Huvud
Symptom

Malurt, celandine och andra örter för behandling av prostatacancer folkmekanismer

Prostatacancer är en allvarlig sjukdom som är karakteristisk för medelålders och äldre män. Ju tidigare processen diagnostiseras, desto bättre behandling.

På samma sätt används ofta och traditionell medicin: en mängd olika tinkturer, kompressor, avkok och te.

Hur man behandlar prostatacancer med folkmekanismer läs i artikeln.

Behandling av prostatacancer med folkmekanismer

Huvuduppgiften med folkrecept är att hjälpa till att stärka och återställa kroppens naturliga försvar. Försvagad immunitet ger inte möjlighet att framgångsrikt motstå sjukdomen, och maligna celler multipliceras mer intensivt.

Korrekt utvalda fytogener kan:

 • lugn, återfå normal sömn;
 • för att lindra tillståndet av stress, panik, ångest;
 • att sluta smärtsamma förnimmelser;
 • återställa aptit
 • för att förbättra hemopoiesis;
 • normalisera arbetet i tarmarna, urinblåsan och hjälpa kroppen att bli av med toxiner.
 • försiktigt korrigera den hormonella bakgrunden, minska frisättningen av testosteron, stimulera utvecklingen av tumörer;
 • minska tumörens storlek, lätta patientens tillstånd.

Du kan inte neka styrkan på placebo - tron ​​på den helande kraften hos säkra men meningslösa droger. Processen att ta botemedlet enligt ett visst system inspirerar tilltro att läkemedlet kommer att hjälpa, disciplinera patienten, stärker tron ​​på helande. Det är viktigt att, tillsammans med placebo-läkemedlet, potenta mediciner används för att undertrycka tillväxten av tumörer och bildandet av metastaser.

Läkare är enhälliga - den aktuella och doserade användningen av folkmekanismer för onkologi av prostata körteln kommer inte att skada.

Det viktigaste är att inte skjuta upp besöket till onkologen, som kommer att övervaka hela processen. Innan du prövar ett recept är det viktigt att diskutera det med din läkare.

Särskild försiktighet bör vidtas med giftiga växter:

Vissa läkemedel som innehåller alkohol kan vara inkompatibla med läkemedel. Det är inte nödvändigt att dölja systemet med hembehandling, en erfaren läkare kommer aldrig att motsätta sig ytterligare behandling som inte skadar patienten.

Stages av cancer

Liksom andra former av maligna tumörer är prostatacancer uppdelad i 4 steg:

 1. Den första kännetecknas av små sälar, där cancerceller redan har identifierats, eller det finns misstankar om en degenerering av godartade neoplasmer.
 2. I det andra steget blir tumören mer märkbar och tydligt synlig vid ultraljudsundersökning, bekräftas närvaron av maligna celler efter en biopsi. Upptäckt i de två första etapperna av cancer kan botas, nästan 100% av patienterna återvänder till det normala livet.
 3. I det tredje steget växer tumören ut ur prostata. Metastaser är möjliga, vilka undertryckas med hjälp av kemoterapi. Vid intensiv behandling är risken för återhämtning inte större än 50%, då sjukdomen fortskrider snabbt, saknar terapi.
 4. Den fjärde etappen präglas av utseendet av inte bara tumörer utan även metastaser i vitala organ: lever, njurar, lungor. Metastaser kan förekomma i ryggraden eller bäckenbenen, processen är inte längre mottaglig för behandling. Prognosen är extremt ogynnsam, återhämtning är omöjlig.

Efter diagnos av stadium 4 av prostatacancer bor patienten ytterligare 1-3 år. Läkarens uppgift är att lindra patientens tillstånd, lindra smärta och maximera livskvaliteten.

Prostatacancer - symtom och behandling med folkmekanismer:

 1. I de två första stegen kommer hon att lindra känslan av ångest, stärka kroppens försvar. Fytoterapi hjälper till att mildra den negativa effekten efter bestrålning, återvända viljan till livet.
 2. I tredje etappen bidrar tydliga system för medicinsk behandling till att disciplinera patientens vilja och hämma tumörutvecklingen något.
 3. Den fjärde etappen av cancer tar alla former av traditionell medicin.

Vanligtvis motsätter sig inte läkare något som hjälper till att lindra patientens tillstånd.

Det är i detta skede att placebo-effekten är särskilt stark. Patienten återhämtar sig inte, men kan leva i 2-3 år, upprätthålla en måttlig motorisk aktivitet, aptit, sömn.

Mycket ofta talar patienter om att förbättra tillståndet och minska tumörens storlek, men i själva verket fortsätter processen irreversibelt.

Huvudregeln är att inte börja behandling med folkrecept. Deras uppgift är att följa med officiell medicin.

Detta är särskilt viktigt i de första etapperna när det är nödvändigt att noggrant övervaka tumörutvecklingen och att tillämpa i rätt tid mer kraftfulla medel för att undertrycka tillväxten. Folkmedel för prostatacancer avskaffar inte akut operation för att avlägsna prostatatumörer, men kan förbättra patientens tillstånd efter resektion.

Testade recept

De flesta folkläkemedel för prostatacancer är baserade på fytoterapi.

Den populära behandlingen av prostatacancer med folkmedicin är den mest effektiva:

 • att göra te
 • att göra infusioner på alkohol
 • vattenbuljonger;
 • olika kompressor och applikationer;
 • microclysters.

Till stor del används honung, propolis, naturligt vax och andra biodlingsprodukter, björktjära, vitlök, läsk, fotogen, vinäger, salt, stenolja.

Det är viktigt att komplettera populära recept med en balanserad diet baserad på:

 • stuvade, kokta och råa grönsaker;
 • spannmål;
 • frukter;
 • havsfisk;
 • Mjölkprodukter med låg fetthalt.

Prova flera generella förstärkande recept. Beredda läkemedel undertrycker tillväxten av tumörer, stärker immuniteten, förbättrar patientens övergripande tillstånd, minskar smärta och andra obehagliga känslor.

Traditionell behandling av prostatacancer med folkmekanismer:

 1. Eleutrococcus rötter (100 g) fylls med 0,5 liter vodka.
 2. Blandningen infunderas i mörkret i minst 10 dagar och tas sedan 3 gånger om dagen för 1 msk. sked innan du äter.
 3. Läkemedlet ska spädas med varmt vatten i en andel av 1 till 3.
 4. Behandlingen varar 3 dagar, följt av en tre dagars paus och en ny kurs.

En uttryckt antitumörverkan har vissa örtberedningar:

 1. Blanda de krossade rötterna från stingnät, jordnötsdykare, ekbark i lika delar.
 2. 2 msk. Skedar av råvaror häll 0,5 liter vatten, koka, ta bort från värme och insistera 30 minuter i värmen.
 3. Stam och ta 0,3 kopp 3 gånger dagligen före måltiderna.
 4. Kursen varar 4-5 månader.

Från samlingen av örter kan göras rengörande mikroclysters:

 1. I lika delar blanda gräset i svindronningen, växtfenan, manschett, oregano.
 2. 1 msk. Skaka råvaran med ett glas kokande vatten, insistera på en termos, spänning och tillsätt 2 tsk honung.
 3. För mikroclyster tas 70 ml infusioner med tillsats av 3-5 droppar spirituell tinktur av ceder.
 4. Enema måste göras på kvällen, före sänggåendet, varar kursen 30-40 dagar.

Ett populärt alternativ för behandling av cancer är det dagliga intaget av natron. Kursen börjar med en 1/5 tsk per glas vatten, i slutet av kursen är tagen av 1/2 tesked. Det är möjligt att komplettera sodavatten med lönnsirap eller flytande honung.

malört

Malurt är det mest effektiva folkemedlet för prostatacancer. Denna ört innehåller artemisinin, som har bevisade antitumöregenskaper. Föreningen verkar på cancercellerna utan att påverka cellerna i friska vävnader. Läkemedlet, isolerat från malurt, har bekräftat effektiviteten i bröst- och prostatacancer, det är särskilt användbart när man tar järnberedningar och syrebehandling samtidigt.

Behandling av prostatacancer med malurt:

 1. Tvättade rötter sätts i en glasburk och hälls med vodka så att vätskan helt täcker råmaterialet.
 2. Blandningen infunderas i 2 veckor, sedan filtreras.
 3. Tinktur ska dricka 1 msk. sked, utspätt i varmt vatten.
 4. Inträde 3 gånger om dagen i 20 minuter före måltiderna, varar kursen minst 14 dagar.

Behandling av prostatacancer med malurt:

 1. Blad av nässla (4 delar), mistelvita (2 delar), växt av plantain (3 delar), malört (2 delar), gräs och rötter av norichnik (3 delar), slipa och blanda.
 2. 1 tsk blandning häll kokande vatten (1 glas), insistera en halvtimme och spänning.
 3. Drick 0,5 koppar två gånger om dagen.
 4. Du kan lägga lite honung i drycken.
 5. Behandlingsförloppet är 2-3 månader.

Samlingen har en uttalad antitumör effekt, normaliserar njurarnas arbete, lugnar och stärker immunförsvaret.

Läkande egenskaper hos celandine

Renhet är en gräsbevuxen buske med små gula blommor. Anläggningen är giftig, men används aktivt i folkmedicin för behandling av hud och inre sjukdomar. Stammar, löv, rötter och andra delar av växten är rika på antioxidanter, C-vitamin, organiska syror och eteriska oljor. Innehåller alkaloider, med en överdosering som orsakar anfall, nonsens och förlamning. Men när doseras kan preparat baserade på celandine undertrycka tillväxten av maligna tumörer av olika natur.

För behandling av prostatacancer används oftast alkoholintinkt:

 1. Färskt gräs, samlat på tidigt sommar, hälls 70% med medicinsk alkohol.
 2. Infusera blandningen på en mörk plats i minst 2 veckor. En mer koncentrerad tinktur erhålls när den åldras i 4-5 månader.
 3. Ta drogen du behöver vid droppe. Under de första 4 veckorna får patienten 5-10 droppar per dag, varpå var 7: e dag ökas mängden med 10 droppar, vilket gradvis tar dem till 50.
 4. Därefter upprepas kursen.
 5. Behandling kan fortsättas upp till sex månader, det är önskvärt att inte kombinera det med andra potenta fytopreparationer.

Det är också möjligt att använda vatteninfusion:

 1. 1 msk. en sked av torra örter celandine häll ett glas kokande vatten, insistera 40 minuter, filtrera och drick 0,5 glas innan du äter.
 2. Kursen varar 14 dagar, följt av en veckoskydd.

Renhet i prostatacancer stannar inte bara tumörens tillväxt utan förbättrar också leverfunktionen, förbättrar immuniteten.

Folkmetoder för behandling av prostatacancer är ganska tillämpliga vid något tillfälle. För att göra hemrecept användbara är det viktigt att ge dem en extra, åtföljande roll och nödvändigtvis diskutera det föreslagna behandlingsprogrammet med onkologen.

Folkbehandling av prostatacancer. recept

Sjukdomen, där maligna celler förekommer i prostatavävnaden och bildar en tumör, kallas prostatacancer. Prostata hänvisar till människors reproduktionssystem. Den har storleken på en valnöt, ligger strax under blåsan och omger en del av urinröret.

Standard terapeutiska åtgärder är baserade på kirurgisk excision och andra ortodoxa metoder. Statistiken visar emellertid att den femåriga överlevnadstakten efter traditionell och alternativ medicin är nästan densamma. därför folkbehandling av prostatacancer, speciellt i de tidiga stadierna, tillsammans med den klassiska medicintekniken, spelar en viktig roll i kampen mot cancer.

Prostatacancer: Kinesiska folkbehandlingar

Naturopatiska metoder bromsar progressionen av den onkologiska processen, ökar patientens chanser att förlänga remission och minska förekomsten av biverkningar.

I synnerhet erbjuder kinesisk alternativ medicin sådana behandlingsalternativ som:

 • djuprengöring, avgiftning och rätt näring
 • Hypertermi i kombination med låga doser av strålning;
 • effekten av fokuserad ultraljud med hög intensitet
 • följer en enkel diet som förutser undantag för rött kött, fet mat, rökt mat, genetiskt modifierade ingredienser, transfetter, och alkohol. Matlagning bör förenklas så mycket som möjligt utan en lång släckning, stekning, etc.
 • Självhälsanergi riktade sig till befrielse från de emotionella blocken bakom yoga-principen.

Behandling av prostatacancer med folkmedicin: viktiga regler

Att motstå utvecklingen av sjukdomen rekommenderas att man följer vissa regler:

 1. Att använda antioxidanter är ämnen som förhindrar cellskador av fria radikaler. De stjäl elektroner för att läka sig själva, vilket orsakar problem vid cellcellens DNA-funktion. För att säkerställa att kroppen får så många näringsrika element som möjligt, måste du äta 3-6 portioner av färska frukter och grönsaker. Det är viktigt att dessutom ta tillskott av koenzym Q10, liposyra, vitaminer E (med tillräckliga nivåer av gamma-tokoferol) och C.
 2. Minska systemisk inflammation genom att använda örter och kost betyder "quercetin" omega-3-fettsyror, curcumin olja. Det är önskvärt att avstå från hydrogenerade oljor, enkla sockerarter och vete.
 3. Stärka immunförsvaret på bekostnad av en balanserad kost som innehåller fullkorn, spannmål, nötter, frukt och grönsaker. Du kan också ta till läkemedel: vitaminer, speciella kosttillskott som hexos aktiv förening som finns i vissa svampar.
 4. Använda ämnen som dödar cancer eller förhindrar dess spridning: gul ingefära, vitamin D, svamp "maitake", modifierad citruspektin.
 5. Begränsa miljögiftiga ämnen, i synnerhet:
 • bekämpningsmedel och allt relaterat till dem
 • cadmium, som i stora doser finns i cigaretter, metaller, plast etc.

Prostatacancer: Traditionella behandlingar och recept

Man bör komma ihåg att naturlig terapi är möjlig hos patienter med låg risk för metastasering. Det är lämpligt att använda tekniker som har testats grundligt. Bland dem är:

 1. Samtidig applicering av naturliga antioxidanter i förhållandet:
 • vitamin E - 600 - 1600 IE;
 • C: 1000-2000 mg;
 • selen - 200 mcg;
 • fiskolja: 2-8 g;
 • soja - 2 - 3 portioner per vecka.
 1. Lykopen och natrium. Lycopen är ett ämne som finns i röda grönsaker, särskilt tomater. 100-200 g färsk juice i kombination med natrium ökar kroppens motståndskraft mot cancer.
 2. Lågdoser av "Naltrexon" - ett säkert och billigt läkemedel, vilket ofta leder till en signifikant förbättring av patientens tillstånd. 3-5 mg per dag före sänggåendet ger en chans för en man att återhämta sig.
 3. Tillsatsen av modifierat citruspektin motverkar metastasering. Studier visar att 70% av männen som tar 15 mg av läkemedlet varje dag minskade sin spridningsrisk med hälften. För terapeutiska ändamål, lösa upp 7 gram i vatten och ta 2 gånger om dagen.

Folkmedel för behandling av prostatacancer Förutse även användningen av följande naturliga element:

 1. 150-200 g nypressad granatäpplejuice en dag förlänger en patients liv med prostatacancer från 15 månader till 5 år.
 2. Linfröolja i en fjärdedel av nymalt linglas. Den innehåller många omega-3 fettsyror, liksom föreningar som kallas lignaner. De modulerar metabolismen av hormoner, hämmar angiogenesen (bildandet av nya kärl av cancerceller) och bekämpar fria radikaler.
 3. Nivån på 50-80 ml vitamin D i blodet är ett kraftfullt anti-cancermedel.

Folkprostatacancerbehandling: Effektivitet

Tillgänglig för alla varianter av naturliga läkemedel är:

 • Ginger i form av diffusionsjuice eller i kombination med honung. Effektivt som ett förebyggande antitumörmedel och ett alternativt läkemedel för patienter som genomgår kemoterapi.
 • Pumpa frön innehåller mycket zink, har en diuretisk effekt och rekommenderas också för avgiftning. De kan ätas råa eller kokta och tillåtas att bosätta sig.
 • Sojamad är bra källor till naturliga fytoöstrogener, till exempel genistein. Den önskade dosen per dag är 200 mg.
 • Grönt te har en komponent som kallas polyphenol, vilket stoppar reproduktionen och tillväxten av cancerceller.
 • Avkok från den serenoidkrypande växten (300 mg 3 gånger om dagen) deprimerar 5-alfa-reduktas, vilket används för att omvandla testosteron. Rekommenderas inte för hormonell behandling.
 • Mjölktistel (mjölktistel) skyddar kroppen från gifter.

Det är viktigt att veta och förstå det folkbehandling av prostatacancer inte alltid lämplig för patienten och kan förvärra tillståndet, så alternativ behandling bör alltid avtalas med den behandlande läkaren, som kommer att ta de lämpligaste alternativen.

Behandling av prostatacancer med folkmekanismer

Om läkaren har en fruktansvärd man Cancer diagnos identifiera en sjukdom av prostatacancer patienten erbjuder flera metoder för återvinning, hade tumören inte växa ytterligare. För att lösa detta problem är mycket populära metoder för behandling av prostatacancer mycket användbara. Naturliga element stoppar övergången av sjukdomen till nästa steg. Snabbt göra en prognos för den vidare utvecklingen av omständigheterna. Skynda dig med rätt behandling och förtryck inte dig själv med tankar om något dåligt.

symptom

Prostatacancer avslöjar inte specifika symptom, eftersom det utvecklas i hemlighet. Behandling av folkmedicinska åtgärder och förebyggande åtgärder, tillsammans med en undersökning, kan genomföras varje år, om en man är 45 år gammal. Det är nödvändigt att visas i receptionen till experten även när inget gör ont.

Stages av sjukdomen

Folkbehandling av prostatacancer i första etappen skulle vara mycket praktisk, men det är svårt att upptäcka även genom ultraljud. Det finns ingen metastas än.

Det andra steget kännetecknas av det faktum att tumören detekteras endast genom en biopsi. Den populära behandlingen av prostatacancer i etapp 2 kräver mycket immunitet och ett hinder för reproduktion av cancerceller.

I tredje etappen finns det ingen metastas, som är bra. Men tumören växer, och dess storlek sträcker sig bortom själva kroppen. Detta stadium av sjukdomen manifesteras i svår urinering. Orsaken till den ofullständiga återkallandet av prostatsekretionen och dess stagnation.

Traditionell behandling av prostatacancer i tredje etappen bör redan åtföljas av intaget av klassiska läkemedel, det vill säga en kombination av terapeutiska metoder.

I den sista, fjärde etappen sprider denna dödliga sjukdomen metastaser inte bara i bäckenregionen, vilket påverkar organen, men går vidare. Naturligtvis påverkar folkmedicin för behandling av prostatacancer i 4: e etappen inte. Men inte mer än 20% av de sjuka männen kan rädda och bota.

Egenskaper av behandlingen

Behandling av prostatacancer med folkmedicin, det mest effektiva och effektiva sättet som beskrivs i denna artikel har bekräftats av årtionden av positiv statistik. I naturliga delar är det värdefullt att de växer eller produceras nära en person och med en viss förberedelse kan det alltid vara användbart.

Herbal tinctures och decoctions är mycket effektiva mot cancer. De ökar immuniteten, minskar de negativa effekterna av läkemedel av klassisk medicin.

Behandlingen bör dock strikt följa dosen av antagning. De förfallna cellerna utsöndras under påverkan av medicinska örter. Experter hävdar att om prostatacancer upptäcks hos män, kommer behandling med folkmedicinska åtgärder fortfarande inte vara tillräcklig. En tumör är ett mycket allvarligt problem, och folkmetoder kan bara vara till hjälp vid grundläggande behandling.

Förberedelser av vilda djur består av grönsaker, medicinalväxter och biprodukter.

Medicinsk örter

Prostatacancer och dess behandling med folkmedicin innebär användning av årliga och fleråriga växter.

Dekoktioner och tinkturer

Det finns ett stort antal recept i behandling av onkologi genom naturgåvor. Bland dem finns det flera.

Samla och tätt placera i en behållare, kompakt och återfyll, och tryck igen tills den skrivs in. Häll sedan alkohol och lägg på en mörk plats i en månad.

En matsked utspädd i en halv liter rent vatten, låt stå still i en timme och drick.

Varje folkmetod diskuteras med läkaren. Patienten kräver strikt överensstämmelse med kraven hos en specialist.

Mala och placera i burken 50 gram rot. Häll en halv liter vodka, insistera 10 dagar. Tre gånger om dagen, en halvtimme före en måltid, är 40 droppar full. Kursen varar 90 dagar.

Mala till en fin fraktion av 50 gram rot tas i potten och att hälla från ovan 0,35 l varmvatten (60 grader). Vikta behållaren med en trasa och lämna i 8 timmar. Tre gånger om dagen för 3 tsk. drick denna infusion. Kursen varar i tre dagar.

Oftast används denna ört om en person har lidit en farlig onkologisk sjukdom. Den torkade växten i en volym av 0,1 kg placeras i ett mörkt glasbehållare. Häll 0,5 liter vodka på toppen och insistera på 5 dagar. Ta tre gånger om dagen för 1 msk. l. 40 minuter före måltiden. Kursen varar i tre dagar.

Grind 0,1 kg av roten av denna växt, häll 0,5 liter vodka och smält i 10 dagar. Dricker 1 tsk. före varje måltid, i 30 minuter i en tre timmars måltid.

Om metastaser finns i levern är kontrakterade alkoholtinkturer kontraindicerade. De ersätts av vattenanaloger.

Till exempel, många vet rosen till lakrits för behandling av förkylningar. Men i det här problemet används det med framgång. 1 msk. l. torkad växt placeras i en behållare och hälls 0,5 liter kokande vatten. Sätt sedan på en svag eld, bränn i 10 minuter. Hur man kyler kan användas vid behandling. Drick tre gånger om dagen före måltiden.

Bladen, grenarna och njurarna i detta träd kan lindra de smärtsamma symptomen.

 • 2 tsk njurar häll 0,4 liter kokande vatten och lämna i 15 minuter. Stam och ta ett par drinkar under dagen.
 • Alkoholtinktur framställs något annorlunda. 50 g plantor hälls i 0,5 liter vodka och dricker 25 droppar innan de äts.
 • Blanda barken med asp och njur i lika stora proportioner, blanda, ta från den totala massan av 25 g blandning och häll 0,5 liter kokande vatten. Sätt elden på en liten eld, tills hälften av vattnet kokar bort. Stam, lägg till honung och drick 1/4 kopp tre gånger om dagen.
 • Pensla asp och slip ett glas (200 g) kokande vatten. 20 minuter laga mat på låg värme, kyla och drick 50 ml före varje måltid.

Vid behandling av prostatacancer används växtbaserade mättade bestående av nässla, eukalyptus, mjölon, Hypericum, tistel, rölleka, sänghalm, Wild Rose, celandine, lakrits följd, knotweed och calendula. Blanda alla ingredienser, ta 5 gram från varje och häll 3 liter vodka. Sätt på elden, koka i 5 minuter. Drick tinktur på 1/2 kopp före varje måltid. Kursen varar i en månad.

Giftiga växter

De stoppar utvecklingen av cancerceller. Du kan välja från följande grupp:

 • Chaga-svampen växer på björkar. Torka det och lägg det i vatten i 5 timmar (1 del svamp och 5 delar vattentemperatur ca +50 grader Celsius). Slip sedan till vattnet, utan att tappa vattnet. Infusera i två dagar, dränera och ge till patienten 6 gånger om dagen (100 ml per mottagning). Själva infusionen förvaras i kylskåp i 4 dagar, det här är dess utgångsdatum.
 • Röd fluga agarisk smärta lindrar och bekämpar patogena bakterier. Ta en glasburk med en kapacitet på 3 liter och fyll den med svamphattar. Häll vodka och insistera på en vecka. Efter filter och tillsätt alkohol tills färgen liknar konjak. Mottagningssystemet är progressivt. På 1: a dagen, en droppe vatten per glas vatten, varje ny - öka med 1 droppe. Och så upp till 20 droppar. Därefter minska dosen gradvis till den ursprungliga volymen.
 • Thuja skott (40 gram per 2 liter kokande vatten). Häll kokande vatten och koka i ett vattenbad i 15 minuter. När det kommer att svalna till ett varmt tillstånd, drick 1 glas 3 gånger om dagen. Om det är dåligt att ta, minska dosen.
 • Thuya på alkohol. 100 g alkohol (60%) häll i en behållare med 30 g av en blandning av frukter från växten som sätts på en mörk plats i 10 dagar. Drick på morgonen och kvällarna för 20 droppar.
 • Blomstring hemlock. Växten ska krossas och hällas med en lika stor volym vodka. Sätt behållaren på ett mörkt och kallt ställe i 24 dagar. Mottagning är progressiv metod: en droppe på golvet bör tillägga koppar vatten dagligen under en och få 40 droppar, och sedan gå tillbaka till den 1: a släpp. Flera kurser kommer att klara av cancer.
 • Jungaraconite är endast utarbetad av en specialist. Drick, tillsätt droppe varje dag tills det finns 20 droppar och minska sedan till en.

fytoöstrogener

En man behöver normalisera hormonbalansen för att läka av cancer. Återvinning är inte möjligt med otillräckliga mängder östrogener. I naturen finns det växter som har i deras sammansättning delar som liknar dessa hormoner. Till exempel kan hoptoppar hackas och hällas med en liter vodka. Efter avveckling i mörker i tre veckor är tinkturen klar för användning. 40 droppar i 15 minuter före måltiderna.

Om du lagar mat på vatten, häll 0,5 liter kokande vatten med två matskedar av humlekottar. Insistera ett par timmar och drick före måltider tre gånger om dagen för ett glas.

Du kan fylla på östrogenernas balans med dioecious nässlor, kamomill, malurt, mistel, bug, calendula, comfrey. De kommer att öka immuniteten, vilken onkologi avlägsnats från det normala tillståndet.

Läkaren föreskriver juicer, de dödar inte tumören, men de ökar de skyddande funktionerna i kroppen tålmodigt.

Prostatacancer behandlas med ett tillägg i kosten av följande juice:

 • Bietenjuice påverkar tumören, ger glädje åt kroppen och ökar blodtrycket. Drick det 5 gånger om dagen för 1/2 kopp. Och då kan du äta. Drick omhändertagligt, 2 timmar och gör en ny.
 • Morotjuice. Den dagliga delen varierar från 0,5 till 3 liter. Kan blandas med spenatjuice.
 • Följande lista med juice har samma dagliga dosering (200 ml). Dessa är äpple, kalyx, pumpa, apelsin och granatäpple juice.

microclysters

Om diagnosen har bekräftat en tumör i prostatakörteln anses mikrocykler vara en effektiv behandling. Örterna berör inte magen, och de aktiva elementen kommer direkt till det sjuka organet.

Rensa först tarmarna med en emv, och häll sedan avkoket ur växten.

Enligt experter är malign sjukdom väl behandlad med nästa avkok. Samling bestående av psyllium, borovarum, oregano och manschett, mala och häll ett glas kokande vatten, 2 timmar för insisterande och påfrestning. En spruta i en volym av 150 ml, med en hård spets, sätts in i ett oljat analmaskhål och innehållet häller ut i tarmarna. Förfarandet sker på natten.

Samlingen av följande komponenter hjälper mycket väl med mikroclyster:

 • celandine;
 • hassel;
 • svart poppel
 • burdock root;
 • havtornsolja;
 • kamomill.

Buljongen injiceras i ändtarmen.

Mycket stark helande effekt erhålls om spannmål, kamille, kycklingte, mint och Dzhungar aconite blandas och avkodas från samlingen. Smärta avlägsnas, patogena mikrober dödas och inflammation är borta.

suppositorier

Rektala suppositorier är inte värre än mikroclyster. Deras komposition kan också innefatta naturliga komponenter. För behandling av prostata är det bättre att ta suppositorier på honungsbasis. Den patogena mikrofloran förstörs, smärtan och inflammationen går iväg.

Ichthyol suppositorier normaliserar blodcirkulationen, lindrar spasmer och smärta.

Hemlagade ljus kan också kompletteras med havtornsolja, vilket är bra för prostatakörteln.

Bee Products

Läkare betalar mer och mer uppmärksamhet åt de komponenter som bin ger oss. Cancer-tumörer kan också behandlas med sådana produkter. Immuniteten ökar samtidigt, de sjuka cellerna neutraliseras. Lymfocyterna i grupperna T och B, framställda med hjälp av honung, hjälper till att bilda antikroppar som förhindrar reproduktion av cancerceller.

Blomsterpollen, aminosyror och kunglig gelé stimulerar levern för att producera användbara proteiner.

Folkmekanismer för behandling av metastatisk prostatacancer har i deras arsenal av immunhonung.

Dess sammansättning är något annorlunda än vanlig honey. nämligen:

 • honung med ökad biologisk aktivitet
 • stamceller som tas från larverna av kungarna;
 • kunglig gelé.

Ät det i en månad. Om graden av skada på prostata och kroppen är hög och nått spridningen av metastaser, gör immunförlossningen fortfarande sitt jobb.

Maligna tumörer kan inte motstå effekterna av läsk. En femtedel av en tesked fylls med läsk, hälls i ett glas vatten och blandas. För den första dagen blir bara en sådan dosering. Med tiden bör patienten konsumera en halv tesked av lösningen. Att tillsätta lönnsirap förbättrar endast läkningens helande egenskaper.

Det stoppar reproduktion och tillväxt av cancerceller. Glutation tumörer kan inte bekämpa proteiner i serum.

Om vitamin B17 är inte det första året, säger kända experter inom onkologi. Korn i aprikosens ben är rik på detta element. Folkmetoder för behandling av prostatacancer och andra organ är kända för de stammar som lever i bergsområdena i Irak. De har länge behandlats med aprikosstenar och andra frukter som innehåller detta vitamin.

Om 5 droppar tjära späds i 0,2 liter vatten och berusas på en tom mage, så dödar det effektivt bakterier.

Denna naturliga produkt har ett stort innehåll av phytoncider med andra antitumörelement. Vitlökstinktur på alkoholbasis är bra både vid förebyggande av cancer och vid behandling. Endast det är nödvändigt att följa systemet, vilket kommer att undertecknas av den behandlande läkaren.

Några droppar peroxid späds ut i ett glas vatten och berusad. Även i bad för badning kan du hälla den. Den terapeutiska effekten är associerad med förmågan att desinficera och avlägsna infektionen från kroppen.

De får det i Altai. För 1 liter vatten behöver du bara 5 gram vax. Detta rika spårelement gör patienten klinisk.

Cancer drabbas av kropp och nerver till även mycket modiga män. Förutom en hälsosam livsstil borde de inte glömma det naturliga apoteket i deras kost och förebyggande åtgärder.

De mest effektiva folkmekanismerna för behandling av prostatacancer

Behandling av prostatacancer med folkmedicin är en av de mest effektiva metoderna, de vanligaste metoderna som beskrivs i artikeln. Onkologi är en allvarlig sjukdom, som inte alltid är mottaglig för drogbehandling, så hemrecept kan endast användas med omfattande återhämtning och efter samråd med en läkare.

Vad är effektiviteten av folkbehandling?

Som nämnts ovan är det inte nödvändigt att helt förlita sig på hemmedicin, denna metod för behandling används för komplexa effekter. Traditionell medicin är angiven för:

 1. Avleda sönderfallsprodukterna som bildas efter att ha tagit medicin. Med hjälp av olika ingredienser är det möjligt att aktivera excretionsfunktionen. Många bär och frukter har sådana egenskaper.
 2. Eliminera inflammationen. På grund av växtbaserad behandling är det möjligt att lindra inflammation i vävnaderna.
 3. Stärka immuniteten. Minskad immunitet är en av anledningarna till proliferation av cancerceller. För att stärka det måste du förbereda medel baserade på citrus och växter.
 4. Stärka effekten av läkemedel för behandling.

fytoterapi

Mycket ofta, med sjukdomen i prostatacancer, ordinerar läkare behandling med örtdekok. De vanligaste växterna inkluderar följande:

Enligt recensioner av många läkare och läkare är den mest effektiva växten för att bekämpa cancer klandin, på grundval av vilken olika läkemedel förbereds. Ett av de vanligaste recepten baserade på denna växt är följande:

 1. Häll celandine vodka i förhållandet 1 till 9.
 2. Infunder agenten i tre dagar.
 3. Innan du använder, späd med vatten, blanda en matsked infusion med ett glas kokt vatten.
 4. Ta medicinen en gång om dagen på en tom mage.

Du kan också förbereda ett avkok baserat på vatten, vilket inte är mindre effektivt vid behandling av prostatacancer. Vattenbuljongen är framställd enligt följande:

 1. Fyll i en halv liter burk 1/3 av torra plantor.
 2. Fyll tanken till nacken med kokande vatten.
 3. Lägg till lite propolis.
 4. Infusera buljongen på ett mörkt ställe i 2 dagar.
 5. Ta ett glas drink varje dag.

För att bota prostatacancer kan du använda läkemedel inte bara för att ta in. Den yttre användningen av växtbaserade dekoktioner kämpar också med problemet. För att bota prostata är det möjligt att förbereda medicinska enemas baserat på olika ingredienser:

 1. Blanda i lika stora proportioner plantain, bor, marjoram, manschett.
 2. Kombinera växtbaserade samling med vatten: 10 g per 250 ml.
 3. Placera vätskan i en termosflaska.
 4. Insistera på 2-3 timmar.
 5. Lägg till lite älskling.
 6. Stam.
 7. Lägg en svimma på natten.

Ovan har receptet för tinktur baserad på celandine redan givits. En sådan metod för hälsobehandling har en positiv effekt på tillståndet hos prostata. Inte mindre effektivt är alkoholisk tinktur, framställd av askbark:

 1. 100 gram barkträ häll 200 ml vodka.
 2. Ta bort behållaren på ett mörkt ställe.
 3. Om två veckor, ta burken och ta medicinen.
 4. För att behandlas är det nödvändigt tre gånger om dagen och löses i 1/3 glas vatten med 20 droppar tinktur.

Den allmänna behandlingstiden med tinkturer varar minst två månader.

Användning av giftiga växter och andra gifter

Men konstigt kan det hända att behandling med gifter för prostatacancer är en av de mest effektiva metoderna, vilket ger positiva resultat. Det är möjligt att behandlas tack vare användningen av torkade svampar, på basis av vilka följande läkemedel framställs:

 1. Blötlägga råmaterial i fem timmar.
 2. Mala växten.
 3. Blöt i varmt vatten i förhållandet 1 till 5.
 4. Insistera på drycken inom 6 dagar.
 5. Stam.
 6. Ta drogen 6 gånger om dagen för ½ liter.

Det är värt att veta att det inte finns något behov av att förbereda mycket medicin eftersom det inte kan förvaras i kylskåp i mer än 4 dagar, eftersom det förlorar sina användbara egenskaper. För prostatacancer kan behandling bestå av att använda en alkoholisk tinktur av svamp, som är beredd enligt receptet som föreskrivs av behandlingsläkaren. Inte mindre effektivt är avkoket av torkat thuja:

 1. 20 gram plantan häll 2 liter kokande vatten.
 2. Koka i 15 minuter på ett vattenbad.
 3. Kyl det ner.
 4. Stam.
 5. Ta ett glas tre gånger om dagen.

Behandling med grönsaker

Visst, inget recept på traditionell medicin kan inte utan grönsaker. En av de effektiva ingredienserna för traditionell behandling kan kallas lök, nämligen dess gul-orange apelsiner. Det innehåller ämnen som kan ta bort skadliga komponenter från kroppen. En av de effektiva recepten för behandling är följande:

 1. Ett glas torra skal fylls med 700 ml vatten.
 2. Insistera buljongen i en timme.
 3. Stam.
 4. Ta en tesked tre gånger om dagen.

Det finns ett annat recept som du inte behöver insistera, men koka i 7 minuter. Denna buljong får ta 4 gånger om dagen för 2-3 matskedar.

Vitlök, som lök, kan användas för att behandla cancer.

Grönsaker måste klämma och ta sin juice enligt följande mönster:

 • 1-5 dag - 5 droppar vardera;
 • 6-20 dagar - 20 droppar vardera;
 • 21-25 droppar - 30 droppar vardera.

Varje 5 dagars behandling måste du öka dosen med 10 droppar. Men ta inte en dag att ta mer än en tesked vitlöksaft. För att effekten av behandlingen ska bli mycket högre rekommenderas det att dricka plantainjuice enligt samma schema.

Kål är inte mindre effektiv än en båge i sjukdomar som prostatacancer. En större effekt av behandlingen kan uppnås genom att applicera en surkål, som kämpar med olika manliga sjukdomar. Det rekommenderas att dricka kåljuice för behandling, men endast nyberedd. En liknande effekt har sockerbetor, som, som kål, kan tas i obegränsad mängd. Innan du använder drycken rekommenderas att insistera i kylskåpet för att ta bort illamående ämnen.

Fortfarande bra från prostatacancer är pumpafrön, som måste ätas till 150 gram per dag i en månad. Endast torkade frön får äta, de får inte stekas.

Andra sätt

I folkmedicin finns det många sätt att behandla, vilka mest effektiva är följande:

 1. Soda. Det är nödvändigt att ta denna lösa produkt dagligen, börjar med 1/5 tesked, som gradvis ökar dosen. Före användning måste det lösas i vatten. Ta inte mer än ½ tesked soda åt gången.
 2. Propolis. Bee produkter är effektiva i prostatacancer. De kan användas som en separat maträtt eller läggas till andra folkmekanismer för prostatacancer, för att söta smaklös medicinering. Det rekommenderas att äta godis innan man äter.
 3. Tar. Trots det faktum att denna agent kännetecknas av en obehaglig lukt är den effektiv vid behandling av prostatacancer. Medlet bör tillsättas 5 droppar per glas vatten och tas en gång om dagen på tom mage.
 4. Humlehoppar. Du kan göra en tinktur baserad på denna ingrediens, fyller den med vodka. Insistera på att den färdiga produkten ska vara minst en månad och ta 40 droppar innan du äter.
 5. Clay. Med blå lera kan du göra lotioner och applicera dem på grenen. För att göra detta måste det lösas i vatten, appliceras på tyget och en komprimering.

Även för behandling av prostatacancer kan ljus användas baserat på olika ingredienser. Naturligtvis kan de köpas på apoteket, men det bästa resultatet av behandlingen kommer att uppnås om du gör dem själv. De är beredda helt enkelt:

 1. Blanda 3 msk. skedar av rågmjöl, för en sked full av honung och kycklingägg.
 2. Form ljus.
 3. Frysa dem i kylskåpet.
 4. Innan du använder ljus, svalna till rumstemperatur.
 5. Använd två gånger om dagen efter tömningen.

Varaktigheten av sådan behandling är en månad. Då måste du ta en paus i 7-10 dagar och fortsätta behandlingen av prostatacancer folkmekanismer.

Man kan dra slutsatsen att behandling med folkmedicin ger bra resultat och är effektivt endast om det används tillsammans med mediciner. Men glöm inte att många örter och ingredienser för behandling kan ha kontraindikationer, och därför måste du få råd från läkare innan du använder dem.

De mest effektiva folkmekanismerna för behandling av prostatacancer

Människans bästa sinnen är inblandade i kampen mot maligna neoplasmer. Ett väsentligt bidrag gjordes av läkare, som har både kunskap och Guds gåva.

Tack vare dessa människor har blivit möjligt att behandla prostatacancer folkmusik rättsmedel, den mest effektiva av dessa är nödvändigt att anta dem som föll i fällan att denna fruktansvärda katastrof - en onkologi.

Varför traditionell medicin hjälper inte alla

I varierande grad påverkas alla människor av miljöpåverkan. Men inte alla utvecklar onkologi. Det kommer att motstå eller inte klara kroppens attack av cancerframkallande faktorer, beror på immunitetens styrka.

Vissa forskare tror att det är svampinfektioner, andra är säkra på att de är bakterier och virus. Fortfarande andra övertygar oss om att den ursprungliga orsaken finns i olika slags parasiter. Det finns andra teorier om cancer: hormonella, genetiska, cancerframkallande. Det finns ingen gemensam åsikt bland forskare. Men alla är säkra på att den främsta allierade i kampen mot onkologi är immunitet.

Ju svagare immunsystemet desto mer aggressivt tumören. Om kroppen inte kämpade mot maligna celler skulle det mycket snabbt fånga alla organ och system. Cellen delas i genomsnitt en gång om dagen. Det är lätt att förstå med vilken snabb hastighet en sjuk person skulle ha dött om hans immunförsvar inte motstod den patologiska processen.

Folkmekanismer för prostatacancer är effektiva. Men de måste användas tillsammans med de läkemedel som ökar immuniteten.

Detta är en väldigt stor grupp av faktorer och medel. Det innehåller också psykosomatiska skäl som framkallar en försämring av immunförsvaret och ett sätt att leva och näring.

Man kan dra slutsatsen att behandling av prostatacancer med folkmekanismer är möjlig. Men för att uppnå ett positivt resultat måste du arbeta hårt. Du måste vara tålmodig och uthållig. Vi ska inte bara förbereda och ta mediciner, utan förändra på något sätt våra liv.

Hur och vad man ska äta vid behandling av prostatacancer folkmekanismer

Näring är en av de främsta faktorerna som stöder immunitet.

För att fullt ut förstå hur man äter rätt på onkologi måste man överväga immunsystemets mekanism. Och också hur tumören växer, och hur den förstörs.

Immunsystemet producerar en interferon som finner en oncocell och är bunden till den. På denna etikett detekteras och förstörs en malign cell av andra skyddande celler i immunsystemet. Begränsa tumörutvecklingen och förstör det, de kan när immunsystemet är mer aktivt än tumören.

Att dela oncoclet, som alla andra celler i kroppen, behöver du ett protein. Utan det är det omöjligt att bygga ett membran och en kärna. I detta avseende, med cancer, rekommenderas det ofta att byta till en diet som utesluter eller minimerar mängden protein som kommer in i kroppen. Detta är dock en blindväg. Eftersom cellerna i immunsystemet också behöver protein för sina vitala funktioner.

Tumören hittar ett tillfälle att utvecklas och med brist på protein. Hon tar det bara från blodet. I henne finns det alltid protein. I olika kvantiteter, beroende på mänsklig näring. Men det finns det. Och här är det viktigt att förstå en princip: en cancer tumör tar så mycket protein som möjligt för sig själv. Och immunsystemet bryr sig primärt om näring av kroppens viktigaste organ och system. Därför tar han själv så många proteiner som möjligt.

Ett stort antal proteiner finns i bovete, ris, ägg, fermenterade mjölkprodukter, vit fisk. Om dessa livsmedel är rikliga i patientens diet kommer hans immunförsvar att börja reglera tumörens tillväxt och förstöra den.

Medel baserad på celandine

Renhet i prostatacancer är effektiv. Det finns många recept för tillagning av infusioner och avkok från den, vilket kan hjälpa till i kampen mot onkologi. Renhet är rengörande och cauterizing egenskaper, kända av sådana namn som "damn mjölk", "gyllene gräs", etc. Växtjuice innehåller giftiga komponenter. Därför är det nödvändigt att förbereda medicinska preparat, noggrant iakttagande av doseringen.

Buljong från celandine

 • 1 msk finhackade löv och stjälkar hälls med 1 glas brant kokande vatten;
 • Lämna till att insistera på ett vattenbad i 30 minuter;
 • När infusionen har svalnat, ta 1 tesked av denna buljong och späd den i ett glas kokt vatten;
 • Under dagen dricker du den här skilden (inte koncentrerad!) Infusion 3-4 gånger om dagen.

Preparat beredda på basis av denna växt har en stark rengöringseffekt. De dödar bakterier, parasiter, tar bort slagg.

Innan du bestämmer dig för självmedicinering behöver du råd från din läkare. Endast en specialist kan objektivt bedöma potentialen för ett givet läkemedel i detta speciella fall.

Efter den första reningssteget (spår genom känsla, eftersom varje person har en annan grad av slaggning av kroppen), ökas dosen till 0,5 kopp. Ta 3 gånger om dagen. Behandlingsförloppet varar 45 dagar. Sedan tar de en paus 10-15 dagar och fortsätter. Behandling med celandine syftar till att rensa kroppen och aktivera immunsystemet.

Kvass från celandine på vatten

Denna återupplivande åtgärd bereds enligt Bolotovs recept. Kvass har ett brett spektrum av handlingar: det föryngrar kroppen, rensar blodet, utvisar parasiter. För att förbereda behöver du 1 glas finhackade blad och stjälkar av celandine. Du kan använda både färskt gräs och torrt.

 1. Fyll 3-litersburken med rent kokt vatten.
 2. Lös i vatten 1 glas socker.
 3. Tillsätt 1 matsked naturlig gräddfil (inga konserveringsmedel), rör om.
 4. Från den vikta i 2 gånger bitar av gasbind, sy en säck och fyll den med celandine. De lägger en liten last i påsen. Du kan använda glas och plastprodukter, men inte metall.
 5. Doppa en väska med celandine på botten av burken.
 6. Stäng halsen på kanen i gasväv.
 7. Lämna insistera i 3 veckor på en mörk men varm plats. Du kan lägga den i köksskåpet. Under fermenteringsprocessen bildas en vit spröd substans vid burkens hals. I detta fall avlägsnas gasbindningen och kvassen rengörs av placken.

Blanda med vätskan med jämna mellanrum och samtidigt trycka gasbindet med keland till botten.

Under fermenteringen bildas gaser, påsen är fylld med bubblor och tenderar att flyta. Det måste kastas tillbaka till botten.

Lösnings kvass kan bestämmas genom att stoppa processen med formbildning och en behaglig surmjölkslukt. Färgen på vätskan bör vara ljusgul. Bubblor kommer periodiskt att bildas vid burkens hals. Detta är en vanlig process, och du borde inte oroa dig för det.

 1. Häll 1 liter kvass i en ren behållare från en 3-liters burk.
 2. I en 3-liters burk med kvass tillsätt 1/3 kopp socker och blanda noggrant.
 3. Tillsätt 1 liter vatten till 3-litersburken med kvass. Täckt med gasbindning och insistera på en mörk varm plats.

Klar kvass, som gjutes i en ren behållare, konsumeras inom 3-4 dagar. Detta återupplivande medel kan betraktas som samtidig behandling. Som ett tillägg till den grundläggande kursen av cancerbehandling folk remedies.

Börja ta kvass från 1 msk sked i en halvtimme före måltiden 3 gånger om dagen. Under de första dagarna av upptagningen håller de koll på deras välbefinnande. Om det inte finns någon försämring, öka dosen med 2 gånger. Den högsta delen av kvass för 1 mottagning är 100 gram.

När kvassen är klar kastas 1 liter igen från en 3-liters burk. Sedan, precis som förra gången, hälls 1/3 kopp socker i en 3-liters burk och 1 liter vatten hälls in i den. Häll på 1 liter kvass och lägg till burkburken bara 4 gånger. Sedan förbereder de en ny kvass med en ny del av celandine.

Behandlingsförloppet är 2 veckor. Därefter fixeras effekten, tar 100 g kvass en gång om dagen i 30 minuter innan man äter.

Kvass från celandine på serum

Kvass är beredd på ett liknande sätt, men i stället för vatten och gräddfil, ta serumet. Det är viktigt att det (vassla) är av hög kvalitet och inte överhettas under tillagningen.

Medel baserad på hemlock

En av de mest effektiva metoderna för behandling av prostatacancer med folkmedicin är läkemedel baserade på hemlock. Detta är en giftig växt, så de doser som rekommenderas av läkarna kan inte överskridas.

Som alla andra växter som innehåller naturliga gifter, är hemlock effektivt vid metastaser. Men det hjälper om det finns en omfattande behandling av prostatacancer med hjälp av folkmetoder. Det kan inte vara giftiga antitumoriska örter, tinkturer baserade på honung och propolis. Dessutom är en hälsosam livsstil och näring viktig.

När man tar denna åtgärd observeras en bedövningseffekt. Det finns många fall av vägran av onkologiska patienter som behandlas med hemlock, från läkemedels analgetika och narkotiska droger. De noterar också inhibering av tumörtillväxt, förbättring av välbefinnande.

Det var inte förgäves att Boligol fick ett sådant namn. I vissa människor börjar huvudet efter att ha tagit tinkt. Detta tillstånd varar 30-40 minuter, varefter det passerar.

Tinktur av hemlock på alkohol

 1. Samla de gröna fröna från den bleka växten och löv som ligger vid roten;
 2. Fyll rå med alkohol i en mängd av 1: 2 (en del av råvarorna och två delar av alkohol);
 3. Stäng tätt och insistera på en mörk sval plats i 18 dagar.

Metoder för att ta flera

 1. Enligt Tishchenko: börja med 1 droppe (utspätt i 0,5 glas vatten) på morgonen en timme innan du äter. Nästa dag samtidigt ta 2 droppar, spädda i 0,5 glas vatten. Varje dag, öka dosen med 1 droppe. Upp till 40 och börjar gradvis minska dosen. Ta en paus 5-7 dagar. Och upprepa behandlingen.
 2. Det traditionella upptagningssystemet: Börja dricka 1 droppe på morgonen på tom mage, späd tinkturen i 150 g vatten. Varje dag lägger du till 1 droppe. Dosera upp till 20 droppar och börja nedräkningen Ta tinkturen måste vara strikt på samma gång.

Boligoler skördas under och efter blommande. När de skördar sätter de på handskar, eftersom de inte rekommenderar att man rör den här plantan med sina nakna händer. Torka hemlås i skuggan. Klara tinkturer kan lagras i 3 år.

Framställning av en salva baserad på en hemlock

Salva från hemlock har en bedövningsmedel. Det används för smärta hos cancerpatienter. Med prostatacancer kan du göra tamponger med olja eller salva, som är beredd på grundval.

 1. Fröer och löv av hemlock hälls med vegetabilisk olja i andelen 1: 2;
 2. Insistera på en mörk plats i 3 veckor, skaka dagligen.
 1. 100 g olja upphettas över låg värme;
 2. Alternativt lägga sig i de heta oljan små bitar av vax (inte paraffin);
 3. Häll konsistensen av flytande gräddfil och låt svalna.

Förberedelser från hemlock - ett effektivt folkmedel för behandling av prostatacancer.

Folkmekanismer baserade på chaga

Tinktur baserad på svamp chaga är ett utmärkt verktyg som kan användas som en samtidig behandling av hemlock och celandine. Chagu anses vara en växt som en parasit, eftersom den växer på ett björkträd, för vilket det är främmande. Förberedelser baserade på denna svamp är utmärkta biostimulanser som förstärker immuniteten.

Innan du förbereder tinkturen bryts svampen i små bitar, tvättas noggrant och hälls med varmt vatten i 4-5 timmar. Under denna tid blir dess täta struktur mjukare. Efter 4-5 timmar slipas chaga på en rivare eller köttkvarn.

Häll i en lämplig behållare och är fylld med varmt vatten, varvid svampen blötlades i ett förhållande av 1: 5 (1 del svamp och 5 delar vatten). Vatten förvärms till 40-50 ° C, inte mer. Annars kommer några användbara egenskaper hos svampen att gå vilse.

Därefter stäng behållaren med lock och sätt det på en mörk plats i 48 timmar. Under infusionsperioden är det nödvändigt att blanda föreningen var 10-12 timmar. Efter ett förfall på 2 dagar, spänn genom en vikad 2-3 gånger gasbind eller fin sil. Denna infusion är lämplig för 4-dagars användning.

Schema för mottagning: 2 matskedar 30 minuter före måltider 3-4 gånger om dagen. I prostatacancer kompletteras dessutom mikroclyster dagligen med en varm infusion av 50-100 ml.

Tinktur av hattar med röd svamp

Det finns ingen tillförlitlig information om att en av cancerpatienterna var härdad av cancer med hjälp av tinkturer från flygagar. Men det finns alltid människor som är redo att uppleva effekterna av vissa droger.

Dessa modiga själar behöver veta att traditionell medicin inte förgäves har övergett användningen av flygearikum vid beredningen av läkemedel. Hon (medicin) har inte hittat i dessa svampar något praktisk värde för behandling av cancer. Vid användning av tinktur bör dosen inte överskridas. Förgiftning med flugaagar är en mycket allvarlig förgiftning med en dödlig risk.

De som fortfarande bestämde sig för att göra ett botemedel mot flygagar, kommer följande recept att hjälpa till:

 1. För att förbereda tinkturer ska du flyga agaric med en "sluten" hatt, en som ännu inte har skruvat.
 2. Håll foten av svampen, snygg "snurra" locket.
 3. Fyll 0,5 burk till toppen, ta en kniv och hugga svampen.
 4. Återigen tar de av och sätter flyget agariker i burken, krossar dem. Således samlar de en hel burk.
 5. Fyll tanken med alkohol och insistera i 2 veckor.
 6. 1 tesked gurkmeja och samma bruna zira utspädd i ett glas kokande vatten. Tillsätt ¼ tsk svart peppar. Drick under dagen. Denna åtgärd syftar till att stimulera immunitet.
 7. Aspen bark krossas och hälls med kokande vatten i ett förhållande av 1/3. Koka tills mängden vatten minskar med hälften. Ta dagligen 25 g före måltiden, 3 gånger om dagen.
 8. 1 droppe björktjära är uppfödd i 1/3 kopp mjölk eller vatten. Ta på morgonen på tom mage. Daglig dosering ökas med 1 droppe och justeras till 40 droppar. Börja sedan minska dosen med 1 droppe. Efter avslutad kurs ta en paus 10 dagar. Upprepa kursen.

Rekommendationer av herbalists och herbalists

Trots det stora antalet recept för traditionell medicin finns det ingen panacea. Det finns fall av full återhämtning från onkologi, men de är få.

Hittills är det tyvärr inte något sådant sätt att mottagningen garanterade bortskaffande av maligna tumörer.

Efter att ha valt en hälsofrämjande teknik för dig själv, ska du informera din läkare om det. Läkemedel ska endast tas med godkännande av en läkare. I detta fall kan du hoppas att recepten av traditionell medicin från prostatacancer hjälper till att bli av med denna sjukdom.