Huvud
Behandling

Prostatit med hypotermi, symptomatologi och vad man ska göra för förkylning

Underkylning är en vanlig orsak till förkylningar. För män är detta också risken för prostatit, eftersom kylaorganet blir svagt och inte kan motstå verkan av patogena och opportunistiska mikroorganismer. Därför bör representanter för det starkare könet klä sig för vädret, undvik att bada i isigt vatten och sitta på kalla ytor. Och i det fall när en person har kylt prostata, är det nödvändigt att konsultera en läkare, berätta för honom om obehagliga symptom och hitta sätt att behandla sjukdomen.

Hur manifesterar sjukdomen sig?

Prostatit har två former - akut och kronisk. När superkylat uppstår uppstår en akut form som kännetecknas av plötsliga smärtsamma symptom. Eftersom prostatakörteln är under blåsan, lider detta organ av excretionssystemet också av prostatakylt. Så manifesterar sig sjukdomen i följande symtom:

 1. Smärtsam urinering.
 2. Hyppig uppmaning att gå på toaletten.
 3. Trög ström av urin.
 4. Känsla av ofullständig tömning av blåsan.

Köld av prostata har också symtom förknippade med reproduktionssystemet, eftersom inflammation i körteln ökar i storlek och inte fullt ut kan utföra sina funktioner. Om en man fryser hans inre könsorgan, kan han känna erektil dysfunktion, en snabb utlösning, en minskning av nöje från kön. Intim intimitet efter hypotermi åtföljs ofta av obehag i ljummen och smärtsamma manifestationer av ejakulation.

Ett kallt organ kan bli sjuk, inte bara med urinering, avföring och utlösning. Ibland försvinner inte smärtsymptomet och i vila.

Om en man efter hypotermi känner en konstant känsla av tyngd och ömhet i underlivet, behöver han konsultera en läkare för prostatit. Ju tidigare läkaren föreskriver behandling av sjukdomen, ju snabbare kommer du tillbaka till en aktiv livsstil.

Om hypotermi åtföljer en person ständigt på grund av villkoren för yrkesaktivitet, kylhus eller för lätt kläder, kan en man utveckla kronisk prostatit. Trots de suddiga, dämpade symtomen på denna form av sjukdomen är härdning mycket svårare. Dessutom är sjukdomen ofta komplicerad av andra patologiska processer som kräver dyra eller kirurgisk behandling. Därför bör representanter för det starkare könet försöka att inte kyla prostata, och i fall av hypotermi - i tid att konsultera en läkare, eftersom körteln är extremt känslig för kyla.

När en man har en sjukdom, ofta uppmanas att gå på toaletten.

Metoder för konservativ terapi

Om en person har kylt prostata, ordineras han ett komplett läkemedelskomplex. När allt kommer på grund av hypotermi blir järnet svagt och försvarslöst mot effekterna av olika patogena mikroorganismer. Minskad lokal immunitet främjar reproduktion och dagg av bakterier inuti orgeln, så att ta antibiotika är en viktig del i behandling av akut prostatit.

Behandling av prostataköld innefattar nödvändigtvis antiinflammatoriska läkemedel. De kan vara i form av injektioner, tabletter, rektala suppositorier. Effekten av dessa läkemedel syftar till att hämma produktionen av biologiskt aktiva substanser som fungerar som mediatorer av inflammation. Experter varnar för att tabletter och kapslar med denna effekt har en stark irriterande effekt på magslemhinnan. Därför bör de tas endast efter måltider, tvättas med mycket rent stillvatten.

Om prostatakörteln sjuk efter mannen i hennes kylda, är det nödvändigt att ta en kurs av immunmodulerande läkemedel. Dessa läkemedel behandlar inte prostatit direkt, men de hjälper kroppen att hantera förkylningar på egen hand. Dessutom är det lämpligt att ta dem som en förebyggande åtgärd och under återhämtningsperioden efter operationen. Experter varnar för att själv börja ta immunmodulatorer efter uppkomsten av symptom på prostatit är förbjuden. Endast en läkare kan beräkna ett individuellt system för sådan behandling. I fallet med en lång okontrollerad användning av droger är organismens vitala krafter utarmade.

Operativa och fysioterapeutiska förfaranden

Frekvent hypotermi leder till det faktum att den inflammatoriska processen i prostata som utvecklas under lång tid dör ner. På grund av detta passerar prostatit i kronisk form, vilket är svårt att behandla konservativt. Inflammad körtel börjar expandera, byta intilliggande organ, störa funktionen i matsmältnings-, excretions- och reproduktionssystemen. Den enda vägen ut ur sjukdomen är kirurgi.

För förkylning av prostata rekommenderas att göra enemas från medicinska växter.

Fysioterapeutiska förfaranden visar ett högt resultat för att bli av med obehagliga symptom. De kan dock endast utföras med kronisk prostatit i eftergift. I en akut form av sjukdomen kan termiska, elektriska eller ultraljudsförfaranden överföra infektionen till närliggande vävnader och förvärra hälsan. Men fysioterapeutisk behandling är mycket effektiv efter operation eller släckning av inflammationens fokus. I detta fall främjar det en ökning av blodcirkulationen i körteln och acceleration av alla metaboliska processer nära organet.

Köld av prostata kan också behandlas med folkmedicin. Men mannen som har kylt körteln bör först rådgöra med en läkare och samordna med honom metoderna för hembehandling. När allt kommer omkring, försvagar vissa medicinska växter de viktigaste medicinernas verkan, och orsakar också en allergisk reaktion som förvärrar kroppens tillstånd. Symptom på prostataköld är väl borttagen med stillasittande bad eller enemas från följande växter:

 • Kamomill.
 • Ek bark.
 • Sekvensen.

Och honung, bär, torkade frukter, mjölksyra och sura mjölkprodukter återställer hälsan efter kylning.

Superkylning av prostata kan inte ignoreras. En man som har en prostatakörtel, bör noggrant övervaka signalerna i hans kropp och när de första symptomen uppträder, kontakta en läkare och börja behandlingen. Den tidigare prostatit detekteras, ju snabbare du kan hantera sjukdomen och återgå till en aktiv livsstil. Därför, om oförutsedda omständigheter har orsakat dig att kyla prostata, fördröja inte tiden, och gör restaureringen av manlig hälsa.

Vi behandlar inflammation i prostata

Innehållet i artikeln

Prostata är tilläggskörteln, som ligger i kochleären av vas deferens och urinröret. I kroppen utför den sådana viktiga funktioner:

 1. producerar slem - när det blandas med seminalvätska utsöndrat av prostatahemmen ökar aktiviteten hos spermatozoa;
 2. syntetiserar prostaglandiner - "katalysatorer" av processen för blodfyllning av penis, på grund av vilken en erektion inträffar;
 3. förhindra spermier blandning med urin - aktiverar reflexmekanismer i det urogenitala systemet, som förhindrar inträngning av urin i sädesvätskan under sexuell upphetsning.

