Huvud
Strömförsörjning

Behovet av ljus med zinkhalt

Tecken på prostatit återfinns hos nästan 2/3 av männen. Inte så länge sedan var sjukdomen typisk för äldre män, men nu finns brott mot körteln även hos pojkar under 20 år. Hela sjukdomsrisken är att den oftast går in i kronisk form, för att bli av med vilken som är särskilt svår. Dessutom komplicerar sjukdomsspecifikiteten situationen, eftersom inte alla män är redo att behandla tecken på prostatit mot läkaren och genomgå en fullständig undersökning.

Vem behöver behandling

Först och främst är det viktigt att ta reda på i vilka fall det är nödvändigt att behandla sjukdomen. Naturligtvis, i den akuta fasen, alla, om än självständigt, men börjar ta vissa droger. Men så snart tecknen blir mindre uttalade övergår terapin och sjukdomen börjar löpa. Som ett resultat inträffar exacerbationer två gånger per år och tillståndet hos körtelvävnaden förvärras.

Det är viktigt att du behöver behandla prostatit oberoende av klinikkens allvar, eftersom även frånvaron av klagomål inte indikerar att organet fungerar normalt.

Sålunda, i akut och återfallande stadium, kommer under alla omständigheter behandling att utföras. Dessutom, utan exacerbation, är det nödvändigt att använda alla möjliga ljus för att stödja organets arbete och förbättra lokal immunitet. Detta kommer att minska sannolikheten för återkommande och återställa kroppen.

Egenskaper av valet av förberedelse

För att eliminera prostatit är det viktigt att välja rätt medicin. Naturligtvis är antibiotika och antiinflammatoriska läkemedel obligatoriska i närvaro av inflammation. Dessa kan vara injektioner, tabletter eller suppositorier.

Dessutom är det viktigt att använda ytterligare droger:

 • vitaminer för att stärka immuniteten
 • immunmodulatorer för att minska risken för exacerbation;
 • Hormoner för hämning av tillväxt i prostatavävnad;
 • fytopreparationer för generell förstärkning av organismen;
 • sedativa för normalisering av en psykosocialt tillstånd hos en man.

Terapi inkluderar flera droger samtidigt. Endast ett integrerat tillvägagångssätt möjliggör en uttalad effekt och stabil remission.

Förutom läkemedel som används i ett stort antal sjukdomar kan särskilda läkemedel förskrivas, vilka indikeras för avlägsnande av prostatit. Så ofta föredrar urologer vid utformningen av det individuella systemet en sådan förberedelse, som Prostatilen.

Dessa är ljus med zink och andra komponenter av naturligt ursprung. Används i närvaro av åldersrelaterade förändringar i prostata vävnaden, efter operationen, samt vid kronisk inflammation och godartad hyperplasi.

Effekten av läkemedlet

Prostatilen finns i form av pulver för beredning av injektioner och i form av suppositorier. Men ljus används oftast på grund av användarvänlighet. Den aktiva komponenten är ett extrakt från prostata hos unga tjurar. Dessutom innehåller ljusen andra ytterligare komponenter, inklusive zink. I ett komplex tillåter de att nå den uttryckta effekten under behandlingen.

Suppositorier som innehåller zink skyddar cellerna i körteln från de negativa effekterna av bakterier och andra faktorer. Dessutom förbättras arbetet med blodkärl parallellt och svullnaden i vävnaderna reduceras. Allt detta gör det möjligt att eliminera stillastående fenomen som förekommer i prostatit och för att minska antalet leukocyter som orsakar infiltration av körtelvävnaderna.

Prostatoler, innehållande zink, ökar lokal immunitet och påskyndar produktionen av neutrofiler, varigenom svårighetsgraden av inflammation reduceras.

Effektiviteten av läkemedlet

Aktiva komponenter i läkemedlet, inklusive zink, påverkar körtelvävnaderna och omgivande organ. Som ett resultat elimineras den ökade tonen och de släta musklerna fungerar smidigt. På grund av detta upphör den omvända överföringen av urin. Dessutom, med prostatit som ett resultat av denna behandling normaliserar hormonbakgrunden och erektionen förbättras.

Följaktligen observeras följande effekter:

 • normalisering av körteln;
 • eliminering av stillastående fenomen;
 • minskning av tecken på inflammation
 • normalisering av blodcirkulationen och näring av vävnader;
 • förbättring av spermogrammönstret;
 • öka motståndet mot negativa faktorer.

Zink, som är en del av läkemedlet, har en positiv effekt på sexuell lust. Om kursen använder ljus Prostatilen, kan du permanent bli av med problem med erektion och förbättra produktionen av spermatozoa. Dessutom är det zink som har en antitumör effekt. Av denna anledning används ljus med ökad risk för prostata hyperplasi och adenom.

Applikationsfunktioner

Prostatilen kan användas med en långvarig form av någon form av inflammation i prostata. Detta inkluderar hyperplasi av vävnader, åldersförändringar, tillstånd efter operationen. Dessutom är prostatilensuppositorier effektiva som en profylax för att kronisera processen och med en predisposition mot sjukdomen.

Det är viktigt att notera att läkemedlet kan användas inte bara för prostatit. Det kommer också att vara effektivt för överträdelser av urinering, manlig infertilitet, samt efter operationer på bäckenorganen. I detta fall kommer zink att spela rollen som ett stimulerande medel för vävnadsregenerering. Dessutom kommer den lokala immuniteten att förbättras.

På grund av sin naturliga sammansättning, innehåller inte zinkstearin kontraindikationer. Den enda begränsningen är komponenternas individuella intolerans.

Ljus för rektal administrering efter tarmförflyttning används. Prostatilen appliceras som regel en gång om dagen i tio dagar. Aktiva komponenter absorberas snabbt i vävnaderna och behåller sina egenskaper under lång tid. Av denna anledning bör suppositorier innehållande zink användas i kurser om 5-10 dagar inom 2-6 månader.

Vid hyperplasi av prostata är kursens längd minst två veckor. Efter en paus på 1,5-2 månader upprepas behandlingen tills det önskade resultatet uppnås.

Zink och extrakt från prostata tolereras enkelt av kroppen och orsakar aldrig biverkningar. Enligt statistiken orsakar ljusen inte en överdos eller andra avvikelser. Använd prostatilen kan alla män utan undantag, särskilt de som har stor risk för prostatit. I synnerhet är kurser efter infektionssjukdomar, med stillasittande livsstil, efter operation på tarmen eller urinbladen, och även med svag immunitet obligatorisk.

Hur man korrekt applicerar ljus med zink - det här lär du dig av videon:

Instruktioner för användning av prostatelen-zink

För behandling av prostata sjukdomar är prostatylenisk zink lämplig för män. Den har en kombinerad komposition med naturliga ingredienser, som är effektiva för att förebygga och eliminera prostatit. På grund av ett brett spektrum av åtgärder påverkar Prostatilen-medicinen positivt prostata och organen i det genitourära systemet, vilket ger dem normal funktion.

Vad är prostatylen-zink

I medicinsk praxis används läkemedlet Prostatilen för prostata sjukdomar hos män. Den har en komplex komposition, men grunden för medicinen är en substans av animaliskt ursprung. Läkare ordinerar suppositorier och ampuller Prostatilen med tillsats av zink till patienter för att förhindra utvecklingen av bra och maligna tumörer i prostata.

Farmakologisk aktivitet

Kombinerade läkemedel behandlar prostata sjukdomar och används för att förebygga dem. Kompositionen innefattar prostatilen med en organotropisk verkan i förhållande till prostatakörteln. Detta ämne har en antiinflammatorisk effekt, minskar svullnad, skyddar kroppen. Prostatilen påverkar positivt spermatozoas aktivitet, minskar blodplättens hemostas i blodkärlen och förbättrar blodmikrocirkulationen. Aktiv beståndsdel:

 • förbättrar blåsans muskelton;
 • ökar lokal immunitet
 • stimulerar aktiviteten av resistansfaktorer (kroppsmotstånd).

Sammansättningen av suppositorier och ampuller Prostatilen innefattar zink, vilket förhindrar utvecklingen av tumörer i prostata, bevarar integriteten av spermier, förstärker sexuell aktivitet. Elementet förstärker den lokala immunfunktionen, har egenskapen för cellreparation. Utan zink återhämtar manliga reproduktiva körtlarna, snabb impotens observeras, ejakulationsvolymen minskar. E-vitamin i kompositionen av Prostatilen:

 1. stöder den spermatozoa biologiska aktiviteten
 2. förhindrar blodkoagulation;
 3. är en stark antioxidant;
 4. skyddar mot ateroskleros.

struktur

Rektalt suppositorium vikt 2,8 g Prostatilen innefattar prostatilen 30 mg, 100 mg zinksulfat heptahydrat och alfa-tokoferolacetat. Den koncentrerade versionen innehåller 50 mg prostatylen, dimetylsulfoxid och makrogol. Hjälpämnen i ljusen är renade vatten, cetostearylalkohol, polysorbat-80 och fast fett. Ampuller för framställning av lösningen för att prostatilen intramuskulära injektioner huvudkomponent innehåller ett komplex av vattenlösliga peptider härledda från prostata mogna kalvar i en mängd av 5 mg.

Typ av problem

Läkare föreskriver för patienterna läkemedlet Prostatilen av två former, beroende på svårighetsgraden av problemets gång och de enskilda egenskaperna hos sjukdomsförloppet:

 1. Stearinljus med prostatylen - representerar rektala suppositorier av en torpedoformad vitgul färg med marmorkonsistens, det finns en luftstång eller en depression inuti. I en sådan massa innehåller extraktet av prostata med tillsats av glycin. Fem suppositorier produceras i en blisterförpackning. En kartongbunt innehåller en eller två konturcellblåsor.
 2. Lyofilisat för beredning av lösning i ampuller Prostatilen - inuti är ett pulver som används för utspädning med saltlösning eller novokain och intramuskulär injektion. Förpackningen innehåller fem ampuller.
 3. Vad gäller andra former av frisättning är Prostatilen i tabletter inte till salu.

Indikationer för användning

Drug Prostatilen med tillsats av zink enligt bruksanvisningen har följande indikationer:

 • förebyggande eller behandling av BPH (godartad prostatahyperplasi);
 • manlig infertilitet
 • kronisk prostatit;
 • förebyggande av komplikationer efter prostatakirurgi;
 • ofta är Prostatilen ordinerat för att bli av med sexuella störningar.

Instruktioner för användning Prostatylen-zink

Varje förpackning Prostatilena med tillsats av zink har instruktioner för användning med användningsmetoden, dosering, kontraindikationer och biverkningar. Några användbara utdrag ur det:

 • lagring av läkemedel utförs på ett torrt ställe skyddat från direkt solljus och barn vid en temperatur av 8-15 grader;
 • Prostatilen påverkar inte hastigheten på de psykomotoriska reaktionerna, kan användas vid bilkörning, farliga mekanismer, orsakar inte ett tillstånd av långsam reaktion.
 • substansen utsöndras av njurarna;
 • Prostatilen är inte ordinerat för kvinnor;
 • Alla former är dispenserade utan recept
 • hållbarhet Prostatilena med tillsats av zink är tre år.

ljus

En vanlig medicin är ett ljus från prostatit Prostatilen, som är utformat för att behandla vuxna män. Suppositoriet ska släppas från förpackningen och snabbt, så att det inte smälter, gå in djupt i anuset. rekommendationer:

 1. Behandling Prostatilen med tillsats av zink görs i en kurs om 5-10 dagar, det är tänkt att använda ett ljus på morgonen och på kvällen.
 2. För förebyggande minskas antalet suppositorier till en per dag.
 3. Behandlingstiden Prostatin med tillsats av zink bestäms av en specialist. Tiden för användning beror på arten av sjukdomen, utvecklingsstadiet, användningen av mono- eller komplex terapi, den uppnådda effekten.
 4. Efter behandlingsperioden Prostatilenom kan det upprepas efter 1-6 månader.

ampull

Lyofilizat för beredning av lösningen Prostatilen hämmar utvecklingen av trombos, har en allmän förstärkningseffekt. Pulvret innehållet i ampuller med 5 mg aktiv substans späds i 1-2 ml saltlösning eller 0,25-0,5% lösning av novokain. Ange den mottagna injektionen med 5-10 mg per dag. Kursen varar enligt doktorn. Vid behov upprepas behandlingsprocessen efter 1-6 månader.

Biverkningar

Enligt instruktionerna för användning av prostatylen-zink uppstår biverkningar i form av allergiska reaktioner. Om detta händer bör du rådfråga en läkare och sluta använda drogen. I annoteringen av Prostatilen föreskrivs att det inte fanns någon överdos av läkemedlet. Om dosen av zinksulfat överstiger terapeutisk, kan patienter märka förändringar i lungfunktion, njursvikt, feber och uttorkning. När en överdos av E-vitamin, diarré, minskad arbetsförmåga observeras. Det behandlas med symptomatisk behandling.

Kontra

Instruktion för användning Prostatilen med zinktillägg varnar för kontraindikationer av läkemedlet:

 • överkänslighet mot kompositionen
 • njursvikt
 • myokardinfarkt;
 • Cardio.

Med försiktighet rekommenderas att man använder mediciner till patienter som riskerar att utveckla tromboembolism, ateroskleros. Läkare rekommenderar att du använder Prostatilen i sin föreskrivna dosering och observerar varaktigheten av kursen för att undvika risken för överdosering och förekomsten av hypervitaminos. Långvarig användning av läkemedlet i höga doser kräver övervakning och övervakning av tiden för blodkoagulering.

interaktion

Enligt de officiella instruktionerna Prostatilena med tillsats av zink är interaktionen mellan substanser med andra läkemedel inte fastställd, liksom vid samtidig användning av läkemedlet med alkohol. Baserat på kompositionen kan det hävdas att:

 • Prostatilen kan inte användas samtidigt med preparat som innehåller järn, silver, med alkaliskt medium, antikoagulantia av indirekt verkan (med kumarin);
 • E-vitamin ökar effekten av steroider och nesteroidov utformat för att eliminera inflammation (ibuprofen, prednisolon), reducerar den toxiska effekten av hjärtglykosider, vitamin A och D;
 • stora doser av vitamin E ökar vitamin A-brist och metaboliter hämmar K-smältbarheten hos vitamin;
 • Prostatilen innehåller alfa-tokoferol, vilket ökar effektiviteten av läkemedel mot epilepsi.
 • läkemedel med kolestyramin, kolestipol och mineraloljor minskar absorptionen av tokoferol.

analoger

Prostatylen-suppositorier och ampuller för beredning av lösningen är billiga, men de har analoger för den aktiva substansen och den terapeutiska effekten:

 • Vitaprost och Vitaprost Forte - produceras i form av tabletter, ljus;
 • Prostakor - ljus och ampuller för lösningstillverkning;
 • Samprost är en injektionsflaska för injektioner;
 • raveron;
 • Essaven;
 • esflazid;
 • Adenoprostal;
 • raveron;
 • trianola;
 • tykveol;
 • Prostamed;
 • Longidaza;
 • spiramycin;
 • prostanorm;
 • Brusniver;
 • Co-trimoxazol;
 • Ingaron;
 • Prosteks;
 • Roksigeksal;
 • Tadenan;
 • Cernilton.

Ljus och ampuller med prostatylen och zink kan köpas i webbutiken med leverans eller beställas via apotekets katalog. Kostnaden för drogen beror på tillverkaren (inhemsk eller utländsk), apotekets nivå. Ungefärliga priser för läkemedlet Prostatilen, ange i tabellen:

Prostatilens ljus: en beskrivning av läkemedlet

Inflammatoriska processer i prostatakörteln - en frekvent förekomst bland män efter 50 år, men även ungdomar finns med prostata sjukdomar. Behandling av prostatit är inte en enkel sak, så det är viktigt att använda mediciner som har visat sig vara effektiva. En av dessa droger är prostatyleniska suppositorier.

Prostatinljus används för att behandla manliga sjukdomar i mer än ett decennium, vilket bekräftar deras medicinska värde. Urologer ordinerar ofta detta läkemedel, eftersom de är övertygade om förmågan att motstå prostata sjukdomar och förbättra människors välbefinnande.

Prostatylensuppositorier är baserade på proteiner isolerade från prostata hos vuxna nötkreatur. Utdrag av prostata hos tjurarna utövar sin terapeutiska effekt målmedvetet på prostata hos män och koncentrerar sig uteslutande i vävnaderna i detta organ.

Läkemedlet är naturligt och orsakar inte biverkningar.

Prostatilen kan köpas på apotek i två former: rektala suppositorier och pulver (lyofilizat) för injektioner. Vilken typ av läkemedel som ska användas, berättar för doktorn, men för effektiv behandling kan Prostatilen användas i form av injektioner och i form av lokala effekter på prostata.

Former och komposition

Prostatinala ljus är torpedformade, ljusets färg är vit eller gult ljus. Ett marmormönster kan observeras på ytan eller i skäret. Läkemedlet är förpackat i cellkonturförpackningar med 5 eller 10 stycken, ett förpackningspapp. Suppositorier skiljer sig i mängd aktiv ingrediens: ljus med ett innehåll av 30 ml och 50 ml extrakt produceras. Som hjälpämnen är makrogol och dimetylsulfoxid.

Lofofilizatet för injektion innehåller 5 ml av ett extrakt erhållet från djurens prostata. Produkten säljs i ampuller, pulverets färg är ljusgul. Läkemedlet före appliceringen späds med saltlösning eller novokain.

Farmakologisk aktivitet

Prostatyleniska suppositorier avser därför läkemedel avsedda för komplex behandling av prostatiska sjukdomar De har en positiv effekt på prostata för ett antal terapeutiska effekter:

 1. Eliminera stagnerande fenomen i det lilla bäckenet - ljus bidrar till att förbättra blodmikrocirkulationen.
 2. De utövar en kraftig organotropisk effekt på prostatakörteln. Svullnad av organvävnad minskar, och leukocytinfiltrering av prostata minskas.
 3. Stärka den geniturinära sfärens lokala immunitet.
 4. Minska risken för blodproppar i blodkroppens cirkulationssystem.
 5. Eliminera smärtsamma fenomen, minska svårighetsgraden av inflammatoriska processer.
 6. Minska frekvensen av uppmaning att urinera.
 7. Positivt påverka arbetet i prostata som helhet.

Förutom ovanstående terapeutiska effekter kan vi notera normaliseringen av sexuell funktion, ökad sexuell lust, en ökning av antalet och rörligheten hos spermatozoa.

Indikationer för att ta ljus Prostatilen:

 • kroniska inflammatoriska processer i prostata är inte bakteriella;
 • godartad utvidgning av körtelvävnaderna (BPH);
 • behandling och förebyggande av tromboflebit i prostata;
 • svårighet att urinera av någon svårighetsgrad
 • som en hjälpbehandling för akut prostatit;
 • trängsel i bäckenorganen;
 • efter kirurgisk ingrepp i genitourinary sfären;
 • infertilitet orsakad av prostata sjukdomar.

Stearinljus och injektioner Prostatilen kan användas som profylax av prostata sjukdomar hos män i avancerad ålder eller för uteslutande av återfall efter behandling.

Absolut kontraindikation för behandling av prostatilis i ljus är en allergisk reaktion på läkemedlets komponenter.

Men andra sjukdomar kan övervägas:

 • det överförda hjärtinfarkt (senast 6 månader);
 • allvarliga kränkningar av lever och njurar
 • exacerbation av hemorrojder;
 • sprickor i anusen.

Biverkningar av Prostaliten är minimala. Om allergisk reaktion på komponenterna kan observeras hudutslag, i så fall bör användningen av läkemedlet avbrytas och se en läkare för behandlingskorrigering.

Många män lämnar positiva recensioner om behandling med prostatiska suppositorier. Bland de gynnsamma effekterna är oftast inga biverkningar, lindring av obehag vid urinering, förbättring av välbefinnande, eliminering av smärta och behandlingseffektivitet i allmänhet. I negativa recensioner noterar män den låga terapeutiska effekten av läkemedlet, men detta kan motiveras av det faktum att läkemedlet kan vara felriktat, till exempel om prostatit är av infektiös natur.

Kostnad för ljus Prostatilen beror på doseringen av den aktiva substansen i ett stiftpiller och deras mängd i förpackningen.

Genomsnittspriset för 5 stearinljus för 50 mg är ca 400 rubel, 5 ljus för 30 mg - 350 rubel.

Priset på lyofilizat (injektioner) 5 ampuller i förpackningen - cirka 300 rubel.

Prostatilen Zinksuppositorier: skillnader från konventionell beredning

Rektala suppositorier Prostatylen med zink är en kombinerad beredning som innehåller ett extrakt av prostata av djur, zinksulfat och alfa-tokoferolacetat (vitamin E).

Sammansättning i 1 suppositorium:

 • extrakt av prostata 30 mg;
 • zinksulfat - 100 mg;
 • vitamin E - 100 mg.

Prostatilen Zink innehåller inte bara en komponent som påverkar organotropiskt på prostata, utan även ytterligare aktiva substanser som har en hjälpverkan som riktar sig mot behandling av en människors genitourinära sfär.

Vilken typ av terapeutisk effekt har dessa komponenter?

 1. Zinksulfat förhindrar utveckling av prostatahyperplasi och maligna tumörer. Det ökar immuniteten, påverkar spermierna positivt, ökar libido, påverkar hormonbalansen, förbättrar erektionen. Brist på detta ämne orsakar impotens, minskar aktiviteten och antalet spermatozoer.
 2. E-vitamin skyddar blodkärlen från blodproppar, har en kraftfull antioxidant effekt, påverkar positivt spermatozoas aktivitet. Obstruktionen av intravaskulär koagulation och en uttalad antiinflammatorisk effekt kompletterar fullständigt verkningen av Prosthalithin.

Indikationer för användning

Prostatilen Zinkljus avser en grupp läkemedel som används för att behandla godartad hyperplasi, men precis som en vanlig medication, används för förebyggande och behandling av olika manliga sjukdomar:

 • kronisk prostatit;
 • sexuella störningar
 • infertilitet.

Metod för applicering

Den avancerade modifieringen av Prostatilen utförs i form av rektala suppositorier. Prostatilen Zinkljus är torpedformade, ljusets färg är från vit med ljusgul till vit till gråaktig nyans. Suppositorierna är förpackade i kartongförpackningar med 5 eller 10 stycken.

Sättet att använda ljus med zink liknar den vanliga beredningen och kommer att behandlas nedan. Kontraindikationer kan ge allergi mot de tillsatta ämnena, med långvarigt intag av E-vitamin kan blodpropp minska, vilket resulterar i sådana fenomen som blödning från mag-tarmkanalen, svaghet, yrsel, leverförstoring.

Kostnaden för ljus Prostatilen Zink är ungefär i samma prisklass med konventionell protatin - från 300 till 400 rubel.

Prostatilens ljus: bruksanvisningar

Behandling med prostatyleniska suppositorier utförs av kursen:

 • Varaktigheten av behandling av inflammation i prostata är från 5 till 10 dagar.
 • För behandling av adenom ökar behandlingstiden med Prostatilenum till 15 dagar.
 • Den dagliga normen bestäms av läkaren, men vanligtvis administreras ljus två gånger om dagen i en dos av aktiv substans på 30 mg och en gång om dagen - vid 50 mg. Det är viktigt att följa ett antal regler för att använda drogen så att den aktiva substansen blir bättre jämställd.

Så här applicerar du Prostatilens ljus: Instruktion

 1. Rektala suppositorier rekommenderas att gå in i anusen efter rening av tarmarna. Om du inte kan göra det naturligt, speciellt två gånger om dagen, måste du rensa tarmarna med en lavemang.
 2. Suppositorier före användning ska fuktas i vatten och så djupt som möjligt i anuset.
 3. Efter administrering av läkemedlet måste du ta en horisontell position. Efter 20-30 minuter absorberas läkemedlet helt i prostatavävnaden, och en man kan delta i rutinaktiviteter.

Man tror att ljus är ett effektivare läkemedel än injektioner. Detta beror på att de absorberas direkt i organet, eftersom de ligger i prostata närmaste närhet, men prostatilenuminsprutningar används även framgångsrikt för behandling.

Hur man applicerar lyofilizat:

 1. Pulver i ampullen ska spädas med saltlösning eller novokain i en volym om 2 ml, skaka för att lösa upp ämnet. Ta medicinen i sprutan.
 2. Introducera Liofilizate intramuskulärt och dyka ner nålen i vävnaden. Injektionerna är smärtlösa och tolereras väl.

Behandlingstiden med Prostatilen-injektioner är 10 dagar.

överdos

Om patienten för kursbehandlingen använder en dos på 400 mg eller mer, kan följande sjukdomar observeras:

 • sjukdom i matsmältningskanalen;
 • febera fenomen
 • smärta i huvudet.

Dessa problem uppstår mot bakgrund av en minskning av thyroxin i blodplasma, ökad aktivitet av kreatinkinas och en ökning av androgener i urinen. I detta fall ska läkemedlet avbrytas och konsultera en läkare för att ändra behandlingsdosen eller avbryta läkemedlet.

Prostatilen kan inte tas samtidigt med läkemedel som innehåller följande ämnen: järn, silver, trisamin, antikoagulantia, natriumvätekarbonat.

Samtidig mottagning av Prostatilen med icke-steroida preparat eller andra antiinflammatoriska medel ökar deras effekt. Vitamin E, som ingår i Prostatilen Zink, minskar effekten av läkemedel för reglering av hjärtaktivitet. Att dricka alkohol under behandlingen rekommenderas inte.

Bevisad klinisk effekt av suppositorier Prostatilen:

 • lindrar smärt syndrom;
 • reducerar antalet leukocyter i utsöndringen av prostata;
 • stärker sexuell lust
 • förbättrar erektionen;
 • återställer den vanliga processen med urinering (minskar frekvensen av uppmaning);
 • förbättrar mikrocirkulationen av blod i organen i det lilla bäckenet och venöst utflöde från prostata;
 • ökar rörligheten för spermatozoa.

Stearinljus för prostatit: Prostatilen, Prostacor, Vitaprost

Prostatilen är ett utmärkt verktyg för behandling av kroniska former av prostatit orsakas av stagnation i bäckenorganen, men om inflammationen orsakas av patogena mikroorganismer, då läkemedlet kan endast användas som kompletterande behandling. Som en del av ett preparat finns inga antibakteriella komponenter, därför är det för att bekämpa en infektion nödvändigt att acceptera antibiotika eller att använda Analogues Prostatilena.

För att behandla godartad hyperplasi är läkemedlet det mest kända läkemedlet. I fallet med adenom behandling bör tillämpas Prostatilen Zink, som ytterligare komponenter försena utvecklingen av onormal tillväxt av vävnad och positivt påverka blodtillförseln till orgeln.

Behandling Prostatilenom kan upprepas efter en månad eller använda dess analoger. Beroende på sjukdomen bestämmer doktorn behandlingsförloppet med ett eller annat läkemedel, dess repetitioner och dosering för varje kurs.

Trots säkerheten för Prostatilen bör man inte självmedicinera. Detta kan vara ineffektivt, till exempel med en akut prostatit, och värdefull tid för att bekämpa sjukdomen kommer att saknas. Endast den behandlande läkaren kan korrekt avgöra vilket läkemedel som ska användas i det här fallet.

På grund av sin popularitet har Prostatilen många analoger. Ofta är patienter intresserade av frågan om vilka som är bättre att välja ljus från prostatit: Prostatilen, Vitaprost eller Prostacor. Var och en av dessa läkemedel har sina egna egenskaper vid behandlingen av prostata, så du borde köpa exakt det läkemedel som läkaren rekommenderar, men det är också användbart att veta vad som är analogerna av drogen.

Vilket är bättre: Prostatilen eller Vitaprost?

Rektala suppositorier Vitaprost ger praktiskt taget inte sin föregångare i popularitet. De inkluderar inte bara prostata extrakt och vitamin E, men även anti-bakteriellt medel, ett antibiotikum innehåll i formuleringen Vitaprost gör det föredraget för behandling av akut och kronisk prostatit, som orsakas av patogena mikroorganismer. Men ett sådant läkemedel är inte lämpligt för förebyggande och långvarig behandling, eftersom den har biverkningar associerade med den antibakteriella komponenten. Från ställning av biverkningar anses Prostatilen vara det bästa.

Vilken är bättre: Prostatilen eller Prostacor?

Båda preparaten är likartade i kompositionen, därför anses de vara liknande analoger och deras effekt på prostatan är identisk. Men till skillnad från Prostatilen är Prostacor endast tillgängligt i form av ett pulver till injektionsvätskor.

"Prostatilen-zink". Bruksanvisning, abstrakt, recensioner

Hur och för vad använder läkemedlet "Prostatilen zink"? Anvisningarna till det här verktyget beskrivs i detalj i den här artikeln. Egenskaperna hos denna medicinering, dess kontraindikationer, sidoreaktioner, frisättningsformer, indikationer, komposition och så vidare kommer att presenteras.

Sammansättning och form av frisättning

Närvarande, är läkemedel "Prostatilen zink" tillverkas i tre olika former: frystorkat pulver, som är avsedd för framställning av en lösning som är nödvändig för intramuskulär administrering, liksom rektala suppositorier och tabletter. Alla listade produkter har samma aktiva substanser: prostatylen och zinksulfat.

farmakodynamik

Vad är läkemedlet "Prostatilen Zinc"? Experter säger att detta är ett kombinerat botemedel mot behandling av prostata sjukdomar.

Ett sådant ämne, som prostatilen, kan utöva en organotropisk effekt på prostatan (det vill säga den har en prostatobeskyttande effekt). Vidare är detta element kännetecknas av anti-inflammatoriska egenskaper, reducerar ödem, reducerar leukocytinfiltration prostata positivt påverka spermier förbättrar vaskulära och blodplätts hemostas och mikrocirkulation.

Det bör också noteras att prostatylen kan stimulera aktiviteten hos humörlänken i det mänskliga immunsystemet och påverka tonen i muskelvävnaden i blåsan.

När det gäller zink, förhindrar detta ämne utvecklingen av maligna och godartade processer i prostatakörteln. Dessutom bevarar detta element integriteten hos spermatozoa, förbättrar kroppens immunförsvar och ökar sexuell lust.

Som du vet, minskar zinkbrist mängden sperma, leder till regression av de manliga könskliptorn och impotens. Därför är läkemedlet "Prostatilen Zinc" mycket viktigt för män, särskilt i ålderdom.

Det bör också noteras att dessa medel innefattar ofta en komposition och en komponent såsom vitamin E. Det den bibehåller aktiviteten hos spermatozoer, förhindrar intravaskulär koagulation och bildandet av arterioskleros, har antikoagulerande egenskaper och har en markant antioxidant och anti-inflammatorisk effekt.

farmakokinetik

Är läkemedlet Prostatilen Zinc absorberat? Instruktioner för användning av detta läkemedel informerar oss om att dess komponenter absorberas ganska snabbt i tarmarna.

Det noteras också att vitamin E binder delvis till albumin och lipoproteiner, och sedan deponeras i hypofysen, binjurar, testiklar, muskler och fettvävnader, och lever. Denna komponent utsöndras huvudsakligen med galla.

När det gäller zink är det inte kumulerat. Detta element visas tillsammans med avföring, sedan urin.

Det finns ingen information om farmakokinetiken för prostatylen.

Enligt patientens recensioner är rektala suppositorier Prostatilen Zinc det mest effektiva. De säkerställer en snabb tillförsel av läkemedelssubstans till lokalblocken i bäckenorganen, liksom hos de manliga reproduktionsorganen.

Indikationer för användning

Varför behöver jag Prostatilen Zinc? Suppositorier tabletter och pulver för lösning ordineras ofta för behandling och förebyggande av kronisk prostatit tecken hyperplasi (godartad) prostatacancer och manlig infertilitet, sexuell dysfunktion och komplikationer efter operationer som har genomförts på prostatakörteln.

Kontraindikationer för användning

I vilka fall kan inte läkemedlet "Prostatilen zink" användas? Tabletter, pulver och suppositorier är inte föreskrivs för ökad känslighet för de aktiva ingredienserna av läkemedlet, såväl som njursvikt, hjärtinfarkt, och myokardial.

Instruktioner för användning av lösningen

Hur används läkemedlet Prostatilen Zinc? Experter säger att för beredning av lösningen måste pulvret lösas i 2 ml natriumklorid, vatten för injektion eller 0,5% novokain. Dessa åtgärder bör vidtas omedelbart före injektionen.

Sådana injektioner är som regel smärtfria. De produceras intramuskulärt vid 5-10 mg varje dag i 7-10 dagar. Vid behov kan kursen förlängas enligt läkarens rekommendationer. Upprepad behandling är tillåten inte tidigare än en månad.

Förfarande för användning av rektala suppositorier och tabletter

Ljus "Prostatylenzink", vars pris presenteras nedan, är förpackade i blåsor, vilka öppnas på en speciell linje.

Läkemedlet administreras på morgonen och kvällen direkt i anuset (1 stiftpiller två gånger dagligen i 7-10 dagar). För förebyggande ändamål, använd ett ljus en gång om dagen.

Innan sådana manipuleringar är det nödvändigt att skölja det anogenitala området väl för att underlätta sugningssteget.

Efter att ljuset har introducerats tar det lite tid (ca 30 minuter) att hålla sig i en bakre position. Under denna period kommer läkemedlet att absorberas fullständigt och följaktligen kommer inte att orsaka obehagliga känslor av närvaron av en främmande kropp.

Om det är nödvändigt att upprepa den konservativa kursen, görs den i 1-6 månader.

När det gäller tabletter, bör dosen och appliceringsfrekvensen endast bestämmas av den behandlande läkaren.

överdos

Hittills har fall av överdosering med läkemedlet "Prostatilen Zinc" inte rapporterats. Emellertid bör det noteras att en stor mängd av zinksulfat i den mänskliga kroppen kan orsaka feber, fel på lungorna, uttorkning, och njursvikt, elektrolytobalans i plasma.

Vid överdosering av E-vitamin är diarré, kreatinuri och nedsatt prestanda möjliga.

Biverkningar

Läkemedlet Prostatilen Zink tolereras relativt väl. I vissa fall kan detta läkemedel orsaka allergiska reaktioner (obehag, klåda, brännande känsla).

Pris för beredningen

Kostnaden för läkemedlet "Prostatilen Zinc" varierar mellan 340-380 ryska rubel (suppositorier och tabletter). När det gäller pulveret är priset något högre och är cirka 420 rubel.

Patientrecensioner

Det här läkemedlet är mycket populärt bland det starkare könet. Detta beror på det faktum att det här verktyget gör att du effektivt kan eliminera ett brett spektrum av problem i samband med prostatakörteln.

Enligt patientens recensioner har läkemedlet "Prostatilen Zinc" uttalat terapeutiska egenskaper. Doktorer argumenterar också att läkemedlet kan eliminera eventuella inflammatoriska processer i prostata samt lösa andra problem i samband med människors hälsa.

De mest populära ljusen är Prostatilen Zinc. Män säger att de är mycket effektiva och praktiska att använda.

Hur och när ska du använda Prostatilen Zinc?

Prostatilensink är ett kombinerat medel som används vid prostata sjukdomar. Men du måste veta hur man ska korrekt applicera dessa ljus. Detta kan hjälpa till att styra applikationen.

Vad ingår i verktyget?

Var försiktig!

Innan jag läser vidare frågar jag dig en fråga. Letar du fortfarande efter en arbetsmetod för att förbättra styrkan?

Jag skyndar mig att varna dig, de flesta läkemedel för styrka är en fullständig skilsmässa av marknadsförare, som vindar hundratals procent på droger, vars kostnad närmar sig noll. Allt skulle vara ingenting, och som förberedelser på typen av Viagra-arbete. MEN.

Nästan alla tabletter för styrka orsakar omedelbar beroende.

Helt enkelt att ha druckit ett par gånger medel för att styrka, kommer du inte att kunna sängen absolut ingenting utan hjälp av detta verktyg. Detta är inte av misstag, eftersom apoteksmafia tjänar stora pengar på återkommande försäljning. Du sitter bara på nålen.

Men hur är det om din styrka inte räcker? Vi studerade en enorm mängd material och viktigast kontrollerade i praktiken de flesta verktyg för styrka. Så visade det sig att det enda läkemedlet som inte orsakar beroende och några biverkningar är Predstanol. Detta läkemedel säljs inte på apotek och annonseras inte på Internet, det består av naturliga komponenter och helt utesluter kemi. Här är en länk till den officiella hemsidan.

Prostatilenszink hänvisas till preparat av animaliskt ursprung. I dess sammansättning finns det den huvudsakliga aktiva beståndsdelen, som kallas prostataxtraktet.

Instruktioner för användning anger läkemedlets sammansättning:

 • alfa-tokoferol;
 • prostatilen;
 • zinksulfat.

Dessa ljus är avsedda för rektal användning. De är målade i ljusgul färg, vilket avger en specifik, inte mycket trevlig lukt.

Hur fungerar läkemedlet?

Detta verktyg fungerar på ett övergripande sätt. Det är värt att notera den starkaste organotropa effekten. Även efter den första applikationen av läkemedlet börjar minska svullnaden av prostata, kommer också att uppstå leukocytinfiltrering. I resultatet försvinner inflammationen.

Med hjälp av dessa ljus kan du bli av med stillastående fenomen i bäckenområdet, vilket ofta framkallar förekomsten av olika sjukdomar. Prostatinsink har en positiv effekt på blodcirkulationen, vilket förbättrar maskulin hälsa.

Även denna åtgärd har en fördelaktig effekt på människans skyddande funktioner. Som ett resultat, efter att ha använt läkemedlet, stärker blåsans väggar, förbättrar immunförsvaret, förstörelsen av en mängd bakterier som kan utlösa starten av inflammation i prostata.

I prostatylenisk zink är zinksulfat, vilket positivt påverkar människornas hälsa. Med denna komponent förbättrar ljusen funktionerna i reproduktionssystemet. Efter att ha använt läkemedlet förbättrar man kraften, som kvarstår länge. Också tack vare denna komponent kan en person skydda sig mot utseendet av tumörer av annan art. Av detta skäl används prostatylenisk zink också för förebyggande ändamål.

Bland komponenterna i detta läkemedel är vitamin E. Mängden är mycket liten, men det påverkar positivt människors hälsa.

 • tillåter inte utveckling av trombos i venerna i prostata, liksom ateroskleros;
 • hjälper spermierna att vara livskraftiga;
 • skapar skydd för sexuella organets celler från fria radikaler.

När är de ordinerade ett botemedel?

Om en medlem av det starkare könet har märkt symptom på inflammation i prostata, förskriva inte detta läkemedel själv. Inledningsvis måste du vara säker på diagnosen, graden av sjukdomen, och detta kan endast göras av läkaren. Därför, om det finns tecken på sjukdom, måste du gå till medicinsk hjälp. Efter diagnos kan läkaren ordinera prostatylenisk zink.

Dessa ljus är förskrivna i sådana fall:

 1. Om urinering är nedsatt.
 2. När en inflammatorisk process uppstår i prostata. Det kan vara en prostatit, som har en skarp eller kronisk form.
 3. Efter operation som ett rehabiliterande verktyg, om kirurgi utfördes på prostatakörteln.
 4. I sjukdomar i prostata blodkärl. Detta inkluderar även tromboflebit.
 5. Med utvecklingen av neoplasma av godartad karaktär i prostatakörteln.
 6. När hemorrojder förekommer.

Det är också värt att notera att ljusen har en positiv inverkan på prostata hos äldre. Trots de åldersrelaterade förändringarna kommer reproduktionssystemets funktioner att bibehållas tack vare detta läkemedel.

Vad är kontraindikationerna?

Instruktioner för användning anger vissa kontraindikationer angående användningen av detta verktyg.

Läkemedlet kan inte användas i sådana fall:

 • med njurinsufficiens
 • efter ett erfaren hjärtinfarkt, om det inte passerat 6 månader, såväl som med kardioskleros.

Användningsanvisningarna anger också fall där du måste vara försiktig om du planerar att använda medicinen. Detta inkluderar tromboembolism, endarterit. Det är också nödvändigt att använda denna åtgärd med försiktighet om fartygen är smalare.

Hur används medicinen?

Prostatilen finns fortfarande i en annan form, den används för injektioner. Men ljus har den bästa effekten, om du behandlar en mängd olika prostata sjukdomar. Den aktiva substansen är trots allt enbart riktad mot det sjuka organet.

För att få önskat resultat efter användning av detta läkemedel måste du följa vissa regler:

 1. Innan ljus sätts in i anuset, är det nödvändigt att rena tarmarna. För detta görs enema.
 2. Därefter kan du fortsätta med införandet av suppositoriet i ändtarmen.
 3. Därefter ska patienten ta ett vågrätt läge och stanna kvar i minst en kvart i timmen. Den här tiden kommer att räcka för att läkemedlet absorberas i prostata.
 4. Prostatilens zink används i 5-10 dagar. Behandlingsförloppet ska bestämmas av läkaren.
 5. I vissa fall är det nödvändigt att utföra upprepad behandling. Men för att kunna hålla det måste man passera minst en månad efter den första kursen.

Anvisningarna anger doseringen av läkemedlet:

 1. Om behandling utförs, då två gånger om dagen, administreras ett ljus.
 2. För förebyggande ändamål är ett förfarande per dag tillräckligt.

Vilka biverkningar kan det finnas?

Ofta tolererar prostatyleniska zink män normalt. Men det finns fall där det finns biverkningar.

 • en man känner en svaghet, han tenderar att sova, hans huvud kan spinna;
 • Under en kort period försämras synet.
 • levern börjar öka
 • huvudet är mycket ömt;
 • I sällsynta fall minskar blodkoagulationsförmågan.

Speciellt är det nödvändigt att vara rädd för förekomst av allergi efter mottagande av preparat. Det manifesterar sig i form av klåda i anuset, utslag på huden. Ljus kan utlösa anafylaktisk chock, liksom angioödem.

En överdos av ett läkemedel

Om patienten använder ljus i höga doser, med behandlingen klar i ca 10 dagar, ökar risken för överdosering.

Det manifesteras av sådana symptom:

 • det finns förstoppning eller diarré, en person är sjuk, kräkningar kan uppstå;
 • en man kan vara feberig;
 • patienten har huvudvärk.

Om patienten konfronteras med symtomen på överdosering, som anges ovan, är det nödvändigt att sluta behandlingen och gå till doktorn. Specialisten kommer att utföra diagnostik, ge rekommendationer. Det kan vara nödvändigt att helt avskaffa användningen av läkemedlet. I vissa fall måste du justera dosen som ordinerades till mannen.

Det är värt att notera att det inte finns någon särskild behandling för patienten om han står inför en överdosering. I detta fall utförs endast symptomatisk terapi.

Kombinationen av prostatylen med andra droger

Prostatolsink bör inte användas tillsammans med läkemedel som innehåller järn, antikoagulantia och även natriumbikarbonat. Det är förbjudet att kombinera denna åtgärd med silverpreparat.

Dessutom är det nödvändigt att ta hänsyn till vissa egenskaper hos läkemedlet:

 1. Sammansättningen av läkemedlet innehåller vitamin E och det kan minska effekten av läkemedel som normaliserar hjärtaktiviteten.
 2. Om du tar drogen med andra läkemedel mot inflammation, kommer deras åtgärder att öka kraftigt. Detta gäller också för antiepileptika.
 3. Det är värt att komma ihåg att du i alla fall inte kan kombinera detta läkemedel med sprit. Detta gäller absolut all alkohol, oberoende av fästningen.

Hur lagras medicinen korrekt?

Dessa ljus kan lagras i 3 år. Vid slutet av denna tid löper utgångsdatumet för läkemedlet. I det här fallet måste det kasseras. Platsen där ljusen är lagrad måste vara kallt. Temperaturen i den ska inte överstiga 15 grader. Av denna anledning rekommenderas att du lämnar stekpiller i kylskåpet.

Kan prostatellit zink användas för barn?

I barnläkemedel används detta läkemedel inte. Dessutom har ingen forskning gjorts om hur drogen påverkar barnets kropp. Anvisningarna visar att ljus kan användas efter vuxen ålder.

Vad är läkemedlets analoger?

Det finns några analoger av det här verktyget.

Dessa inkluderar sådana läkemedel:

Men män är intresserade av vad medicin från listan ovan är bättre att använda. Alla har en skillnad mellan sig själva. Bestäm vilket läkemedel du ska välja, ska en specialist.

Prostatilen Zink är ett effektivt läkemedel som kan hjälpa män med olika problem i samband med prostata. Men innan du använder det är det nödvändigt att läsa bruksanvisningen. Det är också nödvändigt att följa alla rekommendationer från läkaren.

Rita slutsatser

Fick du ett missbrott? Döma av det faktum att du läser denna artikel - seger är inte på din sida.

Och självklart vet du inte av hearsay att ett brott mot styrka är:

 • Lågt självkänsla
 • Kvinnor kommer ihåg alla misslyckanden du gör, berätta för dina vänner och dina vänner
 • Sjukdom i prostata
 • Utvecklingen av depression, som negativt påverkar din hälsa

Och svara nu på frågan: GÖR DU DETTA? Kan detta tolereras? Kommer du ihåg den känslan när man tittar på en naken kvinna och inte kan göra någonting? Tillräckligt - det är dags att bli av med problem med styrka, en gång för alla! Håller du med?

Vi studerade en enorm mängd material och viktigast kontrollerade i praktiken de flesta verktyg för styrka. Så visade det sig att 100% av arbetsdrogen utan några biverkningar är Predstanol. Denna beredning består av naturliga komponenter som helt utesluter kemi.

VARNING! ACTION! Du kan prova drogen gratis, Vänligen följ länken eller fyll i formuläret nedan:

Vad är Prostatilen och varför ljus är alla i högre prioritet?

Enligt statistiken har nästan varje tionde man under 40 år diagnosen prostata adenom. Och med 80 år är denna siffra upp till 80%!

Sjukdomen beror på ett antal anledningar:

 1. Förhöjda östrogener;
 2. Brott mot testosteronmetabolism;
 3. Ohälsosam aktivitet av A1-adrenoreceptorer av prostata;

Prostata adenom följer ofta prostatit, tyvärr är en känd tredjedel av den vuxna manliga befolkningen över trettio år gammal. Prostatit kan vara av icke-bakteriell och bakteriell ursprung. Den kroniska icke-bakteriella formen står för lejonens andel av sjukdomar, nästan 95%.

Forskare har ännu inte fastställt den exakta orsaken till prostatit. Och idag finns det minst fyra arbetsversioner:

 • Smittsam natur;
 • Kemisk inflammation;
 • Störningar i immunsystemet;
 • Patologi av centrala och autonoma nervsystem.

För behandling av adenom i kombination med prostatit används läkemedlet Prostatilen och några analoger i denna grupp framgångsrikt. Under decennierna av praktiken har arbetsmönster för tillämpning och optimala behandlingsalgoritmer skapats.

För närvarande är bara 20% av patienterna tvungna att tillgripa kirurgiska metoder, andra fall botas effektivt av mediciner. Forskare Institutet för akutvård och militär Medical Academy of S: t Petersburg genomfördes en vetenskaplig studie om effekterna prostatilen och tamsulosin kombination med Avotardom där installerades en högeffektiv läkemedelsexponering Prostatilen ljus.

Studiematerialen inkluderade: Urineringstiden; restvolym; minvolym; Anonym utvärdering av droger av patienter. Båda grupperna utvärderade positivt den terapeutiska effekten av deras läkemedel. Objektivet av prostatakörtlar minskade objektivt och innehållet i prostataspecifikt antigen (PSA) sjönk med 32%.

Det var, Prostatilen visade en ganska värdig matchning med de bästa proverna av droger i sitt segment. Det har också visat sig att prostatit i prostatit och analoger har en större terapeutisk effekt än prostata adenom.

Många män tycker inte om användning av ljus. Den rektala metoden har emellertid dess fördelar:

 1. Till skillnad från injektioner är processen absolut smärtfri;
 2. Uniform terapeutisk effekt under lång tid;
 3. Den aktiva substansen ligger i närheten av läsningsfokus.

Prostatilens ljus - analoger

På grund av den stora efterfrågan på droger i denna grupp har Prostatilen analoger:

 • Vitaprost. En av de mest effektiva drogerna. Producerad i tabletter och rektala ljus. I 1 tablett, 100 mg aktiv substans, som bestämmer deras höga terapeutiska effekt. Innehållet i rektala suppositorier av detta ämne är 50 mg, men på grund av mer riktningseffekter är deras effektivitet inte mindre än för tabletter. Också på apotek kan du köpa Vitaprost forte med ett ökat innehåll av arbetssubstans upp till 100 mg och Vitaprost plus, vilket inkluderar lomefloxacin med antibakteriell verkan. Vitaprost plus visade sig utmärkt vid behandling av prostata sjukdomar, framkallad av infektiös infektion i urogenitalkanalen, till skillnad från Prostatilen, ineffektivt i denna situation. Ungdomar under 18 år uppmanas inte att använda Vitaprost plus på grund av specificiteten av bildandet av benvävnad i denna åldersgrupp.
 • Samprost. Injektioner, framställda i pulverform, i ampuller. Det används för adenom i prostatakörteln eller i den postoperativa perioden av bäckenorganen. Läkemedlet, enligt bifogade instruktioner, indikeras också vid svårigheter med urinering, sexuella avvikelser och spermiernas kvalitet som inte motsvarar den normala nivån.
 • Uroprost. Den terapeutiska effekten är nästan ingen annorlunda än Prostatilen. Det säljs i form av suppositorier med 50 mg effektiv substans i vardera. Visuellt förbättrar prostatafunktionen och återställer blåsans ton, vilket gör den väldigt populär bland patienter med urinproblem.
 • Prostakor. Till skillnad från alla tidigare droger produceras det som en färdig lösning för injektioner i muskelvävnad. Och på grundval av åtgärden från "klasskamraterna" är i grunden ingen annorlunda.
 • Prostatolen är zink. Detta läkemedel är en av de ledande positionerna i serien analoger Prostatilen. Som namnet antyder utöver det aktiva ämnet berikas beredningen med zinkjoner och E-vitamin, vilket gör det möjligt att på ett positivt sätt påverka manpoten genom att motverka de oxidativa reaktionerna i kroppen. Det ordineras av en läkare i händelse av inflammation, lokaliserad i prostata, prostata adenom och i postoperativ period av kirurgisk vård. Det erbjuds i form av rektala ljus till ett demokratiskt pris.

I genomsnitt varar minsta kursens längd 10 dagar.

Produktegenskaper

Prostatilen framgångsrikt konkurrerar med ett stort antal analoger i formatsevticheskom marknaden i över 20 år, och samtidigt fortfarande en av de mest använda i en grupp av läkemedel som är involverade i behandlingen av allvarliga sjukdomar såsom prostatit och prostata adenom.

Basen för den aktiva substansen prostatilena är vattenlösliga proteiner erhållna som ett resultat av extraktionsprocessen från bovin prostata. Funktionell identitet bygger också på läkemedlets effektivitet på könsorganen.

Medicin, färdig för användning kan vara i form av rektala suppositorier, mejeri gulaktiga nyanser 30 och 50 mg eller injektioner i form av ampuller fyllda med gulaktigt pulver innehållande 5 mg aktiv substans.

Den terapeutiska effekten av prostatilen på prostata:

 1. Stärker blodcirkulationen
 2. Ökar funktionaliteten hos prostata;
 3. Motstår bildandet av trombi i småbehållarens kärl;
 4. Eliminering av svullnad och konsekvenser av stillastående processer;
 5. Reduktion av permeabilitet för patogener av inflammatoriska processer.

Under behandling, en minskning i frekvens av urinering, smärtsam manifestationer reduktion eller fullständig lindring av smärta, en kvalitativ förändring av spermier, som uttrycks som en procentandel av spermier volym och antalet aktiva spermier och öka lust och potens.

Indikationer för användning:

 • hemorrojder;
 • Fördröjd urinering;
 • Brott mot sexuella funktioner;
 • Godartade formationer i prostata;
 • Kirurgiska ingrepp i könsorganen;
 • Ålder förändras i prostatafunktionaliteten;
 • Inte infektiös inflammation i prostata av kronisk natur;
 • Manlig infertilitet på grund av långvarig, svår inflammation i körteln.

Använd prostatylen eller dess analoger rekommenderas efter ett djupt medicinsk samråd.

Kontra

Den enda kontraindikationen är individuell intolerans av läkemedelskomponenterna.

Användningen av läkemedlet orsakar inte obehagliga känslor.

Fall av överdosering är inte kända.

Instruktioner för användning

Före användning av rektal stötpiller bör tarmen rensas av enema. Sedan för att komma in, preliminärt fuktad suppositorie, djupt i en tjock tarm genom en anus. Stearinljus - 30 mg administreras 1-2 gånger om dagen, 50 mg - en gång om dagen.

Efter proceduren måste du ligga på din sida, slappna av och ligga i cirka fyrtio minuter för att förhindra förlust av en del av botemedlet på grund av vertikal position och mer fullständig absorption. Kursen för kroniska sjukdomar - 10 dagar, behandling av godartade tumörer - 15 dagar.

Prostatilen är icke-toxisk och har god kompatibilitet, varför den används ofta i kampen mot infektionssjukdomar i prostatakörteln och har praktiskt taget inga biverkningar.

Ibland kan det finnas allergifria reaktioner på Prostatilen i form av röda utslag i huden. Om sådana symptom uppstår, sluta behandlingen med detta läkemedel och gå till sjukhuset för instruktioner om hur du ska gå vidare.

Presumptiv kurativ effekt

En hög helande effekt kan förväntas om den appliceras i början av sjukdomen. Vid avancerade skeden, med störningar i sklerotisk vävnad, borde vi inte förvänta oss en snabb terapeutisk effekt.

Vid slutet av behandlingen upplever 90 patienter av 100 en markant förbättring av deras tillstånd. Detta uttrycks i:

 • Förstärkning av strålen;
 • Minska diskontinuitet
 • Minskar frekvensen av trängsel att urinera;
 • Ökad minsta volym av allokerad urin;
 • Minskar ömhet
 • Minskning av kvarvarande urin i urinblåsan;
 • Minskad prostata storlek;
 • Reduktion av patologisk densitet
 • Minskning av diffusa brännviddsintag;
 • Minska nivån av prostataspecifikt antigen i blodet;
 • Minskar risken för maligna tumörer i prostatakörteln.

Ytterligare information

Prostatilen ges utan recept, men det betyder inte att du kan självmedicinera. Det rekommenderas starkt att endast använda mediciner efter att ha hört en specialist för ditt problem.

Du kan använda rektala suppositorier i tre år, om de lagras korrekt vid 2-15 ° C på en torr plats.

Speciellt det breda spektret av åtgärd är besatt av prostatilen-zinkstearinljus. Zinkjoner och E-vitamin läggs till suppositoriet, tack vare vilket väldigt viktiga resultat för patienten uppnås.

Zink, deltar i processerna för generering och utveckling av spermatozoa, förlänger livslängden och ökar libido. Främjar skapandet av immunceller. Bristen på zink resulterar i en utplattad svaghet och en minskad mängd spermier.

Vitamin E (a-tokoferol) lbladaet stark antioxidant potential, det aktiverar spermier, förbättrar mikrocirkulationen i prostata och reducerar trombosbildning.

Pris på medicin

Och även om kostnaden inte är det sista kriteriet, när det är nödvändigt att välja behandlingsmetod, är det mer korrekt att styras av vilken typ av terapeutiskt medel som verkligen kommer att hjälpa till med denna eller den sjukdomen.

En annan fördel med prostatilen är dess ganska demokratiska pris. Kostnaden för rektala suppositorier i Ryssland varierar omkring 440 rubel. För ett paket med 10 ljus och 270 rubel. - 5 ljus.

recensioner

Läkaren har utsett eller nominerat från min prostatit "Prostatilenum" i suppositorier. Enligt anvisningarna måste vi sätta ljus i 10 dagar i rad, men jag kände mig redan bättre med den femte. Visst, i början av diarré torterade men ingenting tolererades. Så, killar, jag rekommenderar till alla som har samma problem, ljus - bara super! Snabb behandling med ett bra pris, vilket också är en glädje.

Förra vintern rann vi av med fiskens sidekick och njöt av det som tsutsiki. Som ett resultat började båda prostatit. Vi gick till sjukhus, jag fick en läkare för att skriva ljus Prostatilena och Oleg - injektioner. Oleg fanns faktiskt och tänkte på hur jag ska bli stjärnorna i rumpan. Som det visade sig - tidigt glädjades ljusen mycket snabbare, pricks. Dag efter 3-4 blev det bättre och hjärtets uppförande började glädjas. Och Oleg, så mycket som några injektioner och speciell behandling fungerade inte, bara det hela var bortskämd och allting. Här är en sådan pepparkaka! Släck inte, män, välj ljus - billigt och arg!

Jag blev förkyld i Moskva. Jag gick till sjukhuset. Läkaren gav ljus Prostatilen och instruktioner. Där är det skrivet att sätta 1 ett ljus på morgonen, 1 på kvällen. Jag bad om injektioner - det är motbjudande att trycka på ljusen i röven, men doktorn sa att ljusen är bättre. Bra doktor! Först ville jag verkligen gå på toaletten, men i slutet av veckan kände jag mig bra. På natten gick jag inte på toaletten och sex var också. Det är också nödvändigt lite. Injektionerna är dyrare, men de behandlas på samma sätt.