Huvud
Massage

Aphrodisiacum Spanische fliege. Spanska fluga - orsakssambandet för kvinnor - granskning

Gold Spaniard Fly är ett effektivt läkemedel som kan hjälpa till med symptomen på låg kvinnlig libido. Denna åtgärd har en bra effekt på sådana symtom som låg nivå av sexuell lust, vaginal torrhet och hormonell obalans.

Span Fly finns i form av pulver, tabletter, drycker. Vätskedroppar fungerar dock bäst. Detta beror på att de absorberas bättre och börjar arbeta snabbare.

Idag är processen med att göra Golden Spinach Fly strikt reglerad och sker i säkra hygieniska förhållanden i läkemedelslaboratorier. Produkten är tillverkad av extrakt erhållna från insekter och växter.

Navnet på läkemedlet är Spanskaya Mushka kommer från en liten bägare metallgrön i färg.

Dessa är blåsbaggar (officiellt kallade Lytta vesicatoria) som finns över hela södra Europa. Dessa insekter producerar en sekretion innehållande cantharidin. Detta ämne kan vara skadligt för nervsystemet. Men samtidigt har det en nyfiken funktion - den har en stark spännande effekt.

Preparatet Golden Spinach Fly innehåller den optimala mängden cantharidin. Därför orsakar hans mottagning enbart ökad sexuell lust utan att påverka människors hälsa.

Kundrecensioner

Återvänd ungdom

Efter 20 års rättsligt äktenskap hade min fru och jag nyligen problem med en intim natur. Min fru blev kall i sängen, slutade vilja ha mig, nåde inte orgasm. Vi försökte många olika metoder, var hos en läkare hos en sexterapeut. Allt utan resultat. Vi köpte en gyllene spanska flyga och ett mirakel hände! Sedan dess har kön blivit vårt, som det var för 20 år sedan. Detta läkemedel hjälpte oss att återfå vår ungdom.

Var positivt överraskad

Senast ville jag inte ha sex. Anledningen förstod inte för att kärleken till hennes man inte passerade. Jag frös precis. Kön med oss ​​var väldigt sällsynt och utan önskan från min sida. När min man och jag såg annonsen av Golden Fly, bestämde vi oss för att prova det. Efter den första mottagningen av dessa droppar blev vi positivt överraskad av deras effekt. Vi ville ha sex mer och mer.

Helt enkelt i glädje

En dag hände jag att se Golden Spank Fly på hemsidan och bestämde mig för att köpa den för att se vad den kunde göra för mig. Sedan dess använder jag regelbundet denna produkt. Han arbetar underverk med min sexuella upphetsning. Min pojkvän vet inte att jag använder det här, och han undrar om han är i sängen med nymph, för att han gillar hur jag älskar honom!
Vi är bara glada, minst sagt! För att återuppliva vårt intima liv kommer jag säkert att fortsätta att använda Golden Spaniel Fly. Jag beställde redan mer!

Det fanns biverkningar

Jag hade diarré, kräkningar och irritation i mina armar. Till doktorn gick inte eftersom allt gick snabbt. Tydligen är jag allergisk mot denna åtgärd. Mannen efter droppar kände normalt och erektionen har förbättrats avsevärt.

Läkaren har underrättat

Efter en ny undersökning rådde en läkare i ett kvinnors samråd mig att försöka Golden Spaniel Fly. Efter inflammation av äggstockarna bildades spikar på mina rör. Förutom spännande egenskaper hjälper spinalflugan till att upprätthålla hälsan hos könsorganen hos kvinnor. Det var det som fick mig att köpa drogen.
Men det visade sig att ta det ofta är inte en bra idé. Omedelbart efter mottagandet kände jag mig väldigt stark sexuell upphetsning. Även efter ett fullständigt samlag varade det inte länge. Jag har torterat mig och min man. Det varade ca 3 timmar. Jag ska försöka något annat för hälsosupport.

Hur arbetar Spanish Fly?

För bästa möjliga resultat när du använder Spaniel Golden Fly måste du följa instruktionerna och veta att varje persons kropp är annorlunda. Glöm inte att resultaten av det här verktyget beror på bilden av ditt liv. Du strävade verkligen Öka din sexuella lust? val lämplig kost, höger fysisk träning och hälsosamma sätt att hantera stress i kombination med spanjoren Flies hjälper dig att se de fantastiska resultaten i behandlingen av låg kvinnlig libido.

Hur man ansöker Spani Fly

Golden Spaniard Fly är ett naturligt medel som tas i 20-30 minuter före sexuell aktivitet. Det bör tas omedelbart före den intima anslutningen, eftersom det ökar genast libido och tvingar att kräva sexuell intimitet. Tack vare den nästan ögonblickliga effekten rekommenderas det att du använder spanjoren vid rätt tidpunkt och inte ta det om du inte är redo för din erfarenhet, just nu och nu. Belägringen gäller 4-4,5 timmar. specifikation: 1 låda innehåller 5 ml vätska

dos:

  • Ta 5 ml inuti, 10-15 minuter före sexuell aktivitet.
  • Kan blandas med någon drink, som vin, kaffe, te eller alkohol.
  • För bästa effekt, använd i alkoholfria drycker eller läskedrycker (inte i kolsyrade drycker)

lagring: Förvara på en sval torr plats och bort från solljus.

