Huvud
Behandling

Apparat Smart-Prostat från prostatit, pris och recensioner

Kronisk prostatit är en av de vanligaste sjukdomarna hos män i mogen ålder. Oftast diagnostiseras prostatit hos patienter i sena steg, när den enda möjliga behandlingen är en operation. De manifestationer av prostatit inkluderar sådana symptom som:

  • känsla av obehag vid urinering
  • försämring av erektil funktion
  • falsk uppmaning att urinera
  • smärta i bäckenet.

Användningen av moderna fysioterapeutiska metoder bidrar till att lindra patientens tillstånd och undvika kirurgisk ingrepp. Den urologiska enheten "Smart-Prost" är en ny utveckling av ryska forskare avsedda för direkt påverkan på prostatakörteln.

Enheten "Smart-Prost" har kompakta dimensioner, är lätt att använda och låter dig genomföra fysioterapiprocedurer för patienter med prostatit direkt hemma. I det här fallet är det inte nödvändigt att slösa tid på att besöka behandlingsrummet i kliniken.

På tillverkarens officiella hemsida kan du köpa enheten "Smart-Prost." För närvarande har denna enhet certifierats i Roszdravnadzor, och officiellt auktoriserad för användning i medicinsk praxis för behandling av kroniska former av prostatit. Dessutom utförs studier om effektiviteten hos denna enhet vid behandling av gynekologiska sjukdomar och ENT-sjukdomar.

Effektiviteten av Smart-Prosts effekt på prostatakörteln utvärderades av läkare som framgångsrikt kombinerar användningen av denna apparat med medicinsk behandling, såväl som patienterna själva. Recensioner om enheten "Smart-Prost" indikerar goda resultat som erhållits under behandling av prostatit. Många patienter betonar i sina recensioner om enheten "Smart-Prost" att kostnaden inte överstiger två kurser av drogbehandling. I detta fall är effekten av effekten ofta mycket högre än vid användning av droger.

Innan du köper enheten "Smart-Prost" behöver du få bekräftelse från specialister om patientens frånvaro av maligna neoplasmer.

Recensioner till artikeln

Granskning av recensioner på vitaminberedningen "Orlith" för vision

Orlith är en bioaktiv tillsats som främjar synförbättring i en enda cykel.

Yarsagumba Fortes läkemedel för att öka sexuell aktivitet

Yarsagumba Forte är en biologisk växtbaserad tillsats avsedd att behandla manliga sjukdomar. Koo.

Fortis (FORTIS) för behandling av manliga problem

Mäns hälsa innebär främst sexuella möjligheter. Tyvärr orsakar ekologi, stress, ålder problem i.

Näspray Ximeline Extra, pris och recensioner

Praktiskt taget alla känner till obekväma symtom för förkylning: kränkningar mot normal andning, luktarbegränsningar, huvudvärk, rinnande näsa. stuffy

SMART-PROST från prostatit: enkelt, bekvämt, privat var som helst!

En modern teknisk nyhet är en enhet SMART, SIMPLE från prostatit hjälper utan problem att eliminera en farlig urologisk sjukdom på kort tid. Många män, inte bara hos äldre, behöver komplicerad behandling av prostatakörteln. I denna kropp som ett resultat av stillastående fenomen eller inflammation börjar degenerativa processer och hyperplasi.

Till utveckling av prostatit ledning och frekvent stress och hypotermi, brist på mineraler och vitaminer, dåliga vanor och oregelbundet sexuellt liv. På grund av minskningen av immunförsvaret börjar en bakteriell infektion utvecklas i organets vävnader, vilket enkelt och enkelt hjälper till med en ny apparat med en massageffekt.

Vad är SMART-prostata från prostatit?

En innovativ medicinsk enhet har en komplicerad effekt och eliminerar grunden till prostata patologi - trängsel, vidhäftningar och trombi. Detta är en unik utveckling av ryska forskare, vilket inte bara hjälper till med förvärring av sjukdomen, men också i fall av kronisk patologi. Det rekommenderas av urologer vid de första tecknen på prostatit:

  • frekvent urinering
  • brännande och klåda i perineum;
  • utsöndringar med pus och blod;
  • teckning och skarpa smärtor i nedre delen av ryggen och i underlivet;
  • försvagning av erektion och obehag under samlag.

Utan behandling finns risk för att utveckla prostata adenom, cancer, impotens, samt kränkningar av alla andra organ och system i det lilla bäckenet.

Fördelar med det nyaste läkemedlet för behandling av manliga sjukdomar

Healing tandem av ljusvibrationer och användbart magnetfält har en fördelaktig effekt på prostatavävnaden och normaliserar cirkulationen i organet, såväl som:

  • lindrar många andra sjukdomar i det genitourära systemet;
  • underlättar urineringsprocessen och minskar frekvensen av resor till toaletten;
  • lindrar smärta i ljumsk och ländrygg;
  • förbättrar spermatogenes och testosteronproduktion;
  • lindrar muskelspänningen och stärker kärlsystemet.

Som ett resultat av att använda den senaste produkten förbättras styrkan och reproduktionsfunktionen återställs. Det har en långvarig och beständig åtgärd som bevisats av en rad olika medicinska tester.

Vad ingår i magnetmassagen SMART-PROST från prostatit

Ersätter en unik förödmjukande prostata-massage, liksom alla kemikalier som bara har en tillfällig effekt, men har många biverkningar. Den nyaste massagen fungerar omedelbart i fyra riktningar:

  1. tre infraröda lysdioder utför ik-stimulering. Det accelererar regenerering av vävnader, lindrar inflammation och svullnad.
  2. metallhölje är nödvändig för enhetlig uppvärmning av anordningen. Tack vare en sådan noggrann termoterapi är blodcirkulationen normaliserad i kroppen och stagnerande fenomen slutar;
  3. magnetfält har en analgetisk effekt och förbättrar trofismen hos vävnader;
  4. lätt vibrerande massage tillåter att bryta patologiska blodproppar i vävnader och förbättra deras näring med användbara mineraler och vitaminer, såväl som syre.

Kliniska prövningar har visat att den revolutionerande enheten har en mycket mer uttalad positiv effekt än alla andra sätt att behandla urologiska störningar.

Så här applicerar du rätt SMART-PROST

Anordningen kan användas inte bara för exacerbationer av sjukdomen, men också för förebyggande. Du kan justera vibration och värme, men till att börja med är det bättre att ställa in lägsta lägen. Enheten är ansluten till ett vanligt uttag, så det är lätt att ta med dig vart du vill, för att inte sluta behandlingen. Läkarna rekommenderar att man gör en massage i 12 minuter dagligen i 10 dagar. Sedan en månad lång paus. Det är bäst att sätta in munstycket i sittplatsen.

Kvalitetsbevis för massageurologisk utrustning

En högeffektiv prostata massager har ett ryskt kvalitetscertifikat. Det påverkar inte bäckenorganens tillstånd negativt.

Recensioner av läkare om det moderna sättet att behandla inflammation i prostata

Smittsamma processer och stagnation är de främsta orsakerna till prostatiska sjukdomar. Till mina patienter, som förvärras av prostatit eller uppträder mot impotens, rekommenderar jag en unik apparat med massage och infraröd effekt. Det tar snabbt bort symptomen på patologi och interna orsaker.

Recensioner av köpare som använder enheten SMART-PROST från prostatit

Under de senaste månaderna har problem med erektion börjat. En vän rådde regelbundet att massera prostata med hjälp av enheten SMART-PROST. Han återställde helt mitt intima liv. Nu har vi sex med en älskling varje kväll.

Efter en förkylning började inte bara cystit, utan även prostatit. Han torterades länge och försökte läka sig, men det var ingen effekt från pillerna. Jag beställde en modern massager för prostata. Han klarade sig perfekt med problemen utan att skada andra organ.

George, 53 år gammal

Från prostatit räddade min fru mig, som gav mig SMART-PROST-maskinen med en massageffekt och magnetfält. Han förbättrade tillståndet i prostatakörteln, lindrade smärta vid urinering och förbättrad styrka.

En make är 15 år äldre än mig och problem har redan börjat på den urologiska delen. För att inte springa runt läkarna valde de en enklare och säkrare behandlingsmetod - en magnetisk massager. Användar det dagligen och tackar mig i sängen och ger oförglömliga nätter av kärlek.

Var kan man köpa SMART-PROST-enhet från prostatit

Den ursprungliga enheten från manliga problem är väldigt lätt att beställa på webbplatsen och lämnar programmet. Det kommer att levereras till någon stad i landet.

Smart Enkel massager för behandling av prostatit

Om detta har jag aldrig skrivit en recension, men uppenbarligen kom det ögonblick då jag vill dela mitt intryck om vad som gäller hälsa. Det handlar om att behandla prostatit. Vi bestämde oss för att ett barn inte räcker för oss och vi vill ha mer, började planera och det visade sig att prostatit stör varandra, och de sa att det var ganska försummat. Om jag säger att jag var upprörd, så säger detta inte något. Jag trodde nonsens, en stillesittande livsstil, ibland orolig, men inte mycket. Och det är okej att göra en diagnos, det finns fortfarande en behandling "trevlig". Förutom en hel massa läkemedel ordinerades en massage utan att misslyckas. Jag gick till polikliniken. Kontoret jobbar på kvällarna dag efter dag, och mitt schema är flytande, det är nästan omöjligt att justera. Jag vände mig till min medicinska vän, hon rådde mig att överväga ett alternativ, att göra en massage hemma. Vi började studera vad som finns där, vad de säljer och erbjuder, och läser recensioner. Valet var mellan apparaten Mavit och Smart Simple. De liknar pris och funktion. Mellan saken gick återigen till urologen och han sa att Smart Simple blir bättre, det är kraftfullare och lättare att använda.

Massage Jag gör regelbundet förbättringar är betydelsefulla. Sådan fysioterapi är mycket lättare och mer tillgänglig än att gå till läkare och polikliniker.

Smartprost

Smartprost

# 1 Meddelande Zhenyaya »Tis 07/07 2015 10:00

Re: Smartprost

# 2 Meddelande Nezdorov »Tis 20 okt 2015 14:38

Re: Smartprost

# 3 Meddelande Zhenyaya »Sun Nov 15, 2015 11:29 am

Smartprost

# 4 Meddelande Kira77 »Lör 05 okt, 2016 21:19

Smartprost

# 5 Meddelande Ilioi »Mån Nov 07, 2016 10:10 am

Smartprost

# 6 Meddelande Kira77 »Måndag 07 november 2016 17:00

Smartprost

# 7 Meddelande Ill patienter3 »Mån Nov 07, 2016 7:01 pm

Smartprost

# 8 Meddelande Ilioi »Tis 08 Nov, 2016 6:06

Smartprost

# 9 Meddelande avs »Sun 13 november, 2016 9:23

Smartprost

# 10 Meddelande Kira77 »Tisdag 17 november 2016 11:15

Smartprost

# 11 Meddelande avs »Tis 17 nov, 2016 11:34

Smartprost

# 12 Meddelande Kira77 »Lör 19 nov, 2016 5:33

Smartprost

# 13 Meddelande Danius »Thu Nov 24, 2016 1:32 pm

Smartprost

# 14 Meddelande Nezdorov »Sat 10 dec, 2016 11:12 am

Smartprost

# 15 Meddelande skameykin22 »Lör dec 10, 2016 11:35 am

Smartprost

# 16 Meddelande Zhenyaya »Ons feb 01, 2017 5:34

Smartprost

# 17 Meddelande Nezdorov »Tis den 16 februari 2017 08:56

Smartprost

# 18 Meddelande Zhenyaya »Lör 18 feb, 2017 11:26

Smartprost

# 19 Meddelande AlexeyYA »Tis mar 23, 2017 9:33 am

Smartprost

# 20 Meddelande AlexeyYA »Tis mar 23, 2017 09:52

Lär dig hur man bota prostatit

Återhämtningen börjar idag.

Detaljerad och tillgänglig på moderna sätt
diagnos och behandling av prostata sjukdomar

  • - Avslöja orsakerna
  • - Undertryck av infektioner i prostata
  • - Metoder för behandling
  • - Hur man inte blir sjuk igen och andra

Vilken enhet är bättre än smart eller enkel?

"Smart-Prost" och "Mavit" - fysioterapiprodukter för behandling av prostatit i hemmet. Båda apparaterna kombinerar flera metoder för fysioterapi på en gång och utövar en komplex effekt på den drabbade prostata.

Vad är prostatit och hur man behandlar det?

Prostatit är en inflammatorisk sjukdom i prostata vävnaden som kan uppstå både i akuta och kroniska former och har både en smittsam och icke-infektiös natur. Nästan hälften av världens manliga befolkning, 20-50 år, lider av denna sjukdom. Och under de senaste 20 åren har förekomsten av prostatit fördubblats. Det är först och främst orsakad av en ansträngd rytm av livet, för att en av orsakerna till prostatit är mental överbelastning. En stor roll spelas också av dåliga vanor som bidrar till en minskning av immuniteten. Oftast påverkar prostatit representanter för "stillasittande" yrken - kontorsarbetare, transportförare, tjänstemän etc.

Prostatit är inte bara minskar livskvaliteten (som orsakar smärta, sveda och dysuri), men har också en skadlig effekt på självkänsla, eftersom det åtföljs av sexuell dysfunktion och ejakulationsstörningar.

Med prostatit, som med någon annan sjukdom, är det mycket viktigt att börja behandlingen i tid, tills sjukdomen har gått i kronisk form. Dessutom bör vi inte glömma att prostatit kan leda till utveckling av prostatacancer.

I händelse av att sjukdomen är av smittsam natur är antibakteriella läkemedel förskrivna. Förutom dem, för behandling av prostatit hormonella medel används, alfa-blockerare, muskelavslappnande medel och preparat baserade på vegetabiliska komponenter. Hög effektivitet vid behandling och förebyggande av prostatitutställningar och fysioterapi - både i komplex behandling och som en självständig metod. Oftast är behandlingen av prostatit utförs på ett polikliniskt, men med tillkomsten av kompakta sjukgymnastik apparaten har blivit möjligt att utföra fysioterapi och hemma - både av patienten själv utan hjälp, och en läkare när du ringer hem till patienten.

Låt oss titta på båda enheterna och ta reda på vilken som är bäst att välja.

Smart Enkel.

Med sin kompaktaitet kombinerar Smart-Simple fyra metoder för inflytande:

  • Infraröd exponering. Djupgående infraröd frekvensmodulerad strålning har en optisk effekt på 1,05 W, en våglängd på 940 nm och en frekvens på upp till 99 Hz.
  • Hårdvara massage. Denna funktion har 32 vibrationsalternativ med möjlighet till strömstyrning.
  • Hypertermi (uppvärmning) av prostata och andra organ som ligger i bäckenregionen med möjlighet till temperaturreglering.
  • Magnetoterapi kan utföras med hjälp av både ett permanent och ett växlande magnetfält, vars frekvens når 99 Hz.

Olika typer av fysioterapi kan göras samtidigt. Källor för exponering finns i rektalpatronen, vilket gör att de kan placeras i omedelbar närhet av prostata. Komplexa sjukgymnastik åtgärder bidrar till att förbättra blodcirkulationen i prostata och bäckenorganen, minska trängseln, minska inflammation och smärta, stimulera förnyelse och eliminera sexuell dysfunktion.

Enheten testades kliniskt i Urologis forskningsinstitut av Ryska federationens hälsovårdsministerium, vilket bekräftade dess effektivitet. Studien omfattade 90 patienter med diagnosen kronisk abakteriell prostatit.

Mavit.

Apparaten "Mavit" (ULP-01) har en trippel effekt på prostatakörteln:

  • Vibrationsmassage.
  • Värme (hypertermi).
  • Magnetoterapi (pulserande magnetfält).

Behandlingen utförs med en rektal applikator.

Som ett resultat av magnetfältet, vibrationer och värme, förbättras mikrocirkulationen, intensiteten av smärtsamma känslor minskar, inflammation minskar och ödem sjunker. Frekvensen av uppmaning att urinera minskar och det reproduktiva systemets funktion är etablerad.

Effektiviteten hos enheten "Mavit" bevisas genom kliniska tester, som utförs i det statliga kliniska sjukhuset efter uppgift. Botkin, GKB No. 50 (3rd urology department) och kommunala kliniska sjukhuset nr 11 (Ryazan).

Effekten av "Mavit" -apparaten framgår också av många positiva recensioner. Det är dock värt att notera att denna enhet endast kan användas i kronisk form av prostatit. Förekomsten av prostatit i akut form är en kontraindikation!

slutsatser:

Således visar både "Smart-Simple" och "Mavit" hög effektivitet vid behandling av inflammatoriska sjukdomar i prostatakörteln. Båda enheterna har funktionen av vibrerande massage, vilket gör att du kan ersätta proceduren för fingermassage i prostata. Och effekten av läkemedelsbehandling förstärks av effekterna av magnetfält och värme som ett resultat av fysioterapiprocedurer.

Som ett resultat av fysioterapeutisk verkan, expanderar kärlen och mer syre och näringsämnen kommer in i prostata vävnaderna. Som ett resultat är inflammationen eliminerad, smärtsyndromet minskar och det normala funktionen hos organen i det manliga reproduktionssystemet etableras.

Enheten "Smart Prost" har dock fler möjligheter till behandling av prostatit. Magnetoterapi förutsätter behandling inte bara med variabel, men också med ett permanent magnetfält. Dessutom finns det en infraröd effekt. Strålning tränger in i vävnader till ett djup av 3 cm, stimulerar blodcirkulationen och utövar en antiinflammatorisk effekt.

Köp apparater för behandling av prostatit i hemmet kan vara i vår onlinebutik.

Urologisk enhet Smart-enkel för behandling av prostatit, instruktioner, recensioner

Vi har ingen anledning att annonsera några apparater och apparater för förebyggande och behandling av prostatit, men vi kan inte heller följa nyheten på marknaden på detta område, särskilt om det kommer att gynna läsare på vår webbplats.

Därför är informationen nedan av rent fakta-natur och tvingar dig inte att göra några inköp.

Syfte och egenskaper hos enheten

Smart-enkel - en enhet vars huvudsakliga syfte är att behandla prostatit och besläktade sjukdomar i prostatakörteln.

Fördelarna med produkten innefattar effektivitet, kompaktitet och överkomlighet.

En viktig faktor är möjligheten till komplex behandling, under vilken perioden användes extra antiinflammatoriska, antibakteriella, immunmodulerande och andra läkemedel.

Egenskaperna hos enheten inkluderar:

  • Förekomsten av sju tryckta kretskort;
  • Patronens diameter är 22 mm;
  • Användning av IR-lampor, vibrationer och termiska effekter.

Indikationer för användning

Smart-enkel - en modern enhet som lyckas klara av följande sjukdomar:

  • Brott mot copulatorisk funktion hos män;
  • uretroprostatit;
  • Prostatovezikulit;
  • Kronisk prostatit i olika steg.

Fysiologiska effekter

Den smarta enkla enheten ger:

  • Förbättring av erektion och snabb ökning av styrkan;
  • Stimulering av regenerativa processer;
  • Adaptiv åtgärd;
  • Antiinflammatorisk effekt;
  • Förstärkning av muskelvävnad;
  • Eliminering av stagnation i prostatakörteln;
  • Normalisering av mikrocirkulationen i det problematiska och närliggande området;
  • Förbättrad verkan av droger på prostata.

Bevisade kliniska effekter

Smart-Simple-enheten har en komplicerad effekt på problemområdet. Detta minskar smärta och dysuriska manifestationer, ökar vikten av urinering, minskar volymen av kvarvarande urin, liksom antalet leukocyter i utsöndringen av prostata.

Termoterapi främjar expansion av blodkärl, förbättrar mikrocirkulationen och blodcirkulationen.

IR-strålning aktiverar cellulär andning och accelererar återhämtningsprocessen.

Magnetfältet bidrar till anestesi, har en immunmodulerande och adaptogen effekt.

Komplex terapi gör prostationsmassage effektivare, bidrar till att minska stillastående fenomen.

Kontraindikationer för användning

Smart-simple rekommenderas för sådana sjukdomar:

  • Inflammatoriska (inklusive akuta) processer i rektalområdet;
  • Prostatit i akut grad;
  • Adenom av prostata;
  • Övergång av en kronisk prostatit i en fas av en exacerbation;
  • Rektumets onkologi
  • Tuberkulos och prostatacancer eller misstänkt för förekomsten av dessa sjukdomar.

Tillåt dokumentation

Smart är enkelt - en modern enhet som har alla nödvändiga tillstånd att använda, och dess effektivitet bevisas av praktisk erfarenhet.

Enheten är registrerad hos Federal Service, som behandlar problem med hälsovård.

Enheten är registrerad som en medicinsk enhet, och dess användning i ambulans och ambulans är godkänd av företrädare för nämnda kropp.

Om fysioterapi

Den smarta enhetens särdrag är dess enkla mångfacetterade verkan på problemområdet.

Fysioterapeutiska effekter

Smart-enkel är effektiv, både med oberoende tillämpning och i kombination med andra behandlingsmetoder. Åtgärden syftar till att massera prostata, vilket bidrar till snabb återhämtning.

Dessutom har IR-strålning med en genomsnittlig våglängd på 940 nm en positiv effekt på organ i bäckenregionen och prostatakörteln. Även kraftig termo- och magnetterapi av de nämnda områdena genomförs.

Infraröd terapi

Fram till nyligen fungerade dyra och stora laserinstallationer som generatorer av elektromagnetisk strålning med hög effekt.

Idag ersattes de av mer kompakta och effektiva IR-dioder, som kan emittera EM-vågor i ett litet sortiment.

I motsats till lasrar, vars ljusflöde måste spridas med hjälp av munstycken, är det mycket lättare i infraröddioder - i början skapar de spritt ljus, tack vare närvaron av speciella mikrolinser.

Den smarta enkla enheten ger tre infrarödioder som avger en våg med en längd av 940 nm med ett fel på 10 nm i en riktning och den andra.

Egenskaperna hos IR-dioder är:

  • Spridningsvinkel - 120 grader Celsius;
  • Frekvens - upp till 99 Hz;
  • Möjligheten att arbeta i ett pulserat läge, vilket dessutom stimulerar kapillärerna.

Det är värt att notera att IR-strålning med en våglängd på 935-950 nm är den mest effektiva och kraftfulla terapeutiska effekten.

Som ett resultat av det fotobiologiska inflytandet av IR-ljus på vävnaden ökar blodkärlen, blodflödet ökar och återhämtningsprocesser accelereras.

Energin av kvanta i ett komplex med ett magnetfält sänker reflektionskoefficienten vid gränserna för vävnader och förbättrar även IR-ljusets förmåga att tränga in djupt.

Denna funktion ökar i sin tur enhetens totala effektivitet.

Hårdvara massage

En annan fördel Smart-enkel-effektiv massage i prostata körtandets problematiska område, vilket beror på en ytterligare lågfrekvent effekt (förekomsten av vibrationer).

För att säkerställa största möjliga komfort under procedurerna, tillhandahåller enheten stegvis reglering av vibrationsnivån (tio steg).

Dessutom har enheten redan installerat 32 varianter av vibro-scribers.

I processen att påverka problemområdet växlar de med varandra, vilket ökar massageens övergripande effektivitet.

Som ett resultat produceras dränering, uppvärmning av hög kvalitet och "habituation" av vävnader till den terapeutiska faktorn förhindras.

Funktions Smart är enkelt - det kan bara användas för hårdvara massage, inklusive som en fingermassage i prostataområdet.

Den terapeutiska verkan är baserad på mekaniska vibrationer, vilka uppfattas annorlunda av vävnaderna. Detta förbättrar i sin tur blodcirkulationen, eliminerar venös trängsel och snabbare behandling.

Hårdvarormassage har också följande effekt:

  • Aktiverar blodcirkulationen i prostata;
  • Ökar antalet lecitinkorn som är hemliga;
  • Förbättrar styrkan;
  • Ökar vävnadsmotståndet i det behandlade området.

På grund av ökningen av sekretorisk körtelaktivitet ökar tillväxten av fruktos och citrat i hemlighet, rörligheten hos spermatozoa och orgasm efter samlag ökar.

Den senare faktorn beror på en mer aktiv stimulering av fröetubberet under fröets frisättning.

Hårdvara massage hjälper till att minska smärta i prostata, vilket beror på en minskning av körteln och retentionens storlek, liksom i samband med dessa faktorer, kapacins expansion.

Förresten förbättrar denna åtgärd processen med urinering.

Magnetoterapeutisk verkan

En funktion av Smart-Simple är närvaron av en rektalpatron, som genererar ett magnetfält av två typer - en lågfrekvent variabel (upp till 99 Hz) eller en konstant.

Programmet har en magnetfältstyrka på ca 10 mT, vilket är tillräckligt för att uppnå bättre resultat.

Om det behövs kan du öka denna parameter manuellt.

En egenskap av magnetoterapi är den mångfacetterade effekten. Med hjälp av dessa, expanderar fartygen, det visar sig vara immunmodulerande, hypokoagulerande och ett antal andra åtgärder på problemområdet.

Magnetiska fält har en positiv effekt på många processer i kroppen, som upprepade gånger har bekräftats av specialister.

Trots det magnetiska fältets beprövade effektivitet är mekanismen för dess funktion vid studietrinnet.

För idag var det möjligt att bevisa att under påverkan av ett magnetfält med liten kraft förändras reaktionshastigheten för ett radikalt par. Som ett resultat är det en kraftfull terapeutisk effekt, och återhämtningshastigheten för det skadade området ökar.

termoterapi

Smart-enkel i applikationsprocessen har en kraftfull termisk effekt på prostatakörteln. Värme passerar genom ändtarmen, på grund av uppvärmning av rektalpatronen till en temperatur av 38-42 grader Celsius. Vid behov kan värmeffekten justeras (tio steg finns).

En sådan inverkan på problemzonen bidrar till ökad lumen i kärlen, vilket bidrar till att förbättra blodflödet och optimera den allmänna cirkulationen i prostata.

Dessutom leder termoterapi till en ökning av antimikrobiella faktorer, vilket förklaras av ökad aktivitet av lokala produkter eller ökat intag av vävnad från blodplasma. Den resulterande hypertermen bidrar till förstörelsen av odlad (latent) mikroflora.

De utförda undersökningarna har bekräftat att en ökning av temperaturen i prostatakörteln underlättar avlägsnandet av inflammation på grund av bildandet av ärr och fibrösa strukturer i problemzonen.

Dessutom hjälper upphettningen av prostata att störa aktiviteten hos nervfibrer av afferent typ, vilket minskar smärta. Men det är inte allt.

Effekten av förhöjd temperatur förändrar riktning och hastighet av reaktioner i vävnader och celler och påverkar också cellmembranens LC-struktur.

Resultat av kliniska prövningar

Smart är enkelt - enheten, vars effektivitet bekräftas av en grupp studier som utförs av Urologis forskningsinstitut av Ryska federationens hälsovårdsministerium. 90 personer deltog i experimentet. Samtliga patienter delades in i två grupper.

Den första mottagna endast standardbehandlingen, såväl som fysioterapi med den smarta enkla enheten, och den andra - en placebo (enhetsdisplayen fungerade, men den fysioterapeutiska effekten var avstängd).

Resultatet av den första gruppen visade effektiviteten hos enheten:

  • Volymen av kvarvarande urin minskade med 47%;
  • Volymen leukocyter ökade med 72% i problemkroppens hemlighet;
  • Urinproduktionstakten ökade med 42%;
  • Livskvaliteten förbättrades med 12% (mätningar gjordes på NIH-CPPS-skalan);
  • Minskade smärta och dysuriska manifestationer.

Allmänna tips för användning

För större effektivitet bör Smart-Simple användas med en viss periodicitet. Som regel är det nödvändigt att genomföra flera kurser, som var och en innehåller 10-14 sessioner. Förfarandena äger rum varje dag och samtidigt.

Efter varje kurs finns en paus - från 30 dagar eller mer. Enheten kan användas på ett sjukhus under överinseende av en läkare eller hemma. I det senare fallet behöver du få en läkares rekommendation.

Enheten används efter urinering eller tömning av tarmarna.

I komplex behandling är smart att enkelt öka betydelsen av olika läkemedel, inklusive fytopreparationer, liksom antibiotika.

Därför kan de största resultaten uppnås vid kombinering av smarta enkla med klassisk användning av läkemedel.

Principer för apparatkontroll

Smart smart device kan fungera i 2 lägen - "Doctor" och "Patient". Om du inte gör inställningar för inställningarna fungerar enheten enligt det andra programmet.

Fördelen med "Patient" -läget är att alla inställningar är inställda i automatiskt läge och ett standardprogram på 12 minuter aktiveras.

Om läget "Doctor" är inställt är det möjligt att manuellt programmera enheten med hänsyn till patologi och taktik för terapeutisk terapi.

I det här fallet kan ett av de 7 behandlingsprogrammen väljas med en ändring i procedurtiden mellan 7 och 15 minuter.

Som standard är läget "Doctor" blockerat, eftersom det endast är avsett för proffs. För att låsa upp läget, tryck bara på specialknappen.

För att börja använda är det tillräckligt att sätta på patronen, använd sedan en knapp för att starta fysioterapi.

I sessionsprocessen ser patienten hur mycket tid som är kvar innan procedurens slutförandekurs, och vilken påverkan som inträffar vid en viss tidpunkt.

Instruktioner för användning

Förfarande för att utföra proceduren i "Patient" -läget.

Förfarande för att utföra proceduren i läget "Doctor".

Säkerhetsåtgärder

Vid användning av den smarta enkla enheten är det nödvändigt att övervaka tillståndet hos strömförsörjningen och rektalpatronkablarna, som inte bör sträckas ut.

Enheten bör endast ingå i ett arbetsuttag, och nätverksegenskaperna måste uppfylla tillverkarens krav.

Det är förbjudet att använda enheten i närvaro av skador (sprickor och chips) på nätverksadapterns, rektangulärpatronens eller kontrollpanelens hölje. Dessutom kan enheten inte sättas på om kablarna är trasiga.

Vid användning av enheten krävs anti-epidemiska åtgärder. Dessutom bör du undvika att få vätskor på kontakterna och kontakterna på enheten, vilket kan leda till kortslutning.

Ansökan Smart-enkel är tillåten efter samråd med en läkare eller specialist i en medicinsk institution.

recensioner

Populariteten hos enheten Smart-enkel har lett till att många recensioner uppträder på webben. Låt oss utse några av dem:

  • "Jag delar med dig den personliga erfarenheten av att använda den urologiska enheten. För att få effekten måste du komma in i ändtarmen, men bara en kort bit, så var inte rädd. Kondomer ingår. Omedelbart ska jag notera fördelar - lätthet vid tillämpning och acceleration av behandlingsprocessen av människans sjukdomar. Genom att välja att fokusera på två enheter - Mavit och Smart-enkelt. Preference gavs till det andra efter att ha studerat egenskaper och aktuell återkoppling. Jag tyckte att du kan använda enheten själv - läs instruktionerna tillräckligt noga. Om det finns missförstånd kan du alltid kontakta en läkare. Efter slutet av massagen försvann känslorna mer obehagligt, kraften förbättrades. Men innan kursens start ska man ta hänsyn till kontraindikationer och inte engagera sig i självmedicinering. " Cyril, 35 år gammal.
  • "När jag köpte Smart-Simple, följde jag flera uppgifter på en gång: förhindra manliga sjukdomar och eliminera kvarvarande symtom efter en härdad prostatit. Jag ville hitta en enhet som kan användas hemma, och smart är lätt i detta avseende kom upp bäst. Läkaren förklarade i detalj hur och vad man ska göra för att bota sjukdomen och undvika framtida impotens. Under ett par månader är det bara positivt att användningen av intrycket är. Enheten är bekväm, liten i storlek och ger resultatet. I kombination med klassisk behandling kommer resultatet snabbare. " Igor, 45 år gammal.
  • "Jag bestämde mig för att lämna min åsikt om den underbara apparaten. Tidigare var jag inte särskilt ivriga att behandla sjukdomar. Om något skadas, föredras att uthärda och inte gå till doktorn. Kanske av denna anledning, redan i sin ungdom, framkom prostatit. Efter att ha kontaktat läkaren utsåg den senare Vitaprost och ett antibiotikum, liksom en massageprocedur. Tabletterna förbättrade tillståndet, men inte för länge. Efter 5-6 månader återvände allt till sin tidigare nivå. Nästa gång jag besökte sjukhuset, hittade jag en mer kompetent läkare som ordinerat många mediciner, men förklarade det för att utföra de resultat som krävs för att utföra massageprocedurer. Det var han som rekommenderade Smart-simple. Efter de första dagarna av ansökan kände jag riktiga resultat. Efter en vecka försämrades testen, och efter en månad försvann symtomen på kronisk prostatit helt och hållet. " Dmitry, 36 år gammal.
  • "Under behandlingen av prostatit fick mycket information om denna sjukdom. Som regel föreskriver läkare läkemedel och massage för behandling (10-15 procedurer). I det här fallet är den bästa massageanordningen Smart-enkel, som jag rådde personligen av urologen. Det är bra från alla ställen - för pris och funktionalitet. I 7 dagar efter ansökans början har mitt tillstånd förbättrats avsevärt. Som doktorn sa, om jag försenade med behandlingen, skulle jag i tiden bli impotent. Nu ska jag regelbundet genomgå förebyggande förfaranden för att undvika att problemet upprepas i framtiden. " Egor 43 år gammal.
  • "Länge" kämpade "med sin man och med all sin makt försökte övertala honom att massera prostata. Till slut gjorde jag det. Till sist körde jag honom till doktorn. Efter att ha besökt sjukhuset tog han en liten låda och sa att vi skulle bli behandlade hemma. Först var det läskigt, men så småningom blev rutinerna vana. Prostatit botades snabbt, och nu använder vi enheten bara för förebyggande ändamål. " Catherine, 36 år gammal.
  • "Enheten är smart enkel för min man, men jag bestämde mig för att berätta om honom. Han av någon anledning tvekar, men varje andra man möter ett sådant problem. För hennes man var sjukdomen en verklig stress - han led, fick smärta och var psykiskt deprimerad. Först försökte han läka med hjälp av kosttillskott, men de gav inte resultat. Jag fick honom att gå till doktorn för ett samråd. Läkaren rådde att göra en prostata massage. Först gick mannen till förfaranden, men efter ett tag blev enheten smart. Den har små dimensioner, kompakt och arbetar regelbundet i flera månader. Dess fördel är flera typer av exponering, vilket ökar den totala effektiviteten av behandlingen. Men om du jämför det med ett besök på sjukhuset och betalar för prostata massage tjänster, är fördelarna uppenbara. " Tatiana, 35 år gammal.
  • "Jag tyckte om Smart Smart från de allra första dagarna av ansökan. Förfarandet är i allmänhet inte smärtsamt och även lite trevligt. Men kom ihåg att en massage inte räcker - det är önskvärt att kombinera procedurer med drogbehandling. Från prostatit har jag framgångsrikt läkt, och nu använder jag en apparat för förebyggande. " Egor, 37 år gammal.
  • "Fram till nyligen var jag säker på att härdning av prostatit är nästan omöjligt, och själva sjukdomen är ärftlig. Jag läste många artiklar och recensioner på Internet och gick till och med för att se en läkare, varefter jag bestämde mig för att köpa en apparat för hemmapersonalbehandling - Smart-enkel. Enheten är liten i storlek, kompakt och har bra funktionalitet. Den har en mångfacetterad effekt på problemområdet och är lätt att applicera. Jag märkte ett resultat i en vecka, men i framtiden (efter avslutad behandling) planerar jag att använda en apparat för förebyggande. " Eugene, 38 år gammal.

Prostatit är en allvarlig mäns sjukdom, som kan leda till förlust av sexuell funktion och andra problem.

Användningen av Smart-enkel enhet i kombination med läkemedelsbehandling gör att du snabbt kan bli av med sjukdomen och sedan utesluta sin återkomst.

Effektiviteten av läkemedlet bevisas experimentellt, och den positiva återkopplingen av nöjda män och deras fruar är en ytterligare bekräftelse på enhetens effektivitet.

Det viktigaste - innan ansökan börjar konsultera en läkare som kommer att ordinera den exakta behandlingstiden.

Smart är enkelt

Smarta Easy första helt Russian (NPK "Fili-Medtech") högpresterande medicinsk professionell sjukgymnastik apparat, som är utformad för att förebygga sjukdom i prostatan och prostata behandling, erektil dysfunktion och avlägsnande stagnation av en liten bassäng, i det komplexa terapi, och oberoende av varandra.

Urologiskt fysioterapeutiskt system Smart-Prost

För alla dess miniatyr "Smart Easy" bokstavligen packad med elektronik, har ett mycket stort utbud av olika driftlägen för val av individuella inställningar för varje patient, inte förgäves i de officiella dokument som definieras som "sjukgymnastik urologiska system."
Rektal 22mm patrondiameter, innehåller tre speciella infraröddiod skapas för medicinsk användning, en magnetisk spole, en miniatyrmotor, justerbar värmeelement överhettningsskydd och systemet för likformig uppvärmning, styrmikroprocessorn, de sju kretskort med elektronik och andra lika komplicerade tekniska lösningar.

Men med all den flexibilitet som fastställs funktionalitet, två av styrsätt "läkare" och "patient" är mycket väl lösa problemet med device management komplexitet motiverar namnet på den enhet (smart - smarta, enkla - kort ord och enkla prostata).
"Patient" -läge - innehåller en universell förinställning av tillverkarprogrammet, som varar 12 minuter och är tillräckligt för en effektiv procedur.
Läget "Doctor" öppnar hela spektrumet av enhetskontrollen och är avsett för specialistläkare eller nyfikna användare.

Kort beskrivning och syfte med Smart-Prost-enheten, se videon:

Enheten Smart-Prost ger dig möjlighet att uppnå följande urologiska fysioterapeutiska effekter

  • minskar inflammation
  • förbättrar mikrocirkulationen i prostata och organ intill den
  • stagnerande fenomen i prostata minskas
  • Effekten av droger i prostatas vävnader
  • Vävnadsregenerering accelereras
  • muskulära sfinkter stärktes
  • ökad erektion

Användningen av anordningen förbättrar kraftigt effekten av droger, både syntetiskt och naturligt ursprung. Följaktligen kan de bästa resultaten erhållas genom att applicera Smart-Prost mot bakgrunden av läkemedelsbehandling.

Smart-Prost på recensioner av patienter ger

  • lindring av urinering
  • minskning av uppmaning att urinera
  • minskning av smärta och obehag
  • förbättrad erektion

Smart enkel applikation

Smart Easy är en professionell urologi medicinsk behandling enhet, och som alla medicinsk enhet har ett antal indikationer och kontraindikationer, vilket innebär, innan dess tillämpning bör rådfråga en urolog.
Smart-Simple, i avsaknad av kontraindikationer, är säker och effektiv, vilket bekräftas genom registreringsförfaranden i Roszdravnadzor, och i en klinisk studie vid Urologiforskningsinstitutet. NA Lopatkina, Rysslands hälsovårdsministerium 2014

Indikationer för användning

  • kronisk prostatit av någon etiologi
  • uretroprostatit
  • kränkningar av den copulatoriska funktionen.
  • prostatovezikulit

Kontraindikationer för användning

  • akut prostatit
  • rektumets onkologi
  • inflammatoriska sjukdomar i rektumets akuta fas
  • exacerbation av symtom på kronisk prostatit
  • maligna neoplasmer av prostata
  • misstanke eller aktiv tuberkulos av prostata

Rekommendationer för användning

Behandling med Smart-Prost-enheten utförs med 10-14 procedurer. Det rekommenderas att rutinerna utförs dagligen, samtidigt. Minimipausen mellan kurserna är en månad. Förfarandena utförs med blåsan och tarmarna tomma.

Behandling kommer att bli effektivare om den genomförs i komplex, med användning av antiinflammatoriska läkemedel, antibakteriella, blockerare av a1-adrenerge receptorer, adaptogener, immunmodulatorer och andra läkemedel.

Det är möjligt att använda enheten i monoterapi, vid kroniska inflammatoriska sjukdomar i bäckenet för förlängning av remission.
Genomföra rutiner inom öppenvård och sjukvård, eller självständigt hemma.

För en mer fullständig förståelse av frågan som behandlas är det rekommenderat att läsa artikeln "Hur man gör en prostata massage själv"

Tekniska egenskaper hos det urologiska fysioterapeutiska systemet Smart-Prost

Några recensioner

Detaljerad videorecension av patienten om behandling av kronisk prostatit med enheten "Smart-Prost"

Eftersom patienten inte kunde besöka massagerummet varje dag rådde läkaren honom att köpa Smart Prost och utföra prostata-massage på egen hand. Resultatet överträffade förväntningarna...

Vilket är bättre Smart Simple eller Mavit?

Om enheten "Mavit" har redan skrivits tidigare i artikeln Mavit - enhet för behandling av prostatit. Om vi ​​jämför beskrivningarna av dessa två enheter, kan Smart-Simple säkert kallas en ny generationens enhet.

Var kan man köpa enheten Smart Simple

Smart Det är lätt att köpa på den officiella hemsidan. Priset för Smart Simple i slutet av 2017 var 18 900 rubel.

Specialkonsultation utan kostnad

Effekt bekräftas av kliniska
forskning i SRI UROLOGY MH RF

Vem kommer att vara användbar?

Prostatit handlar om de över 30 år

  • Denna intermittenta, ibland smärtsam urinering.
  • Denna minskning av libido och självförtroende.
  • Det här är smärtor i könsorganen, ryggen, buken.
  • Detta är en smärtsam självförstöring.

Behandling av prostatit är alltid komplex. Det är nödvändigt att genomgå en fullständig undersökning med en urolog och följ noga rekommendationerna.

Enheten SMART-PROST. Modern apparat för behandling
kronisk prostatit med fri leverans i hela Ryssland

Hur fungerar det?

Infraröd strålning
en våglängd på 940 nm aktiverar cellulär andning, har en vasodilaterande effekt och accelererar reparativa processer (återvinning).

termoterapi
har en vasodilaterande effekt, förbättrar blodtillförseln och mikrocirkulationen.

Hårdvara massage (vibration)
förbättrar utflödet av prostats utsöndring och bidrar också till att minska stillastående fenomen.

Magnetfält
har en smärtstillande
(Analgetisk)
gipokoaguliruyuschee,
immunmodulerande,
såväl som adaptogen
handling.

Fysioterapeutiskt urologiskt system "SMART-PROST"

FÖRENKLIGHET OCH ANVÄNDNING AV ANVÄNDNINGEN

För att starta behandlingen måste du bara trycka på två tangenter: "Aktivera" och "OK". I processen att genomföra behandlingsproceduren är det möjligt att justera temperaturen för uppvärmning av arbetsytan och vibrationsstyrkan (hårdvarulassering).

Om enheten används i en medicinsk institution har läkaren möjlighet att välja olika kombinationer av fysioterapeutiska effekter och procedurens gång. Som standard är den här funktionen avaktiverad (en särskild nyckel är avsedd för upplåsning).

Användningen av SMART-PROST-enheten reducerar inte bara manifestationerna av prostatit, men ökar också styrkan

I vilka skillnader?

Med SMART-PROST får du fysioterapi av stationära
nivå hemma.

Fysioterapeutiskt urologiskt system "SMART-PROST"

DATA FÖR KLINISK FORSKNING I UROLOGI FORSKNING INSTITUT AV MH RF

Enligt resultaten av den kliniska studien rekommenderas SMART-PROST-enheten för användning som en del av komplex terapi för behandling av patienter med kronisk prostatit.

RECENSIONER

Jag vill uttrycka stor tacksamhet för enheten för behandling av prostatit SMART-PROST. Han hjälpte min man att klara av sjukdomar i den manliga delen, jag njuter av livet i en fullfjädrad familj igen. Och redan många gånger ville jag ändra, du kan inte beställa fysiologi. Men nu är allt bra - min man är tillbaka i ledningarna! Tack!

Smorodova Antonina, Irkutsk region.

För första gången upplevde jag effektiviteten av denna enhet i sanatoriet, var jag nöjd. Nu har jag köpt den och kommer att använda den hemma. Mycket enkelt, enkelt och effektivt. Jag tror att inga pengar är beklagliga för återställandet av min styrka, så jag anser denna apparat som högsta poäng.

FRÅGA-SVAR

Scientific and Production Company "FILI-Medicinsk utrustning", som samlar på ett ställe ledande ingenjörer och läkare, är verksamt inom utveckling och produktion av moderna sjukgymnastik anordningar för förebyggande och behandling av olika kliniska enheter.

Vi är en rysk tillverkare av modern medicinsk utrustning, som vi är uppriktigt stolta över: Forskningsavdelningen och produktionsplatsen ligger i Moskva, i det historiska området Fili.

Den första enheten har utvecklats av vårt företag, är ett urologi sjukgymnastik system "SMART enkla", som skapats för förebyggande och behandling av kronisk bäckensmärta syndrom (kronisk prostatit). Huvuddragen i SMART-PROST har riktade (riktade) effekter på prostata och extremt kompakta dimensioner. SMART är enkel - det är ett verkligt steg mot genomförandet av den personliga tillvägagångssätt vid behandling av patienter: detta är den första sjukgymnastik enhet med hög effektivitet, gör det möjligt att utföra fullständig sjukgymnastik prostata som helst, utan att vara bunden till en viss medicinsk kontor.

Utöver utvecklingen för urologi, genomfört förproduktion testning av sjukgymnastik apparater för gynekologiska sjukdomar, bedriver forskning och utveckling för sjukgymnastik behandling av hudsjukdomar och sjukdomar i övre luftvägarna.

Ett kännetecken för FILI-MEDTEKHNIKI är kravet på säkerhet och effektivitet hos produkterna. Ingen enhet kommer att säljas tills dess effektivitet är bekräftad. Således enhet "SMART lätt" efter att ha fått registreringsbevis för en medicinteknisk produkt (RZN utfärdas efter de tester och kontroller registrering), var frivilligt, placebokontrollerad studie vid Institutet för urologi vid ministeriet för hälsa, vars resultat har rekommenderats för användning vid behandling av kronisk prostatit.

Smart Enkel urologisk sjukgymnastik system recensioner

9 recensioner om produkten Smart-Simple Urologic Physiotherapeutic System

Resultatkvalitet

Hej, jag lämnar vanligtvis inte feedback, men jag vill berätta om Smart-Prost-enheten. Det var tveklöst att det som en anordning kan utföra proceduren som läkaren gör vid behandling av prostatit. Jag talar nu om fingermassage av prostata. Det var en tid när jag fick lära känna denna procedur, doktorn gjorde inte exakt, snabbt gjorde sitt jobb och känslorna inte trevliga. Nyligen påpekade prostatit på mig själv, men jag hade inte gått till en sådan procedur. Här berättade bekanten, som ofta besöker denna sjukdom, om smartets enkla mirakel. Ord är inte vana att tro, jag läste den på sajten, läste recensioner och bestämde mig för att prova det själv. Rektalt patronen verkade först och främst skrämmande, men fingret på en läkare av samma storlek) Det finns kondomer för ultraljud, tillverkaren tänkte på alla detaljer. Också en förvaringsväska, vilket är väldigt bekvämt. Vibration och värme uppstår inte omedelbart, men efter en minut. Modes inställda att vara bekväma på sinnena. På den 7: e behandlingsdagen var resultaten Nervösa, attityden till allt förändrade sig. Efter att ha upprepade tester noterade läkaren förbättring, minskades leukocyterna. Jag råder!

Hembehandling

Det handlar om enheten SMART - SIMPLE. Vi alla är människor och många, som jag har lägenheten att besöka läkare (urolog), försökte jag många droger och enheter innan jag kom till Smart-Prost. Jag måste säga att besöket till läkaren och leverans av tester för att utesluta cancer, är det nödvändigt att ytterligare behandling, men då kan du säkert göra proceduren hemma i landet i andra frågor där det är bekvämt för dig.
När jag köpte denna massager var jag säker på att han skulle hjälpa mig med min prostata. Resultatet tog inte lång tid att vänta och efter det tredje förfarandet kände jag att smärtan gick bort. Enheten levererar inte obehag, såsom en prostata massage som urologen gör, vem han förstod mig. Ja, naturligtvis är priset inte det billigaste, men vi spenderar mycket mer tid på att besöka läkare och olika rutiner, så att det även hjälper till att bevara familjebudgeten.
Jag var nöjd med den urologiska apparaten, det helar verkligen och sparar samtidigt min tid och pengar.

En bra enhet.

Blev ägare till Smart-Prost. Allt i ordning. Det fanns problem med urinering, smärta i buken, obehag. Han vädjade till urolog för att få råd, det vill säga. Att ha de anhöriga hade cancer i prostatakörteln. För att utesluta cancer, läkaren skickas till PSA-blodscreening (PSA är ett protein som produceras av prostatakörteln) och TRUS undersökning. Eliminera av cancer, skrev han en behandling (Ljus, antibiotika) och remiss till sjukgymnastik för proceduren prostata massage. Efter det första besöket hade denna procedur inte längre en önskan, jag var tvungen att leta efter andra metoder för att underlätta mitt tillstånd. Jag såg annonsering på Internet med honom. Lämna en ansökan på webbplatsen smartprost.ru, välja en betalningsmetod, leverans, beställde. Paketet kom mycket snabbt, efter att ha kontrollerat enheten, gjort en betalning. Fördelen är en bekant läkare, under vars överinseende första gången att använda enheten hemma. Men du kan göra det själv. Efter att ha granskat närmare med enheten, konstaterades det att vibrations inte startas omedelbart, men efter en minut, smidigt och mjukt, då kraften av vibrationer kan justeras oberoende. Det värms inte upp omedelbart, men snabbt, det finns en säkring mot överhettning, vilket är säkert för kroppen. Olika program för att kombinera fysioterapeutiska effekter är praktiska. Jag vill säga, eller i kombination med läkemedel, eller från effekterna av Smart Enkelt, men jag minskad smärta, minskad vita blodkroppar i prostatasekre minskade residualurin. Men det finns några små nackdelar. Jag skulle vilja sälja inte bara via internetbutikerna utan också var tillgängliga. Övergripande nöjd.

manlig läkare

Makan har en störning av sexuell funktion. Han blev rastlös, nervositet dök upp, sexuella relationer kom till intet. Ursprungligen trodde jag att det fanns en annan kvinna, men det visade sig att det finns problem med hälsan. Har överlämnat analyser, leukocyter har ökats eller ökats, urologen har utsett eller nominerat behandling, har riktat en riktning mot fizioprotsedury. Physio kontor i väntan på sin man, var ute på Internet, hur man behandlar prostatit "hoppade ut" reklam med enheten, testade och klarat provet vid Research Institute of Urology. Jag var intresserad av att denna enhet är kompakt, det är möjligt att använda var och när det är bekvämt, det finns också certifiering, vilket är mycket viktigt. Beslutade att köpa för sin man, som en överraskning. Ringde till telefonen anges på platsen, utfärdade en order. Efter mottagandet var lådan något dunkt, men enheten är i funktionsduglig ordning och det här är huvudämnet. Mannen blev förvånad, men vägrade först att använda den, men bestämde sig ändå för att försöka. På den 8: e behandlingen återvände vårt "sexliv" som om vi var nygift. Nervositet har gått, attityden till allt har förändrats. Efter att ha upprepade tester noterade läkaren förbättring, minskades leukocyterna. Lätt att använda. Makan utför behandling självständigt, vilket sparar tid, snarare än att gå till förfarandena i kliniken.

mirakelapparat

Efter ett besök hos en urolog (det var svåra smärtor och smärta vid urinering) visade det sig att detta är en kronisk prostatit. Läkaren rekommenderade förutom piller och urologisk fysioterapi Smart-Prosto passera i kliniken, och därefter förvärva den för hemmabruk. I butiken kan du inte köpa den, beställ endast genom tillverkarens officiella hemsida http://smartprost.ru/. Jag bestämde mig för att bekanta mig med den här enheten på World Wide Web. Under beskrivningen som det är nödvändigt, men det var en pavor som inte hjälper. Efter 5 dagar blev små förbättringar märkbara, vilket redan är uppmuntrande. Medan du är nöjd, fortsätt kursen.

Om massageapparaten

Jag vill genast säga att det på fotografier ser mycket mer ut än vad det egentligen är. Faktum är att det är ganska bekvämt i handenheten, vilket är lätt att hantera. Ja, det är inte så bekvämt att göra det själv, men vad kan du göra när din fru är borta, och du kommer definitivt inte att lita på dina lustar. Men skicklighet kommer snabbt. Och nu kör jag inte varje 10 minuter på toaletten med eviga smärtor och mannen i full blomning. Så enheten är nöjd.

Ger en bra effekt.

En utmärkt apparat för hemmassage. Små, snygga, gjorde mycket hög kvalitet. Helt ersatt hennes manprocedurer i kliniken, som han inte tyckte om. Nu masserar han själv prostata med en smart enkel, eller gör jag det. Det är inte svårt alls och det är som ett spel med oss. Min man säger att det är jättefinligt. Ja, och bekvämt. Att du inte behöver springa till kliniken står i rader. Efter de första tio dagarna av användningen blev de första resultaten synliga - erektionen blev mycket bättre. Och exacerbationer är inte närvarande medan, ттт. Och sedan tidigare var nästan varje månad exacerbationer, och nu här i november förra gången fanns det /

Min frälsare i kampen mot prostatit.

"Jag tror att var tredje människa ålder inför problemet med inflammation i prostatan. Denna svaga punkt hos män. Jag trodde inte att denna ömma köra mig på en sådan tidig ålder. Jag är bara 38 år gammal.
Det allra första som varnade mig var ofta uppmanar till ett litet behov, särskilt på natten. Min fru skrattade även, de säger, dricker mindre vatten för natten! Efter några veckor fanns det vilda rez efter urinering, känslorna är inte trevliga, tro mig! Han sprang för att se en läkare, urologen undersökte och passerade nödvändiga test. Diagnos: "kronisk bakteriell prostatit." Urolog varnade omedelbart mig att behandlingen kommer att bli lång sikt, i första hand: en kurs av antibiotika och antiinflammatoriska läkemedel, och för det andra: obligatorisk prostata massage. Om med tanken på att ta piller avgick jag på något sätt mig själv, men en prostata-massage. mmm.. hur man säger. för delikat en fråga för mig.
Tack vare min fru fann hon snabbt en väg ut ur situationen! Via Internet beställde jag enheten SMART-PROST. Detta är ett fysioterapeutiskt urologiskt system. Den består av en adapter, som sitter i uttaget, kontrollpanelen (påminde fjärrkontrollen från TV: n) och själva rektalpatronen. Min rädsla för obehagliga känslor har försvunnit efter den första ansökan. Du kan hantera dig själv om du studerar tekniken för massage.
Det är för tidigt att dra några definitiva slutsatser, eftersom jag använder smart enkel bara två veckor, men att förbättra min hälsa, minskad smärta och en positiv trend är att meddelandet inte bara jag, men min läkare. Jag tror att varje man som bryr sig om sin hälsa borde ha en sådan apparat, speciellt till vem för 35 år! Det kan trots allt användas inte bara för behandling utan även för förebyggande av prostatit och stagnerande processer. Det enda för mig, så dyrt, men å andra sidan är hälsan ovärderligt. "