Huvud
Behandling

Honung sbiten: ett recept för prostatit, hur man lagar mat

Lär dig hur man gör honung sbiten från prostatit: du kan köpa den på apoteket, men om du vet hur man lagar mat, varför ska jag betala för mycket? FupiDay.com kommer att berätta för dig ett enkelt recept för att förbereda honung sbinth hemma, ge råd om vad som ingår i folkmordet och hur man använder det.

 • Snabbnavigering på artikeln:
 • pris
 • receptet
 • Vad ingår i
 • beredning
 • Instruktioner för användning
 • recensioner
 • kommentarer

Sbiten honung är en söt, trevlig dryck som är förberedd enligt ett speciellt recept av folkläkare. Särskilt användbart är honungssiten för män, förutom för bin innehåller honung örter och substanser, som är medicinska för prostatakörteln. Därför kallas det ett sbiten folk från prostatit. Produkten innehåller ingredienser som individuellt eller som en del av andra medicinska dekokationer och blandningar användes av folkläkare för att behandla prostatit. Om mästaren regelbundet kockar läkning sbiten och lägger den till sin mans dryck, kommer hon att bevara sin människas hälsa och styrka i många år.

Sbiten honung från prostatit

Healing kvaliteter av honung är kända sedan antiken. Det har en skadlig effekt på den patogena mikrofloran. I honung innehåller folsyra, socker, vitaminer. De medicinska egenskaperna hos honung ger ett överflöd av järn, magnesium, kalium och kalcium, natrium, fosfor och svavel. Dessa spårämnen är involverade i människokroppens liv, tillsammans förbättrar de produktens antibiotiska egenskaper.

Sbiten honung hjälper verkligen till att bli av med sjukdomen eller leda till eftergift. Det beror helt på arten av inflammationen. Dryck kan rekommenderas som ett medel för att förebygga och stärka maskulin hälsa.

Sbitene honung kompletterar effektivt behandlingen med en läkare, eftersom den har en massa nytta. Men du kan inte ersätta denna drinkobservation från en specialist och läkemedelsterapi.

 • Minskar svullnad, lindrar utmattning, nervositet.
 • Ta bort smärta i bäckenet.
 • Förbättrar funktionen av urinering.
 • Stärker immuniteten.
 • Ökad sexuell aktivitet

Som en del av sbitna finns dioecious nässlor, ivan te och kamille. Om du lagar sbiten själv kan du lägga till mint, oregano, timjan eller salvia, andra växter.

Pris (köp i apotek)

Sbiten honung kan köpas på apotek eller köpas från en webbutik. Den sbiten som erbjuds i apotek eller onlinebutiker är förberedd i ett kloster, när det är kokt används heligt vatten.

Ritualen av förberedelse är också helgad. Det är bara viktigt att se till att läkningstiden inte är försenad. Priset varierar från 1300 rubel till 2,5 tusen rubel.

Hur man lagar mat (recept)

Receptet för att förbereda honungsvin från prostatit är enkelt och består av tillgängliga komponenter. För att göra en bra och användbar sbiten hemma bör honung endast tas från betrodda säljare.

Det kan vara lime, bovete honung eller samlas i fältväxter. Det finns ingen skillnad. Det viktigaste är att det var riktigt. För att förbereda sbitney enligt ett populärt recept behöver du 100 gram honung.

Sammansättning av sbinth

Innehållet i växtkomponenter kan variera. Det är viktigt att örterna innehåller ämnen som är användbara vid behandling av prostatit. Från den föreslagna listan kan du bilda en örtsamling med 3-4 örter.

Basil (Reich) har en antimikrobiell effekt, lugnar och ökar samtidigt styrkan. I Kaukasus säger de: Vem ryser, han lever länge.

Verbena är en örtroceress. Lindrar inflammation, hjälper till med förkylning. Hjälper till att stärka sexuell lust och sexuell styrka. Verben i de gamla tiderna användes för kärlekstroll

Mynt - ger en mild myt smak, lugnar nervsystemet och lindrar inflammation;

Kamille har en bakteriedödande effekt, lindrar inflammation, hjälper till att lugna sig och somna.

Oregano, förutom att ha en trevlig arom, läggs till urologiska läkemedel som ett diuretikum.

Ivan te eller spray. Dekoktioner av Cyprian i Ryssland har länge druckit istället för te. I gräset finns fytohormoner - ämnen som liknar deras egenskaper hos humana hormoner, så kiprei aktiverar metabolismen, används vid behandling av manliga och kvinnliga sjukdomar.

St John's Wort - ger också drycken en trevlig smak och arom. Sedan antiken är känd för sina medicinska egenskaper. St John's wort dödar patogener och stärker immuniteten.

Nässla är mer allmänt känt som en hemostatisk. Men det här är också ett lagerhus av vitaminer.

Örter var kokta, nu är det kryddigt. Äppel och kanel läggs till sbiten. Gingerolen som finns i ingefära har antiinflammatoriska och anti-cancerframkallande egenskaper. Kanel har antimikrobiell och sexstimulerande verkan. Från kryddorna läggs också riven muskot och kardemumma.

Hur man lagar en läkning sbiten Receptet på matlagning

För att få mest sbiten honung från prostatit, förbered 1 liter vatten. Vatten ska tas väl, eller filtreras och låt det lösa sig.
För att förbereda en helande dryck behöver du 2 krukor. En - en halv till två eller två liter, den andra mindre. I den som är mindre kommer du att brygga örtsamlingen.

Om plantorna torkas i bunkar, ta två eller tre kvistar av varje växt, om hackad, sedan en matsked av samlingen. Lägg sedan till en nypa krydda. Fyll i innehållet 1-1.5 med ett glas vatten och koka. Koka i 5 minuter. Inte mer. Det är bättre att linda en kastrull och låt buljongen brygga.

Under tiden förbereda en honung avkok. När du värmer en kastrull med honungslösning, se till att den inte kokar. Ta bort det resulterande skummet med en kniv. I vissa recept rekommendera en kokkärl med en honungslösning koka. Men detta dödar de flesta av de fördelaktiga egenskaperna hos honung. För att säkerställa att alla mikrober och bakterier dödas i vatten, är 80oC tillräckligt. De användbara egenskaperna hos honung kommer att bevaras.

