Huvud
Massage

Ljus Prostatilen från prostatit

Vid diagnosering av inflammation i prostatakörteln föreskrivs ljus Prostatilen för behandling av prostatit. Denna farmakologiska beredning har sina egna egenskaper och påverkar det drabbade organet.

Vad är ljus Prostatilen?

Att ha ett animaliskt ursprung, är i dess väsen ett botemedel av prostata. Det blandas med de ämnen som är nödvändiga för att ge beredningen en form av suppositorier. Prostatilen har en organotropisk effekt.

Det innebär att den fungerar genom den selektiva principen, nämligen med organen i genitourinary sfären och specifikt i prostatakörteln.

Han kan normalisera epitelcellerna, stimulera effekten på deras regenerativa funktioner. Stearinljus reducerar puffiness i prostatakörteln, minskar graden av inflammation och hjälp vid avlägsnande av döda leukocyter. Ljus Prostatilen från prostatit främjar och normaliserar blåsans ton, vilket minskar obehag vid urinering.

Drogen förhindrar också bildandet av stillastående fenomen, vilket aktiverar blodflödet. De minskar sannolikheten för blodproppar, vilket främjar sund cellulär andning och metabolism.

Ljus i mycket sällsynta fall kan orsaka nässelfeber. Detta beror på kroppens individuella reaktion på läkemedlets proteinkänsla. I den här situationen måste du sluta använda dem. Det fanns inga andra biverkningar från användningen av Prostatilen.

Trevligt snälla och priset på prostatit. Många droger för prostatit är mycket dyra. Och ta dem länge.

Förpackning av läkemedlet 5 stycken (30 mg) kostar från 350 rubel. Medan läkemedlet går att kosta i genomsnitt 600 till 1500 rubel, beroende på det valda behandlingsschemat och ett specifikt apotek.

Instruktioner för användning

Fördelen med läkemedlet Prostatilen i ljus från prostatit är bristen på inflytande på det mänskliga nervsystemet. Deras användning leder inte till fördröjning av reaktion eller sömnighet. De visas för förare och specialister som arbetar med farligt arbete, vilket kräver tänkande och hög fysisk aktivitet.

Prostatilen kan köpas utan recept, vilket är mycket bekvämt. Anställningen måste emellertid fortfarande utföras av en läkare. Drogernas kompatibilitet är alltid en stor fråga.

Ljus införs i rektalpassagen efter obligatoriska hygieniska förfaranden. Det är tillrådligt att rengöra emmen med saltlösning eller annan rekommenderad lösning för detta ändamål. Annars kan ljusen inte ha en positiv inverkan på prostaten till fullo.

Du kan sätta ljuset i någon lämplig position för patienten, men efter det är det nödvändigt att hålla i horisontalplanet minst en halvtimme. Annars kommer smälta suppositorier helt enkelt att läcka ut. Läkaren kan ordinera en enkel eller tvåfaldig administrering av läkemedlet per dag.

hur man sätter in ett ljus korrekt

Ljus Prostatilen från prostatit påverkar inte bara prostata i sig, utan också underlättar urinering, minskar frekvensen av uppmaning och svårighetsgraden av inflammatorisk process. De är väl kombinerade med antibiotika på grund av deras låga toxicitet. Och därför är de ofta förskrivna för komplex terapi.

Men självmedicinering är inte värt det under några omständigheter, oavsett hur positivt recensionerna om detta läkemedel är. Och även om det bland dem finns neutrala, hävdar de flesta män att dessa ljus bokstavligen räddar dem från prostatit och relationer från skilsmässa och avsked.

Detta är inte förvånande, eftersom inflammation i prostata kan leda inte bara till smärtsamma och obekväma känslor, men också till en försämring av den totala hälsan, en minskning av sexuell funktion, liksom irritabilitet och trötthet. Prostatilen kan lösa många av dessa problem på grund av dess farmakologiska verkan och biologiska ursprung.

Förloppsbehandling och dosering Prostatilena

Dosering ska endast väljas av den behandlande läkaren. Och även om det inte finns några fall av överdosering i narkotikamissbrukets historia, finns det ingen anledning att öka det föreskrivna antalet dagar eller ljus per dag.

 • Suppositorier av 30 mg enter rektalt för 1 pc. 1 tid / dag (morgon eller kväll) eller 2 gånger per dag (morgon och kväll).
 • Ljus 50 mg administreras rektalt för 1 pc. 1 gång / dag (morgon eller kväll).

Suppositoriet injiceras djupt i anusen efter en avföring eller rening av enema. Före användning ska suppositoriet fuktas med vatten. Efter introduktionen är det önskvärt att stanna i sängen i 30-40 minuter.

Behandlingsförloppet - minst 10 dagar med kronisk prostatit, minst 15 dagar - med godartad prostatahyperplasi.

En trevlig bieffekt av att använda denna typ av ljus kommer att vara en positiv effekt på utveckling och kvantitativ bildning av spermatozoa. Vid mottagning ökar också deras aktivitet.

Därför föreskrivs detta läkemedel för behandling av manlig infertilitet. För de patienter som har prostatit negativt påverkat erektilfunktionen och förmågan att bli gravid, kommer läkemedlet att bli en riktig upptäckt.

slutsats

Prostatilen kan ordineras inte bara som ett botemedel, utan också som en förebyggande åtgärd för kronisk prostatit. Vila från antagningens gång är 1,5-2 månader. Men det är önskvärt att komma överens om behovet av en andra kurs med en urolog eller annan läkare som tittar på patientens hälsa.

prostatilen

Prostatilen är ett läkemedel av naturligt ursprung, och är avsett för behandling av sjukdomar i könsorganet hos män (prostata). Läkemedlet har en mångsidig prostatobeskyttande effekt.

Läkemedlet är tillverkat på basis av extrakt från extraktet av proteiner från prostatakörteln hos nötkreatur, som vanliga könstjur tjänar som givare.

Protein extrakt, extraherat från prostata körtlar av nötkreatur, är en aktiv peptid, det vill säga det har en allmän effekt på villkoret för denna körtel hos människor. Detta innebär att drogen verkar direkt på prostatakörtlarna.

Klinisk och farmakologisk grupp

Ett djur av animaliskt ursprung som används för sjukdomar i prostatakörteln.

Villkor för ledighet från apotek

Släppt utan läkares recept.

Hur mycket kostar prostatan i apotek? Genomsnittspriset ligger i nivå med 350 rubel.

Utformningsform och sammansättning

Preparatet är tillgängligt i form av ett frystorkat pulver för tillverkning av en injektionslösning (lyofilizat) och i form av suppositorier för rektal administrering.

1 ampull med ett läkemedel i form av lyofilat för beredning av en lösning för intramuskulär administrering innehåller:

 • prostatilen (ett komplex av peptider som kan lösas i vatten, vilka erhölls från prostatavävnad av sexuellt mogna nötkreatur) - 5 mg;
 • glycin - 10 mg.

Det rektala suppositoriet Prostatilen-Zink i dess komposition har:

 • prostatylen - 0,03 g;
 • zinksulfat 0,1 g;
 • acetat alfa-tokoferol - 0,1 g

Som hjälpmedel i ljus används:

 • dimetylsulfoxid;
 • polyetenoxid 1500.

Lyofilizatet är en porös eller pulverformig massa med vit eller något gulaktig färg. Koncentrationen av prostataxtraktet i en ampull är 5 mg (i form av vattenlösliga peptider).

Stearinljuset är torpedformat, från vitt till gult.

Farmakologisk effekt

Prostatilen som aktiv substans innehåller ett prostataxtrakt extraherat från vävnaderna i prostatakörteln hos unga tjurar, med tillsats av glycin och spårämnen av zink. Extraktet innehåller ett stort antal peptider - speciella aminosyrakomplex, som är naturliga bioregulatorer av kroppen. De påverkar exakt de vävnader eller organ som de erhållits från.

Sålunda Prostatilen Organotropona utövar effekter på prostata: minskar leukocytisk infiltration, ödem och utsöndring stagnation prostata, förbättrar mikrocirkulationen och blodplätts vaskulär hemostas, inverka positivt den funktionella aktiviteten av spermatozoer.

Enligt kliniska studier, Prostatilen:

 • reducerar smärt syndrom;
 • återställer den vanliga frekvensen av urinering (inom 2-4 dagar från behandlingens början);
 • normaliserar mikrocirkulationen och venös utflöde i prostatakörteln;
 • reducerar antalet leukocyter i utsöndringen av prostata;
 • stärker sexuell lust, förbättrar erektionens och orgasmens kvalitet
 • förbättrar indikatorerna för ejakulat (ökar antalet och rörligheten hos spermatozoa).

Glycin, som också finns i preparatet, tar en aktiv roll i cellförnyelse och syrebildning, deltar i syntesen av immunglobuliner, ingår i många hormoner, spelar en viktig roll i immunsystemets arbete. Mikroelement av zink är nödvändiga för mognad av specifika immunceller, bidrar till bevarandet av spermatozoas integritet, förhindrar utvecklingen av olika processer i prostata, både godartade och maligna.

Prostatilen har också anti-inflammatorisk effekt, korrigerar produktion av antikroppar och stimulera neutrofil antimikrobiell aktivitet, påverkar muskeltonus i urinblåsan (inklusive tonen i detrusor) aktivitet stimulerar humoral immunitet och vissa faktorer organism motstånd.

Indikationer för användning

Vad hjälper? Prostatilen används vid behandling av följande patologiska tillstånd:

 • kronisk prostatit;
 • godartad prostatahyperplasi;
 • interoceptiv copulativ dysfunktion;
 • åldersrelaterade sjukdomar i prostatakörteln;
 • postoperativa komplikationer i prostatakörteln;
 • förebyggande av kronisk prostatit i närvaro av predisposition.

Prostatilen är ett effektivt botemedel mot hemorrojder, tromboflebit, sekundära miktionsstörningar, utsöndrings-toxisk sterilitet, såväl som kirurgiska interventioner, produceras på bäckenorganen.

Kontra

Det finns två typer av kontraindikationer för utnämning / användning av prostatilen i injektioner och rektala suppositorier:

 1. Okontrollerad / slutgiltig - njursvikt, myokardinfarkt (överfört tidigare än 6 månader sedan), kardioskleros.
 2. Konventioner där utser och använder läkemedlet i fråga är möjligt, men med stor försiktighet - tromboembolism eller hög risk för sådana sjukdomar diagnostiserade ocklusiv sjukdom, onormal förträngning av arteriella och / eller venösa kärl.

Obs! En del personer har överkänslighet eller individuell intolerans mot den huvudsakliga aktiva substansen i prostatylen eller dess hjälpkomponenter. I detta fall är utnämningen av läkemedlet kontraindicerat.

Dosering och administreringssätt

Instruktionerna för användning indikerar att suppositoriet Prostatilen injiceras djupt i anusen efter en avföring eller rening av enema. Före användning ska suppositoriet fuktas med vatten. Efter introduktionen är det önskvärt att stanna i sängen i 30-40 minuter.

 • Suppositorierna kommer in rektalt för 1 pc. (50 mg) 1 gång / dag (morgon eller kväll).

Behandlingsförloppet - minst 10 dagar med kronisk prostatit, minst 15 dagar - med godartad prostatahyperplasi.

Stabs Prostatilen

Denna form av farmaceutiskt läkemedel i apoteket levereras i ampuller som innehåller medicinsk pulver. För att förbereda lösningen ska allt innehåll i injektionsflaskan lösas i 1-2 ml isotonisk natriumkloridlösning, vatten för injektion eller 0,5% lösning av novokain. Utför denna manipulation omedelbart före administrering av läkemedlet. Blanda inte ingredienserna i sprutan.

Prostatileninjektioner är som regel smärtfria, men med ökad hudkänslighet rekommenderas att använda novokain som lösningsmedel. Denna kombination av komponenter eliminerar helt obehag under manipulering. Injektionerna görs intramuskulärt för 5-10 mg dagligen i 5-10 dagar. Kursen kan förlängas med lämpliga medicinska indikationer och rekommendationer från en kvalificerad medicinsk specialist. Re-konservativ behandling kan utföras inte tidigare än 2-4 veckor.

Biverkningar

Prostatilen tolereras av patienterna väl, men i sällsynta fall kan följande biverkningar inträffa:

 • signifikant ökning av levern
 • en huvudvärk av icke-intensiv natur
 • imitation av syndromet av kronisk trötthet - svaghet, yrsel, dåsighet;
  kortfristig synnedgång - "dimma".

Ännu mindre ofta finns en minskning av blodkoagulerbarheten, så om patienten har en tendens till inre, nasal eller hemorroid blödning, bör prostatilen appliceras med stor omsorg.

En av de allvarliga biverkningar och anses vara en allergisk reaktion - klåda i anus (det verkar som kliade insidan av rektum), den karakteristiska utslag på kroppen, och i allvarliga fall kan utveckla anafylaktisk chock och angioödem.

överdos

Enligt informationen i instruktionerna för användning av Prostatilen, om patientens rekommenderade dagsdos (400 mg) överskrids under lång tid, kan patienten uppleva följande tillstånd:

 • problem med lungfunktion
 • elektrolyt obalans av blodplasma;
 • huvudvärk;
 • feber;
 • ökade kolesterolnivåer i blodet;
 • dyspepsi;
 • slöhet, generell svaghet;
 • dehydrering;
 • creatinuria;
 • en ökning av volymen av östrogener och androgener i urinen;
 • njurinsufficiens.

Särskilda instruktioner

Prostatilen påverkar inte förmågan att engagera sig i potentiellt farliga aktiviteter som kräver särskild uppmärksamhet och snabba reaktioner, till exempel fordonshantering.

Droginteraktioner

Experter rekommenderar inte att du använder Prostatilen i kombination med följande droger:

 • Natriumbikarbonat;
 • Beredningar av järn;
 • trisamin;
 • Antikoagulantia (Dicumarol, Biscumacetate Ethyl);
 • Förberedelser med silverjoner.

Läkemedlet innehåller vitamin E, som kan förbättra effekten av att använda antiinflammatoriska läkemedel, steroid och icke-steroid. Dessutom reducerar Prostatilen den giftiga effekten av hjärtglykosider (Digitoxin, Digoxin), reverserar effekten av K-vitamin. Den terapeutiska effekten av läkemedel för epilepsi ökar detta.

recensioner

Vi tog upp några recensioner av personer som använde ljus Prostatilen:

 1. Alexander. Jag är en seglare och tillbringar större delen av året till sjöss. Det finns inga läkare, väder är väldigt annorlunda, så med min diagnos måste jag ständigt vara uppmärksam och förebygga vården. Två gånger om året lägger jag ljuset "prostatilen", vilket hjälper mig att mata bukspottkörteln med ämnen som det själv är svårt att producera för det normala livet. Dessutom följer jag försiktighetsreglerna, med undantag av rekommendationer för konstant kön. Tack vare min omtanke har jag inte haft några exacerbationer länge. Jag vet inte ens vad som skulle hända mig utan dessa ljus, det är ganska möjligt att jag skulle behöva skriva.
 2. Paul. Jag har en seriös erfarenhet av att använda ljus. Han behandlades i rätt tid av ichthyol, ljus av den ultra-religiösa, enkel-mindedness. Vid olika tillfällen hjälpte olika droger, för med diagnosen "Prostatit" bor jag redan 8 år. För tillfället stannade jag på ljuset "Prostatilen", för att, som om det inte låter som reklam, men det här är verkligen den optimala kombinationen av pris och kvalitet. Dessa ljus som aktiv ingrediens använder pressa av prostatajuice från nötkreatur, vilket gör det möjligt att inte bara ta bort smärta och andra symtom på sjukdomen, utan orsakar prostata att normalisera sitt arbete, eftersom ger sina saknade komponenter. Efter att ha använt dessa ljus förbättras välbefinnandet exakt. Jag kan inte ens återkalla den liknande känslan av ett bekvämt tillstånd efter kursen från andra ljus. Jag kommer att avstå från rekommendationer, tk. Jag är inte en läkare, men jag uppskattar min erfarenhet av att använda dessa ljus som positiva.
 3. Anatolij. Prostatit blev sjuk för ett år sedan, kämpade med sjukdomen med växande framgång - 10 dagar läkte, 15-20 paus - och igen. Utnämnd och behandlings kurser från mer än 10 poäng etc. Allt detta kastas ut pengar, för det var ingen stark effekt. Pengarna gick till apoteket, läkarna och igen. Verklig lättnad togs endast av nvs. Sedan, efter att ha bytt flera urologer, fann jag mig väldigt bra. Tack vare honom bytte han till rätt näring och regelbunden sport, och köpte också prostatilens ljus. Och tack till ljusen, glömde jag att dricka npvs i 2 dagar, och då behövde jag inga piller. Vem tog smärtstillande medel länge, kommer han att förstå vilken glädje för magen att glömma dem. Om i korthet - nu blev jag av med prostatit. Men läkaren rekommenderar att man förhindrar minst en gång var sjätte månad.

analoger

Strukturala analoger som har samma aktiva substans:

 1. Prostataxtraktvätska (koncentrat) - administreras intramuskulärt i lösning med 1 ml 0,9% natriumklorid eller vatten för injektion dagligen i 5-10 dagar.
 2. Vitraprost och Vitaprost forte - finns i 2 former (tabletter och suppositorier) innehåller prostataextrakt som reducerar prostatastorlek, ta bort exacerbation av kronisk prostatit, minska obehag och obehag under inflammation. Hur man dricker Vitaprost-tabletter ska vanligtvis berätta för läkaren beroende på patientens exakta diagnos.
 3. Samprost - av liknande aktiva substansen är peptidkomplex (bioaktivt protein) används vid behandling av akut och kronisk prostatit, endast produceras i form av frystorkade produkten (pulver) för att erhålla en lösning och intramuskulär administrering, innehåller förpackningen 5-10 flaskor och ampuller med pulver lösningsmedel.

Innan du använder analoger, kontakta din läkare.

Vilket är bättre: Prostatilen eller Vitaprost?

Många patienter undrar: Vilket läkemedel är bättre, Prostatilen eller Vitaprost? Eftersom kompositionen innefattar även Vitoprosta antibakteriell komponent, är dess verkningsspektrum bredare (inflammatorisk prostatit, förberedelse för prostataoperation). Men det betyder inte att Vitaprost är bättre.

Trots allt, om du väljer mellan Prostatilenom Vitaprost och vid behandling av en adenom (utan infektion), kan effekterna av antibiotika på kroppen kommer du inte bara behöver, men också leda till biverkningar. Kvittot av sådana medel måste därför utses av läkaren, baserat på en specifik situation.

Förvaringsförhållanden och hållbarhet

Hållbarhet för suppositorier Prostatilen är 3 år. Preparatet är viktigt att förvara i originalförpackningen, skyddad mot ljus och otillgänglig för barn vid en lufttemperatur på +2 till +15 ° C.

PROSTATILENE instruktioner för användning, pris

På den här sidan hittar du den mest omfattande informationen om läkemedelsprostatilinen, vi har förberett för varje tablettanvisningar för användning, recensioner eller du kan lämna din åsikt om detta läkemedel. Du kan köpa den online eller hitta den i apoteket i din stad.

Grundläggande information

Instruktion för användning av prostatilen

Läkemedlet är godkänt för användning som en OTC-produkt.

Läkemedlet ska förvaras utom räckhåll för barn vid en temperatur av 2 ° till 15 ° C. Hållbarhet - 3 år.

Dosering och administrering

Suppositorier 30 mg administreras rektalt för 1 pc. 1 tid / dag (morgon eller kväll) eller 2 gånger per dag (morgon och kväll).

Suppositorier 50 mg administreras rektalt för 1 pc. 1 gång / dag (morgon eller kväll).

Suppositoriet injiceras djupt i anusen efter en avföring eller rening av enema. Före användning ska suppositoriet fuktas med vatten. Efter introduktionen är det önskvärt att stanna i sängen i 30-40 minuter. Behandlingskurs - minst 10 dagar med kronisk prostatit, minst 15 dagar - med godartad prostatahyperplasi.

- kronisk abakteriell prostatit

- tillstånd före och efter kirurgiska ingrepp på prostatakörteln

Godartad prostatahyperplasi.

De fullständiga användningsanvisningarna är: biverkningar, kontraindikationer, användning under graviditet, information om interaktioner med andra droger och speciella anvisningar.
Visa fullständig instruktion

Du kan också ladda ner bruksanvisningen på din dator: nedladdning

Vad är Prostatilen och varför ljus är alla i högre prioritet?

Enligt statistiken har nästan varje tionde man under 40 år diagnosen prostata adenom. Och med 80 år är denna siffra upp till 80%!

Sjukdomen beror på ett antal anledningar:

 1. Förhöjda östrogener;
 2. Brott mot testosteronmetabolism;
 3. Ohälsosam aktivitet av A1-adrenoreceptorer av prostata;

Prostata adenom följer ofta prostatit, tyvärr är en känd tredjedel av den vuxna manliga befolkningen över trettio år gammal. Prostatit kan vara av icke-bakteriell och bakteriell ursprung. Den kroniska icke-bakteriella formen står för lejonens andel av sjukdomar, nästan 95%.

Forskare har ännu inte fastställt den exakta orsaken till prostatit. Och idag finns det minst fyra arbetsversioner:

 • Smittsam natur;
 • Kemisk inflammation;
 • Störningar i immunsystemet;
 • Patologi av centrala och autonoma nervsystem.

För behandling av adenom i kombination med prostatit används läkemedlet Prostatilen och några analoger i denna grupp framgångsrikt. Under decennierna av praktiken har arbetsmönster för tillämpning och optimala behandlingsalgoritmer skapats.

För närvarande är bara 20% av patienterna tvungna att tillgripa kirurgiska metoder, andra fall botas effektivt av mediciner. Forskare Institutet för akutvård och militär Medical Academy of S: t Petersburg genomfördes en vetenskaplig studie om effekterna prostatilen och tamsulosin kombination med Avotardom där installerades en högeffektiv läkemedelsexponering Prostatilen ljus.

Studiematerialen inkluderade: Urineringstiden; restvolym; minvolym; Anonym utvärdering av droger av patienter. Båda grupperna utvärderade positivt den terapeutiska effekten av deras läkemedel. Objektivet av prostatakörtlar minskade objektivt och innehållet i prostataspecifikt antigen (PSA) sjönk med 32%.

Det var, Prostatilen visade en ganska värdig matchning med de bästa proverna av droger i sitt segment. Det har också visat sig att prostatit i prostatit och analoger har en större terapeutisk effekt än prostata adenom.

Många män tycker inte om användning av ljus. Den rektala metoden har emellertid dess fördelar:

 1. Till skillnad från injektioner är processen absolut smärtfri;
 2. Uniform terapeutisk effekt under lång tid;
 3. Den aktiva substansen ligger i närheten av läsningsfokus.

Prostatilens ljus - analoger

På grund av den stora efterfrågan på droger i denna grupp har Prostatilen analoger:

 • Vitaprost. En av de mest effektiva drogerna. Producerad i tabletter och rektala ljus. I 1 tablett, 100 mg aktiv substans, som bestämmer deras höga terapeutiska effekt. Innehållet i rektala suppositorier av detta ämne är 50 mg, men på grund av mer riktningseffekter är deras effektivitet inte mindre än för tabletter. Också på apotek kan du köpa Vitaprost forte med ett ökat innehåll av arbetssubstans upp till 100 mg och Vitaprost plus, vilket inkluderar lomefloxacin med antibakteriell verkan. Vitaprost plus visade sig utmärkt vid behandling av prostata sjukdomar, framkallad av infektiös infektion i urogenitalkanalen, till skillnad från Prostatilen, ineffektivt i denna situation. Ungdomar under 18 år uppmanas inte att använda Vitaprost plus på grund av specificiteten av bildandet av benvävnad i denna åldersgrupp.
 • Samprost. Injektioner, framställda i pulverform, i ampuller. Det används för adenom i prostatakörteln eller i den postoperativa perioden av bäckenorganen. Läkemedlet, enligt bifogade instruktioner, indikeras också vid svårigheter med urinering, sexuella avvikelser och spermiernas kvalitet som inte motsvarar den normala nivån.
 • Uroprost. Den terapeutiska effekten är nästan ingen annorlunda än Prostatilen. Det säljs i form av suppositorier med 50 mg effektiv substans i vardera. Visuellt förbättrar prostatafunktionen och återställer blåsans ton, vilket gör den väldigt populär bland patienter med urinproblem.
 • Prostakor. Till skillnad från alla tidigare droger produceras det som en färdig lösning för injektioner i muskelvävnad. Och på grundval av åtgärden från "klasskamraterna" är i grunden ingen annorlunda.
 • Prostatolen är zink. Detta läkemedel är en av de ledande positionerna i serien analoger Prostatilen. Som namnet antyder utöver det aktiva ämnet berikas beredningen med zinkjoner och E-vitamin, vilket gör det möjligt att på ett positivt sätt påverka manpoten genom att motverka de oxidativa reaktionerna i kroppen. Det ordineras av en läkare i händelse av inflammation, lokaliserad i prostata, prostata adenom och i postoperativ period av kirurgisk vård. Det erbjuds i form av rektala ljus till ett demokratiskt pris.

I genomsnitt varar minsta kursens längd 10 dagar.

Produktegenskaper

Prostatilen framgångsrikt konkurrerar med ett stort antal analoger i formatsevticheskom marknaden i över 20 år, och samtidigt fortfarande en av de mest använda i en grupp av läkemedel som är involverade i behandlingen av allvarliga sjukdomar såsom prostatit och prostata adenom.

Basen för den aktiva substansen prostatilena är vattenlösliga proteiner erhållna som ett resultat av extraktionsprocessen från bovin prostata. Funktionell identitet bygger också på läkemedlets effektivitet på könsorganen.

Medicin, färdig för användning kan vara i form av rektala suppositorier, mejeri gulaktiga nyanser 30 och 50 mg eller injektioner i form av ampuller fyllda med gulaktigt pulver innehållande 5 mg aktiv substans.

Den terapeutiska effekten av prostatilen på prostata:

 1. Stärker blodcirkulationen
 2. Ökar funktionaliteten hos prostata;
 3. Motstår bildandet av trombi i småbehållarens kärl;
 4. Eliminering av svullnad och konsekvenser av stillastående processer;
 5. Reduktion av permeabilitet för patogener av inflammatoriska processer.

Under behandling, en minskning i frekvens av urinering, smärtsam manifestationer reduktion eller fullständig lindring av smärta, en kvalitativ förändring av spermier, som uttrycks som en procentandel av spermier volym och antalet aktiva spermier och öka lust och potens.

Indikationer för användning:

 • hemorrojder;
 • Fördröjd urinering;
 • Brott mot sexuella funktioner;
 • Godartade formationer i prostata;
 • Kirurgiska ingrepp i könsorganen;
 • Ålder förändras i prostatafunktionaliteten;
 • Inte infektiös inflammation i prostata av kronisk natur;
 • Manlig infertilitet på grund av långvarig, svår inflammation i körteln.

Använd prostatylen eller dess analoger rekommenderas efter ett djupt medicinsk samråd.

Kontra

Den enda kontraindikationen är individuell intolerans av läkemedelskomponenterna.

Användningen av läkemedlet orsakar inte obehagliga känslor.

Fall av överdosering är inte kända.

Instruktioner för användning

Före användning av rektal stötpiller bör tarmen rensas av enema. Sedan för att komma in, preliminärt fuktad suppositorie, djupt i en tjock tarm genom en anus. Stearinljus - 30 mg administreras 1-2 gånger om dagen, 50 mg - en gång om dagen.

Efter proceduren måste du ligga på din sida, slappna av och ligga i cirka fyrtio minuter för att förhindra förlust av en del av botemedlet på grund av vertikal position och mer fullständig absorption. Kursen för kroniska sjukdomar - 10 dagar, behandling av godartade tumörer - 15 dagar.

Prostatilen är icke-toxisk och har god kompatibilitet, varför den används ofta i kampen mot infektionssjukdomar i prostatakörteln och har praktiskt taget inga biverkningar.

Ibland kan det finnas allergifria reaktioner på Prostatilen i form av röda utslag i huden. Om sådana symptom uppstår, sluta behandlingen med detta läkemedel och gå till sjukhuset för instruktioner om hur du ska gå vidare.

Presumptiv kurativ effekt

En hög helande effekt kan förväntas om den appliceras i början av sjukdomen. Vid avancerade skeden, med störningar i sklerotisk vävnad, borde vi inte förvänta oss en snabb terapeutisk effekt.

Vid slutet av behandlingen upplever 90 patienter av 100 en markant förbättring av deras tillstånd. Detta uttrycks i:

 • Förstärkning av strålen;
 • Minska diskontinuitet
 • Minskar frekvensen av trängsel att urinera;
 • Ökad minsta volym av allokerad urin;
 • Minskar ömhet
 • Minskning av kvarvarande urin i urinblåsan;
 • Minskad prostata storlek;
 • Reduktion av patologisk densitet
 • Minskning av diffusa brännviddsintag;
 • Minska nivån av prostataspecifikt antigen i blodet;
 • Minskar risken för maligna tumörer i prostatakörteln.

Ytterligare information

Prostatilen ges utan recept, men det betyder inte att du kan självmedicinera. Det rekommenderas starkt att endast använda mediciner efter att ha hört en specialist för ditt problem.

Du kan använda rektala suppositorier i tre år, om de lagras korrekt vid 2-15 ° C på en torr plats.

Speciellt det breda spektret av åtgärd är besatt av prostatilen-zinkstearinljus. Zinkjoner och E-vitamin läggs till suppositoriet, tack vare vilket väldigt viktiga resultat för patienten uppnås.

Zink, deltar i processerna för generering och utveckling av spermatozoa, förlänger livslängden och ökar libido. Främjar skapandet av immunceller. Bristen på zink resulterar i en utplattad svaghet och en minskad mängd spermier.

Vitamin E (a-tokoferol) lbladaet stark antioxidant potential, det aktiverar spermier, förbättrar mikrocirkulationen i prostata och reducerar trombosbildning.

Pris på medicin

Och även om kostnaden inte är det sista kriteriet, när det är nödvändigt att välja behandlingsmetod, är det mer korrekt att styras av vilken typ av terapeutiskt medel som verkligen kommer att hjälpa till med denna eller den sjukdomen.

En annan fördel med prostatilen är dess ganska demokratiska pris. Kostnaden för rektala suppositorier i Ryssland varierar omkring 440 rubel. För ett paket med 10 ljus och 270 rubel. - 5 ljus.

recensioner

Läkaren har utsett eller nominerat från min prostatit "Prostatilenum" i suppositorier. Enligt anvisningarna måste vi sätta ljus i 10 dagar i rad, men jag kände mig redan bättre med den femte. Visst, i början av diarré torterade men ingenting tolererades. Så, killar, jag rekommenderar till alla som har samma problem, ljus - bara super! Snabb behandling med ett bra pris, vilket också är en glädje.

Förra vintern rann vi av med fiskens sidekick och njöt av det som tsutsiki. Som ett resultat började båda prostatit. Vi gick till sjukhus, jag fick en läkare för att skriva ljus Prostatilena och Oleg - injektioner. Oleg fanns faktiskt och tänkte på hur jag ska bli stjärnorna i rumpan. Som det visade sig - tidigt glädjades ljusen mycket snabbare, pricks. Dag efter 3-4 blev det bättre och hjärtets uppförande började glädjas. Och Oleg, så mycket som några injektioner och speciell behandling fungerade inte, bara det hela var bortskämd och allting. Här är en sådan pepparkaka! Släck inte, män, välj ljus - billigt och arg!

Jag blev förkyld i Moskva. Jag gick till sjukhuset. Läkaren gav ljus Prostatilen och instruktioner. Där är det skrivet att sätta 1 ett ljus på morgonen, 1 på kvällen. Jag bad om injektioner - det är motbjudande att trycka på ljusen i röven, men doktorn sa att ljusen är bättre. Bra doktor! Först ville jag verkligen gå på toaletten, men i slutet av veckan kände jag mig bra. På natten gick jag inte på toaletten och sex var också. Det är också nödvändigt lite. Injektionerna är dyrare, men de behandlas på samma sätt.

Hur man använder Prostatilen: instruktioner, pris, recensioner

En detaljerad granskning av drogen

Bioregulatorerna har studerats av farmakologer sedan Sovjetunionens tid då sådana utvecklingar fortfarande var hemliga. Nu används sådana biologiska produkter, som är baserade på extrakt från djurvävnader, allmänt och effektivt vid behandling av många sjukdomar. En av dessa läkemedel är Prostatilens suppositorier, som innehåller prostatahypertension hos sexuellt mogna tjurar.

Det är inte konstigt att gamla legenden säger om fördelarna med behandling med olika djur av djur, till exempel älskade romerska kejsaren att ta bad med blod från unga tjurkalvar och trodde att det skulle lägga till sin ungdom och sexuell kraft.

Komposition och egenskaper hos preparatet

Denna rena maskulin sjukdom, som prostatit, är utbredd bland moderna män. Enligt statistiken detekteras upp till 35% av landets manliga befolkning. Orsakerna till sjukdomen är inbäddade i en inaktiv livsstil, har några manliga yrken (chaufförer, kontorsarbetare, programmerare och andra.), Såväl som frekventa infektionssjukdomar som kan överföras sexuellt.

Läkemedlet Prostatilen, som har en naturlig ingrediens - ett extrakt från prostatakörteln av tjurar, enligt laboratorietester som genomförts sedan 1990-talet, har en fördelaktig effekt på prostatan hos prostata:

 • lindrar hennes svullnad;
 • förbättrar cirkulationen i blodkärlen;
 • har en stimulerande effekt på spermatozoas aktivitet
 • ökar den totala immuniteten hos den manliga kroppen;
 • har antimikrobiella och antiinflammatoriska effekter;
 • Positivt påverkar muskeltonen i blåsan;
 • ökar hormonstatusen.

En av de senaste resultaten av farmakologi är utseendet av Prostatilen-Zink, som kompletteras med ett mikroelement av zink och vitamin E.

Zinks roll i behandlingen av prostata sjukdomar ligger i dess effekt på mekanismerna för spermbildning, på immunförsvaret för hela organismen som helhet. I kombination med E-vitamin minskar inflammationen och manifestationen av prostata hyperplasi.

Blanketter för frisläppande

Prostatilen finns i två former:

 • rektala suppositorier (innehåller 50 mg aktiv ingrediens), priset på apotek i Ryssland beror på tillverkaren - från 280 till 700 rubel;
 • Pulver för beredning av intramuskulära injektioner i ampuller med 5 mg, som var och en innehåller vattenlösliga peptider från prostatakörteln hos sexuellt mogna tjurar, produceras i 10 och 20 st. i förpackningen. Priset på ampuller är ca 300 rubel. 5 stycken.

Båda formerna har prostatilen prostatoprotektorny effekten av att minska svullnad i kroppen, som verkar på leukocyt produktion och förbättrar blodcirkulationen i kärlen och vävnader hos de organ i reproduktionssystemet, samt verkar på aktivering av spermier. Dessutom har läkemedlet en antimikrobiell och antiinflammatorisk effekt.

Indikationer för användning

Läkemedelsberedning Prostatilen utses som urolog för sådana sjukdomar:

 • kronisk form av prostatit;
 • tromboflebit;
 • hyperplasi av prostata (endast godartad);
 • åldersrelaterad dysfunktion av prostata;
 • komplikationer som härrör från operation, som utförs på prostatakörteln
 • sexuella störningar
 • problem att urinera
 • behandling av manlig infertilitet
 • hemorrojder.

Prostatilen: bruksanvisningar

Det är bara elementärt! För att återvända och stärka styrkan behöver du varje natt.

Suppositorier Prostatilen ska injiceras i anusen djupt efter avföring eller svimning (för att rensa tarmarna). Före införandet av ett ljus är det bäst att suga lite vatten och ligga sedan horisontellt i minst 30-40 minuter.

Standard, doktorn utser ljus 1 eller 2 gånger om dagen. Tvätta händerna efter tvål med tvål och vatten. Behandlingsförloppet beror på diagnosen och svårighetsgraden av sjukdomen - från 5 till 15 dagar.

På samma sätt placeras prostatilen-zinkstearin. Många män ställer frågan: vad är bäst prostatilen prostatilen eller zink, som du kan svara att formuleringen med zink har ett större inflytande på processen för att spermatogenes, öka koncentrationen och rörlighet av spermier, så det är ofta ordineras för behandling av manlig infertilitet och sexuella störningar.

Prostatylen-zink (ljus) och deras aktiva ingredienser absorberas väl genom ändtarmen och går in i blodet tidigare än vid användning av zinktabletter. Hur mycket beror prostatylen-zink på antalet ljus i förpackningen (5 eller 10): från 300 till 500 rubel.

För intramuskulär injektion Prostatilenpulver måste lösas i saltlösning (0,9%) eller i 2 ml novokain, ampullen ska skakas väl. Injektionerna ordineras av en läkare för 5-10 mg dagligen i 5-10 dagar.

Repetera behandlingen är möjlig efter en paus på 1-6 månader.

Kontraindikationer och biverkningar

Prostatilen har följande kontraindikationer:

 • hög känslighet eller allergisk reaktion på oxenproteinet;
 • är inte tilldelat kvinnor och barn.

De enda möjliga biverkningarna är också associerade med en allergisk reaktion på protein: urtikaria, utslag av utslag eller klåda.

recensioner

Recensioner av läkare och patienter som använde Prostatilen vid behandling av prostatit, mestadels positiva. Män noterar att hans djur är av naturligt ursprung och inga biverkningar i behandlingen, i motsats till Vitaprost, fungerar det mer försiktigt och orsakar inte problem med magen. Sådana problem är typiska för äldre män: vanligtvis efter 40 år har många redan problem med mag-tarmkanalen, så för sådana patienter är Prostatilen ett idealiskt lämpligt läkemedel.

Droganaloger

Strukturala analoger som har samma aktiva substans:

 1. Vitraprostoch Vitaprost-forte - finns i 2 former (suppositorier och tabletter), innehåller ett extrakt av prostata som gör det möjligt att minska käftens storlek, lindra förvärringen av kronisk prostatit, minska obehag och obehag vid inflammation. Hur man dricker Vitaprost-tabletter ska vanligtvis berätta för läkaren beroende på patientens exakta diagnos.
 2. Prostataxtraktvätska (koncentrat) - administreras intramuskulärt i lösning med 1 ml 0,9% natriumklorid eller vatten för injektion dagligen i 5-10 dagar.
 3. Samprost - av liknande aktiva substansen är peptidkomplex (bioaktivt protein) används vid behandling av akut och kronisk prostatit, endast produceras i form av frystorkade produkten (pulver) för att erhålla en lösning och intramuskulär administrering, innehåller förpackningen 5-10 injektionsflaskor med pulver och lösningsmedels ampuller.

Den behandlande läkaren förklarar efter undersökningen ett av preparaten som innehåller prostataxtraktet och förklarar hur man tar det och var man ska köpa (vissa säljs endast av läkarens recept).

Prostatilen eller vitaprost?

För att bestämma vilket läkemedel som är bäst - Prostatilen eller Vitaprost - du måste genomgå en fullständig undersökning, vilket leder till att den behandlande läkaren bestämmer orsakerna till sjukdomen, dess typ och form, där prostatit fortsätter. Det är läkaren som måste bestämma vilken speciell medicin som passar mer i en viss situation och hur mycket att dricka det i tid.

Båda preparaten är likartade i sammansättning: innehåller extraktet av prostata, även om effekten på hankroppen kan variera.

I synnerhet, Vitaprost-forte-tillskott (dosen av prostataxtraktet fördubblas till 100 mg) föreskrivs endast vid förvärmning av prostatit, men de har flera kontraindikationer:

 • patientens ålder under 18 år
 • leverbrott
 • onkologisk form av prostatit;
 • individuell intolerans.

Vitaprost-forte ljus kan också orsaka ett antal biverkningar:

 • allergiska reaktioner;
 • flatulens och matsmältningsbesvär
 • obehagliga magproblem: kräkningar, smärta, illamående
 • hög salivation.

Därför bör patienten förstå varför Prostatilen är ordinerat i en situation, en lättare förberedelse för kroppen, och i den andra en starkare, men tyngre Vitaprost med en hel lista över biverkningar.

tjurar assistenter

Märkligt nog, men det var boskap och läkemedel tillverkade av extrakt av vävnader i prostatakörteln kan hjälpa män övervinna en rent manlig sjukdom som prostatit, och även män kommer att lägga sina styrkor.

5 kommentarer Så här använder du Prostatilen: instruktioner, pris, recensioner

Min man hjälpte mig att återhämta sig bra efter prostatit, jag tog det medan jag behandlades med en smart protes. Som ett resultat var spermogramet bättre ibland, och nu är det även chanserna för uppfattning :)

Vi speman hjälpte bättre: (Även utan smart är det enkelt...

ja, speman är ett utmärkt läkemedel, jag förstår inte varför de tog av försäljningen. men prostatilen och måste verkligen massage eller smartprostom komplement, inte särskilt starka åtgärder

utsåg också smartprost. hur man beräknar kostnaden för behandling, insåg jag att det här klart inte är mitt medel

här är minus det att beloppet måste betalas omedelbart. och om allt är beräknat, kommer tabletter och ljus för några år att kosta ännu mer än smartprost

prostatilen

Blanketter för frisläppande

Recensioner av läkare om prostatilenee

Ett bra ryskt läkemedel i "stearinljuset" för behandling av kronisk prostatit, fungerar, om den används som en komponent i komplex terapi. Inte sämre än den berömda "Vitaprost", det är bara priset, så "bita inte".

Det finns inga tecken på effektivitet baserat på västerländska normer.

Kan utnämnas som urolog i den komplexa behandlingen av kronisk prostatit.

Ett gott inhemskt läkemedel för behandling av prostata sjukdomar - kronisk prostatit och möjligen godartad prostatahyperplasi, minskar ödem, minskar ömhet, förbättrar urinering.

Det finns inga välplanerade kliniska prövningar.

Jag använder i klinisk praxis.

Läkemedlet visar sig perfekt i den komplexa behandlingen av symptom på prostatit och prostata adenom. Jämfört med analoger, en lägre kostnad, vilket tillåter oss att förlänga behandlingen utan problem, om det behövs. Under mötet observerade han inte några biverkningar hos patienterna.

Jag vill notera ett fall när patienten använde ljus som liknar data och inte för en månad! Som ett resultat förstod jag inte ens varför de utsågs, eftersom jag inte följde effekten. Efter utnämningen av "Prostatilena" för den andra dagen markerade den första förbättringen i skicket! Men här är allting rent individuellt, förstås!

Jag förskriver ofta detta läkemedel. Det är mycket effektivt vid komplex behandling.

Läkemedlets verkan beror på den aktiva aktiva substansen - prostatylen, som innehåller ett komplex av peptider som löser upp i vatten. Har en organotropisk effekt på prostatan, med andra ord, har en prostatoskyddande effekt. Minskar ödem och leukocytproduktion vid inflammation, förbättrar mikrocirkulationen i vävnader och kärl, ökar aktiviteten hos spermatozoa. "Prostatilen" påverkar musklerna i blåsan, har en antimikrobiell och antiinflammatorisk effekt. Någon säger att "Prostatilen" inte hjälper, det läker inte, något annat, men jag tror det, behöver bara seriöst behandla. Om massor av prostata är massage, om du behöver tända ljus i 10 dagar, glöm inte bort dem om en vecka, om du väljer en hälsosam livsstil, då är det dags för honom att verkligen gå vidare, åren går fort. Titta på dig själv, och allt kommer att bli bra.

Patienternas kommentarer om prostatilis

Under behandlingen av prostatit försökte jag många droger. Det visade sig, det är inte dem, men fallet hos en specialist som föreskriver behandling. Så snart jag kom till en doktor på personlig rekommendation av en bra vän gick det omedelbart in i rättelsen. Innan detta, enligt recepten, gick jag igenom piller, som om jag letade efter någonting som oavsiktligt skulle hjälpa mig. Här den första mötet, mycket ovanligt för mig, och omedelbart resultatet. Som det visade sig är behandling med suppositorier mest effektiva på grund av deras sammansättning, där förutom borttagaren alla komponenter är naturliga. Att sätta var obehaglig och kursen som helhet var för tung, men effekten av behandlingen var inte av en tillfällig natur, som jag alltid har varit upp till detta piller, att så fort jag slutar att dricka, alla på en gång eskalerar. Då kände jag en kvalitativ lindring i hela ljummen.

Det enda ljuset som verkligen hjälper mig. Men problemet är att jag bara kan sätta dem i den tömda tarmen, annars kommer det. Det är omöjligt att uthärda. Förebyggande planeras alltid i förväg, om jag går på semester, för att inte känna mig ojämförlig på jobbet. Om det plötsligt finns en exacerbation, ibland går jag. Men i allmänhet har situationen blivit mycket bättre sedan exakt hur jag använder Prostatilen. Om inte för dessa önskemål. För en 10-dagars kurs, förlorar jag till och med 3-5 kilo. Jag skojar inte.

Behandling av prostatit med ljus började med fytokarl på grund av naturen i deras sammansättning. Jag hoppades väldigt mycket om att de naturliga komponenterna skulle hjälpa till att slutligen fixa prostata och eliminera smärta. Men miraklet hände inte. Som det visade sig, bör någon inflammation avlägsnas medicinskt, så doktorn rekommenderade att sätta ljus "Prostatilen" med dimexid som ett lämpligt substitut för fitosvescham. Enligt doktorn har ljuset "Prostatilen" den mest naturliga kompositionen med ett effektivt innehåll i att extrahera prostata av nötkreatur, medan inuti dem finns det också en antiinflammatorisk substans, som jag redan har skrivit ovan. Dessa ljus hjälpte mig verkligen. Förbättringen av tillståndet kändes redan före tio dagars kurs.

Jag kom till doktorn med klagomål om periodisk mild smärta och ofullständig tömning vid urinering (måste alltid göra en sista ansträngning). Har överlämnat analyser, en kvarvarande urin, har gått eller har ägt rum i USA. Diagnosen är kronisk prostatit. Jag var ordinerad NPVS - ljus "Prostatilen" i 10 dagar och "Omnik" i 14 dagar. Eftersom det andra läkemedlet inte fanns tillgängligt på apoteket, började han behandlingen först. Vid slutet av den första dagen kände jag en lättnad i min ljumsk. Som ett resultat sätter bara dessa ljus en vecka och endast då ansluten "Omnik". Vid slutet av kursen kändes ljusen som om de var sjuka. Om det inte var för det faktum att Omnic är ett piller, skulle jag inte ens avsluta det. Huvudåtgärden var på känslor av "Prostatilena".

Innan det hade jag redan ljus och satt "Genferon", så jag tänkte nästan vad som väntade på mig. Vid behandling av intima sår finns inget trevligt, oavsett om det är ureaplasma eller prostatit. Det är synd att den andra, ofta en krönika, måste därför behandlas hela mitt liv. I det här fallet är det viktigaste att hitta ditt verktyg och hoppas att det alltid hjälper. Jag är glad att ljuset Prostatilen av vår tillverkning närmade mig. De är billiga och naturliga i komposition. Det är nödvändigt att sätta minst två förebyggande kurser om året, det här är utan att ta hänsyn till om förvärringen börjar, då ytterligare två. Behandling av analoger skulle kosta mig två eller tre gånger dyrare.

Redan innan jag började behandla prostatit trodde jag att skärsnärmen i ljumskområdet är det maximala som jag kan klara av (vilket faktiskt ledde mig till doktorn). Men jag säger dig, när jag började att sätta dessa ljus, och smärta i ljumsken sällskap av smärta i anus av införandet av ljus, och sedan en annan, och önskningar i en toalett, så det var en riktig Achtung. Förlåt för att vara öppen, jag grät nästan när jag var tålamod. De första tiderna var så hemska att jag var redo att överge behandlingen och tolerera ljungrez nästa. Jag ringde till och med doktorn, men han övertalade mig att vänta till mitt i kursen. Sedan dess har jag förbättrats. Gradvis blev smärtan mindre intensiv. Jag utvecklade min metod att "ställa upp" ett ljus och den hållning som jag tog efter, och allt blev gradvis inte så oacceptabelt. Naturligtvis, kom ihåg allt den erfarenheten nu, jag tänker hur jag uthärdat allt. Men resultatet av att använda dessa ljus var definitivt värt det. Det är bara underbart när du släpper bort denna gamla och nya smärta och gradvis kommer till lättnad. Förresten, kan jag ge ett råd till alla som kommer att sätta dessa ljus, och som läser recensioner om dem, var inte rädd, hålla ljus i kylskåp och inte uppvärmning i handen, satte det kallt. Alla blir inte sjuka!

För det första kan periodisk smärta inträffa, då strålen eller kvaliteten på styrkan kan försämras. Och allt detta inte sker för en dag, men med tanke på vårt bonusprogram manliga ouppmärksamhet till hälsa, denna process är försenad, tillståndet förvärras, och endast då tydliga tecken har blivit outhärdligt att ignorera, vi går till läkaren för att få hjälp. Därför tas sådana diagnoser som "prostatit". Så det hände mig. Bara åtstramad. Nu lever jag med en diagnos, men jag sänker inte mina händer. I den här situationen är det viktigaste att uppnå eftergift och observera försiktighetsåtgärder, annars kan du leva med herpes i en relativ union. Förlåtelsen nås hos vem som personligen har fört mig, för att vi med läkaren praktiskt taget har funnit mig lämplig betyder - suppositorier "Prostatilenum". De hjälpte mig att ta bort inflammationen i det akuta skedet mycket snabbt. Därför rekommenderade läkaren dem till mig och för profylakse. Jag lägger kurser två gånger per år, inte mindre än en vecka. Trevlig liten, men effekten behagar. Kör inte dig själv, du behandlas!

Så bra att äntligen hitta drogen som hjälper. För mig var de ljus "Prostatilen". För så länge hade jag lidit med ont i bäckenet, att de till och med gick till sakrummet. Ibland blev smärtan lättad och det blev lättare, men vanligtvis kom de tillbaka och blev ännu mer intensiva. Vid sådana tillfällen ville jag bara klättra på väggen. Han drack piller, injicerade injektioner. Ändå visade sig det vara värdelöst i slutändan. Därför är jag väldigt glad över att dessa ljus räddade mig från hemsk smärta som inte gjorde att jag kunde existera normalt. Jag lägger kurser om tio dagar på antalet ljus i en förpackning. Billigt och mycket effektivt verktyg.

Ett bra läkemedel. Mannen accepterades, medan den behandlades av "Smartprost", blev prostatafunktionen helt återställd. Även om förutsägelserna var långt ifrån bäst, och spermogrammet är hemskt.

Hur många läser inte historier om prostatit, alla börjar nästan identiskt - kände smärta, sedan sjönk, och jag glömde det tills det var en försämring i ögonen på pannan klättrade. Därefter, som regel, doktorn - analyserar - utnämningen, varefter det finns en gaffel och här går alla alla på sin egen väg. Någon ordinerad injektioner, någon piller, någon i allmänhet massage, någon allt detta i ett komplex. Jag hade tur, jag gick inte igenom förberedelserna, jag var omedelbart ordnad vad jag skulle göra med "livet". Ljus "Prostatilen". Lycklig för att doktorn uppenbarligen var upplevd och visste vad han skulle utse. Stearinljus hjälpte mig att bli av med smärtor direkt, efter några månader visade den positiva dynamiken i analyserna. Exacerbationer är extremt sällsynta, oftast på vintern, när det finns en chans någonstans kvävas av frost, men i detta fall har jag alltid ljus packa i kylskåpet, eftersom två gånger om året, vill, inte vill, enligt min terapiprogram genomfört förebyggande kurser, som Jag har redan anpassat mig själv. Jag upplever inte något speciellt obehag, precis som jag inte känner smärtan som vanligtvis följer med exacerbationer.

Tidigare i akuta fall har jag använt "Ketoprofen", läkemedlet är mycket starkt. Sedan läste jag att i tiden dess effekt kunde minska och bestämde sig för att leta efter något mindre aggressivt, vilket kan ske utan skador och mer eller mindre regelbundet används löpande. Det visade sig att sådana är ljuset "Prostatilen". Kompositionen är naturlig, baserat på utvinning av nötkreaturs prostata, vilket innebär fullständig biokompatibilitet med personen. Innehåller inte propolis och antibiotika, vilket är bra för mig. Kan sättas som en förebyggande åtgärd. Läs recensioner, konsulterad med en läkare. Här är den första kursen av ljus var framgångsrik.

Den kroniska prostatiten hos mannen exkluderar många år, ibland finns det exacerbationer. Brännande känsla, en känsla av ofullständig tömning av blåsan, frekvent uppmaning att gå på toaletten är de viktigaste symptomen som åtföljer denna sjukdom. Efter en annan undersökning föreskrev doktorn en komplex behandling: injektioner, dyra tyska piller och prostata massage. Resultatet av behandlingen: pengar som kastas till vinden och ännu mer smärtsamma resor till toaletten. Har riktat sig till annan urolog, har han utsett billiga ljus "Prostatilenum", för det ögonblicket mannen var redo även att sådan behandling är inte så trevlig för män. Efter tre dagar märkbart lättade, men kursen slutade inte, blev han botad till slutet. Smärta och exs stoppade, och blev mycket mindre benägna att gå på toaletten. Tack vare det inhemska läkemedlet Prostatilen.

Min man var ordinerad "Prostatilen" för behandling av kronisk prostatit. Naturligtvis kommer en-komponentbehandling inte att ha någon märkbar effekt. Komplex behandling, olika antiinflammatoriska och antibakteriella läkemedel ordinerades. Men "Prostatilen", som en förberedelse tropisk till prostata, tror jag inte spelade den sista rollen. Efter behandlingens gång och prostasmassage noterades positiv dynamik. Smärta, rezy med urinering gick bort, styrka förbättras. Läkemedels handlingar, och hennes man är föreskrivet är inte första gången, eftersom kronisk prostatit gör med jämna mellanrum sig påmind i form av exacerbationer, särskilt under den kalla årstiden, när den ökade risken för hypotermi!