Huvud
Symptom

Pumpa frön med prostatit

Många patienter för behandling av inflammation i prostatakörteln tillämpar recepten på traditionell medicin. Pumpa frön hjälper till med prostatit. Det är en prisvärd metod för behandling utan att ha en allvarlig kontraindikation, om inte patienten är en individuell intolerans av produkten.

Våra läsare rekommenderar

Vår regelbundna läsare blev av med PROSTATIT genom en effektiv metod. Han kontrollerade det på sig själv - resultatet av 100% - ett fullständigt bortskaffande av prostatit. Detta är en naturlig honungsbaserad lösning. Vi kollade metoden och bestämde oss för att rådgöra med dig. Resultatet är snabbt. DEN EFFEKTIVA METODEN.

Läkande egenskaper hos pumpa frön

På grund av dess sammansättning är kärnor medicinska för den manliga kroppen och dess hälsa. Fleromättade fettsyror har en positiv effekt på produktionen av testosteron. Dessutom har pumpa frön en antiinflammatorisk effekt, förhindrar utvecklingen av prostatacancer.

Den dagliga zinknivån finns i 200 gram av produkten. Fördelen med detta element är att det är ett byggmaterial som är nödvändigt för den manliga kroppen och produktionen av ett hormon. Zink deltar i många processer och funktioner. Han är också en stark immunostimulant.

Ett bevisat hemhjälpmedel för att öka Potential:

 • ett fantastiskt resultat,
 • låg kostnad,
 • fullständig säkerhet,
 • orsakar inte överskott.

Användbara egenskaper hos pumpkorn utgör en positiv effekt på det kardiovaskulära systemet. De stärker den och förhindrar utvecklingen av många patologier. Denna effekt är förebyggande, på grund av det höga innehållet av vitamin F.

Polyomättade syror har antisklerotiska egenskaper. Detta är först och främst bra för hjärtsystemet. Särskilt om du kommer ihåg hur många män som drabbas av bakgrunden till överträdelser av sina aktiviteter.

Hjälpsam. Pumpa frön hjälper de som lider av svår förstoppning.

Korn har många användbara egenskaper, på grund av vilka de fick mycket hög popularitet.

 1. De stöder metaboliska processer, mental effektivitet, tack vare innehållet av B-vitaminer.
 2. Minska blodtrycket, stabilisera blodsockern och kolesterol.
 3. Antihelminthisk effekt. Från parasiter kan pumpafrön härdas med en aktiv ingrediens som kallas cucurbitin. Den finns i en film som täcker spannmålen.
 4. Behåll ett bra humör, tack vare innehållet i ett ämne som serotonin. Det kallas också glödets hormon.

Många kvalificerade experter säger att pumpafrön kan ta bort kadmium och bly från kroppen. Det är tillräckligt att använda produkten varje dag i vissa volymer. Pumpa frön är vanligare i kost av vegetarianer. De ersätter helt fett av animaliskt ursprung.

Pumpa frön från prostatit räddas av många män. Zink stöder inte bara manlig styrka, utan ökar också spermatososaktiviteten. Det är nog att äta en liten mängd av en produkt dagligen.

Folk behandling av prostatit med pumpa frön

Pumpa frön har en förebyggande effekt på hela kroppens genitourinary system. Men produkten används på ett komplicerat sätt, det är omöjligt att bli av med inflammation i prostatakörteln ensam. Det är nödvändigt att genomgå en fullständig undersökning för att klara ytterligare prov. Läkaren kommer att upprätta en noggrann diagnos och förskriva en behandling. Och också berättar hur man behandlar prostatit, med hjälp av pumpa frön. Zink, som ingår i korn, förhindrar utvidgningen av prostatakörteln i storlek.

Receptet för att göra läkemedel med honung

 • 500 gram skalade färsk pumpa frön;
 • 1 kopp tjock honung;
 • köttkvarn, glasbehållare.

Mala kornet och blanda det med honung tills en homogen massa erhålls. Låt det vara på en sval plats så att blandningen blir tjockare. Efter en stund måste massan användas, rullas ut av småbollar, högst 1,5 cm. Förvara medicinen i kylskåpet. Varje dag på en hungrig mage lösa bollen. Förloppet av behandling av prostatit med pumpafrön fortsätter tills bollarna går ut. Det rekommenderas att repetera behandlingen en gång per år. Ofta är det omöjligt, annars kommer en stor mängd zink att negativt påverka kroppens tillstånd och människors hälsa.

Pumpasfröolja

Ett utmärkt botemedel mot prostatit. Olja ska tas för 2 tsk. 2-3 gånger om dagen, i 7 dagar. Dessutom kan du lägga microclysters med det. Förbereda lösningen, blanda 1 msk. l. Olja från pumpa frön med vatten (förhållande 1: 4). Innan du gör en lavemang behöver du rengöra ändtarmen. Efter administrering av lösningen borde patienten ligga i ljushållning i 10 minuter.

Vid inflammation i prostatakörteln används också tamponger fuktade med pumpafröolja. Denna metod för behandling är ett alternativ till mikroclyster. Behandlingskursen ger minst 10 procedurer. Oljan har en mjukgörande och antiinflammatorisk effekt, lindrar svullnad i prostata, förbättrar tillståndet hos det manliga organets vävnader.

Pulver från pumpkorn

Kvalificerade specialister rekommenderar till sina patienter dessutom med medicinsk behandling, varje dag finns det 50 pumpa frön med prostatit på tom mage. Men det finns ett annat recept på folkmedicin för att bekämpa inflammatorisk process i prostatakörteln. Det är nödvändigt att skölja huvudprodukten, slipa den i pulver utan föregående rengöring. Varje dag på tom mage borde en man ta 2 msk. l. av den mottagna massan. Det är nödvändigt att tvätta med vatten vid rumstemperatur, du kan lösa upp en sked av honung för smak i den.

Det finns en annan recept som gör det möjligt att använda pumpafrön från prostatit, som en vanlig emulsion. För att förbereda läkemedlet fräsas friska korn i en murbruk, med jämna mellanrum tillsättes en liten mängd vätska. I den resulterande blandningen bör tillsättas maj honung, observera samma proportioner. Medicin för inflammation i prostatan tas på morgonen och före sänggåendet en sked.

Fördelar med pumpa frön med prostatit

Pumpa korn har länge använts i folkmedicin för inflammation i prostata. Recept baserade på denna produkt har många fördelar som män inte vet om.

