Huvud
Symptom

Kapslar Saimy instruktioner för användning

Foto kapslar Saima för män

Du kommer att vara intresserad av:

Saimaas kapslar: beskrivning


Saimaas kapslar är livsmedelstillsats, som utför två funktioner: ökar nivån på manlig libido och ökar längden på kön.

 • dilatation av blodkärl;

 • aktivering av den sexuella cirkulationen;

 • acceleration av halvvätskeproduktion;
 • Saima Capsule preparat bidrar till att minska inflammation av prostata vävnad vid kronisk prostatit eller prostata adenom. Det är visat att män i åldern 18 till 70 år. Oftast tas det av kursen. För att använda tillägget behöver du inte en läkares tid.

  Saimaas kapslar: hur man tar


  Ta Saima kapslar varje dag i tre veckor. När effekten är otillräcklig upprepas behandlingen efter en veckoskydd. DÅLIG behöver använda i 30-40 minuter före sexuell kontakt, oavsett tid för matintag.

  Drick helst kapslarna med alkoholfri vätska. Det bör beaktas att stora doser av alkoholhaltiga drycker, liksom en riklig mängd fettmjölk, minskar graden av assimilering av produkten.

  Saimaas kapslar: fördelar


  fördelar BAD-kapslar Saima:

  1. Effektiv kontroll av symptom på erektil dysfunktion;

 • inte beroendeframkallande för långvarig användning

 • positiv effekt på nervsystemet;

 • reglering av androgennivå i blodet;

 • ökad sexuell längd

 • minimalt antal kontraindikationer

 • möjligheten att använda vid behandling av infertilitet

 • minska risken för impotens.
 • Saimaas kapslar: doseringsform och komposition

  BUD bekämpar effektivt symptom på erektil dysfunktion


  Doseringsform BAD - kapslar, belagda med en skyddande beläggning.


  Ämnen av det aktiva additivet ackumuleras inte i plasma. Fördelen med produkten är också att den är väl absorberad av kroppen och orsakar allergisk reaktion i de mest sällsynta fallen.

  Droger som liknar Saima Capsules i vårt apotek

  Saimaas kapslar: läkemedelsinteraktion


  Naturlig sammansättning BAA tillhandahåller en bra läkemedelsinteraktion. Saimaas kapslar kan ta med syntetiska läkemedel, inklusive - med potenta selektiva hämmare.

  Undantaget är de produkter som, i likhet med detta tillägg, aktiverar sexuell cirkulation hos män. Kombinationen av flera stimulanser är fylld med utseendet av kränkningar från kardiovaskulärsystemet.

  Förberedelser för styrkan förenlig med alkohol

  Saimaas kapslar: kontraindikationer och biverkningar


  Kontra och biverkningar kosttillskott Kapslar Saima skiljer sig inte från de som har liknande produkter, nämligen:

  1. Läkemedlet ska inte användas om det finns en individuell intolerans mot ingredienserna, såväl som för kronisk hjärtpatologi och högt blodtryck.

 • efter ökning av tillåtna dosen av kosttillskott orsakar milda symptom på förgiftning (illamående, utslag, yrsel, upprörd mag-tarmkanalen).
 • Förekomsten av långsiktiga biverkningar är också möjligt när läkemedlet kombineras med stora doser alkohol.

  Saimaas kapslar: Förhållanden och lagringsperioder


  Betingelser och villkor för lagring av tillsatsämnena Cims Saims kapslar är som följer. Drogen bör innehålla på en mörk och torr plats vid en temperatur av + 15-25 grader i en förseglad förpackning i 24 månader. Om lagringsförhållandena inte observeras minskar varaktigheten av det aktiva additivet, och dess administrering kan skada patientens kropp. Före användning BADa läser anvisningarna och se till att inga kontraindikationer finns. Håll den inne otillgängliga för små barn en plats.

  Eraser saknades, video


  Från videon kan du ta reda på vad du ska göra om du saknar erektion.

  Hur man tar Saima kapslar enligt instruktionerna, priset på läkemedlet och återkopplingen om dess effekter

  Saimaas kapslar - ett naturligt medel som syftar till att öka sexuell aktivitet och förbättra styrkan i det starkare könet. Detta kosttillskott har en naturlig komposition som är absolut säker för kroppen, och enligt tillverkarens påståenden har den högpresterande indikatorer. Hur mycket detta motsvarar verkligheten, låt oss försöka förstå, analysera egenskaper och egenskaper hos läkemedlet.

  Fördelaktig effekt på manlig sexualitet

  Saimas kapslar, som beskrivningen går, är ett effektivt botemedel som positivt påverkar manlig sexualitet. En sådan åtgärd är möjlig på grund av det unika receptet och följande naturliga komponenter som ingår i kapslarna:

  1. Rhizom extrakt av kinesiska ginseng - ett naturligt afrodisiakum som stimulerar libido, förbättrar tillståndet och funktionen av den manliga urogenitala systemet, ökar den totala tonen i kroppen.
  2. Köksfläkt rötter Morinda - normalisera hormoner aktiverar processerna för produktion av testosteron är ansvarig för erektil funktion, varaktighet intim kontakt, kvalitativa indikatorer ejakulat.
  3. Horn extrakt - stimulerar blodcirkulationen i könsorganet, så att du kan uppnå en bestående långvarig erektion samt öka storleken på männens värdighet.

  Om Saima kapslar är recensionerna av män mest positiva och bekräftar att med hjälp av det här verktyget kan du uppnå följande resultat:

  • Öka längden på en intim kontakt.
  • Stärka din sexdrivning.
  • Få mer glädje av intimitet.
  • Förbättra styrkan.
  • Bli mer aktiv och mer varaktig.
  • Förbättra det urogenitala systemet.

  Här skrev han i sin recension av sina patienter som har upplevt kraften i Saimen kapslar i praktiken: "Drick detta läkemedel i flera månader, och resultaten är verkligen imponerande. Erektion blev vad var inte och för 10 år sedan (och mig nu 40), jag känner mig full av energi, kan jag stanna i sängen med en ung dam några timmar åt gången, samtidigt upplever en obeskrivlig glädje. Mottagandet av andra tabletter gav inte ett sådant resultat. "

  Växten stimulerar produktionen av testosteron.

  Läkarnas uppfattning är att detta läkemedel är verkligen säkert, stärker människors hälsa, aktiverar immunsystemet, ger styrka och har förebyggande egenskaper.

  När ska jag försöka

  Läkarna rekommenderar att man dricker drogen till representanter för det starkare könet i närvaro av följande indikationer:

  1. Erektil dysfunktion, provocerad av fysiologiska eller psykologiska faktorer.
  2. För tidig utlösning.
  3. Minskad libido och sexuell aktivitet.
  4. Kort varaktighet av intim kontakt.
  5. Svaga orgasmiska känslor.

  Läkemedlet kommer att vara användbart för män som vill öka penisens storlek och förbättra sexuell uthållighet, eftersom det är så viktigt för kvinnor. I fallet med impotens eller ett genitourinary system, hjälper detta verktyg till att förbättra effektiviteten av behandlingen, om den ingår i komplexterapin. Representanter för det starkare könet i en åldersgrupp över 45 år kan ta kapslar för att förhindra olika typer av sexuella störningar.

  Frånvaron av absoluta kontraindikationer

  En av de stora fördelarna med kosttillskottet i kapsel Saimen är inga absoluta kontraindikationer och begränsa området för möjliga begränsningar som vanligen avses allergi i komponenter, njurinsufficiens och sjukdomar i det kardiovaskulära systemet. Kontraindicerat läkemedel och mycket unga patienter under en majoritetsålder.

  Enligt läkare, om du följer alla instruktioner i bruksanvisningen, överförs läkemedlet mycket bra och försiktigt utan några biverkningar. I sällsynta fall är manifestationer av sådana oönskade reaktioner som allergi, sömnighet och abnormaliteter i matsmältningsfunktionen möjliga.

  För att skydda dig från risker, drick kapslar, följt noggrant instruktionerna. Om du har vissa hälsoproblem innan du börjar behandling, är det lämpligt att rådgöra med en läkare.

  När som helst

  Enligt instruktionerna för användning ska kapslar tas vid vilken tidpunkt som helst, en bit, ungefär en halvtimme före den påstådda sexuella kontakten. Drogen verkar snabbt, och dess effekt sparas i minst 3 timmar.

  Detta sägs också av patienternas kommentarer: "Jag tar kapslar före varje möte och slappna av, njut av sex. När allt kommer omkring ger de självförtroende, jag vet att i flera timmar kommer jag att vara i ett tillstånd av "kampberedskap" och slå min partner med mina förmågor. "

  Läkemedlet ska tas i en halvtimme före samlag.

  För terapeutiska och profylaktiska ändamål ska kapslar tas varje dag, i 1-2 månader. Eftersom läkemedlet har en stimulerande effekt är det bättre att använda det under första halvan av dagen för att undvika möjliga sömnstörningar.

  Cylinderkapslar kan köpas både i apotekskedjor och på specialiserade Internetresurser till ett visst pris. Akta dig för att köpa en falsk. Medelpriset på ett paket med 4 kapslar är ca 800-900 rubel och förpackningar med 8 kapslar - 1200-1500 rubel.

  Saimas kapslar, enligt läkare, är ett effektivt och naturligt botemedel för att förbättra styrkan och stimulerande manlig sexualitet. Detta läkemedel hjälper representanter för det starkare könet att få självförtroende och uppleva ett speciellt nöje från intimitet, och påverkar också positivt könsorganets tillstånd. Fördelarna inkluderar en snabb och samtidigt långvarig åtgärd, kompatibilitet med alkohol, bristen på absoluta kontraindikationer och ett minimalt antal biverkningar.

  Instruktioner för användning av Saima kapsel

  BAA är avsett att förbättra funktionen hos det genitourära systemet. Instruktioner för användning av kapseln Saima rekommenderar att man tar drogen, både för män och kvinnor.

  Verkar på den manliga kroppen ökar de aktiva substanserna sin totala tonen, förbättrar immuniteten, aktiverar spermatogenesen, ökar känsligheten, inklusive:

  • Goryanka normaliserar ämnesomsättningen, förbättrar utsöndringen av testiklarna ökar blodflödet till bäckenorganen, på grund av ett växthormon icariin främjar produktionen av testosteron, vitalisering av de kavernösa kropparna i penis;
  • ginseng toner upp kroppen, exciterar nervsystemet, aktiverar hormonsystemet, ökar total uthållighet, stimulerar blodflödet;
  • Morinda, på grund av den höga halten av polysackarider, tanniner, flavonoider och zink stärker endokrina och immunsystem, förbättrar erektil funktion normaliserar fungerande könskörtlar och produktion av utsäde.

  Aktiva växtkomponenter har ett komplicerat inflytande på kvinnornas kropp, återupplivar och föryngrar det, förbättrar humör, förstärker libido, normaliserar sexuellt liv.

  Saima kapselkomposition:

  • en storblommig epipod, ett extrakt av 228 mg;
  • ginseng, rot - 36 mg;
  • morinda medicinal, rot - 86 mg.

  Formutsläpp: Kapsel mörk Crimson, 350 mg. Förpackning: låda i gyllene och mörka krusiga färger med en guldblister för 4 enheter. Förvaringsförhållanden: vid rumstemperatur bort från ljuskällor, fukt, värme. Håll dig borta från barn!

  Indikationer för användning

  Instruktioner för kapslar Saima rekommenderar att du tar drogen med följande problem:

  • samlag
  • brist på sexuell lust;
  • sexuell impotens
  • minskad produktion av könshormoner, inklusive testosteron;
  • minskad eller frånvarande känslighet
  • för tidig utlösning;
  • sparsamheten hos den seminal vätska;
  • mild erektion
  • svag blodtillförsel till penis
  • erektil dysfunktion.

  Som en hjälpterapi hjälper läkemedlet i följande fall:

  • inflammation i det genitourära systemet;
  • otillräcklig blodtillförsel till bäckenorganen;
  • otillräcklig syntes av nukleinsyror;
  • försvagat immunförsvar;
  • nedsatt funktion hos njurarna och binjurarna;
  • kronisk trötthet.

  För att fixa resultaten rekommenderas kursen. Addiction är inte registrerad. Du kan märka den utmärkta effekten av Saima-kapseln efter den första administreringen av läkemedlet.

  Kontra

  Begränsning av mottagandet av medel är:

  • ateroskleros;
  • diagnostiserad kronisk hypertoni,
  • individuell intolerans av komponenter;
  • nervös överexcitation
  • ålderdom
  • högt blodtryck;
  • kardiovaskulärt misslyckande
  • kronisk sömnlöshet.

  Så här applicerar du Saima kapslar

  Varaktigheten av åtgärden är 72 timmar, så tack vare den direkt inledande effekten kan kosttillskott tas en gång, inte mer än ett intag på tre dagar. Hur man tar kapslar av Saima: i en halvtimme före möjlig närhet en tablett med mycket vatten. I stället för vatten kan du använda andra drycker, inklusive lätt alkohol, men du bör överväga kroppens individuella reaktion.

  Skada och biverkningar

  Drogen har genomgått de nödvändiga kliniska prövningarna som visar effekt i mer än 95% av fallen. Om den föreskrivna dosen inte följs kan emellertid yrsel, hjärtklappningar och illamående förekomma.

  Saima analoger kapslar är kosttillskott av vegetabiliskt och animaliskt ursprung, såsom Tongkat Ali Platinum baserat på ginseng och Eurycoma longifolia och yarsagumba Forte, bestående av tibetanska och kinesiska Cordyceps Goryanka.

  Hur man tar Saima kapslar, priset på drogen och recensioner om dess effekter

  Saimaas kapslar - ett läkemedel som är utformat för att förbättra erektionen, gjord enligt nationella uppskrifter av soluppgångens land - Kina. Produkten avser biologiskt aktiva tillsatser, tillverkade enligt de gamla recepten av kinesisk traditionell medicin, som produceras i Kina vid bioteknikanläggningar.

  Den hemliga sammansättningen av det kinesiska läkemedlet

  Idag har mysteriet om kinesisk manlig livslängd blivit tillgängligt för ryska folket. Extrakt av de mest användbara plantorna för sexuell aktivitet hos människor samlas i en liten förpackning och innehåller flera grundläggande komponenter:

  • Roten av ginseng har utmärkta toningegenskaper, det ger energi, ökar arbetsförmågan hos hela organismen. Dessutom påverkar denna komponent hela genitourinära systemet hos män, förbättrar spermiernas kvalitet och dess kvantitet.
  • En bergskvinna betraktas som en analog av ginseng, de aktiva substanserna som ingår i den gör de svampiga kropparna i penis mer elastiska och ökar dem i storlek.
  • Morindas rot innehåller en stor mängd zinkmikroelement som är till nytta för människans hälsa. Det främjar aktiveringen av spermierbildning och normaliserar hela det genitourära systemet.

  Förutom ovanstående komponenter innehåller kapslarna många vitaminer, spårämnen, aminosyror. Hela komplexet ger dig möjlighet att känna igen manlig kraft igen och göra ett kontinuerligt samlag. I bruksanvisningen för läkemedlet är en fullständig beskrivning av den och instruktioner om korrekt mottagning av läkemedlet.

  Proffs för mänens hälsa

  Den största fördelen av Saima, enligt läkare, är att läkemedlet kan återställa en erektion på kortast möjliga tid. Han normaliserar snabbt produktionen av testosteron, aktiverar blodcirkulationen i bäckenområdet. För spermatogenes spelar detta ämne en viktig roll - det ökar utsöndringen av gonaderna, aktiverar syntesen av nukleinsyror. Orgasmstiden och samlaget ökar trefaldigt. Intag av läkemedlet ökar känsligheten hos kroppens receptorer, gör orgasmen ljusare och sexuellt liv är aktivt och varierat. Alla komponenter i Saima-växtens ursprung är absolut säkra för människors hälsa och är kompatibla med alkohol. Av de extra fördelarna - kapslar av läkemedlet Saima orsakar inte missbruk och påverkar positivt hela genitourinära systemet för män i allmänhet.

  Berget hjälper till att öka penis

  Vem behöver och vem kan inte

  Bruksanvisning rekommenderar användning av läkemedlet för dem som redan lider av sexuell impotens eller som ett förebyggande verktyg för att förhindra denna sjukdom. Med tanke på mekanismens verkningsmekanism kan den tillämpas i följande fall:

  • Med en minskning av sexuell funktion (impotens).
  • I avsaknad av sexuell lust.
  • Med för tidig utlösning.
  • Som en allmän förstärkning och toning upp läkemedel.

  Det finns få kontraindikationer att ta tillägget. Det är inte tillrådligt att dricka det och börja behandlingen om du har högt blodtryck, problem med hjärtat eller blodkärlen. Människor som har psykiska störningar är Saimas kapslar kategoriskt kontraindicerade. Om det finns en predisponering är allergiska reaktioner på komponenterna i botemedlet möjliga. För kvinnor under graviditet och under amning är läkemedlet strikt förbjudet för tillträde.

  BAA finns i två versioner:

  • 4 kapslar - priset är 900 rubel.
  • 8 kapslar - priset är 1200 rubel.

  En enstaka dos av upptagande är 350 milligram. Tabletten ska tas 20-30 minuter före samlag. Saimas läkemedel är effektiv för en och en halv dag efter intag. Kapseln måste tvättas med mycket vatten, drick en dag varje dag. Priset på förfalskning är mycket lägre, så det är inte värt att sträva efter billighet. På den officiella hemsidan för online-butiken av kosttillskott kan du köpa ett botemedel utan någon rädsla.

  Vem ska använda drogen

  Liksom andra medel för att öka styrkan används den för erektil dysfunktion, en svag eller kort erektion. De flesta män som har haft en minskad längtan efter en partner, brist på sexuell lust länge eller lider av för tidiga utlösningar, försöker också ta hand om Saima-tabletterna. Recensioner av män är förvånansvärt lika genom att ett sådant verktyg kan öka penisen i storlek. Du måste dricka Saima-kapslar 1 gång under dagen, och detta är tillräckligt för att uppnå sexuell aktivitet och för att öka penis. I allmänhet har medicinen en stärkande effekt på hela kroppen - förbättrar njurar, urinvägarna, normaliserar hormon bakgrund person, accelererar ämnesomsättningen.

  Saima

  • Jin Yuan än Kina
  • Hållbarhet: fram till 01.02.2020
  • Jin Yuan än Kina
  • Hållbarhet: fram till 01.02.2020

  Saimys bruksanvisning

  Kunder som köpt denna produkt

  Typ av problem

  struktur

   1 kapsel innehåller: ginsengrot 36 mg, ört storblommig ört 228 mg, morinda rotdrog 86 mg.

  packning

  I förpackningen 1 och 4 st.

  Farmakologisk aktivitet

  Kapslar Saima är ett bioaktivt tillsatsmedel, som är konstruerat för att återställa nedsatt kraft hos män. De produceras av ett kinesiskt företag som positionerar sig som bioengineering. Så, med hjälp av bioengineering, från de växter som används i orientalisk medicin, var detta läkemedel utformat. Det är nödvändigt att på förhand avbryta att Saima-kapslarna, som inte är registrerade som medicin, helt enkelt är en underbar panacea i beskrivningarna på distributörernas webbplatser.
  Basen för denna biologiskt aktiva beståndsdel är sådana växtdelar som ginseng, gorilla, morinda. Den första av dessa växter - har länge tjänat ära av en vacker tonic. Roten av ginseng bidrar till både spermatogenes och produktion av manliga könshormoner, optimerar kardiovaskulärsystemet. Skytten har verkan, men påverkar också testiklarna och den svampiga kroppen i penis. Det anses även att det blir mer elastiskt, ökar både i längd och volym. Huvudelementet, som är mättat med roden av Morinda-zink, vilket är oumbärligt för hormonsystemets normala funktion, bildandet av spermier. I allmänhet innehåller Saimas kapslar många vitaminer, flavonoider, mikroelement, aminosyror, sockerarter, som kan stödja hälsan hos inte bara män utan även kvinnor. Formuleringen av tillägget syftar dock till att stimulera produktionen av exakt manliga hormoner.

  Simes, indikationer för användning

  Detta biologiskt aktiva tillskott erbjuds alla män - från helt enkelt missnöjd med sitt sexliv, brist på glädje och passion, till patienter med allvarlig nedsatt erektil funktion.

  Kontra

  Kontraindikerad i sjukdomar i hjärt-kärlsystemet, inklusive allvarlig ateroskleros, hjärtrytmstörningar, hypertoni. Det är också nödvändigt att bestämma. Har mannen allergier mot komponenterna i denna tillsats. Dessutom ska ta Saima kapslar vara försiktiga mot dem som lider av nervös excitabilitet, njursvikt.

  Dosering och administrering

  1 kapsel 30-40 minuter före sexuell handling, drick med varmt vatten. Efter 20 minuter kommer du att känna sexuell lust.

  Förvaringsförhållanden

  Förvara på ett svalt torrt rum vid rumstemperatur.

  "Simes" - kapslar för män: bruksanvisningar, pris och recensioner

  Saima är ett naturligt biologiskt aktivt livsmedelstillsats för restaurering av manlig styrka, tillverkad av det kinesiska läkemedelsföretaget Zhin Yuan Than. Dess utveckling grundades på många års erfarenhet av östliga läkarna, som använde sig vid behandling av sexuell impotens, växtbaserade droger. Trots det faktum att detta läkemedel inte är officiellt ett läkemedel, kallar många män det en underbar panacea som verkligen hjälper till att bli av med ett antal problem med styrka.

  Beskrivning av kompositionen och handlingsprincipen

  Saima sammansättning innehåller tre huvudingredienser:

  • roten av morinda-lemonolitisk;
  • ginseng;
  • varmkorv.

  De innehåller ett stort antal aminosyror, mikroelement och vitaminer som positivt påverkar hankroppen och bidrar till:

  • förstärkning av det kardiovaskulära systemet;
  • acceleration av biosyntes av könshormoner;
  • normalisering av metaboliska processer;
  • förbättra kvaliteten på spermier;
  • öka elasticiteten hos penisens cavernösa vävnader.

  Förutom alla ovanstående sammansättning kapslarna har en positiv effekt på arbetet i många inre organ, genom vilken en person förbättrar den allmänna hälsan, ökar fysisk uthållighet samt försvagade symptom på mental och känslomässig utmattning.

  Hur läkemedlet fungerar

  Efter upplösning av kapseln av kosttillskott i magen, kommer alla aktiva komponenter in i blodet och transporteras genom hela kroppen. Vidare utlöser de vissa biokemiska reaktioner som leder till en accelererad produktion av testosteron och förberedelsen av reproduktionssystemet för det kommande samlaget. Samtidigt aktiveras hjärtat, vilket säkerställer ett snabbt inflöde av blod till bäckenorganen, vilket i sin tur provar en stark långvarig erektion.

  Kontraindikationer och eventuella biverkningar

  Detta biologiskt aktiva tillskott är avsett för män som lider av olika former av erektil dysfunktion. Detta kan vara en tillfällig försämring av styrkan eller förlust av förmåga att begå samlag på grund av allvarliga patologier. Trots fördelarna med kroppen och ett brett utbud av åtgärder har Saima flera förbud att använda, bland annat det är nödvändigt att skilja:

  • hjärtsjukdomar och kärlsjukdomar;
  • ökad nervös excitabilitet
  • njur- eller leverinsufficiens
  • allergi mot läkemedlets växtbaserade sammansättning.

  Förutom kontraindikationer har detta läkemedel en annan nackdel - ett antal biverkningar:

  • illamående;
  • diarré;
  • rodnad i munnen slemhinna
  • klåda i huden
  • nässelfeber;
  • huvudvärk;

  Dessa obehagliga effekter av kosttillskott är symtom på individuell intolerans mot dess komponenter. Om de inte försvann några timmar efter att ha tagit drogen, så är det troligt att det kommer att bli avbrutet. Mer information om möjligheten att fortsätta användningen av kapslar ska konsulteras av din läkare.

  Instruktioner för användning

  Hittills finns det ingen strikt vägledning om Saimas intag, så det borde vara full i enlighet med standardprogrammet - 1 kapsel per dag. Om efter 5 dagar efter att läkemedlet använts inträffade inga förändringar, fördubblades singeldoseringen. Det är dock värt att komma ihåg att tillverkaren har fastställt den maximala tillåtna mängd aktiva komponenter i kosttillskott, som ligger inom 800 mg. Överskott av denna hastighet är fylld med svåra allergiska reaktioner, liksom problem i arbetet i mag-tarmkanalen.

  Om läkemedlet är avsett för en kortvarig förstärkning av erektionen, försvagad av en stark fysisk eller känslomässig belastning, ska mannen ta 2-3 kapslar Saima i en halvtimme före kön. Om det inte finns något positivt resultat ska en dubbel dos inte vara full, eftersom det inte är troligt att det hjälper. Detta fenomen beror på människokroppens egenskaper, och därför är det bäst att prova ett annat botemedel.

  Allmänna rekommendationer

  Nedan följer några enkla tips som hjälper till att upprätthålla läkemedlets effektivitet, samt påskynda återhämtningen av styrkan.

  1. Ett biologiskt aktivt tillsats bör tas med en liten mängd mat, tvättas med ett glas rent vatten.
  2. Kombinera inte kapslar med alkohol eller fet mat. De försvagar läkemedlets egenskaper.
  3. För att bli av med den genomsnittliga och försummade formen av erektil dysfunktion, bör kosttillskott kompletteras med läkemedel, till exempel Viagra, Levitra eller Sildenafil.
  4. För att få bra resultat måste du ta en treveckors kurs för att ta drogen. I framtiden kan du dricka det var tredje dag. Detta kommer att bidra till att alltid stödja den manliga kroppen och hålla effekten av att behandla impotens under lång tid.

  Zagrakovka kapslar av Saima Rospotrebnadzor

  I början av 2016 i Republiken Adygea upptäcktes en sats av Saimaas kapslar som innehöll ämnen av artificiellt ursprung som erkändes enligt lag som ämnen som är farliga för människors hälsa. Mot bakgrund av detta upphörde produktionen av denna produkt helt och dess import till Ryska federationens territorium var också förbjuden.

  I sin tur, företaget Zhin Yuan Than, som är tillverkare av kosttillskott, förnekar kategoriskt det faktum att dess produkter kan skada människors hälsa. Dess representanter frågade Rospotrebnadzor-kommissionen om studien av Saimas sammansättning och kom fram till att de konstaterade kapslarna är ett falskt läkemedel.

  Hittills utförs ytterligare kontroller på båda sidor, men hittills är det biologiskt aktiva tillskottet fortfarande på listan över förbjudna ämnen för styrka. Därför är det fortfarande för tidigt att säga med 100% säkerhet att det kommer att legaliseras. Medan det bara kan köpas i nätbutiker, men experter rekommenderar inte det här, eftersom sannolikheten för att köpa en förfalskning, farlig för människor, är ganska hög.

  Kostnaden för kosttillskott och dess analoger

  Innan Saimas kapslar kunde köpas med fri tillgång var priset cirka 500 rubel för ett paket (4 st). Nu kostar kostnaden för läkemedlet i nätapotek över 800 rubel utan kurirleverans.

  I avsaknad av möjligheten att beställa kosttillskott på Internet kan du köpa en av dess tre analoger:

  • Tabletter Kejsarens kraft;
  • kapslar Fuzhunbao Super;
  • tabletter Boss Royal Viagra.

  De, som Sims, är bra på att försämra styrkan och kan återställa det reproduktiva systemets funktion i normal takt på kort tid. Vi måste dock komma ihåg att de inte är utan kontraindikationer och biverkningar, innan du köper något läkemedel bör du läsa hans instruktioner.

  Recensioner om kapslar av Saimaa

  Gregory, 54 år gammal.

  För några år sedan genomgick jag en behandlingskurs för impotens och tog Saima som hjälpmedel. Då hade jag tur, och jag skilde mig snabbt med sexuell impotens under en lång tid. Den veckan returnerade mitt problem, och jag ville återkomma behandlingen igen, men jag kunde inte hitta kosttillskotten till salu. Nu dricker jag en inforte, men jag kan inte säga ännu om dess effektivitet.

  Maxim, 28 år gammal.

  På en gång tog Saimas piller för en enstaka erektionstestning, vilket väsentligt försvagades efter att ha tagit steroider. Resultatet var bra men kortlivat. Nu vill jag igen gå in för sport och börja dricka steroider, så jag letar efter en webbplats i förväg där du kan köpa originalet av detta läkemedel.

  Stanislav, 30 år gammal.

  Jag köpte nyligen Saima i en nätbutik och var missnöjd med de mottagna varorna. Blåsan dämpades, som om någon hade krympt i handen, var bokstäverna på förpackningen halva raderade, det fanns ingen information om säljaren alls. Jag vågade inte dricka sådant drog, så jag har inte möjlighet att utvärdera det.

  Saimaas kapslar - hur man korrekt tar den här åtgärden

  Naturliga produkter, som är biologiskt aktiva tillsatser, är nu i hög efterfrågan. Detta gäller speciellt för produkterna från den kinesiska farmakologiska industrin. Kapslar Saima - ett av dessa läkemedel, som används för att effektivt eliminera problem med manlig styrka.

  Vad är det

  Saimaa är ett klassiskt exempel på kosttillskott, det vill säga ett biologiskt aktivt tillskott. Ur medicinsk synvinkel är denna produkt inte ett läkemedel. Följaktligen har det ett minimalt antal kontraindikationer och biverkningar. Kapslar tillverkas av ett kinesiskt företag som positionerar sig som en specialiserat på bioengineering. Är det verkligen så svårt att säga. Under alla omständigheter finns det ingen anledning att misstänka denna information, eftersom detta läkemedel har visat sig vara övervägande positivt, det vill säga dess användning har viss effekt.

  Enligt information från tillverkaren skapades dessa kapslar på basis av extrakt av medicinska växter, kända i Asien sedan antiken. Det växer faktiskt flora, som används aktivt inte bara i folk, men också i klassisk medicin, eftersom sådana växter har stor inverkan på människokroppen (naturligtvis positiv).

  "Saima" är ett klassiskt exempel på kosttillskott

  Basen av läkemedlet består av tre huvudsakliga medicinska växter:

  Dessutom är sammansättningen av denna produkt rik på sådana ämnen som:

  • vitaminerna A, B, C, D och många andra. Här kommer du "hitta" nukleinsyra, icarian, saponin och många andra viktiga ämnen för kroppen;
  • mikrodelar av kalium, kalcium, magnesium, järn, mangan, krom, fosfor etc.;
  • flavonoider, aminosyror, eteriska oljor, polysackarider, peptider, glykosider, styren och mycket mer.

  Sammansättningen av läkemedlet innefattar en stor mängd vitaminer

  I allmänhet syftar kompositionen av dessa kapslar uppenbarligen till att stimulera produktionen av manliga könshormoner. Det vill säga, ett biologiskt aktivt supplement gör att männen kan komma ihåg moraliskt och fysiskt att de tillhör ett starkt kön. Därför har läkemedlet en universell effekt, vilket förklarar dess ständigt växande popularitet.

  Effekter och fördelar med Saima kapslar

  Som nämnts ovan syftar detta verktyg till komplexa lösningar av de problem som uppstår med styrka, sexuell lust och förmågan att befrukta ägg. Efter att ha gått in i mag-tarmkanalen upplöses kapseln snabbt, innehållet absorberas i tarmen, från vilket det redan sprider sig genom kroppen. Komponenterna är helt säkra, de hotar inte på något sätt blodets sammansättning.

  Tack vare ett enstaka eller regelbundet intag av dessa kapslar kan en man uppnå:

  • normalisering av kardiovaskulärsystemet, vilket därmed återställer stabil och fullständig blodcirkulation i penisens kärl;
  • En signifikant förbättring av styrkan utan att skada kroppen.
  • öka produktionen av testosteron och andra, inte mindre viktiga manliga androgener;
  • en signifikant ökning av sexuell attraktion mot det motsatta könet;
  • normalisering av syntesen av nukleinsyror;
  • ökar varaktigheten av samlag flera gånger (enligt konsumentens återkoppling, inte bevisad av medicin);
  • förbättra njurarnas funktionalitet;
  • öka skyddsmekanismerna i sitt eget immunsystem
  • ökar längden på orgasmen, upp till 10-12 sekunder (igen - enligt recensioner av män som redan använt läkemedlet har inga kliniska prövningar gjorts i detta avseende).

  Läkemedlet ökar signifikant sexuell attraktion mot det motsatta könet

  Fördelarna med detta biologiskt aktiva tillsatsmedel är ganska uppenbara:

  • helt vegetativ struktur. Även om du inte får någon effekt av att använda botemedlet, kan du inte skada din kropp.
  • förmågan att avsevärt öka receptorns känslighet. För människors reproduktionssystem spelar detta en viktig roll, eftersom intimitetsprocessen blir mer levande och minnesvärd. Naturligtvis har detta en positiv effekt på styrkan;
  • hög säkerhet för kosttillskott, eftersom det inte är ett farmakologiskt preparat i ordets traditionella mening;
  • fullständig kompatibilitet med alkoholhaltiga drycker. Kombinationen av aktiva substanser i kapslar med etylalkohol provocerar inte bildandet av toxiner eller en minskning av den terapeutiska effekten;
  • Risken för missbruk är helt frånvarande.

  Instruktioner för användning av kapslar Saima

  Det finns inga speciella krav angående användningen av detta läkemedel, vilket är typiskt för den överväldigande majoriteten av biologiskt aktiva tillsatser. Det är inte ett systemiskt botemedel, det är rekommenderat att endast dricka om det behövs. Till exempel en halvtimme före den påstådda intimiteten. För ett sådant fall är det tillräckligt att ha en kapsel, vilken uteslutande tas oralt och tvättas ner med en relativt liten mängd vatten.

  Om en man har signifikanta problem med styrkan, minskad libido, det finns problem med hormonell bakgrund, rekommenderas att man dricker kapslarna i flera dagar.

  Hittills finns det ingen information om huruvida det är möjligt att dricka kapslar kurs, det vill säga ta dem i flera veckor eller till och med månader. Trots det faktum att läkemedlets säkerhet är tillräckligt hög är det nu inte rekommenderat att tillgripa kursbehandling tills de relevanta kliniska prövningarna har genomförts.

  Indikationer och kontraindikationer

  Instruktioner för användningen av Saima beskriver i detalj, för vilka specifika problem, sjukdomar och patologier rekommenderas att ta detta läkemedel:

  • för tidig utlösning;
  • erektil dysfunktion, provocerad av psykologiska och fysiologiska faktorer;
  • låg sexuell känslighet
  • impotens;
  • minskad sexuell lust som orsakades av ogynnsamma levnads- och arbetsförhållanden, missförhållanden och andra skäl.

  Läkemedlet kämpar med problem med erektil dysfunktion

  Trots all säkerhet i örtberedningen finns det fortfarande ett antal restriktioner som innebär ett förbud mot användningen av detta biologiskt aktiva tillsatsmedel. Detta gäller särskilt för problem med hjärt-kärlsystemet, eftersom huvudstimuleringen påverkar det exakt:

  • ischemisk hjärtsjukdom;
  • ateroskleros;
  • hypertoni i andra och tredje etappen;
  • hjärtrytmstörning
  • allvarlig kardiovaskulär patologi.

  Det rekommenderas också starkt att inte ta kapslar om en man diagnostiseras med kronisk prostatit, godartad prostatahyperplasi (adenom) och det finns individuell intolerans mot enskilda komponenter i läkemedlet.

  Produktens hållbarhet är 24 månader. Förvara det på en mörk och torr plats vid rumstemperatur. Vid utgångsdatum, ta drogen är strängt förbjudet. För tillfället kan Simu köpas i fri tillgång på apotek och onlinebutiker. Kostnaden är godtagbar för de flesta konsumentkategorier. Receptet behövs inte. Kräver ett certifikat som bekräftar produktens äkthet för att skydda dig från förvärvet av en förfalskning, som kan vara potentiellt farlig för din kropp.

  Skadliga eller användbara Saima kapslar för män (instruktion med priser och recensioner)

  Medel för att förbättra erektion av män är uppenbarligen osynliga. Förstå vilka av dem som är effektiva, och vilken vanlig dummy är svår. I reklam för alla droger ges vackra beskrivningar, och det finns så många recensioner på Internet att det inte kommer att räcka för att läsa dem hela tiden.

  Idag bestämde vi oss för att mer i detalj behandla en av de vanligaste örtberedningarna - Saimaas kapslar. Vi kommer att studera vad de skriver om dem på Internet, och vi kommer att analysera om informationen om fördelarna och skadan är tillförlitlig.

  Miracle Oriental Wisdom

  Om den kinesiska förberedelsen skriver Saim ofta att dess formel är baserad på den århundrades gamla kunskapen om östliga läkarna om den positiva effekten av växter på den manliga kroppen. Faktum är nämnandet av gamla kinesiska medicinmän - ett reklamtrick, för att Saima är ett ungt läkemedel (han bara ett par dussin år). I det här fallet kan alla medel i vilka några medicinska örter används, kallas "beprövade ögonlock".

  I vissa beskrivningar av läkemedlet indikerade Saima att dess sammansättning är unik. Är det så? I själva verket innehåller i en kapsel av Saima:

  1. Roten av ginseng (36 mg) - har en uttalad toning förmåga, hjälper till att aktivera hormonproduktion, ökar uthålligheten hos en man.
  2. Storblommig pelargon (228 mg) - dess fördel är att den normaliserar utsöndringen av testiklar, förbättrar blodflödet i bäckenorganen, förbättrar metaboliska processer.
  3. Morinda rot (86 mg) - innehåller en stor mängd zink, vilket hjälper män att förbättra erektilfunktionen.

  Kompositionen är ganska enkel - tre komponenter och inga konserveringsmedel, stabilisatorer, färgämnen. Det här är mycket bra: det finns ingen kemi, växter är bra för den manliga kroppen, de orsakar inte skada. Det är bara dessa växtbaserade komponenter som ingår i många medicinska recept, så att Saima är ett unikt läkemedel är felaktigt.

  Effekten av stimulering och maximal säkerhet

  "Verkan av läkemedlets kapslar syftar till att stimulera det urogenitala systemet." Här har producenterna rätt. Att säga att kapslar behandlas skulle vara extremt oetiskt. Saima är inte ett botemedel, men ett biologiskt aktivt tillskott. Det är inte kapabelt att eliminera orsaken till sexuell dysfunktion ensam, men det är möjligt att hjälpa till med förebyggande underhåll eller med obetydliga störningar i kapslar. Indikationer för konsumtion av Saima-kapslar är mänens önskan att öka erektilfunktionen, förbättra libido, förlänga varaktigheten av samlag och uppnå större sexuell uthållighet.

  Den storblommiga växten har utmärkta egenskaper som förbättrar metaboliska processer i människokroppen.

  "Kapslar av Saima gagnar alla, de har inte kontraindikationer." Dessa ord ska inte lita på. Kontraindikationer är till och med vanliga grönsaker och frukter och ännu mer droger, låt dem och gjorda från växtkomponenter. Baserat på Saima kapslarnas sammansättning är de viktigaste förbuden att ta emot:

  1. Allergier mot ginseng, pommes frites, morinda rot.
  2. Kronisk sömnlöshet: instruktionerna anger tydligt att det är bättre att inte ta kapslar på natten, eftersom de höjer tonen, efter att sömnlösheten bara förvärras.
  3. Komponenter kan öka blodtrycket lite, så det rekommenderas inte att dricka drogen för högt blodtryck och hjärtrytmstörningar.

  Enkel mottagning och garanterat resultat

  "Saimas kapslar är lätta att använda." Dessa ord är absolut sanning, vilket bekräftas av många recensioner. Saimas verktyg kräver inte en måndagskurs, utan börjar omedelbart fungera.

  Läkemedlet har en omedelbar effekt och kan tas med alkohol.

  Instruktioner för användning av läkemedlet är följande: en kapsel ska vara full 30 minuter före det planerade samlaget. Det är bättre att tvätta kapslarna med rent vatten, även om det kan tas tillsammans med alkohol.

  Doseringen som anges i anvisningarna kan inte brytas, eftersom det i detta fall kommer att orsaka skada. Vid överdosering kan hjärtklapp, yrsel, illamående förekomma.

  Om du hittar annonser eller recensioner som garanterar en 100% stark effekt från ett kapselintag, tror du inte på det. Inget kosttillskott kan ge ett så högt resultat.

  För det första skiljer kosttillskott från medicinska läkemedel eftersom de inte klarade kliniska studier, så det är omöjligt att på ett tillförlitligt sätt ange hur många män de kan hjälpa till.

  För det andra, sammansättningen av läkemedlet från anläggningen, och folk på naturliga ingredienser reagerar olika, vilket är varför i vissa recensioner de skriver att Saima har bidragit till att uppnå goda resultat, och någon sa att inte märker någon fördel.

  Ett annat reklamtrick - säljare betonar att kapslarna i Saimaa-priset är flera gånger billigare än analoger. Det är värt totalt 400-450 rubel. Det är bara priset på en låda med en enda kapsel, så kostnaden är inte så liten. Förresten finns det ett sätt att spara - du kan köpa en låda med fyra kapslar till ett pris av 800 rubel. (varje kapsel kostar då två gånger billigare).

  Det är dags att sammanfatta. Självklart är de vackra orden som beskriver Saima många säljare av kosttillskott - en reklamfilm. Förvänta dig inte att detta läkemedel är 100% kraftfull förbättring av erektilfunktionerna, särskilt om orsaken till sjukdomen är en allvarlig sjukdom (i detta fall kan läkare inte utan). Saima är inte ett botemedel. Detta är ett sätt att stimulera en sexuell aktivitet hos en man. Du kan självklart prova det, men det finns inget behov av att vänta på miraklet.

  Beskrivning Capsule säger män för män med recensioner och priser

  Seimi kapslar är en biologiskt aktiv tillsats som, tack vare ett komplex av växtextrakt, vitaminer och spårämnen, främjar sexuell aktivitet och förbättrar sexuella känslor. Detta läkemedel skapas och produceras i Kina enligt gamla recept. Effekten kommer snabbt, men smidigt, utan att skada kroppen och utan att orsaka missbruk.

  Påverkan av negativa faktorer

  Moderna män upplever ständigt de negativa effekterna av ett antal miljöfaktorer som leder till en minskning av sexuell aktivitet, minskad sexuell lust och jämn infertilitet.

  Biverkliga faktorer inkluderar:

  • Konstanta och intensiva stressiga situationer.
  • Fysisk och psyko-emotionell överbelastning.
  • Dåliga vanor.
  • Fel sätt att leva.
  • Dålig ekologi.

  Helt eliminera alla dessa skäl är omöjliga, men kapslar kan hjälpa till att minska deras påverkan på människors kropp. När allt är för dem är sexuell aktivitet väldigt viktig. Det bidrar till att förbättra det allmänna välbefinnandet, ger självförtroende och skapar gott humör.

  egenskaper hos

  Tänk på en anteckning på drogen. Instruktioner för användning är ganska enkla och begripliga, även för personer som inte har medicinsk utbildning.

  Sammansättningen av läkemedlet innefattar:

  1. Extrahera från roden av morinda drog - 86 mg.
  2. Ginseng - 35 mg.
  3. Gräshorn storblommiga - 228 mg.

  Kapslar ökar kroppens produktion av testosteron.

  Roten av morinda är rik på zink, vilket ökar produktionen av testosteron, ökar spermatogenesen och sexuell aktivitet. Roten av ginseng har varit känd sedan antiken som ett medel för att höja vitaliteten, och det hjälper också att normalisera hormonella bakgrunden hos män, förbättrar kardiovaskulärsystemet. Gräsklipparen påverkar positivt testets vävnad och svampat kroppsförhållande, på grund av detta ökar penis längd och bredd, dess flexibilitet förbättras. Tillsammans ökar dessa komponenter känsligheten hos erogena zoner, ökar intensiteten av känslor under samlag och ejakulation. Vitaminer C, B1, B12, B2 främjar blodcirkulationen i bäckenet hos män och förbättrar spermiernas kvalitet.

  Huvudeffekter

  Listan med indikationer på drogen är ganska omfattande och är inte begränsad till potensproblem. Det påverkar också positivt urinsystemet, vilket också påverkar positiva svar.

  Indikationer för användning:

  1. Impotens.
  2. Infertilitet.
  3. Minskad styrka.
  4. Brist på sexuell lust.
  5. Snabb erektion.
  6. Svår trötthet under samlag.
  7. Kort och svag orgasm hos män.

  Läkemedlet har en tonisk effekt, vilket leder till ökad uthållighet.

  1. Öka storleken på penis, vilket beror på förbättrad flexibilitet och allmänt tillstånd hos den svampiga kroppen.
  2. Stärka produktionen av testosteron, vilket i sin tur ökar styrkan, sexuell lust och spermatogenes.
  3. Förlängning av samlag och förebyggande av prematur utlösning.
  4. Ökad rörlighet för spermatozoa, vilket är särskilt viktigt vid infertilitet.
  5. Har en allmän tonisk effekt, ökar fysisk uthållighet och sexuell aktivitet hos män.
  6. Positivt påverkar kardiovaskulärsystemet.
  7. Förbättrar njurarnas och andra kroppssystems funktion.

  Alla dessa effekter utförs på grund av växtkomponenter, antioxidanter, vitaminer A, D, C, mikrodelar av kalcium, kalium. Alla dessa komponenter har en positiv effekt på kvinnornas kropp, men detta läkemedel används huvudsakligen hos män. Detta förklarar att återkopplingen på Internet är i grunden det starkare könet. Undervisningen förbjuder emellertid inte tillträdet av denna åtgärd till kvinnor.

  Vad ska man betrakta som kontraindikationer? Detta läkemedel är kontraindicerat vid arteriell hypertoni, hjärtrytmstörningar, ateroskleros, sömnstörningar, individuell intolerans av läkemedelskomponenterna.

  Om det var en allergisk reaktion på sai-kapseln, bör du vara uppmärksam på de droger och produkter som tagits med honom. Kanske är detta resultatet av felaktigt intag av andra ämnen eller deras felaktiga kombination.

  Med försiktighet bör du ta detta läkemedel i närvaro av kroniskt njursvikt, ökad nervös excitabilitet.

  Låt oss nu vara uppmärksam på biverkningar. Det fanns inga negativa effekter av användningen av detta läkemedel. Även om sai kapslar användes hos kvinnor. Den officiella bruksanvisningen anger tydligt detta. Men överdriv inte missbruket av läkemedlet och överstiga tillåtna koncentrationer. Även om negativ feedback i detta avseende är sällsynt.

  Kapslar saimy tas 20 minuter före samlag. Effekten av en mottagning varar från 10 timmar till tre dagar. Trots den höga effektiviteten är priset ganska rimligt.

  Kapslar sai kan användas med alkohol. De innehåller inte konstgjorda tillsatser, vilket innebär att de är så säkra som möjligt för kroppen av män, vilket bara orsakar positiva recensioner.

  Det pris som anges för läkemedlet, snarare demokratiskt, med tanke på dess kvalitativa sammansättning och naturliga ingredienser. Priset fyra kapslar av cirka 820 rubel, åtta -. 1200 rubel.

  Sålunda är kapslar ett eftertraktat läkemedel på grund av utmärkt effektivitet, hälso- och snabbhetsförmåga. Utmärkt resultat, en jämn ökning av känslor och önskat resultat lämnar glada även de mest kräsna köpare.

  Saimaas kapslar: bruksanvisningar, läkares råd, skada, pris

  Med ålder blir de flesta män värre. Vad ska jag göra? Kontakta ett apotek? Dyrt! Gå till doktorn? Det är läskigt! Det är faktiskt nödvändigt att överlämna analyser, och det är möjligt och att genomgå smärtsamma förfaranden. Dessutom skickar läkaren så småningom till apoteket, och det är dyrt.

  Köp kinesiska tillskott för styrka - det är lösningen på alla problem! Det är nog att gå till Internet - det finns många butiker av kinesiska kosttillskott för att återställa den manliga sexuella funktionen. En av de mest populära är kapslarna i Saimaa. Ska jag ta dem med en trasig kraft?

  Instruktioner för användning

  Saima kapslar är placerade som ett naturligt örtmedel. Den fungerar, om du tror på instruktionerna, efter 20 minuter efter mottagandet. Deklarerade effekter av Saima kapslar:

  • återställande av normal cirkulation i penisens kärl;
  • ökad utsöndring av könshormoner;
  • ökad känslighet av receptorer till könshormoner;
  • restaurering av erektion ökad varaktighet av orgasm från 4 till 12 sekunder;
  • en ökning av samlagets varaktighet 3-4 gånger.

  En kapsel bör tas 30-40 minuter före det påstådda samlaget. För kursen används kapslar Saima inte - de tas endast om det behövs.

  struktur

  I kapseln i Saima deklareras följande komponenter:

  • ginseng - 36 mg;
  • varmkorv - 228 mg;
  • morinda medicinskt - 86 mg;
  • kalcium;
  • kalium;
  • vitaminerna A, C, D.

  Om Saima-kapslarna verkligen hade en sådan komposition, skulle deras mottagning inte ha någon signifikant effekt på manlig styrka. En studie genomförd av den ideella organisationen "Pharmacy Guild" avslöjade emellertid förekomsten av PDE-5-hämmare i Saima-kapslar, liksom i ett antal andra tillskott för manlig styrka av kinesisk produktion. Det är tack vare dem att den huvudsakliga effekten av åtgärden är realiserad.

  PDE-5-hämmare är en grupp läkemedel avsedda för symptomatisk behandling av vaskulär erektil dysfunktion. I enkla termer tas dessa piller när kraften är försämrad på grund av försämring av tillståndet hos penisens kärl. Detta händer vanligtvis i ålderdom. Den mest kända representanten för PDE-5-hämmarna är Viagra.

  Som en del av kinesiska kosttillskott för styrka avslöjade "Pharmacy Guild" sildenafil och tadalafil. Om vi ​​pratar specifikt om kapslarna i Saima, upptäckte de tadalafil. Det är en hämmare av PDE-5, som har den längsta varaktigheten av verkan. Effekten efter mottagandet upprätthålls i 36 timmar.

  Doktorens feedback

  Om Saima-kapslarna fungerar på bekostnad av innehållet i tadalafils sammansättning, är de verkligen effektiva vid vaskulär erektil dysfunktion. Men verktyget har ett antal uppenbara nackdelar:

  1. PDE-5 kan inte kallas ofarliga läkemedel. Patienten kan skada sin hälsa om han lider av hjärt-kärlsjukdomar och tar tadalafil utan att ordna läkare.

  2. Kapslar har inte så många olika terapeutiska effekter, som utlovat i reklam. De är:

  • stimulera inte sexuell upphetsning
  • påverkar inte utsöndringen av könshormoner;
  • Förläng inte orgasm och samlag.

  Allt som Saima gör - expanderar penisens kärl, vilket säkerställer blodflödet till penis under sexuell upphetsning. Men om det inte finns någon sexuell upphetsning så kommer det inte att bli en erektion.

  3. Saima kapslar visas endast om det finns en kränkning av kraften i vaskulär genesis. De har ingen mening för psykogen, neurogen eller endokrin erektil dysfunktion.

  Ta Saimas kapslar med försiktighet. Håll koll på ditt välbefinnande mot bakgrund av erektil dysfunktion, eftersom tadalafil är ett receptbelagt läkemedel som utgör en hälsorisk för män med hjärt-kärlsjukdomar.

  Det faktum att Saimas kapslar innehåller tadalafil indikeras inte bara av analysen av komplementet av tillägget, som utförs av "Pharmacy Guild". Tillverkarna själva anger i bruksanvisningen de rekommendationer som är karakteristiska för PDE-5, nämligen:

  • Det är inte regelbundet att ta ett botemedel, men en gång, omedelbart före samlaget.
  • förekomst av kontraindikationer, karakteristiska för inhibitorer av PDE-5;
  • BAA: s förmåga att öka blodcirkulationen i penis är listad på första plats i listan över kliniska effekter.

  Ta med kapslar av Saima, det bör komma ihåg att tadalafil är ett långverkande läkemedel. Det är inte meningsfullt att ta mer än en gång om dagen, och många män har tillräckligt med 1 kapsel varannan dag. Det finns också ingen anledning att ta ett kosttillskott med en viss kurs i hopp om ett botemedel - detta är bara ett symptomatiskt botemedel.

  Under behandlingsperioden bör kontraindikationer beaktas. Om de är närvarande, riskera inte ditt liv för möjligheten att få samlag. Bland de viktigaste kontraindikationerna - sjukdomar i hjärt-kärlsystemet (IHD, hypertoni, hjärtarytmi).

  Även om dosen av tadalafil i kapseln i Saima inte är känd, gör den inte kosttillskott farliga för friska män. Det har visat sig att risken för biverkningar inte är beroende av dosen vid användning av denna PDE-5-hämmare. Det ökar praktiskt taget inte, även om dosen är 20-30 gånger högre än den terapeutiska dosen.

  Capsules av Saima kan köpas på Internet till 550 rubel för 4 kapslar. Således är kostnaden för en kapsel mindre än 150 rubel.

  Detta är mycket billigare än Cialis - ett läkemedel som innehåller tadalafil, som säljs på apoteket. Dess pris för 28 tabletter av 5 mg är 6.100 rubel eller 220 rubler per tablett. Även vid den lägsta dosen överträffar Cialis sin kinesiska förfalskning. Om du tar detta läkemedel vid maximal dos (20 mg), då för 8 tabletter måste du betala 6600 rubel och det här är 825 rubel per tablett.

  Med sådana priser är det inte förvånande att människor försöker spara pengar och köpa kinesiska tillskott. Om Saima-kapslarna innehåller tadalafil, kan de för en person med begränsad budget bli ett billigt alternativ till Cialis.