Huvud
Analyser

Vitaprost och alkohol

För behandling av prostatit används ett effektivt medel som Vitaprost. Är det möjligt att dricka alkohol när man tar medicinen? Ett direkt förbud mot kombinationen av Vitaprost och alkohol i anteckningen till ett sådant verktyg är inte. Men man måste komma ihåg att både ljus och tabletter av denna medicin innehåller aktiva ämnen som, när de interagerar med alkohol, antingen minskar deras effekt på prostatakörteln eller förlorar denna möjlighet i sin helhet.

Vitaprost som medicin för män

Den mänskliga hälften av mänskligheten möter ofta ett så brådskande problem som prostatit. Prostatakörteln är ansvarig för att utveckla en hemlighet som utför sällsynthet av seminalvätska, så att den blir homogen. Utan denna funktion bryts den manliga förmågan att reproducera släktet. Dessutom, med prostatit, störs processen med regelbundenhet och frekvens av urinering, åtföljd av smärtsamma förnimmelser.

En av de mest använda drogerna för behandling av icke-bakteriell prostatit är Vitaprost. Den aktiva substansen i ett sådant läkemedel är peptider. Dessa är biologiskt aktiva partiklar som, när de införs i människokroppen, orsakar att de valda organen fungerar korrekt på mobilnivån. Molekylerna av sådana substanser är konstruerade från aminosyrarester. De isoleras från prostata körtlar av unga tjurar genom extraktion.

Läkemedlet har en organotropisk effekt på en manlig prostatakörtel. Vitaprost främjar restaureringen av organets arbetsförmåga och förbättrar dess cellulära näring. Mikrocirkulationen i prostatakörteln med läkemedlet normaliseras och puffiness minskar.

Man bör komma ihåg att alkohol i stora doser saktar hastigheten på många processer som förekommer i kroppen. I detta fall störs blodcirkulationen i bäckenregionen, vilket orsakar stillastående fenomen. När du använder en liten mängd alkohol ökar hastigheten av blod till prostatakörteln, kanske till och med en ökning av sexuell lust. En viss mängd alkohol som överskrider den personliga minsta dosen leder emellertid till problem, inte bara med styrka utan också med urinering. Särskilt i närvaro av en sådan sjukdom som prostatit. Användningen av Vitaprost och alkohol tillsammans med den är mycket oönskad.

Farmakologiska egenskaper hos den aktiva substansen i läkemedlet Vitaprost

Extrakt av prostata hos stora boskap, som ingår i Vitaprost-preparatet, har följande komplex av åtgärder på prostatakörteln:

 • Minskar svullnad.
 • Minskar volymen infiltrat bildad under inflammatoriska processer.
 • Förbättrar mikrocirkulationen i kroppen, vilket bidrar till att öka syrgasleveransen till den.
 • Funktionell aktivitet hos spermatozoa ökar.
 • Tonus av muskulaturen av både urinblåsan och urinröret normaliseras.

Sådana effekter på hankroppen bidrar till normalisering av hormonell bakgrund och kan öka libido och styrka. I detta fall reduceras svårighetsgraden av sjukdomssymptomen, vilket positivt påverkar patientens psykiska och fysiska tillstånd.

Form av utfärdande av Vitaprost

Tidigare utvinning av prostatakörteln hos unga tjurkalvar gick till försäljning i form av en injicerbar beredning. Nu finns det analoger av Vitaprost, till exempel Prostatilen, som kan köpas i ampuller. Införandet av läkemedlet direkt i blodet har alltid varit ett snabbt verkande sätt att leverera läkemedlet till det sjuka organet. Det anses med rätta att kombinationen av injektioner och alkohol är kontraindicerad för patientens hälsa. Detta villkor måste följas strikt.

Farmakologiska typer, där läkemedlet släpps - tabletter och suppositorier. Användningen av rektala suppositorier vid behandling av prostatit är mycket effektiv. Biotillgängligheten av den aktiva beståndsdelen vid sådan användning av beredningen skiljer sig lite från effekten av injektioner.

Våra läsare rekommenderar

Vår regelbundna läsare blev av med PROSTATIT genom en effektiv metod. Han kontrollerade det på sig själv - resultatet av 100% - ett fullständigt bortskaffande av prostatit. Detta är en naturlig honungsbaserad lösning. Vi kollade metoden och bestämde oss för att rådgöra med dig. Resultatet är snabbt. DEN EFFEKTIVA METODEN.

Det är också värt att överväga att det fortfarande finns andra droger med samma aktiva substans - Vitaprost Forte och Vitaprost Plus.

Tabletter och suppositorier Vitaprost

Vitaprost Forte Candles används vid behandling av kronisk form av prostatit

Användningen av Vitaprost i tablettform är ett mycket bekvämt sätt att använda läkemedlet. Emellertid är dess effektivitet lägre än vid användning av injektioner eller suppositorier.

Stearinlys Vitaprost Forte används vid behandling av kroniska former av prostatit samt efter kirurgisk ingrepp direkt på prostatakörteln. I deras sammansättning finns en ytterligare substans - vitepsol. Det är nödvändigt för framställning av suppositorier. Mängden av den huvudsakliga aktiva substansen i en sådan beredning ökar.

Vitaprost och alkohol

Gemensam användning av Vitaprost med alkohol kan endast förvärra patientens tillstånd. När den kroniska formen av prostatit fortskrider, försvagas kroppen av sjukdomen, och användningen av alkohol ökar bara antalet ogynnsamma faktorer som det är nödvändigt att bekämpa. Det bör också komma ihåg att alkohol, som interagerar med alla läkemedel, kan neutralisera deras effekt på kroppen.

Vitaprost Plus i dess komposition har en andra aktiv ingrediens - Lomefloxacin, som utför antimikrobiell verkan. I detta avseende används läkemedlet för att bekämpa bakteriell prostatit. Kompatibiliteten hos antibiotika och alkohol har länge beskrivits i den medicinska litteraturen. Med samtidig administrering kommer den lättaste manifestationen av allt möjligt att vara en allergisk reaktion. Dessutom kan alkohol öka svårighetsgraden och andra biverkningar som uppstår vid användning av Vitaprost Plus.

Vem sa att det är omöjligt att bota prostatit?

Har du en PROSTATE? Redan mycket pengar försökt och ingenting hjälpte? Dessa symtom är bekant för dig inte av hearsay:

 • konstant smärta i underlivet, skrotum;
 • svårighet att urinera
 • sexuell dysfunktion.

Det enda sättet att använda? Vänta och inte agera med radikala metoder. Prostatit kan vara CURED! Gå till länken och ta reda på hur specialisten rekommenderar behandling av prostatit.

