Huvud
Strömförsörjning

Orsakerna till tidig prostatit hos unga män

Hej alla! Säg mig, snälla, hur hanterar du barnets temperatur, slår du ner, om så, från vilken temperatur och med vilken metod? Här läser jag något om detta ämne, drar slutsatser.

Hos unga barn kan temperaturen hoppa ofta, även med de mest triviala åkommorna - mild infektion, tandvård. Detta är ett normalt svar av immunsystemet av barnet - börjar kroppen att producera skyddande ämnen som är nödvändiga för att bekämpa infektioner, så en ökning av temperaturen - en indikation på att kroppen kämpar. Därför, om ett barn har en normal hälsa, det finns ingen tendens till kramper, skador i centrala nervsystemet eller andra hälsoproblem som kräver att sänka temperaturen redan vid 37,5 grader, bör temperaturen skjuta ner endast om det stiger över 38,5 grader. Jag brukar slå ner ett barns temperatur innan jag lägger mig, för annars kan hon inte sova, och en dröm, trots allt - ett pant för återhämtning!

Om temperaturen ska sänkas, gör inte det bråttom ta tag i ljus och sirap, som Panadol, det är bättre att göra mer sparsamma metoder. Läkare naturopaths rekommenderar att i första hand använda en rengörande lavemang, eftersom den höga temperaturen ökar absorptionen av toxiner som ackumuleras i den nedre tarmen. Det är nödvändigt att späda 1 tesked soda i ett glas vatten. Barn upp till 6 månader. injicera upp till 50 ml av denna lösning, från 6 månader till ett och ett halvt år - upp till 100 ml, från 2 år - upp till ett glas. Med en svag tarm kan du brygga örter, kamille eller vinrör och tillsätt vegetabilisk olja. För att lägga enema, bör barnet läggas på höger sida.

Ett perfekt och absolut säkert sätt att sänka temperaturen är ett kallt omslag. Vi lägger en ulltäcke på sängen, en frottéhandduk på den. En bit av tygduk blötläggs i mycket kallt vatten och pressas. Naked barn insvept från underarmar för att stoppa fuktig trasa över - torr handduk, på ben klänning fuktad med kallt vatten och pressade bomullsstrumpor över dem - torr, och sedan - ullen toppen att linda barnet ullfilt och sängkläder. En och en halv timme senare, när barnet svettar, tvätta med en varm dusch och lägg på bomullsunderkläder.

Du kan torka barnet med kallt vatten med äppelcidervinäger - också mycket effektivt (1 liter vatten 1 msk vinäger). Lavendelens eteriska olja har antipyretiska egenskaper.

I inget fall vid en temperatur behöver du inte byta barn, inte och vägra att simma. Genom huden tas toxiner bort och ett varmt bad rengör huden.

Det är viktigt att dricka mycket sweat med C-vitamin: tranbär och tranbärsjuice, te med lime, hallon, honung, ros, vinbärsblad. Det är lämpligt att undanta kött och mjölkprodukter under sjukdomsperioden, eftersom de fäller slem och toxiner i kroppen.

Naturligtvis, med en mycket hög och stabil temperatur, måste du fortfarande sätta de antipyretiska ljusen. Och i det här fallet är det bättre att föredra homeopatiska ljus med viburkol. Eller, i värsta fall, med paracetamol, men använd i alla fall inte aspirin!

Källa: http: // www. baby. com / blogs / post / 25690 /

Om det kan finnas en prostatit på 19 år

11 aug 2015, 14:44

Var jag är: Hem Lista över sjukdomar Prostatit Orsaker, tecken och symtom på prostatit

Orsaker, tecken och symptom på prostatit

Vad är prostatit?

Prostatit är en inflammation i prostatakörteln, som kallas prostata. Prostatakörteln är en sekundär del av manliga reproduktionsorganen. Den ligger under blåsan, runt nacken. Faktum är att urinröret passerar genom prostata, det vill säga prostata ligger runt urinröret. Bara på grund av detta, när prostata förstoras pressas urinvägarna, som stör urinpassagen.

Hos män över 35 ökar prostata ofta. Detta är ett typiskt fenomen. De flesta sjukdomar hos män över 50 år är bara en följd av störningar i det genitourära systemet, det vill säga som ett resultat av inflammation i prostatakörteln. Man bör komma ihåg att ju mer prostatakörtel, desto mer urin kommer att blockeras, så blir kroppen alltmer förgiftad av denna urin.

Sjukdomen är ganska vanlig och diagnostiseras hos mer än 80% av mogna män, cirka 30% av dem detekteras i åldersgruppen från 20 till 40 år. Om vi ​​refererar till statistiska studier kan vi säga att prostatit detekteras hos var tionde patienter.

Orsaker till prostatit

Orsakerna till prostatit är följande:

Den främsta orsaken till prostatit är ett brott mot blodcirkulationen, vilket leder till en ökning av prostata. Orsaken till kränkningen av blodcirkulationen är en stillasittande livsstil, liksom en stor vikt.

En annan orsak till prostatit är infektion. Ofta kan en infektion orsakas av gonorré eller uretrit, mindre ofta som följd av komplikationer av ont i halsen, influensa, tuberkulos.