Ta bort grytan från värmen och låt den svalna till 35-40 grader. Lägg i det 5 gram av någon jäst och en ansträngd bouillon av örter och kryddor, som för denna gång lyckades infilera. Täck kokkärlet med en handduk och lägg på en varm plats i 12 timmar. Efter denna tid kan drycken hällas i flaskor och placeras i kylskåpet.

Hur tar man läkning sbiten?

Sbiten är koncentrerad, med en rik smak. En matsked av detta läkemedel bör läggas till ett glas varmt kokt vatten eller te. Med det kan du laga en lättlut, som kommer att dekorera mötet med vänner.

En flaska vin kommer att kräva 100 gram sbinth. Endast för att förbereda sådan tinktur är det nödvändigt i förväg, ungefär dagen före mottagandet. En liten glas-annan sådan tinktur kommer att förbättra aptiten, och kommer att muntra upp.

Recensioner om "Sbiten folk invigdes" för behandling av prostatit i hemmet

Vad är prostatit? Om en infektion uppstår utlöser exponering för vissa faktorer en inflammatorisk process. Negativa faktorer inkluderar: hypotermi, förstoppning, stillastående blod i bäckenet med stillasittande livsstil, sexuell avhållsamhet, inflammatoriska processer hos andra organ, venerala sjukdomar. Allt detta kan bli en utlösare för att försämra immunsystemet och som en konsekvens - prostatit. Därför måste du noggrant övervaka din hälsa, även det "starka" könet.

Läkemedelsbehandling leder till framväxten av komplikationer och samtidiga sjukdomar, eftersom livets axiom i den moderna världen inte har blivit avbruten - "en behandlar, den andra är förlamad".

Därför är det värt att uppmärksamma behandlingen av prostatit med folkmekanismer.

Det rätta läkemedlet, som kommer att lindra prostatit

Växtbaserad tinktur i vatten med tillsats av biologiskt aktiva substanser - Mineraler och spårämnen är kapabla att behandlas för att förbättra välbefinnandet och minska prostatit. Folkets sätt bygger på erfarenheterna från många generationer av naturläkare och recensioner om det indikerar ett 100% resultat.

Med hjälp av det ursprungliga läkemedlet med den aktuella hållbarheten i enlighet med instruktionerna kan du förbättra livskvaliteten avsevärt och helt rädda mannen från den inflammatoriska processen i prostata.

Honung sbiten rekommenderas för:

 • manifestationer av prostatit i alla stadier av sjukdomen;
 • manlig impotens;
 • kränkning av genitourinary kanaler.

Den samtidiga effekten av läkemedlet avlägsnar kronisk trötthet och stress, ökar immunförsvarets skyddsfunktioner. Dessa faktorer har en signifikant effekt på den allmänna hälsan och kan därför utlösa en inflammatorisk process i närvaro av negativa faktorer.

Recensioner av drinken bland läkare bekräftar att detta verkligen är ett effektivt botemedel, vilka läkare själva betecknar som ett aktivt tillsatsmedel för läkemedelsbehandling. Och det är bara på grund av att de sbitenmänniskors inbjudna inte ingår i den officiella listan över produkter från den farmakologiska industrin.

Förbered sbiten hemma i exakta proportioner är omöjligt av ett antal tekniska skäl, men det är inte värt att använda billiga förfalskningar. Generisk i bästa fall kommer inte att skada, men tiden kan missas och behandlingen blir svårare.

Sammansättning av folkmedicin

Endast naturliga ingredienser kan ge en helande effekt utan att äventyra hälsan:

 • naturlig bihoney - kommer från ekologiskt rena områden;
  vitaminer i grupp B och askorbinsyra - är nödvändiga både för allmän förbättring och för människans styrka och hälsa;
 • Det invigda vattnet renas och berikas med silverjoner;
 • biologiskt signifikanta komponenter - mineraler: mikroelement - zink, jod, fluor, kobolt, mangan, koppar, svavel, makroelement - järn, magnesium, kalium, kalcium, natrium, fosfor;
 • naturläkemedel (Marin rot, nässla, kardborre, groblad, "vide-te", hassel, pepparmynta, kamomill) från rena områden som samlats in under maximalt utnyttjande av växter;
 • att samla en sådan mängd olika örter hemma är nästan omöjligt;
 • Kryddor - används för att aktivera kroppens kroppsliga och metaboliska processer;
  en liten mängd socker.

På grund av den unika kombinationen av naturliga komponenter finns inga kontraindikationer för tinkturen. Undantaget är den individuella intoleransen hos enskilda komponenter och de härdade människornas svar på den bekräftelsen.

Metod för tillämpning av folkmedicin

Trots användarvänligheten och de naturliga ingredienserna bör tinkturen tas i enlighet med instruktionerna:

 • utspätt med kokt vatten vid rumstemperatur med en hastighet av 1 msk. sked för 200 gram vatten;
 • Förbered drycken omedelbart före användning.
 • ta två gånger om dagen - på morgonen efter att ha vaknat och på kvällen innan du går och lägger dig;
 • behandlingsförloppet är 4 veckor;
 • Behandlingsförloppet bör inte avbrytas - endast ett dagligt intag av tinkturen garanterar ett resultat.

Bara genom att följa de punkter som beskriver instruktionen om användning av honungsbitbitnia, kan en man verkligen förbättra sin hälsa och maskulinitet. Missbruk hotar en överträdelse av balansen av spårämnen, en överflöd av koncentrationen av aktiva substanser i medicinska örter. Varje vuxen och adekvat person bör förstå att det som är ett läkemedel i små doser blir ett gift i stora doser. Även om översynen av överdosering saknas.

Resultat av användningen av läkemedlet mot prostatit

Det optimala sättet att lösa mäns problem är det regelbundna intaget av sbinth enligt anvisningarna, vilket garanterar restaureringen av organismens funktioner som huvudsakligen är relaterade till genitourinärsystemet:

 • urinering återställs;
 • dysfunktion av erektion
 • Stagnation i prostatakörteln elimineras;
 • Det finns en värkande tråkig eller skarp smärta i prostata.

Dessutom är det ett utmärkt sätt att förebygga prostata sjukdomar och normalisera nervsystemet. Att uppmärksamma recensionerna kan sägas att agenten aktivt verkar på den mänskliga immuniteten, och kompletterar också förlusterna av biologiskt aktiva substanser och vitaminer.

Inträdet smaksatt dryck är bättre att börja före symtomdebut som en förebyggande åtgärd, men om det ögonblick missas, är det nödvändigt att gå till återhämtning och ta medicin, allvarligt om kost och daglig rutin. Översikt över användningen av anordningen visar att effekten uppnås på grund av en speciell komposition och vatten, som är speciellt förberedd för produktion av ett nationellt läkemedel.

Förutom att konfrontera prostatit och andra maskulösa problem finns det ett antal ytterligare förändringar i kroppen, vars bekräftelse kan hittas på grundval av recensionerna:

 • normalisering av prostatakörteln gör att du kan glömma hälsoproblem länge.
 • biologiskt aktiva komponenter påverkar funktionen av hjärtmuskeln, utsöndringssystemet och normaliserar ämnesomsättningen;
 • Normaliseringen av nervändarnas arbete eliminerar effekterna av stressiga situationer och öppnar nya möjligheter att få glädje från livet.

Byte av ett antal droger, särskilt i ålderdom, skadar inte denna metod för behandling om den används korrekt. Efter avslutad behandling fortsätter verkningen av de aktiva substanserna i läkemedlet - den avfyrade återhämtningsreaktionen stoppas inte. Och för att behålla hälsan på nivån behöver du bara regelbundet upprepa behandlingen.

Korrekt behandling och upprepade återhämtningskurser kommer inte att vara skadliga, eftersom läkemedlet inte har kontraindikationer. Det är värt att noggrant studera kompositionen för att veta om det finns en matallergi mot någon del av läkemedlet.

Skillnaden mellan en hemdryck och sbinth från den officiella producenten

Hemma kan du laga en läcker och aromatisk dryck som värmer på regniga dagar, njut av din trevliga smak och mätta kroppen med vitaminer för att öka immuniteten. Men det är omöjligt att mätta din dryck hemma med biologiskt aktiva ingredienser, observera proportionerna av örter, och att köpa sällsynta kryddor kommer inte att vara dyra. Dessutom måste du noga observera tiden för infusion av örter - för var och en har det egna - för att få den mest effektiva åtgärden. Denna metod är inte lämplig för effektiv behandling.

Därför säkerställer inköp av medel från den officiella tillverkaren att sbiten-folkets invigning innehåller de exakta proportionerna av växtbaserade ingredienser, mikro- och makronäringsämnen.

Och även om receptets grund är upplevelsen av herbalister av flera generationer, möjliggör modern produktionsteknik det möjligt att få ett riktigt effektivt botemedel mot prostatit. Hemma är det omöjligt att följa den utvecklade formeln, vars sammansättning är speciellt inriktad på behandling av prostatit och eliminering av sjukdomar i det genitourära systemet.


Har du fortfarande frågor? Använd sökningen!

Hur man gör sbiten honung från prostatit, recept

Basen av honungskakan är komponenter baserade på ett gammalt recept baserat på dedikerat vatten.

I vilka fall är honung sbiten tagen

Vid behandling av prostatit har honung sbiten länge etablerat sig som ett extra läkemedel, i ett antal fall har läkemedlet för folkmedicin lindrat patienter med prostatit från obehagliga symptom utan användning av radikal eller drogbehandling.

Den första lättnaden efter en akut period inträffar en dag efter användning. Att dricka folkmedicin ska vara tre gånger om dagen för det angivna beloppet.

Honung sbiten är behaglig att smaka, kompositionen utesluter syntetiska kemiska preparat och innehåller:

 • bara naturlig honung;
 • infusioner av medicinska växter;
 • vitaminmedel.

Det finns praktiskt taget inga kontraindikationer förutom allergiska reaktioner på komponenter.

Problemområdena hos en mans kropp, som kräver behandling av honungssbit, är som följer:

 • prostatit i akut, subakut eller kronisk form;
 • avvikelser i funktionen av det urogenitala systemet;
 • minskad manlig libido och erektil funktion
 • långsiktiga neuropsykiatriska störningar;
 • immundepletion.

Den terapeutiska effekten av att använda sbitne vid behandling av prostatit utvecklas i tre steg:

 1. Hantera symptomen som åtföljer prostatapatologin. Scenen börjar manifestera sig inom en dag efter användningen av folkmedicinen. Tömning av blåsan blir smärtfri, försvinnande och brännande känslor i blåsans område försvinner, och livskraften återvänder.
 2. Eliminering av ursprunget till patologi, arrestering av inflammatorisk process i prostata, återvändande till normala förloppet av metaboliska processer.
 3. Återställande av styrka, återgå till en aktiv livsstil, inklusive - ett normalt sexuellt liv.

Är sbiten botad för prostatit?

När de första symptomen på prostatit uppträder, söker patienten hjälp från en läkare som ordinerar en uppsättning läkemedel (massageförfaranden, tabletter, preparat för intramuskulär och intravenös administrering etc.).

Det exakta behandlingsschemat beror på sjukdomsutvecklingsstadiet och i form av läckage. I inget schema ingår honung sbiten inte som ett extra eller grundläggande botemedel.

Anledningen är att det här folketinget inte är listat i de statliga läkemedelsregistren.

I praktiken ingår inte honung sbiten i listan över ytterligare åtgärder, men ger dem också akutvård för prostatit.

Patienter som har försökt många mediciner och folkmekanismer anser att de lyckades få botas av honungssbit.

Under behandlingen med detta läkemedel observerades att humana hepatiska enzymer inte förändrar blodets biokemiska parametrar, det finns inga problem med mag-tarmkanalen.

Dess inverkan är inte aggressiv, den har en mjuk men snabb inverkan. Det är viktigt att endast följa korrekt preparering och användning av medicinsk dryck.

Förbereda sbitnya hemma

Namnet på honungsdrinken "sbiten" är också känd under en lång tid, liksom tekniken för tillverkningen. En söt flytande maträtt serverades till bordet som en efterrätt i gamla dagar.

Trots det höga receptet för beredning av en mirakeldryck, är det osannolikt att det korrekta receptet kommer att hittas i storheten på World Wide Web, i böcker om matlagning och tidskrifter.

Anledningen är enkel - det riktiga invigda vattnet, som har en unik kemisk struktur, strömmar inte från vattenkranen. När allt kommer omkring sätts vatten till sirapen i klostren, där det är heligt och "laddat" med böner.

Drycken erhålls med en trevlig söt smak, något viskös konsistens och mycket användbara egenskaper för människors hälsa.

Kemikalier och läkemedel i receptets sammansättning kan inte läggas till kategoriskt. Ingredienser för sbitnja förbereda preliminära att de var nära för hand vid beredning av en drinkmedicin.

Enligt det antika receptet för honungsbehandling för prostatit kommer att krävas:

 • honungsbina, som endast produceras av insekter vid en viss tidpunkt och plats
 • invigat vatten, som skiljer sig från vanligt vatten genom närvaron av silverjoner och närvaron av en speciell struktur;
 • vanlig sackaros, vilket är nödvändigt för patienten att stödja krafter och förbättra smakande söta egenskaper;
 • medicinska örter som samlas in för hand, torkas på ett speciellt sätt och blandas i strängdefinierade proportioner;
 • Kryddor utvalda i strikt proportion och utformade för att förbättra metaboliska processer, vilket på så sätt accelererar de regenerativa egenskaperna hos prostata hos klandervävnaden och underlättar återvinning.
 • vitaminuppsättning som är nödvändig för normal funktion av det genitourära systemet för män (B-vitaminer, nikotin och askorbinsyror);
 • ett mineralkomplex bestående av föreningar av jod, fluor, järn och andra element som är nödvändiga för regenereringsprocessens normala förlopp.

Modernt Recept för Honung Sbiten

Honung sbiten köper verkligen i läkemedelsnätet både offline och online.

En dryck som görs enligt ett klassiskt recept köps bäst i ett kloster.

Om alla förvärvsmetoder inte är tillgängliga kan du själv självbereda sbiten själv.

Effekten av effekten från detta kan vara något lägre, men konkurrensen om en sådan dryck med mediciner jämfört med den monastic honungssbiten försvinner inte.

Det är önskvärt att komma ihåg att den dryck som prepareras oberoende avviker från den som köps på apoteket. Det är viktigt att notera att det finns flera recept för att förbereda en honungsdryck hemma.

Ett av recepten.

Kräver bryggning genom jäsning.

För att göra detta, ta 100 gram maj honung från vilda örter, späd det med fyra liter vatten och sätt i en varm plats för jäsning. För att blandningen snabbt skajas, lägger den till 2 stora skedar torrjäst.

Den skummade blandningen innebär en aktiv jäsningsprocess, så den kokas på en brännare med eld. Blandningen måste beredas i en emaljpanna eller hink.

Brandbrännare ska göras svaga. I början av blandningen kokar, tillsätt 0,5 liter brygga, 2 stora skedar äppelcidervinäger, 50 gram jordnötsnöt.

I slutet av koka tillsätt 50 gram kryddnejlika, Johannesjurs, pepparmynta och kanel. Örter förbättrar de lugnande och anti-inflammatoriska egenskaperna hos drycken.

Brännaren ska vara avstängd och behållaren med en varm dryck får svalna på en mörk plats i 16 timmar. Efter filtrering sätts drickan i kylskåpet.

Mottagning av honungssbit

Börja behandling för prostatit, sbiten från kylskåpet värms något till rumstemperatur och konsumeras två gånger om dagen.

Det är önskvärt att kombinera mottagningarna av drycken med mottagande av mat till frukost och middag. En sked av honungsmedicinering placeras på ett glas vatten. Behandlingsförloppet med folkrättsliga åtgärder fortsätter i 1,5 månader.

Att följa den angivna dosen är viktig på grund av allergiska reaktioner mot honung hos många människor.

Även om honung sbiten har fördelen över andra folk och läkemedel vid behandling av prostatit, kommer en läkare samråd att vara nödvändig.

Detta beror på hur andra fysiologiska system fungerar: kardiovaskulär, urin, endokrin.

Även de andra som är hälsosamma med avseende på andra organsystem kan inte hävda att honung sbiten utan användning av läkemedel och fysioterapi är ett paradis för dem.

Uppnå en större terapeutisk effekt

Det är inte alltid möjligt att uppnå den förväntade terapeutiska effekten endast vid honning sbitnia. I praktiken är det oftare nödvändigt att möta en drink som kompletterar behandlingen med mediciner.

Av denna anledning bör du inte överge det behandlingsschema som doktorn föreskriver, även med nuvarande eller framtida intag av en honungsdrink.

För det första är de antibakteriella medel.

Källan till prostatit är ofta patogena mikroorganismer.

Men användningen av antibiotika "tomgång" är orimligt, eftersom den inflammatoriska processen kan uppstå som ett resultat av stillastående fenomen i det lilla bäckens organ. I detta fall kommer antibiotika att skada kroppen.

Om prostatitens bakteriella natur bevisas genom laboratorietester är det önskvärt att använda antibakteriella medel av ett antal fluorokinoloner (Ciprofloxacin, Moxifloxacin, Lomefloxacin, etc.).

Ofta, genom val, är det möjligt att besegra prostatit med tetracyklinmedel (Doxycyklin eller Metacyclin) eller makrolider (Erytromycin eller dess analoger).

De kan lindra smärtsamma förnimmelser, för att justera den normala processen att tömma blåsan.

Att interagera med musklerna i prostata och urinblåsa, a-adrenoblockers slappnar av glattmuskelmuskler och lindrar spasmer.

Från denna grupp av läkemedel kan läkaren utse Amikacin eller Prazonin, men ett oberoende urval av dessa läkemedel är fylld med människans hälsa.

För det tredje, hormonella droger.

Behandling med steroidhormoner ger en dubbel fördel: regenerering av prostatavävnad och förbättring av erektilfunktionen. Det är önskvärt att införa hormoner i kroppen genom elektrofores (glukokortikoid).

För det fjärde, användningen av muskelavslappnande medel.

Det gör det möjligt att normalisera blodflödet i bäckenorganen, för att förbättra utflödet av utsöndring från prostatakörteln (Milocalm, Baclofen och deras analoger).

Femte, inflammation i prostata.

Medför en minskning av kroppens immunförsvar, som behöver korrigering med immunomodulatorer (Polyoxidonium).

I kombination med de läkemedel som kroppen mottar via orala, intramuskulära, fysioterapeutiska vägar finns det ett annat sätt - rektalt, som används för att behandla prostatit ljus.

Kontra

Söt sirap behandlar inte bara prostatit, men hjälper också till att återställa till andra system i kroppen.

Med försiktighet bör den användas av män med diabetes och känslig för drogerna.

För detta ändamål måste de enskilda komponenterna i sbitet ersättas med hypoallergena eller med fruktosadditiv.

Var kan man köpa honung sbiten?

Källor för förvärv av nationella medel 2:

 1. Apotek i din stad;
 2. Internetbutiker.

Det finns många förslag, men det är svårt att hitta en kvalitetsprodukt. Så glöm inte om möjligheten att göra sbitnya hemma med inköp av ingredienser, men som du har märkt är det inte lätt att göra.

Verklig feedback

Negativ feedback på honung pepparrot ansökan hittades inte.

Användare med olika stadier av prostatit svarar på läkemedlets hjälp inom 1-1,5 månader.

Många märker hur deras sexuella liv har normaliserat och inte vill dela med den här åtgärden, köpa den för lager.

Bland positivt svarande patienter om sbitne - både äldre patienter (eller deras familjemedlemmar) och män med yngre ålder.

Med tanke på "föryngring" av prostatit gav vissa tjejer gåvor till sina unga människor. Förlägenhet för patienter med prostatit ersattes av tacksamhet, både i ord och i handlingar.

Det är intressant att läsa: Acutete är en apparat för behandling av prostatit.

Folk sbiten från prostatit

Honung sbiten från prostatit är känd för sina medicinska egenskaper - även i Ryssland tog män regelbundet denna mirakeldryck. Om ett sådant problem som inflammation i prostata, vid den tiden visste inte. Så varför använder den moderna generationen inte våra förfäders hemligheter och blir av med sjukdomen för alltid?

Vad är en sbiten

Det är en dryck gjord på basis av vatten, honung och olika medicinska örter. Det användes inte bara för att behandla könsorganens sjukdomar, men också i kampen mot många andra sjukdomar. Huvuddelen är naturlig honung, som tar bort smärta, inflammation och baktericid effekt. Tack vare kompositionen får kroppen ett effektivt stöd och skydd av kroppen.

För första gången förbereddes sbiten på 1200-talet, och det användes på semester - det var räddat och karneval. Den ursprungliga sammansättningen av produkten var praktiskt taget oförändrad, i motsats till förfarandena för dess framställning. På apotek sälja färdiga tinkturer med instruktioner för användning, men du kan göra sbiten själv, hemma.

Sammansättning och egenskaper

På grund av den viktigaste komponentens unika sammansättning har sbiten ett antal användbara och oersättliga substanser för kroppen:

 • askorbinsyra;
 • vitaminer i grupp B;
 • mineraler;
 • aminosyror;
 • organiska syror;
 • inhibin;
 • fitotsindy;
 • flavonoider etc.

Tinkturens spektrum är ganska brett, det används ofta för att uppnå följande mål:

 • ökad cirkulation av reproduktionssystemet;
 • normalisering av urinering
 • förbättra kvaliteten på halvvätska;
 • stärkande potens
 • abstinens av symtom (klåda, brännande, uppmaning att urinera, etc.).

Om de första tecknen på sjukdomen hittas, ska du göra en sbiten och börja ta den. Drycken har en hög terapeutisk effekt, förutom att eliminera symtom, kämpar den med inflammationen i sig. I historien registreras många fakta, när sbiten lättade män från infertilitet. Dessutom påverkar läkemedlet positivt nervsystemet, lindrar depression, vilket förbättrar patientens övergripande tillstånd väsentligt.

Om vi ​​betraktar hela spektrumet av en populär drinks handling, så kan vi med säkerhet säga att dess användning som helhet är till nytta för organismen, vilket hjälper till att förbättra den.

Hur man lagar mat

Sammansättningen av honung sbit av vissa läkare förändrats med ändamål - de utvidgade listan över komponenter för att stärka dryckets handling. Om du förbereder produkten korrekt, kommer den att ha en lite trevlig söt smak, en viskös konsistens.

"Custard"

Förbered följande komponenter:

 • honung naturlig - 500gr;
 • braga - 3 liter;
 • jäst, naturlig - 100 g;
 • ättika - 50 ml;
 • vatten - 4 liter;
 • muskotnöt - 6 gr;
 • Kryddor att smaka (brukar ta ingefära, kryddnejlika, kanel, johannesört och mynt).

I en stor emalj gryta vattnet och tillsätt honung till den. Blandningen måste kokas, minska värmen och koka, ständig omrörning. Efter 10-15 minuter tillsätts de återstående ingredienserna till kompositionen, sedan avlägsnas pannan från elden. Inom 15 timmar ska tinktur infunderas på en mörk plats efter det att den har tagits i kylskåpet. Observera, detta recept innehåller jäst, drycken bereddes genom jäsning - följaktligen är en liten del alkohol i den närvarande. Om du planerar en resa på ratten, ska sbitnya flyttas till en annan tid.

"Winter"

Receptet förutsätter användning av följande komponenter:

 • vatten - 4 koppar;
 • socker - ½ kopp;
 • naturlig honung - 5 msk. skedar;
 • kryddor att smaka.

Vattnet hälls i en kastrull, kokas, sedan tillsätts honung, socker och kryddor. Koka på låg värme i 15 minuter. Kyl och filtrera sedan - drycken är klar för konsumtion.

I det heliga vattnet

Helst är det bättre att konsumera sbiten folkvig från prostatit. Det innehåller heligt vatten, som innehåller inte bara gudomlig kraft utan även silverjoner och många andra användbara egenskaper. Detta recept användes av våra förfäder, bara det hade inte några av de använda produkterna.

Förbereda det, förbereda komponenterna:

 • heligt vatten - 0,5 liter;
 • honung - 3 msk. skedar;
 • kanelsticka;
 • kryddnejlika - 5-6 delar;
 • ingefärarot - 20 g;
 • citron - 1 stycke;
 • salvia, oregano och timjan - 10 gram vardera.

Eftersom det heliga vattnet inte rekommenderas att koka, i detta recept, ångas ångorna. I en kastrull sätts vatten ut som de första tecknen på att koka och avlägsnas från elden. Häll hennes örter, tillsätt kryddor och citron, stäng locket med en behållare. Därefter är det nödvändigt att sätta in infusionsbrunnen för bättre ångning. Den är idealisk för att insistera på örterna i en termos. Efter 10 timmar filtreras den beredda drycken, honung är upplöst i den. De serverar varmt.

Hur man lagar en annan honung sbit Faktum är att det finns många alternativ - ofta kokas det på vitt vin, med olika örter, med hallon sylt etc. Det viktigaste är att göra upp honung.

Slutprodukt från ett apotek

Idag kan du köpa sbiten för behandling av prostatit i något apotek - tinkturerna är packade i mörka flaskor, förberedda enligt det klassiska receptet med tillsats av örter. Men många anser att detta verktyg är en "skilsmässa" - resultatet av bedrägeriets verksamhet. Faktum är att apoteket sbiten inte är sämre än det som är förberedt hemma.

Sammansättningen av läkemedlet och administreringssättet anges på förpackningen. Om du agerar enligt instruktionerna, kommer lättnad snart tillräckligt snabbt.

Hur man dricker

Sbiten tillägnad, såväl som tillagad enligt andra recept, används exklusivt i varm form, som mulledvin. Men på sommaren är det fullt kallt och får en uppfriskande effekt från drycken. Du kan ta så separat från att äta och under det. Sbiten kombineras väl med rätter från ryska köket, liksom med godis.

Om det är en alkoholfri sbinth, ska den ätas två gånger om dagen - på morgonen på tom mage och före sänggåendet. Koncentrerad tinktur från apoteket späds 1-2 teskedar per glas varmt vatten och tas på samma sätt. Behandlingsförloppet är 2 månader.

Du kan dricka sbiten vid något skede av sjukdomen, inklusive som förebyggande åtgärd. Effekten av användning kan ökas genom att kombinera behandlingen med sbitnem med massage och andra terapier.

Kontra

Sbiten är kontraindicerat hos personer med allergiska reaktioner mot honungs- och biprodukter. En rik komposition kan också skada diabetiker och personer som lider av njure- och leversjukdomar. Samtidigt aktiveras den unika sammansättningen av drycken med högt näringsvärde för hela dagen, förbättrar ämnesomsättningen, blodcirkulationen, dilaterar blodkärlen. Fördelarna med det är mycket större än skadan, men det är bättre att konsultera en läkare.

Vad är sbiten och hur man lagar mat, det är nu klart. Men att drycken verkligen hjälpte till behandling av prostatit, är det nödvändigt att klargöra diagnosen - en självständig formulering av den kan leda till obehagliga konsekvenser.

Sbiten honung från prostatit: komposition och egenskaper, terapeutisk effekt

Prostatit är en vanlig patologi, som kännetecknas av utvecklingen av den inflammatoriska processen i prostatakörteln. Det finns många anledningar att provocera utvecklingen av denna sjukdom.

Sålunda kan inträffandet av sjukdomen orsakas som en mindre aktiv livsstil och dålig diet, frekvent hypotermi, långvarig avhållsamhet, eller omvänt, mycket aktiv sexuella liv, frekventa stressiga situationer. Varje man kan utveckla prostatit, oavsett ålder.

Vidta åtgärder för att eliminera sjukdomen är nödvändig vid dess första manifestationer. Tidig terapi kommer inte bara att bidra till ett tidigt botemedel, men också för att förhindra övergången av sjukdomen till kronisk form. Med prostatit klagar ofta på ökad urinlösningsfrekvens, utseende av ömhet och brännande under urinering, sömnstörning, ökad irritabilitet.

För behandling av patologi använder många människor mediciner. Men ingen tror verkligen att andra mediciner än bra (eliminering av inflammation och minimering av sjukdomstillstånd) också ger skada. Läkemedel har en positiv effekt på prostatakörteln, men medför stor skada på levern.

Det finns en naturlig lösning som används för behandling av prostatit sedan antiken - sbiten honung. Förutom att detta läkemedel är effektivt är det också helt säkert. Tack vare sin unika och naturliga komposition, har denna produkt inte den minsta skadan för kroppen.

Sbiten - ursprungligen slavisk drink, bestående av honung, vatten, medicinalväxter och kryddor. Det första namnet på infusion registrerades i gamla ryska brev från 1128 år. Namngivna ett botemedel på grund av tillverkningssätt, där i olika behållare insisterade på växter och honung, och sedan kombinerades och blandades med vatten. Enligt konsistensen är honung sbiten från prostatit en tät flerkomponentvätska.

Slaverna kallade infusionen "var" eller "perevar". På 1200-talet började medicinalplanter läggas till det, inklusive mint och salvia. Biverkningen betraktades som läkande vid behandling av förkylningar.

På 1500-talet beskrivs flera recept av honungsmedicin i detalj i den antika ryska upplagan av Domostroy. Sedan 1917 har de glömt infusionen. Och bara på 1990-talet började sin väckelse.

Detta verktyg hjälper till att stärka immunförsvaret, förbättra hälsan, behandla förkylningar och prostatit. Många företrädare för den starka hälften av samhället, som beställde en drink på vår officiella hemsida och använde den för att behandla inflammatorisk process, var nöjda, eftersom de inte bara botade en obehaglig sjukdom utan också blev friskare. Dessutom fortsätter de flesta att köpa den och använda den för förebyggande åtgärder.

I dag, när man dricker, läggs en mängd olika örter till: oregano, mint, kamomill, timjan, ringblomma, hundros, bergaska, vinbär, hallon eller jordgubbar. Alla dessa växter har en uttalad antiinflammatorisk effekt.

För att förbättra smaken i infusionen tillsätts juicer och olika kryddor, särskilt kanel, kryddnejlika och paprika. Denna åtgärd blir läkning tack vare medicinska växter och honung. Trots allt är honung själv ett kraftfullt naturligt antibakteriellt medel som hjälper till att eliminera inflammation och förhindra smittspridning.

När man köper en produkt är det viktigt att inte falla för tricks av skrupelfria säljare som säljer en falsk till priset av en kvalitetsdryck. En sådan drink kommer inte att ge kroppen någon fördel. Dessutom kan det göra mycket skada. På apotek är detta verktyg värt fantastiska pengar, cirka 1500 rubel. Den officiella webbplatsen erbjuder uteslutande naturlig infusion, som hjälper till att bota prostatit och förbättra hälsan. Kvalitetssäkring är den positiva återkopplingen från kunderna.

Denna folkmedicin är effektiv och effektiv, honung sbiten från prostatit har:

 • antiinflammatoriska;
 • uppvärmningen;
 • tonic;
 • antiviralt;
 • tonic;
 • immunmodulerande;
 • antifungala egenskaper.

Läkemedlet bidrar till:

 • eliminering av inflammatorisk process och blockering av dess förvärring
 • minimering av smärta vid urinering
 • normalisering av urinering
 • normalisering av centrala nervsystemet;
 • återställande av erektil funktion
 • normalisering av CAS;
 • förbättring av matsmältningsorganet;
 • öka kroppens skyddande egenskaper.

Receptet för att göra ett mirakel honung sbit från prostatit bör vara hos alla som bryr sig om deras hälsa. Ta en drink hemma är väldigt enkelt. Det bör noteras att det finns gott om sorter av detta recept, både alkoholfria och alkoholfria, det viktigaste att välja bland dem är verkligen effektiv.

Hur man förbereder honung sbiten från prostatit hemma själv

Alla kan göra detta läkemedel. Processen att dricka är mycket enkel. Om du har några problem kan du se videon eller fråga om råd: "Hur man lagar sbiten honung från prostatit" på forumet. Det viktigaste är att behärska tekniken.

Det finns många recept för tillagning av infusion. De är alla lika. Bland de mest populära recept fällde inkluderar: classic (med tillägg av jäst), liksom kryddig, äpple, vit, mint med citron och alkohol.

Den klassiska honung sbiten från prostatit är mycket lätt att göra. Du behöver ingen speciell kunskap för att förbereda denna produkt. Alla komponenter idag kan köpas. Det är inte nödvändigt att gå till fälten och samla in råvaror med egna händer.

Örter och växter köper helst i ett apotek. Självupphandling av råvaror är inte välkommen. För detta krävs viss kunskap, till exempel tidpunkten för mognad av växter och den period då koncentrationen av läkemedel i örterna är maximal.

Det klassiska receptet för honungsbit från prostatit är följande:

 1. Det bör reserveras honung - 500 g kryddblandning bestående av kryddnejlika, kanel, kardemumma och svartpeppar - 10 g vatten - 1,5 liter, örter - mynta, oregano, salvia, johannesört - 80 gram.
 2. Först kokas honung i vatten, tills en del av vätskan avdunstar. I en separat behållare måste du brygga örter och kryddor.
 3. Efter kokning ska buljongen infuseras i ungefär en kvart i timmen. Infusionen måste filtreras. Därefter blandas två vätskor och värms något.

För att förbereda honungen kom ner från prostatit med jäst bör tas maj honung - 100 gram torrjäst - ett par matskedar, vatten - fyra liter ingefära - en tredjedel av en tesked muskot - ¼ av en tesked kanel - halv tesked mynta - ½ av en tesked.

Alla ingredienser måste anslutas och läggas åt sidan i 15 timmar på en mörk plats. Sedan placeras medlet i två dagar i kylan och filtreras sedan.

Receptet på honungsbit från prostatit med mint och citron är också enkelt.

För att göra produkten måste du beställa följande komponenter:

 • honung - 100 gram;
 • vatten - 0,5 liter;
 • kryddnejlika - 2 st.
 • mint - ½ tsk;
 • citron - krossad kant av en halv frukt;
 • kanel - ½ pinnar
 • muskotnöt - på knivens spets
 • ingefära - den tredje teskedan.

Först måste du koka vatten och tillsätt sedan alla ingredienser till den. Införa kompositionen i en timme.

Recept för kryddig honung sbiten från prostatit nästa. Att producera drycken 200 gram användbara blomma honung, fjärdedel matsked muskot, 100 ml sirap, humle koner 4, per liter vatten, en pinne av kanel, tre bitar av kryddnejlika, kardemumma och kryddpeppar. Alla komponenter utom honung ska blandas och kokas. Därefter kokas produkten med låg värme i cirka sju minuter. När massan har svalnat något, tillsätt honung och blanda den tills den är helt upplöst.

Sbiten honung med humle gör det själv kommer inte vara svårt. Denna dryck kallas vit. Det är nödvändigt att blanda en liter honung med 20 gram humle, fyra liter vatten och en kanelsticka. Koka drycken på låg värme, i tre timmar. Därefter måste agenten avkylas och filtreras.

Inte mindre användbar och effektiv sbiten med äpplen. Receptet på honungsbit från prostatit med äpplen är som följer. För tillverkning av de verktyg du behöver för att förbereda i förväg hur mycket av torkad mynta i två teskedar vatten - 6 glas, fem skedar honung, två äpplen, fyra klyftor, varav två kanelstänger och lite ingefära.

Först blandas de krossade äpplen tillsammans med skalen med kryddor och vatten. Kompositionen måste kokas och koka sedan på låg värme i en kvart i timmen. Därefter måste du lägga till honung i en lättkyld vätska. Läkemedlet ska stå i en halvtimme.

Alkoholisk sbiten Lämplig för människor som älskar starka drycker. Gör dig själv älskling alkoholisk sbiten från prostatit är inte svårt. I värmd vin (liter) tillsätt honung - 150 g, en nypa kanel och nötkött, och två kryddnejlika. Kompositionen bör värmas väl, men inte kokas.

