Huvud
Förebyggande

Prostatacancer: Förväntad livslängd vid olika stadier av sjukdomen

Prostata är en liten körtel i den manliga kroppen, som ligger mellan blåsan och urinröret. Små nog och med begränsade funktioner (främst en speciell hemlighet för bildandet av kvalitetsspermier) orsakar det stora problem för ett stort antal män. Problem kan börja redan i en tidig ålder (25 år eller tidigare) när unga män upptäcker en sjukdom som prostatit. Det är en inflammation i prostatakörteln, som har en effekt av täta urinträngningar, tyngd i nedre delen av buken, problem med erektionen, sömnlöshet och så vidare. D. Experter säger att prostatit "föryngras" i vår tid, det vill säga. E. Det blir allt diagnostiserades hos unga män (tidigare var det en mer sannolikt sjukdom 30-40 år gammal).

Det finns flera skäl: sexuellt promiskuös (infektion), dålig hygien (och infektion), stillasittande livsstil (typiskt kontorist, tillbringar större delen av sin tid genomför framför datorn), oregelbunden sexualliv (avsaknad av spermier release), etc. Behandla prostatit.. antibakteriella läkemedel, föreskriva massage i prostata och rekommendera också att förändra livsstilen (mer träning, bli inte kall, etc.).

Den allvarligaste prostata sjukdomen: cancer

Prostatit i avsaknad av behandling blir kronisk. Men ännu mer obehagliga och allvarliga sjukdomar som kan utvecklas i denna del av kroppen är prostata adenom (godartad tumör) och prostatacancer. Prostatacancer i vissa länder har redan nått tredje plats (efter lung- och magkreft), men det upptar andra platsen när det gäller dödsfall (efter lungcancer). Från prostatacancer, 10% av alla män i Ryssland som lider av cancer dör. Symptomen på denna sjukdom liknar symtomen på prostatit: Vanlig trängsel att urinera, en svag urinström, problem med erektion, tyngd i underlivet. Men i cancerfasen i urinen finns bloddroppar, det finns smärtor i perineum, kronisk impotens, smärta i benen, svullnad i underbenen. Det finns 4 stadier av en sjukdom, som prostatacancer. Livslängden i Stage I cancer är mer än 10 år för 90% av alla patienter. 100% av patienterna lever med sjukdomen i 5 år. Men i detta skede stannar sjukdomen endast vid en lyckad behandling. Om behandlingen inte ordineras ordentligt, eller om patienten inte uppfyller alla läkares krav, observeras progressiv prostatacancer. Livslängden hos patienten om cancer går till II-etappen kommer att vara mer än 10 år för endast 60-70% av patienterna. De återstående 30-40% av patienterna som fick denna svåra diagnos, lever mindre än 10 år. Enligt andra uppgifter bor 100% av patienterna i minst 5 år. I händelse av misslyckad behandling (eller om det inte är tillgängligt, om patienten inte vänder sig till läkaren i tid) eller beroende på andra faktorer (till exempel organismens individuella egenskaper) fortsätter patienten att utveckla prostatacancer. Livslängd på 10 år eller mer kvarstår endast hos 30-40% av alla patienter med stadium III-prostatacancer. Andra källor talar om en 5-års överlevnad på 50%. På detta stadium (och ännu tidigare) finns det metastaser (spridningen av cancerceller till andra delar av kroppen). Prostatacancer är farlig eftersom metastaser med det kan utvecklas nästan asymptomatiskt, obemärkt. I allmänhet startar den tidigare behandlingen, desto effektivare blir det och ju långsammare cancer kommer att utvecklas.

Prostatacancer: Steg 4 (sista)

Tyvärr, trots alla ansträngningar av läkare, patienten själv och hans släktingar, diagnostiseras vissa patienter med IV-fasen av denna sjukdom. Detta är det sista, farligaste och svåraste stadium av sjukdomen hos en patient med prostatacancer. Förväntad livslängd på detta stadium överstiger inte 10 år hos 85-90% av alla patienter. Naturligtvis beror allt på behandlingarna på stämningen hos patienten genom att följa alla läkarens anvisningar, etc. Men ger hopp för oss att läkemedlet inte står stilla, och alltmer hört uttrycket. "Cancer -. Inte är en mening", inklusive i samband med prostatacancer. Nya behandlingsmetoder utvecklas och livslängden hos patienter med denna typ av cancer ökar.

Prostatacancerbehandling omfattar hormonbehandling, läkande terapi, kirurgisk behandling och kemoterapi (i de tidiga stadierna av metastasering). Numera används även kryoterapi (behandling av drabbade områden genom frysning). I Altai Regional Oncology Dispensary 2009 analyserades data om behandlingsmetoderna för 200 patienter (medelålders män) med prostatacancer. Som en följd av studien drogs slutsatsen att med kirurgiska ingrepp ökade förväntad livslängd med lokala former av cancer. I III-IV-stadier var användningen av hormonbehandling i kombination med strålbehandling effektivare för att förlänga livslängden.

Prostatacancer 3 grader - livslängd

Onkologisk lesion av prostatakörteln kännetecknas av en långsam kurs, så i de flesta fall diagnostiseras den i de sena stadierna, när symtomen på sjukdomen uppträder.

Men de senaste framstegen inom medicin gör det möjligt att framgångsrikt behandla prostatacancer i den tredje graden och livslängden i detta fall ökar betydligt.

Cancer i prostatakörteln (PCa), utvecklas från glandulocyter - glandulära celler i kroppens epitel. Det är oftast den här typen av cancer som kallas adenokarcinom.

 • All information på webbplatsen är av informativa skäl och är INTE en vägledning till handling!
 • Du kan sätta PRECISE DIAGNOSEN bara doktorn!
 • Vi ber dig om att inte ta självmedicinering, men göra ett möte med en specialist!
 • Hälsa åt dig och dina nära och kära! Bli inte avskräckt

Det präglas av malign natur, långsam utveckling och dold kurs, vilket komplicerar diagnosen av sjukdomen i de tidiga stadierna. Hos många patienter detekteras denna patologi först efter döden. Men det är den här typen av cancer som framgångsrikt botas, vilket resulterar i en ökad livslängd.

Foto: Prostatacancer 3 grader

symptom

Utvecklingen av tumörprocessen i ett organ som är viktigt för män i de tidiga stadierna kan endast diagnostiseras på grundval av ett laboratoriet blodprov. Onkopatologi präglas av en ökning av blodnivån hos PSA-prostatiskt specifikt antigen. I de flesta fall detekteras denna skada oavsiktligt under en förebyggande undersökning eller vid behandling av en annan sjukdom.

Det är mycket lättare att identifiera prostatacancer i ett stadium då symptom som är karakteristiska för denna patologi uppenbaras.

Den tredje etappen av sjukdomen kännetecknas av tumörens spridning utöver organet, genom spiring i de partiella vesiklarna, i blåsan, tarmarna och bäckens sidoväggar. Vid detta stadium observeras tumörmetastas i de regionala lymfkörtlarna.

I prostacancerprogressionen särskiljer specialister tre villkorliga grupper av symtom som är förknippade med problemet med urinering, med tumörens tillväxt och med metastasering.

Video: De första tecknen på prostatacancer

Symptom som hör samman med problemet med urinvägarna:

 • frekvent urinering
 • svag stråle urin;
 • nocturia - nattlig urinering;
 • intermittent urinström;
 • retention av urin;
 • absolut nödvändigt att urinera.

Symtom associerade med tillväxten av en cancerous tumör:

 • Utseendet av blod i spermierna;
 • Förekomsten av blod i urinen;
 • smärta i perineum
 • smärta i underlivet
 • smärta i lumbosakralområdet, som en följd av utvecklingen av hydronephrosis.

Symptom på grund av utseende av metastaser:

 • lymfostasis - ödem i nedre extremiteterna
 • smärta i benen;
 • utveckling av anemi
 • minskad kroppsvikt
 • utveckling av kakexi (undernäring).

Det är viktigt att veta att symptomen på prostatacancer oftast beror på sjukdomsfasen, mer i denna artikel.

diagnostik

Liksom alla onkologiska sjukdomar diagnostiseras PCa framgångsrikt vid senare stadier av dess utveckling, när tumören når stora dimensioner och ofta metastaserar i närliggande organ och kärl.

Video: Vilken studie bekräftar eller motsätter sig mest diagnosen prostatacancer

Baserat på den kliniska bilden av sjukdomen finns tre former av cancer:

 • lokaliserad;
 • lokalt avancerad;
 • generaliseras.

Diagnos av prostatacancer utförs genom flera metoder i ett komplex för att mest exakt avslöja dess morfologiska natur, storlek, utvecklingsstadiet för den patologiska processen.

Det här är den så kallade diagnostiska triaden, som anses vara ett effektivt sätt att diagnostisera prostatacancer.

Den diagnostiska triaden innefattar transrektal fingerundersökning (palpation), transrektalekografi och bestämning av PSA-nivå i blodet. Det ökade innehållet i prostataspecifikt antigen i patientens blod indikerar utvecklingen av tumörprocessen vid det prekliniska skedet av sjukdomen.

Transrectal undersökning

Vid primär behandling samlar doktorn anamnesen utifrån patientens klagomål och genomför också en transrektal undersökning - palpation av prostata, vilket gör det möjligt att avslöja ökningen av det drabbade organet. Dessutom tillåter denna metod dig att bestämma närvaron av karakteristiska tätningar, asymmetri av körteln, en förändring av dess konsistens, ett brott mot organets rörlighet.

Förekomsten av ett eller flera symptom tyder på att sjukdomen är i ett progressivt stadium. Rektalt (finger) undersökning visar ett högt resultat i de sena stadierna av sjukdomen, men i början av processen har diagnosen låg noggrannhet - ca 20-30%. Därför utser doktorn patienten en echografisk studie.

Transrektal echografi

Den här undersökningsmetoden är informativ, vilket gör det möjligt att visuellt identifiera cancernoden vid utseendet, när palpation inte är effektiv. Tumörnoden har en perifer lokalisering och visas i displayen som en liten avgränsad neoplasma. Det skiljer sig visuellt från normala vävnader, vilket gör det möjligt att utföra en målinriktad biopsi när tumören når en storlek på 5-10 mm.

Med hjälp av den transrektala metoden är det möjligt att avslöja tumörstorleken, dess lokalisering, ömsesidig reaktion med andra vävnader i organet och, viktigare, närvaron av metastaseprocessen.

Baserat på de erhållna resultaten är det möjligt att med hög grad av sannolikhet bestämma scenen för utvecklingen av sjukdomen. Denna metod är effektiv vid bedömningen av geniturinär sfärens tillstånd, liksom med misstankar om metastasering av tumören i levern.

Transrectal ultraljud (TRUS)

Ultraljud anses vara den mest exakta metoden för diagnos och utförs som en transabdominal eller transrektal metod. Transabdominal ultraljud utförs genom den främre bukväggen, och transrektal ultraljud är genom ändtarmen.

Båda metoderna är dock ganska effektiva, men för högre resultat av studien utför specialister TRUS. Det är ofta genomfört och den vanligaste metoden, baserat på resultaten av vilka det är möjligt att identifiera de mest mindre förändringarna i prostata.

Video: Transrectal ultraljudsimaging av prostata

Morfologisk studie

Den sista metoden, som bekräftar diagnosen prostatacancer, är den histologiska undersökningen av materialet. Biopsi av prostata är en minimalt invasiv metod som utförs på poliklinisk grund under lokalbedövning och utförs på två sätt: transrektalt eller transuretralt.

I vilket fall som helst visar studien ett högt resultat. Materialet tas av speciella nålar d = 16-20G från sex olika punkter i det drabbade organet. Som en komplikationsregel orsakar detta förfarande inte.

Differentiell diagnostik

En annan metod är differentialdiagnos. Det tillåter att skilja prostatacancer med kronisk prostatit, adenom (hyperplasi) i prostata, tuberkulos och några andra sjukdomar. Den baseras på den diagnostiska triaden som beskrivs ovan.

Behandling av prostatacancer 3 grader

Taktiken för behandling av prostatacancer i 3: e utvecklingsfasen skiljer sig avsevärt från det plan som valts i de tidiga stadierna. Denna taktik innefattar kirurgisk behandling, strålbehandling, brachyterapi och kemoterapi, i vissa fall är kirurgisk eller läkemedelskastration effektiv.

Kirurgisk behandling

Denna metod anses vara den mest effektiva och visar ett högt resultat. Kirurgen gör en excision i den nedre delen av buken eller perineum och tar bort det drabbade organet helt.

Varaktigheten av operationen är 2-5 timmar och utförs under generell anestesi.

I kombination med strålbehandling ger denna metod en stor chans att överleva.

Det finns också en orkektomi (borttagning av testiklarna), kallad kirurgisk kastrering.

kemoterapi

Kemoterapi utförs av kurser med hög effektiv kemoterapi. De undertrycker tillväxten och förstör sedan cancercancer.

Denna metod har en bieffekt i form av negativa effekter på friska vävnadsceller, men det visar ett högt resultat i utvecklingen av cancer i senare skeden.

Strålning eller strålbehandling

Strålningsterapi utförs av en linjär accelerator med hjälp av strålning av olika ursprung (beta, gamma, neuronstrålning) eller röntgenstrålar. Denna metod förutsätter en yttre effekt, för vilken han fick namnet på fjärr strålbehandling.

Strålningsterapi används som ett effektivt verktyg vid behandling av cancer i alla skeden.

Metoder för att behandla prostatacancer med folkmekanismer beskrivs här.

brakyterapi

En annan metod för radiobestrålning, som skiljer sig från det föregående genom att den verkar inifrån. Speciella kapslar med en radioaktiv substans (iridium eller radioaktivt jod) införs i prostatakörteln och verkar på cancerceller.

Som ett resultat sänker tumörprocessen, cancerceller dör och friska celler förblir intakta.

Video: Behandling av prostatacancer med brachyterapi

Hormonbehandling

Påverkan på cancerceller av hormonella läkemedel - antiandrogener med syfte att kastrera är en populär metod som används vid behandling av prostatacancer. Dessa läkemedel hämmar produktionen av ett hormon - testosteron för att undertrycka tillväxten av en cancerous tumör.

Denna metod används som ett alternativ till kirurgisk behandling, då det enligt indikationerna är kirurgiskt ingripande omöjligt.

Förväntad livslängd (prognos)

Med en snabb appell till onkologen är den övergripande prognosen för prostatacancer gynnsam. Det betyder att med den höga behandlingstaktiken kvarstår en hög överlevnad bland äldre män.

I onkologi är termen "femårsöverlevnad" vanligt, vilket indikerar andelen patienter som överlever under denna tidsperiod.

Så enligt statistiken:

 • i det första steget når denna indikator 90-93%;
 • i två steg - ca 80-82%;
 • i 3 steg - ungefär 40-43%;
 • i 4 steg - endast 15% av patienterna.

Allt beror på korrekt behandling, hälsosam kost, efterlevnad av en aktiv livsstil, avslag på dåliga vanor. Endast medvetenhet om cancerens betydelse och svårighetsgrad kan rädda en man från prostatacancer.

Hur många lever med cancer i andra graden, vad ska behandlingen vara?

Prostatacancer är en allvarlig patologi. När en man lär sig om en sådan diagnos är han intresserad av förväntad livslängd med denna sjukdom, överlevnadsproblem. Detta beror på det faktum att denna sjukdom alltid låter läskigt, så nästan alla patienter vill veta livslängdsprognosen. Om vi ​​talar om andra graden är det värt att notera att utbildning ännu inte gäller för intilliggande vävnader. Av denna anledning är överlevnadshastigheten hög nog. Men ändå hur många människor bor i prostatacancer, om sjukdomen är på andra graden?

Hur utvecklas sjukdomen i andra etappen?

Var försiktig!

Innan jag läser vidare frågar jag dig en fråga. Letar du fortfarande efter en arbetsmetod för att förbättra styrkan?

Jag skyndar mig att varna dig, de flesta läkemedel för styrka är en fullständig skilsmässa av marknadsförare, som vindar hundratals procent på droger, vars kostnad närmar sig noll. Allt skulle vara ingenting, och som förberedelser på typen av Viagra-arbete. MEN.

Nästan alla tabletter för styrka orsakar omedelbar beroende.

Helt enkelt att ha druckit ett par gånger medel för att styrka, kommer du inte att kunna sängen absolut ingenting utan hjälp av detta verktyg. Detta är inte av misstag, eftersom apoteksmafia tjänar stora pengar på återkommande försäljning. Du sitter bara på nålen.

Men hur är det om din styrka inte räcker? Vi studerade en enorm mängd material och viktigast kontrollerade i praktiken de flesta verktyg för styrka. Så visade det sig att det enda läkemedlet som inte orsakar beroende och några biverkningar är Predstanol. Detta läkemedel säljs inte på apotek och annonseras inte på Internet, det består av naturliga komponenter och helt utesluter kemi. Här är en länk till den officiella hemsidan.

När prostatacancer är i andra graden kan du observera komplexa förändringar i människokroppen. Men det är värt att förstå att cancerceller inte går utöver prostatakörteln, så att du kan höra en tröstande prognos. Trots detta finns en djup rotning av dessa celler i prostata vävnaden. Noderna hos den maligna neoplasmen blir större.

Efter detta, i andra graden är det bättre att inte panik och inte fråga onödiga frågor om hur många patienter som lever med denna diagnos och börja behandla. Tänk inte att detta stadium av sjukdomen är farligare än den föregående. Om en man inte börjar agera, kommer sjukdomen att gå vidare till nästa grad, där livslängden minskas.

Utseendet på prostatacancer påverkas av olika orsaker. Därför är det svårt att förstå hur snabbt sjukdomen kommer att utvecklas, för att få en viss förutsägelse.

För män är prostata hälsa väldigt viktigt, eftersom den här kroppen är ansvarig för fortsättningen av släktet. Men hittills finns det en ökande förekomst av prostatacancer. Denna sjukdom, när malignitet utvecklas, då testosteronnivåerna stiger.

Prostatacancer framträder av följande skäl:

 • ärftlighet;
 • negativ påverkan av ekologi
 • adenom i prostata körteln, som började utvecklas
 • en dålig livsstil
 • arbete som är farligt för människor.

Stage av utveckling av sjukdomen

Det finns sådana grader av sjukdomen:

 1. Den första. Cancerceller förekommer i prostatakörteln och går inte utöver det. Sjukdomen manifesterar nästan inte sig själv. Om vi ​​pratar om överlevnad är det väldigt högt.
 2. Den andra. Lesionen ökar, men neoplasmen sträcker sig inte utöver prostatens gränser. På detta stadium av sjukdomen sätter läkare en tröstande prognos.
 3. Den tredje. Tumören sträcker sig bortom prostatan, så det finns en skada av angränsande organ. Hur många människor överlever efter en sådan sjukdom? Om man ska genomföra kompetent behandling är det möjligt att bli av med en neoplasma. Överlevnadsprognosen är ganska hög, eftersom patienterna lever efter behandlingen, men det finns cirka 50% av dem.
 4. Fjärde. Det finns en bildning av metastaser i olika organ. Prognosen för livets fortsättning reduceras till ett minimum.

Noggrann prognos för andra etappen

Om en man diagnostiseras med prostatacancer i andra graden, var inte panik, eftersom han är perfekt behandlingsbar. Prognosen för den längre livslängden är tröstande. Ofta finns det inga ljusa symtom på detta stadium av sjukdomen, så tumören finns under en rutinundersökning.

Men det finns situationer där symtomen ändå uppenbaras.

Det är nödvändigt att gå till doktorn i sådana fall:

 1. Om det finns frekvent uppmaning att tömma blåsan. Dessutom tilldelas små portioner urin.
 2. Obehagliga känslor uppträder under tömningen av urinblåsan.
 3. I urinen är blod synligt.
 4. Det gör ont i ljumskområdet.

Utvecklingen av neoplasm i andra graden är långsam, i vissa fall finns det ett fruset tillstånd som varar ett par år. Många medlemmar av det starkare könet lever med denna sjukdom och är omedvetna om sin närvaro. För att bli av med prostatacancer väljer läkare individuell behandling för varje patient. Detta tar hänsyn till patientens ålder, andra sjukdomar, det allmänna tillståndet.

Så hur många år kvarstår överlevnad från det ögonblick då en person diagnostiseras med prostatacancer? Praktiskt taget alla patienter överlever 5-10 år efter diagnosen, om de vidtar åtgärder. Detta påverkas av behandlingens korrekthet. Nästan alla män lyckades återhämta sig. Men om det inte behandlas kommer sjukdomen att gå till det tredje steget, vilket behandlas mycket svårare.

Hur klassificeras sjukdomen enligt djupet av lesionen?

Från djupet av spridning och utveckling av tumören delades prostatacancer med grad. Klassificeringen påverkas också av nivån på oncomarker (PSA) i blodflödet.

I första etappen är PSA mindre än 10 ng / ml. Tumören är fortfarande liten, medan den inte går utöver kanten av prostata. Under den andra etappen fortsätter sjukdomen att utvecklas, ökningen av neoplasmen, men kvarstår i prostatakörteln. Nivån av PSA är ca 20 ng / ml.

Vad ska vara behandlingen?

Om prostatacancer är i andra graden, kan behandlingen ha en positiv effekt. Använd ofta radikal avlägsnande av prostatakörteln. Men du kan göra utan operation.

Radikal borttagning

Som medicinsk praxis visar, ger denna metod ett bra resultat. Neoplasma elimineras tillsammans med körteln. För den här proceduren används den senaste tekniken, det är helt säkert.

Denna procedur sker i följande ordning:

 • ett snitt görs i underlivet;
 • det finns en dissektion av blåsan;
 • Läkaren har tillgång till prostatakörteln som avlägsnas.
 • i slutändan sys alla vävnader ihop.

Läkaren installerar katetern på urinröret. Det är nödvändigt att läkning sker snabbt. När veckan passerar efter operationen avlägsnas kateteret. Avlägsnande av prostatakörteln kan ske inte bara genom blåsan. Operationen görs mellan anus och pungen.

Dessutom används laparoskopisk prostatektomi. Denna procedur innebär införandet av kameran i snittet, vilket görs i underlivet. På så sätt kan läkaren se vad som händer inomhus.

brakyterapi

Det finns fall då patienten är kontraindicerad vid operationen, då används brachyterapi. Detta är ett förfarande som innebär införande av radioaktiva droger. Som ett resultat bestrålas tumören.

För att stärka effekten, föreskriver läkaren läkemedel, vidhäftning av kosten.

kemoterapi

För att bli av med prostatacancer utförs kemoterapi. För detta används speciella droger som inte tillåter cellerna att multiplicera snabbt. Men den här metoden ger inte alltid ett bra resultat.

Prostatacancer är en farlig sjukdom, särskilt i försummelse. Om han befinner sig i andra etappen, oroa dig inte för att sjukdomen på detta stadium lätt behandlas.

Rita slutsatser

Fick du ett missbrott? Döma av det faktum att du läser denna artikel - seger är inte på din sida.

Och självklart vet du inte av hearsay att ett brott mot styrka är:

 • Lågt självkänsla
 • Kvinnor kommer ihåg alla misslyckanden du gör, berätta för dina vänner och dina vänner
 • Sjukdom i prostata
 • Utvecklingen av depression, som negativt påverkar din hälsa

Och svara nu på frågan: GÖR DU DETTA? Kan detta tolereras? Kommer du ihåg den känslan när man tittar på en naken kvinna och inte kan göra någonting? Tillräckligt - det är dags att bli av med problem med styrka, en gång för alla! Håller du med?

Vi studerade en enorm mängd material och viktigast kontrollerade i praktiken de flesta verktyg för styrka. Så visade det sig att 100% av arbetsdrogen utan några biverkningar är Predstanol. Denna beredning består av naturliga komponenter som helt utesluter kemi.

VARNING! ACTION! Du kan prova drogen gratis, Vänligen följ länken eller fyll i formuläret nedan:

Prostatacancer 3 graders livslängd

Hur många patienter lever med den tredje etappen av prostatacancer

Prostatacancer är vanligare hos män i mogen ålder, varför det anses vara åldersrelaterad sjukdom. Nyare unga män i åldern 45 år är i fara. Sjukdomen har en mild symptomatologi, varför ofta prostatacancer diagnostiseras i tre steg.

orsaker till

Prostaten utför viktiga funktioner i en mans kropp. Det är hon som ansvarar för att producera mest av volymen av den seminal vätskan och för dess utbrott. Dessutom spelar den en viktig roll vid urinering: det fördröjer urin, med undantag av spontan urinering.

Prostatacancer är en allvarlig sjukdom som kännetecknas av bildandet av en malign tumör. Orsaken till bildandet är det överdrivna innehållet av testosteron i en mans blod. Sjukdomen i de inledande stadierna är praktiskt taget asymptomatisk. Men den inledande fasen av sjukdomen kan åtföljas av utseendet av metastaser.

Var försiktig

Den verkliga orsaken till cancer tumörer är parasiter som bor i människor!

Som det visade sig är det de många parasiterna som lever i människokroppen som ansvarar för nästan alla mänskliga dödliga sjukdomar, inklusive bildandet av cancer tumörer.

Parasiter kan leva i lungor, hjärta, lever, mage, hjärna och till och med mänskligt blod exakt på grund av dem börjar aktiv förstörelse av kroppsvävnader och bildandet av främmande celler.

Vill bara varna, att du inte behöver springa till apoteket och köpa dyra droger, vilket enligt apotekare kommer att etsa ut alla parasiter. De flesta droger är extremt ineffektiva, dessutom orsakar de enorma skador på kroppen.

Örtmaskar, i första hand förgifter du dig själv!

Hur man erövrar infektionen och inte skadar dig själv? Den viktigaste onco-parasitologen i landet i en ny intervju berättade om en effektiv hemmetod för avlägsnande av parasiter. Läs intervjun >>>

Det finns 4 stadier av prostatacancer. De bestäms av tumörens storlek och antalet metastaser i kroppen. Men oftast börjar symtomatologin att manifesteras endast i tre steg, när kroppen redan har börjat metastaseringsprocessen:

 • I det första steget kan närvaron av en tumör inte bestämmas även med hjälp av ultraljud. Att detektera en neoplasma kan vara vid avlägsnande av ett adenom hos en prostata eller vid utförande av en nålbiopsi.
 • I den andra fasen av sjukdomen kan symtomatologin vara väldigt svag eller inte uppenbar alls. Vid detta stadium av sjukdomen koncentreras tumören inuti prostatakörteln, ligger i kapseln och påverkar delvis eller fullständigt en eller båda prostata-lobarna.
 • I det tredje steget börjar symptomen manifestera sig tydligt eftersom den maligna bildningen är fördelad utöver gränserna för prostata kapseln och ligger på prostatakörtornas sidor. Vid detta tillfälle kan tumören nå de seminala vesiklarna och får inte nå dem.
 • Det fjärde steget är sista steget. Neoplasmen sprider sig till närliggande organ och vävnader. Metastaser kan påverka lungor, lever, benapparater hos en person och lymfsystemet.

Det finns många anledningar till att prostatakörtelns sjukdom utvecklas. Huvudfaktorerna för malign bildning är:

 • fel sätt att leva
 • genetisk predisposition;
 • en dålig ekologisk situation
 • åldersegenskaper hos den manliga kroppen;
 • tidigare sjukdomar i prostata.

Utvecklingen av sjukdomen talar om bristen på behandling och människans uppmärksamhet till sin egen hälsa.

Prognos för tredje etappen av cancer

Vid det näst sista skedet av sjukdomen är en metastaseprocess sannolikt signalerande upplösningen av förändrade celler i tumörens massa. Prostatacancer i 3: e graden kännetecknas av en aktiv manifestation av symtomen på sjukdomen. Det är i detta skede av sjukdomen patienten börjar känna allvarliga sjukdomar: obehag när man kissar, okontrollerbara handlingar urinering, ihållande smärta i nedre delen av buken, ljumsken, sakral. I urinen framträder blod. Med cancer i prostatasteget 3 börjar man manifestera symtom på cancerförgiftning: slöhet, svaghet, svår viktminskning, sömnlöshet.

Med prostatacancer i 3: e graden är prognosen för specialister något mindre positiv än tidigare. Det bör noteras att prognoserna för specialister beror på flera faktorer. Från graden av skador på närliggande organ och från vilka vävnader och organ som är involverade i cancerprocessen.

Jag är engagerad i parasiternas inflytande i cancersjukdomar i många år. Jag kan med säkerhet säga att onkologi är en följd av parasitisk infektion. Parasiter slukar dig bokstavligen från insidan, förgiftar kroppen. De multiplicerar och defekerar i människokroppen medan de äter mänskligt kött.

Det största misstaget är åtstramning! Ju tidigare du börjar ta bort parasiter, desto bättre. Om vi ​​pratar om droger är allt problematiskt. Hittills finns det bara ett verkligt effektivt antiparasitiskt komplex, det här är Helmilein. Det förstör och sveper ut alla kroppens kända parasiter - från hjärnan och hjärtat till lever och tarmar. Detta är inte möjligt för någon av de befintliga drogerna idag.

Inom ramen för det federala programmet, vid ansökan upp till (inklusive), kan varje invånare i Ryska federationen och CIS beställa Helmilein till ett reducerat pris - 1 rubel.

En viktig faktor är också närvaron och omfattningen av metastaseprocessen. Med en liten spridning av malign utbildning i närliggande organ och vävnader är chanserna att läka tillräckligt stor. Behandling av prostatacancer i den tredje graden innefattar utförande av radikal prostatektomi, följt av strålbehandling och medicinsk behandling. Framgången av behandling av prostatacancer i den tredje graden beror på behandling i en medicinsk institution.

Om du börjar behandla sjukdomen i tid, kan du inte bara stoppa de destruktiva processerna, men fortsätter också att leva helt. Enligt statistiken är en livslängd på mer än fem år observerad hos 45% av patienterna med en tidig behandling.

slutsats

Prostatacancer är en mycket allvarlig sjukdom som kännetecknas av bildandet av en malign tumör. Det förekommer nästan asymptomatiskt i de tidiga stadierna. Allvarlig symtomatologi observeras i sjukdomens sena stadier. Med prostatacancer i 3 grader beror patientens livslängd direkt på graden av organskada på den maligna neoplasmen och hur aktiv metastasprocessen fortskrider.

Prostatacancer i den tredje graden är inte en mening. Med snabb behandling av cancer är det möjligt att avbryta sjukdomsförloppet och bibehålla kroppen. Mer än 45% av patienterna lever mer än 5 år.

Med en sjukdom som prostatacancer beror livslängden på personen. Om du regelbundet genomgår en klinisk undersökning och en undersökning av kroppen kan du identifiera sjukdomen i de inledande stadierna, där sannolikheten för fullständig återhämtning är mycket högre.

Prostatacancer 3 grader - livslängd

Onkologisk lesion av prostatakörteln kännetecknas av en långsam kurs, så i de flesta fall diagnostiseras den i de sena stadierna, när symtomen på sjukdomen uppträder.

Men de senaste framstegen inom medicin gör det möjligt att framgångsrikt behandla prostatacancer i den tredje graden och livslängden i detta fall ökar betydligt.

Cancer i prostatakörteln (PCa), utvecklas från glandulocyter - glandulära celler i kroppens epitel. Det är oftast den här typen av cancer som kallas adenokarcinom.

 • All information på webbplatsen är av informativa skäl och är INTE en vägledning till handling!
 • Du kan sätta PRECISE DIAGNOSEN bara doktorn!
 • Vi ber dig om att inte ta självmedicinering, men göra ett möte med en specialist !
 • Hälsa åt dig och dina nära och kära! Bli inte avskräckt

Det präglas av malign natur, långsam utveckling och dold kurs, vilket komplicerar diagnosen av sjukdomen i de tidiga stadierna. Hos många patienter detekteras denna patologi först efter döden. Men det är den här typen av cancer som framgångsrikt botas, vilket resulterar i en ökad livslängd.

Foto: Prostatacancer 3 grader

Utvecklingen av tumörprocessen i ett organ som är viktigt för män i de tidiga stadierna kan endast diagnostiseras på grundval av ett laboratoriet blodprov. Onkopatologi präglas av en ökning av blodnivån hos PSA-prostatiskt specifikt antigen. I de flesta fall detekteras denna skada oavsiktligt under en förebyggande undersökning eller vid behandling av en annan sjukdom.

Det är mycket lättare att identifiera prostatacancer i ett stadium då symptom som är karakteristiska för denna patologi uppenbaras.

Den tredje etappen av sjukdomen kännetecknas av tumörens spridning utöver organet, genom spiring i de partiella vesiklarna, i blåsan, tarmarna och bäckens sidoväggar. Vid detta stadium observeras tumörmetastas i de regionala lymfkörtlarna.

I prostacancerprogressionen särskiljer specialister tre villkorliga grupper av symtom som är förknippade med problemet med urinering, med tumörens tillväxt och med metastasering.

Video: De första tecknen på prostatacancer

Symptom som hör samman med problemet med urinvägarna:

 • frekvent urinering
 • svag stråle urin;
 • nocturia - nattlig urinering;
 • intermittent urinström;
 • retention av urin;
 • absolut nödvändigt att urinera.

Symtom associerade med tillväxten av en cancerous tumör:

 • Utseendet av blod i spermierna;
 • Förekomsten av blod i urinen;
 • smärta i perineum
 • smärta i underlivet
 • smärta i lumbosakralområdet, som en följd av utvecklingen av hydronephrosis.

Symptom på grund av utseende av metastaser:

 • lymfostasis - ödem i nedre extremiteterna
 • smärta i benen;
 • utveckling av anemi
 • minskad kroppsvikt
 • utveckling av kakexi (undernäring).

Vet du vilka behandlingar för prostatacancer som finns?

Det är viktigt att veta att symptomen på prostatacancer oftast beror på sjukdomsfasen, mer i denna artikel.

diagnostik

Liksom alla onkologiska sjukdomar diagnostiseras PCa framgångsrikt vid senare stadier av dess utveckling, när tumören når stora dimensioner och ofta metastaserar i närliggande organ och kärl.

Video: Vilken studie bekräftar eller motsätter sig mest diagnosen prostatacancer

Baserat på den kliniska bilden av sjukdomen finns tre former av cancer:

 • lokaliserad;
 • lokalt avancerad;
 • generaliseras.

Diagnos av prostatacancer utförs genom flera metoder i ett komplex för att mest exakt avslöja dess morfologiska natur, storlek, utvecklingsstadiet för den patologiska processen.

Det här är den så kallade diagnostiska triaden, som anses vara ett effektivt sätt att diagnostisera prostatacancer.

Den diagnostiska triaden innefattar transrektal fingerundersökning (palpation), transrektalekografi och bestämning av PSA-nivå i blodet. Det ökade innehållet i prostataspecifikt antigen i patientens blod indikerar utvecklingen av tumörprocessen vid det prekliniska skedet av sjukdomen.

Vid primär behandling samlar doktorn anamnesen utifrån patientens klagomål och genomför också en transrektal undersökning - palpation av prostata, vilket gör det möjligt att avslöja ökningen av det drabbade organet. Dessutom tillåter denna metod dig att bestämma närvaron av karakteristiska tätningar, asymmetri av körteln, en förändring av dess konsistens, ett brott mot organets rörlighet.

Förekomsten av ett eller flera symptom tyder på att sjukdomen är i ett progressivt stadium. Rektalt (finger) undersökning visar ett högt resultat i de sena stadierna av sjukdomen, men i början av processen har diagnosen låg noggrannhet - ca 20-30%. Därför utser doktorn patienten en echografisk studie.

Den här undersökningsmetoden är informativ, vilket gör det möjligt att visuellt identifiera cancernoden vid utseendet, när palpation inte är effektiv. Tumörnoden har en perifer lokalisering och visas i displayen som en liten avgränsad neoplasma. Det skiljer sig visuellt från normala vävnader, vilket gör det möjligt att utföra en målinriktad biopsi när tumören når en storlek på 5-10 mm.

Med hjälp av den transrektala metoden är det möjligt att avslöja tumörstorleken, dess lokalisering, ömsesidig reaktion med andra vävnader i organet och, viktigare, närvaron av metastaseprocessen.

Baserat på de erhållna resultaten är det möjligt att med hög grad av sannolikhet bestämma scenen för utvecklingen av sjukdomen. Denna metod är effektiv vid bedömningen av geniturinär sfärens tillstånd, liksom med misstankar om metastasering av tumören i levern.

Transrectal ultraljud (TRUS)

Ultraljud anses vara den mest exakta metoden för diagnos och utförs som en transabdominal eller transrektal metod. Transabdominal ultraljud utförs genom den främre bukväggen, och transrektal ultraljud är genom ändtarmen.

Båda metoderna är dock ganska effektiva, men för högre resultat av studien utför specialister TRUS. Det är ofta genomfört och den vanligaste metoden, baserat på resultaten av vilka det är möjligt att identifiera de mest mindre förändringarna i prostata.

Video: Transrectal ultraljudsimaging av prostata

Den sista metoden, som bekräftar diagnosen prostatacancer, är den histologiska undersökningen av materialet. Biopsi av prostata är en minimalt invasiv metod som utförs på poliklinisk grund under lokalbedövning och utförs på två sätt: transrektalt eller transuretralt.

I vilket fall som helst visar studien ett högt resultat. Materialet tas av speciella nålar d = 16-20G från sex olika punkter i det drabbade organet. Som en komplikationsregel orsakar detta förfarande inte.

En annan metod är differentialdiagnos. Det tillåter att skilja prostatacancer med kronisk prostatit, adenom (hyperplasi) i prostata, tuberkulos och några andra sjukdomar. Den baseras på den diagnostiska triaden som beskrivs ovan.

Behandling av prostatacancer 3 grader

Taktiken för behandling av prostatacancer i 3: e utvecklingsfasen skiljer sig avsevärt från det plan som valts i de tidiga stadierna. Denna taktik innefattar kirurgisk behandling, strålbehandling, brachyterapi och kemoterapi, i vissa fall är kirurgisk eller läkemedelskastration effektiv.

Kirurgisk behandling

Denna metod anses vara den mest effektiva och visar ett högt resultat. Kirurgen gör en excision i den nedre delen av buken eller perineum och tar bort det drabbade organet helt.

Varaktigheten av operationen är 2-5 timmar och utförs under generell anestesi.

I kombination med strålbehandling ger denna metod en stor chans att överleva.

Det finns också en orkektomi (borttagning av testiklarna), kallad kirurgisk kastrering.

kemoterapi

Kemoterapi utförs av kurser med hög effektiv kemoterapi. De undertrycker tillväxten och förstör sedan cancercancer.

Denna metod har en bieffekt i form av negativa effekter på friska vävnadsceller, men det visar ett högt resultat i utvecklingen av cancer i senare skeden.

Strålning eller strålbehandling

Strålningsterapi utförs av en linjär accelerator med hjälp av strålning av olika ursprung (beta, gamma, neuronstrålning) eller röntgenstrålar. Denna metod förutsätter en yttre effekt, för vilken han fick namnet på fjärr strålbehandling.

Strålningsterapi används som ett effektivt verktyg vid behandling av cancer i alla skeden.

Näring för prostatacancer ska vara korrekt och balanserad, vilket kommer att förbättra kvaliteten på behandling och välbefinnande.

Metoder för att behandla prostatacancer med folkmekanismer beskrivs här.

brakyterapi

En annan metod för radiobestrålning, som skiljer sig från det föregående genom att den verkar inifrån. Speciella kapslar med en radioaktiv substans (iridium eller radioaktivt jod) införs i prostatakörteln och verkar på cancerceller.

Som ett resultat sänker tumörprocessen, cancerceller dör och friska celler förblir intakta.

Video: Behandling av prostatacancer med brachyterapi

Hormonbehandling

Påverkan på cancerceller av hormonella läkemedel - antiandrogener med syfte att kastrera är en populär metod som används vid behandling av prostatacancer. Dessa läkemedel hämmar produktionen av ett hormon - testosteron för att undertrycka tillväxten av en cancerous tumör.

Denna metod används som ett alternativ till kirurgisk behandling, då det enligt indikationerna är kirurgiskt ingripande omöjligt.

Förväntad livslängd (prognos)

Med en snabb appell till onkologen är den övergripande prognosen för prostatacancer gynnsam. Det betyder att med den höga behandlingstaktiken kvarstår en hög överlevnad bland äldre män.

I onkologi är termen "femårsöverlevnad" vanligt, vilket indikerar andelen patienter som överlever under denna tidsperiod.

Så enligt statistiken:

 • i det första steget når denna indikator 90-93%;
 • i två steg - ca 80-82%;
 • i 3 steg - ungefär 40-43%;
 • i 4 steg - endast 15% av patienterna.

Allt beror på korrekt behandling, hälsosam kost, efterlevnad av en aktiv livsstil, avslag på dåliga vanor. Endast medvetenhet om cancerens betydelse och svårighetsgrad kan rädda en man från prostatacancer.

Alla rättigheter förbehållna.
Informationen på webbplatsen tillhandahålls enbart för populär användning, hävdar inte att den är refererad och inte korrekt, inte en handledning.
Självmedicinera inte. Kontakta din läkare.
Förvaltningen av rak.hvatit-bolet.ru är inte ansvarig för användningen av information som publiceras på sajten.

Onkologi, cancerbehandling © 2017 · Logga in · Alla rättigheter reserverade

Livslängd med prostatacancer i 3 grader

Enligt statistiska data diagnostiseras varje andra fall av prostatacancer i Ryssland i tredje etappen. Män, som regel känner sig obekväma och smärtsamma, skjuter upp besöket till en läkare på ett sådant ömtåligt ämne och kommer när cancercancer tumören redan har ökat avsevärt och har gått bortom prostata. För detta stadium är det typiskt:

 • Metastaser på närliggande organ - tarmar, urinblåsor eller sällsynta blåsor;
 • en betydande kränkning av styrkan
 • Förekomsten av blod i urinen och sperma;
 • smärta i perineum och nedre delen av ryggen.

Prognos för livslängd för prostatacancer i 3 grader

Enligt olika data observeras överlevnadshastigheten i 5 år efter diagnosen "prostatacancer grad 3" hos 50-80% av patienterna. Dödsfall associeras oftast inte med själva cancer, men med samtidiga sjukdomar. Förekomsten av en malign tumör i kroppen och utseendet av cancermetastaser på andra organ i etapp 3, försämrar kraftigt kroppens adaptiva förmåga.

Därför är det så viktigt att radikalt ändra din livsstil, bli av med dåliga vanor, delta aktivt i fysiska övningar. Allt detta, i kombination med behandlingen, kan öka inte bara livslängden för prostatacancer i 3: e graden utan också dess kvalitet.

Det är nödvändigt att genomgå en behandling, om det behövs - för att driva tumören. Annars kommer livslängden att minska kraftigt till 3 år. Utvecklingen av metastaser kommer att nå scenen när behandlingen inte hjälper.

Därför - inga tankar från kategorin "Det är bättre att dö en man!". Han behandlas, läktas och behandlas igen!

Specialister noterar att en hög andel av dödsfall bland de patienter som ursprungligen är pessimistiska tror inte att de kommer att kunna besegra sjukdomen. Därför är det nödvändigt att få så mycket positiva känslor som möjligt, att veta att allt kommer att visa sig och att tro på sig själv.

Behandling av prostatacancer 3 grader

Det finns flera behandlingsalternativ:

 • radikal prostatektomi (kirurgi för att ta bort prostata);
 • radioterapi;
 • hormonell behandling;
 • aktiv övervakning.

Eftersom alla onkologiska sjukdomar kännetecknas av risken för återfall, används kombinerad behandling för att utesluta dem - flera typer av behandling används. Detta ökar patientens livslängd och förbättrar dess kvalitet.

Läs också: Leverans av blod till PSA: essensen av analys och beredning

Kirurgi för att ta bort prostata

Den vanligaste metoden att behandla prostatacancer. Prostatacancer är en långsamt utvecklande sjukdom, men operationen bör inte skjutas upp för länge. Om det inte finns kontraindikationer för kirurgisk avlägsnande av en cancerous tumör är det bättre att besluta att ta bort så snart som möjligt - 3 till 4 veckor. Om operationen lyckas är livslängden för 80% av patienterna 5 år.

Det kirurgiska förfarandet tar bort prostata. Ibland berörs samtidigt de nervändar som är ansvariga för erektionen. Men det är möjligt och att utföra operationen utan att skära nervfibrerna och därigenom hålla haneffekten. Det är bäst att gå vidare före operation för att diskutera detta med din läkare (eller, i förekommande fall, med kirurgen) och efter operationen att fortsätta att njuta av sex. Möjligheten att upprätthålla erektilfunktionen hos män påverkas främst av ålder och allmänt tillstånd hos kroppen före operationen. Specialister noterar att 90% av män som har haft prostatektomi inom 12-24 månader återgår till erektionsförmåga.

För att återvända till den tidigare makten borde man försöka få sex så ofta som möjligt.

Kontraindikationer för avlägsnande av prostata:

 • nivån av prostatiskt specifikt antigen (PSA) är över 20;
 • livslängden är mindre än 10 år;
 • Förekomsten av dekompenserade sjukdomar i hjärtat eller blodet;
 • ålder över 85 år.

Ibland utförs operationen inte på grund av ett stort antal metastaser i andra organ - även efter att prostatakörteln har tagits bort, kan det inte undvikas att cancer återkommer i det här fallet.

Om den kirurgiska ingreppet av någon anledning är omöjligt kan onkologen ordinera andra typer av behandling.

strålbehandling

Strålningsterapi väljs individuellt för varje patient. Ålder, allmän hälsa och stadier av cancer beror både på strålningsdosen och typen av strålning (röntgen, radioaktivt eller joniserande). Varaktigheten av strålbehandling bestäms också individuellt, men vanligtvis ges 5 sessioner varje vecka i 2 till 3 månader.

När strålbehandling är särskilt viktigt att veta den exakta platsen för tumören, så innan du spendera det är läkaren skyldig att utse studier för att lokalisera tumören.

Som med alla andra behandling i radioterapi har kontraindikationer - det är närvaron av ett rör i blåsan, förvärrad cystit, njursten, inflammation i ändtarmen.

Läs också: Hur kan du sänka testosteronnivåerna hos män

Hormonbehandling

Hormonbehandling är sällan den enda metoden vid behandling av prostatacancer. Som regel är det en ytterligare behandling. Huvudmålet med hormonbehandling är en minskning av mängden manliga hormoner i kroppen som stimulerar tillväxten av en cancerous tumör. Denna metod kombineras ofta med kirurgisk borttagning av prostata (med sjukdomens återfall) eller strålbehandling.

Hormonbehandling är också indicerad för de patienter som av någon anledning vägrar operation eller åldersbegränsningar tillåter inte att använda aggressiva behandlingsmetoder.

Ett av alternativen för att minska antalet manliga hormoner är kirurgi för att ta bort testiklar - orchitis. Olyckligtvis vägrar män män det mer av känslomässiga skäl än från reella kontraindikationer. Även om de som fortfarande bestämde sig för en så radikal metod, notera att en månad efter operationen för att bestämma visuellt om det finns en testikel i testikeln är omöjlig.

Korrekt genomförd hormonbehandling ger dig möjlighet att minska prostata och förenkla verksamheten eller strålbehandling.

titta

Denna behandlingsmetod används när patientens ålder eller allmänna tillstånd inte tillåter användning av andra metoder. I detta fall tilldelas patienten ganska frekventa undersökningar och undersökningar, vilket gör det möjligt för oss att dra slutsatser om sjukdomsförloppet och korrigera behandlingen i tid.

Tips för män som har haft prostatacancer

Återvänd till "stort kön" så snart som möjligt. Ju längre sexuella nöjen skjuts upp efter operationen desto svårare är det att övervinna den psykologiska barriären i framtiden.

Avlägsna dig inte från din följeslagare (fru, flickvän, älskarinna). Det är stöd från din älskade kvinna som hjälper dig att snabbt komma i form och inte bli uttorkad i en svår tid.

Om, efter operation, det är bara läskigt att ha sex, särskilt eftersom det inte är känt hur kroppen kommer att verka - gör onanering. Detta kommer att göra det möjligt för dig att bättre studera dina reaktioner och ge förtroende för att i rätt tid kommer allt att dyka upp. Läkemedel som Viagra gör ett bra jobb, men deras användning måste samordnas med en läkare.

En hälsosam livsstil, rätt näring och vanligt kön är de saker som är nödvändiga för att bli av med sjukdomen för alltid!

Källor: http://prozhelezu.ru/predstatelnaya/zabolevaniia/rak-prostaty-3-stepeni-prodolzhitelnost-zhizni-15354.html, http://rak.hvatit-bolet.ru/vid/rak-predstatelnoj-zhelezy/ rak-predstatelnoj-zhelezy-3-stepeni-prodolzhitelnost-zhizni.html, http://oprostatite.info/urologiya/prostatit/zlokachestvennye/prodolzhitelnost-zhizni-pri-rake-prostaty-3-stepeni/

Rita slutsatser

Slutligen vill vi lägga till: väldigt få människor vet att enligt de officiella uppgifterna om internationella medicinska strukturer är den främsta orsaken till cancer parasiter som lever i människokroppen.

Vi genomförde en undersökning, studerade en massa material och viktigast kontrollerade i praktiken effekten av parasiter på cancer.

Som det visade sig, 98% av patienterna som lider av onkologi är infekterade med parasiter.

Och det är inte alla kända bandhelminter, men mikroorganismer och bakterier som leder till neoplasmer, sprider sig i blodomloppet genom kroppen.

Vill bara varna dig för att du inte behöver springa till apoteket och köpa dyra droger, vilket enligt apotekare kommer att radera alla parasiter. De flesta droger är extremt ineffektiva, dessutom orsakar de enorma skador på kroppen.

Vad ska jag göra? Till att börja med rekommenderar vi att du läser artikeln med landets främsta onco-parasitolog. Denna artikel beskriver en metod genom vilken du kan rengöra din kropp av parasiter för endast 1 rubel, utan skada på kroppen. Läs artikeln >>>