Huvud
Massage

prostatilen

Prostatilen är ett läkemedel av naturligt ursprung, och är avsett för behandling av sjukdomar i könsorganet hos män (prostata). Läkemedlet har en mångsidig prostatobeskyttande effekt.

Läkemedlet är tillverkat på basis av extrakt från extraktet av proteiner från prostatakörteln hos nötkreatur, som vanliga könstjur tjänar som givare.

Protein extrakt, extraherat från prostata körtlar av nötkreatur, är en aktiv peptid, det vill säga det har en allmän effekt på villkoret för denna körtel hos människor. Detta innebär att drogen verkar direkt på prostatakörtlarna.

Klinisk och farmakologisk grupp

Ett djur av animaliskt ursprung som används för sjukdomar i prostatakörteln.

Villkor för ledighet från apotek

Släppt utan läkares recept.

Hur mycket kostar prostatan i apotek? Genomsnittspriset ligger i nivå med 350 rubel.

Utformningsform och sammansättning

Preparatet är tillgängligt i form av ett frystorkat pulver för tillverkning av en injektionslösning (lyofilizat) och i form av suppositorier för rektal administrering.

1 ampull med ett läkemedel i form av lyofilat för beredning av en lösning för intramuskulär administrering innehåller:

 • prostatilen (ett komplex av peptider som kan lösas i vatten, vilka erhölls från prostatavävnad av sexuellt mogna nötkreatur) - 5 mg;
 • glycin - 10 mg.

Det rektala suppositoriet Prostatilen-Zink i dess komposition har:

 • prostatylen - 0,03 g;
 • zinksulfat 0,1 g;
 • acetat alfa-tokoferol - 0,1 g

Som hjälpmedel i ljus används:

 • dimetylsulfoxid;
 • polyetenoxid 1500.

Lyofilizatet är en porös eller pulverformig massa med vit eller något gulaktig färg. Koncentrationen av prostataxtraktet i en ampull är 5 mg (i form av vattenlösliga peptider).

Stearinljuset är torpedformat, från vitt till gult.

Farmakologisk effekt

Prostatilen som aktiv substans innehåller ett prostataxtrakt extraherat från vävnaderna i prostatakörteln hos unga tjurar, med tillsats av glycin och spårämnen av zink. Extraktet innehåller ett stort antal peptider - speciella aminosyrakomplex, som är naturliga bioregulatorer av kroppen. De påverkar exakt de vävnader eller organ som de erhållits från.

Sålunda Prostatilen Organotropona utövar effekter på prostata: minskar leukocytisk infiltration, ödem och utsöndring stagnation prostata, förbättrar mikrocirkulationen och blodplätts vaskulär hemostas, inverka positivt den funktionella aktiviteten av spermatozoer.

Enligt kliniska studier, Prostatilen:

 • reducerar smärt syndrom;
 • återställer den vanliga frekvensen av urinering (inom 2-4 dagar från behandlingens början);
 • normaliserar mikrocirkulationen och venös utflöde i prostatakörteln;
 • reducerar antalet leukocyter i utsöndringen av prostata;
 • stärker sexuell lust, förbättrar erektionens och orgasmens kvalitet
 • förbättrar indikatorerna för ejakulat (ökar antalet och rörligheten hos spermatozoa).

Glycin, som också finns i preparatet, tar en aktiv roll i cellförnyelse och syrebildning, deltar i syntesen av immunglobuliner, ingår i många hormoner, spelar en viktig roll i immunsystemets arbete. Mikroelement av zink är nödvändiga för mognad av specifika immunceller, bidrar till bevarandet av spermatozoas integritet, förhindrar utvecklingen av olika processer i prostata, både godartade och maligna.

Prostatilen har också anti-inflammatorisk effekt, korrigerar produktion av antikroppar och stimulera neutrofil antimikrobiell aktivitet, påverkar muskeltonus i urinblåsan (inklusive tonen i detrusor) aktivitet stimulerar humoral immunitet och vissa faktorer organism motstånd.

Indikationer för användning

Vad hjälper? Prostatilen används vid behandling av följande patologiska tillstånd:

 • kronisk prostatit;
 • godartad prostatahyperplasi;
 • interoceptiv copulativ dysfunktion;
 • åldersrelaterade sjukdomar i prostatakörteln;
 • postoperativa komplikationer i prostatakörteln;
 • förebyggande av kronisk prostatit i närvaro av predisposition.

Prostatilen är ett effektivt botemedel mot hemorrojder, tromboflebit, sekundära miktionsstörningar, utsöndrings-toxisk sterilitet, såväl som kirurgiska interventioner, produceras på bäckenorganen.

Kontra

Det finns två typer av kontraindikationer för utnämning / användning av prostatilen i injektioner och rektala suppositorier:

 1. Okontrollerad / slutgiltig - njursvikt, myokardinfarkt (överfört tidigare än 6 månader sedan), kardioskleros.
 2. Konventioner där utser och använder läkemedlet i fråga är möjligt, men med stor försiktighet - tromboembolism eller hög risk för sådana sjukdomar diagnostiserade ocklusiv sjukdom, onormal förträngning av arteriella och / eller venösa kärl.

Obs! En del personer har överkänslighet eller individuell intolerans mot den huvudsakliga aktiva substansen i prostatylen eller dess hjälpkomponenter. I detta fall är utnämningen av läkemedlet kontraindicerat.

Dosering och administreringssätt

Instruktionerna för användning indikerar att suppositoriet Prostatilen injiceras djupt i anusen efter en avföring eller rening av enema. Före användning ska suppositoriet fuktas med vatten. Efter introduktionen är det önskvärt att stanna i sängen i 30-40 minuter.

 • Suppositorierna kommer in rektalt för 1 pc. (50 mg) 1 gång / dag (morgon eller kväll).

Behandlingsförloppet - minst 10 dagar med kronisk prostatit, minst 15 dagar - med godartad prostatahyperplasi.

Stabs Prostatilen

Denna form av farmaceutiskt läkemedel i apoteket levereras i ampuller som innehåller medicinsk pulver. För att förbereda lösningen ska allt innehåll i injektionsflaskan lösas i 1-2 ml isotonisk natriumkloridlösning, vatten för injektion eller 0,5% lösning av novokain. Utför denna manipulation omedelbart före administrering av läkemedlet. Blanda inte ingredienserna i sprutan.

Prostatileninjektioner är som regel smärtfria, men med ökad hudkänslighet rekommenderas att använda novokain som lösningsmedel. Denna kombination av komponenter eliminerar helt obehag under manipulering. Injektionerna görs intramuskulärt för 5-10 mg dagligen i 5-10 dagar. Kursen kan förlängas med lämpliga medicinska indikationer och rekommendationer från en kvalificerad medicinsk specialist. Re-konservativ behandling kan utföras inte tidigare än 2-4 veckor.

Biverkningar

Prostatilen tolereras av patienterna väl, men i sällsynta fall kan följande biverkningar inträffa:

 • signifikant ökning av levern
 • en huvudvärk av icke-intensiv natur
 • imitation av syndromet av kronisk trötthet - svaghet, yrsel, dåsighet;
  kortfristig synnedgång - "dimma".

Ännu mindre ofta finns en minskning av blodkoagulerbarheten, så om patienten har en tendens till inre, nasal eller hemorroid blödning, bör prostatilen appliceras med stor omsorg.

En av de allvarliga biverkningar och anses vara en allergisk reaktion - klåda i anus (det verkar som kliade insidan av rektum), den karakteristiska utslag på kroppen, och i allvarliga fall kan utveckla anafylaktisk chock och angioödem.

överdos

Enligt informationen i instruktionerna för användning av Prostatilen, om patientens rekommenderade dagsdos (400 mg) överskrids under lång tid, kan patienten uppleva följande tillstånd:

 • problem med lungfunktion
 • elektrolyt obalans av blodplasma;
 • huvudvärk;
 • feber;
 • ökade kolesterolnivåer i blodet;
 • dyspepsi;
 • slöhet, generell svaghet;
 • dehydrering;
 • creatinuria;
 • en ökning av volymen av östrogener och androgener i urinen;
 • njurinsufficiens.

Särskilda instruktioner

Prostatilen påverkar inte förmågan att engagera sig i potentiellt farliga aktiviteter som kräver särskild uppmärksamhet och snabba reaktioner, till exempel fordonshantering.

Droginteraktioner

Experter rekommenderar inte att du använder Prostatilen i kombination med följande droger:

 • Natriumbikarbonat;
 • Beredningar av järn;
 • trisamin;
 • Antikoagulantia (Dicumarol, Biscumacetate Ethyl);
 • Förberedelser med silverjoner.

Läkemedlet innehåller vitamin E, som kan förbättra effekten av att använda antiinflammatoriska läkemedel, steroid och icke-steroid. Dessutom reducerar Prostatilen den giftiga effekten av hjärtglykosider (Digitoxin, Digoxin), reverserar effekten av K-vitamin. Den terapeutiska effekten av läkemedel för epilepsi ökar detta.

recensioner

Vi tog upp några recensioner av personer som använde ljus Prostatilen:

 1. Alexander. Jag är en seglare och tillbringar större delen av året till sjöss. Det finns inga läkare, väder är väldigt annorlunda, så med min diagnos måste jag ständigt vara uppmärksam och förebygga vården. Två gånger om året lägger jag ljuset "prostatilen", vilket hjälper mig att mata bukspottkörteln med ämnen som det själv är svårt att producera för det normala livet. Dessutom följer jag försiktighetsreglerna, med undantag av rekommendationer för konstant kön. Tack vare min omtanke har jag inte haft några exacerbationer länge. Jag vet inte ens vad som skulle hända mig utan dessa ljus, det är ganska möjligt att jag skulle behöva skriva.
 2. Paul. Jag har en seriös erfarenhet av att använda ljus. Han behandlades i rätt tid av ichthyol, ljus av den ultra-religiösa, enkel-mindedness. Vid olika tillfällen hjälpte olika droger, för med diagnosen "Prostatit" bor jag redan 8 år. För tillfället stannade jag på ljuset "Prostatilen", för att, som om det inte låter som reklam, men det här är verkligen den optimala kombinationen av pris och kvalitet. Dessa ljus som aktiv ingrediens använder pressa av prostatajuice från nötkreatur, vilket gör det möjligt att inte bara ta bort smärta och andra symtom på sjukdomen, utan orsakar prostata att normalisera sitt arbete, eftersom ger sina saknade komponenter. Efter att ha använt dessa ljus förbättras välbefinnandet exakt. Jag kan inte ens återkalla den liknande känslan av ett bekvämt tillstånd efter kursen från andra ljus. Jag kommer att avstå från rekommendationer, tk. Jag är inte en läkare, men jag uppskattar min erfarenhet av att använda dessa ljus som positiva.
 3. Anatolij. Prostatit blev sjuk för ett år sedan, kämpade med sjukdomen med växande framgång - 10 dagar läkte, 15-20 paus - och igen. Utnämnd och behandlings kurser från mer än 10 poäng etc. Allt detta kastas ut pengar, för det var ingen stark effekt. Pengarna gick till apoteket, läkarna och igen. Verklig lättnad togs endast av nvs. Sedan, efter att ha bytt flera urologer, fann jag mig väldigt bra. Tack vare honom bytte han till rätt näring och regelbunden sport, och köpte också prostatilens ljus. Och tack till ljusen, glömde jag att dricka npvs i 2 dagar, och då behövde jag inga piller. Vem tog smärtstillande medel länge, kommer han att förstå vilken glädje för magen att glömma dem. Om i korthet - nu blev jag av med prostatit. Men läkaren rekommenderar att man förhindrar minst en gång var sjätte månad.

analoger

Strukturala analoger som har samma aktiva substans:

 1. Prostataxtraktvätska (koncentrat) - administreras intramuskulärt i lösning med 1 ml 0,9% natriumklorid eller vatten för injektion dagligen i 5-10 dagar.
 2. Vitraprost och Vitaprost forte - finns i 2 former (tabletter och suppositorier) innehåller prostataextrakt som reducerar prostatastorlek, ta bort exacerbation av kronisk prostatit, minska obehag och obehag under inflammation. Hur man dricker Vitaprost-tabletter ska vanligtvis berätta för läkaren beroende på patientens exakta diagnos.
 3. Samprost - av liknande aktiva substansen är peptidkomplex (bioaktivt protein) används vid behandling av akut och kronisk prostatit, endast produceras i form av frystorkade produkten (pulver) för att erhålla en lösning och intramuskulär administrering, innehåller förpackningen 5-10 flaskor och ampuller med pulver lösningsmedel.

Innan du använder analoger, kontakta din läkare.

Vilket är bättre: Prostatilen eller Vitaprost?

Många patienter undrar: Vilket läkemedel är bättre, Prostatilen eller Vitaprost? Eftersom kompositionen innefattar även Vitoprosta antibakteriell komponent, är dess verkningsspektrum bredare (inflammatorisk prostatit, förberedelse för prostataoperation). Men det betyder inte att Vitaprost är bättre.

Trots allt, om du väljer mellan Prostatilenom Vitaprost och vid behandling av en adenom (utan infektion), kan effekterna av antibiotika på kroppen kommer du inte bara behöver, men också leda till biverkningar. Kvittot av sådana medel måste därför utses av läkaren, baserat på en specifik situation.

Förvaringsförhållanden och hållbarhet

Hållbarhet för suppositorier Prostatilen är 3 år. Preparatet är viktigt att förvara i originalförpackningen, skyddad mot ljus och otillgänglig för barn vid en lufttemperatur på +2 till +15 ° C.

Prostatilen i kampen mot prostatit: läkemedlets egenskaper och effektivitet

Prostatilen är ett naturligt läkemedel, som är utformat för att behandla olika sjukdomar i det manliga glandulära organet - prostata. Detta läkemedel hjälper människor att bli av med problem i mer än ett decennium, vilket bekräftar sin höga effektivitet.

Effektiviteten av läkemedlet

Prostatylen har goda skyddande egenskaper i förhållande till prostatavävnad. Detta beror på dess unika, exklusivt naturliga sammansättning av animaliskt ursprung. Preparatet innehåller prostataceller av stora horniga djur, vilka preliminärt malda och lyofiliseras till ett pulverformigt tillstånd.

Detta indikerar att läkemedlet inte innehåller antigena komponenter i främmande vävnader från djur. Men tillsammans med detta är förberedelsen fylld med de naturliga ämnen som patienten behöver för prostata för en snabb återhämtning.

Låt oss överväga vilken effekt Prostatilen producerar på prostatakörteln:

 1. Prostatilen har kraftiga organotropa egenskaper. När läkemedlet börjar tas, sänks svullnaden av prostata, och dess leukocytinfiltration reduceras. Vad är läkemedlets antiinflammatoriska effekt.
 2. Att använda Prostatilen hjälper till att lösa problemet med blodstagnation i det lilla bäckenet. Under inverkan av läkemedlet förbättras mikrocirkulationen av prostataskaskulaturen och därmed underlättar blodplätt och plasmahemostas.
 3. Dessutom påverkar läkemedlet positivt kroppens skyddsfunktioner i allmänhet. När läkemedlet används, blir blåsans väggar starkare, immunsystemets funktion ökar. Och också förstöra patogena mikroorganismer, vilket ofta provar utvecklingen av inflammation i prostatakörteln.

Indikationer för användning

Behandling Prostatylen kan startas först efter medicinsk diagnos, oberoende användning av det kan leda till oväntade konsekvenser. Läkemedlet är ordinerat för män, i följande fall:

 • om urinprocessen med sjukdomens mitten och svåra sjukdom störs
 • i inflammationsprocessen i prostatakörteln (prostatit, som strömmar i akut eller kronisk form);
 • i den postoperativa, och även i rehabiliteringsperioden efter några kirurgiska ingrepp på prostatakörteln;
 • om det finns problem med prostatakörteln - särskilt tromboflebit
 • med godartade organdumörer (hyperplasi eller adenom);
 • om det diagnostiseras med hemorrojder vid något utvecklingsstadium
 • i fallet med ett försämrat reproduktionssystem, vilket leder till försummade stadium av prostatit.

Läkemedlet rekommenderas också att användas för att förebygga prostata sjukdomar hos hanen, som har nått sexualitet och att utesluta återfall efter avslutad behandling.

Doseringsformer av läkemedlet

Ett läkemedel som heter Prostatilen, som framgångsrikt används av män med prostatit, finns i två doseringsformer. Låt oss betrakta var och en mer detaljerat.

Prostatileninjektioner

Prostatilen injektioner utfärdas i ampuller, som innehåller ett lyofyserat pulver, som har en vit eller gulaktig färg. I denna form av läkemedlet innehåller mindre än 5 mg av den aktiva beståndsdelen. Efter administrering tränger läkemedlet emellertid direkt in i det inflammatoriska fokuset, så dess effektivitet är mycket hög. Förutom den aktiva substansen innehåller varje ampull 10 mg glycin.

Injektioner Prostatilen har effektiva antiinflammatoriska, antibakteriella och immunmodulerande egenskaper. När läkemedel införs förbättras urinering, liksom reproduktiva och sexuella funktioner.

För beredning av injektionen ska pulvret lösas i en till två milliliter fiz-lösning, vatten för injektion eller 0,25-0,5% novokain. När komponenterna blandas injiceras lösningen i sprutan, följt av en intramuskulär injektion. Läkemedlet rekommenderas att gå in i en genomsnittlig hastighet, om du gör det snabbt, då är det möjligt att bilda en kon.

Injektioner av Prostatilen orsakar inte själva smärta, men personer som har ökad hudkänslighet kan känna obehag under manipulationen. Därför rekommenderas för denna kategori av patienter att lösa läkemedlet i novokain.

Behandling med pricks Prostatilen kan kombineras med intag av antibiotika, reaktionen och koncentrationen av personen förändras inte. Terapeutisk behandling bör varas från 5 till 10 dagar. Återanvända läkemedlet tillåts inte tidigare än för passage av 2-4 veckor efter slutet av den första behandlingskursen. Om någon eller flera dagar under behandlingen behandlas utan användning av ett läkemedel, ska behandlingen förlängas i samma utsträckning.

Ljus Prostatilen

Effekten av ljus Prostatilena är uteslutande riktad mot prostatakörteln. Läkemedlet har anti-edematös effekt, minskar antalet leukocyter, normaliserar utsöndringen av utsöndringar genom prostata-kanalerna, vilket förhindrar stagnation. På grund av preparatet blir mängden lecitinkorn i utsöndringen av prostata större, musklerna i blåsans väggar och detrusorens ton blir starkare och blodet cirkulerar bättre.

Komponenterna av läkemedlet absorberas i tarmen utan någon rest, tränger in i blodomloppet. Avledda ämnen i läkemedlet med svett, urin och gall. Rektalt narkotikabruk har en större terapeutisk effekt än andra former.

Behandling med hjälp av suppositorier Prostatilena tillverkas av kurser och varar från 5 till 10 dagar. Antalet ansökningar för en dag kan bestämmas enbart av den behandlande läkaren. I grund och botten föreskrivs 2 injektioner per dag, med en dos av den aktiva substansen 30 mg och en gång om dagen med 50 mg av den aktiva substansen.

Tänk på hur man använder ljus för den mest positiva effekten:

 • Innan du går in i ett ljus måste du tömma tarmarna. Om det naturliga sättet att göra detta inte fungerar kan du uppnå detta med enema.
 • Före användning ska ljuset vara lätt fuktat i vatten och sedan sätta det så djupt som möjligt in i anuset.
 • När proceduren är klar bör du ta en horisontell position. Efter en halvtimme, när läkemedlet absorberas i prostata vävnaden, kan du klättra.

Läkemedlet i form av ljus är effektivare jämfört med injektioner. Detta förklaras av det faktum att när man använder dem absorberas den aktiva ingrediensen direkt i organet, eftersom det injiceras i själva prostata. Injektioner används också mycket framgångsrikt i medicinsk terapi.

I den här videon talar en erfaren läkare om Prostatilen viktig information: dess effektivitet, rätt tillämpning, dess fördelar och nackdelar.

Biverkningar

I allmänhet tolererar människor drogen väl och står inte inför biverkningar, men i vissa fall kan det finnas:

 • svaghet i hela kroppen, yrsel, dåsighet;
 • suddig syn - suddig syn;
 • en signifikant ökning av levern
 • icke-intensiv huvudvärk.

I extremt sällsynta fall kan blodkoagulerbarheten minska. Om patienten ofta har inre, näs- eller hemorroida blödning, ska läkemedlet användas mycket noggrant.

Kroppen på medicineringsbehandling kan reagera med en allergisk reaktion. I anusen finns det en klåda, patienten har intrycket att den inre sidan av ändtarmen är kliande. Ibland uppenbarar allergin sig av karakteristiska utbrott i hela kroppen. Och särskilt allvarliga fall leder till anafylaktisk chock och ödem Quincke.

Om behandlingen av prostatit utförs med ljus i höga doser (över 400 mg medicin per dag) i 10 dagar kan patienten uppleva tecken på överdosering:

 • störningar i matsmältningssystemet, i form av förstoppning, diarré, illamående och kräkningar;
 • långvarig feber;
 • huvudvärk av olika grad.

Så snart de första symtomen på överdosering inträffar, ska behandlingen med Prostatolenum stoppas och besökas av behandlingsläkaren. Han ersätter läkemedlet helt för en annan, eller justerar den dagliga och allmänna terapeutiska dosen.

Kontra

Låt oss överväga, i vilka situationer för behandling av prostatit det är nödvändigt att välja annan medicinsk produkt:

 • med njurinsufficiens
 • om mindre än sex månader sedan överfördes hjärtinfarkt;
 • med kardioskleros.

Det finns också villkorliga kontraindikationer, där användningen av drogen är tillåten, men extremt försiktigt:

 • tromboembolism eller hög risk för utveckling
 • ocklusiv sjukdom;
 • olika onormala förträngningar av arteriella eller venösa kärl.

Vissa människor upplever överkänslighet eller individuell intolerans mot huvudämnet i drogen eller dess hjälpämnen. Under sådana omständigheter är Prostatilenum förbjudet.

Fördelar och nackdelar

Prostatilen är det enda prostatiska skyddet som tillverkas i form av injektioner och suppositorier. På grund av detta kan läkemedlet användas i steg och differentieras beroende på sjukdomsform och stadium.

Dessutom innehåller fördelarna med drogen:

 • Med hjälp av injektions introduktioner kort kurs i kompositionen med komplex terapi kan du snabbt och effektivt bli av med den sjukdom som uppträder i vilken form som helst.
 • Injektionerna kan också användas för att förhindra ofta återkommande former av sjukdomen. I grund och botten är sådana förfaranden tillräckliga för att kontrollera sjukdomen och inte tillåta ytterligare exacerbationer.
 • Läkemedlet i form av ljus används som en fortsatt behandling efter injektioner, eller som en självständig doseringsform. Deras största fördel är den höga koncentrationen av den aktiva substansen, direkt i det inflammerade manliga organet.
 • Stearinljus leder inte till patientskada, provocerar inte allergi eller berusning och kan användas så snart som en misstanke om en exacerbation av prostatit uppstår.

De obetydliga nackdelarna med läkemedlet innefattar det faktum att det förutom ljus och injektioner inte produceras i någon annan form, antingen i tabletter eller i andra medicinska former. Detta gör användningen av läkemedlet inte särskilt bekvämt.

Läkarnas åsikt om drogen

Med tanke på att läkare förskrivar Prostatilen för att bekämpa prostatit är inte det första decenniet kan vi dra slutsatsen att hans åsikt är mycket positiv. Experter anser att läkemedlet är mycket effektivt, eftersom tack vare användningen uppnås flera effekter på en gång.

Förutom det faktum att läkemedlet lindrar män från prostatit, förbättrar det också kraften parallellt genom stimulering av sterogenes, ökning av testosteronmängden och förbättring av spermatozoas rörlighet.

När det gäller vilken läkemedelsform av drogen som är bäst att bli av med prostatit beror allt på själva sjukdomen. Läkare tror att om det sker i akut form, med svåra och smärtsamma symptom, är det bättre att föredra injektioner. Med en långsam kronisk process kan du begränsa ett ljus, men du måste höja hastigheten till 15 dagar med en två-tidsapplikation under hela dagen.

Eftersom det är omöjligt att bli av med prostatit för alltid, rekommenderar läkare att patienter tar minst sex månaders behandling med Prostatilen för att undvika återfall.

I den här videon talar den ledande läkaren om behandling av prostatit med hjälp av effektiva droger, som inkluderar "Prostatilen".

Analoger Prostatilen

Prostatoler kan köpas på apotek utan receptbelagda läkemedel. Kostnaden varierar mellan 300 och 700 rubel beroende på frisättningsform och dosen av den aktiva substansen. Du kan också hitta dess analoger, som skiljer sig i form av tillverkning, komposition och pris. Emellertid är huvuddelen av dem identiska, så valet av ett läkemedel bör baseras på läkarens rekommendationer.

Tänk på vad som är analogerna till Prostatilen:

 • Prostatilen zink. Den är gjord i form av ljus. Sammansättningen av läkemedlet innehåller vitamin E, vilket bidrar till förbättringen av sexuell funktion.
 • Vitaprost. Den vanligaste analoga Prostatilena, med ett brett spektrum av effekter. Men för att säga att han är bättre kan du inte. Var och en av drogerna har sina egna egenskaper, och de måste användas beroende på sjukdomens komplexitet.
 • Samprost och Prostakor. Är identiska analoger av Prostatilen.
 • Uroprost. Det skiljer sig från den bedömda beredningen av suppositoriernas kvantitativa sammansättning.

Trots att Prostatilen har hög effektivitet och många fördelar, tar det inte alltid med sig det förväntade resultatet. Om under behandlingen, som varar i en månad, det inte finns någon lättnad, sluta använda medicinen och kontakta en specialist för att justera behandlingsmetoden.

Prostatilens ljus: en beskrivning av läkemedlet

Inflammatoriska processer i prostatakörteln - en frekvent förekomst bland män efter 50 år, men även ungdomar finns med prostata sjukdomar. Behandling av prostatit är inte en enkel sak, så det är viktigt att använda mediciner som har visat sig vara effektiva. En av dessa droger är prostatyleniska suppositorier.

Prostatinljus används för att behandla manliga sjukdomar i mer än ett decennium, vilket bekräftar deras medicinska värde. Urologer ordinerar ofta detta läkemedel, eftersom de är övertygade om förmågan att motstå prostata sjukdomar och förbättra människors välbefinnande.

Prostatylensuppositorier är baserade på proteiner isolerade från prostata hos vuxna nötkreatur. Utdrag av prostata hos tjurarna utövar sin terapeutiska effekt målmedvetet på prostata hos män och koncentrerar sig uteslutande i vävnaderna i detta organ.

Läkemedlet är naturligt och orsakar inte biverkningar.

Prostatilen kan köpas på apotek i två former: rektala suppositorier och pulver (lyofilizat) för injektioner. Vilken typ av läkemedel som ska användas, berättar för doktorn, men för effektiv behandling kan Prostatilen användas i form av injektioner och i form av lokala effekter på prostata.

Former och komposition

Prostatinala ljus är torpedformade, ljusets färg är vit eller gult ljus. Ett marmormönster kan observeras på ytan eller i skäret. Läkemedlet är förpackat i cellkonturförpackningar med 5 eller 10 stycken, ett förpackningspapp. Suppositorier skiljer sig i mängd aktiv ingrediens: ljus med ett innehåll av 30 ml och 50 ml extrakt produceras. Som hjälpämnen är makrogol och dimetylsulfoxid.

Lofofilizatet för injektion innehåller 5 ml av ett extrakt erhållet från djurens prostata. Produkten säljs i ampuller, pulverets färg är ljusgul. Läkemedlet före appliceringen späds med saltlösning eller novokain.

Farmakologisk aktivitet

Prostatyleniska suppositorier avser därför läkemedel avsedda för komplex behandling av prostatiska sjukdomar De har en positiv effekt på prostata för ett antal terapeutiska effekter:

 1. Eliminera stagnerande fenomen i det lilla bäckenet - ljus bidrar till att förbättra blodmikrocirkulationen.
 2. De utövar en kraftig organotropisk effekt på prostatakörteln. Svullnad av organvävnad minskar, och leukocytinfiltrering av prostata minskas.
 3. Stärka den geniturinära sfärens lokala immunitet.
 4. Minska risken för blodproppar i blodkroppens cirkulationssystem.
 5. Eliminera smärtsamma fenomen, minska svårighetsgraden av inflammatoriska processer.
 6. Minska frekvensen av uppmaning att urinera.
 7. Positivt påverka arbetet i prostata som helhet.

Förutom ovanstående terapeutiska effekter kan vi notera normaliseringen av sexuell funktion, ökad sexuell lust, en ökning av antalet och rörligheten hos spermatozoa.

Indikationer för att ta ljus Prostatilen:

 • kroniska inflammatoriska processer i prostata är inte bakteriella;
 • godartad utvidgning av körtelvävnaderna (BPH);
 • behandling och förebyggande av tromboflebit i prostata;
 • svårighet att urinera av någon svårighetsgrad
 • som en hjälpbehandling för akut prostatit;
 • trängsel i bäckenorganen;
 • efter kirurgisk ingrepp i genitourinary sfären;
 • infertilitet orsakad av prostata sjukdomar.

Stearinljus och injektioner Prostatilen kan användas som profylax av prostata sjukdomar hos män i avancerad ålder eller för uteslutande av återfall efter behandling.

Absolut kontraindikation för behandling av prostatilis i ljus är en allergisk reaktion på läkemedlets komponenter.

Men andra sjukdomar kan övervägas:

 • det överförda hjärtinfarkt (senast 6 månader);
 • allvarliga kränkningar av lever och njurar
 • exacerbation av hemorrojder;
 • sprickor i anusen.

Biverkningar av Prostaliten är minimala. Om allergisk reaktion på komponenterna kan observeras hudutslag, i så fall bör användningen av läkemedlet avbrytas och se en läkare för behandlingskorrigering.

Många män lämnar positiva recensioner om behandling med prostatiska suppositorier. Bland de gynnsamma effekterna är oftast inga biverkningar, lindring av obehag vid urinering, förbättring av välbefinnande, eliminering av smärta och behandlingseffektivitet i allmänhet. I negativa recensioner noterar män den låga terapeutiska effekten av läkemedlet, men detta kan motiveras av det faktum att läkemedlet kan vara felriktat, till exempel om prostatit är av infektiös natur.

Kostnad för ljus Prostatilen beror på doseringen av den aktiva substansen i ett stiftpiller och deras mängd i förpackningen.

Genomsnittspriset för 5 stearinljus för 50 mg är ca 400 rubel, 5 ljus för 30 mg - 350 rubel.

Priset på lyofilizat (injektioner) 5 ampuller i förpackningen - cirka 300 rubel.

Prostatilen Zinksuppositorier: skillnader från konventionell beredning

Rektala suppositorier Prostatylen med zink är en kombinerad beredning som innehåller ett extrakt av prostata av djur, zinksulfat och alfa-tokoferolacetat (vitamin E).

Sammansättning i 1 suppositorium:

 • extrakt av prostata 30 mg;
 • zinksulfat - 100 mg;
 • vitamin E - 100 mg.

Prostatilen Zink innehåller inte bara en komponent som påverkar organotropiskt på prostata, utan även ytterligare aktiva substanser som har en hjälpverkan som riktar sig mot behandling av en människors genitourinära sfär.

Vilken typ av terapeutisk effekt har dessa komponenter?

 1. Zinksulfat förhindrar utveckling av prostatahyperplasi och maligna tumörer. Det ökar immuniteten, påverkar spermierna positivt, ökar libido, påverkar hormonbalansen, förbättrar erektionen. Brist på detta ämne orsakar impotens, minskar aktiviteten och antalet spermatozoer.
 2. E-vitamin skyddar blodkärlen från blodproppar, har en kraftfull antioxidant effekt, påverkar positivt spermatozoas aktivitet. Obstruktionen av intravaskulär koagulation och en uttalad antiinflammatorisk effekt kompletterar fullständigt verkningen av Prosthalithin.

Indikationer för användning

Prostatilen Zinkljus avser en grupp läkemedel som används för att behandla godartad hyperplasi, men precis som en vanlig medication, används för förebyggande och behandling av olika manliga sjukdomar:

 • kronisk prostatit;
 • sexuella störningar
 • infertilitet.

Metod för applicering

Den avancerade modifieringen av Prostatilen utförs i form av rektala suppositorier. Prostatilen Zinkljus är torpedformade, ljusets färg är från vit med ljusgul till vit till gråaktig nyans. Suppositorierna är förpackade i kartongförpackningar med 5 eller 10 stycken.

Sättet att använda ljus med zink liknar den vanliga beredningen och kommer att behandlas nedan. Kontraindikationer kan ge allergi mot de tillsatta ämnena, med långvarigt intag av E-vitamin kan blodpropp minska, vilket resulterar i sådana fenomen som blödning från mag-tarmkanalen, svaghet, yrsel, leverförstoring.

Kostnaden för ljus Prostatilen Zink är ungefär i samma prisklass med konventionell protatin - från 300 till 400 rubel.

Prostatilens ljus: bruksanvisningar

Behandling med prostatyleniska suppositorier utförs av kursen:

 • Varaktigheten av behandling av inflammation i prostata är från 5 till 10 dagar.
 • För behandling av adenom ökar behandlingstiden med Prostatilenum till 15 dagar.
 • Den dagliga normen bestäms av läkaren, men vanligtvis administreras ljus två gånger om dagen i en dos av aktiv substans på 30 mg och en gång om dagen - vid 50 mg. Det är viktigt att följa ett antal regler för att använda drogen så att den aktiva substansen blir bättre jämställd.

Så här applicerar du Prostatilens ljus: Instruktion

 1. Rektala suppositorier rekommenderas att gå in i anusen efter rening av tarmarna. Om du inte kan göra det naturligt, speciellt två gånger om dagen, måste du rensa tarmarna med en lavemang.
 2. Suppositorier före användning ska fuktas i vatten och så djupt som möjligt i anuset.
 3. Efter administrering av läkemedlet måste du ta en horisontell position. Efter 20-30 minuter absorberas läkemedlet helt i prostatavävnaden, och en man kan delta i rutinaktiviteter.

Man tror att ljus är ett effektivare läkemedel än injektioner. Detta beror på att de absorberas direkt i organet, eftersom de ligger i prostata närmaste närhet, men prostatilenuminsprutningar används även framgångsrikt för behandling.

Hur man applicerar lyofilizat:

 1. Pulver i ampullen ska spädas med saltlösning eller novokain i en volym om 2 ml, skaka för att lösa upp ämnet. Ta medicinen i sprutan.
 2. Introducera Liofilizate intramuskulärt och dyka ner nålen i vävnaden. Injektionerna är smärtlösa och tolereras väl.

Behandlingstiden med Prostatilen-injektioner är 10 dagar.

överdos

Om patienten för kursbehandlingen använder en dos på 400 mg eller mer, kan följande sjukdomar observeras:

 • sjukdom i matsmältningskanalen;
 • febera fenomen
 • smärta i huvudet.

Dessa problem uppstår mot bakgrund av en minskning av thyroxin i blodplasma, ökad aktivitet av kreatinkinas och en ökning av androgener i urinen. I detta fall ska läkemedlet avbrytas och konsultera en läkare för att ändra behandlingsdosen eller avbryta läkemedlet.

Prostatilen kan inte tas samtidigt med läkemedel som innehåller följande ämnen: järn, silver, trisamin, antikoagulantia, natriumvätekarbonat.

Samtidig mottagning av Prostatilen med icke-steroida preparat eller andra antiinflammatoriska medel ökar deras effekt. Vitamin E, som ingår i Prostatilen Zink, minskar effekten av läkemedel för reglering av hjärtaktivitet. Att dricka alkohol under behandlingen rekommenderas inte.

Bevisad klinisk effekt av suppositorier Prostatilen:

 • lindrar smärt syndrom;
 • reducerar antalet leukocyter i utsöndringen av prostata;
 • stärker sexuell lust
 • förbättrar erektionen;
 • återställer den vanliga processen med urinering (minskar frekvensen av uppmaning);
 • förbättrar mikrocirkulationen av blod i organen i det lilla bäckenet och venöst utflöde från prostata;
 • ökar rörligheten för spermatozoa.

Stearinljus för prostatit: Prostatilen, Prostacor, Vitaprost

Prostatilen är ett utmärkt verktyg för behandling av kroniska former av prostatit orsakas av stagnation i bäckenorganen, men om inflammationen orsakas av patogena mikroorganismer, då läkemedlet kan endast användas som kompletterande behandling. Som en del av ett preparat finns inga antibakteriella komponenter, därför är det för att bekämpa en infektion nödvändigt att acceptera antibiotika eller att använda Analogues Prostatilena.

För att behandla godartad hyperplasi är läkemedlet det mest kända läkemedlet. I fallet med adenom behandling bör tillämpas Prostatilen Zink, som ytterligare komponenter försena utvecklingen av onormal tillväxt av vävnad och positivt påverka blodtillförseln till orgeln.

Behandling Prostatilenom kan upprepas efter en månad eller använda dess analoger. Beroende på sjukdomen bestämmer doktorn behandlingsförloppet med ett eller annat läkemedel, dess repetitioner och dosering för varje kurs.

Trots säkerheten för Prostatilen bör man inte självmedicinera. Detta kan vara ineffektivt, till exempel med en akut prostatit, och värdefull tid för att bekämpa sjukdomen kommer att saknas. Endast den behandlande läkaren kan korrekt avgöra vilket läkemedel som ska användas i det här fallet.

På grund av sin popularitet har Prostatilen många analoger. Ofta är patienter intresserade av frågan om vilka som är bättre att välja ljus från prostatit: Prostatilen, Vitaprost eller Prostacor. Var och en av dessa läkemedel har sina egna egenskaper vid behandlingen av prostata, så du borde köpa exakt det läkemedel som läkaren rekommenderar, men det är också användbart att veta vad som är analogerna av drogen.

Vilket är bättre: Prostatilen eller Vitaprost?

Rektala suppositorier Vitaprost ger praktiskt taget inte sin föregångare i popularitet. De inkluderar inte bara prostata extrakt och vitamin E, men även anti-bakteriellt medel, ett antibiotikum innehåll i formuleringen Vitaprost gör det föredraget för behandling av akut och kronisk prostatit, som orsakas av patogena mikroorganismer. Men ett sådant läkemedel är inte lämpligt för förebyggande och långvarig behandling, eftersom den har biverkningar associerade med den antibakteriella komponenten. Från ställning av biverkningar anses Prostatilen vara det bästa.

Vilken är bättre: Prostatilen eller Prostacor?

Båda preparaten är likartade i kompositionen, därför anses de vara liknande analoger och deras effekt på prostatan är identisk. Men till skillnad från Prostatilen är Prostacor endast tillgängligt i form av ett pulver till injektionsvätskor.

prostatilen

I kampen mot prostatit och ett antal andra sjukdomar i prostata har detta läkemedel använts i mer än tjugo år. Långvarig användning, talar om effektiviteten av prostatilen. Drogen är en inhemsk gemensam utveckling av företaget "Citomed" och den militära medicinska akademin i St Petersburg.

För att skapa läkemedlet användes ett protein lösligt i vatten erhållet från prostatakörteln hos manliga sexuellt mogna nötkreatur. En egenskap hos proteiner av denna typ är att deras ackumulering och koncentration endast sker i prostatakörteln.

Verkan av prostatylen

Detta läkemedel tar inte bara bort symptomen på prostatit, men bidrar också kvalitativt till patientens återhämtning eller botemedel mot sjukdomen. Här är ett exempel på hans terapeutiska verkan:

 • Reduktion av infiltrering av prostata vävnad genom leukocyter.
 • Övergripande förbättring av prestandan hos prostata.
 • Minskar stagnerande processer och minskar svullnad i prostatakörteln.
 • Läkemedlet minskar risken för trombos i blodkärlen i körteln.

Förutom ovanstående effekter, mot bakgrund av användningen av läkemedlet finns en normalisering av urinprocessen, en minskning tills fullständig eliminering av smärtssyndromet. Också mycket vägledande är en ökning av rörligheten och en ökning av den kvantitativa sammansättningen av spermatozoa. Det finns en ökning av libido eller ökad sexuell lust.

För närvarande är prostatilen tillgänglig i två former: i form av suppositorier för rektal administrering och ampuller med lyofilizat för intramuskulär injektion. I tabletter ges inte frisättningen av denna medicinering.

Hur man använder läkemedlet med prostatit

ljus

Ett ljus eller som det kallas - en rektal suppositorie, innehåller 30 mg extraherade peptider. Externt, ljusen liknar formen av en torpedo med avrundade ändar. Färgen på ljusen kan variera från vit till mjölkaktig med nyanser av gul. Oftast på ytan eller på klippet kan man se marmormönstret.

Indikationer för användning

Läkare prostata i ljus, som regel utse vid:

 • Förekomsten av en inflammatorisk process i prostatakörteln, som ofta åtföljer både kronisk och akut behandling av prostatit.
 • Tecken på okontrollerad tillväxt av prostatavävnad - prostata adenom.
 • Kirurgisk ingrepp i bäckenområdet (operation på prostata eller urinblåsa).
 • När man komplicerar eller förstärker den inflammatoriska processen i prostata.

ansökan

Vid applicering av läkemedlet ska tarmarna vara så tomma som möjligt, det rekommenderas att tvätta kroppens nedre del. I dag utser doktorn vanligtvis 1-2 suppositorier för rektal ingång. För att få en bättre effekt från drogen bör du ange det så djupt som möjligt. Efter att du har tagit in läkemedlet i ändtarmen måste du ta ett vågrätt läge och ligga tyst inom en halvtimme. Varaktigheten av behandlingstiden kan vara från fem till tio dagar, enligt doktorns bedömning.

ampull

Lofofilizatet i ampullen innehåller ca 5 mg av den extraherade peptiden. Den senare ser ut som ett vitt pulver eller som en porös substans, även vit eller gulaktig i färg.

Indikationer för användning

Vanligtvis föreskrivs behandling med prostatilen i ampuller när:

 • I akut och kronisk form av prostatit.
 • Godartad prostatahyperplasi.
 • Genomför kirurgiska operationer på bäckenorganen (blåsan, prostatan och andra).
 • Komplikationer av inflammatorisk process i körteln.

ansökan

Innehållet i ampullen måste lösas, vilket kräver 2 ml 0,9% saltlösning NaCl. NaCl-lösningen kan ersättas med en 0,5% lösning av novokain, vilket också kräver 2 milliliter. Den beredda beredningen ska skakas noggrant. Dagligen är det nödvändigt att gå in från 0,005 till 0,01 gram per dag (enligt läkarens föreskrift). En behandling med prostatylen är 5 till 10 injektioner. Upprepad passage av kursen som läkaren kan utse och om en månad och ett år.

Viktigt att veta

Kontraindikation med avseende på läkemedlet är den ökade känsligheten hos patienten till komponenterna i kompositionen av prostatylen. Läkemedlet är också kontraindicerat vid njursvikt, kardioskleros och hjärtinfarkt.

 • I vissa fall används allergiska reaktioner.
 • I fall av överdosering med prostatylen är det inte beskrivet och inte registrerat.
 • Vanligtvis är behandling med läkemedlet förskrivet vid utseendet av de första symptomen på prostatit.
 • Kan tas tillsammans med andra droger.
 • Hållbarheten för läkemedlet är 3 år. Förvara det på ett mörkt, kallt ställe utom räckhåll för barn.
 • På apotek är det dispenserat på recept från en ansvarig läkare.

Det skulle ha varit någon som sa att extraktet av prostata är i injektionerna, det var inte med mig vad det var. Kortfattat kommer jag inte att gå in i detaljerna, ämnet är Prostatilen. Men kort sagt, med en kronisk prostatit som förskrivits till mig som ett ljus, Vitaprost först, och de sa att de var 10 dagar att börja. Den första natten jag sopade i uthuset, den andra tanken att jag bara skulle dö en skamfull död... Jo det är omöjligt! Okej brinnande och blod, men denna ständiga uppmaning att defekta mig kom precis till det faktum att jag på tredje dagen kallade semester tog för att överleva kursen. Kunde inte, gick den femte dagen till en annan urolog att ha skrivit något annat. Gav mig stolpiller prostatilen, sade att det är nästan samma sak bara billigare, men överförs lättare eftersom de andra hjälpmedel och Vitaprost generellt förbud eftersom han inte passar någon. Det finns inget att ta ett nytt läkemedel. Ja. Efter honom på toaletten sitter du mycket mindre, men Vätskan är som om du är på stekpanna utan olja! Det verkar för mig att det inte är oavsiktligt... inom två timmar har temperaturen stigit och jag började bli brutalt mörkad. Hustrun kommer att kolla, säger allergi, gav diazolin, det blev lättare, jag somnade. På morgonen drabbar hon mig till en urolog, säger han hundra pund individuellt ljusintolerans. O gudar! Jag sa omedelbart att jag inte behöver registrera ljus! Jag var så trött att jag redan glömde att jag ursprungligen var orolig för prostatit. Kort sagt, läkaren släpptes samma Prostatilen, men i pricks. Varför kunde jag inte bara ge det till honom? Min fru klev i 10 dagar. Prostatit gick bara i slutet av kursen och allt slutade. Nu ska de hugga det på hösten, vintern och våren för att leva fredligt. I allmänhet rekommenderar jag i allmänhet att ljus inte kommer att närma sig och stänga - det är nödvändigt på en gång Prostatilen i pricks och basta

Jag sympatiserar med dig. Jag behövde nu inte lida så mycket, omedelbart prostata detta föreskrev. Norm, förresten, gick till ljuset. Inga reaktioner var allergiska. Självklart lindrade inte smärtan handen. Någonstans på den fjärde dagen var effekten. Men att bli överraskad, fungerar inte någon förberedelse omedelbart.

Fyra dagar är inte heller dåliga. Tabletter behöver en månad att dricka för att hjälpa

Tabletter brukar nästan inte fungera. Stearinljus - omedelbart smärtan går bort, ett par dagar senare insåg att jag återhämtar.
Nu är han frisk, han glömde allt som en hemsk dröm.

Liv, livshistoria! Du måste överföra till Malysheva. Men allvarligt led han också tills hans medicin hittades. Om blodet, slem och tarmar - det är väldigt tydligt för mig! Gud förbjuder någon!

Tin vad. Skakad, tack för kommentaren.
Men, tydligen och faktiskt en viss individuell intolerans av ljus. På mig har alla gått bra eller redan har ägt rum.
Jag botades om någon är intresserad.

Jag använde på något sätt prostatilenom, som i ljus. Mycket cool hjälpte. Det var förstås en brännande känsla, men det är bättre att uthärda det än att lida varje natt.

Är detta brinnande? Det brukade vara Vitaprost +, det är där det brinner! Där i allmänhet förekommer alla kretsar i helvetet på toaletten. Hans redan i min produktion togs bort. Och det här alternativet är trevligare än kakbe. Så vid vilken nu en förhöjning av kronisk överväga eller undersöka som ett alternativ och kom ihåg om massor av prostata!

Här till det, som de säger. Jag fick inte heller ljuset, det är vildt och outhärdligt och omöjligt att uthärda. Att kasta ut genom fönstret packade inte, sätta förstahjälpspaketet i det översta hörnet, injektionerna var på något sätt mer praktiska.

Detta är något nytt i behandlingen av prostatit. Hittills använde jag kapslar FOCUSIN - det hjälper mycket lite, även om jag dricker detta läkemedel för andra månaden i rad.
Det är synd. att hos oss i Lettland är prostatilen otillgänglig i drogister, kommer det att vara nödvändigt att fråga vänner. som reser till Ryssland köp och ta med mig.
Jag antar. att behandling av prostatit med ljus är effektivare. eftersom läkemedlet kommer i direkt kontakt med det drabbade organet. förmodligen. och injektioner är också mer effektiva. snarare än att ta tabletter oralt.

Nåväl, varje injektion blir snabbare än ett piller, detsamma, det aktiva ämnet omedelbart in i blodomloppet. Och det blir lätt att ta med, alla samma billiga och inte brottsliga :)

Generellt första gången jag hör om focussin. Dålig Leontiy

Hittade ett okänt läkemedel till någon och undrar att det inte hjälpte mycket)) Straight LOL

Passed och injektioner och piller. Han var härdad endast med suppositorier. Beställ till vänner, du kommer inte ångra.

Ett bra verktyg! Jag rekommenderar starkt att män inte försenar och tar det så snart det finns misstankar om prostatit. Tro mig, det är bättre att lösa problemet omedelbart.

Jag borde gå direkt till doktorn, jag tror det. Och plötsligt kommer det inte att förlåta, men gonorré? Och i allmänhet från Prostatilena blir inte sämre, så om det finns misstankar är det möjligt att prova eller smaka, alla samma pobochek är inte närvarande

Jag har tyvärr också stött på detta problem. Det behandlades bara med ljus - det hjälpte snabbt nog, jag råder alla som behöver det.

På grund av det kvinnliga kön kan jag inte dela personlig erfarenhet... Min man fick nyligen prostatilen. Tja, senast har månaden redan gått. Jag kommer inte att säga att botemedlet är magiskt, det lindrar inte smärtan från blixten. Men fungerar fortfarande. Mannen ungefär ett år var rädd, vad bara mediciner till det inte skrev ut, allt - slöseri med pengar.
Det var en ren olycka att han kom till en urolog i Novosibirsk. På affärsresa fick jag det. Så han är den enda som föreslog en normal medicin. Där Moskva doktorer studerade och varför de inte kunde hjälpa honom så länge vet jag inte. Det viktigaste är att allt är nu tillbaka till det normala. Det är nödvändigt, förmodligen, att regelbundet överföra eller genomföra kurser medicinskt, men det är tydligt nu än att behandlas.

Ja, full av liknande ljus, bara ett recept från varandra översattes av producenterna och alla. Om prostatilen 20 år sedan kom upp, gissa vem))) Kontinuerlig intriger karok

Känslan av behandling är naturligtvis inte den trevligaste, men det är mycket bättre än att lida varje dag med prostatit. Jag råder män att inte springa sådana sår.

Håll ljusen i kylskåpet, så blir det lättare. Och långt borta är ljuset inte nödvändigt att komma in, det är nödvändigt att hålla lillfingret vid basen och när det är nödvändigt att ligga ner och läkemedlet kommer att sluta

Prostatit blev för mig en mycket förödmjukande sjukdom, om bara för att jag övertog mig vid 32 års ålder. Min fru förstod inte min sjukdom och familjen startade en uppdelning. Vandringar för läkare gav inte en entydig effekt. De berg av tabletter som jag använde som ett resultat hade en allvarlig effekt på levern och jag bestämde mig för att vägra att ta mediciner tills jag sprang in i Prostatilena-recensionerna på Internet en gång. Hans handling var mycket bra och efter att ha tagit den första kursen en vecka senare märkte jag förbättringar i hälsan. nu passerar jag den andra kursen av antagning.

Och varför förstod fruen inte sjukdomen? Eller är du konsekvenserna av Venereal healing?

Inhabit, du är rakt lite skräck berättade! Jag sympatiserar med dig, den här typen av erfarenhet som bonden är rakt under resten av sitt liv, nickar i hjärnan. Men du vet, min fru Prostatilen hjälpte mig väldigt mycket. Jag insåg att något var fel med honom, jag drog omedelbart läkare för att analysera dem. Han motstod som ett litet barn, jag svär. Det visade sig att han hade prostatit. Han ville gå med med piller, men jag var adamant - vill du föda en son? Behandlas sedan. Min älskade gick för att massera prostata och sätta på stearinljuset. Men förbättringen blev märkbar efter några dagar. Så att dessa ljus för oss visade sig vara en riktig frälsning

Kan du motivera män! Så det är nödvändigt med oss, annars kommer vi att springa från läkare till sista)

Vilken fin kille du är! Med sina män är det nödvändigt, för dem är en kampanj till prokologen en himmelsk bestraffning, någon exil till Sibirien, de är rädda som eld. Min man kan inte tolerera sjukhus, läkare, även tabletter kan inte få dig att dricka, tvinga dig nästan att knuffa... och sätta en klippa, det är nog av fantasiverden någonting

Detta tillvägagångssätt måste vara))) Jag måste först stroke min man!

Det verkar för mig att det inte är för ingenting... Exakt! Bra tips, tack författare. När första gången knäpptes användes ljus, och nu för förebyggande av injektioner, och allt är bra

Tack till författaren till inlägget! Mycket vital och sanningsenlig!

Så läser du sådana skräckhistorier och tänker på det - är det värt att föra dig till en sådan stat? Kanske är det bättre att göra sport, massage med jämna mellanrum att göra och från skadans allihopa att avstå? Då behöver Prostatilen inte behövas, även om det verkar vara effektivt.

I allmänhet med prostatit är det bättre att gå till doktorn direkt, annars kan det finnas komplikationer från behandlingen själv, liksom med författaren till posten och det hände. Men ljuset Prostatilen som en "ambulans" är fortfarande bra, de hjälper mig personligen, smärtan är helt borttagen, men för behandling i min prick är det nödvändigt.

Vi måste ha sex!

Ja. Det är självklart möjligt, bara koppling visar sig - när den är säkrad - inte före denna verksamhet alls. Innan det var allt bra, min fru klagade inte. Jag var tvungen att behandlas, eller till och med helt pressad. En bly en hälsosam livsstil - har påverkat skidresa ((
Läkaren av ljuset Prostatilen utnämndes. Tja, det hjälpte, allt blev återställt. men att gå till läkare och förebyggande är nu säkrad. Det viktigaste är att hitta en läkare

Killar berätta för doktorn att du förstörde eller inte? Att sätta ljus i en hel månad, en per dag med inte så bra aktivitet av spermier?

Jag började omedelbart ljus, det här är snabbare och direkt effekt, så att säga. Bränning var inte, och allergier också, men på hjärnpressarna. Men remission, som doktorn sa

Jag beklagar mycket att jag nyligen nyligen lärt mig om detta läkemedel när jag förlorade hoppet att bli av med min olycka. Jag läste på ett forum om detta läkemedel, våra sovjetiska forskare utvecklade det för många år sedan och tog det i åtanke i trettio år. Jag försökte allt, men prostata i form av ljus hjälpte och låt oss säga, mina glädje har inga gränser. I allmänhet kommer du att förstå allt när du också blir av med sjukdomen. Jag rekommenderar

Kön är bra! ingen argumenterar, bara när du sitter på potten hela tiden, det är inte upp till sex. I allmänhet ska det inte bara vara det, det skulle inte göra ont för att skydda dig själv. Eller åtminstone hitta en bra medicin, sa doktorn om ljusen, behandlade dem. Inte en saga, men tolerant, fruar föder, men jag kan inte stå emot det? Men det fungerar, på dag 3 är det mycket lättare

jag i en apotek rådde prostatilen och doktorn sa att det är bättre att ta vitaprost, det finns mer aktiv substans i det, så effekten är mycket bättre och du behöver inte botas senare. Därför löser priset inte alltid

Efter 30 minuter efter införandet av ljuset börjar en skrapa.