Gör dig själv älskling sbiten från prostatit är lätt. Det viktigaste att observera alla doser och proportioner. Det är lika viktigt att de produkter som används för att tillverka infusion, särskilt honung, är kvalitets- och naturliga. En annan viktig punkt - honung sbiten innebär användningen av inte vanligt kranvatten eller renat, men tillskott eller källvatten.

Sbiten är ett effektivt helande medel som hjälper till att bekämpa inflammation i prostatakörteln. Det viktigaste att veta är hur man gör en honungsbit från en prostatit.

Sbiten folk från prostatit: hur man tar, indikationer och kontraindikationer

Du kan använda östslavisk infusion för behandling av inflammation i prostatakörteln, liksom för profylax. Den maximala terapeutiska effekten kan uppnås med snabb behandling av sjukdomen, det vill säga med utseendet av de första symptomen.

Det hjälper till att eliminera ett känsligt problem bara en ordentligt förberedd dryck. Sbiten människor från prostatit bör uteslutas uteslutande av kvalitetskomponenter och produkter. Denna metod av traditionell medicin för att behandla sjukdomen involverar användning av dedikerade eller levande vatten.

Dosering och användningsfrekvensen för drycken beror på beredningsförfarandet och användningen av användbar medicin. Sbiten, kokad enligt ett klassiskt recept, rekommenderas att användas på tom mage och innan du lägger dig. Den beredda produkten, ca 50 ml, måste kombineras med vatten. Du kan använda medicinen i sin rena form. Varaktigheten av den terapeutiska kursen är en och en halv månad. Sedan följer en tvåveckorsavbrott och en upprepning av kursen.

När det gäller honungssbitnia för behandling av prostatit med jäst, bör dryck vara kvartkupa, i tom mage eller före sänggåendet. Om så önskas kan du späda ut produkten med vatten. Varaktigheten av den terapeutiska kursen är en och en halv till två månader.

Apple sbiten rekommenderade att konsumera 200 ml två gånger om dagen. Lösningen kan också tas för profylaktiska ändamål. Alkoholhaltig dryck ska vara full i 100 ml innan du lägger dig. Varaktigheten av behandlingskursen är två månader.

När det gäller mint, kryddig och vit sbitny, då tas dessa drycker i 200 ml två gånger om dagen.

Många tror att när hon kokar, förlorar honung dess helande egenskaper. Det är faktiskt så. Produkten blir inte helt användbar, men de flesta av de härdande ämnena förångas under påverkan av förhöjda temperaturer.

Att ta exceptionellt läkning sbiten för behandling av prostatit, du behöver växa honung i varmt vatten, men inte ta till kokning. Du kan ta med alla växter och kryddor, och lägg sedan bara till honung.

Detta läkemedel är harmlöst. Emellertid rekommenderas inte personer med närvaro av individuell intolerans, såväl som patologier i lungorna och mag-tarmkanalen, att behandlas med prostatit sbitnem.

Annars kommer drickan att ge exceptionella fördelar. Det kommer att bidra till att eliminera inflammatorisk process, smärta och nedskärningar vid urinering, liksom vid eliminering av sjukdomen.

Sbiten honung från prostatit: var att köpa och recensioner av läkare

En specifik metod för att förbereda en drink kan orsaka många frågor från en oinformerad person i denna fråga. Effekten av läkemedlet bestäms av dess helt naturliga komposition. Sbiten från prostatitköp som kan finnas på den officiella hemsidan. Den innehåller vatten, som har en unik struktur och egenskaper.

Den innehåller många mikroskopiska kristaller som interagerar med kroppens celler, vilket ökar skyddsegenskaperna, liksom normalisering av metaboliska processer. Emellertid är huvud effekten på prostata. Med tiden försvinner sjukdomen.

Läkarnas kommentarer om honungsbitret från prostatit är en bekräftelse på läkemedlets effektivitet. Enligt urologer är denna dryck en av de mest effektiva och hjälper verkligen till terapi av patologi. Det viktigaste är att behandlingen startades i tid, vid de första manifestationerna, och att sjukdomen inte går i kronisk form.

Glöm inte att det finns andra komponenter som ingår i detta verktyg. Tack vare närvaron av bär, örter, kryddor och honung i drycken kommer återhämtningen mycket snabbt.

Enligt läkarens recensioner av honungsbit från prostatit är denna dryck en av de få som hjälper till att eliminera inflammatorisk process och andra obehagliga symtom på sjukdomen.

Till skillnad från många läkemedel är detta läkemedel helt säkert, eftersom det bara har en positiv effekt på kroppen. Sbiten honung för behandling av prostatit kan alltid köpas på den officiella hemsidan, där till skillnad från apoteket kostnaden för produkten är flera gånger mindre. Dessutom erbjuder den officiella webbplatsen endast högkvalitativa produkter, vilket kommer att medföra exceptionella fördelar.

recensioner

Nikolay, veterinär, 35 år gammal

"På grund av svår hypotermi uppträdde smärta och utbrott under urinering. Då började problemen med en intim natur. Jag registrerade hos en läkare, föreskrivet medicinering, men sjukdomen passerade inte. Kamrat rekommenderade folkmedicinen - sbiten. Efter en halv och en halv återhämtade jag mig fullt ut. "

Marina, frisör, 43 år gammal

"Min man lider av prostatit under lång tid. Att ta mediciner gav ingen lättnad eller minimering av symtom. På internet läser jag att sbiten hjälper till med prostatit. Omedelbart beställt. Min man tog en månad, såret retreated. "

Feedback om sbitne honung för behandling av prostatit av urologen Vladimir Vasilyevich från Moskva

"Denna lösning är verkligen effektiv för prostatit. Det bidrar till normalisering och aktivering av prostatakörteln. Dessutom har läkemedlet kraftiga antiinflammatoriska egenskaper, vilket är mycket användbart vid denna sjukdom. "

Läkemedlet är säkert och botande. Det viktigaste är att få en kvalitetsdryck, inte falsk. Och du kan alltid beställa drogen på den officiella hemsidan.