Inflammation av prostata av bakteriell karaktär börjar när smittsamma motståndare tränger in i prostatakörteln genom blod, lymf, under oskyddad samlag, med andra ord genom kroppens biologiska vätskor. Olika mikroorganismer som finns permanent på en persons hud eller till och med i bukhålans organ, t ex tarmarna, kan under vissa förhållanden utlösa sjukdomsutvecklingen.

Skador på organ och mjuka vävnader i det lilla bäckenet, ett brott mot deras blodcirkulation. Orsaker till prostatit. Som regel handlar det mest om förare, vars arbete är förenat med professionella faror - ständiga vibrationer, skakningar, ökad belastning på perineumets muskler.

Utvecklingen av sjukdomen underlättas också av frekvent hypotermi och låg fysisk aktivitet, förekomst av kroniska sjukdomar i geniturinär sfär eller misslyckande av hormonbalansen, fördröjd urinering och inte regelbundet sexliv.

När våldsamma sexuell aktivitet hos män kommer snabbt nervös och fysisk utmattning, störd hormonsystem, utsöndringen av könskörtlarna, vilket leder till en gradvis minskning av potens. Inte det bästa sättet att påverka människors hälsa och avbryta samlag.

En stillasittande livsstil påverkar arbetet hos de endokrina, nervösa och kardiovaskulära systemen. Försämring av blodtillförseln till bäcken kronisk, anoxi prostatavävnad - allt detta ökar risken för tillväxt och reproduktion av patogena mikroorganismer, vilket i sin tur kan orsaka utveckling av prostatit. Alla dessa faktorer är inte den primära orsaken till bildandet av den inflammatoriska processen, utan tjänar som en gateway för penetration av infektionen in i prostatakörteln.

Närvaron av inflammation i rektum eller urinröret är ofta orsaken till sekundär infektion i prostata - typ upplänk om mikrober höjs upp från den yttre uretrala kanalen, eller nedlänk, när mikrober in i prostatan från infekterad urin.

Den predisponeringsfaktor för utveckling av prostatit är förstoppning, som är kronisk. Konstanta störningar i avföringen kan leda till inflammation i prostata.

Inte den sista rollen i utvecklingen av denna sjukdom spelas av immunsystemet. På grund av de dåliga vanor, känslomässigt lidande, undernäring, fysisk trötthet, försvagar det immunförsvaret, och den mänskliga kroppen blir utsatta för smittämnen av olika slag, bland annat orsakar inflammation i prostatakörteln.

Bland orsakerna till prostatit är urologiska infektioner och vissa avancerade sexuellt överförbara sjukdomar, såsom gonorré eller uretrit. Även sådana kroniska sjukdomar i kroppen som bronkit, tonsillit, obehandlade carious teeth, kan vara orsaken till denna sjukdom.

Tecken på prostatit

Tecken på akut prostatit är en ökning av kroppstemperatur och frekvent urinering, vilket åtföljs av ett skarpt och svagt tryck. Dessutom är tecken på prostatit förbränning av perineum och smärta i ändtarmen under avföring. I det stadium av purulent inflammation är en spontan dissektion av abscessen och utgången av pus från urinröret eller rektum sannolikt.

Ett tecken på kronisk prostatit brinner i urinröret och perineum, frisättning av pus i slutet av skelett eller urinering, ökad trötthet och irritabilitet i kroppen.

Det är mycket farligt för prostatit, svårighet att urinera, vilket i avsaknad av snabb behandling kan leda till akut retention av urin.

Män bör inte ignorera sådana indirekta tecken på utvecklingen av prostatit, som en fullständig eller delvis minskning av sexuell lust, accelererad utlösning, ibland smärtsam, långvarig erektion på natten. Alla dessa symptom är typiska för inflammation i prostata, även i ett okomplicerat stadium och lämplig för adekvat behandling.

Om vi ​​pratar om de uppenbara, jämnaste icke-specialistiska manifestationerna, märker patienterna i de flesta fall en tydlig eller ibland purulent urladdning ur urinröret, särskilt märkbart på morgonen och närvaron av vita flingor och trådar i urinen.

Artikel om ämnet - hur man förbättrar husets styrka?

Symtom på prostatit

Den akuta formen. Liksom många sjukdomar är prostatit uppdelad i akut och kronisk. Den allmänna symptomatologin är karakteristisk för manifestationen av en akut form sjukdom.

Patienten utvecklar generell svaghet, uppenbar sjukdom

Ofta åtföljd av en ökning av kroppstemperaturen, huvudvärk

I regel har smärta i perineum en uttalad karaktär, täcker inguinområdet och stärks under urinering eller avföring.

Känslan av frekvent uppmaning att gå på toaletten, som inte medför lättnad på grund av ofullständig tömning av blåsan, leder till ökad irritabilitet och nervös excitabilitet hos patienter. I svåra fall utvecklas akut urinretention.

Kronisk form. Till skillnad från den akuta formen har den kroniska formen av prostatit en asymptomatisk kurs och fortsätter latent (det vill säga utan uttalade karaktäristiska tecken). Den kliniska bilden raderas ofta, med mild symptomatologi, betalar patienterna inte uppmärksam på uppenbart obehag och anser inte att det är nödvändigt att söka medicinsk hjälp, förvirra symtomen på prostatit med prostata adenom, vilket är extremt farligt. Principerna för att behandla dessa sjukdomar är helt olika, liksom möjliga komplikationer med oönskade konsekvenser.