Tillbehörsklämman är en av de mest utsatta för patogener. Om en man har kylt prostata, bör du omedelbart söka hjälp från en urolog och ta en behandling.

Att ignorera problemet leder till nederlag av angränsande organ och system, vilket är fylligt med allvarliga komplikationer, inklusive infertilitet eller impotens.

Hur manifesteras prostatit?

Inflammation i prostatakörteln kan förekomma i akut eller kronisk form. Om en person har kylt prostata, kommer tecknen på utvecklingen av uretropatologi i båda fallen att vara något annorlunda:

 • med akut prostatit, hypertermi, smärta i buken och ljummen, obehag eller smärtsam urinering, problem med avföring
 • med kronisk prostatit är det en liten temperaturökning (upp till 37,5 grader), i urin från tid till annan finns det purulenta eller spottande.

Trög sjukdom är en stor fara på grund av den svaga svårighetsgraden av symtom. Otillbörlig behandling av prostatit leder till utvecklingen av ett antal andrologiska sjukdomar, vilka innefattar:

symptom

Prostatit kännetecknas av en komplex patogenes, därför, om vissa tecken på inflammation av prostata detekteras, bör man inte självmedicinera. Om en person har kylt prostata, kommer symtomen på sjukdoms manifestationen att vara:

 • smärtsam urinering
 • frekvent urinering
 • falsk uppmaning att urinera och avfyra;
 • känsla av ofullständig tömning av blåsan;
 • en allmän ökning av kroppstemperaturen;
 • hematuri och föroreningar av pus i urinen;
 • förtäring av urin;
 • värk i ljummen och perineum.

Liknande symtomatologi kan observeras och med utveckling av abscesser i andra organ i det lilla bäckenet. Därför bör du i händelse av försämrad hälsotillstånd definitivt söka hjälp från andrologen.

Orsaker till prostatit

De orsakande agenterna för inflammatoriska processer i prostatakörteln är följande typer av patogener:

 • chlamydia;
 • stafylokocker;
 • trichomonas;
 • ureaplasmas;
 • Pseudomonas aeruginosa;
 • svamp;
 • mykoplasma.

Kan jag kyla prostata i kallt vatten? Villkorligt patogena växter börjar utvecklas i kroppen när gynnsamma förhållanden uppstår. Därför kan hypotermi, överhettning, hypovitaminos, vanliga infektionssjukdomar framkalla en minskning av immunförsvarets reaktivitet och följaktligen inflammation i bäckenorganen.

De främsta orsakerna till utvecklingen av prostata är:

 • brott mot rytm av sexuell aktivitet
 • misslyckanden i det endokrina systemet;
 • uretrisk återflöde;
 • virala och bakteriella infektioner;
 • stillastående processer i genito-urinorganen.

Principer för behandling

För att öka kroppens immunförsvar och eliminera patogener i prostata, använder specialister antiinflammatoriska, analgetiska och antimikrobiella och antivirala läkemedel. Vid behandling av sjukdomen används en av följande former av medicinering:

 • rektala suppositorier är lokala läkemedel som snabbt tränger in i inflammatoriska foci och eliminerar den patogena floran;
 • injektioner - absorberas snabbt i blodet, bidrar till eliminering av inflammation och ödem av skadade vävnader;
 • tabletter är beredningar av ett brett spektrum av åtgärder som används vid de inledande stadierna av utvecklingen av sjukdomen i frånvaro av tillförlitlig information om typen av patogen.

Vid behandling av inflammation och abscess i prostata, apotek som:

 • "Flomaks" - ett läkemedel relaterat till blockerare av alfa-adrenoreceptorer. Det används för symptomatisk behandling av inflammation i bäckenorganen. Eliminerar smärta vid urinering genom att minska svullnaden i prostata;
 • "Pefloxacin" - ett syntetiskt antibiotikum från gruppen av fluorokinoloner, vilket eliminerar de flesta bakteriepatogenerna av infektion;
 • "Prostanorm" - ett läkemedel som har en prostanoaktiv effekt. Normaliserar blodcirkulationen i prostata och främjar regenerering av inflammerade vävnader.
 • "Vitaprost" är en beredning av antiaggregations- och antiphlogistisk verkan. Har en uttalad tropism till prostatavävnaderna. Eliminerar svullnad i körteln och leukocytinfiltrationen, ackumuleringen av vilken leder till en abscess;
 • "Prostamol" är ett antiinflammatoriskt läkemedel som har anti-edematösa och anti-androgena egenskaper. Hämmar syntesen av prostaglandiner, vilket bidrar till eliminering av inflammation.

Inflammation av prostata körteln är en av allvarliga andrologiska sjukdomar. Frånvaron av behandling leder till utveckling av svåra komplikationer och infertilitet. För att eliminera inflammatoriska processer används antimikrobiella och antiinflammatoriska läkemedel, såsom Flomax, Prostanorm och Pefloxacin.

Underkylning och prostatit

Om en man fryser prostata, kallas det en uretropatologi av könsorganet. Sjukdomen har sina egenskaper i form av en inflammatorisk process av prostata. Av denna anledning är det stört utsläpp av urin, erektil dysfunktion. Otillbörlig behandling framkallar minskad libido och manlig fertilitet.

Den viktigaste symptomatologin

Prostatit, som har uppstått av hypotermi, har sin egen symtomatologi:

Trögt tillstånd

 • smärtsamma känslor i perinealzonen under avföring
 • smärta i sexuell intimitet
 • huvudvärk;
 • trög tillstånd
 • frossa;
 • irritabilitet.

All denna symtomatologi kompletteras av en problematisk urininkontinens med obehag när tömningen av urean, svagt tryck, brinnande. Om en man har kylt prostata, kan andra symtom uppträda: frekvent uppmaning till toaletten, efter tömning ändå verkar det som om fullständig förödelse inte har inträffat. Män klagar på en frustrerad erektion, som orsakar obehagliga symptom i bäckenorganen under utlösningen.

Vilka prostata massageapparater rekommenderas av läkare.

Rudnev VM, urolog, läkare av högsta kategori:

"Massager för prostata Prostata hjälp MP-1 - Det här är en utmärkt lösning för dem som av någon anledning inte är redo att gå på massage i kliniken. Om du masserar på instruktionerna som följer med enheten kommer det att bli inte mindre effektiv, än en massage med en erfaren urolog. I allmänhet har massageapparaten en positiv effekt på det genitourära systemet. Det finns en främjande av borttagning av stenar från blåsan, passerar gradvis den försvagande smärtan i underlivet, genom att förbättra blodcirkulationen ökar lokala immunitet. "

På grund av sådana överträdelser finns det inte fullständig tillfredsställelse med sexuell intimitet, vilket leder män till nervositet, ångest. Patienter är besatta av ett problem som är förknippat med sexuell dysfunktion.

När prostata körtlar kan det orsaka en skarp form av en patologisk process, åtföljd av hypertermi.

När patientens kroppstemperatur stiger till 40 grader. symptom:

 • hög temperatur;
 • frossa;
 • ökande dämpning;
 • komplicerad urinering.

Denna reaktion av kroppen från den ockluderade prostaten beror på svullnad och klämning med kanalerna för urinutsläpp.

Den kroniska typen av sjukdomen har lugnare symtom. Om superkylning av prostatakörteln förvärrar det allmänna tillståndet med uppenbarelse av ömhet i ljummen under tömning av urean och även under samlag.

Vad ska jag göra om jag har en urinblåsa? När symptomen på den inflammatoriska processen växer behövs en nödläkare (urolog). Med snabb behandling kan akut sjukdom inte övergå till en kronisk sjukdom.

Prostatit hotar impotens! Prostata kommer att vara lika nytt om.

Du borde veta att manskölden inte har känt sig efter hypotermi. Patienterna vänder sig till en urolog när en kronisk sjukdom har akuta symptom. Med detta formulär låter inte patologi sig till läkande terapi, det är dessutom dyrare när det gäller materiella termer.

Om urefic eller prostata kyls, ska en effektiv behandling utföras. Oberoende urval av systemet är strängt förbjudet. Detta kan fördröja läkningsprocessen och leda till permanenta återfall. Därefter finns det allvarliga brott mot urinering.

Terapeutisk manipulation av en kall prostata

För att förbättra immunförsvaret och eliminera skadliga mikroorganismer i prostatakörteln, föreskrivs speciella läkemedel med antiinflammatorisk, analgetisk, antimikrobiell och antiviral verkan.

För detta kan en specialiserad specialist välja en av de presenterade behandlingsmetoderna med hjälp av de valda medicinerna:

 • rektala suppositorier (topiska medel, med en snabbt penetrerande effekt på den inflammatoriska processen med eliminering av patogen flora);
 • droger i injektioner - på grund av snabb absorption i blodet, inflammation och ödem av skadad vävnad elimineras;
 • tabletterade läkemedel - läkemedel med ett brett spektrum av åtgärder, används redan i början av utvecklingspatologin.

För att effektivt behandla inflammationer i prostata och abscesser rekommenderas följande droger ofta:

Rektala ljus

 • Vitaprost är ett antiaggregationsmedel, antiphlogistisk läkemedel. Det har uttalat regenererande egenskaper, tar bort puffiness, infiltrerar leukocyter, på grund av ackumulationerna av vilka en abscess uppträder.
 • Flomax är en alfa-adrenoreceptor blockerare. Rekommenderas för användning vid symptomatisk behandling av inflammatoriska processer hos organen i lilla bäckenet. Smärtan elimineras i urinflödet genom att ta bort svullnaden i hankörteln.
 • Prostorom är ett läkemedel med prostatotropisk verkan. Delar i normaliseringen av mikrocirkulationen av plasman hos könsorganens organ. Regenererar de inflammerade vävnaderna.
 • Pefloxacin är ett antibiotikum av syntetiskt ursprung från fluorokinolgruppen. Läkemedlet kan bekämpa de flesta sorter av bakterier, virus, infektion.
 • Prostomole är ett antiinflammatoriskt läkemedel med anti-edematös verkan och anti-androgena egenskaper. Läkemedlet inhiberar syntesen av prostaglandiner, vilket bidrar till eliminering av inflammatorisk process.

Den inflammatoriska processen i prostata anses vara en allvarlig andrologisk sjukdom. I avsaknad av läkande terapi kan svåra komplikationer och infertilitet uppstå. Goda resultat av behandlingen noteras efter applicering av preparat med antimikrobiell och antiinflammatorisk verkan. Det kan vara: Prostorom, Flomax, Pefloxacin.

Förebyggande av komplikationer

För att undvika allvarliga komplikationer är det nödvändigt att veta vad det oberoende urvalet av behandlingsregimen kan leda till.

Genitourinary system hos män

 • En akut typ av sjukdom kan elimineras med väl valda läkemedel, annars kommer sjukdomen att passera till en kronisk form som inte är mottaglig för terapi.
 • Framkomsten av obstruktion av urean, som kan behandlas med användning av en kirurgisk lösning.
 • Frekvent inflammatorisk process i prostatakörteln leder till utvecklingen av cystit med njursjukdomar.
 • Prostata vävnad kan ackumulera pus och stillastående fenomen, då finns det inget sätt att göra utan ingrepp.
 • Det försvagade immunsystemet provocerar utvecklingen av ett livshotande tillstånd (sepsis).

Den obstruerade prostatan kräver snabb behandling. Vid de första manifestationerna är det nödvändigt att besöka en urolog med en hel del komplexa terapeutiska manipuleringar, som består av användningen av antibiotikabehandling, antiinflammatoriska läkemedel, massering av prostata och fysioterapi. Schema utser en specialiserad specialist (urolog eller andrologist) efter diagnos och erhåller kliniska test.

För att undvika inflammatoriska processer i urin- och reproduktionssystemet, konstant förstärkning av immunsystemet, krävs användning av hälsosam mat (färska frukter, grönsaker, bladiga inklusive), sport. Vid de första manifestationerna av störande symtom borde man inte lämna patologi utan att ta reda på orsakerna till den inflammatoriska processen.

Vem sa att bota prostatit hårt?

Döma av det faktum att du nu läser dessa linjer - en seger i kampen mot prostatit är inte på din sida. och dessa symtom är bekant för dig inte av hearsay:

 • Smärta i underlivet, skrot, perineum;
 • Uppstoppad blåsan;
 • Sexuell dysfunktion;

Har du redan tänkt på kirurgisk ingrepp? Det är förståeligt, eftersom prostatit kan leda till allvarliga konsekvenser (infertilitet, cancer, impotens). Men kanske är det mer korrekt att behandla en konsekvens, men en anledning? Läs mer >>

Prostatit för förkylning

Sommar, värme... vilken typ av kall och prostatit kan det finnas? Men ändå är sommartid en farlig tid för människors hälsa! Värme, brännande sol försvaga vaksamhet turister, så att de inte tänker på konsekvenserna, sitta ner på de kalla stenar och ofta under en lång tid finns i kallt vatten, vilket kan leda inte bara till den allmänna hypotermi - dessa "uppfriskande bad och lotion" är särskilt farligt för prostatakörteln hos en man.

Om han prostatit i kronisk form, kommer det att finnas en försämring av sjukdomen, med alla de efterföljande konsekvenser. Brännande eller "ryggvärk" i skrevområdet och en konstant smärta: när man kissar i könsorganen, i ländryggen eller ändtarmen... Dessa olyckor tillade ökad svaghet, nervositet, sömnlöshet, minskad erektion, instabil med smärtsamma förnimmelser av erektion, för tidig utlösning... och Behöver du det här? På semester. När allt är omkring: natur, sol, hav, frisk luft viskar - slappna av och njut av livet!

VAD ÄR PROFILLAX AV PROSTATITIS?

Läkare urologer-sexologer Medical Center "EN CLINIC" rekommenderar följande. Först och främst, innan du går till ett paradis för vila, var noga med att besöka en urolog. Detta är särskilt nödvändigt för män som lider av kronisk prostatit, eftersom denna typ av sjukdom uppträder med stadierna av remissioner och exacerbationer, som alternerande ersätter varandra. Under påverkan av olika ogynnsamma faktorer, inklusive hypotermi, förvärras prostatit, vilket ger ägaren en massa problem. Det viktigaste du bör veta är att prostatit kräver omedelbar särskild behandling, särskilt under perioden av förvärring. Lämna i inget fall sjukdomen utan uppmärksamhet! Om prostatit har gått in i kronisk form kommer då och då det att finnas exacerbationsperioder, vanligtvis 3-4 gånger om året, men om du ignorerar problemet, så mycket oftare. Dessutom kommer varje efterföljande exacerbation att vara mer smärtsam än den föregående. Om du inte tillgriper behandling i tid, kan prostatit orsaka en abscess i prostata körteln - en purulent inflammation.

KRONISK PROSTATITIS: FÖRBEGRÄNSNING AV EXCESSION

Kronisk prostatit dikterar män nya vanor och regler om beteenden i vardagen, och ett av de viktigaste kraven är att förebygga sjukdomens förvärringar. Bara från en man beror hur ofta och hur svårt det blir för att förvärra och läcka prostatit. Alla åtgärder för behandling av prostatit är i första hand avsedda att utesluta alla skadliga faktorer och vanor: alkohol, långvarig sexuell avhållsamhet, hypotermi. Den minsta försämringen av kroppen kommer att provocera en förvärring av kronisk prostatit. Detta gäller virala, infektiösa, venerala och eventuella kroniska sjukdomar. Spendera inte mycket tid på datorn och kör. Och om ditt arbete inte tillåter dig att göra någonting, engagera dig i någon form av sport för att öka blodcirkulationen i bäckenområdet. Ge preferens till hälsosam mat och en hälsosam livsstil: kroppsutbildning och hälsosam mat är nyckeln till hälsa och framgång.

Och kom ihåg den gyllene regeln: besök regelbundet en urolog som kommer att ge alla nödvändiga rekommendationer för förebyggande och förskriva en effektiv och kompetent behandling för prostatit.

Vad händer om jag har kylt prostata?

Allvarlig kyla är farlig för hälsan. Underkylning minskar kroppens försvar. En person blir föremål för olika sjukdomar. Aktiverar skadliga bakterier eller mikrober, skadar slemhinnorna och orsakar inflammation. Kölden smalnar blodkärlen och stör metabolism i vävnaderna. Otillräckligt blodflöde i vävnaden gör att de blir nekrotiska. Först och främst kan det röra händerna och fötterna. Vad är farlig hypotermi för män?

Vad kan orsaka hypotermi?

Överkylning orsakar ofta farliga komplikationer. Köld av prostata hos män - ett fenomen inte ovanligt. Denna sjukdom klassificeras som en andrologisk patologi av den urogenitala typen. Enligt medicinsk statistik är sjukdomen "yngre", och mycket unga män i åldrarna 25 och 30 står inför detta problem.

Prostatit har två former - akut och kronisk. När superkylat uppstår uppstår en akut form som kännetecknas av plötsliga smärtsamma symptom

Underkylning kan också leda till:

 • Andningssjukdomar - influensa, akut respiratoriska infektioner, tonsillit, faryngit, otitis media, lunginflammation, bronkit;
 • sjukdomar i muskuloskeletala systemet - inflammation i lederna, återfall av artrit, ryggont
 • sjukdomar i det genitourinära systemet - cystit, hos kvinnors inflammation i bilagorna. Mycket ofta, när hela kroppen utsätts för för låga temperaturer, stör njurfunktionen;
 • hjärtsjukdomar. Med långvarig exponering för kyla, kontrakterar blod och blod tjockare. Detta kan bidra till bildandet av blodproppar och hjärtsvikt.

När hypotermi börjar, börjar kroppen arbeta hårt. Först försöker han vänja sig vid sådana förhållanden. En person utvecklar en feber. Med långvarig avkylning av kroppen, stängs de inre organens funktioner. Om du inte hjälper i tid kan kylan vara skadlig för en person.

Är hypotermi av prostata möjlig?

Kalla och låga temperaturer är ogynnsamma för hankroppen. De kan leda till inflammation i prostata. Effekten av låga temperaturer leder till minskning av kärlen. Blodflödet till prostatakörteln minskar eller upphör helt och hållet. Som ett resultat är prostats näring bruten.

Köld av prostata har också symtom i samband med en reproduktionsstörning, eftersom inflammation i körteln ökar i storlek och inte fullt ut kan utföra sina funktioner

En annan faktor för utseende av prostatit är ett mindre motstånd av kroppen mot infektioner. Frekvent förkylning i kallperioden, minskad immunitet blir ett farligt tillstånd för hankroppen.

Hur djupt "dold" är prostata utsatt för hypotermi? Orgelns avstånd skyddar inte alls mot effekterna av förkylning. Det är prostata som är den svaga punkten hos män.

Prostatit från hypotermi uppstår av följande skäl:

 1. Lägre temperaturer orsakar nedsättning av kärlen. Det vanliga arbetet i prostatakörteln störs.
 2. Om du sitter i några minuter på en kall yta kyls organen i genitourinary systemet med några tiondelar av en examen. Som ett resultat, den obstinerade prostata.
 3. Kall påverkar inte bara ett organ. Ett misslyckande i någon del av kroppen återspeglas i andras arbete.

Särskilt hänsynstagande till dig själv bör vara personer som redan har haft inflammation i prostata eller har en kronisk sjukdomskurs. Med kronisk prostatit kan utlösningsmekanismen inte bara vara hypotermi utan också stress, dåliga vanor, sexuella infektioner, undernäring, stillasittande livsstil.

Vad kan prova utseendet på en obehaglig sjukdom? Orsakssammanhang inkluderar också:

 • går barfota på kall mark;
Intim intimitet efter hypotermi åtföljs ofta av obehag i ljummen och smärtsamma manifestationer av utlösning
 • Kläderna är under lågsäsong;
 • lång exponering för vind
 • felaktig användning av luftkonditionering
 • våta fötter.

Symtom på prostatit

Vad är symptomen på prostatit? Känna igen sjukdomen kan vara för sådana symptom:

 1. Det är värk i smärtan i underlivet. Ofta förekommer det i ljummen, perineum eller sacrum. Smärta orsakar obehag, det bryter livets normala rytm. Att uthärda smärta är ibland outhärdligt.
 2. Att gå på toaletten blir tortyr. Urinering är mycket smärtsam. Det finns tillfällen då en man har svårt att urinera.
 3. Den sexuella lusten minskar. Under samlag kan för tidig utlösning förekomma.
 4. Det finns svaghet och minskad effektivitet.
 5. Kroppstemperaturen stiger och huvudvärk uppträder.
 6. Det finns urladdning ur urinröret.

Om du märker ett eller flera symptom, ska du omedelbart kontakta en specialist. Kronisk prostatit kan ha en dold karaktär. I detta fall är den kliniska bilden dåligt uttryckt.

Om en man efter hypotermi känner en konstant känsla av tyngd och ömhet i underlivet, behöver han konsultera en läkare för prostatit

Egenskaper av behandlingen

Vad händer om jag har symtom på prostatit? För att fördröja besök hos läkaren är det inte nödvändigt, eftersom prostatit kan leda till en vesikulit (en inflammation av sällsynta vesiklar), en urinrit, en collikulit, en prostes abscess och sterilitet. Behandling av den inflammatoriska processen är komplex, så om prostatan kyls, ordinerar läkare:

 • antibiotika;
 • hormonbehandling
 • antiinflammatoriska läkemedel;
 • betyder att förbättra immunsystemet.

Effektiv är också fysioterapi: behandling med en magnet, elektrofores, laser har en positiv effekt på inflammationsfokus. Sjukgymnastik hjälper till att eliminera smärta och förbättra patientens allmänna tillstånd.

Hemma är det tillåtet att sköta grönsaksbad och spruta med örtdekok och oljor. Sådana förfaranden har en positiv effekt på slemhinnan. Bidra till hennes återhämtning. Kompletter behandlingen med en prostata-massage. Detta är ett ganska obehagligt förfarande. Men det är ett effektivt tillägg till den allmänna behandlingen. På de avancerade stadierna, när hypotermi ledde till komplikationer, kan kirurgiska metoder för bekämpning av sjukdomen appliceras.

Hoppas inte att med tiden kommer smärtan att minska. Behandling av prostatit kräver medicinering. Akut inflammation är ganska lätt att bota. Men om du kör, kan du uppnå en kronisk kurs av sjukdomen. Och i en sådan situation är det nödvändigt att behandlas under hela livet. Prostatit leder till problem som impotens, så försök inte med behandling. Vid de första symptomen är det bättre att konsultera en läkare för att utesluta allvarliga konsekvenser.

Prostatit från hypotermi: är det möjligt och vad ska man göra?

Underkylning är en av faktorerna i utvecklingen av prostatit. Detta gör att en man vidtar åtgärder för att säkerställa att han inte kyla prostata. För utveckling av prostataens inflammatoriska process, förutom hypotermi, är andra villkor nödvändiga. Låt oss betrakta dem mer detaljerat.

Inte bara är det kallt att skylla på

Inte varje man som överlevde hypotermi, har nödvändigtvis prostatit från effekterna av denna faktor. För att utveckla en "kall prostata" behöver du en kombination av flera villkor. Dessa är:

 • Minskad funktionell aktivitet i prostatakörteln.
 • Minskad immunstatus.

Prostatit från någon hypotermi kan utvecklas mot en bakgrund av minskat blodflöde i prostata, stasis av dess utsöndring. I sig själv minskar lokal hypotermi blodflödet. Detta tillstånd kan "skryta" män med nedsatt fysisk aktivitet (som är lätt att kyla) i kontorsarbete, bristen på regelbunden fysisk aktivitet.

Låg sexuell aktivitet minskar också blodflödet i prostata. Det är tillräckligt för att sådana människor sätter sig ner i en kall bil på vintern och även på sommaren kan du inte använda järn för att sitta. Betalningen för detta är en kall med utseendet av symtom på sjukdomen.

Kall förekommer med immunitet, vars intensitet är säsongsbetonad, individuell för varje person. Oftast kan prostatakörteln kvävas under övergångsperioden (vår, höst) med kontrasterande förändringar i temperaturregimen. Epidemisituationen är viktig. Med sexuell kontakt med patienter med influensa, ARI, sexuell partner, som har sexuellt överförbara infektioner, kan en kall man bli mer verklig med prostatit, eftersom nivån på hans immunitet sänks. För att göra detta är det ibland tillräckligt att kyla dina fötter eller ha en allmän hypotermi.

Manifestationer av sjukdomen

Symtom på prostatit uppträder strax efter köldens kyla, beror på svårighetsgraden av sjukdomsförloppet. I den akuta processen är processen av två grupper av symptom obligatorisk. Dessa är:

 • Urogenitalt.
 • Symtom på allmän förgiftning.

Manifestationer av förgiftning av kroppen är ospecifika, förekommande i några akuta infektionssjukdomar, orsakade av inflytandet av sönderfallsprodukterna hos mikrober, virus och kroppens egna vävnader. Denna ökning av kroppstemperaturen, generell svaghet, svettning, huvudvärk, minskad aptit. Vanligtvis minskar dessa manifestationer efter att ha tagit antipyretika (de ska endast användas när kroppstemperaturen stiger över 38º). Kroppstemperaturen, som inte når dessa figurer, hjälper kroppen att klara infektionen genom att producera specifika interferoner, immunkroppar.

Genitourinary symptom kan vara många. Mer vanliga tecken på nedsatt urinering, sexuell aktivitet. Dessa är:

 • Svårighet att urinera med smärta vid början och slutet av urinproduktionen.
 • Minskning av erektionsnivå, för tidig utlösning.

Störningar av urinutskiljning, ömhet av urinering förklaras av en ökning av storleken på den inflammerade prostatakörteln. Det klämmer i början av urinröret. Processen av sammandragning av muskeln som kontraherar urinröret blir smärtsam på grund av kontakt med inflammerad prostata vävnad, om det blir chill. Smärtan hos perineum av olika intensitet kan vara det enda symptomet på förkylningen.

Samma smärtsamma process blir samlag efter hypotermi, när det finns en sammandragning av muskler när ejakulat utstötas. Dess utbrott sker även vid ofullständiga erektioner, som avskyr en man, skapar osäkerhet i hans "förmågor". I närvaro av akut eller kronisk inflammation i prostata passerar sådan impotens efter en fullständig behandling av förkylningen.

Än verkligen hjälp

Om en person har kylt prostata, bör du snarast söka behandling för en läkare som kommer att förklara vad man ska göra för en snabb återhämtning. Akut inflammation utan fullvärdig behandling passerar i kronisk form, blir orsaken till manlig infertilitet, disharmoni av sexuellt liv. Innan behandlingen av sådan förkylning ska behandlas måste läkaren ange diagnosen och tillämpa olika undersökningsmetoder.

Läkare klargör det faktum att hypotermi, hur kunde kyla prostata bär rektal undersökning (genom ändtarmen påtaglig smärtsam förhårdnad av körteln). Tilldela blodprov, urin för att klargöra förekomsten av inflammation, lokalisering av processen i urinvägarna. Urinkulturen genomförs, utsöndring av prostatakörteln för att identifiera patogenen, dess känslighet mot antibiotika.

Ofta kan patogenen inte identifieras, även med stor svårighetsgrad av processen. Detta förklaras av virusets eller intracellulära lokalisering av infektionen, vars behandling är svårare. Genomföra ultraljud av genitourinary systemet, mindre ofta andra manipuleringar enligt doktorens eget gottfinnande.

En obligatorisk del av behandlingen av akut prostatit är utnämningen av bredspektrum antibiotika. Oftast i okomplicerade situationer används fluorokinoloner 3-4 generationer under en period av 2 till 6 veckor, beroende på resultaten av studierna, vilka måste upprepas många gånger. Svåra fall kräver användning av makrolider, en kombination av antibiotika. Långtidsanvändning av antibiotika är obehaglig av biverkningar, för vilka män slutar ta medicin utan att informera läkaren. Detta är en av faktorerna i utvecklingen av kronisk sjukdom.

På andra sätt att behandla prostatit används läkemedel som minskar kirtlens storlek, vilket förbättrar urinering, fytoterapi. Alla möten väljs individuellt, med hänsyn till organismens egenskaper, mikrobiell flora. Allmänna rekommendationer är obligatoriska:

 1. Regelbundet sexliv.
 2. Uteslutning av kryddiga rätter, drycker som innehåller koffein.
 3. Undvik hypotermi.
 4. Fysisk utbildning, sport.

Vid efterlevnad av dessa råd av läkaren elimineras orsakerna till försening av ett blodspår i organen i ett litet bassäng, nivån av immunitet stiger, förkylningar är mindre ofta. Försvaga symptomen på impotens. Prostatit, som inträffade en gång, när det var möjligt att kyla prostatakörteln, i sådana fall upprepas inte.

Har kyld prostata: symptom, behandlingsmetoder, möjliga komplikationer

Prostatakörteln är det viktigaste manliga organet, på vars hälsa den reproduktiva funktionen beror. Om en man har kylt prostata, är det viktigt att ta reda på problemet i tid och kontakta den behandlande urologen. Sjukdomen behandlas framgångsrikt, men bara tills den har gått in i kronisk form.

Förkylning av prostata: Hur farligt är hypotermi?

Ofta är män intresserade av huruvida det är möjligt att kyla prostata och hur denna sjukdom manifesterar sig. Köld av prostata är ett fenomen där det finns ett brott mot kroppens funktionalitet på grund av minskad lokal immunitet.

Du kan få en kyla i följande situationer:

 • långsiktig badning i en kall damm;
 • vara i ett utkast eller luftkonditionering
 • för lätta kläder under den kalla årstiden
 • Fel mottagning av en kontrastdusch.

I hälsoprocedurer är moderering också viktigt

Under normala förhållanden är orgelet skyddat. Naturen tillhandahåller mekanismer som inte tillåter att kyla inre organ. För att fånga en prostatakörtel är det möjligt endast på bakgrund av minskad immunitet. En viktig roll i utvecklingen av detta tillstånd spelas av kronisk stress och brist på vitaminer på grund av undernäring och dåliga vanor.

En kall prostata utan snabb behandling kan påminna sig i många år och provocera:

 • kränkningar av urinering
 • försvagning av erektion
 • smärta efter utlösning
 • minskad fertilitet.

Således kan enkel hypotermi leda till utveckling av infertilitet. Denna komplikation händer sällan, och endast tidig behandling kommer att bidra till att förhindra dess utveckling. Om en man har kylt prostata, vad man ska göra i det här fallet bestäms endast av läkaren, efter en detaljerad diagnos.

Symptom på sjukdomen

Superkylning av prostatakörteln kan manifestera sig på olika sätt. Att märka obehag i perineum och jämföra det med en ny hypotermi, är det viktigt att genomgå en undersökning med en urolog så snart som möjligt. Sannolika symtom på prostata:

 • smärta i perineum
 • frekvent uppmaning att urinera
 • svag erektion
 • smärta efter utlösning.

Enligt statistiken är den första platsen bland patienternas klagomål upptagen med smärtsamma känslor. I detta fall kan smärtsyndromet lokaliseras i perineum, i anusområdet eller i underlivet.

Köld av prostata manifesteras oftast av smärta

Smärta i perineum är värkande. De kan sedan förstärka och sedan helt försvinna. Samtidigt gör män ofta ett misstag, och föredrar att ignorera obehag, vilket leder till att smärtsyndromet ökar med tiden, och andra symtom kan gå med i den.

Smärta i anus kan perforera. I detta fall ökar det med belastningen på bäckenet och pubic-coccyx-muskeln, liksom under avföring. Många gånger klagar män på en känsla av tyngd och raspiraniya i ändtarmen, vilket misslyckas med detta tecken på ett symptom på hemorrojder. På grund av lokaliseringsfunktionerna kan prostatakörteln få smärta i bäckenområdet, inklusive anus och nedre ländregionen.

Ett av de vanligaste symptomen är smärtsyndrom i underlivet. Samtidigt känns starka spasmer, vars intensitet sedan ökas, minskar sedan. Mot denna bakgrund utvecklas ofta ett brott mot urinering - frekvent uppmana och en känsla av blåsans konstanta fullhet, även om mannen bara har besökt toaletten.

I vissa fall kan smärta vara helt frånvarande. Patienter får inte märka obehag länge tills sjukdomen går i kronisk form och sedan till prostatit.

Bland tecken på en kall prostata noteras ofta reduktionen av erektion. Detta beror på att blodcirkulationen i kroppen och försämring utflödet av prostatakörteln sekretion, vilket antingen man är svårt att uppnå utlösning, eller det händer alltför snabbt. Jag behöver uppmärksamhet på sådana symptom, eftersom det är ganska problematiskt att återställa en normal erektion.

Principen för behandling

För förkylning av prostata börjar behandlingen med en diagnos. Det är nödvändigt att besöka en urolog och genomgå en omfattande undersökning. För detta ändamål föreskrivs ett övergripande blodprov, ultraljud och rektal palpation av kroppen. Dessutom kan en analys av sekretionen av prostatakörteln förskrivas, med misstankar om utvecklingen av en akut inflammatorisk process.

Hur man behandlar hypotermin hos prostata hos män beror på symtomen och svårighetsgraden av organs funktion.

Behandlingen väljs av en läkare på individuella indikationer

I den inflammatoriska processen anges antibiotika. Typiskt förskriva ett bredspektrum läkemedel - penicilliner eller cefalosporiner. Antibakteriella läkemedel tar en kurs på upp till två veckor. De utses först efter analysen av prostata utsöndring, eftersom det inte är möjligt att identifiera orsakssjukdomens orsaksmedel utan denna undersökning.

Emellertid utvecklas infektiös inflammation med enkel överkylning sällan. Det är vanligtvis möjligt att bota prostatakörteln med antiinflammatoriska läkemedel. Rektala suppositorier används - denna form av läkemedelsfrisättning gör att du snabbt kan leverera den aktiva substansen direkt till ett kylorgan. Läkemedel som används för att behandla:

 • prostatilen;
 • Propolis ljus;
 • ichthyol suppositorier;
 • suppositorier med havtornsolja.

Alla dessa läkemedel lindrar effektivt inflammation och har samtidigt en uttalad immunmodulerande effekt, vilket gör att du snabbt kan återställa kroppens funktionalitet.

Som ett hjälpmedel för att lindra symptom kan användas icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel - Diklofenak, Nimesil, Affida. De tas för att lindra smärta och minska inflammation utöver rektala suppositorier. Diklofenak dricker 1 tablett 2-3 gånger om dagen, Nimesil och Affida tar ett paket, vars innehåll löses i vatten.

Om immuniteten försämras kan immunostimulanter och vitaminer förskrivas. Om hypotermi och negativa effekter på prostatan skedde mot en bakgrund av stress, används sedativa läkemedel som en ökad belastning på nervsystemet förvärrar sjukdomen.

Förebyggande åtgärder

Förebyggande minskas till uppmärksam attityd mot ens egen hälsa. Du ska alltid klä sig enligt vädret. En viktig roll spelas av valet av linne - det bör endast göras från naturtyger. Det är ofta nog att bära syntetiskt underkläder som orsakar överdriven svettning i ett varmt rum. När man går in i gatan under den kalla årstiden kan detta leda till en superkylning av kroppen.

Det är viktigt att inte misshandla bada i kallt vatten. Att fånga en prostata på en varm sommarkväll är lätt nog om du spenderar för mycket tid i vattnet. Den minsta brisen kommer att räcka för att bli kall.

En viktig roll spelas av tillståndet för människans immunitet. Att försvaga kroppens skyddande funktion leder till att eventuella utkast kan leda till förkylning. Det är nödvändigt att öka immuniteten genom att regelbundet ta ett komplex av vitaminer och uppmärksamma sin egen kost. Från dåliga vanor bör överges. En annan dålig vana, som få människor uppmärksammar är överträdelsen av dagens regim, behandling och brist på sömn. Allt detta leder till stress, vilket bör kunna slåss, annars kommer det att gå in i en kronisk form, och kan framkalla neuros utveckling över tiden. Man bör komma ihåg att hälsan i nervsystemet är en garanti för hela organismens hälsa som helhet.

Varje läkare kommer att erbjuda dig ett antal sätt att behandla prostatit, från trivial och ineffektiv, till radikal

 • du kan regelbundet ta en behandling med tabletter och rektalmassage, gå tillbaka var sjätte månad;
 • du kan lita på människornas medel och tro på ett mirakel;
 • gå till operation och glöm sexlivet...

Kronisk prostata: symtom och aktuella behandlingar

Prostatan är en mankörtel, för vilken det är mycket viktigt att inte överkylas, ständigt vara i en varm och bekväm temperatur.

Om du oavsiktligt behandlar tillståndet hos manliga organ kan du lätt känna vad som är en förkylning i prostata, symptomen som män har extremt obehag.

Symptom på förkylning i prostata kan prata om akut eller kronisk sjukdom. Nu anses denna sjukdom vara den vanligaste inom urologiområdet.

Om tidigare bara sådana mogna människor drabbades av en sådan sjukdom från 40 till 60 år, kan det nu observeras hos ungdomar. Var fjärde man är utsatt för sjukdom. Om det inte behandlas går det snabbt i kronisk form, vilket är mycket svårare att behandla och längre.

skäl

Sedentärt arbete för en man är den första orsaken till inflammation i prostata.

Om rummet är tillräckligt kallt och sittutrymmet alltid är kallt, kan kylan fångas varje dag under arbetsprocessen.

Arbeta med dokument som sitter vid datorn ska göras varmt, i en bekväm miljö, annars kan människors hälsa allvarligt undergrävas.

Orsaken till prostatasjukdom kan vara en tidigare överförts inflammation, infektions processer i urogenitala organ, liksom en ohälsosam inställning till sexliv - för lång avhållsamhet eller ökad sexuell lust med promiskuitet.

Men den vanligaste orsaken anses vara hypotermi, på grund av vilken prostata och närliggande organ har lidande. Om det förekommer prostatit från hypotermi, påverkar det könsorganen hos män och orsakar mycket problem.

Orsaken till inflammation i prostata kan till och med vara att mannen bara kylar hans fötter. Symtom hos män i det tidigaste skedet av sjukdomsutvecklingen kan inte detekteras.

Hälsosam och inflammerad prostata

En sådan känsla att allt är i god hälsa, det finns inga problem. Men i själva verket är körteln redan kyld och behöver behandling. Det tidiga skedet flyter in i mer allvarliga former och kan leda till en kronisk sjukdom, varifrån det är extremt svårt att botas.

Om du omedelbart identifierar problemet och börjar läka, kan du undvika mycket problem. Behandling, som börjar för sent, kommer inte att vara så effektiv och kommer att ta en lång form. Även den här förkylnings vanliga förkylning orsakar infertilitet.

symptom

Symtom kan manifestera sig i olika former och former, eftersom varje organism har sin egen individualitet. Också mycket beror på graden av sjukdom, hur långt hon gick. Det finns grundläggande tecken som är vanliga för alla och där du kan exakt bestämma hur manar hälsan.

Om prostata har kylts kan symtom hos män observeras enligt följande:

 • hög temperatur. Vanligtvis sker ökningen omedelbart och kraftigt. På grundval av detta kan du identifiera problemet, samt återkalla processen med hypotermi, den allra senaste situationen, hur länge sedan var det. Superkylning av prostata känner sig omedelbart och inte på en vecka. Det är febrilt tillstånd, frossa;
 • Det finns smärta i ljummen. Detta är en kraftfull skärsensation som ger ett verkligt lidande. Smärtan är inte alltid stark, den kan vara värkande, men fortfarande ganska ansträngande;
 • problem med sexliv, lättnad attraktion. Det kan slå en mans ego väldigt svårt. Men gör inte panik, så ofta är det bara ett tecken på en enkel sjukdom som snabbt kan botas.
 • problem med pall, förstoppning, spasmer i rektumöppningen. Svårigheter med urinering. Det kan förekomma en märklig färg som indikerar förekomst av sjukdom.

Om alla dessa symtom eller ens några hittades, är det värt att säga det till läkaren. Han kommer att skicka för forskning och också omedelbart ordinera terapeutiska åtgärder för att lindra tillståndet.

behandling

Om prostata är förkyld, uppfinna inte obotliga sjukdomar och panik tidigt.

Hittills har många män åtminstone en gång i sitt liv kylt körteln och framgångsrikt genomgått behandling utan några konsekvenser.

En vanlig sjukdom har många sätt att behandla, varav många testas av erfarenhet och tid. Först och främst måste du rapportera ett problem i en klinisk institution där du alltid är redo att hjälpa alla.

En bra specialist kommer inte att döma en sjukdom bara ur patientens ord, även om beskrivningen av symtomen spelar en roll. Han tilldelar omedelbart en diagnos i form av test. Efter att alla tester har slutförts och grundligt studerats, utnämna piller, injektioner och andra typer av behandling. Den mest effektiva metoden är en som innehåller ett helt komplex av åtgärder.

Typer av terapi för förkylning av prostata:

 • antibakteriella. Det är nödvändigt om en kronisk form redan är manifesterad. Detta är en lång process, och behandlingen innebär att man tar antibiotika. Endast en urolog kan ordinera antibiotika, deras dosering, vilket exakt kommer att sammanfalla med graden och intensiteten av sjukdomen. Tidpunkten för behandlingen är också ordinerad av denna läkare. Det finns inget behov av att vara oberoende och bestämma hur många tabletter som ska tas per dag. Dessa frågor bör övervakas av en specialist;
 • Hormon. Det här är en sällsynt typ av behandling, när allting inte hjälper. Återställande av hormonbalansen hjälper till att bota sjukdomen, återställa erektionen. Om läkaren insisterar på att ta hormoner är det här det bästa sättet att uppnå bra resultat i ett enskilt fall.
 • anti-inflammatorisk. Här beror allt på graden av organskada, så behandlingsprocessen kan ta mycket tid och kan vara ganska kort och snabb.
 • terapi som syftar till att återställa immunsystemet. Det anses vara det mest effektiva och det bästa, som på kortast tid kan du bota en förkylning och glömma det för alltid;
 • fysioterapi och massage. När det gäller fysioterapi är denna metod snabb och säker nog. Men prostata massage är inte för alla användbara och säkra. Den akuta formen av förkylningen förbjuder att göra massage, eftersom det bara kan sprida inflammationen mot andra organ, ge ett tryck till infektion av ett antal organ. Massagen ska ordineras av en läkare, och endast en kunnig specialist kan utföra det.
 • operativ ingripande. Denna metod anses vara den senaste, som kan nås. Det används om alla andra typer av terapi har använts, men har inte lyckats. Operationen är inte lätt, vilket kräver en lång återhämtning. Därför är det bättre att konsultera en läkare vid de första symtomen för att inte få till operation, vilket informerar hjärnan om att något är fel med organen.

Vad händer om du inte behandlar en kall i prostata?

Prostatit är rädd för denna agent, som eld!

Du behöver bara ansöka.

I vissa fall vägrar patienten medvetet behandling av olika skäl. Men en sådan handling talar inte om visdom, eftersom komplikationer kommer, varifrån det är mycket svårare att bli av med att bara hota en vanlig förkylning av prostata.

Om en man har kylt sin ljumsk och inte tar några terapeutiska åtgärder är följande komplikationer möjliga:

 • det finns en kronisk form. De som inte gillar att bli behandlade utsätts för stora bekymmer, eftersom kroniska sjukdomar behandlas långsamt, smärtsamt och med stor svårighet. Det är mycket lättare att klara av en sjukdomens rudiment än att tillåta utvecklingen av krönikor. Frånvaro av behandling leder till organdysfunktion, som inte längre kan åtgärdas.
 • kan utveckla infertilitet, även om man i början var ganska frisk;
 • Blåsan genomgår förändringar som inte alls är bra. Som ett resultat kan inflammation spridas till urinblåsan och njurevävnaden;
 • inflammationen står inte stilla. Kan provocera blåsor hos en man, orsaka sedan hans konstanta återfall
 • irreversibla processer förekommer i själva prostata. Visa abscesser, som inte kan avlägsnas på något sätt, förutom för kirurgi
 • smalning av urinröret. Detta påverkar urinflödet med alla konsekvenser.

förebyggande

En lång vistelse i det svala kan påverka prostata på det mest negativa sättet. Vid badning är det nödvändigt att observera måttlighet och också för att undvika mycket kalla temperaturer i vatten.

Med stillasittande arbete är det ofta nödvändigt att ta små pauser, under vilka det är lämpligt att gå upp och gå runt. Vid kallt väder - använd behaglig uppvärmning underkläder.

På personlig hygien bör inte glömmas bort. Därmed bör kondomer användas för att skydda sig mot infektioner. Det är lätt att få prostata sjukdomar, och att bli av med är inte så enkelt. Därför är det bättre att göra förebyggande, vilket är enkelt vid första anblicken. Frekvent träning kommer att stärka formen och hjälpa till att stärka immunförsvaret.

Relaterade videoklipp

Videon innehåller mycket användbar information om inflammation i prostata:

 • Eliminerar orsakerna till cirkulationsstörningar
 • Försvinner försiktigt inflammation inom 10 minuter efter att ha tagits