Huvud
Massage

Översikt och användning av prostata massager Prostata Hjälp MP 1 (med recensioner och pris)

Prostatit hör till de vanligaste sjukdomarna i den mänskliga hälften av mänskligheten, och nyligen har det förekommit en ökning av förekomsten. Inflammation av prostata kan inte ignoreras, eftersom det kan leda till infertilitet och impotens. Därför är det viktigt att genomföra förebyggande och snabb behandling med prostatit. För behandling används mediciner, och Prostata Help MP 1 är en utmärkt hjälp för dem. Massage med detta instrument kan göras hemma.

Vilka är effekterna av applikationen, indikationer och kontraindikationer?

Prostata Hjälp MP-1 utför prostationsmassage, vilket hjälper till att normalisera blodcirkulationen i kroppen och påskynda regressionen av den inflammatoriska processen. Massagern ersätter doktorns besök, där du kommer att ges samma procedur. Som mannen i detta fall kommer att hjälpa hustrun, sedan omedelbart förlorat så obehagliga saker som besök till urolog och obehag av den okända mannen. Stimulering av prostata med prostata Hjälp MP-1 har följande effekter:

 • Under den mekaniska stimuleringen av nervändarna uppträder deras reflexavslappning och ökningen av blodflödet till prostata på grund av avkoppling av kärlen.
 • På grund av en god tillströmning av arteriellt blod i kroppen, får den den nödvändiga mängden syre och näringsämnen.
 • Massage förbättrar inte bara blodflödet utan även utflödet. Detta manifesteras för att minska svullnaden i körteln och minska smärtan i bäckenet.
 • Kanalen i körteln expanderar, och därför lämnar hennes hemlighet fritt prostata. Detta är användbart vid både behandling och förebyggande.
 • Läkemedel levereras bättre till prostatakörteln på grund av normal cirkulation. Detta påverkar accelerationen av behandlingen.

Massage i prostata med prostata Hjälp MP 1 utförs för att påskynda behandlingen av olika slags prostata sjukdomar.

Men massageapparaten är bättre att använda för förebyggande ändamål, eftersom risken för patologiska förändringar i detta fall minskas avsevärt och i framtiden är det inte nödvändigt att konsultera en läkare för hjälp. Men om problemet är överhämtat, hjälper enheten Prostata Help MP-1 till behandlingen:

 • Kronisk inflammation i prostata.
 • Vesiculitis.
 • Dålig styrka på grund av stagnation i prostata.
 • Tidig utlösning.
 • Minskad libido.

Massageraren används för att behandla olika typer av prostata sjukdomar.

Innan du använder något läkemedel eller verktyg för att hjälpa kroppen, var alltid uppmärksam på kontraindikationer. Enheten för massage med icke-iakttagande av restriktioner kan skada kroppen. Prostata Hjälp MP 1 Prostata Hjälp MP 1 kan inte användas med:

 • Tumörbildning av prostata.
 • Prostatit åtföljd av feber.
 • Cystitis, pyelonefrit, liksom uretrit.
 • Sår i rektum: hemorrojder, proktit och paraproktit.
 • Närvaron av stenar i kanalerna, som kan störa utflödet av prostatahemligheten.

Recensioner av prostata-massagemaskinen Prostata hjälper en prat om utseendet av resultaten av proceduren efter endast 2-3 användningar. Detta uppnås på grund av instrumentets form, vilket effektivt påverkar kärlorganet. Med korrekt applicering och inga kontraindikationer är användningen säker.

Hur man använder det korrekt

Det är värt att notera att du gör en självständig massage, för annars kan du tjäna mycket komplikationer. Det är bäst att söka hjälp från din fru eller annan nära person. Följ instruktionerna för att använda en massageapparat för behandling och förebyggande av prostata sjukdomar:

 • Förskott på toaletten, så att under förfarandet finns inget obehag.
 • Ligga på ena sidan och böja knäna.
 • Applicera på analgelolja eller annat smörjmedel, så att massagen injiceras smärtfritt.
 • För att förhindra smittsam infektion, behandla instrumentet med ett antiseptiskt medel och sätt kondom på det.
 • Ange till ett djup på 5-7 cm.
 • Vid första användningen ska massage inte överstiga 5 minuter. I det följande kan tidsintervallet ökas.
 • Det rekommenderas att genomföra 10 sessioner.
 • När korrekt utförd i slutet av manipuleringen markeras en hemlig hemlighet.

Om du använder massaget felaktigt kan du tjäna många komplikationer.

Om en man eller hans fru är rädd för att skada kroppen vid första användningen, kontakta en läkare. Han kommer att förklara och visa massageens teknik. Var inte blyg och fråga urologen om alla frågor som uppstår så att du är helt säker på att dina handlingar är korrekta när du använder ett hemverktyg.

Hur man väljer och hur mycket kostar det

Hitta en massager Prostata Hjälp MP-1 för prostata i apoteket är extremt svårt, men för att det är bättre att beställa på Internet. Genomsnittspriset i Ryssland varierar från 1600 till 1900 rubel. Det beror mer på säljarens marginal. Den slutliga kostnaden kommer också att påverka leveransen av paketet.

