Huvud
Massage

Prostatinol: bruksanvisningar och analoger

Normalisera arbetet i prostatakörteln hjälpas av läkemedlet "Prostatinol". Läkemedlet förbättrar livskvaliteten hos en man och förhindrar utvecklingen av sjukdomar på grund av vilka organen i det genitourära systemet lider. De flesta patienterna var nöjda med resultatet som erhållits under behandlingen. På grund av detta upphör läkemedlet inte att bli populärt.

Sammansättning och handlingsprincip

De främsta fördelarna med läkemedlet tillhandahålls av dess unika sammansättning. Läkemedlet består av specifika ämnen som har en helande effekt. Bland dem är:

 • Extrahera från frukten av palm sabal. Det är utformat för att minska proliferation av prostatavävnad, vilket leder till utveckling av hyperplasi. På grund av denna komponent stärker läkemedlet reproduktiv funktion hos män;
 • Extraktion av duva eller afrikansk plommon. Kämpar intensivt mot inflammatoriska processer. Komponenten gör ett bra jobb för att förbättra sekretorisk funktion hos prostatakörteln. Detta minimerar risken för hyperplasi. Dessutom tillåter substansen inte tillväxten av patogena celler som leder till utvecklingen av tumörer;
 • Pumpa frön. De innehåller zink, som stöder metabolismen i den manliga kroppen i ett normalt tillstånd. Komponenten kännetecknas av immunoregulatorisk och antiinflammatorisk verkan. Det har också en antiseptisk och metabolisk effekt. Pumpa frön normalisera processen för att dela upp prostatakörtlarna. Tack vare dem är det en minskning av smärtssyndrom och andra obehagliga känslor.
  Zink är aktivt involverad i produktion av testosteron och i färd med att skapa spermatozoa. Om detta mikroelement finns i kroppen i ett begränsat antal, har män problem med prostata;
 • Extrakt av peppar. Har antibakteriell och antioxidant effekt. Det har en positiv effekt på matsmältningssystemet, njurarna och kardiovaskulärsystemet. Denna komponent är närvarande i många läkemedel avsedda för att upprätthålla människors hälsa;
 • Aminosyror. De tar en aktiv roll i att producera könshormoner, som är ansvariga för det normala funktionen hos reproduktionssystemets organ. Utan dem kan spermier inte produceras. Aminosyror bidrar till återställandet av minskad potens. De kämpar med tecken på svullnad i vävnaderna och stärker även prostata
 • Extraktion av prickly eleutherococcus. Positivt påverkar en människas intima liv och tillståndet hos hans prostata. Extraktet har en gynnsam effekt på nervsystemet, eftersom det skiljer sig från en toning effekt. Tack vare komponenten går trötthet och spänning iväg.

På grund av denna komposition "Prostatinol" påverkar positivt arbetet och tillståndet i prostatakörteln. Recensioner om drogen visar det bara.

Prostatinol tar bort obehagliga symptom på prostatit

När tilldelas "Prostatinol"

Läkemedlet rekommenderas för tillträde till många män som har problem med prostatakörteln. Enligt anvisningarna till läkemedlet bör det tas om det finns sådana indikationer:

 • Om nödvändigt, minska svårighetsgraden av kliniska tecken på akut eller kronisk prostatit;
 • Med en trög erektion
 • Med godartad hyperplasi
 • För förebyggande av sjukdomar i det urogenitala systemet.

Baserat på sådant bevis kan vi med säkerhet säga att läkemedlet är lämpligt för både behandling och förebyggande av urologiska patologier. Därför kan det bli ett oumbärligt hjälpmedel för de män som riskerar prostatit.

Hur man använder med prostatit

Drogen, som en man köpte sin fru, eller han köpte den själv, presenteras i form av kapslar. "Prostatinol" (bruksanvisningar innehåller denna information) måste vara berusad enligt ett visst schema. Detta är det enda sättet att förvänta sig det förväntade resultatet av behandlingen. Därför bör varje man innan du tar kapslar läsa noggrant information om användningen av läkemedlet. Med särskild omsorg är det nödvändigt att studera avsnitt som innehåller information om kontraindikationer och biverkningar som är karakteristiska för naturmedicin.

Biologiskt aktiv tillsats för medicinska ändamål tas 1 kapsel två gånger om dagen. Det är bäst att träna medan du äter.

Behandlingsförloppet med Prostatinol bör varas i 20 dagar. Hoppa inte över en enda dos kapslar för att uppnå en hållbar terapeutisk effekt. Det är tillåtet att fortsätta behandlingen efter 10 dagar efter slutet av den första kursen. En paus är obligatorisk.

Kontra

Undvik att använda "Prostatanol" för män som har kontraindikationer för det. Annars kommer de inte att kunna skydda sig mot dess biverkningar och andra komplikationer som orsakas av kroppens negativa reaktion till ett biologiskt aktivt tillskott. Det är nödvändigt att vägra sådan behandling för män i närvaro av följande kontraindikationer:

 1. Överkänslighet mot läkemedlets komponenter;
 2. Sjukdomar i hjärt-kärlsystemet;
 3. Akut hjärtsvikt
 4. Arteriell hypertoni;
 5. Atherosclerosis.

Bioadditiv är inte tillåten för personer som har haft hjärtinfarkt eller stroke under de senaste 6 månaderna. Det är bättre för dem att välja ett säkrare medel med liknande effekt.

Bland de viktigaste kontraindikationerna hänvisar många experter till ökad excitabilitet i nervsystemet och sömnlöshet. Allt eftersom kapslar kan orsaka sömnsvårigheter. För att undvika detta rekommenderas att du tar medicinen på morgonen.

