Huvud
Skäl

Silver Fox instruktionsbok

Stock Foto silver räv (pulver)

Användbara ämnen Silver Fox:

Sammansättning av Silver Fox:

Sammansättningen av Silver Fox innehåller endast naturliga komponenter av vegetabiliskt ursprung. Den patenterade formeln, som ger en snabb och stabil stimulerande effekt, bygger på antika recept av thailändsk och tibetansk medicin och innehåller extrakt av sådana växter som:

 • Arguirea är vacker - återställer reproduktiv funktion;
 • Dioscorea eller wild yam - innehåller ämnen som liknar det kvinnliga hormonprogesteronet och reglerar hormonbalansen.
 • Mukuna sting är en kraftfull afrodisiakum och förbättrar sexuell attraktion, och används också för att behandla depressiva tillstånd och förbättra koncentrationen.
 • Zhong-Monje-roten - aktiverar musklernas näring (det är därför det används också aktivt i kroppsbyggnad) och hjälper till att upprätthålla sexuell funktion.
 • Pueraria humpiga - en rik källa till fytoöstrogener, utvidgar blodkärlen och ökar blodflödet till perifera organ
 • Epimedium eller korthjärtad marmelad - höjer nivåerna av adrenalin och hormon av serotoninglädje, skärper känsligheten hos nervänden och ökar sexuella känslor.
 • Peppar är en tonic för en kvinnas hjärna och sexuella system, och även en komponentledare för andra aktiva substanser.

De återstående komponenterna har en allmän förstärkningseffekt, vilket ger den nödvändiga bakgrunden för aktivering av läkemedlets huvudverkande krafter.

Vet inte vilken drog som passar dig? Provuppsättningar gör att du kan välja det mest effektiva läkemedlet och samtidigt spara dina pengar!

Indikationer för användning av Silver Fox:

De viktigaste indikationerna för användningen av Silver Fox är en minskning av kvinnlig libido, vilket uppenbarar sig i avsaknad av sexuellt begär, dålig excitability och oförmåga att nå orgasm. Orsakerna till sådana sjukdomar kan vara olika: hormonella misslyckanden, neurologiska störningar, överförda arbeten eller gynekologiska sjukdomar.

Oavsett ursprunget till staten Silver Fox ger blixt effekt på kroppen, utlöser den naturliga mekanismen för excitation, och tillsammans med detta en komplex effekt på orsaken till dysfunktion. Förutom de viktigaste indikationerna rekommenderas Silver Fox med tendens till depressiva tillstånd, sömnlöshet och kronisk stress. Läkemedlet kan också användas som en del av en systemisk infertilitetsbehandling.

Sätt att använda Silver Fox:

Metoderna för användning av Silver Fox är baserade på upplösningen av patogenen i en flytande bas. Det kan verka vatten, juice och andra drycker. För att den orsakssamband som orsakats ska Silver Fox tas senast 10 minuter före det planerade samlaget. Inom några minuter kommer kvinnan att känna försvagningen av den inre spänningen, blodflödet till könsorganen och den växande sexuella lusten. Aktivering av frisättningen av smörjmedel, vilket bidrar till bekväm coitus vid tillstånd av ökad vaginal muskelton. Den ökade känsligheten hos nervändarna ger ljusa taktila känslor och koncentrationen av uppmärksamhet på inre erfarenheter gör det möjligt för dig att helt överge till processen och uppleva maximal tillfredsställelse.

Du kommer att vara intresserad av:

Inträde av Silver Fox med alkohol:

Tillverkaren rekommenderar inte accepterar Silver Fox med alkohol, i synnerhet, som varnar mot användningen av starksprit som grund för uppfödning av läkemedlet, såsom etylalkohol i stora mängder kan hämma absorptionen av dess aktiva ingredienser. Men i tibetansk medicin tillåts alkohol i små doser som en ledning för att leverera medicinen till en viss plats i kroppen. När det gäller farmakologi anses Silver Fox vara kompatibel med alkohol med låg alkoholhalt. Det bör inses att med upplösningen av Silver Fox på alkoholbaserad basis är det möjligt att visa individuella allergiska reaktioner.

Överdosering av Silver Fox:

Överdosering av Silver Fox är starkt avskräckt. Den maximala dosen av läkemedlet är 1 paket (5 g) per dag. Okontrollerad administrering av medlet eller samtidig administrering av flera doser utövar en stark belastning på hjärt-kärlsystemet och leder till manifestationen av uttalade biverkningar. Om en dosöverträdelse leder till en kraftig försämring av hälsotillståndet, ska läkaren omedelbart uppkallas, och före sitt besök dricker mycket vatten, framkallar kräkningar och efter att ha tvättat magen ta sorbent i den dos som indikeras av tillverkaren.

Kontraindikationer av Silver Fox:

Noggrant studera kontraindikationerna av Silver Fox innan du startar läkemedlet. De viktigaste är:

 • graviditet och amningstiden
 • sjukdomar i det kardiovaskulära systemet;
 • hypertoni;
 • blödningsstörningar
 • allergisk astma
 • förekomst av sexuella infektioner och inflammatoriska processer;
 • kronisk lever- och njursjukdom.

I sällsynta fall är individuell intolerans mot läkemedlets komponenter möjlig. Innan du applicerar Silver Fox rekommenderas det att utföra en läkarundersökning och rådfråga en specialist om de identifierade problemen. Det är förbjudet att använda patogenen av män, kvinnor under majoritetsåldern och äldre med hänsyn till deras åldersspecifika hälsoegenskaper.

Silver Fox användarmanual och pris

Stock Foto Silver Fox 4 påsar

Hur får man en 6% rabatt?

 • 1. Gör en 100% förskottsbetalning på något sätt bekvämt för dig och få en 3% rabatt från den totala kostnaden för beställningen.
 • 2. 100% förskottsbetalning sparar dig från att betala portokostnader som posten samlar när du får en order med kontanter vid leverans, vanligtvis 3% av beloppet för denna betalning.

Genom att göra en fullständig förskottsbetalning sparar du 6% av det belopp du skulle göra när du köpte beställningen kontant vid leverans.

