Huvud
Symptom

Översikt över spännande droppar Silver Fox (Silver Fox): en instruktion med recensioner av kvinnor

Av vissa anledningar, såsom trötthet, stress, psykologiska problem, hormonell omstrukturering efter födseln tar en kvinna ofta en passiv roll i intima relationer, upphör att vara initiativtagare till intimitet och får inte mycket nöje från kön. Majoriteten accepterar bara detta tillstånd, vissa efterliknar en orgasm, men långvarigt missnöje kan i sista hand skada relationerna i allmänhet och till och med på hälsan. Nu många annonserade pengar för män, men inte alla hörde att det finns droger som är speciellt utformade för kvinnor. En av dem är kvinnlig orsaksmedel Silver Fox. Vad är Silver Fox (Silver Fox), hur det fungerar, vad är kompositionen och verkliga svar som vi kommer att överväga i den här översynen.

Vad är

Förberedelse Silver Fox för kvinnor är den starkaste afrodisiakum som är utformad för att stärka kvinnans sexuella attraktion och de känslor hon känner. Orsaksmedlet Silver Fox har två former av frisättning - ett pulver, förpackat i 5-packspåse och ampuller-droppar med en dispenser. Recensioner säger att varken har en uttalad smak, vilket gör att vissa män i hemlighet lägger droppar till kvinnors drycker. Det här rekommenderas inte, eftersom det kan orsaka en oväntad effekt. Till exempel kan en kvinna vara rädd för de förändringar som sker med henne och lämna.

Kvinnligt orsaksmedel Silverräven är placerad i ett silverförpackning med en silverkantellerell som dras på den. Var försiktig så att du inte får en falsk. Stimulansen blir nu populär, och det används tyvärr av svindlarna.

Silver Fox kallas kvinnlig Viagra, eftersom det har en spännande effekt på kroppen. Det finns en stark önskan om intimitet, det är bara för en man. Vilka känslor gör kvinnan som fått denna botemedelsupplevelse:

 • Ökar spänningen.
 • Du känner en rush av blod till könsorganen.
 • Svullnad i bröstet och ökad känslighet hos bröstvårtor.
 • Förstärkning av vaginsekretion, som fungerar som ett utmärkt smörjmedel för enkel och snabb penetration av penis.
 • Full frigörelse och beredskap för omedelbar sex.

Effekten kommer vanligtvis på bara 5 minuter efter att ha tagits, men effekten blir särskilt uttalad i genomsnitt 15-20 minuter beroende på kvinnornas individuella egenskaper. Silver Fox är ett kvinnligt orsaksmedel som har fått positiva recensioner inte bara från köpare men också från sexologer och gynekologer. Före användning är det nödvändigt att studera instruktionerna väl och se till att det inte finns några kontraindikationer. Så, till exempel, Silver Fox är kontraindicerat före 18 år, gravida och ammande kvinnor. Med försiktighet bör användas i närvaro av kardiovaskulära problem, endokrina störningar, liksom allergi mot komponenter.

Efter appliceringen av effekten kommer effekten omedelbart

Man frågar ofta om det är möjligt att använda droppar i kombination med alkohol. Det finns ingen kontraindikation för detta, men det kan finnas en individuell reaktion, och i stället för spänning vill kvinnan sova eller omvänt bli överexcited, så det är fortfarande inte rekommenderat att göra det här.

Vad det består av

Många är intresserade av sammansättningen av denna patogen. Är det verkligen säkert? Sammansättningen av Silver Fox innehåller växtdelar och adaptogener som kan påverka kvinnlig libido, samt öka motståndet mot negativa effekter:

 • Shi Chuan Ji.
 • Mukun brinner.
 • Arguirea är vacker.
 • Peppar är lång.
 • Goryanka korotkorozhkovaya
 • Epimediet.
 • Pueraria.
 • Bengalpeppar
 • Yams vilda och andra växter

Dessutom innehåller sammansättningen av silverräven vitamintillsatser som bidrar till den naturliga produktionen av östrogener. Förhållandet mellan aktiva ingredienser väljs på ett sådant sätt, att det försiktigt påverkar kvinnokroppen. Silver räv kan excite, utan att bryta mot den hormonella bakgrunden. Kvinnornas recensioner av silverräven bekräftar att ingen negativ effekt har noterats på menstruationscykeln.

Hur har kvinnliga agenten Silver Fox? Den ursprungliga Slver-räven innehåller instruktioner som beskriver ansökan och doseringen. Så, instruktionen på ansökan ger följande instruktioner:

 • Lös upp innehållet i 1 dospåse eller 1 ampull i ett glas vatten, juice eller varmt te.
 • Mottagen dryck att dricka 15-30 minuter före det påstådda intima

Den dagliga dosen får inte överstiga 1 dospåse eller vid användning av droppform - 1 ampull för att undvika biverkningar och takykardi. I tabell. formuläret är inte släppt.

Det är viktigt att följa rekommendationerna för användning

Var kan man köpa en räv

I apoteket är Silver Fox fortfarande svårt att få. Det här är till det bättre, eftersom du genom att beställa ett läkemedel på den officiella hemsidan inte kan ifrågasätta dess kvalitet och äkthet. Dessutom ger den officiella säljaren det mest fördelaktiga priset, ofta finns det lönsamma åtgärder. Det är bara nödvändigt att fylla i en liten blankett och vänta på att operatören ringer. Priset på Silver Fox varierar från 990-1500 rubel. Paketet skickas kontant vid leverans, det vill säga ingen förskottsbetalning krävs.

Efter en hård dag behöver någon person en ansvarsfrihet. Men på grund av trötthet och andra skäl är det svårt att uppnå spänning. Det är bra att det finns sätt att övervinna denna barriär. Detta är vägen till ett hälsosamt och harmoniskt förhållande mellan paret och ett gott humör.

Jag har använt p-piller i flera månader och det har varit en bieffekt - mild excitering, brist på smörjning. På råd av en vän köpte detta tillägg utan mycket förtroende. Jag är bara i chock, det fungerar verkligen! Jag känner inte igen mig själv efter henne, jag attackerar min pojkvän och så shalim, som sedan skäms över att komma ihåg.

Och vi dumpade silverräven tjejer i en cola i en nattklubb! Åh, och vi froliced ​​den natten))) Bara shh!

För mig verkar Fox bara i samband med förberedelser, kyssar, då börjar jag se som jag någonsin blir, bara bli lecherous. Och om du sitter, titta på en film så kan jag inte känna något.