Efter mottagandet av spanjorflugorna

Hos kvinnor observeras följande effekter:

    1. En kvinna känner sig mer avslappnad
    2. På ansiktet finns det en rodnad, det blir varmt
    3. Svettning med tecken på sexuell upphetsning framträder
    4. Hjärtslag ökar, andning blir djupare
    5. Ökat blodflöde till könsorganet
    6. Ökat intresse för sex
    7. Orgasm blir mer intensiv och långvarig
    8. Förbättrar immunitet och ökar energin

Under samlag:

  • Vaginal smörjning blir mer riklig
  • Vaginala muskler kontrakt
  • Klitoris överkänslighet
  • Orgasm blir starkare och bättre efter flera orgasmer

Hos män observeras följande effekter:

  • Erektilhärdning
  • Orgasm blir mer intensiv och långvarig
  • Problemet med för tidig utlösning försvinner
  • Ökat intresse för sex
  • Förbättrar immunitet och ökar energin

Kontraindikationer:

  • graviditet
  • sjukdomar i urin- och reproduktionssystemen
  • kardiovaskulära sjukdomar
  • neurologiska störningar

Om du tar receptbelagda läkemedel kan de vara i konflikt med dessa droger. Om du är i tvivel, kontakta din läkare.

Biverkningar:

Biverkningar från spanjorflugor uppträder när en överdos eller allergi uppstår. Dessa inkluderar:

  • förvirrad andning
  • trötthet eller svaghet
  • Brännande, stickningar, domningar eller smärta i extremiteterna.

Med den korrekta appliceringen av droppen, kommer Golden Spinach Fly att excitera din kropp på ett sådant sätt att du kommer att bli galen och driva dig galen och din partner. Du kommer att nå en nivå av söt perfektion i sängen som du aldrig drömde om!

Spani flyga

Jag har alltid ansett sex ett känsligt ämne, men ändå kan jag inte passera och inte dela med andra mitt intryck. Nyligen, via online-butiken, beställde jag de intima dropparna av Spani-flyg, som genom löftet skulle orsaka spänning. Saken är att efter sex års gift liv blev vårt sexliv mindre levande och intressant, och jag insåg att något behöver ändras. Prosherstila hela Internet, och hittade drogen med mycket positiv reell återkoppling. Dessa droppar är en naturlig förberedelse, vilket enligt säljarens löfte ger en stark spänning inom 10-15 minuter efter att de tagits. Och det är faktiskt så, de erogena zonerna blir känsligare, och min natur är en sluten karaktär, har blivit helt befriad. Effekten är magnifik och försökte mig personligen. Personligt råd från mig, skynd dig inte med dosen, först tog jag det minsta, men jag ville ha ännu mer resultat, så efter att jag ökade det. Men trots allt har vi alla sin libido och sin egen individuella organism, var försiktig så att jag inte skadar min man))))

Vad är Spanish Gold Fly?

Efter att dessa magiska droppar hjälpte mig började jag läsa mer om dem för att ta reda på vad som hade påverkat mig så. I allmänhet är dessa droppar populära sedan de tidigaste dagarna, och allt detta tack vare ett speciellt enzym, som läggs till droppar, salvor, tinkturer och pulver. Denna ingrediens, konstigt nog, extraheras från bägare, nämligen från en vätska som släpps när den pressas mellan sken och lår. Det kan vara äckligt för mig om jag inte visste om effekten))) Dessa droppar är ett naturligt kosttillskott, för vilket du inte behöver konsultera en läkare. Men för mig är det fortfarande värt att gå och se om det finns några kontraindikationer. Dessa droppar är luktfria och smakar och löses helt upp i vilken som helst dryck, jag erkänner det, jag hällde den här och min man))) Åh, hon ångrade inte, åh, hur jag inte ångrade. )))

Spanjor flyger recensioner av läkare

Jag började också leta efter recensioner på internet, men verklig feedback är en sak, och läkares recensioner är en annan sak. Här är några av dem:

Tikhonov, Peter Andreevich, sexolog:

"Jag rekommenderar spanska flugor till mina patienter, tillsammans med andra kända medel för att förbättra attraktionen - Viagra, Levitra, Impaz. Ja, spansk flyg är ganska starkt drog. Och om en person har en allergi mot det, så är det i framtiden nödvändigt att överge patogenen.
Men om kroppen uppfattar detta afrodisiakum med ett slag, är personen mycket lycklig. Spaniens flyger är mycket starkare och Viagra och Levitra. Effekten av det blev ihåg av mina patienter under lång tid. I framtiden minns de ofta med värme de oförglömliga minuter och jämn timmars kön med hjälp av en fluga. "

Stepanov Evgeniy Alexandrovich, urolog:

"Att uppmärksamma den spanska flygan, jag kan säga att detta verktyg refererar till ett potent orsaksmedel. Rykten om att flugan gäller endast för kvinnor är osann. Cantharidinum gör ingen skillnad, i vilken kropp personen ska agera. Spani-flygsynskap skapas inte bara för att öka styrkan, det här läkemedlet förstärker erektion hos män och ökar känsligheten hos erogena zoner hos kvinnor. "

Spani flyger för kvinnor och män: dess sammansättning och handlingsmetod

Jag har redan sagt att huvudkomponenten i spanjoren Fly är cantharidin, som extraheras från en viss typ av skalbaggar. Men jag har inte angett att detta ämne är giftigt för människor, men i afrodisiakum är det tillsatt i en säker mängd. Och tillsammans med ytterligare komponenter ger läkemedlet ett utmärkt resultat. Rosemary och olika eteriska oljor fungerar som hjälpmedel, vilken ton och fixar resultatet.