Optimal kapselintagstid - under frukost

Biverkningar

"Prostatanol" har ett antal biverkningar som vanligtvis uppstår av män som inte följer dosen och regimen för att ta kapslar. Bland de brott som orsakas av drogen, inkluderar följande typer av sjukdom:

 1. En allergisk reaktion, till exempel utslag, klåda, irritation och rodnad i huden;
 2. Sömnstörningar, sömnlöshet;
 3. Hjärtklappningar;
 4. Känsla av intensiv värme.

analoger

Liksom alla andra apotek, har "Prostatinol" sina motsvarigheter. Oftast, i stället för denna medicin rekommenderas att ta:

 • "Prostodin". Som en del av kosttillskott är växtkomponenter som bävermusk, rödrot och maralhorn. På grund av detta kan läkemedlet normalisera sekretoriska funktionen hos prostata, liksom stärka styrkan och libido hos män. Efter att ha tagit medicinen finns det problem med urinering.
 • "Enkel Plus". Bioadditive, som har en ganska hög kostnad. I sin sammansättning har den samlat in de bästa ingredienserna, bland annat blad av nässla, fettsyror, vitaminer och glutaminsyra. Läkemedlet klarar den aktiva tillväxten av patogena celler i prostata och stärker kroppens försvar. Det fixar också den hormonella bakgrunden;
 • "Prostonor". Effektiv vid behandling av godartad hyperplasi och prostatit. I kompositionen av denna analog är också växtkomponenter, vilka positivt påverkar arbetet hos organen i det genitourära systemet. Läkemedlet löser problem med styrka och urinering, vilket kan störa någon man.

Förutom dessa läkemedel rekommenderar läkare användningen av en urologisk gips ZB Prostatic Navel Plasters från en kinesisk tillverkare för medicinska ändamål. I sin sammansättning innehåller den praktiskt taget samma naturliga komponenter som de flesta biologiskt aktiva tillsatsämnena för män.

På "Prostatinol" är priset ganska demokratiskt. Paketet, som består av 30 kapslar, kan köpas på ett apotek för en summa av 450-700 rubel.

Innan du börjar använda kosttillskotten bör du alltid kontakta din läkare för att undvika negativa hälsoeffekter.

Varje läkare kommer att erbjuda dig ett antal sätt att behandla prostatit, från trivial och ineffektiv, till radikal

 • du kan regelbundet ta en behandling med tabletter och rektalmassage, gå tillbaka var sjätte månad;
 • du kan lita på människornas medel och tro på ett mirakel;
 • gå till operation och glöm sexlivet...

Prostatanol instruktion

Prostatinol är ett läkemedel som är utformat för att bekämpa prostatit. Regelbundet levereras nya effektiva och säkra preparat till marknaden. Vad är skillnaden mellan Prostatinol och andra droger, vilka är dess fördelar? Den första och största fördelen är läkemedlets naturliga sammansättning. Det kan mer hänföras till biologiska kosttillskott som förbättrar människornas reproduktiva funktion.

Vad du behöver veta om prostatit

Prostatit (en inflammatorisk process i prostatakörteln) är troligtvis en vanlig och obehaglig urologisk sjukdom under den starka hälften av 20-50-åringar.

Rötterna av sitt utseende och utveckling kan vara väldigt olika:

 • alla typer av infektioner;
 • en störning i cirkulationssystemet i bäckenregionen;
 • stillasittande (oftare - stillesittande) existenssätt;
 • obekväm tröja (underkläder);
 • episodiskt sexuellt liv (avhållsamhet, avbrott av lagen)
 • systematisk stress;
 • regelbunden superkylning.

De viktigaste symptomen på inflammation:

 • smärta i perineum, testiklar, suprapubic zon, nedre ryggen;
 • störningar i systemet med urinering (problem med tömning, smärta, rezy, urladdning).

Men oavsett hur prostatit uppenbaras är resultatet ett - uppdelningen av erektilfunktionen och minskningen av sexuell handling. Dessa argument är tillräckliga för att förhindra utvecklingen av sjukdomen.

Alla har länge känt axiomet att någon sjukdom är lättare att förebygga än att behandla. Detsamma gäller för prostatit. Och idag finns det ett läkemedel som kommer att bidra till att minska risken för genitourära systemsjukdomar, återställa prostatafunktionen och lindra tecken på prostatit. Det handlar om prostatinol.

0 av 13 jobb avslutade

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13

I inflammation i prostata finns specifika symptom. Under den inflammatoriska processen sväller järn och växer i storlek, vilket bidrar till ökad urinering. Om en man har sådana tecken, bör du omedelbart ta ett test för prostatit. Då kommer du att kunna bedöma din kropps tillstånd och i tid för att besöka specialister.

Ett prostata-test kan göras hemma av dig själv. Med inflammation i körteln verkar inte bara problem med urinutflödet, men erektilfunktionen förvärras, vilket leder till infertilitet. Tidig diagnos av prostatit kommer att undvika utveckling av allvarliga komplikationer.

Du har redan passerat testet tidigare. Du kan inte starta det igen.

Du måste logga in eller registrera dig för att starta testet.

Du måste slutföra följande tester för att börja detta:

 1. Ingen rubrik 0%
 2. Prostatitest 0%

Det är allt bra.

Du har inte prostatit. Vi önskar att du fortsätter att behålla din maskulin hälsa!

Vi rekommenderar att du kontaktar en specialist.

Resultaten av det godkända testet visar att du har måttligt uttryckt tecken på prostatit. Adress till experten och skicka inspektion. Glöm inte att de flesta hälsoproblem kan elimineras redan i de tidiga stadierna!

Det är bråttom att se en läkare!

Du har en tydlig symptomatologi av prostatit. Så snart som möjligt kontakta en läkare!

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 1. Med svaret
 2. Med ett märke om visning

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i pungen under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du några obehagliga känslor eller smärta i penis under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft obehagliga känslor eller smärtor i underlivet under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta, brännande känsla under urinering?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta eller obehag med utlösning?

 • Ja
 • ingen

Hur många gånger under den senaste veckan har det varit ont eller obehag på ovanstående ställen:

 • Detta var inte
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • vanligtvis
 • Förlorat mitt konto

Hur skulle du bestämma intensiteten av smärta vid en tidpunkt då de stördes på en skala av 1 (inga smärtor) till 10 (smärtan är outhärdlig).

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

 • Var inte
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • alltid

Hur ofta har du i den senaste veckan haft en önskan att tömma blåsan före två timmar efter det tidigare besöket på toaletten?

 • aldrig
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • alltid

Hur påverkar de ovanstående tecknen på prostatit din livsstil?

 • Påverka inte
 • Nästan stör inte
 • Till viss del påverkar de
 • Betydligt bryta mot det vanliga sättet att leva

Hur ofta har du tänkt på dina tecken på prostatit under den senaste veckan?

 • Jag tänkte inte alls
 • Jag tänkte nästan inte
 • ibland
 • Mycket ofta

Hur skulle du leva om ovanstående symtom på prostatit oroade dig hela livet:

 • Jag skulle inte uppmärksamma
 • Normalt skulle leva
 • tillfredsställande
 • Blandade känslor
 • Jag skulle känna mig otillfredsställande
 • Mycket dåligt
 • fruktansvärt

Utnämning av prostatanol

Guiden beskriver sådana ämnen i formel beredning: ritning sabal fruktträd, afrikansk plommon bark (pidzheuma), pumpafrön (Pumpkinseed), Eleutherococcus senticosus, peppar (peppar), ginseng (Panax), L-isomerer av arginin, alanin, glutamin (C5H10N2O3), glycin, vitaminer E, B5, B6, B12, zinksulfat (zinksulfat).

Doktorkomponenterna stöder det normala organets funktion i det genitourära systemet och hjälper till att minska risken för prostatit.

Kontraindikationer för användning av prostatinol innefattar:

 • personlig intolerans mot komponenterna i drogen;
 • överdriven spänning
 • högt blodtryck;
 • en hjärtstörning
 • mottagning före sänggåendet.

Om minst en av ovanstående faktorer är närvarande, är det bättre att använda analoger.

I prostatinol har inga biverkningar på interaktion med andra läkemedel observerats, instruktionerna innehåller inte information.

Data om de negativa konsekvenserna av överdosering presenteras inte.

Även om Prostatinol ges utan recept, måste du, innan du använder det, få ett samråd från en läkare.

Hur komponenter fungerar

Det faktum att prostatinol anses vara produktivt och effektivt indikeras av många svar. Vad är hemligheten för detta läkemedel?

Efter att ha studerat de farmaceutiska egenskaperna kommer vi att fokusera på ingredienserna:

 1. Utvinning av pizza (afrikansk plommon). Tack vare det minskar inflammatoriska processer i kroppen intensivt, sekretoriska funktionen av körteln återhämtar sig och hyperplasi minskar. Duva stoppar effektivt ökningen i fibroblastkörteln och dämpar cellens ohälsosamma tillväxt.
 2. Extrahera från frukterna av palm sabal (Sabal). Hjälper till att minska hyperplasi (proliferation av celler) i körteln. Det är tack vare detta extrakt att Prostatinol återställer och stärker funktionen av befruktning hos män.
 3. Fröer av pumpa. Extraktet från dem innehåller en solid volym zink, vilket är det viktigaste ögonblicket för hälsan och normal metabolism i hankörteln. Ger antiinflammatorisk, immunoregulatorisk, metabolisk och antiseptisk funktion av Prostatin. Justerar krossningen av celler i körteln, reproducerar erektion, minskar smärtsymtom på andra uttryck av prostata patologier. I sin naturliga form är zink intensivt involverad i framställning av testosteron och utvecklingen av manliga könsceller (spermatozoa). Som ett resultat av zinkbrist förekommer en patologisk utvidgning av prostata och många andra sjukdomar.
 4. Extrakt av peppar. Det skiljer sig från antioxidant och antibakteriella egenskaper, det normaliserar arbetet i hjärt-kärlsystemet, njurarna, mag-tarmkanalen. Innehållet i formeln för många läkemedel för behandling av prostata sjukdomar.
 5. Extrakt av Eleutherococcus spiny och "root of life". De hjälper till i prostataarbetet och stabiliserar sexuell aktivitet. Mot bakgrund av dessa komponenter Prostatinol en positiv effekt på nervsystemet, som kännetecknas av en stärkande effekt, lindrar trötthet och heta temperament, ökar fysisk och mental förmåga, ökar säkerhets funktioner i kroppen.
 6. Aminosyror. Aktivt involverad i produktionen av obligatoriska könshormoner. Med andra ord är en hälsosam process för att producera spermier utan dem orealistiska. Återställer perfekt kraften och prostatakörteln på mobilnivån. Glycin hjälper till att minska svullnaden i prostata, och glutamin och alanin har en antioxidant effekt som stärker prostataväggarna.

Detta är en så lycklig komposition och har en effektiv effekt på prostata och den manliga kroppen i komplexet.

Förresten, om svaren från patienter, en del med regelbunden användning, symptomen av icke-bakteriell prostatit gick en månad (som inte kunde ge analoger). Vissa hävdar att även om prostatinol inte kunde fullständigt bota, men tillståndet har förbättrats märkbart.

Trots att Prostatinol har en positiv effekt på prostatakörteln, måste man komma ihåg att framgången för behandling beror på tre pelare: ansvar, kvalifikationer läkare som ansvarar för behandlingsform.

Biologiskt aktiv livsmedelstillsats Prostatinol - hjälp mäns hälsa!

Prostata anses vara den andra hjärtat av en man och därför kan inflammationen betraktas som ett "slag mot hjärtat" från sidan av ens egen organism. Sjukdomen har ingen åldersgräns. Risken för inflammation ökar med följande faktorer: den övervägande stillasittande och stillasittande livsstilen, infektion, hypotermi och överarbete. Alla ovanstående orsaker leder till det faktum att blodets blodcirkulation i störningarna i det lilla bäckens organ störs. Lyckligtvis kan medicin erbjuda mycket pengar för behandling, varav en är Prostatinol.

