Huvud
Behandling

Monastiskt te från prostatit

För flera år sedan (2013) genomfördes ett ganska omfattande medicinskt experiment, där ett stort antal män, som lider av olika former av prostatit och sjukdomar i prostatakörteln, deltog. Uppgiften för ämnena omfattade användningen av två koppar klostret varje dag i en halv månad. Redan efter 7 dagar efter början av denna studie noterade den absoluta majoriteten av deltagarna en minskning av intensiteten i den inflammatoriska processen, förbättring av välbefinnandet och stabilisering av det allmänna hälsotillståndet. Hur rätt att dricka monastiskt te från prostatit, och är det här phytosboro riktigt bra?

Innehållet i artikeln

Historisk bakgrund

Ursprungligt klosterte från prostatit samlas och skördas i närheten av det heliga elisabetska klostret, som ligger i Vitryssland. På grund av askets livsstil, frekventa svält, brist på sexualitet, centraliserad uppvärmning och andra grundläggande bekvämligheter förvärvade munkar ofta olika problem i samband med prostata hälsa. Därför skapade lokala örtläkare för några århundraden sedan en speciell samling, som utmärks inte bara av profylaktisk utan också av en uttalad terapeutisk effekt även i fall av försummade former av prostatit.

Vem visas klostret

Enligt medicinsk statistik lider de flesta män som har korsat 30 års ålder tröskeln av cystit och inflammation i prostatakörteln. Den inflammatoriska processen, som alltid följer med prostatit, utövar tryck på urinröret och gör det svårt att urinera, vilket gör det smärtfullt. Monastiskt te med prostatit kan anpassa funktionen av urinflödet, ta bort puffiness och mätta kroppen med ett antal vitaminer och viktiga spårämnen.

I den riskgrupp som är mest mottaglig för prostatit finns det män som leder en stillasittande livsstil, som missbrukar alkohol och inte har en vanlig sexpartner. Kronisk hypotermi, depression, stress, nedsatt immunitet och ett antal andra faktorer på samma sätt kan leda till framväxten och utvecklingen av en liknande sjukdom. Vid de första misstankarna om en prostatit är det nödvändigt att omedelbart kontakta den behöriga urologen som kommer att styra diagnosen och kommer att hämta en lämplig behandling. Du kan använda klostret i tillägg till huvudterapin eftersom det faktiskt inte har några biverkningar.

Sammansättning av klostret

Sammansättningen av klostret från prostatit innebär inte några konstgjorda komponenter och tillsatser. I denna samling finns endast läkemedel av vegetabiliskt ursprung som har adaptogen immunmodulerande, antispasmodisk, antiinflammatorisk och måttlig analgetisk effekt. Sammansättningen av örter och andra ingredienser i klostret är som följer:

 1. St John's wort, som är en av huvudkomponenterna i samlingen. Minskar intensiteten i den inflammatoriska processen och har en uttalad antiseptisk effekt och har också en lugnande effekt på hela kroppen som helhet.
 2. Björkblad är en naturlig antiinflammatorisk och diuretik som bidrar till att stärka kroppens naturliga försvar.
 3. Sporice äng har en antimikrobiell och anti-edematös effekt.
 4. Zolotarnik tillåter att stabilisera urinprocessen och minskar intensiteten av inflammatoriska processer.
 5. Tymmen har antiseptiska och lugnande egenskaper, och ökar också libido.
 6. Grushanka motstår invasion av infektion, och i kombination med skogsbjörn stärker separationen av gallan.
 7. Oregano - en pålitlig assistent i kampen mot prostatit, accelererar regenerering av skadade vävnader, tar bort inflammation och ökar kroppens ton.
 8. Devyasila rötter - en kraftfull naturlig antiseptisk, som har både spasmolytiska och måttliga diuretiska effekter.

Kamille är en klassisk ingrediens som ingår i olika avgifter från cystit, sjukdomar i prostata och andra inre organ. Röda höfter är rekordhållare för innehållet av C-vitamin, tokoferol, riboflavin och karoten. De stimulerar immunitet, stabiliserar lokal blodcirkulation och minskar snabbt intensiteten i inflammatoriska processer i prostata och bäcken. Denna urologiska samling med prostatit innehåller också teblad, rik på tannin, som har goda antiseptiska och stimulerande egenskaper.

Funktioner och användbara egenskaper för monastic te

Tack vare den helt vegetativa kompositionen kan klostret eliminera både symptomen på prostatit och orsakerna till sjukdomen själva utan att skada kroppen samtidigt. Resultaten av många studier indikerar följande positiva effekter som ett resultat av regelbunden behandling med detta te:

 • stabilisering av urinering och återställande av erektil funktion
 • eliminering av smärta och obehag
 • eliminering av stillastående formationer, avlägsnande av puffiness och förbättring av blodcirkulationen;
 • öka nivån av naturliga försvar i kroppen;
 • normalisering av hormonbalansen och förebyggande av fettpålagringar.

Män som tar denna behandling i flera veckor noterade sådana effekter som minskad sömnighet, utseendet av livskraft, vitalitet och humörförbättring. Det är bevisat att behandling med klosterteor främjar stabiliseringen av sexuellt liv, eliminerar obehag och förlänger tiden för samlag. Tack vare den optimala kombinationen av örter är det möjligt att avsevärt förbättra spermatogenesen och förhindra även infertilitet. Dessutom innehåller detta te en stor mängd mikrodelar och vitaminer som är nödvändiga för normal utveckling och regenerering av prostatavävnad.

Trots det faktum att marknaden idag presenterar många olika droger från prostatit, har de flesta biverkningar och har en deprimerande effekt på immunsystemet. Många män skjuter upp besöket till urologen och föredrar att engagera sig i självmedicinering. Samtidigt måste det beaktas att analfabetering av allmänt annonserade fonder kan orsaka allvarliga hälsorisker.

Till skillnad från läkemedel består klostret uteslutande av naturliga ingredienser samlade i en ekologiskt ren region i Vitryssland.

Hur man förbereder ett klosterte

Förvara samlingen bäst i en förseglad glasbehållare på en mörk plats vid rumstemperatur. För att uppnå maximal terapeutisk effekt rekommenderas att brygga varje portion kort före konsumtionen. Receptet på klosterte från prostatit är extremt enkelt, därför är det inte svårt att förbereda det hemma:

 1. 2 teskedar av samlingen hälls 300 ml varmt vatten (90-95 grader).
 2. Behållaren är tätt stängd, varefter teet ska infunderas i 15 minuter.
 3. Te filtreras och blir helt klar för användning.
 4. För en dag rekommenderas det inte att dricka mer än 4 koppar infusion.

Denna urologiska avgift för prostatit tas före varje måltid i en period av tre veckor till en och en halv månad beroende på svårighetsgraden av sjukdomen. För profylaktiska ändamål kan du använda en svagare buljong. Vid kronisk prostatit, tvärtom, kan den rekommenderade dosen ökas med 1,5-2 gånger. Den optimala appliceringen av sådana te är deras användning tre gånger om dagen för 150-200 ml i 15-30 minuter före måltider.

Monastiskt te med prostatit tas systematiskt, så fortsätt att dricka det är värt, även om alla obehagliga symptom har försvunnit. Mellan kurser görs en paus från en till flera månader. Läkare som behandlar prostata sjukdomar säger att denna samling, med regelbunden användning, kan eliminera orsakerna som orsakade sjukdomen, och rekommenderar det som ett utmärkt komplement till de läkemedel som föreskrivs av en kvalificerad urolog.

Recensioner och intressant information om monastic tea

Detta urologiska te med prostatit lindrar också cystit och kan utöva en uttalad terapeutisk effekt från prostata adenom. Innan du tar sådana te, bör du noga studera kompositionen och ta reda på om det finns allergiska reaktioner och individuell intolerans mot någon av ingredienserna. Enligt informationen från de som behandlades med denna naturliga botemedel mot prostatit, är översynen i massan mer än positiva. Förresten, denna samling är av nöje av många kvinnor, eftersom den har utmärkta fettförbränningsegenskaper och förbättrar metaboliska processer i kroppen.

För att bli av med prostatit och återställa din egen hälsa är det inte nödvändigt att besöka klostret. "Te ceremoni" kan fullt ut uppnås hemma. I infusionen kan du lägga till lime, honung, ingefära och andra ingredienser. Recensioner av monastiskt te från prostatit indikerar att vid regelbunden användning av denna fytosettle förbättras hälsotillståndet signifikant, och sjukdomen upphör att förgifta existens. För bästa resultat, var uppmärksam på sport och bara äta hälsosam mat.

Monastiskt te från prostatit

Villkorligt stängda grupper av människor (i kloster, temamiljöer) har under lång tid praktiserat ansökan om näring och behandling uteslutande för sina egna produkter och olika komponenter som produceras av dem. De kunde kontrollera tillväxten av växter i miljövänliga förhållanden och sända unika recept strikt i vissa generationsgränser.

Munkar som bor i St. Elisavet klostret, har bevarat ett unikt recept för medicinskt te som hjälper män som lider av prostatit. Dessutom tillät de det att användas inte bara av sina nybörjare, utan också av alla som behöver och längtar långt bortom klosterets gränser. Låt oss betrakta detta ämne mer ingående.

Prostatit är en sjukdom i den urologiska profilen, kännetecknad av en inflammatorisk process med olika geneser i prostatakörteln. Detta är en ganska vanlig process som representerar en potentiell fara med dess komplikationer. Monastiskt te, vid korrekt applicering, undertrycker naturligtvis inflammationsprocessen och förhindrar därmed på ett tillförlitligt sätt svåra komplikationer.

Receptet på klosterte från prostatit

Ett unikt recept på klosterte från prostatit blev tillgängligt för ungefär 5 år sedan. Den innehåller en blandning av uttorkad (utan extern uppvärmning) krossade delar av växter i en sträng definierad andel:

 • Fem delar torra, krossade rosen höfter;
 • tre delar skivad, torkad ört St John's wort med blommor;
 • två delar av krossad rot elecampan;
 • två delar av torra blad av en tebuske (svart te);
 • en del av finhackad ört oregano.

Observation av bara sådana proportioner av örter ger den mest fördelaktiga effekten.

Sammansättning av klosterte från prostatit

Sammansättningen av detta te hålls strikt förtroende, men genom noggranna laboratorieundersökningar var det möjligt att fastställa huvudkomponenterna:

 1. Mogna rosa höfter, som förutom höga koncentrationer av C-vitamin innehåller sådana föreningar som: karoten, bioflavonoider, riboflavin, tokoferol och phyllokinon. Dessa substanser stimulerar kroppens immun- och regenerativa system, undertrycker inflammation i prostata och förbättrar lokal blodcirkulation.
 2. Johannesjurtens ört. Den innehåller: beta-karoten, rutin, nikotinsyra, tannin och phytoncides, som tillsammans bidrar till att stärka kärlväggen och bekämpa infektionsmedel som har avgjort i prostata.
 3. Roten är elecampan. Växten som växer huvudsakligen på Vitrysslands territorium är rik på inulin, saponiner, eteriska oljor, alkaloider och folsyra. Sådana naturliga föreningar har en positiv effekt på hematopoiesisystemet, vilket hjälper till att "växa" friska och fullvärdiga element.
 4. Svart te. Liknande den indiska typen te, men anpassad till tillväxt i en tempererad klimatzon. Dess toniska egenskaper är välkända tack vare substansen - tannin. Den har en tonic och antiseptisk egenskap.
 5. Gräs av oregano. Aromatisk växt, som ger drycken en tårtsmak och innehåller aromoljor och naturliga statiner. Har en antibakteriell och avslappnande effekt på glatt muskulatur hos kärl och prostata.

Instruktioner för användning av klostret

För att få en fullvärdig terapeutisk effekt från klostret mot prostatit, är det nödvändigt att observera rätt teknik för användning. Med strikt överensstämmelse med instruktionerna är det bevisat att smärtsymptomen på prostatit försvinner inom några dagar, omvänd utveckling av processen i de tidiga stadierna och en signifikant förbättring av livskvaliteten i avancerade, komplicerade former.

Använd klostret följer:

 1. Förvara bryggmassan i en sluten behållare (helst glas).
 2. Förbered infusionen för endast 1? 2 applikationer, sedan förbereda en ny del. Brew inte i reserven!
 3. Efter att ha druckit te rekommenderas inte att engagera sig i tungt fysiskt arbete i ungefär en timme.
 • 1 tsk "med en hög kulle" av bryggningsplats i ett porslin eller glaskopp
 • häll i en kapacitet av 150 ml kokande vatten;
 • insisterar 4? 6 minuter kan sedan, om så önskas, filtrera genom en sil;
 • vi använder högst 4 kopp te per dag.

Det framgår sålunda av beskrivningen att det inte finns något komplicerat vid framställning och användning av klostret från prostatit. Det viktigaste som måste följas är regelbunden konsumtion, åtminstone under perioder av förvärring av sjukdomen.

Var kan man köpa äkta klostertex från prostatit

OBS! Köp klostertex från prostatit bara på den officiella hemsidan! Akta dig för förfalskningar. Den trevliga nyheten är att vi enades om rabatt på klosterte från prostatit för alla besökare på vår sida!

Monastiskt te från prostatit: komposition, recensioner, behandling!

Från artiklarna på vår sida prostatitpro.ru Du vet redan att prostatit är en ganska vanlig sjukdom som redan påverkar inte bara de äldre, utan även ungdomar.

Därför är det viktigt att varje man tar förebyggande åtgärder mot denna sjukdom och känner till effektiva sätt att behandla det. Och för detta bad många av våra läsare att berätta mer om det nya nationella botemedelsklostret från prostatit, som nu erbjuds av olika butiker i form av växtbaserade läkemedel och hur man använder det för att behandla sjukdomen.

Och i den här artikeln kommer vi att försöka att organisera information som vi skulle kunna lära sig om det här verktyget, men bad också människor som redan har upplevt sin verksamhet uttryckt i kommentarerna till denna artikel recensioner om hans behandling av prostatit kloster te.

Så, för en början, kortfattat om de medicinska egenskaperna i denna samling:

 1. Eliminerar smärtssyndrom i bäckenområdet
 2. Förhindrar utveckling av inflammation i prostata;
 3. Återställ den vanliga processen för urinering;
 4. Påverkar restaureringen av naturlig erektion
 5. Skyddar mot utveckling av prostata adenom;
 6. Det aktiverar mikrocirkulationen av metaboliska processer i prostata.

Varför är prostatit svårt att bota?

Vi tog inte av misstag med denna fråga i vår recension, så att du genast förstår att det inte finns några sådana droger som omedelbart skulle behandla en person från någon sjukdom, eftersom den mycket patienten behöver, åtminstone att visa uthållighet i regelbundenheten av genomförandet av behandlingsprocedurer, liksom strikt överensstämmelse med regimen.

och om du inte vet vad man ska göra med prostatit, Vi råder dig att läsa vår artikel på länken: http://prostatitpro.ru/lechenie-prostatita/u-menya-prostatit-chto-delat, där vi förklarade punkter alla åtgärder i denna sjukdom.

Så, går tillbaka till ämnet i detta avsnitt, är komplexiteten att behandla prostatit till stor del i människornas inerta psykologi. I vår barndom uppmuntras förmåga att trotsa blåmärken och repor, och en av pojkarna inte känner manligt, då framför sina kamrater om deras blåmärken nonchalant tappade: "Ah... mycket passera!", Eller hur?

Men med åldern, är en sådan anläggning konverteras till en man i en viss psykologisk fälla och ofta Behandlingen avslutas med patienten mår bättre igen pojkaktigt bekymmerslös "vinka" för att konsolidera resultaten av behandling med övertygelsen om hopp om att ytterligare "det kommer att passera genom sig själv ". Bevis det, för att det var detsamma med dig, till exempel, utan att ens ha behandlat en förkylning, rusar på jobbet, om det finns jobb?... Här var det....

Så det är med prostatit, alla tänker: gick igenom en behandling, drack te och kan igen i "allt svårt". Men väldigt få människor förstår att för att äntligen kunna besegra sjukdomen behöver du inte bara att genomgå behandling en eller två gånger, utan helt förändra din livsstil.

Exakt detta är den viktigaste komplikationen framgångsrik behandling av prostatit - inte varje människa kan ändra sin hälsa till förmån för livet och svårt att gå mot ditt mål, och inte skylla allt och alla för bristen på omedelbar healing, fortsätter att skämma bort dig själv missbruk och överdrifter.

Effektivitet av klostret i behandlingen av prostatit

För inte så länge sedan, 2013, 500 män, var och en av dem drabbats av någon form av sjukdomar i urin- och kronisk prostatit, tog frivilligt deltagande i kliniska prövningar av terapeutiska effekten av att ta kloster te.

Deras uppgift bestod i regelbunden antagning av medicinsk behandling i två veckor. Den dagliga dosen var 2 koppar.

Enligt resultaten av den första veckan av forskning kände alla deltagare resultatet:

 1. En markant förbättring i det allmänna tillståndet;
 2. Försvinnande av akuta inflammationssymptom.

Vid slutet av den andra veckan utvärderades individens tillstånd av en kvalificerad urolog och laboratoriediagnostik utfördes för närvaro av markörer av inflammatoriska processer i prostatakörteln.

Resultaten av experimentet var följande:

 1. Patienter med mild inflammation - den slutliga diagnosen avslöjade inte några kliniska manifestationer av sjukdomen;
 2. Patienter med kronisk prostatit - det var en signifikant förbättring av tillståndet, normalisering av blodets egenskaper och lindring av symtom.

Sammansättning av klosterte (samling av örter) från prostatit

Man trodde att sammansättningen av klosterkollektionen från prostatit hålls hemlig och knappast kommer någon att kunna känna igen den. Men är det möjligt i vår ålder av informationsfrihet att "gömma en öl i säcken"? Vi publicerar denna samling i den form som det föll i våra händer:

 1. Rose höfter, mogna. Har ett rikt innehåll av C-vitamin, dessutom innehåller de: karoten, riboflavin, bioflavonoider, phyllokinon, tokoferol. Dessa föreningar hjälper effektivt att stimulera det regenerativa och immunsystemet i kroppen, neutralisera de inflammatoriska processerna, aktivera ämnesomsättningen och blodcirkulationen i det drabbade organet;
 2. St John's wort, grass. I har sin sammansättning: rutin, betakaroten, tannin, nikotinsyra och flyktiga, vilket hjälper till att stärka den vaskulära väggen och har anti-infektiösa egenskaper mot smärtsam prostata mikroflora;
 3. Devyasil, roten.Denna del av växten är mättad med ämnen: inulin, eteriska oljor, saponin, folsyra, alkaloider. En sådan komposition främjar aktiveringen av systemet för blodbildning, stimulerar den för syntesen av fulla och friska element;
 4. Svart te.Används i kompositionen på grund av tannins substans, tack vare honom har den färdiga drycken tonic och antiseptiska egenskaper;
 5. Oregano, gräset. Innehåller en uppsättning aromatiska oljor och naturliga ställen. Främjar en antibakteriell och avslappnande effekt på prostatakörtelns vaskulära och glatta muskler.

Receptet på klosterkollektionen

Om du vill ha en klostersamling för behandling av prostatit själv, använd följande recept. För beredningen måste du ta de torkade örterna på listan ovan, mala och blanda i sådana proportioner:

 1. Briar - ta fem delar;
 2. Gräs av Johannesört - tre delar skivat gräs med blommor;
 3. Roten av elecular är två delar;
 4. Svart te - du behöver två delar;
 5. Gräs oregano är en del.

Hur man ansöker: Instruktion

Hur man använder Monastic te från prostatit hemma? Mycket enkelt är instruktionerna på förpackningen inte alls komplicerade:

 1. Herbal samling i mängder av en tesked med en liten glida, fyll den med en tekanna eller en speciell keramisk rån med en sil;
 2. Kompositionen fylls med kokande vatten ca 200-250 ml.;
 3. Täck behållaren med lock och låt det brygga i 10 minuter;
 4. Terapeutisk infusion är klar för användning, försök att dricka den innan den svalnar.

Te ska ätas 2-3 gånger om dagen. Och varaktigheten av hela behandlingsförloppet beror på svårighetsgraden av sjukdomen. Bedömning av svaren kommer du att kunna få de första positiva resultaten efter 2-3 veckors regelbunden upptagning.

Låt mig påminna er om att det bästa sättet att övervaka dynamiken i återhämtningen - är en regelbunden leverans av alla nödvändiga tester som utsett urolog vid diagnos av prostatit du har, och bör inte ignoreras och samråd med en kvalificerad professionell.

Vad säger läkare om monastiskt te (samla örter) från prostatit?

Doktor-urolog, doktor i medicinska vetenskaper S. A. Radchenko skrev öppet att han rekommenderar användning av klostret för alla patienter som har prostata sjukdom. Detta förklaras av det faktum att te har en etiologisk effekt, det vill säga att dess effekt gör det möjligt att neutralisera själva orsaken till sjukdomen - processen med inflammation i prostata.

Dessutom sade läkaren att patienter som använder denna medicinska samling, vidare avlägsna åtmin störning av det urogenitala systemet, förekomsten av vilka provocera ofta prostatit, såsom erektil dysfunktion. Och även skydda prostatakörteln från utvecklingen av adenom och andra komplikationer.

Monastiskt te från prostatit är sålunda ett effektivt folkmedicin som grundas på ekologiskt rena växtdelar och har därför goda läkemedelsegenskaper, det har ingen bieffekt på patientens kropp.

Var kan man köpa en färdig klostersamling (te) från prostatit

Om du är intresserad av denna underbara samling, men inte vill köra på apotek och basarer att hitta rätt örter, rekommenderar vi dig att köpa den färdiga på den officiella hemsidan, dessutom nu de delar och kan köpas kloster te till halva priset.

Akta dig för förfalskningar och var frisk!

Redaktionell av vår blogg tack
officiell webbplats "Monastic te från prostatit" för materialet som tillhandahålls för artikeln, liksom för alla läsare som delade sina kommentarer i kommentarerna till artikeln.

* För kommentarer om Monastic te från prostatit, se kommentarer på denna artikel.

Hur man dricker monastiskt te från prostatit?

Nyligen har forskare märkt att klostret med prostatit är mycket effektivt och användbart. Tack vare dess egenskaper används denna dryck för behandling av personer som lider av prostatakörtlar. För att uppnå maximalt återhämtningsresultat rekommenderas att använda örtte från prostatit i enlighet med anvisningarna som bifogas det. Så, hur man tar monastyrte från prostatit?

Vad finns i Monastic tea?

Sammansättningen av klostret innehåller endast komponenter av naturligt ursprung, nämligen medicinska växter. Därför är klosterkollektionen från prostatit inte bara användbar, utan också effektiv vid bekämpning av många sjukdomar. Denna dryck är beredd på grundval av ett speciellt recept, som även användes av gamla munkar. Tack vare ordentligt organiserad samling av te kan en beredd dryck inte bara besegra de många symtomen på sjukdomar utan också eliminera orsakerna till deras förekomst.

Om du dricker monastiskt te från prostatit regelbundet kan du uppnå följande effekter:

 • förbättring av det allmänna välbefinnandet
 • eliminering av giftiga föreningar från kroppen
 • normalisering av könscellerna;
 • anrikning av det genitourära systemet med väsentliga föreningar av naturens natur;
 • förstärkning av immunitet
 • förebyggande av adenomutveckling
 • analgetisk effekt.

Enligt forskningen kom forskarna till slutsatsen att sammansättningen av klostret med prostatit verkligen hjälper till att befria kroppen av många sjukdomar. Denna dryck stärker också immuniteten vilket har en positiv effekt på många organers arbete. Dessutom har sammansättningen av klostret från prostatit en antiinflammatorisk effekt på hela kroppen. Denna dryck är också berikad med vissa mikroelement och vitaminer, vilket säkerställer normal drift av många system.

0 av 13 jobb avslutade

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13

I inflammation i prostata finns specifika symptom. Under den inflammatoriska processen sväller järn och växer i storlek, vilket bidrar till ökad urinering. Om en man har sådana tecken, bör du omedelbart ta ett test för prostatit. Då kommer du att kunna bedöma din kropps tillstånd och i tid för att besöka specialister.

Ett prostata-test kan göras hemma av dig själv. Med inflammation i körteln verkar inte bara problem med urinutflödet, men erektilfunktionen förvärras, vilket leder till infertilitet. Tidig diagnos av prostatit kommer att undvika utveckling av allvarliga komplikationer.

Du har redan passerat testet tidigare. Du kan inte starta det igen.

Du måste logga in eller registrera dig för att starta testet.

Du måste slutföra följande tester för att börja detta:

 1. Ingen rubrik 0%
 2. Prostatitest 0%

Det är allt bra.

Du har inte prostatit. Vi önskar att du fortsätter att behålla din maskulin hälsa!

Vi rekommenderar att du kontaktar en specialist.

Resultaten av det godkända testet visar att du har måttligt uttryckt tecken på prostatit. Adress till experten och skicka inspektion. Glöm inte att de flesta hälsoproblem kan elimineras redan i de tidiga stadierna!

Det är bråttom att se en läkare!

Du har en tydlig symptomatologi av prostatit. Så snart som möjligt kontakta en läkare!

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 1. Med svaret
 2. Med ett märke om visning

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i pungen under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du några obehagliga känslor eller smärta i penis under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft obehagliga känslor eller smärtor i underlivet under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta, brännande känsla under urinering?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta eller obehag med utlösning?

 • Ja
 • ingen

Hur många gånger under den senaste veckan har det varit ont eller obehag på ovanstående ställen:

 • Detta var inte
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • vanligtvis
 • Förlorat mitt konto

Hur skulle du bestämma intensiteten av smärta vid en tidpunkt då de stördes på en skala av 1 (inga smärtor) till 10 (smärtan är outhärdlig).

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

 • Var inte
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • alltid

Hur ofta har du i den senaste veckan haft en önskan att tömma blåsan före två timmar efter det tidigare besöket på toaletten?

 • aldrig
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • alltid

Hur påverkar de ovanstående tecknen på prostatit din livsstil?

 • Påverka inte
 • Nästan stör inte
 • Till viss del påverkar de
 • Betydligt bryta mot det vanliga sättet att leva

Hur ofta har du tänkt på dina tecken på prostatit under den senaste veckan?

 • Jag tänkte inte alls
 • Jag tänkte nästan inte
 • ibland
 • Mycket ofta

Hur skulle du leva om ovanstående symtom på prostatit oroade dig hela livet:

 • Jag skulle inte uppmärksamma
 • Normalt skulle leva
 • tillfredsställande
 • Blandade känslor
 • Jag skulle känna mig otillfredsställande
 • Mycket dåligt
 • fruktansvärt

Behandling med klosterte

Regelbunden mottagning av klosterkollektionen har på kroppen:

 • lugnande;
 • krovoochischayuschee;
 • antiinflammatoriska;
 • förstärkande effekt.

Behandling av sjukdomar i det genitourinära systemet med denna samling har länge visat sitt positiva resultat. Denna tedryck blir effektivare när den tas på kvällen med tillsats av en liten mängd honung. Receptet för samlingen av örter, som innehåller detta te, hålls av klostrets tjänare.

Gräs, som ingår i klosterkollektionen, har en positiv effekt på hur många organsystem fungerar. Särskilt användbart är en drink för det starkare könet. Även ett kloster med sina ministrar använder denna dryck för medicinska ändamål.

Tack vare komponenterna i klostret kan man observera:

 • dämpning av prostata adenom;
 • impotens försvinner
 • urinering normaliserar
 • smärta i många organ i bukhålan försvinner
 • minskar risken för exacerbationer.

Om prostatakörteln är benägen att stagnera i cellens arbete, kommer det vanliga intaget av klosterte att hjälpa till att klara det här problemet. Enligt rekommendationerna från moderna urologer ingår monastiksamlingen i listan över effektiva läkemedel för behandling av prostatit.

Många kliniska studier har visat att utfodring av kroppen med en klosterkollektion är inte bara effektiv, utan också fördelaktig för många organ i kroppen.

Hittills har detta läkemedel full certifiering, vilket visar sin användbarhet vid behandling av tidiga stadier av urogenitala patologier.

Receptet för insamling av klostret kom till oss från tjänarna till ett av de vitryska klostren. Basen av drycken är växtextrakt, som arbetar i full kontakt i kroppen. Genomförda kliniska studier har visat den höga effektiviteten hos denna drink. Med regelbunden upptagning noterades kupningen av den inflammatoriska processen som började i kroppen, vilket ledde till dämpningen av hela sjukdomen.

Monastic samlingen kan accepteras inte bara för personer med uppenbara patologier i genitourinary systemet, men också för förebyggande av dessa sjukdomar. Tack vare sådana åtgärder minskar det framtida hotet om utveckling av en prostatit avsevärt. Särskilt denna sjukdom är värd att vara rädd för medelålders män, för i denna period är sannolikheten för förvärring av inflammation i prostatakörteln hög. Om du lider av kroppens patologier är det därför värt att försöka börja behandlingen med hjälp av en klostersamling.

Monastiskt te från prostatit. Recept för hemlagning.

av medicinering och procedur 07/01/2015 0 8.874 visningar

Ett effektivt botemedel mot behandling är klostret från prostatit, receptet som vi vill att du ska laga mat hemma.

Omedelbart vill jag uppmärksamma dig på att denna klosterkollektion inte är en absolut garanti för att bli av med problem med prostata. Det kommer säkert att hjälpa, men inte med alla typer av prostatit. Dessutom finns det många olika recept för te, men den här, som döms av återkallelsen, visade förbättringar i människors hälsotillstånd.

Receptet på klosterte.

Detta te kallas så för att det var förberedt av munkar i kloster. Legends säger att han botade alla illamående och till och med hjälpte till att sätta ens hopplöst sjuka på fötterna. Idag kan du köpa detta te från prostatit på apotek, men det kommer att kosta än att du lagar det själv. Komponenter är billiga och säljs i någon apotekskiosk.

Sammansättningen av klosterreceptet innefattar:

 • Bär av en hundros;
 • Roten är elekampan;
 • St John's wort;
 • Gräs av oregano;
 • Svart te (om du gillar grön mer, kan du ändra).

Att förbereda denna helande potion är bäst på morgonen och ta hela buljongen hela dagen. Ta 2 matskedar av Johannesört och oregano och häll 2 tsk starkt svart te (väl eller grönt). Devyasil och dogrose hällde separat kokt vatten och släcktes i 20 minuter. Därefter blandas växtinfusion med te med resten av ingredienserna och sätts igen på den minsta elden i 1 timme. Monastic te-stam och brygga som en vanlig tedryck.

För smak kan du dessutom lägga till citron, honung, mjölk eller vad som helst du vill bäst. Det viktigaste är att infusionen alltid ska vara frisk. Det givna receptet för prostatit bör användas i 5-4 veckor minst 2 gånger om året.

Vilka är fördelarna med ingredienser?

Ingredienser ingår i receptet av te, plockas upp av en anledning. Alla har många användbara egenskaper.

Roten av elecampan används i farmakologi som en komponent i expektorativa läkemedel. Men förutom detta har den fortfarande en hel uppsättning användbara egenskaper, bland annat den antiinflammatoriska effekten, som är användbar i kampen mot prostatit hos män.

St John's wort har länge varit känd för sin lugnande effekt. Det hjälper till att läka och stärka nerverna, klara av depression och bara ökar stämningen.

Oregano är en del av receptet för klosterte från prostatit på grund av en diuretisk effekt. Det hjälper också till att behandla problem med njurarna och mag-tarmkanalen.

Rosehip är ett förstärkande medel som stärker immunförsvaret och kroppens allmänna tillstånd.

Sammansättning av monastiskt te från prostatit: ett verkligt recept

För män över 35, sjukdomen i genitourinary system, ett ganska vanligt fenomen. Prostatitmen i det första paret går smärtfritt, utan uttalade symtom, så män svarar ofta inte på de första tecknen på sjukdomen. Även om det senare kan gå vidare till en kronisk form. Enligt statistik i de flesta fall - det är impotens, vilket kan orsaka allvarliga konsekvenser för nervsystemet. När sjukdomen utvecklas kan smärtsamma slagsmål i ryggen och ljummen observeras. Allt detta åtföljs av en smärtsam och svår urinering.

Om något av ovanstående tecken uppstår bör du omedelbart kontakta en specialist. Alla har länge känt att läkaren skriver ut dyra importerade läkemedel, men traditionella folkmetoder är inte mindre effektiva än utländska antibiotika, särskilt eftersom de är mycket sämre i värde. Det bästa resultatet av behandling av prostatit visade en terapeutisk växtbaserad samling - monastic tea.

Det bästa botemedlet för prostatit är ett unikt terecept

Långt sedan det heliga elisaklostrets munkar höll hemliga hemligheten för deras mirakulösa te, som kunde läka män från prostatitens sjukdom. För ungefär fem år sedan blev detta unika verktyg tillgängligt för allmänheten långt bortom klostrets gränser. Ingredienserna i klostret är en samling specialbalanserade medicinska växter, vars buljong förstärker ditt immunsystem genom att fylla på kroppen med nödvändiga vitaminer och mikroelement.

Tack vare denna unika sammansättning, enligt experter, är mycket snabbt för att stabilisera hormonella och endokrina systemet av den manliga befolkningen, förbättrar blodcirkulationen i ljumskarna. Dessutom har det en positiv effekt på immuniteten och det allmänna nervsystemet. Förbättrar känslomässigt tillstånd, produktivitet och motivation. Receptsamling av prostatainflammation är en komposition av torkade naturligt finhackad örter som används i strikt proportioner:

 • finhackade höfter (5 delar);
 • torkade och finhackade Johannesörtblommor under blomningstiden (3 delar);
 • torkade och krossade rötter av elecampan (2 delar);
 • vanliga blad av svart Ceylon te (2 delar);
 • finhackad oregano (1 del).

Endast strikt balanserad andel av dessa örter kan ge en positiv effekt vid behandling av prostatit.

Detaljerad sammansättning av klostret från prostatit

Under många århundraden denna struktur fördes från mun till mun som innehåller ett hemligt recept för denna unika behandling av manliga könsorgan, men metoden för experimentella studier kunde fastställa sina grundläggande komponenter:

 1. Mogna nypon innehålla en: karotin, riboflavin, tokoferol, vitamin C och andra mikronäringsämnen som kan stimulera immunsystemet och hämmar de inflammatoriska processerna i prostata och tillåter normalt blodflöde till könsorganen.
 2. St John's wort under blomningsperioden är mättad med: rutin, tannin, phytoncid och beta-karoten och kan stärka kärlens väggar, dessutom trycker den på alla smittsamma manifestationer i prostata.
 3. Rotsystemet är elekampan. Den växer i nordvästra delen av CIS. Innehåller rikligt folsyra, eteriska oljor, alkaloider, insulin etc. Positivt påverkar blodcirkulationen och främjar regenerering av röda blodkroppar.
 4. Vanligt för oss alla är svart te växande på ön Sri Lanka i tempererade breddgrader. Vi känner det som en tonic drink, tack vare att ha i sin komposition tannin. Förutom den toniska effekten har den också antiseptiska egenskaper.
 5. Oreganos doftande sammansättning ger drycken en smakämne på grund av de aromatiska oljor som finns i dess sammansättning. Ger en antibakteriell och avslappnande effekt på väggarna i blodkärlen och muskelmassan i prostata.

Metod för applicering av monastisk te

Oavsett kompositionen kan ge det mest användbara resultatet måste du följa instruktionerna för användning tydligt. Och bokstavligen de närmaste 2-3 dagarna ser du de första tecknen på återhämtning. Ökar motivets motivation och emotionella tillstånd hos en person.

Tillämpningen av denna tinktur är följande:

 • tinktur bör lagras i en tätt sluten behållare, helst glas;
 • Kompositionen bör beredas i högst 2 gånger om dagen, förberedelserna för lagring påverkar dess medicinska egenskaper.
 • Efter att du har druckit monastiskt te borde du undvika fysisk aktivitet de närmaste 2 timmarna.

En tesked av den färdiga blandningen ska hällas i en keramisk eller glasmugg, häll den med kokande vatten i en volym av 150-200 ml. Därefter täcka och insistera i 5-6 minuter, filtrera genom en sil och drickan är klar. Det får inte dricka mer än 4 muggar te per dag.

Observera att för att utesluta sannolikheten för att köpa en falsk eller plagiat, bör du söka på en beprövad sajtfördelare av klosterte. Att förbereda ett mirakelrecept för att samla in örter hemma är inte realistiskt. Eftersom insamling av medicinska örter endast är möjligt under vissa perioder av året. Därför är det rätta beslutet att köpa en färdig komposition från experter som utövar örtmedicin och har visat sig uteslutande från den positiva sidan.

Monastiskt te från prostatit

Vem bland oss, som kände de första symtomen på en sjukdom, går direkt till doktorn? Vanligtvis försenar vi resan till en specialist, undviker arbete och brist på tid. Som ett resultat går sjukdomen i kronisk form eller ger allvarliga komplikationer mot inre organ.

Prostatit eller inflammation i prostatakörteln har uttalade symptom som är svåra att förbise. Dessa inkluderar: minskad sexuell aktivitet, smärta i perineal regionen, svårighet att urinera, ryggsmärta etc.

Vem är i riskzonen för prostatit?

Patienter som har:

 • stillasittande livsstil;
 • dåliga vanor
 • felaktig kost;
 • förstoppning;
 • stress, depression;
 • alkohol;
 • hypotermi;
 • oregelbundet sexliv;
 • bakteriell eller viral infektion.

Men det finns tillfällen då prostatit är asymptomatisk, vilket gör det svårt att diagnostisera i tid. Om en lång tid inte behandlar inflammation i prostatakörteln kommer följderna att bli sämre: infertilitet, prostatacancer, impotens.

Därför är det mycket viktigt att genomgå en urologisk undersökning varje år, särskilt för män efter 40 år. Även förebyggande åtgärder bör inte försummas. Oftast som förebyggande åtgärd är örtberedningar förskrivna.

Vilka är de bästa växtbaserade läkemedlen för förebyggande och behandling av prostatit? Det finns många metoder för läkning, och alla är mycket effektiva och saknar allvarliga kontraindikationer.

Metoder för behandling av prostatit med folkmekanismer

 • dekokationer av prostatit (bivax, dogrose, lökskal, aspenbark, etc.);
 • te från prostatit (urologisk, grön, pilgods, örtte, etc.);
 • Propolisbehandling;
 • behandling av pumpa frön med honung;
 • Kinesiska metoder för behandling av prostatit (kinesisk gips, akupunktur, massage, fysioterapi, kinesiska preparat baserade på naturliga ingredienser);
 • behandling med hästkastanj
 • korrekt näring som grund för fullständig läkning från inflammation i prostata;
 • te kloster samling från prostatit.

Monastiskt te från prostatit

Klostret är uppkallat efter det Heliga Elisabetas klostrets tjänare. De uppfann den bakom klostrets slutna väggar. Den härdande effekten av te uppnås genom korrekt balanserade komponenter, som växte på ekologiskt rena ställen.

Monastic te används aktivt för viktminskning, och denna dryck behandlades också med alla prostatitpatienter som sökt hjälp.

Monastiskt te från prostatit. Sammansättning av gräs

Sammansättningen av klostret från prostatit hölls hemligt länge, genom en smal cirkel av människor. Han blev allmänt känd förrän nyligen.

Örter som kommer i klostret från prostatit:

 • fem bitar av krossade rosen höfter;
 • en del hackad ört oregano;
 • två delar av krossad rot elecampan;
 • tre delar torrt ört St John's wort (med blommor);
 • två delar av torra blad av en buske.

Det är viktigt att notera att de alla borde odlas bort från civilisation, damm och industrianläggningar och torkas naturligt.

Patienter efter den första mottagningen noterar borttagande av smärtsymptom, och om fallet inte startas, då en fullständig botemedel. Om prostatit är i ett kroniskt stadium, sedan efter att du har tagit monstertomförbättring i staten, ökar krafterna.

Vilka är fördelarna med örtte i klostertea?

 1. Nypon. Minskar inflammation i prostata och främjar god cirkulation. Innehåller användbara ämnen: karoten, C-vitamin, riboflavin, tokoferol, bioflavonoider. De hjälper till att stärka immuniteten för att bekämpa sjukdomen.
 2. Oregano. Påverkar inflammerad prostata som antibiotikum. Den är rik på viktiga mikrodelar: olika aromatiska oljor, statiner. Gynnsamt påverkar blodkärlen och cellerna i prostata.
 3. Nard. Den växer bara i Vitryssland. Elecampans rötter påverkar positivt lymfsystemet, deltar i regenerering av celler. Innehåller: Folsyra, insulin, saponiner, eteriska oljor, alkaloider.
 4. St John's Wort. Eliminerar orsaken till prostatit genom att bekämpa infektion. Innehåller: nikotinsyra, beta-karoten, tannin, fytoncider, rutin.
 5. Indisk te. Tack tannin toner, fungerar som en antiseptisk.

Monastiskt te från prostatitis recensioner är mest positivt. Ofta hör du frågan: "Är monastisk te från prostatit sant eller skilsmässa?" Alla måste bestämma sig själv.

I alla fall innehåller denna samling endast naturliga örter, som har en fördelaktig effekt på kroppen. Det finns inga skadliga, okända komponenter i den.

Hur man tar monastisk te från prostatit?

De grundläggande principerna för mottagande av klostret:

 1. Förvara i en tätt sluten behållare, helst en glasbehållare.
 2. Före varje mottagning, laga en ny buljong. Så han kommer att få en botande effekt.
 3. En tesked te att brygga i ett glas kokande vatten och insistera 5-7 minuter.
 4. Ta 3 gånger om dagen istället för det vanliga teet.
 5. Efter varje berusad mugg är önskvärt att vara i full vila i ca 40 minuter, utan fysisk ansträngning.
 6. Monastisk te kan vara den enda behandlingen för prostatit, och tillsammans med den huvudsakliga läkemedelsbehandlingen.
 7. En större effekt kan uppnås om intaget av te kombineras med rätt näring, motion och avvisning av dåliga vanor (alkohol, rökning).

Behandlingsförloppet med klostret från prostatit

Behandlingsprocessen för prostatit med monastisk te är tre veckor. Under denna tid måste det tas systematiskt. Avbryt kursen rekommenderas inte, även om alla symtom på sjukdomen försvann och smärtan försvann. Det är viktigt att ha en fullständig botemedel, inte en tillfällig lindring av tillståndet.

Under en månad kan kursen upprepas. Profylax av prostatit bör innehålla minst två kurser per år. Vi får inte glömma rätt mat och en hälsosam livsstil med prostatit.

Positiva effekter av te på kroppen:

 1. Ökad immunitet, kroppens skyddskrafter;
 2. Sexuell aktivitet är normaliserad;
 3. Förbättrar fröets kvalitet, eliminerar orsaken till infertilitet;
 4. Smärta försvinner vid urinering
 5. Den hormonella bakgrunden normaliseras, orsaken till överdriven vikt elimineras;
 6. Eliminerar orsaken till trötthet och förlust av styrka, det finns glädje.
 7. De inflammatoriska processerna i genitourinary systemet avlägsnas med hjälp av yarrowen;
 8. Står in i sammansättningen av te, återställer johannesört nervsystemet, förbättrar välbefinnandet;
 9. Frukten av hunden rostade mättar kroppen med vitaminer och mikrodelar.
 10. Med användning av kamomill neutraliseras patogena mikrober;
 11. Nettle rensar blodet och tar bort toxiner;
 12. Ayr har en mild analgetisk effekt;
 13. Horsetail normaliserar urinering, tillåter inte stagnation av urin.

Fördelen med monastisk te före läkemedel vid behandling av prostatit

Naturligtvis bör läkemedel och monastisk te under inga omständigheter ersätta råd från en kompetent specialist. Dess fördel gentemot okontrollerad användning av droger är obestridlig. Men i övrigt är läkemedlet sämre än örtkollektionen på flera punkter:

  • Läkemedel för prostatit har ofta en anständig lista av kontraindikationer, vilket ifrågasätter lämpligheten av administrationen. Klostret har en enda kontraindikation: individuell intolerans mot någon del av läkemedlet.
 • Hans metod lindrar snabbt smärta och lindrar symptom som släktingar och vänner inte ens antar att du har hälsoproblem.
 • Om du självständigt förbereder insamlingen kommer kostnaden glatt att överraska, till skillnad från medicinska preparat.

Monastiskt te från prostatit kan köpas på apoteket, laga mat själv eller beställa en färdig avgift på den officiella hemsidan. Men att ignorera allvarliga symptom utan att gå till doktorn är fel. Oavsett mirakel som klostret gör, är det fortfarande bara en växtbaserad samling, som inte kan garantera en fullständig botemedel, speciellt om sjukdomen är igång.

Monastiskt te från prostatit, var är sanningen, och var ligger lögner?

Användningen av klosterte från prostatit - en sida med liknande namn kan ofta ses på Internet.

Naturligtvis söker män som har urologiska problem alltid något sätt att återställa sin hälsa och är därför intresserade av den information som lämnas.

För att förstå huruvida monastiskt te verkligen kan ge full återhämtning, måste man veta dess sammansättning och hur varje komponent i samlingen påverkar prostatakörtelns vävnader.

Vad är en monastic samling av örter

Monastiskt te från prostatit är en speciell samling av olika örter och växter, var och en har sin egen effekt på kroppen och tillsammans kompletterar och förstärker de helande egenskaper hos varandra.

Alla örter för te samlas i ekologiskt rena områden i Vitryssland, och det använda receptet har använts i årtionden.

Tillverkaren av sortimentet säkerställer att efter följande applicering går följande symptom som är karakteristiska för prostatit bort:

 • Minskar smärta och obehag vid urinering
 • De inflammatoriska processerna i vävnaderna i prostatakörteln elimineras;
 • Gradvis normaliseras den sexuella funktionen;
 • Ökar det totala motståndet hos hela organismen.

Alla dessa positiva förändringar förklaras av åtgärdsmekanismen inkluderad i klonteurväxter.

Sammansättningen av monastic te innehåller:

 • Blomställningar av kamomill har en uttalad antimikrobiell egenskap som bidrar till att minska den negativa inverkan på prostata av patogen mikroflora;
 • Horsetail förbättrar urinering och förhindrar urinstagnation;
 • Rosehip har en generell förstärkningseffekt på kroppen. Planternas frukter impregnerar organismen med nödvändiga spårämnen;
 • Yarrow bekämpar effektivt inflammation;
 • Näsblad lämnar rensa blodet och ökar immunsystemets arbete.
 • St John's wort har en positiv effekt på nervsystemet och i samlingen ökar regenereringen av skadade celler;
 • Air Marsh har en helande egenskap, den kan delvis bedövas och tonar upp kroppen.

Alla fytokomponenter introduceras i samlingen i en viss dos, vilket är nödvändigt för manifestationen av alla medicinska egenskaper hos en enda ört.

När och hur det är nödvändigt att applicera klostret i utvecklingen av prostatit

Klostret från prostatit bör endast användas som en ytterligare metod för behandling, örterna kan inte helt ersätta de läkemedel som behövs för eliminering av patologi.

Den främsta orsaken till prostatit hos män är i de flesta fall en bakteriell infektion.

Det vill säga, sjukdomen kan utvecklas under inverkan av stafylokocker, streptokocker, orsaksmedel av venerala sjukdomar, E. coli.

För att eliminera dessa mikroorganismer från vävnaderna i prostatakörteln och att avbryta deras reproduktion behövs speciellt utvalda antibakteriella läkemedel, användningen av någon ört hjälper inte att avlägsna infektionen från kroppen.

Därför ska du inte förvänta dig ett mirakel av resultat från klostertex och desto mer bör du inte använda det utan förundersökning och utan att ta speciella mediciner.

För att monastisk samling av örter medför lindring av inflammation i prostata, rekommenderas fytoterapeuter att följa flera tips.

 • Klostret används endast i samband med behandling av en utsedd läkare baserat på resultaten från en undersökning.
 • I den akuta scenen av prostatit bör första platsen vara läkemedelsbehandling;
 • Insamling av örter rekommenderas speciellt i det kroniska skedet av sjukdomen, när man förhindrar stagnation och ytterligare förvärring är det nödvändigt att ständigt upprätthålla prostatafunktionen.
 • Dricka monastisk te ska vara minst tre veckor. Försvinnandet av symtom är inte tillräckliga indikatorer på fullständig botemedel. Vid behandling av örter är det viktigt att uppnå de mest uttalade positiva förändringarna, vilket endast sker efter gradvis återställande av strukturen hos de förändrade cellerna.
 • Med kronisk prostatit bör örter regelbundet upprepas.
 • Lita inte bara på en klosteravgift för behandling av prostatit. Speciell kost, massage kurser, måttlig och konstant fysisk aktivitet och speciell gymnastik, förebyggande undersökningar - allt detta är nödvändigt för en man för att förhindra utveckling av adenom och för att stabilisera sexuell funktion.

Recensioner av klostret te

Möjligheterna för modern informationsteknik tillåter all information om en fråga av intresse att erhålla när det är nödvändigt.

Innan du applicerar monastiskt te föredrar många män att läsa recensioner redan från dem som använde denna samling under sin behandling.

I nätverket kan du hitta både negativa och positiva svar på produktionen av fytohyphilis, för att ta hänsyn till när man väljer en variant av terapi för sjukdomen är det önskvärt att båda.

"Den monastiska samlingen av medicinska örter från en prostatit som störde mig rådde mig att få en kollega på jobbet. Efter att ha köpt paketet började jag brygga te enligt anvisningarna och dricka flera gånger om dagen.

Så jag blev behandlad i ca 10 dagar, jag kommer genast att säga att jag inte märkte några speciella positiva förändringar. Också obehag och drabbningar uppträdde periodiskt.

Jag var tvungen att gå och se en urolog och först efter antibiotika blev det mycket lättare för mig.

Läkaren förklarade att användningen av klostret är nödvändigt endast för att stärka den huvudsakliga behandlingen, men kan inte bli en full ersättning "- Vitaly, 47 år gammal.

Det andra tipset från Andrew.

"Min fru köpte paketet av klostret efter att jag genomgått en behandling med en urolog. Efter den huvudsakliga drogterapin för akut prostatit hade jag periodiskt smärta.

Kunde flera gånger gå på toaletten, och sexlivet lämnade mycket att önska. Propyl te, märkte jag många positiva förändringar - obehag försvunnit, borta obehag i pungen blir svårare att sova och har en bra prestanda "- Andrew, 42 år gammal.

Sammanfattning

Varje läsande och förnuftig person bör alltid förstå att man inte kan förvänta sig fullständig befrielse från sjukdomen med hjälp av örter.

Fytoterapi hjälper till att bli av med bara några av symtomen och förbättra organets funktion, vilket bidrar till återhämtningen.

Köpa annonserad på Internet phyto te från prostatit måste förstås att det finns en stor risk att gå in i en falsk.

Det nuvarande företaget av tillverkaren till sina produkter erbjuder alltid ett certifikat, detaljerade bruksanvisningar och andra rekommendationer.

Instruktionerna bör tydligt ange villkoren för användning av insamlingen, huvudkursen av dess användning, nödvändigtvis indikationer och kontraindikationer.

Samla örter kan beställas via e-post, men i detta fall är det nödvändigt att betala för paketet förrän du kontrollera integriteten hos förpackningen och se till att du bara skickade de beställda varorna.