Ofta försämras allmänt välbefinnande, problem med styrka och nervsjukdomar, män för trötthet och brist på vila, det vill säga en person vill helt enkelt inte inse att han är sjuk och behöver behandling. En viktig roll vid tidig upptäckt av denna sjukdom har årliga förebyggande undersökningar, så att du kan upprätta en diagnos i de tidigaste stadierna.

Kronisk form av inflammation i prostata uttrycks i snabbt passande, milda smärtor i perineum, i skönhetsområdet och i ljummen. I regel varierar varaktigheten av samlag, både i förlängningsriktningen och vice versa, och ljusstyrkan hos sexuella förnimmelser. Ur urinröret uppstår urladdning, särskilt på morgonen, eller vita flingor ses i urinen med blotta ögat.

Eftersom den inflammatoriska processen leder till det faktum att de förträngda lumen i urinröret, är det tömning, vad män bör vara uppmärksamma i första hand: urinstrålen blir svag, kan det vara en droppe urinering eller svårigheter i början eller i slutet. Många patienter upplever en känsla av ofullständig tömning av urinblåsan eller okontrollerad läckage av urin.

Den inflammatoriska processen påverkar irritativt nerverna, vilket leder till snabb urinering, speciellt på natten, vanligtvis i små portioner. Alla dessa symptom talar tydligt om utvecklingen av den patologiska processen och kräver omedelbar behandling till läkaren. Att fastställa rätt diagnos och utse rätt behandling kan endast en specialist. Tyvärr kan dessa symtom dölja en sådan hemsk sjukdom som prostatacancer.

Den inflammatoriska processen i prostatakörteln, med tiden som började behandling, leder inte till grova kränkningar i den sexuella sfären. Men i frånvaro av behandling orsakar de oftast förtryck av sexuell lust och infertilitet hos män av reproduktiv ålder. Bland de frekventa komplikationerna av obehandlad prostatit isoleras olika sekundära urinvägsinfektioner, kroniskt njursvikt kan utvecklas. Blåsans stenar och den utvecklade akuta retentionen av urin är inte mindre farliga.

Sjukdomen fortskrider, täcker blåsan - på grund av försämring av cirkulationen är det ett brott mot utflödet av urin och skleros hos väggarna, är dessa patologiska förändringar irreversibla.

Behandling av prostatit

För att behandlingen skall bli framgångsrik måste flera villkor följas. För det första är en väldigt viktig faktor urologens kvalifikation och patientens förtroendeförhållande med honom, korrekt diagnos och självklart strikt överensstämmelse med alla villkoren i förfarandena och den exakta uppfyllandet av specialistens utnämningar. Patienterna uppvisas utombehandling, vilket kan ta upp till 1,5 månader.

Modern medicin har till sitt förfogande flera metoder för behandling av prostatit, som oftast används i komplexet. Det är svårt för patienten att bestämma vad som kommer att hjälpa honom, och vad som kan och gör ont, det gäller även den vanligaste massagen av prostata. Därför rekommenderas att inte engagera sig i självmedicinering, men bättre, utan att slösa bort tid, söka hjälp av en specialist. Och glöm inte att behandling med folkmedicin är långt ifrån det mest effektiva och rätt alternativet. Traditionell medicin ger som regel goda resultat endast i kombination med grundläggande behandling.

elektro

En av de vanligaste behandlingarna för prostatit är elektrisk stimulering. Utfallet av behandlingen beror till stor del på den använda apparaten och läkarens förmåga att hantera det. Det är bäst om elektrostimulering är ordinerad tillsammans med laserbestrålning. Endast i det här fallet är det möjligt att räkna med ett positivt resultat.

magnetterapi

Nästan aldrig, som en självständig typ av behandling, föreskrivs magnetoterapi, endast förutom andra förfaranden. Det överförs absolut smärtfritt med minimal risk. Transrectal ultraljudsbehandling är den överlägset mest provade och allmänt använda metoden. Praktiskt taget smärtfritt förfarande med en hög andel av gynnsamt resultat är det bäst att kombinera med fonofarezom.

Prostatisk massage

Men fingermassage i prostata kan leda till oönskade komplikationer, speciellt om det finns foci av purulent infektion eller stenar i prostatakörteln. Förfarandet är inte särskilt trevligt, oftast smärtsamt. Det är inte önskvärt att bära den på inflammerad prostata.

slutsatser:

Ingen av dessa behandlingar används inte utan komplex symptomatisk behandling. Det är obligatoriskt att använda antiinflammatoriska läkemedel med lokal och allmän åtgärd och antibiotika vid första skedet. Sjukgymnastik är endast föreskriven vid slutet av huvudbehandlingen, efter att symptomen på akut sjukdom har sjunkit. För att öka immuniteten föreskrivs immunmodulerande läkemedel efter behov. I regel är återställande terapi i form av vitamin- och mineralkomplex, såväl som biostimulanter, nödvändigtvis närvarande i utnämningarna.

Prostatakörteln är ett hormonberoende organ och det är lämpligt att använda hormonella läkemedel som har en positiv, men inte direkt effekt, på den inflammatoriska processen. Med smärtssyndrom är muskelavslappnande medel till hjälp för att minska smärta i inflammation i prostata.

Om diagnosen är bekräftad och lämnar ingen tvekan kan du använda fototerapi som hjälpmedel. Kontraindicerad vid användning i maligna neoplasmer i prostata. Men det är värt att notera att även vid långvarig användning av växtbaserade läkemedel är risken för biverkningar och komplikationer minimal.

Alla patienter rekommenderas att ändra sin livsstil och kost, bli av med dåliga vanor.

Men för en behandlingstid att bota betennandet i prostata är nästan omöjligt. För den akuta kursen är prognosen gynnsam, men om sjukdomen redan har gått i kronisk form, måste du vara tålmodig och lära sig att följa alla behandlingsläkares rekommendationer. Kvaliteten på behandlingen beräknas vid tidpunkten för remission eller förbättring av tillståndet. I genomsnitt med en korrekt diagnostiserad diagnos och adekvat behandling kan denna period vara upp till ett och ett halvt år.

Behandling av prostatit genom kirurgi

Operationer baserade på borttagning av prostatakörteln eller endast en del av det, samt speciella injektioner för att minska körteln, ger ofta ett dåligt resultat. Dessutom är operationen en liten lättnad eftersom det inte tar bort orsaken till sjukdomen i sig och återvänder inte din hälsa.

Dessutom tenderar prostata att ständigt öka på grund av sådana faktorer som överätning, nervös spänning, överarbete på jobbet, sexuella överflöd. Det är nödvändigt att ta bort själva orsaken till utvidgningen av prostata, inte konsekvensen. Och främst måste du förändra livet för livet själv.

Vad händer om du inte behandlar prostatit?

Eventuell akut prostatit utan särskild behandling blir alltid en kronisk form. Men under alla omständigheter, utan behandling, kan både akut och kronisk prostatit orsaka prostataabs, cystit, pyelonefrit, vesikulit och till och med prostata adenom. Och lite senare kommer det att finnas impotens och infertilitet, som kommer att botas mycket svårt, långt och dyrt.

Förebyggande åtgärder

För att förebygga prostatit i första hand måste man utesluta kryddig mat och alkoholhaltiga drycker. Och under förvärringen av sjukdomen är förbjudet sexliv. Dagligen följ tarmarnas arbete, gå på toaletten varje dag. Du bör äta mat som sparris, persilja, kål, apelsiner, jordgubbar och produkter gjorda av fullkornsmjöl.

Vid förebyggande av prostatit är det viktigt att ta bort riskfaktorerna som bidrar till sjukdomens utseende. Det är nämligen nödvändigt att behålla en diet, att utesluta alkohol och att genomföra ett regelbundet sexuellt liv, eftersom det förhindrar stagnation av spermier och förbättrar blodtillförseln i prostatakörteln. Om ditt arbete är förknippat med en ständig stillasittande livsstil, rekommenderas du fysiska aktiviteter, inklusive löpning, simning, tennis och liknande. Glöm inte en enkel promenad genom luften - det är också mycket användbart.

Om det kan finnas en prostatit på 19 år

Ryska män gillar inte att gå runt läkarna och leva enligt principen. Det gör inte ont, det betyder att det är friskt. Det är inte förvånande att urologernas samtal besöker dem en gång om året, för att hålla prostatakörtelns status - det andra hjärtat av en man under kontroll - slösas bort. Och läkare kan bara bittert skämta att antalet män med prostatit är direkt proportionella mot sin ålder: efter 30 - 30%, efter 40-40%, efter 50-50% etc.

Den främsta orsaken till prostatit är infektion i prostata vävnaden. I närvaro av riskfaktorer (såsom hypotermi, benägenhet för förstoppning, stillasittande livsstil, långvarig sexuell avhållsamhet eller tvärtom, överdriven sexuell aktivitet, förekomst av foci i kroppen inflammation (t.ex. kronisk bronkit och annan nedsatt immunitet), utvecklar en bakterie eller ett virus en våldsam aktivitet, vars resultat är prostatit.

Inflammationen i prostatakörteln består av sin asymptomatiska infiltration. Och när det obehag (ofta behov av att urinera, vilket ger en känsla av ofullständig tömning av blåsan,.. Smärtan och sveda vid urinering, smärta vid utlösning, etc.), talar vi om redan långt framskridet stadium av sjukdomen.

Behandling av kronisk prostatit, hittills, är ett av de svåraste problemen i urologin. Kanske ingen annan sjukdom orsakar en sådan upphetsad debatt bland läkare. Spektrumet av läkemedel som används vid behandling av kronisk prostatit är väldigt bred och innefattar antibakteriella, antiinflammatoriska, antispasmodiska läkemedel, selektiva blockerare av a1-adrenerge receptorer etc.

En speciell plats i behandlingsprogrammet upptas av immunmodulatorer, med behovet av idag enligt det överväldigande antalet urologer.

