Huvud
Strömförsörjning

Honung-pumpa bollar från prostatit - ett steg för steg recept, rekommendationer för behandling

Vid behandling av prostatit förtjänar människors metoder och medel särskild uppmärksamhet.

Naturliga örtberedningar är säkra för hälsan, och deras effektivitet bekräftas av generationer.

I denna artikel kommer vi att överväga behandlingsalternativet för sjukdomen med hjälp av pumpa frön i honung.

Fördelarna med produkter

Fördelarna med pumpa frön och honung till människor var kända tillbaka i gamla dagar. Baserat på dessa produkter förberedde folkmedicinska män medicin som används vid behandling av urologiska sjukdomar och manlig infertilitet. De mest populära av dem används av patienter till denna dag.

Sådana mediciner är universella och lämpliga för patienter i alla åldersgrupper. De kan användas för kronisk prostatit, liksom för behandling av andra urologiska sjukdomar (hyperplasi, lesioner i prostata, uretrit).

Användbara egenskaper hos naturprodukter

Pumpa frön och honung för behandling av prostatit har ett antal användbara egenskaper. Tillsammans kompletterar de varandra och agerar på kroppen på ett komplext sätt.

Fördelar med frön
Pumpa frön innehåller:

 • Hög koncentration av L-arginin. Denna oumbärliga aminosyra har en terapeutisk effekt på prostatakörteln, främjar avlägsnande av inflammation, tjänar till att förhindra utvecklingen av tumörformationer, stimulerar tillväxten av muskelvävnad, accelererar processen med fettuppdelning.
 • zink, vilket är oumbärligt för att upprätthålla maskulin hälsa och gör behandlingen av prostatit verkligen effektiv. Detta element spelar en viktig roll i utvecklingen av manliga könshormoner, främjar mognad av spermatozoa och stimulerar deras aktivitet. 35-40 frön innehåller praktiskt taget en daglig norm för zink.
 • Ett antal vitaminer (A, K, C, E, vitamin B), mineraler (kalium, fosfor, magnesium, järn), liksom fleromättade fettsyror. De stärker kroppen, mätta den med näringsämnen.
 • Den senaste forskningen av forskare visar på samma sätt som i pumpa frön innehåller substans Delta-7-serin. Denna komponent har en antiinflammatorisk och regenerativ effekt på prostataceller, hjälper till att slappna av urinvägs muskler och underlätta urinprocessen.

Fördelar med honung
Den består av tre viktiga komponenter som bidrar till effektiv behandling av prostatit:

 • treonin - främjar produktionen av kollagen och bildandet av en muskulär ram.
 • prolin - deltar i att stärka benvävnad och bygga muskelmassa
 • Vitamin B6 - viktigt för fullvärdig maskulin hälsa.

Pumpa frön med honung från prostatit: ett recept

Läkemedlet från honung och pumpafrön är inte bara användbart, men också mycket gott. Förmodligen läsare kommer att tycka om själva processen med dess förberedelse, eftersom du måste använda denna åtgärd i form av hemgjorda sötsaker.

Vi tar komponenterna:

 • 250 gram raka pumpafrön.
 • 200 gram honung. Det är lämpligt att välja blom- eller bovetehöna av vårskörd.

Instruktioner för matlagning:

 1. Ursprungligen krossades 250 gram frön grundligt i en kaffekvarn. Om man förväntar sig att färska råfrön används, måste de först torkas och skalas.
 2. Sedan överförs det resulterande pulvret till en plastbehållare och honung tillsätts. Komponenterna blandas noggrant till en homogen massa och skickas till kylskåpet.
 3. När massan förtärkar behållaren dras ut ur kylskåpet och fortsätter till den mest intressanta processen - förberedelsen av sötsaker.
 4. Från massan behöver du rulla små bollar (ungefär storleken på en valnöt).

Hur tar man medicin?

Honung-pumpa sötsaker, gjorda enligt vårt recept, vid behandling av prostatit rekommenderas att ta en i 30 minuter före frukost. Använd den varje dag till sista bollen. Därefter avbryts behandlingen och upprepas efter ett år.

Ett annat sätt

Vissa patienter väljer ett enklare recept på pumpafrö med honung, som också kan användas för att behandla prostatit:

I så fall mals fröna till ett pulver och tas internt före intag (30 minuter före måltider), tvättar ett glas kallt kokt vatten med en sked av honung.

Behandlingsförloppet sträcker sig i 2,5-3 månader och avbryts sedan i 10-12 månader.

När ska vänta på resultatet

Naturliga läkemedel har en bra terapeutisk effekt. Trots att de inte ger ett omedelbart resultat, rapporterar många patienter att deras hälsa förbättras efter avslutad kurs.

Än det är möjligt att lägga till sådan behandling

Prostatit är en sjukdom som kräver särskild uppmärksamhet och ett integrerat tillvägagångssätt.

 • Patienterna ska alltid följa rekommendationerna från läkaren som ansvarar för att ta mediciner.
 • Anslut dig till en speciell diet, vilket innebär att man begränsar fet mat, rökt produkter, snabbmat. I kosten bör vara närvarande frukter, bär, grönsaker, färska gröna. För mänens hälsa, skaldjur, nötter, datum, sparris, ingefära te är mycket användbara.
 • Det är nödvändigt att överge dåliga vanor (rökning, alkoholhaltiga drycker).
 • Underhålla ett vanligt sexliv.
 • Att ge tid till fysiska övningar och sport.

Är det lämpligt för förebyggande?

Många naturliga produkter kan användas för att förhindra manliga sjukdomar, inklusive pumpa-honungskulor. De är välsmakande, friska och innehåller många användbara ämnen.

Kontra

Trots att naturliga läkemedel anses vara de mest sparsamma och mindre skadliga, är de inte lämpliga för alla människor.

Honung-pumpa bollar kan inte konsumeras:

 1. Patienter med diabetes mellitus.
 2. Människor med kroniska och akuta sjukdomar i matsmältningssystemet (kolit, magsår, gastrit).
 3. När det är allergiskt mot biprodukter.

Honung-och-pumpa bollar är en utmärkt naturlig botemedel vid behandling och förebyggande av prostatit. De är mycket välsmakande, innehåller många användbara ämnen och vitaminer, som är oumbärliga för att upprätthålla människors hälsa!

Kom ihåg att naturläkemedel inte ska ersätta de tillhörande läkarnas huvudrekommendationer, men ska användas som hjälpmedel. Vi önskar er hälsa!

Användbar video

För att bekanta sig med receptet från en prostatit med pumpa frön och honung är det möjligt på följande video:

Pumpa frön med honung för män: komposition, indikationer för användning och kontraindikationer

Pumpa frön med honung för män är erkända som folkemedicin för behandling av kroniska sjukdomar, vars effektivitet tillåter användning av denna behandlingsmetod i traditionell medicin. En rik komposition av pumpafrön med högt innehåll av biologiskt aktiva substanser leder till att vitaminer, mikrodelar, aminosyror i kroppen återfylls.

Kompositionen av pumpafrön representeras av följande ämnen:

 • vitaminer (betakaroten, tiamin, riboflavin, vitamin PP, pyridoxin, pantotensyra, askorbinsyra, vitamin B9, tokoferol, fyllokinon);
 • makrodelar (kalium, kalcium, magnesium, natrium, fosfor);
 • mikroelement (järn, mangan, koppar, selen, zink);
 • organiska syror (arginin, linolsyra, folsyra, linolsyra);
 • fettsyror (omega 3, omega 6).

Den terapeutiska effekten förbättras genom att blanda pumpafrön med biprodukter (honung, propolis). Läkare föreskriver en populär behandlingsmetod, både för män och kvinnor, för att eliminera akuta symptom på sjukdomen och förhindra deras utveckling.

Sammansättningen av honung representeras av följande komponenter:

 • socker (sackaros, glukos, fruktos, maltos);
 • mineralämnen (kalium, fosfor, kalcium, svavel, natrium, magnesium, klor);
 • vitaminer (vitamin A, C, D, E, tiamin, riboflavin, niacin, kolin, pantotensyra, pyridoxin, folacin, biotin, cyanokobalamin);
 • organiska syror (oljig, oxalsyra, ättiksyra, myrsyra, citronsyra, glukonsyra, mjölksyra, maleinsyra);
 • phytoncides (tanniner, juglon, avenatsin, floridzin, pinosulfan);
 • hormoner (acetylkolin);
 • enzymer (fosfatas, glukosoxidas, diastas, invertas, katalas).

En fördelaktig effekt på manlig honung och pumpafrön är en positiv effekt på prostatavävnad, en förbättring av hematopoiesen och stimulering av intracellulära metaboliska processer. Regelbunden användning av frön och honung minskar risken för inflammatoriska sjukdomar i prostata, ökar styrkan, stimulerar immunitet.

Indikationer för användning av pumpa frön med honung för män inkluderar följande problem i kroppen:

 • nedsatt matsmältning
 • dysfunktion av gallgångarna;
 • brott mot utflödet av gallan
 • prostata sjukdom;
 • minskad libido;
 • minskad styrka, manlig styrka;
 • infertilitet;
 • störning av enzymproduktion;
 • venös trängsel i bäckenorganen.

Pumpa frön minskar surheten i magsaften, används vid behandling av gastrit, esofagit. I gastroesofageal refluxsjukdom har en lugnande effekt på det irriterade slemhinnan i den nedre delen av matstrupen.

Akuta inflammatoriska sjukdomar i gallblåsan uppstår lättare om kosten lägga pumpafrön, choleretic effekt som återflödet av galla, förhindrar stagnation och utveckling av hepatit.

Kontraindikationer för pumpafrön och honung inkluderar individuell intolerans, ökad allergisk känslighet mot bioaktiva komponenter av aktiva substanser.

Skadorna av honung tillämpas endast på personer med ökat allergiskt tillstånd i kroppen, som är sensibiliserade för propolis eller royal gelé i form av urtikaria, kliande, brännande av huden.

Pumpa frön med honung från prostatit: hur man behandlar, hur man använder och förhindrar

Pumpafrön med honung från prostatit är mångsidiga metod för terapi av prostatasjukdomar, den terapeutiska effekt som uppnås genom rening av toxiner prostata parenkym bakterier cellåtervinningseffektiviteten. Förbättring av mikrokapillärcirkulationen leder till eliminering av obehagliga symtom på sjukdomen, minskning av prostatakörtets ödem.

Vägen för konsumtion beror på personliga preferenser, pumpa frön med honung från prostatit kan användas oförändrat högst 60 g per dag. Utan behandling är fröarnas helande egenskaper mest uttalade, de absorberas bättre i tarmarna, de berikar kosten med cellulosa. Blandningen, mald till ett homogent tillstånd, sättes till maten eller används som en efterrätt för te.

Pulvret läggs till sallader, varma andra kurser eller mellanmål. Pumpa olja är lämplig för att klä grönsaker, lägger till kalla rätter. På en lätt eftermiddag snack pumpa frön kommer att vara relevant, högt kaloriinnehåll återställer energibalansen i kroppen, fyller energi till nästa måltid.

Behandlingsregimen för prostatit baseras på att äta pumpafrön med honung på bakgrund av specifika läkemedel. Frön har en uttalad härdande effekt, men för att eliminera akuta symptom eller progression av dystrofa förändringar i kronisk patologi är deras verkan inte tillräcklig.

Användning på bakgrunden av att ta de viktigaste drogerna minskar risken för biverkningar av kemiska föreningar, ger en skyddande effekt på inre organ och vävnader. På dagen för en man med en skarp kurs av prostatit bör ät 60 frön blandade med 3 matskedar honung för 2 matskedar av blandningen tre gånger om dagen, varaktigheten av kursen till sex månader.

Användningen av pumpa frön för förebyggande av prostatit med honung minskar frekvensen av utveckling av exacerbationer av kronisk kurs upp till en gång per år. I detta fall uttrycks symtomen måttligt, utan att exacerbationer uppträder. Aktiva substanser ökar kroppens motstånd, stimulerar lokal immunitet för prostataceller, ökar syntesen av cytokiner av den antiinflammatoriska profilen.

Behandling med pumpa frön med honung: recept, recensioner

Behandling med pumpa frön med honung leder till positiva resultat med långvarig användning. Den folkliga behandlingsmetoden avlägsnar inflammation i de inre organen, inklusive prostata, urogenitala kanaler.

För att börja mottagande för behandling av sjukdom följer efter att den behandlande läkaren har utsett grundförberedelsen, ökar behandlingen av läkemedel med en kombination av medicamentbehandling med nationella metoder.

Recept för att laga pumpa frön med honung:

 • Pumpa-honungskulor, från 60 till 80 kärnor av raka pumpafrön mals till ett pulvertillstånd, då tillsätts 8 teskedar honung och placeras i kylskåp. Kallblandning med en tesked rullad i små bollar, förvaras i kylskåpet.
 • Pumpa-honung pasta, rostade frön mals i en kvarn tills den är enhetlig volym av approximativt 150 g, tillsätt sedan 5 matskedar honung, en matsked pumpa olja, varefter blandningen placerades på en långsam brand och blandas grundligt. Efter kylning behåll pastaen på ett kallt mörkt ställe.
 • Pulver från pumpkärnor, råa pumpafrön rengörs, rätt mängd males i pulver tills fullständig homogenitet. Du kan lägga till jordnötter, kanel, sesam.
 • Honungscocktail kokta på vatten eller mjölk, 4 matskedar honung blandat med 250 ml vätska över låg värme, efter att ha erhållit den nödvändiga densiteten, citron, bär eller bitar av frukt tillsätts.

Recensioner efter behandlingen med pumpa frön med honung är positiva, om patienten överensstämmer med regelbunden användning och kursens varaktighet. Män märker en ökning av styrkan, en minskning av symtomen på akut prostatit, återställandet av urineringshandlingen. Kvinnor fokuserar på att förbättra matsmältningen, stoppa symtomen på dyspepsi, förbättra hudfärgen.

Med långvarig användning ökar kroppens allmänna motstånd mot faktorer med yttre aggression, frekvensen av katarralsjukdomar minskar under hela året. Behandling med pumpa frön med honung kan göras under graviditet och amning utan risk för barnets hälsa. Frö barn utses från 5 år till 20 kärnor per dag för att förbättra immunitet, övergripande hälsofrämjande.

Hur man behandlar prostatit med pumpa frön med honung?

Inflammation av prostata är ett vanligt problem för det starkare könet i olika åldrar. Prostatit kan ha infektiös eller icke-infektiös ursprung och kräver i alla fall medicinska manipuleringar som syftar till att avlägsna det akuta tillståndet och förhindra att det återkommer. Huvudskylten på adenom eller inflammation i prostatakörteln är ett brott mot urinering. För män är det svårt att ta upp ett sådant klagomål till en läkare, så de försöker hantera problemet på egen hand och letar efter effektiva recept.

Baserat på många recensioner är påståendet att fördelarna med pumpafrön med honung från prostatit är mycket högre än från vissa mediciner. Det är viktigt att veta hur man förbereder ett okonventionellt botemedel, vilken dos som ska användas och vad man kan förvänta sig av behandlingen.

Produktfördelar

Pumpa frön med honung från prostatit har använts i icke-traditionell medicin sedan antiken. Under en längre tid förbättrades och justerades recepten. Moderna metoder för att laga medicinska drycker kännetecknas av den bästa proportionella kombinationen av terapeutiska ämnen. Pumpa frön med honung har följande effekt vid behandling av prostatit:

 • påskynda metaboliska processer i kroppen, eliminera stillastående fenomen och mätta med mikronäringsämnen tack vare det komplexa innehållet av vitaminer;
 • sänka blodkolesterolnivåerna om den är förhöjd;
 • bidra till fragmenteringen av njurstenar, vilket förbättrar mikrocirkulationen av excretionssystemet;
 • reglera gallbladderens arbete
 • öka kroppens övergripande motstånd än att visa ett bra resultat med prostatit av infektiös ursprung;
 • aktivera den sexuella lusten, öka längden på sexuell kontakt;
 • förbättra kvaliteten på spermatozoa, vilket ökar möjligheten till uppfattning
 • har en föryngrande effekt på prostatavävnad.

Dessutom behandling av prostatit med pumpa frön med tillsats av honung är mycket billigare än att använda populära mediciner och annonserade droger.

Folkmekanismen maskerar inte bara tecknen på problemet, utan försöker eliminera dess orsaker. Som ett resultat av användningen av pumpa från prostatit observeras en gradvis terapeutisk effekt på grund av det faktum att utrotningen av symtom uppstår på grund av långsam men säker förstöring av provokerande faktorer.

Vad ingår i kompositionen?

Resultatet av behandling av prostatit med pumpafrön och honung beror på sammansättningen av de produkter som ingår i det icke-traditionella läkemedlet. I en kombination av frön förstärker pumpor och honung varandras handlingar. Fröer av pumpa med honung från prostatit är värdefulla följande komponenter:

 • arigin - en proteinprovokerare av muskelvävnadstillväxt och en regulator av hormonell bakgrund hos män, förhindrar bildning av prostataadenom och komplikation av prostatit;
 • zink - ett element som är involverat i utvecklingen av testosteron, utan vilken de karaktäristiska egenskaperna hos den manliga kroppen förloras;
 • alfa-linolensyra är en av de sammansatta kedjorna av fleromättade ämnen som är nödvändiga för att kroppen ska metaboliseras korrekt och ha bra hjärnaktivitet.
 • vitamin K - är nödvändigt för syntes av proteiner och bildandet av koagulation, är ett bra förebyggande av osteoporos.
 • fosfor - ett element utan vilket det inte finns någon riktig produktion av könshormoner, särskilt en ytterligare fosforkälla för individer efter 40 år;
 • selen - är en kraftfull antioxidant, tar en direkt del i reproduktionsorganens funktion och stöder sköldkörtelns funktion.
 • magnesium - en man med prostatit är nödvändig för att organisera stabila nervimpulser, samt upprätthålla det centrala och perifera nervsystemet.
 • mangan - stöder lokal och systemisk immunitet, på grund av den goda absorptionen av C-vitamin, spelar en viktig roll i nervsystemets metaboliska processer;
 • niacin eller nikotinsyra - spelar en viktig roll i oxidations-reduktionsreaktioner som förekommer i prostatakörteln;
 • tryptofan - en aminosyra som påverkar produktionen av hormonella ämnen i hjärnan, vilket oundvikligen påverkar prostatens funktion.

Honung i terapin av prostatit kompletterar de användbara egenskaperna hos pumpkorn. Biodlingsprodukten innehåller i sin sammansättning de flesta kemiska element som finns närvarande i människans cirkulationssystem. Honung anses vara en extremt användbar substans för kroppen, lätt att smälta och snabbt smälta. Produkten har en immunmodulerande, antioxidant, regenererande, förstärkande effekt på inflammerad prostata vävnad.

Recept med innehållet av honung i behandlingen av manliga sjukdomar upptar den ledande positionen. Ett okonventionellt terapeutiskt medel ökar den kvalitativa och kvantitativa sammansättningen av spermatozoa i ejakulatet, förbättrar trofisk vävnad. Tillsammans med honung i behandlingen av prostatit används andra biodlingsprodukter: propolis och perg. Regelbunden applicering av dessa näringskomponenter har en effektivare effekt på hankroppen än kött, ägg och surmjölkprodukter.

Kontra

Det första som kan intressera representanter för det starkare könet är säkerheten att använda ett folkmedicin för prostatit med pumpafrön. Som sådan finns inga kontraindikationer för dess användning. Den enda inofficiella begränsningen är en allergisk reaktion. Om en person har intolerans mot biodlingsprodukter eller tidigare har haft ödem från en insektsbit bör man inte behandlas oberoende. Det bästa alternativet är att komma överens om möjligheten att använda detta verktyg med en läkare, när intensiteten och risken för allergi kommer att beräknas tidigare.

Pumpa frön med prostatit har en positiv effekt på körteln. Denna produkt är dock ganska tung och hög i kalorier för kroppen. Det är önskvärt att använda det under första halvan av dagen, sedan efter 15-16 timmar sänks de metaboliska processerna med matsmältning och hjärnan förbereder sig gradvis för en vila på natten. Vid överdriven användning av pumpa frön kan det finnas en svårighetsgrad i magen, halsbränna eller till och med en ökning av kroppsvikt. Personer med matsmältningssjukdomar och diabetes mellitus ska inte använda den här medicinen ensam.

Metod för framställning

Behandling av prostatit med pumpafrön med tillsats av biprodukter kan utföras på många sätt. Från råvaran är beredda bollar, cocktails, oljor, ämnen för oral användning och mikrocykler. Att pumpa frön hjälpte i kampen mot prostatit, måste du välja en kvalitetsprodukt.

Pumpa, huvudsakligen, odlas i Volga, Södra och Nord-Kaukasiska federala distrikt. Det är också viktigt att hitta högkvalitativ honung för beredning av läkemedlet. Den som säljs i butiker innehåller ofta socker och andra extra ämnen som inte kommer att gynna den manliga kroppen. Det är tillrådligt att köpa honung på gårdar eller på beprövade punkter.

Receptet på prostatit och användningen av pumpa frön med honung kan väljas efter eget gottfinnande. Från de föreslagna alternativen rekommenderas att var och en väljer rätt och lämpligt. Använd pumpa frön varje dag i minst en månad. Därefter görs en kort paus och om det behövs upprepas kursen.

bollar

Pumpa frön från kronisk prostatit har en förebyggande effekt. Folkemedicinen används för återkommande bakteriell inflammation, liksom för stillastående fenomen i det lilla bäckenet. Bollar kan tas av män som har en låg aktiv livsstil. Även om de inte redan har symtom på prostatit är det säkert stagnation av blod i bäckenhålan. Ta bollarna ska vara 1-2 stycken under dagen. Efter detta rekommenderas att man avstår från att äta och dricka i 30-60 minuter. Produkten löses långsamt i munnen eller tuggas.

För att förbereda en folkmedicin för prostatit, måste du rensa 0,5 kg pumpa frön. Därefter mals växtprodukten i en bländare eller murbruk. Råmaterialet produceras i en volym upp till ett glas. När arbetsstycket är jordat är det nödvändigt att värma honung i en mängd av 150 ml i ett vattenbad. Om en flytande produkt används kan detta steg hoppas över och omedelbart bytas till blandning. Pumpa frön och honung blandas noggrant, hälls i en kopp och placeras i kylskåp i en halvtimme. När arbetsstycket härdar, är det nödvändigt att forma bollarna inte mer än 1-2 cm i diameter från den. Pumpa frön i enlighet med receptet förvaras i kylskåp.

pulver

Användningen av pumpafrön kan ske utan att bollarna förformas. Denna metod är lämplig för upptagna personer som inte vill stör. För matlagning, ta 1 kg pumpa frön, skölj, sätt på ett bakplåt och skicka för att torka i ugnen i 2 timmar vid en temperatur på 50-90 grader. När fröna torkar, bör du rengöra dem från skalet. Därefter mals produkten till ett pulver av en bländare.

Efter slipning bör pumpa frön lagras på ett torrt ställe, helst i en glasburk som inte tillåter fukt. Detta recept förutsätter användning av honung, utspädd i vatten. På morgonen och kvällen en halvtimme före måltiden måste du ta en tesked pulverformad frön och dricka ett glas vatten med en tesked honung.

Vid beredning av pulveret är det nödvändigt att ta hänsyn till det faktum att fröet inte kan males med en mortel, eftersom det kommer att avge en oljig vätska som klibbar partiklarna och tillåter inte bildning av damm.

Användningen i originalformen

Behandling av prostatit med pumpafrön kan ske genom direkt förtäring av produkten utan föregående behandling. Denna metod tar mer tid, eftersom det innebär att rengöra och tugga frön. Den genomsnittliga dagliga dosen av en växtprodukt för en vuxen man är 30-40 stycken. Pumpa med prostatit kommer att ha en positiv effekt på kroppen, men det måste backas upp med recept, som inkluderar honung. Biodlingsprodukten kan konsumeras i sin ursprungliga form, läggas till efterrätter eller dricka honungsvatten på morgonen. Den senare metoden påverkar inte bara prostatakörteln, men har också en positiv effekt på matsmältningskanalen.

Om en man inte är redo att informera sitt hushåll om sitt känsliga problem, så är den här metoden idealisk för honom. Liknande användning av honung och pumpa vid behandling av prostatit kan dölja ditt problem och föreställa dig allt som vanligt lusbanding av solrosfrön och konsumtion av sött vatten.

Honungscocktail

Om du behöver hitta ett enkelt recept för att laga pumpa frön från prostatit, kan du göra en honungscocktail. För att skapa den behöver du renade pumpa frön, förfryst utan tillsats av salt eller socker. Mängden växtråvara bör vara dubbelt så mycket som honung.

I en förrenad glasburk måste frön hällas. I det här fallet, om det inte finns någon pumpa, kan du använda solroskärnorna. Effekten av att använda sådana korn är inte så uttalad, det finns fortfarande en bra. Frön och honung bör täckas med lock i burk och skakas noggrant. För att förbereda en cocktail är det önskvärt att använda flytande sorter, annars är det svårt att blanda ingredienserna. Strax innan du tar en pumpa-cocktail med pumpa frön, kan du inte skaka den igen. På en dag ska du använda drogen tre gånger i en volym av högst en matsked varje gång.

Olja för mikroclysstrar eller ljus

Om du torterade prostatit och oral administrering av pumpafrön inte hjälper, kan du göra mikroclyster eller rektala suppositorier. I detta fall verkar läkemedlets aktiva komponenter direkt på järnet, absorberat i dess vävnader.

Ta pumpa frön med prostatit i form av ljus kan bara vara efter förbehandling. För att få oljan måste du ta 200 g skalade frön, slipa dem i mjöl och steka i en panna. Så snart råmaterialet torkas, är det nödvändigt att tillsätta ett glas vatten och koka i 3-5 minuter. Därefter måste produkten kylas och vrids ut. Tillsätt samma mängd honung till den erhållna oljan och blanda noggrant. Innan du bildar ljus, måste du svalna arbetsstycket något. Du kan forma suppositorier med speciella formar eller manuellt. Längden på ett ljus är 1,5 mm och diametern överstiger inte 5 mm. För att förbereda mikroclysters måste du smälta ljuset i ett vattenbad och sätta det in i rektum med en spruta. Förfarandet utförs en gång om dagen före sänggåendet och efter en preliminär rengöring av tarmarna.

Äter pumpa frön och hoppas på en botemedel mot prostatit, men detta ersätter inte den standardbehandling som doktorn ordinerat.

Pumpa frön med honung från prostatit: ett recept

Prostatit (inflammation i prostata) orsakar mycket problem för män. Inledningsvis led de av en stark halva 45-55 år. Men nyligen har urologer noterat att sjukdomen är mycket "yngre".

Nu, med klagomål om frekvent smärtsam urinering, feber, smärta i perineum, minskar libido män från 30-35 år. Situationen kompliceras ytterligare av det faktum att denna sjukdom är ganska intim och delikat.

Inte alla vill omedelbart gå och se en läkare och genomgå undersökningar, för att senast neka sin ohälsa. Som en följd avhjälper urologen sjukdomen som redan har börjat och vissa komplikationer (impotens, prostata adenom och i sällsynta fall prostatacancer).

Pumpa frön från prostatit

I kampen mot prostatit är behandling med folkmedicin av stor betydelse. De är mer tillgängliga, kontraindikationer begränsas till individuell tolerans, och hanterar även framgångsrikt sjukdomen.

Men du måste förstå att behandlingen inte bör begränsas endast till buljonger av örter och medicinska tinkturer. I grund och botten är detta en ytterligare underhållsbehandling, och grunden bör utses av en specialist.

Pumpa med honung från prostatit

En intressant kombination av pumpa och honung kom upp i antiken. Handlingsprincipen var då oförståelig, men många noterade den helande effekten på inflammerad prostata. Anledningen till den positiva dynamiken ligger i kompositionen av pumpa och honung.

Fröer av pumpa med honung från prostatit: komposition

Med hjälp av ett sådant verktyg kunde många kvinnor aktivt gå ner i vikt på pumpan och männen kunde bli av med minskningen av sexuell aktivitet och inflammation i prostata.

Den innehåller:

Pumpa frön med honung från prostatit: användbara egenskaper

 1. Ett komplex av vitaminer och mikroelementer mättar kroppen, förbättrar ämnesomsättningen och eliminerar stillastående fenomen.
 2. Dessutom är pumpafrön med honung användbara inte bara för män, men också för kvinnor i en "intressant situation" och barn, särskilt de som lider av säsongens vitaminbrist.
 3. De minskar kolesterol i blodet, lindrar njursten och normaliserar gallret.
 4. Läkare utnämner pumpa frön med honung till personer som har genomgått en allvarlig sjukdom och som behöver extra krafter och ökar immuniteten.
 5. Det är också en utmärkt mat för vegetarianer: utsökt och näringsrik.
 6. Eliminera inflammation i prostata, ett utmärkt förebyggande medel mot prostata adenom, prostatacancer och impotens.
 7. Prisvärd behandling med honung och pumpa frön med prostatit.
 8. Frånvaron av kontraindikationer, förutom allergisk reaktion, till en av komponenterna av läkande infusion.

Trots alla positiva egenskaper hos pumpa frön med honung, bör du inte missbruka deras mottagning.

Med överdriven användning kan problem med ämnesomsättningen börja, eftersom pumpafrön är ganska tung mat, men med rätt tillvägagångssätt kan det påverka viktjusteringen, bli grunden för kostnäring på pumpa frön.

Behandling av prostatit med pumpa frön och honung: ett recept

Det enklaste och mest utsökta sättet att undvika prostatit är att ta 30 pumpa frön per dag som en profylax. Tja, om prostatit redan äventyrar livet hos en man - kommer mer allvarliga receptioner att behövas.

Pumpa bollar med honung från prostatit

Den härdande effekten uppnås endast om pumpafrön tas som livsmedel orenad och utan artificiell behandling.

Förbered bollarna av pumpa och honung är väldigt enkelt:

 • hugga pumpa frön (500 gram);
 • Blanda dem med honung (200 gram);
 • Vänta tills blandningen är tjock (för detta ändamål sätta i kylskåpet);
 • rulla små bollar;
 • ta en månad för en boll om dagen på morgonen;
 • Bollen måste lösas långsamt och smaka på smaken.
 • Behandling är önskvärt att upprepa efter 6 månader.

Dessa bollar har inte bara en trevlig smak, men förbättrar också kroppens försvar, normaliserar metaboliska processer och lindrar naturligtvis inflammation i prostatakörteln.

I kombination med avvisandet av dåliga vanor (särskilt alkohol) och rätt hälsosam diet fungerar bokstavligen underverk.

Stimulatorn av immunitet på grundval av pumpa och honung

Följande blandning är önskvärd för drickskurser: på våren och hösten. Det stärker och ökar immuniteten och är en utmärkt profylaktisk mot prostatit.

 • Grind pumpa frön;
 • Innan du äter ta detta pulver 2 gånger om dagen, drick ett glas vatten med 2 tsk honung;
 • Tillträde till kursen - 1 månad.

Torkad pumpa med honung

Pumpa frön att slipa, förvandlas till ett pulver och späds gradvis med rent vatten till läget. Den erhållna mängden blandas med samma mängd naturlig honung. Ta 2 gånger om dagen i en månad. Detta läkemedel kan inte lagras i mer än tre dagar i kylskåpet, och det är önskvärt att förbereda en ny dagligen. Ett utmärkt verktyg som fungerar som en profylax av prostatit och dess terapi.

resultat

Behandling av prostatit med pumpa frön och honung är en kombination av smak och användbara helande egenskaper. Vanligtvis blir effekten av sådan behandling märkbar efter en månad efter starten av upptagandet.

Men trots alla fördelar med att använda pumpa frön med honung bör de inte helt ersätta den korrekta och aktuella diagnosen av en sådan farlig sjukdom som prostatit.

Honung med pumpa frön från prostatit

Prostata adenom och prostatit är en tumör i prostata och dess inflammation. Vid inflammation är det en infektion. Varje läkemedel med pumpafrön är inte ett antibiotikum, och det kan inte eliminera infektionen. Och pumpa frön från prostatit tar av en anledning: "medicin" har inga kontraindikationer, det främjar läkning av vävnader och lindrar smärtsymptomen.

Lite historia

Pumpkin kött ökar potensen, och dess frön kan behandla prostatit. Dessa egenskaper har varit kända sedan antiken, vilket återspeglas i olika kulturer.

Låt oss inte vända oss till traditioner, men till fakta. I tidningen Moskovsky Komsomolets daterad 17.05.2013 publicerades avhandlingen: Pumpafrösextraktet, blandat med en annan aktiv tillsats, reglerar tillväxten av prostatavävnad.

Att köpa kosttillskott är inte vår metod. I stället föreslår de att honung används.

De två mest enkla metoderna

Behandling av prostatit med pumpa frön med honung kommer i alla fall att vara effektiv. Honungssortiment kan vara allt viktigast, att honung inte är kandad. Föredragna sorter inkluderar:

 1. kipreyny;
 2. Kastanjebröd (matkastanj);
 3. Espartsetovy;
 4. Thistle, han är en honungbeta.

Eliten sorten här är en, kastanj. Och för "eliten" kännetecknas av följande: fördelarna går inte förlorade länge, sockerperioden är 12-15 månader.

Honung och pumpa bollar

Blandar honung med någon komponent, den placeras på ett vattenbad. Temperaturen bör vara 45-50 C.

Den andra komponenten framställs annorlunda. Pumpa frön är enkelt skalad.

Receptet för att göra "bollar":

 1. Mala köttet av fröna (0,5 kg);
 2. Förbered honung (200 ml), tillsätt krossad massa till den;
 3. När pumpa frön med honung blandas, kyles blandningen till 10-15 C.

Även vid T = 15 C, tjocktar honungen snabbt. Därför kommer det att vara möjligt att fashionera bollarna och sedan lagra dem i kylskåpet. Bollens diameter är 7-8 mm.

Dosering: en ballong på morgonen på tom mage i en månad.

Utan framställning av blandningar

Pumpa frön placeras i ugnen, upphettas till 180 C. Torkningstiden är exakt 20 minuter.

Antalet lager bör inte överstiga en. Skalet avlägsnas efter torkning och massan males och siktas. Förvara "läkemedlet" i kylskåpet och ta det två matskedar före frukost och lunch.

Sippa pumpa pulver med ett glas kokt vatten, tillsätt två teskedar honung. Och vattnet ska vara varmt, inte varmt.

Självklart kommer honung och pumpa frön blanda sig i magen. Poängen är att när man använder det andra receptet blir matlagningen enklare. Dessutom är en varm blandning inte kapabel att öka surheten. Så, metoden är inte kontraindicerad i gastrit.

Frön och honung används i båda recepten. I det första fallet kommer det att finnas fler fördelar, men antalet kontraindikationer kommer också att öka - gastrit med surhet läggs till dem.

Emulsion från frön med hud

Pumpa frön med prostatit är användbara i form av en emulsion. För matlagning behöver du en ny frukt. Frön extraheras med en sked.

Observera att pumpa-fröet används här tillsammans med skalen. Råvaror måste krossas i en murbruk, med tillsatt kokt vatten. Med andelen "1 till 1" läggs gradvis till honung. Den rekommenderade graden är akacia.

Förvara blandningen i kylskåp. Ta det på en matsked före frukost och middag.

När recepten är för lika

Alla rekommenderas att blanda pumpa frön med honung, och från en prostatit kan receptet inte hjälpa till... Saken är att recepten händer olika.

Som du kan se kan pumpa frön och honung användas för olika ändamål. Så när matlagning är nödvändig för att observera nyanserna.

Naturligtvis är pumpa frön med honung för män användbara. Men för att lösa problemen med styrka är det lämpligt ett recept.

Den markerade valnöt blandas med honung i proportion "2 till 1". Blandningen lagras i kylskåpet och tar den på en matsked på en tom mage varje dag.

Köp bara nötter med skal. Den rekommenderade graden av honung är kastanj eller bovete.

Kontra

Både honung och pumpa frön har biverkningar relaterade till graviditet eller i åldern 0-12 år. Men vi överväger bara maskulinitet. Och det kommer bara att finnas två kontraindikationer:

 • Allergi mot pollen;
 • Gastrit med hög surhet.

Receptet på pumpa frön med honung, som kommer att vara säkert med gastrit, gavs i singularen. Det handlade om att äta en varm lösning med vatten.

Applicera candied honung kommer inte att kontraindiceras. Bara dra nytta av det kommer att vara minimal. Och det visar sig att de behandlar prostatitpumpa frön utan honung.

Från frön extraheras olja

Pumpa frön med prostatit är värdelösa att ta i ren form. Men det finns recept, där olja används, det vill säga extrakt från frön.

Tidigare betraktades pumpaolja som en medicinsk produkt. Och nu kan du köpa den i någon mataffär.

Vet att oljan kommer att behöva tas inte bara med mat, men också att göra enemas: 2-3 gram av produkten injiceras i ändtarmen. Först rengörs tarmarna med en "vanlig" enema. Om du begränsar dig till matanvändning, kommer behandlingen att vara ineffektiv. Förfarandet utförs en gång om dagen och läkemedlet är berusat 2 teskedar tre gånger om dagen före måltiden.

Pumpa frön med honung från prostatit hjälp på samma sätt som "oljemedicin" och enemas. Trots allt har pumpaolja inga kontraindikationer. Pumpkinallergin avslöjas inte. Vad kan inte sägas om biprodukter.

Vi väljer produkter korrekt

Varje livsmedelsprodukt måste ha ett överensstämmelsemärke. Men tecknen är olika.

 • Varorna märkta med "PCT" tecken och nummer är föremål för obligatorisk certifiering;
 • Samma tecken, men utan nummer, behövs för ryska tullar;
 • När två externa fält är markerade med symbolen "Frivillig certifiering", hör inte produkten till listan över de som alltid är certifierade.

Om honungen som köptes i affären verkligen var certifierad, leta efter ett tecken med siffror, men utan inskriptionen. Om det är, var produkten certifierad som en "honungsprodukt".

Orden "honungsprodukter" betyder här: cocktails, olika blandningar etc.

Nu - som för pumpa frön. Nästan varje år visas en ny mängd gymnosperm pumpor. Och nu finns det många sådana sorter: Zebra, Miranda, Spaghetti, Melon, Söt paj...

Förmodligen är det bättre att köpa en pumpa med "vanliga" frön. I en blandning av pumpa frön med honung från prostatit, hjälper två mikrodelar. Och i frånvaro av huden kommer alla element att passera in i massan.

Nu säljs även pumpa ljus. Ett ljus, det är ett stötpasta, innehåller 0,5 ml olja.

Fröer av pumpa med honung från prostatit

Prostatit är en ganska obehaglig sjukdom som kan komplicera människans liv, beröva honom av glädje och tro på sina egna förmågor. Som regel lider företrädare för det starkare könet över 40-45 år av prostatit. Många av dem tvekar i tid för att söka råd från en specialist, varför sjukdomsförloppet blir en kronisk form.

I själva verket är det extremt viktigt att vara känslig för din egen hälsa och vid de första tecknen på en sjukdom söka kvalificerad hjälp. Prostatit - alltför intimt och känsligt problem, vilket inte accepteras i samhället. Det är därför som mogna, rika män föredrar att vara tysta i åratal, ibland döljer förekomsten av en sjukdom även från andra halvåret.

I vårt samhälle anses det av någon anledning fortfarande skamligt att diskutera problem relaterade till fysiologi. Män i detta avseende är mycket blygsamma än kvinnor. Om en tjej kan dela med en vänskänsla i den intima sfären, så undviker det starka könet oupphörligt. För en man är det samma som att underteckna för din egen svaghet.

Behandling med folkmedicin, i motsats till populär tro, kan vara mycket effektiv. Pumpa frön med honung från prostatit - det här är en utmärkt lösning på problemet, särskilt när det inte har varit dags att flytta in i kronisk form. Pumpa och honung har starka antiinflammatoriska egenskaper, med prostatit är mycket effektiva. Om du vill bli av med detta ömtåliga problem, kommer pumpa frön med honung verkligen att hjälpa till med detta!

Användbara egenskaper av pumpa med honung

Fröer av pumpa har en ljus antiinflammatorisk effekt. På de medicinska egenskaperna av honung är känd under lång tid. Om du kombinerar dessa produkter tillsammans kan du få ett bra resultat för att bekämpa sjukdomen. Användbara egenskaper hos pumpa och honung presenteras nedan.

 • Vitaminer. Under en inflammatorisk process är kroppen fysiskt utarmad och därför mycket i behov av ytterligare vitaminer och mikrodelar. Användningen av pumpafrön i kombination med honung i mat ger en fantastisk effekt. Kroppen är lagrad med alla nödvändiga substanser, som normaliserar metaboliska processer, ökar skyddsreaktionerna och det allmänna motståndet. Hög immunitet bidrar i sin tur till den snabba förstörelsen av patogener. Samma antal vitaminer, liksom pumpa frön, innehåller Jerusalem kronärtskocka, en grönsak som liknar en potatis i form. Det kallas också "jordpäron".
 • Eliminera inflammation. Att uthärda symptomen på prostatit för någon man är hemskt och outhärdligt. Vissa är redo bokstavligen att klättra på en vägg från en smärta och täckande förtvivlan. Självklart lider hela känslomässiga sfären, självkänsla, självförtroende faller.

Under den svåra tiden känns det starka könet nödvändigtvis försvarslöst före några yttre omständigheter. För närvarande behöver en man stöd från en kärleksfull kvinna. Stöd är dock inte tillräckligt. Det är nödvändigt att påbörja allvarlig behandling i ett tidigt skede. Människors medel hjälper här, om du använder ett rimligt tillvägagångssätt och visar tålamod. Rätt ansökan är redan hälften av framgången i ett företag.

Behandling av prostatit med pumpa frön är mycket effektiv eftersom det helt tar bort inflammation. Efter en kort tillämpning börjar smärtan gradvis minska och sjukdomen stannar i sin utveckling. Du kommer att känna hur mycket lättare det känns att vara en fullvärdig person. Regelbunden användning av pumpa frön och honung kommer att låta dig glömma det störande problemet under lång tid. Om du handlar medvetet och konsekvent kommer sjukdomen inte att återvända alls. Eventuell behandling bör startas kompetent, med stöd av en bra specialist och, naturligtvis, nära människor.

 • Tillgänglighet för ansökan. Om olika mediciner är mycket dyra, är användningen av pumpa frön med honung tillgänglig för alla. En man kan förbereda en blandning för sig själv och förvara den i kylskåpet. Du behöver inte springa runt apotek och prova många mediciner, i vilka du inte är säker. Börja behandlingen med tillämpningen av denna fantastiska folkmedicin och se omedelbart de första resultaten (och de tror mig, tar inte lång tid att vänta)
 • Det finns inga kontraindikationer. Läkemedlets säkerhet är en av de viktigaste egenskaperna som bestämmer valet. Den som ibland försökte återhämta sig från en allvarlig sjukdom, vet hur ibland det inte är lätt, besvärligt och mycket dyrt ekonomiskt.

Till skillnad från de flesta moderna preparat, har pumpa frön med honung inte kontraindikationer. Tänk på var du hittar ett sådant fantastiskt verktyg som skulle hjälpa till att lindra fysiskt tillstånd, ge styrka och stärka immunförsvaret.

Frånvaron av biverkningar gör användningen av denna folkmetod väldigt populär och effektiv. Om du plötsligt känner några plågor och misstänker din utveckling av prostatit, försök använda recepten som beskrivs nedan. Du kommer att se, fördelarna med detta kommer att vara obestridliga.

 • Ökar styrkan. Det är känt att en sådan sjukdom som prostatit i stor utsträckning slår självkänsla och självkänsla. En man som lider av prostatit upphör att känna sig full. Det verkar för honom att han har förlorat sin vitalitet, har blivit svag och obetydlig. Tyvärr är det i vårt samhälle fortfarande en stark tro på att styrkan i det starkare könet mäts av graden av sexuell aktivitet.

Pumpa-honungsdrogen påverkar kraftigt styrkan: förhöjer sexuell lust, normaliserar erektionen, ökar libido. Efter flera tillämpningar kommer inte bara humöret, utan även kvaliteten på sexuella relationer att förbättras. Pumpa frön i kombination med honung har en stor helande kraft som kan ta tillbaka även den mest desperata mannen till livet.

Matlagning recept

Att bara veta de användbara egenskaperna hos pumpa och honung är inte tillräckligt för att kroppen ska återgå till det normala. För att fullständigt bli av med sjukdomen måste man behärska enkla tekniker för att förbereda ett speciellt recept som kombinerar honung med pumpafrön.

 • Pumpa-honungskulor. Receptet på detta läkemedel är ganska enkelt och effektivt nog
  • För att få rätt andel måste du ta 500 gram pumpafrön och 200 ml tjock honung.
  • Frön måste först förberedas: slipa i en mixer.
  • Blanda sedan med honung tills en homogen blandning bildas.
  • Håll i kylskåpet i ca 30-40 minuter och bild sedan bollar i en längd av en och en halv till två centimeter.
  • Hur man tar drogen: Strax efter upphetsning, resorb en boll. Du kan börja äta en halvtimme efter att du har tagit medicinen.
  • Den förebyggande kursen är en månad. Synliga resultat visas som regel efter 7-10 dagar.
 • Pumpa-honung pasta. För att upprätthålla människors hälsa kan du förbereda en läcker pasta, som är trevligt att ta.
  • Det är nödvändigt att ta ungefär ett halv kilo pumpa frön och blanda dem med 450 gr. honung.
  • Ta två gånger om dagen, bäst efter att ha vaknat och innan du lägger dig.
  • Behandlingsförloppet är ungefär en månad. Jag måste säga att pumpa-honung pasta är inte bara användbar, men också ganska trevligt för smaken.
 • Mjöl från pumpkärnor. En mycket effektiv metod för behandling i folkmedicin är pumpafrön med honung från prostatit. Receptet är ganska enkelt.
  • Frön måste slipas på mjölkens konsistens.
  • Ta en tesked två gånger om dagen, bäst på en tom mage.
  • Drick pulvret följt av en mugg vatten med tillsats av honung.
  • Kursen är 4-5 veckor. Beroende på hälsotillståndet kan det upprepas flera månader senare.

Således kan behandling av prostatit med pumpafrön med honung anses vara mycket effektiv. Allt som krävs av patienten är att observera disciplin genom hela kursen, ta ansvar för ens egen hälsa. Användningen av traditionella behandlingsmetoder är inte alls befriad från att besöka en läkare, så många tror.

Det är bäst att kombinera traditionell medicin med folkmedicin. Du borde aldrig ge upp, även om det verkar som om allt är meningslöst och helt hopplöst. Kom ihåg att överlämnande till sjukdom du har tid alltid, men att övervinna den situation som behövs mental styrka och beslutsamhet att komma ut som vinnare.

Pumpa frön från prostatit: recept

Behandling av prostatit med pumpafrön är en av metoderna för traditionell medicin. När en man innehåller pumpafrön i hans diet med prostatit ökar han sannolikheten för en snabb återhämtning, eftersom fröerna innehåller ett stort antal användbara element. Med tanke på de många sätten att behandla denna sjukdom är det mest effektiva receptet av pumpa frön med honung.

Vad är prostatit?

Denna sjukdom är en inflammatorisk process som äger rum i prostatakörteln och åtföljs av svullnad.

Denna sjukdom är mycket vanlig. Enligt de senaste studierna påverkar denna sjukdom mer än 50% av medelålders män.

Denna sjukdom kan förekomma i två former:

Den kroniska formen karakteriseras av en ganska lång varaktighet och mindre allvarliga symptom.

Även sjukdomen klassificeras på grundval av den faktor som ledde till utvecklingen:

Huvudfunktioner

Särskilda tecken i denna sjukdom är inte för mycket. Huvud tecknen på utvecklingen av denna sjukdom:

 • Smärta i bäckenområdet
 • Problem med urinering;
 • Störningar av sexuell funktion
 • Problem med utlösning.

Funktionerna i manifestationen av symtom beror på:

 • Faserna av sjukdomen;
 • Sjukdomens längd;
 • Skador på närliggande organ
 • Livsstil.

Orsakerna till prostatit

Det finns en hel del skäl för utvecklingen av denna sjukdom. Dess utveckling kan påverkas av:

 • infektion;
 • Överträdelse av blodcirkulationen;
 • Fel sätt att leva
 • Oregelbundet sexuellt liv;
 • Försvagad immunitet;
 • Låg temperatur;
 • påkänning;
 • Hormonal misslyckande;
 • Brist på vitaminer.

Metoder för behandling

Om du hittar tecken på denna sjukdom, bör du kontakta en specialist. Detta hjälper till att snabbt upprätta en diagnos och välja den optimala behandlingen. I regel utförs behandlingen av denna sjukdom med hjälp av mediciner.

De flesta experter utser ett komplex av antibiotika och immunmodulatorer. Men valet och receptet på droger utförs endast av en specialist med hänsyn till organismens egenskaper.

0 av 13 jobb avslutade

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13

I inflammation i prostata finns specifika symptom. Under den inflammatoriska processen sväller järn och växer i storlek, vilket bidrar till ökad urinering. Om en man har sådana tecken, bör du omedelbart ta ett test för prostatit. Då kommer du att kunna bedöma din kropps tillstånd och i tid för att besöka specialister.

Ett prostata-test kan göras hemma av dig själv. Med inflammation i körteln verkar inte bara problem med urinutflödet, men erektilfunktionen förvärras, vilket leder till infertilitet. Tidig diagnos av prostatit kommer att undvika utveckling av allvarliga komplikationer.

Du har redan passerat testet tidigare. Du kan inte starta det igen.

Du måste logga in eller registrera dig för att starta testet.

Du måste slutföra följande tester för att börja detta:

 1. Ingen rubrik 0%
 2. Prostatitest 0%

Det är allt bra.

Du har inte prostatit. Vi önskar att du fortsätter att behålla din maskulin hälsa!

Vi rekommenderar att du kontaktar en specialist.

Resultaten av det godkända testet visar att du har måttligt uttryckt tecken på prostatit. Adress till experten och skicka inspektion. Glöm inte att de flesta hälsoproblem kan elimineras redan i de tidiga stadierna!

Det är bråttom att se en läkare!

Du har en tydlig symptomatologi av prostatit. Så snart som möjligt kontakta en läkare!

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 1. Med svaret
 2. Med ett märke om visning

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i pungen under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du några obehagliga känslor eller smärta i penis under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft obehagliga känslor eller smärtor i underlivet under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta, brännande känsla under urinering?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta eller obehag med utlösning?

 • Ja
 • ingen

Hur många gånger under den senaste veckan har det varit ont eller obehag på ovanstående ställen:

 • Detta var inte
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • vanligtvis
 • Förlorat mitt konto

Hur skulle du bestämma intensiteten av smärta vid en tidpunkt då de stördes på en skala av 1 (inga smärtor) till 10 (smärtan är outhärdlig).

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

 • Var inte
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • alltid

Hur ofta har du i den senaste veckan haft en önskan att tömma blåsan före två timmar efter det tidigare besöket på toaletten?

 • aldrig
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • alltid

Hur påverkar de ovanstående tecknen på prostatit din livsstil?

 • Påverka inte
 • Nästan stör inte
 • Till viss del påverkar de
 • Betydligt bryta mot det vanliga sättet att leva

Hur ofta har du tänkt på dina tecken på prostatit under den senaste veckan?

 • Jag tänkte inte alls
 • Jag tänkte nästan inte
 • ibland
 • Mycket ofta

Hur skulle du leva om ovanstående symtom på prostatit oroade dig hela livet:

 • Jag skulle inte uppmärksamma
 • Normalt skulle leva
 • tillfredsställande
 • Blandade känslor
 • Jag skulle känna mig otillfredsställande
 • Mycket dåligt
 • fruktansvärt

Varför använda folkmetoder

De flesta specialister rekommenderar att man kombinerar traditionella behandlingsmetoder med hjälp av folkläkemedel. Med detta tillvägagångssätt kan du minska belastningen på kroppen och öka effektiviteten av behandlingen.

Det finns ganska många folkmetoder för att eliminera denna sjukdom.

Detta tillvägagångssätt kommer att uppnå maximal effekt.

Fördelar med att använda pumpa frön för män

Pumpa frön med en sjukdom som prostatit, är mycket användbara för människors hälsoinnehåll i sig användbara element:

 • Fosfor - förbättrar syntesen av könshormoner, förbättrar kvaliteten på den seminala vätskan;
 • Alfa-linolensyra - minskar nivån av subkutan fettavlagring, underlättar rening av blodkärl, förbättrar ämnesomsättningen;
 • Zink - förbättrar produktionen av testosteron, förbättrar kvaliteten på den seminala vätskan;
 • Arginin - fungerar som ett förebyggande medel som förhindrar utvecklingen av en malign tumör. Främjar normalisering av hormonell bakgrund.

Fördelarna med honung för mäns hälsa

Honung innehåller ett stort antal element som stärker människors hälsa. Honung är rik på:

 • Proline - stärker muskelvävnad;
 • Threonine - förbättrar kvaliteten på ämnen som är involverade i syntesen av proteiner;
 • Vitamin B6 förbättrar kvaliteten på sexuellt liv.

Dra nytta av pumpa frön med honung

Recept - pumpa frön från prostatit är mycket effektiva. De innehåller en stor mängd zink, vilket förhindrar utvecklingen av inflammation i prostatakörteln. I kombination med honung växer fördelarna med frön.

Kontraindikationer för användning

För användning av detta verktyg finns ett antal kontraindikationer. Tre frön med prostatit bör inte användas:

 • Individuell intolerans
 • gastrit;
 • Magsår
 • Duodenums ulcus.

Hur man ökar effektiviteten av behandlingen

Behandling av prostatit med pumpa frön kan göras effektivare efter enkla råd:

 • Avvisa dåliga vanor
 • Att göra sport;
 • Normalisera maten;
 • Observera regimen;
 • Ofta gå till frisk luft;
 • Frys inte.

Pumpa frön från prostatit: recept

Ett sådant folkläkemedel kan användas inte bara i terapeutiska, men också i förebyggande roll. De mest effektiva recepten:

Bollar med honung

Detta recept är ganska enkelt att förbereda. För att förbereda en sådan produkt behöver du raka pumpa frön, honung. Komponenterna måste blandas och läggas i kylskåp. Förvara dem i kylan som de behöver förtjocka, då måste blandningen nås och blinds från det små bollar. Det färdiga läkemedlet ska förvaras i kylskåp. Varje dag behöver du lösa en boll. Ansökan är 1 månad.

Honungsmix

Detta recept är den enklaste förberedelsen. Det räcker bara att blanda honung och skalade frön. Blandningen bör tillåtas att brygga på en sval plats. Du måste ta det flera gånger om dagen. Hel kurs - 1 månad.

Honungscocktail

Cocktailreceptet är extremt enkelt. För behandling med ett sådant verktyg är det nödvändigt att ta de renade pumpa frön i en tom mage och tvätta dem med varmt vatten. Preliminär i vattnet måste lösa honung. Det är nödvändigt att ta medicinen i 1 månad.

Sammanfattningsvis kan vi säga att behandlingen av prostatit med pumpafrön med honung är ganska effektiv. Detta beror på det faktum att komponenterna i dessa komponenter är användbara för den manliga kroppen av mikroelement.

Korrekt användning av denna åtgärd kommer att bidra till att bli av med prostatit och förbättra livskvaliteten.