Redan efter 15 minuter efter att ha tagit flugan började följande mirakel inträffa för mig:

Andning och hjärtklappning blev frekventare.

Bröstvårtor blev svåra och svullna.

Vagina har redan blivit, mycket smörjning har släppts (jag ber om ursäkt för detaljerna).

De sexuella organen svullnade och ökade på grund av blodtillströmning till dem.

Så hur fungerar läkemedlet? Faktum är att allt är väldigt enkelt. Allt händer på samma sätt som med andra droger. Huvudämnet påverkar cirkulationen i bäckenregionen. Cantharidin irriterar vävnaderna i det genitourinära systemet och tränger in i blodkärlen i vagina i vagina.

Män kommer att kunna säga adjö till erektil dysfunktion, och förlänga erektionen och stärka. Kön blir således 3-4 gånger längre. Kvinnor kommer emellertid att kunna uppleva orgasm, även de som alltid har upplevt detta problem. Drops hjälper till att befria och hjälpa.

Hur man använder en afrodisiakum

Vi köpte Spanka flyga i form av droppar, men som och i form av en kräm säljs, men jag har inte provat det här. Jag gillar verkligen droppar, eftersom de är uppdelade i endosdoser. Varje påse innehåller 5 mg aktiv substans. Droppar har ingen färg, ingen lukt. Och för användning behöver du bara ta en dospåse av produkten och häll innehållet i vatten, juice eller annan dryck, inklusive alkohol. Detta bör göras 10-15 minuter före det föreslagna könet.

Ibland har jag träffat information på Internet om dropparna du kan dricka varje dag, men min läkare rekommenderar starkt att du inte får bäras av den här frågan och tar dem inte mer än en gång om 5 dagar. Annars kan det påverka nervsystemet negativt. Till varningar skulle jag också inkludera en kombination av droppar med mycket alkohol och fet mat, vilket kraftigt minskar effekten.

Kontraindikationer för användning

Vad som helst den perfekta kompositionen skulle vara, men man måste vara försiktig och vara uppmärksam på kontraindikationer:

individuell intolerans av komponenter;

graviditet och amning

högt blodtryck;

allvarliga sjukdomar i synen

allvarliga sjukdomar i hjärt-kärlsystemet;

förekomsten av sjukdomar associerade med excretory och genitourinary system;

personer under 18 år.

Jag vill varna om biverkningar (njursmärta, smärta vid urinering, kräkningar), som kan uppstå vid överdosering av läkemedlet.

Var och hur kan jag köpa flygflugor

Min man och jag gick runt många apotek och sexbutiker, men vi lyckades bara köpa droppar på Internet - här. För första gången för en väska gav vi 1300 rubel, nu beställer vi 12 väskor till 3300 rubel.

Feedback om tillämpningen av "Golden Spani fly"

sida 1

För att skicka ett svar måste du logga in eller registrera dig

Inlägg 1

1 Ämne från jonathan_crane 2014-12-25 02:59:26

  • jonathan_crane
  • Ny medlem
  • inaktiv
  • Registreringsdatum: 25/12/2014
  • inlägg: 2
  • Anseende: [0 | 0]

Ämne: Feedback om tillämpningen av "Golden Spani Fly"

Jag köpte i denna onlinebutik "Gold Fly Fly. "En särskild syfte eller vad - att ett visst resultat inte väntade just beslutat att diversifiera känslan av kön och ta det -. Något nytt i deras intima liv.
Jag har aldrig försökt att ta kvinnliga patogener tidigare, så jag kan inte säga hur mycket bättre än en eller sämre än en annan. Men effekten av "flyga" är mycket uttalad och ganska lång. Vill bara notera att det inte skulle skada att noggrant övervaka dosen. Under det tredje programmet, jag speciellt har gått för långt, eftersom det visade sig (det var inte med flit, naturligtvis) och trött kille, så att han får även upp efter allt detta kunde inte gissa var - hälften av sin ur sängen inte släpps eftersom spänningen med mig föll inte ner en iota.
En annan påpekade att "spanska flugan" som det återgår önskan att ha sex, och de dagar då du inte tar det (inte ens tänka på att ta det))). Det vill säga, innan jag har absolut ingen minsta lust att amorösa njutning var inte - min unga mannen har alltid stått närhet initiativtagare. Nu började jag på något sätt attackera honom oftare - nästan varje dag. Är det att skylla på den här flygningen, vet jag inte, men tidigare såg mig inte så ofta "sexuell opacitet".
I allmänhet är botemedlet inte dåligt och, som jag förstår det, naturligt. Jag kan inte råda, för effekten är och bara utmärkt.