Översikt över spännande droppar Silver Fox (Silver Fox): en instruktion med riktiga kvinnors recensioner

Kvinnor är ofta helt absorberad av tanken på hushållet, vad man ska köpa, vad man ska laga mat, hur mår barnen att även glömde att göra... Det skulle vara önskvärt på kvällen koppla av med - fungerar inte alltid. I teorin kan du föreställa dig en varm lejoninna som gör några önskningar i sängen, men när det gäller sängen själv är resultatet inte alls glädjande. För att öka sexuell önskan börjar sökandet efter ett medel som kan tillsätta peppar till ett intimt liv. Särskild uppmärksamhet bör ägnas Silver Silver. Denna populära kvinnliga orsaksmedlet Silver Fox är ett kvalitetsprövat verktyg som påverkar avslöjandet av kvinnlig sensualitet och sexuell personlighet.

För att förstå vad som är anmärkningsvärt om det kvinnliga orsaksmedlet av silverräven och hur man använder det, bör du bekanta dig med dess funktioner, recensioner av specialister och kunder som redan har testat effekten av drogen på dig själv. Så du kommer att lära dig om dess verkliga effektivitet, och du kommer att kunna förstå om det är värt att köpa eller inte.

Funktioner av drogen

Tillverkaren konstaterar att Silver Fox Silver Fox är ett spännande läkemedel för kvinnor i alla åldrar, en effektiv afrodisiakum. Med hjälp kan du förbättra sexuell lust, öka känsligheten hos erogena zoner, få oförglömliga känslor under orgasmen. Köp Silver Fox kan någon kvinna som vill uppnå ljusa, explosiva känslor med varje nära kontakt med en partner.

Styrkan av Silver Fox-effekten, kanske lite sämre än några av de dyrare analogerna, men hastigheten på inverkan på den psyko-emotionella sfären, är det inte lika. Om du vill överraska din man behagligt, kan orsaken till en oväntat uppvaknad vild passion lämnas hemlighet.

Hur arbetar läkemedlet på kvinnans kropp och vad känner hon när hon tar Silver Fox:

 • Frigörelse. Ner med styvhet och imaginära rädslor.
 • Passion, lust.
 • Bröstkänslighet.
 • Stärka blodcirkulationen i bäckenorganen.
 • Ökad vaginal utsöndring. Det hjälper lätt penetration av penis och löser problemet med torrhet i det intima området.

Varför välja en kvinnlig agent silver räv? Fördelarna med detta verktyg i jämförelse med analoger är sådana fakta:

 • Innehåller inte hormoner, strider därför inte mot kvinnans hormonella bakgrund.
 • Innehåller inte syntetiska tillsatser, orsakar inte allergier.
 • Det har ingen uttalad smak och lukt.
 • Kompatibel med alkohol (i små mängder).
 • Kompatibel med andra läkemedel och kosttillskott.

Drogen innehåller inte hormoner och syntetiska tillsatser

Innehållet i preparatet

Sammansättningen av Silver Fox innehåller ungefär tjugo naturliga och växtextrakt. Tillverkaren identifierade flera större:

 • L-arginin.
 • Shi Guang Tzu.
 • En vacker arsenal.
 • En lång peppar.
 • Jag biter makunen.
 • Kortkärnarkärke.

Silver räv frigörs i form av vätska och pulver. Vätskepatogen är i en kapsel-flakonchike med en speciell droppare för lämplig dosering av läkemedlet. Medelpriset för orsaksmedlet Silver Fox i droppar är 1300 rubel för ett paket med fyra flaskor.

Så här ansöker du rätt

Anvisningar för användning bifogas varje original silverrävspaket och innehåller all nödvändig information om beredningen. Innan den påstådda sexuella handlingen löser upp dropparna i ett glas med någon avkyld vätska och drick omedelbart. Silver räv börjar agera på kvinnan efter 10 minuter, vilket ger en känsla av avkoppling och lust. Excitation fortsätter i 4-5 (ibland upp till 8) timmar från det ögonblick som droppar tas. Inträdesgången beror på kvinnans sexuella aktivitet. Enstaka doser - högst en injektionsflaska.

Kontra

Synen att läkemedlets helt naturliga sammansättning inte kan ha kontraindikationer är felaktig. Tillverkaren anger separat begränsningar vid mottagandet av Silver Fox. Alla som ska köpa en kvinnlig agent silver räv borde veta om det.

Vem och när du inte kan använda Silver Fox:

 • Det är förbjudet att ta barn och tjejer under 18 år.
 • Det bör avstå från ökad nervös excitabilitet eller aggression.
 • Det är förbjudet för endokrina patologier och hypertensiva sjukdomar.
 • Det är farligt att ta med gynekologiska sjukdomar.
 • Det är förbjudet under amning, under graviditet.
 • Avstå från att ta med individuell intolerans av aktiva ingredienser.

Läkemedlet är förbjudet för personer med högt blodtryck

En engångsdos av läkemedlet bör inte överskridas. Silver räv Guide innehåller ett avsnitt 'Biverkningar vid överdosering", inklusive rodnad i ansiktet och på halsen, yrsel, andnöd, sjukdomskänsla, svaghet, slöhet, razdrazhitelnost.Negativnye effekter försvinner efter några timmar, därför, med förbehåll för dagsbehovet av Silver Fox med ni alla kommer i ordern.

På kvinnors forum kan du ställa frågor och läsa riktiga recensioner om Silver Fox. Flickor tillfrågas om hur du använder Silver Fox, som är bättre, Silver Fox i dropparna eller pulver, verkligen det är möjligt att snabbt väcka, om du kan köpa droppar i apotek, etc. Silver rävar -. Det är snarare ett kosttillskott än ett läkemedel, vilket är anledningen till ibland finns det frågor om dess effektivitet. Men de som redan har försökt säger om följande: "Jag förväntade mig inte att det var så coolt..."

Tack vare många positiva recensioner om silverräven vill kvinnor tro att det verkligen kommer att hjälpa till att återställa de tidigare otroliga förnimmelserna till familjelivet. Hur som helst, tills du försöker förstår du inte. Njut av den enkla användningsmetoden, helt naturlig sammansättning, och viktigast av allt, att den spännande effekten uppnås från första gången. Korrekt applicering av Silver Fox kommer att få sexpartners ett hav av känslor, målade i alla regnbågens färger. Gör en present till dig själv och dina män.

Recensioner av kvinnor om Silver Fox, priset och funktionerna i ansökan

Vad känner kvinnor när de tar silverräven? Är det möjligt att förstå deras verkliga känslor genom att läsa recensioner på det globala nätverket på många forum? Hitta svaren på dessa frågor, vi behöver bara förstå att för pulvret (droppar) säljs i Ryssland och OSS-apotek under namnet Silver Fox (silver räv), och hur de överensstämmer med den information som ger instruktioner.