 1. Människokroppen tolererar sådan behandling lugnt. Det finns inga allvarliga kontraindikationer.
 2. Detta är en av de billiga metoder som effektivt hjälper till att behandla prostatit.
 3. Män har möjlighet att förhindra utveckling av prostata adenom och störningar som är förknippade med potens.
 4. Recept baserade på pumpafrön gör det möjligt att förhindra uppkomsten av akut inflammation i prostatan.

Använd en liknande produkt, glöm inte bort missbruk av det. Om det finns frön med glasögon varje dag, finns det risk för att det uppstår störningar i hur andra system fungerar i kroppen. Innan behandlingen utförs är det nödvändigt att konsultera en läkare. Han, med hänsyn till patientens individuella egenskaper och sjukdomsförloppet, kommer att berätta hur man tar ett botemedel baserat på pumpa frön, för att inte skada ännu mer.

Det är viktigt att följa det etablerade systemet. Traditionell medicin erbjuder olika recept med användning av korn, vilket hjälper till att hantera inflammation i prostata. Dessutom bör du komma ihåg vissa regler, så att behandlingen av prostatitpumpa var den mest effektiva:

 1. Det är nödvändigt att bli av med alla dåliga vanor. Överge missbruk av alkohol och tobaksvaror.
 2. Mer engagera sig i sportaktiviteter: springa, gör träningsövningar, gör långa promenader ute i friluft.
 3. Kom ihåg om rätt näring. Späd dieten med selleri, persilja, vitlök, nötter, bönor.

Du kan inte fördröja resan till en kvalificerad specialist om prostatit uppträder, vars behandling endast kan ordineras av en erfaren läkare. Självskriven behandling ökar risken för komplikationer eller konsekvenser.

Kontra

Folkbehandling av prostatit med pumpafrön bör utföras noggrant. Vid behov, efter samråd med en läkare. Trots många positiva recensioner av sådan behandling finns det situationer när det inte rekommenderas att använda majs till patienten.

Kontraindikationer för män:

 • en oändlighet av en rektum
 • sjukdomar i mag-tarmkanalen;
 • ökad surhet i matsmältningssystemet;
 • individuell intolerans mot produkten;
 • överkänslighet mot fröets beståndsdelar.

Pumpkornsfrön hjälper till att hantera inflammation i prostata. Men för detta bör du observera rimliga proportioner av användningen av produkten. Dess höga kaloriinnehåll och en stor mängd i sammansättningen av fetter kan orsaka utseendet av extra pounds.

Det är viktigt. Överdriven missbruk av pumpa frön främjar ackumulering av salter i lederna, vilket leder till störning av deras rörlighet.

Bland de många elementen och fetterna är salicylsyra närvarande. Det kan prova utvecklingen av gastrit eller magsår. Behandling av pumpa frön ger mer fördelar för den manliga kroppen, viktigast av allt, glöm inte bort de tillåtna normerna.

Förebyggande behandling med pumpa frön

Att förebygga sjukdomen är lättare än att hantera det och eliminera olika komplikationer, konsekvenser. Fröer av pumpa innehåller läkemedel som hjälper till att förhindra utvecklingen av den inflammatoriska processen i prostata.

Recept med pumpa frön från prostatit, med regelbunden applicering, hjälper till att minska risken för inte bara inflammation, men också adenom. Det räcker för en man att äta 30 korn om dagen.

Fördelarna med att använda pumpafrön med prostatit är bevisade i praktiken. Men det är inte rekommenderat att använda dem endast i utvecklingen av patologiska processer. Ett integrerat tillvägagångssätt behövs, speciellt om mannen har kronisk prostatit. I det här fallet måste patienten ge upp dåliga vanor och förändra sitt sätt att leva. Bara så effektiviteten av behandlingen kommer att vara hög.

Under behandlingen av prostata blir patienten av med andra problem på vägen. Förbättringar relaterar till minne och uppmärksamhet, kroppens försvar höjs för att motstå olika sjukdomar. Recept baserade på pumpkorn återställer metaboliska processer, ökar motståndet mot stressiga situationer. Det är viktigt att komma ihåg att traditionell medicin är en ytterligare behandling. Utan läkemedel med prostatit kan du inte slåss.

Vem sa att det är omöjligt att bota prostatit?

Har du en PROSTATE? Redan mycket pengar försökt och ingenting hjälpte? Dessa symtom är bekant för dig inte av hearsay:

 • konstant smärta i underlivet, skrotum;
 • svårighet att urinera
 • sexuell dysfunktion.

Det enda sättet att använda? Vänta och inte agera med radikala metoder. Prostatit kan vara CURED! Gå till länken och ta reda på hur specialisten rekommenderar behandling av prostatit.

Pumpa frön med prostatit: recept

Många vet att pumpa frön med prostatit bör förbrukas så ofta som möjligt. Men inte alla förstår verkningsmekanismen för denna produkt på prostatakörteln. Det finns flera recept för att förbereda ett hemmedel för behandling av inflammation i prostata. Det är värt dem att ta på armarna, och sedan blir prostatit, om inte helt reträtt, blir mer besvärligt mindre ofta.

Varför är pumpa frön användbara?

Pumpa frön är en naturlig protostoprotector. De innehåller många användbara ämnen, inklusive:

 • zink, vilket ökar styrkan och minskar inflammationen
 • selen, normaliserande metaboliska processer i prostata vävnader;
 • E-vitamin är en naturlig antioxidant som skyddar mot fria radikaler;
 • magnesium, förstärkning av blodkärl och normalisering av blodcirkulationen.

Prostatoskyddande verkan av denna växt bestämmer effektiviteten av pumpa vid behandling av adenom. Det har en antiandrogen effekt, vilket förhindrar syntesen av dihydrotestosteron. Det är detta ämne som leder till en ökning av prostatakörtelns storlek och en överträdelse av reproduktiv funktion hos män över 50 år.

Pumpa frön innehåller en unik biologiskt aktiv substans som verkar direkt på prostatakörteln. Det tar bort inflammation och skyddar kroppen mot negativa effekter. Dessutom, på grund av det stora antalet vitaminer i kompositionen ökar pumpan immunitet, vilket minskar risken för förvärring av sjukdomen.

För behandling används pumpa frön, färskpressad massa juice eller fröolja. Det finns många recept, bland vilka alla kan hitta det bästa för sig själva.

Användbara frön och kött av pumpa

Åtgärd med prostatit

Pumpa frön från prostatit, tillsammans med juice och smör, har en komplex effekt på det inflammerade organet. Applicering av pumpafrön med prostatit främjar:

 • reduktion av inflammatorisk process;
 • reduktion av ödem i prostata;
 • förbättring av urodynamik;
 • normalisering av utflödet av prostasjuice;
 • stimulering av immunitet mot kamp med patogena mikroorganismer.

Behandling av prostatit med pumpa frön hjälper till att bli av med symptom - smärta vid urinering, kramper i perineum, erektil dysfunktion. Pumpa i någon form fungerar som ett botemedel mot behandling av prostatit och en effektiv metod för att förebygga denna sjukdom.

Läckra medicin: recept på pumpa

Det finns många sätt att använda pumpa vid behandling av prostata sjukdomar.

Det enklaste sättet är pumpajuice med prostatit. För att göra det, sätt några skivor i juicer och pressa ut saften. För beredning används endast en rå pumpa. Juice rekommenderas att dricka dagligen halva glaset.

Pumpaolja med prostatit rekommenderas för salladsdressing, men du kan inte steka den. När den upphettas, förlorar pumpaolja från prostatit dess användbara egenskaper och släpper ut skadliga ämnen. Det är viktigt att komma ihåg att kolesterol i prostata är en allvarlig fara. Vid överskott deponeras detta ämne på blodkärlens väggar, vilket förhindrar normal blodcirkulation, vilket leder till förvärring av stillastående fenomen i bäckenorganen.

Pumpaolja med prostatit rekommenderas att störa citronsaft - så det visar sig vara en välsmakande och användbar dressing för någon grönsaksallad.

Om du planerar att äta pumpa frön från prostatit, är ett enkelt recept att konsumera 30 g råa frön dagligen.

Du kan använda recepten för att förbereda traditionella läkemedel eller helt enkelt äta 30 g frön om dagen

Frön med honung

Pumpa frön med honung från prostatit kan beredas enligt olika recept. Den enklaste av dem är att blanda 50 g skalade frön med 100 g honung, täck och insistera i kylskåpet i en vecka. Då tas medicinen 3 stora skedar dagligen. Fröer av pumpa med honung från prostatit kan tillsättas till stallost eller havregryn till frukost. Detta läkemedel är inte bara användbart, men också mycket gott. Pumpa frön med honung från prostatit kan blandas i en mixer för att få en enhetlig konsistens.

Förbered en medicin baserad på pumpa frön med honung från prostatit kommer att hjälpa receptet av traditionell medicin. För att göra detta ska 100 gram frön males i en mixer eller kaffekvarn så att ett torrt pulver erhålles. Då ska pulvret spädas med flytande honung i en andel av 1: 3. Den resulterande blandningen rullas i bollar av en valnöt. Varje pärla bör packas i en matfilm och förvaras i kylskåp. Varje dag borde du äta en sådan boll.

Behandling av prostatit med pumpa frön med honung gör att du snabbt kan stoppa inflammation och förbättra din hälsa. Ett sådant folkläkemedel bör användas inom två månader. Då behöver du en paus i 3-4 månader och behandlingen kan upprepas.

För behandling kan en emulsion användas. Förberedd mycket enkelt: ett halvt glas oraffinerade frön slipas i en murbruk och lägger till lite rent vatten. Därefter upplöses hälften av glaset flytande honung i den resulterande blandningen. Läkemedlet ska tas dagligen på en tom mage på en stor sked. Terapeutisk kurs varar 30 dagar.

Pumpa frön med honung - det är också mycket gott

Pulver från frön

Ett annat effektivt recept med pumpafrön är pulvret från frön som strimlas i mixern. Det ska tas en matsked på en tom mage, omedelbart efter sömnen. Drick pulvret med enkelt vatten med några droppar citronsaft. En sådan medicin hjälper till att snabbt bli av med symtom men ökar belastningen på magen, så det kan ta inte längre än en månad. Då behöver du en halvårsavbrott. Vid denna tid tillåts en ny pumpa från prostatit eller rektala suppositorier med propolis och propolis och pumpaolja är föreskrivna.

Användning av olja

Pumpaolja med prostatit kan användas på tre sätt:

Ta pumpaolja med prostatit erbjuds på en tom mage på en tesked. Kursens varaktighet är 15 dagar.

Receptet på en sallad som är användbart för män: gurkor, Pekinese kål, valnötter med pumpa frön att blanda i en salladsskål. Som dressing, använd pumpa fröolja och en tesked citronsaft. Du kan äta denna sallad flera gånger i veckan.

Oljens helande egenskaper är bra för rektal administrering. Denna metod används vid behandling av adenom. För att göra detta, fuktas med en bomullspinne i olja och lägger på natten i rektalöppningen. Läkemedlet används i två veckor, tampongen administreras före sänggåendet, och på morgonen tas den bort.

Pumpaolja kan konsumeras eller användas rektalt

Recept med pumpa

Många människor är intresserade av hur man tar pumpa kött, vad är användningen och skadan för män, och hur man stärker den terapeutiska effekten. Patienternas feedback tyder på flera sätt att äta pumpa.

 1. Pumpa gröt. För matlagning, riv köttet, blanda med ris och laga mat på mjölk tills det är kokt. Innan du äter rekommenderas att fylla spannmålen med ett läkemedel från pumpa frön och honung.
 2. Förbered havregryn, lägg till några skivor bakad eller kokt pumpa. Du kan också blanda gröt med en handfull pumpa frön.
 3. Förbered en pumpa och honungskaka, använd pumpa frön för att dekorera.
 4. Gör pumpajuice, tillsätt honung efter smak. Vi rekommenderar att du dricker hälften av glaset varje dag före frukost.

Pumpa har en positiv effekt på prostatakörteln, men en omedelbar effekt förväntas bland patienterna. Det är viktigt att komma ihåg: något naturligt läkemedel verkar långsamt, så förbättringen av välbefinnandet bör förväntas flera veckor efter behandlingens början.

När du äter pumpa är regelbundenhet viktig. Recept kan alternera eller komplettera, men det är viktigt att pumpan ständigt finns i kosten.

Funktioner av terapi

Efter att ha upptäckt de läckande egenskaperna hos pumpa frön, många erkänner ett allvarligt misstag - de börjar konsumera dem i stora mängder. Ganska ofta mellan intag av frön äter män pumpa, dricker juice och konsumerar olja. Som ett resultat, efter några dagar uppstår illamående, magont och diarré. Faktum är att pumpa är en tung mat. I måttliga mängder normaliserar det matsmältningen, förbättrar intestinal motilitet och utövar koleretisk verkan.

Effekten av pumpa på prostata maximeras genom att använda stiftpiller eller tabletter med massa extrakt. Det rekommenderas att du rådgör med din läkare om möjligheten att använda sådana mediciner. Läkemedel med pumpa är allmänt representerade på apotek, det är inte svårt att välja den optimala, men använd sådana mediciner med försiktighet.

Kontra

Använd inte pumpa för individuell intolerans. Allergisk reaktion på produkten kan uppenbaras av utslag i huden, svullnad i slemhinnorna och symtom på ARVI. När du har allergi, sluta använda din pumpa och ta en antihistamin.

Begränsa användningen av frön och olja bör alla patienter med sjukdomar i mag-tarmkanalen och gallblåsan.

Välja för behandling av recept med honung, du måste se till att det inte finns någon allergisk reaktion på biodlingsprodukterna.

Patientrecensioner

Innan du börjar behandla pumpa rekommenderas att du läser patientens recensioner och konsulterar urologen. Det är viktigt att komma ihåg att pumpafrön inte kan ersätta traditionell medicinsk behandling.

"Jag äter pumpa, dricker juice, tvätta ner med olja - det är gott och användbart. Det är svårt att bedöma effektiviteten, eftersom detta inte är det enda jag åtar mig att behandla prostatit. Skada från pumpan kommer bara inte, så jag rekommenderar att försöka alla som har stött på prostatit. "

"När pumpafrön började klicka regelbundet märkte jag en förbättring av erektionen. Prostatit blev mindre vanligt, så pumpan i olika former är nu en viktig del av min dagliga meny. "

"På rekommendation av en läkare behandlar jag en pumpad adenom och jag kan inte få nog av det. Läcker, användbar, effektiv - Jag rekommenderar det till alla. Användbara egenskaper hos pumpafrön är vetenskapligt bevisade, så jag litar på min läkares uppfattning och tycker om att äta pumpa. "

"Val mellan pumpa och antibiotika, föredrar jag en pumpa med honung. Det är välsmakande, hälsosamt och säkert - till skillnad från tabletter orsakar frön inte biverkningar. Efter att jag ändrade kosten började jag märka att förvärringen av prostatit händer två gånger mindre än tidigare. Jag rekommenderar alla att försöka, i alla fall kommer du inte att förlora någonting. "

Fröer av pumpa från prostatit: Sammansättning och medicinska egenskaper

Prostatit är en prostatisk sjukdom som uppträder hos män på 20 år.

En vanlig orsak till prostatit är ospecifik inflammation i urinröret, som sträcker sig till prostatakörteln.

Klamydia, mykoplasma och virusinfektioner kan också vara orsaken.

Det anses också att predisponeringsfaktorer är av stor betydelse: stillasittande livsstil, undernäring, hypotermi, oregelbundet sexuellt liv eller vice versa överdriven aktivitet, alkoholmissbruk.

Det finns flera huvudtyper av prostatit:

 • Akut bakteriell prostatit.
 • Kronisk bakteriell prostatit.
 • Stagnerande prostatit.
 • Icke-bakteriell prostatit.
 • Atypiska former av kronisk prostatit.

Det finns många verktyg för att förhindra och bli av med prostatit, en av dem är pumpafrön. Ansökan bygger på pumpafrön recept för prostatit har en gynnsam terapeutisk effekt, vilket framgår av de många svar män. Fröer av pumpa från prostatit i dess komposition är unika i ett stort antal vitaminer och näringsämnen.

Pumpa frön innefattar fibrer, proteiner, beståndsdelar av mangan, järn, fosfor, zink. Dessutom innehåller i vissa kvantiteter i pumpa frön folsyra, kalcium, selen, kalium och vitaminer A, B, E, PP, liksom aminosyror som är nödvändiga för kroppen.

En annan inte mindre användbar produkt med en mättad vitaminkomposition är honung. Honung läkande kompositionen innefattar mer än 300 komponenter, positivt påverkar immunsystemet: spårämnen, enzymer (amylas, fosfatas, diastas och andra), och vitaminerna B, H, K, PP och biogena stimulatorer. Honung har en unik egenskap att inte förlora användbara egenskaper i lagring.

Vissa recept för behandling av prostatit innehåller en kombination av honung och ett pulver av pumpa frön. Dessa produkter gör bollar, som förutom att återställa prostatan har en positiv effekt på kroppen och immuniteten. Läkande egenskaper hos pumpafrön används inte bara vid behandling av prostatit, men också för förebyggande och behandling av många andra sjukdomar.

Pumpa frön är 50% sammansatt av pumpa olja berikad med zink, viktigt för strukturen av huden, hår och naglar, dessutom bidrar zink till att upprätthålla immunitet under säsonger av förkylning. Fosfor och andra element i kombination med zink ökar kvaliteten på ägg och spermatozoer, dessutom förbättrar produktionen av könshormoner hos män och kvinnor.

Pumpa frön har också en positiv effekt på kardiovaskulärsystemet: de rensar kärlen, ökar deras elasticitet och förbättrar trycket. Dessutom har pumpa frön en positiv effekt på nervsystemet och mag-tarmkanalen, lindrar parasiter, fröbrus hjälper till med brännskador och små sår.

Pumpasfrön med prostatit: användningar, kombinationer och recept

Pumpa frön med prostatit kan konsumeras på flera sätt. I sin råa form bör användas varje dag på fastande mage för 30-40 korn i en månad, sedan en månad senare måste du upprepa kursen som folk rättsmedel har en långsam effekt, men eftersom de inte har en skada, kan programmet vara långa, ofta denna metod används för förebyggande.

Det är också möjligt att bereda pulver från råa pumpa frön. För att göra detta, torka frön, slipa i en kaffekvarn utan att rengöra, så ska det resulterande pulvret siktas flera gånger tills avfallet elimineras. Ett sådant pulver ska konsumeras 1 matsked 1 gång om dagen, det rekommenderas att dricka det med ett glas vatten med en tesked honung blandad i den. Använd pulveret från pumpa frön från prostatit behövs dagligen under hela året. Förvara den i en tätt sluten burk på en mörk, sval plats.

Du kan också göra tabletter från pumpa frön. För att göra dem behöver du 500 gram färskt, hackat, slipat ordentligt och 200 gram honung. Ingredienser ska blandas i en homogen blandning och läggas i kylskåpet tills det ögonblick som honungen förtorkar. Sedan från den mottagna täta massan är det nödvändigt att blinda små bollar i diameter på 15 mm och förvara i kylskåp i sluten kapacitet. Ta dem på morgonen på en tom mage för 1 stycke.

Inte mindre användbar för prostatit och pumpaolja. För att förebygga prostatit rekommenderas att ta varje gång 30 minuter innan du äter 2 teskedar. Eftersom oljan har en behaglig lukt och smak, ger mottagningen inte obehag. I närvaro av en redan utvecklad prostatit med hjälp av pumpaolja rekommenderas det att göra mikroclyster, de måste göras i flera veckor.

Före mikroclys måste du rengöra tarmarna. Efter att ha tagit mikroclyster ska du ligga i en liggande position i minst 15 minuter.

För dem som är intresserade av hur man använder pumpa frön för att förebygga prostatit svarar specialisterna: det är tillräckligt att konsumera 30-40 korn varje dag och det kommer inga problem med prostata. För att uppnå den bästa effekten rekommenderas pumpa frön från prostatit att kombinera med honung, som också berikas med användbara ämnen.

Effekten ökar också om mikroklysstycken tillsammans med pumpafrön tillverkas på basis av medicinska örter. Det bör dock komma ihåg att pumpafrön själva med prostatit inte helt kan lindra inflammationen i prostata. För att fullständigt bota prostatit krävs en omfattande behandling, som bör omfatta förutom folkmedicin, medicinsk behandling och fysioterapi.

Förberedelser och recept kan varieras.

 • Från frön av en pumpa och honung är det möjligt att bereda en emulsion. För att göra detta, slipa oskalade pumpafrön och lägga till dem rent vatten för att bilda en flytande slam. Blanda den resulterande blandningen med lika mycket honung och äta på morgonen och kvällen för 1 matsked.
 • Pumpa fröolja bör blandas i lika stora kvantiteter med honung och användas i 2 veckor 3 gånger om dagen för 2 teskedar.
 • För att applicera mikroklismen hos en matsked pumpaolja, späd ¼ kopp kokt vatten, lägg i ändtarmen som ligger på sin sida, håll i ca 15 minuter.

Trots de många användbara egenskaperna hos pumpa frön med prostatit, innan du använder dem, kontakta en läkare.

Behandling av prostatit med pumpa frön

På den här sidan (innehåll):

Pumpa frön är en livgivande mat och en naturlig lösning. Daglig användning av dem stärker immunförsvaret och hjälper till att motstå sjukdomar inklusive t. Och prostatit.

prostatit

Prostatit är en inflammation som uppstår av många anledningar. Behandling av dess pumpafrön kanske inte alltid i alla fall. Om prostatit uppstod på grund av infektion, kommer frön inte att hjälpa.

Orsaken till icke-infektiös prostatit är stagnation av blod och lymf i det lilla bäckenet på grund av:

 • störningar av hormonbalans
 • dåliga vanor (rökning, alkohol);
 • låg fysisk aktivitet och stillasittande arbete
 • frekvent stress;
 • oregelbundet sexuellt liv
 • starka superkylningar.

Varför pumpa frön behandlas

I fröna av vanlig pumpa innehåller upp till 40% användbara fetter finns det organiska syror i dem, ett stort antal mikro- och makroelement, vitaminer A, E, D.

Pumpa frön är en naturlig källa till zink, vars behov är mer erfaren hos män än kvinnor. När det saknas zink, ökar puberteten hos pojkar, och hos män kan deras manliga förmågor fungera felaktigt.

Regelbunden användning av frön bidrar till förbättring av njure och lever, och har också en positiv effekt på gastrointestinala funktion. Grund av den betydande zinkhalt (mer zink finns bara i ostron) pumpafrön kan minska hormonella skador på prostataceller orsakade därigenom minska risken för prostatacancer sjukdom.

Zink, oavsett kön, deltar också:

 • i syntesen av proteiner,
 • vid aktiveringen av enzymer,
 • i bildandet av hormoner och kollagenfibrer,
 • i processerna av celldelning.

Pumpa frön med prostatit: recept för män

Sedan antiken har pumpa frön använts av människor som botemedel mot många sjukdomar. Det naturliga botemedlet bidrog till att naturligt stärka immunsystemet och framgångsrikt motstå virus eller bakterier. Prostatit är en av de sjukdomar där det rekommenderas att använda pumpafrön, men även folkmetoder är inte alltid effektiva. I vissa fall kommer denna metod inte att ha den korrekta terapeutiska effekten, så traditionell medicin erbjuder speciella läkemedel för "manlig kraft".

Vad är prostatit?

Enligt vetenskapliga uppgifter kallas all inflammation i prostatakörteln vanligen som prostatit. Sjukdomen påverkar alla män äldre än 20 år, de flesta patienterna leder en stillasittande livsstil. Prostatit avser infektionssjukdomar. Den främsta orsaken till patologi ligger i multiplikationen av bakterier som tränger in i kroppen genom urinväggen. Sjukdomsskapande mikroorganismer väntar på ett lämpligt ögonblick för utvecklingen av vital aktivitet, så kränkningen av mikrocirkulationen i det lilla bäcken anses vara det mest fördelaktiga ögonblicket.

Processen för försämring av blodflödet i reproduktionssystemet sker gradvis. Att vara i sittande läge i mer än sex timmar leder till stagnation av blod, vilket orsakar problem med styrka. Detta är dock inte den enda orsaken till prostatit. Enligt medicinsk statistik är sjukdomar i prostatakörteln karakteristiska för de företrädare för den starka hälften av mänskligheten som saknar regelbunden intimitet. Riskgruppen inkluderar patienter som lever i promiskuitet eller har dåliga vanor.

Sjukdomen har flera sorter, sjukdomsformen beror på patogenens natur. Det finns två huvudtyper av prostatit - akut och kronisk, som är uppdelade i asymptomatisk, bakteriell och icke-bakteriell. Den vanligaste formen av sjukdomen är bakteriell kronisk prostatit, som förekommer i varje åttonde man efter fyrtio år. Karakteristiska tecken på utvecklingen av den patogena processen är följande symptomatologi: brist på sexuella begär, problem med erektion, urinering eller styrka.

Det finns tre stadier av utveckling av sjukdomar i prostatakörteln. I avsaknad av snabb behandling kan patienten få allvarliga hälsoproblem. I det sista skedet av prostatit finns det en ersättning av mjuk bindväv, vilket leder till rynkningen av hankönens könsorgan. Börjad sjukdom leder ofta till sådana negativa konsekvenser som kronisk urinretention eller impotens.

Behandling av prostatit med pumpa frön

Pumpa frön med prostatit är en av de mest populära metoderna för att återställa manlig styrka. Den främsta orsaken till läkemedlets framgång är dess unika sammansättning, rik på vitaminer och spårämnen. Produkten innehåller oersättliga komponenter som har en positiv effekt inte bara på immunitet utan också på reproduktionssystemet. Under behandling av prostatit är zink ledande roll eftersom detta element har en positiv effekt på "manlig styrka".

Ämnet förhindrar spridning av prostatavävnad, sådana sjukdomar i medicin brukar kallas hyperplasi eller prostata adenom. Pumpa frön med honung för män - det här är helt säkert verktyg, eftersom metoden inte har kontraindikationer att använda. Den naturliga produkten hjälper till att hantera inte bara med urologiska sjukdomar utan också med diabetes mellitus, artrit, osteoporos. På detta sätt slutar de terapeutiska egenskaperna hos växtfrön inte. Fröer av pumpa har följande effekter på människokroppen:

 • förbättra tillståndet för hår och hud;
 • stabilisera blodtrycket
 • förstöra parasiter
 • lägre kolesterol;
 • aktivera mental aktivitet
 • stimulera produktionen av gemensam vätska;
 • eliminera effekterna av toxicos.

Terapi med användning av denna lösning är mycket lätt att tolerera av patienter, tack vare den gradvisa mättnaden av kroppen med näringsämnen. Pumpkinsfrön från prostatit är en överkomlig behandling som är en extra fördel med traditionell medicin. Produkten kan köpas i vilken butik som helst, och priset på produkten är mycket lägre än kostnaden för något genomsnittligt läkemedel. Om emellertid inflammation av prostata upptäcks, bör du alltid söka hjälp av en läkare för att bestämma sjukdomsfasen.

Sammansättning av frön

Pumpa frön är inte förgäves kallas en av de mest användbara livsmedel, eftersom de innehåller en stor mängd näringsämnen. Växtfrön är rika på vitaminer, mikro och makroelement, som är nödvändiga för människokroppen för normal funktion. I kompositionen av pumpafrön är fosfor, zink, magnesium, järn, koppar, mangan, selen och andra användbara ingredienser. Produkten anses vara rekordhållare för innehållet av vitamin C, B1, A, E, K.

I pumpafrön är 12 viktiga och 8 utbytbara aminosyror, inklusive omega 3. Förbrukning av 100 gram av denna produkt kan du nästan helt uppfylla det dagliga kravet på organiska ämnen. Planteras frön tar bort gifter och toxiner från kroppen, vilket förbättrar tarmarnas arbete. Produkten stimulerar arbetet i det muskuloskeletala, kardiovaskulära och reproduktiva systemet, det har en fördelaktig effekt på den visuella apparaten. Regelbunden konsumtion av frön minskar risken för prostatacancer väsentligt.

Merparten av produktens sammansättning är representerad av fetter, vilket förbättrar hårets, nagels och hudens tillstånd. Sådana egenskaper hos frön är speciellt användbara för den vackra halvan av mänskligheten. Pumpa frön innehåller vatten, proteiner och kolhydrater, liksom glycerider av palmitinsyra, oljesyra, stearinsyra och linolensyror. Oljor från pumpa frön innehåller en naturlig sorbent - pektiner, som tar bort skadliga ämnen från kroppen. Dessutom innehåller produkten även andra föreningar:

 • eteriska oljor;
 • kollagenfibrer;
 • karoten;
 • tryptofan;
 • hormoner;
 • hartser;
 • tokoferol;
 • fytosteroler;
 • karotenoider.

Pumpa frön har antiinflammatoriska, koleretiska och anthelmintiska effekter på människokroppen. Produkten rekommenderas för användning i sängvätning hos små barn. Planteras frön visas som ett förebyggande medel för inflammation i prostatakörteln. Produkten har ett lågt kaloriinnehåll, så det kommer att vara användbart även för personer som lider av urolithiasis, gastrit, lungblödning.

Kontra

Enligt dieten är det absolut inga ofarliga produkter. Även livsmedel från naturliga ingredienser kan vara skadliga under vissa förhållanden. Pumpa frön med prostatit kommer endast att gynnas om deras användning är strikt kontrollerad. Den optimala mängden av en produkt som får äta per dag är 100 gram. Överskridande av de rekommenderade doserna kan orsaka hälsoproblem, till exempel förvärring av magsår.

Människor med sjukdomar i mag-tarmkanalen får inte äta pumpafrön. Gravida kvinnor, allergier, kärnor och hypertensive patienter bör använda denna produkt med försiktighet. Extrahera den maximala fördelen av pumpafröterapi kan tillhandahållas genom bekantskap med några viktiga faktorer som påverkar produktens egenskaper. Till exempel, när värmebehandlad, fröer förlorar de flesta vitaminerna, så de rekommenderas att äta råa.

Det är förbjudet att äta en förlorad produkt eftersom farliga svampar börjar bildas på den. Dessa organismer producerar aflatoxiner, vilket kan skada människors hälsa. Under stekning förstörs inte svampar. För att bekämpa maskarna bör du konsumera fröna, innan du rengör dem från skalet. Detta villkor måste följas för att bevara beläggningsprodukten som innehåller ett maskförgiftning. Rengör inte fröet med tänderna, för att du kan skada emaljen allvarligt.

Hög kaloriinnehåll av pumpafrön är ett verkligt problem för personer med övervikt. Sådana patienter bör välja produkter för menyer med färre kalorier. Experter rekommenderar inte att äta saltade eller friterade frön i mat, eftersom de kan orsaka svullnad. Salicylsyra i produkten kan leda till en kraftig ökning av surhetsgraden i magen, så det är värt att begränsa mängden pumpafrön som konsumeras med prostatit.

De bästa recepten från prostatit baserat på pumpa frön

Fröer av pumpa med prostatit anses vara ett av de mest effektiva sätten att bekämpa sjukdomen. Aktiva komponenter i läkemedlet bidrar till utflödet av utsöndring, eliminera hormonell obalans och förbättra mikrocirkulationen av prostata. Traditionell medicin kan erbjuda ett stort antal metoder för att behandla inflammation i prostata, allt från att ta antibiotika och sluta med rektalmassage.

I alla folkliga behandlingsmetoder används pumpa frön med honung från prostatit, dessa recept är mycket enkla att genomföra. Kombinera naturliga produkter kan du skapa en effektiv medicin som klarar av eventuella sjukdomar. Ofta kompletteras sådana recept med honung eller propolis, eftersom dessa ingredienser har betydande egenskaper för människors hälsa. Ämnen i sammansättningen av dessa produkter har en positiv effekt på styrkan, ökar muskeltonen och stärker broskvävnaden.

Det är bara en person med en medicinsk bakgrund som korrekt kan välja receptet, du bör inte experimentera med de metoder som presenteras på Internet. Experter rekommenderar att man går till en doktors samråd och får en noggrann diagnos, varefter man bestämmer sig för användningen av folkmedicinska lösningar. Användningen av pumpafrön med prostatit i sjukdoms sista skede är slöseri med tid, eftersom försummade sjukdomar kan botas endast genom en operativ väg.

