Huvud
Förebyggande

Vibro-massager för prostata: hur man använder en urologisk enhet

Prostatakörteln är ett glandulärt muskulärt orört organ, beroende på androgenhormoner. Prostata ligger ovanför blåsan nära ändtarmen. Järn under hela livet inducerar produktionen av en specifik hemlighet som förbättrar kvaliteten på den seminal vätskan och skyddar prostatan från aggressiva faktorer.

Denna kropp lider ofta av en felaktig livsstil, brist på en sexuell livskultur, näringsproblem, stagnerande bäckenfenomen och samtidiga sjukdomar. Eventuellt misslyckande i prostatakörteln uppenbarar sig omedelbart som en klar plejad av kliniska symptom.

Patienter lider av konstant ont i smärta, problem med urinuttag, fiasko i den sexuella sfären. Behandling av inflammatoriska fenomen i prostatakörteln bör vara komplex. Särskild uppmärksamhet ägnas åt massagen av glandulär organ.

Stimulering av prostata: egenskaperna hos proceduren

Stimulera prostata under palpation eller med hjälp av olika stimulanser av hårdvaruformatet som antagits i urologisk praxis i de allra flesta fall. Normalisering av kroppen beror på eliminering av stillastående fenomen i strukturen hos körtelorganet.

Vibromassage eller direkt stimulering av prostata är nödvändig i följande situationer:

 • profylax av prostatit av något ursprung
 • stimulering av prostatakörteln för att förbättra sexuella förnimmelser och förbättra orgasmen;
 • problem med erektion
 • kronisk prostatit;
 • prostata adenom;
 • för tidig utlösning.

På apotek och intimiteter kan du köpa ganska högkvalitativa och universella modeller för vibro-massage i prostatakörteln. Produkterna är tillverkade av säkra giftfria material (silikon, plast latex).

Innan du köper och använder sådana enheter bör du dock kontakta en specialist. Urologen tar hänsyn till alla fysiologiska egenskaper, ta hänsyn till de anatomiska nyanserna och specificiteten hos de patologier som finns i patienten.

Effekten av att använda en vibrerande massager

Om vibromassage utförs korrekt, med hänsyn till alla nyanser och egenskaper i prostatan, kan du prata om följande effekter:

 • normalisering av erektion
 • ökad sexuell lust;
 • förbättring av ejaculationsprocessen;
 • möjlighet att få en ljusare och längre orgasm;
 • ökning i mängden av halvvätska;
 • förbättring av spermiernas kvalitet
 • eliminering av obehagliga manifestationer av långvarig prostatit;
 • effektivt förebyggande av prostatit, uretrit och andra sjukdomar som orsakas av trängsel i det lilla bäckenet.

Vibro-massager för prostata: viktiga aspekter av operationen

Om tidigare vibromassage endast kunde utföras med hjälp av en kompetent sjukvårdspersonal, erbjuder marknaden idag en massa modeller för prostata som är lämpliga för intim användning hemma. Det är viktigt att komma ihåg endast enkla driftsregler och samordna alla dina ytterligare manipulationer med den behandlande läkaren.

Stimulatorn koka inte och blir inte kokad. Det är tillräckligt att tvätta enheten under varmt rinnande vatten och behandla det sedan med ett antiseptiskt medel.

Eftersom det inte finns någon naturlig smörjning i anuset kommer det att vara nödvändigt att välja ett lämpligt botemedel på apoteket. Specialister rekommenderar att använda vattenbaserade produkter.

Det är strängt förbjudet att experimentera med vaselin och kosmetiska krämer. Efter varje massage i prostata tvättas enheten med tvål och vatten, torkas ordentligt och förvaras på en mörk plats otillgänglig för barn.

Hur man ordentligt masserar körteln

Innan du börjar vibro-massage, rekommenderas att värma upp musklerna kring prostata. För att göra detta massera sacro-lumbar regionen.

För maximal avkoppling av alla muskler, drabbas ljummen, lårens inre sida, ingången till analöppningen. Patienten ligger på hans sida, benen är böjda och bromsade.

Vibromassagen sätts försiktigt in i ändtarmen i 4 - 7 cm. Patienten blir van vid nya känslor. Aktivera sedan vibrationsläget.

Vid sjukdomsförhållanden ligger patienten i knä-armbågsställningen eller på sidan. Hemma kan du hämta en annan bekvämare ställning. Det beror på människan själv stimulerar prostatakörteln, eller hjälpa honom att utföra en massage.

Massa varje del av prostata i sin tur. Rörelserna bör inte vara oförskämda eller hårda. Sessionen varar ca 2 - 3 minuter. I genomsnitt behövs 10 till 15 liknande förfaranden.

Kontra

Prostatsmassage med en vibrationsstimulator kan inte utföras i följande fall:

 • om det fanns spår av blod i urinen eller sekretorisk vätska;
 • frekvent uppmaning att gå på toaletten under förfarandet;
 • akut inflammation i prostaglandets glandulära struktur;
 • onkologiska processer i rektum, prostatakörtel eller angränsande vävnader;
 • misstänkt prostata eller rektal cancer;
 • prostata adenom;
 • stenar i prostatakörteln;
 • fokus på tuberkulos i prostaglandets glandulära struktur.

Vad är vibrerande massageapparater?

Standardmodeller av massager för prostatakörteln utför flera funktioner samtidigt:

 • Termisk effekt på vävnaden, vilket gör det möjligt att påskynda processen med blodcirkulationen, kommer att stärka verkningen av farmakologiska preparat, öka kroppens stödjande förmåga;
 • vibrationer, vilket möjliggör återställning av muskeltygdens aktivitet i det lilla bäckenet, för att tvinga utsöndringen och utsöndringen av utsöndringen längs prostatakörtlarna.
 • exponering med hjälp av magnetiska fält skulle eliminera inflammation, lindra smärta och påskynda vävnadsregenerering.

De modernaste modellerna av sådana enheter är utrustade med följande element:

 • bekväm kontrollpanel;
 • flera hastigheter, lägen och förmågan att kombinera flera fysioterapeutiska effekter på en gång;
 • praktisk hållare;
 • lägen för nybörjare.

Det är emellertid väl förstått att prostationsmassage är en effektiv förebyggande åtgärd, men det kommer inte att kunna eliminera allvarliga sjukdomar i prostatakörteln på egen hand. Kvalitativ urologisk massage kommer att stärka effekten av andra terapeutiska tekniker, men endast om alla recept från läkaren utförs så korrekt och korrekt som möjligt. Mäns hälsa beror på många faktorer.

Medvetenhet och noggrannhet är viktiga. De enklaste metoderna för terapi hjälper till att upprätthålla hälsan och förlänga perioden av sexuell blomning.

Vibro-massager för prostatit

Prostatakörteln lider ofta av en människans felaktiga sätt att leva, är föremål för inflytande av olika patologier, varför hennes inflammation utvecklas. Vibro-massage från prostatit kan rädda det starkare könet från denna sjukdom eller hjälpa till att eliminera det om inflammationen redan har börjat. Deras främsta positiva åtgärder hjälper till att utveckla en hemlighet och eliminera sin stagnation. En massage utförs med hjälp av olika enheter, som vi kommer att diskutera i artikeln.

Det finns också en vanlig prostata massage, men det är mycket svårare att utföra det själv än med enheten. Förfarandet har egna kontraindikationer, vilket måste läsas i förväg. Det är också bättre att berätta om din behandlingsmetod till urologen, så att han rådgivar behandlingsschemat och anpassar varaktigheten. Oavsett för att börja behandlingen kan det förekomma komplikationer (det gäller alla ytterligare tekniker).

Vem behöver massager?

Prostatit är en inflammatorisk sjukdom i prostata. Han utsatte ett stort antal män, särskilt de äldre. Sjukdomen kännetecknas av en störning av urinering och erektil funktion, feber, svaghet, sömnstörningar. Patienten har ofta urinering på toaletten på natten, det är en ofullständig tömning av blåsan efter dem. Men de flesta män är oroliga för att deras lidande sexuella livskraft - försvagar erektion försvinner sexuell lust, brist på levande känsla under utlösning eller hon kommer i förtid.

Orsakerna till prostatit blir i de flesta fall stillastående fenomen i det lilla bäckenet och komma in i infektionsorganets vävnader.

Oavsett inflammationen orsakas behöver patienten omedelbar behandling, annars kan allt gå så långt att järnet inte kan utföra sina funktioner. Detta leder till infertilitet och impotens. För behandling, första läkemedelsbehandling, efter det går sjukgymnastik. Det är för dem och massor av prostata. Ur en medicinsk synvinkel är dess användbarhet att förbättra blodcirkulationen och öka produktionen av prostatajuice.

Vibromassagerare klarar helt enkelt dessa uppgifter, och deras periodiska användning kommer att bidra till att förhindra komplikationer. Att genomföra en session med dem behöver inte närvaro av en läkare, någon särskild kunskap om patienten. Läs bara instruktionerna, titta på träningsvideot och fortsätt med proceduren. Förutom prostatit kan enheterna användas för behandling och förebyggande:

 • Godartad prostatahyperplasi
 • impotens
 • För tidig utlösning

Du kan hitta en vibro-massage i ett apotek, en specialiserad butik eller Internet. Det bör noteras att vissa medlemmar av det starkare könet förvärvar dem också till nöje. deras användning ger en ljus och full orgasm (vanligtvis ännu starkare än med en vanlig intim kontakt).

Positiva egenskaper

Om massagen av prostatakörteln är korrekt kan patienten öka blodflödet till det lilla bäckenet och förbättra sin cirkulation. Tack vare detta kommer prostata att få mer syre och näringsämnen, vilket innebär att det kommer att ha fler resurser för regenerering efter inflammation. Med regelbundna lektioner kan du få sådana effekter:

 1. Förstärkning av sexuell lust och lust
 2. Ställa in processen med spermatogenes
 3. Få mer levande känslor med följande orgasmer
 4. Ökad mängd och kvalitet hos spermier
 5. Eliminering av obehagliga symtom på stagnation av prostatajuice

Bland de positiva sidorna finns möjligheten att använda en vibro-massage från prostatit hemma. För prostatsmassage måste du ofta se en läkare, som inte alla vågar göra. Men denna procedur rekommenderas alltid, för han kan få det största antalet användbara effekter. Om en man har en förutsättning för prostatit (ålderdom, undernäring, dåliga vanor etc.), så skadar massagen inte honom.

Om du har några ytterligare funktioner kan du få ännu fler fördelar. Till exempel har ultraljudsmassagerare förmågan att tona muskler och lindra spasmer, och bioresonant inflytande bidrar till att förstöra patogena mikroorganismer.

Typer av enheter

Använd vibromassazhory man står med utvecklingen av kronisk prostatit. När det gäller valet är det bättre att samråda med en specialist eftersom ett ganska stort antal modeller finns på marknaden idag. Bland dem med prostatit är bäst att vara uppmärksam på:

 • Vibro
 • Elektrostimulatorer (inte vibrationer)
 • Medel för utförande av indirekt massage

Valet av denna eller den här enheten beror på patologins allvar, dess orsaker, personens individuella egenskaper.

Vibro

Tidigare vibromassage utfördes endast i behandlingsrummet, men idag erbjuder medicinen ett stort antal instrument som är praktiska för användning hemma. När du väljer, var uppmärksam på det faktum att enheten är gjord av, vad är frekvensen och vibrationens hastighet, finns det några ytterligare funktioner. Vibro-massager för behandling och förebyggande av prostatit bör upprepa anordningen i ändtarmen i sin form - vara svagt krökt eller rak. Materialet är bättre att välja mellan latex, plast och medicinsk silikon.

Apparatens tjocklek bör inte överstiga 2 cm, detta kommer att räcka för att stimulera prostata. Var uppmärksam på ursprungslandet, här föredrar du Tyskland eller Frankrike. Beroende på tillverkare och andra egenskaper kan kostnaden för vibro-massager variera från 3 till 15 tusen rubel. Vi indikerar populär bland män betyder:

 1. Apparat Mavit. Det kan verka på prostata med värme, magnetfält och vibrationer. Kan användas hemma, men behandlingen måste överenskommas med läkaren
 2. Stimulanser Aneros. Massager av prostata av olika mönster, har en ganska styv design, är utrustade med handtag för att massera de yttre könsorganen
 3. Nexus Revo massager. Trådlös enhet med fjärrkontroll, på en laddning kan arbeta upp till 10 timmar. Har ett mjukt silikonfall, flera vibrationer
 4. The Master of Duke. Har en speciell förtjockning på kroppen för att ge ökad stimulans. Den är tillverkad av allergivänligt material, fungerar tyst, har 3 vibrationer
 5. Enhet Män nöje. Den är gjord i form av ett engelska brev G, har flera vibrationer, som regleras av en speciell panel, skyddad mot fukt

Om du bryr dig om din hälsa, tänk på att köpa en av dessa enheter. Du kan köpa dem i nätbutiker där anonymitet garanteras. Metoden att använda vibro-massager är skrivet nedan.

Elektrostimulatorer utan vibrationer

De verkar på prostatakörteln med hjälp av en elektrisk ström. Till skillnad från tidigare förfaranden kan detta vara lite smärtsamt. Men bland de fördelar som kan nämnas inflytande på hela ytan av organet, i stället för en sida därav, aktivering av immunsystemet, förbättring av urinblåsan. Prostata-elektrostimulatorn har 2 urladdade elektroder, vilka är fästa under skinkorna eller i området av sakrummet och i anus eller urinröret.

Du kan välja effektens utseende, när den andra elektroden också är fäst på utsidan, men den här metoden kommer att vara minst effektiv. Om du är orolig för att detta förfarande är korrekt kan du kontakta din läkare för hjälp. Vissa kliniker tillhandahåller elektriska stimuleringsprocedurer och kan hjälpa till vid behandling av prostatit.

Indirekt massage

Indirekt massage utförs inte genom ändtarmen, utan genom att påverka huden, under vilken prostatakörteln ligger. Det är ett alternativ till klassisk massage, när en person inte har möjlighet att be någon att genomföra en procedur. Det behandlas under behandlingen, vanligtvis underlivet och upp till puben och passerar sedan till sakrummet och sjunker till coccyxen. Du kan inte direkt stimulera prostata, om du utövar några fysiska övningar, till exempel att cykla.

Instruktioner för användning

För att genomföra en session med vibro-massager måste du först förbereda enheten själv och sedan patienten själv. Enheten sköljs under rinnande vatten och torkas med ett antiseptiskt medel. Efter det måste det tillåtas att torka helt. En man är tillrådligt före evenemanget för att göra en rengörande enema eller att tömma tarmarna på ett naturligt sätt. Följ sedan anvisningarna:

 • Lägg en kondom på den vibrerande massagen och applicera smörjmedel över den (helst på en vattenbas)
 • Anal hål smörjer också smörjmedlet för att underlätta införandet
 • Ligga på din sida, böj knäna till bröstet. Börja försiktigt sätt in enheten i anusen
 • Fortsätt tills hela vibratorn är inuti
 • Koppla av musklerna, sätt på enheten på minsta vibration och passera dem genom ändtarmen, försök att röra prostata
 • Ändra hastigheten efter några minuter och upprepa stegen

Fortsätt proceduren under 10-15 minuter. Avsluta det igen med låg hastighet och utföra cirkulära rörelser. Stäng av enheten och ta bort den. Det är bättre att ligga stilla i några minuter och sedan gå upp. Ta bort kondomen, behandla vibro-massagerens yta igen med ett antiseptiskt medel, om nödvändigt, koka.

Upprepa proceduren 2-3 gånger i veckan om det finns allvarliga symptom på prostatit - det är tillåtet dagligen. Efter återvinning, släpp inte medicinen, men gå tillbaka till det för att förhindra återfall. Sessionerna blir effektivare om patientens urinblåsan är full under tiden (tack vare detta är järnet närmare ändens vägg). Om du under massage har haft obehagliga symptom, känner smärta - stoppa behandlingen och informera den behandlande läkaren om det.

Kontra

Vibromassazhory får inte användas för att bli av med prostatit, om det befinner sig i scenen för förvärring. Det är bättre att vänta tills han går i kronisk form eller är botad helt. Förfarandet är också förbjudet om:

 1. Spår av blod hittades i urinen
 2. Patienten har godartad hyperplasi
 3. I prostatan finns stenar
 4. En körtel av tuberkulos hittades i körteln
 5. Det finns maligna neoplasmer i körteln, rektum eller närliggande organ
 6. Patienten har hemorrojder

Det är bättre att avstå från sådan behandling, om patienten under massagen upplever en stark uppmaning att gå på toaletten. Elektrostimulering är kontraindicerad vid pyelonefrit och cystit, en organs abscess.

Prostatisk massage

Massage i prostatakörteln utförs både i behandlingsrummet och hemma. I det andra fallet utförs vanligtvis av en partner eller annan nära person, en oberoende session är ganska obekvämt. Användningen av den är nästan densamma som från massagen av vibratorn: kraftökningar, blodcirkulationen förbättras, kroppen är mättad med syre och näringsämnen.

Kontraindikerad för att utföra massage med förvärring av prostatit, närvaro av hög temperatur, hemorrojder, andra prostata sjukdomar.

Innan förfarandet påbörjas, görs en rensningsema, varefter personen behöver dricka minst 800 ml vatten för att bättre känna prostata. Patienten tar en knä-armbågsställning, och i hans anus införs ett finger smurt med ett smörjmedel. En person måste gropa för en tätning som ser ut som en mutter.

Det masseras från kanterna till mitten, från höger sida. I slutet är det nödvändigt att dra längs det centrala spåret. Allt händer med mjuka rörelser, men om körteln har en mycket tät yta, kan du göra en liten ansträngning. Det viktigaste är att inte orsaka smärta i patienten. Förfarandet varar ca 1 minut, det bör upprepas dagligen.

Justering av vibro-massager för prostatakörteln: urval och användning

Temat för manlig sexuell hälsa har nyligen blivit mer relevant.

Och om man tidigare trodde att företrädarna för det starkare könet föredrar att gå till doktorn endast i extrema fall, när den befintliga sjukdomen redan har börjat, nu har situationen förändrats radikalt.

Män börjar följa sin intima hälsa och ägna stor uppmärksamhet åt det, behärska nya apparater för att förbättra styrkan, erektionen och förebyggandet av prostatit.

En speciell anordning för prostata massage har blivit populär. Fördelarna med dessa enheter och deras korrekta anpassning för prostasmassagen diskuteras i den här artikeln.

När är proceduren nödvändig?

Manlig organism är lika utsatt som kvinnlig, och kräver uppmärksam attityd. I allt högre grad har representanter för det starkare könet klagomål om problem i könsorganet - många är oroade av prostatit, någon är rädd för sitt utseende, någon behöver stärka erektionen. För äldre män är det svårare att inducera och upprätthålla en långvarig erektion. Det finns också problem med utlösning och brist på livliga känslor vid utlösning.

Har en signifikant effekt på eliminering av dessa problem, prostata eller prostatakörteln - det manliga interna genitalorganet i det lilla bäckenet. För mer information om prostataanatomi, läs här.

Få tillgång till hennes läkare eller en massageapparat kan bara genom anusen. En prostatastimulator med vibration kan rädda en man från många problem i könsorganet och ge en kvalitativt ny sexuell känsla.

Dra nytta av medicinsk synvinkel

Massagerare prostata började njuta av stor popularitet när deras egenskaper avslöjades. Regelbunden massage av prostata med en vibrator förbättrar blodcirkulationen i detta organ, vilket förhindrar risken för stillastående fenomen i körtelvävnaden och utvecklingen av prostatit. Dessutom påverkar prostationsmassagen positivt mannlig erektion och förmågan att ejakulera.

För nöje

Stimulering av prostatakörteln under samlag eller med hjälp av vibro-massager ger en mycket ljus och fullblåst orgasm till en man som har en positiv effekt på sexuell funktion.

Enligt statistiken ger prostationsmassage med vibromassage 3 gånger kraftigare orgasm med riklig utlösning än vanligt samlag eller masturbation.

På olika sätt att stimulera prostata för att uppnå orgasm läs i vår artikel.

Val av stimulant

Vad är den bästa prostata vibrostimulatorn? För att stimulera prostata, kan du köpa en speciell medicinsk vibrator, eller köpa en vanlig anal stimulator med vibrationer i sexbutiken. I regel är kärnan i arbetet med dessa enheter detsamma, men priserna varierar kraftigt.

Om det finns rent psykologiska komplex när man köper ett sådant leksak, är det bättre att föredra en speciell urologisk massageapparat. Det finns i vissa apotek, eller beställt från nätbutiken.

När du väljer en vibrator för prostata är det värt att uppmärksamma följande nyanser:

 • material från vilket massagen är gjord
 • produktionslandet - det är bättre att överge kinesiska leksaker, de är sällan kvalitativa;
 • hastighet och frekvens av vibrationer;
 • ytterligare funktioner - till exempel rotation för G-stimulanter, som båda kommer att ge extra trevliga känslor under massagen och gör det möjligt att utföra det mer effektivt.

Tillverkning av vibro-massager av latex, plast, medicinsk silikon. De senaste enheterna är mest lämpliga i inhemsk cirkulation, och det är lättare att ta hand om dem. Latex kan orsaka irritation av anus slemhinnor, och till och med en allergisk reaktion.

Det är också värt att titta på enhetens tjocklek. Normal vibro-massager för prostata i diameter överstiger inte 1,5-2 centimeter. Det är värt att föredra massager av anatomisk form - upprepa böjen i ändtarmen - antingen rakt, med en vikad botten. Det är mycket praktiskt för prostata stimulering.

När du köper en apparat bör du vara uppmärksam på tillverkningslandet. De bästa vibrerande massagerna är gjorda i Frankrike och Tyskland, de är något sämre än dem i kvalitet och prisutrustning från USA.

Marknaden övermättas med billiga kinesiska produkter, men kvaliteten på material och deras livslängd lämnar mycket att önska.

Därför, för att köpa en funktionell och pålitlig massager, ge företräde åt europeiska tillverkare.

Priserna för anal vibro-massager börjar från 3 tusen rubel och slutar inom 15 tusen. Livslängden för en sådan apparat med omsorg om det - från 1 år till 5 år.

Vid köp av vibromassage sätter omedelbart smörjmedel upp i vatten - de är nödvändiga vid användning. Dessutom är det värt att köpa en lösning av klorhexidin eller miramistin för behandling av enheten efter varje massage. Detta kommer att rädda dig från att multiplicera bakterier på dess yta.

Vibro-massager prostata: hur man använder?

Det är ganska lätt att använda en sådan enhet. Det första som behöver uppmärksammas är att förbereda enheten för arbete. Före användning måste det behandlas med en desinfektionslösning eller klorhexidin. Silikon vibrator kan kokas. Torka sedan på apparaten.

Hur man gör en prostata massage med vibro-massager själv:

 1. Skölj anusen noga innan du använder vibratorn.
 2. Lägg en kondom på massageapparaten - vanligt eller för ultraljudssensorer. På kondomen applicera vattenbaserat smörjmedel.
 3. Silikon- eller oljesmörjmedel är förbjudna för användning, eftersom de skadar kondomens latex och materialet från vilket enheten tillverkas.
 4. Smör anan med smörjmedel för att underlätta införandet.
 5. Sitt på sängen på din sida, böja knäna i magen. Sätt försiktigt massageraren i analöppningen till ett djup av högst 2 centimeter. Bli van vid sensionerna, låt musklerna i anuset slappna av.
 6. Inte inklusive vibratorn, tryck den djupare mot ryggraden. Ange hela längden, vänta på maximal avslappning av musklerna.
 7. Slå på vibratorn med låg hastighet, och försiktigt i cirkulära rörelser börjar du köra enheten längs anusväggen och rör prostata. Efter ett par minuter, ändra hastighet och rörelse, vilket leder din hand i form av en figur-åtta.
 8. Massage utförs i 10-15 minuter för medicinska ändamål, och före orgasmens början - med sexuell stimulans.
 9. För att avsluta massage behövs vid låg hastighet, igen i cirkulära rörelser. Stäng av vibratorn och dra försiktigt ut den ur anusen. Ta bort kondomen, behandla massageapparatets yta med klorhexidin och kok om det behövs. Utför hygienprocedurer och töm blåsan.

Att utföra en prostata massage ska göras regelbundet, 2-3 gånger i veckan. När du använder enheten för medicinska ändamål kan den användas dagligen, i 15-20 minuter.

Det viktigaste du bör komma ihåg när du använder vibro-massager för prostata är mycket användbar. Ju tidigare du börjar övervaka din sexuella hälsa, desto längre kommer det att vara. Prostatit är inte förgäves kallad århundradssjukdomen, så du måste använda några metoder för att undvika det.

Massera prostata med en anal vibrator

Det positiva resultatet av infektiösa och inflammatoriska sjukdomar i det genitourära systemet hos män är möjligt med ett omfattande tillvägagångssätt för terapi. Av denna anledning ordinerar urologer ofta läkemedel i kombination med prostata massage. Detta behandlingsförfarande ökar effektivt blodcirkulationen i bäckenorganen och eliminerar stagnation. Dessutom kan prostationsmassage med vibro-massager diversifiera en mans sexuella liv genom att öka sin libido.

Innehållet i artikeln

Effektiviteten av urologiska massager

Många kliniska studier inom urologi bekräftar den höga effektiviteten att massera prostata i situationer där patienter diagnostiseras med olika sjukdomar i det genitourära systemet. Dessutom har det blivit vetenskapligt bevisat att prostationsmassage med vibromassage minskar sannolikheten för att utveckla sådana sjukdomar som adenom och karcinom i körteln, erektil dysfunktion, impotens.

Ett mycket stort antal urologiska patienter är skeptiska till denna procedur. I högre grad är det fortfarande associerat med en viss mängd gener och skam, eftersom effekten på inflammerad prostatakörtel är genom ändtarmen. Man bör emellertid komma ihåg att det är denna manipulation som visar resultaten av terapi som inte kan uppnås vid administrering av läkemedel.

Tack vare användningen av prostata massager med inbyggda vibrationselement kan följande positiva sjukdomsdynamik uppnås:

 1. Minskad inflammation i prostata och som ett resultat en minskning av svullnaden i kroppen.
 2. Gradvis eliminering av kongestiva fenomen i bäckenregionen.
 3. Aktivt kvitto av den nödvändiga volymen av blod till körteln, vilket resulterar i att utsöndringsprocessen av den seminala vätskan normaliseras.
 4. Acceleration av regenerering av skadad prostata vävnad på grund av progression av metaboliska processer.
 5. Godkända mediciner absorberas bättre och når hög biotillgänglighet om terapi utförs i kombination med stimulering av körtelorganet.
 6. Snabb lindring av smärtsamma symtom genom att slappna av musklerna i prostata.
 7. Stärkande styrka.

Förutom det faktum att vibro-massagerprostata har en uttalad terapeutisk effekt noterar läkarna sin positiva påverkan på männs sexliv. Det är denna manipulation som ger mannen möjlighet att uppleva levande känslor som leder till utlösning. Man tror att användningen av en speciell vibrerande enhet leder till en orgasm, vars styrka är 3 gånger större än standardutlösningen.

Kontraindikationer till massageproceduren

Stimulering av prostata bör inte vara tanklös. Denna procedur kan utföras i en sjukhusmiljö av en kvalificerad specialist eller hemma i situationer där patienten inte kan övervinna sojabekämpning. Urologisk massage föreskrivs uteslutande av medicinska skäl, då en felfunktion i genitourinärsystemet diagnostiseras. För denna behandlingsmetod utesluter urologer först efter en detaljerad analys av resultaten av laboratorie- och bakteriologiska tester och ultraljud av prostata.

Trots den höga effektiviteten att massera det glandulära hanorganet har denna manipulering ett antal kontraindikationer, vilket måste beaktas:

 • förekomst av blod i urinen (hematuri)
 • prostatit i det akuta skedet;
 • onkologisk lesion av prostata (maligna tumörer);
 • närvaron av stenar i körteln och det ihåliga organet i excretionssystemet;
 • prostata tuberkulos;
 • multipla abscesser (purulenta foci av inflammation);
 • hemorrojder, analfissurer;
 • diagnos av cystiska lesioner i körteln;
 • ett tillstånd av feber.

I avsaknad av en faktor, vars närvaro är en absolut kontraindikation, kan massage användas och hemma, men föremål för konstant övervakning av en urolog.

Olika urologiska vibrationsstimulatorer

Fördelarna med prostataens urologiska massage uppnås endast under förutsättning att en högkvalitativ apparat används. På den moderna marknaden finns det ett stort antal enheter till ett överkomligt pris för denna procedur hemma.

Vibration massager för prostata genom åtgärdens karaktär är invasiv och extern. Användningen av den första typen av apparat kännetecknas av en högre effektivitet. Av denna anledning rekommenderas invasiva enheter av läkare med syftet att behandla redan befintliga infektiösa och inflammatoriska sjukdomar i genitourinary systemet.

Egenheten hos den inre massagen är att den fungerar internt och måste administreras rektalt. På grund av det faktum att dessa vibro-massager är gjorda av högkvalitativa råmaterial och helt upprepar anatomisk form av ändtarmen, upplever patienter inte smärtsamma känslor under terapeutisk manipulation. Läkare varnar dock att under de första sessionerna av stimulering av prostata, är det ett litet obehag under introduktionen av enheten. På grund av inre faktorer som ger vibrationer diagnostiserar läkare eliminering av stillastående fenomen hos män, vilket ökar muskeltonen.

Nackdelen med externa massageanordningar är att det krävs mer tidskrävande applikation för att uppnå en uttalad hälsoeffektiv effekt. Av denna anledning rekommenderar experter sådana typer av apparater för förebyggande åtgärder. Samtidigt har icke-invasiva vibro-massörer en obestridlig fördel att de inte behöver injiceras i ändtarmen. Och det betyder att de män som inte är redo att överlåta ett sådant intimt förfarande till kvalificerade specialister kan självständigt genomföra det hemma. Dessutom är externa massager lätt att använda jämfört med interna massager. För deras effektiva användning är det inte nödvändigt att ha speciell kunskap eller att genomgå särskild träning för manipulation.

Enligt statistiken är de mest populära bland män invasiva modeller av vibro-massörer, som också används för att diversifiera sexlivet.

Rekommendationer för att välja en massageapparat

För att bestämma valet av vibro-massager bör prostata bekanta sig med de viktigaste aspekterna, vilket bör uppmärksammas innan du köper enheten.

Om en man strävar efter att få sexuellt njutning i stimulansprocessen, kan man köpa en vanlig anal massager med inbyggda vibrationselement i en specialiserad sexbutik. För medicinska och profylaktiska ändamål rekommenderar läkare att använda medicinska modeller. Speciellt moderna rektala massörer har ett komplext spektrum av effekter, vilket ökar behandlingens övergripande effektivitet. I situationer där det finns ett oöverstigligt psykiskt hinder är det inte nödvändigt att personligen gå till apoteket och köpa en massageapparat. Det är nog att göra en beställning i nätbutiken.

När du väljer en anal massager bör du vara uppmärksam på följande punkter:

 • Tillverkarens land - från kinesiska billiga enheter är det nödvändigt att vägra, och det är bättre att stoppa valet på Frankrike och Tyskland.
 • tillverkningsmaterial - det är nödvändigt att föredra hippoallergena råmaterial (latex, cyberhud, medicinsk silikon), som garanteras att inte provocera allergiska reaktioner:
 • möjligheten att välja vibrationens styrka;
 • Tjockleken på rekommenderad massager bör inte överstiga 2 centimeter;
 • Det är värt att välja de modeller som upprepar rektumets anatomiska form, d.v.s. har ett böjt utseende

Priserna för analstimulerande medel i prostata kan fluktuera i gränsen på 3-15 tusen rubel. Vid överensstämmelse med normer för drift kommer livslängden att göra mer än 3-4 år. När du köper en urologisk stimulans, glöm inte bort vikten av en speciell gel. Ett medicinskt vattenbaserat smörjmedel hjälper till att undvika skador på slimhinnorna i rektum under massage. Efter varje procedur ska apparaten behandlas med ett desinfektionsmedel: klorhexidin, miramistin.

Regler för användning av urologiska apparater

För att förstå hur man använder en prostata-massager bör du noggrant läsa hans instruktioner. Efter detta steg kommer användningen inte längre att vara så svårt. För att uppnå en positiv effekt är det nödvändigt att följa vissa regler för förberedelse för denna manipulation, som består i tömning av tarmarna. Detta behov beror på det faktum att med fullständig rektum under en massage finns det möjlighet till okontrollerad avföring, vilket tydligt inte ingår i mannens planer.

Efter förstörelse av tarmarna på naturliga sätt eller med hjälp av mikroclyster, måste könsorganen och anusen tvättas noggrant. På massageapparaten är det nödvändigt att sätta på en kondom och applicera ett speciellt gelsmörjmedel. Det är viktigt att komma ihåg att ett smörjmedel baserat på silikon eller olja skador på det material ur vilket de urologiska stimulanserna görs.

Enligt urologernas rekommendationer är den mest bekväma positionen för massage positionen på sidan med benen som ligger uppe i magen, böjd vid knäna. Massagern är skyldig att försiktigt och långsamt komma in i ändtarmen till ett djup av högst 2 centimeter. Efter detta är det nödvändigt att ge anusmuskeln att vänja sig vid känslorna. På detta stadium är det viktigt att koppla av, att andas långsamt. Efter ett tag ska enheten flyttas djupare nästan hela sin längd. Efter att vibrationen pågått, ska massagern roteras med snygga rörelser och rör prostata. Efter 5 minuter kan du börja visa figur-åtta med enheten.

Massageens totala varaktighet bör inte överstiga 10-15 minuter för att uppnå en hälsoeffektiv effekt. Om en man använder en prostata-stimulator för njutning, slutar proceduren efter det att utlösningen har gått.

Efter denna procedur är det värt att tömma blåsan. Detta är särskilt viktigt i situationer där ejakulation inte var. Detta behov beror på det faktum att patogena mikroorganismer som framkallar inflammatoriska processer i bäckenet tillsammans med urinen utsöndras.

För terapeutiska ändamål utnämnar läkare urologiska patienter en kurs som innebär en daglig massage som varar i 15 minuter. Efter en vecka av sådan behandling sker en paus och enligt indikationerna kan en repetition av stimulering av prostata förskrivas. För förebyggande av analinstrument kan man använda 3 gånger i veckan.

slutsats

Prostasmassagen har inga analoger av terapi, vilket kan jämföras med det när det gäller effektivitet. En kvalificerad urolog efter noggrant samråd hjälper till att bestämma valet av ett priory för egen hemanvändning. För att uppnå en uttalad terapeutisk effekt är det viktigt att närma sig denna manipulation med all medvetenhet. En man som använder en invasiv vibro-massager reducerar inte bara risken för inflammation i körteln, utan ger också mångfald i sitt sexliv.

Prostata massager - typer av hur man använder

Prostata massager kommer att bli en pålitlig vän och hemläkare för män som lider av inflammation i prostatakörteln. Med korrekt användning av enheten kan du snabbt ta bort smärtsamma symptom, minska puffiness och påskynda läkningsprocessen. Det är värt att notera att sådana massörer återställer erektion och förbättrar sexuell lust.


Förvånansvärt är många män generad av massageprocedurer och är avståndna mot en så radikal metod att bekämpa sjukdomen. Låt oss försöka avskräcka skeptikerna, undersöka huruvida en massager är för prostatit och vilka fördelar det medför.


Viktiga fördelar


Det är ingen hemlighet att de inflammatoriska processerna i prostatakörteln elimineras endast genom komplex terapi. Normalt ordinerar läkaren en kurs av antibakteriella läkemedel, fysioterapi, läkande gymnastik. Massage ingår också i behandlingskomplexet, men patienter ignorerar ofta förfaranden, ersätter dem med fytoterapi och recept av traditionell medicin.


Vad är orsaken till detta avslag? Det faktum att prostatakörteln är ett inre organ i bäckenet, innebär att massage innebär rektal penetration. Många patienter anser detta oacceptabelt, så de försöker sabotera proceduren med all sin styrka.


Samtidigt bidrar direktmassage av problemorganet till att uppnå sådana resultat:

 • Acceleration av blodmikrocirkulationen, respektive effekten av läkemedel kommer att förstärkas många gånger.
 • Avlägsnande av ödem, vilket gör det möjligt att undvika smärtsamma känslor vid urinering.
 • Förbättra sekretionen av körteln, vilket hjälper till att förhindra utvecklingen av kronisk prostatit.
 • Öka sexuell lust och förbättra styrka.

Vanligtvis utförs massage i klinisk miljö av en sjuksköterska. Av ganska förståeliga skäl känner patienterna blyg av sådan direktkontakt, respektive saknar de chansen att påskynda återhämtningen.


En massager från prostatit är ett utmärkt alternativ till manuell procedur. Patienten kan använda stimulansen hemma, bort från onödiga ögon, gömma sig från sina medarbetare sin känsliga sjukdom.


Kontra


En massager för behandling av prostatit är inte en panacea och dess användning är inte alltid motiverad. Därför, innan du köper är det bättre att rådgöra med din läkare. Detta är nödvändigt för att säkerställa att obehagliga symptom är förknippade med körteln och inte en annan sjukdom i det genitourära systemet.


Även med diagnosbekräftelsen bör du använda prostata massagen försiktigt.

Massageprocedurer är strängt förbjudna i följande fall:

 1. Eventuella akuta tillstånd, inklusive förvärring av sjukdomen.
 2. Hög temperatur.
 3. Övergången av prostatit till adenom är malign bildning.
 4. Hemorrojida sjukdomar i exacerbationsstadiet.
 5. Stenbildning i prostatakörteln.
 6. Komplikation av inflammatorisk process med andra sjukdomar.

Först efter att du har kontrollerat att det inte finns några motsägelser mot användningen av stimulansen, kan du gå till en specialiserad butik. Ett annat problem väntar dock här: massagerna representeras av ett ganska brett sortiment och skiljer sig inte bara i pris utan också i handlingsprincipen.


Vad marknaden erbjuder


Prostata massager med prostatit måste uppfylla vissa krav. Till att börja med anses stimulanser vara medicinsk utrustning, därför är de föremål för obligatorisk certifiering.

Genom handlingsprincipen kan enheterna delas in i tre huvudgrupper:

 • vibration massage. Kanske är detta den vanligaste gruppen av personliga stimulanser i prostatakörteln. Vibrationer oscillationer med olika amplitud, återställa tonen i klingans glatta väggar, eliminera puffiness och stimulera blodcirkulationen. Produkterna är ganska praktiska att använda, de är regelbundet utrustade med en timer som begränsar procedurens gång.
 • rheonome. Sådana massageapparater är inte lämpliga för hemmabruk: vissa färdigheter och erfarenheter krävs här. Anordningen består av två elektroder, den första injiceras i urinröret, den andra är fäst vid coccyxen. Förfarandet är utformat för att snabbt eliminera obehagliga symptom. Ett alternativ alternativ anses vara endorektal stimulering, när en elektrod är fäst vid skönheten, den andra - injiceras rektalt.
 • Non-invasiv prostata massager. Kärnan i förfarandet utesluter rektalpenetration: endast externa effekter. Under en icke-invasiv massage sitter patienten på toppen av enheten, vilket gör bäckenet översättningsrörelse. Det är värt att notera att sådana modeller inte passar för behandling av sjukdomen. Det är ett förebyggande verktyg.

Köp en prostata massager på den officiella hemsidan klicka här

Alla analoger på marknaden fungerar i flera lägen, vilket ändrar graden av effekt på prostatakörteln. Som batterier används vanligtvis batterier, vilket gör stimulatorn mer mobil.


Metod för applicering


Hur man använder en massager för att behandla prostatit? I princip är apparatens funktion intuitivt klar, men det är vettigt att belysa de allmänna rekommendationerna för användning.

Det ser ut så här:

 1. Förfarandet är endast möjligt efter tömning av blåsan och tarmarna. Därför, innan du utför en massage, måste du besöka toaletten eller göra en rengörande emalj.
 2. Optimalt läge hos patienten under proceduren: Liggande på baksidan med halvböjda ben.
 3. Innan stimulantens arbetsdel införs måste du sätta en kondom på enheten och smörja den med petroleumjelly.
 4. Massagern sätts in ordentligt och ser till att den konvexa delen riktas uppåt. Denna position hos enheten säkerställer maximal effekt från proceduren.
 5. Efter avslutad procedur utfärdar stimulatorn två toner. Därefter avlägsnas arbetsdelen från ändtarmen, kondomen avlägsnas och desinficeras.

viktigt kom ihåg att användningen av en prostata-massager är strikt begränsad i tiden. Massage görs dagligen i 30 minuter, i 8 dagar. Därefter följer en veckoskydd, och fortsättningen av kursen vid behov.


Det är nyfiken att användningen av stimulant inte ger obehagliga känslor och obehag. Vanligtvis upplever patienterna en avkopplande värme som kvarstår under hela dagen.


Hemlagad utrustning


Det är inte svårt att montera en massager för prostatit med egna händer om du vet principen om sitt arbete och observerar vissa krav.

I synnerhet är det nödvändigt att vara uppmärksam på sådana stunder:

 • diameter. Den optimala tjockleken på arbetsdelen bör inte överstiga 5 centimeter, annars kan det uppstå svårigheter med införandet av enheten i ändtarmen.
 • längd arbetsdel. Det bästa alternativet är inte mer än 10 centimeter.
 • form. Det kan finnas svårigheter, eftersom massageapparaten borde peka på prostatakörteln.
 • material. Det är bättre att göra en självtillverkad klänning från tillgängliga och plastmaterial. Till exempel, gips eller lera. Användning av plasticine rekommenderas inte: konstruktionen blir extremt opålitlig och kan sönderfalla vid första användningen.

Koktekniken är ganska enkel: du måste mögla en lämplig form av en massager från källmaterialet. Använd den hemlagade burken först efter full torkning. Om det var behov av vibrerande massage kan produkten kompletteras med en motor, demonterad från en gammal rakhyvel.


viktigt förstå att hemlagad prostata massager kommer att vara mycket sämre än fabriksanaloger på medicinska indikatorer. Dessutom använder patienterna sådana produkter på egen risk och risk. Med tanke på att det handlar om hälsa, och fabriksstimulatorer säljs på ett tillgängligt segment av marknaden, är det bättre att köpa en massager för prostatabehandling.


Bland produkterna i detta område har sådana märken visat sig bra:

Om vi ​​talar om icke-invasiva enheter kan vi nämna apparaten "Almag", vilken påverkar prostatakörteln genom ett riktat elektromagnetiskt fält. Det är värt att notera att icke-invasiva massörer inte kan bota sjukdomens symtom och används främst för förebyggande.

Det är viktigt att komma ihåg att en läkare som kan rekommendera en viss modell kan hjälpa till att välja ett stimulansmedel. Dessutom behöver du inte ge upp andra sätt att bekämpa sjukdomen, vilket gör ett val för en massage.

Massage i prostata med vibro-massager

Prostatakörteln är en enda glandulär och muskulös androgenberoende kropp som ligger anatomiskt lite under blåsan. Järn i ett hälsosamt tillstånd är ansvarig för utvecklingen av en hemlighet som ger näring åt spermierna och skyddar körteln. Dessutom spelar prostata en viktig roll vid utlösning. Eftersom det är djupt i det lilla bäckenet behövs en speciell massager för att massera den.

Varför stimulera prostata och reglerna för att använda stimulanter

Bland orsakerna till att stimulera prostata är följande:

 • Massage i körteln är ett utmärkt sätt att förebygga prostatit;
 • stark stimulering av prostata gör att du kan stärka orgasmen;
 • erektil dysfunktion
 • kronisk prostatit;
 • adenom.

Användningen gör det möjligt för en att uppnå det:

 • lust och erektion
 • det finns möjlighet att få en hyperorganism;
 • mängden spermier ökar (med 50% eller mer);
 • en bra erektion återupptas
 • antalet utlösningar växer;
 • Förlängd prostatit behandlas
 • Förekomsten av inflammation förhindras.

Innan du använder vibromassazherom för profylax eller behandling av prostata, är det nödvändigt att konsultera en specialist. Om läkaren godkände ditt val måste stimulanten tvättas med tvål eller behandlas med ett antiseptiskt medel (koka aldrig eller koka).

Det finns ingen naturlig smörjning i analaskanalen, så före massagen smörjs vibratorn med ett speciellt smörjmedel (på en vattenbas). Du kan inte använda smörjmedel i stället för petroleumgel eller kosmetiska krämer - det kan skada både kondomen och massageapparaten. Efter varje användning tvättas stimulatorn med tvål och varmt vatten. Förvara i ett mörkt (skyddat från strålarna).

0 av 7 uppdrag slutförda

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7

Diagnosen "prostata hyperplasi" skrämmer många män som har diagnostiserats med denna sjukdom, patienterna jämställer ofta det med en malign neoplasma. Sjukdomen är mycket obehag, det är en överträdelse av urineringsprocessen - tills fullständig frånvaro av urin. Sjukdomen kräver snabb behandling, så identifiering av hyperplasi i de tidiga stadierna kommer att bidra till att undvika utveckling av svåra komplikationer.

Den initiala diagnosen av godartad prostatahyperplasi kan utföras hemma. Det räcker för en man att bli testad.

Vissa representanter för den starka hälften av mänskligheten som diagnostiseras med BPH uppmärksammar inte sjukdomen, men tror att det här är en åldersrelaterad förändring. Men denna patologi är fylld med allvarliga komplikationer. För män som har tvivel om deras hälsa, är självdiagnos av BPH ett bra alternativ att skingra all tvivel.

Du har redan passerat testet tidigare. Du kan inte starta det igen.

Du måste logga in eller registrera dig för att starta testet.

Du måste slutföra följande tester för att börja detta:

 1. Ingen rubrik 0%

Vi rekommenderar starkt att du kontaktar en specialist!
Du har svåra symptom. Sjukdomen har redan lanserats och det är nödvändigt att omgående genomgå en urolog undersökning. Fördröja inte besöket hos urologen, symtomen kan förvärras, vilket leder till utveckling av komplikationer.

Allting är inte så dåligt, men vi rekommenderar att du kontaktar en specialist.
Du har ett måttligt uttryck för BPH-symtom (godartad prostatahyperplasi) och du rekommenderas starkt att besöka en urolog eller andrologist under den kommande månaden.

Allt är bra!
Allt är bra! Du har mild symptom på IPSS. Från sidan av prostatakörteln är allt relativt bra för dig, men du bör genomgå en undersökning minst en gång per år.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 1. Med svaret
 2. Med ett märke om visning

Hur ofta har du under den senaste månaden haft en känsla av ofullständig tömning av urinblåsan efter urinering?

 • aldrig
 • En gång om dagen
 • Mindre ofta än i 50% av fallen
 • Cirka 50% av fallen
 • Ofta än i hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur ofta under den senaste månaden måste du urinera oftare än 2 timmar efter sista urinering?

 • aldrig
 • En gång om dagen
 • Mindre ofta än i 50% av fallen
 • Cirka 50% av fallen
 • Ofta än i hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur ofta har du haft intermittent urinering under den senaste månaden?

 • aldrig
 • En gång om dagen
 • Mindre ofta än i 50% av fallen
 • Cirka 50% av fallen
 • Ofta än i hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur ofta under den senaste månaden har det varit svårt för dig att tillfälligt avstå från att urinera?

 • aldrig
 • En gång om dagen
 • Mindre ofta än i 50% av fallen
 • Cirka 50% av fallen
 • Ofta än i hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur ofta har du under den senaste månaden haft en svag urinström?

 • aldrig
 • En gång om dagen
 • Mindre ofta än i 50% av fallen
 • Cirka 50% av fallen
 • Ofta än i hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur ofta under den senaste månaden måste du spänna för att börja urinera?

 • aldrig
 • En gång om dagen
 • Mindre ofta än i 50% av fallen
 • Cirka 50% av fallen
 • Ofta än i hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur ofta under den senaste månaden måste du gå upp på natten från sängen till att urinera?

 • aldrig
 • En gång om dagen
 • Mindre ofta än i 50% av fallen
 • Cirka 50% av fallen
 • Ofta än i hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur är massagen av körteln

Naturligtvis bör prostata massage utföras av en professionell. Men idag presenterar den farmakologiska marknaden sådana läkemedel, som kan användas oberoende, under lämpliga förhållanden.

För att förfarandet ska bli mer effektivt, rekommenderas före massagen av prostata att värma upp musklerna i skinkorna, den allmänna massagen av sacro-lumbarregionen och slappna av den analzonen med sträckande rörelser. Om det behövs kan du enkelt massera inguinalområdet, underlivet och lårens insida. Således kommer det vara möjligt att uppnå maximal muskelavslappning.

Patienten bör ligga vid sin sida och böja sina böjda ben mot bröstet. Massagern sätts in i tarmarna i 5-7 cm, och sedan slås vibrationen på.

På sjukhus utförs massage i knä-armbågsställning eller på sidan. Hemma kan du massera prostata med samtidig stimulering av penis eller muntliga smärtor. Då kan du få inte bara behandling, men också nöje.

Massera varje del av prostata separat. Rörelserna ska vara smidiga och enkla. Varje - 8-10 gånger från kanten till mitten. Ta ut massageapparaten långsamt. Efter massagen finns det en önskan att tömma ut - det här är normalt.

Sessionen varar 1-2 minuter och 10-15 sådana procedurer rekommenderas.

Kontraindikationer inkluderar:

 • Närvaron av sekret (sekretioner) och blod i urinen.
 • vanliga önskemål under massage
 • akut prostatit eller förvärring av kronisk;
 • onkologi i rektum och prostata;
 • inflammatoriska processer i ändtarmen;
 • stenar i järn;
 • tuberkulos i prostata eller misstänkt för det.

Massage under sådana begränsningar kan bara intensifiera sjukdomsförloppet, leda till oåterkalleliga resultat och till och med till döds.

Typer av vibrationsmassagerare

De mest populära vibro massagerna är Mavit och Prostam.

De har ett antal effekter:

 1. Termisk verkan. Det förbättrar blodcirkulationen, påskyndar processer, ökar effekten av antibiotika, ökar kroppens förmåga att motstå mikrober.
 2. Vibration. Det gör att du kan jämnt stimulera prostata, återställa muskelaktiviteten och bäckenbotten. Normalisering av dessa funktioner gör att du kan ta bort den ackumulerade hemligheten i prostata.
 3. Effekt av magnetfält. Det tar bort inflammation, minskar prostata och minskar svullnaden. I detta fall försvinner smärta och vävnadsreparationen accelereras.

De bästa vibromassagerarna, som effektivt tar bort stillastående hemlighet och förbättrar blodtillförseln:

 1. Mänens nöjen. I fråga om kostnadskvalitet läggs i första hand. Har formulär G, praktisk hållare och kontrollpanel. Utrustad med 4 hastigheter.
 2. Gopal das Curvehead. Det är möjligt att ändra frekvensen av vibration och krusning (4 positioner). Rod vibromassazhera relief, tillverkad av termoplastisk gummi.
 3. Gopal das Probe. Arbetslängden är 10 cm, huvudet är tjockt. Perfekt för nybörjare. Tillverkad av termoplastisk gummi.

Glöm inte att kontakta en specialist före användning.