God effekt vid kombinationsbehandling av kronisk inflammation i prostatakörteln har visats i mer än 10 på varandra följande år av immunomodulatorn Polyoxidonium. För hans förmåga att öka sänkt immunförsvar, sänka höga och upprätthålla neutralitet gentemot normal, kallade forskarna honom en smart immunmodulator. På grund av detta tillåts polyoxidonium, till skillnad från många andra ämnen, att användas i akuta skeden av infektiösa och inflammatoriska sjukdomar vid allergiska, reumatologiska och onkologiska processer. allergiska manifestationer

En unik polymermolekyl av läkemedlet finner ett gemensamt språk med alla länkar i immunsystemet. Med den kombinerade användningen av antibiotikum och polyoxidonium talar läkare om dubbla stroke på grund av sjukdomen... Dessutom, i kliniska prövningar som utförs på grundval av sådana ansedda medicinska institutioner i Ryssland som Institute of Immunology, Moscow State University of Medicine and Dentistry, Kursk State Medical University, etc.) har visat en viktigare egenskaper polioksidoniya: han är svamp, samlar (sorber) på dess ytaktiva ämnen och tar bort dem från kroppen, vilket omedelbart förbättrar patientens välbefinnande och förhindrar även utvecklingen av komplikationer.

Studier har visat att, med införandet av polyoxidonium vid komplex behandling av patienter med kronisk prostatit, noteras en signifikant klinisk förbättring i 70% (!) Fall. Patienternas livskvalitet förbättras märkbart, smärtsamma förnimmelser försvinner. hos de allra flesta patienter normaliseras urinering och obehag försvinner vid utlösning. För jämförelse: med traditionell terapi (utan polyoxidonium) förbättra Livskvaliteten observeras nästan inte, smärtan kvarstår i 75% av fallen, upprörd urinering - hos 70% kvarstår obehag med utlösning hos 40% av patienterna.

Programmet för behandling av kronisk inflammation i prostatan läkemedlet används som en injektion eller en rektal suppositorieberedning (suppositorier) enligt schemat: 12 mg rektalt eller intramuskulärt dagligen under tre dagar, sedan 12 mg av 1 var 3 dagar, en kurs av 10 injektioner (ljus)

Ryska läkare Polioksidoniy känt sedan 1996. Trots det faktum att dess egenskaper är väl förstådda, forskning fortsätter, genomföres en sökning efter nya farmaceutiska former för olika tillämpningar (Burn medicin, Gastroenterology, otorinolaryngologi et al.) Expanderar det spektrum av indikationer för användning.

Kombinationen av beprövad klinisk effekt och en hög säkerhetsprofil möjliggjorde införandet av polyoxidonium i listan över viktiga väsentliga och väsentliga läkemedel.

Prostatit vid 19 års ålder

Hej vänner. Jag vill dela med dig av användbar information med alla som inte vet vad som hörs smärta vid urinering och en försvagad erektion.

För ett år sedan lyckades jag bli av med prostatit. Jag gjorde det utan dyra mediciner och komplicerad behandling. Utan läkare, vem, om bara att riva av pengarna. Själv, hemma, totalt i två veckor förstörde kronisk prostatit, plågade mig i åratal och förbättrade fortfarande kraften kraftigt. Jag var botad själv, och om en minut kommer jag att berätta för dig hur du också kan bli av med denna måltid. Förmodligen svårt att tro på det? Det är självklart svårt. Jag har bara en hemlighet om vilken jag ska gå vidare. Det hjälper dig också.

Prostatit uppträdde för 8 år sedan. Sedan arbetade han på byggarbetsplatsen och kyldes prostata. Dessutom var det dåligt härda intima sjukdomar. Inte särskilt farligt, men fortfarande. Dessutom var jag inte den tystaste perioden i mitt liv, jag bröt upp med min fru, vilket resulterade i att jag var väldigt nervös. I allmänhet har allt detta inte haft den bästa effekten på immunitet, och jag tjänat prostatit. Det var drabbningar i perineum, svårigheter och frekvent urinering och allt annat. Har lämnat analyser, har gått eller har utfört inspektioner, har diagnosen visat sig vara sann. Sedan dess började min hårda kamp mot sjukdomen.

Under åren av behandling har jag försökt allt, kanske, och massage, antibiotika, ljus och olika folkmedicin. Jag hade flera läkare, jag gick ens till medicinens armaturer, som anses vara bäst i vår stad. Naturligtvis var några resultat från allt detta - akuta manifestationer av prostatit avlägsnades, men kronisk prostatit som det var och förblev. Jag ska få en förkylning eller, till exempel, jag skakas, allt kommer ut igen.

Men till och med detta började redan användas och har nästan försonats med en prostatit. Men problem med styrka, som, som doktorn sa, är en direkt följd av sjukdomen och förekommer hos 90% av män som har prostatit. Först kraften blev trög, och började sedan periodiskt försvinna helt. Och det skrämde mig redan noggrant. Jag är bara 47 år och slutade mitt sexuella liv vid denna ålder, jag var inte alls redo.

Med en dålig kraft började problem uppstå i familjen (redan med sin andra fru), och de började ofta svära. Hon är yngre än mig, det finns inga barn (bara från hennes första äktenskap), så hon var verkligen rädd att hon skulle lämna mig för en annan. Allt detta pågick. Och troligen skulle det ha hänt en dag. En kvinna kan inte utan könsbestämning, och om en man inte uppfyller henne eller uppfyller det dåligt, så kommer hon gradvis att falla av kärlek och lämna sedan för en annan. Livets lag. Lyckligtvis hände det inte!

Jag lyckades inte bara förbättra potensen, utan också bli av med kronisk prostatit helt! Kinesiska urologiska patchar "ZB PROSTATIC NAVEL PLASTER" hjälpte, som han köpte bara för att han inte längre visste vad han skulle göra. Men som det visade sig blev de mest effektiva. Och effekten av dem kändes nästan omedelbart.