Om vad de säger

Vad säger kvinnor i köket? Ämnenna för konfidentiella samtal har inte förändrats i århundraden: kärlek, män, barn, kök. Detta inkluderar också små hemligheter, varav en är Silver Fox (pulver, inte en droppe), utformad för att väcka den feminina och ge glädje från samlag. Vad är det sällsynta med att använda silverräv, hur känns en dam när hon tar den här super-afrodisiakum? Låt oss överväga mer i detalj

 1. Frigörelse. Stiffhet försvinner, imaginära rädslor försvinner.
 2. Passion, lust, vilka kvinnor upplever, hjälper till att släppa alla komplex.
 3. Bröstkänslighet.
 4. Förstärkning av vaginal utsöndring. I flickor ger detta en impuls till en ännu lättare penetration av penis, i mogna kvinnor elimineras alla problem som är förknippade med vagans torrhet.

Lusten efter intim kommunikation som helhet är det pris som en kvinna betalar när hon tar ett pulver (inte en droppe) kallad Silver Fox. Men uppträder kvinnliga silverräven alltid som beskrivet ovan? Du kan komma över olika åsikter, särskilt när det gäller mottagning av silverräven med alkoholhaltiga drycker. För vissa kvinnor förstärker symbios bara lusten och gör den sexuella handlingen rik. För vissa var denna förvirring fylld, och i stället för glädje från närmandet kände de ett starkt obehag. Därför varnar experter mot sådana experiment med hälsa, även om anvisningarna också innehåller information om frånvaron av problem med samtidig intag av drogen och alkoholen.

Internt innehåll

Silverräven börjar fungera ca 15-20 minuter efter att ha tagits. En ovanligt stark känsla känns av kvinnor, men endast om silverrävförberedelsen faktiskt köptes från en pålitlig producent.

Sammansättningen av silverräven:

 • Shi Chuan Zi.
 • Argireya.
 • Mokun searing.
 • Pueraria.
 • Epimediet.
 • Peppar är lång.
 • Yams vild.
 • Bengalpeppar.
 • Korthjärtad gorilla och andra medel.

Sammansättningen av läkemedlet innefattar Bengal peppar.

Om Silver Fox var riktig, så är dess sammansättning vald så att den är lika effektiv och sparsam för kvinnans organism att påverka hennes libido och att ge glädje åt den intima anslutningen. Negativa recensioner finns främst från de som var "lyckliga" för att köpa en falsk. Ett obehagligt fenomen, vilket ger absolut ingen effekt på applikationen och tvivlar på silverräven och valets korrekthet. Du kan köpa silverräv i specialiserade onlinepotek (till exempel den här länken).

Instruktioner för användning, vilket skall bifogas den ursprungliga förpackningen afrodisiakum Silver Fox, säger att kontra när de används på rätt sätt är minimal, det är bara viktigt att överväga alla tänkbara situationer i samband med sin egen hälsa.

Vad uppskattar damerna

Enligt recensioner som kvinnor lämnar om silverräv, är de flesta glada över det stimulerande läkemedlet. Män uttrycker också sina åsikter och säger att silverräven hjälpte dem att uppnå kvinnans disposition eller göra nya färger i blekande familjeförhållanden.

Dock är afrodisiakum inte visat för alla och inte alltid! Detta bör komma ihåg för dem som vill "skilja fru för sex". I hemlighet spetsade med silver räv kan orsaka intet ont anande kvinnor panikattacker (PA), och om den har en dold sjukdom i form av sjukdomar i det kardiovaskulära systemet, såsom högt blodtryck, är "roliga skämt" kan leda till för en kvinna på sjukhuset, och för män - polisstation.

Om ett par har en önskan att köpa silverräv, behöver du ha ett förhandssamråd med en läkare. Kompositionen av produkten, även om den är helt naturlig, men kom ihåg om individuella intolerans hos enskilda komponenter är fortfarande värt det, särskilt eftersom växt-afrodisiakum på många sätt är mycket sällsynt och dåligt studerat.

Innan du köper, kontakta en läkare.

Silver Fox hjälper till att hantera sådana problem som:

 • Svag excitability, timidity före ett intimt möte.
 • Bristande intresse för sexlivet.
 • Passivitet i sängen.
 • Anorgasmi.
 • Svag blodtillförsel i organen i det lilla bäckenet.
 • Olika symptom i samband med variationer i sexuell dysfunktion.

Det är ingen hemlighet att för många kvinnor på Rysslands territorium och CIS har en civilskuld länge blivit tortyr eller aldrig haft mycket nöje. Detta kan associeras med många aspekter, bland annat när den "fel" mannen ligger i sängen. Men om kvinnan anser att problemet ligger i det, i det här fallet, och det är bra silver räv, vilket kommer att hjälpa till att lindra spänningar, eliminera spår drivs in i en Puritan fostran.

Förberedelsen silverfox aphrodisiac innehåller som ytterligare tillsatser:

 1. Extrakt (extrakt) av unika tropiska växter.
 2. En uppsättning vitaminer.
 3. Adaptogener, som lindrar spänningar, slappna av och stämma på ett romantiskt sätt.

Genom effektens kraft kan Silver Fox och är sämre än några välkända analoger, vars pris är högre, men det har inte lika hög hastighet för inverkan av effekten eller inflytandet på den psykologiska sfären. Om det finns en önskan att förvåna din man, kan du bara dölja hemligheten av en oväntat uppvaknande otrycklig passion. Som anvisningarna visar kan du bara ta en påse Silver Fox per dag!

Obehagliga stunder

Sällan om silverräven kan du hitta recensioner, som rapporterar några opartiska nyanser som är förknippade med obehag. Som praktiken visar detta på grund av bristande efterlevnad av instruktioner, tystnad eller fullständig okunnighet om hälsoproblem. Vi måste alltid komma ihåg det här, ta Silver Fox.

Symtom på obehag från silverräven:

Om inte instruktionerna följs kan läkemedlet orsaka yrsel.

 1. Takykardi.
 2. En stark rush av blod till könsorganen, vilket orsakar obehagliga känslor.
 3. Allergiska manifestationer (utslag, kvävning etc.)
 4. Ett starkt hopp i tryck, yrsel och andra.

Om biverkningar, särskilt livshotande, inträffar, ska du omedelbart ringa en ambulans. Intim kommunikation är inte överskuggad av problem, det är bara viktigt att veta att även de mest ofarliga kosttillskott under vissa omständigheter kan bli en "granat".

Yttranden av specialister

Det är inte möjligt att använda ett stimulansmedel för minderåriga, kliniska studier i denna kategori (under 18 år) har inte utförts, och hur den outvecklade fria organismen reagerar är okänd.

 1. Gravid när som helst.
 2. Kvinnor som är benägen för allergier.
 3. Damer med gynekologiska problem.
 4. Med högt blodtryck.
 5. Personer med hjärtsjukdom.

Priset på olydnad kan vara mycket högt, och detta är inte motiverat av några intima känslor. Dessutom finns det möjlighet att köpa en förfalskning, vars pris kan vara lägre än originalet eller detsamma. En riktig "räv" är ett pulver som inte har lukt, färg och smak. I genomsnitt ställs på 1300 rubel på webbplatser för förpackning med 4 påsar. För att undvika att köpa förfalskningar, som tyvärr redan har dykt upp på marknaden, är det bäst att beställa produkten på tillverkarens officiella hemsida eller i specialiserade onlinepotek (till exempel den här länken).

Hur mycket det är nödvändigt att ingripa "tredje rävar" i ett pars sexliv - varje kvinna måste bestämma sig själv. Korrekt ansökan kommer att ge partners en storm av känslor, målade i alla färger, eller återvända till familjelivet de tidigare känslorna av ungdomar.

Silver Fox

Anmäl dig för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.

Det finns vete av apati, däribland i den personliga sfären, hjälper ingenting, det visar sig bara att rör det med dessa mirakelpiller. Verkligen är effekten märkbar efter den första mottagningen, åtgärden kommer på olika sätt, från fem minuter till en halvtimme.
Sex blir väldigt varmt och intensivt, libido stimuleras till orealistiska höjder, och viktigast av allt, ger läkemedlet inte beroende, efter att ha avkunnat några negativa effekter är kvinnans hormonella bakgrund normal. Perfekt för par som har perioder av sexuell stagnation.

Att medel för att stimulera libido i allmänhet var skeptisk, men bestämde sig fortfarande för att köpa Silver Fox-fru. Som flyttad till en vegansk diet, så önskan att få sex att förflyta. Själv är förvånad. Jag vet inte hur herbivorerna hanterar sådana problem.

Jag accepterar Silver Fox från tid till annan, när jag vill skämma bort min man och överraska på alla 200%. Jag klagar inte på libido, men det finns dagar då antingen trötthet eller cykelperioden är sådan, ja, ingenting alls. Det är då pulvret kommer från silverpåsar.
Medel på travkah, ingen kemi, för hälsa att uppleva det är inte nödvändigt, även om det verkar för mig, mottagning "rävar" går till min fördel.
Hon observerade inga biverkningar, allergier och andra problem. Kvaliteten på sömnen påverkas inte heller.
Drickpulver är inte svårt och inte äckligt. Jag löser upp i vatten, det är absolut smaklöst. Stimulatorn börjar fungera mycket snabbt, efter ungefär tjugo minuter känner jag redan hur allting inom mig kokar och ivrigt jag vill ha sex. Det är bara en galenskap, allting blir upp och ner i mig, jag har aldrig sett mig så befriad. Mannen för första gången i allmänhet i glädje har kommit.
Nu vet vi att okontrollerat kön och full avkastning från min sida exakt tillhandahålls efter att ha tagit chanterellerna. Personligen har jag en effekt efter att det har gått länge, bara ett par dagar

Ett bra verktyg för att väcka sexualitet på bakgrund av en början klimakteriet. Som om att återvända till 10 år sedan, till toppen av sexuell aktivitet. Den mest intressanta, exciterar både moralisk nivå och fysiologiska manifestationer. Effekten räcker för en och en halv timme.
Det finns inga negativa konsekvenser, ingen förgiftning, ingen klåda eller irritation. Jag blir inte van vid det, det är väldigt bra. Förresten, efter kursen märkte jag att trots ålder och biologiska förändringar finns det fortfarande ett begär för sex, så påverkar läkemedlet inte bara kortvarig spänning.

Hustru tyckte väldigt mycket, hon verkade återvända till sina studentår: hon hade inte sett sådan passion och passion i 10-15 år. Och ännu mer blev jag förvånad över effektens varaktighet. Om spänningen 15 minuter efter att jag har tagit mig bra (läkemedlet för detta och är avsett), så är hennes passion och uthållighet på morgonen, när mer än 10 timmar har gått sedan mottagandet, överraskande.
Excitation från drogen är märkbar och med blotta ögat: rodnad i huden, snabb andning och hjärtklappning, riklig sekretionssöndring.
Pulvret fungerar perfekt, du kan inte argumentera med det. Det är ingen skada från honom, som nej det är synd att det bara är lite dyrt.

Jag köpte Silver Fox för en förändring i mitt personliga liv, min man vet inte om patogenen. Annars skulle jag bli förolämpad, tror att jag borde vara glatt omedelbart så snart han tittade på mig. Men med Silver Fox låtsas att det verkligen inte är så svårt. Så snart hon fick en låda med pulver satte hon dem omedelbart i en behållare och kastade lådan bort. På den, för mycket information, hade min man sett, läst. Och på själva pulvret är ingenting skrivet. Bara en grå väska. Så min man har inga frågor, jag dricker alltid vitaminer för syn.

Han föreslog att han försöker sin fru förmodligen 2 månader efter födseln.
Vi har ett bra, varmt och pålitligt förhållande. Och vi jobbar kontinuerligt med dem.
Pulveret dricker, späds med juice, det är enkelt med vatten - inte en is. Effekten kommer mycket snabbt, det är sant.
Enligt hustrun efter mottagandet uppträder en trevlig värme först i bukregionen, och sedan faller den ned och blir en brännande känsla, visar det sig att blodet flyter till det där det borde ske inom några minuter.

Det hände så att min man och jag inte hade ett förhållande under mycket lång tid efter bröllopet. Hur man skär av varandra! Det fanns ett barn, problem, ständiga problem. Vi har inte sett sex i nästan ett år. Jag bestämde mig för att något skulle göras om det. Har köpt eller köpt den kvinnliga upphovsmannen. Efter att ha försökt det en gång var jag väldigt upprörd att jag inte visste om sådant verktyg tidigare.
Silver Fox räddade bokstavligen vårt skepp från krasch!
Det är trevligt att känna människans kropp och förstå att du vill ha honom. Och inte som det var förut - ett snabbt och ovanligt sex.
Jag tar patogen en timme efter att ha ätit (för att göra effekten bättre). Jag är rädd för att dricka på en tom mage. Produkten börjar fungera efter 20 minuter. Jag känner en stark attraktion för min man före sex och under sex. Det är bara en oförklarlig upplevelse.
Tack vare det faktum att vi igen hade sex ökade familjen starkare. Min man och jag är alltid en. Orsaksmedlet är verkligen coolt, jag kommer alltid att köpa det! Det fanns inga allergier och biverkningar hittills. Jag är alltid mycket seriös om min hälsa, så jag skulle definitivt märka några onormala fenomen efter att ha tagit patogenen, men de gör det helt enkelt inte.
Jag är glad som en elefant! Min man stöder mig!

Jag köpte det för mig själv, först talade min man inte, jag var rädd att inte godkänna. Men då stötte han mig.
Den orsaksmedel som användes nästan varje dag, det var verkligen nödvändigt. Nu är det redan mindre, men det blir inte van vid det, jag vägrade det enkelt. Jag använder det nu sällan. Använd bekvämt, lös pulvret upp tillräckligt snabbt och har ingen smak och lukt. Jag märkte inte kuddarna, det fungerar direkt och ganska länge, varar i 2-3 timmar, min make exhales tidigare än jag gör. Det är glatt!

Silver Fox har alltid varit med mig på sistone. Jag märkte bakom mig själv att efter födseln blev jag väldigt upprörd över sex, jag var blyg av min man och allt det. Jag tog i form av pulver och droppar, effekten är ungefär densamma, men det är mer lämpligt för mig att ta droppar, vänta inte på upplösningen av pulvret etc. Drick och glömt :)
Förnimmelserna är verkligen branta, jag kan inte ens förklara hur botemedlet fungerar för mig. Fem minuter och jag är redan upphetsad. Bättre än någon afrodisiakum kommer att vara. Avslutningen är helt enkelt förtrollande, mannen är helt enkelt bedövad efter den första mottagningen av kantarellen) jag råder

Miracle väskor har köpts för testning. Jag har länge velat försöka något som skulle hjälpa mig att bli av med styvhet i sex (alkohol är inte ett alternativ).
Silver Fox lockas av det faktum att han är utan smak och ingen lukt! Faktum är att jag är en väldigt kräsen person, om jag åtminstone hade någon smak, skulle jag inte ta det. Men det är som dricksvatten, te, vin och någon annan dryck. Åtgärden kommer på bara 10 minuter. Dåliga tankar försvinna på något sätt och du börjar bara tänka på kön. Jag var länge inte så upphetsad av min man! Bara inga ord, vilken cool känsla.

Medan ingen frågade frågor. Din fråga kommer att vara den första!

Anmäl dig för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.

Silver Fox (Silver Fox) - den kvinnliga originalen

Aphrodisiac för kvinnor

Tillverkare: Thailand
Förpackning: 12 påsar med 5 mg vardera.

producent: Human Biological Engineering Research Institute, som utvecklade en unik formel för drogen och tilldelades Nobelpriset.

1 pack. 5mg.

5 pack. med 5 mg.
+ Bonus 2 fliken. generisk

10 pax. med 5 mg.
+ Bonus 2 fliken. generisk

12 pax. med 5 mg.
+ Bonus 2 fliken. generisk

24 pack. med 5 mg.
+ Bonus 2 fliken. generisk

Kvinnlig orsaksmedel silverräv

Silveroxens orsaksmedel, som kan köpas på den officiella hemsidan, fungerar effektivt på tjejerna från den allra första ansökan. Tack vare detta läkemedel upplever kvinnor en stark sexuell attraktion och får maximal beredskap för intimitet.

Silver Fox för kvinnor, recensioner som du kommer att se på den här sidan, är lämpliga för att försvaga sexuell lust, förlust av sexuellt intresse och kränkningar av sexuell funktion (vagans torrhet och andra som).

Bland fördelarna med Silver Fox är priset, vilket gör att du kan köpa en kvalitetssäker avrodisiakum för varje budget. Dessutom har läkemedlet en växtkomposition (baserad på läkning av thailändska växter) och hjälper till att snabbt få effekten.

Silver Fox: recensioner och applikationer

Så att du kan få maximal effekt från produkten silverräv, förklarar instruktionsboken varje detalj. Produkten innehåller vitaminer för att aktivera produktionen av könshormoner, adaptogener för att eliminera trötthet, kraftfulla växtrodslöden för flera förbättringar av libido.

Orsaksmedlet silveroxen är gjord i form av ett pulver, vilket gör det bekvämt att ta emot och ger den snabbaste effekten. Dessutom saknar silveroxens orsaksmedel en distinkt lukt och färg, på grund av vilken den kan lösas i vilken dryck som helst utan att störa smaken. Läkemedlet börjar om några minuter.

Hur gör aktivatorn Silver Fox

Kvinnlig orsaksmedel silverräven skiljer sig positivt från analoger med sin snabba märkbara effekt. Silverräven för kvinnor, som kan köpas dygnet runt, ökar kraftigt produktionen av naturlig vaginalsekretion och ökar också blodcirkulationen i könsorganet.

Läs mer om Silver Fox-produkten: Kundrecensioner är det bästa beviset på hans arbete. Aphrodisiac Silver Fox ger en kraftfull psykofysiologisk upphetsning, förminskar den inre muskulaturen hos vagina, stimulerar produktionen av smörjmedel, förvärrar känsligheten hos erogena zoner.

Silverräv för kvinnor: kontraindikationer

Kliniska studier av preparatet silverrev, recensioner av läkare och köpare bekräftar produktens höga effektivitet, men innan du använder det är det nödvändigt att rådgöra med din läkare. Silver Fox, som kan köpas dygnet runt, har ett antal viktiga kontraindikationer.

Läkemedlet för kvinnor är en silverräv, instruktionen som bifogas är kontraindicerad till minderåriga, gravida och ammande kvinnor, patienter med gynekologiska och endokrina sjukdomar, såväl som i närvaro av hypertoni och andra sådana störningar.

För att undvika negativa reaktioner bidrar den korrekta användningen av Silver Fox. Kundtillverkningar bekräftar att orsaksmedlet i detta fall är mest effektivt och inte orsakar negativa reaktioner. Strikt följa dosen och kombinera aldrig afrodisiakum med sprit och narkotiska ämnen.

Silver Fox: instruktion och biverkningar

Som bekräftats av Silver Breasts kliniska prövningar, recensioner av läkare och kunder, är negativa reaktioner från användningen extremt sällsynta om instruktionsreglerna är strikt observerade.

Köp endast kvalitet silverräv. Den officiella sajten garanterar säkerhet, kvalitet och hög effektivitet hos sina produkter, samtidigt som de erbjuder de bästa köpvillkoren - överkomligt pris, bekväm leverans, rabattsystem.

Silver Fox: priset för ömsesidigt nöje

Du kan köpa någon nödvändig mängd av agenten silverpor räv: den officiella webbplatsen för produkten erbjuder de bästa priserna, liksom all viktig information för effektiv och säker användning.

Lös patogenens påse i tvåhundra gram alkoholfri dryck vid rumstemperatur, men använd inte alkoholhaltiga och heta drycker för att undvika sidreaktioner och förlust av egenskaper.

Hur länge arbetar silver räv? Recensioner av de flesta tjejer bekräftar att läkemedlet ger en kraftfull uttalad effekt inom fem timmar. Det är absolut oacceptabelt att ta afrodisiakum mer än en gång om dagen.

Ett skarpt ämne är ett kvinnligt orsaksmedel!

Jag har aldrig provat det, jag snubblat på ett slags pulver av typ jag drack och du är redo att tillfredsställa hjorden män! Ärligt talat inte en dag trodde inte på den här någonting, någon provade det, det finns en effekt eller en elementär pumpning av pengar?

intressant, jag vill uppfylla män **

Jag vet inte... vilken typ av pulver?

Silver Fox är en afrodisiakulär nyhet, överlägsen "Spanska Mushka" när det gäller effektivitet. Ett förstklassigt medel för förförelse!

Silver Fox - en riktig godsend för kvinnor, drömmer om att brinna med lust och för män som vill förföra kvinnor enkelt.

Skapat med hänsyn till de senaste vetenskapliga resultaten, kan detta läkemedel stimulera kvinnor och orsaka dem en passionerad önskan att bara ha sex bara 5 minuter efter det att de tagits. Dess effekt manifesteras i intensifieringen av vaginal utsöndring, bröstförstoring, extrem upphetsning och sexuell attraktion av en kvinna till en man. Silver Fox är också indicerad för behandling av kvinnor med mild irritation, brist på lust, torrt vaginalt urladdande och andra symtom på nedsatt sexuell funktion.

Sammansättningen av Silver Fox innehåller ett brett utbud av medicinska växter i Thailand.

Pulver Silver Fox har en mycket snabb och stark stimulerande effekt.

Kvinnpulver Silver Fox har ingen färg och lukt och är snabbt löslig i alla drycker.

Det spännande pulveret Silver Fox börjar fungera inom 5 minuter efter att ha tagits.

Om en man har en silver F ox, då försvinner frågan om hur man exciterar en tjej i sig själv.

Användning och dosering: Silver Fox är för oral användning. Lös ett paket i en liten mängd vätska. Har inte färg och lukt.

Försiktighet. Silver Fox bör endast användas för att komma i kontakt med sexuell kontakt. Ta inte mer än ett paket i taget. Håll dig borta från barn och minderåriga.

Och fikon det, jag läste också men på det eller allt detta

Och hur kallas pulvret ?? :)

svar: Anastasia

Silver Fox är en afrodisiakulär nyhet, överlägsen "Spanska Mushka" när det gäller effektivitet. Ett förstklassigt medel för förförelse!

Silver Fox - en riktig godsend för kvinnor, drömmer om att brinna med lust och för män som vill förföra kvinnor enkelt.

Skapat med hänsyn till de senaste vetenskapliga resultaten, kan detta läkemedel stimulera kvinnor och orsaka dem en passionerad önskan att bara ha sex bara 5 minuter efter det att de tagits. Dess effekt manifesteras i intensifieringen av vaginal utsöndring, bröstförstoring, extrem upphetsning och sexuell attraktion av en kvinna till en man. Silver Fox är också indicerad för behandling av kvinnor med mild irritation, brist på lust, torrt vaginalt urladdande och andra symtom på nedsatt sexuell funktion.

Sammansättningen av Silver Fox innehåller ett brett utbud av medicinska växter i Thailand.

Pulver Silver Fox har en mycket snabb och stark stimulerande effekt.

Kvinnpulver Silver Fox har ingen färg och lukt och är snabbt löslig i alla drycker.

Det spännande pulveret Silver Fox börjar fungera inom 5 minuter efter att ha tagits.

Om en man har en silver F ox, då försvinner frågan om hur man exciterar en tjej i sig själv.

Användning och dosering: Silver Fox är för oral användning. Lös ett paket i en liten mängd vätska. Har inte färg och lukt.

Försiktighet. Silver Fox bör endast användas för att komma i kontakt med sexuell kontakt. Ta inte mer än ett paket i taget. Håll dig borta från barn och minderåriga.

Silver Fox recensioner

Min älskade och jag gillar att experimentera i sängen. Men vi har varit ihop ganska länge och känslorna från kön är inte längre så ljusa. Så när han bad mig att försöka sex med Silver Fox, gick jag med utan tvekan. Och jag misslyckades inte.

I ca 15 minuter kände jag mig väldigt upphetsad. Varje cell i kroppen verkade utstråla värme och lust. Och när den älskade berörde mig, kysste mig, en varm våg gick igenom min kropp. Jag svarade honom med sådan passion att han själv var direkt upphetsad...

Det visade sig, Silver Fox verkligen ger mycket olika känslor - varje hans rörelse i mig ger mig glädje och orgasm var fantastiskt, jag trodde att jag förlorade medvetandet, så jag var bra. Patogenens handling fortsatte efter samlag, så snart började jag igen förföra en älskad - och det gjorde jag självklart...

Det var en oförglömlig natt. Nu använder vi Silver Fox ganska ofta.

7 KOMMENTARER TILL Silver Fox recensioner

Ärligt talat hällde jag detta pulver i hemlighet till min fru, för vårt sexliv blev helt trögt och ointressant. Resultatet var fantastisk - jag hade aldrig trott att hon kunde göra det här! Nu organiserar vi regelbundet en "orgie" för hela natten med Silver Fox.

Silver Fox är en recension från en person som känner till sin handling.

sida 1

För att skicka ett svar måste du logga in eller registrera dig

Inlägg 3

1 Ämne från Hatukaze 2014-11-02 14:46:25

 • Hatukaze
 • Ny medlem
 • inaktiv
 • Registreringsdatum: 2014/02/11
 • inlägg: 2
 • Anseende: [0 | 0]

Ämne: Silver Fox - en recension från en man som visste sina handlingar.