Prostatinol: Kompositionens egenskaper

Många recensioner om att ta drogen indikerar användbarheten och den viktigaste effekten. Detta uppnås genom att använda komponenterna som utgör verktyget:

 • Extrakt av palm sapala frukter minskar uttalad prostata hyperplasi. Således uppnås restaureringen av det manliga reproduktionssystemet med ytterligare förstärkning av funktionaliteten;
 • Extrakt pidzheuma afrikanska minskar intensiteten i processen med inflammation, på grund av vilken det finns en stabilisering av prostasens sekretoriska funktion. Undertrycker tillväxt av patologiska fibroblastceller genom extraktet;
 • Extrakt av pumpafrön är ansvarig för följande handlings: immunmodulerande, antiseptiska, anti-inflammatoriska och metabola. Detta uppnås på grund av den höga halten av zink i extrakt av pumpafrön, vilket är nödvändigt för normal metabolism i prostatan. Dela upp körtelcells återgår till det normala, känner mannen förbättrad styrka, smärtsam urinering tiden försvinner eller deras intensitet mycket reducerad. Produktionen av testosteron kommer tillbaka till det normala;
 • Pepper extrakt har uttalade antibakteriella och antioxidant effekter. Under dess inflytande förbättras njurarna, hjärt- och matsmältningsarbetet. Praktiskt taget alla preparat från prostata har peppar-extrakt i deras komposition;
 • Extrakt av ginseng och eleutherococcus har liknande funktioner - ökad sexuell aktivitet. Perfekt stimulera nervsystemet - en man blir av med konstant irritabilitet, trötthet. Det ökar arbetskapaciteten, genitourinsystemets ton, förbättrar immuniteten.

Finns även som en del av många aminosyror som är inblandade i produktionen av testosteron - det manliga könshormonet, utan där utvecklingen av den manliga fröet inte är möjlig. Brist på aminosyror minskar sexuell lust, styrka. Om vi ​​betraktar effekten av aminosyror ensam, minskar glycin svullnad av prostatavävnad, vilket bidrar till dess snabbare härdning. Och glutamin och alanin har en antioxidant effekt.

Särskilt nästa aminosyra är L-arginin. Vid sin eller hans brist konstaterar mannen otvetydigt sterilitet eller barrenness. För utan denna aminosyra är det omöjligt att utveckla livskraftiga spermier, det är inte möjligt att uppnå erektion.

Förutom alla ovanstående berikas kompositionen av beredningen med vitaminer. Eftersom vitamin B6 är ansvarig för undertryckande av prolaktin - överskottet av detta hormon ökar storleken av prostata och minska manliga fortplantningsförmågan. Utan vitamin B5 är produktionen av ett manligt hormon omöjligt. Och utan vitamin E fungerar den manliga organismen praktiskt taget inte, eftersom det är grunden för hormonbalansen.

Prostatanol är rik på vitaminer som stärker människors hälsa!

Hur påverkar prostatanol kroppen hos en man?

Först och främst är det nödvändigt att förstå att läkemedlet inte är relaterat till läkemedel. Det är ett specialtillskott till mat. Men trots allt visar alla resultat av laboratorieundersökningar att det bidrar till:

 • Minskar storleken på en godartad tumör - hyperplasi;
 • Återställande av normal arbetsförmåga hos prostata;
 • Minskade ödem;
 • Förbättrad spermaproduktion;
 • Förbättra genitourinary systemets prestanda;
 • Stärka människors immunförsvar
 • Förhindrar snabb utlösning.

beredningen förhindrar också utvecklingen av prostatainflammation i kronisk form, främjar läkning katarrsjukdomar i urogenitalsystemet, reducerar hyperplasi av den manliga prostatakörteln. Enligt recensionerna kan fördelarna med att få tagas bokstavligen från första mottagningen.

Prostatanol: anvisningar för antagning

Trots att läkemedlet inte är en drog, men är bara Bud, dess användning som en förebyggande läkemedel för manlig impotens, eller som en del av en terapeutisk komplex för att bota sjukdomar av sexuell och reproduktiv förmåga män.

Det är inte rekommenderat att ta utan medicinsk rådgivning. Han föreskriver också varaktigheten av behandlingskursen. Anvisningarna till anläggningen visar att hela kursen är lika med minst 20 veckor. Efter det är det en paus på tio dagar och om det finns vittnesmål, upprepas kursen på en ny. På en dag för mottagningen behöver du 2 tabletter - på ett piller under måltider två gånger om dagen. I nödvändiga fall fördubblas dosen, men igen endast med utnämningen av en läkare.

I allmänhet rekommenderas det att följa alla regler som läkaren föreskriver. Och recensioner från många patienter bekräftar detta - endast efterlevnaden av alla nödvändiga förutsättningar kommer att göra det möjligt för en man att hoppas på ett positivt resultat i form av att förbättra kroppens reproduktiva funktioner.

Endast en läkare kan bestämma dosen och varaktigheten av att ta Prostatinol!

Läkemedlet har ingen negativ effekt på andra inre organ. Alla patienter uppvisade en hög tolerans för tillsatsen.

Kontraindikationer för att ta drogen

Det finns flera av dem, trots att hela kompositionen endast består av växtråvaror och i själva verket borde inte ha några biverkningar. Anledningen till att du tar medicinen är inte starkt rekommenderad:

 • Individuell intolerans mot någon av komponenterna i läkemedlet;
 • Om patienten har ökad nervös excitabilitet, är han i deprimerat tillstånd, har han ihållande sömnlöshet;
 • Patienten har ett konstant högt blodtryck. Ett läkemedel hjälper bara till att öka blodtrycket.
 • Han lider av kroniska kardiovaskulära sjukdomar;
 • Och det är inte konstigt, du kan inte ta det på kvällen.
Ta inte Prostatinol för kronisk kardiovaskulär sjukdom!

Form av utsläpp och lagringsförhållanden

Prostatinol finns i form av kapslar av blå eller grå färg, vars massa är 0,5 gram. Enligt recensioner föredrar patienter blåkapslar.

Det frigörs från apoteket utan recept. Men som nämnts ovan, efter att ha köpt det rekommenderas att visa läkemedlet till din läkare och rådfråga receptionen.

Förvara produkten på ett torrt ställe utan tillgång till ljus, vilka barn ska inte ha tillgång till. Temperaturen i lagringsplatsen får inte överstiga 25 grader över noll.

På prostatanol börjar priset på apotek i Moskva vid 460-470 rubel. När du köper online lovar onlinebutiker gratis leverans runt staden om inköpsbeloppet överstiger nio hundra rubel.

Prostatinola analoger är följande läkemedel: nolitsin, Vitaprost, Prostalamin, Sitoprostat, Adenoprostal, amniocen, Gentos.

Tillverkaren av läkemedlet är St Petersburg-företaget OOO VIS.

Är läkemedlet så effektivt?

Denna tvist mellan läkare har pågått länge, och alla läkare är utövare. Vissa anser att dess effektivitet är helt bevisad. Den andra baseras på det faktum att läkemedlet inte är ett läkemedel, det är helt enkelt ett kosttillskott, vilket i sin väsentlig del inte kan visa den deklarerade effektiviteten.

Alla parterna är emellertid överens om en sak: något botemedel minskar eller ökar effektiviteten från vilket system det kommer att vidtas och om det finns samtidiga medicinska förfaranden. Här är prostatinol utanför konkurrensen, det tas både som ett separat läkemedel och i kombination med andra läkemedel. Men återigen gör vi en reservation, allting ska hända under överinseende av en läkare.

Prostatinol recensioner

Det är ett läkemedel för att påverka prostatakörteln. Han behandlar sjukdomar i prostatakörteln. Orsakerna till detta kan vara en stillasittande livsstil, en systematisk överkylning av kroppen, ofta stressiga situationer, vilket påverkar sexuell aktivitetens varaktighet och kvalitet. Det återställer balansen mellan hormoner i kroppen, ger tillståndet i prostatakörteln till normal, vilket minskar dess hyperplasi. Tar bort ödem i prostata och återställer effektiviteten av dess funktioner. Symtomatisk obehag vid prostatit minskar, sexuell hälsa återställs och förhindrar utlösning före tid. Normaliserar blåsans och urinrörets tillstånd, ökar skyddsfunktionerna i hela kroppen.

Är läkemedlet registrerat?: kolla in ☜

Läkemedlet tillsattes: 2010-12-07.
Instruktioner uppdaterad: 2017-03-02

Analoger och substitut

☠ OBS! Läkemedel pacifiers - hur man uppfödar ryssarna eller vad du inte kan spendera pengar på!

Korta instruktioner för användning, kontraindikationer, komposition

Indikationer (från vad hjälper?)
Symtomatisk prostatit;
• Förebyggande av genitourära sjukdomar.

Kontra
• Barn under 18 år
• Hög nervös upphetsning
• Separat immunitet mot läkemedlets komponenter;
• Dysfunktion i hjärtat;
• Hypertoni.

Metod för applicering (dosering)
Män från 18 år rekommenderas att ta 1 kapsel 2 gånger om dagen i en eller en och en halv månad.

Särskilda instruktioner (varningar)
Det rekommenderas inte att ta på kvällen. Det är inte ett läkemedel.

Farmakologisk aktivitet
Med regelbunden tillträde reduceras risken för att utveckla kronisk prostatit, prostata adenom. Ingår i läkemedels extrakten förbättra kroppens förmåga att reproducera, funktionen normaliserar prostata sekretion, avlägsnande inflammation, hämning av överdriven tillväxt av celler och öka potensen, minskar smärta, adaptogenic effekt. Tack vare innehållet i peppar leder medicinen till matsmältning till ett normalt tillstånd, förbättrar spermatogenesen. Stark irritabilitet, öververkningar av kroppen elimineras, strukturen i prostata-cellerna stärks. Tack vare Glycin minskas svullnaden av vävnader i prostatakörteln, och cellerna stärks. Den inflammatoriska processen avlägsnas.

Typ av problem
Framställd i form av kapslar till 0,5 g.

Villkor och hållbarhet
Förvara på en sval mörk plats i 24 månader. Förvaras borta från barn.

Villkor för ledighet från apoteket
Säljs utan recept.

Rekommendationer / recensioner av läkare: Vi har på vår sida en stor del av konsultationer där 3 gånger patienter och läkare diskuterar läkemedlet Prostatinol - se

Hur man använder prostatinol, vilka egenskaper och analoger av drogen?

Prostatinol är ett läkemedel som är utformat för att bekämpa en sådan manlig sjukdom som prostatit. Detta är ett naturligt botemedel som kan förbättra människans hälsa avsevärt. Systematiskt på marknaden för läkemedel kan du hitta nya droger. Men vad är skillnaden mellan denna åtgärd och alla andra? Vilka är fördelarna med Prostatinol?

Vad behöver du veta om denna sjukdom?

Var försiktig!

Innan jag läser vidare frågar jag dig en fråga. Letar du fortfarande efter en arbetsmetod för att förbättra styrkan?

Jag skyndar mig att varna dig, de flesta läkemedel för styrka är en fullständig skilsmässa av marknadsförare, som vindar hundratals procent på droger, vars kostnad närmar sig noll. Allt skulle vara ingenting, och som förberedelser på typen av Viagra-arbete. MEN.

Nästan alla tabletter för styrka orsakar omedelbar beroende.

Helt enkelt att ha druckit ett par gånger medel för att styrka, kommer du inte att kunna sängen absolut ingenting utan hjälp av detta verktyg. Detta är inte av misstag, eftersom apoteksmafia tjänar stora pengar på återkommande försäljning. Du sitter bara på nålen.

Men hur är det om din styrka inte räcker? Vi studerade en enorm mängd material och viktigast kontrollerade i praktiken de flesta verktyg för styrka. Så visade det sig att det enda läkemedlet som inte orsakar beroende och några biverkningar är Predstanol. Detta läkemedel säljs inte på apotek och annonseras inte på Internet, det består av naturliga komponenter och helt utesluter kemi. Här är en länk till den officiella hemsidan.

Prostatit är mycket ofta idag i representanter för en stark hälsa av befolkningen. Det är en inflammation i prostata, den har en urologisk karaktär. Män med olika åldrar kan möta sjukdomen.

Utvecklingen av sjukdomen påverkas av sådana faktorer:

 • olika infektioner;
 • kränkningar av blodflödet i det lilla bäckenet;
 • Livet hos en person, om han rör sig lite, är ofta i sittande läge;
 • obekväma, dåliga kläder
 • faktorer som är förknippade med det intima livet (här inkluderar avhållsamhet, avbrott i samlag)
 • konstant stress tillstånd;
 • hyppig hypotermi hos kroppen.

Om en manlig representant börjar utveckla denna sjukdom kommer han att möta en sådan symptomatologi:

 • smärta i anus, testiklar, i ländryggen
 • misslyckanden i urinvägarna.

Alla människor vet att det är bättre att förhindra att sjukdom uppstår än att fortsätta att behandla. Detsamma kan sägas om prostatit. Hittills finns apotekshyllor ett verktyg som kan skydda mot förekomsten av sjukdomar i det genitourära systemet, förbättra prostataarbetet, minska symtomen på prostatit. Detta läkemedel heter Prostatinol. Hjälp att förstå funktionerna i drogen kan instruktioner för användning.

När är prostatin?

Prostatinol har en unik komposition, med vilken en man kan normalisera funktionerna i organen i genitourinary systemet. Även med hjälp av detta läkemedel kan minska sannolikheten för utseende av prostatit.

Instruktioner för användning anger att prostatinol är förskrivet i sådana fall:

 • för att minska symptomen på prostatit;
 • att utföra förebyggande av sjukdomar i det genitourära systemet.

Efter behandling med denna medicin kan du se följande resultat:

 • komma till normal prostata funktion
 • minskad svullnad;
 • Tecken på prostatit är lättnad.
 • patientens sexuella hälsa förbättras;
 • arbetet i urinröret och urinblåsan återställs;
 • immunitet stärks
 • en man är skyddad från tidig utlösning;
 • Förbättrad behandling som en ytterligare beredning av olika sjukdomar.

Kontra

Det finns vissa kontraindikationer för användningen av läkemedlet.

 • om en person inte tolererar några komponenter i läkemedlet
 • om det finns överdriven spänning
 • med ökande tryck;
 • om hjärtaktiviteten är nedsatt.

Prostatinol har inga biverkningar som uppstår efter att ha tagit olika mediciner. Också det speciella med interaktionen med andra läkemedel är inte indicerat, det har inte förekommit några fall av överdosering. Men det betyder inte att du kan använda Prostatinol i obegränsade mängder.

Funktioner av åtgärden av preparatets beståndsdelar

Många positiva recensioner är ett bevis på att Prostatinol är ett effektivt botemedel. Allt detta beror på dess sammansättning.

Ingredienserna i medicinen har följande effekt:

 1. Utvinning av afrikansk plommon. Med hjälp av denna komponent minskar inflammation, hyperplasi och återställande av prostatafunktioner. Det tillåter inte utvecklingen av ohälsosamma celler.
 2. Extrakt, som erhölls från frukten av palm sabal. Denna komponent tillåter inte proliferation av celler i prostatakörteln. Med hjälp av detta extrakt påverkar prostatinol återställandet och stärkandet av möjligheten till befruktning.
 3. Pumpa frön. De innehåller en stor mängd zink, vilket är nödvändigt för prostata hälsa. Med användning av det lindrar inflammation, är immunitet stöds, förutsatt antiseptisk verkan, erektion stöds, drar ömhet som uppstår på grund av prostatasjukdomar. Zink hjälper till att producera testosteron, utveckla spermier. Om en man inte har tillräckligt med detta element kommer han att möta prostata patologier.
 4. Peppar extrakt. Med hjälp blir bakterier förstörda, hjärt- och blodkärlens arbete, njurar, mage och tarmar kommer till normala förhållanden. Det läggs ofta till en mängd olika läkemedel för att behandla prostata sjukdomar. Många analoger av prostatinol innehåller detta extrakt.
 5. Extraktion av prickly eleutherococcus. Det påverkar positivt prostataarbetet, förbättrar männs sexuella funktion. Med denna Prostatinol komponenten har en positiv effekt på nervsystemet, vilket resulterar i kroppen tonen, avlägsnar trötthet, nervositet, förbättrar fysisk aktivitet.
 6. Aminosyror. De behövs för att utveckla de nödvändiga manliga hormonerna, för utan dem är det omöjligt att producera spermier. Aminosyror påverkar återställandet av styrka, de lindrar ödem i prostata.

Hur använder man drogen?

Prostatanol används internt. För detta behöver du 2 kapslar om dagen. En behandling är på gång, som varar i 20 år. Därefter görs en paus på 10 dagar. Därefter rekommenderas läkare att upprepa användningen av läkemedlet.

Droganaloger

Analoger av något läkemedel är läkemedel som används för identiska sjukdomar.
I prostatanol finns det liknande sätt:

För många män hjälpte prostatinol på kort tid, hos ett stort antal patienter försvann signalerna om prostatit om 30 dagar. Ett sådant resultat kan inte skryta av någon analog. Prostatinol kan inte helt avstå från sjukdomen, men det förbättrar patientens tillstånd.

Har detta läkemedel en hög effekt?

Många läkare argumenterar för effektiviteten av denna medicinering. Men resultatet av behandlingen med något läkemedel beror på systemet och korrekt användning.

Prostatanol är ett unikt läkemedel, eftersom det används som ett separat läkemedel, och med det kompletterar behandlingen av godartad utbildning i prostata.

Så, Prostatinol är ett effektivt verktyg som hjälper till att minska symptomen på prostatit, förbättra människors hälsa. Men för detta är det nödvändigt att använda medicinen korrekt. Därför bör du läsa instruktionerna för användning samt rådfråga en läkare för att bestämma nödvändig behandling.

Rita slutsatser

Fick du ett missbrott? Döma av det faktum att du läser denna artikel - seger är inte på din sida.

Och självklart vet du inte av hearsay att ett brott mot styrka är:

 • Lågt självkänsla
 • Kvinnor kommer ihåg alla misslyckanden du gör, berätta för dina vänner och dina vänner
 • Sjukdom i prostata
 • Utvecklingen av depression, som negativt påverkar din hälsa

Och svara nu på frågan: GÖR DU DETTA? Kan detta tolereras? Kommer du ihåg den känslan när man tittar på en naken kvinna och inte kan göra någonting? Tillräckligt - det är dags att bli av med problem med styrka, en gång för alla! Håller du med?

Vi studerade en enorm mängd material och viktigast kontrollerade i praktiken de flesta verktyg för styrka. Så visade det sig att 100% av arbetsdrogen utan några biverkningar är Predstanol. Denna beredning består av naturliga komponenter som helt utesluter kemi.

VARNING! ACTION! Du kan prova drogen gratis, Vänligen följ länken eller fyll i formuläret nedan:

Vad är instruktionerna för användning och kundreferenser om drogen Prostatinol

Med inflammation i prostata konfronteras nästan alla tredje manliga representanter. Sjukdomen sparar inte unga pojkar eller gamla människor - alla kan möta en sådan diagnos.

Åren, när den manliga befolkningen är överväldigad med arbete vid skrivbordet, leder till det faktum att den enda träningen går från bil till kontor eller hem. Således är blodcirkulationen genom kärlen i bäckenområdet bruten, och överansträngning, missbruk av alkohol eller koffein, skräpmat by-sätt förvärra sjukdomen.

Men, oavsett hur ledsen den här bilden är, erbjuder modern farmakologi läkemedel avsedda för att besegra sjukdomen. I den här artikeln kan du lära dig om Prostatinol, bruksanvisningar, priser, recensioner.

Funktioner av läkemedlet Prostatinol

För att förstå varför denna medicin har så många fans som lämnar exceptionellt bra recensioner är det värt att förstå dess sammansättning.

Preparatets sammansättning:

 • palm sabal (frukt extrakt) - Vetenskapligt bevisat att den naturliga sammansättningen av mikrodelar reducerar signifikant prostata adenom. Reproduktionssystemet börjar fungera med progressiv dynamik;
 • Afrikansk plommon (pidgeum) - den här växten har länge intjänat berömmelse i sitt hemland. Det endokrina systemet startar processen med säker sekretorisk funktion, eftersom inflammationen börjar blekna. Patologiskt olämpliga celler i bindväv (fibroblast) undertrycks av extraktionens verkan;
 • pumpa grönsak (frö extrakt) - ger följande effekter: desinfektion, accelererar de metaboliska processerna, hämmar inflammation, har en immunmodulerande effekt. Pumpa frön är rika på zink, och det är huvudkomponenten ansvarig för stabil metabolism i prostata. Patienten känner förändringarna omedelbart. Celldelning normaliseras, smärtsam urinering försvinner. En anslutning upprättas mellan hypotalamus och hypofysen, och produktionen av testosteron växer till de önskade gränserna, libido ökar;
 • ginseng och eleutherococcus - presenteras också i form av extrakt. Kallas för att öka sexuell aktivitet. Och de har också en positiv effekt på centrala nervsystemet och tonen i det genitourära systemet. Patienterna diagnostiserades med nedsatt nervositet, trötthet, sömn normaliserad och förbättrad prestanda.

Sammansättningen av läkemedlet är mättad med aminosyror som är involverade i framställning av testosteron. Om dess produktion störs är de manliga könscellerna delade dåligt, och deras kvalitet är låg. Följaktligen försämras styrkan, den sexuella önskan hämmas.

Aminosyror L - glutamin, L - alanin - hjälp vid aktiv produktion av frön av god kvalitet. Lyckas bort giftiga ämnen, främja sexuell aktivitet. L - arginin - en aminosyra som har en fördelaktig effekt på prostata. Det aktiverar produktionen av spermier, hjälper till vid utveckling av livskraftiga spermier, stimulerar uppnåendet och upprätthållandet av en erektion.

Dessutom innehåller beredningen de nödvändiga vitaminerna:

 1. Vitamin B6 - Främjar inhiberingen av produktionen av hormonprolactin. Detta hormon, om man överskrider normen, släcker en mans förmåga att föröka, det vill säga ökar chanserna att få en "sterilitets" mening och ökar prostata.
 2. Vitamin E - bristen på detta vitamin leder till en hormonell obalans, som han tar hand om att undvika prostata och tumörer, däribland cancer.
 3. Vitamin B5 - hjälper till att syntetisera viktiga hormoner, såsom toastheteron.

Effekterna av Prostatin på hankroppen

Prostatanol, som är ett biologiskt aktivt tillsatsmedel för den dagliga kosten, fyller perfekt luckorna i bristen på ett mineral-vitaminkomplex. Och på grundval av många laboratoriestudier hävdar läkare med säkerhet att läkemedlet aktivt påverkar den övergripande hälsan hos männen i allmänhet och i synnerhet prostata.

Fångade studier visar följande resultat:

 • godartad tumör - prostata hyperplasi (prostata adenom) - signifikant minskad;
 • prostatan börjar fungera normalt och aktivt;
 • svullnad går bort, eftersom njurarna fungerar bra och urinering inte orsakar smärta;
 • manliga könsceller multipliceras aktivt;
 • immunsystemet stärker dess effektivitet;
 • erektion lång och upprepad;
 • Den inflammatoriska processen i prostata är undertryckt;
 • tillåter inte utvecklingen av kroniska processer;
 • förhindrar infektiösa och inflammatoriska strömmar i genitourinary systemet.

Mottagning av prostatanol

Män som berörs impotens, patologi reproduktionssystemet, sexuella problem som uppstår på en bakgrund av förtryck övergripande fysiska hälsa, efter en medicinsk konsultation med en läkare, konstaterade att om först var skeptisk inställning till Badu, praxis redan under de första dagarna de såg läkemedlets gynnsamma effekt.

Prostatinol är ordinerat som en del av terapeutisk och förebyggande komplex behandling, och är kompatibel med många andra läkemedel. Funktionerna hos vissa droger hjälper han att stärka, eftersom det aktivt läker kroppen och stimulerar immunsystemet.

Kursens längd

I början av behandlingen tar läkaren efter att ha studerat patientens kort och hans problem en kurs för vilken koncentrationen av näringsämnen kommer att nå den nivå som krävs. Instruktioner dikterar en allmän inställning för att ta drogen.

En person ska ta Prostatinol i 20 veckor, men det här är den minsta inträdesperioden, varefter en paus i 10 dagar är nödvändig. Prostatinol tar 2 tabletter per dag, 1 bit vid måltidstid. Det är tillåtet att öka doseringen, men igen, med tillstånd av behandlingsläkaren.

Nödvändiga förutsättningar för läkemedlets kvalitetsarbete:

 • efterlevnad av läkares recept
 • överensstämmelse med sömnmönster
 • förbättra fysisk aktivitet
 • rätt näring
 • uteslutning av alkohol och droger.

Återkoppling från aktiva användare av drogen föreslår att noggrann efterlevnad av rekommendationer leder till ett snabbt och effektivt resultat. Reproduktionssystemet börjar fungera tydligt, det finns en ökning av fysisk styrka, det övergripande humöret förbättras.

Även om några observerade alla samma inte observerade alla deklarerade effekterna, men även i det här fallet var det en positiv effekt, även om det hade en längre tidsfördröjning.

Har prostinol kontraindikationer?

Preparatet består endast av växtmaterial. Laboratoriestudier har inte avslöjat några skadliga effekter av Prostinol på kroppen. God tolerans för komponenter noterades, inga klagomål registrerades. Men detsamma är det nödvändigt att vara försiktig om det finns allergiska reaktioner på komponenterna.

Producenter listar fortfarande vissa sjukdomar, i närvaro av vilka det är värt att dessutom samråda med din läkare:

 • högt blodtryck;
 • kroniska sjukdomar i hjärt-kärlsystemet;
 • med nervös excitabilitet, ett deprimerat tillstånd och sömnlöshet.

Ursprunglig form av utsläpp

Prostatanol produceras i form av blå eller grå kapslar. Vikten av en kapsel är 0,5 g. Avser OTC-läkemedel. Men det är bättre att förvärva det efter samråd med en läkare som observerar en person. Prostatanol är kompatibel med andra droger.

Förvaring av läkemedlet måste uppfylla följande krav:

 • torr plats;
 • i mörkret;
 • Temperaturen i förvaringsområdena bör inte vara över 25 ° C.
 • utan tillgång till barn och husdjur.

Priset på Prostatinol

Prostatanol kan köpas via ett apoteksnätverk. Kosttillskott säljs i ungefärligt prissegment från 450 till 700 rubel. Det är föremål för rabatter på nätverksapotek.

Det är värt att vara snyggt om det säljs prostatanol, vars pris ligger under marknadsgenomsnittet eller när läkemedlet inte placeras i originalemballagen - det kan vara en falsk.

Prostatinol

 • WIS LLC, Ryssland
 • Hållbarhet: fram till 01.03.2020

Prostatanol instruktionsbok

Kunder som köpt denna produkt

Typ av problem

struktur

  1 kapsel innehåller: Serenoa repens fructuum extrakt (palm Sabal fruktextrakt) 150,0 mg, Pygeum africanum (afrikansk pidzheum, barkextrakt) 90,0 mg, pumpa fröextrakt (pumpa fröextrakt) 25,0 mg, L-arginin ( L-apginin) 20,0 mg, L-alanin (L-alanin), 20,0 mg, L-glutamin (L-glutamin) 20,0 mg, Glycinum (L-glycin) 20,0 mg, vitamin E (vitamin E) 15,0 mg, extractum Eleutherococci siccum (Eleutherococcus senticosus extrakt) 12,5 mg, vitamin B 5 (vitamin B 5) 5,0 mg, zinksulfat (zinksulfat), 7,5 mg, peppar extrakt (peppar extrakt) 5,0 mg, ginseng extrakt siccum (ginseng extrakt) 3,0 mg, vitamin B6 (vitamin B 6) 2,0 mg, vitamin B12 (vitamin B 12) 0,005 mg

packning

Farmakologisk aktivitet

Prostatinol är en biologiskt aktiv tillsats till mat. Det är inte ett läkemedel. Komponenterna i komplexet bidrar till:
Normalisering av det funktionella tillståndet hos prostata och hormonbalans i kroppen.
Reduktion av prostatahyperplasi.
Minskar ödem och återställer prostatafunktionen.
Lindra symtomen på prostatit.
Förbättra spermatogenesen, och därmed återställa sexuell hälsa.
Förbättra blåsans och urinrörets funktioner.
Förstärkning av kroppens skyddande funktioner.
Förhindra för tidig utlösning.
Minska riskerna och förbättra effektiviteten av behandlingen (adjuvant behandling) kronisk prostatit, prostatacancer adenom, måttligt svåra funktionella sjukdomar i urinsystemet (i bakgrunden av benign prostatahyperplasi).

vittnesbörd

Rekommenderade män som en biologiskt aktiv livsmedelstillsats - panaksozidov källa, eleuterozidov och ytterligare zinkkälla, vitaminer E, B 5, B 6, B 12, innehållande L-glutamin, och beta-sitosterol.

Kontra

- Individuell intolerans av komponenter.
- Ökad nervös excitabilitet.
- Mottagning på kvällen.
- Högt blodtryck.
- Brott mot rytmen av hjärtaktivitet.

Dosering och administrering

För vuxna: 1 kapsel 2 gånger om dagen med måltider. Inträdeslängden är 20 dagar. Efter en 10-dagars paus rekommenderas en andra möte. Upprepade mottagningar är möjliga under hela året.

Särskilda instruktioner

Rådfråga en läkare före användning.

Förvaringsförhållanden

Förvaras i en torr, skyddad mot ljus, vid en temperatur av högst 25 ° C.

 • Prostatinol kapslar 0,5 g 30 st.
 • Prostatinolkapslar 0,5 g n30
 • Prostatanol kepsar. 0,5 g # 30
 • Prostatinol n30 caps
 • Prostatinol kapslar 0,5 g 30 st.

Senaste recensionerna av Prostatinol

Har druckit en kurs som det är nödvändigt - 6 veckor. Under mottagningen var allt bra, men efter en vecka slutade läkemedlets handling - allt gick tillbaka till det normala. Tydligen bör det vara ständigt, men det är dyrt. Kanske kosttillskott beter sig annorlunda än de läkemedel som ställer upp din kropp

Det viktigaste är att först ta bort inflammationen, och sedan kan du prostatanol för förebyggande.

När jag ständigt och starkt vill gå på toaletten accepterar jag, och allt är normaliserat.