Huvud
Symptom

Kinesisk urologisk gips ZB Rrostatisk - recensioner av läkare och patienter

Urologisk gips ZB Rrostatisk Navel Plasters är ett innovativt läkemedel som är utformat för att behandla patologier i genitourinary systemet hos män. Produkten är tillverkad av ett av de kinesiska läkemedelsbolagen, som används vid tillverkning av gips århundraden erfarenhet av kinesisk medicin, baserat på växtens helande kraft.

Till skillnad från traditionella läkemedel levererar transdermala fläckar läkemedelssubstanser till kroppen genom huden och kringgår matsmältningskanalen. Tack vare denna unika funktion kan läkemedlet betraktas som ett läkemedel i framtiden. Dess terapeutiska effekt är så lång som möjligt, det varar så länge som lappen är på huden. Läkemedlet är helt säkert, lätt att använda och kan snabbt och effektivt läka kroppen.

I traditionell kinesisk medicin finns en speciell och effektiv behandlingsmetod när läkemedel läggs på naveln, vilket anses vara centrum för vitalitet och fokus på energikanaler. När gipset appliceras, penetrerar de medicinska komponenterna snabbt genom huden i blodet och bärs hela kroppen, vilket ger terapeutisk effekt.

Urologiska patchar ZB Rrostatiska för män hjälper till att klara av de flesta sjukdomarna hos den geniturära kärnan hos män. Läkemedlet stannar inte bara symptomen på sjukdomen, vilket ger tillfällig lindring, men eliminerar också effektivt orsakerna till patologin. I detta fall får kroppen inte skadliga kemikalier, som utgör grunden för syntetiska droger.

Gipset är en 100% naturlig produkt, skapad på basis av vegetabiliska råvaror. Garantin av högsta kvalitet är intyget om överensstämmelse med den internationella standarden GMP. Låt oss dölja mer detaljerat om fördelarna med mirakelplåstret, vi kommer att berätta om mekanismen för dess handling och metoderna för tillämpning.

Hur fungerar det transdermala urologiska gipset zb prostatiska navelgipset?

Transdermal gips zb Rrostatisk Navel Plasters - är avsedd för förebyggande och behandling av urologiska sjukdomar. För dess produktion används en perforerad tygbas, på vilken en biokomplex av aktiva aktiva substanser erhållna från medicinska växter appliceras på en speciell unik nanoteknik. Aktiva ämnen som extraheras från växtextrakt är malda till nanopartiklar, så att de snabbt kan tränga in i djupa lager av huden och blodbanan.

Perforerad bas, behandlad med en vattenabsorberande högmolekylär komposition, tillåter huden att andas, så att plåstret inte kan avlägsnas i flera dagar. Den terapeutiska effekten av den urologiska lappen är att stimulera blodcirkulationen och förbättra vävnadsmetabolism.

Läkemedlet eliminerar inflammation och smärta i prostatit, blåsans och njursjukdomar, förhindrar proliferation av prostatakörteln, har en antibakteriell och antioxidantisk effekt. Dess användning bidrar till återkomsten av manlig kraft, restaureringen av erektil och reproduktiv funktion. Som förebyggande medel används produkten för att förebygga onkologiska sjukdomar hos det genitourära systemet för män.

Recensioner av läkare urologiska patchar, bekräftade sin höga effektivitet och resultat av kliniska prövningar tyder på att den positiva utvecklingen för behandling av urologiska sjukdomar har ökat markant sedan användning av lim möjliggör snabb lindring tillstånd hos patienter i olika ålderskategorier.

Extrakt av medicinalväxter, som utgör grunden för läkemedlet, har en bedövningsmedel, antiinflammatorisk, anti-edematös och antibakteriell effekt och förbättrar blodcirkulationen avsevärt, förhindrar blodstagnation i bäckenorganen. Dessutom har plåstret en antimikrobiell och antitumörseffekt, och eliminerar inte bara urineringsstörningarna med prostatit, men återställer även manlig styrka.

Tyvärr diagnostiseras prostata-inflammation inte bara hos äldre patienter. I allt högre grad noterar läkare utvecklingen av en liknande patologi hos unga män. Det är viktigt att förstå problemet i tid och söka hjälp från en urolog i början av sjukdomen, vilket kommer att bidra till att undvika allvarliga komplikationer i framtiden. Användningen av en lapp med utseendet på de första dysfunktionella symptomen kommer att underlätta sjukdomsförloppet och underlätta en snabb återhämtning.

Som ett resultat av användningen av plåstret noterade männen följande positiva resultat:

 • Försvinnande av smärta i ländryggen
 • Normalisering av mängden och utflödet av urin
 • Eliminering av smärta vid urinering och utlösning
 • Återställa styrka och sexuell aktivitet

Patienter noterar att med användning av plåstret minskade urineringstiden, volymen av urin som släpptes vid en tid minskade och smärtan som åtföljde denna process försvann. Det finns eliminering av ödem, smärtsam smärta i perineum och skrot, restaurering av erektion och libido.

Kinesisk urologisk patch är fixerad i naveln, under inverkan av kroppstemperatur, det värms upp och börjar utsöndra medicinska ämnen som snabbt tränger igenom huden i blodet. Som ett resultat säkerställs kontinuerlig tillförsel av aktiva komponenter till patologiska foci och deras långsiktiga terapeutiska effekt.

Tack vare den perforerade basen kan huden andas och plåstret kan bäras utan att avlägsnas i 3 dagar. Medicinens naturliga örtkomposition säkerställer säkerheten, skadar inte kroppen och orsakar inte biverkningar.

Vad ingår i det kinesiska urologiska gipset?

Den kinesiska Plaster Phrostatic Navel Plasters består av aktiva fytokomponenter, som kompletterar varandra och förbättrar varandras åtgärder:

 • Girvic Chinese har smärtstillande och förstärkande effekt, har en resorption och antispasmodisk effekt. Extraktet från denna växt skiljer sig från antitumör och antiinflammatoriska egenskaper.
 • Jordgubbe två-toothed fungerar som ett diuretikum, kämpar med inflammation i urinblåsan och urinröret.
 • Bornean kamfer har smärtstillande effekt, förbättrar blodcirkulationen, minskar inflammatoriska reaktioner.
 • Plantain Asian återställer och normaliserar blodcirkulationen, förhindrar utvecklingen av aterosklerotiska förändringar i det sexuella organets kärl.
 • Safflor färgning har en antiseptisk effekt, har en astringent och diuretisk effekt, eftersom en ledare underlättar den snabba penetrering av aktiva komponenter i de djupare skikten i huden.
 • Bedräglig Hohlatka ger en anestetisk och diuretisk effekt. Effektiv som hemostatisk, restaurerande och tonic.
 • kanel fungerar som ett kraftfullt antiseptiskt medel, förhindrar utvecklingen av den inflammatoriska processen, förbättrar blodmikrocirkulationen och ökar styrkan.
 • verbena har en lösning och smärtstillande effekt, det kämpar bra med inflammatoriska reaktioner.
 • Velvet Amur - På grund av innehållet i värdefulla eteriska oljor, tanniner, vitaminer och flavonoider har växten en tonic, diuretikum, antiinflammatorisk, anestetisk och antibakteriell effekt.
 • Alisma - har en uttalad antiinflammatorisk effekt, har en antimikrobiell och diuretisk effekt.

Komplex verkan av alla komponenter bidrar till förbättringen av blodcirkulationen, för att därigenom eliminera stagnationen av blod reduceras kolesterolinnehåll, vilket förhindrar bildandet av tromber, amplifieras utsöndrings njurfunktion, varigenom såret prostata svullnad. Antitumör och antibakteriell effekt, som tillhandahålls av läkemedlet, kan förhindra degenerering av godartade prostataformationer till maligna tumörer.

Vid vilka sjukdomar kommer urologiskt gips för män att hjälpa till?

Den transdermala plåstret används i följande patologier av den manliga sexuella sfären:

 • Kronisk och akut prostatit
 • Adenom av prostata
 • Njurinsufficiens
 • jade
 • Inflammatoriska sjukdomar i njurarna, urinblåsan och urinvägarna
 • Svag erektion, impotens, manlig infertilitet

Instruktioner för användning zb prostatic navel plaster

Instruktioner för användning av läkemedel steg för steg förklarar hur man applicerar en urologisk patch. För att uttrycka det är det inte nödvändigt på en öm punkt, och på navelområdet, följ följande rekommendationer:

 • Innan du lägger gipset på hudområdet ska navelområdet rakas, tvättas med tvål och torka torrt.
 • Med plåstret är det nödvändigt att ta bort skyddsfilmen och fäst klistersidan i önskat område. Det rekommenderas inte att klistra in det igen.
 • Urologisk patch kan vara på huden i högst 72 timmar (3 dagar), då måste den avlägsnas.
 • Efter att plåstret tagits bort, ska det hudområde som det placerades på tvättas med tvål.
 • En ny patch kan läggas efter en 24 timmars paus.

Under behandlingen är det nödvändigt att följa vissa begränsningar, detta kommer att bidra till att uppnå bästa terapeutiska effekten:

 1. Under behandlingen ska man inte dricka alkoholhaltiga drycker.
 2. Det rekommenderas att observera vissa restriktioner i näring, i synnerhet är det nödvändigt att minimera konsumtionen av kryddig, salt, kryddig mat, för att vägra kolsyrade drycker.
 3. Håll inte en plåstret om det finns skador, repor eller annan skada på huden.
 4. Från användningen av urologiska lappar bör överges om användningen orsakar utveckling av en allergisk reaktion.

Var kan man köpa?

Urologisk gips för män ZB Rrostatic Navel Plasters är svår att hitta i apoteket. Och även om det existerar kommer priset som regel att vara kraftigt överdriven.

Tyvärr, enligt tillverkaren, har apotek i Moskva, St Petersburg och Novosibirsk nyligen identifierat 17 fall av förfalskad läkemedel. Därför är det bäst att köpa kinesiska transdermala urologiska lappar på tillverkarens officiella återförsäljare webbplats. För att beställa, klicka på den röda knappen längst ner i avsnittet. Därefter går du till säljarens hemsida där du måste ange ditt namn och telefonnummer. Om några minuter kommer företrädaren för företaget att ringa dig, med vilken du kommer att komma överens om betalningsvillkor och leverans av varorna. Sändningen utförs inte bara till Rysslands invånare utan även till Ukraina och Vitryssland.

Nyligen har det förekommit förfalskningar av detta populära verktyg, eftersom tillverkarens officiella webbplats varnar. Hur skiljer man originalet från en falsk? För att göra detta måste du veta några av funktionerna i paketet, där den urologiska patchen är gjord.

 • Var uppmärksam på den särskiljande logotypen "Bang De Li", som finns i övre vänstra hörnet på framsidan och baksidan av förpackningen.
 • På originalförpackningen med tejp på båda sidor ska det vara namnet "Zb prostatic navel plaster".
 • I väskan med läkemedlet bör bifogas instruktion på ryska och kinesiska.
 • På förpackningen måste vara tillverkningsdatum, utgångsdatum och tillverkare "Shaanxi Zhongbang Pharma-Tech Co., Ltd."
 • Den ursprungliga produkten tillverkas i vakuumplastpåse. I ett paket är en plåstret.

När du köper ett läkemedel, var noga med att vara uppmärksam på dessa nyanser, så hjälper du dig att få ett verkligt originalmedel som kommer att ha rätt terapeutisk effekt. Den terapeutiska plåstret ska förvaras på en mörk, torr plats i en förseglad väska. I allmänhet, för att skydda dig mot förfalskning, köp endast produkten på den officiella hemsidan. Du kan göra det genom att klicka på den röda knappen.

Kontra

Den urologiska plåstret har praktiskt taget inga kontraindikationer, det är säkert och har ingen negativ effekt på kroppen. Tillverkaren förbjuder användning av produkten endast i fall då allergiska reaktioner på de komponenter som utgör beredningen uppstår.

Dessutom kan plåstret inte klistras på den skadade huden när det finns irritation eller små sår eller repor i navelområdet.

Fördelar med ZB Prostatic Navel Plasters
 • Tabletten innehåller inga kemiska komponenter, det är en säker naturlig produkt.
 • Aktiva komponenter i läkemedlet har den snabbaste terapeutiska effekten.
 • I blodet administreras de helande komponenterna kontinuerligt under 72 timmar tills patchen finns på huden.
 • Till skillnad från att ta mediciner i form av tabletter eller injektioner, finns det inga obehagliga känslor och biverkningar.
 • Användningen av ett plaster skadar inte kroppens organ och system och påverkar inte matsmältningsorganet negativt.
 • Läkemedlet har en uttalad terapeutisk effekt, vilket uppnås genom att leverera den maximala koncentrationen av aktiva substanser till inflammationskällorna, särskilt på de ställen där penetrationen av läkemedel från cirkulationssystemet är svårt.

För att förhindra att läkare rekommenderar att gipset appliceras på alla män, eftersom det stimulerar blodcirkulationen i bäckenorganen, vilket förhindrar utvecklingen av många sjukdomar i könsorganet.

Recensioner av läkare och patienter om ansökan

Referensnummer 1

I flera månader led han av prostatit. På natten, sprang till toaletten fem gånger, eller ännu mer. Men det är ingenting. Vid urinering kände jag mig mycket smärta. Jag gillar inte att gå till sjukhus, och jag hade inte tid för det, men jag behövde fortfarande behandla ont.

