Huvud
Behandling

Fröer av pumpa från prostatit: Sammansättning och medicinska egenskaper

Prostatit är en prostatisk sjukdom som uppträder hos män på 20 år.

En vanlig orsak till prostatit är ospecifik inflammation i urinröret, som sträcker sig till prostatakörteln.

Klamydia, mykoplasma och virusinfektioner kan också vara orsaken.

Det anses också att predisponeringsfaktorer är av stor betydelse: stillasittande livsstil, undernäring, hypotermi, oregelbundet sexuellt liv eller vice versa överdriven aktivitet, alkoholmissbruk.

Det finns flera huvudtyper av prostatit:

 • Akut bakteriell prostatit.
 • Kronisk bakteriell prostatit.
 • Stagnerande prostatit.
 • Icke-bakteriell prostatit.
 • Atypiska former av kronisk prostatit.

Det finns många verktyg för att förhindra och bli av med prostatit, en av dem är pumpafrön. Ansökan bygger på pumpafrön recept för prostatit har en gynnsam terapeutisk effekt, vilket framgår av de många svar män. Fröer av pumpa från prostatit i dess komposition är unika i ett stort antal vitaminer och näringsämnen.

Pumpa frön innefattar fibrer, proteiner, beståndsdelar av mangan, järn, fosfor, zink. Dessutom innehåller i vissa kvantiteter i pumpa frön folsyra, kalcium, selen, kalium och vitaminer A, B, E, PP, liksom aminosyror som är nödvändiga för kroppen.

En annan inte mindre användbar produkt med en mättad vitaminkomposition är honung. Honung läkande kompositionen innefattar mer än 300 komponenter, positivt påverkar immunsystemet: spårämnen, enzymer (amylas, fosfatas, diastas och andra), och vitaminerna B, H, K, PP och biogena stimulatorer. Honung har en unik egenskap att inte förlora användbara egenskaper i lagring.

Vissa recept för behandling av prostatit innehåller en kombination av honung och ett pulver av pumpa frön. Dessa produkter gör bollar, som förutom att återställa prostatan har en positiv effekt på kroppen och immuniteten. Läkande egenskaper hos pumpafrön används inte bara vid behandling av prostatit, men också för förebyggande och behandling av många andra sjukdomar.

Pumpa frön är 50% sammansatt av pumpa olja berikad med zink, viktigt för strukturen av huden, hår och naglar, dessutom bidrar zink till att upprätthålla immunitet under säsonger av förkylning. Fosfor och andra element i kombination med zink ökar kvaliteten på ägg och spermatozoer, dessutom förbättrar produktionen av könshormoner hos män och kvinnor.

Pumpa frön har också en positiv effekt på kardiovaskulärsystemet: de rensar kärlen, ökar deras elasticitet och förbättrar trycket. Dessutom har pumpa frön en positiv effekt på nervsystemet och mag-tarmkanalen, lindrar parasiter, fröbrus hjälper till med brännskador och små sår.

Pumpasfrön med prostatit: användningar, kombinationer och recept

Pumpa frön med prostatit kan konsumeras på flera sätt. I sin råa form bör användas varje dag på fastande mage för 30-40 korn i en månad, sedan en månad senare måste du upprepa kursen som folk rättsmedel har en långsam effekt, men eftersom de inte har en skada, kan programmet vara långa, ofta denna metod används för förebyggande.

Det är också möjligt att bereda pulver från råa pumpa frön. För att göra detta, torka frön, slipa i en kaffekvarn utan att rengöra, så ska det resulterande pulvret siktas flera gånger tills avfallet elimineras. Ett sådant pulver ska konsumeras 1 matsked 1 gång om dagen, det rekommenderas att dricka det med ett glas vatten med en tesked honung blandad i den. Använd pulveret från pumpa frön från prostatit behövs dagligen under hela året. Förvara den i en tätt sluten burk på en mörk, sval plats.

Du kan också göra tabletter från pumpa frön. För att göra dem behöver du 500 gram färskt, hackat, slipat ordentligt och 200 gram honung. Ingredienser ska blandas i en homogen blandning och läggas i kylskåpet tills det ögonblick som honungen förtorkar. Sedan från den mottagna täta massan är det nödvändigt att blinda små bollar i diameter på 15 mm och förvara i kylskåp i sluten kapacitet. Ta dem på morgonen på en tom mage för 1 stycke.

Inte mindre användbar för prostatit och pumpaolja. För att förebygga prostatit rekommenderas att ta varje gång 30 minuter innan du äter 2 teskedar. Eftersom oljan har en behaglig lukt och smak, ger mottagningen inte obehag. I närvaro av en redan utvecklad prostatit med hjälp av pumpaolja rekommenderas det att göra mikroclyster, de måste göras i flera veckor.

Före mikroclys måste du rengöra tarmarna. Efter att ha tagit mikroclyster ska du ligga i en liggande position i minst 15 minuter.

För dem som är intresserade av hur man använder pumpa frön för att förebygga prostatit svarar specialisterna: det är tillräckligt att konsumera 30-40 korn varje dag och det kommer inga problem med prostata. För att uppnå den bästa effekten rekommenderas pumpa frön från prostatit att kombinera med honung, som också berikas med användbara ämnen.

Effekten ökar också om mikroklysstycken tillsammans med pumpafrön tillverkas på basis av medicinska örter. Det bör dock komma ihåg att pumpafrön själva med prostatit inte helt kan lindra inflammationen i prostata. För att fullständigt bota prostatit krävs en omfattande behandling, som bör omfatta förutom folkmedicin, medicinsk behandling och fysioterapi.

Förberedelser och recept kan varieras.

 • Från frön av en pumpa och honung är det möjligt att bereda en emulsion. För att göra detta, slipa oskalade pumpafrön och lägga till dem rent vatten för att bilda en flytande slam. Blanda den resulterande blandningen med lika mycket honung och äta på morgonen och kvällen för 1 matsked.
 • Pumpa fröolja bör blandas i lika stora kvantiteter med honung och användas i 2 veckor 3 gånger om dagen för 2 teskedar.
 • För att applicera mikroklismen hos en matsked pumpaolja, späd ¼ kopp kokt vatten, lägg i ändtarmen som ligger på sin sida, håll i ca 15 minuter.

Trots de många användbara egenskaperna hos pumpa frön med prostatit, innan du använder dem, kontakta en läkare.

Pumpa frön

Den mest effektiva metoden för traditionell medicin, som används för prostatit, är pumpafrön.

Pumpa frön är rik på mikro- och makroelement, bland vilka det finns ett stort antal linolensyra, omättade fettsyror, vitamin E, zink, nickel, molybden, magnesium och selen. Dessa substanser gynnsam effekt på prostatakörteln, och normalisera metaboliska processer, förbättra mikrocirkulationen och ge regelbunden produktion och utsöndring av prostatautsöndring.

Med en mer detaljerad studie av pumpa frön, en biologiskt aktiv substans delta-7-serin, vilka:

 • är ett substrat för konstruktion av manliga könshormoner (androgen och testosteron);
 • har en antiinflammatorisk effekt på prostatakörteln och seminala vesiklar.

Också, eliminerar delta-7-serin överbelastning i blåsan, vilket hjälper till att förbättra avlägsnandet av urin, som nästan alltid finns i kronisk prostatit och godartad prostatahyperplasi.

Sätt att behandla prostatit med pumpa frön

Det finns tre sätt att behandla pumpa frön.

Det första sättet

Det är nödvändigt att ta 0,5 kg raka pumpafrön, slipa dem med köttkvarn och blanda med 1 glas (200 g) honung. Den resulterande blandningen bör placeras i kylskåpet i 3-4 timmar för att tjockna bättre. Från den förtjockade blandningen bildar vi bollar om 1-1,5 cm i storlek och lägger ut på en stor tallrik. Förvara färdiga bollar bör också finnas i kylskåpet.

Ta 1 boll varje morgon, en halvtimme före måltiderna. Efter avslutad behandling rekommenderas att du tar en paus i minst 1 år.

Det andra sättet

Ta 0,5 kg pumpa frön och torka väl. För att göra detta sprider de på ett papper rent papper i ett lager och sätts på en torr och varm plats i 1-2 veckor. Därefter krossas de torkade pumpa frön med en kaffekvarn, utan peeling. Markblandningen siktas genom en sik för erhållande av ett fint pulver.

Använd 2 matskedar pulver från pumpa frön 3 gånger om dagen före måltiden, drick ett glas varmt vatten med en tesked honung löst i den. Behandlingsförloppet är 2-3 månader.

Viktig information

Ofta kan prostatit förvärra en mans erektion och styrka. Ta reda på också om prostatit påverkar uppfattningen.

Den tredje vägen

Råda pumpafrön skällas och äter upp till 20 måltider 3 gånger om dagen. Behandlingsförloppet är 3-4 månader.

För att behandlingen ska bli effektivast är det nödvändigt:

 • sluta röka och alkohol
 • att gå in för sport (spring, fitness, långa promenader, klättra trappor);
 • Ät bra, komplettera din kost med produkter som persilja, selleri, vitlök, nötter, bönor (linser, ärtor, bönor), päron.

Kombination med andra behandlingar och kontraindikationer

Behandling med pumpafrön tolereras vanligtvis väl och kombineras med medicinsk, fysioterapeutisk och kirurgisk behandling av prostata.

Innan du använder denna typ av behandling, är det fortfarande nödvändigt att rådgöra med den behandlande läkaren eller informera honom.

Kontraindikationer:

 • individuell överkänslighet mot ämnen som ingår i pumpafrön eller honung (vid användning av första eller andra behandlingsmetoden)
 • gastrit (inflammation i magslemhinnan);
 • magsår i magen eller tolvfingertarmen.

Pumpa frön med prostatit: kemisk sammansättning och egenskaper

De oumbärliga egenskaperna hos pumpafrön har varit kända sedan antiken.

Och det är inte oavsiktligt, eftersom pumpa och frön i synnerhet är ett verkligt förråd av användbara och nödvändiga ämnen för människokroppen, mikroelementen och vitaminerna som kan förhindra många sjukdomar i tid och också påverka den snabba återhämtningen.

Råpumpa frön är rika på fettsyror. I 100 gram frön tas hälften upp av fetter. När det gäller protein är dess innehåll i samma mängd 30 g. Kompositionen innefattar också dietfibrer, ca 6 gram, vatten 5,2 gram, kolhydrater och aska ämnen av 5 gram vardera.

Antalet naturliga aminosyror som finns i frön, varav 12 är oföränderliga och 8 kan ersättas, kan fullt ut uppfylla det dagliga kravet på människokroppen i denna produkt. Och för detta är det nödvändigt att äta under dagen bara 100 gram frön.

Dessutom är denna produkt mättad med ett stort antal vitaminer, vars fördelar för människor är obestridliga. Nästan hela sortimentet från A till PP är representerat här och mängden av den senare i 100 gram frön är 14,6 mg, vilket gör att vår kropp nästan helt (73%) fylls på.

Plommonfrön är rekordet för sammansättningen av mikro- och makroelement. Så innehåller den fjärde delen av glaset fröer praktiskt taget hela den användbara delen av det periodiska tabellen i procent av de nödvändiga dagskurserna, nämligen:

 • mangan - 73,5%;
 • tryptofan - 53,1%;
 • magnesium - 47,7%;
 • fosfor - 39,7%;
 • koppar - 21,5%;
 • protein - 19,5%
 • zink - 16,8%;
 • järn - 15,7%.

Alla ovanstående fördelar med denna produkt kan inte bättre bekräftas med massanvändning av pumpafrön i både traditionell och traditionell medicin.

Så det rekommenderas att ta dem för sjukdomar i samband med inflammation i lederna och särskilt med artrit.

Det är anmärkningsvärt att denna behandlingsmetod nästan inte leder till biverkningar, vilket inte kan sägas om behandling med användning av traditionella läkemedel.

På grund av det stora innehållet av zink i dess sammansättning är fröna också ett utmärkt verktyg i kampen mot osteoporos.

Dessutom har användningen av pumpafrön kan stärka immunförsvaret, rena blodet, minskar risken för diabetes, skydda mot virusinfektioner och inflammationer, klara höga kolesterolhalten i blodet, har en lugnande effekt, särskilt på kroppen av ett barn.

Med tanke på att fröets sammansättning innehåller ett ämne som cucurbitin, används de effektivt för att behandla maskar och andra parasitära maskar som påverkar mänskliga organ. Det rekommenderas att denna åtgärd används för förebyggande ändamål, särskilt för barn. För dem, nog för 10-15 bitar per dag eller 1 matsked renade frön.

En gynnsam effekt på övergripande hälsa och utseende är en annan obestridlig plus av denna produkt. Därför används pumpa frön ofta i kosmetologi, och för att en kvinna alltid ska se bra ut och ha en delikat ung hud och lyxigt hår, är det användbart att äta 1 kopp frön om dagen.

Inte mindre användbara är pumpa frön och för män. Förutom att vara naturliga vitaminer för män, kan denna produkt också nästan helt förhindra framväxten och utvecklingen av en sådan ganska vanlig manlig sjukdom, som prostata adenom. Det är därför de ofta använder pumpafrön med prostatit, i synnerhet så behandling bestäms av traditionella medicinmetoder.

En del av deras komposition är ett slags substrat som påverkar den korrekta konstruktionen av sådana manliga hormoner, som testosteron och androgener. De hjälper också till att delvis lindra den inflammatoriska processen i prostata, sällsynta vesiklar och eliminera olika stagnationer i urin- och reproduktionssystemet, bättre urskilja urin och därmed förhindra förekomsten av symtom på kronisk prostatit.

Trots många positiva egenskaper hos denna produkt, bör pumpafrön med prostatit inte användas ensam utan att först rådfråga en läkare på fältet. Bara efter att ha studerat den kliniska bilden, scenen i den inflammatoriska processen och orsaken till sjukdomen kan du få en effektiv korrekt behandling. Patienten föreskrivs som regel traditionell terapi som består av användning av mediciner, fysioterapiprocedurer och det brådskande behovet av kirurgiska ingrepp, i kombination med folkrecept, förberedelser och mottagningsprocesser är möjliga hemma.

När det gäller förebyggande är det inga begränsningar, det är tillräckligt att äta minst 100-150 gram renade pumpafrön en gång om dagen på morgonen eller på kvällen eller flera gånger om dagen för att glömma förekomsten av en sådan sjukdom för alltid.

Det bör också noteras att samråd med den behandlande läkaren för användning som hjälpbehandling av pumpafrön också är nödvändig på grund av möjliga kontraindikationer, vilka innefattar:

 • individuell intolerans av ett eller flera ämnen som ingår i pumpafrön;
 • patienten har en sådan sjukdom som gastrit
 • sår i magen och tolvfingertarmen.

I de flesta fall går behandlingstiden med pumpa frön utan några komplikationer och ger bra resultat, vilket påverkar inte bara sjukdomsförloppet och patientens hela liv, vilket framgår av många positiva recensioner. Det är viktigt att komma ihåg att allt detta endast är möjligt med fullständig och noggrann överensstämmelse med doktors recept, samt korrekt förberedelse av receptet på folkmedicinen och hur det används.

Hur man behandlar prostatit med pumpa frön

Såsom redan nämnts innehåller pumpa frön i sin sammansättning i stora mängder en sådan substans som zink, vars brist på det i hankroppen leder till en ökning av prostatakörteln. Som en följd av detta uppstår en obehaglig och mycket allvarlig sjukdom, som påverkar de flesta män i åldern 50 år och äldre - prostata adenom.

Om man dagligen tar pumpa frön från prostatit för profylaktiska ändamål, och för detta är det tillräckligt med 60-70 korn, då kommer det inga problem med en sådan sjukdom.

För de som redan har drabbats av denna sjukdom, förtvivla inte, men det är bättre att omedelbart gå till en läkare och ta hand om lämplig behandling. I detta fall kommer pumpa frön med honung att hjälpa, båda ingredienserna ska vara i lika stora proportioner. Denna blandning kan snabbt och effektivt avlägsna inflammationen i prostata hos män. Dessutom kommer pumpa frön hjälpa till att eliminera problemet med urinering, vilket ofta uppstår, särskilt mot bakgrund av kronisk prostatit.

Denna mirakelprodukt kan bara ha en bra hjälpverkan i huvudterapin. Lita inte enbart på honom, helt överge traditionell medicin, särskilt om det kommer till framväxten av tumörer.

För att behandla prostatit med pumpa frön var effektiv, behöver du veta hur man korrekt förbereder och tar detta botemedel. Det finns flera grundläggande recept som har bevisat sig och är mycket populära bland män som lider av denna sjukdom.

För det första, du kan göra speciella honungsbollar. För att göra detta bör du ta ett glas tidigare skalade raka pumpafrön och slipa dem med köttkvarn.

Då måste den resulterande massan kombineras med ett halvt glas naturlig färsk honung, blanda allt grundligt och bilda små bollar, storleken på ett godis från en blandning. Förvara denna produkt endast i kylskåp och ta en bit om dagen 40 minuter innan du äter. Att tugga eller tvätta med vattenbollar rekommenderas inte, de borde hållas i munnen och långsamt lösas tills de är helt upplösta.

Efter att ha tagit den första kursen av en sådan folkmedicin, bör du ta en paus i 7-10 dagar, varefter du kan upprepa ytterligare en kurs.

För det andra, bör mala de råa pumpa frön till tillståndet av pulvret och sikta den. Då är det nödvändigt att ta det beredda pulvret 2 msk två gånger om dagen, tvätta ett glas vatten med två skedar naturlig honung som tidigare upplösts i den. Det rekommenderas att lagra sådant pumpa pulver i kylskåpet.

tredje, Fröer av pumpa från prostatit kan tas i form av en emulsion. För att göra detta måste fröskördade frön gnidas ihop med skalet i en liten stupa och gradvis tillsätta kallt vatten till dem i små portioner. Därefter späds den resulterande emulsionen i lika stora kvantiteter med naturlig, helst honung i maj och tar den på en matsked dagligen på morgonen och kvällen.

fjärde, Oljan erhållen från pumpafrön är också oumbärlig vid behandling av prostatit hos män. För att göra detta rekommenderas att ta två teskedar av läkemedlet 2-3 gånger om dagen i två veckor.

Fortfarande på grundval av pumpaolja är det möjligt att göra mikroclysters. Typiskt, i detta fall, är oljan späddes i en sked fjärdedel kopp kokande vatten och lösningen införes i en i förväg rengjord rektum och ligger på magen i vilotillståndet i minst 10 minuter.

Även en tampong fuktad i olja från pumpafrön injiceras i ändtarmen. Denna metod är ett slags alternativ till microclysters.

Dra nytta av pumpa frön med honung i folkmedicin

Det är anmärkningsvärt att, efter att ha avslöjat prostatit, ger behandlingen med pumpafrön unikt resultat och inte bara för den underliggande sjukdomen.

Patienter noterar ofta att de lyckades bli av med andra mindre allvarliga problem samtidigt. Till exempel, stärker avsevärt immunsystemet, mycket mindre orolig förkylningar och virussjukdomar, förbättrar minnet, koncentration, uppslutnings organ, finns det ett motstånd mot stress fungerar perfekt.

Därför är det väldigt viktigt att äta pumpafrön inte bara under förvärring av en sjukdom utan även som förebyggande åtgärder. För att göra detta, förbered inte nödvändigtvis något av ovanstående sätt, använd bara en liten mängd råa pumpafrön eller olja dagligen.

Använder folkmedicinpumpasfrön och för andra ändamål, nedan ger dig några av dessa recept.

Recept # 1

För att öka den manliga libido, samt att eliminera svaghet orsakad av viss stress eller åldersrelaterade förändringar i kroppen, är det rekommenderat att mala 100 g rå skalade pumpafrön och 100 gram av pre-rostat rå ris i vikt, som liknar pulver. Sedan tillsätt 150 gram smör och 150 gram naturlig honung, blanda och ta 2 teskedar varje timme under hela dagen.

Recept nr 2

Om det finns kränkningar av blåsan, bör du ta de skalade råa pumpa frön och ta dem 2-3 matskedar dagligen. De kan också tas som förebyggande, pumpa frön förstärker musklerna i blåsan och lugnar irriterade slemhinnor.

Recept # 3

Pumpa frön är oersättliga i folkmedicin och vid behandling av maskar och andra parasiter. I detta fall är det nödvändigt att ta 300 gram av torkade och behandlade korn och mala dem i en mortel i små portioner, gradvis tillsätta 50 milliliter kokande vatten. Sedan tillsätts 15 gram söt honung till blandningen och tas till barn 30-75 gram per dag, beroende på ålder och vuxna 150-300 gram.

Pumpa frön med prostatit: recept

Många vet att pumpa frön med prostatit bör förbrukas så ofta som möjligt. Men inte alla förstår verkningsmekanismen för denna produkt på prostatakörteln. Det finns flera recept för att förbereda ett hemmedel för behandling av inflammation i prostata. Det är värt dem att ta på armarna, och sedan blir prostatit, om inte helt reträtt, blir mer besvärligt mindre ofta.

Varför är pumpa frön användbara?

Pumpa frön är en naturlig protostoprotector. De innehåller många användbara ämnen, inklusive:

 • zink, vilket ökar styrkan och minskar inflammationen
 • selen, normaliserande metaboliska processer i prostata vävnader;
 • E-vitamin är en naturlig antioxidant som skyddar mot fria radikaler;
 • magnesium, förstärkning av blodkärl och normalisering av blodcirkulationen.

Prostatoskyddande verkan av denna växt bestämmer effektiviteten av pumpa vid behandling av adenom. Det har en antiandrogen effekt, vilket förhindrar syntesen av dihydrotestosteron. Det är detta ämne som leder till en ökning av prostatakörtelns storlek och en överträdelse av reproduktiv funktion hos män över 50 år.

Pumpa frön innehåller en unik biologiskt aktiv substans som verkar direkt på prostatakörteln. Det tar bort inflammation och skyddar kroppen mot negativa effekter. Dessutom, på grund av det stora antalet vitaminer i kompositionen ökar pumpan immunitet, vilket minskar risken för förvärring av sjukdomen.

För behandling används pumpa frön, färskpressad massa juice eller fröolja. Det finns många recept, bland vilka alla kan hitta det bästa för sig själva.

Användbara frön och kött av pumpa

Åtgärd med prostatit

Pumpa frön från prostatit, tillsammans med juice och smör, har en komplex effekt på det inflammerade organet. Applicering av pumpafrön med prostatit främjar:

 • reduktion av inflammatorisk process;
 • reduktion av ödem i prostata;
 • förbättring av urodynamik;
 • normalisering av utflödet av prostasjuice;
 • stimulering av immunitet mot kamp med patogena mikroorganismer.

Behandling av prostatit med pumpa frön hjälper till att bli av med symptom - smärta vid urinering, kramper i perineum, erektil dysfunktion. Pumpa i någon form fungerar som ett botemedel mot behandling av prostatit och en effektiv metod för att förebygga denna sjukdom.

Läckra medicin: recept på pumpa

Det finns många sätt att använda pumpa vid behandling av prostata sjukdomar.

Det enklaste sättet är pumpajuice med prostatit. För att göra det, sätt några skivor i juicer och pressa ut saften. För beredning används endast en rå pumpa. Juice rekommenderas att dricka dagligen halva glaset.

Pumpaolja med prostatit rekommenderas för salladsdressing, men du kan inte steka den. När den upphettas, förlorar pumpaolja från prostatit dess användbara egenskaper och släpper ut skadliga ämnen. Det är viktigt att komma ihåg att kolesterol i prostata är en allvarlig fara. Vid överskott deponeras detta ämne på blodkärlens väggar, vilket förhindrar normal blodcirkulation, vilket leder till förvärring av stillastående fenomen i bäckenorganen.

Pumpaolja med prostatit rekommenderas att störa citronsaft - så det visar sig vara en välsmakande och användbar dressing för någon grönsaksallad.

Om du planerar att äta pumpa frön från prostatit, är ett enkelt recept att konsumera 30 g råa frön dagligen.

Du kan använda recepten för att förbereda traditionella läkemedel eller helt enkelt äta 30 g frön om dagen

Frön med honung

Pumpa frön med honung från prostatit kan beredas enligt olika recept. Den enklaste av dem är att blanda 50 g skalade frön med 100 g honung, täck och insistera i kylskåpet i en vecka. Då tas medicinen 3 stora skedar dagligen. Fröer av pumpa med honung från prostatit kan tillsättas till stallost eller havregryn till frukost. Detta läkemedel är inte bara användbart, men också mycket gott. Pumpa frön med honung från prostatit kan blandas i en mixer för att få en enhetlig konsistens.

Förbered en medicin baserad på pumpa frön med honung från prostatit kommer att hjälpa receptet av traditionell medicin. För att göra detta ska 100 gram frön males i en mixer eller kaffekvarn så att ett torrt pulver erhålles. Då ska pulvret spädas med flytande honung i en andel av 1: 3. Den resulterande blandningen rullas i bollar av en valnöt. Varje pärla bör packas i en matfilm och förvaras i kylskåp. Varje dag borde du äta en sådan boll.

Behandling av prostatit med pumpa frön med honung gör att du snabbt kan stoppa inflammation och förbättra din hälsa. Ett sådant folkläkemedel bör användas inom två månader. Då behöver du en paus i 3-4 månader och behandlingen kan upprepas.

För behandling kan en emulsion användas. Förberedd mycket enkelt: ett halvt glas oraffinerade frön slipas i en murbruk och lägger till lite rent vatten. Därefter upplöses hälften av glaset flytande honung i den resulterande blandningen. Läkemedlet ska tas dagligen på en tom mage på en stor sked. Terapeutisk kurs varar 30 dagar.

Pumpa frön med honung - det är också mycket gott

Pulver från frön

Ett annat effektivt recept med pumpafrön är pulvret från frön som strimlas i mixern. Det ska tas en matsked på en tom mage, omedelbart efter sömnen. Drick pulvret med enkelt vatten med några droppar citronsaft. En sådan medicin hjälper till att snabbt bli av med symtom men ökar belastningen på magen, så det kan ta inte längre än en månad. Då behöver du en halvårsavbrott. Vid denna tid tillåts en ny pumpa från prostatit eller rektala suppositorier med propolis och propolis och pumpaolja är föreskrivna.

Användning av olja

Pumpaolja med prostatit kan användas på tre sätt:

Ta pumpaolja med prostatit erbjuds på en tom mage på en tesked. Kursens varaktighet är 15 dagar.

Receptet på en sallad som är användbart för män: gurkor, Pekinese kål, valnötter med pumpa frön att blanda i en salladsskål. Som dressing, använd pumpa fröolja och en tesked citronsaft. Du kan äta denna sallad flera gånger i veckan.

Oljens helande egenskaper är bra för rektal administrering. Denna metod används vid behandling av adenom. För att göra detta, fuktas med en bomullspinne i olja och lägger på natten i rektalöppningen. Läkemedlet används i två veckor, tampongen administreras före sänggåendet, och på morgonen tas den bort.

Pumpaolja kan konsumeras eller användas rektalt

Recept med pumpa

Många människor är intresserade av hur man tar pumpa kött, vad är användningen och skadan för män, och hur man stärker den terapeutiska effekten. Patienternas feedback tyder på flera sätt att äta pumpa.

 1. Pumpa gröt. För matlagning, riv köttet, blanda med ris och laga mat på mjölk tills det är kokt. Innan du äter rekommenderas att fylla spannmålen med ett läkemedel från pumpa frön och honung.
 2. Förbered havregryn, lägg till några skivor bakad eller kokt pumpa. Du kan också blanda gröt med en handfull pumpa frön.
 3. Förbered en pumpa och honungskaka, använd pumpa frön för att dekorera.
 4. Gör pumpajuice, tillsätt honung efter smak. Vi rekommenderar att du dricker hälften av glaset varje dag före frukost.

Pumpa har en positiv effekt på prostatakörteln, men en omedelbar effekt förväntas bland patienterna. Det är viktigt att komma ihåg: något naturligt läkemedel verkar långsamt, så förbättringen av välbefinnandet bör förväntas flera veckor efter behandlingens början.

När du äter pumpa är regelbundenhet viktig. Recept kan alternera eller komplettera, men det är viktigt att pumpan ständigt finns i kosten.

Funktioner av terapi

Efter att ha upptäckt de läckande egenskaperna hos pumpa frön, många erkänner ett allvarligt misstag - de börjar konsumera dem i stora mängder. Ganska ofta mellan intag av frön äter män pumpa, dricker juice och konsumerar olja. Som ett resultat, efter några dagar uppstår illamående, magont och diarré. Faktum är att pumpa är en tung mat. I måttliga mängder normaliserar det matsmältningen, förbättrar intestinal motilitet och utövar koleretisk verkan.

Effekten av pumpa på prostata maximeras genom att använda stiftpiller eller tabletter med massa extrakt. Det rekommenderas att du rådgör med din läkare om möjligheten att använda sådana mediciner. Läkemedel med pumpa är allmänt representerade på apotek, det är inte svårt att välja den optimala, men använd sådana mediciner med försiktighet.

Kontra

Använd inte pumpa för individuell intolerans. Allergisk reaktion på produkten kan uppenbaras av utslag i huden, svullnad i slemhinnorna och symtom på ARVI. När du har allergi, sluta använda din pumpa och ta en antihistamin.

Begränsa användningen av frön och olja bör alla patienter med sjukdomar i mag-tarmkanalen och gallblåsan.

Välja för behandling av recept med honung, du måste se till att det inte finns någon allergisk reaktion på biodlingsprodukterna.

Patientrecensioner

Innan du börjar behandla pumpa rekommenderas att du läser patientens recensioner och konsulterar urologen. Det är viktigt att komma ihåg att pumpafrön inte kan ersätta traditionell medicinsk behandling.

"Jag äter pumpa, dricker juice, tvätta ner med olja - det är gott och användbart. Det är svårt att bedöma effektiviteten, eftersom detta inte är det enda jag åtar mig att behandla prostatit. Skada från pumpan kommer bara inte, så jag rekommenderar att försöka alla som har stött på prostatit. "

"När pumpafrön började klicka regelbundet märkte jag en förbättring av erektionen. Prostatit blev mindre vanligt, så pumpan i olika former är nu en viktig del av min dagliga meny. "

"På rekommendation av en läkare behandlar jag en pumpad adenom och jag kan inte få nog av det. Läcker, användbar, effektiv - Jag rekommenderar det till alla. Användbara egenskaper hos pumpafrön är vetenskapligt bevisade, så jag litar på min läkares uppfattning och tycker om att äta pumpa. "

"Val mellan pumpa och antibiotika, föredrar jag en pumpa med honung. Det är välsmakande, hälsosamt och säkert - till skillnad från tabletter orsakar frön inte biverkningar. Efter att jag ändrade kosten började jag märka att förvärringen av prostatit händer två gånger mindre än tidigare. Jag rekommenderar alla att försöka, i alla fall kommer du inte att förlora någonting. "

Pumpa frön med prostatit recept

Folk recept. Pumpa frön med prostatit.

I gamla tider pumpa frön från prostatit, från leder, och även från maskar hjälpte våra förfäder. Människor har försökt att behandla sjukdomen på de mest fantastiska sätten. De åt pumpa frön med honung, pressade olja från dem, torkade dem och gnidde dem i pulver. Hittills har inte så många recept använts i vilka pumpa frön med prostatit, och den härdande effekten är märkbar och dokumenterad. I denna artikel samlas in användbara recept, ur vår tidens medicinska synvinkel och utvecklingen av vetenskapen.

Pumpa frön är bra för prostatit.

Omedelbart kommer vi att märka att pumpafrön är användbara vid en prostatit, men det är inte nödvändigt att tänka, vad är det med panacea? Behandling av inflammation i prostata med pumpa frön kan hänföras till folkmedicin, eller till biologiskt aktiva tillsatser. För att övervinna sjukdomen behöver du en läkare, diagnostik, läkemedel. Men som förebyggande av prostatainflammation och tillsats av näringsämnen till kroppen, kan pumpafrön inte ersättas. Vad innehåller sådan magi i sig, behandlar pumpa frön prostatit, frågar du? Tänk på vilka kemiska element som är kornen och det blir klart varför våra förfäder ansåg dem en medicin. Listan nedan, det här är inte en komplett lista över ämnen som ingår i recepten.

Kemisk sammansättning av pumpa frön:

 • koppar är involverad i syntesen av röda blodkroppar och leukocyter;
 • fosfor är inblandad i omvandling av humana proteiner, kolhydrater och fetter till energi;
 • zink bidrar till processerna för normalisering av vävnadsutveckling, stimulerar celltillväxt och uppdelning, ger vävnadsregenerering, stöder reproduktiv funktion;
 • Mangan är en av grupperna av grundläggande mikrodelar av människokroppen;
 • magnesium förhindrar deponering av stenar i gallblåsan och njurarna, koordinerar hjärmvalsens rytm;
 • tryptofan är en aminosyra som är nödvändig för kroppen;
 • Järn är det grundläggande elementet i hemoglobin, som transporterar syre i människans cirkulationssystem.
 • selen är en av en grupp antioxidanter, hjälper till att avlägsna antioxidanter;
 • Kalium ger stabilitet i nervsystemet och överensstämmer med vattenbalansen i kroppens celler.
 • bor är involverat i ämnesomsättningen;
 • fluor stimulerar immunitet, bildande av benvävnad, cirkulationssystemets funktion;
 • Krom deltar i metabolism och sänker kolesterol.
Användbara ingredienser och egenskaper hos pumpa frön.

Receptet är det första. Råpumpa frön från prostatit.

Kanske är det den enklaste metoden. Naturligt lämplig för förebyggande av sjukdom. För matlagning behöver du femtio gram rå pumpafrö. Skala frön från skalet och dela den resulterande spridningen av korn i två eller tre delar. Ta varje del innan du äter. Noggrant och noggrant tuggning. Detta enkla recept är idealiskt för att förebygga prostatit, eftersom det är enkelt och alla kan upprepa det. Mottagelsens varaktighet är inte mindre än en månad, varefter du tar en paus i några veckor.

Det andra receptet. Ground Pumpkin frön från prostatit.

Detta recept är mer lämpligt om en man inte gillar att pumpa frön att smaka. I det här fallet rengörs de och slipas på en matberedare eller kaffekvarn. Vidare används det resulterande pulvret som ett pulver för sallad. Ta en två gånger om dagen, utan varm mat. Platsen för denna metod är att smaken av skålen inte faktiskt förändras. Därför kan du lägga till var som helst, från sallad och spannmål till en smörgås.

Receptet är det tredje. Tinktur av pumpa frön med prostatit.

Säd pumpa fröet med en sked, om nödvändigt, fukta med vatten. Tillsätt det kylda kokta vattnet till den resulterande massan. Förhållandet är följande, en andel av fröna i tre delar vatten. Rör bra och låt den brygga i 24 timmar. Sedan pressas den resulterande infusionen genom gasväv och en drink. Ta två gånger om dagen, en halvtimme före måltiderna. Bättre morgon och kväll. Denna metod är lämplig för dem som följer vattenbalansen i kroppen.

Vi påminner er om att en volym friterad frön är lika med fem volymer hela frön.

Det fjärde receptet. Pumpa frön med honung för prostatit.

Detta är kanske det mest effektiva av de givna recepten, eftersom honung lägger till pumpa frön till fördelaktiga egenskaper. Renade frön blandas med flytande honung så att en jämn massa erhålls. Därefter sätts den resulterande blandningen i ett köksskåp, torrt och mörkt, brygga. Försök att göra en sådan förberedelse i burkar på sommaren och börja äta på vintern.

Receptet är det femte. Klumpar av honung och pumpafrön och lin med prostatit.

Pulvret från frön blandas med honung för att erhålla en homogen massa. Sedan sätter de den på ett ställe, otillgängligt för ljus och värme. Insistera bör vara lång tid, minst tre månader. Därefter rubbas en tesked från klumpens förtjockade massa, rulla i linfrön. Dessa klumpar rekommenderas att ta två eller tre bitar om dagen, men inte mer.

Det sjätte receptet. Olja från pumpa frön från inflammation i prostata.

Vi kommer att göra olja från pumpafrön, det bär i sig verkligen helande egenskaper. Det kan läggas till mat. Blanda med vatten och gör denna blandning enema, är också mycket användbar.

Recept sjunde. Tamponger med pumpafröolja för prostatit.

Sätt tampongen i en skål med olja, låt den suga. Kläm sedan försiktigt ut, men att det fortfarande var rikligt genomvattnat i olja. Patienten lägger på hans sida, dra knäna till bröstet och sätt in en tampong i ändtarmen. Förfarandet varar femton minuter. Behandling av prostatit med en tampong med ett extrakt av pumpafrön, det är bättre att producera innan du lägger dig och innan du tar en dusch för att tvätta bort oljans rester och att inte fläcka sängen och kläderna.

Hur korrekt att ta pumpa frön med prostatit?

I den här artikeln har vi sammanställt de viktigaste recepten. Vi kan anta att mottagandet av pumpa frön av folkmetoden för behandling av prostatit. Trots fördelarna med korn som beskrivs i artikeln är det nödvändigt att ta dem med försiktighet. Att det inte fanns några problem med matsmältning eller allergi uppenbarades inte, det valda receptet bör testas i några dagar. Sedan pausa och se om det finns några biverkningar. Om det inte finns några symptom kan du säkert använda det valda receptet.

Observera också att den grundläggande faktorn för behandling som ger vikt är tålamod. Ta pumpa frön för att behandla prostatit du behöver varje dag i en månad. Utan avbrott. Stanna sedan i två veckor. Artikeln är beredd som referens, om du hittar symptom på prostatit, kontakta en läkare. Var frisk, var försiktig!

(4 uppskattningar, medelvärde: 5,00 av 5)

Fördelar och skador för män i behandling av prostatit med pumpafrön, recept och tips för att äta

Pumpa frön - naturmedicin

Detta verktyg användes av forntida healers.

Konsumerar dem varje dag, en person stärker immunförsvaret, hindrar utvecklingen av prostatit och andra sjukdomar.

Behandling av prostatit med pumpa frön

För att behandla prostatit använd råa förskalade nyskördade pumpa frön.
Effektivt också pressas ut ur dessa fröolja.

Pumpa frön: nytta och skada för män med prostatit

Pumpa frön behandlar prostatit på grund av zink som finns i dem.

Utöver det är pumpafrön halva sammansatta av användbart fett, mättat med fettsyror Omega 3, en tredjedel av proteinet med en komplett uppsättning humana aminosyror. Innehåller ett komplett utbud av vitaminer (A, E, D...), karotenoider.

I en fjärdedel av ett glas pumpa frön finns spårämnen:

 • mangan - 74 mg;
 • tryptofan - 53 mg;
 • magnesium - 48 mg;
 • fosfor - 38 mg;
 • koppar - 22 mg;
 • protein - 20 mg;
 • zink - 17 mg;
 • järn - 16 mg.

effekt

Innehållet zinkfrön påverkar syntesen av manliga hormoner: testosteron, androgener; proteiner; kollagenfibrer; deltar i processen med celldelning.

Användbara fröämnen avbryter proliferation av prostataceller, överdriven stimulering av prostatautveckling med testosteron; rena blodet stärka immunförsvaret minska kolesterolhalten lugnar nerverna, särskilt hos barn.

De lindrar inflammation i prostatakörteln, seminalblåsor, eliminerar stagnation i könsorganen, urinvägarna, skapar en möjlighet för bättre urinproduktion, stärker blåsans muskel.

Fördelar och nackdelar

Fröer av pumpaprostatit behandlas försiktigt, gradvis, utan sidosegment. De är bra i den stagnerande fasen av sjukdomen, förhindrar utvecklingen av prostata adenom.

I förbrukning bidrar deras användning till att behandla eller förebygga följande sjukdomar: inflammation i lederna (artrit), osteoporos, diabetes mellitus, inflammationer av olika ursprung, virusinfektioner. Patienter förbättrar minne, uppmärksamhet, matsmältningssystemet, ökar motståndet mot stress, förkylningar.

Ät pumpa frön också ha ett hälsosamt utseende, öm hud, lyxigt hår. Ett glas solrosfrön en dag är tillräckligt för detta ändamål. För detta ändamål rekommenderas de av kosmetologer.

Nackdelarna uppstår om

 • Vid behandlingen kommer patienten att förlita sig endast på frön;
 • kommer att applicera frön i närvaro av kontraindikationer

Mottagningssystem

Hur tar man pumpa frön från prostatit?

 • Sypem köpte på marknaden råa pumpa frön i en burk med vatten,
 • desinficera med mangankorn
 • stängt med lock, skakat.
 • Låt i en halvtimme, tills skalet mjuknar.
 • Vi häller ut på en handduk, torka den.
 • Skala fröet av fröna lätt av med sax. Kantarna hos varje frö är snyggt snittade längs konturen.
 • Folkmedel för prostatit med pumpafrön: recept

  Recept 1. Innan måltider, ta 30 solrosfrön varje dag till frukost, lunch, eftermiddagste, middag. 100-150 råa renade frön per dag för behandling (400 kalorier), sextio till sjuttio för förebyggande (200 kalorier). Detta är en daglig dos av zink, järn, mangan. Vi följer det i andra recept.

  Recept 2. Mala frön i pulver. Sikta. Vi tar två st. matskedar för en dag. Med vatten med honung (två ch. Skedar för ett glas) tvättar vi ner. Vi håller pulvret i kylskåpet.

  Recept 3. Vi pressar ut oljan från frön. Drick 3 gånger om dagen för 2 tsk. Kurs - två veckor.

  Recept 4. Vi gör en emulsion: Vi gnuggar frön i en mortel, i portioner, lägger till kallt vatten. Vi tar en emulsion på en matsked dagligen på morgonen, på kvällen.

  Recept 5. Vi gör microclysters från pumpa olja. Sked smöret i 1/4 kopp kokt vatten. Ligger på magen, lägger vi enema. Vi vilar i tio minuter.

  Recept 6. Våt tampongen med pumpafröolja. Sätt försiktigt in i ändtarmen.

  Kontra

  • personlig intolerans mot några av ämnena i frön;
  • gastrit;
  • sår i matsmältningssystemet (mag, tolvfingertarm).

  Om det inte finns sådana sjukdomar, borde de flesta inte vara rädda för ett negativt resultat.

  Med vad kan du kombinera?

  Beroende uteslutande på pumpa frön när behandling av prostatit är inte värt det. Speciellt när det gäller stadierna av akut prostatit, prostata adenom, farorna med tumörer. Om sjukdomen är smittsam, kommer frön inte att hjälpa till.

  Läkaren utser patienten med prostatit traditionell behandling: antibiotika, fysioterapi. I ett extremt fall, kirurgisk ingrepp. Pumpa frön kompletterar dessa medel.

  Vilka typer av prostatit är pumpa frön effektiva?

  Fröer är i de flesta fall effektiva som en extra resurs vid tillämpning av traditionella medicinmetoder.

  Samtidigt, som ett sätt att förebygga, med de första mindre symtomen på sjukdomen, har deras äta ibland en självständig betydelse.

  Detta kan förväntas om orsaken till abakteriell prostatit är en stagnation i lymfkroppens lilla bäcken på grund av:

  • berusning,
  • rökning
  • hormonella obalanser
  • stillasittande arbete,
  • låg fysisk aktivitet,
  • påkänningar,
  • brist på kön,
  • hypotermi.

  Kursens längd

  Termisk behandling av prostatit med pumpa frön: Vanligtvis missar patienterna en tvåveckors kurs en gång per år.

  Om symptomen inte försvinner, upprepa kursen efter en veckoskydd.

  När det är möjligt, kontakta en läkare.

  slutsats

  Fröer av pumpa - Ett alternativ till piller i de tidiga skeden av sjukdomen. Genom att använda dem är det möjligt att minska mängden administrering av tabletter som har många biverkningar i andra fall.

  Användbar video

  Vi erbjuder att se en video om behandling av prostatit med pumpa frön:

  Pumpa frön med prostatit, 5 huvudsakliga recept

  Prostatit, det här är exakt den urologiska sjukdomen som de flesta män är rädda för över 35 år gammal.

  Vad leder ignoreringen av problemet till?

  Med den nuvarande nivån av informationsspridning kan alla lära sig att obehandlad prostatit leder till adenom och impotens och i allvarliga fall till prostatacancer.

  Behandling av prostatit med pumpafrön erbjuds ofta på motsvarande platser av traditionell medicin.

  Kan denna metod lindra inflammation, obehag och förbättra sexlivet eller är det en annan, otestad myt?

  För att förstå detta är det nödvändigt att veta vad som orsakar prostatit och vad som behöver vidtas för att eliminera både orsaker och konsekvenser av denna patologi.

  Är det möjligt att behandla prostatit med pumpa frön?

  Prostatit utvecklas hos män av flera skäl. Uppkomst av sjukdomen bidrar till sexuella infektioner, stillasittande livsstil, metaboliska störningar, överkylning av bäckenorganen.

  Allt detta återspeglas nödvändigtvis negativt på prostatakörtelns tillstånd, eftersom det orsakar inflammation och stagnation.

  Resultatet av denna process är ett brott mot urinering, det finns smärtor, det finns en obalans i könsorganet.

  Prostatit kan inte uteslutas med folkmedicin ensam, och en man måste fullt ut förstå detta.

  I de första stadierna kan injiceringar förskrivas, antibakteriell och symptomatisk behandling tillämpas, ytterligare rektalmassage av prostata och ett komplex av terapeutiska gymnastiska övningar visas.

  Traditionella behandlingsmetoder används som en extra terapi, men de tillåter dig ibland att förlänga sexuell aktivitet fram till slutet av livet och förhindra utseende av adenom och cancer. Därför är det inte värt att kassera farmors recept.

  Pumpa frön används för att återställa manlig hälsa sedan antiken. Då kunde de inte bestämma deras komposition exakt, men alla som använde medicinen på deras grund noterade positiv dynamik.

  Eliminering av inflammation och ökade metaboliska processer i prostatas vävnader under påverkan av pumpafrö förklaras av deras mest användbara komposition.

  Pumpa frön innehåller i den optimala volymen ett sådant spårelement som zink, förebygger detta ämne hyperplasi, det vill säga spridningen av prostatavävnad och påverkar positivt sexuell funktion.

  Fördelaktig effekt på könsorganen hos män och frön av pumpafrön, selen, magnesium, niacin.

  Dessutom har de pumpa frön som används i prostatit en mild diuretisk effekt och sålunda tillåter denna behandling inte utvecklingen av stillastående fenomen.

  Pumpa frön - den positiva sidan av användning för prostatit

  Pumpa frön med prostatit och recept baserade på dem, som används av män, har många fördelar.

  • För det första tolereras sådan behandling lugnt av kroppen, alla seriösa kontraindikationer utesluts.
  • För det andra är det mycket billigt, eftersom pumpafrön inte hör till kategorin dyra produkter.

  Användningen av pumpafrö är ett slags förebyggande av impotens och utvecklingen av adenom.

  Dessutom, om recepten baserade på pumpafrö används före utvecklingen av patologiska processer i vävnaderna i prostatakörteln, är det i de flesta fall möjligt att förhindra uppkomsten av akut prostatit.

  Med hjälp av pumpa frön, glöm inte att deras överdrivna användning inte heller visas, det vill säga om du äter frön med glasögon kan du störa funktionen hos andra organ.

  I alla viktiga åtgärder och det är bättre om pumpa frön med prostatit gäller för vissa system.

  Flera recept har utvecklats utifrån denna unika produkt och därför kommer alla männen att kunna välja det lämpligaste behandlingsalternativet för sig själva.

  Recept av medicinska kompositioner baserade på pumpa frön

  Det enklaste sättet att använda pumpa frön i sin rena form, det vill säga män rekommenderas att äta ca 30 frön om dagen.

  Men detta alternativ är endast lämpligt som ett förebyggande verktyg för att förhindra manliga urologiska problem.

  Om prostatit redan existerar, måste du använda de recept som är gjorda specifikt för restaurering av prostatavävnad och celler i prostatit.

  Nästan alla medicinska substanser är koncentrerade i det orenade och inte rostade pumpafröet, därför framställs den valda kompositionen på basis av hela produkten utan förbehandling.

  Bollar baserade på frön av pumpa och honung återställer inte bara prostatakörteln, utan påverkar också hela organismens tillstånd, förbättrar immuniteten och förbättrar metaboliska processer.

  För att förbereda detta läkemedel kommer det att vara nödvändigt att slipa ett halv kilo färsk pumpa frön i ett pulver, varefter de blandas med 200 gram flytande honung.

  Den resulterande kompositionen bör placeras i kylskåpet för förtjockning, varefter små bollar av hasselnötternas storlek framställs från den.

  Ta en honung-pumpa boll rekommenderas på morgonen och måste sakta lösas upp i munnen.

  Positiva förändringar män märker efter en vecka av sådan behandling, och hela kursen ska inte vara mindre än en månad.

  Upprepa behandlingen med honungskulor råd om sex månader.

  Från färska, torkade frön av en pumpa är det nödvändigt att förbereda ett mjöl i en mixer eller på köttkvarn.

  Det resulterande torra pulvret äts före måltid med en sked 2 gånger om dagen.

  Drick det med ett glas vatten med två skedar honung. Det rekommenderas att utföra sådan behandling på hösten och våren i en månad.

  Det finns färdiga lösningar som finns i apoteket, till exempel, honung med pumpafrön och propolis.

  Friska grönsaksfrön i skalet måste slipas i en murbruk, hälla vatten gradvis.

  Den erhållna emulsionen blandas med en lika stor mängd honung i maj.

  Att äta en sked av detta läkemedel rekommenderas på morgonen och kvällen.

  Olja erhållen från en pumpa, har en massa användbara substanser, varav några hjälper till med prostatit och adenom.

  Män kan äta två tsk smör innan de äter minst två gånger om dagen.

  Den allmänna behandlingen är 10-15 dagar, upprepa det varje månad i ett halvt år.

  Mikroklyschor baserade på pumpaolja.

  Pumpaolja kan användas för att behandla prostatit och i mikroclyster.

  En sked stor pumpaolja bör omröras i ett glas varmt kokt vatten.

  Den resulterande kompositionen införs i den tidigare rengjorda ändtarmen. Efter mikroclystationen i magen måste du ligga ner i minst 10 minuter.

  Microclysters kan ersättas med installation av tamponger doppade i olja. Ungefär en halv liter olja krävs för denna behandling. Efter denna behandling kan man upprepa igen efter sex månader.

  Sammanfattning

  Behandling av prostatit med pumpa frön hjälper till att bli av med andra problem samtidigt.

  Efter sådan folkterapi förbättras minne och uppmärksamhet, förkylningar är mindre fasta, metabolism upprättas och stressmotståndet ökar.

  Det är bara nödvändigt att alltid komma ihåg att folkmedicin endast används som en extra behandling.

  Huvudrätten är trots allt mottagningen av väl valda farmaceutiska preparat.