Apparat för prostata prostata Hjälp MP 1 blir popularitet, och därför börjar dess okertifierade analoger att dyka upp.

Innan du köper läser du alla åsikter av personer som köpte varor på den här sidan, och baserat på dem, gör ditt val. Det är bättre att använda beprövade platser och, om möjligt, fråga dina vänner där de fick en prostata-massager.

slutsats

Prostata Hjälp MP-1 Prostata Hjälp Mannen i behandlingen av sjukdomar i reproduktionssystemet. Det kan också användas för att förhindra dessa sjukdomar. Eftersom massage inte kan utföras självständigt, tveka inte att fråga din själsfrände eller annan nära person om det. Var noga med att följa alla genomförandebestämmelser, så att det i stället för behandling inte leder till ytterligare problem för kroppen.

Innan du köper, se till att läsa alla recensioner. Denna försiktighet sparar dig från varor av dålig kvalitet och extra pengar. Förutom nätbutiker finns det en chans att hitta prostatahjälp på apotek. I det här fallet är enheten exakt certifierad och användningen kommer inte att orsaka komplikationer.

Prostata Hjälp MP 1: Hur enheten fungerar, utrustning och egenskaper, indikationer och kontraindikationer

Prostatit är en mycket vanlig och farlig patologi hos det geniturära systemet. Inte en enda representant för den starka hälften av samhället är immun från sjukdomsuppkomsten. Enligt statistiken från Världshälsoorganisationen är patologin betydligt yngre, och idag diagnostiseras den även hos unga pojkar.

Denna sjukdom åtföljs av obehagliga manifestationer: smärtsamma känslor, urineringstörning, sjukdomar och signifikant minskar patientens livskvalitet. Behandling av inflammatorisk process i prostatakörteln bör vara aktuell och ändamålsenlig. Att ignorera symtomen på sjukdomen är fylld med utvecklingen av allvarliga komplikationer, inklusive adenom - godartad hyperplasi och infertilitet. Det finns många sätt och medel för behandling av prostatit idag.

Patologiens behandling med hjälp av massage blir alltmer populär. Att massera körteln med olika instrument, i synnerhet Prostata Help MP 1, kan användas enbart som en hjälpmetod för terapi, det vill säga i kombination med användning av mediciner och fysioterapiprocedurer.

Enligt många recensioner av kunder, som masserar körteln med denna enhet, bidrar det till att eliminera obehagliga symptom, snabb återhämtning och förbättra övergripande hälsa och välbefinnande. Enheten kan användas hemma, det viktigaste är att, innan du börjar använda det, bli bekant med de grundläggande egenskaperna och principen för operationen, och se till att det inte finns kontraindikationer.

Hur enheten fungerar och vad den består av

Prostata massager Prostata Hjälp MP 1 är en innovativ anordning för att utföra en massage i körteln. Tekniken visas både för behandling av prostata patologier, inklusive kronisk prostatit och för profylax.

Modern utveckling uppskattades av patienter. Principen för enheten är väldigt enkel. Efter introduktion i rektum skapar enheten vibrationsrörelser och därigenom masserar glandulärorganet.

Vibrerar enheten med en viss frekvens så att du kan uppnå högsta möjliga resultat vid behandling av sjukdomen. Enheten är universell i applikation. När massagen försvinner ömhet.

Enligt doktorerna bidrar stimuleringen av nervändarna till deras reflexavslappning, och avslappningen av kärlen bidrar till att öka blodflödet.

Enheten är utrustad med: två batterier, hygieniska kondomer - 3 st, bruksanvisning, kartongförpackning.

Enhetsfunktioner

Apparatens kropp Prostata Hjälp MP 1 är tillverkad av högkvalitativ medicinsk silikon - ett miljövänligt material som inte provar irritation och allergier. Enheten är försedd med en jämn yta, sömmen är frånvarande. Silikonbeläggning är lätt att rengöra. På grund av det faktum att silikon inte reagerar med kemikalier kan apparaten behandlas med vilket tillgängligt rengöringsmedel som helst.

Arbetsytans diameter längs hela längden är två centimeter. Obestridligt plus - bristen på en komplett uppsättning av relief yta och massage munstycken. För att förhindra vävnadskada på vävnaderna i körtelorganet tillhandahålls endast en rotationshastighet av arbetsområdet av tillverkaren. Arbetshastigheten är tjugo varv per sekund. Det här är den bästa indikatorn för en enhet som används hemma.

Tack vare en anatomisk böj kan enheten sättas in i ett djup av fem centimeter, och tack vare formen är det möjligt att maximera effekten på prostata och öka effektiviteten av behandlingen.

Effekt från ansökan

Denna enhet bidrar inte bara till terapi, men också till förebyggande av prostata sjukdomar.

Massage med Prostata Hjälp MP 1 hjälper till:

 • förbättring av mikrocirkulation och lymfcirkulation;
 • eliminering av erektionsproblem
 • förbättring av allmänna villkor och välbefinnande
 • ökad sexuell lust;
 • förlänga samlag
 • normalisering av blodkärl;
 • normalisering av det genitourinära och reproduktiva systemets funktion
 • normalisering av metaboliska processer;
 • förstärkning av anusens muskler
 • förbättring av syreförsörjning och andra användbara ämnen;
 • eliminering av inflammatoriska processer
 • normalisering av urinering
 • eliminering av stillastående fenomen;
 • återställande av kanalernas patency;
 • ökad penetration av läkemedlet i organets vävnader;
 • stimulering av nervändar som ligger i det små bäckens muskler.

I vilka fall är det visat och kontraindicerat?

Användningen av denna teknik hjälper till att härda inte bara prostatit.

Detta verktyg är effektivt för att bekämpa sådana patologiska tillstånd och sjukdomar:

 • minskad libido;
 • tidigt seminalutsläpp
 • dålig styrka;
 • vesiculitis;
 • kronisk inflammation i prostata
 • erektil dysfunktion
 • smärtsamma förnimmelser i ländryggsregionen, bäcken, anus och könsorgan
 • urineringstörning
 • klåda i anus;
 • dra känslor i ändtarmen.

Innan du startar en massage hemma, bör du se till att det inte finns kontraindikationer och att du måste konsultera en läkare utan att misslyckas. Felaktig eller oskälig drift av enheten är fylld med oförutsägbara konsekvenser.

Att bära massage är inte rekommenderat till representanter för den starka hälften lidande:

 • godartad hyperplasi av körtelvävnad;
 • malign neoplasma i prostata;
 • infektiösa inflammatoriska sjukdomar i genitourinområdet: urolithiasis, cystit, uretrit;
 • akut inflammation i körteln;
 • hemorrojder;
 • hemorrojida sprickor;
 • proktit.

Prostata Hjälp MP 1: recensioner och fördelar med enheten, hur man ansöker och kostar

Korrekt massage med prostata Hjälp MP 1, enligt patientens återkoppling, hjälper till att snabbt kurera patologi, eliminera obehagliga symtom och avsevärt förbättra livskvaliteten. Men innan du börjar massera bör du konsultera en urolog och se till att det inte finns kontraindikationer.

Pros av massager

Enheten har alla nödvändiga certifikat för kvalitet och överensstämmelse, som stöder dess effektivitet och säkerhet. Enheten överensstämmer med tekniska föreskrifter i länderna i Europeiska unionen och Ryska federationen erkänns av ledande ryska och internationella organisationer. Det finns också en slutsats att det inte finns några element i enheten som kan skada kroppen.

Enhetsprostata Hjälp MP 1, recensioner av patienter om vilka i de flesta positiva, i motsats till konventionell massage (finger), har många fördelar. De viktigaste är:

 • bekväm anatomisk form;
 • säkerhet och hypoallergenicitet av materialet;
 • enkel användning och vård;
 • kompakthet;
 • relativt låg kostnad;
 • utmärkt resultat;
 • anatomiskt korrekt struktur;
 • vattenbeständighet;
 • frånvaro av obekväma känslor under operationen
 • en positiv inverkan på hälsan.

Som tidigare noterat lämnar enhetsrecensionerna bara positiva, vilket bekräftar dess effektivitet när det gäller att bli av med många manliga problem.

Kostnaden för enheten

Du kan köpa enheten på Internet på tillverkarens hemsida. Den genomsnittliga kostnaden för en massager är 1700 rubel.

Trots att enheten hör till medicinsk utrustning, kan du inte köpa den i ett apotek. Produkterna levereras direkt från tillverkaren till köparen.

Välj varor på Internet är inte så lätt, eftersom bara produktbilden och dess egenskaper presenteras. Här beror allt på implementatorns anständighet. För att inte få fastna och inte köpa en falsk bör du beställa varan endast från en betrodd säljare eller ännu bättre på webbplatsen till en officiell tillverkare som tillhandahåller alla nödvändiga dokument och kvalitetscertifikat.

Instruktionsmanual

Procedurens frekvens beror på graden av sjukdom och patientens tillstånd. Om det finns stillastående fenomen i prostata, ska massage göras varje dag. Om du har sexuella problem, eller om du inte producerar en hemlighet, ska massage göras tre gånger i veckan.

Varaktigheten av ett förfarande är i genomsnitt 10 minuter. Specialister rekommenderar de företrädare för den starka hälften av samhället som använder enheten för första gången, börja från minuten och gradvis öka sessionens varaktighet.

Efter de första två eller tre procedurerna och användningen av Prostata Hjälp MP 1, enligt patientens återkoppling, finns det en markant förbättring av det allmänna tillståndet och välbefinnandet, liksom normaliseringen av det genitourinära systemets funktion och avlägsnandet av smärtsamma känslor.

För att förebygga, kan massage göras dagligen, i en och en halv vecka. Varaktigheten av det förebyggande förfarandet är fem minuter. Efter 60 dagar kan kursen upprepas.

Massera körteln ska utföras med fylld blåsan. Under manipulation av urinröret, innehållet i prostata-inflammatorisk natur. Tillsammans med urinering kommer innehållet att komma ut. Denna åtgärd hjälper till att förhindra en försämring av patologin.

Innan du kommer in i änden i endotarmen måste den behandlas med tvål och rinnande vatten.

Då bor på arbetsytan en kondom. I närvaro av psykiskt obehag kan du applicera gelfett.

Om det finns behov måste du först rengöra tarmarna. Du måste ligga på din sida och böja benen i knäna. Efter applicering av smörjmedlet måste du ange enheten i ändtarmen till ett djup av tre till fem centimeter. Då måste enheten vara påslagen. Efter varje session måste enheten tvättas och torkas. Behandlingsförloppet består av tio kurser.

Vad skiljer sig från liknande enheter

Enligt många positiva recensioner av patienterna förbättras prostatahjälpen MP-1. Ny utveckling ibland mer bekväm än tidigare analoger.

Huvudskillnaderna mellan den innovativa enheten och liknande enheter är:

 • positiv effekt på prostata;
 • förmåga att normalisera blodflödet och återställa metaboliska processer
 • säkerhet och harmlöshet
 • enkelhet i drift och underhåll
 • behandling med speciella desinfektionsmedel (för att förhindra multiplikation av patogen mikroflora).

Feedback från specialister och patienter

Vadim Vasilyevich, urologen: "Jag tror att den korrekta massagen av körteln ska vara smärtfri. Och detta villkor beror på vilken enhet som används för detta ändamål. Jag har inget emot Prostata Help MP 1. Det är en av de mest tillförlitliga, effektiva och säkra enheterna. Mina patienter var nöjda med resultatet. Tack vare massagen var botemedlet snabbare. "

Inna Petrovna, andrologist: "Massage, om den används tillsammans med mediciner, bidrar till en betydande minskning av prostatsjukdomens varaktighet. Massering hjälper till att normalisera blodcirkulationen och eliminera stillastående fenomen. Användningen av Prostate Help MP-1-enheten i kampen mot prostatit är vad du behöver. Den här enheten är säker och effektiv. "

Andrei, taxichaufför, 44 år gammal: "Jag hade inte ens tid att förstå hur akut prostatit blev kronisk, men jag har nog inte läkt, och som det händer, efter att smärtan försvann, slutade jag helt enkelt ta piller. Läkaren, när jag kom till samrådet, föreskrev behandling med piller och massage. Jag skulle göra massage med den gamla metoden, men då såg min ilska rådde mig att köpa en prostatahjälp MP-1 massager. Han passerade hela kursen och var nöjd med resultatet. Jag blev av med ont. "

Prostata hjälp MP-1

Anmäl dig för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.

Vid en tid började de få rez under sina resor till toaletten. Jag fick reda på att det hade något att göra med prostatit. Och jag bestämde mig för att jag behöver en prostata massage. Jag köpte den här enheten, vilket gör allt för dig. Och han ångrade inte det. När han använde det kände jag att han flyttade till blodet vid behov, smärta och obehag började komma till intet.

Prostatit, pah-pah, det gör jag inte. Massage prostatakörteln Jag tränar hela tiden, både för förebyggande och njutning. Ibland gör jag mig själv, ibland min fru. Med den här enheten är det mycket lättare! Spermier kommer ut under en massage med frenetisk styrka, och under orgasmen är det väldigt mycket. Börja skjuta. Massageens längd är högst 10-15 minuter. Om du gör mer är det mer smärtsamt. Med tiden kan du öka tiden.
Prostatan hjälp är att den vibrerar, till skillnad från ett finger. Men för en vanlig, inte smärtsam massage, behöver du använda ett smörjmedel (vi har den vanliga Durax). Processen jag gillar verkligen! Men trycket på körteln är mycket starkare än med ett finger - du måste bli van vid, det är 5 minuter. Effektivitet är svårt att bedöma, faktiskt detsamma som med manuell massage. Men fruen säger att med en sådan enhet är det mycket trevligare att göra!
Batterierna håller på länge, massagern är lätt att använda och bryr sig om. Han har inga minuser och kan inte vara.

Jag jobbar länge sedan. Jag kunde inte passera denna massager. Speciellt kostar det ett öre. Mycket bra intryck jag fick från både hans utseende och användning. Enheten fungerar på batterier, enheten är anständig. Materialet är slitstarkt, silikon, utan gräs och annat. Batterier saknas någonstans i 3 veckor med daglig användning. Massagerns anatomiska form främjar korrekt penetration och massage av de önskade zonerna. Under proceduren finns ingen smärta, men glöm inte att smörja. Prostata massagerhjälpen vibrerar starkt, i jämförelse med fingret är det mycket märkbart.
Massage i kliniker, det var mycket obehagligt och tiderna är smärtsamma.
För mig är det här inte så mycket botande som för nöje. Det finns inget problem med erektion. Massageraren passar! Prostatit kan botas, men det ska hela tiden arbeta med honom, varje 2-3 gånger om dagen. Jag är mycket nöjd med mitt köp! Nu är kvaliteten på sex och spermier mycket bättre. Det viktigaste är att det inte går sönder vid fel tidpunkt. Du kan försöka, för män är denna procedur obligatorisk, om det finns en förändring i prostataformen. Och ingen avbröt profylaxen!

Till urologer visade jag inte, prostatit som inte är närvarande. Jag bestämde mig för att prova en prostata massager. Innan det första förfarandet var läskigt. Fortfarande stryka detta är inte en hård bandura (som en pekfinger plump) borde vara i anuset, från en av dessa tankar fick jag gåsstötar. Ändå bestämde jag mig för att göra en prostata massage själv. Djävulen är inte så hemsk som han är målade! Lite obehagligt, men tolerabelt. Att erkänna rättvist, under denna procedur hade jag en stark erektion. Jag blev förvånad över mig själv, inte så upphetsad, men på något sätt hände det. Cirka 30 minuter senare tog min fru sex, och han gick bra.
Jag var nog i mer än 40 minuter, innan högst 20 minuter och en medlem faller. Nu masserar jag prostata mig nästan varje dag och jag är mycket nöjd med resultaten. Vid kön finns inga problem, erektionen är beständig. Silikonmassagen skadar inte huden! Men du behöver mycket smörjning, annars blir det inte bekvämt. Jag trodde inte att för sådana små pengar kan du köpa en bra enhet för massage i prostatakörteln. Nu sparar jag mig själv.

Massage är det mest effektiva sättet att bli av med prostatit, jag kämpar med problemet länge. Dessa kapslar, droppar sedan. Effekten är noll. Vi skickade för en massage. Men jag vågade inte, jag hittade ett alternativ till att gå till doktorn. Massager hanterar problemet med jämna mellanrum. Komplexiteten med användningen uppkom inte, det enda som just innan du börjar använda är bättre eftersom det är nödvändigt att ånga ut varmluftmassagen, jag släppte det bara i hetvattnet, den del som direkt utförs massage. Så blir massagen mer elastisk och orsakar mindre olägenhet. Generellt sett har enheten en mycket bekväm form, tillverkarna har tagit hand om att det var den mest universella. När man utsätts för prostata, känns ett litet tryck först, spänningen verkar öka, men efter några sessioner är förbättringar märkbara. Problem med urinering passerar den snabbaste, redan i andra eller tredje veckan, försvann resi och smärta. Men från erfarenhet jag vet kan behandling i mitten inte kastas, så jag planerar att göra massage regelbundet under månadsminimum. När det gäller utrustningen måste du själv köpa kondomer för att säkerställa det hygieniska förfarandet, i en uppsättning av endast tre.

Ja, prostatit uppträder ofta, och det här beror på att de flesta har ett stillasittande jobb, som jag. Jag bestämde mig för att använda den så att den inte berör mig. Jag använder den en gång i veckan. Användningen av enheten orsakar inte besvär, om du smörjer med vaselin eller någon fettkräme, "kommer" mer eller mindre. Jag använder nästan år, och tecken på prostata som inte var och nej.

Lämplig för behandling, det är behandling, inte eliminering av symptom, massage är viktigt. Ämnet är intimt och det är bra att du kan köpa en sådan massager helt konfidentiellt. Personligen hjälpte jag massagerare till slutet av sjukdomen inte passerade, men det finns förbättringar, förutom att jag använder en massageapparat endast den andra månaden, tror jag att i slutet av den andra månaden kommer jag äntligen att bli av med prostatit.

Inga erektioner, lusten efter kön började minska. Jag gick ofta till det "hemliga rummet". Jag vände mig till doktorn, sa att jag hade problem med prostata, jag föreskrev en massage. Som massager valde jag Prostata hjälp MP-1, efter att ha studerat recensionerna. När ett starkt obehag användes märkte inte att enheten själv är slät och elastisk, en liten diameter. Jag använder någonstans 2 veckor, men varje dag i 5-7 minuter. Sexuellt liv förbättras gradvis.

Massagerarens allmänna intryck är positivt. Används enkelt, men ändå till nya känslor är det nödvändigt att anpassa sig. Vibrerar mediet, irriterar inte huden. Massageraren är av hög kvalitet, gjord av fast material, så sannolikheten för brott är minimal. Jag tyckte inte om hur det förbrukar batterier snabbt. Jag masserar 3-4 gånger i veckan i 2-4 minuter och batterierna sitter ner efter en månad. Dessutom accepterar arbete som normalt endast dorogomi alkaliska, salt-mullrar och knappast kände styrkan av massage.. Jag blev bättre, uppmanar jag toaletten och smärtan är mycket mindre. Jag tycker att det var denna massager som hjälpte mig att uppnå sådana resultat. Om du stänger dina ögon på vägen för prieneniya, känslor under massagen, då en bra arbetsdel. Priset är lågt, arbetsförmågan är hög. Det passar mig! Jag kommer att fortsätta att kämpa med prostatit, plötsligt blir det möjligt att besegra honom. Omedelbart varna, män, med normal orientering som tidigare inte använt sådana saker, måste förberedas i förväg, både moraliskt och fysiskt. Massageraren har inte besviken än! 2 månader med regelbunden användning och jag ser redan effekten!

Massager används 5 gånger. Jag har inte prostatit, men styrkan är so-so. Nå, ålder är långt ifrån ungdomlig. Jag köpte den för förebyggande.
Massageraren är gjord av slitstarkt material, det böjer nästan inte. I satsen gick två batterier och 3 kondomer. Batterier lever fortfarande, men lagret är väldigt svagt. Kondomer är också billigast, ja det är mycket starkt och inte nödvändigt, rent för sterilitet som används. Massageraren för första gången gick knappt in i anusen.
Det är tillräckligt tjockt. Känslor, som talar på det vanliga språket, är inte den trevligaste för en man. Jo, hoppas jag, användbar. Dessutom kände jag 3-4 gånger att styrkan var bättre. Det är för mig det finns tre fördelar: förhindrar utvecklingen av prostatit, förbättrar erektionen, ökar libido. Tvätta den med rent vatten och tvål efter varje användning. Det blir roligt att låta, men min fru tog också hand om denna massageapparat. Den enda nackdelen är sättet att applicera. Det är mycket smärtsamt att hålla den här saken i dig själv i 4 minuter.
I resten - en sak värt uppmärksamhet. Om du inte ens lyckas använda det själv - ge det till din fru, kommer hon definitivt att tycka om det :)

Medan ingen frågade frågor. Din fråga kommer att vara den första!

Recensioner om prostata massager Prostata Hjälp MP-1 från prostatit

Inflammation av prostatakörteln, eller prostatit, anses vara den vanligaste urologiska sjukdomen i den starka hälften av mänskligheten. Han kan manifestera sig plötsligt, åtföljd av feber, smärtsam urinering, akut inginasmärta.

Mycket ofta uppstår utvecklingen av prostatit omärkligt och praktiskt stör inte patienten. Förändringar i välbefinnande är så obetydliga att män helt enkelt inte tar hänsyn till dem.

Förlust av erektion och försämring av välbefinnande

Med utvecklingen av kronisk prostatit blir nerverna som är ansvariga för en normal erektion gradvis inflammerad. Det finns problem med styrka, och den allmänna hälsan förvärras: irritation och allmänt missnöje framträder. En man börjar bara bry sig om sin egen hälsa. Han köper på apoteket många droger som är värdelösa i de flesta fall.

Om problem med prostatakörteln inte elimineras i tid, är det sannolikt att gå in i en akut form av fokal varig inflammation och kronisk - kan orsaka inflammation i sädesblåsorna, testiklar och bihang. Konsekvensen blir infertilitet, cystit och pyelonefrit.

Hur bli av med sjukdomen

Medicinsk hjälp i detta fall bör endast vara heltäckande. Urologist på grundval av test och undersökningar välj korrekt antibakteriellt läkemedel, behandlingsförloppet som nödvändigtvis måste gå igenom helt. Men hela komplexiteten av terapi är att för att bli av med sjukdomen är det nödvändigt att genomgå en prostatakörningsmassage.

Smärtsamt, smärtsamt och förödmjukande

Det är i dessa ord att de flesta män karakteriserar detta obehagliga förfarande. Likväl har effektiviteten av massage bevisats av många generationer av läkare och är utan tvivel. Under sessionen pressas den inflammerade vätskan ur kanalen, och blodtillförseln förbättras. Massage är helt enkelt nödvändigt, men det kan göras hemma - den unika prostatahjälpen MP-1 massager, som är speciellt utvecklad för dessa uppgifter, kommer att hjälpa dig.

Unik prostata massager Prostata Hjälp MP-1

Prostatahjälmodellen MP-1 är utformad för att behandla prostatakörteln. Dess tillämpning normaliserar blodflödet, accelererar avlägsnandet av inflammation. Det ersätter perfekt besöket i poliklinikens behandlingsrum, eftersom det är utformat för att utföra samma funktion. Patienten blir av med obehagliga stunder i samband med obehag från att besöka en läkare, i själva verket någon annans.

Enheten hjälper till med behandling och är ganska effektiv, eftersom:

 • Den mekaniska funktionen slappnar av nervfibrerna som är ansvariga för styrkan. Tillströmningen av blod i prostata ökar;
 • Förbättrar näring av körteln med syre och näringsämnen;
 • smärtsamma förnimmelser i bäckenet avlägsnas, svullnaden av organet minskar;
 • prostata-kanalerna utökar "prostatahjälp" underlättar frigörandet av sekret, vilket är mycket användbart vid förebyggande och behandling av sjukdomen;
 • accelererar behandlingen av ett antal urologiska sjukdomar.

Det rekommenderas att använda prostatahjälpen MP-1-massager och för förebyggande - det minskar risken för patologier avsevärt. Bland männen som köpte enheten för uppföljande medicinsk hjälp var få.

Om problemet är på tröskeln

I det fall då prostatit redan diagnostiseras och antibakteriell behandling är föreskriven, är Prostata Help MP-1 helt enkelt nödvändigt.

Enheten hjälper dig att bli av med:

 1. Från kronisk inflammation i prostata.
 2. Vesikulit och infertilitet.
 3. Minskad styrka på grund av stagnerande fenomen.
 4. Accelerat utbrott av utsädet.
 5. Minskad sexuell lust.

Begränsningar och kontraindikationer

Enheten kan användas för att behandla olika urologiska sjukdomar, men har, liksom många andra medicinska produkter, kontraindikationer för användning. För att inte skada dig själv eller dina släktingar, innan du köper, bör du noggrant läsa bifogade anvisningar, eftersom dess bristande överensstämmelse är fylld med skadliga konsekvenser för kroppen.

Att använda massageapparaten är förbjuden i följande fall:

 1. Förekomst av neoplasmer och tumörer i orgeln.
 2. Diagnostiserad pyelonefrit, cystit och uretrit.
 3. Sår i rektum (paraproctit, proktit, hemorrojder).
 4. Närvaron av stenar i kanalerna som bryter mot läckage av körtelns utsöndring.

Felaktig användning av enheten kan leda till olika komplikationer. Om en person som masserar, är rädd för att skada kroppen, så före första användningen av enheten är det nödvändigt att besöka urologen. Han kommer att ge nödvändiga förklaringar och visa tekniken för att utföra sessionen. Du bör inte tveka att fråga allt i detalj: hälsan hos den viktigaste manliga kroppen är värt det, och hemma måste du vara helt säker på att de genomförda åtgärderna är korrekta.

Hur man använder och vilka resultat man kan förvänta sig

Många recensioner om prostata Hjälp MP-1 visar utseendet på positiva förändringar i hälsotillståndet efter 2-3 massageprocedurer. De män som köpte enheten en av de första, notera den tänkta formen av produkten. Det är idealiskt utformat för att maximera effekten på organet som masseras. Om det inte finns kontraindikationer för ansökan, och själva apparaten används korrekt, så är behandlingsförfarandet helt säkert.

Det rekommenderas inte att själv göra massageproceduren - det kommer att bidra till att undvika möjliga komplikationer och skador på rektum och andra småbäckensorgan. Det mest föredragna alternativet: hjälp av en fru eller annan älskad som kan vara helt betrodd.

För behandling och förebyggande av sjukdom bör följande regler följa i instruktionerna:

 1. För att undvika obehag måste du först besöka toaletten.
 2. Ligga på ena sidan, böja knäna och dra dem till magen.
 3. För smärtfri införande av enheten, bör du använda ett speciellt smörjmedel till analringen.
 4. För att förhindra infektioner ska enheten desinficeras och sätta på kondom.
 5. Introducera massageapparaten till ett djup av 5 till 7 centimeter.
 6. Den första proceduren för varaktighet bör inte överstiga 5 minuter. De följande sessionerna kan spenderas i flera minuter längre.
 7. Det totala rekommenderade antalet procedurer är 10.
 8. Med en korrekt utförd massage i slutet av sessionen är sekretionen markerad.

Var kan man köpa och hur mycket kostar enheten Prostata MP-1

Förvärva denna fantastiska enhet i ett konventionellt apotek är ganska svårt. Dess leverans måste vänta länge, och tiden i det här fallet är hälsa. Massager är bättre att beställa via Internet på en specialiserad webbplats som säljer medicinsk utrustning. Medelpriset på enheten överstiger inte några tusen rubel, och beror i grunden på handelsmarginalen som säljaren av varorna tar ut. Den slutliga kostnaden kommer också att påverka kostnaden för leverans av posten.

Det bör vara mycket uppmärksamt på valet av en onlinebutik, där det är planerat att köpa ett apparat. Produktens popularitet tvingar skrupelfria säljare att handla med icke-certifierade analoger för att få större vinst. Tillit är bara kontrollerat och auktoritativa Internetresurser, som väl respekteras av andra köpare. Du kan konsultera en läkare, vänner och bekanta - någon kommer att berätta för deras alternativ.

Sammanfattar resultaten, eller igen om det viktigaste

Du kan inte skämta med prostata inflammation. Förlust av kraft, dålig hälsa och inflammation i bäckenorganen ligger långt ifrån alla extremt obehagliga konsekvenser av denna sjukdom. Oftast går sjukdomen obemärkt, så om du har någon smärta i ljummen, obehag vid urinering eller urladdning, behöver du se en läkare.

Behandling av sjukdomen utförs endast i ett komplex, vilket innefattar individuellt utvalda antibakteriella läkemedel och prostata-massage. Massageproceduren hänvisar till de oersättliga behandlingsmetoderna, vilket gör Prostatic Help MP-1-apparaten extremt nödvändig i alla hem. Lita inte på tekniker som lovar att bota prostatit utan massage sessioner.

Förhindra inflammation är mycket lättare än botemedel. Kanske är det nödvändigt att ompröva livet för att göra det mer mobilt och aktivt. Använda prostatahjälpen MP-1 är mycket användbar när det gäller förebyggande åtgärder, och dess effektivitet vid behandling är kliniskt bevisad.

Eftersom du inte kan använda enheten själv, bör du be om hjälp från din andra hälft eller en nära person som kan lita på en sådan intim situation. Regler för användning av enheten är obligatoriska, eftersom istället för behandling kan du få ytterligare problem i kroppen.