I allmänhet tvingade jag mig att köpa "Silver Fox". Killen älskar mig mycket när det gäller intima relationer, men jag kan inte säga sådana saker om mig själv. Förstör inte samma förhållande med en ung man på grund av sådan nonsens?
Jag köpte två paket av detta kosttillskott - a. Dess handling är ganska kortlivad, men (som du vet, "aptiten kommer med att äta." Så det här är inte ett problem), samlaget räcker med intresse. Stimulerar önskan att han är så stark att nöjen i handlingsprocessen är helt enkelt obeskrivlig! Jag har aldrig upplevt något sådant.
Det fanns inga kränkningar av cykeln, biverkningar också.
Underbar sak. När det andra paketet är klart beställer jag mer, men inte "vill", utan bara för att förbättra kvaliteten på kön.

Silver räv

Silver Fox: Köp färgglad orgasm möjligt!

Kvinnligt orsaksmedel, som fungerar som Viagra för kvinnor (recensioner av många kunder bekräftar detta), är ett unikt modernt verktyg som ger det snabbaste och mest effektiva resultatet.

Drogen silverräven orsakar den starkaste sexuella upphetsningen några minuter efter att ha tagit drogen. Kvinnors Viagra är bra för tjejer med en försvagad sexdrivning, som inte upplever sexuellt intresse.

Dessutom, silverräv - orsakssamband, tillåter att återställa ett normalt sexuellt liv för kvinnor som har torrhet i vagina, otillräcklig produktion av naturlig smörjning och andra symtom som är karakteristiska för sexuell dysfunktion.

Modern kvinnliga patogen, som du kan köpa på vår webbplats, bygger på ett brett spektrum av läkemedel växt ingredienser som odlas i Thailand, vilket gör det verkar effektivt på libido och orsakar ingen skada.

Enligt undersökningar är silverräven det mest populära kvinnliga orsaksmedlet, vars recensioner är positiva och bekräftar sin höga effektivitet, säkerhet och kraftfulla snabba åtgärder.

Silver Fox - det mest effektiva medlet för recensioner och övning!

Läkemedlets verkan börjar inom fem minuter efter administreringen. Pulvret ska lösas upp i drycken, och dricka, och förstärks sedan vaginal sekretion och blodtillförseln till bäckenorganen, svullna bröst, kraftigt ökar sexuell lust.

Har läst recensioner om förberedelsen silver räv (silver räv), du kan lära dig om den praktiska erfarenheten av kvinnor som använde den. Läkemedlet ger den starkaste psyko-fysiologiska stimulansen, slappna av kvinnan och ge den sexuella stämningen som behövs för en nära relation.

Under sexuell kontakt, vilket sker med den kända fatta drogen aktiva frisättes naturlig vaginal smörjning avsevärt minskat inre intima muskulatur, är libido förstärkning anordnad, varigenom varaktigheten, kvantiteten och kvaliteten av orgasm förbättrades upprepade gånger.

Försiktighetsåtgärder som inte kan brytas. Trots läkemedlets växtkomposition finns det individuella kontraindikationer till dess användning, i avsaknad av vilket det är nödvändigt att övertygas före inköpet.

Silver Fox är utformad uteslutande för vuxna kvinnor utanför graviditet och amning. Använd inte läkemedlet för endokrina och gynekologiska sjukdomar, såväl som för högt blodtryck.

I inget fall bör du självständigt överskrida dosen och också lösa upp läkemedlet i alkoholhaltiga drycker för att undvika en kraftig ökning av blodtrycket och allvarliga allergiska reaktioner.

Silver Fox - Bruksanvisning

Modern kvinnliga Viagra, recensioner som erbjuds till din uppmärksamhet nedan är baserad på vegetabiliska komponenter som ökar produktionen av könshormoner hos kvinnor, många extrakt av tropiska växter, projicera den mest effektiva naturliga afrodisiakum och adaptogen som främjar hela eliminering av trötthet.

Lär dig om alla nyanser av tillämpning och effekter kommer att hjälpa recensioner om silverräv. Formen av läkemedlet är ett pulver som inte har lukt och smak, vilket löser sig i alla läskedrycker och har en ovanligt kraftfull och snabb effekt. Den uttalade effekten kommer efter fem till tio minuter från användningstidpunkten.

Silver Fox: Användarmanual.

Det är nödvändigt för att lösa upp pulvret av dospåse excite en i två hundra milliliter av läskedryck rumstemperatur (högtemperaturfluiden fullständigt neutralisera alla av egenskaperna hos läkemedlet, resulterande effekten kommer inte att inträffa).

Kvinnlig orsaksmedel (recensioner av våra kunder bekräftar detta) gäller till fem timmar från dagen för antagning. Kombinationen av Silver Fox med sprit leder till en fullständig förlust av läkemedlets egenskaper och orsakar svåra sidoreaktioner. Det är inte tillåtet att ta mer än en dospåse pengar per dag.

Enligt kliniska studier förekommer inte biverkningar från att ta drogen när dosen och andra föreskrifter i instruktionerna är korrekt observerade. I ett litet antal fall kan läkemedlet föranleda ett antal kroniska sjukdomar, och därför är det nödvändigt att samråda med den behandlande läkaren innan den tas emot.

Vilka är recensionerna av det kvinnliga smittämnet "Silver Fox"?

Silver Fox är en afrodisiakologisk nyhet, överlägsen "Spank Fly" i effektivitet. Ett förstklassigt medel för förförelse!

Silver Fox - en riktig gudstjänst för kvinnor som vill brinna ut ur lust och för män som vill förföra kvinnor enkelt.

Skapat med hänsyn till de senaste vetenskapliga resultaten, kan detta läkemedel stimulera kvinnor och orsaka dem en passionerad önskan att bara ha sex bara 5 minuter efter det att de tagits. Dess effekt manifesteras i intensifieringen av vaginal utsöndring, bröstförstoring, extrem upphetsning och sexuell attraktion av en kvinna till en man. Silver Fox är också indicerad för behandling av kvinnor med mild irritation, brist på lust, torrt vaginalt urladdande och andra symtom på nedsatt sexuell funktion.

Sammansättningen av Silver Fox innehåller ett brett utbud av medicinska växter i Thailand.

Pulver Silver Fox har en mycket snabb och stark stimulerande effekt.

Kvinna pulver Silver Fox inte.

Idag uppmärksammas kvinnornas "Silver Fox".

Nyfiken är meningen "För män och kvinnor!". Det är bara för att gissa vilken djup mening som investerades i det av skaparna av Silver Fox.

Lite om moral

Och så, enligt producenterna, har vi en slags analog Viagra: endast för kvinnor. Men försöker vi bevisa Silver Foxs extrema behov står vi inför en ganska konstig logisk kedja.

Den älskade säger alltid "Nej"? Varför lära känna orsakerna? Varför slösa tid på tom prat, förstå ditt förhållande och lära känna hennes känslor? Det är bättre att pumpa henne med en patogen och uppnå efterlängtade sex! Det här är trots allt det viktigaste i alla avseenden, eller hur?

Det är denna syn på livet som främjas av skaparna av "Silver Fox". Vidare fortsätter detta tema att utvecklas.

Trött liv, arbete och barn? En förståelse och intelligent man kommer att räkna ut hur man hjälper sin egen.

Kvinnor med försvagad libido kan säkert ta det spännande pulveret Silver Fox (Silver Fox). Det här läkemedlet är helt ofarligt för kvinnokroppen, det kan göra en känsla i sexuellt beteende hos en kvinna i intimitetens ögonblick med en man.

Med hjälp av en patogen upplever representanter för den bättre hälften av mänskligheten ett verkligt nöje och en brinnande lust att ha sex. Pulver hjälper en kvinna att vara passionerad, förförisk och sexig.

struktur

Ett unikt läkemedel för kvinnor som hjälper till att slappna av och förbättra sexuell lust, görs på en växtbaserad basis. Den innehåller:

Örter som används i traditionell kinesisk medicin. Vitaminer som producerar könshormoner. Adaptogener som lindrar trötthet.

Effekten av läkemedlet

Sexuella relationer mellan en man och en kvinna lagrar i sig sakramenten och unika magiska stunder av intimitet, som för bara två kärleksfulla människor. Drogen.

Jag ser just nu är ett problem för många, eller snarare jag också berört tyvärr intimitet ville inte göra, inte med sin man, och i allmänhet med någon, bara en antydan av mannen - jag har tusen skäl att ge upp fallet, huvudvärk och ut! Själv upplever början är det tydligt att detta inte som hennes make, och han kände sig skyldig och kränkt, det måste vara tydligt slåss. Min man och jag satt ner och pratade hjärta till hjärta, och beslutade att hitta någon form av medicinering av detta problem. Silver Fox valde sig, den första dagen drack den första påsen, och plötsligt fanns det en önskan om sex, men för att vara ärlig jag inte tror på några förberedelser i detta avseende! Jag tycker att läkemedlet är naturligt, säkert, det fungerar i sitt avsedda syfte, jag missbrukar inte det, men när jag behöver dricka en dospåse, visade det sig vara ett utmärkt verktyg.

Det finns fruar av apati i fruen, inklusive i den intima sfären, hjälper ingenting, det visar sig bara att rör det med dessa mirakelpiller. Verkligen är effekten märkbar efter den första mottagningen, åtgärden kommer på olika sätt, från fem minuter till en halvtimme.
Sex blir väldigt varmt och intensivt, libido stimuleras till orealistiska höjder, och viktigast av allt, ger läkemedlet inte beroende, efter att ha avkunnat några negativa effekter är kvinnans hormonella bakgrund normal. Perfekt för par som har perioder av sexuell stagnation.

2016.12.25 kl 17:52 skrev: Groger Tried with his wife, det hjälpte oss

Att medel för att stimulera libido i allmänhet var skeptisk, men bestämde sig fortfarande för att köpa Silver Fox-fru.

Jag bestämde mig för att dela min erfarenhet med dig och provade det här intressanta verktyget. Jag försökte silverbrännaren för drygt ett år sedan, eftersom jag fick jobb i en intim butik och jag undrade om det här fungerar eller inte!)) För att vara ärlig, då väntade jag mer.

Silver Fox är tillgänglig i form av ett pulver, som måste lösas i ett glas vätska, förutom stark alkohol och sedan dricka. Efter flera minuter (minuter 10-15) märkte jag effekten, kände värmen i kroppen, då jag var lite full av spänning Jag hade och inte så liten). Den mest intressanta effekten började redan under närhet, jag kände faktiskt att min känslighet var förvärrad. Känslorna var lite ljusare och toppen själv verkade mer färgstark)) I allmänhet tar jag regelbundet en kantarell, att diversifiera sina sexliv) Ibland x chetsya något nytt och ovanligt, välsignelsen jag har arbetat på en sådan plats)

Låt oss se vad producenten skriver till oss:

Perfekt för kvinnor.

Användning och utskrift av tryckt material från woman.ru är endast möjligt med en aktiv länk till resursen.
Användning av fotografiska material är endast tillåtet med skriftligt samtycke från webbplatsadministrationen.

Placering av immateriella objekt (foto, video, litterära verk, varumärken etc.)
På women.ru-webbplatsen är det bara personer som har alla nödvändiga rättigheter.

Anna28 oktober 2013

Fox är en bra sak !! Det passar mig exakt, för försökt och Viagra, etc.-nonsens, noll! Och "under det" hände något otroligt! Jag kan inte ens förklara.. hur-den mest irriterande sexälskaren lämnade utan honom för ett par månader och släpptes sedan till frihet! Jag slog min man bokstavligen och efter första gången låg jag och stötte på andra.. väldigt cool, super!

svara på den här recensionen

Nicholas2 december 2013

Valera, det här är för tjejer)))

svara på den här recensionen

Nicholas2 december 2013

Testade på sin fru)) berättade inte för henne något))) var nöjd)) beställde en låda nu: D

svara på den här recensionen

юрий23 december 2013

1 pack är bara ingen effekt.

svara på den här recensionen

Gäst 18 oktober 2014

Jag hade också ingen effekt, hur mycket att lägga till där.

svara på den här recensionen

Alexander den 10 juni 2014

Ja, jag har också haft ett resultat på två kvinnor.

Förbättrar kvinnans upphetsning under sex. Ger mer levande sexuella förnimmelser, vild önskan. Gör klitoris mer mottagliga.

Innehåller 3 st. "Silver Fox"

Silver Fox - En mycket stark stimulans för kvinnor.

Silver Fox - Utan lukt, färg och smak, löser sig snabbt i alla drycker, och börjar att fungera efter 5 minuter efter att ha tagits. Ett säkert sätt att förföra och "göra" en tjej.

Orsaksmedlet för Silver Fox har en bra effekt i sexuell upphetsning för både män och kvinnor.

Silver Fox är ett pulver som syftar till att öka sexuell lust hos kvinnor, stärker vaginal utsöndring och till och med bröstförstoring, aktiverar fullt kvinnans sexuella lust för en man.

Det är också indicerat för behandling av kvinnor med mild irritation, brist på lust, vaginal torrhet och andra symptom på nedsatt sexuell funktion.

Skapas uteslutande av extrakt av växter som har en stimulerande effekt.