Huvud
Behandling

Medicinska apparater för män Apollo: priset på enheten och principen om dess påverkan på prostata

Prostatit, eller enligt medicinsk terminologi, erektil dysfunktion, kan påverka nästan vilken som helst man.

Och orsakerna till utvecklingen av en sådan sjukdom kan vara mycket olika och bero på både en persons psykiska och fysiska tillstånd.

Hjälp i denna situation kan vara många olika sätt, vars kostnad inte är mycket hög. Till exempel, priset på Apollo Unionen överskrider inte 50 tusen rubel. Det bör noteras att idag finns det många olika mirakelkurer och hemligheter av folkmedicin, som aktivt främjas av TV och Internet.

Ändå väljer ett ökande antal människor modern medicin. Detta beror på det faktum att märkliga framsteg har gjorts på detta område. Därför erbjuds idag aktivt för behandling av prostatit för att använda Apollo Apparatus-apparaten.

Vad är prostatit?

Prostatit är en sjukdom som uppstår vid infektionens utveckling och utseendet i det lilla bäckenet av stillastående formationer. Tecken på sjukdom kan utgöra smärta i buken, ett brott mot urinprocessen och styrkan.

Det är karakteristiskt att alla dessa tecken uppenbaras inte samtidigt, utan följer varandra. Samtidigt skjuter huvuddelen av männen ut sitt besök hos en specialist i en "lång låda".

Hälsosam och inflammerad prostata

Bara för denna kategori män utvecklades en apparat för behandling av prostata Soyuz Apollo, vars pris inte är för högt. Om du börjar en sådan sjukdom blir det orsaken till inte bara huvudvärk, muskelsmärtor, utan också manifestationer av kroppens allmänna svaghet.

Som ett resultat - sjukdomsflödet i det kroniska skedet, som åtföljs av svår smärta i ljummen, feber, prostatit med svar på endotarmen. Under det värsta scenariot - utvecklingen av prostata adenom.

Bara för att förhindra utvecklingen av händelser i ett beklagligt scenario, utvecklades den terapeutiska Apollo SA-apparaten från prostatit, priserna och recensionerna på ansökan är mest positiva.

Skapelsens historia

Som det händer med ett brett utbud av innovationer inom medicinområdet, är Apollo-enheten, vars recensioner och priser är ganska acceptabla, utvecklade på grundval av tillämpningen av rymdteknik.

Apollo Apollon Apparat för behandling av prostatit

Inte alla vanliga människor har tanken att astronautens kropp (i synnerhet hans genitourinära system) under tiden att vara i rymden utsätts för tyngdlöshetens kraft.

Det är uppenbart att en sådan inverkan inte är helt positiv, av denna anledning, efter att ha återvänt till personen, krävs inte bara en viss tid för restaurering utan även speciella anpassningar. En av dessa enheter är enheten "Chibis", som utvecklats uteslutande för astronauter.

Denna enhet hjälper till att få erektilfunktionen till ett normalt tillstånd, medan en enhet som heter Union Apollo på grundval för vanliga människor skapas, vars pris inte är så bra.

Beskrivning, ansökan

Det bör noteras att utan någon tidsmässig tillvägagångssätt till en specialist kommer absolut användning av den beskrivna enheten endast att ha en negativ inverkan. Som ett resultat - behandlingenstiden kommer att öka många gånger och det kan slutföras utan resultat.

Så, CA-apparaten, vars pris inte överstiger 50 tusen rubel, representeras av följande komponenter:

 1. induktor;
 2. vakuumrör;
 3. styrenhet;
 4. en kolv;
 5. luftfilter fyllmedel;
 6. täta;
 7. passet
 8. reserv säkring;
 9. väska för transport.

Om vi ​​pratar om designens egenskaper hos enheten är det i själva verket en transparent kapacitet som ansluter till minikomputeren, genom vilken hela kontrollprocessen utförs. Principen att använda enheten är mycket enkel - det ställer in läget, liksom exponeringens varaktighet.

Sedan ska könsorganen placeras i kolven. Därefter sker en vanlig syre sugning för att skapa ett vakuum. Av denna anledning producerar CA-apparaten för män sin positiva effekt.

Principen om påverkan

Prostatit är rädd för denna agent, som eld!

Du behöver bara ansöka.

Som experter noterar Apollo Union, vars pris fluktuerar inom 50 000 rubel, fungerar enligt principen om autohemoterapi.

Med andra ord påverkas applikationen av anordningen på prostata vävnaden, liksom det genitourära systemet, av det inducerade magnetfältet och det alternerande trycket.

Detta säkerställer eliminering av patogena bakterier och inflammatoriska foci i könsorganen. Dessutom, på grund av en signifikant förbättring av lymfatisk, venös cirkulation, avlägsnas stasis av lymf och blod i prostatakörteln.

Vid regelbunden användning av enheten kan följande positiva punkter uppnås:

 • förstärkning av blodkärlens väggar och allmän förbättring av cirkulationssystemet;
 • reduktion av inflammation och resorption av ödem;
 • stärka prostatakörteln, vilket leder till en ökning av motståndet mot negativa effekter;
 • förbättring av metabolism i de drabbade könsorganen;
 • normalisering av urinprocessen
 • Prostatens fullständiga och korrekta arbete återställs.
 • förbättring av erektion på grund av tillflöde till könsorganet i blodet;
 • förbättring av spermiernas kvalitet och ökning av hormonproduktionen.

Således är den apollo medicinska anordningen, vars pris anges i denna artikel, helt enkelt oersättlig för en man som har mött en så obehaglig sjukdom som prostatit.

Indikationer för användning

Idag står många män inför ett sådant problem som prostatit och är helt förlorade - hur man agerar i denna situation. Det finns dock en väg ut. Efter att ha gått till en kvalificerad specialist för att identifiera eventuella kontraindikationer kan du använda enheten CA.

Enheten används framgångsrikt för att behandla:

 • kronisk prostatit;
 • adenom i prostata I och II steg;
 • Rehabilitering efter kirurgisk ingrepp på prostatakörteln;
 • sjukdomar i urinering
 • sexuell dysfunktion, sexuell impotens som ett resultat av cirkulationsstörningar eller mot bakgrund av nervösa sjukdomar;
 • infertilitet på grund av dålig semenkvalitet.

Den främsta fördelen med att använda enheten är att utesluta utvecklingen av kemisk missbruk eller uppkomsten av biverkningar, vilket är möjligt vid användning av läkemedelsbehandling.

Priset på Apollo Alliansen

Det bör omedelbart anges att den beskrivna enheten inte finns på apotek. Av den anledningen kan du bara köpa den genom att beställa via telefon eller Internet.

Och hur mycket kostar unionen Apollo i Ryssland? Den genomsnittliga kostnaden för enheten på Rysslands territorium varierar inom gränserna för 49-51 tusen rubel.

Som du kan dra slutsatsen av dessa siffror kan kostnaden för enheten för en viss kategori människor tyckas högst i jämförelse med konventionella läkemedel. Men den här enheten är helt ofarligt för människokroppen och kan användas så länge du vill, vilket också bekräftas av kundens återkoppling.

Således är den genomsnittliga kostnaden för en enhet i ryska städer följande:

 • Moskva - 50.5 tusen rubel;
 • St Petersburg - 50 tusen rubel;
 • Novosibirsk - 49.6 tusen rubel;
 • Ekaterinburg - 49.4 tusen rubel;
 • Kazan - 49.5 tusen rubel.

Om du tror recensionerna behandlar den beskrivna enheten prostatit hos cirka 88% av männen, medan dess effektivitet med en minskning av styrkan är 92%.

Det viktigaste att komma ihåg om - innan du börjar självständig behandling, måste du alltid gå till en medicinsk anläggning för att ta reda på kontraindikationer. Detta kommer att eliminera uppkomsten av negativa konsekvenser och risken för komplikationer.

Relaterade videoklipp

På de positiva effekterna av Apollos Apollo-apparat på prostata i video:

Sammanfattningsvis alla ovanstående kan du se att Apollo-enheten för män, vars pris är något högre, för behandling av prostatit kännetecknas av förekomsten av motstridiga återkopplingar från kunder. Detta gör det svårt att exakt bestämma antalet alla fördelar och nackdelar. Röstning "för" hävdar att denna enhet helt ersätter terapin med användning av läkemedel. Och för att förstå dess tillämpning är ganska enkelt.

I sin tur finns det de som är förvirrade av det faktum att tillverkaren ger rekommendationer för behandling av prostatit uteslutande med denna enhet. Enskilda män indikerar att användningen ger en viss positiv effekt, men inte lika bra som tillverkaren lovar. Således är det upp till varje man att bestämma om man ska köpa en sådan enhet eller ej.

 • Eliminerar orsakerna till cirkulationsstörningar
 • Försvinner försiktigt inflammation inom 10 minuter efter att ha tagits

Apollo från prostatit

Enhet för behandling av prostatit "Union Apollo" är en av många som används vid behandling av denna sjukdom. Men inflammationen i prostatakörteln kan inte botas av apparaten ensam, och detta måste alltid komma ihåg.

Sjukdomen är allvarlig för att se en läkare vid de första symptomen. Vid behandling av prostatit, kan instrumentet ta dess plats, och snart mannen märkte effektivitet, men bara om vi kombinerar det med den grundläggande behandling, det vill säga genom att ta piller och ljus för att ge alla omöjliga fall.

Vad är Soy Apollo-enheten?

Den består av flera delar: ett vakuumrör, en induktor och en plasttank avsedd för det manliga könsorganet. Enheten styrs via en datorenhet.

Enheten är enkel att använda: läge och varaktighet för exponering är inställd på enheten, då man organet placeras i "kolven" och proceduren börjar.

Den rekommenderade varaktigheten av sessionen är en kvart i timmen. Den genomsnittliga kursen är en och en halv till två veckor. Den behandlande läkaren kan göra justeringar av användningsfrekvensen för denna apparat.

Effekten av enheten på prostata

Enhet för behandling av prostatit "Union Apollo" fungerar enligt principen om autohemoterapi. På genitourinärsystemet och prostatavävnaden vid användningen av anordningen påverkas det inducerade magnetfältet och det alternerande trycket.

Tack vare detta förbättras blodflödet, vilket aktiverar lymfocyter och mikrofager, vilket i sin tur eliminerar patogena mikroorganismer och inflammatoriska foci från det sjuka organet.

På grund av förbättring av venös och lymfatisk cirkulation elimineras också stagnation av blod och lymf i prostatakörteln.

Om du använder enheten regelbundet kan du uppnå följande positiva resultat:

 • Fartygens väggar stärks, blodcirkulationen förbättras.
 • Passar svullnad, inflammation minskar.
 • Prostata vävnad "stärker", blir mer resistent mot negativa faktorer.
 • Det sjuka organet förbättrar ämnesomsättningen.
 • Urineringsprocessen normaliseras.
 • Prostatan börjar fungera ordentligt och fullständigt, och utför alla funktioner.
 • Förbättrar erektionen på grund av tillströmningen av blod till det manliga organet.
 • Förbättrar spermiernas kvalitet och ökar produktionen av ett viktigt könshormon.

Priser för Apollon Union Apparatus

Köp en apparat för behandling av manlig prostatit "Union Apollo" är något svårt eftersom det säljs i nätbutiker och på tillverkarens hemsida. I en fri försäljning (det vill säga i apotek och butiker av medicinsk utrustning) är det inte.

En annan svårighet är priset. Eftersom kostnaden för enheten överstiger gränsen på 50 000 rubel, kan inte alla ha råd med ett sådant köp. Dessutom är anordningen inte multifunktionell, och den kan endast användas med problem med det genitourära systemet och i synnerhet prostatakörteln.

Det är omöjligt att säkert veta om "Apollo Union" är värt sådana pengar, för att du bara kan tro på de fördelar som producenten påpekar genom att kontrollera dess effekt på dig själv.

Fördelar med Apollo Soyuz

I beskrivningen av anordningen sägs att den har hög effektivitet, och kan till och med bota inflammation i prostatakörteln på egen hand utan att åtföljas av terapin med läkemedel och andra metoder. Det är svårt att tro på det här utan att kontrollera det själv.

Det sägs också att Union Apollo är en relativt ofarlig enhet, som även om den används under lång tid inte kan skada en persons hälsa.

Men det finns också tvivel om det, eftersom enheten inte undersöktes. Av detta kan vi dra slutsatsen att enheten är effektiv och ofarlig endast enligt tillverkaren.

Recensioner om enheten

Enheten för behandling av kronisk prostatit "Union Apollo" har olika recensioner, och det är inte möjligt att bestämma vilken av dem som är större. Män till förmån säger att den här enheten enkelt kan ersätta drogterapi, att de kan användas utan att gå hem, och att det inte är svårt att använda det. Kursbehandling förbättrade signifikant tillståndet hos prostatakörteln och bidrog till återställandet av funktionaliteten.

Andra är förvirrade av det faktum att tillverkaren endast begär behandling "Union Apollo". Några av männen som testade denna enhet i åtgärd skriver i sina svar att effekten existerar, men inte så bra som det sägs om. Det är det omöjligt att producera terapi för en så allvarlig sjukdom med bara en teknisk apparat.

Samrådspersonal för Union Apollo

Om du bestämmer dig för att köpa den här enheten, rådgör du först med att använda den här enheten med vår medarbetare så att du inte har några frågor om huruvida det är lämpligt att köpa. Var frisk!

Hur effektivt är Soy Apollo-enheten i behandlingen av prostatit?

Viktigt!

Ingen mer temperatur och frekvent smärtsam urinering, bränning och urladdning ur urinröret, liksom andra symptom på PROSTATIT! Våra läsare tar råd från Rysslands ledande urolog. Läs mer >>>

Varje man kan vara i en situation när det är nödvändigt att återhämta sig från prostatit. Denna sjukdom är ganska allvarlig och behöver omedelbar behandling. Tillsammans med den kurs som doktorn föreskriver, används Apollo Apparatus-apparaten för att behandla prostatit, priset och återkopplingen som kommer att diskuteras i framtiden.

Lite om prostatit

Prostatit är en sjukdom som uppstår som en följd av stagnation i litet bäcken och infektion. Det manifesterar sig i form av smärtor i buken, försvagad av urinutsläpp och bristande kraft. Och alla dessa symptom är inte omedelbart uppenbara, men i sin tur. Män utsättar ofta att gå till doktorn i obestämd tid.

Detta leder huvudvärk och muskelvärk, och allmän svaghet yttrar kroppen, vilket resulterar i kronisk sjukdom flöden formen åtföljs av feber, svår smärta i perineum, pungen, och prostata responser i rektum, och omvandlas till prostata adenom.

Anledningen till detta är bristen på regelbundet sexuellt liv och brist på rörlighet samt nedsatt blodcirkulation. För att kunna behandla allt detta är en av alternativen användningen av Apollos Apollo-apparat, och vi kommer att behandla det mer detaljerat nedan.

Beskrivning och tillämpning

Man bör komma ihåg att ingen applikation av denna apparat kommer att skada kroppen utan att det kommer till läkaren, vilket resulterar i en ännu längre behandling, vilket kan leda till ingenting.

Denna enhet består av följande komponenter:

 1. Vakuumrör.
 2. Induktor.
 3. Kolven.
 4. Styrenhet.
 5. Seal.
 6. Fyllnadsluftfilter.
 7. Spare säkring.
 8. Passet.
 9. Bärväska.

Strukturellt är enheten en transparent behållare ansluten till en minicomputer, genom vilken all processkontroll sker. Principen att använda enheten är ganska enkel: regimen och exponeringsperioden är fastställda, könsorganet placeras i kolven, periodisk utmattning av luften börjar, vilket skapar ett vakuum.

Tack vare fysiklagens handlingar bidrar detta till en ökning av blodvolymen i kroppen av penis cavernous kroppen. Som ett resultat, signifikant förbättrat blodflöde, vilket leder till aktivering av lymfocyter och makrofager, som avlägsnats från patientens kropp och inflammation foci patogena mikroorganismer slag, och även eliminerar stagnation av blod och lymfa i prostata.

vittnesbörd

Denna enhet har följande indikationer för användning:

 • Prostatit är kronisk.
 • Prostata adenom av den första och andra typen.
 • Rehabilitering efter kirurgisk ingrepp i prostatakörteln.
 • Tillsammans med läkemedelsterapi för kronisk prostatit.
 • Urinproblem med bakgrund av prostatit.
 • Sexuell impotens, sexuell dysfunktion, åtföljd av en överträdelse av cirkulationen i det lilla bäckenet eller nervsystemet.
 • Låg kvalitet av spermier med infertilitet.

Kontra

Precis som med många andra behandlingar finns det i vissa fall vissa kontraindikationer som är viktiga att överväga när du använder Apollo Alliance. Dessa inkluderar:

 1. Sår på ytan.
 2. Sprickor.
 3. Thrush och dess manifestationer.
 4. Sexinfektioner.
 5. Allvarlig ateroskleros.
 6. Förlängd inflammation i könsvävnaden.

Med dessa problem kommer användningen av enhetsförbundet endast att skada och enheten har ingen positiv effekt och kommer sannolikt att orsaka irreparabel skada på din hälsa.

Och vad sägs om pris och köp?

Här är inte allt så enkelt som det kan tyckas vid första anblicken. Denna enhet säljs inte på apotek och i medicinska centra, vilket är väldigt alarmerande.

Det enda alternativet - är att köpa den i butikerna, så att bara priset enheten är mycket hög, i genomsnitt upp till femtio tusen rubel är detta belopp finns inte alla, dessutom kan det allvarligt variera och ibland säljs till priset av två tusen dollar, som inte heller bidrar till dess köp.

Sjukdomen kommer att vara omedelbar om den används.

Vladimir Levashov: "Hemligheten med att bli av med prostatit"

Den ledande urologen i landet gav en intervju om hur.

Dessutom har denna enhet inte universalism, eftersom den endast är lämplig för behandling av sjukdomar i det genitourinära systemet och prostata, för andra sjukdomar av detta slag fungerar den här enheten inte.

Är fördelarna med enheten verkligen allvarliga?

En av fördelarna med anordningen Apollo Alliance, försäkran om producenterna är dess höga effektivitet och det faktum att han kan behandla prostata utan behandling läkemedel och andra metoder, är det ganska svårt att kontrollera, inte tillämpa den på sig.

Ett annat plus, som bedöms av recensionerna, anses vara dess relativa harmlöshet med långvarig användning.

Dock är inte alla recensioner optimala för den här enheten. Många är förvirrade om att tillverkaren endast kräver behandling med den här enheten. Det är också noterat i olika svar att effekten av det är, men det är inte lika allvarligt som det beskrivs. Det betyder faktiskt att endast Union Apollo kan behandlas utan andra typer av terapi.

Ändå är denna enhet inte testas i kliniska prövningar, och dess användbarhet har inte bevisats vetenskapligt, de flesta av effekten av åtgärderna i Apollo Alliance är en placebo, eftersom den bygger på människors tro på återhämtning med ett instrument, men så snart den försvinner, då effekten av den försvinner snabbt och allt går till spill.

rön

Som vi ser är den här enheten väldigt känd och populär, dess layout och användningsmetod är ganska enkla och alla kan använda den. För vissa var han väldigt hjälpsam vid behandling av prostatit.

Samtidigt är inte alla övertygade om den här mirakulösa naturen, med tanke på den en viss variant av placebo-effekten. Dessutom har inga kliniska prövningar skett av honom, det här tvivlar på att den här enheten är effektiv, och även många kan skrämma bort sitt otillbörliga pris och oförmågan att köpa den i medicinsk utrustning.

Glöm inte att utan att en läkare ingriper, använder denna enhet mycket riskabelt och hotar med komplikationer av sjukdomen, så småningom blir ett adenom. Du bör inte utföras på en försäkran om att endast enheten kan hjälpa vid behandling av prostatit, eftersom det är ett PR-trick för att öka försäljningen av enheten använda sig av läkare, för han ofta hjälper bättre än någon nymodig enheter.

Video: om Soyuz-Apollo-enheten.

recensioner

"Enheten har inga biverkningar. Har en allmänt fördelaktig effekt på kroppen. Och då är mitt hjärta svagt och jag kan inte dricka alla typer av Viagra. Med hjälp av enheten löst jag problemet med styrka och gjorde inte ont mitt hjärta. Från mig tack och bästa önskningar "- Igor.

"Det här är troligtvis en skilsmässa för pengar! Först är du rädd av prostatit en halvtimme, men efter krävande förfrågningar kallas priset på 75 tusen rubel, det här är en kapeter! "- Yuri.

"Det finns en fråga: Om enheten ger bra resultat, varför säljs det av inofficiella säljare? Mest troligt är det olycka, och kommer att bli ledsen för pengarna. Och om dessa är officiella säljare, varför är priset inte angivet? "- Vladimir.

"Utrustningen köptes ungefär två år sedan, jag använder ofta, eftersom det finns en positiv effekt. Fördelen är att de kan behandlas hemma utan att gå till en klinik "- Arthur.

Som ni kan se, recensioner på denna produkt är kontroversiella, det finns misstankar om att de positiva recensionerna lindas och opålitliga. Det är dock upp till dig att lita på dem eller inte!

Apollo Alliance för behandling av prostatit: Beskrivning och tillämpning

Prostatit är en av de vanligaste patologierna i prostatakörteln, vilket skapar obehag för miljarder män på planeten. Varken en hälsosam livsstil eller frånvaron av dåliga vanor kommer inte att bidra till att undvika en sådan obehaglig sjukdom. Trots detta ett relativt billigt och effektivt alternativ till antibiotika och andra läkemedel behandling och kirurgi, är enheten Apollo Alliance.

Dess effektivitet bekräftas av utvecklingen i början av rymdvetenskapens utveckling. Apollo unionen, först och främst, var utvecklingen av inhemska och utländska doktorer, som syftar till att minimera hälsoskador vid långvarig exponering av astronauter i tyngdlöshet. På 70-talet upplevde dussintals kosmonauter den kvalitativa effekten av denna enhet.

Då var enheten inte tillgänglig för en vanlig person från en begränsad serieutgivning och en orimlig prislapp. Men nu har det förändrats radikalt. Teknikens och dimensionerna har blivit mycket förenklad, naturligtvis utan förlust av kvalitet på det nya resultatet från vanliga procedurer.

Verkningsmekanism

Mycket verkningsmekanism är den direkta interaktionen mellan enheten och hanns sexuella organ. Den består av 3 huvudkomponenter, nämligen:

 1. Reservoarer av anti-allergiframkallande plast.
 2. Induktör, i själva verket en vakuumutbildare.
 3. Vakuumrör.

Det är dessa tre komponenter som är ansvariga för att skapa ett stabilt vakuum inre utrymme i kolven och upprätthålla det aktiva magnetfältet. Tack vare modern teknologi kompletteras enheten med en kontrollenhet som tillåter användningen av Apollo Unionen självständigt hemma.

Princip för verksamheten

Använd denna apparat för medicinska ändamål är enkel nog. Genitourinärorganet placeras i en flaska, varefter nämnda datorstyrenhet är inställd. Det senare är valet av läge, intensitet och varaktighet. Alla inställningar och manipuleringar för att påbörja proceduren ta ca 2-3 minuter. Själva förfarandet varar inte längre än 15 minuter. Antalet upprepningar beror på graden av försämring av problemet. Den bästa kursen är en kurs på 10 dagar, följt av en dubbelarbete genom 3-4 veckor.

Hur användbart är Apollo Alliance för prostatit?

På grund av den skapade vakuummiljön med aktivt internt variabelt tryck, såväl som det inducerade magnetfältet, är Apollo Alliance garanterat att hjälpa till:

 1. För att minska sjukdomens ömhet under perioder av komplikationer, nämligen att minska inflammation av prostatsekretion till ett minimum.
 2. För att återställa det normala flödet av blod till alla organ i bäckenområdet.
 3. Bli av med venös stasis och därmed återställa elasticiteten till kärlen.
 4. Optimera den normala utbytet av näringsämnen som är nödvändiga för prostatakörtorns normala funktion.
 5. Förbättra immuniteten hos dessa vävnader avsevärt.
 6. Återvänd immunitet tillbaka till normalt.
 7. Bli av med smärtan när du går på toaletten.
 8. Signifikant öka varaktigheten av samlag.
 9. Stabilisera testiklarna, vilket resulterar i utveckling av den erforderliga mängden testosteron.
 10. Teoretiskt, bli av med infertilitet på faktum av dålig kvalitet av frö.

Således blir fördelarna med att använda Apollo Alliance hemma ganska uppenbara. Oavsett de förväntade resultaten, måste en sådan samtidig medicinering själv utföras med tillstånd av den behandlande läkaren, och under strikt övervakning av en oberoende reaktion. Eventuella komplikationer och försämringar i det moraliska och fysiska tillståndet indikerar behovet av att stoppa sådana förfaranden.

Indikationer för användning

Liksom alla enheter, som är utformade för självbehandling av komplexa parat med läkemedel bör Union of Apollo användas strikt enlighet med instruktionerna. Den senare kommer också att ge omfattande information om sjukdomen som kan härdas av denna enhet. Dessa inkluderar:

 • Kronisk prostatit.
 • Prostata adenom.
 • Bistånd vid rehabilitering efter operation på könsorganen och prostatakörteln;
 • Problem urinering.
 • Dysfunktioner i samband med sexuell impotens mot bakgrund av ödembildning och en kritisk minskning av blodflödet.

Kontraindikationer för användning

Kontraindikationer inkluderar förekomst av öppna sår, liksom diagnos av sexuellt överförbara sjukdomar. Av onaturliga skäl kan alkoholhaltig förgiftning samt för hög konsumtion av högkoffeinerade drycker tillskrivas.

Priset på Apollounionen

Eftersom den här enheten inte säljs officiellt på apotek, måste köpet göra det på Internet. För en kvalitetsprodukt med full garantiservice är det nödvändigt att ge från 60000 till 80000 gnidning.

Ett sådant högt pris, som det kan tyckas vara den mest potentiella publiken, lönar sig helt och hållet av bristen på missbruk och biverkningar. Som övning visar det högsta priset på Moskvas territorium. Så långt som avståndet från huvudstaden, till exempel i St Petersburg, Novorossiysk, Jekaterinburg och Kazan, sänks priset med cirka 3-4 tusen rubel.

Apparater Soyuz-Apollo (CA) - ALL TRUTH

Erektil dysfunktion eller helt enkelt prostatit kan besöka någon, och orsakerna kan vara olika, både fysiskt och psykiskt. Nu på grund av Internet, tv och andra informationskällor, kan du höra en hel del förslag om mirakel droger, hemliga gamla recept som återvunnits av forskare och många andra saker, men fler och fler patienter föredrar modern medicin, har nyligen gjort stora framsteg, och erbjuds i synnerhet för att ta itu med ovanstående problem, använd Apollo-Soyuz-apparaten.

Historien om skapandet av apparaten Soyuz-Apollo (CA)

Som det ofta händer med alla möjliga medicinska innovationer, fanns det också rymdteknik. Eftersom det är väl känt, medan det i rymden, astronauter på kroppen och i synnerhet på den urogenitala systemet, påverkar styrkan av tyngdlöshet, vilket inte är det mest positivt sätt, så det måste återvända återhämtningsperioden och den motsvarande anordningen. En av dessa är en speciellt utformad anordning för astronauter "Chibis", bidrar till att normalisera erektil funktion, och på dess basis, men med en anpassning av vanliga konsumenter och design instrument Apollo-Soyuz.

Teknik av arbete

De främsta orsakerna som hindrar en normal erektion, bara två - deprimerad tillståndet i cirkulationssystemet av penis på grund av utvecklingen av ateroskleros, cirkulationssystemet av små bäcken, eller också vissa kroniska inflammatoriska processer i det urogenitala systemet. Det är att eliminera dessa brister och minska apparatens arbete, vilket fortfarande kännetecknas av en sådan medicinsk term som autohemoterapi.

Effekten av apparaten orsakar en trippel effekt, vilket medför följande positiva förändringar:

 • regenerering av vävnader i testiklarna aktiveras, och samtidigt ökar testosteronnivån, vilket i sin tur ökar libido;
 • Med hjälp av autohemoterapi aktiveras lokal immunitet. Aktiviteten hos immunceller ökar, vilket bidrar till att bota kroniska sjukdomar i det genitourära systemet. Utvecklarna av enheten garanterar att patienten kommer att glömma inte bara prostatit, utan också de inflammatoriska sidosjukdomarna av kronisk natur.
 • ökar aktiviteten hos immunceller, verkar anordningen därmed på de övre skikten av kolesterolplakor som ockluderar kärlen i det lilla bäckenet, sålunda minst en tredje producerande rening från kolesterol. En sådan effekt leder till en förbättring av blodflödet i blodtillförseln hos de urogenitala organen, och följaktligen förbättrar blodflödet till penisens klyfösa kropp också.

Enhet och applikation

Strukturellt är Soyuz-Apollo-enheten en plast transparent behållare, ansluten till en minikomputer, genom vilken programmering och kontroll utförs. Penis placeras i kolven, varefter den inbyggda kompressorn producerar en periodisk sugning av luft, vilket därigenom skapar ett alternerande vakuum, vilket enligt den fysiska lagen främjar attraktionen av ökade blodvolymer till penisens cavernösa kropp. Dessutom inducerar anordningen ett löpande impulsivt magnetfält vilket ytterligare ökar effekten. Experter noterar den positiva effekten av denna metod på grund av det faktum att kroppen i själva verket läker sig själv. Det är inte nödvändigt att ta olika kemiska preparat som inte alltid är säkra, speciellt för lever och njurar.

Förpackningsinnehåll

Apparaten Soyuz-Apollo efter köpet är omedelbart klar för användning och det resulterande paketet innehåller:

 1. Styrenhet.
 2. Kolven.
 3. Induktor.
 4. Vakuumrör.
 5. Seal.
 6. Fyllnadsluftfilter.
 7. Spare säkring.
 8. Passet.
 9. Bärväska.

Översikt över enheten för behandling av prostatit Soyuz-Apollo (recensioner och recensioner)

Författare: Igor Radevich, Andrologist

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1
(20 röster, genomsnitt: 4,1 av 5)


Kroniska prostatiska sjukdomar blir ofta permanenta följeslagare av män som har fyllt 35-40 år. Smärta i bäcken och perineum, svårighet att urinera, uppkomsten av sexuell impotens - alla dessa problem är tecken på prostatit och ger män ett starkt obehag. Långt från var och en, känner sig sjuk, går till doktorn. Oftast är anledningen till detta en banal misstro i det faktum att medicinen kommer att hjälpa.

Om en man inte vill gå till en läkare för problem med reproduktionssystemet, börjar han leta efter alternativa behandlingar som inte kräver besök på sjukhuset och kemikalier. Enheten för behandling av prostatit - Soyuz-Apollo - har nu blivit mycket populär bland sådana droger.

Hur effektiv är dess användning för behandling av prostatit, vad är grunden för dess terapeutiska effekt, vad är recensionerna om enheten och dess pris? Vi kommer att prata om allt detta i den här artikeln i ordning.

Verkningsmekanism

Soyuz-Apollo-enheten består av en plastreservoar där ett manorgan, en induktor och ett vakuumrör placeras, vilket skapar ett vakuumutrymme och ett pulserande magnetfält i lampan. Enheten är utrustad med en datorstyrenhet, som gör det möjligt att samordna processen själv. Soyuz-Apollo är en analog av kostym "Chibis", skapad för 20 år sedan av forskare inom rymdmedicin. Det var avsett att eliminera sexuella dysfunktioner och prostatit hos kosmonauter som återvände från rymden. Praktiskt taget alla som hade varit länge under viktlöshetsförhållanden hade problem med styrkan. Hur använder man det? Detta är enkelt: enligt instruktionerna placeras penis i flaskan på enheten, som tidigare har installerat det nödvändiga läget och varaktigheten av proceduren i datorn. Standardproceduren tar vanligtvis inte mer än 15-20 minuter. Kursens varaktighet är 10-15 dagar, varefter enheten används om så önskas och behövs.

Apollo-Soyuz instrumentet påverkar vävnaden av prostata och andra organ i det urogenitala systemet variabla vakuumtryck och det inducerade magnetfältet, så att de sker följande förändringar:

 • Eliminerar symptomen på prostatit - minskar svullnad och inflammatorisk utsöndring av prostata.
 • Förbättrar blodcirkulationen i bäckenregionen, eliminerar venös trängsel, stärker blodkärlens väggar.
 • Metabolismen i prostatakörtelns vävnader normaliseras.
 • Ökar lokal immunitet för prostata vävnad.
 • Prostatens funktioner återställs.
 • Normal urinering.
 • Förbättrar blodflödet till penis, vilket innebär ökad libido, ökad erektion och ökad längd av samlag.
 • Ökad testosteronproduktion genom att förbättra testikelns funktion.
 • Kvaliteten på spermierna förbättras på grund av förbättringen av gonadernas spermatogena funktion.

Du kan inte göra självmedicinering, även om metoden är helt säker, måste du först kontrollera med din läkare.

Fördelen med Apollo Alliance för manlig hälsa är uppenbart. Men kom ihåg att för att starta behandling av prostatit hemma utan föregående samråd är en läkare oacceptabel - det här är fylligt med sjukdomens övergång till kronisk form och utseendet på allvarliga komplikationer. I vilka fall rekommenderas det att behandla prostatit med Soyuz-Apollo-enheten och när är det motiverat?

Indikationer för användning

Soyuz-Apollo-enheten används enligt instruktionerna för behandling av följande sjukdomar och störningar:

 • Kronisk prostatit.
 • Prostata adenom 1 och 2 steg.
 • Postoperativ rehabilitering efter kirurgiska ingrepp på prostata.
 • Tillsammans med läkemedelsterapi för kronisk prostatit (ytterligare behandling).
 • Urineringstest mot en bakgrund av prostatit.
 • Sexuella dysfunktioner, sexuell impotens mot cirkulationssjukdomar i bäckenorganen eller nervösa sjukdomar.
 • Infertilitet på grund av dålig kvalitet av spermier.

Apparater Soyuz-Apollo är ett unikt verktyg för behandling av prostatit hos män. Fördelen med Soyuz-Apollo är att när den används enligt instruktionerna är uteslutna kemisk missbruk eller biverkningar, som ofta är fallet med läkemedelsbehandling av prostatit.

Kostnaden för enheten

Apparater Soyuz-Apollo på ryska apotek är inte till salu, så du kan köpa den genom att beställa på Internet eller via telefon. Medelpriset på Rysslands territorium varierar från 60000-80000 gnid, du kan kolla priset på den officiella hemsidan (till exempel den här länken). Priset på enheten är ganska hög jämfört med läkemedel, vilket dock kompenseras av sin relativa säkerhet och möjligheten till långvarig användning, vilket framgår av kundbevis.

Kostnaden för CA-enheten beror på enhetens modell, men i allmänhet är den ganska hög.

Tabell 1. Genomsnittspriset för Soyuz-Apollo-enheten i Ryska federationens städer (uppgifter ges för föregående period, kolla de faktiska priserna på den officiella hemsidan)

Soyuz-Apollo -
Snabb och bekväm återhämtning från prostatit

Det är nödvändigt att kontrollera din egen hälsa.
Och för detta, ta testet, sammanställt av läkare

Få kampanjkoden till rabatt
på enheten

Effektiv enhet
för hemma prostata terapi

Enligt statistiken lider varje 3 man av genitourära problem. Men på grund av problemets delikatess skickas patienten inte till läkare för medicinsk behandling, utan försöker bli av med sjukdomen på egen hand. Men nu kan du få en omfattande undersökning och behandling med en unik och revolutionerande apparat, som kommer att klara de problem som uppstår väldigt snabbt.

Har du länge haft oro över dina egna människors hälsa? Förtroende och styrka är inte längre din häst? Smälter de med din framgång? Är du generad och skäms över att erkänna din läkare i dina problem, men har inte mer styrka att uthärda sådan sjukdom? Statistiken visar att cirka 86% av männen drabbas av en så allvarlig och farlig sjukdom som prostatit, erektil dysfunktion. I det här fallet flyter det i lejonandelen av patienter i ett kroniskt stadium. Men om sjukdomen försummas, är det nödvändigt att byta till kirurgisk behandling. Detta kommer att ge upphov till möjligheten till en malign tumör. Du kan inte tolerera detta, du måste agera.

Och det kommer att hjälpa dig i denna unika revolutionerande enhet, som är nödvändig för hemmabruk. Det används i komplex terapi av prostatit och genito-urinvägar. Enheten löser problemet försiktigt och försiktigt, symptomlindring uppstår. Men viktigast av allt är orsaken till sjukdomen att passera. Alla sjukdomar passerar - det sker genom det uttryckta terapeutiska inflytandet.

Resultatet av att använda enheten är utseende, fixering och stabilisering av erektionen. Dessutom är det optimering av nervreglering, endokrina mekanismer, dessutom utförs en återgång till sexuellt liv.

Apparatens princip är följande: den erforderliga effekten uppnås. Detta är tillgängligt genom en kombination av pulserat lokalt lågt tryck som kommer genom vakuumet. Detta upprepas med ett magnetfält. I det här fallet har mannen möjlighet att självständigt reglera varaktigheten, liksom inflytningskraften enligt ordningen, som föreskrivs i anvisningarna.

varför
förekommer prostatit?

 • Förekomsten av infektioner som överförs genom intim intimitet
 • Cirkulationen är allvarligt försämrad. Detta gäller bäckenområdet
 • Det finns trombi, åderbråck
 • Du sitter ständigt
 • Ditt sexliv från tid till annan avbryts lagen
 • Det finns hypotermi, allergiska reaktioner, nedsatt immunitet, beriberi
 • I kroppen finns det en hormonell obalans
 • Hur enheten kommer att hjälpa till att hantera sjukdomen

Hur Apollo Alliansen
hjälper till med prostatit

Till de viktiga orsakerna till att en prostatit uppträder bär de överträdelser som är kopplade till en cirkulation inom området för ett litet bassäng, närvaron av trombus, vener. Men nu kommer du inte att vara rädd. Systematisk tillämpning av enheten garanterar dig följande:

Förbättring av kärlsystemet

Öka sin ton

Förstärkning av venösa väggar

En effektiv och absolut säker enhet är nödvändig för behandling av prostatit, ökning av blodflödet. I detta fall elimineras blodproppar och blir av med en dålig erektion. Enheten behandlar dålig utlösning, urinering, alla lokala inflammationer passerar, blödningspassagerna, blåsans tömning normaliseras, det sker regelbundet. Sexuellt liv kommer i normala fall. Så du kommer för alltid att glömma misfiring, misslyckanden. Så du får möjlighet att återupprätta din egen hormonella bakgrund. Problemet med infertilitet kommer att lösas.

Och vad ska läkare säga
Vad sägs om den här enheten?

, vem kunde genomgå alla nödvändiga kliniska prövningar. Som ett resultat visade anordningen endast utmärkta resultat i terapin av prostatit.

gäller både för fullständig restaurering av reproduktionssystemet och för styrkan i allmänhet. Dessutom används den aktivt vid komplex behandling av sexuella störningar. Enheten förhindrar utvecklingen av sådana allvarliga sjukdomar, såsom uritrit, prostatit, prostata adenom, infertilitet.

Många läkare rekommenderar den här enheten som en av de mest effektiva, beprövade. Han bekämpar helt med prostatit. Tillsammans med detta har det en gynnsam effekt på en mans kropp.>

Apparatens historia

En medicinsk undersökning genomfördes, under vilken det avslöjades: åldring av organismen sker under kosmisk viktlöshet. I detta fall bestämde forskare och läkare att uppfinna en perfekt revolutionerande enhet som heter. Den syftar till en snabb återuppbyggnad av en mans-kosmonauts kropp efter en längre vistelse i rymden.

Apparatens utseende

Apparatens utseende har något gemensamt med en mobilkonsol, som är i ett ergonomiskt fall i form av en fyrkant. Produkten är utrustad med en alfanumerisk display. Konsolen är ansluten med en justerbar pneumatisk pump. Men det viktigaste är att ledningen är tillgänglig för alla.

På grund av vad effekten skapas?

Principen för operation är baserad på en kombination av pulserat lokalt reducerat tryck. Detta händer med hjälp av ett magnetiskt magnetfält. Mannen reglerar varaktigheten såväl som apparatens intensitet, med hänsyn till systemet, vilket anges i anvisningarna.

Bekämpa prostatit

Med hjälp av denna enhet elimineras venös stasis, lymf, vilket är den främsta orsaken till sjukdomens utseende. Men nu kan du eliminera stagnation av lymf, blod i bäckenområdet med denna enhet. Dessutom klarar han helt och hållet de grundläggande orsakerna till urologiska sjukdomar, övervägande och prostatit. Det finns en ökning av blodcirkulationen i bäckenområdet. Dessutom lindrar anordningen vävnadshypoxi. Inflammatoriska processer som förekommer i prostatakörteln.

Det är viktigt att ta hänsyn till att bäcken smärta kontrakt och passera. Om det förekommer kränkningar av urinering, vilket är karakteristiskt för prostatit, återkommer normal urinering. Du kan räkna med den intensiva antiinflammatoriska effekten av att använda enheten. Så du kommer att få en stabil remission - det här är den tid som kännetecknas av avsaknaden av exacerbationer. Detta kan knappast uppnås utan fysioterapi.

Med hjälp av en sådan enhet kan du återgå till en erektion. Den förväntade erektionen är mycket högre än den som var. Och detta beror på blodpåfyllning, liksom sträckning av kapillärkroppar under användningen av enheten. De flesta experter som är bekanta med detta fenomen kallas saga erektioner. Men det viktigaste är att det inte finns några andra sätt att uppnå samma ideal.

varför
Produkt rekommenderas för alla män?

 • Det finns en ökning av blodcirkulationen, stasis
 • Det finns en återhämtning av optimal urinering
 • Väggen på fartygen rekonstrueras på kortast möjliga tid
 • Om prostata hade en tumör börjar det att aktivt lösa
 • Smärta, obehag och svullnadspass
 • Blod är utspätt, trombuspass
 • Venerna återställs, rengöras
 • Du kan räkna med en super erektion
 • Dimensionerna av penis ökar betydligt

Lär dig lagerkoden
till en rabatt på
innovativ enhet

Videopresentation
instrumentet

I programmet kommer specialister att introducera dig i frågan, samt prata om de fantastiska och revolutionära egenskaperna, egenskaperna hos enheten, vilket är helt nyskapande.

Du kan förvänta dig att få svar på sådana nödvändiga frågor som principen för enheten, dess effekt på kroppen, få de nödvändiga rekommendationerna för användning.

Soyuz-Apollo från prostatit

För att eliminera inflammation i prostata finns det ett antal olika instrument. En av de mest populära modellerna är Soyuz-Apollo från prostatit, utformad för att eliminera stillastående fenomen, minska inflammation och förbättra trofismen hos vävnader. Inte varje man bestämmer sig för att se en läkare om han visar tecken på sjukdomen. Med den här enheten kan du, även utan hans samråd, stoppa symptomen och leda kroppen till återställningsvägen. Men utan att ha råd med en specialist är det inte troligt att full återhämtning kommer att bli.

Dessutom kommer läkaren att behöva förskriva mediciner som underlättar patientens tillstånd och lindrar orsaken till sjukdomen. Soyuz-Appalon kan stärka sin verksamhet så att återhämtningen kommer att komma tidigare. På vilket stadium prostatit är, kan enheten hjälpa och få en märkbar terapeutisk effekt. Mer detaljer om verktyget, dess enhet och metoder för tillämpning i vår artikel.

Egenskaper hos prostatit

Hos äldre män är en sjukdom som prostatit ganska vanlig. Det är en inflammatorisk sjukdom i prostatakörteln - sex organ som ansvarar för produktionen av sekret som stöder livskraften hos sperma, urinretention under samlag, samt förhindrar infektioner från att komma in i kroppen. Att utvecklas i denna kropp kan antingen inflammatoriska sjukdomar - prostatit eller onkologisk - cancer och prostata adenom.

Prostatit är en ganska farlig patologi som kan leda till infertilitet eller impotens. Utan snabb behandling kan inflammation sprida sig till närliggande organ, vilket leder till allvarliga komplikationer.

De främsta orsakerna till prostatit är:

 • Stagnation i bäckenet
 • Blodcirkulationssjukdomar
 • Sedentary livsstil
 • Sexuellt överförda infektioner eller infektion från utbrottet i ett annat organ
 • Dåliga vanor och undernäring
 • underkylning
 • Skador, konsekvenser av verksamheten

Hormonala misslyckanden, åldersförändringar, konstant stress och känslomässiga upplevelser, lång sexuell avhållsamhet bidrar till utvecklingen av sjukdomen. Minskad immunitet ökar risken för att fånga patogena mikroorganismer från miljön och oskyddad intim kontakt - från en smittad partner. Förstå att en man har prostatit kan vara av följande skäl:

 1. Smärtsam uppmaning att gå på toaletten
 2. Ökad urinering, en känsla av ofullständig tömning av blåsan efter det
 3. Obehag vid avföring (på grund av prostataförstoring i storlek)
 4. Ökad kroppstemperatur
 5. Smärta vid samlag, ejakulation
 6. Förlustförlust, för tidig utlösning

För att bli av med sjukdomen används läkemedel och terapeutiska förfaranden. Apollo Apollo-apparaten för behandling av prostatit hör till den andra gruppen och är avsedd att återställa det drabbade organets arbete. Ytterligare behandlingsmetoder kan kallas traditionell medicin, användning av leeches eller bin, etc.

Beskrivning av enheten

Soyuz-Apollo är ett instrument för att eliminera styrka i det starkare könet. Ursprungligen uppfanns det för att bli av med astronauternas stagnation efter sin vistelse i omlopp. De namngav den för att hedra två rymdfarkoster, som inträffade 1975 - när de uppfann enheten. I början kallas enheten "Chibis", men efter en stund moderniserades den och fick ett annat namn.

Soyuz-Apollo är en anordning av vakuummagnetisk terapi, d.v.s. fungerar genom att bilda ett resande magnetfält och ett reducerat tryck i blodkärlen. Enheten kan ingå i en komplex terapi eller sminkmonoterapi utan några hjälpmedel. Den andra är mer lämpad för förebyggande av prostatit. vid behandling av ett verktyg är oumbärligt. Vilka är de positiva egenskaperna hos enheten:

 • Stimulerar regenerering av prostatavävnad
 • Ökar styrka och libido
 • Förbättrar immunitet vid exponeringsstället
 • Förhindrar utveckling av trombi, aterosklerotiska plack
 • Förbättrar blodcirkulationen
 • Ökar testosteronproduktionen

Priset på enheten för behandling av prostata Soyuz-Apollo beror på enhetens konfiguration och platsen för inköpet. I genomsnitt varierar det från 6 till 80 tusen rubel, men den faktiska kostnaden finns på tillverkarens hemsida. Enheten kostar dessa pengar, tk. smärta smärtan och gör urinering lättare, gör mannen mer varaktig i sängen, lindrar spasmer från glattmuskelvävnad. Huvudseffekten är emellertid på cirkulationssystemet: det förbättrar kärlets tillstånd, ökar deras ton och elasticitet.

Indikationer för användning

Enhet för behandling av prostatit Soyuz-Apollo har också andra indikationer för annan användning än inflammation i prostata. Dessa innefattar cirkulationsstörningar, erektilfunktion, infertilitet. Det kan hjälpa dem som inte har sexuell lust, otillräckligt ihållande eller långvarig erektion, smärtsam orgasm. Förutom dessa överträdelser kan du använda Union-Apollo med:

 1. Prostatacancer
 2. Godartad proliferation av organvävnader
 3. Ocklusion av kärl i bäckenet
 4. Inflammationer av andra könsorgan

I profylaktiska ändamål kan det användas av män av alla åldrar, eftersom sannolikheten för prostatit börjar öka från 30 års ålder. Därför är det viktigt att börja uppmärksamma din hälsa så snart som möjligt och följa läkares rekommendationer. Trots det ganska höga priset på enheten för behandling av prostatit, verkar Apollo Alliance inte som ett dyrt köp om du lägger till kostnaden för alla läkemedel som du måste dricka i händelse av inflammation. Dessutom sparar du på andra rutiner, samt säkerställer en hög livskvalitet utan att ge upphov till fel i sängen.

Innan du använder det är det lämpligt att rådgöra med din läkare. för någon bättre att göra sport, och någon kan ha kontraindikation för denna typ av behandling.

Funktioner av arbetet

Den arbetsanordningen av prostatit Soyuz-Apollo med ett pris på 50 tusen rubel är 2 funktioner: att minska trycket i kärlen med hjälp av vakuum och exponeras för pulsat magnetfält. Dessa 2 funktioner ger blodflödet till prostata, så att kroppen får mer syre och näringsämnen. De är försedda med en polymerkapacitans, i vilken trycket styrs av en mikroprocessor. Sexuellt organ placeras i behållaren, varefter trycksättningsprogrammet startas (luften sugs av pumpen, skapar ett växlande vakuum) tillsammans med magnetfältets generering. Bruksanvisningen beskriver mer detaljerat hur du använder enheten.

Ovanstående egenskaper ger patienten mer styrka för att återställa den drabbade vävnaden. När det regenererar, återställs sekretoriska funktionen hos prostata. På grund av tillströmningen av blod till hennes fördel och får testiklar, ansträngande producerar testosteron.

Detta bidrar till att öka sexuell lust, öka uthållighet i sängen, förbättra människors psyko-emotionella tillstånd. Dessutom noterar vissa patienter att de märkte en ökning av storleken på deras penis. Detta beror på ökad blodcirkulation, som sträcker penisens cavernösa kropp. Ökad blodcirkulation hjälper också till att ta bort inflammation, och mindre av dem, desto mindre smärta.

Utan fokus på inflammation, underlättar dysuri, hormonell bakgrund justeras, puffiness går bort. Det finns också ett stopp i tillväxten av maligna tumörer, ibland även deras resorption. Med regelbunden exponering för enheten kan stabil sjukdomsförgiftning förväntas.

Instruktion och utrustning

Standardverktygssatsen innehåller den och instruktionerna för användningen. Oavsett priset på Apollo Apollo-enheten från prostatit och platsen för förvärvet måste komponenterna i förpackningen alltid vara desamma. Enheten består av:

 • Vakuumrör
 • kolvar
 • Inductor-kompressor
 • Styrenhet
 • komprimator
 • Luftfyllnadsfyllmedel
 • Spare säkring
 • Enhetsbeskrivningar och garantier
 • Förvaringsväskor

Enheten går från nätverket, det har inte ett autonomt driftläge. För att utföra proceduren är det nödvändigt att fästa en plastbehållare (kolv) med en styrenhet (med en bildskärm) (om den inte är klar). Var noga med att kolla innan du köper, om alla delar av enheten finns i satsen. Efter att ha läst instruktionerna, välj driftsätt och varaktighet, beroende på din diagnos. Med prostatit rekommenderas inte att engagera mer än 15 minuter om dagen.

I slutet av sessionen hörs en signal som informerar dig om att tiden är slut. Varaktigheten av behandlingen är 2 veckor, men om den behandlande läkaren säger att minska eller öka den här tiden är det bättre att lyda det. Upprepa kursen som rekommenderas efter 1 år, för förebyggande ändamål.

Kontra

När vi lärde oss hur mycket Apollo Alliance kostar från prostatit och där det kan köpas, kommer vi att påpeka situationerna när det inte borde ske. Kontraindikationer för användningen av verktyg kallas:

 1. Kroniska sjukdomar vid förhoppningen
 2. Tendens mot trombos
 3. Venereal patologi
 4. Skada på huden
 5. Allvarlig ateroskleros

Det är bättre att inte markera penis i behållaren, om det finns repor eller sprickor på den. Annars finns det inga begränsningar för ålder eller hälsa. Om instruktionerna följs, biverkas inte biverkningarna av patienten, men det är omöjligt att överbrygga orgeln, eftersom Vid slutet av tiden stannar enhetens effekt.

Var kan man köpa enheten?

Köp en Union-Apollo man kan på apoteket eller på den officiella webbplatsen för sin tillverkare. I det första fallet kommer inte enheten att hittas i varje institution, för att spara tid och pengar är det bättre att välja det andra alternativet. Och priset på Apollo Alliance för behandling av prostatit på dess officiella hemsida kan minskas till 40000 rubel och mindre. Du kan få tur och du får en bra rabatt eller en försäljning. På apotek finns inte denna möjlighet.

För att beställa, fyll i köparens profil, var du måste ange ditt namn, telefonnummer och bosättningsland. Efter att ha behandlat ordern kommer du att ringas tillbaka av chefen och ange hur många enheter du behöver och leveransadressen. Du kan fråga honom alla frågor som intresserar dig. Betalning sker efter varans leverans.

På sidan, förutom möjligheten att göra ett köp, kan du hitta ytterligare information om enheten, se dess certifikat och resultaten av kliniska prövningar.

Behandling av prostatit var effektiv i 92% av fallen, 88% av patienterna kunde bli av med det för gott, resten av sjukdomarna gick till scenen med stabil remission. Om varje år att upprepa behandlingen, kommer återfall till män inte att vara hemskt.

Expertrecensioner

Recensioner om Apparatus Soyuz-Apollo för behandling av prostatit på Internet, i de flesta av dem finns det positiva. Specialister skriver att de länge har rekommenderat sina patienter att genomgå procedurer med den här enheten för att påskynda återhämtningen. Vissa sjukhus använder dem i sina behandlingsrum. Apollounionen är dock mer lämpad för hemmabruk, eftersom har små dimensioner och är lätt att använda.

Läkare beskriver instrumentet som testat och pålitligt, så det finns ingen anledning att tvivla på dess effektivitet. Det enda experterna insisterar på är att genomgå en kontroll för att utesluta förekomsten av sjukdomar som är kontraindikationer. Detta kommer att skydda patienter mot negativa konsekvenser och risken för komplikationer.

Alexander Mikhailovs uppfattning, en specialist inom HLS, kan hjälpa dig att avgöra om du behöver ett köp. Det indikerar fördelarna och nackdelarna hos anordningen, avslöjar annan information.