Medicin var inte alltid till hjälp, och det fanns många biverkningar. Förtroendet var inte längre nödvändigt. På råd av en vän förvärvades en kinesisk urologisk gips ZB Prostatic Navel Plasters.

Denna behandlingsmetod var lite vild för mig. Jag förväntade mig inte speciella resultat. Efter den första ansökningen reducerades dock resor till toaletten, och smärtan var inte så stark. Han fortsatte behandlingen och använde totalt fem plåster. Sedan dess har jag glömt bort prostatit, som en fruktansvärd dröm.

Referensnummer 2

I landets stigande sol visar det sig att de inte bara kan sya kläder, utan också att montera tv. Jag jobbar själv som en förare, och självklart leder jag en stillasittande livsstil. Kanske var det därför på en så ung ålder jag stötte på ett sådant ömtåligt och samtidigt obehagligt problem som prostatit.

Först bestämde jag mig för att bli behandlad av folkmetoder - ett resultat av noll. Sedan försökte jag drogerna från apoteket - resultatet är detsamma. Tja, jag tror allt: det är dags att se en läkare. Han kom till receptionen, berättade för hans sorg och vad han försökte läka. Läkaren föreskrev inte några mediciner för mig, men han rådde mig att köpa ett bandhjälp.

Har utsett eller nominerat två kurser och en upprepad mottagning vid uppsägning. Och vad var min förvåning när efter två tillämpningar av detta mirakelbota alla symtomen kom till intet. Jag tog två kurser, som läkaren utsåg. Jag tackade honom vid den andra mottagningen, och nu vet jag vad jag ska göra i sådana situationer.

Granska №3

För ett år sedan, arbetade på en byggarbetsplats, kyldes prostata. Vid den tiden fanns det mycket stressiga situationer. Allt detta hade inte den bästa effekten på hälsan. Immuniteten försvagas, och jag tjänat prostatit. Det var obehagliga symptom: täta resor till toaletten, smärtsam urinering och smärta i perineum.

Efter att ha adresserat i en utomstående avdelning har överlämnat analyser: diagnosen bekräftades av läkaren. Sedan dess började han behandlas på olika sätt: från antibiotika och ljus till folkmedicin. Akut manifestationer passerade, men själva prostatit - nej. Han började lära sig situationen gradvis, men när det fanns problem med styrka mot sjukdomsbakgrunden - panikade.

Det var nödvändigt att snarast söka ett effektivt botemedel. Läs på forumet på Internet bra recensioner av urologiska patch ZB Prostatic Navel Plasters. Ibland var sanningen uppfylld och negativa recensioner. Men jag köpte fortfarande produkten och ångrade inte det. Efter en fullständig behandling har alla symptom gått. Då kom allt tillbaka. På råd av läkaren tog han också antibiotika och fortsatte att lima plåstret. Efter nästa kurs insåg jag att problemet inte stör mig längre. Därför, om du bestämmer dig för att använda denna gips, är den väl lämpad som en del av komplex behandling. Åtminstone i mitt fall, det är precis vad som hände.

Feedback №4

Gipset hjälper verkligen. Jag trodde inte ens att i en sådan ung ålder, och jag inte är 40, kommer jag att möta ett sådant problem som en svag uppställning. Först trodde jag att det skulle gå, men när missbränder började öka, började jag leta efter sätt att lösa problemet. Jag hjälpte mig av en väns råd som rekommenderade att använda Prostatic Navel Plasters.

Jag beställde det på Internet, jag tog 10 paket på en gång. Läkemedlet är mycket billigt. Först tvivlade jag på att det skulle finnas åtminstone något resultat, men ändå klistrade bandhjälp enligt instruktionerna och väntade. Totalt tog sex plåster hand om behandlingsförloppet, var och en hölls i 3 dagar och gjorde en dag i paus. Kinesisk gips hjälper verkligen, kan bekräfta detta. Nu är jag okej, det finns inga problem med styrka.

Doktorens kommentarer

Referensnummer 1

En sådan diagnos, som prostatit, läggs nyligen inte bara för män som är fler än 40, men också för ungdomar i åldern 20-30 år. I själva verket skämmer inte sjukdomen särskilt, men konsekvenserna, som en svag erektion, ger snabb utlösning mycket frustration. Som ett resultat är det inte självförtroende, missnöje med partnern. Livskvaliteten försämras avsevärt. Fördröja därför inte behandlingen av prostatit. Så fort du märker de första symptomen, agera omedelbart.

För ungefär ett halvt år sedan stötte jag på ett nytt läkemedel av kinesisk medicin med den urologiska gipszb prostatiska navelgipsen. Ärligt talat, först blev han behandlad med stor misstro - är inte denna skilsmässa en listig säljare? Men när en av de medicinska seminarierna i Moskva en respekterad professor smickrade om detta läkemedel, bestämde han sig för att fråga sina andra kollegor som använde den i sin praktik. Recensioner av urologer var alla positiva.

Först efter det började jag tyst att rekommendera min kinesiska urologiska patch. Jag trodde att jag i alla fall inte kommer att skada, eftersom läkemedlets sammansättning är helt naturlig. Efter ett tag märkte patienterna och jag, enligt resultaten av testen, en signifikant förbättring, och i de flesta fall en fullständig botemedel mot prostatit.

Nu är jag helt övertygad om att rekommendera zb prostatisk navelgips, som helt naturligt, inte ett dyrt och effektivt verktyg för behandling av urologiska sjukdomar. Det mest intressanta är att du knappast hittar kinesiska plåster i apotek. Som företrädare för tillverkaren av företaget förklarade för mig, vill apotekskedjor ha minst 50% av produkten. Till vilken tillverkaren inte ger sitt samtycke. Därför är det bäst att köpa ett urologiskt bandhjälp på den officiella hemsidan.

Terentev VM - en urolog av högsta kategori, St. Petersburg

Referensnummer 2

Till skillnad från varor av kinesisk produktion, som ofta syndar med låg kvalitet, visar terapeutiska preparat från medelånget alltid sin effektivitet och har bevisat sig med det bästa av festen inom olika områden av medicin.

Det kinesiska urologiska bandhjälp var inte heller ett undantag i detta avseende. Jag använder det för behandling av prostatit och andra sjukdomar i det genitourära systemet hos mina patienter i mer än ett år. Resultaten är alltid uppmuntrande, speciellt i de inledande skeden av sjukdomen. Det enda jag vill varna mot poddelok.Nastoyaschy ursprungliga drogkostnaderna från 900 till 1500 rubel. Därför är det bäst att köpa den på den officiella hemsidan.

Översikt över urologisk patch ZB Prostatic Navel Plaster (med recensioner av specialister)

Prostatas sjukdom ger män inte bara fysisk, men också moraliskt lidande, eftersom brott mot sexuella funktioner leder till oenighet i familjen och omöjligheten att förlänga släktet. Den akuta formen av prostatit är mestadels sjuka ungdomar, sjukdoms kroniska stadium är hos män över 45 år, prostatets adenom drabbas främst av äldre. Ofta vill män inte gå till doktorn och förvärra problemet. Experter rekommenderar att du använder kinesiska urologiska gipszb prostatiska navelgipsföretaget Bang de Li vid de första signalerna av sjukdom.

Denna speciellt utvecklade patch används för sexuell impotens, njursjukdom, prostatit, inflammatoriska processer i urinvägarna. Efter flera kurser med användning av urologiska plåster kommer zb prostatiska navelgipsar att få ett konkret resultat.

Egenskaper för beredningen och egenskaper

Gipset från prostatit zb prostatiskt navelgips tillverkas i Kina, har naturliga komponenter och ett intyg som bekräftar läkemedlets kvalitet. Den består av växtextrakt, kräver inte extra intag av kemikalier som hämmar arbetet med inre organ. I östra medicinen antas att navelområdet är zonen där energikanalerna ligger. Genom dem påverkar gipszb prostatic navelgips den manliga organismen, som läker den sexuella sfären och förbättrar reproduktionssystemets funktioner. Den höga effektiviteten hos den urologiska plåstret bekräftas inte av ett hundras framgångsrikt tillämpning i Kina utan också av de många positiva svaren hos våra herrar som använde denna lösning.

Det är en vävnadsbas med en rund insats av växtbaserade extrakt från Kina. Den största fördelen är en långsiktig effekt på kroppen (72 timmar).

Idag är transdermala plåstret ett populärt, långverkande restaureringsmedel. De rostatic navelplasterna förbättrar blodtillförseln till de inre organen. I detta fall har prostata inga biverkningar och kontraindikationer.

Är det sant eller skilsmässa som de skriver om ett gips? Kommentarer från läkare, köpare och specialister om prostatakörteln finns i forumet som ägnas åt ämnet läkemedel för styrka. Här var åsikterna delade. Läkare tror att om prostata sjukdomen redan har inträffat, kommer gipset inte att eliminera orsaken som utlöste den. Endast en läkares samråd och en välvalad behandling garanterar patienten en fullständig återhämtning. I detta fall fungerar prostata som ett extra medel för snabb återhämtning av kroppen.

Kinesiska patchar i företaget Bang de Li - det här är en ambulans vid de första tecknen på manliga sjukdomar. Spektrum av inflytande på kroppen:

 • Lindra smärta i nedre delen av ryggen, prostata, med urinering.
 • Eliminera ödem, återställ normal urinström.
 • Stärka blodflödet i bäckenorganen.
 • Ha antimikrobiell effekt.
 • Öka sexuell aktivitet.

Aktiva komponenter i läkemedlet

Urologiska plaster zb prostatiska navelgips består av medicinska örter, som bandage av läkare i Tibet för många århundraden sedan. I vissa proportioner skapar komponenterna samma helande effekt som tidigare, vilket hjälper män att återställa förlorad hälsa.

Recensioner av «ZB PROSTATIC NAVEL PLASTER» urologiska patchar för prostatit, impotens och manlig infertilitet

Beskrivning av "ZB PROSTATIC NAVEL PLASTER":

Denna lösning för män, så att du klarar av sjukdomar i genitourinary systemet. Det är ett unikt läkemedel, skapat enligt ett gammalt tibetanskt recept, och är känt i medicinska världen sedan 1899. Redan den första användningen av plåstret reducerar signifikant de obehagliga känslor som hör samman med sjukdomsförloppet.

Kinesisk patch rekommenderas för användning i följande fall:

 • med dålig erektion och brist på styrka;
 • i händelse av närvaro av prostatacancer (prostatit)
 • med tidig utlösning
 • för behandling av manlig infertilitet
 • med nephrite;
 • med frekvent och smärtsam urinering
 • vid smärta i skrot och perineum
 • med njurinsufficiens
 • med andra problem med genitourinary systemet.

struktur

Plåstret består helt av växtbaserade ingredienser: Asiatic groblad, girchevnika vaginala, kanel, Corydalis tvivel pärla tvådelad, borneyskoy kamfer och safflor. Deras kombinerad användning förbättrar egenskaperna hos var och en av dem.

effekt

Användningsmedel betyder konstant tillförsel av läkemedel under hela produktens livstid. Varaktigheten av den urologiska lappen är 3 dagar. Plåstret främjar återställande av blodcirkulationen på grund av det faktum att aktiva enzymer tränger in på platser med svår blodcirkulation, blodförsörjningen av inre organ återställs.

Instruktioner för användning

En behandling innebär att 5 patchar används. Avbrottet mellan användningen är en dag. För att uppnå maximal effekt rekommenderas det att gå igenom 3 kurser i följd. Att använda verktyget är enkelt nog, du behöver:

 • att tvätta naveln med varmt vatten och torka dess yta torrt;
 • ta ut gipset ur förpackningen, öppna det med haket;
 • ta bort skyddsklämman och lim den i naveln till den rena huden;
 • bära utan att avlägsnas i 3 dagar, skäll sedan av och skölj huden med vatten.

Kontra

Vid användning av plåstret är inte alkoholhaltiga drycker, kryddiga livsmedel och alltför salta livsmedel tillåtna. Det är också mycket önskvärt att utesluta mjölk och kött från din kost. Under inga omständigheter får man inte applicera en plåster på hudens skadade ytor. Det finns möjlighet till allergisk reaktion.


Har du fortfarande frågor? Använd sökningen!

Många moderna män, liksom jag lider av allvarliga manliga sjukdomar, som inte bara gör livet svårt och outhärdligt, men kan leda till bildandet av oönskade sjukdomar, särskilt onkologi. Att tänka på hur man tar väl hand om din hälsa, för att förlänga ditt fullfjädrade manliga liv, mötte jag ett förslag att använda en mängd olika droger. Jag blev uppmanad att använda en speciell urologisk patch, som är avsedd för behandling av manliga sjukdomar.

Urologisk gips "ZB PROSTATIC NAVEL PLASTER" är ett effektivt verktyg vid behandling av prostatit, infertilitet, impotens och andra manliga sjukdomar. Efter att ha läst instruktionerna lärde jag mig att detta verktyg är kliniskt undersökt, därför är användningen helt säker, och det kan användas som en separat behandlingsmetod och samtidigt. Jag lärde mig också att när inte körs prostatit eller impotens, kan man undvika förödmjukande prostata massage produceras genom anus, som genomförs i en medicinsk anläggning med speciella medicinska apparater.

Jag började använda bandhjälpen regelbundet, men användningen orsakade inte svårigheter och orsakade inte skador på mitt liv. Jag vill notera att användningen av denna urologiska lapp är effektiv inte bara vid behandling av manliga sjukdomar utan också i frågan om förebyggande, vilket för många män blir en frälsning. Plåstret är effektivt vid behandling och förebyggande av många typer av manliga sjukdomar, såsom prostatit, impotens, manlig infertilitet, njursvikt, smärta i perineum och så vidare. Detta verktyg är mycket effektivt och helt säkert för hälsan, vilket för alla är en viktig faktor.

