Huvud
Analyser

Propolis och företag i kampen mot prostatit: behandling av biprodukter och bi-rening

Bee Products - Verkliga läkemedel, analoger som moderna kemister och apotekare ännu inte har kommit på: här och antibiotika, immunmodulatorer och kosttillskott från bikakan.

Vid behandling av prostatit kan och kan de också användas.

Allmän information

Prostatit är en sjukdom som inte får dig att känna dig som en man, inte bara för dem "för vem...", men också för ungdomar.

Behandling av denna sjukdom med biodlingsprodukter från biodlingsprodukter, vare sig det är pergola, propolis, honung eller pollen, kommer att bidra till att minska prostatakörteln, normalisera sin hemlighet och återställa urinen.

Alla produkter som produceras av bin innehåller ämnen som är väsentliga för maskulin hälsa: flavonoider, aromatiska syror och oljor, essentiella aminosyror, vitaminer, estrar, fettsyror, alkoholer och till och med cirka hundra kemiska föreningar.

Alla biprodukter har följande egenskaper som är nödvändiga för behandling av prostatit:

 • antibakteriell. Propolis, pollen och andra produkter är de mest kraftfulla naturliga antibiotika;
 • antitoxisk. Honung (och inte bara) binder toxiner och tar bort dem från prostata (dess parenchyma);
 • antitumör.

Produkter av biodling i behandlingen av prostatit: fördelarna och nackdelarna

Fördelarna med sådan behandling är obestridliga. Alla dessa droger reducerar ödem, förbättrar sexuell funktion, eliminerar infektionsområdet i prostata.

Bland minuserna - för lång behandling och det faktum att propolis och perg ofta provar allvarliga allergier, och ibland leder till anafylaktisk chock eller ödem Quincke. Det är omöjligt att självständigt engagera sig i apitherapy i någon form.

Dessutom måste alla biodlingsprodukter kombineras med apotekets antibiotika.

Vad används

Propolis används oftast för återvändande av människors hälsa. Men du kan testa dig själv och andra medel. Till exempel:

Biter av bin

Först måste du kontrollera om det finns en allergi, det vill säga att testa på en sjuk en bitbit. Dessutom bör behandling av prostatit med biodling inte vara en biodlare, utan bara en kvalificerad apikerapist.

En session används från tre bin och upp till fyra dussintals, samtidigt börjar de med ett minimum. Behandling med bett har en kumulativ effekt, men ibland går symtomen på prostatit väldigt snabbt.

Det är tillåtet att applicera bin i förhudet (inte till huvudet!), och akupunktur.

I det första fallet dödar apitoxin i prostatainfektion, förbättrar blodflödet, tar bort stagnationsfenomen etc.

I det andra är det nödvändigt att arbeta enligt planen. Biter görs mellan tummen och pekfingret i båda händerna, i armbågarna, i solplasten, i ljummen etc. Kursen varar 11 dagar, det rekommenderas att gå tre gånger.

Podmore

Även efter döden kan bin och droner hjälpa en person att återfå hälsan. I sköldarna av dessa insekter finns det ämnen som heparoider som helt eliminerar inflammation.

Avkodning från - Ett bra botemedel mot prostatit, används inomhus. I 500 ml vatten täcker vi 15 g underflöde och kokar i 60 minuter. Filtrera sedan, tillsätt alkohol (50 ml) och honung (tesked). Drick 25 ml varje månad och efter att ha ätit.

Avkokningsbuljongen lagras i kylskåpet. Du kan inte använda rakning för maligna tumörer, hög temperatur, tuberkulos. Produkten kombineras med pollenföryngring, perga och honung.

Honung med prostatit används också i kombination med andra biodlingsprodukter. Han tar också bort inflammation och förnyar funktionerna i prostatakörteln.

Följande verktyg är populärt:

300 g lök tas 100 g kvalitets honung och ett glas vitt vin. Allt detta insisteras (minst 24 timmar) och ofta stör det samtidigt. Stam, ta 50-100 ml från tre och en halv vecka till en månad.

Om prostatit är akut kan du dricka honung med honung från St John's wort och kamille (7 delar), färgen på linden och celandine (tre delar). Örter (25 g) somnar i en termos, häll en halv liter kokande vatten och insistera på 60 minuter. Även perget kommer att vara effektivt i form av infusion.

Behandling av prostatit med propolis

Propolis: medicinska egenskaper och kontraindikationer för prostatit

propolis - Det här är limet för tikan, vilka torkare fyller sprickorna i det och isolerar alla skadliga föremål i bikupan. Likaså isolerar propolis också prostatit.

struktur

Sammansättningen av detta "lim" beror till stor del på de växter från vilka den är gjord. Det är i vilket fall det bästa naturliga antibiotikumet, och om det görs av barrträd, ökar desinfektionsegenskaperna.

Propolis har nästan tre hundra föreningar, varav endast lite mer än hundra har hittills identifierats. Så det finns många flavonoider som dödar bakterier från att lindra inflammation, vilket är nödvändigt för prostatit.

Det finns också mycket bensoesyra, kanel och kaffe, dödande bakterier. Det finns också många vegetabiliska hartser, tanniner och eteriska oljor.

Kontra

Det rekommenderas inte heller för allergier. Överdosering kan ibland leda till allergisk rinit och till och med bronkit.

Folk recept med propolis i behandlingen av prostatit:

Oftast används vid behandling av prostatit med bivax propolis ljus.

De kan både köpas och tillverkas av sig själva. I det senare fallet kommer du vara säker på att det inte finns några skadliga föroreningar i ljuset.

För deras förberedelse behöver vi:

 • Propolis själv (75 g);
 • fett (inre nötkreatur och fläskfett, vardera 40 g);
 • pega och royal gelé (4 g vardera);
 • honung (15 g).

Salo i ett vattenbad är välsmält (men temperaturen bör vara ca 40 grader). Först sätter vi all propolis, efter peppar, mjölk och honung.

Häll allt i en folieform. Storleken på ljuset ska vara 5 cm, diameter - 1 cm.

Ett annat alternativ:

 • Du kan också mala 50 g lim och häll alkohol (96%, 50 ml).
 • Insistera i mörkret i 12 dagar, skaka flera gånger om dagen.
 • Efter att vattenbadet avdunstats och 1 g extrakt blandades med kakaosmör (20 g).
 • Sätt igen det i folie och göm det i kylskåpet.

Stearinljus används en gång om dagen i en månad. Nästa månad bor vi utan dem och upprepar kursen.

Hur man förbereder en propin tinktur?

 • Vi behöver alkoholmedicinska (300 ml)
 • 80 g propolis.
 • I stället för alkohol kan vara mycket bra vodka. Behöver också en behållare med mörkt glas.

Vi rensar propolis. Vi håller den i kylskåp i tre timmar, varefter vi fyller den med det renaste vattnet. När allt lim faller på botten blir vattnets yta vikt för onödiga föroreningar.

Vi förenar vattnet i 5-7 minuter, propolis torr.

Vi blandar. Den revade propolisen placeras i en mörk flaska, hällde alkohol och vodka och är fast igensatt.

Vi insisterar på 21 dagar minimum. Rumstemperaturen. Flaskan skakas en gång om dagen;

Filtrera genom en enkel gasbindning, häll i mörka bubblor eller flaskor. Vi lagrar upp till tre år, men det är bättre att laga nya tinkturer varje år.

Efter prostatit botas är tinkturen användbar för andra sjukdomar.

Ansökan om prostatitinktur av propolis:

 • Doseringen är från tre dussin droppar och upp till 40.
 • Blanda med ett halvt glas mjölk eller vatten.
 • Drick med prostatit det tre gånger om dagen (innan du äter, frukost eller middag).
 • Kombinera den med ren propolis, som tuggas fyra gånger om dagen för 4-5 g.

Upptagningstiden är upp till en månad. Nästa paus på tre veckor (varför - det sägs ovan).

Kanske kommer de första resultaten vara i en månad, men takten kan vara mellan en och ett halvt år och två och ett halvt år. Det är bra att kombinera läkemedlet med ljus, vars recept beskrivs ovan.

Propolis-tinktur med antibiotika kombineras också, men endast läkaren väljer dem.

slutsats

Behandling av prostatit med biodlingsprodukter kan vara länge, men för resultatets skull är det värt att lida.

Fortfarande är dessa produkter säkra (om det inte finns någon allergi) och har inte pobochkami, vilket många andra droger. Olika biodlingsprodukter kan kombineras och så öka effekten.

Användbar video

För behandling av prostatit med propolis, se följande video:

Behandling av prostatitprodukter från biodling.

Prostatit. Behandling med biprodukter.

män lider av prostatit, vet väl att behandlingen av denna sjukdom ibland sträcker sig i åratal. Så behandling med biodlingsmedel är inte en snabb metod, men inte medför destruktion i kroppen. Under användningen av biodling börjar produkterna minska i storlek prostatakörteln, och ibland återvänder den till en hälsosam storlek, urinflödet återhämtar sig, prostatens hemlighet återgår till normalt, och viktigast av allt finns det en allvarlig chans att kringgå sidan adenomcancer.

Låt oss börja med propolis. För många är det inte en hemlighet att propolis är ett naturligt antibiotikum, han har ett kraftfullt antibakteriellt medel, och i så fall är det inte svårt att anta att han kan ge den viktigaste hjälpen vid behandling av prostatainflammation. Du kan förbereda dig en salva från propolis. För detta gör du 80g fett (40 gram bifffett + 40 gram fläskfett), 75 gram propolis, 4 gram peppar och lika mycket kunglig gelé, 15 gram honung. På ett vattenbad smälter fettet till ett flytande tillstånd, propolis tillsättes där, blandningen blandas grundligt, sedan pärlan, royal gelé och honung. Det är tillrådligt att inte värma över 40 grader. Allt blandat, massan hälls i beredda former av folie. Foliekapselns storlek ska vara 50 mm, med en diameter på 9-10 mm. Sätt i kylskåpet. Och du kan använda färdiga rektala suppositorier med propolis. De innehåller 0,1 gram propolis extrakt + 2 gram kakaosmör. Införande av ett ljus i anusen utförs 1 gång per dag i en månad, helst före sänggåendet, eftersom När man går, blir den lätt avvisad. Efter en kurs ska kroppen ge en paus 1 månad, upprepa 2 fler gånger med samma paus.

En bra effekt ger också behandling av prostatit perga. Kapslar innehållande 0,4 gram perga ska användas parallellt med behandling med ljus. Till följd av detta minskar smärtan i prostata, förvärringen förvärras gradvis. Du kan självbereda läkemedlet, ta 1 tsk perga, häll 5 matskedar vatten, insistera på 15 minuter, under vilken blandningen bör förebyggas flera gånger, drick lösningen. Mottagning sker en halvtimme före måltiden, tre gånger om dagen. Om du inte har några allergier inom en månad.

Mycket effektivt börjar att agera perga, om det är innan det används för att genomföra flera viktiga åtgärder:

 1. Dagen före procedurens början, rengör magen och svälta under dagen, drick bara vatten.
 2. Under behandlingen ska du inte äta feta livsmedel.
 3. Innan du tar medel för att dricka ett glas vatten, efter en halvtimme för att ta peppar.
 4. Förberedd vätska bör inte upphettas. det förlorar dess läkning egenskaper.

Det starkaste antiinflammatoriska medlet är bee pod. I biokitin finns heparoider - substanser som undertrycker prostataens inflammatoriska processer.

Hur man gör en medicin, 1 st.lozhku bin häll dem 2 koppar kokande vatten, koka upp, gör en mycket svag eld och koka i 2 timmar. Låt sedan svalna till rumstemperatur. Torka buljongen och ta 2 gånger om dagen för 1 matsked 30 minuter innan du äter 1 månad. Efter sex månader kan behandlingstiden upprepas. Detta recept kan förbättras genom att lägga till det avkylda avkoket av bin 2 msk. matskedar honung och 2 tsk propolis. Rör bra, skaka till och med skaka i en burk med ett tätt lock. Ta såväl som en enkel avkok av bin.

Du kan göra alkoholhaltig tinktur från underkläderna. Häll i medicinsk alkohol, i en 1-liters burk torrbina, tappa i en separat skål. Häll samma bin med vatten, dra dem i en vecka, dränera i alkohollösning och tillsätt ytterligare en halv liter rent vatten. Lösningen ska förvaras på en mörk plats och konsumeras 2 gånger om dagen för 1 matsked 30 minuter före måltiderna 1 månad.

Inte mindre effektiva vid behandling av prostatit är örter
och beredningar av naturligt ursprung, såsom mumier, stenolja,
rotrötter, etc. Köp droger och örter av hög kvalitet
kan vara på platsen för Altai örter, klicka på bilden.

Prova allt, prostatit du är inte en vän

Honung och andra biodlingsprodukter i sjukdomar i prostata

Prostatit är ansvarig för cirka 8-9% av mänens samtal till en urolog. Sjukdom är en kombination av inflammatoriska processer i prostatakörteln.

Orsakerna till sjukdomen kan vara ett brott mot hormonell, minskad immunstatus, problem i sexuella sfären, en stillasittande livsstil, tarmsjukdom, utveckling av urinvägsinfektioner, cirkulationsrubbningar och nöp nerver i bäckenområdet.

Beroende på orsakerna och formerna av läckage klassificeras prostatit i flera typer: purulent, bakteriell, beräknad, infektiös, kronisk och kronisk.

Prostatit är en svamp av en modern man

Tyvärr, i de flesta fall går prostatit inte i samband med uttalade symptom, så patienterna går ofta till en urolog med en redan startad sjukdomsform.

Inflammad och hälsosam prostata

Bland de starka manifestationer av sjukdomen kan identifieras sexuell dysfunktion, bäckensmärta, feber, täta urinträngningar, hela kroppen tonen försämring, sveda i perineum och urinröret.

Risken för prostatit ökar med åldern. Den högsta andelen patienter bland män som har korsat den 30-åriga baren. Beroende på typ av inflammation använder urologer olika behandlingsmetoder. Det finns också ett antal effektiva medel som är populära bland anhängare av traditionell medicin. Det är vanligt att hänvisa till sådana metoder för prostatitbehandling med biprodukter.

Honung som botemedel mot alla sjukdomar

Sedan antiken har honung ansetts vara en elixir av hälsa och livslängd. Med hjälp av bierlivets produkter har människor från generation till generation förstärkt immunsystemet, återställt huden, förbättrat hjärt-kärlsystemet, avlägsnat inflammation och helt enkelt ökat den allmänna tonen i kroppen.

Listan över användbara egenskaper för denna produkt upphör inte att öka ännu nu. Men biodling är inte bara produktion av honung, utan även propolis, avskum och peppar.

Vid behandling av prostatit användning av ovanstående produkt i patienter med en gradvis återhämtning av epitelet, minskning av tumörer, minska aktiviteten hos det inflammatoriska processen, normalisering av urinblåsan, tarmen smärtlindring region och återvinning av sexuell funktion. Behandlingen av prostata adenom med biodlingsprodukter har också popularitet.

Läkning av propolis

Propolis har den ledande positionen i rangordningen av effektiviteten bland biodlingsprodukter. Propolis är en klibbig substans av brun eller grön färg. Den bildas av viskösa ämnen som samlas in av bin från njurarna i träd och bearbetas med hjälp av speciella enzymer.

Bier använder propolis som isolerings- och desinfektionsmedel i bikakan. Propolis chews på sätt som tuggummi, de läggs till kosmetiska produkter, tandkräm, schampo, krämer och salvor är gjorda på dess grund.

Hemma kan du enkelt förbereda antiinflammatoriska ljus baserat på propolis. Detta recept kommer att kräva:

 1. 100 g animaliskt fett (kan ersättas med kakaosmör);
 2. 20 g propolis-extrakt per alkohol;
 3. 10 g havtornsolja.

Fett smältes i en kastrull över låg värme. Propolis blandas med havtornsolja och häll blandningen i en behållare med fett. Därefter omrörs massan till ett homogent tillstånd, avlägsnas från elden och hälls i speciella formar för ljus. Klar ljus kan bara lagras i kylskåpet. Använd dem ska vara 2-3 veckor 1-2 gånger om dagen. Det är bäst på morgonen efter att ha vaknat och på kvällen innan du går och lägger dig.

Salva baserad på propolis är lätt att förbereda hemma, du behöver:

 1. 80 g animaliskt fett
 2. 70-75 g propolis;
 3. 4-5 g Perga;
 4. 4-5 g royal gelé;
 5. 15-20 g honung.

Smält fettet på ångbadet. Propolis tillsätts till det smälta fettet. Blandningen får inte kokas och måste omröras regelbundet. Omrörning kommer att förhindra bildandet av propolisklumpar, som kommer att sätta sig på diskens väggar.

Efter fullständigt smältning av propolen tillsätts de återstående ingredienserna till behållaren, blandas noggrant och hälls i formar. Klar salva kan svalna i kylskåpet. Kyld salva bör behandlas med perinealområdet tre gånger om dagen, gnugga det försiktigt i huden. Regelbunden gnidning ska ske inom en månad.

Behandling av prostatit med honung och biprodukter

Terapi med biprodukter har en helande effekt på hela organismen: cellmetabolism förbättras, immunitet stiger och ton visas. Behandling med honung av prostatit har en helande effekt på prostatakörteln och organen i urinvägarna.

Honungsterapi

Honung med prostatit används som en hjälpbehandling till den grundläggande behandlingen som föreskrivs av urologen. Det tas oralt, tillverkas med rektala suppositorier och används i kombination med andra biodlingsprodukter.

Honung är bra för prostatit med ytterligare ingredienser (örter, mat) och även med pollen. I det andra fallet kompletteras hela det önskade beståndet av vitaminer och spårämnen fullständigt, vilket bidrar till kroppens självåterhämtning och den totala uteslutningen av användningen av mediciner.

Honungsbehandling kan återställa mäns styrka, mätta kroppen med ett antal användbara ämnen, förbättra den övergripande hälsan.

Bokhete honung för behandling av prostatit är inte den sista platsen. Denna sort har en rik färg och erhålls endast från bukhönsblommorna. Du kan köpa den från biodlare från slutet av juni till början av augusti.

Mörka nyanser av honung är från rött till mörkt brunt. När produkten suger, lyser produkten.

För att smaka är det trevligt kryddigt och lite tårta, vilket ger en svag sur smak i halsen (detta är ett tecken på norm, naturlighet). Frisk honung om gnidning mellan fingrarna absorberas alltid i epidermis, och den förfalskade produkten lämnar små klumpar.

Sådan honung absorberas snabbt, har en uppvärmningseffekt och ett antal användbara egenskaper: immunostimulerande, antiinflammatorisk, lugnande. Produkten mättar kroppen med vitaminer, förbättrar den totala tonen, normaliserar ämnesomsättningen och bekämpar anemi.

Bokhete honung har en svag diuretisk effekt, det är användbart för njursjukdomar, cystit, hypertension. Prostatit är ofta åtföljs av urinvägar, så honungen är i detta fall, helt enkelt oumbärliga kompletterande produkter som används vid behandling av inflammation i manliga reproduktionssystemet.

Produkten tar bort överflödigt vätska från kroppen, och svullnad i prostata är ganska ofta i kroniska processer. Ät två teskedar med den med kanel, som tvättas ner med vatten vid rumstemperatur tjugo minuter innan du äter.

För att höja immuniteten per dag är bara en tesked, tas på morgonen eller före lunch, tillräckligt. Om en man med prostatit störs av sömnlöshet eller känslomässig stress rekommenderas produkten att ta på kvällen.

För att stärka kroppen, och för att höja tonen, rekommenderas att ta bovete honung med riven ingefära (jämnt). I denna blandning bör också tillsätt 3 droppar alkohol tinktur Echinacea, och ta en halvtimme före måltider 3 gånger om dagen.

Honung Behandling av prostatit åtföljs av ett antal obligatoriska regler: förbjudet bovete dryck kallt vatten och produkten som lämnar på en sval plats (produkt förbättrar värmeöverföring); Det är nödvändigt att följa kroppens allmänna reaktion och individuella intolerans (förebyggande av allergier med överdriven mottaglighet för produkten).

Formulering av honungsbehandling

De flesta folkrecept, inklusive honungsterapi vid behandling av prostatit, använder växtberedningar som ingredienser, liksom andra komponenter i växter, grönsaker och frukter.

Populära recept i behandling av prostatit med honung presenteras i stort antal:

 1. Honung pumpa frön. Ett glas färskt (inte stekt) frön att mala och blanda med honung tills homogenitet. Från den mottagna massan för att rulla små bollar och skicka dem i kylskåp. En halvtimme innan du äter, löser pärlan långsamt i munnen. Så gör 10 dagar, och efter en veckors paus, upprepa kursen.
 2. Persiljajuice och honung. Gör en blandning (1: 1) i lika stor mängd och drick två gånger om dagen för 2 matskedar.
 3. Pollen med honung. På en tom mage, ta en blandning av en efterrätt sked pollen och honung. Så gör en månad och ta sedan en paus på 3 veckor. Hela kursen ska vara 1,5 månader. Då kan allt upprepas.
 4. En blandning av valnötter och honung. 12 stycken skalade muttrar att mala och blanda med ett glas honung. Ät på morgonen på en matsked. Blandningen ska förvaras i kylskåp, innan blandningen omröras.
 5. Honung rektala ljus. Ägg (1), en tesked honung och rågmjöl (3 msk), blanda som deg och bilda sedan ljus och frys dem. På kvällen gäller 1 stycke. Så att bli behandlad en månad, och sedan efter en paus på tio dagar - alla att upprepa igen.
 6. Microclysters med honungstillägg. Vid infusion av johannesört tillsätt honung (för 1 glas - en tesked) och tvätta urinröret 2 gånger om dagen.

Det finns också många sätt att behandla prostatit med tinkturer på honung - en stor variation av sorter. Sådana honungsinfusioner är berusade 30 minuter före måltider, upp till tre gånger om dagen. Huvuddragen i dessa medel är att örterna är kokta på vanligt sätt, det är möjligt i en termos, och honung är alltid tillsatt till smak!

Herbal infusioner, som används med honung

Kamille (7), Johannesjärn (7), celandine (3) och kalk (3) blandas. 2 msk. l. växtbaserade samling läggs i en termos och häll 500 ml kokande vatten, insistera 60 minuter och dricka varmt.

Rosehip (1), björkblad (1), motherwort (2), plantain (1). 3 msk. l. örter häll kokande vatten och insistera 2 timmar.

Blanda guldblomma (6), elecampane (3), hästsvans (5), salvia (2), mynta (2), nässla (2). 3 msk. l. brygga i ½ liter kokande vatten, insistera 3 timmar.

St John's Wort (1), ett rök (1), Ayr (2), Björnbär (1) rör. Förbered samma sätt som i föregående recept.

Apitherapy för män

Behandlingen av prostatit med bietrådar är baserad på effekten av bieförgiftseffekten (apitoxin). Förgiften har helande kraft. Det innehåller mer än 200 komponenter - aminosyror, peptider, mineraler, histamin, acetylkolin etc.

Viktigt i många sjukdomar är kardiopeptidy, adolapiny, melittin, apamin, myrsyra och andra. Alla de näringsämnen kan etablera blodkärl funktion, för att förbättra deras funktioner för att sänka blodtryck och kolesterol.

Apitherapy har biologisk (intern behandling med fördelaktiga ämnen) och reflex (liknande akupunktur och akupunktur av biologiska punkter) på kroppen. Män som använde denna metod för behandling av kroppen noterade en minskning av manifestationerna av sjukdomen efter den första sessionen. Hela kursen slutade alltid med ihållande remission.

För att utföra apitherapy väljs bara honungsbin (under insektens insamlande insamling av pollen). Behandling av prostatit med bin är utförd av en apitherapist.

Eftersom bietgiften på biten kan orsaka en stark allergi (upp till en chock), måste mannen göra ett test - en bikastråd i huden, och följ sedan den enskilda reaktionen. Om det finns ett adekvat svar från kroppen till testet, är behandlingen tillåten.

Apotherapeutisten använder pincett för att applicera biet på huden. Efter en insektsbett lämnas biet av biet i 15 minuter (alla användbara ämnen lyckas komma in i blodet). Sessionen består av att använda 1 till 35 insekter. Den erforderliga dosen väljs av läkaren.

Apitherapy Scheme

Bakteriet har enzymatisk aktivitet; antibakteriell, antiseptisk, bakteriedödande verkan; analgetisk, aktiverande, antikonvulsiv, avslappnande, kardiostimulerande, antiarytmisk, hypotensiv effekt; dilaterar blodkärl; kämpar med svullnad; ökar hemoglobin; normaliserar matsmältningsorganens och ämnesomsättningen har anti-erosiv, hepatoprotektiv, sockerreducerande verkan och många andra.

Under perioden med honungsbinnar rekommenderas att man gör minst 3 behandlingstider. Kursbehandling är uppdelad i dagar i följd av ökande bett:

 • en - i området mellan två fingrar på höger hand (stor och index);
 • två - i samma område som i det första fallet, men till vänster
 • tre är rätt armbåge;
 • fyra - vänster armbåge;
 • fem - i solar plexusregionen;
 • sex - i ljummen;
 • sju - i coccyxen;
 • åtta bett av gastrocnemius på vänstra benets inre sida;
 • nio - i samma område som den åttonde dagen, men på högra foten;
 • tio - i vänstra benet (akillessenen);
 • elva - som i den tionde dagen, men på högra foten.

Då utförs terapin i fallande ordning. Kontraindikationer för sådan behandling kommer att bestämma läkaren. Innan sessionen börjar, utför alltid test i laboratoriet (blod, urin). Diagrammen har alltid raster.

Ibland är det möjligt att tilldela bee stings till förhudet (kategoriskt förbjudet i huvudet). För att göra detta, börja utföra 5 bett och föra dem till 40. Bee gift medan det rusar direkt in i den inflammerade prostatakörteln genom könsorganets klyfösa kroppar. Det finns en kamp med mikrober, stagnation, blodkärl och metaboliska processer förbättras. Relief kommer efter de första sessionerna.

Tack vare denna behandling kan prostatit återvända för evigt, men du måste noggrant följa läkarens instruktioner. Ibland efter bee slingrar stiger temperaturen något, så det rekommenderas att göra sessioner på kvällen eller på helgerna. Smärta sensioner på exponeringsplatsen kommer endast att vara närvarande i upp till två dagar och försvinna sedan.

Var frisk och ta hand om din maskulin kraft!

Metoder för behandling av prostatit med naturliga biodlingsprodukter

För närvarande vet läkare dussintals och till och med hundratals behandlingar för prostatit. Alla i varierande grad hjälper till på olika stadier av sjukdomen.

Samtidigt finns det några hinder i användningen av moderna läkemedel. Prostatit, som är en sjukdom med lång läkningstid, är svår att behandla på grund av de enorma läkemedelskostnaderna. Och som ett alternativ illustrerar människors metoder ganska ofta deras effektivitet. I synnerhet - behandling av prostatit med biodlingsprodukter, vilket är flera gånger billigare än alla läkemedel.

Funktioner av behandling av prostatit med honung och derivat från apiary

Produkter av biodling var kända för sin terapeutiska effektivitet för tusentals år sedan. Traditioner av "honung" terapi är relevanta för närvarande. Effektiv kan vara som enskilda produkter - honung, peppar, vax, propolis och olika komplexa kombinationer av dessa komponenter.

Många biodlingsprodukter innehåller en stor mängd användbara ämnen. Totalt kan de upptäcka över hundra sådana medicinska komponenter. Effektiviteten av prostatabehandling manifesteras genom verkan av dessa substanser.

De mest effektiva är:

 • vitaminer C, A, en grupp av vitaminer B, PP, H;
 • alkoholer och alkoholkomponenter;
 • fettsyror;
 • aromatiska syror;
 • fria proteiner;
 • essentiella aminosyror;
 • aromatiska oljor;
 • eteriska komponenter;
 • flavonoider.

Ett sådant komplex är kapabelt att fullständigt utöva en positiv effekt. Dessutom påverkas de flesta av biodlingsprodukterna vid behandling av prostatit inte av kursen, symptomatologi och behandling av sjukdomen på cellulär nivå.

I processen att ta dessa naturliga preparat är det en nedgång i inflammatorisk process, normalisering av strukturen i prostatakörtelns epitelvävnad. Samtidigt minskar tumören märkbart, och andra tecken på prostatit minskar gradvis.

Den enda nackdelen med denna metod att bekämpa prostatit kan kallas ett långt förfarande för att ta honungsmedicin och medel baserade på biodlingsprodukter. I vissa fall, när behandling av prostatit startas eller sjukdomen fortskrider i kronisk form, kan läkningsprocessen kräva ett integrerat tillvägagångssätt med användning av andra effektiva tekniker.

Ändå är biodlingsprodukterna kapabla och med oberoende mottagning att ha ett sådant inflytande vid behandling av prostatit:

De vanligaste egenskaperna hos apiriska produkter manifesteras oftast i form av salvor och medel för internt bruk. Effektiva tinkturer på propolis mot prostatit, te, suspensioner med honung och andra former.

Recept av biprodukter för helande från prostatit

Populära samlingar av recept inkluderar hundratals olika metoder, varifrån det är möjligt att skilja flera av de mest effektiva, vars effekt har en smal specificitet. Propolis är det mest effektiva vid bekämpning av prostatit. Dess struktur innehåller nästan alla användbara komponenter som är karakteristiska för biodlingsprodukterna.

Ljussalva mot prostatit med propolis

För att förbereda salvan behöver du 40 g nötkött och fläskfett. Propolis bereds av en massa av 70-75 g. Du behöver också 4 gram Perga och kunglig mjölk. Tillägger receptbelagd honung - ca 15 gram.

Sekvensen för framställning av detta medel innefattar sådana steg. Först måste du smälta fettet, inte föra det till en hög temperatur och, ännu mer, till koka. Propolis tillsätts till det smälta fettet. Vid upplösning är det nödvändigt att omröra blandningen så att den smälta propolen inte går vilse i brösten och stannar inte på diskens väggar.

Efter att propolisen har lösts, läggs honung, perga och royal gelé till denna komposition. Den resulterande blandningen i varm form bör hällas i ljusformar. Kylning kan utföras i kylskåp eller på annat sätt vid en temperatur av 0-5 grader Celsius. De ljus som erhålls efter kylning används 1-2 gånger om dagen i en månad.

Perga-lösning

Effektiviteten av propolisljus är ännu högre om de används tillsammans med en vattenlösning av Perga. Det kan köpas på apotek eller förberedas på egen hand. Du kan göra detta genom att ta 1 tesked av denna produkt och häll den med 5 matskedar vatten.

Efter omrörning låt lösningen infusera i minst femton minuter, varefter den kan intas vid användning av ljus mot prostatit. Mottagandet av lösningen från Perga bör göras tre gånger om dagen, helst 30-40 minuter innan man äter.

Lösning från bee dolora

Bin på grund av sin flitighet blir snabbt trött, så de lever bara några veckor. Döda insekter - en screech - även efter deras död kan gynna. De används som huvudkomponent i lösningen för behandling av prostatit genom naturliga metoder och biodlingsprodukter.

För att förbereda en helande lösning måste du hälla kokande vatten i volymen av två glas en matsked podmor. Denna blandning måste kokas över en liten eld i två timmar. Kyld lösning tas oralt före måltider 3 matskedar tre gånger om dagen.

Fördelar och nackdelar med att behandla prostatit med biodlingsprodukter

Förutom direkta effekter på inflammation i prostatakörteln, biodling ingredienser har en stärkande effekt, positiv effekt på normalisering av fysiologin av immunsystemet, förbättra sexuell funktion och eliminera orsakerna till infektionssjukdom.

Två stora nackdelar har redan nämnts - det här är en långsiktig behandling och behovet att kombinera den med läkemedelsbehandling. En annan omständighet kan bli ett hinder för behandling - det är en individuell intolerans eller en allergisk reaktion mot honung och andra apiriska produkter.

Behandling av prostatit med biodlingsprodukter: hur man behandlar ordentligt och vilka produkter som ska användas

Behandling av prostatit med biodlingsprodukter är ett populärt sätt att påverka det patologiska fokuset på bioaktiva ämnen i växt och djur. Den terapeutiska effekten efter användning av biodlingsprodukter utvecklas långsamt, hela behandlingen är nödvändig för att uppnå terapeutiska resultat.

Användningen av biprodukter i medicin används för akut eller kronisk inflammation, prostata adenom, neurogena sjukdomar eller reproduktionsstörningar. En särskild förmåga hos biprodukter är obstruktionen av malign degenerering av hyperplastisk prostatavävnad.

Behandling av prostatit med biodlingsprodukter möjliggör ett integrerat tillvägagångssätt parallellt med den grundläggande specifika terapin av läkemedel. Denna metod är utmärkt efter små kirurgiska ingrepp under återhämtning eller efter operation. Vid reproduktionsstörningar är läkemedel förskrivna under lång tid, har en allmän effekt på hela kroppen hos en man.

Effekten på prostatit beror främst på den kraftiga antiinflammatoriska effekten av bioaktiv substans, vilket påverkar minskningen av intracellulärt ödem. Återställande av blodflödet beror på en snabb nedgång i svullnaden av den omgivande vävnaden, öppningen av kapillärbädden.

Fartygens passage säkerställer upprätthållandet av normal blodcirkulation i prostatakörteln, vilket leder till:

 • gradvis resorption av det patologiska fokuset på inflammation;
 • normalisering av trycket på omgivande vävnader (urinblåsan, urinrör), glandulär kapsel;
 • minskning i prostata storlek;
 • förbättring av fluidutflödet;
 • restaurering av syntesen av hormoner, lokala försvarsfaktorer och enzymer.

Hur man korrekt administrerar prostatitprodukter från biodling kan rådgöra med din läkare, hitta rekommendationer på Internet eller titta på en video om detta ämne.

Läkemedel släpps ut på apotek utan receptbelagda läkemedel i form av:

 • suppositorier (rektala suppositorier);
 • extrahera;
 • buljong.

Varaktigheten av behandlingen bestäms individuellt efter leverans av laboratorietester, övergången av instrumentella undersökningsmetoder för att bestämma scenen, svårighetsgraden av sjukdomen. Som regel för behandling av prostatit förskrivs biodlingsprodukter som en hel kurs parallellt med specifik terapi, ibland förlänger läkare behandlingen i en eller två veckor efter avslutad medicinering.

Vilken typ av biprodukter används för behandling av prostatit är upprättad av medicinska rekommendationer, med hänsyn tagen till toleransen för den bioaktiva aktiva ingrediensen och säkerheten vid användning.

Avskilja följande biodlingsprodukter:

Produkten, som erhålles vid varje steg, genomgår särskild behandling, rening från föroreningar. Förberedelser utnämns strikt efter samråd med den behandlande läkaren, val av doseringsform för bättre assimilering av den aktiva substansen.

Indikationer för användning vid behandling av biprodukter från det manliga reproduktionssystemet:

 • akut prostatit;
 • kronisk prostatit;
 • granulomatös prostatit;
 • adenom i prostata I eller II stadium
 • erektil dysfunktion
 • infertilitet (primär, sekundär);
 • venös trängsel i det lilla bäckenet;
 • kränkande av urinering
 • cystit.

Kontraindikationer för behandling av prostatit med biodlingsprodukter inkluderar endast individuell allergisk intolerans mot honung, vilket bekräftar god tolerans för sådan behandling. Hög allergogenicitet av honung och dess produkter beror på animaliskt ursprung, förekomsten av allergiska sjukdomar bland befolkningen.

Biodlingsprodukter för behandling av prostatit

Behandling av prostatit med bin - hur det fungerar, sättet att applicera och systemet med punktpåverkan

Behandling av prostatit med bietrådar är en specifik metod för alternativ exponering för inflammationsfokus, vilket eliminerar obehagliga symtom på sjukdomen. Behandling av prostatit med bin användes på grund av den höga koncentrationen av biologiskt aktiva substanser och de mineraler som är nödvändiga för människor som ingår i bietgift.

Innan du börjar apitherapy, bör du konsultera en läkare, bekanta dig med kompositionen och verkningsmekanismen för bieträk.

Sammansättningen av bihäxa innefattar:

 • sura baser (fosforsyra, myrsyra, magnesium, saltsyra);
 • mineraler (kalium, magnesium, fosfor, fluor, koppar, kalcium);
 • fetter (fosfolipider);
 • proteiner (fosfatas, hyaluronidas, fosfolipas);
 • kolhydrater (sackaros, glukos);
 • biogena aminer (serotonin, histamin, dopamin);
 • peptider (adolapin, apamin, kardiopeptid, melittin).

Till en metod för behandling av en prostatit av bin männen, som länge lider av smärtsamma symtom med stark frustration av en utkikning utmanar oftare. Apitherapy kan emellertid användas inte bara som en behandling, utan också som en förebyggande metod.

Förberedelseperioden omfattar samråd med läkare-apitherapist, som bestämmer varaktighet av kursen och antalet bitar i en session. Läkaren väljer bin från bikupan, om nödvändigt använder en speciell tinktur för att öka effekten av proceduren. Också allergiska tester måste utföras för att undvika obehagliga konsekvenser, såsom anafylaktisk chock eller Quinckes ödem.

Apitherapy kan snabbt ta bort inflammation, svullnad i prostatakörteln. Förhindrar bildandet av banor och förträngningar av parenchymen på grund av att stoppa tillväxten i bindväv. Insektbett stimulerar immunitet, ökar kroppens övergripande stabilitet och har en reflexverkan på nervsystemet.

Ansökan utförs endast under övervakning av en apitherapist som tvingar biets kropp på den speciella punkten 15-20 minuter. Under denna period går allt gift från biodens kropp in i en mans kropp, varefter den döda bögen bortskaffas. Ibland pumpas de döda kropparna av rester av biologiskt aktiva substanser för olika infusioner.

Schema för bett och slagpunkter bestäms individuellt beroende på svårighetsgraden och arten av sjukdomen. Om förfarandet tolereras väl kan upp till 30 bier användas per session.

Prostatabehandling av biprodukter: användning av olika typer av produkter och återkoppling av användningen av dem

Behandling av prostatit med honung börjar med ett muntligt intag av en sked per dag med en obegränsad längd på kursen. Användbara egenskaper av honung påverkar inte bara prostata, utan hela kroppen. Vanligtvis används honung för lokala kompressor applicerade på området hos det urogenitala membranet mellan penis och pungen.

Två teskedar honung blandat med 1/2 vatten, tillsätt 5 ml alkohol eller vodka. Blandningen appliceras på ett bandage vikt tre gånger och appliceras på grenområdet i 10 till 15 minuter. En stark uppvärmningseffekt har en snabb effekt på symptomen, underlättar urinering, eliminerar smärta och obehag.

Propolis från prostatit används i form av rektala suppositorier eller tinkturer, som kan förberedas hemma. Antibakteriell effekt förhindrar reproduktion av mikrober i inflammationsfokuset, till skillnad från antibiotika utvecklas inte beroende.

Den venösa trängseln i det lilla bäckenet tas bort, blodets fyllning av organen förbättras. Ökar styrkan, libido, på grund av milda effekter på mänens hormonella bakgrund. Ljus administreras två gånger om dagen på morgonen och på kvällen med en kurs på upp till 4 veckor.

Behandling av prostatitpergue För att förhindra inflammation i prostatakörteln föreskrivs i urologisk praxis för män med stillasittande livsstil, vars arbete är förknippat med långvarigt sittande. Du kan göra tinkturen själv från 5 ml Perga för ett glas kokt vatten, insistera i en timme, ta två gånger om dagen.

Denna behandlingsmetod tolereras väl av den manliga kroppen, på grund av den mjuka ackumulativa effekten ges en långsiktig terapeutisk effekt. I regel är prognosen efter komplex behandling mer fördelaktig jämfört med monoterapi. Symptom på sjukdomen, som smärta i bäckenet, smärta vid urinering och allmän förgiftning, försvinner mycket snabbare efter behandling av prostatit med biodlingsprodukter.

Pollen med prostatit köps på apotek eller i apiary, appliceras enligt följande - 2 tsk. pollen placeras i munnen tills den absorberas helt två eller tre gånger om dagen med en lång kurs.

Behandling av prostatit under solen är en utmärkt antiinflammatorisk behandling, kan rakning ske på apotek. Tinkturen framställs enligt följande: 20 g ubåt blandas med en liter vatten, 1 tsk. honung, 60 g alkohol. Konsumeras av 1 matsked. per dag i 1-3 månader.

Mäns kommentarer till hur de behandlade prostata med biodlingsprodukter är mest positiva, det finns en långsiktig terapeutisk effekt, en stabil remission. I vissa fall finns det ett stopp i adenomtillväxten, en minskning av prostata i storlek, återställandet av sexuell funktion hos män.

Behandling av prostatit med hjälp av biodlingsprodukter

Körteln, även kallad prostata, är mottaglig för olika sjukdomar. Inflammation av prostatakörteln anses tillsammans med prostatahyperplasi de vanligaste sjukdomarna som uppträder hos män. Självklart är män mest angelägna om frågan huruvida prostatit påverkar styrkan, och huruvida det kan orsaka cancer i framtiden?
Enligt klassificeringen av National Institute of Health (NIH) i Förenta staterna identifieras för närvarande fyra kategorier av prostatit. Kategori "I" inkluderar akut inflammation i prostatakörteln, vilket är resultatet av mikrobiell kontaminering av detta organ. Bakteriell prostatit påverkar inte styrkan, men libido kan minskas betydligt, och ejakulation kan ske snabbare. De flesta infektioner kommer från bakterier som lever i tjocktarmen.

De kan också leva i urinen och genom urinröret, spridas genom genitourinärsystemet. Mikrober kan också tränga in i prostatakörteln med blod och lymfflöde och kan också överföras sexuellt. I sådana fall, för att behandla prostatit, är biodlingens produkter oersättliga, eftersom de bidrar till undertryckandet av bakteriens vitala aktivitet och har en antiinflammatorisk effekt. I början av sjukdomen förekommer feber, frekvens, brinnande i urinröret. Patienter känner som regel smärta i perineum, litet bäcken eller rektum. Om behandlingen använder honung prostatit och dess symptom kommer att gå iväg tillräckligt snabbt.
Även vid behandling av denna sjukdom administreras propolis och royal gelé, som administreras via rektalvägen. När de kombineras behandling som används förutom de som anges som bibröd (administrerad p.o.) och bigift, som införs i kroppen genom rektal väg i form av en salva. Om en man är orolig för prostatitbehandling med biodlingsprodukter kommer det att vara ganska effektivt. Nedan beskriver vi hur man använder biodlingsprodukter i kampen mot prostata sjukdomar.

pollen
Pulveriserad pollen, som används för att behandla kronisk inflammation i prostata är ganska sällsynt. I början är det nödvändigt att säga att det först och främst är nödvändigt att utesluta starka drycker, eftersom prostatit och alkohol är oförenliga. Låt oss nu överväga två exempel på användningen av pollen vid behandling av prostatit. Diaz (1987) behandlade blom pollen hos 14 patienter med kronisk prostatit vid 37-61 års ålder. Alla av dem behandlades tidigare med antibiotika, inklusive vissa östrogener och utsattes för strålbehandling. Även hos patienter med diagnos av prostataadenom, bestod läkemedelsbehandlingen av en klassisk form. I alla fall var sjukdomen längre än 3 år. Patienterna fick 600 till 800 mg pollen, i form av kapslar 4 gånger om dagen före måltid. Behandlingen genomfördes under 12 månader. Det har visat sig att smärtsymptom minskade under 10 patienter (71,4%) under behandlingen. Och hos alla patienter (100%) minskade prostats utsöndring markant antalet vita blodkroppar. Således, om det är oroat för prostatitbehandling hemma med biodling, kan det hjälpa till att minska prostata, vilket innebär att symptomen blir lindrade. Som följer av ovanstående kan denna blompollen användas som ett antiinflammatoriskt medel.
Studieresultaten visade att 7 patienter (46,7%) efter behandling Cerniltonem klinisk förbättring inträffade i 6 patienter (40,0%) hade signifikant förbättring, och 2 patienter (14,3%), behandling var ineffektiva. På grundval av detta, insåg man att Cernilton är ett effektivt medel i fall av kronisk inflammation i prostatan. I själva verket kan blompollen med prostatit användas i ren form, eller tillsättes till örtberedningar.

Kortfattat uppfyller Cernilton kriterierna för ett effektivt läkemedel som kan användas vid behandling av kronisk inflammation i prostata.
Koffein stimulerar urinsystemet, och som ett resultat urinerar mannen oftare. För de flesta är detta inte ett problem, och om det är irriterande, så lite. Med tiden har din kropp anpassat sig till effekterna av koffein. Men enligt läkare, och folkmedicin prostata adenom tolererar inte stimulering, därför är det nödvändigt att ersätta produkter som innehåller koffein för liknande men utan koffein.

Män med BPH dricka 8 koppar kaffe per dag, kommer att ha en mycket allvarligare sjukdom, i samband med urinvägarna än icke-dricker kaffe eller andra stimulerande drycker. Dessutom, om en man som behandlas för prostatacancer adenom droger, kaffe och andra drycker som innehåller koffein allt, fortfarande måste elimineras om läkaren kommer att göra en sådan utnämning.
Kaffe innehåller dubbelt så mycket koffein som standard cola drycker. Dessutom finns det drycker på marknaden som saknar koffein. Detta är ett sätt att dricka din favoritdryck utan att ta koffein. Kom också ihåg att smärtstillande medel också innehåller koffein.

Alkohol och öl
Om en man diagnostiseras med kronisk prostatit, bör alkohol i allmänhet uteslutas från kosten. Alkohol är alltid dålig för människokroppen. Speciellt negativt påverkar den människokroppen, som lider av prostatacancer hypertrofi. Urologer säger att alkohol irriterar prostata, så även öl med prostatit är kontraindicerat. Dessutom kan alkohol också orsaka allvarlig leversjukdom, vilket leder till de mest katastrofala följderna. Vissa ingredienser som läggs till alkoholhaltiga drycker för att förbättra smaken och aromen kan också leda till utseendet på en viss typ av inflammation i prostata. Följaktligen följer att alkohol, och till och med öl och prostatit, är ömsesidigt exklusiva, eftersom användningen av en favoritdryck i sig kan ge upphov till inflammatoriska processer.

Män med prostatit eller tidiga stadier av adenom som missbrukar alkohol kan få ytterligare komplikationer i form av akut urinretention. I slutändan har de ett desperat behov av att urinera, men de kan inte göra det. Förresten kommer inte ens ett nytt läkemedel från prostata adenom synsym av ett akut tillstånd att avlägsnas, därför är det enda alternativet brådskande vård som kommer att göras på sjukhuset. Vid akuta tillstånd införs en kateter i urinblåsan, vilket ger ett fritt flöde av urin.
Så män, även med ett tidigt adenom av prostata, bör ompröva deras inställning till orsaken till alkohol, eftersom det har ett direkt samband med prostaattillståndet. Omedelbart är det nödvändigt att rensa en fråga: om det är möjligt icke alkoholhaltig öl vid kronisk prostatit? Nej rekommenderas inte, eftersom resultatet blir en rastlös natt, för att du ständigt störs av trängseln att urinera. Således, om en man är beroende, behövs mer sunt förnuft för att undvika obehagliga följder av prostata.

Lies och myter om prostata
prostata - myter
Operationen av prostata är orsaken till manlig impotens. Det är inte sant, eftersom återställandet av potensen efter borttagning av prostata är möjligt. Under operation har läkare lärt sig att ta bort körteln utan att skada nerverna som orsakar erektion hos män. Vissa patienter möter dock impotens, men deras andel är ganska obetydlig. Brottad kraft hos män efter prostataavlägsnande hos endast 5% av patienterna som arbetade för prostata adenom.
Förstoring av prostatakörteln - prostata adenom leder till utvecklingen av cancer.
Absolut inte. Godartad utvidgning av prostatakörteln är inte på något sätt förknippad med utvecklingen av prostatacancer. Orsaken till spridningen av körtelvävnad är inte känd, men mycket indikerar att dess natur är annorlunda än i cancer. Dessutom är läkemedlet mycket effektivt i prostataadenom, vilket hämmar vävnadstillväxten. Myt om adenom härrör från det faktum att ibland ett adenom som avlägsnas genom operationen av misstag hittar en cancer, vars existens inte var tidigare känd. Men det här är en ytterligare fördel att utföra operation på prostatakörteln.

Operationen av prostata gör alltid en person oskuldig.
Det är ganska viktigt här hur snabbt återhämtningen av potens i prostatit kommer att vara, snarare än den friska funktionen. Ungefär hälften eller 2/3 av patienterna efter avlägsnande av hela eller delar av prostatakörteln störs rätt riktning spermier under utlösning borttagning: det syftar inte upp, i riktning mot urinblåsan, som möter motstånd, och in i urinblåsan i stället för ut. För män i åldern 60-65 år är detta inte så viktigt. Mycket viktigare är om diagnosen prostatit orsakar impotens, eller manliga funktioner är helt återställda.
Sjukdomar i prostatakörteln leder till förlust av maskulinitet.

Om detta händer är det inte ett resultat av en prostatisk sjukdom. Maskulinitet i någon form av fysisk eller psykisk sjukdom förändras inte på grund av några sjukdomar som är förknippade med prostatakörtlar. Således är frågan om huruvida den kroniska prostatit påverkar styrkan, svaret helt klart inte. Vissa människor kan ha förändringar som är patologiska, men orsakerna kommer att vara mycket olika, inte relaterade till prostata.
Problem som är förknippade med körteln är för skamligt att prata om dem, för det betyder att en man är en sexuell galning och för ofta ger sig till samlag.
Sjukdomar i prostatakörteln och deras behandling ska inte orsaka förlägenhet eller skam. Det är möjligt och nödvändigt att ta reda på vad folkmedicin säger om prostatit, besöka en läkare och undersökas och börja sedan aktiv behandling. Hustrun till en man som lider av prostata-relaterade sjukdomar bör tala med känslor och förståelse om dessa ämnen och försöka få mannen att besöka en läkare. Du kan också hitta rekommendationer om användningen av drogen gentos vid behandling av prostata adenom och kronisk prostatit, liksom de nyaste drogen för behandling av körteln. Kvinnor borde vara medvetna om att på så sätt kan de rädda sina mans liv.

Människans kropp efter operationen av prostata kommer inte längre vara full och kommer inte att kunna njuta av kärlek.
Detta uttalande är fullständigt nonsens. Oavsett om fröet är ute, eller går in i blåsan, är de känslor som åtföljer ejaculation under kroppen samma. Återigen är inte prostatit och impotens, och om negativa förändringar finns efter behandling, är de uteslutande psykologiska eller inte kända.
Sexuellt liv efter operationen av adenom är över.

Det är inte sant. Sexlivet hos varje person förändras när han blir äldre. Minst 95% av patienterna har ett sexuellt liv efter operationen samma som före operationen. Så frågan om hur prostatit påverkar styrkan kan besvaras, det på något sätt, och vi måste leta efter en annan förklaring till försvagningen av erektionen. Dessutom avser försämringen endast 5% av männen, men i regel är de i en ålder då detta kan försonas.
Det finns många läkemedel och andra tillgångar som kan bota min prostata, men de var värdelösa.
Det är inte sant, eftersom i slutet av 1990 drogs tillbaka från den amerikanska marknaden, alla sådana fantastiska funktioner, eftersom de inte kunde bota patienten, eftersom frågan om leviten forte drog behandlar prostata kan besvaras jakande, men utnämningen av en läkare ska göra.
Prostata är ett oanständigt ord och en gentleman använder det aldrig i ett blandat företag.
Det är inte sant. Det är nödvändigt att argumentera för sådana problem, eftersom utbildning på detta ämne är mycket användbar.