Huvud
Strömförsörjning

Översikt över spännande droppar Silver Fox (Silver Fox): en instruktion med riktiga kvinnors recensioner

Kvinnor är ofta helt absorberad av tanken på hushållet, vad man ska köpa, vad man ska laga mat, hur mår barnen att även glömde att göra... Det skulle vara önskvärt på kvällen koppla av med - fungerar inte alltid. I teorin kan du föreställa dig en varm lejoninna som gör några önskningar i sängen, men när det gäller sängen själv är resultatet inte alls glädjande. För att öka sexuell önskan börjar sökandet efter ett medel som kan tillsätta peppar till ett intimt liv. Särskild uppmärksamhet bör ägnas Silver Silver. Denna populära kvinnliga orsaksmedlet Silver Fox är ett kvalitetsprövat verktyg som påverkar avslöjandet av kvinnlig sensualitet och sexuell personlighet.

För att förstå vad som är anmärkningsvärt om det kvinnliga orsaksmedlet av silverräven och hur man använder det, bör du bekanta dig med dess funktioner, recensioner av specialister och kunder som redan har testat effekten av drogen på dig själv. Så du kommer att lära dig om dess verkliga effektivitet, och du kommer att kunna förstå om det är värt att köpa eller inte.

Funktioner av drogen

Tillverkaren konstaterar att Silver Fox Silver Fox är ett spännande läkemedel för kvinnor i alla åldrar, en effektiv afrodisiakum. Med hjälp kan du förbättra sexuell lust, öka känsligheten hos erogena zoner, få oförglömliga känslor under orgasmen. Köp Silver Fox kan någon kvinna som vill uppnå ljusa, explosiva känslor med varje nära kontakt med en partner.

Styrkan av Silver Fox-effekten, kanske lite sämre än några av de dyrare analogerna, men hastigheten på inverkan på den psyko-emotionella sfären, är det inte lika. Om du vill överraska din man behagligt, kan orsaken till en oväntat uppvaknad vild passion lämnas hemlighet.

Hur arbetar läkemedlet på kvinnans kropp och vad känner hon när hon tar Silver Fox:

 • Frigörelse. Ner med styvhet och imaginära rädslor.
 • Passion, lust.
 • Bröstkänslighet.
 • Stärka blodcirkulationen i bäckenorganen.
 • Ökad vaginal utsöndring. Det hjälper lätt penetration av penis och löser problemet med torrhet i det intima området.

Varför välja en kvinnlig agent silver räv? Fördelarna med detta verktyg i jämförelse med analoger är sådana fakta:

 • Innehåller inte hormoner, strider därför inte mot kvinnans hormonella bakgrund.
 • Innehåller inte syntetiska tillsatser, orsakar inte allergier.
 • Det har ingen uttalad smak och lukt.
 • Kompatibel med alkohol (i små mängder).
 • Kompatibel med andra läkemedel och kosttillskott.

Drogen innehåller inte hormoner och syntetiska tillsatser

Innehållet i preparatet

Sammansättningen av Silver Fox innehåller ungefär tjugo naturliga och växtextrakt. Tillverkaren identifierade flera större:

 • L-arginin.
 • Shi Guang Tzu.
 • En vacker arsenal.
 • En lång peppar.
 • Jag biter makunen.
 • Kortkärnarkärke.

Silver räv frigörs i form av vätska och pulver. Vätskepatogen är i en kapsel-flakonchike med en speciell droppare för lämplig dosering av läkemedlet. Medelpriset för orsaksmedlet Silver Fox i droppar är 1300 rubel för ett paket med fyra flaskor.

Så här ansöker du rätt

Anvisningar för användning bifogas varje original silverrävspaket och innehåller all nödvändig information om beredningen. Innan den påstådda sexuella handlingen löser upp dropparna i ett glas med någon avkyld vätska och drick omedelbart. Silver räv börjar agera på kvinnan efter 10 minuter, vilket ger en känsla av avkoppling och lust. Excitation fortsätter i 4-5 (ibland upp till 8) timmar från det ögonblick som droppar tas. Inträdesgången beror på kvinnans sexuella aktivitet. Enstaka doser - högst en injektionsflaska.

Kontra

Synen att läkemedlets helt naturliga sammansättning inte kan ha kontraindikationer är felaktig. Tillverkaren anger separat begränsningar vid mottagandet av Silver Fox. Alla som ska köpa en kvinnlig agent silver räv borde veta om det.

Vem och när du inte kan använda Silver Fox:

 • Det är förbjudet att ta barn och tjejer under 18 år.
 • Det bör avstå från ökad nervös excitabilitet eller aggression.
 • Det är förbjudet för endokrina patologier och hypertensiva sjukdomar.
 • Det är farligt att ta med gynekologiska sjukdomar.
 • Det är förbjudet under amning, under graviditet.
 • Avstå från att ta med individuell intolerans av aktiva ingredienser.

Läkemedlet är förbjudet för personer med högt blodtryck

En engångsdos av läkemedlet bör inte överskridas. Silver räv Guide innehåller ett avsnitt 'Biverkningar vid överdosering", inklusive rodnad i ansiktet och på halsen, yrsel, andnöd, sjukdomskänsla, svaghet, slöhet, razdrazhitelnost.Negativnye effekter försvinner efter några timmar, därför, med förbehåll för dagsbehovet av Silver Fox med ni alla kommer i ordern.

På kvinnors forum kan du ställa frågor och läsa riktiga recensioner om Silver Fox. Flickor tillfrågas om hur du använder Silver Fox, som är bättre, Silver Fox i dropparna eller pulver, verkligen det är möjligt att snabbt väcka, om du kan köpa droppar i apotek, etc. Silver rävar -. Det är snarare ett kosttillskott än ett läkemedel, vilket är anledningen till ibland finns det frågor om dess effektivitet. Men de som redan har försökt säger om följande: "Jag förväntade mig inte att det var så coolt..."

Tack vare många positiva recensioner om silverräven vill kvinnor tro att det verkligen kommer att hjälpa till att återställa de tidigare otroliga förnimmelserna till familjelivet. Hur som helst, tills du försöker förstår du inte. Njut av den enkla användningsmetoden, helt naturlig sammansättning, och viktigast av allt, att den spännande effekten uppnås från första gången. Korrekt applicering av Silver Fox kommer att få sexpartners ett hav av känslor, målade i alla regnbågens färger. Gör en present till dig själv och dina män.

Översikt över spännande droppar Silver Fox (Silver Fox): en instruktion med recensioner av kvinnor

Av vissa anledningar, såsom trötthet, stress, psykologiska problem, hormonell omstrukturering efter födseln tar en kvinna ofta en passiv roll i intima relationer, upphör att vara initiativtagare till intimitet och får inte mycket nöje från kön. Majoriteten accepterar bara detta tillstånd, vissa efterliknar en orgasm, men långvarigt missnöje kan i sista hand skada relationerna i allmänhet och till och med på hälsan. Nu många annonserade pengar för män, men inte alla hörde att det finns droger som är speciellt utformade för kvinnor. En av dem är kvinnlig orsaksmedel Silver Fox. Vad är Silver Fox (Silver Fox), hur det fungerar, vad är kompositionen och verkliga svar som vi kommer att överväga i den här översynen.

