarig kronisk sjukdom. Således bör Prostamol uno tas kontinuerligt under lång tid. För framgångsrik behandling är särskilt viktigt regelbundet dagligt intag. Relief of suffering bör inte förväntas omedelbart, men först efter cirka sex veckor. Den fulla effekten kan uppnås inte tidigare än i tre månader. Varaktigheten av att ta Prostamol uno är inte begränsad i tid och läkemedlet kan tas utan rädsla under en längre tid.

Om det inte finns någon förbättring eller omvänt, det förvärras, så behöver du en läkares samråd.

Om du tog mer Prostamol® uno än vad du borde ha

Fall av överdosering av Prostamol uno har hittills inte rapporterats.

Om du har glömt att ta Prostamol® uno

Ta inte en dubbel dos av Prostamol uno för att kompensera för en missad tid.

Om du avbröt användningen av Prostamol® uno

Kanske återupptagandet av klagomål.

Om du har ytterligare frågor om hur du använder den här produkten, kontakta din läkare eller apotekspersonal.

Bieffekt

I sällsynta fall kan det finnas klagomål från magen.

Krashenie cochineal röd kan orsaka allergiska reaktioner.

Om några av de biverkningar som nämns ovan ger dig stor oro, eller om du märker några biverkningar som inte anges i denna ansökningsinformation, rapportera dem till din läkare eller apotekspersonal. Prostamol® uno minskar inte styrkan och påverkar inte sexuell funktion.

Interaktion med andra droger

Applikationsfunktioner

försiktighetsåtgärder

Prostamol uno påverkar inte förmågan att köra fordon och behålla maskiner.

Typ av problem

Originalförpackningar innehållande 15, 30, 60, 120, 180, 200 kapslar. Paket av alla storlekar är kommersiellt tillgängliga.

Förvaringsförhållanden

Förvara läkemedlet utom räckhåll för barn!

Prostamol Uno: bruksanvisningar

Läkemedlet Prostamol Uno avser läkemedel som innehåller komponenter av vegetabiliskt ursprung. Det används för att behandla adenom (godartad prostatahyperplasi) hos män.

Utformningsform och sammansättning

Läkemedlet Prostamol Uno är tillgängligt i form av en kapsel för oral administrering. De har ett ogenomskinligt tätt tvåfärg röd-svart skal. Inuti är en brun vätska, som har en grön nyans, den har en karakteristisk lukt. Den aktiva beståndsdelen som har terapeutisk effekt är extraktet från palmerna av Sabal-sprit, dess innehåll i en kapsel är 320 mg. Det inkluderar även hjälpanslutningar, som inkluderar:

 • Titandioxid.
 • Svart järnoxid.
 • Gelatin är succinylerad.
 • Renat vatten.
 • Glycerol.
 • Ponce färgämne 4R.

Kapslar Prostamol Uno förpackade i en blister för 15 stycken. En kartongförpackning innehåller 1, 2 eller 4 blåsor samt instruktioner för användning av läkemedlet.

Farmakodynamik och farmakokinetik

De huvudsakliga aktiva ingrediens kapslar Prostamol Uno har antiandrogen, antiinflammatorisk och vasoprotective farmakologisk effekt, och därigenom minska svårighetsgraden av de manifestationer av BPH. Verkningsmekanismen är att inhibera syntesen av enzymet 5-alfa-reduktas, som katalyserar reaktionen av dihydrotestosteron produktionen. Reducerande dihydrotestosteron koncentration leder till en minskning av proteinsyntes av föreningarna (förening tränger in i kärnan och verkar på de receptorer som är ansvariga för intensiteten av metaboliska processer inom prostataceller) i prostatavävnad. Sabal palm fruktextrakt minskar koncentrationen av prostaglandiner som är ansvariga för den inflammatoriska responsen i vävnader på grund av reducerad svårighetsgrad av inflammation och spasm av glatt muskulatur av urinröret (uretra) såsom godartad hyperplasi.

Det finns inga tillförlitliga uppgifter om absorption, fördelning i vävnader, ämnesomsättning, samt utsöndring av läkemedelskomponenterna.

Indikationer för användning

Den huvudsakliga medicinska indikationen för användning av Prostamol Uno-kapslar är en funktionell störning i prostata på grund av godartad hyperplasi av kursens 1: a och 2: e etapp. Dessutom är det läkemedel som används för att minska svårighetsgraden av en inflammatorisk reaktion och fenomenen av dysuri (smärtsam urinering) med kronisk inflammation i prostatan, som är en följd av exponering för olika skäl.

Kontraindikationer för användning

Den enda absoluta kontraindikationen för användningen av läkemedlet är den individuella intoleransen hos någon av komponenterna.

Dosering och administreringssätt

Kapslar Prostamol Uno tas internt på samma tid av dagen efter måltiden. De tuggas inte och tvättas med tillräcklig mängd vätska. Den genomsnittliga terapeutiska dosen är 1 kapsel (320 mg) per dag. Behandlingstiden doktorn bestämmer individuellt beroende på indikationerna för användning och svårighetsgraden av den patologiska processen.

Bieffekt

I allmänhet tolereras detta läkemedel väl. Ibland är det möjligt att utveckla en allergisk reaktion (hudutslag, klåda, nässelfeber i form av brännskador), buksmärtor och illamående. Vid tecken på biverkningar bör du konsultera en läkare som bestämmer möjligheten för ytterligare användning av läkemedlet.

Särskilda instruktioner

Innan du börjar ta drogen bör du noga läsa instruktionerna till den. Man bör komma ihåg att användningen av läkemedlet kan minska svårighetsgraden av kliniska manifestationer av prostata adenom, medan organet inte minskar i storlek. Den uppenbara signifikanta interaktionen mellan läkemedlets aktiva substans och läkemedel från andra farmakologiska grupper är inte fastställd. Data om effekten av läkemedlets aktiva substans på frekvensen av psykomotoriska reaktioner, samt förmågan att koncentrera uppmärksamhet där. Kapslar dispenseras i apoteksnätverket som ett läkemedel mot disken.

Överdriven terapeutisk dos

För närvarande har fall av överdosering med Prostamol Uno kapslar inte registrerats.

Prostamol Uno-analoger

Liksom den aktiva substansen och klinisk och terapeutisk effekt för Prostamol Uno kapslar är Prostagut, Prostaplant, Permixon.

Villkor för lagring

Hållbarhet för Prostamol Uno kapslar är 3 år från tillverkningsdatum. Förberedelsen bör förvaras i originalförpackningen, skyddad mot ljus och otillgänglig för barn vid en lufttemperatur som inte överstiger + 25 ° C.

Den genomsnittliga kostnaden för Prostamol Uno kapslar i Moskva apotek beror på deras kvantitet i förpackningen:

 • 30 kapslar - 697-723 rubel.
 • 60 kapslar - 1245-1277 rubel.

Regler för användning av Prostamol Uno och återkoppling om dess effektivitet

Prostamols huvudfunktion är normaliseringen av urinprocessen och förebyggande av prostataförstoring. Detta läkemedel har ett brett spektrum av åtgärder och kan användas för att behandla andra sjukdomar i det genitourära systemet.

Läkemedlet tolereras enkelt av nästan alla patienter, det är väl förenligt med andra droger, även vid långvarig användning orsakar inte biverkningar och missbruk. Allt detta gör att Prostamol är ett lämpligt sätt att förbättra livskvaliteten hos patienter med prostata adenom.

Hur korrekt tar Prostamol Uno till män och hur lång tid kvarstår behandlingen? Den största effekten av läkemedlet uppnås vid kursanvändning, och ju tidigare det börjar ta det, blir resultatet av behandlingen bättre. Och behandlingsförloppet kan vara mycket lång och nå flera månader. Den exakta dosen och varaktigheten av behandlingen bestäms av läkaren.

Kemisk sammansättning

Prostamol används för prostata adenom. Adenom är en godartad proliferation av prostatavävnad.

Hälsosam (vänster) och prostata adenom (höger)

Större storlek, blockerar prostata i urinröret. Urinering i detta fall är väsentligt hämmad: urinen strömmar trögt och intermittent, för att tömma blåsan patienten måste pressa pressens muskler. Behandlingskurs Prostamol Uno är ordinerad för de första två etapperna av prostata adenom.

Preparatets struktur

Sammansättningen av Prostamol innehåller inte skadliga kemikalier. Den viktigaste aktiva substansen i denna produkt är ett alkoholextrakt av palmfrukter som kryper.

Kompositionen av beredningen har följande egenskaper:

 • antiandrogen;
 • antidizuricescoe;
 • anti-inflammatorisk.

Tillväxten av prostata främjas av hormonet dihydrotestosteron. Det bildas av testosteron under påverkan av enzymet 5-alfa-reduktas.

Den aktiva substansen i form av ett extrakt av palmfruktkrypning bryter mot processen att omvandla testosteron till dihydrotestosteron. Detta leder till en minskning av proteinproduktionen. Tabletter har en deprimerande effekt på aromatas - ett enzym som främjar utvecklingen av prostata adenom. Som en följd av dessa processer i behandlingen med prostagamol stoppas prostata tillväxten.

Sammansättningen av palmfrukter krypande inkluderar:

 • fytosteroler;
 • fetter;
 • tanniner;
 • karotenoider;
 • enzymer.

Biologiskt aktiva komponenter i produkten ökar tonen i det manliga reproduktionssystemet, reducerar inflammatorisk process och svullnad i prostata.

Angivanden för antagning

Prostamol används framgångsrikt för komplex behandling av ett antal sjukdomar:

 • godartad prostatahyperplasi;
 • störningar i urinering som härrör från hyperplasi av prostata.

Vid mottagande av en produkt observeras:

 • nedbromsningen av de förfaranden enligt vilka prolactinhormonreceptorn binder;
 • saktar proliferationen av prostataepitelet;
 • inhibering av frisättningen av arakidonsyra;
 • minskning av urineringens frekvens
 • reduktion i syntesen av prostaglandiner, vilket bidrar till förändringar i tonen i nedre delen av urinvägarna.

Så här applicerar du Prostamol Uno?

Prostatit är rädd för denna agent, som eld!

Du behöver bara ansöka.

Prostatit har en artful egenskap att gå in i en kronisk form. Symptom på sjukdomen kan blekna, medan den passerar in i ett asymptomatiskt stadium. Hur man tar Prostamol Uno för kronisk prostatit?

Läkemedel för behandling av prostatit gäller långa kurser. Den första kursen är en månad, då är det en paus.

Kapslar Prostamol Uno

Vidare utser eller utser urologen en upprepad behandling. Efter två behandlingskurser förlorar 50% av patienterna med prostatit helt symtomen på sjukdomen och normaliserar det genitourinära systemet.

Efter symptomförsvinnandet är det nödvändigt att undersökas regelbundet av en läkare under lång tid. Med långvarig användning av läkemedlet finns ingen förändring i lever, njurar och hjärta, så det är lämpligt för långvarig användning.

dos

Med en lång behandling behandlas Prostamol inte mer än en gång om dagen.

Läkemedlet utfärdas i form av kapslar, de tas med en stor mängd vatten för att undvika skador på väggarna i magen.

Doseringen Prostamol Uno bestämmes av en läkare, det varierar från 160 till 320 mg per dag beroende på reaktionsproduktkomponenterna.

kostnaden för

Priset på produkten beror på antalet kapslar i förpackningen:

 • Priset på packning av 30 kapslar 320 mg varierar från 590 till 760 rubel;
 • Kostnaden för packning av 60 kapslar 320 mg varierar i området 1000-1200 rubel.

Vad är bättre: Prostamol, Prostaplant eller Gentos

Alla dessa medel lovar att normalisera urinering hos män. Vad är då skillnaden mellan dem?

Gentos är bara en biologiskt aktiv tillsats till mat. Dess effektivitet har inte testats i kliniska miljöer. Prostamol är ett verkligt läkemedel som har testats på urologiska kliniker.

Prostaplant är en komplett analog av Prostamol. I dess sammansättning finns ett extrakt av en rott av en nässla som är dioecious. Verkningsmekanismen och effekten av administrationen (normalisering av urinering, minskning av prostatakörtelns ödem) är samma som i Prostamol. Nettle extrakt stärker handlingen av palmens huvudsakliga extrakt.

Kontraindikationer för användning

De viktigaste kontraindikationerna reduceras till överkänslighet och individuell intolerans av läkemedelskomponenterna. Du kan börja ta drogen först efter att ha hört en läkare.

Vissa patienter noterade:

 • halsbränna;
 • smärta i buken
 • illamående.

För att undvika att dessa symptom uppträder, tvättas medicinen med mycket vatten.

Drick några drycker, mjölk och te rekommenderas inte. Med individuell intolerans av komponenterna är klåda, svullnad och hudutslag möjliga.

Feedback om antagning

Några patienter, efter en månad att ta medicinen, kände en signifikant förbättring i sitt tillstånd, vilket var en minskning av smärta vid urinering.

Det finns patienter som noterar och positiva skift, förbättring av styrkan. Bland de till vilka läkemedlet inte hjälpte, hade de flesta patienterna en försummad form av prostatit.

Hos vissa patienter som tog Prostamol fanns det fall av allergi mot läkemedlet och sänkning av blodtrycket.

Resultat av kliniska prövningar

Hos patienter som tagit Prostamol, enligt studien, förbättrades kvaliteten på urinering med 60%, frekvensen av önskningar minskade med sex gånger. Alla patienter förlorade känslan av ofullständig tömning av blåsan, medeltalet av kvarvarande urin minskade med 70%.

Relaterade videoklipp

Kort beskrivning av läkemedlet och rekommendationer om hur man dricker Prostamol Uno i prostata adenom:

Så är Prostamol ett effektivt läkemedel som hjälper till att bli av med symptomen på prostata adenom. Dessutom bota det inte hyperplasi i prostatakörteln, men minskar intensiteten av smärtsamma känslor och normaliserar urinprocessen hos patienter. Den uttryckta positiva effekten vid mottagande av en beredning uppnås vid användning av en beredning i ett komplex med andra medicinska produkter.

Produkten är kontraindicerad för individuell intolerans mot extraktet av palmkrypningen. I vissa fall hade patienter avvikelser i matsmältningssystemet. Ta läkemedlet strikt enligt läkarens recept.

 • Eliminerar orsakerna till cirkulationsstörningar
 • Försvinner försiktigt inflammation inom 10 minuter efter att ha tagits