Huvud
Behandling

Var kommer prostatit från?

Publicerad: 22 februari 2013 kl. 22:29 [5]

Den coolaste Internet sexbutiken. Godkännandets europeiska kvalitet, brett sortiment, snabb leverans. Intimshop

Det finns en missuppfattning att prostatit är en gammal sjukdom. Nea - han ligger i väntan på varje ägare av pungen. Här är fem enkla sätt att hämta upp det.

Kallsten, eller en järnbänk.

satte sig på en sådan pallstol. Och ala-ulu. Även på en varm sommardag är det lätt att kyla prostata. Tidningen som sätts upp hjälper inte. Quiltade byxor - ja. Men vem på sommaren bär bomullsbyxor?

Ogynnsamma arbetsförhållanden.

En fuktig, kall källare, en frusen hangar eller en vindblåst tornkran. Han lutade ryggen mot studionväggen, märkte inte ens, och prostititen i detta ögonblick kommer att räcka för att starta destruktiv aktivitet.

Sedentary livsstil

Förarna och kontorsarbetarna sitter i värmen. Men de riskerar att bli sjuk. stillasittande stillasittande livsstil leder till det faktum att blodet i prostatakörteln stagnerar. metaboliska processer i celler går dåligt. Om vårt immunsystem saknar, åtminstone en pribludny mikrobe, då kommer han att utvecklas levande till infektionens fokus. Problemet med metaboliska processer betyder bara att immuniteten på denna plats försvagas.

En ond diet.

Pepparrot, varm peppar, senap innehåller specifika alkaloider, som vår kropp inte gillar att smälta, och skickas omedelbart till dumpan. Först av allt - i blåsan. Dessa ämnen, under nästa besök på toaletten, tvätta prostatan från insidan. I själva verket - en kemisk brännskada. Alkohol är inte heller ofarligt för prostatakörteln. Leveren metaboliserar den. Men produkterna från nedbrytningen av alkohol - utgör också en kemisk fara för en mans hjärtat.

Onormal rytm av sexuellt liv.

Långvarig abstinens leder alla till samma svårigheter med metaboliska processer. Och när det gäller sexuell otrygghet, är prostatakörteln utmattad till utmattning, så kommer inga mer perfekta utbytesprocesser att hjälpa.

Den coolaste Internet sexbutiken. Godkännandets europeiska kvalitet, brett sortiment, snabb leverans. Intimshop

prostatit

fråga:

Var kommer prostatit från?

svar:

Prostatit är en inflammation i prostata. Enligt forskare som är engagerade i prostata sjukdomar, tecken på prostatit noteras under hela livet minst en gång till 40% av alla män. I modern urologi särskiljer akut prostatit, kronisk bakteriell prostatit och kronisk icke-bakteriell prostatit. Om patienten har symtom på prostatit men tecken på inflammation i prostata (ökat antal leukocyter) saknas kallas detta tillstånd prostatodyni eller kronisk bäckensmärksyndrom hos män.

Enligt den senaste klassificeringen av prostatit, som godkändes av National Institute of Health 1995 (NIH-klassificering av prostatit och kronisk plaginsmärta), skiljer sig följande former eller kategorier av prostatit:

Jag kategori - akut prostatit. Akut inflammation i prostatan som kännetecknas av intensiv smärta i perineum, buken, pung, korsbenet och ökning av kroppstemperaturen till 39-40 grader Celsius, urineringsstömingar, upp till oförmåga att urinera och självständigt orsakas huvudsakligen koliforma bakterier (Escherichia coli, och enterokocker et al.). Kännetecknat av en ökad halt av vita blodkroppar i urinprovet, förändringar i klinisk blodanalys, karakteristisk akut bakteriell inflammation.

II kategori - kronisk bakteriell prostatit. Kronisk inflammation i prostata kännetecknas av periodiska och olika intensitets smärtor i perineum, buken, pungen, korsbenet och miktionsstörningar orsakas främst koliforma bakterier (Escherichia coli, enterokocker och andra.). Roll anaeroba bakterier, klamydia, mykoplasma, Ureaplasma både trichomonader och orsakande faktorer av kronisk prostatit hittills inte anses giltiga. Den primära diagnos av kronisk bakteriell prostatit - detektering av mikroorganismer i färgade beredningar och bakteriologiska analyser hemligheter: prostata, sperma eller urin som erhållits efter prostatamassage. Karakteristik är en ökning av innehållet av leukocyter i det resulterande materialet.

III-kategori - kronisk icke-bakteriell inflammatorisk prostatit. Kronisk inflammation i prostatakörteln, som kännetecknas av återkommande och varierar i intensitet smärta i perineum, mage, pung, i lumbosakrala ryggraden och mindre urinering störningar. karakteristiskt förhöjt antal vita blodkroppar i utsöndringen av prostata och i spermier eller urin som erhållits efter en prostatamassage, men frånvaron av bakterier i dessa material.

III-b kategori - kronisk icke-bakteriell prostatit eller kronisk bäckensmärta syndrom (CPPS) hos män. Det kännetecknas av periodiska och olika intensitetspänningar i perineum, i underlivet, i pungen, i kärnkirtlet och i mindre fall av urineringstoppningar. karakteristiskt det normala innehållet av leukocyter i utsöndringen av prostata och i den tredje eller postmassagedelen av urinen, såväl som frånvaron av bakterier i materialen (vanligtvis en tarmgrupp). Detta tillstånd kan inte behandla inflammatorisk sjukdom i prostatan, eller andra bäckenorgan (ändtarm, urinblåsa, muskel-toniska manifestationer av ryggradens degenerativ disksjukdom). I alla fall är en urologs uppgift att undersöka och utesluta sjukdomar med liknande symtom, såsom blåsans icke-bakteriella kronisk inflammation (interstitiell cystit).

IV-kategori - asymptomatisk prostatit, d.v.s. prostatit, som upptäckts av en slump, under undersökningen, till exempel enligt analys av spermier (ökat antal leukocyter)

Fördjupande faktorer för utveckling av prostatit

Orsaken till akut och kronisk bakteriell prostatit (kategori I och II) som kommer in i prostata infektion. De mest frekventa infektioner orsakade av prostatit innefattar E. coli, Streptococcus, Staphylococcus aureus, Klebsiella, tsitrobakter och andra koliforma bakterier, inflammation i urinröret (uretrit), själv är en faktor i kronisk inflammation i prostata och kräver obligatorisk behandling. Prostatit orsakar och stöder icke-infektiösa faktorer. Bland dem den ledande rollen under de senaste åren ges av de flesta forskare att kronisk kramp i prostataurinröret, vilket leder till att ha kastat urin från urinröret in i prostata stöder störningar i normal prostata och sädesblåsor tömning aktivt kronisk inflammation.

I vissa fall inflammation i prostatakörteln kan vara en utlösande faktor för reflex syndrom av ryggradens degenerativa skiva sjukdom, på grund av det generella i innervation (lumbal ryggrad avsnitt), som påverkar trofism av bäckenorganen. Närvaron av en källa av patologiska impulser, som en följd av artros, en negativ inverkan på kursen av inflammation i prostatakörteln som på ett tillförlitligt sätt bekräftats av ett antal inhemska och utländska författare. Det finns också viktiga kränkningar av venöst utflöde från bäckenorganen, neuromuskulär dysfunktion i bäckensbottensmusklerna, störningar i lokal immunologisk resistans. De kan stödja inflammationen i prostata och närvaron i sten, skleros och cyster.

Av prostatit bidrar till kronisk urinvägsinfektion, tänderna (karies) och ENT (halsfluss), en stillasittande livsstil och brist på fysisk aktivitet, oregelbunden sexliv, frekvent exponering för kyla, röka och dricka, promiskuös med ofta växlande sexuella partners utan att använda kondom.

fråga:

Hur ofta framkommer prostatit?

svar:

Det finns tre huvudsakliga syndrom av prostatit:

 • smärtsam - kännetecknad av smärta över pubis, i perineum, inguinal och skrotområdet, rektum, sakrum;
 • dizurichesky - uppenbarad av sjukdomar med urinering - frekvent uppmaning att urinera, en svag urinström, en känsla av ofullständig tömning av urinblåsan;
 • erektions~~POS=TRUNC - patienter klagar över en tillfällig minskning av sexuell lust, instabil erektion, obehag vid utlösning, förkortning av tiden för samlag, radering av orgasm.

Ibland, i närvaro av samtidig prostatrhea - spontan utlösning av sekret från prostata körteln med minskad ton är det utsläpp ur urinröret. Utseendet på ovanstående symptom - ett tillfälle att ringa en läkare för undersökning.

fråga:

På grundval av vad som kan diagnostiseras - prostatit?

svar:

Diagnos av akut prostatit kan sättas baserat på den karakteristiska kliniska bilden under normal urologisk undersökning. Mångfalden av orsakerna till kronisk prostatit Kategori II och III i, kräver en serie av diagnostiska tester, vilka innefattar både allmän klinisk (fullständigt blod räknar, urinanalys) och specifik (digital rektal undersökning inspektion, mikroskopi och bakteriologisk analys av prostatakörteln och sperma sekretion). Före behandling är nödvändig för att transrektalt ultraljudsundersökning av prostata - att utvärdera sin struktur och storlek uteslutnings cystor, bölder och onkologi. Behandlingsframgången beror på hur fullständigt dessa orsaker har identifierats. Först av allt ställa blotta närvaron av kronisk inflammation i prostatan och samtidigt verkar det roll för infektion i dess utveckling. Det är obligatoriskt att göra test för sexuellt överförbara infektioner.

fråga:

Vad är behandling av prostatit?

svar:

Akut prostatit behandlas snabbt och effektivt med antibiotika. Helt och med en garanti för att någonsin bli av med en kronisk prostatit, tyvärr är det omöjligt. Det kan vara att uppnå maximala långvariga remissioner (inga exacerbationer) av sjukdomen. Med rätt behandling kan längden på remission vara upp till 5 år eller mer. Om infektionsrollen är etablerad vid utvecklingen av kronisk prostatit är det obligatoriskt att använda antibiotika på lång sikt (upp till fyra eller flera veckor). Moderna antibakteriella läkemedel, speciellt från gruppen av 4-fluorokinoloner, tränger helt igenom prostata vävnaden på vanliga sätt att använda dem. Nyare studier har visat att användningen av droger gruppen alfablockerare, normaliserar tonen i glatta muskulaturen i prostatiska uretra, prostatakapseln och sädesblåsor, är mycket effektiv i alla former av kronisk prostatit. Dessa läkemedel gör behandlingen mer effektiv, tillförlitlig och ökar avsevärt perioden. Tillsammans med alfa-adrenoblocker vid behandling av kronisk prostatit användes framgångsrikt icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel, antihistaminer. I vissa fall av kronisk prostatit kan mikrovågs hyperthermi av prostatan användas effektivt. Behållar värdet och massagen av prostatakörteln.

Under de senaste åren är en metod för elektrostimulering av bäckensbottenmuskler mycket lovande vid behandling av kronisk prostatit / kronisk bäckensmärksyndrom hos män. Med den här metoden är det möjligt att normalisera bäckensbottens muskels arbete, förbättra blodflödet i bäckenet, reducera smärta och urineringstörningar avsevärt.

Orsakerna till den otillräckliga effekten av behandling av prostatit är avsaknaden av ett integrerat tillvägagångssätt, en rationell kombination av behandlingsmetoder och förfarandesekvensen, en minskning av värdet av fysiobalneoterapi.

fråga:

Vilka är de vanligaste komplikationerna av prostatit?

svar:

Långvarig kronisk prostatit kan leda till skleros av prostata och urinproblem. Det kan orsaka minskad fertilitet och till och med manlig infertilitet. Kronisk prostatit och framför allt relaterad smärta kan orsaka minskad sexuell lust, med tiden är det ingen önskan att ha sex. Patienter rapporterar en förändring av samlagets varaktighet, oftast för tidig utlösning. I motsats till populär tro, även hos läkare, kan kronisk prostatit inte vara orsaken till organisk erektil dysfunktion, vilket bevisas av många studier under de senaste 10 åren. I allmänhet påverkar kronisk prostatit inte så mycket på hälsan som på människans livskvalitet och överdriver inte hans fara. Men underskatta inte prostatit.

fråga:

Finns det en profylax för kronisk prostatit?

svar:

Det bästa förebyggandet av prostatit är en aktiv livsstil, regelbundet sexliv och rätt näring (balanserad matkomposition, förebyggande av förstoppning). Det finns data om den profylaktiska betydelsen av att ta zinkhaltiga vitaminkomplex. Det bör också undvika överkylning, överdriven vibrationer, traumatisering av perineum (långvarig ridning på cykel, motorcykel, bil). Tja, och i närvaro av ovanstående symtom på prostatit bör omedelbart konsultera en kvalificerad läkare.

Profylax av kronisk prostatit

Nästan alla är medvetna om förekomsten av prostata eller prostata. Detta mystiska orgel kallas ofta den andra hjärtat av en man. Vilka är syften? I språket av fysiologer att muskel-körtel organ, t. E. Det är inte bara en vanlig järn utsöndrar som den viktigaste komponenten i sperma, och visst ämne i blodet, men också en speciell ofrivilliga muskelsammandragningar deltar aktivt i den sexuella akten, processen för urinering och utlösning och orgasm.

Tänk på dessa funktioner separat. Låt oss börja med glattmuskelfunktionen. Såsom är känt i kroppen muskulatur uppdelad i tvärstrimmig, eller godtyckliga (skelettmuskler) och en slät eller ofrivilliga musklerna i inre organ (muskelfibrer fartyg, tarmar, urinvägarna, exokrina körtlar, och andra.). Aktiviteten av godtyckliga muskler kan kontrolleras medvetet och producera vissa rörelser. Det är nästan omöjligt att påverka mjuka muskels arbete med ett försök av vilja. I prostatavävnad är glatta muskelfibrer så att vid skärning, för att främja utsöndring (produkter) på prostata prostata lober exkretoriska kanaler leder till utstötning av sperma från olika reservoarer seminal vesikel, vas deferens och prostata själv. Från dessa sänkningar beror på kvaliteten och varaktigheten av orgasm, ljusstyrka och färg av förnimmelser, liksom den kraft med vilken den utkastade spermier under utlösning. Med full reduktion av glatta muskelfibrer uppträder fysiologisk tömning av prostatakörteln.

Den andra viktiga funktionen är glandulär. Prostatan producerar viktiga komponenter i spermier, vilket ger den största delen av sädesvätskan volym, samt skapa och upprätthålla den nödvändiga miljö för spermier att behålla sin höga rörlighet och framgångsrik marknadsföring av sexuella sätt att kvinnor i syfte att befruktning. Dessutom ger prostata vätska en mycket viktig lokal immunitet, förhindrar i de flesta fall utvecklingen av inflammation i prostatan, sädesblåsorna, urinrör, även när de utsätts för olika infektioner. Därför finns det nästan aldrig någon prostatit i den oförändrade prostata. Men prostatakörteln är ett organ av inte bara extern, men lokal och till och med delvis intern utsöndring. Det producerar och släpper ut i de blodspecifika ämnena - hormonanaloger och specifika proteiner, liksom prostaglandiner (extremt aktiva ämnen som först upptäckts i prostata). Dessa substanser ger en normal psyko-emotionell stämning hos en person, hans vitalitet och styrka, intresse för livet, aktivitet, effektivitet.

Detta är inte den enda funktionen som utförs av prostatakörteln. Detta inkluderar funktionen att leda urin med urinering, funktionen av urinretention och många andra. Följaktligen bryts med dessa sjukdomar av prostata dessa viktiga funktioner. De vanligaste prostata sjukdomar är prostatit (inflammation i prostatakörteln) kronisk och akut, godartad prostatahyperplasi (prostata adenom) och prostatacancer. I den här översynen kommer vi att fokusera endast på inflammation i prostatakörteln - prostatit, vilket påverkas av 30-65% av männen, nämligen dess förebyggande, enligt olika källor. Det finns många tillvägagångssätt och rekommendationer för detta. Enligt kategorier av patienter kan de delas in i två grupper. Den första är patienter som har fått prostatit i en eller annan form och som behöver följa vissa rekommendationer för att förhindra återkommande sjukdom. Den andra - friska män som behöver en livsstilskorrigering, som ännu inte har lett till prostatit, men predisposes till den. Många rekommendationer är gemensamma för båda kategorierna, vissa är separata.

Allmänna rekommendationer inkluderar följande. Förebyggande olika urogenitala infektioner, där patogener är klamydia, mykoplasma, ureaplasma, och många andra mikroorganismer genom urinröret uppåt genom att tränga in i prostata och dess bly till utvecklingen av inflammation. Jag anser att behovet av att ha sex med en ny partner med en kondom inte kräver ytterligare bevis vid denna tidpunkt. Det bör betonas att alla former av befintlig mångfald är relaterade till sexuellt liv: oral, anal och till och med petting. Tvärtemot vad många tror felaktigt under oralsex är inte alls möjligheten att infektionen är lägre och i vissa fall till och med högre än den direkta samlag (införandet av penis i slidan). Du kan gå in i öppen sexuell kontakt endast med full säkerhet att båda parter är friska, har inga infektioner och andra partner.

En viktig punkt i förebyggandet av kronisk prostatit är regelbunden och framgångsrik sexuell aktivitet. Rytmen och intensiteten i sexlivet är strikt individuellt. Någon räcker en gång i månaden eller en vecka, och någon kan inte vara nöjd med dagliga och flera upprepade sexuella handlingar.

stagnation av blod i bäckenorganen, prostata venös plexus grund stillasittande livsstil, brist på fysisk och sexuell aktivitet, upphetsning, är orgasm inte avslutats, eller tvingas att fördröja utlösningen att förlänga samlag förr eller senare kommer att leda till utveckling av prostatit. För att förebygga den senare bör sådana förhållanden undvikas. Också skapa eller förvärra prostatit kan orsaka hypotermi, till exempel länge sitter på den kalla marken eller rock, våta fötter, speciellt under våren och hösten, den allmänna hypotermi. Speciellt försiktig måste man vara älskare av vinter och sommar fiske, liksom de som fortfarande tillbringar mycket tid bakom ratten eller liggande på marken under bilen.

För de som har upplevt prostatit, förutom alla ovanstående är det viktigt att följa följande regler. Observation av urologen för perioden för återhämtning och rehabilitering, inklusive övervakning av prostata, ultraljudsundersökning av prostata (bättre transrektal), trefaldiga kontrolltest av de upptäckta infektionerna efter behandlingsperioden. Under rehabiliteringsperioden är det nödvändigt att övervaka tarmens normala funktion, tidig urinering och leda en aktiv livsstil.

Det är faktiskt nödvändigt att leva ett normalt liv utan att tänka på din sjukdom, men i vissa situationer, glöm inte det och gör inte de listade saker som kan leda till försämring.

Var kommer prostatit från män från?

Nästan hälften av den manliga befolkningen i åldern 35-50 år är mottaglig för inflammation i prostatakörteln. Detta är ett mycket känsligt organ som kan bli inflammerat med negativa effekter. Och många misstänker inte ens var prostatit tas från män, och vilka faktorer leder till utvecklingen av sjukdomen.

Typer av prostatit

Denna patologi leder till vävnadsproliferation, kränkningar av blodcirkulationen, framväxten av inflammatoriska foci. Mannen känner sig obekväma och smärtsamma känslor samtidigt, han har problem med en intim natur. Idag utvecklas allt oftare sjukdomen hos unga män, det finns en tendens till att det är "föryngring". Innan att kämpa med denna sjukdom är det nödvändigt att lära sig, vad det finns prostatit hos män, och varifrån denna sjukdom åtar sig.

Inflammation av kroppen är klassificerad enligt olika typer. Av naturen av flödet av prostatit kan vara:

Ett bevisat hemhjälpmedel för att öka Potential:

 • ett fantastiskt resultat,
 • låg kostnad,
 • fullständig säkerhet,
 • orsakar inte överskott.
 • Sharp. Det finns en skarp utveckling av den inflammatoriska processen och förgiftningen av kroppen, kroppstemperaturen stiger, kraften minskar och smärta i ändtarmen känns.
 • Kronisk. Det verkar mot bakgrund av en ofullständig prostatit av akut form. Symtom på det är dåligt uttryckt. Violerad urinering, det finns smärta i ändtarmen.

Beroende på orsaken till sjukdomen utmärks tre former av prostatit:

 • Smittsam. Ofta är det akut.
 • Kronisk. Kan förekomma både i akuta och kroniska former.
 • Allergisk. Utvecklar mot bakgrund av allergiska sjukdomar.

Varje patient bör förstå att det blir mycket svårare att bekämpa det, utan att avslöja orsaken till sjukdomen. För varje form av sjukdomen identifierar medicin ett antal provokationsfaktorer.

Orsaker till akut sjukdom

Denna form av inflammation framträder mot bakgrund av infektionsfokus, vilket orsakas av patogena mikroorganismer. De kan komma in i kroppen via urinröret, rektum, blod eller lymf. Normalt är prostatan steril, innehåller inga bakterier.

De vanligaste patogenerna är:

 • Tarmbacillus. En stavformad bakterie som är vanlig i tarmens nedre del. Några av dess arter skadar kroppen, orsakar förgiftning, infektioner och provar inflammation i vävnaderna.
 • GONOKOCK. Parasiter överförs sexuellt eller genom ämnen.
 • Streptococcus. Bakterier lever och reproduceras i organen i genitourinary and respiratory system, kan vara på huden.
 • Staphylococcus aureus. Överfört av luftburna, kontakt-hushålls-, fekal-orala, medicinska vägar.
 • Klebsiella. Bakterien går in i tarmen när reglerna om personlig hygien inte respekteras.
 • Tsitrobakter. Denna patogen överförs via fekal-oral route, liksom genom mat: mjölk, smör, kött.
 • Enterobacter. En villkorligt patogen bakterie finns närvarande i många tarmar, men när det kommer in i andra organ utvecklas infektionssjukdomar.
 • Pseudomonas aeruginosa. Överförd av kontakt, hushåll, luftburna och matvägar.
 • Proteus. Mikroorganismen under gynnsamma förhållanden ger riklig tillväxt och orsakar utvecklingen av patologier.

Det finns två sätt att sprida skadliga mikroorganismer:

 • Stigande. Spridningen av infektion kommer från urinröret eller rektum.
 • Fallande. Infektion tränger igenom blodet från de organ som ligger ovanför prostatakörteln.

Prostit kan orsakas av följande patologier:

 • Venereala sjukdomar (klamydia, gonorré, trichomoniasis). Sexuellt överförda infektioner med oskyddad sexuell kontakt med en infekterad partner. De minskar immuniteten och orsakar komplikationer.
 • Sjukdomar i övre luftvägarna (bronkit, tuberkulos, influensa). Dessa patologier orsakas av skadliga bakterier och sänker immunsystemet.
 • Sjukdomar i halsen och munnen (angina, karies, tonsillit). Karies är resultatet av bakteriens vitala aktivitet: streptokocker och stafylokocker. Mikrober absorberas i blodet genom en mängd körtlar som ligger under tungan och bärs sedan genom hela kroppen.
 • Infektioner i det genitourinära systemet (cystit, pyelonefrit, uretrit). Patogener rör sig in i prostata genom genito-urinvägarna.
 • Tarminfektioner. Virus och bakterier i tarmen orsakar en patologisk process som leder till inflammation i prostata.
 • Andra sjukdomar (hemorrojder, cholecystit, osteomyelit, sinusit).

En viktig roll spelas av tillståndet hos patientens immunförsvar. Inte alla som har infektionsfält lider av prostatit. Stark immunitet gör att du kan hantera patogena mikroorganismer, den inflammatoriska processen utvecklas inte.

Komplikationer kan uppstå mot bakgrund av försämring av skyddskrafts tillstånd. Detta beror på undernäring, missbruk av alkohol och rökning, stress och livsstil med låg aktivitet. Också mycket beror på organismens individuella egenskaper, förekomsten av andra sjukdomar och patientens hälsotillstånd.

Varför uppträder kronisk prostatit?

Få människor vet vad kronisk prostatit är, och var kommer det ifrån. Skälen till det är samma faktorer som framkallar en akut sjukdom. Etiologi är förknippad med infektion i prostata i stigande eller fallande ordning. Men kroppens försvar tillåter inte att sjukdomen förvärvar akut karaktär. Inflammation kan gå till kronisk i följande situationer:

 • brist på behandling
 • en kraftig minskning av immunitet, frekvent ARI;
 • behandling av dålig kvalitet
 • otimlig behandling.

Kronisk sjukdomskurs är resultatet av frekventa inflammationer i prostata mot bakgrund av bakteriell infektion. Särskilt mottagliga för honom är de som observeras:

 • somatiska sjukdomar;
 • nervstockning;
 • kronisk stress.

Alkohol och rökning är också provocerande faktorer.

Orsaker till kronisk prostatit

Denna typ av sjukdom är mycket vanlig och är icke-infektiös. Det uppstår mot bakgrund av stagnerande fenomen i bäckenorganen på grund av blodstagnation. Fartyg och vävnader får inte tillräckligt med syre, det finns en gynnsam miljö för utvecklingen av den inflammatoriska processen.

 • Låg aktivitet livsstil. Detta är en av de vanligaste orsakerna till prostatit. Du måste göra gymnastik på morgonen, gå oftare och flytta. Så lång körning och långa sittande i bilen ökar sannolikheten för inflammation i exokrin körtel.
 • Överdriven fysisk ansträngning, som leder till förlängningen av ljumskmusklarna, är också orsaken till prostatit.
 • Kronisk förstoppning och inneslutning av urinering. Dessa problem orsakar en kränkning av metaboliska processer i kroppen, medan bäckenorganen lider av brist på syre och näring.
 • Felaktig kost och övervikt. Användningen av mat av dålig kvalitet, som innehåller många tillsatser och färgämnen, framkallar sjukdomsutvecklingen. Du kan inte heller missbruka kryddig mat och övermål.
 • Oregelbundet sexliv. I genomsnitt behöver en man 3 sexuella kontakter per vecka.
 • Otillräcklig sexuell aktivitet orsakar stillastående fenomen och ackumulering av skadliga ämnen i utsöndringen av prostata.
 • Överdriven sexuell aktivitet. Det tar mycket energi, tömmer kroppen på den fysiska och nervösa nivån, orsakar hormonellt misslyckande och provocerar utvecklingen av sjukdomar.
 • Anatomiska egenskaper hos genito-urinorganen och trauma. Anomalier av kärl och vävnader som förvärvas på grund av trauma eller är medfödda leder till förändringar i organens arbete.
 • Funktionerna av vener och artärer kan störas.

Alla dessa problem förvärrar blodkärlens arbete genom hela kroppen. Samtidigt lider många organ, inklusive prostata, som dåligt levereras med blod. Att provocera faktorer är också möjligt att bära:

 • Frekvent stress, depression. De orsakar funktionella störningar i sexuell aktivitet, prostatit.
 • Smala underkläder. Det är viktigt att välja rätt kläder, byxor och andra kläder. Det ska inte pressa perineum. Oöverträffad passform av byxor kan störa mikrocirkulationen av blod i ett litet bäcken.
 • Stark fysisk aktivitet, överbehandling, regelbunden sömnbrist. Kroppsbyggnad och vissa typer av aktiva aktiviteter är förbjudna med prostatit.
 • Tar mediciner för att öka muskelmassan. Steroider har en effekt på prostatakörteln, de kan leda till tillväxten av celler och hypertrofi.
 • Dåliga vanor. Risken att utveckla sjukdomen ökar med förgiftning av kroppen, nämligen under påverkan av alkohol, droger, nikotin. Dessa skadliga beroendeframkallningar förvärrar exokrinkörtelns arbete, minskar styrkan.
 • Hypotermi. Det kan vara ensam eller permanent, ofta förknippat med arbetsförhållandena.

Forskare fann också att konstant skakningar och vibrationer bidrar till förvärring av inflammation i exokrinkörtelns vävnader. Detta är föremål för bilister, cyklister, motorcyklister.

Det är känt att stagnation av utsöndring i prostata kan orsakas av avbrutet samlag, vilket övas för att förhindra oönskade graviditeter. Detta händer, eftersom en man inte kan slappna av, övervakar ständigt sina handlingar. Dessutom orsakar det en erektionsstörning, för tidig utlösning och till och med impotens.

Varför finns det en allergisk prostatit

Sådan inflammation är sällsynt, den kan ha både akut och kronisk form. Det är svårt att identifiera läkaren. Antigenet som kommer in i kroppen framkallar frisättningen av allergiska mediatorer i vävnader och blod. Detta tillstånd uppstår hos män utsatta för allergier. Det kan uppstå i följande fall:

 • Som allergen är en viss livsmedelsprodukt. När det kommer in i kroppen börjar förvärringen av sjukdomar, inklusive prostatit.
 • Allergi mot pollen och aerosoler förvärrar inflammation i prostata. Detta sker under våren och sommaren under blommande växter.
 • Ibland utvecklas sjukdomen mot bakgrund av långsam inflammatorisk prostatit. Viral mikroflora orsakar en allergisk process, förändrar prostata vävnaden. Immunsystemet börjar behandla exokrin körtel som ett antigen, antikroppar produceras som förstör organet.
 • Drogallergier kräver fullständig eliminering av läkemedelsallergen.

Trots det faktum att diagnosen "prostatit" oftast innehåller män av hög ålder, för att upprätthålla en fullvärdig bild och att övervaka sin hälsa, är det nödvändigt och i ungdomen. Trots allt har sjukdomen så många förutsättningar och provokationsfaktorer. I varje fall behövs snabb och adekvat behandling, vilket kommer att undvika allvarliga problem i framtiden.

Vem sa att det är omöjligt att bota prostatit?

Har du en PROSTATE? Redan mycket pengar försökt och ingenting hjälpte? Dessa symtom är bekant för dig inte av hearsay:

 • konstant smärta i underlivet, skrotum;
 • svårighet att urinera
 • sexuell dysfunktion.

Det enda sättet att använda? Vänta och inte agera med radikala metoder. Prostatit kan vara CURED! Gå till länken och ta reda på hur specialisten rekommenderar behandling av prostatit.

Prostatit från vilken den tas

prostatit Är en inflammation i prostata. Den främsta orsaken till prostatit - en infektion som kan komma in i prostatan från urinblåsan, ändtarmen, urinröret, i blodet och lymfkärlen i bäckenet.
En annan orsak till prostatit kan vara inflammatorisk process, hypotermi, stillasittande livsstil, försvagad immunitet, alkoholmissbruk, kryddig mat, frekvent förstoppning, långvarig sexuell avhållsamhet.

Det finns två huvudsakliga varianter av sjukdomsförloppet: akut och kronisk prostatit. Huvudskillnaden mellan akut och kronisk prostatit är närvaron av en ljus ström.

Vad bidrar till utvecklingen av prostatit? uretrit, oregelbundet sexuellt liv (leder till stagnation av utsöndringen av prostatakörteln); stillasittande eller stillasittande livsstil (stillastående fenomen i prostatakörteln); försvagning av immunitet (brist på vitaminer eller alkoholmissbruk, rökning, hypotermi, stress).

Infektion. Patogener av sexuellt överförbara infektioner - oftare hos män under 40 år.

Symtom på prostatit

Uppnå smärta i perineum eller i underlivet;

Känsla av ofullständig tömning av blåsan;

Är prostatit farligt?

Livskvaliteten hos en man minskar, oftast leder prostatit till en minskning av styrkan. Prostatit kan vara orsaken till manlig infertilitet.
Stress, brist på motion, stillasittande, inaktiv livsstil, hypotermi, infektions urogenitala sjukdomar, oregelbunden sexliv störa den normala funktionen av prostata är orsaken till att söka läkarvård.

Hur diagnostiseras prostatit?

Rektalt (genom rektum) - fingret undersöks med prostatakörteln. Om sårhet och heterogen struktur av prostata detekteras är sannolikheten för prostatit väldigt hög.

Forskning av prostata körningens utsöndring (juice). En ökning av antalet leukocyter i utsöndringen (juice) i prostatakörteln - sannolikheten för prostatit är mycket hög. För att få en hemlighet (juice) krävs en diagnosmassage av prostatakörteln. Detta är den mest tillförlitliga metoden att diagnostisera prostatit.

Ultraljudsundersökning (ultraljud) av prostata. Detta är inte en väldigt pålitlig metod för att diagnostisera prostatit, men metoden kan visa närvaron av stenar i prostata, vilket i sig kommer att vara en indikation på prostatit.

Hur man behandlar prostatit?

För att behandla prostatit är nödvändigt i ett komplex. Enkelt att ta tabletter är ineffektivt.
Det är nödvändigt att utföra antibiotikabehandling i minst 1 månad.
Det är extremt effektiv massage prostata och fysioterapi, i kombination med immunterapi.

Vi erbjuder en omfattande kurs. Det består av flera steg, först - eliminering av infektion (för smittsamma sjukdomsformer), nästa steg - förbättrad blodtillförsel till prostata.
Behandlingsplanen är vanligtvis enligt följande:

Fullständig undersökning för att bestämma sjukdomsfasen

Antibiotikabehandling (antibiotika, i fall av akut prostatit och andra läkemedel för prostatit), antiinflammatorisk behandling med lokala och generella läkemedel med hänsyn till alla patientens individuella egenskaper och tolerans av läkemedel.

Massa av prostata (den mest effektiva metoden för behandling av kronisk prostatit). Det möjliggör: 1) att återställa patenten av kanalerna 2) för att öka blodcirkulationen och muskeltonen 3) för att förbättra penetrationen av antibiotika i körtelvävnaden

Olika metoder för fysioterapi

Immunokorrektiv terapi (utsedd efter studier av immunstatus)

Restorativ restorativ terapi (mineraler och multivitaminer)

Behandling av prostatit är en lång och svår process, så du kan inte försumma någon av de beskrivna behandlingsmetoderna.

Var kommer prostatit från?

Hos män under 40 år orsakar prostatit oftast patogener av sexuellt överförbara infektioner. Hos män som är äldre än 40 år är sjukdomen mer sannolikt att orsaka opportunistiska bakterier, som vanligen bor i människokroppen, men multipliceras endast när immuniteten försvagas.

Trots de senaste prestationerna av modern medicin måste vi vara uppmärksamma på att det inte finns några och kan inte existera "tabletter från prostatit" eftersom denna sjukdom kräver komplex behandling, med användning av både tabletter och fysioterapi, och aktiviteter som syftar till att förbättra mänsklig immunitet och mycket mer.

En kvalificerad dermatovenereolog kan bilda en behandlingsgång baserat på resultaten av en fullständig undersökning, med hänsyn till graden av försummelse av processen och patientens individuella egenskaper. Om sjukdomen redan har gått i kronisk form, så kommer läkaren, utan att vänta på försvagningen av processen, en preventiv behandling.
Varje modernutbildad man som ser efter sin hälsa och vill vara en man i en mycket gammal ålder, bör minst en gång om året besöka en läkare.

Dina sexuella partners

De första 1-2 veckors behandling är önskvärt för att undvika sexuell kontakt. Då rekommenderas regelbundet sexliv med kondom. Kontraindicerat avbrott av samlag eller flera sexuella handlingar.

utsikterna

För närvarande finns det ingen behandling att bota prostatit för gott. MEN tiden för återfall beror på behandlingen och på den efterföljande livsstilen. Behovet av inspektion - var sjätte månad.

MC "Healthy Generation" chef doktor Grigoryev DV

Vad orsakar prostata inflammation hos män?

På grund av vad det kan finnas en prostatit hos män i ung ålder, är det faktiskt känt att denna sjukdom hos dem som i 40 år. Med tiden har denna sjukdom föryngrats, kanske beror det på dålig ekologi och ohälsosam mat, eller kanske med överdriven förkärlek hos unga människor för dåliga vanor. Men glöm inte att prostatit påverkar en människas reproduktiva funktion, vilket minskar hans chanser att bli far.

Typer av inflammation

Statistiken visar att inflammation uppträder hos 30% av männen under 40 år och hos 50% av män över 40 år. Var kommer denna sjukdom från?

Orsaker kan vara mycket olika, allt från medfödda missbildningar och ärftlighet, som slutar med infektioner, trauma och kronisk inflammation.

Om prostatit inte är associerad med verkan av infektioner, i vilket fall sjukdomen utvecklas i form av en akut inflammatorisk process, som åtföljs av en intensiv debut av symtom, t ex feber, smärta i ljumsken, i anus, och smärta vid urinering.

Mycket ofta, utan långvarig behandling, när inflammation uppträder utan allvarliga symtom, diagnostiseras män med kronisk prostatit. Det förekommer som regel hos män som är över 40 år som ett resultat av långverkande infektioner.

Följande typer av inflammation kan särskiljas:

 • akut inflammation uppstår på grund av akut infektion;
 • kronisk prostatit uppträder med konstant verkan av infektioner;
 • kronisk icke-infektiös prostatit;
 • inflammation som utvecklas utan symptom. Identifiera denna sjukdom kan endast göras genom att ta prov.

Var och en av dessa arter förekommer av olika skäl.

Låt oss överväga varför det finns all slags inflammation i prostata hos män.

0 av 13 jobb avslutade

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13

I inflammation i prostata finns specifika symptom. Under den inflammatoriska processen sväller järn och växer i storlek, vilket bidrar till ökad urinering. Om en man har sådana tecken, bör du omedelbart ta ett test för prostatit. Då kommer du att kunna bedöma din kropps tillstånd och i tid för att besöka specialister.

Ett prostata-test kan göras hemma av dig själv. Med inflammation i körteln verkar inte bara problem med urinutflödet, men erektilfunktionen förvärras, vilket leder till infertilitet. Tidig diagnos av prostatit kommer att undvika utveckling av allvarliga komplikationer.

Du har redan passerat testet tidigare. Du kan inte starta det igen.

Du måste logga in eller registrera dig för att starta testet.

Du måste slutföra följande tester för att börja detta:

 1. Ingen rubrik 0%
 2. Prostatitest 0%

Det är allt bra.

Du har inte prostatit. Vi önskar att du fortsätter att behålla din maskulin hälsa!

Vi rekommenderar att du kontaktar en specialist.

Resultaten av det godkända testet visar att du har måttligt uttryckt tecken på prostatit. Adress till experten och skicka inspektion. Glöm inte att de flesta hälsoproblem kan elimineras redan i de tidiga stadierna!

Det är bråttom att se en läkare!

Du har en tydlig symptomatologi av prostatit. Så snart som möjligt kontakta en läkare!

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 1. Med svaret
 2. Med ett märke om visning

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i pungen under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du några obehagliga känslor eller smärta i penis under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft obehagliga känslor eller smärtor i underlivet under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta, brännande känsla under urinering?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta eller obehag med utlösning?

 • Ja
 • ingen

Hur många gånger under den senaste veckan har det varit ont eller obehag på ovanstående ställen:

 • Detta var inte
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • vanligtvis
 • Förlorat mitt konto

Hur skulle du bestämma intensiteten av smärta vid en tidpunkt då de stördes på en skala av 1 (inga smärtor) till 10 (smärtan är outhärdlig).

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

 • Var inte
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • alltid

Hur ofta har du i den senaste veckan haft en önskan att tömma blåsan före två timmar efter det tidigare besöket på toaletten?

 • aldrig
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • alltid

Hur påverkar de ovanstående tecknen på prostatit din livsstil?

 • Påverka inte
 • Nästan stör inte
 • Till viss del påverkar de
 • Betydligt bryta mot det vanliga sättet att leva

Hur ofta har du tänkt på dina tecken på prostatit under den senaste veckan?

 • Jag tänkte inte alls
 • Jag tänkte nästan inte
 • ibland
 • Mycket ofta

Hur skulle du leva om ovanstående symtom på prostatit oroade dig hela livet:

 • Jag skulle inte uppmärksamma
 • Normalt skulle leva
 • tillfredsställande
 • Blandade känslor
 • Jag skulle känna mig otillfredsställande
 • Mycket dåligt
 • fruktansvärt

Orsakerna till uppkomsten av en akut form av inflammation

Akut inflammation, till skillnad från kronisk, uppträder plötsligt och har uttalade symtom, i synnerhet en ökning av kroppstemperaturen upp till 39 grader och svår ryggont. I det här fallet kan du inte göra utan omedelbar behandling. Oftast förekommer denna sjukdom hos män i åldrarna 30 till 40 år under inflytande.

De vanligaste infektionerna som framkallar utseendet av denna sjukdom innefattar E. coli, enterokocker, trichomonader, gonorré, stafylokocker. De leder till utseende av cystit, pyelonefrit, uretrit, liksom andra sjukdomar som överförs sexuellt.

Det är värt att notera att inte bara sexuella infektioner kan orsaka en skarp form. Dess förekomst kan provocera tidigare överförda ORVI, infektionssjukdomar (tonsillit, bronkit, lunginflammation) eller hypotermi.

Vanligtvis behandlas sjukdomen snabbt och utan komplikationer med snabb behandling för hjälp. Om du försenar med behandling, bör en man förvänta sig allvarliga konsekvenser, såsom inflammation i appendagesna och testiklarna, såväl som abscess av prostata.

På grund av vad kan det finnas en prostatit av kronisk form?

Varför uppträder kronisk prostatit?

Anledningen till att det finns kronisk prostatit, skiljer sig något från den akuta formen och det finns mycket mer. Dessa kan vara infektiösa och icke-infektiösa faktorer.

Det är den kroniska formen som oftast förekommer hos män, behandlingen är komplicerad av det faktum att det ibland kan vara svårt att avgöra varför denna sjukdom har uppstått.

Symtom på en sådan sjukdom kan vara annorlunda, från mindre kränkningar när man urinerar för konstant värk eller dra smärta i ljummen, i underlivet eller erektilstörningar.

Viktigt! Behandling med enkel behandling är inte till hjälp här, först och främst måste du identifiera orsaken och välj sedan en kombinationsbehandling.

Orsakerna till denna kroniska sjukdom är följande:

 • infektioner, svampar, bakterier och virus orsakar inflammation. De kommer in i kroppen under samlag, som ett resultat av en minskning av immunitet eller ett långvarigt intag av antibiotika. Endast genom att ha genomgått inspektionen och överlämnat alla analyser är det möjligt att avslöja upphovsmannen och att få effektiv behandling.
 • stillastående processer och försämring av blodcirkulationen i det lilla bäckens organ. Detta är en icke-smittsam orsak. Saker händer som ett resultat av en stillasittande livsstil, perineal trauma, onormal struktur acini (prostatakörteln), missbildningar, försämrad cirkulation på grund av svullnad av prostatan, minska nivåerna av testosteron;
 • kroniska inflammatoriska sjukdomar. Obehandlade bakteriella sjukdomar orsakar bakterier att komma in i prostata. Sådan hicka kan vara obehandlad tonsillit, bihåleinflammation, urinrörets inflammation eller urinröret;
 • urolitiasis;
 • fysisk överbelastning (hårt arbete), trötthet, sömnbrist;
 • superkylning under långvarigt sittande på en kall yta;
 • nervös överbelastning, stress och depression;
 • oregelbundet sexuellt liv, ständigt avbrutna handlingar, vilket bidrar till stagnation i prostata. Du måste ha sex minst två gånger i veckan.
 • avsiktlig kvarhållande av urinering, män bör inte tolereras, eftersom detta också har en negativ effekt på styrkan,
 • alkoholhaltiga drycker och rökning påverkar starkt prostatakörteln och minskar också immunsystemets effekt, vilket leder till att olika bakterier tränger in i kroppen och orsakar inflammation.

Alla ovanstående orsaker leder till utseendet av en inflammatorisk process och en ökning i prostatakörteln, vilket påverkar människornas hälsa. När allt kommer omkring observeras inte bara problem med urinering, utan även manlig sexuell aktivitet minskar, och utan ordentlig behandling kan infertilitet utvecklas.

Forskare fick också reda på varför kronisk prostatit förekommer hos äldre män. Detta beror på hormonella störningar och åldersrelaterade förändringar i organets vävnader, som ett resultat av utrotningen av dess funktioner.

Effektiviteten av behandling av prostatainflammation beror på behandlingens gång i sjukhuset och noggrannheten hos den faktor som utlöste sjukdomen. En man i vilken ålder som helst borde vara uppmärksam på hans mäns hälsa för att förhindra bildandet av tumörer, varifrån det kommer att bli nödvändigt att bli av med den kirurgiska metoden.

Prostatit. Var kommer infektionen från?

prostatit, infektion.

I denna artikel kommer jag att rösta på standardformuläret för att förklara orsakerna till prostatit. Jag kommer också att nämna en mer åsikt om ursprunget till sjukdomen, även om det är möjligt för dig och tycker inte om det, för Det handlar om dina personliga misstag, misstag. Och det här är inte alla människor som.

Gynnsamma förutsättningar för uppkomsten av sjukdomen uppstår från brott, lätta blodflödet i området (s) i bäckenorganen, vilket leder till en snabb minskning av immunitet (mindre cirkulation - immunförsvar är svagare - det är lagen) och kommer därför att utveckla inflammation, stagnerande processer, prostatit och några andra mycket otäcka sår.

Försvagning av immunförsvaret och, som en konsekvens, utseendet av prostatit, hjälper externa faktorer till stor hjälp:

Alkohol i någon form.

Rökning, oavsett vilken typ av dryck.

Underkylning, ben, huvud, bäckenregion eller allmän hypotermi.

Stress, i vilken form som helst.

Mekaniska effekter, till exempel: blåmärken, tryck på körteln (stillasittande livsstil) vibrationer.

Bara ett oregelbundet sexliv.

En annan orsak till prostatit är:

Överträdelse av allergisk status

Brist på mikrodelar och vitaminer.

Venerealinfektioner är patogener (virus, svampar, bakterier) som förvärvas genom samlag, dvs. patienten förvärvar bakteriell prostatit, och detta är väldigt seriöst.. Orsaken till bakteriell prostatit kan vara inte bara samlag, men också andra former av infektion (infektion)

Den venerala infektionen är nådelös och seriös, ljus, känner sig själv och driver patienten att inte sitta hemma, utan tvingar att snabbt springa till kliniken för att se en läkare. Och vidare beror mycket på doktorn, på hans personliga kvalifikationer och ärlighet. Sexuellt överförbara infektioner, tack vare moderna läkemedel för behandling och vid en viss punkt, börjar den att verka att allt är OK, men... det tar lite tid och börjar om från början: obehag i bäckenområdet från ytterligare försämringen.

Du rusar om var du ska vända, vem hjälper, var ska man börja behandlingen? Kanske, till och med vid detta tillfälle, att trycka på depression och vakna upp på natten, medan du är på jobbet och hemma - "bryt" ditt huvud: "Vart attackerar jag detta? Vad är det Verkligen en prostatit. "

Jag är inte mot läkare! Deras kompetens, kunskap, auktoritet, ja, när vi är sjuka, kör vi till dem, men inte alltid och inte alla, och inte till alla läkare.

Alla fall av prostatit (akut och kronisk) Jag kommer inte att beskriva, jag kommer att fokusera på hur det händer oftast.

Anledningen till allt, oftast en infektion. Akut prostatit, oftast orsakad av infektion och aktiv, det gör ont, läskigt, äckligt, jag vill bli behandlad och så snart som möjligt - vi går till doktorn. Läkaren läker och det spelar ingen roll vilka orsaker han plötsligt botade, kan vårdslöst ta hand om behandlingen - sjukdomen blir en kronisk form, lugnar sig och känner sig ibland av sig själv. Infektionen fortsätter att vara närvarande. Det finns andra varianter av sjukdomsförloppet, inte så ljusa, men inte mindre skadliga. Kom ihåg att bakterier kan, liksom alla parasiter reser till den mänskliga kroppen, infektionen kan plockas upp och efter kyssen, och smittämnen av sjukdomen en gång i munnen, kan behärska (live) i halsen, ögon, prostata och andra platser mer läses från följande den här länken http://moi-prostatit.com/dlya-muzhchin/prostatit-infektsii-cherez-potseluy.html

Ett annat alternativ, föreställ dig: Bendragen med en garn eller ett gummibandage, vad kommer det att hända? Blodcirkulationen kommer att sluta, naturligtvis kommer inget skydd från immunsystemet att förekomma, i fotens vävnader kommer infektioner att orsaka sönderfall av vävnader. Och i prostatakörteln, om det var hypotermi, en stillasittande sätt att arbeta, i kosten för många akuta, alkohol, nikotin, som ett resultat järnet på toppen, inte smittad, blodcirkulationen störs som ett resultat finns det en stagnerande process. Och i prostatakörtelns område försvagas immunsystemet. Följaktligen utvecklas den patogena mikrofloran och faunan i den, dvs varje infektion.

slutsats; - Vi letar efter en infektion i alla fall! Och vi behandlar det. Då rengör vi (behandlar) de konsekvenser (skador) som infektionen påförde, dvs. vi tar bort ödemet, återställer blodcirkulationen i körteln och intilliggande vävnader, om det finns ett ärr på prostatakörteln - vi tänker hur vi ska minska det.

Det är mycket dåligt att infektionen kan vara mycket svår att upptäcka.

Om infektionen inte hittas och varianterna (det finns många av dess typer), upprepa testet efter några månader, och om det inte hittas igen kan du behandla det icke infektiösa kronisk prostatit. Hur man behandlar det hittar du också i min metod.

Vill ni vara rena? Har inte sexuella relationer med någon, för även en hel del sjukdomar överförs genom saliv, inklusive infektioner i prostatakörteln. Och muntliga och andra onaturliga varianter av kön, till vad gott inte kommer att resultera i. Bönderna - prostatit, kvinnor alla slags byaki, upp till avlägsnande av kvinnliga organ.

Condomen sparar emellertid inte mycket från alla infektioner, för detaljer, se http: // moi-prost atit.com/dlya-muzhchin/886.html

Rök inte, drick inte, gör sport - svagt?