Alkohol och prostatit - kan jag dricka alkohol med en prostatit?

De flesta män missbrukar alkohol, vilket minskar immuniteten och förstör den funktionella funktionen hos kroppens system, inklusive den manliga sexuella sfären. Kan jag dricka alkohol med en prostatit? Svaret hjälper till att hitta den här artikeln.

Kompatibilitet med alkohol med prostatit

Användningen av starka, svaga alkoholhaltiga drycker och öl påverkar kroppsdelen av en frisk person. Vad kan vi säga om män som blev sjuk med kronisk prostatit!

Kombinationen av alkoholhaltiga drycker och behandling för inflammation i prostatakörteln är inte kompatibel. Det finns goda skäl till detta:

 1. Alkohol är orsaken till prostatit.
 2. Samtidigt intag av läkemedel och alkohol minskar insatserna av antiinflammatoriska, antibakteriella och antispasmodika.
 3. Det finns en toxisk effekt på leverceller och organ i urinvägarna.
 4. Den totala immuniteten hos kroppen minskar, vilket innebär en minskning av motståndet i kampen mot mikrobiell skada på prostatavävnaden.

Alkoholhaltiga drycker är oförenliga med inflammation i prostatakörteln. Alkohol kommer inte att förbättra patientens allmänna tillstånd, men förvärra det, fungera som provokare för utseende och fixering av kronisk prostatit. Lokal immunitet kommer att minska, och mottagligheten för infektionssjukdomar kommer att öka. Blodcirkulationen i bäckenorganen kommer att vara svårt, och utbytesreaktionerna i prostata kommer att vara otillräckliga eller suspenderade.

Missbruk av heta drycker kan orsaka testikelatrofi och förtryck av produktionen av hormon testosteron.

Kom alltid ihåg att ta läkemedel med terapin av prostatit och samtidig användning av alkohol är förbjuden, eftersom de kan leda till värdelösa terapeutiska effekter och irreversibla reaktioner i kroppen.

Hur alkohol fungerar i inflammation i prostata

Kan jag dricka alkohol med en prostatit? Drycker som innehåller alkohol, går in i magen, brinner matsmältningskanalen, omvandlas till acetaldehyd och absorberas i blodomloppet.

Acetaldehyd sprids genom hela kroppen och dämpar alla organens funktionella kapacitet, som har cancerframkallande effekt. Den inflammatoriska prostatakörteln är farlig, eftersom lokal immunitet försvagas och provokation av prostatacancer uppträder.

Ämnet sönderdelas i kroppen i slutliga anslutningar, och det tar ganska lång tid att ta bort det från kroppen, så det kan orsaka irreparabel skada, särskilt med det vanliga missbruket av en dålig vana.

Effekten av ett kortt blodflöde kommer att inträffa under den första halvan av alkoholintaget, detta stimulerar endast perifer blodcirkulation, men då kommer biverkningar att gå med.

Alkohol i små mängder kan öka blodflödet till bukhålan (och till prostata), och när det uppstår en abnormitet blir blodcirkulationen oordning, försvårar sjukdomsförloppet. Den kroniska formen av prostatit kräver uteslutande av alkoholhaltiga vätskor från en människas liv.

Alkohol bidrar att bromsa de normala naturliga fysiologiska reaktioner, har en negativ inverkan på sexuell och reproduktiv förmåga män minskar hormoner, och bryter isoleringen av prostatasekretion, vilket leder till stagnation i kroppen.

Etylalkohol, som finns i drycken, stör störningen av njurarna och urinvägarna. Inflammerade utsöndringsvägar infaller automatiskt och omgivande vävnad i närheten, i grannorganen, stör excretionsfunktion, dåligt avlägsna toxiner, har en negativ inverkan på prostata, vilket bidrar till irritation och upprätthållande av patologins utveckling.

Överdriven alkoholhalt fördröjer vätska i kroppen, förvärrar venös utflöde, stör metaboliska processer, främjar utseendet av inflammatoriska fenomen i prostata i form av kroniska exacerbationer.

Rekommendationer för en man med inflammation i prostata

Sjukdom i akut form vid inledande skede kräver att män avstår från vin, öl, vodka. Efter behandlingens gång rekommenderas avkoppling och avstötning av dåliga vanor i ett tag så att sjukdomen inte går i kronisk form, eftersom alkohol och prostatit är inkompatibla.

Skovförlöpande prostatit sägs att mannen sprit absolut kontraindicerat, på grund av det faktum att det kan få allvarliga komplikationer, såsom impotens, infertilitet, prostata adenom och cancer. Och detta trots det faktum att alkoholinnehållande dryck har en momentan ström av blod till bäckenorganen, växer då stagnation i prostatakörteln.

Drick inte alkohol före samlag för att förlänga sexuellt nöje. Då kommer det att växa till överträdelser av reproduktiv funktion, problem med styrka och utseendet av smärtsam utlösning. I stora doser försämrar alkohol betydligt männs sexuella funktion.

Istället för ölkrusar för "stressavlastande", med depression, ångest, känslomässig labilitet i prostatit, är det bättre att ha ett samråd och en terapi med en psykoneurolog. Tillståndet för tillfällig eufori kommer alltid att gå till de förtryckta, och ytterligare förvärra processen. En man kommer att hjälpas genom att ta antidepressiva medel, spela sport eller en favorithobby (design, ritning, musik, matlagning etc.).

Om en man klockor hans diet (äta hälsosam mat full), tarmarna, därefter under reducerat blodtryck av 50 gram konjak eller svag, i procent, kommer drycken (vit, torrt rött vin) bara gynna.

Läkare med prostatit tillåter inte mer än 0,5 liter öl, 100 gram vodka, 200 gram vin vid en fest. Tonics, cocktails och energi är strängt förbjudna.

Öl i prostata sjukdomar

En populär drink innehåller humle som negativt påverkar prostata, testiklar och påverkar deras arbete (minskar androgenproduktionen och stör hormonbalansen). Detta påverkar patientens könsdel negativt. Dessutom hämmar öl med prostatit utsöndringen av spermier och prostatacancer.

Skumdryck i stora mängder innehåller fytoöstrogener (analogt med kvinnliga hormoner), vilket bidrar till förändringar i kroppens karaktär: utseendet av "öl" lösa tummar, förstorade bröstkörtlar, övervikt. Brott mot hormonfunktionen förändrar hormonproduktionen i prostatakörteln, bidrar till försämringen av reproduktiv funktion (kvalitativa störningar i spermiernas sammansättning, infertilitet).

En stor roll spelas av dosen öl i sjukdomar i prostata. En kopp drink på grund av ökad arteriell blodflöde till organ i bukhålan, påskyndar läkning av inflammerad prostata (här villkoret att mannen framför hela denna propyl nödvändig kurs obligatoriska läkemedel - antibiotika och antiinflammatoriska läkemedel).