2 Svar från savich-Liuda 2014-12-25 08:57:38

  • savich-Liuda
  • medlem
  • inaktiv
  • Registreringsdatum: 25/12/2014
  • inlägg: 29
  • Anseende: [0 | 0]

Re: Feedback om tillämpningen av "Golden Fly Flies"

Kärlek i livet av sorten, så jag bestämde mig för att uppgradera relationen i sängen är mycket bekvämt att dricka spanska flugan, upplöst i ett glas, och behöver inte räkna kornen, som de säger homeopater) reaktion på kvinnans kropp nästan omedelbart, en ung man bara inte äta med inkråm, kände sig mycket en vilad lejoninna som gör vad hon vill ha i sängen, en orgasm kraftfull! I allmänhet, utan falsk blygsamhet, noterar jag att sedan den medeltida spanska flygan har arbetat med kvinnor utan misslyckande. Förbättrar attraktion, libido och emotionellt tillstånd på ett positivt sätt.

3 Svar från julia7 2014-12-25 10:45:04

  • julia7
  • Ny medlem
  • inaktiv
  • Registreringsdatum: 25/12/2014
  • inlägg: 2
  • Anseende: [0 | 0]

Re: Feedback om tillämpningen av "Golden Fly Flies"

Tidigare använde jag aldrig ett sätt att excitera, men oavsiktligt snubblat på information om Golden Spani-flygningen. Har i Internetbutiken en liten förpackning (enligt min mening på 4 tabletter). Effekten av att ta är märkbar redan om några minuter, verkar det omedelbart, därför bör det tas inte långt innan intima börjar. Jag gillade att det inte orsakar några biverkningar, men effekten på kvinnokroppen är helt enkelt fantastisk. Det ökar libido och attraktion, det ökar sexuell lust. Så för dem som vill ge sitt sexuella liv en lätt piquancy och få nya känslor, kan du prova Golden Fly-platsen.

4 Svar från Svyatoslav 2014-12-25 11:15:44

  • Svyatoslav
  • Ny medlem
  • inaktiv
  • Registreringsdatum: 25/12/2014
  • inlägg: 7
  • Anseende: [0 | 0]

Re: Feedback om tillämpningen av "Golden Fly Flies"

När jag beställde kapslar för mig själv för att öka styrkan här bestämde jag mig för att behaga min fru. Hon har inga problem med spänning, men det finns tillfällen då jag tog ett piller och redan fick allt, och hon var NOLL.
Det var glatt att se att hon reagerade normalt på det faktum att jag också erbjöd henne att ta ett sådant läkemedel.
Nu har vårt intima liv fått ännu större höjder. Om framför hustrun väl, fick sällan en orgasm, nu varje gång. Hon säger det bara efter "Golden Fly Flies" kunde känna de verkliga känslorna och känslorna under sex.
Med dessa piller är konen lätt upphetsad, medan den blir mer avslappnad.

5 Svar från Anastasia 2014-12-26 11:00:38

  • Anastasia
  • Ny medlem
  • inaktiv
  • Registreringsdatum: 26/12/2014
  • inlägg: 2
  • Anseende: [0 | 0]

Re: Feedback om tillämpningen av "Golden Fly Flies"

God eftermiddag. Men jag har motsatt, det finns problem i mitt personliga liv. På senare tid vill jag inte ha sex, jag vet inte vad det är kopplat till. Och mannen som vill! Mer exakt vill jag, men nyligen är det märkbart mindre frekvent och svagare. Därför bestämde jag mig för att gå till kosttillskott. Har skrivit på Internetförfrågan "Ökning av sexuell lust för kvinnor" och har hoppat ut denna förberedelse "Spanische Fliege". Sedan kom jag till detta forum och började läsa recensionerna. Alla skriver att det är bra att använda det för en förändring i det personliga livet, men när sådana problem som jag har ingen specifikt skrev något. Så jag trodde att köpa först eller inte. Jag läste i beskrivningen att alla komponenter är naturliga, men för mig är det viktigt. Alltid vid val av alla tabletter som jag ska dricka ser jag struktur. Jo, jag trodde att jag skulle köpa ett paket för början. Det kostade mig bara 1300, pengarna är små, speciellt för en sådan sak! Förresten, detta kosttillskott kan användas inte bara för kvinnor, men för män, men mer om det senare. Jag utfärdade leveransen, jag fick allt, jag bestämde mig för att prova nästa dag.
Nästa jag kom hem från jobbet och omedelbart tog ett piller. I beskrivningen var det skrivet att åtgärden fungerar fem minuter efter dess tillämpning. Jag trodde inte på något sätt det för snabbt, men tro det inte! Fem minuter senare ville jag redan.. du vet vad) Nästa dag hände ännu mer otroligt, en energiöverskott kom till mig utan att använda drogen! Personligt liv började återhämta sig långsamt. Ett par dagar senare drack jag ett annat piller och kände mig bättre om sex. Det fanns 2 saker kvar och jag erbjöd dem till min man, redan för en förändring, han lyssnade på mig och förstod allt. När vi drack tillsammans Spani-flyget var känslorna ännu bättre, det var sällan när vi hade!) Tack vare dessa tabletter förbättrades vårt personliga liv och, framförallt, stabiliserades. Min rädsla för dem var inte berättigad.