Vad är

Förberedelse Silver Fox för kvinnor är den starkaste afrodisiakum som är utformad för att stärka kvinnans sexuella attraktion och de känslor hon känner. Orsaksmedlet Silver Fox har två former av frisättning - ett pulver, förpackat i 5-packspåse och ampuller-droppar med en dispenser. Recensioner säger att varken har en uttalad smak, vilket gör att vissa män i hemlighet lägger droppar till kvinnors drycker. Det här rekommenderas inte, eftersom det kan orsaka en oväntad effekt. Till exempel kan en kvinna vara rädd för de förändringar som sker med henne och lämna.

Kvinnligt orsaksmedel Silverräven är placerad i ett silverförpackning med en silverkantellerell som dras på den. Var försiktig så att du inte får en falsk. Stimulansen blir nu populär, och det används tyvärr av svindlarna.

Silver Fox kallas kvinnlig Viagra, eftersom det har en spännande effekt på kroppen. Det finns en stark önskan om intimitet, det är bara för en man. Vilka känslor gör kvinnan som fått denna botemedelsupplevelse:

 • Ökar spänningen.
 • Du känner en rush av blod till könsorganen.
 • Svullnad i bröstet och ökad känslighet hos bröstvårtor.
 • Förstärkning av vaginsekretion, som fungerar som ett utmärkt smörjmedel för enkel och snabb penetration av penis.
 • Full frigörelse och beredskap för omedelbar sex.

Effekten kommer vanligtvis på bara 5 minuter efter att ha tagits, men effekten blir särskilt uttalad i genomsnitt 15-20 minuter beroende på kvinnornas individuella egenskaper. Silver Fox är ett kvinnligt orsaksmedel som har fått positiva recensioner inte bara från köpare men också från sexologer och gynekologer. Före användning är det nödvändigt att studera instruktionerna väl och se till att det inte finns några kontraindikationer. Så, till exempel, Silver Fox är kontraindicerat före 18 år, gravida och ammande kvinnor. Med försiktighet bör användas i närvaro av kardiovaskulära problem, endokrina störningar, liksom allergi mot komponenter.

Efter appliceringen av effekten kommer effekten omedelbart

Man frågar ofta om det är möjligt att använda droppar i kombination med alkohol. Det finns ingen kontraindikation för detta, men det kan finnas en individuell reaktion, och i stället för spänning vill kvinnan sova eller omvänt bli överexcited, så det är fortfarande inte rekommenderat att göra det här.

Vad det består av

Många är intresserade av sammansättningen av denna patogen. Är det verkligen säkert? Sammansättningen av Silver Fox innehåller växtdelar och adaptogener som kan påverka kvinnlig libido, samt öka motståndet mot negativa effekter:

 • Shi Chuan Ji.
 • Mukun brinner.
 • Arguirea är vacker.
 • Peppar är lång.
 • Goryanka korotkorozhkovaya
 • Epimediet.
 • Pueraria.
 • Bengalpeppar
 • Yams vilda och andra växter

Dessutom innehåller sammansättningen av silverräven vitamintillsatser som bidrar till den naturliga produktionen av östrogener. Förhållandet mellan aktiva ingredienser väljs på ett sådant sätt, att det försiktigt påverkar kvinnokroppen. Silver räv kan excite, utan att bryta mot den hormonella bakgrunden. Kvinnornas recensioner av silverräven bekräftar att ingen negativ effekt har noterats på menstruationscykeln.

Hur har kvinnliga agenten Silver Fox? Den ursprungliga Slver-räven innehåller instruktioner som beskriver ansökan och doseringen. Så, instruktionen på ansökan ger följande instruktioner:

 • Lös upp innehållet i 1 dospåse eller 1 ampull i ett glas vatten, juice eller varmt te.
 • Mottagen dryck att dricka 15-30 minuter före det påstådda intima

Den dagliga dosen får inte överstiga 1 dospåse eller vid användning av droppform - 1 ampull för att undvika biverkningar och takykardi. I tabell. formuläret är inte släppt.

Det är viktigt att följa rekommendationerna för användning

Var kan man köpa en räv

I apoteket är Silver Fox fortfarande svårt att få. Det här är till det bättre, eftersom du genom att beställa ett läkemedel på den officiella hemsidan inte kan ifrågasätta dess kvalitet och äkthet. Dessutom ger den officiella säljaren det mest fördelaktiga priset, ofta finns det lönsamma åtgärder. Det är bara nödvändigt att fylla i en liten blankett och vänta på att operatören ringer. Priset på Silver Fox varierar från 990-1500 rubel. Paketet skickas kontant vid leverans, det vill säga ingen förskottsbetalning krävs.

Efter en hård dag behöver någon person en ansvarsfrihet. Men på grund av trötthet och andra skäl är det svårt att uppnå spänning. Det är bra att det finns sätt att övervinna denna barriär. Detta är vägen till ett hälsosamt och harmoniskt förhållande mellan paret och ett gott humör.

Jag har använt p-piller i flera månader och det har varit en bieffekt - mild excitering, brist på smörjning. På råd av en vän köpte detta tillägg utan mycket förtroende. Jag är bara i chock, det fungerar verkligen! Jag känner inte igen mig själv efter henne, jag attackerar min pojkvän och så shalim, som sedan skäms över att komma ihåg.

Och vi dumpade silverräven tjejer i en cola i en nattklubb! Åh, och vi froliced ​​den natten))) Bara shh!

För mig verkar Fox bara i samband med förberedelser, kyssar, då börjar jag se som jag någonsin blir, bara bli lecherous. Och om du sitter, titta på en film så kan jag inte känna något.

Ett skarpt ämne är ett kvinnligt orsaksmedel!

Jag har aldrig provat det, jag snubblat på ett slags pulver av typ jag drack och du är redo att tillfredsställa hjorden män! Ärligt talat inte en dag trodde inte på den här någonting, någon provade det, det finns en effekt eller en elementär pumpning av pengar?

intressant, jag vill uppfylla män **

Jag vet inte... vilken typ av pulver?

Silver Fox är en afrodisiakulär nyhet, överlägsen "Spanska Mushka" när det gäller effektivitet. Ett förstklassigt medel för förförelse!

Silver Fox - en riktig godsend för kvinnor, drömmer om att brinna med lust och för män som vill förföra kvinnor enkelt.

Skapat med hänsyn till de senaste vetenskapliga resultaten, kan detta läkemedel stimulera kvinnor och orsaka dem en passionerad önskan att bara ha sex bara 5 minuter efter det att de tagits. Dess effekt manifesteras i intensifieringen av vaginal utsöndring, bröstförstoring, extrem upphetsning och sexuell attraktion av en kvinna till en man. Silver Fox är också indicerad för behandling av kvinnor med mild irritation, brist på lust, torrt vaginalt urladdande och andra symtom på nedsatt sexuell funktion.

Sammansättningen av Silver Fox innehåller ett brett utbud av medicinska växter i Thailand.

Pulver Silver Fox har en mycket snabb och stark stimulerande effekt.

Kvinnpulver Silver Fox har ingen färg och lukt och är snabbt löslig i alla drycker.

Det spännande pulveret Silver Fox börjar fungera inom 5 minuter efter att ha tagits.

Om en man har en silver F ox, då försvinner frågan om hur man exciterar en tjej i sig själv.

Användning och dosering: Silver Fox är för oral användning. Lös ett paket i en liten mängd vätska. Har inte färg och lukt.

Försiktighet. Silver Fox bör endast användas för att komma i kontakt med sexuell kontakt. Ta inte mer än ett paket i taget. Håll dig borta från barn och minderåriga.

Och fikon det, jag läste också men på det eller allt detta

Och hur kallas pulvret ?? :)

svar: Anastasia

Silver Fox är en afrodisiakulär nyhet, överlägsen "Spanska Mushka" när det gäller effektivitet. Ett förstklassigt medel för förförelse!

Silver Fox - en riktig godsend för kvinnor, drömmer om att brinna med lust och för män som vill förföra kvinnor enkelt.

Skapat med hänsyn till de senaste vetenskapliga resultaten, kan detta läkemedel stimulera kvinnor och orsaka dem en passionerad önskan att bara ha sex bara 5 minuter efter det att de tagits. Dess effekt manifesteras i intensifieringen av vaginal utsöndring, bröstförstoring, extrem upphetsning och sexuell attraktion av en kvinna till en man. Silver Fox är också indicerad för behandling av kvinnor med mild irritation, brist på lust, torrt vaginalt urladdande och andra symtom på nedsatt sexuell funktion.

Sammansättningen av Silver Fox innehåller ett brett utbud av medicinska växter i Thailand.

Pulver Silver Fox har en mycket snabb och stark stimulerande effekt.

Kvinnpulver Silver Fox har ingen färg och lukt och är snabbt löslig i alla drycker.

Det spännande pulveret Silver Fox börjar fungera inom 5 minuter efter att ha tagits.

Om en man har en silver F ox, då försvinner frågan om hur man exciterar en tjej i sig själv.

Användning och dosering: Silver Fox är för oral användning. Lös ett paket i en liten mängd vätska. Har inte färg och lukt.

Försiktighet. Silver Fox bör endast användas för att komma i kontakt med sexuell kontakt. Ta inte mer än ett paket i taget. Håll dig borta från barn och minderåriga.

Silver Fox

Anmäl dig för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.

Det finns vete av apati, däribland i den personliga sfären, hjälper ingenting, det visar sig bara att rör det med dessa mirakelpiller. Verkligen är effekten märkbar efter den första mottagningen, åtgärden kommer på olika sätt, från fem minuter till en halvtimme.
Sex blir väldigt varmt och intensivt, libido stimuleras till orealistiska höjder, och viktigast av allt, ger läkemedlet inte beroende, efter att ha avkunnat några negativa effekter är kvinnans hormonella bakgrund normal. Perfekt för par som har perioder av sexuell stagnation.

Att medel för att stimulera libido i allmänhet var skeptisk, men bestämde sig fortfarande för att köpa Silver Fox-fru. Som flyttad till en vegansk diet, så önskan att få sex att förflyta. Själv är förvånad. Jag vet inte hur herbivorerna hanterar sådana problem.

Jag accepterar Silver Fox från tid till annan, när jag vill skämma bort min man och överraska på alla 200%. Jag klagar inte på libido, men det finns dagar då antingen trötthet eller cykelperioden är sådan, ja, ingenting alls. Det är då pulvret kommer från silverpåsar.
Medel på travkah, ingen kemi, för hälsa att uppleva det är inte nödvändigt, även om det verkar för mig, mottagning "rävar" går till min fördel.
Hon observerade inga biverkningar, allergier och andra problem. Kvaliteten på sömnen påverkas inte heller.
Drickpulver är inte svårt och inte äckligt. Jag löser upp i vatten, det är absolut smaklöst. Stimulatorn börjar fungera mycket snabbt, efter ungefär tjugo minuter känner jag redan hur allting inom mig kokar och ivrigt jag vill ha sex. Det är bara en galenskap, allting blir upp och ner i mig, jag har aldrig sett mig så befriad. Mannen för första gången i allmänhet i glädje har kommit.
Nu vet vi att okontrollerat kön och full avkastning från min sida exakt tillhandahålls efter att ha tagit chanterellerna. Personligen har jag en effekt efter att det har gått länge, bara ett par dagar

Ett bra verktyg för att väcka sexualitet på bakgrund av en början klimakteriet. Som om att återvända till 10 år sedan, till toppen av sexuell aktivitet. Den mest intressanta, exciterar både moralisk nivå och fysiologiska manifestationer. Effekten räcker för en och en halv timme.
Det finns inga negativa konsekvenser, ingen förgiftning, ingen klåda eller irritation. Jag blir inte van vid det, det är väldigt bra. Förresten, efter kursen märkte jag att trots ålder och biologiska förändringar finns det fortfarande ett begär för sex, så påverkar läkemedlet inte bara kortvarig spänning.

Hustru tyckte väldigt mycket, hon verkade återvända till sina studentår: hon hade inte sett sådan passion och passion i 10-15 år. Och ännu mer blev jag förvånad över effektens varaktighet. Om spänningen 15 minuter efter att jag har tagit mig bra (läkemedlet för detta och är avsett), så är hennes passion och uthållighet på morgonen, när mer än 10 timmar har gått sedan mottagandet, överraskande.
Excitation från drogen är märkbar och med blotta ögat: rodnad i huden, snabb andning och hjärtklappning, riklig sekretionssöndring.
Pulvret fungerar perfekt, du kan inte argumentera med det. Det är ingen skada från honom, som nej det är synd att det bara är lite dyrt.

Jag köpte Silver Fox för en förändring i mitt personliga liv, min man vet inte om patogenen. Annars skulle jag bli förolämpad, tror att jag borde vara glatt omedelbart så snart han tittade på mig. Men med Silver Fox låtsas att det verkligen inte är så svårt. Så snart hon fick en låda med pulver satte hon dem omedelbart i en behållare och kastade lådan bort. På den, för mycket information, hade min man sett, läst. Och på själva pulvret är ingenting skrivet. Bara en grå väska. Så min man har inga frågor, jag dricker alltid vitaminer för syn.

Han föreslog att han försöker sin fru förmodligen 2 månader efter födseln.
Vi har ett bra, varmt och pålitligt förhållande. Och vi jobbar kontinuerligt med dem.
Pulveret dricker, späds med juice, det är enkelt med vatten - inte en is. Effekten kommer mycket snabbt, det är sant.
Enligt hustrun efter mottagandet uppträder en trevlig värme först i bukregionen, och sedan faller den ned och blir en brännande känsla, visar det sig att blodet flyter till det där det borde ske inom några minuter.

Det hände så att min man och jag inte hade ett förhållande under mycket lång tid efter bröllopet. Hur man skär av varandra! Det fanns ett barn, problem, ständiga problem. Vi har inte sett sex i nästan ett år. Jag bestämde mig för att något skulle göras om det. Har köpt eller köpt den kvinnliga upphovsmannen. Efter att ha försökt det en gång var jag väldigt upprörd att jag inte visste om sådant verktyg tidigare.
Silver Fox räddade bokstavligen vårt skepp från krasch!
Det är trevligt att känna människans kropp och förstå att du vill ha honom. Och inte som det var förut - ett snabbt och ovanligt sex.
Jag tar patogen en timme efter att ha ätit (för att göra effekten bättre). Jag är rädd för att dricka på en tom mage. Produkten börjar fungera efter 20 minuter. Jag känner en stark attraktion för min man före sex och under sex. Det är bara en oförklarlig upplevelse.
Tack vare det faktum att vi igen hade sex ökade familjen starkare. Min man och jag är alltid en. Orsaksmedlet är verkligen coolt, jag kommer alltid att köpa det! Det fanns inga allergier och biverkningar hittills. Jag är alltid mycket seriös om min hälsa, så jag skulle definitivt märka några onormala fenomen efter att ha tagit patogenen, men de gör det helt enkelt inte.
Jag är glad som en elefant! Min man stöder mig!

Jag köpte det för mig själv, först talade min man inte, jag var rädd att inte godkänna. Men då stötte han mig.
Den orsaksmedel som användes nästan varje dag, det var verkligen nödvändigt. Nu är det redan mindre, men det blir inte van vid det, jag vägrade det enkelt. Jag använder det nu sällan. Använd bekvämt, lös pulvret upp tillräckligt snabbt och har ingen smak och lukt. Jag märkte inte kuddarna, det fungerar direkt och ganska länge, varar i 2-3 timmar, min make exhales tidigare än jag gör. Det är glatt!

Silver Fox har alltid varit med mig på sistone. Jag märkte bakom mig själv att efter födseln blev jag väldigt upprörd över sex, jag var blyg av min man och allt det. Jag tog i form av pulver och droppar, effekten är ungefär densamma, men det är mer lämpligt för mig att ta droppar, vänta inte på upplösningen av pulvret etc. Drick och glömt :)
Förnimmelserna är verkligen branta, jag kan inte ens förklara hur botemedlet fungerar för mig. Fem minuter och jag är redan upphetsad. Bättre än någon afrodisiakum kommer att vara. Avslutningen är helt enkelt förtrollande, mannen är helt enkelt bedövad efter den första mottagningen av kantarellen) jag råder

Miracle väskor har köpts för testning. Jag har länge velat försöka något som skulle hjälpa mig att bli av med styvhet i sex (alkohol är inte ett alternativ).
Silver Fox lockas av det faktum att han är utan smak och ingen lukt! Faktum är att jag är en väldigt kräsen person, om jag åtminstone hade någon smak, skulle jag inte ta det. Men det är som dricksvatten, te, vin och någon annan dryck. Åtgärden kommer på bara 10 minuter. Dåliga tankar försvinna på något sätt och du börjar bara tänka på kön. Jag var länge inte så upphetsad av min man! Bara inga ord, vilken cool känsla.

Medan ingen frågade frågor. Din fråga kommer att vara den första!

Anmäl dig för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.

Silver Fox (Silver Fox) - den kvinnliga originalen

Aphrodisiac för kvinnor

Tillverkare: Thailand
Förpackning: 12 påsar med 5 mg vardera.

producent: Human Biological Engineering Research Institute, som utvecklade en unik formel för drogen och tilldelades Nobelpriset.

1 pack. 5mg.

5 pack. med 5 mg.
+ Bonus 2 fliken. generisk

10 pax. med 5 mg.
+ Bonus 2 fliken. generisk

12 pax. med 5 mg.
+ Bonus 2 fliken. generisk

24 pack. med 5 mg.
+ Bonus 2 fliken. generisk

Kvinnlig orsaksmedel silverräv

Silveroxens orsaksmedel, som kan köpas på den officiella hemsidan, fungerar effektivt på tjejerna från den allra första ansökan. Tack vare detta läkemedel upplever kvinnor en stark sexuell attraktion och får maximal beredskap för intimitet.

Silver Fox för kvinnor, recensioner som du kommer att se på den här sidan, är lämpliga för att försvaga sexuell lust, förlust av sexuellt intresse och kränkningar av sexuell funktion (vagans torrhet och andra som).

Bland fördelarna med Silver Fox är priset, vilket gör att du kan köpa en kvalitetssäker avrodisiakum för varje budget. Dessutom har läkemedlet en växtkomposition (baserad på läkning av thailändska växter) och hjälper till att snabbt få effekten.

Silver Fox: recensioner och applikationer

Så att du kan få maximal effekt från produkten silverräv, förklarar instruktionsboken varje detalj. Produkten innehåller vitaminer för att aktivera produktionen av könshormoner, adaptogener för att eliminera trötthet, kraftfulla växtrodslöden för flera förbättringar av libido.

Orsaksmedlet silveroxen är gjord i form av ett pulver, vilket gör det bekvämt att ta emot och ger den snabbaste effekten. Dessutom saknar silveroxens orsaksmedel en distinkt lukt och färg, på grund av vilken den kan lösas i vilken dryck som helst utan att störa smaken. Läkemedlet börjar om några minuter.

Hur gör aktivatorn Silver Fox

Kvinnlig orsaksmedel silverräven skiljer sig positivt från analoger med sin snabba märkbara effekt. Silverräven för kvinnor, som kan köpas dygnet runt, ökar kraftigt produktionen av naturlig vaginalsekretion och ökar också blodcirkulationen i könsorganet.

Läs mer om Silver Fox-produkten: Kundrecensioner är det bästa beviset på hans arbete. Aphrodisiac Silver Fox ger en kraftfull psykofysiologisk upphetsning, förminskar den inre muskulaturen hos vagina, stimulerar produktionen av smörjmedel, förvärrar känsligheten hos erogena zoner.

Silverräv för kvinnor: kontraindikationer

Kliniska studier av preparatet silverrev, recensioner av läkare och köpare bekräftar produktens höga effektivitet, men innan du använder det är det nödvändigt att rådgöra med din läkare. Silver Fox, som kan köpas dygnet runt, har ett antal viktiga kontraindikationer.

Läkemedlet för kvinnor är en silverräv, instruktionen som bifogas är kontraindicerad till minderåriga, gravida och ammande kvinnor, patienter med gynekologiska och endokrina sjukdomar, såväl som i närvaro av hypertoni och andra sådana störningar.

För att undvika negativa reaktioner bidrar den korrekta användningen av Silver Fox. Kundtillverkningar bekräftar att orsaksmedlet i detta fall är mest effektivt och inte orsakar negativa reaktioner. Strikt följa dosen och kombinera aldrig afrodisiakum med sprit och narkotiska ämnen.

Silver Fox: instruktion och biverkningar

Som bekräftats av Silver Breasts kliniska prövningar, recensioner av läkare och kunder, är negativa reaktioner från användningen extremt sällsynta om instruktionsreglerna är strikt observerade.

Köp endast kvalitet silverräv. Den officiella sajten garanterar säkerhet, kvalitet och hög effektivitet hos sina produkter, samtidigt som de erbjuder de bästa köpvillkoren - överkomligt pris, bekväm leverans, rabattsystem.

Silver Fox: priset för ömsesidigt nöje

Du kan köpa någon nödvändig mängd av agenten silverpor räv: den officiella webbplatsen för produkten erbjuder de bästa priserna, liksom all viktig information för effektiv och säker användning.

Lös patogenens påse i tvåhundra gram alkoholfri dryck vid rumstemperatur, men använd inte alkoholhaltiga och heta drycker för att undvika sidreaktioner och förlust av egenskaper.

Hur länge arbetar silver räv? Recensioner av de flesta tjejer bekräftar att läkemedlet ger en kraftfull uttalad effekt inom fem timmar. Det är absolut oacceptabelt att ta afrodisiakum mer än en gång om dagen.

Översikt över droppar Silver Fox (Silver Fox): instruktion för kvinnor med recensioner

Silver Fox är en naturlig stimulans för kvinnor, som enligt tillverkarens feedback och rekommendationer ger rättvisa sexrepresentanter möjlighet att öka sin sexualitet och fylla det intima livet med nya ljusa färger. Denna beredning har en naturlig sammansättning och utövar en säker stimulerande effekt på kroppen. Hur effektiv är Silver Fox och hur påverkar den kvinnor? Vi försöker lista ut det genom att analysera funktionerna i Silver Fox.

Ljusstyrka av känslor

Vad är Silver Fox? Kvinnligt orsaksmedel Silverräv, enligt läkare, ökar sexuell lutning och känslighet för det fria könet, vilket ger dem förtrollande känslor under samlag, liksom möjligheten att uppleva ljusa, långa, många orgasmer.

En sådan spännande effekt, enligt instruktionen, beror på förekomsten av unika aktiva substanser som utgör läkemedlet:

 1. Den lilla tjejen.
 2. Peppar är lång.
 3. Brännande slem.
 4. Argireya.
 5. Shi Chuan Dza.

Sammantaget innehåller produktens sammansättning mer än 20 komponenter av vegetabiliskt ursprung. Detta läkemedel är en kraftfull naturlig afrodisiakum. Dessutom innehåller det vitaminer som främjar aktiv produktion av kvinnliga könshormoner och adaptogener som lindrar utmattning, avkopplande och befriande.

Beskrivning från tillverkaren, liksom reella vittnesmål av vackra damer, visar att Silver Fox, den kvinnliga orsaksmedlet, kännetecknas av närvaron av följande egenskaper:

 • Framväxten av en stark sexuell lust, en ökning av sensualitet.
 • Lusten efter intimitet.
 • Luftfuktning av vagina, en rush av blod till genitalområdet.
 • Ökad känslighet hos bröstkörtlar och bröstvårtor.
 • Ökar andning och hjärtfrekvens.
 • Ökning i allmän ton, normalisering av hormonell bakgrund.

Användningen av Silver Fox påverkar också beteendet och det emotionella tillståndet hos det fina könet. Kvinnan upplever en stark spänning, blir mer avslappnad, sensuell, avslappnad och fokuserad på sin partner, vilket är så viktigt för män.

Det bör framhållas att denna produkt, som beskrivs i anvisningarna, är tillgänglig i pulverform (med neutral smak och lukt) och i ampuller. Om du försöker sälja droppar eller piller under täcken av Silver Fox, då handlar du om scammers.

Förtroende och en känsla av frihet

Hur fungerar Silver Fox och vilka resultat kan förväntas efter användningen? Silver räv (eller Silver Fox), vilket framgår av svaren från kvinnor, fungerar precis halv timme efter mottagande - genom inverkan av de aktiva ingredienserna innebär att det finns en önskan intimitet, separationsprocesser aktiveras vaginal sekretion, ökar känsligheten av indikatorer genitala erogena zoner.

En kvinna känner sig mer självsäker och fri, och de intima relationerna ger sig själv ett speciellt nöje. Detta beror till stor del på aktiveringen av blodcirkulationen i könsorganen och överkänsligheten.

Hur effektivt är detta läkemedel? Enligt de kliniska studierna observerades positiva resultat hos 86% av kvinnorna som tog patogenen.

Excites även den mest begränsade damen

Specialister rekommenderar att rättvisa könsrepresentanter använder Silver Fox i följande fall:

 1. Anorgasmi.
 2. Minskar sexuell lust, intresse för en partner.
 3. Omöjlighet att slappna av, slappna av under samlag.
 4. Manifestation av sexuell dysfunktion.
 5. Otillräcklig blodtillförsel till bäckenorganen.

Effektivt kommer att vara användningen av läkemedlet för tjejer i åldersgruppen efter 27 år när libido börjar gradvis minska. Att döma av recensioner köpare, Silver Kantarell kunna väcka även de mest obesvärad av en kvinna som aldrig har upplevt sant nöje av intim kontakt, göra anteckningar i förhållande färskhet och sort.

Här skriver han om denna naturliga matar en prova på en personlig praxis kvinna: "Min man och jag har varit tillsammans i mer än 10 år och vårt kön har länge blivit en rutin plikt. På råd av en vän köpte Silver Fox och ordnade en ledig romantisk kväll. Makan blev helt enkelt slagen av min plötsliga passion, ardor och uttröttlighet. Nu använder jag regelbundet Chanterelle för att upprätthålla våra relationer i en ton. Jag är säker på att sensuell och sexuell fru är det bästa förebyggandet av äktenskapsbrott. "

Så skyddar du dig själv

Enligt användningsanvisningarna får patienterna inte använda Silver Fox i följande fall:

 • Förhöjda index av artärtryck (hypertoni, arteriell hypertension).
 • Överdriven tendens till allergiska reaktioner. Individuell intolerans och överkänslighet mot läkemedlets aktiva substanser.
 • Graviditet, amningstiden.
 • Brott mot kardiovaskulärsystemets funktion, endokrina och gynekologiska sjukdomar, som sker i svår form.
 • Åldersgrupp av patienter yngre än 18 år.

För att skydda dig så mycket som möjligt, bör du noggrant läsa instruktionerna innan du börjar använda Lisichka.

Enligt läkare tolereras mottagningen av Silver Chanterelle mycket väl av patienterna. I vissa fall kan emellertid följande oönskade reaktioner inträffa:

 1. Anfall av yrsel.
 2. Sömnstörningar.
 3. Rödhet i huden och några andra.

Som regel utvecklas ovanstående biverkningar extremt sällan om den rekommenderade dosen av läkemedlet överskrids avsevärt eller patienten följer inte instruktionerna.

Bara i bruk

Silver Fox, eller Silver Fox, som anges av anvisningen, måste tas 1 gång per dag. Metoden för tillämpning är extremt enkel. Du behöver bara späda pulvret i ett glas vatten eller juice, och sedan dricka (om frisättningsformen i form av droppar, skiljs de också i vatten). Det är bäst att göra detta 10-15 minuter före den påstådda nära närheten. Den optimala dagliga dosen är 1 dospåse.

Silver Fox kan kombineras med alkohol, men tillverkaren rekommenderar att du begränsar dig till ett glas vin. Missbruk av alkohol eller en kombination av en stark alkohol kan minska effekten av patogenen att orsaka dåsighet eller letargi, utlösa utvecklingen av möjliga bireaktioner.

Om denna patogen används, rekommenderar läkare dig att avstå från att äta för fet mat. Tunga rätter har negativ inverkan på absorptionen av aktiva komponenter i läkemedlet, vilket leder till att det börjar agera senare och får inte ge de mest uttalade resultaten.

Fördelar och nackdelar

De främsta fördelarna med preparatet Silver Fox, enligt läkare, är följande:

 • Naturlig växtsammansättning och säkerhet för kvinnors hälsa.
 • Minsta intervall av kontraindikationer och möjliga biverkningar.
 • Bekväm form av frisättning och snabb åtgärd.
 • Sexuell stimulans av båda parter.
 • Högpresterande indikatorer, bekräftad av kliniska prövningar.

Talar om bristerna hos Silver Fox, noterar några tjejer sin höga kostnad. Men i allmänhet är priserna för det här kvinnliga orsaksmedlet ganska rimliga och acceptabla, särskilt när man tar hänsyn till dess naturliga sammansättning och säker drift tillsammans med hög prestanda.

Kanske manifestationen av överdriven nervös upphetsning, men det kan undvikas utan att ta patogen för natten och begränsa användningen av alkoholhaltiga drycker så mycket som möjligt.

Du kan köpa läkemedlet i apotek, onlinebutiker och apotekskedjor, priset varierar. Det viktigaste är att vara akta sig för förfalskningar. Medelpriset på detta läkemedel är ca 1200-1500 rubel.

Kvinna patogen Silver räv (Silver Fox), läkare och många kvinnor finner att prova dess effekt på sig själv bidra till att få förtroende för dig själv, slappna av, förbättra sin egen sexualitet och uppleva den sanna glädjen av intim kontakt. Med hjälp av detta verktyg kan du glömma komplex och obehagliga upplevelser, njuta av ljusa orgasmer. Silver Fox kommer att fylla intima relationer med speciell passion, eld och emotionalitet, och lägger till sensuella anteckningar till dem.

recensioner

Irina Kravchuk, 25 år gammal

Tyvärr har jag alltid haft problem i den intima sfären, jag kunde inte helt slappna av, lita på partnern, och som en följd har jag aldrig upplevt riktig orgasm. På något sätt rådde min flickvän att försöka Silver Fox! Jag drack ett paket före ett datum och... Resultaten förvånade mig inte bara, utan också min unga man! Det visade sig att jag kan få verkligt nöje från sex och vara en otrevlig älskarinna.

Elizaveta Mishina, 42 år gammal

Nyligen har jag förlorat intresse för livets sexuella sfär, troligen på grund av åldersförändringar, med frekventa påfrestningar och med överarbete. Men det visade sig att det finns ett mirakelbota som kan göra mig till en passionerad kvinna, som vet hur man får och glädjer sig, är Silver Fox. En utmärkt produkt, effektiv och säker, med en naturlig komposition. Förresten blev jag rekommenderad till en Silver Fox av en gynekolog!

Valeria Koval, 36 år gammal

Tidigare var min man och jag alla fina i sängen, men långa år av äktenskapligt liv, vana, barn, hushållsarbeten avkyldes vår passion. Silver Fox gav mig av min man. Till att börja med var jag till och med något förolämpad, men uppskattade snart sin gåva! Förnimmelserna var, som under vår första kärleksnatt, jag bara spolade med lust, jag var täckt av en rad orgasmer. Nu är den lilla räven alltid vid mina fingertoppar för romantiska kvällar!

Funktioner av kvinnans känslor från ansökan Silver Fox (Silver Fox) med priser och svar

Författare: Elena Polyakova, läkare-terapeut,

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1
(10 röster, genomsnitt: 3,5 av 5)

Byrån för moderna kvinnor i Ryssland är mycket hög: familj, arbete, många hushållsobjekt, som kan påverka nervsystemet negativt. Inte förvånansvärt, enligt statistik, lider många kvinnor av en minskning av libido. Att tillgripa hjälp av allvarliga syntetiska droger är i de flesta fall inte meningsfullt, och jag vill inte. För att återställa den förlorade önskan, att återvända tidigare känslor från kön i liknande situationer, hjälper det naturliga orsaksmedlet Silver Fox (Fox Silver). Instruktioner för användning och pris kommer att diskuteras nedan.

Aktiva komponenter

Instruktioner för att använda drogen berättar för oss att Silver Fox (Fox Silver) är en modern naturlig afrodisiakum. Inkluderat i komponentkompositionen kan förorsaka kvinnor en känsla av sexuell upphetsning, liksom ett antal samtidiga fysiologiska reaktioner.

Silver (silver) räv (räv) innehåller inte konstgjorda syntetiserade komponenter. Kvinnlig orsaksmedel Silver Fox har följande sammansättning:

 • Korthorn hagtorn. I Kina har det använts för problem med libido i flera tusen år. Enligt de kinesiska läkarna förbättras blodflödet i de inre organen, stimulerar den korrekta metabolismen, förbättrar reproduktionssystemet hos kvinnor.
 • Yams vild. Man tror att växtens rot har en östrogenliknande aktivitet. Ett intressant faktum: I öst används yams inte bara för att förvärra känslor under sex, men också med ett preventivmål.
 • Peppar är lång. Stimulator av metabolism.
 • Arguirea är vacker. Extraktet ökar libido och förvärrar sensationer under orgasm.
 • Pueraria är tuberös. Källan för fytoöstrogener. Har också antiarytmiska antioxidantverkningar.
 • Shae Chuan Zi. Förbättrar blodcirkulationen i könsorganen, förvärrar känslor under sex.
 • Mukun brinner. Växtextraktet ökar libido.

De ovannämnda 7 aktiva komponenterna i Silver (silver) Fox (Fox) är ansvariga för den spännande effekten, men bruksanvisningen innehåller information om att preparatet innehåller 20 växtextrakt. De återstående 13 har en allmän tonisk och stimulerande effekt.

I vilka situationer ska jag referera till ett verktyg

Kommentarer från kvinnor som använde silverräven innebär att känslorna efter att ha använts liknar en naturlig sexuell upphetsning. Instruktionerna för Silver Fox innehåller information som droppar rekommenderas i följande situationer:

 1. Minska eller sakna libido.
 2. Problem med att få en orgasm uppstod på grund av självtvivel och andra psykologiska problem. Oförmåga att få ett fullständigt nöje från sex, slappna av helt under det.
 3. Några fysiologiska problem: vagans torrhet, brist på naturlig smörjning.

Precis som någon afrodisiakum, kan Silver Fox (Fox Silver) användas, inte bara om en kvinna har problem i sexuellt liv, utan också att få nya känslor i sex med en vanlig partner. Experter säger att det ofta inte är nödvändigt att träna sådana saker, för att "uppdatera" relationen, eller för ett speciellt tillfälle, kommer Silver Fox vara bra.

Preparatets naturliga sammansättning Silver Fox tillåter honom att agera så naturligt som möjligt utan jerks och en känsla av förödelse efteråt. Förutom den direkt spännande effekten, känner kvinnor en ökning av känsligheten hos erogena zoner, en energi och energiökning.

Hur man använder

Silver Fox är indikerad för användning strax före samlag. Kommentarer från kvinnor som använder biverkningen indikerar att de första ovanliga känslorna inträffar inom 15-20 minuter. efter att ha tagit drogen. Aphrodisiac Silver Fox är tillgänglig i flera farmakologiska former, vars pris kan variera något. Funktionerna hos var och en av dem är följande:

Tillämpning av spännande droppar Silver Fox (Silver Fox): instruktion med recensioner

Under de senaste åren har forskare kunnat nå stor framgång i sexologi och lösa vissa problem i intimsfären av människors liv genom utveckling och praktisk användning av nya medier. Läkemedlet för kvinnor Silverfox (Silver Fox) eller, som det kallas, Silver Fox, släppt i droppar, enligt tillverkaren, kan öka sexuell lust, eliminera styvhet och torrhet i skeden. Fungerar "fyrfotiga" bra, som det beskrivs? Låt oss försöka förstå och analysera alla dess egenskaper.

Helande ingredienser för kroppen

Omkring 10% av den vackra hälften av mänskligheten i fertil ålder har problem med libido, ungefär samma klagomål om brist på nöje från sex. Ofta är sådana svårigheter psykologiska, men ibland lider helt friska människor. Många studier som utförts har visat att frånvaron av ett normalt sexuellt liv är hälsofarligt. Kvinnlig orsaksmedel Silverräven används för att excitera en kvinna och att ge henne nöje, och det är inte ovanligt för sexologer att förskriva detta läkemedel.

Den huvudsakliga aktiva förening av droppar är en afrodisiakum, ett ämne genom vilket sexuell körning förbättras. Tillverkaren hävdar att denna komponent är helt naturlig, erhållen från naturliga, miljövänliga källor. Men Silver Fox-kompositionen omfattar inte bara kopplingar till denna åtgärd, men också många ingredienser som är användbara för kroppen. I beskrivningen av läkemedlet indikeras följande komposition:

 • Gräs gornka - den viktigaste ingrediensen, vars extrakt tjänar som afrodisiakum.
 • Extrakt av örtrotrot används ofta i kinesisk folkmedicin.
 • L-arginin - har en immunmodulerande effekt (skyddar mot infektioner).
 • Komponenterna i växten är slembrinnande, som de östra folken använde som ett mått på att bekämpa ormarnas gift (det ger antitoxiska egenskaper).
 • Pueraria - används i traditionell kinesisk medicin som ett botemedel mot yrsel och överhettning.
 • Dioscorea hårig - hjälper till att normalisera den hormonella bakgrunden.
 • Peppar är lång - det ger kroppen antioxidant och antimikrobiella ämnen.
 • Ett brett spektrum av vitaminer och mikrodelar, som verkar för att förbättra syntesen av östrogener.

All information om råvarorna som används vid tillverkningen av Silver Fox är tillgänglig på Internet, och det finns många av dem, eftersom dessa växter och föreningar redan har en stor historia av applikation. Forskare satsade mycket på säkerhet, så ingredienserna testades på laboratoriemus. Tillverkaren använder ämnena i kompositionen i optimala oskadliga mängder, eftersom läkemedlet helt enkelt inte kunde klara en kvalitetskontroll med tillsynsmyndigheterna.

Anläggningen fungerar som en afrodisiakum.

Hur man använder och vad man kan förvänta sig

Kvinnligt orsaksmedel Silverräven kan användas absolut för alla friska kvinnor. Listan över kontraindikationer är liten och innefattar främst sjukdomar där koagulering av kvinnor och män är oönskade, det är helt enkelt inget behov av att applicera orsaksmedlet Silver Fox.

Du måste använda Silver Fox droppar i 10 minuter före det planerade samlaget. Eftersom läkemedlet inte har några obehagliga känslomässiga egenskaper kan du dricka det genom att blanda med någon drink, det orsaksmedlet kommer inte att förstöra dess smak.

En enstaka dos är lika med innehållet i en enda flaska. Exkluderar samtidig mottagning med alkohol - det kommer att försvaga den spännande effekten (mindre absorberade användbara komponenter Silver Fox).

Som kompositionen visar, har alla komponenter en mångsidig effekt, vilket gör Silver Fox faktiskt en unik produkt. Bruksanvisning Silver Fox noterar följande effekter av exponering för kvinnor:

 1. Sexuell upphetsning.
 2. Emancipation och avvisning av komplex i bakgrunden.
 3. Påverkar ökad utsöndring av vaginala sekretioner.
 4. Ökad känslighet hos bröstkörtlar.

Real omdömen om Silver Fox bekräftar att efter att ha tagit smittämnen faller verkligen förbättrar sexlusten blir samlag bekväm och mättad, levererar mycket mer behagliga känslor. Bland massan av positiva ibland kan du möta några negativa recensioner av Silver Foxs kunder. Minimala sidreaktioner (yrsel, obehagliga känslor i könsorganen, hypertoni etc.) varnas också av tillverkaren. Förekomsten av sådana symptom tyder på att Silver Fox används felaktigt, sättet för konsumtion eller dosering störs. Så, förutom att justera, bör du be om hjälp från specialister.

När du tar drogen börjar en kvinna uppleva sexuell upphetsning.

Fri implementering av verktyget

Silver Fox som ett naturligt, säkert och effektivt verktyg är i fri implementering på apotek. Dessutom kan du köpa en patogen via Internet och beställa den på företagets officiella hemsida. För slutanvändaren möjlighet att köpa en andra Silver räv kommer att bli mer attraktiv, som de säger, och betyg bekväm hemleverans sjunker lägre pris än apoteket, och tillverkaren är ofta nöjda med aktier och göra rabatter. Fast pris patogen Silver Fox - 1998 rubel, och med lite tur och i kontakt med de åtgärder är det möjligt att få en rabatt på 50% (priset kommer att vara lika med 999 rubel).

Vi tog med många fakta som bevisar att Silver Fox kommer att hjälpa till att lösa problem i den intima sfären av kvinnors liv. Silver Fox ger inte bara mycket nöje och trevliga känslor, utan kommer också att stärka kärleks kärlek, förnya känslor och ge chansen att se på den älskade mannen på olika sätt. Beslutet, om du vill förvärva det här verktyget, är bara för dig, men kom ihåg att familjens välbefinnande kostar inga pengar.

Användningsregler och arbetssätt Silver Fox

Varför uppstår situationer när en kvinna inte vill ha sex med sin älskade? Anledningen kan vara i en kvinna och i hennes partner.

I den här artikeln kommer vi att prata om den kvinnliga orsaksmedlet "Silver Fox", som endast är avsedd för den vackra halvan. Vilken effekt har han på kvinnokroppen, när och hur man tar den.

Användarvillkor och driftsätt

Varje läkemedel, oavsett vad den är avsedd för, bör tas först efter att ha hört en specialist. Och även det finns alltid en insats som du behöver läsa. Till Silver Fox är bruksanvisningen också bifogad.

Det första du kan läsa om det är när det finns behov av att ta drogen. Så indikationerna för användning är:

 1. Omöjlighet att uppnå full spänning.
 2. Överdriven torrhet i vagina.
 3. Låg nivå av libido och, på grund av detta, brist på attraktion mot det motsatta könet.
 4. Otillräcklig blodcirkulation i könsorganet.
 5. Frånvaro av orgasm och trevliga känslor under intima relationer.
 6. Frigiditet.

Kvinnlig orsaksmedel Silver Fox främjar också bröstförstoring och hjälper till att fördröja starten på en process som klimakteriet.

Silver Fox för kvinnor finns i två former - droppar och pulver. I förpackningen med pulveret finns fem milligram substans, beräknat för en mottagning. I paketet med sådana väskor finns vanligen tolv stycken. När agenten i pulvret löses upp i vatten erhålls en färglös smaklös vätska utan lukt.

Och i form av droppar frigörs läkemedlet i flaska på fem milliliter. Denna form av produktion av Silver Fox är bekväm eftersom afrodisiakumet inte behöver lösas i förväg men endast i färdig form tillsatt till vatten eller juice.

Hur fungerar det här?

Så, hur arbetar kvinnliga agent för Silver Fox? Denna sexuella stimulans har en mycket stark effekt. Dess handling börjar bokstavligen omedelbart efter ansökan och manifesteras i det faktum att en kvinna börjar uppleva en galen attraktion för sin älskade person.

Börjar bli frekventare andning, hjärtklappning ökar, maximal sekretion av utsöndring i vagina börjar, vilket bidrar till att det blir fukt. Kännetecknande ökar bröstet, bröstvårtor svullnar, kvinnan får maximal tillfredsställelse och beter sig tryggt och avslappnat.

Den senare effekten ger nöje och starkt kön, eftersom man som regel tycker om att "tigress" i sängen.

Baserat på recensioner av "Silver Fox" kan vi skilja på följande känslor som flickan känner

Bland de fysiska manifestationerna:

 • det finns en stark rush av blod till könsorganen;
 • excitation manifesteras i snabb hjärtslag och andning
 • svullnad av bröst och bröstvårtor;
 • stark frisättning av vaginalt smörjmedel.

Bland de känslomässiga tecknen kan identifieras följande:

 • oemotståndlig lust och attraktion till sin sexpartner;
 • emotionell avkoppling, frigörelse, självförtroende
 • centrum för uppmärksamhet för en kvinna är hennes partner;
 • Sexuell intimitet blir för närvarande den viktigaste och önskade processen.

OBS! Nästan åttiofem procent av kvinnorna som använder drogen upplever fullständigt de ovanstående känslorna!

När det är förbjudet att ta patogenen

När det gäller sammansättningen av "Silver Fox" är det helt säkert för kvinnor som inte har några allvarliga hälsoproblem. Ingredienser, även om naturliga, av örter, som användes av kineserna för att behandla infertilitet hos kvinnor, men kontraindikationer är fortfarande tillgängliga.

Dessa inkluderar:

 1. En kvinnas ålder är upp till arton. Det är inte bekräftat av specialister att läkemedlet kommer att agera, som förväntat, på den unformade organismen hos en ung kvinna.
 2. Graviditet (alla tre trimestern).
 3. Förekomsten av allergiska reaktioner på någon av de beståndsdelar som ingår.
 4. En mängd olika gynekologiska sjukdomar.
 5. Högt blodtryck.
 6. Problem med hjärt-kärlsystemet.

Ta patogenen ska vara i enlighet med instruktionerna, utan något initiativ. Trots allt kan överensstämmelse med enkla regler leda till en stormig natt inte i ett mysigt sovrum, men på ett sjukhusrum.

Vid avvikelse från dosen är följande biverkningar möjliga:

 1. Hjärtfrekvensen ökar flera gånger.
 2. Överdriven blodflöde till könsorganen, vilket inte orsakar ganska trevliga känslor.
 3. Allergiska reaktioner (rodnad, utslag, kvävningsattacker).
 4. Yrsel, huvudvärk, en ökning eller en kraftig minskning av blodtrycket.

Om en kvinna finner något av ovanstående symtom ska hon omedelbart ringa en ambulans för att undvika obehagliga konsekvenser i form av olika komplikationer.

Om en kvinna bestämde sig för att förvärva en patogen Silver Fox - det betyder att hon kan glömma de problem som uppstod under intimitet. Men frågan uppstår: var kan jag köpa denna afrodisiakum?

I de flesta fall kan ett sådant läkemedel köpas på ett internetapotek där priset kan vara lägre och konfidentialitet garanteras. När allt kommer omkring, när man köper sådana medel vill man inte sprida sig över vad de har förvärvat och vad det behövs. Och nyfiken grannar är överallt!

I stad apotek kan du också ta reda på förekomsten av en sådan patogen, men det finns ingen garanti för att det kommer att bli till salu. Det är mycket viktigt att du beställer varorna för att försäkra dig om att leverantören är pålitlig och att läkemedlet är licensierat för att inte köpa en falsk.

Kostnaden för patogenen varierar från 150 rubel till 2000 rubel. Det beror allt på mängden läkemedel i paketet.

Kundrecensioner

Att vända sig till köparens uppfattning, som i allmänhet är ett vackert sex, kan du notera både positiv och negativ feedback. Positiva kommentarer inkluderar: En kvinna upplever verkligen alla de känslor som beskrivs i handboken. Aktiv åtgärd kommer nästan omedelbart efter användning, sex ger största nöje och nöje, flickan och hennes partner är nöjda.

De negativa recensionerna inkluderar följande: tjejerna noterar att en sådan läkemedelsåtgärd, som i beskrivningen, inte förekommer. Detta kan bero på att sammansättningen av de aktiva ingredienserna inte är lämplig för en viss representant för det fria könet. När allt kommer omkring är varje person individuell och orsaksmedlet rekommenderas att väljas direkt för sig själv.

Denna punkt borde komma ihåg om flickan vill ge både sig själv och den älskade mannen en oförglömlig, full av livliga intryck, en natt.