Jag hade ett bandhjälp i några månader, och det var bara med regelbunden användning jag fick det önskade positiva resultatet. Jag var botad. Jag lider inte längre av smärta, vilket var speciellt förvärrat när jag besökte toaletten. Läkemedlet består av flera naturliga ingredienser, så det har påverkat effektivt, inklusive min allmänna hälsa. Kostnaden för urologipatchen är inte hög, och jag kunde köpa den utan att gå hem, det vill säga den order jag utförde på platsen och leveransen genomfördes på kortast möjliga tid.

Killar! Alla som lider av prostatit har problem i styrka, göm inte, kom inte i diskbänken. Idag behandlas allt detta! Och inte så svårt som du tror. Jag vill berätta om min erfarenhet. Jag kan säga för alla att jag hörde att jag hade ett problem i den intima sfären. Allt slutade mycket snabbt, jag trodde inte på mig själv, jag undvikde tjejerna, jag gick inte till doktorn. Diskutera med någon blyg. Jag trodde, kanske det kommer att gå över sig själv, på något sätt kommer det att normaliseras. Men det normaliserade inte, det var bara en nutcase, alla upprevna ådror. Ingenting nöjd med livet.
Jag vet inte vad som skulle ha upphört om jag inte hade sett beskrivningen av kinesiska urologiska lappar på Internet. Det här är inte arbetsintensivt, och viktigast av allt behöver du inte gå någonstans och prata om ditt livs svårigheter. Enligt min mening, i denna mirakelbehandling bör den första platsen ges exakt till sättet att applicera fläckar. Det faktum att den kinesiska kompositionen ger effekt är förståelig. Jag tror på örter och extrakt. Särskilt i de föreningar som tillverkas i Kina. Där, för århundraden, var detta ämne utvecklat. Men att tänka upp, inte att gå till behandlingsrummet - det är JA! ))) Detta är toppen av perfektion!
Och du behöver inte dricka tabletter. Och injektioner gör! Du fastnar det på rätt ställe, som visas på bilden, och lev, vänta på resultatet. Men han vände sig inte. Tibetanska munkar använde inte av misstag sådana plåster. De visste det. Och nu i Kina används sådana tekniker, så att du inte kommer att bli förvånad över att efter 4 dagars användning av bandhjälpen insåg jag att jag inte har några problem med kvinnor. Med styrka är allt bra, med en erektion också, allt på högsta nivå! Flickorna är glada (förlåt för detaljerna, men hur man inte skryter, pah, pah, knackar på trädet.))))
Bara lite magi. Kamfer, plantain, kanel, pärla, safflor, hohlatka. Det här är vad jag minns. Sammansättningen är mycket väl genomtänkt, det finns tonic, ett antibiotikum och ett diuretikum och något för att medicinen ska komma in i de djupa lagren, vilket är särskilt viktigt. Så att inte arbeta på huden, men på nödvändiga organ av män. Kort sagt, ett komplex av alla plågor! Något visade tydligen inte mig, och allt kom tillbaka till det normala! Och plus - innovativ teknik tränger läkemedlet in djupt inuti! Kanske är det en så snabb effekt!
Ja, många av oss vet att våra läkare med diagnos inte är väldigt vänliga, så länge de utesluter detta och det, är patienten besviken och lämnar, desperat för behandling. Och kineserna gick motsatt: de erbjöd genast ett botemedel åt det här och det andra! Och resultatet är uppenbart! Jag hörde av andra män samma sak.

Hej alla. Jag vill berätta hur jag hjälpte mig av kinesiska urologiska patchar. Jag hörde om många andra pastorer från kineserna. Många pratade om miraklerna av kinesisk medicin. Jag trodde alltid på kinesisk medicin, men jag trodde att det bara var där, i Kina kan du hitta rätt medicin. Och här har vi urologiska lappar som har återupplivat mig till livet. Jag läste om dem på Internet. När allt kommer omkring, nu på nätverket kan du få både en väns råd och en läkares råd. Särskilt sedan i kliniken ser du sällan en sådan förståelse.

Urologi, andrologi - det här är inte ett trevligt problem. Vem vet hur detta kommer att förstå mina känslor. Många män sitter hemma i flera år, gå inte till läkare. Dessutom har vi fortfarande en sådan medicin att du inte alltid hittar en förstående läkare. Och pengar behövs för att göra diagnosen normal. Jag har klarat allt. Min ålder är inte gammal, jag ville verkligen inte falla ut ur det normala livet, att känna mig som en normal man, för att inte ta på mig de medkänsla av släktingar, min frus hopplösa syn. Trots allt går prostatit aldrig av sig själv, något annat går in i. Jag började ha problem i ett intimt liv. Det är klart att allt föll ifrån varandra!

Jag försökte magnetoterapi innan bandhjälpen, sessionerna tycktes göra min position lite enklare, men det varade inte länge. Läkaren berättade om intra-rectal laserterapi. Men han vågade inte. Och då lärde jag mig om patcherna. Självklart sticker ett bandage på magen i jämförelse med de intra-rectala procedurerna ingenting. Det skulle vara en effekt. Jag bestämde mig för att använda plaster först. Ju mer så att instruktionerna i detalj beskrev kompositionen. Ingenting skadligt. Och det kan vara till nytta. Vad i helvete är inte skojar. Kineserna vet hur man skapar ett mirakel! Kamfer, plantain, andra ämnen - de tränger genom porerna, genom huden.

Viktigt är att kineserna hittade ett helande komplex och ett sätt att införa läkemedel i kroppen. Inga biverkningar, obehagliga känslor! Sådan behandling är vad tusentals män har drömt om i många år! Det viktigaste är att tro! Inoga hjälper även en placebo! Och här - smärtstillande medel, vasodilatorer. Och kvittot av droger är långsamt och i rätt dos. Och effekten - efter 5 dagar. Och då - bara bättre! Inga medel för sådan kraft har! Idag är jag helt frisk! Inga problem! Varken med urinering eller i den intima sfären! Miracle! Och även om jag inte är en entusiastisk ung dam, kan jag inte avstå från beundran här! Tro, killar! Och det är så enkelt - köp ett bandhjälp!

Killar, hej jag tittar på många människor och jag tycker hur du ser ut som mig, men på mig igår! Jag led också, enligt andrologists och urologer gick, många tester överlämnas. Och varje besök till doktorn (många kommer att förstå mig) kostar hälften av sitt liv. Behandlingsprocedurer finns också på isen. Men när jag läste om bandet, tyckte jag att det skulle vara bra att prova det här verktyget. Men på något sätt inte allt inspirerat förtroende. Jag ryckte på Internet, läste om verktyget, undervisningen självt, självklart, imponerad. Kompositionen var klart inte heller skadlig.
Och jag försökte. Men eftersom jag är en skeptiker läste jag först allt, fick reda på. Vad är det i kompositionen, vad är dess effekt.
Så i ordning.
Först läser jag instruktionerna. För att vara säker på att bandet inte skadar mig åtminstone. Det visade sig att i kompositionen - alla kända växter, men de, naturligtvis, andra, som inte bearbetas i ryska förhållanden, samlas inte i Ryssland utan i Kina. Och kineserna vet mycket om örter. Under många år har kineserna tjänat stora helandeers ära. Och här är ett annat underbart bevis!
Transdermalt plåster innehåller läkemedelsimpregnering, där - kamfer, plantain. Vi känner till kamfer som en vasodilator, som hjälper till att förbättra blodcirkulationen. Med prostatit blir det inte skadligt, som jag trodde. Då - plantain, som jag förstod det, kommer att spela sin roll som en antiseptisk. Kort sagt, jag bestämde mig för att försöka få ett botemedel. Dessutom var det inte nödvändigt att gå någonstans, sitta i kö i behandlingsrum för att lyssna på de desperata patienternas historia.
Det var lätt att klistra in. Obehagliga känslor var inte, ritade inte, pressade inte, nypa inte, rodnade inte, utslaget var inte täckt, även om jag skulle drabbas av några negativa effekter, om det bara hjälpte. )))
Lyssnat på sensationerna. När min fru brukade simma plötsligt framför mig, låtsade jag inte att jag var upptagen, jag somnade, jag... kunde inte motstå... kvällen passerade perfekt. Tillströmningen av känslor var som första gången. Det fanns ingen uppdelning. Jag känner mig trygg och frisk.
Varför skriver jag? Det är synd om många gamla män. Allt är fixbart. Och problemet för många är elementärt. Kanske en infektion, kanske är något i mitt huvud. När allt kommer ibland hjälper en placebo. Och då känner jag att medicinen flyter direkt in i mig, och sättet att introducera det är så enkelt att hundratals män som lider av en kränkningsförmåga, kan prostatit försöka. Men jag trodde inte heller först. Tack vare skaparna, tack, att sådana skeptiker som jag kan skaka i sin vantro! )))

Om sådana problem som prostatit, ett brott mot styrka, berätta inte. Men jag bakom mig, därför vill jag dela framgången med behandlingen. Jag är orolig för andra män. Förtvivlan inte, metoden är, verktyget hittas! Jag var alltid intresserad av alla nyheter, allt som dök upp i vårt land för att lösa sina manliga problem. När jag läste om transdermala fläckar trodde jag inte riktigt på det. Jag hade en erfarenhet av att köpa plåster för smärta, för jag var försiktig, men bestämde mig fortfarande för att försöka. Det är inte så dyrt att inte försöka. Jag undrade hur detta gips kan hjälpa de inre organen. Och personalen talade inte heller om någonting. Camphor Bornean, kanel, asiatisk plantain. Kineserna känner till växternas egenskaper och kan tillämpa dem, det här tas inte bort från dem. Jag hoppades bara på detta. Dessutom hörde jag många gånger att alla som åkte till Kina för behandling, återvände alltid tillfredsställda. Och nu så kom det kinesiska verktyget till oss i Ryssland. Vad ska man inte försöka? Värre kommer säkert inte. När allt är för mannen, vad är det värsta? Naturligtvis problem i det intima livet, andrologiska problem. Och du kommer inte att berätta för alla, och det finns ingen att be om hjälp. Trött på vandring till urologen, andrologisten.
Kompositionen, som jag förstod det, kommer inte att skada. Kombinationen av medel lovade att lindra smärta, ta bort puffiness, förbättra blodcirkulationen, byta processer i prostata, normalisera urinering. Och som ett resultat - förbättring av libido och styrka.
Varje medel lovade individuellt mycket. Alla komponenter är riktigt bra. Jag bestämde mig för att prova verktyget på mig själv. Mina problem är långvariga, kroniska, och många behandlades. Från otrogen i framgång har händerna redan fallit.
Limmade till önskat område, som visas i diagrammet i instruktionerna. Jag läser anvisningarna igen. Jag förstod mekanismen. En komplex kinesisk kombination var inte förgäves skapad av kineserna! Hjälper verkligen i 15 dagar.
Jag vill måla mina känslor precis på dagen. Jag fastnade det och glömde det. Bekvämt och enkelt! Alla andra medel har uteslutits. Han åt normalt, drack, sov. En vecka insåg senare att allting med urinering började förbättras. Jag var glad att jag för första gången nyligen kände mig en ökad lust och mina försök blev kronade med framgång (du förstår mig). Ytterligare 7 dagar passerade. Jag leder ett normalt liv, jag går inte till läkare, jag glömde problemet! Jag tror inte på mig själv, stämningen är bättre, min fru kom överens om allt, allt går som urverk. Självförtroendet har ökat. Jag vill leva vidare, jag tror att allt är i ordning.

Om det kinesiska urologiska gipset för män Zb Prostatic Navel Plaster: fusk eller inte, recensioner och pris

| | Nuvarande Visningar: 35 368

Män som lider av sådana sjukdomar som prostatit, prostata adenom, potensproblem och letar efter information om dessa sjukdomar, moderna metoder för behandling av Internet, förmodligen mer än en gång konfronteras med reklam kinesiska urologisk gips. Till exempel kan du hitta webbplatser där den kända TV-presentatören Elena Malysheva rekommenderar denna typ av behandling till alla, hävdar att sjukdomen går i 10-15 dagar.

Ubic Gips Zb Prostatic Navel Plaster. Vad är det - ett effektivt botemedel mot mans problem eller annan bedrägeri, bedrägeri? Gipsets sammansättning, sättet att applicera, pris, recensioner av män och läkare - prata om det idag.

Vad det består av

Enligt informationen på den officiella hemsidan, användningsanvisningar, innehåller sammansättningen av kinesiska urologiska patchar Zb Prostatic Navel Plaster en hel kombination av örter.

 • Camphor Bornean.
 • Plantain Asian.
 • Kanel, en två-tandig pärla och några andra växter.

Alla har länge framgångsrikt använts av kinesiska läkare för att behandla olika sjukdomar. Herbal samling ger följande terapeutiska effekter genom att använda ett gips för män:

 1. Eliminering av smärta, spasmer, inflammation och svullnad.
 2. En kraftfull antimikrobiell verkan (till exempel en två-tandig pärla anses vara ett naturligt antibiotikum).
 3. Förbättra blodcirkulationen, metaboliska processer i prostata.
 4. Toning effekt, ökad styrka och attraktion.
 5. Behandling av sjukdomar vid urinering.

Enligt uppgifterna från huvudsidan skapas Zb Prostatic Navel Plaster med nanoteknik, så de medicinska substanserna absorberas väl och når målen noggrant.

Innan du använder något läkemedel, till och med ett kosttillskott eller ett transdermalt läkemedel, var noga med att konsultera en läkare.

Tyvärr är kinesiska plåster registrerade i Ryssland inte som medicin och inte ens som kosttillskott, utan som "kosmetiska medel för att ta hand om kroppen" (RU 40.01.05.001.E 003936.06.12). Därför kontrollerades gipset för uppfyllandet av kriterierna för kosmetika och inte till läkemedlet. Detta förhindrar dock inte att han är i efterfrågan och har bra recensioner.

Indikation för användning och användningsmetod

Bruksanvisning visar att urologipatchen hjälper till med ett stort antal sjukdomar och obehagliga symtom, bland annat:

 • Inflammation av prostata (på vilket stadium som helst).
 • Brott mot styrka, reproduktiv funktion hos män.
 • Brottad urinering.
 • Smärta i perineal regionen.
 • Sjukdomar i njurarna, urinblåsa

Och det här är inte alla sjukdomar som behandlas med ett sådant intressant sätt. Kinesisk gips för prostatit för män - ett universellt botemedel! Med applikationsmetoden är allt väldigt enkelt: plåstret limmas på navelområdet var 2-3 dagar, då är en paus på 1 dag och nästa plåster är fast. Behandlingsförloppet kräver således ca 8 stycken. För att åtgärda effekten måste du gå igenom 2-3 kurser. Priset på ett paket av drogen är 1000 rubel (8 fläckar). Så flera kurser kostar omkring 2000-3000 rubel. Priset kan vara mindre om du köper ett större belopp eller köper ett föremål.

Det bör noteras: Internet har mycket positiv feedback om urologiska lapp, inklusive läkare. Huvudskälet till denna framgång, enligt de män som försökte bandet, är att det fungerar: lindrar smärta, ökar styrkan, löser problem med urinering. Också positiva recensioner är förenade med enkelheten och användarvänligheten av Zb Prostatic Navel Plaster.

Negativa kommentarer är sällsynta och som regel på grund av manifestation av allergiska reaktioner eller inköp av förfalskade varor är användningen inte för det avsedda ändamålet. Trots det naturliga ursprunget kan den urologiska transdermala fläcken orsaka allergier.

Användningen av urologiska lappar, även de bästa, kan inte ersätta en fullvärdig behandling, men är en bra hjälp i kampen mot sjukdomen.

Specialister i kommentarerna skriver ofta att de har patienter som börjar ta Zb Prostatic Navel Plaster på eget initiativ, och därmed förbättras indikatorerna betydligt. I många avseenden är det förenat med en hög vidhäftning till behandlingen, eftersom det är enkelt och bekvämt att använda en urologisk patch. Vissa urologer ordinerar aktivt Zb Prostatic Navel Plaster själva och föreställer sig inte behandling utan det.

Självklart finns det män som uppfattar en urologisk lapp som en "skilsmässa", och för dem personligen har de förmodligen skäl. Vi kan emellertid inte ignorera positiva recensioner av vanliga människor och praktiserande läkare.

Kinesisk medicin: reklamtrick eller frälsning?

Jag skulle vilja notera att vi inte har någon avsikt att diskreditera kinesisk traditionell medicin i allmänhet eller urologiska patchar i synnerhet. Östmedicin är en mycket speciell typ av kunskap, som självklart kan klara även med allvarliga sjukdomar. Verkningsmekanismen för sådana droger kanske inte är känd, men de fungerar helt enkelt. På Internet hittar du några fakta om Zb Prostatic Navel Plaster, som kan varna:

 1. Under omslaget till någon annans namn. Användningen av myndigheten i Elena Malysheva, som i luften från den första kanalen upprepade gånger har angett att den inte har något samband med sådana platser. Men detta kan betraktas som ett litet reklamtrick som inte förringar själva gipsets värdighet.
 2. Än bevisa? Producenter, bland andra fördelar, noterar den beprövade effektiviteten hos Zb Prostatic Navel Plaster enligt stora kliniska studier.
 3. Vi tror på myndigheterna! Läkarnas åsikter är säkert närvarande, men det finns ingen åsikt från andra myndigheter (Pushkar D. Yu, Rasner PI, etc.). Man kan komma överens om att deras åsikter om urologiska lappar från prostatit skulle vara överflödiga och detta är en liten försummelse av producenterna, som snart kommer att korrigeras.

Det bör påminnas att mer än ett läkemedel inte har tillräcklig terapeutisk effekt utan att normalisera näring och upprätthålla en hälsosam livsstil.

Självklart har många specialister med högre medicinsk, farmaceutisk utbildning flera frågor till tillverkare av olika kinesiska lappar än svar. Men det beror kanske på bristen på information och otillräckligt stor tillämpning av produkten i praktiskt medicin. Att köpa en prostata lapp, om du vill tro på recensionerna eller inte, är ditt val, men vi rekommenderar att du konsulterar din läkare i förväg för att undvika oönskade effekter och, viktigast av allt, att inte skada dig själv.

Urologiska patchar ZB Prostatic Navel Plaster

Zb Prostatic Navel Plaster - ett läkemedel för extern användning, avsedd för behandling av prostatit och andra sjukdomar i genitourinary sfären i representanter för den starka hälften av mänskligheten. Producerad i form av engångs urologiska lappar, vilket ger lokal antiinflammatorisk, anti-edematös, analgetisk, antibakteriell och antitumör effekt.

Användningen av det här verktyget gör att patienten snabbt kan glömma de obehagliga symptomen på prostatit, återställa kraften och känna igen som en fullvärdig man.

Zb Prostatic Navel Plaster klistermärken får användas vid alla åldrar. De innehåller inte giftiga ämnen och orsakar extremt sällan oönskade reaktioner.

Aktiva gipsföreningar och deras effekt på hanehälsan

Zb Prostatic Navel Plaster är ett innovativt terapeutiskt medel för det kinesiska läkemedelsföretaget Shaanxi Zhongbang Pharma-Tech Co. Ltd. Tanken om dess skapande uppstod vid slutet av förra seklet efter studier av antika tibetanska metoder för behandling av prostatit, nefrit, impotens och andra sjukdomar i genitourinary sfären i representanter för det starkare könet.

Hög effektivitet, säkerhet och användarvänlighet har gjort Zb Prostatic Navel Plaster ett populärt sätt att bekämpa manliga sjukdomar i många länder runt om i världen. Patienter som upplevde effekten av en urologisk patch, lämna positiva kommentarer om honom. Vad är unikt med denna produkt? För att förstå detta är det nödvändigt att bekanta sig med dess sammansättning och särdrag av terapeutiskt inflytande på den manliga organismen.

Zb Prostatic Navel Plaster finns i form av limplåster, vars adhesiva sida är impregnerad med en medicinsk komposition som härrör från växtmaterial. De aktiva komponenterna i läkemedlet är:

 • Camphor Bornean;
 • Wahlichs ligusticum;
 • Kanel kanel;
 • plantain stor;
 • saffran vild;
 • gemstone bidentate;
 • crimson bedrägligt.

Camphor Bornean används i tibetansk medicin som antiinflammatorisk och smärtstillande medel. Dessutom ökar blodkroppens blodtillförsel, vilket förhindrar utvecklingen av stillastående processer i prostatakörteln.

Wollicha ligusticum (annars - virginal girchev) är en medicinsk växt med uttalad antiinflammatorisk, antispasmodisk och lugnande effekt. I icke-traditionell medicin används ofta vid behandling av prostatit, sexuell dysfunktion, cystit, hemorrojder och sprickor i anus.

Ceylon kanel (kanel) förbättrar bäckens organcirkulation och förhindrar utveckling av patologiska processer i prostatakörteln. Dessutom är växten en naturlig afrodisiakum som bidrar till ökningen av sexuell förmåga hos män.

Plantain Great eliminerar obehagliga känslor vid urinering, förhindrar bildandet av sand och betong i njurarna och urinvägarna.

Saffron vild tar bort puffiness och inflammation i prostatakörteln, normaliserar njurarna och leveren, ökar effektiviteten hos andra komponenter i urologiska lapp.

Gemstone bidentite har antibakteriell, allmän tonisk och hemostatisk effekt. Lindrar obehag vid urinering (smärta, brännande, klåda), löser upp stenar i njurarna.

Khokhlatka bedrägliga lindrar smärta i perineum och skrotum, normaliserar diuresis, ökar fysisk uthållighet medan man har sex.

Terapeutisk effekt av läkemedlet, indikationer för dess användning

Ubic-plåster Zb Prostatic Navel Plaster är avsedda för extern användning. För att uppnå en konkret terapeutisk effekt bör de limas på navelsträckan. Aktiva komponenter i läkemedlet tränger igenom människokroppen genom huden, kringgå organens matsmältningsorgan. De börjar agera några minuter efter fixeringen av gipset på kroppen och ger en snabb terapeutisk effekt. Patienternas vittnesbörd visar att Prostatic Navel Plaster verkligen hjälper till att bli av med prostatit och andra manliga sjukdomar. En behandlingskurs med detta läkemedel är tillräckligt för att:

 • normalisera processen med urinering
 • glöm smärtsamma känslor och brännande känslor i urinröret när du tömmer urinblåsan;
 • eliminera sexuella störningar (försvagade erektioner, för tidig utlösning, etc.);
 • förbättra det genitourära systemet
 • förhindra utvecklingen av urolithiasis;
 • öka kroppens reproduktionskapacitet.

Bruksanvisning Zb Prostatic Navel Plaster rekommenderar att män använder denna lösning för att bekämpa:

 • kronisk prostatit;
 • sexuell dysfunktion;
 • impotens;
 • infertilitet;
 • cystit;
 • jade;
 • urolitiasis;
 • njurinsufficiens.

Effekten av läkemedlet riktar sig inte bara till att stoppa symtomen på ett sjukdom, men också för att eliminera orsaken till dess förekomst. Detta gör att representanten för det starkare könet kan bli av med den störande sjukdomen och skydda sig från dess manifestationer i framtiden. Dessutom kan plåstret användas för att förhindra ovanstående patologiska tillstånd.

Kontraindikationer och rekommendationer för användning

Urologisk patch har en begränsad lista över kontraindikationer att använda. Från användningen bör överges till patienter med:

 • individuell intolerans av växtkomponenter som ingår i dess sammansättning;
 • närvaro på naveln av repor, sår och andra skador;
 • maligna processer i kroppen.

Zb Prostatic Navel Plaster är designad för vuxna patienter. Data om säkerheten vid användning vid behandling av barn är frånvarande. Patienter med kardiovaskulära sjukdomar, diabetes mellitus och andra samtidiga patologier ska inte använda en lapp utan tillstånd från den behandlande läkaren.

Män som lämnar feedback på Zb Prostatic Navel Plaster på medicinska forum noterar sin höga effektivitet. Men för att uppnå detta sätt att återhämta sig måste du lära dig hur du använder det korrekt. Urologisk gips, oavsett vilken sjukdom det borde bota, är det nödvändigt att klistra på naveln. Hudskydd i detta område bör rakas först (om det finns hår på dem), tvättas med tvål och torkas.

När förberedelsen är klar ska plåstret avlägsnas från förpackningen, befrias från skyddsfilmen och försiktigt appliceras på navelområdet. Klistermärket ska vara på kroppen i högst 72 timmar. Efter utgången av den angivna tiden ska den avlägsnas med en skarp rörelse och tvätta huden på vilken den tvättades med varmt vatten och tvål. Upprepa proceduren rekommenderas inte upprepas förrän efter 24 timmar. Varaktigheten av behandlingstiden beror på patientens allmänna tillstånd och bestäms av en specialist.

Under perioden med användning av urologiska lappar bör en man sluta använda alkoholhaltiga drycker, kryddig och salt mat. Om han tar några mediciner, ska han informera läkaren, som utsåg honom Zb Prostatic Navel Plaster.

Biverkningar från läkemedlet, sättet att förvärva

De flesta patienter svarar på en god tolerans för det aktuella läkemedlet. Urologiska fläckar appliceras på ytan av huden och orsakar inte biverkningar som är typiska för läkemedel avsedda för oral användning. I enskilda fall upplever patienter som använder Zb Prostatic Navel Plaster-läkemedlet lokala allergiska reaktioner (klåda, irritation, rodnad i navelzonen). Om det finns biverkningar, ska patienten sluta använda plåstret.

Plaster Zb Prostatic Navel Plaster i apotek säljs inte. Deras genomförande är engagerad i online-shopping. Kostnaden för ett paket, inom vilket det finns 3 urologiska klistermärken, är i genomsnitt 990 rubel. Vid beställning av en produkt bör man komma ihåg att patienten kan behöva från 6 till 15 fläckar (2-5 förpackningar) för en fullständig behandling.

Patienter som stöter på prostatit och andra hälsoproblem är ofta intresserade av läkarens kommentarer till Zb Prostatic Navel Plaster. Moderna specialister karakteriserar positivt läkemedlet och innefattar det vid behandling av sjukdomar i det genitourära systemet i representanter för det starkare könet. Användningen av urologiska klistermärken gör att de kan öka effektiviteten av behandlingen, utan att äventyra patientens hälsa.

del henne med vänner och de kommer säkert att dela med dig något intressant och användbart! Det är väldigt enkelt och snabbt, enkelt tryck knappen för den tjänst som du använder oftast: