Huvud
Symptom

Sbiten honung från akut och kronisk prostatit hos män

En av de bästa naturläkemedel som används för behandling av prostatit, har sedan antiken betraktats som honung sbiten. Förutom att detta läkemedel är effektivt är det också helt säkert. Tack vare sin unika och naturliga komposition, ger den inte den minsta skadan för en mans kropp.

Sbiten - ursprungligen slavisk drink, bestående av honung, vatten, medicinalväxter och kryddor. Det första omnämnandet av infusion registrerades i gamla ryska brev från 1128. Läkemedlet heter det på grund av sättet att förbereda, där i olika behållare krävdes växterna och honungen först och sedan kombinerades och blandades med vatten. Enligt konsistensen är honung sbiten en tjock flerkomponentvätska.

Sbitene honung kan köpas på apoteket i färdig form, och du kan laga helt självständigt.

Användbara egenskaper hos sbinth

Denna folkmedicin har följande användbara egenskaper:

 • antiinflammatoriska;
 • uppvärmningen;
 • tonic;
 • antiviralt;
 • tonic;
 • immunmodulerande;
 • antifungal.

Honung Sbiten hjälper:

 • eliminering av inflammatorisk process och blockering av dess förvärring
 • minimering av smärta vid urinering
 • normalisering av urinering
 • normalisering av centrala nervsystemet;
 • återställande av erektil funktion
 • normalisering av det kardiovaskulära systemets funktion
 • förbättring av matsmältningsorganet;
 • öka kroppens skyddande egenskaper.

Sammansättning av sbinth

 1. Den viktigaste grundläggande ingrediensen i receptet av honungsbitbitnia för behandling av prostatit är naturlig honung, vars användning är obestridlig. Den är så rik på alla slags vitaminer, aminosyror och spårämnen som knappast kan jämföras med någon annan naturlig substans.
 2. I överflöd är vitaminerna i sbitene extremt olika. Till exempel E, A, C, PP, B och många andra. De har en återställande effekt på hela organismen och speciellt på maskulin hälsa.
 3. För att det genitourära systemet ska fungera, behöver en man zink, som också är närvarande i honungsbitan. Den innehåller jod och brom, svavel och mangan, kalcium, samt magnesium, fluor och mycket mer.
 4. På grund av den unika sammansättningen av örter sbiten kan ta bort de inflammatoriska processer, och har även antibakteriella egenskaper, vilket är mycket viktigt att ta hänsyn till en integrerad strategi för behandling av prostatit.
 5. Undervärdera rollen som en mängd kryddor, kryddor och kryddor, som ingår i den ursprungliga kompositionen av honungsbitan, inte heller värt det. De kommer framgångsrikt i kontakt med ämnen från honung, medicinska örter och påskynda metaboliska processer, förbättra återhämtningsgraden för skadade vävnader.
 6. Sbiten honung är också mycket välsmakande och med de behov den kan tillämpas som en förebyggande åtgärd för att inflammation i prostatan symtom som du aldrig har upplevt.

Matlagning recept

Det finns många recept för tillagning av infusion. De är alla lika. Bland de mest populära recept fällde inkluderar: klassisk (samt med tillsats av jäst), kryddig, äpple, vit, mynta, med citron och alkohol.

Klassiskt recept

Det bör reserveras honung - 500 g kryddblandning bestående av kryddnejlika, kanel, kardemumma och svartpeppar - 10 g vatten - 1,5 l, örter - mynta, oregano, salvia, johannesört - 80 g.

Först kokas honung i vatten, tills en del av vätskan avdunstar. I en separat behållare måste du brygga örter och kryddor.

Efter kokning ska buljongen infuseras i ungefär en kvart i timmen. Infusionen måste filtreras. Därefter blandas två vätskor och värms något.

Recept med jäst

För att förbereda honung sbitnya prostatit jäst måste ta May honung - 100 g torrjäst - några matskedar vatten - fyra liter, ingefära - tredje tesked muskot - kvarts tesked kanel - halv tesked, mynta - halv av en tesked.

Alla ingredienser måste sättas ihop och läggas i 15 timmar på en mörk plats. Sedan placeras medlet i två dagar i kylan och filtreras sedan.

Recept av honung sbiten med mint och citron

För att göra produkten måste du beställa följande komponenter:

 • honung - 100 gram;
 • vatten - 0,5 liter;
 • kryddnejlika - 2 st.
 • mint - 0,5 tesked;
 • citron - krossad kant av en halv frukt;
 • kanel - 0,5 stavar;
 • muskotnöt - på knivens spets
 • ingefära - en tredjedel av en tesked.

Först måste du koka vatten och tillsätt sedan alla ingredienser till den. Införa kompositionen i en timme.

Recept för kryddig honung sbiten

Att producera drycken 200 gram som behövs blomma honung, fjärdedel matsked muskot, 100 ml sirap, humle koner 4, per liter vatten, en pinne av kanel, tre bitar av kryddnejlika, kardemumma och kryddpeppar. Alla komponenter, förutom honung, måste blandas och kokas. Därefter kokas produkten med låg värme i cirka sju minuter. När massan har svalnat något, tillsätt honung och blanda den tills den är helt upplöst.

Sbiten med humle

Sbiten honung med humle gör dig själv kommer inte vara svårt. Denna dryck kallas vit. Det är nödvändigt att blanda en liter honung med 20 g humle, fyra liter vatten och en kanelpinne. Koka drycken på låg värme, i tre timmar. Därefter måste agenten avkylas och filtreras.

Ett recept med äpplen

Inte mindre användbar och effektiv sbiten med tillsats av äpplen. Receptet på honung sbiten med äpplen är som följer. För tillverkning av de verktyg du behöver för att förbereda i förväg hur mycket av torkad mynta i två teskedar vatten - 6 glas, fem skedar honung, två äpplen, fyra klyftor, varav två kanelstänger och lite ingefära.

Först blandas de krossade äpplen tillsammans med skalen med kryddor och vatten. Kompositionen måste kokas och koka sedan på låg värme i en kvart i timmen. Därefter måste du lägga till honung i en lättkyld vätska. Läkemedlet ska stå i en halvtimme.

Sbiten alkoholisk

Alkoholhaltig sbiten är lämplig för personer som gillar starka drycker. Gör dig själv en honung alkoholisk sbiten är inte svårt. I värmd vin (1 liter) tillsätt honung - 150 g, en nypa kanel och nötkött, och två kryddnejlika. Kompositionen bör värmas väl, men inte kokas.

Det är inte svårt att göra honung sbiten själv. Det viktigaste att observera alla doser och proportioner. Det är lika viktigt att de produkter som används för att tillverka infusion, särskilt honung, är kvalitets- och naturliga. En annan viktig punkt - honung sbiten innebär användningen av inte vanligt kranvatten eller renat, men tillskott eller källvatten.

Hur man tar indikationer och kontraindikationer

Dosering och användningsfrekvensen för drycken beror på beredningsförfarandet och användningen av användbar medicin.

Sbiten, kokad enligt ett klassiskt recept, rekommenderas att användas på tom mage och innan du lägger dig. Den beredda produkten, ca 50 ml, måste kombineras med vatten. Du kan använda medicinen i sin rena form. Varaktigheten av den terapeutiska kursen är en och en halv månad. Sedan följer en tvåveckorsavbrott och en upprepning av kursen.

När det gäller honung sbiten med jäst, ska drycken vara en kvart kopp, på tom mage eller före sänggåendet. Om så önskas kan du späda ut produkten med vatten. Varaktigheten av den terapeutiska kursen är en och en halv till två månader.

Apple sbiten rekommenderade att konsumera 200 ml två gånger om dagen. Lösningen kan också tas för profylaktiska ändamål.

Alkoholhaltig dryck ska vara full i 100 ml innan du lägger dig. Varaktigheten av behandlingskursen är två månader.

När det gäller mint, kryddig och vit sbitny, då tas dessa drycker i 200 ml två gånger om dagen.

Alla typer av drycker är ofarliga. Men närvaron av människor med individuell intolerans, liksom sjukdomar i lungor och mag-tarmkanalen, rekommenderas inte för behandling av inflammation i prostatan sbiten.

Annars kommer drickan att ge exceptionella fördelar. Det kommer att bidra till att eliminera inflammatorisk process, smärta och nedskärningar vid urinering, liksom vid eliminering av sjukdomen.

Honung sbiten: recept från prostatit

Bilder från sajten: BeHoneybee.ru

Många män i åldern av tjugofem till kull år klagar på problem med prostata, och helt enkelt - med prostata. Enligt statistiken lider mer än fyrtio procent av den manliga hälften av världens befolkning i allmänhet och i vårt land i synnerhet av denna sjukdom, förvärras den av frekvent och smärtsam urinering samt sexuell dysfunktion.

Men inte alla som känner till problemet uppstår omedelbart till en läkare och använder en mängd traditionell medicin, vilket ger ett utmärkt resultat, särskilt vid komplex behandling. Medics rekommenderar ofta att använda sbiten från prostatit, som kan köpas på apoteket i färdig form, eller du kan laga helt självständigt. Det är en känsla att förstå grundligt, vad är honung sbiten från prostatit, hur man lagar mat och vilken effekt det kommer att ge med ett korrekt och regelbundet intag.

Honung sbiten: ett recept för prostatit är en bestämd fördel

Bilder från sajten: mysekret.ru

Innan du räknar ut hur man gör honung sbiten från prostatit, måste du förstå vad och för vad du ska göra. Det gör det inte ont för att ta reda på vilka typer av användbara egenskaper och egenskaper som finns tillgängliga för denna gamla slaviska dryck, som våra förfäder visste och älskade mycket tidigare än utomlands kaffe eller kinesiskt te kom till oss. Sbiten gjordes av speciella människor som behöll bryggans recept, övergått från far till son, och legender läggs till om dess användbarhet även i våra dagar.

Sbiten människor från prostatit är en medicinsk dryck, gjord på basis av honung, en mängd kryddor och kryddor samt medicinska örter. Våra förfäder använde denna drink i många århundraden, med en trevlig smak och bara en fantastisk arom, för behandling av olika sjukdomar och störningar i genitourinary sfären. Sbiten kan vara absolut alkoholfri och kan innehålla en viss grad, det finns ett stort antal olika recept.

Prostatit är listigt och behandling av det är lång och svårt, och det finns ingen garanti för att det verkligen kommer att ge bra resultat. Det viktigaste här är att inte missa ögonblicket och vid de första tecknen för att se en läkare, eftersom de försummade formerna inte längre leder till någon behandling och det kommer att vara möjligt att lätta symptomen bara lite. Därför är det väldigt viktigt att göra allt i tid och inte fördröja besöket till läkaren som kommer att ge de nödvändiga rekommendationerna och förskriva behandlingen, beroende på organismens individuella egenskaper och sjukdomsförloppet. Sbiten-folk från prostatit, vars sammansättning bestämmer dess användbara egenskaper, visar sig också ofta vara en av de mest effektiva och effektiva medicinerna, även enligt mycket professionella moderna mediciner.

Bilder från sajten: ProstatitMedic.ru

 • Den viktigaste grundläggande ingrediensen i receptet av honungsbitbitnia för behandling av prostatit är naturlig honung, vars användning är obestridlig. Den är så rik på alla slags vitaminer, aminosyror och spårämnen som knappast kan jämföras med någon annan naturlig substans.
 • I överflöd är vitaminerna i sbitene extremt olika, till exempel E, A, C, PP, B och många andra. De har en återställande effekt på hela organismen och speciellt på maskulin hälsa.
 • För att det genitourära systemet ska fungera, behöver en man zink, vilket också finns i honungsbitret från prostatit. Den innehåller jod och brom, svavel och mangan, kalcium, samt magnesium, fluor och många andra saker.
 • På grund av den unika sammansättningen av medicinalväxter kan denna sbiten ta bort inflammatoriska processer och även ha antibakteriella egenskaper, vilket är mycket viktigt att ta hänsyn till i ett integrerat behandlingssätt.

Undervärdera rollen som en mängd kryddor, kryddor och kryddor, som ingår i den ursprungliga kompositionen av honungsbitan, även på nolltid. De kommer framgångsrikt i kontakt med ämnen från honung, medicinska örter och påskynda metaboliska processer, förbättra återhämtningsgraden för skadade vävnader. Sbiten på honung är också extremt gott, och om du behöver det kan du använda den som en förebyggande åtgärd så att symptomen på prostatit du aldrig kände.

Sbiten folk från prostatit: hur man förbereder medicin

Våra avlägsna förfäder hade inte möjlighet att söka till professionella läkare, därför var de behandlade från tidigt tider av människors medel. Efter att ha lärt sig att laga dem själv får du inte bara en hälsotryck, utan också en stor hjälp vid behandling av denna obehagliga sjukdom, vilket så plågar många medlemmar av det starkare könet.

Bilder från sajten: BeHoneybee.ru

En klassisk recept för förebyggande

Recepten för att förbereda honung sbone från prostatit är ganska enkla, eftersom möjliga potenta komponenter (ivan-te, pion, hassel och andra) kan introduceras endast av en riktig expert. Det presenterade receptet är mer lämpat för förebyggande åtgärder, såväl som behandling av sjukdomen vid första skedet. Det rekommenderas att använda drycken och för den huvudsakliga behandlingen av sjukdomen i mild form, när det görs utan komplikationer.

Sammansättning och ingredienser

 • Honung naturlig bi av överlägsen kvalitet (akacia eller bovete) - 8 matskedar.
 • Vattenbrunn eller renad - 1 liter.
 • St John's Wort - 0,5 stråle.
 • Pepparmint - 0,5 stråle.
 • Kanel - 1 tesked eller 2-3 pinnar.
 • Carnation - 4-7 knoppar.
 • Roten av ingefära - 3-5 centimeter.
 • Muskot riven - 0,3 tesked.
 • Kardemumma - 3-6 kapslar.

Metod för framställning

Att ta reda på hur man gör en honungsbit från en prostata enligt receptet ovan är inte alls svårt, speciellt om tidigare minst en gång i ditt liv har du gjort varmt vin för kallt, vilket har blivit populärt för matlagning på tack vinterkvällar. Inte undra på att sbiten kallas ryskt mulledvin, där finns det en rationell spannmål. För att brygga en sådan förebyggande sbit måste du ha två skålar, bäst emaljerade, kan vara gjorda av rostfritt stål, men inte aluminium, en träsked-mixer, samt ett snitt av gasbind för filtrering.

Bilder från sajten: BeHoneybee.ru

 • Ett glas vatten (200 gram) hälls i en mindre behållare och vi kastar där alla utvalda kryddor och medicinalväxter.
 • Brew dem i fem minuter, ta sedan bort från värme, täcka och linda en handduk eller en nappduk.
 • Blanda honung och resterande vatten i en större kastrull. Det måste ske så noggrant som möjligt, annars kommer honungen att brännas till botten, vilket är absolut oacceptabelt.
 • Honung med vattenkvalitet värmer upp över låg värme tills ett rikligt och stabilt skum bildas på ytan, vilket måste avlägsnas med en sked.

Båda föreningar framställs i förväg, har vi att stå i två timmar eller mer, varefter de kan filtrera, kombinera och rör ihop. Det enklaste sättet att göra det så här: Häll buljongen både i en glasflaska med en kapacitet på mer än förberedda läkemedel tätt zakuporte locket och skaka väl, på samma sätt som professionella bartenders med shakers. Det rekommenderas att dricka sätta på ett mörkt ställe och dricka tidigast en dag eller två efter tillagning.

Sbiten från prostatit på jäst

Förutom de eviga och oöverträffade klassiker, blir det lätt att göra själv och sbiten honung från prostatit, som är sammansatt av encelliga svampar, jäst kapabelt till socker och glukos för att göra koldioxid och alkohol. Det finns inget komplicerat i detta recept. Det viktigaste är att välja rätt komposition och sedan korrekt ange läget för att ta medicinen, men mer om detta senare.

Foto från sajten: propotenciyu.ru

Sammansättning och ingredienser

 • Naturlig maj honung är 100 gram.
 • Väl eller renat vatten - 4 liter.
 • Torr bagerisjäst - 2 matskedar utan en stor glida.
 • Muskot riven - 0,25 teskedar.
 • Carnation av 2-3 knoppar.
 • Kanel - 1 pinne eller 0,5 tesked.
 • Grated rot av ingefära - 0,3 tesked.
 • Pepparmynta - 0,5 tesked.
 • Humle - 2-4 lådor.

Metod för framställning

Detta recept kom ner honung från prostatit en stor roll spelas av valet av en unik biprodukter, som det var i maj våren honung ger ovärderliga fördelar för hela kroppen och män hälsa i synnerhet.

Foto från sajten: propotenciyu.ru

 • Honung upplöst i vatten, varefter bit plattan med en lösning sätta på elden, som värmer och högst upp till femtio grader, annars alla fördelar med den kommer att hopplöst förlorade.
 • Vätskan avlägsnas från elden, den kyls ner till trettio grader. Det löser upp jäst, varefter behållaren är täckt och placerad på en varm mörk plats i flera dagar.
 • När jäsningen når en topp måste behållaren släckas igen och bringa graderna till 50-60, och ständigt avlägsna skummet. Då kommer jästen att dö och den mer onödiga fermenteringen upphör.
 • Kompositionen lägger till alla kryddor och kryddor som du har förberett, varefter drycken värms upp i ytterligare tio till femton minuter.
 • Det är bara att ta bort kastrullen från elden, täck den och lägg den på en mörk plats i en timme eller två.

Efter den nödvändiga tiden ska sbiten filtreras och hällas över glasbehållare och lämnas på en mörk plats för en annan dag.

Spicy honung sbiten från prostatit

Det finns ett annat mycket framgångsrikt recept på honungsbitbitnia för behandling av prostatit, vilket inte är svårt att förbereda hemma. Det ger en mycket bra effekt, eliminerar symtomen på sjukdomen nästan helt, det vill säga det underlättar sin kurs, vilket bidrar till snabbare återhämtning.

Bilder från sajten: mysekret.ru

Sammansättning och ingredienser

 • Blommihonung - 200 gram.
 • Vattenbrunn eller renad - 1 liter.
 • Lager (vitt eller svart att välja mellan) - 100 gram.
 • Muskot riven - 0,25 teskedar.
 • Humle - 4-6 knoppar.
 • Kanel - 1-3 pinnar.
 • Kardemumma, kryddnejlika och paprika - 3 korn av varje sort.

Metod för framställning

Foto från sajten: Hard-Mass.Ru

 • Alla komponenter utom honung bör omedelbart blandas i en gryta, helst emaljerad.
 • Skålen sätts på ett litet ljus och blandningen värms upp och kokas.
 • När din framtida sbiten kokar, bör den kokas i ytterligare fem minuter, inte mer, med konstant omrörning.
 • Behållaren avlägsnas från elden och lämnas för kylning.

Bryggens temperatur bör inte vara mer än fyrtio grader, först efter det att honung införs i vätskan och blandar mycket bra tills biprodukten är helt dispergerad. Nu kan den färdiga drycken tappas, täppas tätt och placeras på en mörk plats och tas genom det system som beskrivs i detalj nedan.

Hur man tar honung sbiten från prostatit

Foto från sajten: male-site.ru

Till att börja med måste du förstå en enkel sanning - du kan inte helt förlita dig helt på den mirakulösa helande kraften hos folkets sbit från prostatit. Det är inte nödvändigt att vänta på ett mirakel, det är först och främst nödvändigt att kontakta din närmaste läkare och först efter det är det möjligt att ansöka och icke-traditionella metoder. Endast en läkare kan berätta exakt om du specifikt kan dricka sbiten och i vilka doser gör det och också hjälpa till att ta reda på om du har några kontraindikationer för dess användning.

För att lindra symtomen och inte skada, kan du helt enkelt ta en matsked sbiten och späd den i ett glas varmt vatten. För att dricka sådant vatten är det nödvändigt från mycket morgon på en tom mage, omedelbart efter uppvaknande. Behandlingsförloppet bör vara minst fyra veckor, varefter det är värt att ta en paus. I kombination med antibakteriella läkemedel, en riklig dryck och en strikt diet, kommer folkens sbiten att hjälpa till att bli helt av med obehagliga symptom och återigen leva hela livet.

Allt om kaprifol: användbara egenskaper, recept, komposition

Honung sbiten är en populär gammal dryck. Hans klassiska recept för matlagning innebär användning av huvudingrediensen - naturlig honung, liksom vatten, kryddor och örter. Beroende på vilka komponenter som används, ändras smaken av drycken och dess helande egenskaper.

Förmodligen kom dryckets namn från ordet "knock down", vilket är relaterat till sättet att göra sbitnya. Den var kokad i två skålar. I en, var honung infunderad, i den andra, var gräs och kryddor förberedda. I sista skedet kombinerades båda infusionerna och slogs ner (grundligt omrörd).

Vad gör honung sbiten och varför är det användbart?

Honung sbiten, tack vare dess sammansättning och läkning egenskaper hos ingredienserna som används i det, ses ofta som ett alternativ till mediciner. Detta naturmedicin används som en förebyggande och härdande infusion. Samtidigt kan denna tonic och läckra dryck bli full, som vanligt te.

Honung - huvudkomponenten i drycken - är mättad med ett komplex av vitaminer, mineraler och spårämnen. Läkande örter: timjan, kamomill, johannesört, oregano, mint, salvia - kompletterar antivirala, antiinflammatoriska, toniska egenskaper av honung. Läkemedel som timjan, ivan-te, elefant, salvia, har i sig förmågan att förbättra tarmarnas och magens arbete, behandla förkylningar, stärka blodkärlen.

Olika kryddor: peppar, kardemumma, kryddnejlika, ingefära, kanel, vikblad - ge drycken de medicinska egenskaperna. Kardemum förbättrar till exempel aptit och lugnar nervsystemet, kanel påverkar mängden socker i blodet, har antifungala egenskaper, främjar bättre hjärnfunktion. Nötkött lindrar smärta och är en bra antiseptisk, ingefära minskar symtom på förgiftning under förgiftning och har en massa andra användbara egenskaper.

United i Sbitnev dessa i sig mycket nyttiga ingredienser gör det ett läkemedel drink, vilket bidrar till att bekämpa virus och patogener med uppkomsten av kallt väder och under epidemier.

Sbiten hjälper till att återhämta sig snabbare och återhämta sig från sjukdomar och tunga operationer. Det används som ett hjälpterapeutiskt medel för sjukdomar i blodkärl, hjärta, blod, prostatit, högt blodtryck.

Hur man gör honung sbiten?

Under århundradena har tekniken att förbereda en honungsdrink inte förändrats. Det kan vara en alkoholhaltig och alkoholfri dryck, enkel och vanilj. De härdade sbettarna erhålls genom att jäsa honung med olika kryddor (i vissa recept sätts melass och socker till det). Drycker som är förberedda på detta sätt liknar honungsöl, braga, låg alkoholhaltig berusande honung.

Denna sötbrännande dryck älskade i Ryssland och kokade den överallt. Först, i huvudsak förberedda sbiten alkoholfria. Endast i denna dryck tilläts handla fritt på gatorna, basarer, mässor och ambulerande områden Sbitenschik, hälla det från sbytennyk (mor-och farföräldrar samovarer), som liknar vattenkokare, som ägde rum inne i huvuddelen av uppvärmningsanordning - ett rör med podduvalom.

Men förutom att handla på torgen i staden Sbitenschik i den mest trafikerade plats är "Sbiten rökning" (något liknande restauranger). Det erbjuds också ärliga människor dricker varm honung doftande vätska tillförs dessert special stein vid slutet av en läcker måltid med kex, muffins och bagels.

I tavernor var det möjligt att prova olika typer av sbit: kvass eller vin honungsdrycker. Men oavsett sättet att förbereda sig för alla sbitneys är honung sötma, brinnande krydda och härdande egenskaper karakteristiska.

Receptet på den klassiska sbitniaen

Den är beredd mycket enkelt och snabbt. Initialt tillsattes bara svartpeppar till receptet från kryddorna. Som andra utländska kryddor uppträdde, började andra kryddor läggas till.

Vi behöver:

 • Vatten - 1 l
 • Ginger, kanel - för 1 tsk.
 • Kardemum pulveriserad, anis - 1/3 tsk.
 • Honung - 200 g
 • Svartpeppar - 8-10 ärter
 • Nötkött - 4-5 delar.

Vid det första steget sätts honung löst i vatten till koka. Sedan kokar vi tillsammans med kryddorna ytterligare en kvart i timmen. Sbiten bör stå i flera timmar.

Denna heta drink hjälper dig att hålla dig varm och skydda dig mot förkylningar. Antalet kryddor kan tas efter dina önskemål.

Receptet för ett enkelt skott

Enligt detta recept honung (500 g), vatten (6 L), en vit sirap (700 g), mynta, kanel, kryddnejlika, humle och andra smakämnen (om så önskas) måste koka i en halvtimme. Att dricka, som te - hett.

Forntida recept för matlagning sbitnia

Sbiten, beredd med en bryggd metod, anses vara den svåraste tekniken.

Alla produkter: honung (500 g), svag brygga (6 liter), 50 gram äppelcidervinäger, 20 gram ingefära - rör om och koka i 1 timme. Den kylda blandningen bör hällas i en behållare och tillsätt ett halvt glas flytande jäst. För jäsning avlägsnas blandningen under 6-14 timmar i värme. Stäng sedan tunnan och lagra ett par dagar i kylan. Därefter kan du dricka sbiten.

Sbiten med tranbär

För att förbereda sbiten enligt detta recept behöver vi:

 • Bärbär av en tranbär - 250-300 g
 • Kardemumma - 15 st.
 • Honung - 200 g
 • Kanel - 1 tsk.
 • Bay leaf - 1 st.
 • Carnation - 3 knoppar

Kram saften från bären. Häll moset i vattnet, tillsätt klyftor, kardemumma, kanel och koka i 15 minuter. Innan slutet av tillagningen (i 5 minuter) lägger du till bladbladet. Stambuljong och tillsätt honung och tranbärsjuice. Förvärm det, omrörning, tills bildningen av de första bubblorna. Koka inte.

Custard söt sbiten

 • Humle - 40 g
 • Kryddor att smaka
 • Vit honung - 1 kg

Lös upp honung i 3 liter kokande vatten och insistera på 24 timmar. Koka sedan vätskan i 2 timmar. I 15 minuter före utgången av tillagningen tillsätt kanel, kardemumma, kryddnejlika, mynta och humle. I den kylda vätskan tillsätt ½ kopp flytande jäst och insistera det 2 veckor i kylan. Därefter kan du hälla i flaskor för förvaring.

Receptet för den nationella sbiten

1 kg honung rör om i kokande vatten. Tillsätt krydda efter smak och 20 g humle. Alla lagar i två eller tre timmar. Kyld sbiten kan vara full som kvass.

Moskva Sbiten

En riktig rysk sbiten med ingefära, peppar, kanel och honung kan beredas enligt receptet på Moskva Sbit.

 • Vatten - 5-6 l
 • Svartpeppar - 10 ärter
 • Honung - 200 g
 • Mint torr - 5 msk. l.
 • Ginger Ground - 2 tsk.
 • Vit torsk - 1 kg
 • Kanel - 2 g
 • Kardemumma - 6-8 kapslar
 • Carnation - 5 knoppar
 • Badyan - 3 stjärnor

I kokande vatten löser vi upp honung och melass och koka i en kvart i timmen. Häll ut alla kryddor och laga i ytterligare 15-20 minuter.

Recept för alkoholfria sbiten

Förbered de mest alkoholfria sbiten, som inte är värre än någon alkoholvarmer på en kall vinternatt, det kommer inte bli svårt. Det görs snabbt och enkelt: bara en halvtimme - och på bordet finns det redan en uppvärmd hälsosam drink.

För detta behöver vi:

 • Honung - 2 msk. l.
 • Vatten - 3 koppar
 • Kanel - 0,3 gram
 • Tranbär eller Cowberry sirap
 • Nötkött - 0,2 g

Vi kombinerar honung med kryddor och en liten mängd sirap. Den framställda blandningen omröres i vatten, förvärmas. Vi lagar mat i ytterligare 20 minuter efter kokning. Klar dryck ska filtreras och serveras i heta koppar.

Hur man dricker sbiten honung?

Det sätt på vilket drycken konsumeras beror på förberedelsemetoden. Om det är en hemlagad sbiten kan du dricka den som en vanlig dryck, säg kaffe eller te.

På sommaren eller i ett varmt bad är en kall sbiten ett utmärkt botemedel för att återställa vattenbalansen i kroppen. En dryck som liknar kvass att smaka, släcker perfekt törst och hjälper till att tolerera värme.

Vid dåligt väder och kallt sbiten rekommenderas att man dricker varmt som mulledvin, för att stärka kroppens allmänna tillstånd, för att värma och förhindra förkylningar.

Klar sbiten - det här är en ganska koncentrerad dryck med ett stort innehåll av läkemedel. Drick det rekommenderas innan du äter 1 matsked, utspätt i en kopp varmt vatten.

Och även om det finns tvivel om hälsofördelarna med denna dryck, är det nödvändigt att erkänna att honung sbiten i alla fall är mycket mer användbart, säg om moderna kolsyrade drycker. Åtminstone för att den endast tillverkas av naturliga säkra ingredienser.

Honung Sbiten - naturlig behandling och förebyggande av prostatit

Honung sbiten från prostatit, känd som ryskt mulledvin, är nu ett effektivt läkemedel för vissa typer av inflammation. Hans recept är känt över hela världen. Med regelbunden användning av drycken normaliserar det blodflödet, därför med en inflammerad prostata anses den vara en av de "första" assistenterna av traditionell medicin.

Prostatit behandlas med läkemedel, massage, gymnastik, folkmetoder. Män vänder sig inte omedelbart till en urolog, men börjar söka frälsning från "folket". Från många av dem kan du höra recensioner från honung sbitne, vilket eliminerar även svåra symptom på svår inflammation. Det finns unga män som tar folkmedicin för bedrägeri, men det är inte så, eftersom medel från folket kan eliminera många av symptomen på prostatit.

Sammansättning och egenskaper

Det är en rysk drink i gamla Ryssland, gjord av honung och
användbara växter. Honung anses vara en "medic", så honung sbiten från prostatit hade och har förmågan att eliminera även svåra symptom vid akuta inflammatoriska processer.

Fördelarna med en stor dryck - det ökar kroppens försvar,
toner och behandlar framgångsrikt många sjukdomar. Vid kallt väder värmer sbiten kroppen, fyller kroppen med vitaminer, som personen saknar under vintermånaderna. Receptet för dess förberedelse är enkelt, och det finns många typer av drycker, och du kan redan köpa färdig sbenen honung från prostatit.

Honungskyttskompositionen är vatten med honung och kryddor med socker. Vid användning av drycken för medicinska ändamål, tillsätt örter. Vid beredning av ett läkemedel, sådana "produkter" som:

Honungsbi - sammansättningen av denna produkt är mycket hög kvalitet påverkar utbytet av styrka och påkänningsavlastning, positiv effekt på reproduktionsfunktionen och normaliserar prostata arbete förbättra funktionaliteten hos cirkulationssystemet hos bäckenorganen.

vitaminer - Kompositionen innehåller mycket örter och kryddor som innehåller B-vitaminerna, vilket stimulerar leukocyternas skyddande reaktion, vilket hjälper till att återställa inflammatorisk prostatavävnad. Vitaminer från grupp C, främjar förbättringen av vävnadsmikrocirkulationen och grupp E, aktiverar den förbättrade produktionen av prostatajuice.

mineraler i kombination med vitaminer skapa en gynnsam mikroflora i kroppen för antiinflammatoriska effekter i bäckenorganen och prostata vävnader. De viktigaste mineralerna är: magnesium, zink, selen. Magnesium för ånga med kalcium ger gott skydd vid inflammatoriska processer. Selen är en antioxidant, speciellt bra för förkalkningar i prostata eller kroniska tumörer. Även i tinkturen finns mineraler som - fosfor, svavel och koppar.

örter Nettle - hjälper till med restaurering av skadad prostatavävnad. Burdock - stimulerar reduktionen av inflammatoriska processer och minskar stagnation och sklerotiska processer i prostatakörteln. Mynt har en antispasmodisk effekt. Så i sbitne kan det finnas sådana gräs som - en hassel, en kamomill, en spray, en plantain.

kryddor - antibakteriella egenskaper på grund av närvaron av kanel och kryddnejlika, vilket i detta fall också stimulerar matsmältningssystemet.

Faktum! På grund av närvaron av honung anses sbiten vara en högkaloridryck och innehåller en betydande mängd kolhydrater och socker.

Egenskaper av honung sbinth

Honung sbiten är den första som en man söker hjälp efter traditionell medicin. Recensioner av många män tenderar att det faktum att en söt tinktur hjälper till att bli av med vanliga och obehagliga symptom i den inflammatoriska processen i prostata.

Verkar snabbt och försiktigt, honung sbiten från prostatit:

 • normaliserar urinprocessen
 • Efter behandlingens gång tillåter inte återfall
 • normaliserar en erektion
 • lugnar nervsystemet
 • det smärtar smärtsamma spasmer
 • tar bort smärta i perineum
 • stillastående stagnation i prostata.

Hur man använder drycken korrekt

Hur tar man honung sbiten? Ta honung sbiten från prostatit två gånger om dagen. Innan du använder, måste du lösa en matsked av drycken i ett glas kokande vatten. Det är tillrådligt att dricka före frukost och middag. Varaktigheten av behandlingskursen med detta söta läkemedel är 1,5 månader. Instruktioner för användning är mycket enkla, ordning och försök att inte missa receptioner.

När du använder honungsbit från en prostatit bör du vara försiktig och bryta inte dosen. Sådan amatörprestanda kan leda till allergiska utslag. Deras närvaro bestäms av honung, som är en del av sbiten.

Du bör också konsultera en specialist om behandling med folkmedicinska lösningar. Det faktum att en honungsdryck hjälper - det är sant, men inte alla människor kan närma sig sådan behandling. Personer som diagnostiseras med njure och hjärtproblem bör också söka råd från behandlingsläkaren.

recensioner

Recensioner av läkare från Moskva och Nizhny Novgorod

Det finns en skilsmässa för försäljning av denna folkmedicin mot prostatit, där priset är mycket kraftigt uppblåst på platserna, upp till 2000-3000 rubel. eller 1000-1500 UAH., försök läsa noggrant och köp från officiella källor eller apotek

Var kan jag få en tinktur?

Var kan man köpa? Köp honung sbiten från prostata sjukdomar kan vara i apoteket i någon stad eller använd den officiella webbplatsen för produkten.

Officiellt är sbiten representerad endast i 4 länder (Ryssland, Kirgizistan, Vitryssland, Kazakstan) med ett exakt fastställt pris:

När du beställer pengar från vår webbplats får du 50% rabatt genom att klicka på länken för ditt land

Sbiten i prostatit: hur effektivt och hur korrekt appliceras?

Enligt statistiken upplever 40% av männen i åldern 20-50 år prostatainflammation (prostatit). Denna sjukdom åtföljs av frekvent och smärtsam urinering, liksom en överträdelse av sexuell funktion. Behandling av prostatit är en mycket komplex och lång process. Ofta män, som står inför denna sjukdom, rusa inte för att konsultera en läkare, men tillgriper traditionell medicin. Och stor popularitet bland dem vann sbiten med prostatit. Vad är det Och vilken terapeutisk effekt kan uppnås med hjälp av den?

Sbiten är...

Sbiten är en helande dryck baserad på vatten, honung, olika kryddor och medicinalväxter. Våra förfäder använde det för att behandla olika sjukdomar, inklusive sjukdomar inom könsområdet.

Förberedelsen av den uppstod på olika sätt - med användning av potenta örter, alkohol, kryddor, etc. Alla recept för beredningen av denna dryck har nått oss.

Beroende på vilka ingredienser som finns i denna dryck, uppträder dess effekt på kroppen på olika sätt. När behandling av prostatit är mest lämplig honung sbiten. I sin sammansättning är olika kryddor, granulärt socker, "maj" honung och vatten. För att förbättra den helande effekten kan den också kompletteras med olika örter som har antibakteriella och antiinflammatoriska effekter.

Men den viktigaste ingrediensen i denna drink är honung. Det är en biologisk produkt som innehåller olika ämnen. Dessa är vitaminer (C, PP, B-grupp och andra) och mineraler (kalium, kalcium, fosfor, järn, etc.) och olika aminosyror.
För behandling och förebyggande av exacerbation av kronisk prostatit används honung sbiten med tillsats av olika örter och kryddor. Våra förfäder beredde det med kamomill, tvärgående mynta, oregano, ingefära, laurelblad och Johannesört.

Vad är den terapeutiska effekten av honung sbiten i prostatit?

Innan du pratar om effektiviteten av sbiten vid behandling av prostatit, bör du komma ihåg vilka symptom som åtföljs av denna sjukdom. Med inflammation i prostata, hos män noteras det:

 • erektil dysfunktion
 • minskning av mängden producerat ejakulat
 • snabb och smärtsam urinering
 • smärta i ögonblick av utlösning;
 • smärta, brännande, stickningar i underlivet.

Honung sbiten med prostatit har en hög terapeutisk effekt. För det första bidrar det till att avlägsna den inflammatoriska processen, som signifikant minskar intensiteten i smärtssyndromet. För det andra har denna drink en positiv effekt på männs sexuella funktion. Det har varit fall då sbiten hjälpte män att bli av med infertilitet!

För det tredje har honung sbiten en positiv effekt på nervsystemet, vilket ger en lugnande effekt på den. Mot bakgrund av utvecklingen av prostatit har män ofta depression. Sbiten hjälper till att eliminera ökad irritabilitet och förbättra patientens stämning.

För det fjärde har denna dryck en positiv effekt på hela matsmältningssystemet, vilket minskar de negativa effekterna av läkemedel som tas på magslemhinnan.

Om man talar i allmänna termer är sbiten människor från prostatit väldigt användbar. Med hjälp av det kan du bli av med inte bara den underliggande sjukdomen, utan också förbättra kroppen överlag.

Var kan jag få en sbiten?

Sbiten kan köpas redan klar på apoteket, eller du kan själv förbereda det. Det finns flera sätt att göra detta.

Custardmetoden för framställning av sbitnya kräver passage av fermenteringsprocessen. Den är framställd av följande ingredienser:

 • Maj honung - 100 gram;
 • braga;
 • jäst;
 • ättika;
 • olika kryddiga örter - kryddnejlika, kanel, ingefära, Johannesjurs, korsmynta, kardemumma;
 • muskot;
 • vatten.

För att förbereda sbitnya behöver du bara använda emaljerade rätter. Det häller i 4 liter vatten och 100 gram honung, kokas över låg värme, omrörs ständigt och tillsätt sedan alla övriga ingredienser till honungslösningen och lägg det på ett mörkt ställe i 12-15 timmar för infusion.

Därefter sätts den färdiga drycken på kylskåpet i ett par dagar, filtreras och tas för behandling av prostatit.

Om sjukdomen uppstår utan komplikationer, ska sbitenen beredas på ett sådant sätt - 200 ml vatten hälls i den första behållaren, i den andra - 800 ml. Först tillsätt honung och värme tills skumets utseende, och i den andra tillsätt alla kryddor och koka. Då kokas buljong och honungslösning infunderas i ca 2 timmar, varefter de måste blandas. För att förbättra smaken kan du lägga till fruktjuicer till drycken, men i små mängder.

Om du tvivlar på att du kan förbereda denna drink själv, kan du köpa sbiten från prostatit i apoteket. Men för att få det på ett vanligt apotek är det problematiskt. Jag måste gå till nätbutiken, men här måste du vara mycket försiktig.

Tyvärr säljer inte alla onlineapotek apoteksprodukter. Du kan enkelt gå in i en falsk. Därför är det bästa alternativet i det här fallet att förbereda sbiten själv på ett av ovan beskrivna recept.

Hur ska jag ta sbiten?

Oavsett om du redan har köpt en färdig sbiten eller förberedd själv, ta det som följer - ta en matsked av tinktur och späd den i varmt vatten (200 ml). Använd på morgonen på tom mage och på kvällen innan du lägger dig i en månad.

Kontraindikationer för användning

Använd sbiten bör vara måttlig. Överdosering av denna produkt kan orsaka allergiska reaktioner. Om alkohol används för att förbereda drycken, är kontraindikationer detsamma som vid konsumtion av alkoholhaltiga drycker - mage- och bukspottkörtelcancer, dermatologiska sjukdomar etc.

Dessutom kan alkohol sbiten inte användas av personer som kör fordon.

Det är värt att notera att trots den höga terapeutiska effekten, bör sbiten endast efter ett preliminärt samråd med en läkare. Dess användning är kontraindicerad hos män med kroniska sjukdomar i hjärt-kärlsystemet, njurar, lever, diabetes mellitus.

Allmänna rekommendationer för behandling av prostatit

För att bli av med prostatit är inte ett intag av sbiten tillräckligt, även om dess tillämpning kommer att ske systematiskt över tiden. Utan tvekan eliminerar det de viktigaste symtomen på sjukdomen, men kan inte bota det helt.

I det här fallet kan du inte utan att använda speciella mediciner. Och de bör endast utses av en läkare individuellt. Trots allt är prostatit annorlunda av naturen, och om det orsakas av en infektion, är det nödvändigt att använda antibakteriella läkemedel.

Dessutom utförs behandlingen av prostatit och med hjälp av immunterapi som bidrar till att öka kroppens försvar, vilket gör att han själv börjar aktivt kämpa med patogena mikroorganismer.

Förutom allt detta är det nödvändigt att behålla en speciell medicinsk kost, som helt utesluter allt från rökt kött, pickles, godis och fet mat. Med prostatit krävs en riklig dryck som hjälper till att rena urinsystemet från infektioner och bakterier.

Du kan dricka vanligt vatten, och du kan ersätta det med olika juice, kompott, örtte och te. Vid en prostatit är det mycket användbart att i stora mängder använda en päronkompote. Det är värt att notera att riklig dricka främjar snabb urinering. Det är inte nödvändigt att vara rädd för detta.

I ett komplex kommer alla dessa åtgärder att snabbt eliminera prostatit och hjälpa till att motstå överflödet i kronisk form.

Perfekt sbiten honung - receptlagning hemma

Foto från sajten: slavyane.org

Vanan att dricka te kom till oss från Kina, där denna dryck anses vara nationell, och kaffe var första berusad i Etiopien. Men få av våra landsmän vet att slaverna också hade sina egna nationella drycker, vars recept inte alls gick förlorade och nästan överlevde till idag. Till exempel är det värt att komma ihåg nästan sbiten honung, receptet hemma som jag kommer att ge dig, dricka en doftande, välsmakande och allt annat, är det också mycket användbart. Det förberedde min farfars far, farfar, då min far, jag laga mat, jag gillar det och min dotter, som också kommer att ge ett recept till dina barn och barnbarn. Så vad är hemligheten av honung fällde, än det är nyttigt, och någon är kontraindicerat, och viktigast av allt, hur man lagar och kommer att diskuteras i vår artikel.

En unik rysk dryck: hur man gör honung sbiten hemma

Bilder från sajten: povarenok.ru

Läsa historieböcker, upptäckte jag att honung sbiten början, vad han var i pre-Petrine gånger och första omnämnandet av det redan kända för Novgorod krönika det elfte århundradet. Detta sbiten var en läsk i över sex århundraden, och endast den sjuttonde-talet började speciellt jäst genom att tillsätta jäst, men då fästningen det nästan nått sex till sju procent. Det är därför vi bara talar om alkoholfria sbinth, vilket inte bara är gott men också mycket användbart.

På grund av den unika uppsättning av örter och naturliga bee honung, som också är en del av, är sbiten honung inte bara trevlig och läcker, men också en läkande dryck. Sanna förberedda honung sbiten som en hand, ta bort symptomen av vanlig förkylning, det lugnar halsen och gynnsam effekt på bronker och lungor, normaliserar mag-tarmkanalen, jämnar ut trycket, ger en positiv attityd och förbättrar tonen.

Den mest grundläggande komponenten i denna unika dryck är naturligtvis naturlig bee produkt, slående egenskaper som kan knappast överskattas, och denna honung alla redan förstår. Han fyller honung sbiten, som ingår i en tillräcklig mängd, en slående uppsättning av vitaminer, mineraler, aminosyror, metaller och andra saker, och örter som kamomill, johannesört, Ålandsrot, timjan, oregano, mynta och Melissa kompletterar dess antiseptiska, antiinflammatoriska egenskaper, och också lite toning up effekt, och det alls ett skämt. Om du inte känner något som det när du dricker sbiten, var det inte kokt korrekt.

 • Sbiten honung kan normalisera arbetet i tarmarna och mag-tarmkanalen som helhet, har en positiv effekt på ämnesomsättningen och påskyndar metabolismen.
 • Reglering av blodsocker - En annan viktig punkt som du måste veta om sbitn.
 • Te-sbiten avlägsnar kroniska smärtor eller åtminstone väsentligt försämrar dem, det har en antiseptisk effekt och underlättar symptomen på förgiftning och förgiftning.
 • I sjukdomar i hjärtat och blodkärlen, såväl som högt blodtryck, rekommenderar även läkare ofta att förbereda honung sbiten på en uppsättning kryddor och örter.
 • För stark hanehälsa, liksom för förebyggande eller behandling av prostatit används honung sbiten också, vilket redan har hjälpt tusentals män. Det har en positiv effekt på styrkan, vilket förbättrar blodcirkulationen i bäckenregionen.

Foto från sajten: ydacha20011.ru

Honung sbiten är ett utmärkt förebyggande verktyg i kylan, när du vill förhindra en tråkig kyla, och det är inte allt som kan sägas om denna ursprungligen ryska dryck. Vitaminer av olika grupper, från A och till PP, fleromättade aminosyror, mineraler, allt detta gör sbiten helt enkelt unik.

Otroligt sbiten honung: ett recept för matlagning hemma

Det måste sägas att många år har gått sedan uppfinning av honungskaka av våra förfäder, och tekniken och metoden för dess förberedelse har inte förändrats. Men den här drinken kan vara annorlunda, till exempel, det finns alkoholhaltiga och alkoholfria alternativ, enkelt och även vanilj. Och sistnämnda var ofta alkoholhaltiga, även om deras fästning fluktuerade från två till sex procent. I motsats till den populära stereotyp i Ryssland har aldrig varit en epidemi av alkoholism, men njuta av ögonblicket våra förfäder kunde, på grund av det faktum och dryck fördes ner och mjöd, vilket upphetsad fantasin, upplyftande och har en kraftfull läkande effekt på hela kroppen.

Bilder från sajten: ProstatitMedic.ru

Det är bara att räkna ut hur man gör honung sbiten korrekt, att det var gott, doftande och hade alla medicinska egenskaper som det borde vara. Faktum är att inget komplicerat, du måste bara förvärva de nödvändiga ingredienserna. Då kommer din familj att be om tillägg, och gästerna kommer att fråga hur man gör honung sbiten hemma och vad som krävs för detta.

För att dölja receptet för skräp på honung är inte meningslöst, låt oss därför studera tillsammans. För att börja, kanske är det nödvändigt från det enklaste, klassiska receptet, och det finns faktiskt många av dem. Tänk på att det förr i tiden var kryddor och kryddor tillgängliga förutom den svarta doftande pepparn, och vissa kryddor uppträdde mycket senare och deras kosta för det vanliga folket var inte så högt. Nu har situationen förändrats, så var inte snål och lägg till allt du behöver.

Sammansättningen av honung sbinth enligt det klassiska receptet

Bilder från sajten: xcook.info

 • Tvåhundra gram ren och naturlig honungsbi. Det rekommenderas att ta en bluff, eftersom han har en vacker, ljus färg, men också en mörk kostym Bovete, är det viktigaste inte att komma till surrogat, annars alla dina brygd, kan du bara kasta bort, varken glädje eller tillräckliga förmåner du får.
 • En liter brunn, eller renat och mjukat vatten.
 • En tesked, utan topp, jord kanel, och också rot av ingefära. Om du inte gillar överdriven skarpa kan du minska dosen av den senare med hälften.
 • På en tredjedel av te sked anis, och även kardemumma.
 • Ett par andra knoppar av kryddnejlika, liksom fem eller åtta ärter av svart doftande peppar.

Cook sbiten honung: receptet är enkelt

Till att börja med måste du späda honung med vatten, och det måste nödvändigtvis vara kallt och inte kokas i förväg. Den verkliga sbiten ska göras på levande vatten, det här är väldigt viktigt, så glöm inte. Det är bättre att ta en kastrull med en tjock botten så att din delikatesse inte brinner eller, ännu bättre, ta en kastrull, det håller temperaturen perfekt.

De flesta av de gamla och klassiska recepten av folk sbitnya betyder bryggning, det är kokande honung. Men vi alla vet, men jag förstår liksom varje expert som när temperaturen stiger till fyrtio grader eller högre, honung inte bara förlorar sina läkande egenskaper, och tvärtom kan vara skadligt. Därför vågar jag erbjuda dig att förbereda sbiten utan tillsats av honung. Det vill säga brygga första örter och kryddor, och först därefter, efter kylning till önskad temperatur, tillsätt utspädd honung.

Så i ett klassiskt recept du behöver för att koka vatten med honung, lägga till alla kryddor som du plockat för det, och koka under omrörning i ca femton eller tjugo minuter, och alltid på en mycket låg värme. Om det finns ett vitt skum på bryggans yta, ska det omedelbart tas av med ett frekvent ljud eller bara en sked. Du kan inte låta det lösas, annars kommer drycken att vara grumlig och inte vacker.

Därefter måste en kastrull med sbiten tas bort från värmen och täck med lock och linda något varmt, till exempel, kan det vara en fluffig mormors näsduk, som länge har legat på hyllan, handduk eller päls. Sträck drycken i två timmar, under denna tid ska den inte helt svalna, så det är bättre att lämna den någonstans i plattan eller batteriet.

Enkel honung sbiten: ett recept för folk för lata människor

Bilder från sajten: ProstatitMedic.ru

Det föregående receptet sbitnya som jag gav dig, i allmänhet, alls inte komplicerat, men någon tid kommer att kräva, under alla omständigheter. Men om du förväntar dig många gäster, tar det lång tid att laga mycket av en sådan uppvärmningsdrink, tillräckligt för alla. Då är det klokt att ta ett recept som är perfekt för ett stort företag, och du kan även tillaga den på en brand i naturen, viktigast av allt, glöm inte att ta med en burk av doftande honung.

Honung sbit komposition för ett stort företag

 • Ett kilo honung, om du inte gillar söt, då mängden kan minskas till åttahundra gram.
 • Fem liter brunnsvatten. Du kan ta en ren och avslappnad.
 • Tjugofemtio gram torra Shishechek humle. Du kan köpa mark och endel, här är allt valfritt. Ju mindre slipning, desto mer mättad och doftande sbiten kommer att visa sig.
 • Kryddor och kryddor att smaka, eller det är till hands.
 • Medicinska och doftande örter på en gren: oregano, timjan, johannesurt, salvia, citronbalsam, mint, och vad som kommer att komma i åtanke.

Förberedelse av honung sbiten på recept

Foto från sajten: proza.ru

Koka vattnet och späd honungen i liten mängd så att den löser sig helt och brinner inte tills du kokar den. Häll den resulterande sirapen i en gemensam kruka och blanda igen, varefter du kan lägga till örter och kryddor till smak samt humle. På en långsam eld, laga den här sbiten i minst två timmar, svalna sedan och servera, istället för kvass, men du kan värma upp och dricka som te med bröd och pepparkakor.

Hur man lagar en honung sbiten utan att förlora nyttan av honung

För att inte förlora de medicinska egenskaperna hos honung, gör jag det annorlunda, och smaken av drycken från detta vinner bara, jag delar med dig en hemlighet. Att odla honung är nödvändigt i en liten mängd redan kokt vatten, och örter och kryddor, i kombination med humle, kokar helt enkelt i vatten. När allt är kokta och buljongen kyls till fyrtio grader, att de två vätskorna blandas och sedan en lite varm i elden, men så att temperaturen inte stiger över femtio eller sextio grader Celsius.

Vi använder vackert och klokt: hur man dricker sbiten honung

Bilder från sajten: findmeals.com

Hur man lagar honung sbiten hemma vi har redan redas ut, kan vi bara förstå hur det är nödvändigt att dricka för att få maximal njutning, liksom en betydande terapeutisk och läkande effekt. Det finns flera hemligheter som inte kommer att skada sig för att lära och observera, vilket är vad jag äntligen vill säga till dig.

 • Nonalcoholic sbiten kan vara full för vuxna, och för barn, och till och med för gravida kvinnor, det vill säga till alla som inte har hittat personlig intolerans mot dryckens komponenter.
 • Använd sbiten honung som te, till exempel med torkning, godis eller kex.
 • På sommaren, när värmen övervinner, svaleras den svalna sbiten för att dricka som kvass, slutar den perfekt törst.
 • Under den kalla årstiden, särskilt efter underkylning i sbiten, kan du lägga till vin, laga mat i form av mulledvin, så att du snabbt kan värma upp.

Bilder från sajten: stodam.ru

Det bör förstås att honung sbiten är en extremt koncentrerad buljong, eftersom den också kan användas som förebyggande för kall och influensa. Torka bara en matsked av denna livgivande elixir i ett halvt glas vatten och drick på tom mage, vilket hjälper till att fylla bristen på vitaminer, mineraler och spårämnen.