Morning erection Jag har 10 år var inte, även innan problemen med kraft i allmänhet. Och sedan var det redan 2 dagar efter början av tillämpningen av dessa patchar. Och inte bara det erektion blev nästan sten, fortfarande mycket vill ha sex. Precis som i sin ungdom, kände det mycket länge inte detta och lyckades ens glömma hur det är. Det vore önskvärt att knappast skynda på alla successivt, det är bra, fruen var i närheten. Över tiden från plåster blev det bara bättre.

Kärlek blev verkligen som den unga, men allting annat började försvinna tecken på prostatit. Efter en fullständig behandling (cirka 3 veckor) passerade jag test, och de visade att det inte fanns någon prostatit. Detta har redan hänt före, när det behandlades med antibiotika, men då returnerade prostatit alltid inom några månader. Och nu har det varit mer än 10 månader, och det var inte där. Inte ett enda tecken, och under denna tid ett par gånger hade jag en dålig förkylning på grund av arbete.

För att vara ärlig kan jag själv inte tro det blev av med prostatit och impotens. Även om det är skrivet på sajten att patcharna är gjorda för ny teknik, men detsamma. Trots allt de hjälpte faktiskt ännu bättre än de dyraste drogerna och antibiotika. Och inte bara jag.

Jag rådde dessa fläckar flera av mina vänner, som också hade prostatit (pratade med dem på ett av forumen) och de hjälpte också patchar. De blev också av med kronisk prostatit, och de hade också problem med styrka. Därför kan vi med viss säkerhet säga att jag inte bara är lycklig, men att plåster faktiskt har en effektiv terapeutisk effekt. I allmänhet rekommenderar jag till alla starka kön som har problem med kraft och prostata.

För ett år sedan försökte jag först kinesiska urologiska lappar «ZB PROSTATIC NAVEL PLASTER», och sedan dess verkade det som om han vuxit yngre med 10 år. Jag kände den första påtagliga effekten på tredje dagen. Smärtan började gå, frekvent urinering upphörde. Analyser visade en långsam men säker återhämtning. Och en månad senare flygde jag redan som på vingar!

Jag frågar alla vänner, och som just har försökt och som redan har botat - skriv din feedback.

Det är väldigt intressant att veta vem de här urologiska fläckarna hjälpte till.

anti-

Ingen styrka.. (som PROSTATE - här)

 • som
 • Gillar inte det
Alexxx 26 februari 2016

jag 31. Jag är förlovad i detta, förmodligen år från 14. Nyligen läste jag personliga historier här på ett forum.. Jag förstod - det är helt klart om mig. Pornografi, onani, koma, allt detta tar bort energi, hälsa, arbete, pengar, möjligheter. Skräcken är bara för att inse hur jag har gått in i denna träsk i flera år. Det verkar som att jag föll längst ner och för mig tillåter hälsan inte att falla längre.. betyder från den här tiden vägen bara till toppen kan vara. Jag hoppas i detta och för din hjälp.

Nu på den andra punkten. Långvarig onanera (de senaste åren, förmodligen 3 timmar var 5 dagar) ledde till kronisk prostatit. Efter varje gång, prostataförstoring, svullnad, smärta, obehag och inre känslor. När det blir varmare ska jag gå till urologen för att genomgå en behandling. Vem i den här tråden - var vänlig och avbryt, kommentera systemet för behandling av HP:

- serrata, karantän 1t i dagar x 30, normoween 2t i dagar x 30, escus 15c x 2p i dagar x 30

- ljus, ftor, vitaprost, dicloberl, reif

- massor av prostata, procedurer för perineum + pubis (uppvärmning, magnet, elektrofores)

- mikroclysters novokain 40 ml + dimexid 4 ml + analginum 1amp + rifampicin 2 capsa + heparin 1 ml

- microclysters kamomill / motherwort 50 ml + dimexid 4 ml + solkoseryl 4 ml

30 dagar, kontrolltest varannan vecka

Rådgör med vilka mediciner det fortfarande är bra att inkludera? Advisera, men det är bra att ta bort eller ta ut en inflammation / ödem i en prostata (ljus / enemas)?

 • som
 • Gillar inte det
Cat Leopold 26 februari 2016

 • som
 • Gillar inte det
Kirk90 26 februari 2016

Prostanorm, jag vet att det tar bort ödem, det hjälper till vid komplex behandling.

 • som
 • Gillar inte det
Iskander 26 feb 2016

Vitaprost rekommenderas inte att spenderas, inte mindre effektivt, men relativt billigt:

Vnturi av kosttillskott "Likoprofit", "Speman forte" "forte Viardot" tappar "prostanorm".

Massage i exacerbationsperioden är ett kontroversiellt ämne.

 • som
 • Gillar inte det
Kirk90 26 februari 2016

Massage förresten är generellt ett kontroversiellt ämne, jag när behandlingen ägde rum gjorde jag inte det

 • som
 • Gillar inte det
Iskander 26 feb 2016

Massage förresten är generellt ett kontroversiellt ämne, jag när behandlingen ägde rum gjorde jag inte det

Och för mig var det generellt positivt, men under exacerbationsperioden, kanske ingenting gjordes, kanske det inflammerade organet inte bör masseras, om man föreställer sig till exempel inflammation på handen och massage av denna inflammation.

 • som
 • Gillar inte det
Alexxx 01 Mar 2016

 • som
 • Gillar inte det
Alexxx 01 Mar 2016

 • som
 • Gillar inte det
gofris 01 mars 2016

 • som
 • Gillar inte det
Alexxx 01 Mar 2016

 • som
 • Gillar inte det
gofris 01 mars 2016

Tack för råd, vän, förstås.
Vid den sista uzi fanns det inget adenom.
Var och en av oss har gått igenom denna behandlingsväg, någon rekommenderar att shamaner ska gå, dricka några tranbär, någon honung och nötter finns där. Och alla i detta ser en panacea. Jag är en supporter till den vetenskapliga behandlingsmetoden. Om du har en fraktur - du behöver en gips och m, och smör inte benet med jordgubbssylt.
I händelse av ökad allmän eller gemensam fysisk hälsa - det är ostridigt ja, jag kommer att hålla med. Jag dricker inte, jag röker inte. Men o i sittande läge leder till prostatit (och andra problem i bäckenet).
Vem behandlades hos urologer - som än behandlas, skriv av sig bättre

Ironi är att jag behandlades. berg av tabletter och antibiotika perepil, ljus massor prostata. Det är allt långt borta. Där jag inte har varit, även i republikanska centrumet och mycket mer där. Förutom tranbär är allt annat officiellt medicin. Förgäves lyssnar du inte. Om du har pengar att gå till ett sanatorium och förstå att en bra behandling utan piller och antibiotika händer i officiell medicin. Men om du har en prostata infektion, då naturligtvis en tank gröda behöver antibiotika och speciellt.. men om du har något som du skriver - inte bakteriell prostatit sedan upphör att engagera sig i nonsens (tabletter, stolpiller) behöver då sjukgymnastik. Jag tvättade mina händer, gjorde allt jag kunde. Lycka till med din behandling. Jag vill bli botad.
Inlägget har redigerats av gofris: 01 mars 2016 - 22:31

 • som
 • Gillar inte det
cul 02 mars 2016

sylt med jordgubbar som tranbär naturligtvis vill jag inte kommentera

men på bekostnad av övriga människor kommer jag att säga

att till exempel uppvärmningen av prostata hemma som kardio belastar mig i person de hjälpte, men för det var läskan ständigt värkande,

Nu finns det fortfarande problem, men det känns inte längre och har ingenting att göra med prostatit

piller i första hand drack, men inte tillräckligt, och jag kände verkligen den verkliga hjälpen från hjärtuppvärmning.

Och du vill både ha och bli behandlad ts en gång literate

Prostatit i ung ålder


För någon människa är genitourinary systemets hälsa väldigt viktigt. Eventuella problem i detta område kan orsaka osäkerhet och komplex. Inflammation av prostatakörteln ansågs tidigare vara en sjukdom hos mogna män, men nyligen har fall av prostatit hos unga, som börjar med åldern 20, frekventare.

Orsaker till sjukdomen

Prostatakörteln är ett rent manligt organ. Den befinner sig i nedre delen av bäckenet, under blåsan. På grund av denna situation blir det sårbart för penetration av mikrober och reagerar också på hypotermi och fysiskt trauma.

Nu påverkar sjukdomen unga män

Inflammation av prostata kan utvecklas under inverkan av följande faktorer:

 1. Sexuellt överförda infektioner
 2. underkylning
 3. Sjukdomar i urinvägarna
 4. Långsiktigt avhållande från samlag
 5. Oregelbunden kön
 6. muskel tår
 7. Sedentary livsstil (kränkningar av blodcirkulationen i bäckenorganen)
 8. påkänningar
 9. Brott mot den hormonella bakgrunden
 10. Brist på vitaminer och mikroelement

Typer av prostatit

Det finns en prostatit av följande slag:

 • Sharp. Det utvecklas mycket snabbt under inflytande av försvagad immunitet. Han behandlas snabbt, men om han inte kontaktar läkaren i tid, kan han flytta in i tyngre form.
 • Kronisk. Har perioder av eftergift och förvärring. En man behöver behandling mer än 2 gånger om året. Symtom är inte så uttalad, men prostata blir snabbt inflammerad vid eventuella fel.
 • Bakteriell. Kan vara både akut och kronisk. Allt beror på hur mannen blev smittad. Endast bakteriella bakterier orsakar bakteriell prostatit (Escherichia coli, Klebsiella, Enterococcus och andra).
 • Beräknad prostatit. En allvarlig form i vilka stenar bildar sig i prostata. Det finns människor som är predisponerade för bildandet av stenar. De kan förekomma i njurarna, urinblåsorna, urinblåsan, gallblåsan. Prostata är inget undantag.
 • Stillastående. Anledningen till denna typ av prostatit är en långvarig stagnation av blod i ett litet bäcken. På grund av överträdelsen av blodcirkulationen lider inte bara prostatakörteln, men också hantens styrka.
 • Infektion. Det ser ut som en bakteriell, men den vanligaste infektionen sker sexuellt. Sådan prostatit kan orsaka inte bara bakterier och virus, utan även svampar, protozoer. Ibland killar pojkar på 16, förlorar sin oskuld utan preventivmedel, plocka upp klamydia, tröst eller andra bakterier. Efter detta kan samlag inte vara i flera år, men som ett resultat utvecklas kronisk prostatit vid 18 års ålder på grund av infektion.
 • Purulent. En underart av infektiös prostatit i akut form, när en man dyker upp kommer ur urinröret och anusen.
Bilden visar hur prostatit blockerar urinprocessen

Mycket farlig form, eftersom infektionen snabbt går in i blåsan och njurarna, vilket orsakar blåsor och pyelonefrit.

Varför är prostatit "yngre"?

Tidigare orsakades prostatit endast av vuxna män över 50 år, som utvecklar metaboliska störningar med ålder, stagnation kan uppstå och sexuellt liv är oregelbundet.

Men sjukdomen växer snabbt yngre, och även vid en militärkommission vid 18 års ålder diagnostiseras unga män med olika former av prostatit. Med vad är det anslutet?
Den vanligaste orsaken till prostatit på 30 år och hos män yngre är sexuellt överförbara infektioner. Detta beror på låg kultur, bristande överensstämmelse med personliga hygienregler. Unga män byter ofta partners och är inte skyddade. Påverkar också överdriven belastning, stillasittande livsstil, hypotermi.

Unga män går sällan till läkaren och föredrar att uthärda smärtan. Även med en betydande minskning av styrka, besöker inte alla en urolog för undersökning.

Riskgrupp

Det är möjligt att utse bland män en riskgrupp för utveckling av prostatit. Dess utveckling påverkas av:

 1. Minskad immunitet. Dessa inkluderar medfödda och förvärvade patologier. Vårdslös inställning till din kropp framkallar en allmän minskning av skyddskrafter, vilket innebär en ökad risk att fånga infektionen.
 2. Tillfälliga sexuella relationer. Oskyddad sex ökar risken för att förvärva en sexuell infektion. Det kan vara en banal thrush, och ibland ännu allvarligare sjukdomar. Om en man har ett mycket aktivt sexliv, är det nödvändigt att ta prov för dolda infektioner minst en gång var sjätte månad.
 3. Sedentary livsstil. Kontorsarbetare och förare lider ofta av prostatit på grund av cirkulationssjukdomar i bäckenorganen. Företrädare för dessa yrken behöver göra fysiska övningar som förhindrar stagnation av blod.
 4. Medfödda och förvärvade kroniska sjukdomar. Eventuella hormonella misslyckanden, sjukdomar i det genitourinära systemet, särdragen i prostatakörtelns struktur kan leda till inflammation, därför är det nödvändigt att regelbundet ta prov och genomgå en fysisk undersökning.

Huvudsymptom

Den akuta formen av prostatit har uttalade symptom. I kronisk form manifesterar de sig i förhoppningsskedet, men de kan besöka en man flera gånger om året.

Orsaker, symptom, förebyggande och behandling av prostata

 • Smärta med urinering
 • Retention av urin
 • Hyppig uppmaning att urinera, känsla av ej tömd urinblåsa
 • Smärta under avföring
 • Minskad styrka
 • Ökad kroppstemperatur
 • Minskad libido
 • Allmän försämring av hälsotillståndet

Med otimlig behandling av prostatit blir sjukdomen kronisk, och risken för att utveckla prostata adenom ökar.

Till vilken läkare ska man ta itu med?

Den första läkaren som ska besökas är en urolog. Han utför en rektal undersökning, prober prostata och bestämmer om det finns inflammation eller inte. Ytterligare ytterligare diagnostik utförs, inklusive tomografi, samling av analyser, hänvisning till andra specialister.
Ungdomar är ofta skyldiga att konsultera en venereolog för att lösa problemet med förvärvade infektioner. Dessutom kan endokrinologen behöva behandling om det föreligger hormonellt misslyckande.

Vid de sista stadierna av sjukdomen utförs en operation för att avlägsna tumören. Om du kontaktar din läkare i tid, kan prostatit hos unga lätt behandlas med konservativa metoder. Vid tidig behandling för att utveckla erektil dysfunktion, akut urinretention, prostata skleros, prostata adenom, urinvägarna skador och till och med sterilitet.

Hur är behandlingen?

För behandling av prostatit som nödvändigtvis används antiinflammatoriska läkemedel. Beroende på orsaken till prostatit hos unga män är utvalda antibiotika och antimykotiska läkemedel som bekämpar infektion.

För en man som har prostatit är det viktigt att följa all doktors rekommendationer och avsluta behandlingen. Även om det verkar som att ingenting gör ont och allt är i ordning, måste du ta föreskrivna läkemedel, eftersom infektionen kan fortsätta att utvecklas i blåsan eller njurarna.

förebyggande

För att prostatit inte störs, antingen i ungdom eller i vuxen ålder, är det nödvändigt att observera förebyggande åtgärder:

 1. Mottagning av multivitaminer. Det finns speciella vitaminkomplex för människors hälsa.
 2. Undvikande av avslappnad sex. Om de uppstår är det nödvändigt att skydda och sedan klara provningarna.
 3. Rätt näring.
 4. Aktiv livsstil, regelbunden motion under stillasittande arbete.
 5. Styr kroppen för att undvika hypotermi, stress, hormonell obalans.

Prostatit på 20 år kan utvecklas hos alla unga som är slarviga om sin egen hälsa. Det är nödvändigt att regelbundet genomföra tester från ung ålder, följa förebyggande åtgärder och övervaka det genitourära systemet.