Pumpa frön används bäst för att förhindra inflammation i prostata. Produkten innehåller ämnen som är involverade i syntesen av manliga könshormoner - testosteron och androgen. Det påverkar spermatogenes och embryonisk utveckling. Dessutom visas folkrecept som använder pumpafrön till personer som lider av njurstenar.

Honungskulor

Pumpa frön med honung från prostatit är ett universellt botemedel som hjälper till att stoppa utvecklingen av den patologiska processen i prostata. För framgångsrikt avlägsnande av inflammation är det viktigt att följa några enkla regler. För det första måste frön som används vara oraffinerade. Denna rekommendation är obligatorisk för genomförande, eftersom skalen innehåller de flesta näringsämnena. Utsätt inte produkten för förvärmningsbehandling, hög temperatur förstör vitaminer och spårämnen.

Det rekommenderas inte att tillsätta salt, socker eller andra kryddor till blandningen, eftersom sådana manipuleringar i hög grad kan minska den terapeutiska effekten av produkten. Förbereda honungskulor är mycket lätt, för det här behöver du bara två ingredienser - honung och pumpa frön. Antalet ingredienser väljs utifrån patientens tillstånd, den normala behandlingstiden varar en månad. För receptet bör du förbereda ett halvt kilo frön och 200 gram honung. Ingredienserna blandas med varandra och males i en bländare tills en homogen massa erhålles.

Sedan placeras den resulterande blandningen i kylskåpet i några timmar före förtjockning. När produkten har nått den önskade konsistensen kan småbollar rullas från den, som rekommenderas dagligen i en månad. Det är bäst att använda blandningen på morgonen på en tom mage för att mätta kroppen med näringsämnen. Pärlorna ska lösas långsamt, tyg eller inte svälja hela. På sex månader är det önskvärt att upprepa behandlingsförloppet för att åtgärda resultatet.

Naturmedicin har en trevlig smak, så det njutes med glädje inte bara av vuxna, men även av barn. En sådan delikatess förbättrar humör, främjar produktivt arbete i alla organ och system. Honungskulor normaliserar naturligt ämnesomsättningen, försiktigt avlägsnar eventuella inflammatoriska processer i kroppen. Under behandlingen rekommenderas att överge alla dåliga vanor och byta till en hälsosam kost, vilket avsevärt ökar risken för återhämtning.

Pumpa pulver

Recept baserade på pumpa frön med prostatit är känt mycket, var och en av metoderna har fördelar och nackdelar. Inte alla människor gillar att krossa i köket, även om det är nödvändigt för beredning av läkemedel. Mest populära läkemedel innehåller flera komponenter på en gång, vilket måste förberedas i förväg. Detta recept är ett undantag, så det är idealiskt för patienter som värdesätter sin egen tid.

För att förbereda läkemedlet behöver du bara pumpafrön och en hjälpanordning för slipning av produkten. Det är mest lämpligt att använda en mixer, men en kaffekvarn, kvarn eller murbruk kommer att göra. Det är väldigt enkelt att göra pumpa pulver, och effektiviteten av produkten bevisas av många anhängare av traditionell medicin. Enligt receptet är det nödvändigt att torka lite ett halvt kilo frön, och sedan slipa dem till melstillståndet. Det resulterande pulvret kan siktas med en sikt och hällas i vilken behållare som helst.

Produkten förvaras i kylskåp. Pumpa pulver används två gånger om dagen före måltiden i en månad. Standarddosen är 2 matskedar, med ett glas vatten. Vätskan förtunnas med två teskedar honung. Terapi med detta läkemedel stärker immunsystemet och blir av med prostatit.

Pumpkinemulsion

För behandling av prostatit kan du köpa specialutvecklade läkemedel som säljs i varje apotek. Bland dem finns ibland naturliga botemedel som är nära sammansättning till folkrecept. Det är dock bäst att göra en medicin för dig själv om inflammation i prostata, eftersom det garanterar ett positivt resultat av terapi. En av de mest populära lösningarna för prostatit är en pumpaemulsion. Lösningen är lätt och snabbt förberedd, och den terapeutiska effekten av en sådan lösning hjälper till att bli av med sjukdomen.

Den enda nackdelen med folkrecept är en lång behandlingstid. De första resultaten kommer att märkas inte tidigare än i en månad. Av denna anledning överger många människor halvvägs behandling till återhämtning. Pumpkinemulsion är rik på mikro- och makroelement, vilket förbättrar hela organismens arbete. Aktiva komponenter i produkten har en fördelaktig effekt på prostatens funktion, vilket ökar produktionen av manliga könshormoner. Behandlingsförloppet med emulsionen varar 30 dagar och tar 2 portioner dagligen.

För att förbereda ett läkemedel måste du förbereda pumpa pulver. Växtfrön males i en mortel och siktas därefter. Pulvret späds sedan med vatten tills en mild konsistens erhålles. Därefter blandas den pumpa-baserade lösningen med honung i ett 1: 1-förhållande. Detta läkemedel ska förvaras i kylskåp, hållbarheten är tre dagar. Läkare rekommenderar varje dag att förbereda en ny emulsion för att säkerställa maximal helande effekt.

Pumpaolja

Officiell medicin erkänner den obestridliga effekten av pumpaolja vid behandling av prostatit. Medlet är ofta ordinerat som en del av komplex terapi tillsammans med fysioterapi och hårdmetall. Pumpa-produkten har en uttalad antiinflammatorisk effekt, så att ödem i prostatafollikeln minskar snabbt. Hos patienter observeras snabb regression av sjukdomen på grund av utflöde av venöst blod från det lilla bäckenet.

Pumpaolja hjälper till att starta återvinningsprocesser i kroppen, på grund av vilket återhämtningsprocessen accelereras. Produkten får användas på flera sätt: att göra mikroclysters, att ta kapslar, för att sätta in tamponger eller att dricka olja i ren form. Självförberedelse är en mycket arbetsintensiv process, det är mycket lättare att köpa olja i en butik eller ett apotek.

Behandlingsförloppet är 10-15 dagar, oljan tas två gånger om dagen före måltiden. En man borde konsumera minst 2 teskedar av produkten åt gången. Terapi kan upprepas var sjätte månad. För mikrokryssare måste du förbereda lösningen genom att lösa en matsked pumpaolja i ett glas kokt vatten. Den färdiga produkten injiceras i den tidigare rengjorda ändtarmen.

video

Informationen som presenteras i denna artikel är endast avsett för informationsändamål. Materialet i artikeln kräver inte självständig behandling. Endast en kvalificerad läkare kan diagnostisera och ge råd om behandling baserat på individuella patienters individuella egenskaper.

Fördelar och skador för män i behandling av prostatit med pumpafrön, recept och tips för att äta

Pumpa frön - naturmedicin

Detta verktyg användes av forntida healers.

Konsumerar dem varje dag, en person stärker immunförsvaret, hindrar utvecklingen av prostatit och andra sjukdomar.

Behandling av prostatit med pumpa frön

För att behandla prostatit använd råa förskalade nyskördade pumpa frön.
Effektivt också pressas ut ur dessa fröolja.

Pumpa frön: nytta och skada för män med prostatit

Pumpa frön behandlar prostatit på grund av zink som finns i dem.

Utöver det är pumpafrön halva sammansatta av användbart fett, mättat med fettsyror Omega 3, en tredjedel av proteinet med en komplett uppsättning humana aminosyror. Innehåller ett komplett utbud av vitaminer (A, E, D...), karotenoider.

I en fjärdedel av ett glas pumpa frön finns spårämnen:

 • mangan - 74 mg;
 • tryptofan - 53 mg;
 • magnesium - 48 mg;
 • fosfor - 38 mg;
 • koppar - 22 mg;
 • protein - 20 mg;
 • zink - 17 mg;
 • järn - 16 mg.

effekt

Innehållet zinkfrön påverkar syntesen av manliga hormoner: testosteron, androgener; proteiner; kollagenfibrer; deltar i processen med celldelning.

Användbara fröämnen avbryter proliferation av prostataceller, överdriven stimulering av prostatautveckling med testosteron; rena blodet stärka immunförsvaret minska kolesterolhalten lugnar nerverna, särskilt hos barn.

De lindrar inflammation i prostatakörteln, seminalblåsor, eliminerar stagnation i könsorganen, urinvägarna, skapar en möjlighet för bättre urinproduktion, stärker blåsans muskel.

Fördelar och nackdelar

Fröer av pumpaprostatit behandlas försiktigt, gradvis, utan sidosegment. De är bra i den stagnerande fasen av sjukdomen, förhindrar utvecklingen av prostata adenom.

I förbrukning bidrar deras användning till att behandla eller förebygga följande sjukdomar: inflammation i lederna (artrit), osteoporos, diabetes mellitus, inflammationer av olika ursprung, virusinfektioner. Patienter förbättrar minne, uppmärksamhet, matsmältningssystemet, ökar motståndet mot stress, förkylningar.

Ät pumpa frön också ha ett hälsosamt utseende, öm hud, lyxigt hår. Ett glas solrosfrön en dag är tillräckligt för detta ändamål. För detta ändamål rekommenderas de av kosmetologer.

Nackdelarna uppstår om

 • Vid behandlingen kommer patienten att förlita sig endast på frön;
 • kommer att applicera frön i närvaro av kontraindikationer

Mottagningssystem

Hur tar man pumpa frön från prostatit?

 • Sypem köpte på marknaden råa pumpa frön i en burk med vatten,
 • desinficera med mangankorn
 • stängt med lock, skakat.
 • Låt i en halvtimme, tills skalet mjuknar.
 • Vi häller ut på en handduk, torka den.
 • Skala fröet av fröna lätt av med sax. Kantarna hos varje frö är snyggt snittade längs konturen.
 • Folkmedel för prostatit med pumpafrön: recept

  Recept 1. Innan måltider, ta 30 solrosfrön varje dag till frukost, lunch, eftermiddagste, middag. 100-150 råa renade frön per dag för behandling (400 kalorier), sextio till sjuttio för förebyggande (200 kalorier). Detta är en daglig dos av zink, järn, mangan. Vi följer det i andra recept.

  Recept 2. Mala frön i pulver. Sikta. Vi tar två st. matskedar för en dag. Med vatten med honung (två ch. Skedar för ett glas) tvättar vi ner. Vi håller pulvret i kylskåpet.

  Recept 3. Vi pressar ut oljan från frön. Drick 3 gånger om dagen för 2 tsk. Kurs - två veckor.

  Recept 4. Vi gör en emulsion: Vi gnuggar frön i en mortel, i portioner, lägger till kallt vatten. Vi tar en emulsion på en matsked dagligen på morgonen, på kvällen.

  Recept 5. Vi gör microclysters från pumpa olja. Sked smöret i 1/4 kopp kokt vatten. Ligger på magen, lägger vi enema. Vi vilar i tio minuter.

  Recept 6. Våt tampongen med pumpafröolja. Sätt försiktigt in i ändtarmen.

  Kontra

  • personlig intolerans mot några av ämnena i frön;
  • gastrit;
  • sår i matsmältningssystemet (mag, tolvfingertarm).

  Om det inte finns sådana sjukdomar, borde de flesta inte vara rädda för ett negativt resultat.

  Med vad kan du kombinera?

  Beroende uteslutande på pumpa frön när behandling av prostatit är inte värt det. Speciellt när det gäller stadierna av akut prostatit, prostata adenom, farorna med tumörer. Om sjukdomen är smittsam, kommer frön inte att hjälpa till.

  Läkaren utser patienten med prostatit traditionell behandling: antibiotika, fysioterapi. I ett extremt fall, kirurgisk ingrepp. Pumpa frön kompletterar dessa medel.

  Vilka typer av prostatit är pumpa frön effektiva?

  Fröer är i de flesta fall effektiva som en extra resurs vid tillämpning av traditionella medicinmetoder.

  Samtidigt, som ett sätt att förebygga, med de första mindre symtomen på sjukdomen, har deras äta ibland en självständig betydelse.

  Detta kan förväntas om orsaken till abakteriell prostatit är en stagnation i lymfkroppens lilla bäcken på grund av:

  • berusning,
  • rökning
  • hormonella obalanser
  • stillasittande arbete,
  • låg fysisk aktivitet,
  • påkänningar,
  • brist på kön,
  • hypotermi.

  Kursens längd

  Termisk behandling av prostatit med pumpa frön: Vanligtvis missar patienterna en tvåveckors kurs en gång per år.

  Om symptomen inte försvinner, upprepa kursen efter en veckoskydd.

  När det är möjligt, kontakta en läkare.

  slutsats

  Fröer av pumpa - Ett alternativ till piller i de tidiga skeden av sjukdomen. Genom att använda dem är det möjligt att minska mängden administrering av tabletter som har många biverkningar i andra fall.

  Användbar video

  Vi erbjuder att se en video om behandling av prostatit med pumpa frön: