Huvud
Förebyggande

Prostatilen från prostatit och andra manliga problem

En hälsosam prostata är en pant av manlig kraft. Det är viktigt att övervaka hennes tillstånd och behandla vid de första klockorna av sjukdomen. Den vanligaste sjukdomen bland den manliga hälften av befolkningen är prostatit. Han åtföljs av smärta i ljummen, i skrot och obehag vid urinering. Att hantera sådan sjukdom kommer att hjälpa till med komplex behandling, inklusive massage, antibiotika och droger, som endast omfattar naturliga ingredienser och kosttillskott. Den mest effektiva läkemedlet med naturliga råvaror är prostatilen.

Prostatilen vid behandling av prostatit

Prostatilen är ett läkemedel som består av djurkomponenter, utformade för att bekämpa sjukdomar i prostatakörteln. Han behandlar aktivt inflammationer och tumörer aktivt i de inledande stadierna, kämpar mot den akuta formen av prostatit och förhindrar uppkomsten av en kronisk form av sjukdomen.

Prostatilen - ett effektivt läkemedel för behandling av prostatit!

Sammansättningen av prostatylen innefattar peptider, som har en direkt effekt på prostata. De hjälper till att lindra svullnad körtlar, eliminera hemliga vätska stagnation i kanalerna och minska antalet vita blodkroppar i juicen sekretion. En viktig del av läkemedlet är glycin. I nivå med vävnader hos nötkreatur, från vilken mycket av läkemedlet, proteinogen aminosyra är aktivt engagerade i processerna för restaurering och renovering av prostataceller, förbättrar produktionen av hormoner, och ökar immuniteten. Förebyggande av utseende av godartade och maligna tumörer mikroelement av zink. De behåller också spermatozoas aktivitet och deras integritet, bidrar till utvecklingen av sällsynta celler i immunsystemet.

Prostatilen föreskrivs i flera fall:

 1. Med kronisk prostatit;
 2. Med akut prostatit;
 3. Med abakteriell prostatit;
 4. Vid detektering av godartade formationer i prostata;
 5. Under den preoperativa perioden;
 6. I den postoperativa perioden.

Tyvärr har läkemedlet kontraindikationer - hög känslighet för komponenterna, vilket orsakar allergisk hudutslag på kroppen. I detta fall är det nödvändigt att notera användningen av prostatilen.

Olika former av medicin

Prostatilen vid behandling av prostatit kan ordineras i olika former av frisättning av detta läkemedel. Man bör komma ihåg att detta läkemedel endast är tillgängligt i två konsistenser: ampuller och suppositorier. Tabletter producerar endast analoger av läkemedlet.

I form av tabletter finns endast Prostatilen-analoger tillgängliga!

Prostatoler i ampuller ordineras om patienten har rektum sjukdomar och kan inte använda ljus och när patienten genomgåde en komplicerad operation på bäckenorganen eller prostata. Det ordineras också till äldre människor som behöver en allmän effekt av läkemedlet. Det finns två typer av förpackningar: med 5 ampuller 5 gram och 10 ampuller 5 gram. Prostatininjektioner föreskrivs i fall då det är nödvändigt att förbättra immunsystemet och antiinflammatorisk verkan.

Prostatilen ljus tilldelas när du vill ta bort svullnad, smärta vid urinering, förhindra uppkomsten av stagnation och trombosbildning, samt för att förbättra spermier hälsa. Indikationer för användning:

 • Kronisk form av prostatit;
 • Akut prostatit;
 • infertilitet;
 • Godartad prostatatumör;
 • Efter operationen (operation av blåsan eller prostatakörteln)
 • Adenom.

Genom animala komponenter bestående av zink suppositorier, minskad smärta återställningsprocessen urinering, ökad upphetsning och erektion, förbättrar blodcirkulationen i prostata, minskad leukocytantal och spermakvalitet komponent.

Stearinljus för prostataitprostatilin finns i två variationer - 5 eller 10 suppositorier i ett förpackning med en dos av 30 och 50 mg.

Prostatilen - anvisningar för användning

Skaparna av drogen har stor erfarenhet av kampen mot prostatit. I mer än 20 år har universella instruktioner skapats för olika former av prostatilen, som syftar till att bekämpa olika sjukdomar i prostata.

Utvecklare av läkemedlet har stor erfarenhet av kampen mot prostatit!

Instruktion för användning av ljus prostatyelen

Stearinljus från prostatit prostatilen är föreskrivna för akuta former av sjukdomen. Behandlingsförloppet varar från en vecka till 10 dagar, beroende på kroppens egenskaper. Stearinljuset måste öppnas och doppas i vattnet. Efter det, gå så djupt som möjligt in i den anal passage. För att den ska få effekt på prostatakörteln, bör man göra en avundsjuka eller rena ändtarmen på annat sätt. Vid första skedet av akut prostatit ska ett ljus administreras vid 30 mg två gånger om dagen. I försummade fallet, öka dosen till 50 mg, använd 2 gånger om dagen.

Med kronisk prostatit - 1 ljus per dag. Behandlingsförloppet är 10 dagar. I fallet med bakteriell prostatit föreskrivs en komplex behandling: ljus ska administreras 2 gånger om dagen, och immunmodulatorer ska användas i 5 dagar.

En godartad tumör av 1 grad behandlas med en 10-dagars kurs - 1 ljus per dag. 2 grader av tumör innebär en ökning av dosen: ljus administreras två gånger dagligen i 10 dagar.

Vid kirurgisk ingrepp föreskrivs suppositorier endast efter injektioner av prostatylen. Ansökan är 10 dagar.

För förebyggande bruk används ljus två gånger om året. Kursen varar en vecka och innebär att man använder ljus en gång om dagen.

Instruktioner för användning av injektioner prostatilen

Läkemedlet i ampuller innehåller lyofilizat, prostataxtrakt och glycin. För att göra en injektion blanda innehållet i ampullen med 2 ml vatten för injektion eller med en bedövningsmedel - 0,5% novokain. Injektionerna görs intramuskulärt, 5 eller 10 mg per dag.

 • I det kroniska stadium av prostata sjukdom, efter en 10-dagars behandling med suppositorier;
 • Vid akut prostatit efter en veckas behandling med rektal stötpiller
 • Med bakteriell prostatit efter 5 dagars behandling med suppositorier;
 • I godartade tumörer av 1 och 2 steg - efter 10 dagars behandling med suppositorium;
 • I den postoperativa perioden - kursen varar 15 dagar, en injektion per dag med en dos av 5 eller 10 mg.
Överstiger aldrig dosen som din läkare föreskriver!

Hemma är det ibland svårt att injicera. Det bör noteras att svårigheterna uppstår på grund av att inte veta hur man gör det korrekt. Till att börja med är det viktigt att inte överskrida den dos som läkaren utsett. En spruta med en vätska måste avlägsnas från luften som uppträdde under uppsamlingen av lösningen. Injektionen görs i höger övre del av skinkan, som tidigare desinficerats med alkohol. Ange drogen långsamt och smidigt, för att undvika utseende av blåmärken och smärta efter injektion.

Om behandlingen av någon anledning har upphört eller dagarna för injektioner har missat, bör du förlänga kursen för den saknade tiden. Använd prostatilena som utses strängt efter att ha fyllt majoriteten. Hållbarheten för läkemedlet är 3 år, lagras vid en temperatur som inte överstiger 20 grader.

Prostatilen: priset på drogen och dess analoger

Prostatilen är inte en billig medicin, men det kan inte heller kallas dyrt. Stearinljus i apotek med olika priskategorier: från 285 till 470 rubel per förpackning med 5 stycken och från 460 till 800 rubel per förpackning med 10 stycken. Prostatilen i ampuller med 5 mg vardera, kostar mellan 300 och 500 rubel för 5 stycken. Priset på packning i 10 ampuller varierar från 600 till 800 rubel.

Det finns analoger av prostatilen. De skiljer sig åt i prispolitik och handlingsspektrum. De bästa av dem:

 1. Samprost. Ett läkemedel baserat på animaliska substanser med biologiskt aktiva proteiner. Det finns 3 former: rektala suppositorier, ampuller för injektionsvätskor och tabletter. Oftast, för att uppnå en komplex effekt, använd lyofilizat - pulver, utspädd fiz. lösning för injektioner av intramuskulär administrering. Det ökar aktiviteten av prostatakörteln, minska vävnads svullnad och smärta, förbättrar sexuell aktivitet och erektion, återställer epitela prostataceller, förhindrar uppkomsten av stagnation och trombosbildning, ökar mängden lipoida korn i prostata hemlighet, och toner bäckenorganen.
 2. Vitaprost. Ett läkemedel för behandling av prostata och dess förebyggande. Producerad i tabletter och ljus. Reducerar prostata svullnad och leukocytantal hemlighet, förbättrar spermier lipoid ökar mängden korn i saften sekretion, och minskar smärta och lindrar obehag i området för pungen och ljumsken.
 3. Uroprost. Stearinljus rektal verkan på basis av animaliskt ursprung, vars huvudkomponent som - prostatavävnaden hos nötkreatur. Det förbättrar blodcirkulationen i bäckenorganen, stabiliserar ejaculate arbete främjar produktionen av spermier, löser blodproppar och stagnation, lindrar smärta vid urinering, ökar mängden och kvaliteten på spermier minskar risken för patogena spermier, förbättrar immunförsvaret och minskar antalet leukocyter i semen och hemligheten.
 4. Prostatilen Zink. Stearinljus från prostatit med tillsats av vitaminer, vilket påskyndar återvinningsprocesserna i vävnader, samt ökar immunsystemet, vilket bidrar till en tidig återhämtning från sjukdomen. Stärker blåsans väggar, förbättrar blodcirkulationen i könsorganen och ökar också spermatozoas aktivitet och deras antal.

Prostatilen - ett utmärkt verktyg i kampen mot prostatit. En kort behandling och naturliga ingredienser förbättrar människans hälsa och ger honom tillbaka till sexuell aktivitet.

Prostatilen: behandlingstiden för prostatit och speciell applikation

Mer än tjugo år, experter rekommenderar det effektiva läkemedlet för behandling av prostatit - Prostatilen, behandlingsförloppet bestäms också av en läkare. Det finns tillgängligt i form av ljus och pulver, varifrån lösningen för injektion är gjord.

Sammansättningen av stearinljuset innehåller ett protein som erhållits från prostatakörteln hos horniga djur. Denna aktiva komponent ackumuleras endast i vävnaderna i prostatan, därför påverkar den bara det sjuka organet.

Ampuller innehåller 5 ml lyofiliserad aktiv ingrediens och hjälpämnen.

Effekten av läkemedlet på sjukdomen

Drogen tar inte bara bort de obehagliga symptomen på prostatit, men hjälper också till att bli av med sjukdomen helt.

Aktiva komponenter har en positiv effekt på kroppen:

 • förbättra prostatafunktionaliteten;
 • normalisera mikrocirkulationen, blodcirkulationen;
 • ta bort puffiness, minska stillastående processer i prostatakörteln;
 • lindra smärta och andra symtom på sjukdomen;
 • efter behandling med läkemedlet finns en minskning av antalet leukocyter i utsöndringen av prostata;
 • förbättrar spermiernas kvalitet, motility av spermatozoa;
 • urinering återställs efter två dagar efter användning av läkemedlet.

Zink, som är en del av läkemedlet, ökar sexuell aktivitet, förhindrar impotens, förbättrar kvaliteten på erektion, orgasm. Och även zink hjälper till att förhindra bildandet av godartade och maligna tumörer.

Prostatulinproducenten rekommenderar som läkemedel för behandling:

 • akut kronisk prostatit;
 • prostata adenom i de första stadierna;
 • inflammatoriska processer som orsakar problem med urinering;
 • sexuell störning: återställning av erektion, för tidig utlösning, försvagning av libido;
 • Använd som ett extra verktyg vid behandling av infertilitet
 • i den postoperativa perioden efter operationen på prostata;
 • med en fördröjning i sexuell utveckling hos ungdomar;
 • för förebyggande av prostatit, potens.

Läkemedlet i ampuller och ljus har en hög effektivitet, vilket sätt att använda medicinen kommer att bestämmas av den behandlande läkaren.

Prostalinaminzink är ofta ordinerat för äldre för att eliminera prostatit och erektil dysfunktion.

Prostatilen: suppositorier och injektioner av prostatit, verkningsmekanism och dosering

För att stabilisera prostata körs ofta bioregulatoriska peptider. Män och kvinnor är i stor efterfrågan med ljus och injektioner Prostatilen.

Den aktiva substansen i läkemedlet är extraktet från nötkreaturs prostata. Komponenten påverkar positivt trofisk vävnad i prostata och genitourinary systemet som helhet.

Som redan nämnts ovan är Prostatilen tillgänglig i två former - i form av suppositorier och som ett lyofilizat för framställning av en injektionslösning. Den genomsnittliga kostnaden för ljus är 500-620 rubel och det genomsnittliga priset för injektioner är 400-550 rubel.

Hur fungerar medicinen?

Bioregulatoriska peptider har blivit utbredd i urologi. Läkemedlet i detta segment hjälper till att återställa den normala funktionen av prostata.

Prostatilen är den billigaste och samtidigt en effektiv bioregulatorisk peptid av inhemsk produktion. Såsom redan nämnts ovan är den aktiva komponenten av läkemedlet ett komplex av peptider, vilka erhålles från prostata vävnad av nötkreatur.

Även i suppositorier och lyofilizat innehåller hjälpkomponenter som inte har farmakologisk aktivitet.

Vad är effekten av Prostatilen på människans kropp? Extrakt av prostatan hjälper till:

 1. Normalisering av metaboliska processer i prostatakörteln.
 2. För att förhindra tillväxt av godartad prostatisk hyperplasi.
 3. Normalisering av urinprocessen. Även under behandlingen försvinner manens smärta och andra obehagliga känslor som uppkommer under tömningen av blåsan. Dessutom reducerar Prostatilen signifikant incidensen av akut urinretention.
 4. Cupping av ödem och inflammatoriska processer i prostata.
 5. Reduktion av infiltrering av prostata genom leukocyter.
 6. Minskar risken för blodproppar i prostatacancer.
 7. Stabilisering av erektil funktion.
 8. Ökad libido.
 9. Öka kvaliteten på sperma. Pricks och suppositorier Prostatilen hjälper till att undvika utveckling av infertilitet.

Tydligen har Prostatilen en komplex effekt. Drogen är inte bara effektiv, men också snabbverkande.

Instruktioner för användning

Vi kommer att klargöra indikationerna för användningen av läkemedlet Prostatilen. Läkemedlet ges vanligtvis till män som lider av en bakteriell form av prostatit. Med bakteriell inflammation i prostata kan läkemedel också användas, men tillsammans med antibiotika.

Prostatilen föreskrivs även vid behandling av godartad prostatahyperplasi. Läkemedlet kan användas fullständigt under beredningsperioden eller efter operation i bukspottkörteln.

Vi kommer att diskutera instruktionerna för användning av Prostatilen. Låt oss börja med suppositorier. Ljus ska administreras rektalt. I förväg är det nödvändigt att tvätta den anorektala zonen och sätta ett rengörande emalj.

En dag räcker för att använda 1-2 suppositorier. Efter införandet av ett ljus rekommenderas att en man ligger nere i 30-40 minuter. Under denna tid kommer suppositoriet att ha tid att smälta, och dess aktiva komponenter kommer att absorberas.

Principen att använda lyofilizat är annorlunda. Pulvret ska blandas med 2 ml NaCl (0,9%) eller med 2 ml Novocain (0,5% lösning). Efter blandning skakas den resulterande blandningen noggrant. Vidare är det nödvändigt att skriva en lösning i en spruta och att gå intramuskulärt. Multiplikation av injektion - 1 gång per dag.

Varaktigheten av användning av ljus är 5-10 dagar. Om injektioner används Prostatilen, är det tillräckligt att göra 5-10 injektioner.

Om det behövs kan du återanvända läkemedlet. Avbrott mellan behandlingar - 1-6 månader.

Kontraindikationer och biverkningar Prostatilen

Injektioner och suppositorier kan inte användas hos män som har överkänslighet mot läkemedlets komponenter. Dessutom är ljus och lyofilizat inte tilldelade underålders patienter.

Suppositorier Prostatilen rekommenderas starkt inte för män i behandling av förvärmning av hemorrojder. Relativa kontraindikationer inkluderar analfissurer, paraproktit, inflammatoriska processer i epithelialcoccygeal passager och andra inflammatoriska sjukdomar i rektum / perianala regionen.

Eventuella biverkningar:

 1. Vid användning av injektioner - smärta vid injektionsstället, hyperemi, allergiska reaktioner.
 2. Vid användning av suppositorier - en klåda och en brännande känsla i en rektum, en övergiven stol, allergiska reaktioner, ett dyskomfort inom en anus.

Om några biverkningar inträffar, kontakta din läkare. Allergiska reaktioner är en orsak till droganvändning.

Recensioner och Analoger

Recensioner om prostatanföreningen varierar. Några män hävdar att detta läkemedel för prostatit och BPH är mycket effektivt. På försäkringar av patienter, efter behandling, normaliserade de styrkan, försvann obehagliga känslor vid urinering och frekvent uppmaning att gå på toaletten.

Det finns negativa kommentarer, men det finns mycket få av dem. De flesta patienter klagar över Prostatilen, som upplevde biverkningar av läkemedlet. Ett antal patienter klagade över ineffektiviteten av läkemedlet i prostata adenom.

Istället för Prostatilen kan du använda följande verktyg:

 • Vitaprost. Producerad i form av tabletter och suppositorier.
 • Suppositorier Prostatilen Zink. Kompositionen innefattar dessutom zink och vitamin E.
 • Injektionslösning Prostacor.
 • Lyofilizat för beredning av injektionslösning Samprost.

Som ett alternativ får man inte bara använda bioregulatoriska peptider utan även fytopreparationer - Prostopin, Prostagut, Prostamol Uno, Prostamed och andra.

Doktorens kommentarer

Prostatilen är en klassisk bioregulatorisk peptid. Läkemedlet är populärt bland män, eftersom det är billigt och snabbt hjälper till att hantera problem i prostata.

I praktiken var jag tvungen att se till att Prostatilen är mycket effektiv. För många av mina patienter hjälpte läkemedlet till att eliminera de obehagliga symptomen på prostatit och att överföra sjukdomen till ett stadium av uthållig remission.

Patienter som lider av prostatit och impotens noterade att de vid användning av suppositorier / lyofilizat förbättrade signifikant deras erektion. Detta kan förklaras av att Prostatilen positivt påverkar prostata, och hälsan hos denna kropp beror till stor del på stigaren.

Med godartad prostatahyperplasi är läkemedlet också effektivt. Om BPH diagnostiserades rekommenderar jag att du använder Prostatilen tillsammans med 5-alfa-reduktashämmare och alfa-1-adrenoblockerare.

Läkemedlet hjälper inte bara till att eliminera de obehagliga symptomen på prostata adenom, men också för att förhindra ytterligare tillväxt av tumören. Dessutom kommer Prostatilen att vara användbart även för de patienter som har behandlats med BPH med hjälp av ett kirurgiskt ingrepp. Om du använder medicinen i den postoperativa perioden, kan risken för återfall minska till noll.

prostatilen

I kampen mot prostatit och ett antal andra sjukdomar i prostata har detta läkemedel använts i mer än tjugo år. Långvarig användning, talar om effektiviteten av prostatilen. Drogen är en inhemsk gemensam utveckling av företaget "Citomed" och den militära medicinska akademin i St Petersburg.

För att skapa läkemedlet användes ett protein lösligt i vatten erhållet från prostatakörteln hos manliga sexuellt mogna nötkreatur. En egenskap hos proteiner av denna typ är att deras ackumulering och koncentration endast sker i prostatakörteln.

Verkan av prostatylen

Detta läkemedel tar inte bara bort symptomen på prostatit, men bidrar också kvalitativt till patientens återhämtning eller botemedel mot sjukdomen. Här är ett exempel på hans terapeutiska verkan:

 • Reduktion av infiltrering av prostata vävnad genom leukocyter.
 • Övergripande förbättring av prestandan hos prostata.
 • Minskar stagnerande processer och minskar svullnad i prostatakörteln.
 • Läkemedlet minskar risken för trombos i blodkärlen i körteln.

Förutom ovanstående effekter, mot bakgrund av användningen av läkemedlet finns en normalisering av urinprocessen, en minskning tills fullständig eliminering av smärtssyndromet. Också mycket vägledande är en ökning av rörligheten och en ökning av den kvantitativa sammansättningen av spermatozoa. Det finns en ökning av libido eller ökad sexuell lust.

För närvarande är prostatilen tillgänglig i två former: i form av suppositorier för rektal administrering och ampuller med lyofilizat för intramuskulär injektion. I tabletter ges inte frisättningen av denna medicinering.

Hur man använder läkemedlet med prostatit

ljus

Ett ljus eller som det kallas - en rektal suppositorie, innehåller 30 mg extraherade peptider. Externt, ljusen liknar formen av en torpedo med avrundade ändar. Färgen på ljusen kan variera från vit till mjölkaktig med nyanser av gul. Oftast på ytan eller på klippet kan man se marmormönstret.

Indikationer för användning

Läkare prostata i ljus, som regel utse vid:

 • Förekomsten av en inflammatorisk process i prostatakörteln, som ofta åtföljer både kronisk och akut behandling av prostatit.
 • Tecken på okontrollerad tillväxt av prostatavävnad - prostata adenom.
 • Kirurgisk ingrepp i bäckenområdet (operation på prostata eller urinblåsa).
 • När man komplicerar eller förstärker den inflammatoriska processen i prostata.

ansökan

Vid applicering av läkemedlet ska tarmarna vara så tomma som möjligt, det rekommenderas att tvätta kroppens nedre del. I dag utser doktorn vanligtvis 1-2 suppositorier för rektal ingång. För att få en bättre effekt från drogen bör du ange det så djupt som möjligt. Efter att du har tagit in läkemedlet i ändtarmen måste du ta ett vågrätt läge och ligga tyst inom en halvtimme. Varaktigheten av behandlingstiden kan vara från fem till tio dagar, enligt doktorns bedömning.

ampull

Lofofilizatet i ampullen innehåller ca 5 mg av den extraherade peptiden. Den senare ser ut som ett vitt pulver eller som en porös substans, även vit eller gulaktig i färg.

Indikationer för användning

Vanligtvis föreskrivs behandling med prostatilen i ampuller när:

 • I akut och kronisk form av prostatit.
 • Godartad prostatahyperplasi.
 • Genomför kirurgiska operationer på bäckenorganen (blåsan, prostatan och andra).
 • Komplikationer av inflammatorisk process i körteln.

ansökan

Innehållet i ampullen måste lösas, vilket kräver 2 ml 0,9% saltlösning NaCl. NaCl-lösningen kan ersättas med en 0,5% lösning av novokain, vilket också kräver 2 milliliter. Den beredda beredningen ska skakas noggrant. Dagligen är det nödvändigt att gå in från 0,005 till 0,01 gram per dag (enligt läkarens föreskrift). En behandling med prostatylen är 5 till 10 injektioner. Upprepad passage av kursen som läkaren kan utse och om en månad och ett år.

Viktigt att veta

Kontraindikation med avseende på läkemedlet är den ökade känsligheten hos patienten till komponenterna i kompositionen av prostatylen. Läkemedlet är också kontraindicerat vid njursvikt, kardioskleros och hjärtinfarkt.

 • I vissa fall används allergiska reaktioner.
 • I fall av överdosering med prostatylen är det inte beskrivet och inte registrerat.
 • Vanligtvis är behandling med läkemedlet förskrivet vid utseendet av de första symptomen på prostatit.
 • Kan tas tillsammans med andra droger.
 • Hållbarheten för läkemedlet är 3 år. Förvara det på ett mörkt, kallt ställe utom räckhåll för barn.
 • På apotek är det dispenserat på recept från en ansvarig läkare.

Det skulle ha varit någon som sa att extraktet av prostata är i injektionerna, det var inte med mig vad det var. Kortfattat kommer jag inte att gå in i detaljerna, ämnet är Prostatilen. Men kort sagt, med en kronisk prostatit som förskrivits till mig som ett ljus, Vitaprost först, och de sa att de var 10 dagar att börja. Den första natten jag sopade i uthuset, den andra tanken att jag bara skulle dö en skamfull död... Jo det är omöjligt! Okej brinnande och blod, men denna ständiga uppmaning att defekta mig kom precis till det faktum att jag på tredje dagen kallade semester tog för att överleva kursen. Kunde inte, gick den femte dagen till en annan urolog att ha skrivit något annat. Gav mig stolpiller prostatilen, sade att det är nästan samma sak bara billigare, men överförs lättare eftersom de andra hjälpmedel och Vitaprost generellt förbud eftersom han inte passar någon. Det finns inget att ta ett nytt läkemedel. Ja. Efter honom på toaletten sitter du mycket mindre, men Vätskan är som om du är på stekpanna utan olja! Det verkar för mig att det inte är oavsiktligt... inom två timmar har temperaturen stigit och jag började bli brutalt mörkad. Hustrun kommer att kolla, säger allergi, gav diazolin, det blev lättare, jag somnade. På morgonen drabbar hon mig till en urolog, säger han hundra pund individuellt ljusintolerans. O gudar! Jag sa omedelbart att jag inte behöver registrera ljus! Jag var så trött att jag redan glömde att jag ursprungligen var orolig för prostatit. Kort sagt, läkaren släpptes samma Prostatilen, men i pricks. Varför kunde jag inte bara ge det till honom? Min fru klev i 10 dagar. Prostatit gick bara i slutet av kursen och allt slutade. Nu ska de hugga det på hösten, vintern och våren för att leva fredligt. I allmänhet rekommenderar jag i allmänhet att ljus inte kommer att närma sig och stänga - det är nödvändigt på en gång Prostatilen i pricks och basta

Jag sympatiserar med dig. Jag behövde nu inte lida så mycket, omedelbart prostata detta föreskrev. Norm, förresten, gick till ljuset. Inga reaktioner var allergiska. Självklart lindrade inte smärtan handen. Någonstans på den fjärde dagen var effekten. Men att bli överraskad, fungerar inte någon förberedelse omedelbart.

Fyra dagar är inte heller dåliga. Tabletter behöver en månad att dricka för att hjälpa

Tabletter brukar nästan inte fungera. Stearinljus - omedelbart smärtan går bort, ett par dagar senare insåg att jag återhämtar.
Nu är han frisk, han glömde allt som en hemsk dröm.

Liv, livshistoria! Du måste överföra till Malysheva. Men allvarligt led han också tills hans medicin hittades. Om blodet, slem och tarmar - det är väldigt tydligt för mig! Gud förbjuder någon!

Tin vad. Skakad, tack för kommentaren.
Men, tydligen och faktiskt en viss individuell intolerans av ljus. På mig har alla gått bra eller redan har ägt rum.
Jag botades om någon är intresserad.

Jag använde på något sätt prostatilenom, som i ljus. Mycket cool hjälpte. Det var förstås en brännande känsla, men det är bättre att uthärda det än att lida varje natt.

Är detta brinnande? Det brukade vara Vitaprost +, det är där det brinner! Där i allmänhet förekommer alla kretsar i helvetet på toaletten. Hans redan i min produktion togs bort. Och det här alternativet är trevligare än kakbe. Så vid vilken nu en förhöjning av kronisk överväga eller undersöka som ett alternativ och kom ihåg om massor av prostata!

Här till det, som de säger. Jag fick inte heller ljuset, det är vildt och outhärdligt och omöjligt att uthärda. Att kasta ut genom fönstret packade inte, sätta förstahjälpspaketet i det översta hörnet, injektionerna var på något sätt mer praktiska.

Detta är något nytt i behandlingen av prostatit. Hittills använde jag kapslar FOCUSIN - det hjälper mycket lite, även om jag dricker detta läkemedel för andra månaden i rad.
Det är synd. att hos oss i Lettland är prostatilen otillgänglig i drogister, kommer det att vara nödvändigt att fråga vänner. som reser till Ryssland köp och ta med mig.
Jag antar. att behandling av prostatit med ljus är effektivare. eftersom läkemedlet kommer i direkt kontakt med det drabbade organet. förmodligen. och injektioner är också mer effektiva. snarare än att ta tabletter oralt.

Nåväl, varje injektion blir snabbare än ett piller, detsamma, det aktiva ämnet omedelbart in i blodomloppet. Och det blir lätt att ta med, alla samma billiga och inte brottsliga :)

Generellt första gången jag hör om focussin. Dålig Leontiy

Hittade ett okänt läkemedel till någon och undrar att det inte hjälpte mycket)) Straight LOL

Passed och injektioner och piller. Han var härdad endast med suppositorier. Beställ till vänner, du kommer inte ångra.

Ett bra verktyg! Jag rekommenderar starkt att män inte försenar och tar det så snart det finns misstankar om prostatit. Tro mig, det är bättre att lösa problemet omedelbart.

Jag borde gå direkt till doktorn, jag tror det. Och plötsligt kommer det inte att förlåta, men gonorré? Och i allmänhet från Prostatilena blir inte sämre, så om det finns misstankar är det möjligt att prova eller smaka, alla samma pobochek är inte närvarande

Jag har tyvärr också stött på detta problem. Det behandlades bara med ljus - det hjälpte snabbt nog, jag råder alla som behöver det.

På grund av det kvinnliga kön kan jag inte dela personlig erfarenhet... Min man fick nyligen prostatilen. Tja, senast har månaden redan gått. Jag kommer inte att säga att botemedlet är magiskt, det lindrar inte smärtan från blixten. Men fungerar fortfarande. Mannen ungefär ett år var rädd, vad bara mediciner till det inte skrev ut, allt - slöseri med pengar.
Det var en ren olycka att han kom till en urolog i Novosibirsk. På affärsresa fick jag det. Så han är den enda som föreslog en normal medicin. Där Moskva doktorer studerade och varför de inte kunde hjälpa honom så länge vet jag inte. Det viktigaste är att allt är nu tillbaka till det normala. Det är nödvändigt, förmodligen, att regelbundet överföra eller genomföra kurser medicinskt, men det är tydligt nu än att behandlas.

Ja, full av liknande ljus, bara ett recept från varandra översattes av producenterna och alla. Om prostatilen 20 år sedan kom upp, gissa vem))) Kontinuerlig intriger karok

Känslan av behandling är naturligtvis inte den trevligaste, men det är mycket bättre än att lida varje dag med prostatit. Jag råder män att inte springa sådana sår.

Håll ljusen i kylskåpet, så blir det lättare. Och långt borta är ljuset inte nödvändigt att komma in, det är nödvändigt att hålla lillfingret vid basen och när det är nödvändigt att ligga ner och läkemedlet kommer att sluta

Prostatit blev för mig en mycket förödmjukande sjukdom, om bara för att jag övertog mig vid 32 års ålder. Min fru förstod inte min sjukdom och familjen startade en uppdelning. Vandringar för läkare gav inte en entydig effekt. De berg av tabletter som jag använde som ett resultat hade en allvarlig effekt på levern och jag bestämde mig för att vägra att ta mediciner tills jag sprang in i Prostatilena-recensionerna på Internet en gång. Hans handling var mycket bra och efter att ha tagit den första kursen en vecka senare märkte jag förbättringar i hälsan. nu passerar jag den andra kursen av antagning.

Och varför förstod fruen inte sjukdomen? Eller är du konsekvenserna av Venereal healing?

Inhabit, du är rakt lite skräck berättade! Jag sympatiserar med dig, den här typen av erfarenhet som bonden är rakt under resten av sitt liv, nickar i hjärnan. Men du vet, min fru Prostatilen hjälpte mig väldigt mycket. Jag insåg att något var fel med honom, jag drog omedelbart läkare för att analysera dem. Han motstod som ett litet barn, jag svär. Det visade sig att han hade prostatit. Han ville gå med med piller, men jag var adamant - vill du föda en son? Behandlas sedan. Min älskade gick för att massera prostata och sätta på stearinljuset. Men förbättringen blev märkbar efter några dagar. Så att dessa ljus för oss visade sig vara en riktig frälsning

Kan du motivera män! Så det är nödvändigt med oss, annars kommer vi att springa från läkare till sista)

Vilken fin kille du är! Med sina män är det nödvändigt, för dem är en kampanj till prokologen en himmelsk bestraffning, någon exil till Sibirien, de är rädda som eld. Min man kan inte tolerera sjukhus, läkare, även tabletter kan inte få dig att dricka, tvinga dig nästan att knuffa... och sätta en klippa, det är nog av fantasiverden någonting

Detta tillvägagångssätt måste vara))) Jag måste först stroke min man!

Det verkar för mig att det inte är för ingenting... Exakt! Bra tips, tack författare. När första gången knäpptes användes ljus, och nu för förebyggande av injektioner, och allt är bra

Tack till författaren till inlägget! Mycket vital och sanningsenlig!

Så läser du sådana skräckhistorier och tänker på det - är det värt att föra dig till en sådan stat? Kanske är det bättre att göra sport, massage med jämna mellanrum att göra och från skadans allihopa att avstå? Då behöver Prostatilen inte behövas, även om det verkar vara effektivt.

I allmänhet med prostatit är det bättre att gå till doktorn direkt, annars kan det finnas komplikationer från behandlingen själv, liksom med författaren till posten och det hände. Men ljuset Prostatilen som en "ambulans" är fortfarande bra, de hjälper mig personligen, smärtan är helt borttagen, men för behandling i min prick är det nödvändigt.

Vi måste ha sex!

Ja. Det är självklart möjligt, bara koppling visar sig - när den är säkrad - inte före denna verksamhet alls. Innan det var allt bra, min fru klagade inte. Jag var tvungen att behandlas, eller till och med helt pressad. En bly en hälsosam livsstil - har påverkat skidresa ((
Läkaren av ljuset Prostatilen utnämndes. Tja, det hjälpte, allt blev återställt. men att gå till läkare och förebyggande är nu säkrad. Det viktigaste är att hitta en läkare

Killar berätta för doktorn att du förstörde eller inte? Att sätta ljus i en hel månad, en per dag med inte så bra aktivitet av spermier?

Jag började omedelbart ljus, det här är snabbare och direkt effekt, så att säga. Bränning var inte, och allergier också, men på hjärnpressarna. Men remission, som doktorn sa

Jag beklagar mycket att jag nyligen nyligen lärt mig om detta läkemedel när jag förlorade hoppet att bli av med min olycka. Jag läste på ett forum om detta läkemedel, våra sovjetiska forskare utvecklade det för många år sedan och tog det i åtanke i trettio år. Jag försökte allt, men prostata i form av ljus hjälpte och låt oss säga, mina glädje har inga gränser. I allmänhet kommer du att förstå allt när du också blir av med sjukdomen. Jag rekommenderar

Kön är bra! ingen argumenterar, bara när du sitter på potten hela tiden, det är inte upp till sex. I allmänhet ska det inte bara vara det, det skulle inte göra ont för att skydda dig själv. Eller åtminstone hitta en bra medicin, sa doktorn om ljusen, behandlade dem. Inte en saga, men tolerant, fruar föder, men jag kan inte stå emot det? Men det fungerar, på dag 3 är det mycket lättare

jag i en apotek rådde prostatilen och doktorn sa att det är bättre att ta vitaprost, det finns mer aktiv substans i det, så effekten är mycket bättre och du behöver inte botas senare. Därför löser priset inte alltid

Efter 30 minuter efter införandet av ljuset börjar en skrapa.

Prostatilen vid behandling av prostatit

En av huvudkomponenterna för prostatitbehandling är metaboliska läkemedel som bidrar till återställandet av prostata vävnader. Vid kan deras bas vara örter, vitaminer och mineraler, antioxidanter, essentiella metaboliter (aminosyror, omega-3-syra), och många andra medicinska komponenter. Kraftfull riktning av denna länk komplexet terapi av prostatacancer sjukdom anses vara användningen av läkemedel vid behandling av prostatit prostatilen. Funktioner och subtiliteter av tillämpningen av detta verktyg ägnas åt denna artikel.

Vad är det så?

Prostatilen har goda skyddande egenskaper mot prostatavävnad. Detta är möjligt på grund av den unika sammansättningen av detta läkemedel, som uteslutande representeras av naturliga komponenter av animaliskt ursprung. Den består av extrakt av prostataceller från nötkreatur, som är malda och lyofiliserade till ett pulverformigt tillstånd. Detta innebär att den maximala prostatilen rensas från antigena komponenter av främmande djurvävnader, men räddade de sin naturliga komponenter som behövs för patienter med prostatacancer snabbare återhämtning.

Det är viktigt att komma ihåg. Prostatilen, som ett läkemedel med biologiskt ursprung, måste certifieras på statsnivå. Dess produktion och försäljning är tätt kontrollerad, samma som för spridningen av olika läkemedel baserat på blod och dess komponenter.

Mekanismer för att uppnå terapeutisk effekt

Prostatilen vid behandling av prostatit har en klar organisk specificitet, som enbart verkar på prostatavävnaden. Samtidigt uppnås sådana effekter av den patogenetiska orienteringen av åtgärden:

 • Normalisering av mikrocirkulationsprocesser och blodtillförsel av nära prostatiska vävnader;
 • Reduktion av ödem och andra tecken på inflammation;
 • Förbättra urodynamiken och urinröret;
 • Omfördelning av leukocyter mellan vaskulärt och extravaskulärt utrymme;
 • Förstärkning av immunövervakning och medierad ökning av antiseptiska egenskaper hos prostatajuice;
 • Depression av vitaliteten hos de flesta patogener av prostatit;
 • Stabilisering av bascellerna i lymfocyt-serien i prostatan för fullständig och fullständig immunitet, som består i fullständig förstöring av patogena mikroorganismer;
 • Stimulering av spermatogenes;
 • Reglering av tonen i glattmuskelkomponenterna i prostata och urinrörets duktala system.

Den verkliga fördelen: möjligheten till stegvis behandling

Prostatilen är det enda prostatiska skyddet som finns i form av injektioner och rektala suppositorier. Detta låter dig applicera det i steg och differentierade beroende på klinisk kurs och form av prostatit. En liten minus av läkemedlet är frånvaron av tabletter eller andra former för oral administrering. Men å andra sidan bidrar de befintliga formerna av prostatilen olika för att lösa sådana kliniska fall av prostatit:

 1. Intramuskulär injektion en kort tio eller två veckors kurs i komplexa terapi möjliggör en mycket snabbare och mer effektivt för att stoppa de mest komplicerade fallen av akut bakteriell prostatit, eller något annat ursprung;
 2. Injektioner kan användas som en förebyggande åtgärd för män med ofta skovförlöpande sjukdomsprocessen i de typiska perioder av exacerbation. Dessa åtgärder är som regel tillräckliga för att hålla inflammationen under kontroll, förhindrande av ytterligare exacerbationer.
 3. Suppositorier prostatilen vid behandling av prostatit används antingen som nästa steg i fortsättningen av behandlingen efter injektion av dess injicerbara former, eller i första hand som en oberoende doseringsform. De är mycket bra genom att de skapar en hög koncentration av aktiva ingredienser direkt i den drabbade prostatan.
 4. Suppositorier är helt ofarliga, orsakar inte allergiska eller toxiska manifestationer och kan användas med det minsta ledet av förvärring av prostatit. Varaktigheten av sådana behandlingskurser har inte en strängt begränsad tidsram.

Vad är mer positivt?

Praktiska observationer av patienter med prostatit, vars behandling utfördes med prostatan, kännetecknas av följande slutsatser:

 • Bra för att behandla män i alla åldersgrupper;
 • Effektiv mot prostatit med omvandling av processen till ett adenom eller en kombination av dessa sjukdomar;
 • Avlastar urinering hos patienter med symptom på kompenserad kronisk urinretention som orsakats av obstruktion av urinröret genom inflammation eller godartad prostatahyperplasi;
 • Perfekt för pris / kvalitet. Det implementeras i nästan alla apotek.

Det är viktigt att komma ihåg. Trots alla fördelar är prostatilen inte alltid lika effektiv som patienten och den behandlande läkaren skulle vilja ha. Brist på lättnad på grund av behandling för en månad är orsaken till att läkemedlet återkallas och valet av andra medel för att stärka prostata.

Prostatilen i kampen mot prostatit: läkemedlets egenskaper och effektivitet

Prostatilen är ett naturligt läkemedel, som är utformat för att behandla olika sjukdomar i det manliga glandulära organet - prostata. Detta läkemedel hjälper människor att bli av med problem i mer än ett decennium, vilket bekräftar sin höga effektivitet.

Effektiviteten av läkemedlet

Prostatylen har goda skyddande egenskaper i förhållande till prostatavävnad. Detta beror på dess unika, exklusivt naturliga sammansättning av animaliskt ursprung. Preparatet innehåller prostataceller av stora horniga djur, vilka preliminärt malda och lyofiliseras till ett pulverformigt tillstånd.

Detta indikerar att läkemedlet inte innehåller antigena komponenter i främmande vävnader från djur. Men tillsammans med detta är förberedelsen fylld med de naturliga ämnen som patienten behöver för prostata för en snabb återhämtning.

Låt oss överväga vilken effekt Prostatilen producerar på prostatakörteln:

 1. Prostatilen har kraftiga organotropa egenskaper. När läkemedlet börjar tas, sänks svullnaden av prostata, och dess leukocytinfiltration reduceras. Vad är läkemedlets antiinflammatoriska effekt.
 2. Att använda Prostatilen hjälper till att lösa problemet med blodstagnation i det lilla bäckenet. Under inverkan av läkemedlet förbättras mikrocirkulationen av prostataskaskulaturen och därmed underlättar blodplätt och plasmahemostas.
 3. Dessutom påverkar läkemedlet positivt kroppens skyddsfunktioner i allmänhet. När läkemedlet används, blir blåsans väggar starkare, immunsystemets funktion ökar. Och också förstöra patogena mikroorganismer, vilket ofta provar utvecklingen av inflammation i prostatakörteln.

Indikationer för användning

Behandling Prostatylen kan startas först efter medicinsk diagnos, oberoende användning av det kan leda till oväntade konsekvenser. Läkemedlet är ordinerat för män, i följande fall:

 • om urinprocessen med sjukdomens mitten och svåra sjukdom störs
 • i inflammationsprocessen i prostatakörteln (prostatit, som strömmar i akut eller kronisk form);
 • i den postoperativa, och även i rehabiliteringsperioden efter några kirurgiska ingrepp på prostatakörteln;
 • om det finns problem med prostatakörteln - särskilt tromboflebit
 • med godartade organdumörer (hyperplasi eller adenom);
 • om det diagnostiseras med hemorrojder vid något utvecklingsstadium
 • i fallet med ett försämrat reproduktionssystem, vilket leder till försummade stadium av prostatit.

Läkemedlet rekommenderas också att användas för att förebygga prostata sjukdomar hos hanen, som har nått sexualitet och att utesluta återfall efter avslutad behandling.

Doseringsformer av läkemedlet

Ett läkemedel som heter Prostatilen, som framgångsrikt används av män med prostatit, finns i två doseringsformer. Låt oss betrakta var och en mer detaljerat.

Prostatileninjektioner

Prostatilen injektioner utfärdas i ampuller, som innehåller ett lyofyserat pulver, som har en vit eller gulaktig färg. I denna form av läkemedlet innehåller mindre än 5 mg av den aktiva beståndsdelen. Efter administrering tränger läkemedlet emellertid direkt in i det inflammatoriska fokuset, så dess effektivitet är mycket hög. Förutom den aktiva substansen innehåller varje ampull 10 mg glycin.

Injektioner Prostatilen har effektiva antiinflammatoriska, antibakteriella och immunmodulerande egenskaper. När läkemedel införs förbättras urinering, liksom reproduktiva och sexuella funktioner.

För beredning av injektionen ska pulvret lösas i en till två milliliter fiz-lösning, vatten för injektion eller 0,25-0,5% novokain. När komponenterna blandas injiceras lösningen i sprutan, följt av en intramuskulär injektion. Läkemedlet rekommenderas att gå in i en genomsnittlig hastighet, om du gör det snabbt, då är det möjligt att bilda en kon.

Injektioner av Prostatilen orsakar inte själva smärta, men personer som har ökad hudkänslighet kan känna obehag under manipulationen. Därför rekommenderas för denna kategori av patienter att lösa läkemedlet i novokain.

Behandling med pricks Prostatilen kan kombineras med intag av antibiotika, reaktionen och koncentrationen av personen förändras inte. Terapeutisk behandling bör varas från 5 till 10 dagar. Återanvända läkemedlet tillåts inte tidigare än för passage av 2-4 veckor efter slutet av den första behandlingskursen. Om någon eller flera dagar under behandlingen behandlas utan användning av ett läkemedel, ska behandlingen förlängas i samma utsträckning.

Ljus Prostatilen

Effekten av ljus Prostatilena är uteslutande riktad mot prostatakörteln. Läkemedlet har anti-edematös effekt, minskar antalet leukocyter, normaliserar utsöndringen av utsöndringar genom prostata-kanalerna, vilket förhindrar stagnation. På grund av preparatet blir mängden lecitinkorn i utsöndringen av prostata större, musklerna i blåsans väggar och detrusorens ton blir starkare och blodet cirkulerar bättre.

Komponenterna av läkemedlet absorberas i tarmen utan någon rest, tränger in i blodomloppet. Avledda ämnen i läkemedlet med svett, urin och gall. Rektalt narkotikabruk har en större terapeutisk effekt än andra former.

Behandling med hjälp av suppositorier Prostatilena tillverkas av kurser och varar från 5 till 10 dagar. Antalet ansökningar för en dag kan bestämmas enbart av den behandlande läkaren. I grund och botten föreskrivs 2 injektioner per dag, med en dos av den aktiva substansen 30 mg och en gång om dagen med 50 mg av den aktiva substansen.

Tänk på hur man använder ljus för den mest positiva effekten:

 • Innan du går in i ett ljus måste du tömma tarmarna. Om det naturliga sättet att göra detta inte fungerar kan du uppnå detta med enema.
 • Före användning ska ljuset vara lätt fuktat i vatten och sedan sätta det så djupt som möjligt in i anuset.
 • När proceduren är klar bör du ta en horisontell position. Efter en halvtimme, när läkemedlet absorberas i prostata vävnaden, kan du klättra.

Läkemedlet i form av ljus är effektivare jämfört med injektioner. Detta förklaras av det faktum att när man använder dem absorberas den aktiva ingrediensen direkt i organet, eftersom det injiceras i själva prostata. Injektioner används också mycket framgångsrikt i medicinsk terapi.

I den här videon talar en erfaren läkare om Prostatilen viktig information: dess effektivitet, rätt tillämpning, dess fördelar och nackdelar.

Biverkningar

I allmänhet tolererar människor drogen väl och står inte inför biverkningar, men i vissa fall kan det finnas:

 • svaghet i hela kroppen, yrsel, dåsighet;
 • suddig syn - suddig syn;
 • en signifikant ökning av levern
 • icke-intensiv huvudvärk.

I extremt sällsynta fall kan blodkoagulerbarheten minska. Om patienten ofta har inre, näs- eller hemorroida blödning, ska läkemedlet användas mycket noggrant.

Kroppen på medicineringsbehandling kan reagera med en allergisk reaktion. I anusen finns det en klåda, patienten har intrycket att den inre sidan av ändtarmen är kliande. Ibland uppenbarar allergin sig av karakteristiska utbrott i hela kroppen. Och särskilt allvarliga fall leder till anafylaktisk chock och ödem Quincke.

Om behandlingen av prostatit utförs med ljus i höga doser (över 400 mg medicin per dag) i 10 dagar kan patienten uppleva tecken på överdosering:

 • störningar i matsmältningssystemet, i form av förstoppning, diarré, illamående och kräkningar;
 • långvarig feber;
 • huvudvärk av olika grad.

Så snart de första symtomen på överdosering inträffar, ska behandlingen med Prostatolenum stoppas och besökas av behandlingsläkaren. Han ersätter läkemedlet helt för en annan, eller justerar den dagliga och allmänna terapeutiska dosen.

Kontra

Låt oss överväga, i vilka situationer för behandling av prostatit det är nödvändigt att välja annan medicinsk produkt:

 • med njurinsufficiens
 • om mindre än sex månader sedan överfördes hjärtinfarkt;
 • med kardioskleros.

Det finns också villkorliga kontraindikationer, där användningen av drogen är tillåten, men extremt försiktigt:

 • tromboembolism eller hög risk för utveckling
 • ocklusiv sjukdom;
 • olika onormala förträngningar av arteriella eller venösa kärl.

Vissa människor upplever överkänslighet eller individuell intolerans mot huvudämnet i drogen eller dess hjälpämnen. Under sådana omständigheter är Prostatilenum förbjudet.

Fördelar och nackdelar

Prostatilen är det enda prostatiska skyddet som tillverkas i form av injektioner och suppositorier. På grund av detta kan läkemedlet användas i steg och differentieras beroende på sjukdomsform och stadium.

Dessutom innehåller fördelarna med drogen:

 • Med hjälp av injektions introduktioner kort kurs i kompositionen med komplex terapi kan du snabbt och effektivt bli av med den sjukdom som uppträder i vilken form som helst.
 • Injektionerna kan också användas för att förhindra ofta återkommande former av sjukdomen. I grund och botten är sådana förfaranden tillräckliga för att kontrollera sjukdomen och inte tillåta ytterligare exacerbationer.
 • Läkemedlet i form av ljus används som en fortsatt behandling efter injektioner, eller som en självständig doseringsform. Deras största fördel är den höga koncentrationen av den aktiva substansen, direkt i det inflammerade manliga organet.
 • Stearinljus leder inte till patientskada, provocerar inte allergi eller berusning och kan användas så snart som en misstanke om en exacerbation av prostatit uppstår.

De obetydliga nackdelarna med läkemedlet innefattar det faktum att det förutom ljus och injektioner inte produceras i någon annan form, antingen i tabletter eller i andra medicinska former. Detta gör användningen av läkemedlet inte särskilt bekvämt.

Läkarnas åsikt om drogen

Med tanke på att läkare förskrivar Prostatilen för att bekämpa prostatit är inte det första decenniet kan vi dra slutsatsen att hans åsikt är mycket positiv. Experter anser att läkemedlet är mycket effektivt, eftersom tack vare användningen uppnås flera effekter på en gång.

Förutom det faktum att läkemedlet lindrar män från prostatit, förbättrar det också kraften parallellt genom stimulering av sterogenes, ökning av testosteronmängden och förbättring av spermatozoas rörlighet.

När det gäller vilken läkemedelsform av drogen som är bäst att bli av med prostatit beror allt på själva sjukdomen. Läkare tror att om det sker i akut form, med svåra och smärtsamma symptom, är det bättre att föredra injektioner. Med en långsam kronisk process kan du begränsa ett ljus, men du måste höja hastigheten till 15 dagar med en två-tidsapplikation under hela dagen.

Eftersom det är omöjligt att bli av med prostatit för alltid, rekommenderar läkare att patienter tar minst sex månaders behandling med Prostatilen för att undvika återfall.

I den här videon talar den ledande läkaren om behandling av prostatit med hjälp av effektiva droger, som inkluderar "Prostatilen".

Analoger Prostatilen

Prostatoler kan köpas på apotek utan receptbelagda läkemedel. Kostnaden varierar mellan 300 och 700 rubel beroende på frisättningsform och dosen av den aktiva substansen. Du kan också hitta dess analoger, som skiljer sig i form av tillverkning, komposition och pris. Emellertid är huvuddelen av dem identiska, så valet av ett läkemedel bör baseras på läkarens rekommendationer.

Tänk på vad som är analogerna till Prostatilen:

 • Prostatilen zink. Den är gjord i form av ljus. Sammansättningen av läkemedlet innehåller vitamin E, vilket bidrar till förbättringen av sexuell funktion.
 • Vitaprost. Den vanligaste analoga Prostatilena, med ett brett spektrum av effekter. Men för att säga att han är bättre kan du inte. Var och en av drogerna har sina egna egenskaper, och de måste användas beroende på sjukdomens komplexitet.
 • Samprost och Prostakor. Är identiska analoger av Prostatilen.
 • Uroprost. Det skiljer sig från den bedömda beredningen av suppositoriernas kvantitativa sammansättning.

Trots att Prostatilen har hög effektivitet och många fördelar, tar det inte alltid med sig det förväntade resultatet. Om under behandlingen, som varar i en månad, det inte finns någon lättnad, sluta använda medicinen och kontakta en specialist för att justera behandlingsmetoden.