Huvud
Behandling

Användarrecensioner om Prostatilen - Zinc

Anmäl dig för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.

Dessa ljus hjälpte mig, särskilt för att det inte fanns något annat i medicinskåpet. Han behandlades en vecka och gick sedan till doktorn.
Specifikt vill jag säga att styrkan förbättras av dessa ljus. Detta är den första pasticheen, positiv. Men det finns också en negativ: jag hade personligen flatulens.
Läkaren föreskrev mig en kurs av massage, fortfarande olika ljus, antibiotika, men kan också användas. Jag upprepade dem om sex månader, jag behöver minst 10 dagar, då vilken typ av effekt kommer det att finnas.

Jag sätter in ljus på egen hand på kvällen, skriver normalt i torr form. Speciellt våt med vatten eller vaselin är inte nödvändigt. Innan jag intar enema jag inte, tömmer jag tarmarna själv. Du måste infoga så djupt som möjligt. Efter det är det nödvändigt att ligga ner, annars kommer all denna vätska att strömma ut.
Som en del av Prostatilen finns inga antibiotika, de är helt säkra, nästan omedelbart eliminerad smärta i testiklarna. På den tredje ansökningsdagen blev strålen kraftigare. Ökad sexuell lust. Inflammation passerade helt i slutet av kursen. Det är bara 10 dagar.

Jag kommer inte att säga att jag är helt nöjd med drogen. Ändå är tillämpningsmetoden inte den trevligaste. Mycket äckligt, när du måste komma ur sängen när du sätter på stearinljuset. Så jag råder dig att förbereda i förväg, göra allt arbete, gå på toaletten och för de stora och små, så att du bara kan gå och lägga dig med ljuset in. Annars kommer det att börja flöda otäckt.
För att klistra in måste du också arbeta hårt. Inte bara måste jag raskoryachitsya och komma in i en obekväm position, så måste jag fortfarande klara av att slappna av anusen. Kort sagt, det viktigaste är att inte falla. Ett annat tips är att suga upp ljuset. Generellt finns det många subtiliteter av ansökan. Rättfärdigar all denna effekt, det finns fortfarande.

Jag använder stearinljus under en lång tid, jag kan säga nu i behandlingen av prostatit kvar bara dem, de hjälper mig. Men bara tillfälligt, så insåg jag - du måste ständigt applicera ljus. Jag tar pauser, det är nödvändigt att återställa slemhinnan, även om kompositionen inte har några speciella kontraindikationer, är den fortfarande stark nog. Därför, för min egen komfort och gör en liten paus.
Ordningen är vanligtvis här: 10 dagar - ljus, 3 veckor - paus. Om avbrottets varaktighet är längre ökar de inflammatoriska processerna omedelbart och smärta utvecklas. Det här är helt enkelt omöjligt att uthärda. Så jag väntar inte, när jag är sjuk igen, för profylakse jag använder.
Ljus är miniatyr, de är inte smärtsamma att injicera, men ändå inte mycket trevliga, lite klämmer allt inne, du måste uthärda, för då kommer lättnad.

Ljus Prostatilen köpte nästan omedelbart efter utseendet av mina första symptom på prostatit. De är långsträckta oljiga fasta piller med en spetsig spets. Att sätta i dem är fortfarande ett nöje, men vad kommer inte att göra när man trycker på. Vätning är inte nödvändigt, de är redan ganska lätt och går väl in i anusen. Innan introduktionen, förresten, måste du tvätta dig själv.
Jag använder dem för natten, det här är den mest framgångsrika tiden för ansökan på grund av vissa omständigheter. Du måste infoga så mycket som möjligt, innan du går in är det nödvändigt att tömma tarmarna. Efter introduktionen finns det en känsla av spänning, jag vill besöka toaletten igen. Men jag uthärdar, det är bara ett ljus som frågar ute och känner sig bedrägligt. Effekten visades inte omedelbart, det tar tid för ljus att arbeta. De behandlar orsaken till obehaget, mina begär att urinera blev mindre frekventa, inflammationen har gått.

Dessa ljus köptes i ett apotek på råd av en apotekare, ingen tilldelade dem till mig. Huvudkomponenten är extraktet från nötkreaturs prostata. Det låter naturligtvis skrämmande och du vill inte ens föreställa dig hur det här extraktet extraherades, men effekten var väldigt bra och tog inte lång tid att vänta. Efter 3 dagar slutade all min spridning till toaletten, men jag bestämde mig för att sätta alla 10 ljus på varje brandman.
Doseringsformen själv - rektala suppositorier - är hemskt. Börja smälta i dina händer, du måste sätta det snabbt. Delvis strömma från ändtarmen, luktar dåligt. På hans trosor var oljiga fläckar, som inte kunde tvättas och lukten var väldigt salig. Dessutom är det nödvändigt att se till att tarmarna är tomma, annars kommer ljuset enkelt att prova en resa till toaletten och det kommer bli nödvändigt att sätta en ny. Men allt mitt lidande var inte förgäves, stör inte prostatit mig längre.

I utseende är ljusen den vanligaste, något mjölkiga nyansen, kläderna fläckar inte, de luktar inte. Det enda negativa - de är väldigt mjuka, med minsta värmekraft, de blir mjuka och mycket svåra att sätta in, så jag rekommenderar dig att packa upp mycket snabbt och omedelbart sätta ett ljus, annars kommer det bara att läcka ut.
Efter stearinljuset kan du känna värmen, även klyva allt inuti, men det passerar snabbt. Så för personer med hög känslighet är det inte en mycket trevlig process att använda ljus. Den vanliga kursen är 10 dagar. Det finns inga biverkningar från ljusen, så jag tror att du kan använda dem tills du återhämtar. Medan jag planerar att ta en kort paus efter 10 dagar, och sedan upprepa kursen, tills resultatet är svagt.

Ljus Prostatilen har en positiv effekt vid behandling av prostatitkomplex, men ensam kan de inte klara av sjukdomen. I detta var jag övertygad av min egen erfarenhet. I deras sammansättning är aktiva komponenter som sannolikt kommer att klara av sjukdomsens första skede.
Som ett resultat hjälpte regelbunden användning av ljus inte mig mycket, stearinljuset slutade smärta. Men efter att ha gått över hela kursen och tillfälligt lättnad av sjukdomen, uppträdde symtomen igen.
Vidare behandling fortsatte jag med antibiotika, jag fick ljusen igen och gick vidare till kursen. I kombination med antibiotika ger de ett utmärkt resultat. Sjukdomen receded, det fanns inga återfall i 3 månader.
Oljebaserade ljus sätts enkelt in i anuset. Du måste trycka så långt du kan. Används exklusivt på natten. På eftermiddagen är det omöjligt att gå med dem. Jag har en stark laxerande effekt. Tillsammans med mottagandet av antibiotika med magen generellt är det stora problem.

prostatilen

Beskrivning:

prostatilen är ett läkemedel avsedda för behandling av prostata sjukdomar, har ett animaliskt ursprung.
Prostatilena är baserat på ett komplex av vattenlösliga peptider extraherade från prostatakörteln av nötkreatur. Användningen av prostatilen bidrar till att minska stasis av prostatakörtelns utsöndring och minska dess ödem. Läkemedlet har en antiinflammatorisk effekt och förhindrar också bildandet av venös trombos i prostatakörteln.
Indikationer för användning av prostatilen är kronisk prostatit och den postoperativa perioden av behandlingen.

Vid överkänslighet mot läkemedlets aktiva komponenter är dess användning kontraindicerad.
Prostatilen administreras intramuskulärt från 5 till 10 mg en gång dagligen. Preparatet i form av suppositorier injiceras rektalt på 1 suppositorium upp till två gånger om dagen. Före administrering fuktas suppositorier med rent vatten och appliceras efter hygienprocedurer.

Typ av problem:

Tillämpningsområden:

recensioner:

När du öppnar en söt pack, skrämmer ljusets storlek uppriktigt, fantasin av hur du kommer att applicera den kan köra en stupor och chock, inte sett före byn för en riktig man. MEN! "Prostatilen" ljus, en av de få läkemedel som jag verkligen kan hjälpa inte bara eliminera symptomen och förbättra kvaliteten och komplexa är inte så mycket en känsla av hans tillstånd, eftersom den faktiska hälsotillstånd som visar resultatet av ett antal analyser. Så slutsatsen är en: Var inte rädd, det huvudsakliga resultatet! Dessa ljus ger det

Jag behandlas med suppositorier på grund av problem med GIT-systemet, och jag behandlar mycket effektivt. I mer än ett år har jag inte störtats av inflammationer, även om de brukade gå vidare med varje säsongändring. Jag tar kurser "Prostatilen" två gånger om året. Stearinljus Jag köper tsitomedovskie, en förpackning med 10 ljus på en gång. Samma sak visar sig billigt. Jag lagrar i kylskåp

Dimexid i dessa ljus fungerar mycket bra för inflammation, hjälper till att eliminera dem och minska intensiteten av smärta. Samtidigt utan antibiotika och propolis, som kan orsaka allergier och som en konsekvens försämring av tillståndet. Huvudkomponenten i stearinljuset - klämning av nötkreatursjuka hjälper till att behandla prostatakörteln kvalitativt och mata den med det som saknas i ens egen organism. Således får vi en billig högkvalitativ medicin som inte kämpar med symptom, men återställer prostatakörtelns normala tillstånd. Därför föreskrivs ljus "Prostatilen" för inflammation och för förebyggande. Billigt men högkvalitativt effektivt sätt

Vid en tidpunkt när jag just börjat behandla prostatit jämförde jag ljus "vitaprost" och "prostatilen", som de mest effektiva, för att förstå vilka som skulle sluta bättre. Jag kan dela min slutsats utifrån inte bara subjektiva känslor, som är baserade på läkemedlets hastighet och kvalitet, men också på drogernas sammansättning. Det är anmärkningsvärt att den aktiva substansen, dvs prostata extrahera dessa ljus innehåller samma mängd, men i "vitaprost" av någon anledning, sätta en extra ingrediens som förbättrar absorption (glömt hans namn) och "prostatilen" klarar utan det inte rätt komponent. Tro mig. Personligen förklarar jag just denna skillnad i drogpriset 2 gånger. Självklart har jag personligen föredrog "prostatilen", det är billigare, och jag var fysiskt bättre lämpad. På grund av kompositionens och orenhetens naturlighet, dra slutsatser själv. Jag skrev allt, även om du själv kan kontrollera drogernas sammansättning för att komma till dina egna slutsatser

När doktorn skrev mig en lista med tester som skulle vidtas för att kontrollera diagnosen prostatit, var jag förtvivlad för att uttrycka det mildt. Det finns inte så många av dem eftersom de inte är alla billiga. Bara diagnosen fick mig att flyga in i ett öre. Det är bra att trots att budgeten har ordinerats för behandling är ljusen "prostatilen", vilket hjälper. Och så, om du säger, då för diagnosen betalades till tio med något mer än för själva behandlingen med ljus

Jag vill tacka alla skapare av ljuset "prostatilen", de gav mig tillbaka min man! Jag kommer ihåg av fasan det senaste året och mina erfarenheter, som jag just inte ändrade mig för den här gången, men det visade mig att min man var bara sjuk och ganska länge sedan. Han var mycket generad att prata med mig om det här ämnet, undvikit att prata på alla möjliga sätt, blev aggressiv, men hur mycket strängen inte krullar, kommer änden fortfarande att vara. Till slut fick jag reda på allt, och jag började leta efter honom som läkare. När jag fann det, vägrade han också att gå till honom, tk. sa att man redan hade en och beordrade honom ett ljus, vilket han inte kommer att behandlas. Varför skulle jag övertyga honom om detta, det här är en mardröm! Och nu är exacerbationsstadiet redan bakom och cirka 7 månader är mannen i eftergift på grund av behandling och förebyggande av ljuset "prostatilen". De gamla intima relationerna återvänder sakta tillbaka till våra liv, vilket jag är otroligt nöjd med, min man är igen min! I allmänhet, som han sa, trodde han att om han berättade för mig skulle jag sluta se honom som en man! Från där endast sådan nonsens är född i människans sinnen! Lita på oss, kvinnor, vi älskar dig!

Försökte piller - de hjälpte inte, injektionerna blev lite enklare, men efter en stund återvände smärtan. Den verkliga lindringen togs endast av ljuset "prostatilen". Läkaren förklarade att faktum är att de verkar direkt på prostata, eftersom Den aktiva substansen kommer i stor volym och omger "hepatiska barriären". Evenemanget är inte trevligt, men med tanke på att denna obehagliga process förvärras ytterligare av uppmaningar efter införandet av ett ljus, vill du omedelbart glömma om sådan behandling. Men alla offer är värda det. Ljus ger lättnad på kort tid och samtidigt blir det lättare att förstå. Smärtlöv, tillståndet hos strål- och hanehälsan förbättras. I åtminstone denna effekt observeras från tillverkarens "prostatilen" -ljus "cytomed"

Prostatilen: suppositorier, injektioner (Prostatilen) - recensioner

För att bli behandlad är det nödvändigt

fördelar: Effekt.

nackdelar: Jag vet inte.

recension: Medel ska jag berätta om Prostatilenum för nyxes. Om prostatit kryper obemärkt, var inte panik - det här är det viktigaste. Prostatit i varje tredje nu, och har länge funderats på hur man ska leva med det, inte lura. Symtom på Internet är mycket beskrivna, och de vet allt om dem, men som praktiken har visat är det bättre att inte själv sätta diagnosen och behandlas självständigt. Det kan vara någonting! När symptomen kom, som vanligt, låtsade jag att ingenting hände, och jag är frisk, så jag kommer att... Mer

Hjälp ljus, vem skulle inte säga!

fördelar: Shustro tar bort symptom och läker sedan. Priset är lågt, behandlingen är kort.

nackdelar: Jag vet inte.

recension: Händde en gång i vår familj en sådan olycka - min man slog ner prostatit. Men först visste vi inte att det var han! Allt började med bowling, eller snarare, det kom allt. Vi lekte med kollegor, allt tycktes vara normalt, men min mans humör var borta. Sedan lämnade han helt och satt, satte sig på baren och satt där i en timme. Har kommit hem, jag frågar vad som hände, han är tyst. Jag gick ut ur badet, jag har inget ansikte på det, jag är sjuk. I allmänhet var det mycket smärtsamt där, som han förklarade smärtan dull, och sedan rakade skarpt, redan... Mer

Är nöjda

recension: Jag har problem med min pojkvän, prostatit började utvecklas. Här rådde de oss till detta läkemedel, han talar bra och är redan mycket bättre. Jag är nöjd med medicinen och jag är glad.

Utmärkt medicin

fördelar: Effektiv behandling, smärtlöshet.

nackdelar: Detekterades inte.

recension: Jag lider av prostatit i flera år. Jag trodde att det skulle lösa sig som en kock efter Kashpirovskys session. Men det fungerade inte. Som ett resultat vände sig frun till doktorn. Jag gick igenom flera kurser av olika droger och mjöl av helvete tillsammans med dem. Burning (butthert, som uttryckt på ditt internet) - nu vet jag vad det är. Tja, resten är inte särskilt trevliga känslor, som jag inte vågar rekommendera att testa även min chef, ja, och-chen kharoshu chiloveku. I slutet, efter en lång sökning efter det mest anständiga och des... Mer

Ett bra läkemedel

fördelar: Effektiv och billig.

nackdelar: Formen av ljuset är lite obekvämt.

recension: Min läkare diagnostiserades med prostatit flera år sedan. Jag har provat olika mediciner och pengar för den här tiden, men ingenting hjälpte verkligen. Och då, i byn, rådde en granne mig om detta läkemedel. säger ryska och inte dyrt. Jag bestämde mig för att prova det. Några månader senare känner jag mig frisk och full av energi. Detta bekräftades av läkaren.

Effekten av ett ljus är prostatiskt

recension: Om injektionerna Prostatilen Jag kan säga en sak - de är inte lika effektiva som ljus. Personligen genomgick en behandling, även om det här inte är en trevlig behandling, men vad kan du göra, hälsa är viktigare.

Utmärkt medicin!

fördelar: Effektivt.

nackdelar: Särskilda känslor.

recension: Lång led av problem med prostata, och i familjen meningsskiljaktighet på grund av detta började. Jag försökte flera verktyg, jag var skeptisk till ljus. Efter att ha läst några recensioner bestämde jag mig för att försöka allt. I början var mycket specifika känslor, ja, jag förstår varför jag tror, ​​då blev jag van vid det. Effekten lyckades, om en och en halv vecka kom jag tillbaka till det normala, och igen kunde jag behaga min fru.

Jämförelse av ljus

fördelar: Läkar snabbt och snabbt, färre finnar.

nackdelar: Nej det är det inte.

recension: Jämfört Prostatilen och Vitaprost, eftersom de säger att det är analoger. Generellt är virdiken: Prostatilen läker noggrant, orsakar inte slemhinnans skada. Och det här är för män efter 40 års besvärlig plats. Så många kronor till 40 år: mage, tarmar, hjärta. Vitaprost har en negativ inverkan på dessa system. Vitaprost kan vara lämplig för yngre, men för män efter 40 - det finns inget sätt. För mycket pobochki. Prostatilen har inte dessa finnar. På kurser av apotekare, vi övervägde dessa frågor, hur man fortsätter... Mer

utmärkt

fördelar: Effektiv och billig.

nackdelar: Ljus.

recension: Jag har kronisk prostatit. Vi sätter det vid den tiden ungefär sex månader sedan. Självklart fanns det läkare och behandling med en hel lista med droger. Det verkar hjälpa till. Men kom tillbaka igen. Tidigare trodde jag på något sätt inte att på grund av ett läkemedel med prostatit är det möjligt att återhämta sig. Naturligtvis spelade komplexet sin roll, men det var ljus som prostatiskt avslutade min plåga. Symtomen var konstant smärta, magen var redan sjuk från pillerna. Jag gick till apoteket för att köpa ett bedövningsmedel. Men apotekaren rådde... Mer

Brodern var botad

fördelar: Effektiv, arbetande, lätt att använda.

nackdelar: Har inte hittat.

recension: Många saker blev försökta när min bror blev sjuk. Han berättade inte ens sin fru, han gömde det, men han erkände för mig, ja, han erkände att han började ta några piller, någon rådde honom där... det är bra att han bara tog några dagar, för med en läkare sa inte. Jag tog boken bokstavligen till doktorn, och han föreskrev prostataeljus. Ha, brodern vägrade först, men på något sätt är det nödvändigt att bli behandlad, generellt övertygade han honom. Härdad, tack Gud!

Behandling av akut prostatit

fördelar: Har tagit bort akut tillstånd. Prevention.

nackdelar: Typ av problem.

recension: Under lång tid var jag rädd för att gå till doktorn, eftersom jag trodde att jag skulle lägga den med njurstenarna. Vi har den här familjen. Som ett resultat kunde jag inte stå upp, jag gav upp. Prostatit diagnostiserades i den akuta fasen. Absolut förväntade mig inte ett sådant resultat. Med den sexuella funktionen är allt normalt. Upphetsad endast periodiska smärtor, i sidan, nedre delen av ryggen, ljummen. Nu avlägsnades det akuta skedet med antibiotika och dessa ljus. "Prostatilen" måste sättas på för att förhindra att dessa villkor återkommer. Prevention.

Vid problem med matsmältningskanalen

fördelar: Bättre agera än andra former av frisättning, den aktiva substansen absorberas med nästan 100%, billigt pris.

nackdelar: Det kan bli önskningar under de första dagarna.

recension: Om du förutom ett problem med en prostatit, plågar också problem med GASTROINTESTINAL TRACT, blir behandling av prostatit med suppositorier en riktig utgång. Du kan självklart fortfarande sticka injektioner, men de kommer inte att vara lika effektiva som ljuset är effektivt, bara för att deras aktiva substans inte släpper igenom kroppen efter administrering och inte avlägsnas genom tiden genom huden. Allt som finns i stearinljuset i nästan 100% av volymen levereras till inflammerad prostata. Från ljus berörde jag personligen flera alternativ, nu på... Mer