För prostata är endast överdriven ölförbrukning skadlig och i små mängder får man dricka. Missbruk av en drink förvärrar patologiska processer.

Den bästa lösningen om behovet av öl inte tillåter människan att göra sig av med den dåliga vanan, kommer att välkomna mjukt skum av god kvalitet drycker, inte ger skadliga effekter på antibiotika. I detta fall kommer en liten mängd öl som ingår i det välgörande medlet hontahomola även förhindra utvecklingen av prostatacancer vid måttliga doser.

Förebyggande av missbruk

Att avleda uppmärksamheten från de sorgsna tankar och hitta avkoppling, rekommenderade man övning som kommer att stärka kroppen, bli av med ett dåligt humör, negativa känslor, göra den mer motståndskraftig mot alla stressiga situationer.

Behöva inte nödvändigtvis dig själv med tunga sporter. Jogging, cykla är inte, inte måttlig intensitet fitness, utomhusspel (fotboll, basket), simning i det kalla vattnet behöver inte vara roligt och inte vara en börda. Efter 2-3 veckors regelbunden träning (en gång i veckan) en man kan utvärdera deras effektivitet, förbättra sin hälsa, och verkade glad.

Metabolismen kommer att förbättras, blodförsörjningen av alla inre organ kommer att öka, därför kommer könssjukdomens tillstånd att förbättras. Tillströmningen av blod till prostata kommer att förbättra metaboliska processer, förhindra stagnerande fenomen i kroppen och därmed deras resorption och förebyggande av frekventa repetitioner. Samtidigt kommer komplexet av vitaminer och rätt näring att stödja och åtgärda effekten.

Dessutom bör en man inte försumma sjukgymnastikmetoder. Till exempel är prostationsmassage i många fall mer effektiv än 50 g vodka - kroppens fördel och förebyggandet av stillastående fenomen.

En man borde inte vara tyst om sitt problem (prostatit). En mans kärleksfulla fru kommer alltid att stödja och hjälpa till i ett svårt ögonblick, även med intima sfärstörningar. Problemen bör lösas tillsammans och inte förvärras av deras intag av alkohol.

Avsluta artikeln, jag vill notera att det inte är värt att ta alkohol för prostatit, om en man håller sin hälsa. Det är nödvändigt att dra slutsatser och befria dig från skadlig missbruk en gång för alla!

Prostatilen i ampuller och tabletter från prostatit

I apotek finns idag många läkemedel för behandling av prostatit och förbättrad människors hälsa. För att förstå hur man ordentligt kan bli av med den här eller den sjukdomen kan bara en specialist.

De mest populära bland alla, representerade i drogister, finns flera kända, det är inte alltid lätt att välja mellan dem. Oftast, till exempel tvivel mellan två av dem: att köpa Prostatilen eller Vitaprost. De aktiva komponenterna i båda dessa läkemedel är desamma. Spektrumet av vitaprost-verkan är dock något större än Prostatilens. Att utse detta eller det här tillvägagångssättet till höger är bara läkaren som behandlar det, eftersom behandlingen i detta fall bara är effektiv och kvalitativ.

Om vi ​​pratar om huruvida Prostatilen eller prostacor är inköpta är valet mycket enklare, eftersom de båda har samma sammansättning och har en liknande effekt på hankroppen.

Dessutom är inte mindre effektiv botemedel mot prostatit också Prostatilen acet. Det produceras emellertid endast i form av ljus, vilket på något sätt begränsar dess användning i medicin.

Numera är det största antalet människor benägna att behandla prostatit med prostatilin, eftersom det här är en produkt av animaliskt ursprung. Hur detta läkemedel hjälper människors hälsa och om man ska köpa det, och även att använda för behandling, hjälper till att förstå denna artikel.

Sammansättning Prostatilena i ampuller och tabletter

På grund av det faktum att Prostatilen har en annan form av frisättning, kan det aktuella läkemedlet användas vid både inpatient och ambulant behandling av en patient med injektion. Så idag kan du hitta på apotek Prostatilen i kapslar, tabletter och ampuller, som alla innehåller samma huvudsakliga aktiva substans.

För injektion används Prostatilen i ampuller som innehåller ett torrt pulver. Volymen på en ampull är 5 mg. Den innehåller 5 mg extraherade peptider. Ytterligare komponenter inkluderar glycin.

Tabletterna innehåller 30 mg prostatylen. Bland excipienterna är här dimetylsulfoxid, liksom polyetylenoxid 1500.

Det bör också noteras att en av sorterna Prostatilena är prostatylenisk zink, vilket inkluderar detta kemiska element. Prostatoler med zink påverkar prostatakörteln utmärkt och kan även förbättra och stärka den mänskliga immuniteten.

Hur man använder Prostatilen för att behandla prostatit

Detta verktyg används för att behandla kronisk prostatit såväl som efter operation på prostatakörteln. Om behandlingen utförs hemma, ordinerar läkaren oftare 1 eller 2 tabletter Prostatilena morgon och kväll. Läkemedlets längd är minst 5 dagar.

Sättet att använda ampuller är som följer. Innehållet i en av dem löses i 2 ml saltlösning eller novokain. Före användning skaka väl och injicera en prostatitinjektion intramuskulärt inte mer än en gång inom 24 timmar. Den maximala behandlingen bör inte överstiga 5 eller 10 dagar, beroende på sjukdoms svårighetsgrad.

Biverkningar från Prostatilen

Användningen av prostatilen bör alltid börja med studien av dess biverkningar:

 1. Allergiska reaktioner i form av rodnad, brännande och klåda.
 2. Utländsk smak i munnen.
 3. Obehaglig lukt från munnen.
 4. Utveckling av diarré (om dosen är för hög).
 5. Visuell försämring.
 6. Ökning av normal leverstorlek.
 7. Hyppig huvudvärk.
 8. Svaghet och sömnighet.

Om Prostatilen inte passar i form av tabletter eller kapslar, ordineras patienten detta läkemedel i form av injektioner. För att inte orsaka ytterligare negativa reaktioner i kroppen är det nödvändigt att fråga den behandlande läkaren hur kompatibelt detta läkemedel med andra läkemedel.

Kontraindikationer för användning av Prostatilen

Prostatilen forte är kategoriskt förbjuden att förskriva patienter följande fall:

 1. I närvaro av njursjukdom.
 2. Efter överföringen av hjärtinfarkt.
 3. Om en patient har kardioskleros.
 4. Försiktighet är föreskriven för tromboembolism, liksom problem med blodkärl.
 5. Med individuell intolerans av de enskilda komponenterna i det aktuella läkemedlet.

Är det möjligt att kombinera Prostatilen med alkohol?

Prostatilen och alkohol i någon av dess manifestationer är strängt förbjuden att blandas vid användning av denna medicinering, annars kan det orsaka biverkningar i patientens kropp.

Kan jag dricka alkohol i närvaro och behandling av prostatit?

Huruvida prostatit och alkohol kombineras, tillåter närvaron av denna sjukdom att man använder alkohol? Denna fråga ställs ofta av männen. På grund av brist på rörelse, dålig nutrition, infektioner före en ålder av 50 år, en betydande del av den manliga befolkningen (40-50%) lider av prostatit, som kan vara från det akuta stadiet att röra sig snabbt (utan behandling) i kroniskt stadium.

Vad kännetecknar prostata i sjukdomen?

Akut inflammation i prostata kännetecknas av frossa och feber, frekvent och smärtsam urinering, smärta i perineum. Kronisk sjukdom i körteln är en långvarig (ofta inledningsvis latent) process, som har faser av eftergift och exacerbation. Med kronisk prostatit smärta är obehag lokaliserad på olika ställen i det lilla bäckenet, åtföljd av ökad irritabilitet, sömnlöshet, ångest. Långvarig och försummad sjukdom leder till aton av prostata, störningar i urinering och sexuellt liv.

Minskningen i livskvaliteten hos män med kronisk prostatit får män att söka medicinsk hjälp, och den förskrivna behandlingen ska kombineras med en förändring av livsstilen.

Att dricka alkohol med prostatit (som att röka) är mycket oönskade, eftersom ökar antalet ogynnsamma faktorer som den försvagade organismen måste kämpa för.

Utan kontroll över användningen av alkohol en prostatit för att vinna svårt.

Vad gör alkohol?

Alkohol i kroppen omvandlas till en högförgiftad, ooxiderad acetaldehyd, som sedan måste omvandlas till acetat och avlägsnas, men detta sker inte snabbt eftersom elimineringshastigheten är vanligtvis lägre än alkoholintaget. Därför har alkohol, under sin vistelse inne i kroppen, tid att skada alla system (nervöst, endokrina, vaskulärt, matsmältningsorgan), inklusive prostatakörteln:

 1. Alkohol orsakar blodflödesstörningar i bäckenregionen, vilket framkallar den fortsatta utvecklingen av prostatit.
 2. Immunitet under alkoholförgiftning minskas, försvagas defensiveness, eftersom antagandet av prostatit alkohol kan förvärra eventuella fångas av infektioner (förkylning, influensa, halsont)
 3. På grund av regelbunden alkoholmissbruk, prostata, beroende på en minskning av testosteron i blodet och en ökning av östrogen, kunde gå i den akuta fasen, provocerade en minskning i potens
 4. Användningen av alkohol i prostatit leder till en överträdelse av manliga könscellers funktioner - försvagar deras förmåga att befruktas
 5. När alkohol används i form av prostatit, kan alkohol, som interagerar med föreskrivna läkemedel, reagera med dem, vilket leder till svåra konsekvenser, upp till de mest extrema.

Användningen av alkohol i prostatit skadar alltid, även om det inte är starkt, men lite alkohol som innehåller drycker. Låg alkoholdrycker, förutom etylalkohol, innehåller ofta andra ämnen som är skadliga för prostata:

 1. I det hemmagjorda vinet lagras fett som förgiftar kroppen, vars verkan också är skadlig, som åtgärden av alkoholstimulerande prostatit
 2. I öl som innehåller humle (såväl som beroendeframkallande ämnen) finns ämnen som liknar kvinnliga hormoner, de påverkar den drabbade prostata negativt och alkohol ökar deras skada
 3. Toniska och alkoholiska cocktails innehåller många kemiska tillsatser och syntetiska komponenter som kan förvärra inflammatoriska processer, och påverkan av alkohol ökar deras utveckling.

Naturligtvis, i sällsynta fall (i remission) den möjliga användningen av en liten enda portion av alkohol (till exempel ett glas vin eller en mugg öl) inte kommer att komplicera sjukdomen. Men detta borde vara ett undantag bekräftat av läkarens råd, vilket bara kan bekräfta regeln att alkohol och prostatit är saker som inte skär. I den akuta fasen av sjukdomen, under perioden för användning av droger, är alkohol inte bara önskvärd utan också farligt, men frågan - är det möjligt att dricka alkohol - har ett negativt svar.

Alkohol kan bli inte bara en faktor för intensifiering och förvärring av sjukdomen, men också en av anledningarna till dess bildning. En kombination av den redan existerande sjukdomen i prostata och alkohol försämrar kroppen dramatiskt, skapar ett underskott av immunitet, hotar en möjlig botemedel, utlöser utvecklingen av andra sjukdomar. För att få en gynnsam prognos vid behandling av prostatit är det värt att notera användningen av alkoholhaltiga drycker, vilket hjälper till att återhämta sig.

Således med prostatit är det nödvändigt att utesluta alkoholets negativa påverkan.

Mäns hälsa och alkohol. Att dricka eller inte att dricka?

Först trodde jag att det var för att det var coolt utanför den kvällen, och butiken i parken var förstås inte isolerad. Men de närmaste dagarna blev det inte bättre. Han sov illa, irriterad hemma, och viktigast av allt - smärtan släppte inte.

Jag bestämde mig för att gå till doktorn på måndag. Det visade mig att jag blev överkörd av en typisk öm av män i min ålder - prostatit, och alkohol bara stimulerade det på. Läkaren, i allmänhet, här är vad han sa: alkohol, tillsammans med blodflödet i bäckenområdet, provocerat och akut inflammation. Jag trodde att blodflödet till det lilla bäckenet bara förbättrar styrkan! Och det visade sig att på grund av sammankomsterna i det kalla väder och den alkohol som togs, gick immuniteten ner. Så, tillsammans med inflammation i prostata, fick jag också en förkylning. Men jag kommer att bota en förkylning, men hur är det med prostatit?

Prostatit - det innebär att jag snart kommer att ligga i sängen för att vila? I händelse av en styrka konsoliderade doktorn mig inte heller. Han säger om sammankomster med vänner fortsätter, då med exploits i sängen, kan du säga adjö. H-ja, jag hade inte tillräckligt! Förresten, och med de läkemedel som jag har skrivit, är alkohol inte kompatibel, och kan till och med medföra extrema resultat. Här är det absolut ingen nytta för mig. Jag, du kan säga, börja bara leva. Vaughn, ett nytt jobb och en lägenhet precis renoverad.

So. Och vad sägs om alkohol? Är det möjligt att absolut ingenting kan göras nu? Här är vinet, till exempel, vad är skadligt där? Även om de säger att speciellt i självberedda drycker, liksom i billiga viner, finns fuseloljor. Det är ett långsamt gift! Rödvin och sprit är mer skadliga än lättvitt vin. Och öl? Öl, säkert kan du! Tonic cocktails? Alla dessa frågor frågade jag doktorn. Svaret var en besvikelse. Kemikalier och tillsatser, syntetiska komponenter förvärrar inflammation i prostata och eventuella inflammatoriska processer i kroppen, och alkohol hjälper dem att utvecklas.
Men inte allt är så dåligt! Läkaren lovade att omedelbart efter den behandlade prostatiten, kan du säkert återvända till dina favoritdrycker - 50 g cognac eller 100 viner, skada kroppen inte kommer att orsaka, du behöver bara veta åtgärden! Jag lovade. Läkaren föreskrev mig antiinflammatoriska läkemedel och en modern rysk botemedel mot prostatit - Prostatilen ljus.

Prostatit och alkohol

Mycket ofta är män oroliga över frågan: "Kan jag dricka öl och andra alkoholhaltiga drycker med kronisk prostatit?". Denna fråga kommer att hjälpa till att hitta svaret som ges i denna artikel, som kommer att berätta i detalj hur öl och alkohol kan påverka prostatakörteln. Det är också värt att komma ihåg att användning av prostatilen och alkohol inte rekommenderas, eftersom läkemedel inte kombineras med alkohol.

Effekt av öl och andra alkoholhaltiga drycker på män

Förmodligen vet alla män att alkohol i människokroppen blir en potent gift, som inte har tid att utsöndras från kroppen för den perioden, medan en ny dos alkohol kommer.

Medan alkohol är i kroppen lyckas det medföra enorm skada på mänskliga organ och system, inklusive järn.

Så vilken effekt har alkohol på män?

 1. Alkoholhaltiga drycker stör blodflödet i bäckenorganen, vilket kan prova utvecklingen och förvärringen av den inflammatoriska processen.
 2. Immunsystemet lider mycket dåligt efter att ha tagit en öl eller alkoholhaltig dryck av en annan typ. I denna situation kan sjukdomen i prostatakörteln förvärras på grund av infektionen i kroppen.
 3. Öl kan sänka nivån på det manliga hormonet i blodet testosteron, och halten av det kvinnliga hormonet tvärtom ökar, vilket kan leda till en minskning av styrkan.
 4. Om du dricker öl med denna sjukdom, kommer funktionen av spermatozoa att försämras och förmågan att befruktas kommer att minska flera gånger.
 5. Om du dricker alkohol i kronisk stadium av prostatit, kan de föreskrivna medicinerna börja agera och denna interaktion leder till negativa konsekvenser.

Från alla ovanstående kan vi dra slutsatsen att du aldrig behöver dricka alkohol, om det finns en sjukdom i prostata och vid behandling. Dessutom bör du inte förstå detta, att efter behandlingen kan du börja allt hårt måste detta också uteslutas, eftersom återupptagandet av alkoholkonsumtion kan prova prostata smärta hos män. Det är nödvändigt att komma ihåg att "prostatitalkohol" är oförenlig!

0 av 13 jobb avslutade

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13

I inflammation i prostata finns specifika symptom. Under den inflammatoriska processen sväller järn och växer i storlek, vilket bidrar till ökad urinering. Om en man har sådana tecken, bör du omedelbart ta ett test för prostatit. Då kommer du att kunna bedöma din kropps tillstånd och i tid för att besöka specialister.

Ett prostata-test kan göras hemma av dig själv. Med inflammation i körteln verkar inte bara problem med urinutflödet, men erektilfunktionen förvärras, vilket leder till infertilitet. Tidig diagnos av prostatit kommer att undvika utveckling av allvarliga komplikationer.

Du har redan passerat testet tidigare. Du kan inte starta det igen.

Du måste logga in eller registrera dig för att starta testet.

Du måste slutföra följande tester för att börja detta:

 1. Ingen rubrik 0%
 2. Prostatitest 0%

Det är allt bra.

Du har inte prostatit. Vi önskar att du fortsätter att behålla din maskulin hälsa!

Vi rekommenderar att du kontaktar en specialist.

Resultaten av det godkända testet visar att du har måttligt uttryckt tecken på prostatit. Adress till experten och skicka inspektion. Glöm inte att de flesta hälsoproblem kan elimineras redan i de tidiga stadierna!

Det är bråttom att se en läkare!

Du har en tydlig symptomatologi av prostatit. Så snart som möjligt kontakta en läkare!

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 1. Med svaret
 2. Med ett märke om visning

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i pungen under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du några obehagliga känslor eller smärta i penis under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft obehagliga känslor eller smärtor i underlivet under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta, brännande känsla under urinering?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta eller obehag med utlösning?

 • Ja
 • ingen

Hur många gånger under den senaste veckan har det varit ont eller obehag på ovanstående ställen:

 • Detta var inte
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • vanligtvis
 • Förlorat mitt konto

Hur skulle du bestämma intensiteten av smärta vid en tidpunkt då de stördes på en skala av 1 (inga smärtor) till 10 (smärtan är outhärdlig).

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

 • Var inte
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • alltid

Hur ofta har du i den senaste veckan haft en önskan att tömma blåsan före två timmar efter det tidigare besöket på toaletten?

 • aldrig
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • alltid

Hur påverkar de ovanstående tecknen på prostatit din livsstil?

 • Påverka inte
 • Nästan stör inte
 • Till viss del påverkar de
 • Betydligt bryta mot det vanliga sättet att leva

Hur ofta har du tänkt på dina tecken på prostatit under den senaste veckan?

 • Jag tänkte inte alls
 • Jag tänkte nästan inte
 • ibland
 • Mycket ofta

Hur skulle du leva om ovanstående symtom på prostatit oroade dig hela livet:

 • Jag skulle inte uppmärksamma
 • Normalt skulle leva
 • tillfredsställande
 • Blandade känslor
 • Jag skulle känna mig otillfredsställande
 • Mycket dåligt
 • fruktansvärt

Vilka ämnen i alkohol skadar?

Förutom den etylalkohol som finns i alkohol kan prostaten också påverkas av ämnen som:

 1. Fuseloljor. De finns i vinet för hushållsproduktion och anses vara giftiga. Har en ökad effekt på prostatit.
 2. Humle, komponenter som är beroendeframkallande. Innehållet i öl och från dem kan du observera inte bara beroende, men också öka kvinnligt hormon - östrogen, i den manliga kroppen. Negativt påverka inflammerad prostata. Efter att ha druckit denna drink kan en man börja allvarlig smärta i perinealområdet.
 3. Kemiska tillsatser och syntetiska komponenter. Innehåll i olika tonics och alkohol cocktails. De kan förvärra den inflammatoriska processen i prostatakörteln och påskynda graden av prostatit. Efter att ha konsumerat sådana drycker i stora mängder upplever mannen svår smärta.

Självklart kan du använda ett glas kvalitetsvin, men bara under eftergivningsperioden. Denna mängd alkohol kommer inte att ha en negativ effekt på prostatakörteln och kommer inte att provocera smärta, men det händer i mycket sällsynta fall. Varje specialist - en urolog, förbjuder dig kategoriskt alkoholhaltiga drycker under och efter behandlingen.

Avslag eller begränsning?

Många gånger vill män inte helt beröva konsumtionen av alkoholhaltiga drycker och ställs därför frågan: "Vilket är bättre - vägran eller minskning av alkoholkonsumtionen till ett minimum?". I denna situation kommer allt att bero på arbetet hos den manliga kroppen, den sexuella sfären och typen av alkoholhaltig dryck.

Det är nödvändigt att förstå att om inflammation i körteln är i första etappen av akut form, är det bättre att helt utesluta användningen av vin, öl och ännu mer vodka under en viss tid.

Eftersom du försummar denna försiktighet kan du prova allvarlig smärta.

När mannen har genomgått en rehabiliteringsperiod och den inflammatoriska processen kommer att elimineras, kan man återvända till livet före behandlingen, men under alla omständigheter inte missbruka alkoholhaltiga drycker. I den kroniska stadiet av sjukdomen och frekventa exacerbationer av sjukdomen, om andarna måste glömma, eftersom det ofta upprepade yttringar framkalla smärta och leda till cancer, skleros och adenom.

Om en man upplever stagnation ska den också uteslutas och minimera alkoholkonsumtionen till ett minimum.

Eftersom alkohol i drycker kan störa funktionen och funktionen av njurarna, urogenitala organ och urinvägar, prova smärta och förhindra utsöndring från kroppen.

Allt ovanstående leder till svåra komplikationer och akut stagnation i prostata.

effekter

Det är uppenbart att den moderna människans liv inte kan föreställa sig utan öl fredag ​​kväll, men genom samverkan mellan alkohol och alkohol i kroppen och prostatakörteln blir en negativ dynamik. Även alkohol kan provocera en förvärring av prostatit, svår smärta, dessutom leda till en negativ dynamik av sjukdomen.

Denna inflammatoriska process observeras 4-6 gånger mindre ofta hos män som leder en korrekt livsstil, uppmärksamma näring, förebyggande. Även de som dricker sällan och lilla, kan inte skryta av en utmärkt status för en prostata efter behandling.

Det är nödvändigt att komma ihåg för alla män att alkohol och prostatit aldrig ska kombineras, särskilt om en man värderar sin manliga hälsa. Användningen av alkohol kan inte enkelt provocera en exacerbation, men blir orsaken till prostatit. Kombinationen av sjukdom och alkohol försvagar kroppen och äventyrar botemedel.

Det bör också läggas till att varje man inte bara ska inte dricka alkohol på grund av sjukdom eller dålig hälsa, men också för att han negativt påverkar kroppens hela och inre system. När allt kommer omkring, om en man har ett sjukt hjärta eller mage, och också lägger till alkohol i kroppen, vilket kommer att förvärra situationen och välbefinnandet, då ingen efter det vill inte ha någon.

Därför är det värt att förstå att rätt näring och en hälsosam livsstil gör det möjligt för en man att vara en man, i alla sinnen i ordet, i många år. Dessutom kan användningen av alkohol minskar styrkan även vid den unge mannen, eftersom som tidigare nämnts, i alkoholhaltiga drycker en stor mängd skadliga ämnen som är lika negativ effekt både på ung pojke och en vuxen man.

Alkohol med prostatit

Viktigt!

Ingen mer temperatur och frekvent smärtsam urinering, bränning och urladdning ur urinröret, liksom andra symptom på PROSTATIT! Våra läsare tar råd från Rysslands ledande urolog. Läs mer >>>

Det är bevisat att alkoholmissbruk är en av orsakerna till inflammation i prostata. Som du vet, efter att ha druckit alkohol, ökar blodcirkulationen i kroppen inte någon gång. Det visar sig att det för en tid finns ett slags misslyckande i cirkulationssystemet.

Sådana frekventa felfunktioner leder till att blodcirkulationen bryts i bäckenorganen, vilket resulterar i en stillastående form av prostatit. Dessutom finns det en annan dåligt: ​​användning av alkohol framkallar brott mot syntes i testiklarna vissa hormoner som behövs för att upprätthålla den normala tillstånd av prostatakörteln.

Många patienter, efter att de har ordinerats behandling, är intresserade av: är det möjligt att dricka alkohol med prostatit? Efter en liten mängd alkohol anses inte att vara skadlig för kroppen.

Det finns specialister som bevisar det 50 gram gott vin har stora hälsofördelar person. Delvis är det sant, men bara om det handlar om denna dos. Och som regel föredrar de flesta patienter drycker starkare och i stora mängder. Därför är svaret på frågan som är obehagligt för de flesta patienter.

Alkohol i prostatit är förbjuden!

Hur kan alkohol skada patienten?

 • Faktum är att alkohol har egenskapen att neutralisera effekten av vissa läkemedel. Det är i bästa fall behandlingen kommer att slösa, och kroppen kommer att utveckla beständig immunitet mot de medicinerade tagen. Men vi får inte glömma att kombinationen av enskilda droger och alkohol kan ha extremt obehagliga följder.
 • En annan anledning till att det inte rekommenderas att dricka alkohol under behandlingen är att kombinationen också ger för mycket på lever. Denna kropp skyddar kroppen från gifter och gifter. Alkohol provocerar destruktion av leverceller. Följaktligen kan det inte längre effektivt skydda mot toxiner i läkemedel. Det visar sig att kroppen får en signifikant dos av gift, vilket över tiden bara ökar och utövar en skadlig effekt.

Vissa patienter observerar en förvärring av prostatit efter mottagande av alkohol. Därför är det i den kroniska formen av sjukdomen, även under eftergivningsperioden, nödvändigt att avstå från alkohol.

Öl: är det möjligt?

En annan ganska vanlig fråga om ämnet alkohol och inflammation i prostata är om det är möjligt att dricka öl med prostatit.

Eftersom öl avser drycker med låg alkoholhalt, finns det en uppfattning att användningen av prostatan är tillåtet, och detta yttrande är felaktig.

Sjukdomen kommer att vara omedelbar om den används.

Vladimir Levashov: "Hemligheten med att bli av med prostatit"

Den ledande urologen i landet gav en intervju om hur.

Öl med prostatit är också förbjudet!

Först av allt, humle, en viktig ingrediens i öl, hålla en substans som hämmar funktionen av syntesen av manliga hormoner i testiklarna. En låg nivå av dessa hormoner provocerar inflammation i prostata.

Med hjälp av öl med prostatit bidrar patienten endast till en snabbare utveckling av sjukdomen. En annan anledning till att öl och prostatit är inkompatibla är närvaron i det av analoger av det kvinnliga hormonet östrogen. Ökning av det här hormonets hankropp påverkar kvaliteten på spermierna, vilket minskar förmågan att bli gravid.

Dessutom bör vi inte glömma att med användning av en skumdryck blir urinering vanligare. Och om du anser att denna process med prostatit är smärtsam, visar det sig att patienten gör ont ännu mer.

slutsats

Dricka alkohol skadar din hälsa. Och om patienten vill bli av med en sådan obehaglig sjukdom som prostatit, borde han förstå att dricka bara förvärrar sjukdomen. Därför är det nödvändigt att försöka skydda dig så mycket som möjligt från dåliga vanor, så att behandlingen blir snabbare och effektivare.

Vad är Prostatilen och varför ljus är alla i högre prioritet?

Enligt statistiken har nästan varje tionde man under 40 år diagnosen prostata adenom. Och med 80 år är denna siffra upp till 80%!

Sjukdomen beror på ett antal anledningar:

 1. Förhöjda östrogener;
 2. Brott mot testosteronmetabolism;
 3. Ohälsosam aktivitet av A1-adrenoreceptorer av prostata;

Prostata adenom följer ofta prostatit, tyvärr är en känd tredjedel av den vuxna manliga befolkningen över trettio år gammal. Prostatit kan vara av icke-bakteriell och bakteriell ursprung. Den kroniska icke-bakteriella formen står för lejonens andel av sjukdomar, nästan 95%.

Forskare har ännu inte fastställt den exakta orsaken till prostatit. Och idag finns det minst fyra arbetsversioner:

 • Smittsam natur;
 • Kemisk inflammation;
 • Störningar i immunsystemet;
 • Patologi av centrala och autonoma nervsystem.

För behandling av adenom i kombination med prostatit används läkemedlet Prostatilen och några analoger i denna grupp framgångsrikt. Under decennierna av praktiken har arbetsmönster för tillämpning och optimala behandlingsalgoritmer skapats.

För närvarande är bara 20% av patienterna tvungna att tillgripa kirurgiska metoder, andra fall botas effektivt av mediciner. Forskare Institutet för akutvård och militär Medical Academy of S: t Petersburg genomfördes en vetenskaplig studie om effekterna prostatilen och tamsulosin kombination med Avotardom där installerades en högeffektiv läkemedelsexponering Prostatilen ljus.

Studiematerialen inkluderade: Urineringstiden; restvolym; minvolym; Anonym utvärdering av droger av patienter. Båda grupperna utvärderade positivt den terapeutiska effekten av deras läkemedel. Objektivet av prostatakörtlar minskade objektivt och innehållet i prostataspecifikt antigen (PSA) sjönk med 32%.

Det var, Prostatilen visade en ganska värdig matchning med de bästa proverna av droger i sitt segment. Det har också visat sig att prostatit i prostatit och analoger har en större terapeutisk effekt än prostata adenom.

Många män tycker inte om användning av ljus. Den rektala metoden har emellertid dess fördelar:

 1. Till skillnad från injektioner är processen absolut smärtfri;
 2. Uniform terapeutisk effekt under lång tid;
 3. Den aktiva substansen ligger i närheten av läsningsfokus.

Prostatilens ljus - analoger

På grund av den stora efterfrågan på droger i denna grupp har Prostatilen analoger:

 • Vitaprost. En av de mest effektiva drogerna. Producerad i tabletter och rektala ljus. I 1 tablett, 100 mg aktiv substans, som bestämmer deras höga terapeutiska effekt. Innehållet i rektala suppositorier av detta ämne är 50 mg, men på grund av mer riktningseffekter är deras effektivitet inte mindre än för tabletter. Också på apotek kan du köpa Vitaprost forte med ett ökat innehåll av arbetssubstans upp till 100 mg och Vitaprost plus, vilket inkluderar lomefloxacin med antibakteriell verkan. Vitaprost plus visade sig utmärkt vid behandling av prostata sjukdomar, framkallad av infektiös infektion i urogenitalkanalen, till skillnad från Prostatilen, ineffektivt i denna situation. Ungdomar under 18 år uppmanas inte att använda Vitaprost plus på grund av specificiteten av bildandet av benvävnad i denna åldersgrupp.
 • Samprost. Injektioner, framställda i pulverform, i ampuller. Det används för adenom i prostatakörteln eller i den postoperativa perioden av bäckenorganen. Läkemedlet, enligt bifogade instruktioner, indikeras också vid svårigheter med urinering, sexuella avvikelser och spermiernas kvalitet som inte motsvarar den normala nivån.
 • Uroprost. Den terapeutiska effekten är nästan ingen annorlunda än Prostatilen. Det säljs i form av suppositorier med 50 mg effektiv substans i vardera. Visuellt förbättrar prostatafunktionen och återställer blåsans ton, vilket gör den väldigt populär bland patienter med urinproblem.
 • Prostakor. Till skillnad från alla tidigare droger produceras det som en färdig lösning för injektioner i muskelvävnad. Och på grundval av åtgärden från "klasskamraterna" är i grunden ingen annorlunda.
 • Prostatolen är zink. Detta läkemedel är en av de ledande positionerna i serien analoger Prostatilen. Som namnet antyder utöver det aktiva ämnet berikas beredningen med zinkjoner och E-vitamin, vilket gör det möjligt att på ett positivt sätt påverka manpoten genom att motverka de oxidativa reaktionerna i kroppen. Det ordineras av en läkare i händelse av inflammation, lokaliserad i prostata, prostata adenom och i postoperativ period av kirurgisk vård. Det erbjuds i form av rektala ljus till ett demokratiskt pris.

I genomsnitt varar minsta kursens längd 10 dagar.

Produktegenskaper

Prostatilen framgångsrikt konkurrerar med ett stort antal analoger i formatsevticheskom marknaden i över 20 år, och samtidigt fortfarande en av de mest använda i en grupp av läkemedel som är involverade i behandlingen av allvarliga sjukdomar såsom prostatit och prostata adenom.

Basen för den aktiva substansen prostatilena är vattenlösliga proteiner erhållna som ett resultat av extraktionsprocessen från bovin prostata. Funktionell identitet bygger också på läkemedlets effektivitet på könsorganen.

Medicin, färdig för användning kan vara i form av rektala suppositorier, mejeri gulaktiga nyanser 30 och 50 mg eller injektioner i form av ampuller fyllda med gulaktigt pulver innehållande 5 mg aktiv substans.

Den terapeutiska effekten av prostatilen på prostata:

 1. Stärker blodcirkulationen
 2. Ökar funktionaliteten hos prostata;
 3. Motstår bildandet av trombi i småbehållarens kärl;
 4. Eliminering av svullnad och konsekvenser av stillastående processer;
 5. Reduktion av permeabilitet för patogener av inflammatoriska processer.

Under behandling, en minskning i frekvens av urinering, smärtsam manifestationer reduktion eller fullständig lindring av smärta, en kvalitativ förändring av spermier, som uttrycks som en procentandel av spermier volym och antalet aktiva spermier och öka lust och potens.

Indikationer för användning:

 • hemorrojder;
 • Fördröjd urinering;
 • Brott mot sexuella funktioner;
 • Godartade formationer i prostata;
 • Kirurgiska ingrepp i könsorganen;
 • Ålder förändras i prostatafunktionaliteten;
 • Inte infektiös inflammation i prostata av kronisk natur;
 • Manlig infertilitet på grund av långvarig, svår inflammation i körteln.

Använd prostatylen eller dess analoger rekommenderas efter ett djupt medicinsk samråd.

Kontra

Den enda kontraindikationen är individuell intolerans av läkemedelskomponenterna.

Användningen av läkemedlet orsakar inte obehagliga känslor.

Fall av överdosering är inte kända.

Instruktioner för användning

Före användning av rektal stötpiller bör tarmen rensas av enema. Sedan för att komma in, preliminärt fuktad suppositorie, djupt i en tjock tarm genom en anus. Stearinljus - 30 mg administreras 1-2 gånger om dagen, 50 mg - en gång om dagen.

Efter proceduren måste du ligga på din sida, slappna av och ligga i cirka fyrtio minuter för att förhindra förlust av en del av botemedlet på grund av vertikal position och mer fullständig absorption. Kursen för kroniska sjukdomar - 10 dagar, behandling av godartade tumörer - 15 dagar.

Prostatilen är icke-toxisk och har god kompatibilitet, varför den används ofta i kampen mot infektionssjukdomar i prostatakörteln och har praktiskt taget inga biverkningar.

Ibland kan det finnas allergifria reaktioner på Prostatilen i form av röda utslag i huden. Om sådana symptom uppstår, sluta behandlingen med detta läkemedel och gå till sjukhuset för instruktioner om hur du ska gå vidare.

Presumptiv kurativ effekt

En hög helande effekt kan förväntas om den appliceras i början av sjukdomen. Vid avancerade skeden, med störningar i sklerotisk vävnad, borde vi inte förvänta oss en snabb terapeutisk effekt.

Vid slutet av behandlingen upplever 90 patienter av 100 en markant förbättring av deras tillstånd. Detta uttrycks i:

 • Förstärkning av strålen;
 • Minska diskontinuitet
 • Minskar frekvensen av trängsel att urinera;
 • Ökad minsta volym av allokerad urin;
 • Minskar ömhet
 • Minskning av kvarvarande urin i urinblåsan;
 • Minskad prostata storlek;
 • Reduktion av patologisk densitet
 • Minskning av diffusa brännviddsintag;
 • Minska nivån av prostataspecifikt antigen i blodet;
 • Minskar risken för maligna tumörer i prostatakörteln.

Ytterligare information

Prostatilen ges utan recept, men det betyder inte att du kan självmedicinera. Det rekommenderas starkt att endast använda mediciner efter att ha hört en specialist för ditt problem.

Du kan använda rektala suppositorier i tre år, om de lagras korrekt vid 2-15 ° C på en torr plats.

Speciellt det breda spektret av åtgärd är besatt av prostatilen-zinkstearinljus. Zinkjoner och E-vitamin läggs till suppositoriet, tack vare vilket väldigt viktiga resultat för patienten uppnås.

Zink, deltar i processerna för generering och utveckling av spermatozoa, förlänger livslängden och ökar libido. Främjar skapandet av immunceller. Bristen på zink resulterar i en utplattad svaghet och en minskad mängd spermier.

Vitamin E (a-tokoferol) lbladaet stark antioxidant potential, det aktiverar spermier, förbättrar mikrocirkulationen i prostata och reducerar trombosbildning.

Pris på medicin

Och även om kostnaden inte är det sista kriteriet, när det är nödvändigt att välja behandlingsmetod, är det mer korrekt att styras av vilken typ av terapeutiskt medel som verkligen kommer att hjälpa till med denna eller den sjukdomen.

En annan fördel med prostatilen är dess ganska demokratiska pris. Kostnaden för rektala suppositorier i Ryssland varierar omkring 440 rubel. För ett paket med 10 ljus och 270 rubel. - 5 ljus.

recensioner

Läkaren har utsett eller nominerat från min prostatit "Prostatilenum" i suppositorier. Enligt anvisningarna måste vi sätta ljus i 10 dagar i rad, men jag kände mig redan bättre med den femte. Visst, i början av diarré torterade men ingenting tolererades. Så, killar, jag rekommenderar till alla som har samma problem, ljus - bara super! Snabb behandling med ett bra pris, vilket också är en glädje.

Förra vintern rann vi av med fiskens sidekick och njöt av det som tsutsiki. Som ett resultat började båda prostatit. Vi gick till sjukhus, jag fick en läkare för att skriva ljus Prostatilena och Oleg - injektioner. Oleg fanns faktiskt och tänkte på hur jag ska bli stjärnorna i rumpan. Som det visade sig - tidigt glädjades ljusen mycket snabbare, pricks. Dag efter 3-4 blev det bättre och hjärtets uppförande började glädjas. Och Oleg, så mycket som några injektioner och speciell behandling fungerade inte, bara det hela var bortskämd och allting. Här är en sådan pepparkaka! Släck inte, män, välj ljus - billigt och arg!

Jag blev förkyld i Moskva. Jag gick till sjukhuset. Läkaren gav ljus Prostatilen och instruktioner. Där är det skrivet att sätta 1 ett ljus på morgonen, 1 på kvällen. Jag bad om injektioner - det är motbjudande att trycka på ljusen i röven, men doktorn sa att ljusen är bättre. Bra doktor! Först ville jag verkligen gå på toaletten, men i slutet av veckan kände jag mig bra. På natten gick jag inte på toaletten och sex var också. Det är också nödvändigt lite. Injektionerna är dyrare, men de behandlas på samma sätt.