Huvud
Strömförsörjning

Recensioner om prostata massager Prostata Hjälp MP-1 från prostatit

Inflammation av prostatakörteln, eller prostatit, anses vara den vanligaste urologiska sjukdomen i den starka hälften av mänskligheten. Han kan manifestera sig plötsligt, åtföljd av feber, smärtsam urinering, akut inginasmärta.

Mycket ofta uppstår utvecklingen av prostatit omärkligt och praktiskt stör inte patienten. Förändringar i välbefinnande är så obetydliga att män helt enkelt inte tar hänsyn till dem.

Förlust av erektion och försämring av välbefinnande

Med utvecklingen av kronisk prostatit blir nerverna som är ansvariga för en normal erektion gradvis inflammerad. Det finns problem med styrka, och den allmänna hälsan förvärras: irritation och allmänt missnöje framträder. En man börjar bara bry sig om sin egen hälsa. Han köper på apoteket många droger som är värdelösa i de flesta fall.

Om problem med prostatakörteln inte elimineras i tid, är det sannolikt att gå in i en akut form av fokal varig inflammation och kronisk - kan orsaka inflammation i sädesblåsorna, testiklar och bihang. Konsekvensen blir infertilitet, cystit och pyelonefrit.

Hur bli av med sjukdomen

Medicinsk hjälp i detta fall bör endast vara heltäckande. Urologist på grundval av test och undersökningar välj korrekt antibakteriellt läkemedel, behandlingsförloppet som nödvändigtvis måste gå igenom helt. Men hela komplexiteten av terapi är att för att bli av med sjukdomen är det nödvändigt att genomgå en prostatakörningsmassage.

Smärtsamt, smärtsamt och förödmjukande

Det är i dessa ord att de flesta män karakteriserar detta obehagliga förfarande. Likväl har effektiviteten av massage bevisats av många generationer av läkare och är utan tvivel. Under sessionen pressas den inflammerade vätskan ur kanalen, och blodtillförseln förbättras. Massage är helt enkelt nödvändigt, men det kan göras hemma - den unika prostatahjälpen MP-1 massager, som är speciellt utvecklad för dessa uppgifter, kommer att hjälpa dig.

Unik prostata massager Prostata Hjälp MP-1

Prostatahjälmodellen MP-1 är utformad för att behandla prostatakörteln. Dess tillämpning normaliserar blodflödet, accelererar avlägsnandet av inflammation. Det ersätter perfekt besöket i poliklinikens behandlingsrum, eftersom det är utformat för att utföra samma funktion. Patienten blir av med obehagliga stunder i samband med obehag från att besöka en läkare, i själva verket någon annans.

Enheten hjälper till med behandling och är ganska effektiv, eftersom:

 • Den mekaniska funktionen slappnar av nervfibrerna som är ansvariga för styrkan. Tillströmningen av blod i prostata ökar;
 • Förbättrar näring av körteln med syre och näringsämnen;
 • smärtsamma förnimmelser i bäckenet avlägsnas, svullnaden av organet minskar;
 • prostata-kanalerna utökar "prostatahjälp" underlättar frigörandet av sekret, vilket är mycket användbart vid förebyggande och behandling av sjukdomen;
 • accelererar behandlingen av ett antal urologiska sjukdomar.

Det rekommenderas att använda prostatahjälpen MP-1-massager och för förebyggande - det minskar risken för patologier avsevärt. Bland männen som köpte enheten för uppföljande medicinsk hjälp var få.

Om problemet är på tröskeln

I det fall då prostatit redan diagnostiseras och antibakteriell behandling är föreskriven, är Prostata Help MP-1 helt enkelt nödvändigt.

Enheten hjälper dig att bli av med:

 1. Från kronisk inflammation i prostata.
 2. Vesikulit och infertilitet.
 3. Minskad styrka på grund av stagnerande fenomen.
 4. Accelerat utbrott av utsädet.
 5. Minskad sexuell lust.

Begränsningar och kontraindikationer

Enheten kan användas för att behandla olika urologiska sjukdomar, men har, liksom många andra medicinska produkter, kontraindikationer för användning. För att inte skada dig själv eller dina släktingar, innan du köper, bör du noggrant läsa bifogade anvisningar, eftersom dess bristande överensstämmelse är fylld med skadliga konsekvenser för kroppen.

Att använda massageapparaten är förbjuden i följande fall:

 1. Förekomst av neoplasmer och tumörer i orgeln.
 2. Diagnostiserad pyelonefrit, cystit och uretrit.
 3. Sår i rektum (paraproctit, proktit, hemorrojder).
 4. Närvaron av stenar i kanalerna som bryter mot läckage av körtelns utsöndring.

Felaktig användning av enheten kan leda till olika komplikationer. Om en person som masserar, är rädd för att skada kroppen, så före första användningen av enheten är det nödvändigt att besöka urologen. Han kommer att ge nödvändiga förklaringar och visa tekniken för att utföra sessionen. Du bör inte tveka att fråga allt i detalj: hälsan hos den viktigaste manliga kroppen är värt det, och hemma måste du vara helt säker på att de genomförda åtgärderna är korrekta.

Hur man använder och vilka resultat man kan förvänta sig

Många recensioner om prostata Hjälp MP-1 visar utseendet på positiva förändringar i hälsotillståndet efter 2-3 massageprocedurer. De män som köpte enheten en av de första, notera den tänkta formen av produkten. Det är idealiskt utformat för att maximera effekten på organet som masseras. Om det inte finns kontraindikationer för ansökan, och själva apparaten används korrekt, så är behandlingsförfarandet helt säkert.

Det rekommenderas inte att själv göra massageproceduren - det kommer att bidra till att undvika möjliga komplikationer och skador på rektum och andra småbäckensorgan. Det mest föredragna alternativet: hjälp av en fru eller annan älskad som kan vara helt betrodd.

För behandling och förebyggande av sjukdom bör följande regler följa i instruktionerna:

 1. För att undvika obehag måste du först besöka toaletten.
 2. Ligga på ena sidan, böja knäna och dra dem till magen.
 3. För smärtfri införande av enheten, bör du använda ett speciellt smörjmedel till analringen.
 4. För att förhindra infektioner ska enheten desinficeras och sätta på kondom.
 5. Introducera massageapparaten till ett djup av 5 till 7 centimeter.
 6. Den första proceduren för varaktighet bör inte överstiga 5 minuter. De följande sessionerna kan spenderas i flera minuter längre.
 7. Det totala rekommenderade antalet procedurer är 10.
 8. Med en korrekt utförd massage i slutet av sessionen är sekretionen markerad.

Var kan man köpa och hur mycket kostar enheten Prostata MP-1

Förvärva denna fantastiska enhet i ett konventionellt apotek är ganska svårt. Dess leverans måste vänta länge, och tiden i det här fallet är hälsa. Massager är bättre att beställa via Internet på en specialiserad webbplats som säljer medicinsk utrustning. Medelpriset på enheten överstiger inte några tusen rubel, och beror i grunden på handelsmarginalen som säljaren av varorna tar ut. Den slutliga kostnaden kommer också att påverka kostnaden för leverans av posten.

Det bör vara mycket uppmärksamt på valet av en onlinebutik, där det är planerat att köpa ett apparat. Produktens popularitet tvingar skrupelfria säljare att handla med icke-certifierade analoger för att få större vinst. Tillit är bara kontrollerat och auktoritativa Internetresurser, som väl respekteras av andra köpare. Du kan konsultera en läkare, vänner och bekanta - någon kommer att berätta för deras alternativ.

Sammanfattar resultaten, eller igen om det viktigaste

Du kan inte skämta med prostata inflammation. Förlust av kraft, dålig hälsa och inflammation i bäckenorganen ligger långt ifrån alla extremt obehagliga konsekvenser av denna sjukdom. Oftast går sjukdomen obemärkt, så om du har någon smärta i ljummen, obehag vid urinering eller urladdning, behöver du se en läkare.

Behandling av sjukdomen utförs endast i ett komplex, vilket innefattar individuellt utvalda antibakteriella läkemedel och prostata-massage. Massageproceduren hänvisar till de oersättliga behandlingsmetoderna, vilket gör Prostatic Help MP-1-apparaten extremt nödvändig i alla hem. Lita inte på tekniker som lovar att bota prostatit utan massage sessioner.

Förhindra inflammation är mycket lättare än botemedel. Kanske är det nödvändigt att ompröva livet för att göra det mer mobilt och aktivt. Använda prostatahjälpen MP-1 är mycket användbar när det gäller förebyggande åtgärder, och dess effektivitet vid behandling är kliniskt bevisad.

Eftersom du inte kan använda enheten själv, bör du be om hjälp från din andra hälft eller en nära person som kan lita på en sådan intim situation. Regler för användning av enheten är obligatoriska, eftersom istället för behandling kan du få ytterligare problem i kroppen.

Innan du köper är det värt att noga läsa recensioner om varorna, söka information på Internet och bland vänner. Detta kommer att spara dig från att slösa dina pengar när du köper ett okertifierat prov. Endast den ursprungliga massagen kommer inte att orsaka komplikationer och kommer att ha dess terapeutiska effekt.

Korrekt överensstämmelse med alla regler, rationella livsstilsförändringar och användningen av den ursprungliga prostatahjälpen MP-1 lämnar bara obehagliga minnen från prostatit. Var frisk!


Har du fortfarande frågor? Använd sökningen!

Översikt och användning av prostata massager Prostata Hjälp MP 1 (med recensioner och pris)

Prostatit hör till de vanligaste sjukdomarna i den mänskliga hälften av mänskligheten, och nyligen har det förekommit en ökning av förekomsten. Inflammation av prostata kan inte ignoreras, eftersom det kan leda till infertilitet och impotens. Därför är det viktigt att genomföra förebyggande och snabb behandling med prostatit. För behandling används mediciner, och Prostata Help MP 1 är en utmärkt hjälp för dem. Massage med detta instrument kan göras hemma.

Vilka är effekterna av applikationen, indikationer och kontraindikationer?

Prostata Hjälp MP-1 utför prostationsmassage, vilket hjälper till att normalisera blodcirkulationen i kroppen och påskynda regressionen av den inflammatoriska processen. Massagern ersätter doktorns besök, där du kommer att ges samma procedur. Som mannen i detta fall kommer att hjälpa hustrun, sedan omedelbart förlorat så obehagliga saker som besök till urolog och obehag av den okända mannen. Stimulering av prostata med prostata Hjälp MP-1 har följande effekter:

 • Under den mekaniska stimuleringen av nervändarna uppträder deras reflexavslappning och ökningen av blodflödet till prostata på grund av avkoppling av kärlen.
 • På grund av en god tillströmning av arteriellt blod i kroppen, får den den nödvändiga mängden syre och näringsämnen.
 • Massage förbättrar inte bara blodflödet utan även utflödet. Detta manifesteras för att minska svullnaden i körteln och minska smärtan i bäckenet.
 • Kanalen i körteln expanderar, och därför lämnar hennes hemlighet fritt prostata. Detta är användbart vid både behandling och förebyggande.
 • Läkemedel levereras bättre till prostatakörteln på grund av normal cirkulation. Detta påverkar accelerationen av behandlingen.

Massage i prostata med prostata Hjälp MP 1 utförs för att påskynda behandlingen av olika slags prostata sjukdomar.

Men massageapparaten är bättre att använda för förebyggande ändamål, eftersom risken för patologiska förändringar i detta fall minskas avsevärt och i framtiden är det inte nödvändigt att konsultera en läkare för hjälp. Men om problemet är överhämtat, hjälper enheten Prostata Help MP-1 till behandlingen:

 • Kronisk inflammation i prostata.
 • Vesiculitis.
 • Dålig styrka på grund av stagnation i prostata.
 • Tidig utlösning.
 • Minskad libido.

Massageraren används för att behandla olika typer av prostata sjukdomar.

Innan du använder något läkemedel eller verktyg för att hjälpa kroppen, var alltid uppmärksam på kontraindikationer. Enheten för massage med icke-iakttagande av restriktioner kan skada kroppen. Prostata Hjälp MP 1 Prostata Hjälp MP 1 kan inte användas med:

 • Tumörbildning av prostata.
 • Prostatit åtföljd av feber.
 • Cystitis, pyelonefrit, liksom uretrit.
 • Sår i rektum: hemorrojder, proktit och paraproktit.
 • Närvaron av stenar i kanalerna, som kan störa utflödet av prostatahemligheten.

Recensioner av prostata-massagemaskinen Prostata hjälper en prat om utseendet av resultaten av proceduren efter endast 2-3 användningar. Detta uppnås på grund av instrumentets form, vilket effektivt påverkar kärlorganet. Med korrekt applicering och inga kontraindikationer är användningen säker.

Hur man använder det korrekt

Det är värt att notera att du gör en självständig massage, för annars kan du tjäna mycket komplikationer. Det är bäst att söka hjälp från din fru eller annan nära person. Följ instruktionerna för att använda en massageapparat för behandling och förebyggande av prostata sjukdomar:

 • Förskott på toaletten, så att under förfarandet finns inget obehag.
 • Ligga på ena sidan och böja knäna.
 • Applicera på analgelolja eller annat smörjmedel, så att massagen injiceras smärtfritt.
 • För att förhindra smittsam infektion, behandla instrumentet med ett antiseptiskt medel och sätt kondom på det.
 • Ange till ett djup på 5-7 cm.
 • Vid första användningen ska massage inte överstiga 5 minuter. I det följande kan tidsintervallet ökas.
 • Det rekommenderas att genomföra 10 sessioner.
 • När korrekt utförd i slutet av manipuleringen markeras en hemlig hemlighet.

Om du använder massaget felaktigt kan du tjäna många komplikationer.

Om en man eller hans fru är rädd för att skada kroppen vid första användningen, kontakta en läkare. Han kommer att förklara och visa massageens teknik. Var inte blyg och fråga urologen om alla frågor som uppstår så att du är helt säker på att dina handlingar är korrekta när du använder ett hemverktyg.

Hur man väljer och hur mycket kostar det

Hitta en massager Prostata Hjälp MP-1 för prostata i apoteket är extremt svårt, men för att det är bättre att beställa på Internet. Genomsnittspriset i Ryssland varierar från 1600 till 1900 rubel. Det beror mer på säljarens marginal. Den slutliga kostnaden kommer också att påverka leveransen av paketet.

Apparat för prostata prostata Hjälp MP 1 blir popularitet, och därför börjar dess okertifierade analoger att dyka upp.

Innan du köper läser du alla åsikter av personer som köpte varor på den här sidan, och baserat på dem, gör ditt val. Det är bättre att använda beprövade platser och, om möjligt, fråga dina vänner där de fick en prostata-massager.

slutsats

Prostata Hjälp MP-1 Prostata Hjälp Mannen i behandlingen av sjukdomar i reproduktionssystemet. Det kan också användas för att förhindra dessa sjukdomar. Eftersom massage inte kan utföras självständigt, tveka inte att fråga din själsfrände eller annan nära person om det. Var noga med att följa alla genomförandebestämmelser, så att det i stället för behandling inte leder till ytterligare problem för kroppen.

Innan du köper, se till att läsa alla recensioner. Denna försiktighet sparar dig från varor av dålig kvalitet och extra pengar. Förutom nätbutiker finns det en chans att hitta prostatahjälp på apotek. I det här fallet är enheten exakt certifierad och användningen kommer inte att orsaka komplikationer.

Prostata hjälp MP-1 - massager för behandling av prostatit

Effektiv behandling av prostatainflammation är möjlig med Prostata hjälp MP 1, recensioner om denna unika enhet lämnas bara positiva. Denna enhet gör det möjligt att behandla prostatit hemma och kan också vara ett fördelaktigt alternativ till massageprocedurer på sjukhuset. Problem med prostata kan uppstå på grund av olika orsaker - trauma, infektion, hormonella misslyckanden, hypotermi, nedsatt immunitet, cirkulationsstörningar. Med hjälp av prostata hjälp smp 1, återställs hela funktionen av prostatakörteln.

Verkliga recensioner Prostata hjälp MP-1

Romerska, 46 år: Hej, jag har tyvärr redan kronisk prostatit. Genom sin dumhet under lång tid drabbade han sig av sjukdomen, och när han vände sig till doktorn var det för sent att behandlas med mer försiktiga metoder. Jag gick igenom en kurs av antibiotikabehandling, levern påverkade det väsentligt. Men det är inte allt... När doktorn började prata om prostatens massage, vägrade jag det noggrant! Därefter rådde läkaren att använda prostatahjälpen, berättade allt i detalj, och du vet att det hjälpte! Jag mår bra, smärta och obehag försvann, spasmer, i allmänhet är det mycket lättare.

Vasily Vladimirovich, 63 år gammal: God eftermiddag använde massager, mycket nöjd med resultatet, urinering justeras, det finns inget obehag, ömhet. Förfarandet är ganska tolerabelt, jag gjorde det varannan dag. Nu vet jag hur man behandlar prostatan effektivt.

Igor 51 år: Lång väntade för att påverka prostata hjälp mp en, är effekten bara kände efter en och en halv månad, men fungerar bra, men läker långsamt. Kanske är det bara i min situation så.

Leonid, 36 år gammal: Jag trodde inte på den här enheten, det fanns ingen utväg, jag var tvungen att använda den. Till min förvåning blev jag botad. Inte omedelbart var det ett par veckor som var tillräckligt för att eliminera skärningar, smärtor och återhämtning av erektion.

Vyacheslav, 65 år gammal: Jag gjorde flera rutiner, i allmänhet - det var normalt, men jag ville ha ett annat smörjmedel inkluderat i satsen, annars fick jag köpa det separat.

Pris och var att köpa

Utan överbetalning till mellanhänder, kan den ursprungliga, märkta massagerprostatahjälpen smp 1 köpas från den officiella tillverkaren på platsen för kampanjen. Priset inklusive rabatt idag - bara 1990 rubel.

Enheten levereras i en speciell sluten, förseglad förpackning utan identifieringssymboler. Den officiella leverantören ger en garanti för 100% anonymitet, så ingen utom kunden kommer att gissa det i paketet.

beskrivning

Prostata hjälp smp 1 - ett kvalitets, pålitligt verktyg för att behandla inflammation i prostata och förhindra impotens i hemmet. Produkten har redan fått enorm popularitet över hela världen, eftersom det möjliggör behandling av kroniska och bakteriella former av prostatit, och förbättrar också effektiviteten hos antibiotika.

Slutförande av prostatahjälpen mr 1 - massageapparat, tre hygieniska kondomer, två batterier, detaljerad instruktion på ryska. Funktioner av enheten:

 • Korrekt styvhet och flexibilitet för bekvämare drift.
 • Anatomisk struktur.
 • Vattentäta och anti-allergiframkallande egenskaper.
 • Grunden för en naturlig, säker silikon.
 • Ett universellt läkemedel för att återställa människors hälsa, vilket eliminerar sexuell dysfunktion.
 • Den maximalt genomtänkta produkten för förebyggande av urologiska sjukdomar.

Princip för verksamheten

Anordning prostata HJÄLP nmr 1 utövar mekanisk inverkan på prostatakörteln, som påverkar nervändar och blodkärl, som sträcker sig så mikrotsirkulirovaniya normala processen i prostata. Som ett resultat av massagen ökar flödet av blod, syre och näringsämnen till prostata, vilket bidrar till återhämtning.

Massage i prostatakörteln aktiverar eliminering av prostatajuice med patogena bakterier. Sålunda visas en farlig hälsa, stagnation. Förberedelserna:

 1. Intensivt arbetar med alla typer av prostatit.
 2. Normalisering av erektil funktion.
 3. Signifikant ökning av libido.
 4. Tidvatten av sexuell lust.
 5. Förebyggande av komplikationer.
 6. Bekämpa för tidig utlösning.
 7. Eliminering av obekväma symtom på sjukdomen.

Hur man använder

För korrekt användning av prostatahjälpen är det nödvändigt att noggrant studera instruktionerna som ingår i satsen. Om alla tillverkarens rekommendationer kommer att beaktas, kommer massageapparater (5-7 minuter) inte orsaka obehag, utan tvärtom, öka energi, sexuell lust och en explosion av energi. Efter proceduren kan och bör du ha sex.

Innan du använder enheten, kontakta alltid en specialist!

värdighet

Exklusiv förberedelse prostata hjälp mp 1 recensioner samlade i nätverket är mestadels rekommenderande, eftersom det har sådana fördelar:

 • Komplett behandling av prostata.
 • Anatomisk struktur.
 • Ger inte allergiska reaktioner.
 • Naturligt, säkert material.
 • Lämplig för behandling och förebyggande.
 • Förbättrar sexuell funktion.
 • Lättnad av staten under de komprimerade tidsfristerna.
 • Komplex terapeutisk effekt.
 • Stärker terapi med antibiotika.
 • Prisvärd pris.
 • Produkten är certifierad.

Översikt över prostata Hjälp MP 1 med manliga recensioner och priser

Behandling och förebyggande av de flesta manliga sjukdomar kräver massor av prostatakörteln. Läkarna själva rekommenderar denna procedur till patienter som ett effektivt sätt att bli av med sjukdomar (till exempel från prostatit, progressiv impotens, svårigheter med barnets uppfattning, etc.).

Några män är generad att gå till prostata massage på kliniken. Ring en specialist hemma är inte bekvämt för alla, och priset på en sådan tjänst är vanligtvis ganska stor. Prostata stimulering med hjälp av händerna är svår nog. Vad ska jag göra? I recensioner skrev att du kan använda en speciell anordning - Prostata Hjälp MP 1. prostata massager Enligt anvisningarna är det möjligt att utföra medicinska ingrepp utan inblandning av tredje part och avsaknad av risk.

Vad är det här för?

Varför behöver du massera en prostata massage? Verkan av prostatahjälpen MP 1 kan beskrivas kortfattat enligt följande:

 • När den placeras inuti prostatahjälpen börjar massageren flytta med en hastighet av 20 stycken per sekund.
 • Effekten på prostata-regionen orsakar irritationer av nervändarna, som utökar kärlens lumen och intensifierar blodets rörelse.
 • Tillsammans med blodet börjar prostata att få mer syre och näringsämnen.
 • Massera prostata stimulerar utsöndring och eliminerar stagnation.
 • Blodet är mer aktivt, inte bara för prostatas vävnader, utan även för vävnader och muskler i perineum.

Vad gör allt ovan? Enligt tillverkarens recensioner lanserar massagern processen att förbättra människans inre organ:

 1. Prostata börjar bättre levereras med blod, syre och näringsämnen. Det främjar snabbast läkning, eliminering av inflammation och infektioner.
 2. Massage med enheten Prostata Hjälp hjälper till att ta bort stillastående vener (blodproppar) från venerna, och "dispergerar" också den stagnanta sekret som utsöndrar prostata.
 3. Stimulering av blodflödet till körteln gör det möjligt att öka koncentrationen av droger absorberade i prostata vävnaden som används för att behandla detta organ. Läkemedel börjar agera snabbare och mer kraftfullt, vilket innebär att förbättringen kommer snabbare.

Användningen av en massager främjar ökningen av manlig kraft och förebyggande av impotens och infertilitet.

Och prostatsmassage bidrar till att tona de intima musklerna och förbättra könsorganens näring. Döma av läkares recensioner är det användbart för manlig styrka och förebyggande av impotens och infertilitet.

Enhetsegenskaper

En person som beställer en prostata massager på den officiella hemsidan kommer att få en vit låda utan inskriptioner och bilder. Detta görs för bekvämligheten av köpare - så att de inte är generad när de får varan i posten eller genom kuriren (fortfarande är produkten intim och inte avsedd för nyfikna ögon).

När en man hemma packar ut ytterlådan ser han inuti ett annat paket - det kommer redan att placeras och namnet på enheten och foton på enheten i olika vinklar. För att skydda dig mot förfalskning beskriver vi vad den ursprungliga produkten ser ut som:

 • I en svartvitt ruta ska namnet Prostata Hjälp MP 1 eller Prostata Hjälp MP 1 skrivas - det finns inga andra varianter av namnet på enheten.
 • Ursprungsland - Tyskland. Om du får en låda med indikationen som tillverkare av ett annat land, då har du en falsk.
 • Som materialet i Prostat Help-enheten bör naturmedicinsk silikon anges - enligt experternas granskningar är endast sådant material säkert för att utföra prostata-massage.
 • Produkten är endast tillgänglig i svart. Färgprostat Hjälp MP 1 existerar inte.
 • Diametern på den ursprungliga enheten är något tjockare än personens pekfinger. Det finns inga andra storlekar av ursprungliga enheter.
 • På rutan måste vara tecken på passerade kontroller. Produkterna har erhållit kvalitets- och säkerhetscertifikat Rostest, GOST, ISO, RoHs, IoNet.

Satsen i sig bör innehålla instruktioner för användning (på ryska, tyska och engelska), batterier och tre kondomer som bärs på enheten före användning.

Inkluderat med massageapparaten bör vara närvarande batterier och tre kondomer.

Vem kommer att dra nytta och vem kommer att undvika förfarandet

Prostata HELP MP 1-enheten kan användas under behandling eller för förebyggande av följande manliga sjukdomar:

 1. Kronisk prostatit i de tidigaste stadierna.
 2. Recession av manlig kraft: problem med sexuell upphetsning och utlösning.
 3. Problem med urinering (ofta "liten", en konstant känsla av fullblåsan).
 4. Svårigheter vid att unga barnet på grund av otillräcklig utsöndring av prostata.

Det finns en användning av en massager och ett antal förbud att använda. Enligt instruktionerna är stimulering av kroppen förbjuden i följande fall:

 • Förstöring av hemorrojder och blödande analfissurer.
 • Progressivt adenom; prostatacancer eller tarmcancer.
 • Akut form av prostatit (när en man är orolig för svår smärta).
 • Tuberkulos av prostata.
 • Närvaro av purulenta abscesser i tarmhålan.

Det finns en annan kontra (inträffar sällan, men man bör komma ihåg om honom), om det efter införandet av en massör man kände en spasm i anus eller nedre delen av magen, är det nödvändigt att ta bort enheten omedelbart. Om smärtan uppstår och när du introducerar, bör du definitivt informera läkaren om det. Detta kommer inte att orsakas av en massager - det kan inte orsaka obehagliga känslor i sig, men om en man har någon oigenkänd sjukdom eller trauma, kommer även injektionen av fingret att ge obehag.

Så här använder du enheten

Effekten kan endast uppnås om du använder enheten enligt anvisningarna. Det finns inte så många regler, så användningen av en massageapparat får inte orsaka någon svårighet.

Läkare rekommenderar först att utföra ett antal förberedande förfaranden: ta en dusch eller ett bad, en halvtimme före proceduren för att göra en lavemang eller dricka ett laxermedel. Sedan måste du förbereda enheten för användning: sätt en kondom på enheten (tre stycken ingår, då kan du använda konventionella kondomer från apoteket). Om så önskas kan smörjmedel appliceras från ovan för att öka glidningen hos anordningen.

Innan du använder massageapparaten rekommenderas att du badar eller duschar.

Nästa steg är att ta en bekväm position. De mest acceptabla är dessa tre ställen:

 1. Knäelbågen ställer sig (mannen lutar på golvet eller soffan med knäna och armbågen i ena handen och den andra introducerar Prostata-hjälpen för enheten).
 2. Stående position (mannen lutar något framåt och lutar händerna på bordet, väggen och baksidan av stolen, böjer sig något bakom ryggen).
 3. Ligger på hans sida (mannen böjer knäna och tar dem närmare magen).

Införandet av enheten orsakar inte svårigheter på grund av den mest optimala diametern på 2 centimeter. Förse enheten långsamt, var noga med att övervaka dina egna känslor (om det finns en spasm i sphincterområdet, sluta flytta massören och dra försiktigt ut det).

När enheten har angetts kan du klicka på knappen och slå på den. Massage i prostatakörteln bör ligga mellan 5 och 8 minuter. Instruktionen rekommenderar inte ett längre förfarande för stimulering av prostata. Efter proceduren ska mannen inte röra sig, ligga på sin sida 8-10 minuter.

Hur ofta ska du genomföra sessioner?

För att genomföra massage sessioner är det nödvändigt tills återhämtningen för att säkerställa bättre blodflöde i sjuka vävnader och bättre absorption av mediciner som föreskrivs av en läkare. Upprepa proceduren är önskvärt varje dag (tillräcklig kommer endast att vara en session per dag). För förebyggande av prostata sjukdomar kan massage utförs varje vecka varje 2-3 månader.

Läkarna rekommenderar att gå igenom undersökningen i kliniken och ta prov innan de börjar med rektala massage sessioner. Baserat på resultaten av undersökningarna kan läkaren korrigera schemat för att använda massageapparaten: han kommer att berätta hur ofta och hur många dagar det blir effektivare att använda Prostata Help i ditt fall.

Använd en massager är önskvärt varje dag.

Hur man köper och dra nytta av ett köp

För att skydda dig mot en förfalskning av låg kvalitet bör du beställa enheten på den officiella webbplatsen. Där kan du köpa Prostata Hjälp MP 1 till priset av 1690 rubel. (priset inkluderar kostnaden för själva apparaten, en uppsättning batterier och en uppsättning speciella kondomer). box med enheten placeras i en annan vit ruta utan etikett, så att vid mottagandet av ordning i post eller via bud kommer du inte känna sig obekväm.

Kostnaden för enheten på den officiella platsen är 1690 rubel. Är ett sådant pris lönsamt? Definitivt! För jämförelse: Den genomsnittliga kostnaden för transrectal massage i kliniken är 500 rubel, hemma - 1200 rubel. Men för att uppnå önskad effekt behöver du minst 5-6 sessioner, och hela kursen kostar minst 2500-3000 rubel. Det visar sig att inköp av enheten ProstataHelp MP 1 kommer att spara mer än 1500 rubel på en kurs av massage!

Prostata hjälp MP-1

Anmäl dig för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.

Jag använder denna "enhet" varje gång jag fryser min prostata.
Av de obestridliga fördelarna här är ett lågt pris, jag tror att jag köpte det en gång för alla. En annan mycket snabbt botar inflammation, eftersom stimulering av körteln är direkt den mest effektiva metoden för behandling. Till läkaren är det nödvändigt att inte gå hem för att göra allt du kan, och även för att massera den enklaste, bara ligga på din sida, att förbereda massager och ange smidigt.
Från minuserna kommer jag att notera följande: För det första är detta den oblösta behandlingen. Känslor, för att uttrycka det mildt, obehagligt. Ja, och moraliskt är det nödvändigt att förbereda sig för detta, efter en sådan man känner du dig inte längre 100%.
Fortfarande behöver hela tiden köpa en mängd speciella medel som extra kondomer, och sedan i lådan är de bara 3 stycken, alla engångsartiklar. Ja, och smörjning kommer inte att skada, men ingen förbjuder att bara använda enheten, den är täckt med silikon, den är mjuk och mjuk. Så inte alla kommer att närma sig denna metod.

Känslor är tvetydiga. Särskild missnöje med att använda nej, eftersom i princip densamma som ett verk av ett finger för urolog, tjockleken på enheten är normalt, det finns ingen smärta. Kommer och går lätt. Men det finns många problem, du måste köpa kondomer, köpa smörjmedel, efter tvätt, för att gömma sig från nyfiken personer.
I allmänhet finns det många subtiliteter som inte tillåter denna massager att vara idealisk, men som ett botemedel fungerar perfekt.

Anordningen är väsentligen en analog av prostasmassage från en specialist. Särskilt för lata människor som inte vill gå till doktorn.
Och om du masserar i en privat klinik, är det mer lönsamt att köpa en sådan massager. Jag gillade det faktum att de specifika kunskaper för att använda den inte kräver användning av mycket enkel - skjuts till rätt plats och hålla knappen intryckt i fem minuter.
Med tiden blir du van vid, men i början obehag, känslor som inte är vana. Men det är effektivt mot stagnation av sekretion, ett par veckor - prostatan fungerar normalt, det finns ingen smärta alls. I allmänhet är direkt effekt det bästa.

Har fått denna massageapparat för hembehandling av stagnation (prostatit är inte smittsam, massage utsågs bara). Jag har inte kontraindikationer, men här är det nödvändigt att veta på förhand, till exempel när man använder hemorrojder för att använda det, det är naturligtvis omöjligt. Och så i allmänhet en mycket bekväm och användbar massageapparat. För att göra allt själv ligger på sängen, behöver medhjälpare inte, först måste man förbereda massager, som täcker det med fett från apoteket, sedan lade sig på hennes sida, försiktigt in den i ändtarmen så långt som möjligt, bara för att prostatan drar ut och tryck sedan på knappen och massage. Att flytta själva fallet är inte nödvändigt, vibrationen gör allt själv. Obehag vid detta är ingen tid tar 10 minuter, inte längre nödvändigt. För 2 veckors stagnation mjukas helt, redan där och till ett sexuellt liv är det möjligt att återvända det är enkelt, och smärtor vid kampanjer på toaletten är inte närvarande i allmänhet.

Om du avvisar alla fördomar som är förknippade med själva prostatsmassage, och ännu mer med form av den här massagen, är det helt enkelt omöjligt att hitta fel med det. Massage är utmärkt, ingen smärta, kondomer som meningslös, och utan dem det fungerar bara tvätta med tvål och vatten sedan behov, liksom materialet är smidig och mjuk, jag ibland inte använda glidmedel. Och för särskilt ekonomiska människor kan du även smaka med vanliga barnkrämer, det blir inte värre. Batterier länge, inflammerad jag prostatabehandling har passerat, men de har inte fått, men mass mer än 3 veckor, nästan varje dag i 5-10 minuter. I allmänhet är det en värt sak.

Om det inte var för doktorn, skulle jag inte ha köpt det i livet, men inte alla kommer att våga poke något i tarmen. Men när de förklarade för mig att jag snart skulle bli impotent, bestämde jag mig för att köpa en Prostat massager hel.
Massageraren är gjord av naturlig silikon, för att hålla kontakten är behaglig i princip. Mycket orolig för den första sessionen, men inte allt är så dåligt. Det viktigaste att tömma tarmarna, annars kommer inget gott av det. Massageraren ska bära en hygienisk kondom, ange snyggt och överdriv inte det, inte mer än 5 minuter. Diametern är något tjockare än fingret, eftersom det inte orsakar några smärtsamma känslor. Det här är verkligen en effektiv simulator. Effekten var efter 3 gånger.

Enheten själv är mycket bra. Massage prostata med honom att göra mer effektivt än urolog. Och om du spenderar det med en privat näringsidkare eller i en speciell klinik är det billigare. Det är dock inte alltid möjligt att använda det, först måste du konsultera en specialist och ta reda på om prostata massage finns som sådan. Till exempel när den första exacerbation jag var tvungen att behandlas drycker, piller, eftersom det vid den tiden led av hemorrojder (båda sjukdomarna, bland annat orsakades av en stillasittande livsstil, jag är en drivrutin). Också, som doktorn sa, kan du inte göra massage med inflammation i slemhinna, njurar eller tungt prostata adenom. Men andra gången använde han denna massager tyst.
Skakar vibratorn mycket snabbt, 20 snitt per sekund. Amplituden skulle inte säga att den är bred. Åtminstone var det inget speciellt obehag att hitta ett främmande föremål i ändtarmen. Det är obehagligt att presentera, ja. Men det bör inte komma in djupt, bara 5-7 cm, jag brukar utandad, avslappnad och smörjas fukt anus infört en kraftigt nog att hata denna känsla. Svullnad av körteln avlägsnas snabbt, toaletten gick tyst efter 4 dagars användning. Så om det inte finns kontraindikationer, så är analogen av sjukhusbehandling utmärkt.

Trots att prostatahjälpen MP-1 ser ut som en annan leksak från en sexbutik - tillverkad av silikon, används för liknande ändamål, etc., visar den här massagen en mycket bra prostata massage. Nej, ja, teoretiskt är det möjligt och vanligt vibrator bara göra detta med den nödvändiga längden blir det 2-3 gånger tjockare än jag skulle ha är i min röv stoppar inte, och här på styrkan i 2 cm i diameter.
Det fungerar från vanliga batterier, vibrerar snabbt, men det finns inget obehag, på ett sätt är det till och med trevligt. Det är därför säkert att stasis i prostata bara försvinner så. Förresten, då kommer jag att ge råd för att förhindra stagnation - det är nödvändigt att engagera sig i kön oftare risken reduceras till noll. Jag har inte använt denna visdom, jag blev behandlad för detta.

Jag köpte det så snart de första störningarna i sängen gick och små indispositions började. Jag är 46, så jag förstod omedelbart vad som var fel. Jag följer inte till fria synpunkter, men det finns ingen fördom om sådana "verktyg", behandlingen bör ske på något sätt, allting är för gott.
Det är bekvämt att massera dig själv, böjningen är som en poker, så det är bekvämt i handen, det är inte svårt att trycka inuti också. Bara i början trodde jag att du fortfarande måste stressa med den här maken. Enheten är slät, jag köpte inte ens ytterligare geler eller salvor, när jag försökte en normal kräm, men märkte inte skillnaden. Det finns inga smärtor, det finns inte för mycket glädje från introduktionen, men som de säger är produktionen därifrån fortfarande tjockare, så du kan tolerera.
Efter flera dagars användning började jag upptäcka excitabilitet från prostata massage. Så stimuleringen är tydligt effektiv. Detta är förståeligt, nervändarna stimuleras, fartygen expanderar så småningom och blodet berikas med syre. Följaktligen, efter att massagen var klar att börja kön, som, men inte för 2 timmar varade, men i 40-60 minuter saknade jag standard. Misslyckanden observerades inte längre. Jag räddade självklart min mans hälsa.

Nej, ja, enheten fungerar själv, jag kommer inte att argumentera, prostata massage, och effekten av snabb vibration är enligt min mening mycket effektivare än att trycka på en doktors finger på prostata. Åtminstone när jag tidigare gick till en massagespecialist var behandlingen 3 veckor före återhämtning och sedan ca 2 veckor. Men jag tyckte inte särskilt om enheten.
För det första är det tjockare än ett finger, det finns inget nöje från en sådan speciell. För det andra finns instruktionen även om det finns en risk för att behandlingen inte kommer att vara så effektiv i paketet. För det tredje ingår endast 3 kondomer. Tvätta dem efter användning är tydligt inte nödvändigt. Sedan jag använde en massager varje dag, var jag tvungen att köpa 4 fler pack med vanliga kondomer i 2 veckor. Totalt, till kostnaden för cirka 800 rubel, plus smörjning för 400. Och också, batterierna i satsen var inte den första färskheten, en vecka senare dog de, köpte en vanlig Dyurasel.
Så de allmänna upplevelserna är inte särskilt entydiga. Å ena sidan gör du allt själv, komplexet passar perfekt. Förfarandet är säkert. Men å andra sidan, en ganska stor kostnad. Tja, som för mig, tyvärr är tjockleken stor. I allmänhet, den som är mer lönsam, låt honom använda den, jag personligen inte ångrar att köpa, hur ont kommer att börja, så kan jag omedelbart använda den för att ta av den snabbt, och jag behöver inte springa till doktorn.

Att använda en massageapparat är inte ett exempel mer bekvämt och roligt än att gå på massage med en urolog. Enheten av den genomsnittliga priskategori som jag köpte på of.site på lager för 1690 rubel. Produkten kom i 4 dagar, omslaget är ogenomträngligt, inuti lådan med bilden av en massager. Bilden ser väldigt ledsen ut, men det är faktiskt inte så tjock. Tillverkad av mjuk silikon, så att det inte gör ont för att komma in, detsamma beror på dess tjocklek. Instruktionerna, tydligen för de mest begåvade, visar vad man ska göra och hur.

Tillbringade lite mindre än 2 tusen på enheten för att hålla en prostata-massage. Som det förefaller mig, för en sådan produkt ett bra pris. Anledningen till köpet - fick diagnosen inflammation i prostatakörteln, var det som orsakas av stagnation av prostatautsöndring och därmed kirurgisk behandling - hennes massage. Självmedicinering är inte den bästa lösningen, men med den här enheten mycket inte har något emot, formen gör det möjligt att nå den punkt där du vill att massera, utan någon extra ansträngning.

Inflammation av prostata är en allvarlig sak, kan leda till en massa konsekvenser med oändlig behandling, men inte alla behandlingar kan närma sig. I synnerhet förstår jag till exempel effektiviteten av prostatsmassage av en läkare, men som det är moraliskt inte särskilt redo för detta. Min världsutsikt tillåter mig inte att göra detta även för medicinska ändamål. Med M-1-massagen behövde hjälp också, men på grund av att det inte är så promulgerat och du gör allt själv bestämde jag mig för att prova det. Ser fram emot, kommer jag att säga genast - effektiviteten är inte förvånad, prostata massage är prostata massage, den mest effektiva saken.

Prostatahjälpen är så bra att den kan användas anonymt från alla. I kliniken erbjöd doktorn mig en prostata massage med en liknande apparat, men jag nekade omedelbart. Det är bra att jag hittade ett hembyte för en massageapparat, jag använder det själv varje dag efter arbetet.
Enheten är väldigt lätt att använda, det viktigaste är att noggrant läsa instruktionerna och för första gången göra allting i skynda. Enheten introduceras enkelt, på grund av ett speciellt skyddsmunstycke glider det utan att orsaka smärta. Det är väldigt viktigt att ta rätt ställning. För att göra detta passar jag perfekt bakom en barnstol. Jag ligger bokstavligen på min rygg, huvudet ner. Således introduceras anordningen med minimal obehag och påverkar exakt problemområdet.
I 10 sessioner märkte jag tydliga förbättringar. Massage är inte förgäves anses vara det mest effektiva sättet att behandla prostata, det lindrar inte bara stress utan stoppar också alla inflammatoriska processer. Använd endast denna metod bör göras regelbundet, bättre varje dag, så att effekten på prostata är kontinuerlig. Det verkar bara hemskt, i själva verket lättnad efter en massage är värt det. Jag ska uttrycka det perfekt!

När jag köpte en massager tyckte jag att det var mitt sista hopp. Eftersom alla droppar och salvor jag redan har applicerat var det ingen speciell framgång. Förfarandet i början verkar som en riktig skymning och inte bara i det fysiska planet. Moraliskt ännu hårdare, så ledsen, men hålla sig till dig själv inte få det avlägset liknar det manliga könsorganet är inte särskilt trevlig. Det är bra att min fru stödde mig. Dessutom blev smärtan ännu värre och jag gav upp.

Prostata hjälp MP-1

Anmäl dig för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.

Vid en tid började de få rez under sina resor till toaletten. Jag fick reda på att det hade något att göra med prostatit. Och jag bestämde mig för att jag behöver en prostata massage. Jag köpte den här enheten, vilket gör allt för dig. Och han ångrade inte det. När han använde det kände jag att han flyttade till blodet vid behov, smärta och obehag började komma till intet.

Prostatit, pah-pah, det gör jag inte. Massage prostatakörteln Jag tränar hela tiden, både för förebyggande och njutning. Ibland gör jag mig själv, ibland min fru. Med den här enheten är det mycket lättare! Spermier kommer ut under en massage med frenetisk styrka, och under orgasmen är det väldigt mycket. Börja skjuta. Massageens längd är högst 10-15 minuter. Om du gör mer är det mer smärtsamt. Med tiden kan du öka tiden.
Prostatan hjälp är att den vibrerar, till skillnad från ett finger. Men för en vanlig, inte smärtsam massage, behöver du använda ett smörjmedel (vi har den vanliga Durax). Processen jag gillar verkligen! Men trycket på körteln är mycket starkare än med ett finger - du måste bli van vid, det är 5 minuter. Effektivitet är svårt att bedöma, faktiskt detsamma som med manuell massage. Men fruen säger att med en sådan enhet är det mycket trevligare att göra!
Batterierna håller på länge, massagern är lätt att använda och bryr sig om. Han har inga minuser och kan inte vara.

Jag jobbar länge sedan. Jag kunde inte passera denna massager. Speciellt kostar det ett öre. Mycket bra intryck jag fick från både hans utseende och användning. Enheten fungerar på batterier, enheten är anständig. Materialet är slitstarkt, silikon, utan gräs och annat. Batterier saknas någonstans i 3 veckor med daglig användning. Massagerns anatomiska form främjar korrekt penetration och massage av de önskade zonerna. Under proceduren finns ingen smärta, men glöm inte att smörja. Prostata massagerhjälpen vibrerar starkt, i jämförelse med fingret är det mycket märkbart.
Massage i kliniker, det var mycket obehagligt och tiderna är smärtsamma.
För mig är det här inte så mycket botande som för nöje. Det finns inget problem med erektion. Massageraren passar! Prostatit kan botas, men det ska hela tiden arbeta med honom, varje 2-3 gånger om dagen. Jag är mycket nöjd med mitt köp! Nu är kvaliteten på sex och spermier mycket bättre. Det viktigaste är att det inte går sönder vid fel tidpunkt. Du kan försöka, för män är denna procedur obligatorisk, om det finns en förändring i prostataformen. Och ingen avbröt profylaxen!

Till urologer visade jag inte, prostatit som inte är närvarande. Jag bestämde mig för att prova en prostata massager. Innan det första förfarandet var läskigt. Fortfarande stryka detta är inte en hård bandura (som en pekfinger plump) borde vara i anuset, från en av dessa tankar fick jag gåsstötar. Ändå bestämde jag mig för att göra en prostata massage själv. Djävulen är inte så hemsk som han är målade! Lite obehagligt, men tolerabelt. Att erkänna rättvist, under denna procedur hade jag en stark erektion. Jag blev förvånad över mig själv, inte så upphetsad, men på något sätt hände det. Cirka 30 minuter senare tog min fru sex, och han gick bra.
Jag var nog i mer än 40 minuter, innan högst 20 minuter och en medlem faller. Nu masserar jag prostata mig nästan varje dag och jag är mycket nöjd med resultaten. Vid kön finns inga problem, erektionen är beständig. Silikonmassagen skadar inte huden! Men du behöver mycket smörjning, annars blir det inte bekvämt. Jag trodde inte att för sådana små pengar kan du köpa en bra enhet för massage i prostatakörteln. Nu sparar jag mig själv.

Massage är det mest effektiva sättet att bli av med prostatit, jag kämpar med problemet länge. Dessa kapslar, droppar sedan. Effekten är noll. Vi skickade för en massage. Men jag vågade inte, jag hittade ett alternativ till att gå till doktorn. Massager hanterar problemet med jämna mellanrum. Komplexiteten med användningen uppkom inte, det enda som just innan du börjar använda är bättre eftersom det är nödvändigt att ånga ut varmluftmassagen, jag släppte det bara i hetvattnet, den del som direkt utförs massage. Så blir massagen mer elastisk och orsakar mindre olägenhet. Generellt sett har enheten en mycket bekväm form, tillverkarna har tagit hand om att det var den mest universella. När man utsätts för prostata, känns ett litet tryck först, spänningen verkar öka, men efter några sessioner är förbättringar märkbara. Problem med urinering passerar den snabbaste, redan i andra eller tredje veckan, försvann resi och smärta. Men från erfarenhet jag vet kan behandling i mitten inte kastas, så jag planerar att göra massage regelbundet under månadsminimum. När det gäller utrustningen måste du själv köpa kondomer för att säkerställa det hygieniska förfarandet, i en uppsättning av endast tre.

Ja, prostatit uppträder ofta, och det här beror på att de flesta har ett stillasittande jobb, som jag. Jag bestämde mig för att använda den så att den inte berör mig. Jag använder den en gång i veckan. Användningen av enheten orsakar inte besvär, om du smörjer med vaselin eller någon fettkräme, "kommer" mer eller mindre. Jag använder nästan år, och tecken på prostata som inte var och nej.

Lämplig för behandling, det är behandling, inte eliminering av symptom, massage är viktigt. Ämnet är intimt och det är bra att du kan köpa en sådan massager helt konfidentiellt. Personligen hjälpte jag massagerare till slutet av sjukdomen inte passerade, men det finns förbättringar, förutom att jag använder en massageapparat endast den andra månaden, tror jag att i slutet av den andra månaden kommer jag äntligen att bli av med prostatit.

Inga erektioner, lusten efter kön började minska. Jag gick ofta till det "hemliga rummet". Jag vände mig till doktorn, sa att jag hade problem med prostata, jag föreskrev en massage. Som massager valde jag Prostata hjälp MP-1, efter att ha studerat recensionerna. När ett starkt obehag användes märkte inte att enheten själv är slät och elastisk, en liten diameter. Jag använder någonstans 2 veckor, men varje dag i 5-7 minuter. Sexuellt liv förbättras gradvis.

Massagerarens allmänna intryck är positivt. Används enkelt, men ändå till nya känslor är det nödvändigt att anpassa sig. Vibrerar mediet, irriterar inte huden. Massageraren är av hög kvalitet, gjord av fast material, så sannolikheten för brott är minimal. Jag tyckte inte om hur det förbrukar batterier snabbt. Jag masserar 3-4 gånger i veckan i 2-4 minuter och batterierna sitter ner efter en månad. Dessutom accepterar arbete som normalt endast dorogomi alkaliska, salt-mullrar och knappast kände styrkan av massage.. Jag blev bättre, uppmanar jag toaletten och smärtan är mycket mindre. Jag tycker att det var denna massager som hjälpte mig att uppnå sådana resultat. Om du stänger dina ögon på vägen för prieneniya, känslor under massagen, då en bra arbetsdel. Priset är lågt, arbetsförmågan är hög. Det passar mig! Jag kommer att fortsätta att kämpa med prostatit, plötsligt blir det möjligt att besegra honom. Omedelbart varna, män, med normal orientering som tidigare inte använt sådana saker, måste förberedas i förväg, både moraliskt och fysiskt. Massageraren har inte besviken än! 2 månader med regelbunden användning och jag ser redan effekten!

Massager används 5 gånger. Jag har inte prostatit, men styrkan är so-so. Nå, ålder är långt ifrån ungdomlig. Jag köpte den för förebyggande.
Massageraren är gjord av slitstarkt material, det böjer nästan inte. I satsen gick två batterier och 3 kondomer. Batterier lever fortfarande, men lagret är väldigt svagt. Kondomer är också billigast, ja det är mycket starkt och inte nödvändigt, rent för sterilitet som används. Massageraren för första gången gick knappt in i anusen.
Det är tillräckligt tjockt. Känslor, som talar på det vanliga språket, är inte den trevligaste för en man. Jo, hoppas jag, användbar. Dessutom kände jag 3-4 gånger att styrkan var bättre. Det är för mig det finns tre fördelar: förhindrar utvecklingen av prostatit, förbättrar erektionen, ökar libido. Tvätta den med rent vatten och tvål efter varje användning. Det blir roligt att låta, men min fru tog också hand om denna massageapparat. Den enda nackdelen är sättet att applicera. Det är mycket smärtsamt att hålla den här saken i dig själv i 4 minuter.
I resten - en sak värt uppmärksamhet. Om du inte ens lyckas använda det själv - ge det till din fru, kommer hon definitivt att tycka om det :)

Medan ingen frågade frågor. Din fråga kommer att vara den första!