Huvud
Symptom

Sbiten honung från prostatit

Anmäl dig för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.

Personligen var jag inte nöjd med sbiten som medicin. Som en produkt - bra, välsmakande, till och med användbar, är den också infunderad med honung, plus det finns många örter i kompositionen. Men det finns ingen reflektion om sexuell hälsa.
Jag behandlade dem inte prostatit, men manlig svaghet. Som ett resultat är det bara en svag effekt på erektionen, och då, som för mig, är det mer som en placebo. Tja, det kan fortfarande påverka produktionen av seminalvätska, fröet blev mycket mer med utlösning. Sexuellt är det allt.
Men i den allmänna hälsofrämjande - jag överlevde influensan i min familj, mycket bra antiinflammatorisk effekt i sbitny. Så det finns fortfarande en viss mening, men inte som förväntat.

Jag hörde om fördelarna med sbiten, men jag trodde att den bara har en förstärkande effekt, men det visade sig att det också specifikt påverkar sexuell hälsa. Jag började dricka det när det var rezi och brinnande känslor när jag gick på toaletten. När det gäller mig har den femte tio gått, på en gång förstått, den verksamheten i en prostatit. Och symtomen är desamma: brinner med urinering, smärta i ljummen, även när man går mycket, det gör ont lite, och det finns förstoppning.
Snabbt bort från allt inte bli av med alla om allt det tog ungefär en månad och mer än tusen rubel spenderas på köpet fällde jag åt det, och skedar, och läggs till te och tinktur gjort. Och över tiden, och smärtan började återta, tills tillståndet har förbättrats helt och viktigast - utan läkare och tabletter.

Sbiten är mycket bättre än alla drycker som infunderas på honung påverkar positivt kroppen. Ingen av biverkningarna, även det kan inte vara någon fråga, ett maximalt - en individuell intolerans mot honung.
Behandlar bokstavligen allt, men hur förebyggande av samma prostatit är helt enkelt obligatorisk. Jag har köpt sbiten i flera år och dricker det, och hittills har min prostata inte blivit inflammerad, men en dag blev jag väldigt kall. Men även där, utan någon medicinsk ingrepp, botade han med ett enkelt slagg, drack det bara i stora mängder. Och det här är mot bakgrunden av det faktum att jag redan är 53 år gammal, och sexuell impotens har inte kommit, det är vad folkmedicin gör! Och drycken i sig är utsökt, det är inte alls äckligt att dricka.

Jag tog sbiten enligt följande: på morgonen och på kvällen utspädde 1 matsked av produkten i ett glas kokt vatten och drack innan du ätit. Kurs - 1 månad.
Produkten hjälpte mig att återfå min hälsa. Jag botade prostatit, min styrka förbättrades, min immunförsvar blev starkare, och jag började känna mig kraftfull och energisk.

Behandling på sjukhus och polykliniker gav mig inte det önskade resultatet. Från förtvivlan bestämde jag mig för att tillgripa folkmedicin. Det visade sig att honung sbiten är ett bra botemedel mot prostatit, men att laga den hemma är en chore. Han beställde sbiten via Internet. Fick det i tid utan dröjsmål. I kompositionen fanns ingenting konstgjorda eller kemiska - bara örter och honung. Jag tyckte om det - trött på bittra piller och aggressiva droger med en massa biverkningar som dödar hela kroppen.
Flaskan med sbitnem för utseende är väldigt trevlig, lite som Bittners balsam, som var populär före. Smaken är väldigt trevlig, som om du dricker vanligt lite flytande honung. Det finns en obehaglig örtsmak, men du blir snabbt van vid det.
Jag tog 2 flaskor, så jag sträckte mig lugnt i en månad. Sbiten - det här är förstås inte ett botemedel och i sig lindrar det inte av prostatit, men som hjälpmedel fungerar det till och med. Innan jag dricker sbitnya var min återhämtning långsam, nu har den accelererat och tempot har fördubblats. Efter 2 veckor minskade nattliga uppvakningar från 5-6 till 1-2 gånger, irritation försvann, blev mer positiv. Honung behandlar alla sorters sjukdomar. Nu är smärtan borta, jag har ett vanligt sexliv, men jag har inte slutat att ta sbiten - det är användbart för generell förstärkning av kroppen.

Efter urologens nästa mottagning upptäcktes det att prostatit börjar utvecklas. Jag tittade på vad som kan tas för profylaktisk behandling och valde denna sbiten. Honung, örter och vitaminer - som kan bli bättre och effektivare. Beställde, kom en mörk flaska med en ljus etikett. Inuti är en viskös vätska sandgul i färg. Den rekommenderade behandlingstiden är en månad, jag drack sbiten 2 gånger om dagen på tom mage. I 2 veckors mottagning avgick eller fortsatte inspektion till läkaren. Det visade sig att det inte fanns några spår av den inflammatoriska processen. Men kursen att konsolidera resultatet avslutat. Ett bra verktyg, jag säger dig.

Jag trodde aldrig på folkmedicin, jag trodde inte att en produkt baserad på honung och örter skulle lägga mig på mina fötter på bara en månad. Den starka inflammationen i prostata kommer att vinna. Hustrun övertalade att försöka, hon tittade också på, så jag missade inte receptionen. Resultatet är att jag är imponerad och mycket glad, äntligen har jag återigen börjat leva en riktig mans liv. Jag kan lugnt gå på toaletten utan smärta, jag upplever inte permanenta obehagliga känslor i bäckenregionen, jag kan få tillräckligt med sömn på natten. Så småningom återvände regelbundet sex till mitt liv tills jag led en fiasko i sängen.

Sbiten förvärvade på grund av sin fru, jag har inga speciella problem med styrka. Men på något sätt märkte min fru att jag började vakna väldigt ofta på toaletten. Redan trött på att lyssna på henne whining om det faktum att detta är hur impotens börjar.
Montering och urinvägar i min normala, vanliga hand över analyser, men en gnagande smärta stör mig från tid till annan, verkligen få upp på natten, men inte för att gå på toaletten, men för att ändra hållning, sitta i ca 5 minuter när smärtan försvinner.
När jag började ta sbiten regelbundet var smärtan borta. Praktiskt taget på den tredje dagen av inträde, behövde jag inte gå upp och gå in i vardagsrummet. Jag var ganska bekväm i min säng.
En liten flaska, drack sbiten utan ånger, det vill säga i rekommenderad dosering. Därför slutade det om 10 dagar, jag vet inte hur andra lyckas sträcka det för en månad med upptagande. Smaken av vanligt honungsvatten med bitterhet, inget speciellt. Men för hälsa är ett sådant läkemedel väldigt användbart, förstärker inte bara styrkan och skyddar mot inflammation, utan ökar också aktiviteten hos immunceller i kroppen. Läkemedlet förtjänade högsta poängen.

När de första symtomen, talar om problemen med urin- (ofta behov på toaletten under natten 5-6 gånger, ibland korta och något smärtsam urinering), började jag ta honung sbiten. Som förebyggande, för att förhindra utveckling av prostatit och andra dåliga sår. Produktens sammansättning är rik, 100% naturlig.
Jag kände inte effekten direkt, men efter ungefär en vecka. Det var nödvändigt att vänta tills de naturliga komponenterna börjar agera, och kroppen svarar på denna effekt. Det positiva resultatet var inte tillfälligt, men mycket stabilt, efter avslutad kurs känns det bra inom sex månader.

Jag uppmärksammade sbiten precis som ett botemedel mot behandling av prostatit inte av en slump. Faktum är att det här är det enda naturliga botemedlet, vars effektivitet har testats i århundraden.
Kursmottagningen gjorde det möjligt för mig att undvika allvarliga konsekvenser, sjukdomen gick inte i kronisk form, jag behövde inte göra en prostata massage som skiner på mig och injektioner.
En flaska var tillräckligt för en månad. Jag använde en matsked, utspädd i vatten, två gånger om dagen på tom mage. Jag slog inte omedelbart glaset, men drick lite helt för att kontrollera eventuella allergier. Ännu är älskling en knepig sak i detta avseende, men inget hemskt har hänt mig.
Drycken blir utsökt, aromen är fantastisk, en intressant blandning av honung, kryddor och örter, av vilka det finns många.
Tydliga symtom (smärta i ljumsken och pung, problem med urinering, frekvent behov av att badrummet) att dra sig tillbaka efter 2 veckor och en månad senare visade tester att jag är frisk. Prostatens storlek ligger inom åldersgränsen, de inflammatoriska processerna har stoppats. Sbiten eliminerade inte bara symptomen, utan också själva orsaken till sjukdomen. En och en halv och en halv efter kursen började jag ha ett aktivt sexliv. Inga tips om att prostatit kommer tillbaka, nej.

Sbiten själv är ett mycket användbart verktyg, och är användbart inte bara för genitourinary systemet utan för hela organismen. Jag har använt det i många år, jag köpte den på webbplatser och apotek. Också gjort själv, det behöver honung, hembryggt öl, jäst, vinäger, kryddor och vatten, allt du fyller i rätt proportioner, och insistera koka, och sedan i kylskåp i ett par dagar. Men för mig, köp redo, men inte så billig det går, men du behöver inte oroa dig för att välja rätt ingredienser. Följaktligen är priset alltid annorlunda, den sista sbiten som jag köpte i affären var cirka 350 rubel per flaska med en volym på 200 ml.
Suffices beroende på frekvens och sätt att använda. Ofta lägger jag till te, ett glas i en sked - och dricker. Smaken av te förändras något (återigen beror mycket på sammansättningen av kryddorna i sbitne, recepten för alla är olika), men du kan inte kalla det äckligt till all önskan. Jag äter det också med skedar, så det konsumeras väldigt snabbt, men jag älskar älskling mycket, så jag älskar det. I genomsnitt spenderar en månad på sbiten cirka 2 tusen rubel, ibland mer. Utgifterna för vind tror inte immunförsvaret stärks fantastiskt, och dumpar om en sjukdom, är det bara på grund av epidemin av viruset, och då endast sällan, liksom en vanlig förkylning var sjuk under många år. Om sjukdomar i genitourinary systemet håller jag tyst, jag tänker inte ens på någon prostatit i mina 47 år, inte ens den minsta ledtråden.

För närvarande behandlas jag för prostatit med honungssbitnem. Stuck mycket välsmakande, förbrukning, tyvärr enorm, det finns inga exakta doser, så jag dricker mindre än 150 ml en flaska på mindre än en vecka. Nu har 3 veckor gått sedan behandlingens början, det finns ingen smärta vid urinering, men jag kan fortfarande inte återvända till ett aktivt sexuellt liv. Jag är nöjd med detta resultat, men lite tid har gått, men jag gjorde inte andra procedurer, drick inte tabletter.
Sbiten helt naturligt. Huvuddelen i den är honung. Jo, honung är känd för sin användbarhet. Dessutom är denna sbiten infunderad med heligt vatten, det är inte ens en fråga om tro, utan det faktum att det betyder närvaron av silverjoner i produkten. Och det här är en antibakteriell effekt. Tja, en samling olika örter som förbättrar blodcirkulationen i bäckenorganen.
Drycken i sig är likartad i sin konsistens med sirap, även färgen är så mörk honung. Viskositeten är liten, men inte vatten, en liten mängd viskositet kan spåras. Smaken är söt, uppenbarligen, i sammansättningen av antingen socker eller honung gjord inte bara från blommor. Men kvaliteten återspeglas tydligt inte. Honung luktar och smakar det där.
Totalt sett en mycket användbar produkt, det enda vi inte glömma att grunden för honung, vilket betyder att det inte rekommenderas att ta slut efter att ha druckit på gatan är fortfarande lite svett samt och bara en kort tid.

Jag har en dubbel känsla av silt. Å ena sidan är det ganska bra och uppenbarligen användbar produkt. Och å andra sidan - är orimligt dyrt. Jag tittade på kompositionen, googled förfarandet - jag själv kan göra det. Tja, kanske inte 100% kommer att vara samma sammansättning, inte det faktum att jag kommer att samla alla växter från listan. Men det blir billigare och volymerna blir mer.

Prostatit Jag hade ungefär 3 månader sedan, eller snarare inte ens själva sjukdomen, men alarmerande klockor som började öka dag för dag. Jag bestämde mig för att försöka sbiten först, som det mest naturliga och säkra sättet att bota problemet.
Sbiten i en liten flaska måste tas ett par gånger om dagen, jag gör det 1 gång, öka bara dosen 2 gånger, så sannolikheten att glömma mottagningen är extremt liten. Och eftersom jag inte har mycket minne, min ålder och nervös verkan. Därför är den här metoden det enklaste och mest effektiva, åtminstone för mig.
Sbiten liknar den vanligaste balmen eller tinkturen, utan alkoholhaltig eftersmak. Det liknar en honung med en bitter smak, som späddes i vatten till ett enhetligt tillstånd. När du tar en servering av sbiten, kvarstår små korn som vax kvar på tungan, som om du tuggar honungskalvar. Mycket trevlig smak!
Den första förbättringen noterades bara för några dagar sedan, upphörde att bryta ner nedre delen och passerade smärtan efter orgasm. Tyvärr oroar jag ofta om frekvent urinering och smärtsam urinering. Kanske är situationen sämre än jag trodde. Men jag fortsätter behandlingen med sbitnym, låt oss se vad som händer nästa.

Den är baserad på bihonung med olika naturliga tillskott i form av medicinalväxter och kryddor. Man tror att läkemedlet är tillverkat enligt ett gammalt folkrecept.
Jag valde honom som min extra botemedel, främst på grund av de många positiva recensionerna på Internet.
Periodiskt kontrolleras med urologen och han stödde också mina början. Under förutsättning att jag inte glömmer bort den huvudsakliga behandlingen som ordinerades för dem.
Medlet är i en medelstor ampull och är en tät vätska med grumlig gul färg. Precis som älskling.
Sbiten bereds enligt följande. 1 matsked rör om i ett glas varmt kokt vatten. Dryck ska vara i tom mage, på morgonen och före sänggåendet genom hela banan. Och behandlingsförloppet är bara 4 veckor. Under denna tid blev jag nästan helt av med de problem som min sjukdom gav mig. Men effektiviteten i sin verksamhet kommer du att märka ännu tidigare. Till exempel, efter slutet av behandlingsveckan minskade märkbart smärtan vid urinering, varorna med erektion förbättrades markant.
Men det fanns några obehagliga stunder. Sbiten passar inte alla. För det första är det allergiska människor med intolerans mot honung. Men jag tror det här är tydligt från titeln. Diabetiker och personer med hjärtsjukdom är också kontraindicerade.

Recensioner om "Sbiten folk invigdes" för behandling av prostatit i hemmet

Vad är prostatit? Om en infektion uppstår utlöser exponering för vissa faktorer en inflammatorisk process. Negativa faktorer inkluderar: hypotermi, förstoppning, stillastående blod i bäckenet med stillasittande livsstil, sexuell avhållsamhet, inflammatoriska processer hos andra organ, venerala sjukdomar. Allt detta kan bli en utlösare för att försämra immunsystemet och som en konsekvens - prostatit. Därför måste du noggrant övervaka din hälsa, även det "starka" könet.

Läkemedelsbehandling leder till framväxten av komplikationer och samtidiga sjukdomar, eftersom livets axiom i den moderna världen inte har blivit avbruten - "en behandlar, den andra är förlamad".

Därför är det värt att uppmärksamma behandlingen av prostatit med folkmekanismer.

Det rätta läkemedlet, som kommer att lindra prostatit

Växtbaserad tinktur i vatten med tillsats av biologiskt aktiva substanser - Mineraler och spårämnen är kapabla att behandlas för att förbättra välbefinnandet och minska prostatit. Folkets sätt bygger på erfarenheterna från många generationer av naturläkare och recensioner om det indikerar ett 100% resultat.

Med hjälp av det ursprungliga läkemedlet med den aktuella hållbarheten i enlighet med instruktionerna kan du förbättra livskvaliteten avsevärt och helt rädda mannen från den inflammatoriska processen i prostata.

Honung sbiten rekommenderas för:

 • manifestationer av prostatit i alla stadier av sjukdomen;
 • manlig impotens;
 • kränkning av genitourinary kanaler.

Den samtidiga effekten av läkemedlet avlägsnar kronisk trötthet och stress, ökar immunförsvarets skyddsfunktioner. Dessa faktorer har en signifikant effekt på den allmänna hälsan och kan därför utlösa en inflammatorisk process i närvaro av negativa faktorer.

Recensioner av drinken bland läkare bekräftar att detta verkligen är ett effektivt botemedel, vilka läkare själva betecknar som ett aktivt tillsatsmedel för läkemedelsbehandling. Och det är bara på grund av att de sbitenmänniskors inbjudna inte ingår i den officiella listan över produkter från den farmakologiska industrin.

Förbered sbiten hemma i exakta proportioner är omöjligt av ett antal tekniska skäl, men det är inte värt att använda billiga förfalskningar. Generisk i bästa fall kommer inte att skada, men tiden kan missas och behandlingen blir svårare.

Sammansättning av folkmedicin

Endast naturliga ingredienser kan ge en helande effekt utan att äventyra hälsan:

 • naturlig bihoney - kommer från ekologiskt rena områden;
  vitaminer i grupp B och askorbinsyra - är nödvändiga både för allmän förbättring och för människans styrka och hälsa;
 • Det invigda vattnet renas och berikas med silverjoner;
 • biologiskt signifikanta komponenter - mineraler: mikroelement - zink, jod, fluor, kobolt, mangan, koppar, svavel, makroelement - järn, magnesium, kalium, kalcium, natrium, fosfor;
 • naturläkemedel (Marin rot, nässla, kardborre, groblad, "vide-te", hassel, pepparmynta, kamomill) från rena områden som samlats in under maximalt utnyttjande av växter;
 • att samla en sådan mängd olika örter hemma är nästan omöjligt;
 • Kryddor - används för att aktivera kroppens kroppsliga och metaboliska processer;
  en liten mängd socker.

På grund av den unika kombinationen av naturliga komponenter finns inga kontraindikationer för tinkturen. Undantaget är den individuella intoleransen hos enskilda komponenter och de härdade människornas svar på den bekräftelsen.

Metod för tillämpning av folkmedicin

Trots användarvänligheten och de naturliga ingredienserna bör tinkturen tas i enlighet med instruktionerna:

 • utspätt med kokt vatten vid rumstemperatur med en hastighet av 1 msk. sked för 200 gram vatten;
 • Förbered drycken omedelbart före användning.
 • ta två gånger om dagen - på morgonen efter att ha vaknat och på kvällen innan du går och lägger dig;
 • behandlingsförloppet är 4 veckor;
 • Behandlingsförloppet bör inte avbrytas - endast ett dagligt intag av tinkturen garanterar ett resultat.

Bara genom att följa de punkter som beskriver instruktionen om användning av honungsbitbitnia, kan en man verkligen förbättra sin hälsa och maskulinitet. Missbruk hotar en överträdelse av balansen av spårämnen, en överflöd av koncentrationen av aktiva substanser i medicinska örter. Varje vuxen och adekvat person bör förstå att det som är ett läkemedel i små doser blir ett gift i stora doser. Även om översynen av överdosering saknas.

Resultat av användningen av läkemedlet mot prostatit

Det optimala sättet att lösa mäns problem är det regelbundna intaget av sbinth enligt anvisningarna, vilket garanterar restaureringen av organismens funktioner som huvudsakligen är relaterade till genitourinärsystemet:

 • urinering återställs;
 • dysfunktion av erektion
 • Stagnation i prostatakörteln elimineras;
 • Det finns en värkande tråkig eller skarp smärta i prostata.

Dessutom är det ett utmärkt sätt att förebygga prostata sjukdomar och normalisera nervsystemet. Att uppmärksamma recensionerna kan sägas att agenten aktivt verkar på den mänskliga immuniteten, och kompletterar också förlusterna av biologiskt aktiva substanser och vitaminer.

Inträdet smaksatt dryck är bättre att börja före symtomdebut som en förebyggande åtgärd, men om det ögonblick missas, är det nödvändigt att gå till återhämtning och ta medicin, allvarligt om kost och daglig rutin. Översikt över användningen av anordningen visar att effekten uppnås på grund av en speciell komposition och vatten, som är speciellt förberedd för produktion av ett nationellt läkemedel.

Förutom att konfrontera prostatit och andra maskulösa problem finns det ett antal ytterligare förändringar i kroppen, vars bekräftelse kan hittas på grundval av recensionerna:

 • normalisering av prostatakörteln gör att du kan glömma hälsoproblem länge.
 • biologiskt aktiva komponenter påverkar funktionen av hjärtmuskeln, utsöndringssystemet och normaliserar ämnesomsättningen;
 • Normaliseringen av nervändarnas arbete eliminerar effekterna av stressiga situationer och öppnar nya möjligheter att få glädje från livet.

Byte av ett antal droger, särskilt i ålderdom, skadar inte denna metod för behandling om den används korrekt. Efter avslutad behandling fortsätter verkningen av de aktiva substanserna i läkemedlet - den avfyrade återhämtningsreaktionen stoppas inte. Och för att behålla hälsan på nivån behöver du bara regelbundet upprepa behandlingen.

Korrekt behandling och upprepade återhämtningskurser kommer inte att vara skadliga, eftersom läkemedlet inte har kontraindikationer. Det är värt att noggrant studera kompositionen för att veta om det finns en matallergi mot någon del av läkemedlet.

Skillnaden mellan en hemdryck och sbinth från den officiella producenten

Hemma kan du laga en läcker och aromatisk dryck som värmer på regniga dagar, njut av din trevliga smak och mätta kroppen med vitaminer för att öka immuniteten. Men det är omöjligt att mätta din dryck hemma med biologiskt aktiva ingredienser, observera proportionerna av örter, och att köpa sällsynta kryddor kommer inte att vara dyra. Dessutom måste du noga observera tiden för infusion av örter - för var och en har det egna - för att få den mest effektiva åtgärden. Denna metod är inte lämplig för effektiv behandling.

Därför säkerställer inköp av medel från den officiella tillverkaren att sbiten-folkets invigning innehåller de exakta proportionerna av växtbaserade ingredienser, mikro- och makronäringsämnen.

Och även om receptets grund är upplevelsen av herbalister av flera generationer, möjliggör modern produktionsteknik det möjligt att få ett riktigt effektivt botemedel mot prostatit. Hemma är det omöjligt att följa den utvecklade formeln, vars sammansättning är speciellt inriktad på behandling av prostatit och eliminering av sjukdomar i det genitourära systemet.


Har du fortfarande frågor? Använd sökningen!

Sbiten från prostatit

Människors inbjudna sbiten hjälper dig att bli av med prostatit en gång för alla!

Foto "Sbiten från prostatit."
Klicka på bilden för att förstora.

 • Leverans 1: a klass eller kurir!
  Sändning "Post av Ryssland", upp till 14 dagar. I stora städer finns det kurirservice!
 • Alla varor är certifierade och nya
  Varornas utgångsdatum är tillgänglig före utgången av 2020!
 • Pengar vid mottagandet av paketet!
  Betalning endast i posten vid mottagandet

Köp drogen Sbiten från prostatit.
Priset är per 1 förpackning. Komplett instruktion - nedan.
Recensioner om drogen

Allmän beskrivning av sbitney från prostatit

Sbiten är en drink som har varit känd i århundraden, särskilt på de slaviska länderna. Samtidigt var dessa eller andra variationer av sbitnia - en dryck som innehöll honung, kryddor och örter - kända från olika folk. En av hans intressanta egenskaper var att han drack både under den varma och kalla årstiden. Under den heta säsongen normaliserade han balansen mellan substanser i kroppen och släckte törst utan hyperhydrering. I den kalla värmen, och används också som en av de mest populära lösningarna för förkylningar och andra sjukdomar, tillsammans med inflammatoriska processer.

I olika källor, som beskriver de gamla slavarnas liv och inte bara har sbiten alltid nämnts, inte bara som en trevlig drink, men också som en medicin. Och en av de mest framgångsrika områdena där honung sbiten "arbetade" var prostatit.

Som forskning visar, var prostatitsjukan i Ryssland praktiskt taget inte vanlig. Att visas på detta territorium började redan redan på 20-talet av förra seklet, då antalet män som engagerat sig i stillasittande, inaktivt arbete ökade avsevärt. Samtidigt började den allmänna immunitetsnivåen falla, vilket ledde till spridningen av prostatit.

Men det är inte bara detta - under den beskrivna perioden har traditionerna för konsumtion av sbinth (tillsammans med andra användbara folkmekanismer) gått vilse. Och bara nyligen återupptäcktes en formel av honung fällde, vilket har en positiv effekt på prostata, inte bara skyddas från denna sjukdom (och prostatacancer i framtiden), men härdningen är redan tillgänglig.

Lider du av prostatit?

 • Orolig för frekvent urinering?
 • Smärta och rezi när tömmer blåsan?
 • Blod i urinen och sperma?
 • Smärtsam utlösning?
 • För tidig utlösning?
 • Problem med erektion? Manlig infertilitet?
 • Ryggsmärta, bäcken, övre lår?

Lösningen är!

Sbiten folk är en tinktur som absorberade östlavlavisk erfarenhet vid behandling av prostatit. Tack vare sjukvårdsavgifterna som utgör Sbitnya, tar du inte bara bort alla symtom på sjukdomen utan också permanent av med prostatit.
Helt enkelt, snabbt och enkelt!

Invigt vatten, som används för matlagning fällde, har en speciell läkande struktur: mikrokristaller som bildats efter invigningen i harmoni med det mänskliga energifältet, och främja ett aktivt metabolism och förbättra immunförsvaret, vilket gör det möjligt för flera gånger för att minska tiden för behandling och bli av med sjukdomen för evigt.

 • Normaliserar urinering
 • Förhindrar uppkomsten av exacerbationer
 • Återställer erektilfunktionen
 • Fördelaktig effekt på nervsystemet
 • Eliminerar stagnation i prostatakörteln
 • Eliminerar värk och smärta

Hur tar man sbiten från prostatit?

 1. Öppna flaskan "Sbiten Folk" helgad
 2. Torka 1 msk tinktur i 200 ml varmt kokt vatten
 3. Drick på en tom mage på morgonen och på kvällen i fyra veckor

Vad finns i dryckets sammansättning?

 • Naturlig bihonung
 • Vitaminer i grupp B, C och PP
 • Sanctified vatten och socker
 • Mineralämnen (zink, koppar, mangan, järn, fosfor, jod, fluor, kobolt, svavel, kalium, magnesium, kalcium, natrium)
 • Användbara kryddor
 • Samling av örter (pion evading, nässla, nässlor, stor växt, småbladiga kaprej, hassel, mint, kamille)

Recensioner om läkemedlet Sbiten från prostatit

Gregory 2016-07-05 08:52:00

Han trodde aldrig på traditionell medicin, och när problem med sex och andra saker började skämdes han över till doktorn. bestämde sig för att klara sig. I slutändan återhämtade han sig om två veckor, till och med en ledtråd av prostatit lämnades inte.

Igor 2016-06-25 08:53:00

Enligt min mening är det ett vanligt botemedel. Jag konsulterade med en läkare innan du börjar, varnade han att, ja, ett terapeutiskt medel, men esetsvenno det informellt och garantera att det inte ge mig. Men jag tog en chans och var inte förgäves har prostatit gått - kanske på droger, skulle han ha gått snabbt, och det tog mig två månader, men utan problem och pobochek

Alexander 2016-06-24 08:53:00

Ungefär ett år led han av en kronisk icke-infektiös prostatit, han gjorde regelbundet alla nödvändiga procedurer, men han fick inte mycket resultat. Det tog bara en månads kurs av prostatit, så att mina villkor förbättras väldigt mycket!

Paul 2016-06-20 08:51:00

Jag uppskattar naturresurser. Jag använde det omedelbart, eftersom min lever är sjuk och jag behöver inte ytterligare piller i form av piller. Behandlingsprocessen tog ungefär ett och ett halvt år, men prostatit stör mig inte längre

Timur 2016-06-18 08:52:00

Jag gillade verkligen denna sbiten av flera anledningar - först en naturlig produkt, och för det andra hjälper det verkligen och ger inte biverkningar!

Anton 2016-06-11 08:52:00

Sbiten är helt enkelt frälsning. På grund av jobbet har jag inte tid att ens betala en betald klinik, inte som i vår distriktsklinik. Jag började dricka sbiten, alla symptom på prostatit var borta i en vecka.

Victor 2016-06-05 08:55:00

Det är verkligen billigare än piller, men det tar mycket längre tid att läka, så. alla bestämmer sig för sig själv!

Eugene 2016-04-30 08:55:00

När han började dricka Sbiten blev han förvånad över att det visar sig vara en härlig dryck som också läker. Mycket glad att produkten är naturlig, inte en droppe kemi. Och sanningen om fyra veckor blev helt av med prostatit. Jag tycker att det är i örterna och deras korrekta förhållande.

Gleb 2016-04-21 08:55:00

Jag är fortfarande om behandling av ett prostatitsvar normalt inte uppfyllt. Endast de skriver att de går till sjukhuset och går till polikliniken. Och då kom jag över denna Sbiten på Internet och rätade min balsam på mitt hjärta, jag dricker tinktur och förstår att sjukhuset inte hotar mig. Livet börjar utan prostatit. Tack! Jag råder alla!

Georgy 2016-04-15 08:55:00

Jag var fortfarande i min ungdom efter att armén förvärvade kronisk prostatit, och det var inte riktigt med behandling av alla slags lotioner och mediciner. Jag klättrade inte ut ur sjukhusen. Tack träffade en vän, han rådde mig och Sbiten. Nu har inte prostatit hänt.

Sbiten honung från prostatit

Prostatit kan elimineras med en speciell tinktur. "Sbiten folk invigdes" - ett sätt vars recept tar hänsyn till östlavlavisk erfarenhet. Kompositionen innehåller medicinska örter, vilka smärtfritt, men effektivt eliminerar symptomen på prostatit. För beredning av tinktur används dedikerat vatten vilket förbättrar strukturen på molekylär nivå och leder till komponenternas största effektivitet.

Anmäl dig för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.

Sbiten köpte mig en fru. Jag själv förmodligen inte skulle ha köpt den, för jag har alltid väntat på att allt kommer att gå förbi mig själv.
På senare tid kände jag mig inte så bra. Jag stördes oftare av smärta i ljummen, med urinering, ibland steg febern.
Det var problem i den intima planen. Min fru insisterade på att använda denna tinktur och till och med anklagade mig för att försumma min hälsa. Nu förstår jag att jag var tvungen att börja behandling ännu tidigare. Med en så allvarlig sjukdom som prostatit, ska du inte skämta. Tack vare användningen av denna drink lyckades jag förbättra min hälsa, ångestsymtomen försvann.

Jag dricker denna sbiten i nästan ett år, inte att jag har ett problem eller jag är gammal, jag är 38, jag leder bara en hälsosam livsstil.
Jag tror att du måste börja ta hand om din hälsa i en tidigare ålder, särskilt män - vi slitit ut snabbare än kvinnor.
Jag försöker övervaka min hälsa, ta naturliga botemedel, och jag är inte rädd att säga, jag är sjuk mycket sällan.
Sbiten dricker kurser varje tredje till fyra månader - jag känner mig självklart perfekt - ingen antydan till prostatit eller någon dysfunktion. Jag råder alla att ta naturmedel för att stödja kroppen, du kommer inte vara sjuk som jag.

Sbiten köpte med sin fru på den officiella hemsidan, de bestämde sig för att vi skulle ta båda. Jag är för att lösa manliga problem som just har börjat, men fortfarande oroa dig. En fru för immunitet.
Produkten kom till oss i en vacker burk, något platta på båda sidor. På toppen var linneväv, och sedan ett annat lager av film antar jag att ingenting har flödat. Trogen på förpackningen finns det påståenden, ordern kom i lådan, det fanns ingen extra bubbelfilm, bara en kartong. Tänkte att hon kunde bryta upp på vägen, vi hade tur. Konsistens liknar något honung, men mer flytande och enhetligt, smaken är inte riktigt älskling, men mycket nära.
Hustrun gillar att lägga sbiten i te eller bara vatten med citron, och jag äter i ren form för ett par teskedar om dagen. På effektiviteten av att säga ingenting kan jag inte, uppmanar mig som bekymrad. Jag tror att vi behöver en längre kurs av antagning. Men min fru märkte nästan omedelbart förbättringar i hälsan. Blivit mer aktiv och livlig, plus sova bättre. Medan förkylningen inte skadade, tycker jag att det är en merit sbitnya.
Vi beställer igen. Kvaliteten på produkten hävdar nej, vacker, välsmakande och effektiv.

Jag hade aldrig haft prostatit. Pah-pah, men vid 45 vet jag inte vad det är och vad det behandlas för. Beslutade att dricka det.
Sbiten är väldigt trevlig för smaken, växtbaserade, lite kryddig, jag var tvungen att smaka. Jag drack det varje dag 2 gånger. På morgonen och före drömmarna. Förresten, det somnar efter det perfekt. I allmänhet påverkade han min hälsa dåligt. Erektion är inte vacker, men fortfarande där. Min fru klagar inte, och jag har nog.
Sbiten förstärkte inte henne. Jag känner inte till biverkningarna. Ett sådant botemedel istället för vitaminer eller vissa kosttillskott. Det finns ingen uppenbar positiv effekt, såväl som en negativ. För dessa 1,5 månader har jag aldrig känt mig dåligt, jag blev inte plågad av huvudvärk. Allt var normalt. Från styrkan kan och botas, men klart inte för 1 eller tom för 2 kurser. Fortfarande är sjukdomen allvarlig. För närvarande är jag neutral, förutom det finns ingen särskild åsikt om det subjektiva yttrandet, för att jag använde det för andra ändamål. Priset på de medel jag inte vet, men troligen billigt. Men naturligt.

Jag har tagit Sbiten i över en månad nu. Smärta efter urinering upphörde endast efter 3 veckor. Men erektionen blev som i ungdommen efter bara en veckas användning. Smärta i nedre delen är fortfarande oroande, men inte så ofta som tidigare. Allt går till det faktum att jag äntligen kommer att återhämta sig. Hopp dör inte! Tinktur behaglig för smaken. Jag lägger till en tesked i te eller i vanligt kokt vatten. Det är lätt att dricka, orsakar inte halsbränna. På grund av det höga innehållet av honung, ibland har han hals, men ganska och bara om du dricker i ren form, späd inte ut i någonting. Förutom den positiva effekten på mitt intima problem märkte jag att sbiten stärker immunsystemet fullständigt. Jag har aldrig varit sjuk för den här gången, men på hösten får jag ofta ut olika sår. Det är bara mycket dyrt, allt är naturligt, inga utomeuropeiska komponenter, och priset är som en tio år gammal Hennessy. I allmänhet tills helt botad, men framstegen är mycket bra. Sbiten kan tas och friska människor. Produkten är bra och naturlig, bara dyr utan orsakssamband. Om det finns möjlighet att köpa, missa inte ögonblicket. Jag är nöjd! Viktigast, han kom upp till mig och orsakade inte en pobochki.

Som en komplex terapi kan sbiten användas, den har behagliga smakegenskaper, energi, påverkar nervsystemet positivt. Men när han behandlade en så allvarlig sjukdom som prostatit hjälpte han mig inte praktiskt taget. Jag vet inte varför jag köpte den, namnet fungerade förmodligen. Men det intressanta punkten, nästan samtidigt med början av mottagandet fällde, började jag att vidta särskilda piller från prostatit började komplexa sbiten att visa sig mycket väl, nästan omedelbart gick smärta när man kissar, med potens det blir bättre, jag kommer tillbaka till livet kön. I allmänhet, något som igen, gick jag med i ett normalt liv.

Honung sbiten dricker med nöje! Det är väldigt trevligt för smaken, jag vattnar inte ens i vattnet - och det går så bra. Bara socker och kryddor kunde ha varit mindre. För allergiska människor, särskilt honung, är denna dryck knappast lämplig, men det hjälper mig mycket bra. Jag får inte prostatit, men det finns problem med erektion. Min fru skäms även. Under intaget av sbitnia - är styrkan super! En månad jag dricker - allt är okej. Jag tar en paus om några månader, allt går tillbaka till normalt - igen det är dåligt, eller 5 minuter - väldigt lite. Sbiten lugnar också nerverna. På kvällen dricker jag en tinktur och alla arbetsproblem som en hand tog av. Ibland, även i en dröm, tenderar det. Kompositionen är naturlig, den är målade på flaskan i detalj. I allmänhet kommer istället för dyra naturliga vitaminer (som inte finns i Ryssland) att komma ner. Som ett botemedel mot styrka - Jag är inte säker (om inte förebyggande för mig). Erektion påverkas positivt. I resten brukar den vanliga honungsprysta drycken. Köpt 3 gånger, jag kommer inte att stanna här. Generellt är intryck normalt. Priset är bra, leveransen är snabb. Ingenting att klaga på. Fortfarande skulle ha handlat en månad efter avslutad kurs (för ökning av en styrka) - skulle vara anmärkningsvärt. Under tiden fyra

I början drack jag bara denna tinktur, räknat på den mirakulösa effekten, men det var inte där. Ja, känslan blev lite bättre, men erektionen förbättrades inte märkbart.
Då bestämde han sig för att köpa ett hem elliptisk tränare, började jag äta normalt, bara två månader Erektil disfukntsiya saknas, har äntligen återvänt med sin fru till en fullständig sexliv, från min egen erfarenhet kan jag säga att i samband med rätt kost och måttlig fiznagruzki denna tinktur kommer att resultera.

Sbiten hjälpte mig att bli av med den främsta orsaken till problem i den intima sfären - inflammation. Då respektive förlorat all relaterad problem i form av täta önskemål och erektil dysfunktion, ärligt med tiden problemet började ta mer emotionella nyanser, jag blev irriterad, nervös, bröt i familjen, men den manliga egot är inte tillåtet att gå till doktorn.
Sbiten betyder naturligt, och valde därför det. Jag trodde först att mucken skulle vara sällsynt. Men i själva verket sirap eller koncentrat, jag vet inte hur man kallar det, väldigt trevligt, påminner mig om örtte med honung. Första gången var effekten inte alls, men efter några veckor fick man tanken att jag sov fredligt hela natten utan att gå på toaletten.
Jag var väldigt glad, då lyckades jag med mig själv och började gradvis upprätta nära relationer med min fru. Snart är tillträdet till ett slut, jag erkänner för mig att det är lite skrämmande att efter mottagandet är över, kommer de obehagliga symptomen att återvända igen. Tog strängt enligt instruktionerna, sked sirapen i ett glas varmt vatten och drack på en tom mage omedelbart efter uppvaknande och ett par timmar före sömnen. Sömn påverkar inte sömnen, jag kan säga att den har blivit starkare.

Varför är denna produkt är placerad som ett botemedel mot prostatit - Jag vet inte, eftersom receptet hade en klassisk, precis som alla honung kom ner, och dess gynnsamma effekt på eventuella sjukdomar kända sedan urminnes tider.

Medan ingen frågade frågor. Din fråga kommer att vara den första!

Anmäl dig för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.

Hur man förbereder honung sbiten från själva prostatit (med verklig feedback och pris)

Visste du att i Ryssland var prostatit tre gånger mindre vanligt än nu? Kanske är anledningen att männen rörde sig mer eller åt mycket grönsaker, frukt och grönsaker. Men det finns en version som orsaken till deras kärlek till en sådan produkt är som en honung sbiten. Han var full varje vecka (och ännu oftare), och produktens sammansättning skyddade verkligen prostata.


Nu är traditionen att spendera kvällen med en mugg av denna berusande dryck förlorad. Men det kan förnyas - försök att göra en honung sbit från en prostata enligt ett gammalt recept eller, som ett alternativ, köpa en flaska med en färdig produkt.

Upprätthålla prestationen av prostata

Sbiten honung hjälper verkligen till att bekämpa prostatit - och detta är skrivet inte bara i de ordinarie invånarnas granskning. Detta är uppfattningen av läkare som vet om produktens medicinska egenskaper. I honung, kryddor och växter som läggs till sbiten finns här sådana mikro- och makroelement:

Det är den här uppsättningen som krävs för att upprätthålla prostata. En hälsosam man bör ses så att det inte finns något underskott av dessa element, och då kommer risken för prostatit att minimeras.

För att bibehålla prostata, behöver kroppen ett tillräckligt antal mineraler.

Om en man redan är sjuk med prostatit, kommer hon att använda honung sbiten så att han kan kompensera för bristen på användbara mikro- och makroelement. Dessutom har honung och växter antiinflammatoriska och helande effekter.

Om symtomen på prostatit i samband med medicineringen lägger till honung sbiten, kommer mannen snabbt att bli av med:

 1. Problem med urinering.
 2. Smärta i buken och inguinsonen.
 3. Problem med styrka.
 4. Allmän sjukdom.

Enligt doktorns åsikt bekräftar honung sbiten att blodflödet förbättras i prostatavävnaderna. Läkemedel som föreskrivs av läkare, snabbt faller till den sjuka kroppen. Detta påskyndar läkningsprocessen.

Mustascherna själva

Honung sbiten kan också förberedas hemma.

Det nationella receptet för matlagning är i grunden enkelt. Det enda som kan göras är att samla ingredienserna. För att göra ett läkemedel behöver du:

 • Bee honung är 0,5 kg.
 • Förpackningen på 150 gram.
 • Kryddor (peppar doftande, kanel, ingefära, kryddnejlika, etc.) - efter smak.
 • Örter (i kompositionen kan vara kaprei angustifolia, kamomill, hassel, nässla eller andra växter som hjälper till vid behandling av prostatit) - en full handfull.
 • Citronsaft (tillval) - Kramas ut ur 1 citron.
 • Humle - 20 gram.
 • Rent vatten - 2 liter.
 • Socker - 2 matskedar.

Du kan göra honung sbiten enligt följande recept: melass och honung läggs till vatten, eldas, blandas noga och kokas. Kasta resten av ingredienserna i blandningen, håll elden i 20 minuter. När du måste ta bort pannan från elden, täck med en handduk och lägg den i 2 timmar. All - honung sbiten mot prostatit är klar. Förvaras i kylskåp.

Instruktioner för användning sbitnya enkelt: du måste späda 1 msk tinktur i 200 ml varmt kokt vatten. Drick på tom mage på morgonen och på kvällen. Minsta kursen för prostatit är fyra veckor. Men det är mycket bättre att ta drogen regelbundet - 3-4 gånger om året. Detta kommer att säkerställa att människans kropp kommer att berika med nödvändiga vitaminer, mikro- och makroelement, och kommer därför att skyddas mot inflammation och infektioner.

Färdig version

Om honung, socker och kryddor är exakt i varje persons kök, så är det här en uppsättning lämpliga örter som ska sökas. De kan köpas i en phytopreparation butik, och du kan samla i skogar och ängar, torka sedan och använd honung sbinth i receptet.

Om du inte vill spendera tid på att samla örter och laga mat kan du köpa en färdig version. Det kallas "Sbiten människor från prostatit." Tillverkaren är det inhemska företaget "Sbitpro". Alla ingredienser det gör sig själv - honung extraheras från sina egna apiaries, och medicinalväxter samlas manuellt, torkas på ett speciellt sätt och blandas i strängdefinierade proportioner. Följande medicinska växter är närvarande:

 • Jonen undviker.
 • Stinging Nettle.
 • Mugget är stort.
 • Plantain stor.
 • Kiprei är smalbladig.
 • Skogen.
 • Mint.
 • Kamomill.

Förutom de traditionella ingredienserna för det klassiska receptet tillsätts vitaminerna A, B, C D, E, PP och zink till denna produkt från prostatit. Detta gör läkemedlet mer effektivt vid bekämpning av prostatit.

Det enda, var försiktig när du köper en färdig produkt. Nu har fall av förfalskningar blivit vanliga - inte riktigt ärliga säljare erbjuder en produkt som inte har något gemensamt med en medicinsk sbit. Här är tecknen på det ursprungliga verktyget:

 1. Original Folk Sbiten säljs i ett paket med mörkt glas med ett rött lock.
 2. Enligt konsistensen bör sbiten vara tjock (om den är för flytande betyder den utspädd med vatten).
 3. Lukten är söt med anteckningar av änggräs.
 4. Kompositionen innehåller nödvändigtvis äkta honung och örter, och inte deras smaker.
 5. Instruktionen kräver ingen speciell förberedelse: du behöver bara öppna flaskan och mäta en sked per glas vatten.

Det är bäst att köpa produkten på den officiella hemsidan. Där kan du kontrollera kompositionen, se kvalitetscertifikatet (utfärdat av Rostest-Moskva). Priset på produkten är 1300 rubel (ibland finns det lager när produkten kan köpas till ett pris av 990 rubel).

Låt oss sammanfatta. Sbiten honung - ett utmärkt botemedel mot prostatit. Om det finns en önskan kan du göra det själv hemma. Och du kan köpa en injektionsflaska med den färdiga produkten. De fungerar likadant, och priset går på samma sätt - att du beställer en produkt med sbitnem att du köper ingredienser för självkokning.

Sbiten i prostatit: hur effektivt och hur korrekt appliceras?

Enligt statistiken upplever 40% av männen i åldern 20-50 år prostatainflammation (prostatit). Denna sjukdom åtföljs av frekvent och smärtsam urinering, liksom en överträdelse av sexuell funktion. Behandling av prostatit är en mycket komplex och lång process. Ofta män, som står inför denna sjukdom, rusa inte för att konsultera en läkare, men tillgriper traditionell medicin. Och stor popularitet bland dem vann sbiten med prostatit. Vad är det Och vilken terapeutisk effekt kan uppnås med hjälp av den?

Sbiten är...

Sbiten är en helande dryck baserad på vatten, honung, olika kryddor och medicinalväxter. Våra förfäder använde det för att behandla olika sjukdomar, inklusive sjukdomar inom könsområdet.

Förberedelsen av den uppstod på olika sätt - med användning av potenta örter, alkohol, kryddor, etc. Alla recept för beredningen av denna dryck har nått oss.

Beroende på vilka ingredienser som finns i denna dryck, uppträder dess effekt på kroppen på olika sätt. När behandling av prostatit är mest lämplig honung sbiten. I sin sammansättning är olika kryddor, granulärt socker, "maj" honung och vatten. För att förbättra den helande effekten kan den också kompletteras med olika örter som har antibakteriella och antiinflammatoriska effekter.

Men den viktigaste ingrediensen i denna drink är honung. Det är en biologisk produkt som innehåller olika ämnen. Dessa är vitaminer (C, PP, B-grupp och andra) och mineraler (kalium, kalcium, fosfor, järn, etc.) och olika aminosyror.
För behandling och förebyggande av exacerbation av kronisk prostatit används honung sbiten med tillsats av olika örter och kryddor. Våra förfäder beredde det med kamomill, tvärgående mynta, oregano, ingefära, laurelblad och Johannesört.

Vad är den terapeutiska effekten av honung sbiten i prostatit?

Innan du pratar om effektiviteten av sbiten vid behandling av prostatit, bör du komma ihåg vilka symptom som åtföljs av denna sjukdom. Med inflammation i prostata, hos män noteras det:

 • erektil dysfunktion
 • minskning av mängden producerat ejakulat
 • snabb och smärtsam urinering
 • smärta i ögonblick av utlösning;
 • smärta, brännande, stickningar i underlivet.

Honung sbiten med prostatit har en hög terapeutisk effekt. För det första bidrar det till att avlägsna den inflammatoriska processen, som signifikant minskar intensiteten i smärtssyndromet. För det andra har denna drink en positiv effekt på männs sexuella funktion. Det har varit fall då sbiten hjälpte män att bli av med infertilitet!

För det tredje har honung sbiten en positiv effekt på nervsystemet, vilket ger en lugnande effekt på den. Mot bakgrund av utvecklingen av prostatit har män ofta depression. Sbiten hjälper till att eliminera ökad irritabilitet och förbättra patientens stämning.

För det fjärde har denna dryck en positiv effekt på hela matsmältningssystemet, vilket minskar de negativa effekterna av läkemedel som tas på magslemhinnan.

Om man talar i allmänna termer är sbiten människor från prostatit väldigt användbar. Med hjälp av det kan du bli av med inte bara den underliggande sjukdomen, utan också förbättra kroppen överlag.

Var kan jag få en sbiten?

Sbiten kan köpas redan klar på apoteket, eller du kan själv förbereda det. Det finns flera sätt att göra detta.

Custardmetoden för framställning av sbitnya kräver passage av fermenteringsprocessen. Den är framställd av följande ingredienser:

 • Maj honung - 100 gram;
 • braga;
 • jäst;
 • ättika;
 • olika kryddiga örter - kryddnejlika, kanel, ingefära, Johannesjurs, korsmynta, kardemumma;
 • muskot;
 • vatten.

För att förbereda sbitnya behöver du bara använda emaljerade rätter. Det häller i 4 liter vatten och 100 gram honung, kokas över låg värme, omrörs ständigt och tillsätt sedan alla övriga ingredienser till honungslösningen och lägg det på ett mörkt ställe i 12-15 timmar för infusion.

Därefter sätts den färdiga drycken på kylskåpet i ett par dagar, filtreras och tas för behandling av prostatit.

Om sjukdomen uppstår utan komplikationer, ska sbitenen beredas på ett sådant sätt - 200 ml vatten hälls i den första behållaren, i den andra - 800 ml. Först tillsätt honung och värme tills skumets utseende, och i den andra tillsätt alla kryddor och koka. Då kokas buljong och honungslösning infunderas i ca 2 timmar, varefter de måste blandas. För att förbättra smaken kan du lägga till fruktjuicer till drycken, men i små mängder.

Om du tvivlar på att du kan förbereda denna drink själv, kan du köpa sbiten från prostatit i apoteket. Men för att få det på ett vanligt apotek är det problematiskt. Jag måste gå till nätbutiken, men här måste du vara mycket försiktig.

Tyvärr säljer inte alla onlineapotek apoteksprodukter. Du kan enkelt gå in i en falsk. Därför är det bästa alternativet i det här fallet att förbereda sbiten själv på ett av ovan beskrivna recept.

Hur ska jag ta sbiten?

Oavsett om du redan har köpt en färdig sbiten eller förberedd själv, ta det som följer - ta en matsked av tinktur och späd den i varmt vatten (200 ml). Använd på morgonen på tom mage och på kvällen innan du lägger dig i en månad.

Kontraindikationer för användning

Använd sbiten bör vara måttlig. Överdosering av denna produkt kan orsaka allergiska reaktioner. Om alkohol används för att förbereda drycken, är kontraindikationer detsamma som vid konsumtion av alkoholhaltiga drycker - mage- och bukspottkörtelcancer, dermatologiska sjukdomar etc.

Dessutom kan alkohol sbiten inte användas av personer som kör fordon.

Det är värt att notera att trots den höga terapeutiska effekten, bör sbiten endast efter ett preliminärt samråd med en läkare. Dess användning är kontraindicerad hos män med kroniska sjukdomar i hjärt-kärlsystemet, njurar, lever, diabetes mellitus.

Allmänna rekommendationer för behandling av prostatit

För att bli av med prostatit är inte ett intag av sbiten tillräckligt, även om dess tillämpning kommer att ske systematiskt över tiden. Utan tvekan eliminerar det de viktigaste symtomen på sjukdomen, men kan inte bota det helt.

I det här fallet kan du inte utan att använda speciella mediciner. Och de bör endast utses av en läkare individuellt. Trots allt är prostatit annorlunda av naturen, och om det orsakas av en infektion, är det nödvändigt att använda antibakteriella läkemedel.

Dessutom utförs behandlingen av prostatit och med hjälp av immunterapi som bidrar till att öka kroppens försvar, vilket gör att han själv börjar aktivt kämpa med patogena mikroorganismer.

Förutom allt detta är det nödvändigt att behålla en speciell medicinsk kost, som helt utesluter allt från rökt kött, pickles, godis och fet mat. Med prostatit krävs en riklig dryck som hjälper till att rena urinsystemet från infektioner och bakterier.

Du kan dricka vanligt vatten, och du kan ersätta det med olika juice, kompott, örtte och te. Vid en prostatit är det mycket användbart att i stora mängder använda en päronkompote. Det är värt att notera att riklig dricka främjar snabb urinering. Det är inte nödvändigt att vara rädd för detta.

I ett komplex kommer alla dessa åtgärder att snabbt eliminera prostatit och hjälpa till att motstå överflödet i kronisk form.