Huvud
Behandling

Sbiten honung från prostatit

En av de vanligaste patologierna bland män är inflammation i prostata. För att bli av med det, används folkmedicin ofta, till exempel kaprifoljon honung från prostatit. Detta läkemedel har antiinflammatorisk och smärtstillande effekt, hjälper till att hantera smärtsyndrom, ökar immunitet och potens. Du kan göra det själv eller köpa det i färdig form på apoteket. Innan du börjar ta det, bör du kontakta en läkare. Dess felaktiga eller otillbörliga användning kan skada kroppen.

Inte alla patienter kan tillåtas, någon kommer att stoppas av förekomsten av kontraindikationer. Om så är fallet finns det alltid många alternativa behandlingsalternativ - från applicering av lera till leeches. Men glöm inte att en person bara kan uppnå full återhämtning om han kombinerar mottagningen av honung sbinth med traditionell terapi - tar piller, besöksförfaranden.

För vem är åtgärden avsedd?

Hos män över 40 år är den vanligaste urologiska sjukdomen prostatit. Denna inflammatoriska patologi i prostata är ett genitalorgan som ansvarar för framställning av en speciell juice och har en effekt på urinering och erektil funktion. Om hans arbete störs, lider dessa processer kraftigt, för vilket patienten upplever smärta under en resa till toaletten eller intimiteten. För att bli av med obehagliga symptom rekommenderar läkare dig att köpa en honung sbiten från en prostata i apoteket. Det är användbart för det starkare köns hälsa, hjälper till att återhämta sig från fysisk utmattning, kan hantera patogena mikroorganismer etc.

Orsakerna till prostatit kan vara en mängd olika faktorer: infektion, stillastående processer i litet bäcken, dåliga vanor, långvarig förstoppning, åldersrelaterade förändringar.

Oavsett orsaken till inflammationen hjälper honung sbiten till att eliminera dess symtom och förhindra komplikationer. Det kan användas i närvaro av följande symtom:

 1. Smärta vid urinering, sveda och brinna
 2. Känsla av ofullständig tömning av blåsan
 3. Smärtsam utlösning
 4. Erection svaghet
 5. Ökad temperatur

Förutom prostatit kan produkten användas för att behandla hjärt-kärlsjukdomar, arteriell hypertension, depression, orala och tandköttspatologier. Oavsett huruvida du bestämmer dig för att göra en pepparrothoney från själva prostatit eller få det på ett apotek, kommer mängden positiva åtgärder inte att förändras. De beskrivs närmare i nästa stycke i artikeln.

Sam sbiten är en gammal rysk dryck baserad på honung, örter och olika kryddor. Den kan beredas med eller utan alkohol, med eller utan tillsats av olika atypiska produkter.

Användbara åtgärder sbitnya

Den beskrivna produkten har en enorm lista över positiva egenskaper, vilket blev möjligt på grund av dess naturliga sammansättning. Läkarnas kommentarer till honungsirap från prostatit kan bekräfta läkemedlets effektivitet, liksom kommentarer från dem som använde den med behandling. Bland de användbara egenskaperna är det listade:

 • Minskning av inflammatoriska processer
 • Smärta avlägsnande
 • Förstöring av patogena bakterier
 • Förebyggande av olika patologier
 • Lugnar nervsystemet
 • Förbättrad blodcirkulation

Med honungsbit kan du helt släcka din törst, återställa vattenbalansen i kroppen, förbättra sömn och aptit. Bland de positiva effekterna av produkten är värt att nämna förstärkning av immunitet, ökad hjärnaktivitet, återhämtning. Med regelbunden mottagning kommer effekten att förbättras markant, sexuell lust och uthållighet i sängen ökar, risken för onkologi minskar. En person kan återvända till ett aktivt sätt att bli liv, bli glad och glad.

Recensioner av honung sbitne från prostatit visar till vanliga människor att du inte ska vara rädd för behandling med denna drink. Det kommer inte att skada dig om du följer alla rekommendationer och konsulterar en läkare i förväg. Endast han kan ordinera den rätta doseringen, eftersom symptomen manifesterar sig på olika sätt vid kronisk eller akut inflammation. Dessutom kan sbiten vara associerat negativt med vissa droger, särskilt om det innehåller en alkoholhaltig substans.

Produktkomponenter

Om du överväger receptet på en enkel, klassisk sbitnia, kommer den bara att innehålla honung, kanel, ingefära, kryddnejlika, kardemumma, svartpeppar och vatten. Alla dessa komponenter, till och med själva, kan användas för att behandla prostatit, och i kombination med varandra har de bara mirakulösa egenskaper. Tänk på vad du kan förvänta dig av ingredienserna. Honung har en rik kemisk sammansättning och används för inflammation för att stärka kroppens skyddande funktion, minska inflammation och förbättra matsmältningsorganets funktion.

I sin sammansättning finns vitaminer, spårämnen, aminosyror etc. som kan ge en mängd olika effekter. C-vitamin hjälper till att förhindra att tumörer uppträder och höjer immunsystemet. B-vitaminer har en positiv effekt på nervsystemet och processen med hematopoiesis. Vitamin A har följande egenskaper:

 1. Profylax av prostatacancer
 2. Förbättra digestionen
 3. Acceleration av vävnadsregenerering
 4. Ökning av spermatogenesprocessen
 5. Ökad syntes av könshormoner

Flavonoider har antiinflammatorisk och antibakteriell verkan, främjar immunsystemet, saktar ner tumörprocesser och ökar blodkärlens elasticitet. Från kalcium i sbitne från prostatit kan man förvänta sig en positiv effekt på blodkoagulering, bekämpa "dåligt" kolesterol, förbättra aktiviteten i bukspottkörteln och sköldkörteln. Det påverkar också funktionen av hjärt-kärlsystemet, är huvudbeståndsdelen i benvävnad.

Kalium i honung är i största mängden. Det är nödvändigt för hela organismen att fungera, renar den från toxiner och hjälper till att överföra näringsämnen till cellerna. Tillsammans med magnesium bidrar det till att hjärtmuskeln fungerar stabilt, och med natrium bibehåller vattnets balans. Kalium hjälper till att förse hjärnan med syre, normaliserar blodtrycket. Med prostatit är zink från honung till stor nytta.

Det är nödvändigt för prostatafunktion, hjälper till vid utveckling av testosteron, stärker immunsystemet och förbättrar blodcirkulationen. Från kanel i sbitne kan man förvänta sig en minskning av irritabilitet och en ökning av sexuell lust, en ökning av kapaciteten för en persons arbete. Ginger ökar kroppens skyddande funktion, sänker kolesterol, tar bort toxiner och påverkar positivt reproduktionssystemet.

Nötkött kan lindra spasmer och bedöma, hjälpa matsmältningsorganet, hämma tillväxten av cancer. Svartpeppar har en positiv effekt på styrkan, har antiinflammatoriska, baktericida och analgetiska effekter i prostatit. Med honom är arbetet med respiratoriska, endokrina, kardiovaskulära system etablerat.

Hur man förbereder sbiten?

Nu överväga frågan om hur man förbereder sbiten honung från prostatit och hur man tar det för att inte skada din hälsa. En klassisk dryck framställs av de ingredienser som namnges tidigare. Låt oss ange deras exakta mängd: vatten kommer att krävas 1 liter, ingefära krossad och ta 1 tsk, lika mycket kanel. Kardemumma behövde en tredjedel av en tesked, peppar - 8-10 ärtor, honung - 200 gram och kryddnejlika 4-5 st. Den första blandningen av vatten och honung, de behöver koka.

Därefter tillsättes resten av ingredienserna, sedan kokas produkten i ytterligare 20 minuter. Efter att ha tagits bort från plattan lät de honom brygga i några timmar och dricka kylda. Cirka med samma förberedelsesmetod gör sbiten från:

 • 500 g honung
 • 6 liter vatten
 • 700 g vita melasser
 • Smaktillsatser (mint, kanel, humle, kryddnejlika, etc.)

Ingredienserna kokas i en halvtimme, tagen som te, i en varm eller uppvärmd form. Om så önskas kan till och med ett citron läggas till drycken. För att göra sbitnia enligt ett gammalt recept, krävs 500 g honung, 6 liter svag brygga, 50 g äppelcidervinäger och 20 g ingefära. Allt är blandat, släckt och koka i 1 timme. När vätskan svalnar hälls den i en annan behållare och ett halvt glas flytande jäst tillsätts.

Under 6-12 timmar sätts blandningen i värme för jäsning, varefter den är väl stängd och utsatt för kyla i 2-3 dagar. Först efter alla dessa manipuleringar är drycken redo att användas. Det finns andra recept av honungsbit från prostatit med tillsats av bär eller örter. Vi presenterar flera av dem:

 1. Ta 300 g tranbär (från bären du behöver klämma saften), 15 bitar kardemumma, 1 tsk. kanel, 1 lökblad, 200 g honung och 3 knölar av kryddnejlika. Blanda klyftor, kardemumma och kanel med 500 ml vatten. Allt kokas i 15 minuter och i 5 minuter före slutet läggs ett bladblad. Efter filtrering läggs de sista ingredienserna till drycken - juice och honung, drycken återuppvärmes, men inte kokas (tills de första bubblorna)
 2. 500 ml vatten blandas med 200 g honung, 2 klyftor, en halv tesked pepparmynta, mals med en halv citronskal, 1/3 ingefära och muskotnöt på knivens spets. Allt detta kokas i 1 timme, och sedan är allt detsamma infunderat
 3. Lös 250 g honung i 750 ml kokande vatten och låt svalna till rumstemperatur. Sätt sedan på en långsam eld och koka i 2 timmar och 15 minuter före slutet, tillsätt 5 gram ingefära, kanel, kryddnejlika och 40 gram salvia, Johannesjurs eller andra medicinska växter
 4. Lägg i 6 glas vatten 2 krossade äpplen, 4 knölar av kryddnejlika, 2 kanelstänger och en halv tesked. slipad ingefära. Koka och simma i 20 minuter. När blandningen har svalnat något, tillsätt 2 msk. honung och ge sbitna att brygga i en halvtimme

Ta en drink rekommenderas under frukost och middag, temperaturen ska vara plats, så före måltidet, ta ut det nödvändiga beloppet från kylskåpet för att värma upp det. Ta det nödvändigt, sprida 1 matsked i ett glas vatten. Behandlingstiden är 1 månad eller mer.

Kontraindikationer för antagning

Hitta riktiga testimonials om sbitne honung från prostatit som finns på forum eller specialiserade platser som ägnas åt en sjukdom eller en drink. På samma plats skriver många på grund av vad de var förbjudna att ta denna drink. Bland kontraindikationerna är den individuella intoleransen hos sina komponenter (även om många av dem kan ändras efter eget gottfinnande), diabetes, vissa njure- och leversjukdomar. Individuella ingredienser kan vara förbjudna i patologier i hjärt- eller cirkulationssystemet.

Om det finns klåda på huden, svullnad i luftvägarna, ökad hjärtfrekvens eller några andra obehagliga symtom efter att ha tagit sbitnya, är det bättre att sluta ta och välja ett annat botemedel.

Det är bäst att ta reda på från en specialist om du får behandling med ett sådant botemedel och hur mycket det är bra att dricka per dag. Alkoholisk sbiten är bättre att inte använda alls, för med förvärring av prostatit, kan han bara öka inflammation. Det är också kontraindicerat för män som kör bil eller arbete där hög koncentration krävs.

Recensioner om sbitnem behandling

Experter beskriver honung sbiten som en utmärkt behandling för inflammation i prostata. De påpekar att risken för att skada dig själv är minimal, och antalet positiva effekter är enorma. Recensioner av honung sbitne från prostatit på forumet finns bara positiva. Representanter för den starka hälften av mänskligheten skriver att de gillade att bli behandlade med en sådan god dryck. Om du är uttråkad med ett recept kan du ändra det till en annan. Om du inte vill laga mat själv - du kan köpa ett läkemedel i ett apotek eller beställa online.

Honung sbiten: recept från prostatit

Bilder från sajten: BeHoneybee.ru

Många män i åldern av tjugofem till kull år klagar på problem med prostata, och helt enkelt - med prostata. Enligt statistiken lider mer än fyrtio procent av den manliga hälften av världens befolkning i allmänhet och i vårt land i synnerhet av denna sjukdom, förvärras den av frekvent och smärtsam urinering samt sexuell dysfunktion.

Men inte alla som känner till problemet uppstår omedelbart till en läkare och använder en mängd traditionell medicin, vilket ger ett utmärkt resultat, särskilt vid komplex behandling. Medics rekommenderar ofta att använda sbiten från prostatit, som kan köpas på apoteket i färdig form, eller du kan laga helt självständigt. Det är en känsla att förstå grundligt, vad är honung sbiten från prostatit, hur man lagar mat och vilken effekt det kommer att ge med ett korrekt och regelbundet intag.

Honung sbiten: ett recept för prostatit är en bestämd fördel

Bilder från sajten: mysekret.ru

Innan du räknar ut hur man gör honung sbiten från prostatit, måste du förstå vad och för vad du ska göra. Det gör det inte ont för att ta reda på vilka typer av användbara egenskaper och egenskaper som finns tillgängliga för denna gamla slaviska dryck, som våra förfäder visste och älskade mycket tidigare än utomlands kaffe eller kinesiskt te kom till oss. Sbiten gjordes av speciella människor som behöll bryggans recept, övergått från far till son, och legender läggs till om dess användbarhet även i våra dagar.

Sbiten människor från prostatit är en medicinsk dryck, gjord på basis av honung, en mängd kryddor och kryddor samt medicinska örter. Våra förfäder använde denna drink i många århundraden, med en trevlig smak och bara en fantastisk arom, för behandling av olika sjukdomar och störningar i genitourinary sfären. Sbiten kan vara absolut alkoholfri och kan innehålla en viss grad, det finns ett stort antal olika recept.

Prostatit är listigt och behandling av det är lång och svårt, och det finns ingen garanti för att det verkligen kommer att ge bra resultat. Det viktigaste här är att inte missa ögonblicket och vid de första tecknen för att se en läkare, eftersom de försummade formerna inte längre leder till någon behandling och det kommer att vara möjligt att lätta symptomen bara lite. Därför är det väldigt viktigt att göra allt i tid och inte fördröja besöket till läkaren som kommer att ge de nödvändiga rekommendationerna och förskriva behandlingen, beroende på organismens individuella egenskaper och sjukdomsförloppet. Sbiten-folk från prostatit, vars sammansättning bestämmer dess användbara egenskaper, visar sig också ofta vara en av de mest effektiva och effektiva medicinerna, även enligt mycket professionella moderna mediciner.

Bilder från sajten: ProstatitMedic.ru

 • Den viktigaste grundläggande ingrediensen i receptet av honungsbitbitnia för behandling av prostatit är naturlig honung, vars användning är obestridlig. Den är så rik på alla slags vitaminer, aminosyror och spårämnen som knappast kan jämföras med någon annan naturlig substans.
 • I överflöd är vitaminerna i sbitene extremt olika, till exempel E, A, C, PP, B och många andra. De har en återställande effekt på hela organismen och speciellt på maskulin hälsa.
 • För att det genitourära systemet ska fungera, behöver en man zink, vilket också finns i honungsbitret från prostatit. Den innehåller jod och brom, svavel och mangan, kalcium, samt magnesium, fluor och många andra saker.
 • På grund av den unika sammansättningen av medicinalväxter kan denna sbiten ta bort inflammatoriska processer och även ha antibakteriella egenskaper, vilket är mycket viktigt att ta hänsyn till i ett integrerat behandlingssätt.

Undervärdera rollen som en mängd kryddor, kryddor och kryddor, som ingår i den ursprungliga kompositionen av honungsbitan, även på nolltid. De kommer framgångsrikt i kontakt med ämnen från honung, medicinska örter och påskynda metaboliska processer, förbättra återhämtningsgraden för skadade vävnader. Sbiten på honung är också extremt gott, och om du behöver det kan du använda den som en förebyggande åtgärd så att symptomen på prostatit du aldrig kände.

Sbiten folk från prostatit: hur man förbereder medicin

Våra avlägsna förfäder hade inte möjlighet att söka till professionella läkare, därför var de behandlade från tidigt tider av människors medel. Efter att ha lärt sig att laga dem själv får du inte bara en hälsotryck, utan också en stor hjälp vid behandling av denna obehagliga sjukdom, vilket så plågar många medlemmar av det starkare könet.

Bilder från sajten: BeHoneybee.ru

En klassisk recept för förebyggande

Recepten för att förbereda honung sbone från prostatit är ganska enkla, eftersom möjliga potenta komponenter (ivan-te, pion, hassel och andra) kan introduceras endast av en riktig expert. Det presenterade receptet är mer lämpat för förebyggande åtgärder, såväl som behandling av sjukdomen vid första skedet. Det rekommenderas att använda drycken och för den huvudsakliga behandlingen av sjukdomen i mild form, när det görs utan komplikationer.

Sammansättning och ingredienser

 • Honung naturlig bi av överlägsen kvalitet (akacia eller bovete) - 8 matskedar.
 • Vattenbrunn eller renad - 1 liter.
 • St John's Wort - 0,5 stråle.
 • Pepparmint - 0,5 stråle.
 • Kanel - 1 tesked eller 2-3 pinnar.
 • Carnation - 4-7 knoppar.
 • Roten av ingefära - 3-5 centimeter.
 • Muskot riven - 0,3 tesked.
 • Kardemumma - 3-6 kapslar.

Metod för framställning

Att ta reda på hur man gör en honungsbit från en prostata enligt receptet ovan är inte alls svårt, speciellt om tidigare minst en gång i ditt liv har du gjort varmt vin för kallt, vilket har blivit populärt för matlagning på tack vinterkvällar. Inte undra på att sbiten kallas ryskt mulledvin, där finns det en rationell spannmål. För att brygga en sådan förebyggande sbit måste du ha två skålar, bäst emaljerade, kan vara gjorda av rostfritt stål, men inte aluminium, en träsked-mixer, samt ett snitt av gasbind för filtrering.

Bilder från sajten: BeHoneybee.ru

 • Ett glas vatten (200 gram) hälls i en mindre behållare och vi kastar där alla utvalda kryddor och medicinalväxter.
 • Brew dem i fem minuter, ta sedan bort från värme, täcka och linda en handduk eller en nappduk.
 • Blanda honung och resterande vatten i en större kastrull. Det måste ske så noggrant som möjligt, annars kommer honungen att brännas till botten, vilket är absolut oacceptabelt.
 • Honung med vattenkvalitet värmer upp över låg värme tills ett rikligt och stabilt skum bildas på ytan, vilket måste avlägsnas med en sked.

Båda föreningar framställs i förväg, har vi att stå i två timmar eller mer, varefter de kan filtrera, kombinera och rör ihop. Det enklaste sättet att göra det så här: Häll buljongen både i en glasflaska med en kapacitet på mer än förberedda läkemedel tätt zakuporte locket och skaka väl, på samma sätt som professionella bartenders med shakers. Det rekommenderas att dricka sätta på ett mörkt ställe och dricka tidigast en dag eller två efter tillagning.

Sbiten från prostatit på jäst

Förutom de eviga och oöverträffade klassiker, blir det lätt att göra själv och sbiten honung från prostatit, som är sammansatt av encelliga svampar, jäst kapabelt till socker och glukos för att göra koldioxid och alkohol. Det finns inget komplicerat i detta recept. Det viktigaste är att välja rätt komposition och sedan korrekt ange läget för att ta medicinen, men mer om detta senare.

Foto från sajten: propotenciyu.ru

Sammansättning och ingredienser

 • Naturlig maj honung är 100 gram.
 • Väl eller renat vatten - 4 liter.
 • Torr bagerisjäst - 2 matskedar utan en stor glida.
 • Muskot riven - 0,25 teskedar.
 • Carnation av 2-3 knoppar.
 • Kanel - 1 pinne eller 0,5 tesked.
 • Grated rot av ingefära - 0,3 tesked.
 • Pepparmynta - 0,5 tesked.
 • Humle - 2-4 lådor.

Metod för framställning

Detta recept kom ner honung från prostatit en stor roll spelas av valet av en unik biprodukter, som det var i maj våren honung ger ovärderliga fördelar för hela kroppen och män hälsa i synnerhet.

Foto från sajten: propotenciyu.ru

 • Honung upplöst i vatten, varefter bit plattan med en lösning sätta på elden, som värmer och högst upp till femtio grader, annars alla fördelar med den kommer att hopplöst förlorade.
 • Vätskan avlägsnas från elden, den kyls ner till trettio grader. Det löser upp jäst, varefter behållaren är täckt och placerad på en varm mörk plats i flera dagar.
 • När jäsningen når en topp måste behållaren släckas igen och bringa graderna till 50-60, och ständigt avlägsna skummet. Då kommer jästen att dö och den mer onödiga fermenteringen upphör.
 • Kompositionen lägger till alla kryddor och kryddor som du har förberett, varefter drycken värms upp i ytterligare tio till femton minuter.
 • Det är bara att ta bort kastrullen från elden, täck den och lägg den på en mörk plats i en timme eller två.

Efter den nödvändiga tiden ska sbiten filtreras och hällas över glasbehållare och lämnas på en mörk plats för en annan dag.

Spicy honung sbiten från prostatit

Det finns ett annat mycket framgångsrikt recept på honungsbitbitnia för behandling av prostatit, vilket inte är svårt att förbereda hemma. Det ger en mycket bra effekt, eliminerar symtomen på sjukdomen nästan helt, det vill säga det underlättar sin kurs, vilket bidrar till snabbare återhämtning.

Bilder från sajten: mysekret.ru

Sammansättning och ingredienser

 • Blommihonung - 200 gram.
 • Vattenbrunn eller renad - 1 liter.
 • Lager (vitt eller svart att välja mellan) - 100 gram.
 • Muskot riven - 0,25 teskedar.
 • Humle - 4-6 knoppar.
 • Kanel - 1-3 pinnar.
 • Kardemumma, kryddnejlika och paprika - 3 korn av varje sort.

Metod för framställning

Foto från sajten: Hard-Mass.Ru

 • Alla komponenter utom honung bör omedelbart blandas i en gryta, helst emaljerad.
 • Skålen sätts på ett litet ljus och blandningen värms upp och kokas.
 • När din framtida sbiten kokar, bör den kokas i ytterligare fem minuter, inte mer, med konstant omrörning.
 • Behållaren avlägsnas från elden och lämnas för kylning.

Bryggens temperatur bör inte vara mer än fyrtio grader, först efter det att honung införs i vätskan och blandar mycket bra tills biprodukten är helt dispergerad. Nu kan den färdiga drycken tappas, täppas tätt och placeras på en mörk plats och tas genom det system som beskrivs i detalj nedan.

Hur man tar honung sbiten från prostatit

Foto från sajten: male-site.ru

Till att börja med måste du förstå en enkel sanning - du kan inte helt förlita dig helt på den mirakulösa helande kraften hos folkets sbit från prostatit. Det är inte nödvändigt att vänta på ett mirakel, det är först och främst nödvändigt att kontakta din närmaste läkare och först efter det är det möjligt att ansöka och icke-traditionella metoder. Endast en läkare kan berätta exakt om du specifikt kan dricka sbiten och i vilka doser gör det och också hjälpa till att ta reda på om du har några kontraindikationer för dess användning.

För att lindra symtomen och inte skada, kan du helt enkelt ta en matsked sbiten och späd den i ett glas varmt vatten. För att dricka sådant vatten är det nödvändigt från mycket morgon på en tom mage, omedelbart efter uppvaknande. Behandlingsförloppet bör vara minst fyra veckor, varefter det är värt att ta en paus. I kombination med antibakteriella läkemedel, en riklig dryck och en strikt diet, kommer folkens sbiten att hjälpa till att bli helt av med obehagliga symptom och återigen leva hela livet.

Sbiten i prostatit: hur effektivt och hur korrekt appliceras?

Enligt statistiken upplever 40% av männen i åldern 20-50 år prostatainflammation (prostatit). Denna sjukdom åtföljs av frekvent och smärtsam urinering, liksom en överträdelse av sexuell funktion. Behandling av prostatit är en mycket komplex och lång process. Ofta män, som står inför denna sjukdom, rusa inte för att konsultera en läkare, men tillgriper traditionell medicin. Och stor popularitet bland dem vann sbiten med prostatit. Vad är det Och vilken terapeutisk effekt kan uppnås med hjälp av den?

Sbiten är...

Sbiten är en helande dryck baserad på vatten, honung, olika kryddor och medicinalväxter. Våra förfäder använde det för att behandla olika sjukdomar, inklusive sjukdomar inom könsområdet.

Förberedelsen av den uppstod på olika sätt - med användning av potenta örter, alkohol, kryddor, etc. Alla recept för beredningen av denna dryck har nått oss.

Beroende på vilka ingredienser som finns i denna dryck, uppträder dess effekt på kroppen på olika sätt. När behandling av prostatit är mest lämplig honung sbiten. I sin sammansättning är olika kryddor, granulärt socker, "maj" honung och vatten. För att förbättra den helande effekten kan den också kompletteras med olika örter som har antibakteriella och antiinflammatoriska effekter.

Men den viktigaste ingrediensen i denna drink är honung. Det är en biologisk produkt som innehåller olika ämnen. Dessa är vitaminer (C, PP, B-grupp och andra) och mineraler (kalium, kalcium, fosfor, järn, etc.) och olika aminosyror.
För behandling och förebyggande av exacerbation av kronisk prostatit används honung sbiten med tillsats av olika örter och kryddor. Våra förfäder beredde det med kamomill, tvärgående mynta, oregano, ingefära, laurelblad och Johannesört.

Vad är den terapeutiska effekten av honung sbiten i prostatit?

Innan du pratar om effektiviteten av sbiten vid behandling av prostatit, bör du komma ihåg vilka symptom som åtföljs av denna sjukdom. Med inflammation i prostata, hos män noteras det:

 • erektil dysfunktion
 • minskning av mängden producerat ejakulat
 • snabb och smärtsam urinering
 • smärta i ögonblick av utlösning;
 • smärta, brännande, stickningar i underlivet.

Honung sbiten med prostatit har en hög terapeutisk effekt. För det första bidrar det till att avlägsna den inflammatoriska processen, som signifikant minskar intensiteten i smärtssyndromet. För det andra har denna drink en positiv effekt på männs sexuella funktion. Det har varit fall då sbiten hjälpte män att bli av med infertilitet!

För det tredje har honung sbiten en positiv effekt på nervsystemet, vilket ger en lugnande effekt på den. Mot bakgrund av utvecklingen av prostatit har män ofta depression. Sbiten hjälper till att eliminera ökad irritabilitet och förbättra patientens stämning.

För det fjärde har denna dryck en positiv effekt på hela matsmältningssystemet, vilket minskar de negativa effekterna av läkemedel som tas på magslemhinnan.

Om man talar i allmänna termer är sbiten människor från prostatit väldigt användbar. Med hjälp av det kan du bli av med inte bara den underliggande sjukdomen, utan också förbättra kroppen överlag.

Var kan jag få en sbiten?

Sbiten kan köpas redan klar på apoteket, eller du kan själv förbereda det. Det finns flera sätt att göra detta.

Custardmetoden för framställning av sbitnya kräver passage av fermenteringsprocessen. Den är framställd av följande ingredienser:

 • Maj honung - 100 gram;
 • braga;
 • jäst;
 • ättika;
 • olika kryddiga örter - kryddnejlika, kanel, ingefära, Johannesjurs, korsmynta, kardemumma;
 • muskot;
 • vatten.

För att förbereda sbitnya behöver du bara använda emaljerade rätter. Det häller i 4 liter vatten och 100 gram honung, kokas över låg värme, omrörs ständigt och tillsätt sedan alla övriga ingredienser till honungslösningen och lägg det på ett mörkt ställe i 12-15 timmar för infusion.

Därefter sätts den färdiga drycken på kylskåpet i ett par dagar, filtreras och tas för behandling av prostatit.

Om sjukdomen uppstår utan komplikationer, ska sbitenen beredas på ett sådant sätt - 200 ml vatten hälls i den första behållaren, i den andra - 800 ml. Först tillsätt honung och värme tills skumets utseende, och i den andra tillsätt alla kryddor och koka. Då kokas buljong och honungslösning infunderas i ca 2 timmar, varefter de måste blandas. För att förbättra smaken kan du lägga till fruktjuicer till drycken, men i små mängder.

Om du tvivlar på att du kan förbereda denna drink själv, kan du köpa sbiten från prostatit i apoteket. Men för att få det på ett vanligt apotek är det problematiskt. Jag måste gå till nätbutiken, men här måste du vara mycket försiktig.

Tyvärr säljer inte alla onlineapotek apoteksprodukter. Du kan enkelt gå in i en falsk. Därför är det bästa alternativet i det här fallet att förbereda sbiten själv på ett av ovan beskrivna recept.

Hur ska jag ta sbiten?

Oavsett om du redan har köpt en färdig sbiten eller förberedd själv, ta det som följer - ta en matsked av tinktur och späd den i varmt vatten (200 ml). Använd på morgonen på tom mage och på kvällen innan du lägger dig i en månad.

Kontraindikationer för användning

Använd sbiten bör vara måttlig. Överdosering av denna produkt kan orsaka allergiska reaktioner. Om alkohol används för att förbereda drycken, är kontraindikationer detsamma som vid konsumtion av alkoholhaltiga drycker - mage- och bukspottkörtelcancer, dermatologiska sjukdomar etc.

Dessutom kan alkohol sbiten inte användas av personer som kör fordon.

Det är värt att notera att trots den höga terapeutiska effekten, bör sbiten endast efter ett preliminärt samråd med en läkare. Dess användning är kontraindicerad hos män med kroniska sjukdomar i hjärt-kärlsystemet, njurar, lever, diabetes mellitus.

Allmänna rekommendationer för behandling av prostatit

För att bli av med prostatit är inte ett intag av sbiten tillräckligt, även om dess tillämpning kommer att ske systematiskt över tiden. Utan tvekan eliminerar det de viktigaste symtomen på sjukdomen, men kan inte bota det helt.

I det här fallet kan du inte utan att använda speciella mediciner. Och de bör endast utses av en läkare individuellt. Trots allt är prostatit annorlunda av naturen, och om det orsakas av en infektion, är det nödvändigt att använda antibakteriella läkemedel.

Dessutom utförs behandlingen av prostatit och med hjälp av immunterapi som bidrar till att öka kroppens försvar, vilket gör att han själv börjar aktivt kämpa med patogena mikroorganismer.

Förutom allt detta är det nödvändigt att behålla en speciell medicinsk kost, som helt utesluter allt från rökt kött, pickles, godis och fet mat. Med prostatit krävs en riklig dryck som hjälper till att rena urinsystemet från infektioner och bakterier.

Du kan dricka vanligt vatten, och du kan ersätta det med olika juice, kompott, örtte och te. Vid en prostatit är det mycket användbart att i stora mängder använda en päronkompote. Det är värt att notera att riklig dricka främjar snabb urinering. Det är inte nödvändigt att vara rädd för detta.

I ett komplex kommer alla dessa åtgärder att snabbt eliminera prostatit och hjälpa till att motstå överflödet i kronisk form.

Behandling av prostatit med honungsbit

Vad är prostatit är känt för nästan varje man som har korsat märket på fyrtio år. Det berövar sömn, gör dagarna och nätterna bara outhärdliga, tillåter inte att leva ett normalt helt liv. Om sjukdomen inte botas i tid, är det omöjligt att utan kirurgisk ingrepp. Men i de första stadierna sänker sjukdomen sig till några medel för traditionell medicin. Till exempel är sbiten honung från prostatit en pålitlig, bevisad av århundraden betyder.

Vad är sbiten honung?

Sbiten är en traditionell gammal slavisk drink, baserad på honung. Som ytterligare ingredienser tillsattes alla typer av medicinska örter. Namnet är vad han fick på grund av hur han kokade den. Drick drycken. Så våra förfäder gjorde det, metoden bevarades idag. En unik lösning, som många honungsprodukter, som hjälper till vid behandling av olika sjukdomar. Sbiten är en läcker och pålitlig behandling som säkert hjälper en man.

Viktigt! De första tecknen på prostatit kräver omedelbar behandling. Detta kan göras med hjälp av folkmekanismer. Sjukdomen fortskrider snabbt, om den inte är stoppad kan du vara på operationsbordet.

De första tecknen på prostatit

Hittills är det svårt att hitta en man som inte känner till tecken på prostatit. Men det är det första skedet som kan lokaliseras utan att tillgripa komplicerade medicineringsmetoder. Honung sbiten hjälper till att stoppa sjukdomen i början och aktivera kroppens skyddande funktioner.

Så vad ska orsaka ångest hos män och omedelbart vidta nödåtgärder. Dessa är:

 • frekvent oinvesterad urinering;
 • falska önskningar;
 • känsla av full blåsan;
 • klåda eller brännande i perineum eller i urinröret
 • ett svagt tryck av en stråle vid en utmaning;
 • snabb eller oväntad utlösning under samlag
 • minskad sexuell lust;
 • snabb utmattning
 • oförklarlig irritabilitet
 • sömnstörning.

Eventuella brott mot genitourinärsystemet bör vara ett tillfälle för omedelbar åtgärd. Men misstankar ska alltid bekräftas av den behandlande läkaren. Därför bör ett besök hos en urolog eller andrologue inte skjutas upp. Även om läkaren inte bekräftar diagnosen, kommer tillägget att vara ett användbart förebyggande eller återställande för hela familjen. Dryckets unika karaktär är att den är lämplig för behandling och förebyggande av flera sjukdomar.

Läkande egenskaper

Honung är ett unikt naturligt antibiotikum som ges till människan av natur. Det är på grundval av honung som sbiten är förberedd. Sammansättningen av denna härdande dryck kan innefatta några örter som har en antiinflammatorisk effekt men har inte diuretiska egenskaper. Dessa är:

 • oregano;
 • mint;
 • salvia;
 • rölleka;
 • mor och styvmor;
 • kamomill;
 • timjan;
 • calendula;
 • St John's wort;
 • löv och bär tranbär;
 • rosa höfter;
 • rönn;
 • bär av bärbär;
 • löv av jordgubbar, hallon, vinbär.

För att förbättra smaken, i den populära sbiten (detta är namnet på denna dryck), lägg till juice, kanel, ingefära, kardemumma, paprika, kryddnejlika. Skaffar medicinska egenskaper på grundval av medicinska örter. Honung själv, som är ett naturligt antibiotikum, kan stoppa inflammatoriska processer, förhindra smittspridning. Honung i kombination med örter aktiverar kroppens skyddande funktioner. Hjälpen av denna drink behöver inte bara den drabbade prostata. Han hjälper både stora och små till att stärka kroppen, för att behandla alla typer av problem. Receptet för denna unika dryck borde vara i alla hem.

Hur man gör honung sbiten

Efter att ha behärskat denna enkla teknik, förstår alla hur lätt det är att förbereda en drink, men hur högt är hans hjälp. Varje recept är lite som att laga mat, även om inga hundra recept är kända. Efter att ha behärskat tekniken kan alla förbereda sin egen unika dryck, genom att använda ett recept som skapats av egna händer, fantasi och en önskan om god hälsa.

Motivation är grunden för att göra medicinska drycker. Att fråga detta mål bör en person berätta för sig att denna dryck hjälper mig. Tanken är väsentlig och det är lätt att vara övertygad om att ha förberett en honung sbiten.

Recept # 1: den klassiska ryska sbiten

Det är detta recept som kom in i vår varelse från åldrarna. Även i antika Ryssland användes det att utvisa olika sjukdomar hos barn och vuxna, samt att återställa manlig makt. Matlagning kan vara i form av alkoholhaltiga drycker eller växtbaserade infusioner. Ingen speciell kunskap om helbredelsens sakrament är inte nödvändigt.

Idag är alla ingredienser fritt tillgängliga. Det finns inget behov av att leta efter växter i närliggande skogar. Ja, och en enkel man att samla gräs, kan naturligtvis, men han vet inte på vilken tid denna ört har medicinska egenskaper. Därför köpas färdiga blandningar eller örter på apotek. De odlas och samlas i ekologiskt rena områden med iakttagande av alla normer som rekommenderas av nationalmedicinen.
För att förbereda en klassisk honungssbit behöver du:

 • honung;
 • örter (oregano, mint, Johannesjurt, salvia);
 • kryddor (kanel, kryddnejlika, kardemumma, paprika);
 • vatten.

Receptet strider inte strikt mot reglerna.

Viktigt! Det enda du behöver veta är förhållandet mellan honung och vatten för detta recept. Vanligtvis är detta 1: 2. Det betyder att för varje 500 gram honung behöver du en liter vatten.

Lös upp naturlig honung i en liter vatten. Evaporera en del av vätskan i ett vattenbad med tillsats av kryddor. Separat, i en halv liter vatten för att göra örter. Örter bör blandas och ta för detta recept högst 80 gram av blandningen. Gräs häll kokande vatten och insistera i minst 15 minuter. Sedan spänna och blanda med honung avkok. Blanda noggrant. Sbiten är klar! Njut.
Sbiten tas på tom mage och före sänggåendet. Klar dryck måste lösas i ett glas vatten. Drycken i sig bör inte ta mer än 50 gram. Det är inte kontraindicerat i ren form utan att blandas med vatten. Behandlingsförloppet är 1-1,5 månader, ta sedan en paus i två veckor och upprepa kursen.

Honung sbiten med jäst

Att förbereda en drink med detta recept är det lämpligt att använda naturlig maj honung. Häll fyra liter vatten i en emaljpanna och låt den koka. Efter att vattnet har svalnat något (till temperaturer på 40-45 ° C), tillsätt ett hundra gram honung och blanda noggrant. Tillsätt jästen i den beredda lösningen. Du kan använda torr i mängden två matskedar. Blanda noggrant och lämna på en varm plats för jäsning.

Behållaren med lösningen är i en mörk varm plats tills ett tjockt skum bildas på ytan. Det måste samlas och sätt lösningen på en långsam eld och koka. Medan honungsblandningen är på plattan måste den ständigt omröras.

När blandningen kokar, lägg till:

 • 2 nejlikor;
 • en kvart tesked nötkött
 • riven rot av ingefära i mängden av en halv tesked;
 • tinktur av mint -1/2 tsk;
 • krossad kanel på knivens spets.

Rör om drycken noggrant och ta tillbaka till en mörk plats i 12 timmar. Då ska du ta bort sbiten i kylskåpet och hålla det där för en dag. Ta sedan det, dränera det och ta det och njut av sådan behandling. Ta det på samma sätt som i föregående fall, lösa upp i ett glas vatten, på morgonen på tom mage och på kvällen innan du lägger dig. Behandlingsförloppet är 1-2 månader, då pausen och behandlingen kan återupptas. Denna sbiten i Ryssland ansågs festlig och den blev accepterad som en berusande drink i anledning av firandet.

äpple

Sättet att förbereda denna dryck hålls sedan tiderna i antika Ryssland. För att förbereda en helande dryck behöver du:

 • honung - 400 gram;
 • vatten - 1,2 liter;
 • äpplen - 2-3 stycken;
 • mint - två teskedar;
 • kryddnejlika - 3-4 delar;
 • riven ingefära - 0,5 tesked
 • kanel att smaka.

Äpplen ska tvättas och finhackas, avlägsna kärnan och fröerna och fyllas med vatten. Sätt blandningen på en liten eld och koka. På en liten eld, eller i ett vattenbad, håll blandningen i ca 15 minuter. Ta bort pannan från värmen, tillsätt honung och andra ingredienser. Rör omedelbart, låt stå i en timme. Sedan spänna och ta. Reglerna för att ta denna drink är inte bevarade. Men läkare rekommenderar att de dricker det så fort de vill. Män med prostatakörtlar sjukdomar ska dricka ett glas på morgonen på tom mage och på kvällen före sänggåendet.

Alkoholisk sbiten

I allmänhet är alkohol kontraindicerad vid behandling av prostata. Men med den här drinken kan du göra ett undantag. Detta är bara fallet när alkohol är en traditionell läkare. För att förbereda drycken behöver du:

 • honung - 200 gram;
 • naturligt rött torrt vin - 1 liter;
 • kryddnejlika - 2-3 stycken;
 • rot av ingefära, muskotnöt, kanel.

Vin hälls i en emaljpanna och värms upp i eld, inte koka. Vätskans temperatur får inte vara över 70 ° C. I det uppvärmda vinet tillsätt honung, kryddnejlika kryddor, i riven hackad form, inte mer än 1/2 sked. Blanda noggrant och elda igen. Omrör ständigt, omrör, men inte koka. Ta bort från värme, insistera i ungefär en timme, spänna sedan och ta ett halvt glas innan du lägger dig.

Denna dryck är oumbärlig under den kalla årstiden, som ett utmärkt förebyggande och botemedel mot influensa och andra förkylningar.

Vad man ska göra för att förhindra att honungen förlorar sin helande egenskaper

Det är en ganska rättvis uppfattning att honung vid kokning förlorar sin helande egenskaper. Detta är verkligen så. Låt delvis, men många användbara ämnen förångas enkelt av honung under påverkan av hög temperatur. För att förhindra att detta händer är det önskvärt att odla honung i kokt vatten, men koka inte. Du kan koka alla örter och kryddor i vatten och först därefter lägger du till rätt mängd honung. Alla blanda väl, sedan insistera det önskade antalet timmar och ta.

Principer för honungssbit

Principerna för beredning av honungs sbinth är redan tydliga. Här är allt ganska enkelt. Ta dina favorit kryddor, läka kryddor, brygga, tillsätt honung och njut av söt och användbar behandling. Men detta kan bara göras för förebyggande ändamål. Behandling är ett tydligt ordinerat system med specifika timmar av intag och dosering. Därför bör det tas på en tom mage på morgonen och före sänggåendet på kvällen högst en halv kopp.

Dessa är recept som innehåller jäst och rött vin. Det rekommenderas att ta sig före sänggåendet och inte mer än 100 gram. Varje kurs är en vanlig mottagning samtidigt minst en, två månader. Bryt sedan och fortsätt kursen. Prostatit är lätt att tjäna, men svår att bota. Därför kan behandlingen inte begränsas till några dagar.

Nonalcoholic sbiten är inte kontraindicerat hos barn och även hos gravida kvinnor.

För att få mer nöje kan du ta det som vanligt te, ett mellanmål med torktumlare, brödsmulor, kex och så vidare. I sommarvärmen kan han ersätta läskedrycker. I vinterkylan i varm form kommer det snabbt att värma efter hypotermi. Njut och var frisk!

Hur man gör sbiten honung från prostatit, recept

Basen av honungskakan är komponenter baserade på ett gammalt recept baserat på dedikerat vatten.

I vilka fall är honung sbiten tagen

Vid behandling av prostatit har honung sbiten länge etablerat sig som ett extra läkemedel, i ett antal fall har läkemedlet för folkmedicin lindrat patienter med prostatit från obehagliga symptom utan användning av radikal eller drogbehandling.

Den första lättnaden efter en akut period inträffar en dag efter användning. Att dricka folkmedicin ska vara tre gånger om dagen för det angivna beloppet.

Honung sbiten är behaglig att smaka, kompositionen utesluter syntetiska kemiska preparat och innehåller:

 • bara naturlig honung;
 • infusioner av medicinska växter;
 • vitaminmedel.

Det finns praktiskt taget inga kontraindikationer förutom allergiska reaktioner på komponenter.

Problemområdena hos en mans kropp, som kräver behandling av honungssbit, är som följer:

 • prostatit i akut, subakut eller kronisk form;
 • avvikelser i funktionen av det urogenitala systemet;
 • minskad manlig libido och erektil funktion
 • långsiktiga neuropsykiatriska störningar;
 • immundepletion.

Den terapeutiska effekten av att använda sbitne vid behandling av prostatit utvecklas i tre steg:

 1. Hantera symptomen som åtföljer prostatapatologin. Scenen börjar manifestera sig inom en dag efter användningen av folkmedicinen. Tömning av blåsan blir smärtfri, försvinnande och brännande känslor i blåsans område försvinner, och livskraften återvänder.
 2. Eliminering av ursprunget till patologi, arrestering av inflammatorisk process i prostata, återvändande till normala förloppet av metaboliska processer.
 3. Återställande av styrka, återgå till en aktiv livsstil, inklusive - ett normalt sexuellt liv.

Är sbiten botad för prostatit?

När de första symptomen på prostatit uppträder, söker patienten hjälp från en läkare som ordinerar en uppsättning läkemedel (massageförfaranden, tabletter, preparat för intramuskulär och intravenös administrering etc.).

Det exakta behandlingsschemat beror på sjukdomsutvecklingsstadiet och i form av läckage. I inget schema ingår honung sbiten inte som ett extra eller grundläggande botemedel.

Anledningen är att det här folketinget inte är listat i de statliga läkemedelsregistren.

I praktiken ingår inte honung sbiten i listan över ytterligare åtgärder, men ger dem också akutvård för prostatit.

Patienter som har försökt många mediciner och folkmekanismer anser att de lyckades få botas av honungssbit.

Under behandlingen med detta läkemedel observerades att humana hepatiska enzymer inte förändrar blodets biokemiska parametrar, det finns inga problem med mag-tarmkanalen.

Dess inverkan är inte aggressiv, den har en mjuk men snabb inverkan. Det är viktigt att endast följa korrekt preparering och användning av medicinsk dryck.

Förbereda sbitnya hemma

Namnet på honungsdrinken "sbiten" är också känd under en lång tid, liksom tekniken för tillverkningen. En söt flytande maträtt serverades till bordet som en efterrätt i gamla dagar.

Trots det höga receptet för beredning av en mirakeldryck, är det osannolikt att det korrekta receptet kommer att hittas i storheten på World Wide Web, i böcker om matlagning och tidskrifter.

Anledningen är enkel - det riktiga invigda vattnet, som har en unik kemisk struktur, strömmar inte från vattenkranen. När allt kommer omkring sätts vatten till sirapen i klostren, där det är heligt och "laddat" med böner.

Drycken erhålls med en trevlig söt smak, något viskös konsistens och mycket användbara egenskaper för människors hälsa.

Kemikalier och läkemedel i receptets sammansättning kan inte läggas till kategoriskt. Ingredienser för sbitnja förbereda preliminära att de var nära för hand vid beredning av en drinkmedicin.

Enligt det antika receptet för honungsbehandling för prostatit kommer att krävas:

 • honungsbina, som endast produceras av insekter vid en viss tidpunkt och plats
 • invigat vatten, som skiljer sig från vanligt vatten genom närvaron av silverjoner och närvaron av en speciell struktur;
 • vanlig sackaros, vilket är nödvändigt för patienten att stödja krafter och förbättra smakande söta egenskaper;
 • medicinska örter som samlas in för hand, torkas på ett speciellt sätt och blandas i strängdefinierade proportioner;
 • Kryddor utvalda i strikt proportion och utformade för att förbättra metaboliska processer, vilket på så sätt accelererar de regenerativa egenskaperna hos prostata hos klandervävnaden och underlättar återvinning.
 • vitaminuppsättning som är nödvändig för normal funktion av det genitourära systemet för män (B-vitaminer, nikotin och askorbinsyror);
 • ett mineralkomplex bestående av föreningar av jod, fluor, järn och andra element som är nödvändiga för regenereringsprocessens normala förlopp.

Modernt Recept för Honung Sbiten

Honung sbiten köper verkligen i läkemedelsnätet både offline och online.

En dryck som görs enligt ett klassiskt recept köps bäst i ett kloster.

Om alla förvärvsmetoder inte är tillgängliga kan du själv självbereda sbiten själv.

Effekten av effekten från detta kan vara något lägre, men konkurrensen om en sådan dryck med mediciner jämfört med den monastic honungssbiten försvinner inte.

Det är önskvärt att komma ihåg att den dryck som prepareras oberoende avviker från den som köps på apoteket. Det är viktigt att notera att det finns flera recept för att förbereda en honungsdryck hemma.

Ett av recepten.

Kräver bryggning genom jäsning.

För att göra detta, ta 100 gram maj honung från vilda örter, späd det med fyra liter vatten och sätt i en varm plats för jäsning. För att blandningen snabbt skajas, lägger den till 2 stora skedar torrjäst.

Den skummade blandningen innebär en aktiv jäsningsprocess, så den kokas på en brännare med eld. Blandningen måste beredas i en emaljpanna eller hink.

Brandbrännare ska göras svaga. I början av blandningen kokar, tillsätt 0,5 liter brygga, 2 stora skedar äppelcidervinäger, 50 gram jordnötsnöt.

I slutet av koka tillsätt 50 gram kryddnejlika, Johannesjurs, pepparmynta och kanel. Örter förbättrar de lugnande och anti-inflammatoriska egenskaperna hos drycken.

Brännaren ska vara avstängd och behållaren med en varm dryck får svalna på en mörk plats i 16 timmar. Efter filtrering sätts drickan i kylskåpet.

Mottagning av honungssbit

Börja behandling för prostatit, sbiten från kylskåpet värms något till rumstemperatur och konsumeras två gånger om dagen.

Det är önskvärt att kombinera mottagningarna av drycken med mottagande av mat till frukost och middag. En sked av honungsmedicinering placeras på ett glas vatten. Behandlingsförloppet med folkrättsliga åtgärder fortsätter i 1,5 månader.

Att följa den angivna dosen är viktig på grund av allergiska reaktioner mot honung hos många människor.

Även om honung sbiten har fördelen över andra folk och läkemedel vid behandling av prostatit, kommer en läkare samråd att vara nödvändig.

Detta beror på hur andra fysiologiska system fungerar: kardiovaskulär, urin, endokrin.

Även de andra som är hälsosamma med avseende på andra organsystem kan inte hävda att honung sbiten utan användning av läkemedel och fysioterapi är ett paradis för dem.

Uppnå en större terapeutisk effekt

Det är inte alltid möjligt att uppnå den förväntade terapeutiska effekten endast vid honning sbitnia. I praktiken är det oftare nödvändigt att möta en drink som kompletterar behandlingen med mediciner.

Av denna anledning bör du inte överge det behandlingsschema som doktorn föreskriver, även med nuvarande eller framtida intag av en honungsdrink.

För det första är de antibakteriella medel.

Källan till prostatit är ofta patogena mikroorganismer.

Men användningen av antibiotika "tomgång" är orimligt, eftersom den inflammatoriska processen kan uppstå som ett resultat av stillastående fenomen i det lilla bäckens organ. I detta fall kommer antibiotika att skada kroppen.

Om prostatitens bakteriella natur bevisas genom laboratorietester är det önskvärt att använda antibakteriella medel av ett antal fluorokinoloner (Ciprofloxacin, Moxifloxacin, Lomefloxacin, etc.).

Ofta, genom val, är det möjligt att besegra prostatit med tetracyklinmedel (Doxycyklin eller Metacyclin) eller makrolider (Erytromycin eller dess analoger).

De kan lindra smärtsamma förnimmelser, för att justera den normala processen att tömma blåsan.

Att interagera med musklerna i prostata och urinblåsa, a-adrenoblockers slappnar av glattmuskelmuskler och lindrar spasmer.

Från denna grupp av läkemedel kan läkaren utse Amikacin eller Prazonin, men ett oberoende urval av dessa läkemedel är fylld med människans hälsa.

För det tredje, hormonella droger.

Behandling med steroidhormoner ger en dubbel fördel: regenerering av prostatavävnad och förbättring av erektilfunktionen. Det är önskvärt att införa hormoner i kroppen genom elektrofores (glukokortikoid).

För det fjärde, användningen av muskelavslappnande medel.

Det gör det möjligt att normalisera blodflödet i bäckenorganen, för att förbättra utflödet av utsöndring från prostatakörteln (Milocalm, Baclofen och deras analoger).

Femte, inflammation i prostata.

Medför en minskning av kroppens immunförsvar, som behöver korrigering med immunomodulatorer (Polyoxidonium).

I kombination med de läkemedel som kroppen mottar via orala, intramuskulära, fysioterapeutiska vägar finns det ett annat sätt - rektalt, som används för att behandla prostatit ljus.

Kontra

Söt sirap behandlar inte bara prostatit, men hjälper också till att återställa till andra system i kroppen.

Med försiktighet bör den användas av män med diabetes och känslig för drogerna.

För detta ändamål måste de enskilda komponenterna i sbitet ersättas med hypoallergena eller med fruktosadditiv.

Var kan man köpa honung sbiten?

Källor för förvärv av nationella medel 2:

 1. Apotek i din stad;
 2. Internetbutiker.

Det finns många förslag, men det är svårt att hitta en kvalitetsprodukt. Så glöm inte om möjligheten att göra sbitnya hemma med inköp av ingredienser, men som du har märkt är det inte lätt att göra.

Verklig feedback

Negativ feedback på honung pepparrot ansökan hittades inte.

Användare med olika stadier av prostatit svarar på läkemedlets hjälp inom 1-1,5 månader.

Många märker hur deras sexuella liv har normaliserat och inte vill dela med den här åtgärden, köpa den för lager.

Bland positivt svarande patienter om sbitne - både äldre patienter (eller deras familjemedlemmar) och män med yngre ålder.

Med tanke på "föryngring" av prostatit gav vissa tjejer gåvor till sina unga människor. Förlägenhet för patienter med prostatit ersattes av tacksamhet, både i ord och i handlingar.

Det är intressant att läsa: Acutete är en apparat för behandling av prostatit.