Vad är Silver Fox

Additiv normaliserar funktionen hos den sexuella funktionen

Silver Fox är en biologiskt aktiv tillsats som är effektiv vid olika steg i frigöringsfasen. Läkemedlet fungerar på nervsystemet, avkopplande och lugnande. Det ökar förtroendet för en person i sig själv, gör sitt beteende mer avslappnad. Under stimulansen känner kvinnan en rush av energi och energi för hela dagen, ökad känslighet för erogena zoner och goda taktila känslor.

Kosttillskott i komplexet normaliserar funktionen av sexuell funktion. Det säkerställer uppnåendet av spänning som svar på manlig kärlek, och låter dig också uppleva våldsamma känslor vid orgasmstidpunkten. Silver Fox-talets verkan är märkbar efter första användningen. Effektens varaktighet är cirka tre till fyra timmar.

Preparatet innehåller inte i sammansättningen av syntetiska komponenter, giftiga ämnen, selektiva hämmare, genetiskt modifierade produkter. Detta är hans största fördel jämfört med analoger.

Aktiv substans

I stimulansen finns det naturliga ämnen som har en positiv och säker effekt. Huvuddelen är guarana-extrakt. Extraktet ökar fysisk aktivitet, orsakar blodflöde till de önskade områdena i bäckenet, och vid upphetsning ökar känsligheten hos alla ändpunkter. Guarana ökar uthållighet, har en antiinflammatorisk effekt och normaliserar nervsystemet.

Även Silver Fox innehåller Muir of Puam och Damian:

Listan över ytterligare element innehåller ett dussin objekt. De bidrar till en mer försiktig assimilering av aktiva substanser.

Doseringsform och regim

Läkemedlet är tillgängligt i form av ett pulver, luktfritt och smaklöst. Pulver finns i enskilda paket som väger fem milligram. Den ursprungliga förpackningen bevarar de medicinska egenskaperna hos produkten, vilket ger lång livslängd.

Innan användning måste Silver Fox-pulvret lösas i vatten. Du kan göra detta i någon annan alkoholfri dryck (ett glas med en volym på 150-200 milliliter).

Drick en drog kostar tio minuter före samlag inte mer än en gång om dagen. När han tas flera gånger om dagen eller efter att ha använt två eller flera påsar samtidigt, har kvinnan en högre risk för biverkningar på grund av överdosering.

Användbara ämnen Silver Fox:

Villkor och hållbarhet

Store BAD Silver Fox rekommenderas i ett ventilerat rum. Välj en torr och mörk plats vid en temperatur på + 15-25 grader. Hållbarhet från produktionsdatumet är 36 månader. Tillverkningsdatumet anges på förpackningen.

Förvara kosttillskott utom räckhåll för barn. Använd inte det vid utgången av utgångsdatumet, eller vid skador på den förseglade förpackningen. Om bristande efterlevnad av rekommendationen om innehållet i behandlingens effektivitet minskas markant.

Applicering och verkningsmekanism

Ansök Silver Fox rekommenderas när du visar de första tecknen på sexuell dysfunktion. Läkemedlet återställer effektivt reproduktionssystemet, vilket förhindrar utvecklingen av allvarligare sjukdomar. Redan efter den första användningen av BUD kvinna känner en avsevärd förbättring av kvaliteten på hans handling.

Handlingsmekanismen för Silver Fox:

Påverkan på kroppen

Stimulansen börjar fungera några minuter efter att ha tagits

Silver Fox har en måttlig stimulerande effekt på kroppen. Det ökar till och med sexuell lust, men orsakar inte överexcitation.

Några minuter efter intagning observerar patienten:

 1. ökad hjärtfrekvens
 2. ökad känslighet
 3. svullnad i bröstvårtor;
 4. ökad klitoris;
 5. Utseendet på rodna på kinderna.

Effekten av stimulanten varar flera timmar, under vilken den upprätthåller ett hälsosamt blodflöde respektive - ger en bestående libido. Under klimakteriet kämpar Silver Fox med vaginans kroniska torrhet, som utvecklas på grund av en minskning av östrogenhalten.

Kvinnor väljer dessa droger

Äldre ålder

Inträde är tillåtet upp till 65 år. I en äldre ålder rekommenderas Silver Fox inte på grund av ökad sannolikhet för att utveckla biverkningar.

Hittills är kosttillskott populär bland äldre kvinnor som upplever problem på grund av klimakteriet. Vid åldern 50-55 år i hormonell bakgrund finns det allvarliga förändringar - ovaries funktion dämpas, östrogenproduktionen minskar. Detta leder till en svag vaginalsekretion, en försämring av organets känslighet, förlust av tonerna hos de sexuella musklerna.

Obehagliga känslor under kön bidrar till utvecklingen av psykologisk sexuell dysfunktion, vilket minskar kvinnans livskvalitet. Receptionen av Silver Fox hjälper till att leda ett fullt sexuellt liv och att få maximal fysisk och emotionell tillfredsställelse.

Egenskaper och fördelar

 • organisk sammansättning av naturliga mikroelement
 • frånvaro av förlossning med långvarig användning
 • komplicerat inflytande på reproduktionssystemet;
 • eliminering av negativa symptom på klimakteriet;
 • möjligheten att uppnå en snabb effekt.

Den särdrag är också i form av frisläppandet av Silver Fox. Pulver börjar fungera mycket snabbare än kapslar och tabletter. Dess komponenter absorberas snabbt i blodet från väggarna i magen.

Försiktighetsåtgärder och biverkningar

Försiktighetsåtgärder vid användning av stimulerande silverrev:

 1. överensstämmelse med den dos som anges i anvisningarna
 2. måttlig användning (högst tre gånger i veckan);
 3. separat mottagning från andra läkemedel;
 4. begränsar mängden alkohol som konsumeras.

Tänk på biverkningarna från läkemedlet som uppstår med kroppens känslighet till kompositionen:

 • yrsel;
 • liten sjukdom
 • illamående;
 • ansiktets rodnad
 • irritabilitet;
 • sömnlöshet;
 • diarré eller förstoppning
 • smärta i underlivet
 • spasmer i bukhålan.
Aktuella artiklar:

Konsekvenser av överdosering

Vid en överdosering av kosttillskott uppträder en kvinna:

 1. hög kroppstemperatur
 2. lomyaschie smärta i lemmarna;
 3. frysningar, kräkningar.

Överdosering orsakas av en kraftig försämring av välbefinnandet. Vid eventuella negativa reaktioner är det bäst att tvätta magen med kaliumpermanganat. Om negativa händelser kvarstår under lång tid krävs professionell medicinsk vård.

Det rekommenderas inte att ta

Det rekommenderas inte att ta Silver Fox tills symptomen på en överdos är helt borta.

Använd inte stimulantmedicin om du känner dig sjuk: huvudvärk, nervös excitabilitet, kyla, hög kroppstemperatur, illamående och svaghet. I detta fall har kosttillskott en negativ effekt och kan ytterligare förvärra ditt välbefinnande.

Gemensam ansökan

Ta Silver Fox ska separeras från läkemedel och andra bioaktiva tillsatser. På dagen för att ta stimulanten är det tillåtet att använda andra mediciner, men det finns vissa begränsningar. Det rekommenderas inte att kombinera kosttillskott och lugnande medel, lugnande medel, antidepressiva medel. Detta beror på att de har motsatt effekt.

Med andra droger

Tillägg Silver Fox är inte kompatibel med andra droger för att öka sexuell aktivitet och behandla frigiditet. Denna begränsning gäller både organiska och syntetiska medel, liksom produkter som skapats för extern eller intra-vaginal användning (geler, vaginala pinnar, sprayer). De stärker också cirkulationen och hjälper till att minska muskeln.

Vi accepterar inte användningen av Silver Fox vid behandling av sjukdomar i hjärt-kärlsystemet, liksom svåra patologier i lever, njurar och matsmältningssystem.

Med feta livsmedel och alkoholhaltiga drycker

Drick tillskott separat från mat

Läkemedlet är kompatibelt med alkohol, men i begränsade kvantiteter. När du missbrukar alkohol, fungerar det långsamt och inte effektivt. Etylalkohol stör absorptionen av aktiva substanser och undertrycker deras medicinska egenskaper.

För att undvika att kosttillskottets effektivitet minskas, använd en minsta mängd alkohol - högst 100 ml per dag. Observera avbrott mellan drogen och alkoholen (rekommenderas i minst 20 minuter).

Silver Fox bör druckas separat från mat. Kort före intaget, utesluta från dietprodukterna med en fetthalt på mer än 30%. Denna mat påverkar negativt absorptionshastigheten för alla komponenter.

I vilka fall är mottagningen oacceptabel?

Inträde av Silver Fox är otillåtet vid behandling av antibiotika. Dessa läkemedel har en belastning på kroppen, och när du tar stimulansen kan det orsaka försämring av hälsa, svaghet och sjukdom. Innan du tar Silver Fox i kombination med andra produkter, rekommenderas att du rådgör med din läkare.

"Silver Fox" för kvinnor: recensioner

Din tjej vill inte ha sex? Hustru blev likgiltig och låg med dig i sängen? Vill du ändra på ett sexuellt sätt? Då bör du vara uppmärksam på "Silver Fox", som är avsedd för den vackra hälften av mänskligheten - för kvinnor. Idag lär vi oss hur detta läkemedel verkar på tjejer, hur effektivt det är, och ta reda på hur representanterna för det svagare könet talar om det.

När ska jag använda den?

Silver Fox kommer att behövas för de kvinnor som har sådana problem i den intima sfären som:

- Brist på lust att ha sex.

- Brist på blodtillförsel till de urogenitala organen.

- Frånvaron av ljusa känslor under samlag.

Dessutom är "Silver Fox" -hjälpen ett orsakssamband som också bidrar till ökningen av bröststorleken, och hämmar också uppkomsten av klimakteriet hos kvinnor.

Typ av problem

Förberedelsen Silver Fox (det främmande namnet på afrodisiakumet, som artikeln ägnas åt) uppnås i doser om 5 mg vardera. Var och en av dem spenderas i 1 gång. I ett förpackning finns det 12 doser av denna lösning. Innehållet i förpackningen när det är upplöst i en vätska har ingen smak, ingen lukt, ingen färg.

Dessutom är läkemedlet tillgängligt i 5 ml ampuller. I detta fall är lösningen redan upplöst, det räcker att hälla det i vatten eller en annan dryck. Denna form av frisättning är lämplig eftersom afrodisiakumet inte behöver röras på förhand.

struktur

Betyder "Silver Fox" för kvinnor är helt säkert, eftersom det endast består av naturliga ingredienser, som för övrigt tidigare använts i kinesisk folkmedicin för behandling av infertilitet, dålig upphetsning flickor. Sammansättningen av detta läkemedel omfattar bara örter som växer i Kina och Thailand. Varje växt främjar separat spänningen hos en kvinna, och tillsammans verkar de med extra styrka. Därför kommer ingen representant för det svagare könet att vara likgiltigt efter att ha använt Silver Fox-verktyget.

Totalt innehåller denna beredning cirka 20 växter, som är afrodisiakum. De viktigaste är: brinnande slem, argirea, pueraria, långpeppar, yam, korthjärtad marmelad.

Växtgorrinka, till exempel, vid användning utvider blodkärlen i bäckenorganen, vilket leder till en blodflod till de kvinnliga könsorganen. Mukuna stimulerar stimulerande nöjescentret i hjärnan, och det normaliserar också kolesterolhalten i blodet. Artrit är en utmärkt tonic komponent, som också är en kraftfull afrodisiakum. En yam hjälper till att öka produktionen av östrogener.

Instruktioner för användning

"Silver Fox" betyder att du tar 15 minuter innan intimiteten börjar. Innehållet i dospåsen löses i 100 ml vatten eller i någon annan vätska (utom alkohol). Om denna åtgärd köptes i form av en lösning, häll det helt enkelt i en kopp och drick den med komposit, juice, etc.

På en dag kan du inte ta mer än 1 dos av läkemedlet, det vill säga 1 paket eller 1 flaska med detta afrodisiakum.

Kontra

Kvinnligt orsaksmedel «Silver Fox» rekommenderas inte för att ta i sådana situationer:

- Medan flickan är i en intressant position.

- Amning i mödrar bör inte heller använda denna åtgärd.

- Personer under 18 år.

- Det är förbjudet att ta detta läkemedel parallellt med stark sprit.

- Du kan inte överskrida den tillåtna dosen, för att inte öka blodtrycket, inga hjärtproblem, inga njureproblem.

- Vid den första sexuella kontakten ska flickan inte använda drogen "Silver Fox". Faktum är att annars kan det leda till ökad blödning när hymen spricker.

Positiv återkoppling från människor

Läkemedlet "Silver Fox" recensioner flickorna är dubbla. Men de flesta av företrädarna för det svagare könet smickrar om denna åtgärd. Enligt dem är detta en utmärkt afrodisiakum som kan snabbt spänna en tjej. Många kvinnor noterar att efter att ha använt denna åtgärd började de ha ett intimt liv, nya känslor, sex blev ett trevligt nöje och inte torterat, som det var förut. Också, några skriver på forumet som efter att ha använt "Silver Fox" betyder att de väsentligt ökade sina bröst, vilket är särskilt nöjd och deras andra hälften. Därför råd till män: om du enkelt vill förföra en kvinna av intresse för dig eller vill upphetsa din partner till gränsen, ge henne den här läkemedlet, och du kommer definitivt inte att ångra. När allt eftersom orgasmen är fullt mottagen av tjejen, känner mannen sig överst. Därför ge dig själv och din själ ett verkligt nöje, använd denna växtbaserade afrodisiakum för ett nytt, levande, intimt liv.

Negativ feedback från människor

Tyvärr är "Silver Fox" recensionerna inte bara prisvärda, men också ogillande. För vissa kvinnor hjälpte detta läkemedel inte. Det innebär att han inte har någon effekt. Enligt deras mening är detta en enkel dummy, en skam i ett ord. Men är det verkligen så? Det betyder trots allt verkligen andra damer. Så vad är problemet? Varför berömmer några honom, medan andra kategoriskt inte rekommenderar att köpa den? Och allt handlar om originalets verktyg. När allt kommer omkring är den afrodisiaka "Silver Fox" faktiskt ett dyrt läkemedel (för 4 påsar måste du ge 1300 rubel). Och om en tjej köper denna åtgärd för 250 rubel, då vilken effekt kan det då vara? Trots allt, hon bara podsunuli falska. Därför litar inte blint på de olika organisationer som säljer denna afrodisiakum på nätet. Det är bättre att köpa läkemedlet "Silver Fox" i apoteket, där det finns licens att sälja det. Och om tjejerna kommer att köpa det här läkemedlet på en kontrollerad plats, kommer det att bli mindre negativ feedback.

Doktorens kommentarer

Experter upprepar enhälligt att innan du går till ett apotek för detta afrodisiakum, bör du först försöka andra metoder för att förbättra sexuellt liv. Ändra till exempel situationen (gå med din älskade att vila, resa, vara ensam med honom), titta på vuxna filmer, vänd dig till en sexolog för hjälp. Och om en expert råder en kvinna denna afrodisiakum, då kan du köpa den. Men igen måste du köpa den här produkten på en kontrollerad plats, för att inte bli besviken i sin ineffektivitet.

Nu vet du i vilka fall du behöver "Silver Fox" -verktyget för kvinnor. Recensioner om denna afrodisiakum är dubbla. Men de kvinnor som köpte den ursprungliga drogen har en positiv åsikt om det. Och de damer som köpte produkten flera gånger billigare, vilket innebär att det var en falsk, var naturligtvis fortfarande missnöjd med resultatet. Därför kan slutsatsen göras följande: att förvärva en afrodisiakum "Silver Fox" behövs endast i apoteket, där det finns licens för att sälja sådana droger.

Silver Fox instruktionsbok, beskrivning och priser

Vad är Silver Fox och hur fungerar det?

Silver Fox Är ett effektivt stimulansmedel för kvinnor, som har en stark stimulerande egenskap. Läkemedlet används för att öka libido, förbättra sexuell aktivitet, eliminera tecken på stress, behandla symtom på kroniska sjukdomar i könsorganen. Dess funktion är en snabb åtgärd på grund av dess naturliga sammansättning.

Silver Fox ökar känsligheten av penisens nervändar, ökar produktionen av vaginalsekretion och förlänger samlag. Dessutom normaliserar läkemedlet tillståndet hos vagina från mjukvävnaden och orsakar aktivt blodflöde till bäckenet.

Orsaksmedlet utövar en tonisk effekt på nervsystemet. Patogenens verkan börjar fem till tio minuter efter intagandet, och varar i fyra timmar.

Stimulatorn påverkar positivt nervsystemet

Indikationer för användning och val av dosering

Indikationer för användning:

 • minskad sexuell aktivitet efter förlossning eller klimakteriet;
 • en störning av hormonell bakgrund, kronisk vaginal torrhet;
 • minskad libido under stress, depression, kronisk trötthet;
 • Förekomsten av inflammatoriska eller infektionssjukdomar i bäckenorganen.

Läkemedlet är effektivt för brott mot sexuell funktion i alla åldrar. Den dagliga doseringen av Silver Fox är fem gram (en påse). Produkten finns i form av ett pulver, som måste spädas med en vätska före användning. Använd produkten inte mer än en gång om 24 timmar.

Kontraindikationer för att ta Silver Fox

Kontraindikationer för att ta Silver Fox:

 1. graviditet och amning
 2. åldersåldern (upp till 18 år)
 3. akut allergisk reaktion på kompositionen;
 4. exacerbation av sjukdomar i genitourinary system;
 5. allvarliga sjukdomar i hjärtat och blodkärlen;
 6. rehabilitering efter stroke, hjärtinfarkt, bukoperation (minst sex månader).

När man tar patogen under menstruationen kan det finnas riklig och smärtsam urladdning. Innan du använder produkten rekommenderas att konsultera en gynekolog.

Överdosering av läkemedlet kan orsaka biverkningar

Silver Fox instruktionsbok

Stock Foto Silver Fox 4 påsar

Användbara ämnen Silver Fox:

Silver Fox vad är det?


Silver Fox är en av de bästa moderna patogenerna för kvinnor. Läkemedlet passerade ett stort antal kliniska prövningar, vilket visade sin effektivitet och säkerhet för kvinnors hälsa. Produkten är utvecklad på grundval av naturliga komponenter, som har en mild effekt, utan att orsaka beroende och biverkningar.

Silver Fox kvalitativt:

Med hjälp av drogen sker excitering snabbt och naturligt. Produkten har ingen lukt och färg, den löser sig perfekt, den kan lätt kombineras med alkohol i små mängder.

Silver Fox är lämplig för kvinnor i alla ålders- och viktkategorier. Innan du köper ett läkemedel rekommenderas det dock att du hör av en kvalificerad specialist och att du inte har kontraindikationer för användningen.

Hur det fungerar på kroppen

Med hjälp av ett orsaksmedel uppträder excitation snabbt och naturligt


Silver Fox har en snabb och effektiv inverkan på grund av sin unika sammansättning, som innehåller uteslutande naturliga ingredienser. De ökar inte bara sexuell lust, utan har också en positiv effekt på kroppen som helhet, toning och lindring av trötthet.

Efter användning av Serebryanaya lisa observeras patienten efter 20-30 minuter:

 • acceleration av hjärtfrekvensen;

 • känslighet hos könsorganen och erogena zoner ökar;

 • utsöndringen av vaginalsekretion aktiveras.
 • Indikationer för användning


  Silver räv rekommenderas för kvinnor med låg libido, i frånvaro av sexuell energi och svag upphetsning. Också är botemedlet visat med svårigheter med ett orgasmiskt test. Specialister ordinerar ofta läkemedlet till kvinnor som står inför problemet med vaginal torrhet. När behandlingskursen passerar, återställs den optimala nivån av sekretionsåtervinning.

  Effekten av Silver Fox


  Silver Foxs verkan kommer snabbt. Redan en halvtimme efter att du tagit p-piller kan du observera en positiv effekt. Läkemedlet är bra för unga kvinnor och äldre kvinnor. Den naturliga sammansättningen är aktiv och säker. Efter appliceringen sker ett starkt blodflöde till det lilla bäckens organ, på grund av vilket det kommer en kraftfull sexuell stimulans och en ökning av produktionen av vaginala utsöndringar.

  Silver Fox har ingen komplicerad effekt som kan skada hälsan: uppgiften för drogen är att förbättra känslorna och möjligheten att uppleva en levande orgasm.

  Vi rekommenderar att du ser ut

  Video varför en kvinna inte vill ha sex


  Från videon kan du ta reda på varför en kvinna i ett äktenskap undviker sex.

  Kontraindikationer för antagning


  Trots preparatets användbara komposition har Silver Fox ett antal kontraindikationer. Först och främst är det att avvisa kvinnor som har allergier mot någon komponent i kompositionen.

  Produkten får inte heller tas:

  1. under graviditeten

 • med några gynekologiska sjukdomar;

 • under högt blodtryck

 • med sjukdomar i hjärt-kärlsystemet.

 • Om du har några sjukdomar innan du tar patogen bör du konsultera en läkare och ta de nödvändiga testen.

  Receptionen av Silver Fox med alkohol


  Silver Fox kan kombineras med en svag alkohol (vin). Små doser alkohol minskar inte läkemedlets effektivitet, och denna kombination leder inte till betydande hälsorisker. Men alkohol bör inte missbrukas: stora doser alkohol som förbrukas med Silver Fox-läkemedlet kommer inte bara att minimera effekten av läkemedlet, men kan också vara farligt för patientens hälsa. I sig själv ökar patogen hjärtfrekvens och andning.

  För att inte orsaka negativa biverkningar och försämring av välbefinnande bör du begränsa dig till att acceptera en minimal mängd alkoholhaltiga drycker med låg styrka.

  Inträde med fet mat


  Livsmedel som innehåller upp till 30% fett påverkar inte effektiviteten av Silver Fox-beredningen. Undvik användning av feta livsmedel (speciellt de som har en hög andel mättat fett). När det kombineras med läkemedlet minskas effektiviteten hos användbara komponenter avsevärt.

  När du tar patogenen Serebryanaya lisa rekommenderas att du äter lätt dietmat i små portioner. För dessa ändamål är köttbuljonger, grönsaksoppa, kokta grönsaker, bakad fisk, brajsad kyckling och mejeriprodukter utmärkta. Avvisa från skadligt stekt kött, alla typer av pickles, kryddiga kryddor och kryddor.

  Biverkningar från Silver Fox

  En naturlig patogen har en minimal mängd biverkningar


  Tack vare läkemedlets naturliga sammansättning för att förbättra kvinnlig libido har Silver Fox inga biverkningar. Effekten av läkemedlet är mild och gradvis och komponenterna orsakar inte förgiftning och allergiska reaktioner. Det enda undantaget är komponenternas individuella intolerans. Biverkningar kan uppstå endast vid dricka en stor mängd alkohol, tillsammans med Silver Fox. Innan du använder produkten, läs noga igenom instruktionerna och kompositionen., och i närvaro av allvarlig sjukdom rådfråga din läkare.

  Vi har intressanta artiklar:

  Överdosering av Silver Fox


  Hittills finns det ingen information om fall av överdosering med Silver Fox. För att undvika försämring av hälsan och förekomst av allergiska reaktioner, följ noga den föreskrivna dosen i anvisningarna och ta inte drogen mer än en gång om dagen. Om tecken på överdosering upptäcks ska du omedelbart kontakta din läkare.

  Sett av användare

  Interaktion med andra droger


  Silver Fox kan kombineras med läkemedel, Men vid behandling av akuta former av sjukdomen bör du konsultera en specialist innan du fortsätter med att använda patogenen. Kom ihåg att ingen kan ta hand om din hälsa utom dig!

  Metod för applicering av Silver Fox och dos


  Produkten för kvinnor Serebryanaya lisa finns i form av ett pulver, som måste lösas i vatten eller någon alkoholfri dryck. På en dag kan du ta endast en dospåse av produkten. Var noga med att rekommendera den rekommenderade dosen så att du inte skadar din hälsa. Pulvret ska spädas med en vätska med rumstemperatur, eftersom vid användning i kokande vatten försvinna de användbara egenskaperna hos silverräven.

  Ett paket innehåller fem gram av läkemedlet. Åtgärden börjar ungefär 20-25 minuter efter användningen. Mellan anordningens medel måste man observera tidsintervallet på 24 timmar. Ta hand om hela behandlingsprocessen. Bryta inte de regler som anges i anvisningarna. Om du upplever något obehag, sluta ta medicinen omedelbart.

  Användningsregler och arbetssätt Silver Fox

  Varför uppstår situationer när en kvinna inte vill ha sex med sin älskade? Anledningen kan vara i en kvinna och i hennes partner.

  I den här artikeln kommer vi att prata om den kvinnliga orsaksmedlet "Silver Fox", som endast är avsedd för den vackra halvan. Vilken effekt har han på kvinnokroppen, när och hur man tar den.

  Användarvillkor och driftsätt

  Varje läkemedel, oavsett vad den är avsedd för, bör tas först efter att ha hört en specialist. Och även det finns alltid en insats som du behöver läsa. Till Silver Fox är bruksanvisningen också bifogad.

  Det första du kan läsa om det är när det finns behov av att ta drogen. Så indikationerna för användning är:

  1. Omöjlighet att uppnå full spänning.
  2. Överdriven torrhet i vagina.
  3. Låg nivå av libido och, på grund av detta, brist på attraktion mot det motsatta könet.
  4. Otillräcklig blodcirkulation i könsorganet.
  5. Frånvaro av orgasm och trevliga känslor under intima relationer.
  6. Frigiditet.

  Kvinnlig orsaksmedel Silver Fox främjar också bröstförstoring och hjälper till att fördröja starten på en process som klimakteriet.

  Silver Fox för kvinnor finns i två former - droppar och pulver. I förpackningen med pulveret finns fem milligram substans, beräknat för en mottagning. I paketet med sådana väskor finns vanligen tolv stycken. När agenten i pulvret löses upp i vatten erhålls en färglös smaklös vätska utan lukt.

  Och i form av droppar frigörs läkemedlet i flaska på fem milliliter. Denna form av produktion av Silver Fox är bekväm eftersom afrodisiakumet inte behöver lösas i förväg men endast i färdig form tillsatt till vatten eller juice.

  Hur fungerar det här?

  Så, hur arbetar kvinnliga agent för Silver Fox? Denna sexuella stimulans har en mycket stark effekt. Dess handling börjar bokstavligen omedelbart efter ansökan och manifesteras i det faktum att en kvinna börjar uppleva en galen attraktion för sin älskade person.

  Börjar bli frekventare andning, hjärtklappning ökar, maximal sekretion av utsöndring i vagina börjar, vilket bidrar till att det blir fukt. Kännetecknande ökar bröstet, bröstvårtor svullnar, kvinnan får maximal tillfredsställelse och beter sig tryggt och avslappnat.

  Den senare effekten ger nöje och starkt kön, eftersom man som regel tycker om att "tigress" i sängen.

  Baserat på recensioner av "Silver Fox" kan vi skilja på följande känslor som flickan känner

  Bland de fysiska manifestationerna:

  • det finns en stark rush av blod till könsorganen;
  • excitation manifesteras i snabb hjärtslag och andning
  • svullnad av bröst och bröstvårtor;
  • stark frisättning av vaginalt smörjmedel.

  Bland de känslomässiga tecknen kan identifieras följande:

  • oemotståndlig lust och attraktion till sin sexpartner;
  • emotionell avkoppling, frigörelse, självförtroende
  • centrum för uppmärksamhet för en kvinna är hennes partner;
  • Sexuell intimitet blir för närvarande den viktigaste och önskade processen.

  OBS! Nästan åttiofem procent av kvinnorna som använder drogen upplever fullständigt de ovanstående känslorna!

  När det är förbjudet att ta patogenen

  När det gäller sammansättningen av "Silver Fox" är det helt säkert för kvinnor som inte har några allvarliga hälsoproblem. Ingredienser, även om naturliga, av örter, som användes av kineserna för att behandla infertilitet hos kvinnor, men kontraindikationer är fortfarande tillgängliga.

  Dessa inkluderar:

  1. En kvinnas ålder är upp till arton. Det är inte bekräftat av specialister att läkemedlet kommer att agera, som förväntat, på den unformade organismen hos en ung kvinna.
  2. Graviditet (alla tre trimestern).
  3. Förekomsten av allergiska reaktioner på någon av de beståndsdelar som ingår.
  4. En mängd olika gynekologiska sjukdomar.
  5. Högt blodtryck.
  6. Problem med hjärt-kärlsystemet.

  Ta patogenen ska vara i enlighet med instruktionerna, utan något initiativ. Trots allt kan överensstämmelse med enkla regler leda till en stormig natt inte i ett mysigt sovrum, men på ett sjukhusrum.

  Vid avvikelse från dosen är följande biverkningar möjliga:

  1. Hjärtfrekvensen ökar flera gånger.
  2. Överdriven blodflöde till könsorganen, vilket inte orsakar ganska trevliga känslor.
  3. Allergiska reaktioner (rodnad, utslag, kvävningsattacker).
  4. Yrsel, huvudvärk, en ökning eller en kraftig minskning av blodtrycket.

  Om en kvinna finner något av ovanstående symtom ska hon omedelbart ringa en ambulans för att undvika obehagliga konsekvenser i form av olika komplikationer.

  Om en kvinna bestämde sig för att förvärva en patogen Silver Fox - det betyder att hon kan glömma de problem som uppstod under intimitet. Men frågan uppstår: var kan jag köpa denna afrodisiakum?

  I de flesta fall kan ett sådant läkemedel köpas på ett internetapotek där priset kan vara lägre och konfidentialitet garanteras. När allt kommer omkring, när man köper sådana medel vill man inte sprida sig över vad de har förvärvat och vad det behövs. Och nyfiken grannar är överallt!

  I stad apotek kan du också ta reda på förekomsten av en sådan patogen, men det finns ingen garanti för att det kommer att bli till salu. Det är mycket viktigt att du beställer varorna för att försäkra dig om att leverantören är pålitlig och att läkemedlet är licensierat för att inte köpa en falsk.

  Kostnaden för patogenen varierar från 150 rubel till 2000 rubel. Det beror allt på mängden läkemedel i paketet.

  Kundrecensioner

  Att vända sig till köparens uppfattning, som i allmänhet är ett vackert sex, kan du notera både positiv och negativ feedback. Positiva kommentarer inkluderar: En kvinna upplever verkligen alla de känslor som beskrivs i handboken. Aktiv åtgärd kommer nästan omedelbart efter användning, sex ger största nöje och nöje, flickan och hennes partner är nöjda.

  De negativa recensionerna inkluderar följande: tjejerna noterar att en sådan läkemedelsåtgärd, som i beskrivningen, inte förekommer. Detta kan bero på att sammansättningen av de aktiva ingredienserna inte är lämplig för en viss representant för det fria könet. När allt kommer omkring är varje person individuell och orsaksmedlet rekommenderas att väljas direkt för sig själv.

  Denna punkt borde komma ihåg om flickan vill ge både sig själv och den älskade mannen en oförglömlig, full av livliga intryck, en natt.

  Silver Fox instruktionsbok

  Stock Foto Silver Fox för kvinnor

  Du kommer att vara intresserad av:

  Gör en beställning idag och få en BONUS!

  • 1. När du köper på vår sida från 20 tabletter med något namn totalt - få 2 tabletter Viagra GRATIS!

  Silver Fox: beskrivning

  Ett särskilt orsaksmedel för kvinnor

  Silver Fox är en patogen utformad speciellt för kvinnor och har genomgått flera kliniska prövningar. Drogen ger ett effektivt och bestående resultat. Den är gjord med hänsyn till kvinnokroppens egenskaper, orsakar inte tillställning, har en liten mängd kontraindikationer och främjar manifestationen biverkningar endast i sällsynta fall.

  Orsaksmedel Silver Fox effektiv och användbar för de kvinnor som upplever svårigheter att uppnå sexuell upphetsning, liksom i närvaro av låg libido och frigiditet. Liknande problem kan uppstå kvinnor i alla åldrar som ett resultat av sjukdomar i det reproduktiva systemet, graviditet eller efter klimakteriet, på grund av överansträngning eller stress, låg känslighet vaginala väggarna.

  Silver Fox har en hög kvalitet och långvariga effekter, positiva effekter på kroppen, främjar naturlig upphetsning, ökad känslighet erogena zoner och förbättra angenäm känsla av sexuell intimitet.

  Silver Fox: hur det fungerar


  Som en del av den kvinnliga patogen innehåller Silver Fox naturlig växtkomponenter, som har en mild och effektiv effekt på reproduktionssystemet.

  Kvinnligt orsaksmedel Silver Fox

  Minskning av sexuell lust påverkar inte bara män, utan även kvinnor. Vissa tjejer gillar denna utveckling av händelser, och vissa tycker att det är hemskt och letar efter olika sätt att lösa detta problem. Hittills finns det många läkemedel på marknaden som ökar libido. Bland dem är den kvinnliga orsaksmedlet Silver Fox.

  Detta verktyg är speciellt utformad för kvinnor, som är ett bevis på effektiviteten av ett stort antal studier. Patogen agerar försiktigt på fysiologisk nivå, ökar sexuella kvinnor aptit, och även löser de eventuella psykiska och emotionella problem i samband med sex genom att agera på hjärncentra.

  Våra läsare rekommenderar

  Vår konstanta läsare blev av med problem med styrka genom en effektiv metod. Han kollade på sig själv - resultatet av 100% - fullständigt bortskaffande av problem. Detta är en naturlig botemedel baserad på örter. Vi kollade metoden och bestämde oss för att rådgöra med dig. Resultatet är snabbt. DEN EFFEKTIVA METODEN.

  Beskrivning av beredningen

  Kvinnlig orsaksmedel Silver Fox är ett örtmedel som är speciellt utformat för kvinnor som upplever sexuella problem. Att orsaka försiktigt kön av det rättvisa könet ökar orsaksmedlet sexuell lust, ökar känsligheten hos kvinnor, gör den mer avslappnad och sexuell. I detta fall är drogen inte beroendeframkallande.

  Ett bevisat hemmedel för PROSTATIT:

  • ett fantastiskt resultat,
  • låg kostnad,
  • fullständig säkerhet,
  • orsakar inte överskott.

  Med problem av sexuell natur och minskad libido kan inte bara åldrande kvinnor, men även mycket unga tjejer möta. Det kan finnas många anledningar.

  Bland de främsta orsakerna till förlust av sexuell lust är:

  • trauma eller sjukdom som påverkar reproduktionssystemet
  • som ett resultat av graviditet och förlossning;
  • som en följd av uppkomsten av klimakteriet;
  • som ett resultat av stressiga situationer och depressiva tillstånd
  • med låg känslighet hos vagina.

  Medel Silver Fox redan börjat agera på ett genomsnitt av 20 minuter en gång, och fortsätta att gälla under en längre tid. Kvinna upphetsad snabbt, tack vare den ökade blodflödet, skapar det blodflödet till könsorganen, nöjet att samlag med en partner som händer mer komplett och slående, de erogena zonerna blir mer känsliga.

  Den unika sammansättningen av läkemedlet gör att du kan uppleva flera orgasmer, förbättra sensorns ljusstyrka och se till att njutningen är full. De naturliga komponenterna som utgör läkemedlet handlar försiktigt och är inte beroendeframkallande.

  Sammansättningen av

  Sammansättningen av läkemedlet innefattar endast naturliga komponenter av vegetabiliskt ursprung. Örter som växer och skördas i Kina och Thailand har en positiv effekt på den kvinnliga kroppen, försiktigt agerar på hjärncentra som ansvarar för sexuell lust och lust. Den unika sammansättningen av Silver Fox (Silver Fox) omfattar:

  • en korthjärtad moutain;
  • argireya;
  • sårande slem;
  • lång peppar;
  • pueraria;
  • jams.

  Alla medicinska växter har länge använts av kinesiska läkare för att behandla olika sjukdomar, inklusive kvinnlig infertilitet. Var och en av plantorna är en naturlig afrodisiakum, ökar ibland sexuell upphetsning.

  Förutom att stimulera och öka libido, bär växter ett antal användbara vitaminer, viktiga för kroppens kvinnor. Betakaroten, riboflavin, pantotensyra och niacin bidrar till återställandet av den hormonella bakgrunden och förbättrar det övergripande välbefinnandet hos kvinnor.

  Indikationer för användning av läkemedlet

  Nyheten har perfekt visat sig i kampen mot kvinnliga sjukdomar i en sexuell sfär i ett liv. Läkemedlet är indicerat för användning hos kvinnor:

  • som lider av hormonella störningar
  • med minskad libido;
  • markerar vagans torrhet
  • med anorgasmi
  • inte upplever en levande känsla av sexuell kontakt.

  Användningen av Silver Fox hjälper till att öka bröst och återställa hormoner hos kvinnor. Dessutom bidrar en unik komposition till inhiberingen av klimakteriet.

  Många positiva recensioner av kvinnor om beredningen av Silvery Chanterelle föreslår att läkemedlet är verkligen effektivt. Undersökningarna visade att cirka 95% av kvinnorna som deltog i studien frivilligt efter några minuter efter att ha tagit dropparna upplevt en våg av stark sexuell upphetsning.

  Dessutom är preparatet, som har en komposition som är fullständigt växtbaserad, säker och tolereras av kroppen fullständigt smärtfritt. Biverkningen har emellertid ett antal kontraindikationer, som måste läsas innan droppar tas.

  Till vem läkemedlet är kontraindicerat

  Instruktion för användning av läkemedlet indikerar att läkemedlet, trots sin effektivitet och vegetabiliska ursprung, har kontraindikationer som inte kan ignoreras.

  Så, till exempel, är läkemedlet fullständigt kontraindicerat:

  • gravida och ammande kvinnor
  • flickor under 18 år
  • med kränkningar av det endokrina systemet;
  • med hypertoni
  • vid hjärtats patologier
  • med en tendens att blöda
  • under sjukdomar och processer av inflammation i kvinnans sexuella system;
  • med en tendens till allergiska reaktioner.

  Dessutom kan produkten inte tas ihop med alkoholprodukter. Samtidig mottagning av läkemedlet med alkoholhaltiga drycker kan leda till oförutsägbara störningar i kroppens arbete. Det är också otillåtet att använda drogen i en högre dos. Detta kan leda till oförutsägbara konsekvenser för kroppens funktion.

  Typ av problem

  Läkemedlet är tillgängligt i form av droppar eller pulver. Läkemedlets effektivitet är bevisad i någon form. Droppar är vanligtvis förpackade i kapslar, pulver i små påsar med 5 g En injektionsflaska och en påse som innehåller en daglig avgift på medicinering för mottagande av kvinnor. Överstiger denna ränta kan vara belägen med obehagliga konsekvenser.

  Produkten löser sig väl i vatten och andra vätskor. Det tas omedelbart före samlag med en partner och har en lång aktionsperiod. Efter att ha tagits, beroende på kroppens egenskaper, börjar läkemedlet att reagera på 5-20 minuter. Drogen av läkemedlet är också individuellt.

  Dosering och administrering

  Produkten löser sig perfekt i alla drycker och är lätt att ta direkt före sexuell kontakt. Instruktioner för användning av produkten Silveroxen beskriver klart metoden för dosering och dosering av produkten.

  1 paket eller en flaska av ett ämne måste lösas i någon alkoholfri dryck, enkelt dricksvatten eller juice är lämplig. Läkemedlet tas cirka 40 minuter före samlag. Överstiga inte dosen och ta mer än 1 dospåse per dag.

  Läkemedlet har ingen uttalad lukt och smak, det är absolut smärtfritt. Produkten har inga skadliga effekter på kroppen.

  Överdosering och biverkningar

  De naturliga komponenterna i drogen ger i regel inte biverkningar. Men om en kvinna överdoser med en dos eller har en tendens till allergiska reaktioner på läkemedlets komponenter kan följande manifestationer utvecklas:

  • yrsel;
  • rodnad i hårbotten (på grund av ökad blodcirkulation);
  • benägenhet att sova;
  • andfåddhet;
  • ökad irritabilitet.

  I själva verket skadar biverkningarna av läkemedlet inte kroppen. När läkemedlet är avbruten, återgår allt till normalt. Om en kvinna fortsätter att missbruka drogen kan det dock leda till förvärring av kroniska patologier och försämring av välbefinnande.

  Silverräven kan användas tillsammans med andra läkemedel. Det minskar inte deras effektivitet och effektivitet.

  Drogeri och alkoholintag

  Samtidig mottagning av läkemedlet med alkoholhaltiga drycker rekommenderas absolut inte. Det finns flera anledningar till detta:

  • Alkoholkomponenter av alkoholproduktion blockerar absorptionen av de användbara komponenterna av läkemedlet och reducerar patogenens effektivitet;
  • Samtidig användning av alkoholprodukter med läkemedel kan vara full av allvarliga biverkningar och förgiftning av kroppen.

  Akut och fet mat bidrar inte heller till läkemedlets effektiva verkan. I allmänhet påverkar fet mat negativ verkan av något läkemedel, är avsett att behandla sexuell dysfunktion.

  Samtidig administrering av läkemedlet och ätande feta livsmedel kan inte skada kroppen, men effekten av läkemedlet kommer mycket senare. Det bästa sättet är att äta lättare mat, helst av vegetabiliskt ursprung.

  Silver Fox är ett av de mest effektiva moderna stimulerande drogerna, skapade speciellt för kvinnor. Den milda effekten och frånvaron av biverkningar gör detta läkemedel nästan idealiskt. Många kvinnor runt om i världen lämnar entusiastiska recensioner om läkemedlets effekt. Och det extra intaget av vitaminer i kroppen är en trevlig bonus när du tar medicin.

  Har du allvarliga problem med POTENTIAL?

  Redan mycket pengar försökt och ingenting hjälpte? Dessa symtom är bekant för dig inte av hearsay:

  • trög erektion
  • brist på lust
  • sexuell dysfunktion.

  Det enda sättet att använda? Vänta och inte agera med radikala metoder. Känslan att öka är möjlig! Gå till länken och ta reda på hur experterna rekommenderar att du behandlar.