Shpanskaya Mushka recensioner

sida 1

För att skicka ett svar måste du logga in eller registrera dig

Inlägg 3

1 Ämne från Lady Macbethova 2014-11-02 16:48:44

  • Lady Macbethova
  • Ny medlem
  • inaktiv
  • Registreringsdatum: 2014/02/11
  • inlägg: 9
  • Anseende: [0 | 0]

Tema: Shpanskaya Mushka recensioner

Nyligen fann min man i sängbordet drogen Spanische Fliege, som dömdes av beskrivningen på flaskan, insåg jag att det här är ett läkemedel för att öka styrkan, både kvinnlig och manlig. Under en tid hade vi verkligen problem med mannen i sexuellt sfär, det fanns många ekonomiska problem, men nyligen blev det bra - kön har blivit mer varierande och mycket oftare och orgasmer är mycket ljusare. Jag tror att han också häller det hemligt i mig på kvällsteppet) Vem försökte drogen, är det farligt, vilka konsekvenser? Vad är grunden för dess handling, och då hittade jag inte en bit papper med kompositionen, jag hoppas att det inte är hormonellt?

2 Svar från Nikolay Kuprianov 2014-11-02 20:00:48

  • Nikolay Kuprianov
  • Ny medlem
  • inaktiv
  • Registreringsdatum: 2014/02/11
  • inlägg: 1
  • Anseende: [0 | 0]

Re: Shpanskaya Mushka recensioner

Som en person som har viss erfarenhet av att använda den "spanska flygan" noterar jag att intrycket av drogen är tvetydigt. Det mest levande minnet av effekten är detsamma - det mest "skrämmande". Normal samlag med oss ​​är detta: efter det första samtalet, lite utvilad, passerar vi den andra akten av pjäsen, som jag, som regel, är lite för "swing", och plötsligt hans fru "fastnat" och kan inte stoppas, zvereet bokstav Jag var först i början skrämmande att det skulle riva mig ifrån varandra. Eller sämre, dumt gå till vänster, bara för att få det. Vad kan jag säga. Och det är hemskt, och det provocerar sådan plötslig vildmark. Så det är nödvändigt att dosera noggrant. Om du köper en "flyga" räknar du med ett eller två "samtal", det finns en stor chans att sitta i en pöl, eftersom din andra hälft plötsligt kanske inte räcker!

3 Svar från potap2017 2014-11-02 20:22:54

  • potap2017
  • Ny medlem
  • inaktiv
  • Registreringsdatum: 2014/02/11
  • inlägg: 3
  • Anseende: [0 | 0]

Re: Shpanskaya Mushka recensioner

Min ex använde detta läkemedel. Och jag, och hon hade bara det mest positiva intrycket om Spaniens Mushka. Bokstavligen en halvtimme och från en svagt upphetsad kvinna med låg sexuell potential, blev hustrun till en mycket sexig och aktiv kvinna. I allmänhet var alla glada och glada. Vi hade inte sex varje dag, men ett par gånger i veckan, men hon använde det regelbundet före varje kön, så jag kan inte säga något om att vänja mig på det. Men om en tillfällig sexuell störning tror jag att det inte kommer att bli några problem för en stund att dricka det. Efter flera månader av att äta Spaniard Fly hade min ex inga förändringar i kroppen.

4 Svar från Rada Ermakova 2014-11-08 13:09:14

  • Rada Ermakova
  • Ny medlem
  • inaktiv
  • Registreringsdatum: 2014/08/11
  • inlägg: 6
  • Anseende: [0 | 0]

Re: Shpanskaya Mushka recensioner

Jag kan definitivt säga att spanjoren flyger! Försökte på mig själv! mer exakt försökte min man på mig) Mannen försökte i första hand på mig själv och utförde ett sådant experiment med mig. Jag visste inte vad jag tog. Men jag kunde inte se resultatet! Verklig spänning! Inflödet av blod i kroppens nedre del var så starkt att omedelbart började leta efter sätt att gå i pension och göra det omedelbart). Och effekten varade länge, jag fortsatte att känna längtan efter tre timmar! Läs efter kompositionen, recensioner på sajten, och till och med samråda med en välbekant läkare. Jag var övertygad om att det är säkert i små doser, det viktigaste är inte att bli för involverad i det;)

5 Svar från Arturik 2014-12-27 14:40:32

  • Arturik
  • Ny medlem
  • inaktiv
  • Registreringsdatum: 27/12/2014
  • inlägg: 1
  • Anseende: [0 | 0]

Re: Shpanskaya Mushka recensioner

Jag kan definitivt säga att spanjoren flyger! Försökte på mig själv! mer exakt försökte min man på mig) Mannen försökte i första hand på mig själv och utförde ett sådant experiment med mig. Jag visste inte vad jag tog. Men jag kunde inte se resultatet! Verklig spänning! Inflödet av blod i kroppens nedre del var så starkt att omedelbart började leta efter sätt att gå i pension och göra det omedelbart). Och effekten varade länge, jag fortsatte att känna längtan efter tre timmar! Läs efter kompositionen, recensioner på sajten, och till och med samråda med en välbekant läkare. Jag var övertygad om att det är säkert i små doser, det viktigaste är inte att bli för involverad i det;)

Det är det, du kan också säga att jag försökte detta läkemedel på min fru. Spanjärflyg är verkligen en bra sak, det returnerar tidigare känslor precis som i ungdomar. Sanningen är inte att missbruka detta läkemedel, jag hörde att du inte kan använda mer än sex gånger i månaden, eftersom det inte bara kan finnas biverkningar men komplikationer av olika slag. Allt är bra i måttlighet.

Vem någonsin provat en droppe av en spansk flyga?

Tja, eller på likhet med en sexbutik? Vad gör de? Vilken effekt av dem?

Mobil appGlad mamma 4,7 Kommunicera i ansökan är mycket bekvämare!

Försökte inte, och visste inte förrän ditt inlägg vad det är allt. Nu vill jag prova mig själv.

vi tog det spännande sockret)) kostar fortfarande en halv burk! Effekten är, om du dricker utan alkohol! otäck sanning till skräck, luktar som ***

luktar som en ogräs

men vad är det här plötsligt till nytta? min man är alla jag presenter med en sexbutik bär, men jag lagrar allt och lagrar det.

Det finns ingen sådan försökte inte. även om jag fick positiv råd om fjärilen

Jag hade en fjäril, ärligt talat))), så det är möjligt för en förändring, men inget speciellt

Okej, väldigt roligt, när vi flyttar oss, hjälpte mina föräldrar och jag hade henne i vad som skokartong fyllda och alla framtida box fördes till hennes föräldrar och nu är min fjäril någonstans, tänk chocken mamma eller pappa om de i rutor kommer dessa att komma

parfymer med feromoner är) svalna. märkbar bara första gången, bryr sig inte om något sådant. och fungerar inte alls

och som ett resultat då?

Jag har inte provat det än. Men flickvännen berättade för mig vilken intressant effekt han hade) Utseendet blir så luddigt, vinkande eller något... kroppen är avslappnad) Jag är alltför intresserad av att försöka, men mina händer nåde inte. Eller benen)))

Jag vet inte exakt om denna drog, men vi typ av flickvän födelsedags langa godis, varifrån ska öka attraktion till män, men effekten så det var inte det kan självhypnos, eftersom flickvän visste inte att detta är en speciell godis

Jag är här för intressant

för första gången hör jag om sådana))))

Spanish Fly afrodisiakum kvinnor http://www.ledenez.com/product/275 Drogen oljebaggar ökar en kvinnas sexualitet, förbättra utsöndras av kvinnliga vaginala Secret, orgasm kraft partners plaskade i starkt oförglömlig känsla. Par att göra ett växande intresse för den intima liv med massor av ljusa orgasmer, liksom kvinnor som tyvärr finns det sexuella störningar, lämna endast positiv feedback avrodiziaka osholomitelnogo läkemedlet dlyadevushek och kvinnor Fly Gold

Jag tog det som en kurs för att öka libido. Efter att ha födt, ville jag inte särskilt ha sex... När jag är på jobbet tog jag instruktionerna... Efter 20 minuter blev jag så glatt att jag inte tänkte på annat än manlighet. Och jag har chefen för en lång tid med mig flirta... och sedan har detta hända mig att väggen var redo att hoppa... själv erbjöd honom, gick ned i sin bil och... Men inte bara fortfarande komma hem och jag gör en liten och lite... Jag får inte bort din man 3 timmar... Jag vet inte, det har kanske påverkat mig så mycket, men det har jag någonsin haft tidigare...

Nifiga fungerar inte)) Jag försökte intressera, såg inte skillnaden)

Spanjor flyger recensioner av läkare

Foto av Spansky Fly 12 väskor

Du kommer att vara intresserad av:

Gör en beställning idag och få en BONUS!

  • 1. När du köper på vår sida från 20 tabletter med något namn totalt - få 2 tabletter Viagra GRATIS!

Läkareurolog: Makushin Boris (negativ feedback)


Det är viktigt att alltid komma ihåg det viktigaste. Spankfluga är väldigt skarpt nervöst paralytiskt gift, Det är gift, särskilt för kvinnor.

Det finns allvarliga biverkningar, som ofta åtföljs av ökad längtan efter sexualitet. Därför, innan användning är mycket viktigt att konsultera en läkare eller en erfaren specialist. Denna åtgärd är nödvändig, oavsett vad som ska skada kroppen och inte sätta stopp för sexuella relationer med sina nära och kära.

Läkare urolog: Podkovyrova Diana (positiv feedback)

I Spaniens sammansättning tillsätts flugor eteriska oljor


För idag har spanjoren en hög popularitet, och dess produktion sker i olika länder, så kompositionen kan så ofta skilja sig från ett eller annat produktionsland. Men som praktiken visar påverkar inte resultatet.

Men igen finns det fall av förfalskning, så före köp Försök att uppmärksamma tillverkaren, Tyskland är det bästa landet när det gäller kvalitet.

Var uppmärksam på kompositionen, i kompositionerna av någon kärlekselixir från Spani-flygningen finns en substans av cantharidin extraherad från sexuella delar av flygelbaggen. Även de senaste åren har essentiella oljor ofta tillsatts. Som övning visar, har den spanska flygningen en mycket effektiv karaktär.

  • det finns ingen fukt i vagina

  • förträngning och förträngning före intimitet

  • långvarig frånvaro av intima relationer

  • oförmågan att fokusera på kön på grund av sysselsättning och trötthet.
  • Spani flyga

    Det finns många verktyg som hjälper till att öka sexuell upphetsning och sexuell energi. Sådana medel kallas afrodisiakum. Ett av de bästa och bästa medicinerna, som stimulerar och ökar fysisk lust, är droppen "spansk flyga".

    Vad är en spansk flyga?

    Kosttillskott baserat på eteriska oljor som utvunnits ur en liten skalbagge - spanska flygaska eller shpanki tillhör familjen skalbaggar, Meloidae, i pulverform eller droppform, avsedd för sexuell aktivering, som kallas "spansk fluga". Utan många kontraindikationer har läkemedlet en effektiv och bestående effekt. Sammansättningen av excitatory inkluderar växt- och djurelement, som är naturliga afrodisiakum. De har en stark inverkan på kroppen, både kvinnor och män.

    Utformningsform och sammansättning

    Formulär:

    1. En flaska med 20 ml med flytande läkemedel har en dispenserad droppare för en strikt dos av läkemedlet.
    2. Förpackat pulverformigt läkemedel. Ett paket innehåller en enda dos av patogenen.
    Frågan om ökad manlig styrka ges stor uppmärksamhet

    Strukturen av "Spani flyga" inkluderar:

    • cantharidin i homeopatisk utspädning (D6);
    • eteriska oljor;
    • rosmarin.

    Hur fungerar läkemedlet?

    "Spanish Fly" under påverkan av naturliga afrodisiaka främjar blod stimulering av det reproduktiva systemet organ, slappnar musklerna i de organ reproduktiva organ som mycket upplyftande graden av mättnad av blodet.

    Effekten av läkemedlet är som följer:

    • orsakar en extremt kraftfull sexuell lust;
    • aktiverar sexuell lust;
    • ökar känsligheten hos erogena zoner;
    • slappnar av kroppen
    • ökar sexuell sensations svårighetsgrad;
    • expanderar blodkärl och aktiverar blodets blodcirkulation;
    • män har en stark och långvarig erektion
    Det perfekta könet behöver också stanna i den intima planen i en höjd
    • hos kvinnor ökar nivån av vaginal utsöndring avsevärt;
    • förlänger tiden för samlag
    • förbättrar mental och fysisk aktivitet;
    • hjärtslag och andning;
    • ökar känsligheten;
    • exciterar nervsystemet.

    Förutom det fysiologiska uttrycket uttrycker det excitatoriska organet också en psykologisk effekt. Efter att ha tagit drogen, försvinner en känsla av förslutning och förträngning, kroppen är helt avslappnad. Dessutom den spanska flugan uttrycker en användbar anti-mikrobiella och anti-inflammatorisk effekt, ökar kroppens effektivitet i att hantera stress, och multiplicerar den uthållighet och stärker immunsystemet.

    Instruktioner för användning av produkten

    Dosen av ryggmärgen är 5 ml.

    Droppar kan läggas till alla drycker, inklusive alkoholhaltiga drycker. Men det är nödvändigt att ta hänsyn till att förberedelsen av spanska flugor endast kan konsumeras med alkoholhaltiga drycker, som innehåller en liten mängd alkohol. Det höga innehållet av etylalkohol minskar effektiviteten hos exciteraren.

    Tack vare modern teknik har droppar och pulver ingen smak och lukt

    Eftersom läkemedlet anses vara en potent afrodisiakum, kommer effekten av appliceringen på 10-15 minuter. Patogenens längd i kroppen är 3,5-4 timmar. "Spaniens flyga" bör inte förbrukas mer än 2 gånger i veckan. Läkemedlet är strängt förbjudet att använda med läkemedel eller andra afrodisiakum.

    "Spanska flyg" för kvinnor

    "Spaniens flyga" för kvinnor är det mest kraftfulla excitatory drug. Verktyget är huvudsakligen avsett:

    • kvinnor som inte är sexuellt beroende
    • kvinnor med låg känslighet
    • kvinnor som har onormal vaginal torrhet
    • fruktlösa.

    Droppar, dessutom kan användas för att multiplicera uthållighet och sexuell aktivitet, med avsikt att förlänga samlag, med trötthet och patologisk trötthet.

    Efter behandling quickens hjärtslag, ökad retbarhet av de känsliga områdena och aktiverar blodflödet till organ i reproduktiva systemet. Hos kvinnor ökar graden av vaginal utsöndring avsevärt, bröstet ökar. Denna effekt varar ca 3,5-4 timmar eller tills en orgasm erhålls.

    Detta är ett starkt orsakssamband

    "Spanish fly" för män

    "Spaniens flyga" för män har ingen mindre effekt än på kvinnokroppen.

    Läkemedlet är avsett för män som lider:

    • prostatit;
    • för tidig utlösning;
    • kort och svag erektion
    • impotens och infertilitet.

    Under påverkan av en excitatorisk, män upplever ökad sexuell upphetsning, det finns en stark och långvarig erektion. Efter att ha tagit droppar ökar sexuell energi, andas och hjärtslag ökar, penis ökar. Mottagning "Spani fly" kan återställa erektilfunktionen på ett naturligt sätt.

    Kontra

    "Spaniens flyga" har vissa kontraindikationer, som består av följande:

    • individuell intolerans
    • graviditet eller laktationsperiod
    • högt blodtryck;
    • kroniska hjärtpatologier
    Spaniens fluga kan inte tas i sådana fall: graviditet
    • sömnlöshet och ökad nervös excitabilitet;
    • skador på könsorganen
    • urologiska och gynekologiska sjukdomar;
    • sjukdomar i urinogenitalorganen.

    Det är förbjudet att använda "spanska flyg" för ungdomar under 18 år.

    Pris på "spanjor flyga"

    Hur mycket kostar "spanjoren"? Du kan köpa en exciter i apoteket eller webbutiken. Det är viktigt att välja pålitliga leverantörer som ansvarar för produktens kvalitet. Att köpa spanska flugan, måste man komma ihåg att denna afrodisiakum effekt inom 10-15 minuter efter applicering, har ingen smak, ingen lukt, snabbt löser sig i drycker.

    Spanska flygrecensioner

    Ditt meddelande Vista »26 juli 2017, 08:43

    Re: Flyger flygflugan flyga? Kundrecensioner

    Ditt meddelande genchik »27 jul 2017, 11:28

    Re: Flyger flygflugan flyga? Kundrecensioner

    Ditt meddelande Esentyk »27 jul 2017, 14:44

    Re: Flyger flygflugan flyga? Kundrecensioner

    Ditt meddelande Potap2017 »29 juli 2017, 10:44

    Re: Flyger flygflugan flyga? Kundrecensioner

    Ditt meddelande alexMen »02 aug, 2017, 17:34

    Re: Flyger flygflugan flyga? Kundrecensioner

    Ditt meddelande acne »03 aug, 2017, 16:47

    Re: Flyger flygflugan flyga? Kundrecensioner

    Ditt meddelande doc »4 aug, 2017, 07:30

    Re: Flyger flygflugan flyga? Kundrecensioner

    Ditt meddelande ALI »06 aug, 2017, 17:12

    Re: Flyger flygflugan flyga? Kundrecensioner

    Ditt meddelande mark »18 aug, 2017, 08:28

    Re: Flyger flygflugan flyga? Kundrecensioner

    Ditt meddelande gin »23 aug 2017, 08:06

    Re: Flyger flygflugan flyga? Kundrecensioner

    Ditt meddelande superman »23 aug 2017, 08:54

    Re: Flyger flygflugan flyga? Kundrecensioner

    Ditt meddelande Animale »24 aug, 2017, 14:34

    Re: Flyger flygflugan flyga? Kundrecensioner

    Ditt meddelande sergei »08 sep 2017, 07:21

    Re: Flyger flygflugan flyga? Kundrecensioner

    Ditt meddelande mästare »08 sep 2017, 08:23

    Re: Flyger flygflugan flyga? Kundrecensioner

    Ditt meddelande Glym »12 sep 2017, 08:01

    Shpanskaya Mushka recensioner av läkare, kontraindikationer och priser

    Läkare gynekolog Marina Leonidova - positiva svar

    Spanska Flyga - Detta är en kvalitetsnedgång som skapats speciellt för att förbättra kvinnlig libido. De innehåller en kraftfull naturlig stimulans Cantaridin, vars huvudsakliga egenskaper är:

    • en ökning av tonerna hos de sexuella musklerna;
    • ökad känslighet av nervändar;
    • förbättring av nervsystemet
    • normalisering av vaginal utsöndring.

    Effekten av läkemedlet manifesterar sig inom några minuter efter administrering, men varar i tre timmar. Droppar kan tas regelbundet, men inte dagligen. Det rekommenderas att de inte används oftare än var tredje dag.

    Läkemedlet hjälper till att lyfta kvinnlig libido

    Doktor gynekolog Alexandra Strelnik - negativ feedback

    Hallå Jag rekommenderar inte Spinal Fly, eftersom denna produkt innehåller en potent stimulant, orsakar biverkningar. Läkemedlet är aggressivt för nervsystemet.

    Som ett alternativ rekommenderar jag Laveron för kvinnor. Den stimulerande bioadditiv fungerar försiktigt och har få kontraindikationer. Den innehåller naturliga ingredienser. De viktigaste är:

    • Kinesisk dodder;
    • hibiskus;
    • Eykom;
    • röd hallon.

    Doktor gynekolog Irina Lopatkina - negativ feedback

    Jag anser inte Spankish Fluor säkra för den kvinnliga kroppen. I de flesta fall orsakar medlet akuta störningar i funktionen av mag-tarmkanalen och reproduktionsfunktionen. När kosttillskott tas, är illamående och smärta i bukhålan inte uteslutna.

    Kvinnor i åldrarna 18-65 år rekommenderar jag dig att försöka säkrare - G Female. Det ger hög sexuell upphetsning och långvarigt samlag, men har lägre risk för biverkningar.

    Stimulerande medel är lämpliga för kvinnor i åldrarna 18-65 år

    Doktorsexologen Igor Ivashchenko - positiv feedback

    BUD SPANSKAYA Flies skiljer sig från de flesta patogener genom snabb och intensiv handling. Droppar orsakar stark sexuell upphetsning, även vid långvarig frigivning. De återställer hög sexuell aktivitet efter uppkomsten av klimakteriet, vilket ökar den totala kvaliteten på sexuellt liv. Läkemedlet absorberas snabbt, och dess positiva effekt kvarstår i flera timmar.

    För att acceptera Spaniens fluga rekommenderar jag separat från mat och andra läkemedel. Om möjligt, ge upp alkohol. I kombination med ett sådant kraftfullt orsaksmedel kan etylalkohol orsaka akuta sidreaktioner.

    Vad att inte äta innan sex video

    TV-presentatören talar om vilka livsmedel som inte bör förbrukas före intimitet.

    Läkare sexterapeut Tatiana Sechevica - positiv feedback

    Välkommen! Jag tror att receptionen Spaniardflugor hjälper till att lösa problemet med vaginans kroniska torrhet, vilket observeras när: