Huvud
Förebyggande

Sbiten honung från akut och kronisk prostatit hos män

En av de bästa naturläkemedel som används för behandling av prostatit, har sedan antiken betraktats som honung sbiten. Förutom att detta läkemedel är effektivt är det också helt säkert. Tack vare sin unika och naturliga komposition, ger den inte den minsta skadan för en mans kropp.

Sbiten - ursprungligen slavisk drink, bestående av honung, vatten, medicinalväxter och kryddor. Det första omnämnandet av infusion registrerades i gamla ryska brev från 1128. Läkemedlet heter det på grund av sättet att förbereda, där i olika behållare krävdes växterna och honungen först och sedan kombinerades och blandades med vatten. Enligt konsistensen är honung sbiten en tjock flerkomponentvätska.

Sbitene honung kan köpas på apoteket i färdig form, och du kan laga helt självständigt.

Användbara egenskaper hos sbinth

Denna folkmedicin har följande användbara egenskaper:

 • antiinflammatoriska;
 • uppvärmningen;
 • tonic;
 • antiviralt;
 • tonic;
 • immunmodulerande;
 • antifungal.

Honung Sbiten hjälper:

 • eliminering av inflammatorisk process och blockering av dess förvärring
 • minimering av smärta vid urinering
 • normalisering av urinering
 • normalisering av centrala nervsystemet;
 • återställande av erektil funktion
 • normalisering av det kardiovaskulära systemets funktion
 • förbättring av matsmältningsorganet;
 • öka kroppens skyddande egenskaper.

Sammansättning av sbinth

 1. Den viktigaste grundläggande ingrediensen i receptet av honungsbitbitnia för behandling av prostatit är naturlig honung, vars användning är obestridlig. Den är så rik på alla slags vitaminer, aminosyror och spårämnen som knappast kan jämföras med någon annan naturlig substans.
 2. I överflöd är vitaminerna i sbitene extremt olika. Till exempel E, A, C, PP, B och många andra. De har en återställande effekt på hela organismen och speciellt på maskulin hälsa.
 3. För att det genitourära systemet ska fungera, behöver en man zink, som också är närvarande i honungsbitan. Den innehåller jod och brom, svavel och mangan, kalcium, samt magnesium, fluor och mycket mer.
 4. På grund av den unika sammansättningen av örter sbiten kan ta bort de inflammatoriska processer, och har även antibakteriella egenskaper, vilket är mycket viktigt att ta hänsyn till en integrerad strategi för behandling av prostatit.
 5. Undervärdera rollen som en mängd kryddor, kryddor och kryddor, som ingår i den ursprungliga kompositionen av honungsbitan, inte heller värt det. De kommer framgångsrikt i kontakt med ämnen från honung, medicinska örter och påskynda metaboliska processer, förbättra återhämtningsgraden för skadade vävnader.
 6. Sbiten honung är också mycket välsmakande och med de behov den kan tillämpas som en förebyggande åtgärd för att inflammation i prostatan symtom som du aldrig har upplevt.

Matlagning recept

Det finns många recept för tillagning av infusion. De är alla lika. Bland de mest populära recept fällde inkluderar: klassisk (samt med tillsats av jäst), kryddig, äpple, vit, mynta, med citron och alkohol.

Klassiskt recept

Det bör reserveras honung - 500 g kryddblandning bestående av kryddnejlika, kanel, kardemumma och svartpeppar - 10 g vatten - 1,5 l, örter - mynta, oregano, salvia, johannesört - 80 g.

Först kokas honung i vatten, tills en del av vätskan avdunstar. I en separat behållare måste du brygga örter och kryddor.

Efter kokning ska buljongen infuseras i ungefär en kvart i timmen. Infusionen måste filtreras. Därefter blandas två vätskor och värms något.

Recept med jäst

För att förbereda honung sbitnya prostatit jäst måste ta May honung - 100 g torrjäst - några matskedar vatten - fyra liter, ingefära - tredje tesked muskot - kvarts tesked kanel - halv tesked, mynta - halv av en tesked.

Alla ingredienser måste sättas ihop och läggas i 15 timmar på en mörk plats. Sedan placeras medlet i två dagar i kylan och filtreras sedan.

Recept av honung sbiten med mint och citron

För att göra produkten måste du beställa följande komponenter:

 • honung - 100 gram;
 • vatten - 0,5 liter;
 • kryddnejlika - 2 st.
 • mint - 0,5 tesked;
 • citron - krossad kant av en halv frukt;
 • kanel - 0,5 stavar;
 • muskotnöt - på knivens spets
 • ingefära - en tredjedel av en tesked.

Först måste du koka vatten och tillsätt sedan alla ingredienser till den. Införa kompositionen i en timme.

Recept för kryddig honung sbiten

Att producera drycken 200 gram som behövs blomma honung, fjärdedel matsked muskot, 100 ml sirap, humle koner 4, per liter vatten, en pinne av kanel, tre bitar av kryddnejlika, kardemumma och kryddpeppar. Alla komponenter, förutom honung, måste blandas och kokas. Därefter kokas produkten med låg värme i cirka sju minuter. När massan har svalnat något, tillsätt honung och blanda den tills den är helt upplöst.

Sbiten med humle

Sbiten honung med humle gör dig själv kommer inte vara svårt. Denna dryck kallas vit. Det är nödvändigt att blanda en liter honung med 20 g humle, fyra liter vatten och en kanelpinne. Koka drycken på låg värme, i tre timmar. Därefter måste agenten avkylas och filtreras.

Ett recept med äpplen

Inte mindre användbar och effektiv sbiten med tillsats av äpplen. Receptet på honung sbiten med äpplen är som följer. För tillverkning av de verktyg du behöver för att förbereda i förväg hur mycket av torkad mynta i två teskedar vatten - 6 glas, fem skedar honung, två äpplen, fyra klyftor, varav två kanelstänger och lite ingefära.

Först blandas de krossade äpplen tillsammans med skalen med kryddor och vatten. Kompositionen måste kokas och koka sedan på låg värme i en kvart i timmen. Därefter måste du lägga till honung i en lättkyld vätska. Läkemedlet ska stå i en halvtimme.

Sbiten alkoholisk

Alkoholhaltig sbiten är lämplig för personer som gillar starka drycker. Gör dig själv en honung alkoholisk sbiten är inte svårt. I värmd vin (1 liter) tillsätt honung - 150 g, en nypa kanel och nötkött, och två kryddnejlika. Kompositionen bör värmas väl, men inte kokas.

Det är inte svårt att göra honung sbiten själv. Det viktigaste att observera alla doser och proportioner. Det är lika viktigt att de produkter som används för att tillverka infusion, särskilt honung, är kvalitets- och naturliga. En annan viktig punkt - honung sbiten innebär användningen av inte vanligt kranvatten eller renat, men tillskott eller källvatten.

Hur man tar indikationer och kontraindikationer

Dosering och användningsfrekvensen för drycken beror på beredningsförfarandet och användningen av användbar medicin.

Sbiten, kokad enligt ett klassiskt recept, rekommenderas att användas på tom mage och innan du lägger dig. Den beredda produkten, ca 50 ml, måste kombineras med vatten. Du kan använda medicinen i sin rena form. Varaktigheten av den terapeutiska kursen är en och en halv månad. Sedan följer en tvåveckorsavbrott och en upprepning av kursen.

När det gäller honung sbiten med jäst, ska drycken vara en kvart kopp, på tom mage eller före sänggåendet. Om så önskas kan du späda ut produkten med vatten. Varaktigheten av den terapeutiska kursen är en och en halv till två månader.

Apple sbiten rekommenderade att konsumera 200 ml två gånger om dagen. Lösningen kan också tas för profylaktiska ändamål.

Alkoholhaltig dryck ska vara full i 100 ml innan du lägger dig. Varaktigheten av behandlingskursen är två månader.

När det gäller mint, kryddig och vit sbitny, då tas dessa drycker i 200 ml två gånger om dagen.

Alla typer av drycker är ofarliga. Men närvaron av människor med individuell intolerans, liksom sjukdomar i lungor och mag-tarmkanalen, rekommenderas inte för behandling av inflammation i prostatan sbiten.

Annars kommer drickan att ge exceptionella fördelar. Det kommer att bidra till att eliminera inflammatorisk process, smärta och nedskärningar vid urinering, liksom vid eliminering av sjukdomen.

Honung sbiten: ett recept för prostatit, hur man lagar mat

Lär dig hur man gör honung sbiten från prostatit: du kan köpa den på apoteket, men om du vet hur man lagar mat, varför ska jag betala för mycket? FupiDay.com kommer att berätta för dig ett enkelt recept för att förbereda honung sbinth hemma, ge råd om vad som ingår i folkmordet och hur man använder det.

 • Snabbnavigering på artikeln:
 • pris
 • receptet
 • Vad ingår i
 • beredning
 • Instruktioner för användning
 • recensioner
 • kommentarer

Sbiten honung är en söt, trevlig dryck som är förberedd enligt ett speciellt recept av folkläkare. Särskilt användbart är honungssiten för män, förutom för bin innehåller honung örter och substanser, som är medicinska för prostatakörteln. Därför kallas det ett sbiten folk från prostatit. Produkten innehåller ingredienser som individuellt eller som en del av andra medicinska dekokationer och blandningar användes av folkläkare för att behandla prostatit. Om mästaren regelbundet kockar läkning sbiten och lägger den till sin mans dryck, kommer hon att bevara sin människas hälsa och styrka i många år.

Sbiten honung från prostatit

Healing kvaliteter av honung är kända sedan antiken. Det har en skadlig effekt på den patogena mikrofloran. I honung innehåller folsyra, socker, vitaminer. De medicinska egenskaperna hos honung ger ett överflöd av järn, magnesium, kalium och kalcium, natrium, fosfor och svavel. Dessa spårämnen är involverade i människokroppens liv, tillsammans förbättrar de produktens antibiotiska egenskaper.

Sbiten honung hjälper verkligen till att bli av med sjukdomen eller leda till eftergift. Det beror helt på arten av inflammationen. Dryck kan rekommenderas som ett medel för att förebygga och stärka maskulin hälsa.

Sbitene honung kompletterar effektivt behandlingen med en läkare, eftersom den har en massa nytta. Men du kan inte ersätta denna drinkobservation från en specialist och läkemedelsterapi.

 • Minskar svullnad, lindrar utmattning, nervositet.
 • Ta bort smärta i bäckenet.
 • Förbättrar funktionen av urinering.
 • Stärker immuniteten.
 • Ökad sexuell aktivitet

Som en del av sbitna finns dioecious nässlor, ivan te och kamille. Om du lagar sbiten själv kan du lägga till mint, oregano, timjan eller salvia, andra växter.

Pris (köp i apotek)

Sbiten honung kan köpas på apotek eller köpas från en webbutik. Den sbiten som erbjuds i apotek eller onlinebutiker är förberedd i ett kloster, när det är kokt används heligt vatten.

Ritualen av förberedelse är också helgad. Det är bara viktigt att se till att läkningstiden inte är försenad. Priset varierar från 1300 rubel till 2,5 tusen rubel.

Hur man lagar mat (recept)

Receptet för att förbereda honungsvin från prostatit är enkelt och består av tillgängliga komponenter. För att göra en bra och användbar sbiten hemma bör honung endast tas från betrodda säljare.

Det kan vara lime, bovete honung eller samlas i fältväxter. Det finns ingen skillnad. Det viktigaste är att det var riktigt. För att förbereda sbitney enligt ett populärt recept behöver du 100 gram honung.

Sammansättning av sbinth

Innehållet i växtkomponenter kan variera. Det är viktigt att örterna innehåller ämnen som är användbara vid behandling av prostatit. Från den föreslagna listan kan du bilda en örtsamling med 3-4 örter.

Basil (Reich) har en antimikrobiell effekt, lugnar och ökar samtidigt styrkan. I Kaukasus säger de: Vem ryser, han lever länge.

Verbena är en örtroceress. Lindrar inflammation, hjälper till med förkylning. Hjälper till att stärka sexuell lust och sexuell styrka. Verben i de gamla tiderna användes för kärlekstroll

Mynt - ger en mild myt smak, lugnar nervsystemet och lindrar inflammation;

Kamille har en bakteriedödande effekt, lindrar inflammation, hjälper till att lugna sig och somna.

Oregano, förutom att ha en trevlig arom, läggs till urologiska läkemedel som ett diuretikum.

Ivan te eller spray. Dekoktioner av Cyprian i Ryssland har länge druckit istället för te. I gräset finns fytohormoner - ämnen som liknar deras egenskaper hos humana hormoner, så kiprei aktiverar metabolismen, används vid behandling av manliga och kvinnliga sjukdomar.

St John's Wort - ger också drycken en trevlig smak och arom. Sedan antiken är känd för sina medicinska egenskaper. St John's wort dödar patogener och stärker immuniteten.

Nässla är mer allmänt känt som en hemostatisk. Men det här är också ett lagerhus av vitaminer.

Örter var kokta, nu är det kryddigt. Äppel och kanel läggs till sbiten. Gingerolen som finns i ingefära har antiinflammatoriska och anti-cancerframkallande egenskaper. Kanel har antimikrobiell och sexstimulerande verkan. Från kryddorna läggs också riven muskot och kardemumma.

Hur man lagar en läkning sbiten Receptet på matlagning

För att få mest sbiten honung från prostatit, förbered 1 liter vatten. Vatten ska tas väl, eller filtreras och låt det lösa sig.
För att förbereda en helande dryck behöver du 2 krukor. En - en halv till två eller två liter, den andra mindre. I den som är mindre kommer du att brygga örtsamlingen.

Om plantorna torkas i bunkar, ta två eller tre kvistar av varje växt, om hackad, sedan en matsked av samlingen. Lägg sedan till en nypa krydda. Fyll i innehållet 1-1.5 med ett glas vatten och koka. Koka i 5 minuter. Inte mer. Det är bättre att linda en kastrull och låt buljongen brygga.

Under tiden förbereda en honung avkok. När du värmer en kastrull med honungslösning, se till att den inte kokar. Ta bort det resulterande skummet med en kniv. I vissa recept rekommendera en kokkärl med en honungslösning koka. Men detta dödar de flesta av de fördelaktiga egenskaperna hos honung. För att säkerställa att alla mikrober och bakterier dödas i vatten, är 80oC tillräckligt. De användbara egenskaperna hos honung kommer att bevaras.

Ta bort grytan från värmen och låt den svalna till 35-40 grader. Lägg i det 5 gram av någon jäst och en ansträngd bouillon av örter och kryddor, som för denna gång lyckades infilera. Täck kokkärlet med en handduk och lägg på en varm plats i 12 timmar. Efter denna tid kan drycken hällas i flaskor och placeras i kylskåpet.

Hur tar man läkning sbiten?

Sbiten är koncentrerad, med en rik smak. En matsked av detta läkemedel bör läggas till ett glas varmt kokt vatten eller te. Med det kan du laga en lättlut, som kommer att dekorera mötet med vänner.

En flaska vin kommer att kräva 100 gram sbinth. Endast för att förbereda sådan tinktur är det nödvändigt i förväg, ungefär dagen före mottagandet. En liten glas-annan sådan tinktur kommer att förbättra aptiten, och kommer att muntra upp.

Honung sbiten från prostatit: matlagning recept

Inflammation av prostatakörteln är en smittsam sjukdom som bara uppträder hos män. Med snabb tillgång till läkare behandlas sjukdomen ganska framgångsrikt. Det är värt att klargöra att traditionella metoder för behandling och folkmedicin används för att bli av med patologi. Kategorin av den senare inkluderar honung sbiten från prostatit.

Observera att detta är ett ganska effektivt verktyg från naturliga ingredienser, men effektiviteten av denna behandlingsmetod är ofta ifrågasatt på Internetfora. Låt oss överväga behandlingen av prostatit med honungsbitbitnem från alla håll, och vi kommer att försöka ta reda på hur effektiv denna metod är.

Sammansättning och indikationer för användning

Observera bara att denna dryck användes i stor utsträckning av våra förfäder (först nämnda i annalerna på 1200-talet), och är fortfarande kokta enligt gamla recept. Bikakekompositionen innefattar följande komponenter:

 • Honung är en naturlig bi.
 • Insamling av medicinska örter (oregano, mint, Ivan-te och andra).
 • Kryddor.
 • Sugar.
 • Vatten.

Tack vare en sådan komponent är drycken rik på grupper av vitaminer A, B, C D, E, PP, makronäringsämnen och användbara syror. Observera att detta verktyg rekommenderas att ta som en profylax eller manifestation av de första symtomen på sjukdomen. Dessa inkluderar:

 • Regelbunden smärta i ljummen, ibland ge upp i anusen.
 • Problem med urinering: Vanliga önskningar i avsaknad av en känsla av lättnad, brinnande i den urogenitala kanalen.
 • Minskning av sexuell aktivitet, åtföljd av erektionsstörning.

Observera att med kronisk prostatit används drycken endast i kombination med andra läkemedel.

Metoder för behandling

Hur tar man det? Rådgör med din läkare för eventuella kontraindikationer. Drycken består av naturliga ingredienser, så individuell intolerans av enskilda komponenter är möjlig. Dessutom ingår sockersammansättningen, så sbiten rekommenderas inte för personer med diabetes.

Rekommenderad dosering: 2 gånger om dagen, på tom mage en matsked. Observera att kompositionen av prostatit inte används i ren form: före användning späds ovanstående mängd honung sbiten med varmt vatten (kokt). I avsaknad av komplikationer är behandlingsförloppet 4 veckor. Den positiva dynamiken inkluderar:

 • Smärtlindring och obehag i ljumskområdet.
 • Återställande av genitourinary systemets funktioner.
 • Reduktion av tumör.
 • Antibakteriell effekt som förhindrar sjukdomsutväxten i kronisk form.

Myt eller Verklighet

Observera att honungsdrinken från prostatisk inflammation kan tillverkas själv eller köpas i färdig form. Det är det senare alternativet som orsakar mycket kontroverser på Internet. Vissa tror att detta är en uppriktig skilsmässa, och en honungsdrink från prostatit, köpt i färdig form, är ett annat sätt att locka pengar.

För att ta reda på sanningen, den eller en skilsmässa är det omöjligt: ​​kliniska tester användes aldrig.

Men många urologer kräver ofta att patienter tar sbiten tillsammans med traditionella läkemedel.

Detta tyder på att kompositionen är allmänt känd inom medicinska kretsar och det finns ingen negativ dynamik vid antagning.

Det är värt att notera att denna "honungskarm" för män mot prostatit inte ingår i listan över officiella läkemedel. Detta faktum orsakar vanligtvis en nöjd smirk bland skeptikerna. Biodlingsprodukter har emellertid länge använts framgångsrikt för behandling av olika sjukdomar, och denna funktion kan inte kasseras heller.

Slutsatsen från detta kan göras följande: I den komplexa behandlingen kommer avkoket att vara användbart för behandling av prostatit. Men överväga detta verktyg en panacea är inte värt det.

Hemgjorda recept

Om du inte litar på säljare, varför inte använda receptet för att göra sbiten, och inte göra läkemedlet själv? Lyckligtvis finns det många sätt att tillverka denna folkmedicin. Tänk på de mest populära recepten, hur man förbereder denna botemedel mot prostatit.

Med en citron. För att göra detta verktyg behöver du dessa komponenter:

 • Naturlig honung - 100 gr.
 • Citron är ½ frukt.
 • Mynt (medicinskt) - ½ msk.
 • Gingerrotet (riven) är 1/3 av en sked.
 • Nötknoppar - 2 st.
 • Kanel - ½ pinnar.
 • Muskot - att smaka, inte mer än ¼ sked.
 • Vatten.

I kokande vatten måste du lägga till de angivna ingredienserna. Observera att från citronen pressa saften, slipa zest och lägg till blandningen. Därefter avlägsnas kapaciteten från värmen, täckt med lock och insisterade i en timme.

Vit sbiten. Detta recept av honungsbitbitnia för behandling av prostatit görs så här:

 1. 1 kilo naturlig honung.
 2. 4 liter vatten.
 3. 20 gram humle.
 4. En kanelsticka.

Alla ingredienser läggs till kokande vatten och kokas över låg värme i 2-3 timmar. Filtrera sedan och låt stå. Observera att läkemedlet som framställts med detta recept används kallt.

Svara på frågan: "Berätta för mig det exakta receptet för honungsbit från prostatit," rekommenderar vi att du försöker Moskva receptet. Detta kommer att kräva:

 • Honung och vatten - 200 gram respektive 1 liter.
 • Förpackningen på 150 gram.
 • Kanel - 1 gram.
 • Peppar doftande - 2 gram.
 • Kryddor - för att smaka, kan du lägga till nötkött eller humle.

Patoku och honung läggs till vattnet och kokas. Tillsätt sedan de övriga ingredienserna, ta bort kastrullen från värmen och insistera i 30 minuter.

Som du kan se är det inte så svårt att göra honung sbiten. De givna recepten innehåller endast de tillgängliga komponenterna, så det borde inte finnas några svårigheter. Det är emellertid inte tillräckligt att förbereda ett botemedel: det är nödvändigt att observera den rekommenderade dosen, och förutom detta är folkmedicinen att ta de läkemedel som läkarna ordinerat.

Honung sbiten: recept från prostatit

Bilder från sajten: BeHoneybee.ru

Många män i åldern av tjugofem till kull år klagar på problem med prostata, och helt enkelt - med prostata. Enligt statistiken lider mer än fyrtio procent av den manliga hälften av världens befolkning i allmänhet och i vårt land i synnerhet av denna sjukdom, förvärras den av frekvent och smärtsam urinering samt sexuell dysfunktion.

Men inte alla som känner till problemet uppstår omedelbart till en läkare och använder en mängd traditionell medicin, vilket ger ett utmärkt resultat, särskilt vid komplex behandling. Medics rekommenderar ofta att använda sbiten från prostatit, som kan köpas på apoteket i färdig form, eller du kan laga helt självständigt. Det är en känsla att förstå grundligt, vad är honung sbiten från prostatit, hur man lagar mat och vilken effekt det kommer att ge med ett korrekt och regelbundet intag.

Honung sbiten: ett recept för prostatit är en bestämd fördel

Bilder från sajten: mysekret.ru

Innan du räknar ut hur man gör honung sbiten från prostatit, måste du förstå vad och för vad du ska göra. Det gör det inte ont för att ta reda på vilka typer av användbara egenskaper och egenskaper som finns tillgängliga för denna gamla slaviska dryck, som våra förfäder visste och älskade mycket tidigare än utomlands kaffe eller kinesiskt te kom till oss. Sbiten gjordes av speciella människor som behöll bryggans recept, övergått från far till son, och legender läggs till om dess användbarhet även i våra dagar.

Sbiten människor från prostatit är en medicinsk dryck, gjord på basis av honung, en mängd kryddor och kryddor samt medicinska örter. Våra förfäder använde denna drink i många århundraden, med en trevlig smak och bara en fantastisk arom, för behandling av olika sjukdomar och störningar i genitourinary sfären. Sbiten kan vara absolut alkoholfri och kan innehålla en viss grad, det finns ett stort antal olika recept.

Prostatit är listigt och behandling av det är lång och svårt, och det finns ingen garanti för att det verkligen kommer att ge bra resultat. Det viktigaste här är att inte missa ögonblicket och vid de första tecknen för att se en läkare, eftersom de försummade formerna inte längre leder till någon behandling och det kommer att vara möjligt att lätta symptomen bara lite. Därför är det väldigt viktigt att göra allt i tid och inte fördröja besöket till läkaren som kommer att ge de nödvändiga rekommendationerna och förskriva behandlingen, beroende på organismens individuella egenskaper och sjukdomsförloppet. Sbiten-folk från prostatit, vars sammansättning bestämmer dess användbara egenskaper, visar sig också ofta vara en av de mest effektiva och effektiva medicinerna, även enligt mycket professionella moderna mediciner.

Bilder från sajten: ProstatitMedic.ru

 • Den viktigaste grundläggande ingrediensen i receptet av honungsbitbitnia för behandling av prostatit är naturlig honung, vars användning är obestridlig. Den är så rik på alla slags vitaminer, aminosyror och spårämnen som knappast kan jämföras med någon annan naturlig substans.
 • I överflöd är vitaminerna i sbitene extremt olika, till exempel E, A, C, PP, B och många andra. De har en återställande effekt på hela organismen och speciellt på maskulin hälsa.
 • För att det genitourära systemet ska fungera, behöver en man zink, vilket också finns i honungsbitret från prostatit. Den innehåller jod och brom, svavel och mangan, kalcium, samt magnesium, fluor och många andra saker.
 • På grund av den unika sammansättningen av medicinalväxter kan denna sbiten ta bort inflammatoriska processer och även ha antibakteriella egenskaper, vilket är mycket viktigt att ta hänsyn till i ett integrerat behandlingssätt.

Undervärdera rollen som en mängd kryddor, kryddor och kryddor, som ingår i den ursprungliga kompositionen av honungsbitan, även på nolltid. De kommer framgångsrikt i kontakt med ämnen från honung, medicinska örter och påskynda metaboliska processer, förbättra återhämtningsgraden för skadade vävnader. Sbiten på honung är också extremt gott, och om du behöver det kan du använda den som en förebyggande åtgärd så att symptomen på prostatit du aldrig kände.

Sbiten folk från prostatit: hur man förbereder medicin

Våra avlägsna förfäder hade inte möjlighet att söka till professionella läkare, därför var de behandlade från tidigt tider av människors medel. Efter att ha lärt sig att laga dem själv får du inte bara en hälsotryck, utan också en stor hjälp vid behandling av denna obehagliga sjukdom, vilket så plågar många medlemmar av det starkare könet.

Bilder från sajten: BeHoneybee.ru

En klassisk recept för förebyggande

Recepten för att förbereda honung sbone från prostatit är ganska enkla, eftersom möjliga potenta komponenter (ivan-te, pion, hassel och andra) kan introduceras endast av en riktig expert. Det presenterade receptet är mer lämpat för förebyggande åtgärder, såväl som behandling av sjukdomen vid första skedet. Det rekommenderas att använda drycken och för den huvudsakliga behandlingen av sjukdomen i mild form, när det görs utan komplikationer.

Sammansättning och ingredienser

 • Honung naturlig bi av överlägsen kvalitet (akacia eller bovete) - 8 matskedar.
 • Vattenbrunn eller renad - 1 liter.
 • St John's Wort - 0,5 stråle.
 • Pepparmint - 0,5 stråle.
 • Kanel - 1 tesked eller 2-3 pinnar.
 • Carnation - 4-7 knoppar.
 • Roten av ingefära - 3-5 centimeter.
 • Muskot riven - 0,3 tesked.
 • Kardemumma - 3-6 kapslar.

Metod för framställning

Att ta reda på hur man gör en honungsbit från en prostata enligt receptet ovan är inte alls svårt, speciellt om tidigare minst en gång i ditt liv har du gjort varmt vin för kallt, vilket har blivit populärt för matlagning på tack vinterkvällar. Inte undra på att sbiten kallas ryskt mulledvin, där finns det en rationell spannmål. För att brygga en sådan förebyggande sbit måste du ha två skålar, bäst emaljerade, kan vara gjorda av rostfritt stål, men inte aluminium, en träsked-mixer, samt ett snitt av gasbind för filtrering.

Bilder från sajten: BeHoneybee.ru

 • Ett glas vatten (200 gram) hälls i en mindre behållare och vi kastar där alla utvalda kryddor och medicinalväxter.
 • Brew dem i fem minuter, ta sedan bort från värme, täcka och linda en handduk eller en nappduk.
 • Blanda honung och resterande vatten i en större kastrull. Det måste ske så noggrant som möjligt, annars kommer honungen att brännas till botten, vilket är absolut oacceptabelt.
 • Honung med vattenkvalitet värmer upp över låg värme tills ett rikligt och stabilt skum bildas på ytan, vilket måste avlägsnas med en sked.

Båda föreningar framställs i förväg, har vi att stå i två timmar eller mer, varefter de kan filtrera, kombinera och rör ihop. Det enklaste sättet att göra det så här: Häll buljongen både i en glasflaska med en kapacitet på mer än förberedda läkemedel tätt zakuporte locket och skaka väl, på samma sätt som professionella bartenders med shakers. Det rekommenderas att dricka sätta på ett mörkt ställe och dricka tidigast en dag eller två efter tillagning.

Sbiten från prostatit på jäst

Förutom de eviga och oöverträffade klassiker, blir det lätt att göra själv och sbiten honung från prostatit, som är sammansatt av encelliga svampar, jäst kapabelt till socker och glukos för att göra koldioxid och alkohol. Det finns inget komplicerat i detta recept. Det viktigaste är att välja rätt komposition och sedan korrekt ange läget för att ta medicinen, men mer om detta senare.

Foto från sajten: propotenciyu.ru

Sammansättning och ingredienser

 • Naturlig maj honung är 100 gram.
 • Väl eller renat vatten - 4 liter.
 • Torr bagerisjäst - 2 matskedar utan en stor glida.
 • Muskot riven - 0,25 teskedar.
 • Carnation av 2-3 knoppar.
 • Kanel - 1 pinne eller 0,5 tesked.
 • Grated rot av ingefära - 0,3 tesked.
 • Pepparmynta - 0,5 tesked.
 • Humle - 2-4 lådor.

Metod för framställning

Detta recept kom ner honung från prostatit en stor roll spelas av valet av en unik biprodukter, som det var i maj våren honung ger ovärderliga fördelar för hela kroppen och män hälsa i synnerhet.

Foto från sajten: propotenciyu.ru

 • Honung upplöst i vatten, varefter bit plattan med en lösning sätta på elden, som värmer och högst upp till femtio grader, annars alla fördelar med den kommer att hopplöst förlorade.
 • Vätskan avlägsnas från elden, den kyls ner till trettio grader. Det löser upp jäst, varefter behållaren är täckt och placerad på en varm mörk plats i flera dagar.
 • När jäsningen når en topp måste behållaren släckas igen och bringa graderna till 50-60, och ständigt avlägsna skummet. Då kommer jästen att dö och den mer onödiga fermenteringen upphör.
 • Kompositionen lägger till alla kryddor och kryddor som du har förberett, varefter drycken värms upp i ytterligare tio till femton minuter.
 • Det är bara att ta bort kastrullen från elden, täck den och lägg den på en mörk plats i en timme eller två.

Efter den nödvändiga tiden ska sbiten filtreras och hällas över glasbehållare och lämnas på en mörk plats för en annan dag.

Spicy honung sbiten från prostatit

Det finns ett annat mycket framgångsrikt recept på honungsbitbitnia för behandling av prostatit, vilket inte är svårt att förbereda hemma. Det ger en mycket bra effekt, eliminerar symtomen på sjukdomen nästan helt, det vill säga det underlättar sin kurs, vilket bidrar till snabbare återhämtning.

Bilder från sajten: mysekret.ru

Sammansättning och ingredienser

 • Blommihonung - 200 gram.
 • Vattenbrunn eller renad - 1 liter.
 • Lager (vitt eller svart att välja mellan) - 100 gram.
 • Muskot riven - 0,25 teskedar.
 • Humle - 4-6 knoppar.
 • Kanel - 1-3 pinnar.
 • Kardemumma, kryddnejlika och paprika - 3 korn av varje sort.

Metod för framställning

Foto från sajten: Hard-Mass.Ru

 • Alla komponenter utom honung bör omedelbart blandas i en gryta, helst emaljerad.
 • Skålen sätts på ett litet ljus och blandningen värms upp och kokas.
 • När din framtida sbiten kokar, bör den kokas i ytterligare fem minuter, inte mer, med konstant omrörning.
 • Behållaren avlägsnas från elden och lämnas för kylning.

Bryggens temperatur bör inte vara mer än fyrtio grader, först efter det att honung införs i vätskan och blandar mycket bra tills biprodukten är helt dispergerad. Nu kan den färdiga drycken tappas, täppas tätt och placeras på en mörk plats och tas genom det system som beskrivs i detalj nedan.

Hur man tar honung sbiten från prostatit

Foto från sajten: male-site.ru

Till att börja med måste du förstå en enkel sanning - du kan inte helt förlita dig helt på den mirakulösa helande kraften hos folkets sbit från prostatit. Det är inte nödvändigt att vänta på ett mirakel, det är först och främst nödvändigt att kontakta din närmaste läkare och först efter det är det möjligt att ansöka och icke-traditionella metoder. Endast en läkare kan berätta exakt om du specifikt kan dricka sbiten och i vilka doser gör det och också hjälpa till att ta reda på om du har några kontraindikationer för dess användning.

För att lindra symtomen och inte skada, kan du helt enkelt ta en matsked sbiten och späd den i ett glas varmt vatten. För att dricka sådant vatten är det nödvändigt från mycket morgon på en tom mage, omedelbart efter uppvaknande. Behandlingsförloppet bör vara minst fyra veckor, varefter det är värt att ta en paus. I kombination med antibakteriella läkemedel, en riklig dryck och en strikt diet, kommer folkens sbiten att hjälpa till att bli helt av med obehagliga symptom och återigen leva hela livet.

Honung Sbiten - naturlig behandling och förebyggande av prostatit

Honung sbiten från prostatit, känd som ryskt mulledvin, är nu ett effektivt läkemedel för vissa typer av inflammation. Hans recept är känt över hela världen. Med regelbunden användning av drycken normaliserar det blodflödet, därför med en inflammerad prostata anses den vara en av de "första" assistenterna av traditionell medicin.

Prostatit behandlas med läkemedel, massage, gymnastik, folkmetoder. Män vänder sig inte omedelbart till en urolog, men börjar söka frälsning från "folket". Från många av dem kan du höra recensioner från honung sbitne, vilket eliminerar även svåra symptom på svår inflammation. Det finns unga män som tar folkmedicin för bedrägeri, men det är inte så, eftersom medel från folket kan eliminera många av symptomen på prostatit.

Sammansättning och egenskaper

Det är en rysk drink i gamla Ryssland, gjord av honung och
användbara växter. Honung anses vara en "medic", så honung sbiten från prostatit hade och har förmågan att eliminera även svåra symptom vid akuta inflammatoriska processer.

Fördelarna med en stor dryck - det ökar kroppens försvar,
toner och behandlar framgångsrikt många sjukdomar. Vid kallt väder värmer sbiten kroppen, fyller kroppen med vitaminer, som personen saknar under vintermånaderna. Receptet för dess förberedelse är enkelt, och det finns många typer av drycker, och du kan redan köpa färdig sbenen honung från prostatit.

Honungskyttskompositionen är vatten med honung och kryddor med socker. Vid användning av drycken för medicinska ändamål, tillsätt örter. Vid beredning av ett läkemedel, sådana "produkter" som:

Honungsbi - sammansättningen av denna produkt är mycket hög kvalitet påverkar utbytet av styrka och påkänningsavlastning, positiv effekt på reproduktionsfunktionen och normaliserar prostata arbete förbättra funktionaliteten hos cirkulationssystemet hos bäckenorganen.

vitaminer - Kompositionen innehåller mycket örter och kryddor som innehåller B-vitaminerna, vilket stimulerar leukocyternas skyddande reaktion, vilket hjälper till att återställa inflammatorisk prostatavävnad. Vitaminer från grupp C, främjar förbättringen av vävnadsmikrocirkulationen och grupp E, aktiverar den förbättrade produktionen av prostatajuice.

mineraler i kombination med vitaminer skapa en gynnsam mikroflora i kroppen för antiinflammatoriska effekter i bäckenorganen och prostata vävnader. De viktigaste mineralerna är: magnesium, zink, selen. Magnesium för ånga med kalcium ger gott skydd vid inflammatoriska processer. Selen är en antioxidant, speciellt bra för förkalkningar i prostata eller kroniska tumörer. Även i tinkturen finns mineraler som - fosfor, svavel och koppar.

örter Nettle - hjälper till med restaurering av skadad prostatavävnad. Burdock - stimulerar reduktionen av inflammatoriska processer och minskar stagnation och sklerotiska processer i prostatakörteln. Mynt har en antispasmodisk effekt. Så i sbitne kan det finnas sådana gräs som - en hassel, en kamomill, en spray, en plantain.

kryddor - antibakteriella egenskaper på grund av närvaron av kanel och kryddnejlika, vilket i detta fall också stimulerar matsmältningssystemet.

Faktum! På grund av närvaron av honung anses sbiten vara en högkaloridryck och innehåller en betydande mängd kolhydrater och socker.

Egenskaper av honung sbinth

Honung sbiten är den första som en man söker hjälp efter traditionell medicin. Recensioner av många män tenderar att det faktum att en söt tinktur hjälper till att bli av med vanliga och obehagliga symptom i den inflammatoriska processen i prostata.

Verkar snabbt och försiktigt, honung sbiten från prostatit:

 • normaliserar urinprocessen
 • Efter behandlingens gång tillåter inte återfall
 • normaliserar en erektion
 • lugnar nervsystemet
 • det smärtar smärtsamma spasmer
 • tar bort smärta i perineum
 • stillastående stagnation i prostata.

Hur man använder drycken korrekt

Hur tar man honung sbiten? Ta honung sbiten från prostatit två gånger om dagen. Innan du använder, måste du lösa en matsked av drycken i ett glas kokande vatten. Det är tillrådligt att dricka före frukost och middag. Varaktigheten av behandlingskursen med detta söta läkemedel är 1,5 månader. Instruktioner för användning är mycket enkla, ordning och försök att inte missa receptioner.

När du använder honungsbit från en prostatit bör du vara försiktig och bryta inte dosen. Sådan amatörprestanda kan leda till allergiska utslag. Deras närvaro bestäms av honung, som är en del av sbiten.

Du bör också konsultera en specialist om behandling med folkmedicinska lösningar. Det faktum att en honungsdryck hjälper - det är sant, men inte alla människor kan närma sig sådan behandling. Personer som diagnostiseras med njure och hjärtproblem bör också söka råd från behandlingsläkaren.

recensioner

Recensioner av läkare från Moskva och Nizhny Novgorod

Det finns en skilsmässa för försäljning av denna folkmedicin mot prostatit, där priset är mycket kraftigt uppblåst på platserna, upp till 2000-3000 rubel. eller 1000-1500 UAH., försök läsa noggrant och köp från officiella källor eller apotek

Var kan jag få en tinktur?

Var kan man köpa? Köp honung sbiten från prostata sjukdomar kan vara i apoteket i någon stad eller använd den officiella webbplatsen för produkten.

Officiellt är sbiten representerad endast i 4 länder (Ryssland, Kirgizistan, Vitryssland, Kazakstan) med ett exakt fastställt pris:

När du beställer pengar från vår webbplats får du 50% rabatt genom att klicka på länken för ditt land

Sammansättning, egenskaper och recept av honungsbitbitnia från prostatit (med recensioner)

Inflammation av prostatakörteln hos män uppträder ganska ofta, och enligt urologerna blir sjukdomen gradvis "yngre". Prostatit påverkar män av ung reproduktiv ålder, för vilken frågan om att upprätthålla normal sexuell aktivitet och förmågan att bli gravid är ganska akut. Men äldre män behöver behandla inflammation utan misslyckande, eftersom den här kroppen spelar en stor hormonell roll. På ingen ålder vill du inte exponera kroppen för alltför stora medicinska belastningar, så läkare är ständigt engagerade i att hitta recept för naturliga och säkra medel mot sjukdomen. En sådan medication är honung sbiten.

Honungsbitens helande egenskaper har varit kända för våra avlägsna förfäder.

Viktiga ingredienser

Tillverkaren indikerar att sbiten tack vare en balanserad komposition hjälper till att eliminera huvudprostatometologin för prostatit. En unik kombination av komponenter, baserat på beprövade gamla slaviska recept, behandlar inte bara inflammation, men har också en positiv effekt på hela kroppen. Har sbiten dessa egenskaper? Vi ska förstå, att ha beaktat receptet för tillverkning, för att vara exakt, de grundläggande ingredienserna:

 • Det är naturligt att anta att honungs honung kommer in i honung sbiten. Det är grunden för andra komponenter. Hälsningsegenskaper hos honung var kända för våra förfäder, därför kan ingrediensens användbarhet inte tvivlas.
 • Vitaminer av grupp B, C, PP. Nödvändigheten av dessa vitaminer för normal funktion av både genitourinary systemet och kroppen som helhet har länge bevisats.
 • Kryddor. Receptet på en kvalitetsdryck, som honung sbiten, innehåller nödvändigtvis en kombination av kryddor och kryddor. De flesta människor underskattar deras inflytande, vilket är helt fel. Kryddor som ingår i receptet mead, även i spårmängder gynnsam effekt på metaboliska processer, förbättra regenereringen i foci av inflammation och därmed bidra till utrotning av prostatit.
 • Mineraler. För det första finns det givetvis zink, utan vilket manliga sexuellt system inte kan fungera. Dessutom är receptet berikat med jod, fluor, mangan, kalcium, magnesium, koppar och svavel.
 • Extrakt av användbara växter. På deras egenskaper ett litet stopp:
 1. Peony dodging. Dessa egenskaper hos pionen, såsom förmågan att positivt påverka libido och potens, har varit kända under lång tid. Dessutom har växten en beprövad smärtstillande och lugnande effekt, vilket är viktigt för behandling av prostatit.
 2. Mugget är stort. Enligt experter av traditionell medicin främjar extraktet av rötterna till en ung växt, som ingår i honungs sbiten, resorptionen av ärr och sklerosskador på platser av inflammation.
 3. Stinging Nettle. Nettle är inte förgäves inkluderat i receptet, som används för att göra sbiten honung. Dess följande egenskaper är kända: positiv effekt på spermatozoas rörlighet och deras antal, ökad sexuell aktivitet och sexuell aktivitet.
 4. Groblad. Egenskaperna hos bladen på denna opretentiösa växt är kända för alla - det är bakteriedödande och analgetiska effekter. Det är förståeligt varför plantainen ingår i receptet.
 5. Kamomill. Spasmolytisk, smärtstillande, antiseptisk - detta är en ofullständig lista över egenskaper av anspråkslös kamomill.
 6. Mint. Den korrekta koncentrationen av pepparmynta i honung sbitn kan ge smärtstillande, smärtstillande och antiseptiska effekter på grund av mentol och eteriska oljor som ingår i denna trevligt luktande fabrik.
 7. Kiprei är smalbladig eller Ivan-te. En unik brunn av flavonoider, tanniner, eteriska oljor, karotenoider. Alla användbara egenskaper hos anläggningen är svåra att läsa kortfattat. I honung sbiten ingår det på grund av förmågan att förbättra urinering och minska antalet urin att sura, vilket är viktigt för män med prostatit.

Receptet för att förbereda en honungsdew honung har testats i flera år. Det råder ingen tvekan om användbarheten och effektiviteten hos huvudkomponenterna, eftersom deras egenskaper länge har studerats och bevisats.

Vad kan man förvänta sig i processen med att använda

Använd sbiten honung kan vara för olika sjukdomar i prostata. Det är lättare att lista sina användbara egenskaper, det vill säga vad du kan förvänta dig när du använder:

 • Eliminering av smärt syndrom.
 • Förbättring av urinering: en minskning av antalet uppmaningar att urinera, en ökning av mängden urin som avskiljs åt gången.
 • Förebyggande effekter: Sbiten förhindrar förekomsten av exacerbationer av prostatit.
 • Positiva effekter på nervsystemet.
 • Återställ erektil funktion, förbättra libido, förbättra kvaliteten på sperma.
 • Eliminering av stillastående fenomen i prostata.

Innan du använder sbitny är det lämpligt att konsultera en läkare, även om läkemedlet inte är ett syntetiskt läkemedel.

Av de kända kontraindikationerna mot användning av honungsbitbitnia från prostatit kan du ange följande:

 1. Intolerans för enskilda ingredienser som ingår i produkten.
 2. Diabetes mellitus. Var försiktig: sockerhonungreceptet ingår i receptet!

Biverkningar från användningen av honungsbitbitny har inte beskrivits, men som alla andra naturliga preparat kan sbiten orsaka utveckling av en allergisk reaktion.

Matlagning oss själva

Förberedelse av koncentrerad honungs sbiten, som köps på specialiserade platser, kräver inte mycket ansträngning. För att göra detta, lägg till 1 matsked av produkten till varmt kokt vatten, blanda och omedelbart ta det inuti. Det rekommenderas att dricka en drink 2 r / dag, och behandlingen av prostatit kommer att vara ca 4 veckor.

Du kan förbereda en användbar honung sbiten i det moderna köket med egna händer.

Du kan dock självklart förbereda en honung sbiten med lite ansträngning. Vi kommer att påpeka de mest populära recepten nedan.

Om du inte har möjlighet att köpa honung sbiten, så kommer vi att berätta för dig hur du ska förbereda en användbar dryck från prostatit hemma.

 • Honung sbiten med citron. Enligt recensionerna, förutom positiv effekt på prostata, har den immunmodulerande egenskaper. Receptet på matlagning:

Hur man gör sbiten honung från prostatit, recept

Basen av honungskakan är komponenter baserade på ett gammalt recept baserat på dedikerat vatten.

I vilka fall är honung sbiten tagen

Vid behandling av prostatit har honung sbiten länge etablerat sig som ett extra läkemedel, i ett antal fall har läkemedlet för folkmedicin lindrat patienter med prostatit från obehagliga symptom utan användning av radikal eller drogbehandling.

Den första lättnaden efter en akut period inträffar en dag efter användning. Att dricka folkmedicin ska vara tre gånger om dagen för det angivna beloppet.

Honung sbiten är behaglig att smaka, kompositionen utesluter syntetiska kemiska preparat och innehåller:

 • bara naturlig honung;
 • infusioner av medicinska växter;
 • vitaminmedel.

Det finns praktiskt taget inga kontraindikationer förutom allergiska reaktioner på komponenter.

Problemområdena hos en mans kropp, som kräver behandling av honungssbit, är som följer:

 • prostatit i akut, subakut eller kronisk form;
 • avvikelser i funktionen av det urogenitala systemet;
 • minskad manlig libido och erektil funktion
 • långsiktiga neuropsykiatriska störningar;
 • immundepletion.

Den terapeutiska effekten av att använda sbitne vid behandling av prostatit utvecklas i tre steg:

 1. Hantera symptomen som åtföljer prostatapatologin. Scenen börjar manifestera sig inom en dag efter användningen av folkmedicinen. Tömning av blåsan blir smärtfri, försvinnande och brännande känslor i blåsans område försvinner, och livskraften återvänder.
 2. Eliminering av ursprunget till patologi, arrestering av inflammatorisk process i prostata, återvändande till normala förloppet av metaboliska processer.
 3. Återställande av styrka, återgå till en aktiv livsstil, inklusive - ett normalt sexuellt liv.

Är sbiten botad för prostatit?

När de första symptomen på prostatit uppträder, söker patienten hjälp från en läkare som ordinerar en uppsättning läkemedel (massageförfaranden, tabletter, preparat för intramuskulär och intravenös administrering etc.).

Det exakta behandlingsschemat beror på sjukdomsutvecklingsstadiet och i form av läckage. I inget schema ingår honung sbiten inte som ett extra eller grundläggande botemedel.

Anledningen är att det här folketinget inte är listat i de statliga läkemedelsregistren.

I praktiken ingår inte honung sbiten i listan över ytterligare åtgärder, men ger dem också akutvård för prostatit.

Patienter som har försökt många mediciner och folkmekanismer anser att de lyckades få botas av honungssbit.

Under behandlingen med detta läkemedel observerades att humana hepatiska enzymer inte förändrar blodets biokemiska parametrar, det finns inga problem med mag-tarmkanalen.

Dess inverkan är inte aggressiv, den har en mjuk men snabb inverkan. Det är viktigt att endast följa korrekt preparering och användning av medicinsk dryck.

Förbereda sbitnya hemma

Namnet på honungsdrinken "sbiten" är också känd under en lång tid, liksom tekniken för tillverkningen. En söt flytande maträtt serverades till bordet som en efterrätt i gamla dagar.

Trots det höga receptet för beredning av en mirakeldryck, är det osannolikt att det korrekta receptet kommer att hittas i storheten på World Wide Web, i böcker om matlagning och tidskrifter.

Anledningen är enkel - det riktiga invigda vattnet, som har en unik kemisk struktur, strömmar inte från vattenkranen. När allt kommer omkring sätts vatten till sirapen i klostren, där det är heligt och "laddat" med böner.

Drycken erhålls med en trevlig söt smak, något viskös konsistens och mycket användbara egenskaper för människors hälsa.

Kemikalier och läkemedel i receptets sammansättning kan inte läggas till kategoriskt. Ingredienser för sbitnja förbereda preliminära att de var nära för hand vid beredning av en drinkmedicin.

Enligt det antika receptet för honungsbehandling för prostatit kommer att krävas:

 • honungsbina, som endast produceras av insekter vid en viss tidpunkt och plats
 • invigat vatten, som skiljer sig från vanligt vatten genom närvaron av silverjoner och närvaron av en speciell struktur;
 • vanlig sackaros, vilket är nödvändigt för patienten att stödja krafter och förbättra smakande söta egenskaper;
 • medicinska örter som samlas in för hand, torkas på ett speciellt sätt och blandas i strängdefinierade proportioner;
 • Kryddor utvalda i strikt proportion och utformade för att förbättra metaboliska processer, vilket på så sätt accelererar de regenerativa egenskaperna hos prostata hos klandervävnaden och underlättar återvinning.
 • vitaminuppsättning som är nödvändig för normal funktion av det genitourära systemet för män (B-vitaminer, nikotin och askorbinsyror);
 • ett mineralkomplex bestående av föreningar av jod, fluor, järn och andra element som är nödvändiga för regenereringsprocessens normala förlopp.

Modernt Recept för Honung Sbiten

Honung sbiten köper verkligen i läkemedelsnätet både offline och online.

En dryck som görs enligt ett klassiskt recept köps bäst i ett kloster.

Om alla förvärvsmetoder inte är tillgängliga kan du själv självbereda sbiten själv.

Effekten av effekten från detta kan vara något lägre, men konkurrensen om en sådan dryck med mediciner jämfört med den monastic honungssbiten försvinner inte.

Det är önskvärt att komma ihåg att den dryck som prepareras oberoende avviker från den som köps på apoteket. Det är viktigt att notera att det finns flera recept för att förbereda en honungsdryck hemma.

Ett av recepten.

Kräver bryggning genom jäsning.

För att göra detta, ta 100 gram maj honung från vilda örter, späd det med fyra liter vatten och sätt i en varm plats för jäsning. För att blandningen snabbt skajas, lägger den till 2 stora skedar torrjäst.

Den skummade blandningen innebär en aktiv jäsningsprocess, så den kokas på en brännare med eld. Blandningen måste beredas i en emaljpanna eller hink.

Brandbrännare ska göras svaga. I början av blandningen kokar, tillsätt 0,5 liter brygga, 2 stora skedar äppelcidervinäger, 50 gram jordnötsnöt.

I slutet av koka tillsätt 50 gram kryddnejlika, Johannesjurs, pepparmynta och kanel. Örter förbättrar de lugnande och anti-inflammatoriska egenskaperna hos drycken.

Brännaren ska vara avstängd och behållaren med en varm dryck får svalna på en mörk plats i 16 timmar. Efter filtrering sätts drickan i kylskåpet.

Mottagning av honungssbit

Börja behandling för prostatit, sbiten från kylskåpet värms något till rumstemperatur och konsumeras två gånger om dagen.

Det är önskvärt att kombinera mottagningarna av drycken med mottagande av mat till frukost och middag. En sked av honungsmedicinering placeras på ett glas vatten. Behandlingsförloppet med folkrättsliga åtgärder fortsätter i 1,5 månader.

Att följa den angivna dosen är viktig på grund av allergiska reaktioner mot honung hos många människor.

Även om honung sbiten har fördelen över andra folk och läkemedel vid behandling av prostatit, kommer en läkare samråd att vara nödvändig.

Detta beror på hur andra fysiologiska system fungerar: kardiovaskulär, urin, endokrin.

Även de andra som är hälsosamma med avseende på andra organsystem kan inte hävda att honung sbiten utan användning av läkemedel och fysioterapi är ett paradis för dem.

Uppnå en större terapeutisk effekt

Det är inte alltid möjligt att uppnå den förväntade terapeutiska effekten endast vid honning sbitnia. I praktiken är det oftare nödvändigt att möta en drink som kompletterar behandlingen med mediciner.

Av denna anledning bör du inte överge det behandlingsschema som doktorn föreskriver, även med nuvarande eller framtida intag av en honungsdrink.

För det första är de antibakteriella medel.

Källan till prostatit är ofta patogena mikroorganismer.

Men användningen av antibiotika "tomgång" är orimligt, eftersom den inflammatoriska processen kan uppstå som ett resultat av stillastående fenomen i det lilla bäckens organ. I detta fall kommer antibiotika att skada kroppen.

Om prostatitens bakteriella natur bevisas genom laboratorietester är det önskvärt att använda antibakteriella medel av ett antal fluorokinoloner (Ciprofloxacin, Moxifloxacin, Lomefloxacin, etc.).

Ofta, genom val, är det möjligt att besegra prostatit med tetracyklinmedel (Doxycyklin eller Metacyclin) eller makrolider (Erytromycin eller dess analoger).

De kan lindra smärtsamma förnimmelser, för att justera den normala processen att tömma blåsan.

Att interagera med musklerna i prostata och urinblåsa, a-adrenoblockers slappnar av glattmuskelmuskler och lindrar spasmer.

Från denna grupp av läkemedel kan läkaren utse Amikacin eller Prazonin, men ett oberoende urval av dessa läkemedel är fylld med människans hälsa.

För det tredje, hormonella droger.

Behandling med steroidhormoner ger en dubbel fördel: regenerering av prostatavävnad och förbättring av erektilfunktionen. Det är önskvärt att införa hormoner i kroppen genom elektrofores (glukokortikoid).

För det fjärde, användningen av muskelavslappnande medel.

Det gör det möjligt att normalisera blodflödet i bäckenorganen, för att förbättra utflödet av utsöndring från prostatakörteln (Milocalm, Baclofen och deras analoger).

Femte, inflammation i prostata.

Medför en minskning av kroppens immunförsvar, som behöver korrigering med immunomodulatorer (Polyoxidonium).

I kombination med de läkemedel som kroppen mottar via orala, intramuskulära, fysioterapeutiska vägar finns det ett annat sätt - rektalt, som används för att behandla prostatit ljus.

Kontra

Söt sirap behandlar inte bara prostatit, men hjälper också till att återställa till andra system i kroppen.

Med försiktighet bör den användas av män med diabetes och känslig för drogerna.

För detta ändamål måste de enskilda komponenterna i sbitet ersättas med hypoallergena eller med fruktosadditiv.

Var kan man köpa honung sbiten?

Källor för förvärv av nationella medel 2:

 1. Apotek i din stad;
 2. Internetbutiker.

Det finns många förslag, men det är svårt att hitta en kvalitetsprodukt. Så glöm inte om möjligheten att göra sbitnya hemma med inköp av ingredienser, men som du har märkt är det inte lätt att göra.

Verklig feedback

Negativ feedback på honung pepparrot ansökan hittades inte.

Användare med olika stadier av prostatit svarar på läkemedlets hjälp inom 1-1,5 månader.

Många märker hur deras sexuella liv har normaliserat och inte vill dela med den här åtgärden, köpa den för lager.

Bland positivt svarande patienter om sbitne - både äldre patienter (eller deras familjemedlemmar) och män med yngre ålder.

Med tanke på "föryngring" av prostatit gav vissa tjejer gåvor till sina unga människor. Förlägenhet för patienter med prostatit ersattes av tacksamhet, både i ord och i handlingar.

Det är intressant att läsa: Acutete är en apparat för behandling av prostatit.