Innan du köper är det värt att noga läsa recensioner om varorna, söka information på Internet och bland vänner. Detta kommer att spara dig från att slösa dina pengar när du köper ett okertifierat prov. Endast den ursprungliga massagen kommer inte att orsaka komplikationer och kommer att ha dess terapeutiska effekt.

Korrekt överensstämmelse med alla regler, rationella livsstilsförändringar och användningen av den ursprungliga prostatahjälpen MP-1 lämnar bara obehagliga minnen från prostatit. Var frisk!


Har du fortfarande frågor? Använd sökningen!

Prostata hjälp smp 1

Prostata hjälp MP-1

 • läker alla typer av prostatit, inklusive kroniska former i
  hemförhållanden
 • eliminerar problem med erektion
 • ökar övergripande ton och libido
 • återställer sexuell lust
 • lindrar stagnation i prostata
 • fungerar som förebyggande av många urologiska sjukdomar
 • Det hjälper till att bota för tidig utlösning

PROSTATITE - VAD ÄR DET?

PROSTATIT, ELLER INFLAMMATION AV PROSTATE GLAND - Den vanligaste Urologiska sjukdomen hos män. STATISTIK MI är sjuk cirka 8% av alla män är dock bara bland de som går till sjukhuset med urologiska problem. I verkligheten är 25% av alla män äldre än 25 år av prostitution. TYVÄRR, kan orsaken sjukdom vara hypotermi, skador, minska immunförsvaret, kränkning av blod och lymfa cirkulationen i bäckenorganen, hormonella störningar, infektioner, sexuellt överförbara sjukdomar.

PROSTATA HJÄLP MP-1 - Effektiva medel för behandling av prostata i hemmiljöer. Han är mycket populär för män i hela världen. OH effektivt med kronisk form och med bakteriellt (när det finns en känsla av smärta) KVALITET FÖRBÄTTRAR EFFEKTIVITETEN AV ANTIBIOTIKA.

BY Massager Prostata HJÄLP MP-1, kan du inte bara bli av med prostatit, men tack vare förebyggande, inte bli sjuk MI aldrig

Princip för verksamheten

TACK Prostata HELP MP-1, kan du inte bara öka effektiviteten MYCKET behandling, men också förlorar inte mycket tid vandring i sjukhus eller privatklinik

ANATOMISK STRUKTUR

Av prostatamassageapparaten PROSTATAHELP MP-1, behöver du inte känner absolut inget obehag, och efter massage Tvärtom finns det en våg av styrka, energi och återställa sexuell lust hos män. SEX ANSÖKAN VÄLKOMMEN

METOD FÖR BEHANDLING

VETENSKAPLIGA BAKGRUND

Prostatahjälp MP-1 har alla nödvändiga internationella och ryska certifikat
kvalitet och godkänd av världens ledande urologer

3D-modell prostata hjälp MP-1

DU KAN ALLTID ANVÄNDA BESTÄLLNINGEN ABSOLUTT TILL Gratis avgift på telefonlinjen:

rekommendationer

 • HELLO köpte på din webbsida MASSAGER. TACK SKULLE eftersom jag han hjälpte, men inte omedelbart, men efter 1,5 månaders användning. PONACHALU VAR ​​MYCKET NÖDVÄNDIGT ATT ANVÄNDAS TILL US, MEN ÄR RELEVANT. INNAN DU ANVÄNDER APPARATEN CUT kurs av antibiotika - ciprofloxacin (fluorokinolon) PO 500 mg 2 gånger per dag i 7 dagar. Det fanns en kronisk prostatit. NU, det finns inga smärtor, alla har gått. Tacka dig
 • Beställde dig på platsen PROJEKT MASSAGER MED VIBROELEMENT. KOM SÄNDEN, GOD, OCH STARTADE ATT ANVÄNDA. Jag säger självklart att jag inte tror på vad han kommer att hjälpa, men jag känner mig långare och bråttom. Jag kallade denna sjukdom. Jag såg inte effekten, de första 2-3 sessionerna. Det var ingen erektion som du skrev, inte heller isoleringen av saft från prostata. DAN ÄNDRADE ANGELEN OCH UNDER 3 MINUTER UT AT DET VAR EN LÖSMEDEL. Jag säger att det här är sekretess för prostata. I allmänhet genom ett par veckor för att använda känslan av själv är betydligt bättre. NU, det finns en stabil erektion och smärta i prostata. FINNS BRA, MYCKET NÖDVÄNDIG MED DENNA ANVÄNDNING. Det enda som det skulle vilja lägga till dig kompletterar med sin extra smörjning för mer bekväm användning. MED MÅL, MARAT
 • Hallå Jag fick din mästare av prostata. MASS verkligen hjälper och jag har redan riktat till urolog och drack en kurs av antibiotika, är det meningslöst. I MIG TOTALT 28 ÅR, ÄR PROSTITUTEN ÄR NÄSTA FÖRSTA 5 år. Han hos mig i kronisk form, hur alla doktor säger. Jag vet inte, det kan inte hända att urologin kom. I allmänhet har blivit kurerade. 2 TIDER PÅ DAGEN I 7-10 MINUTER SOM ANVÄNDAS AV MASSAGEREN AV PROSTAT, MED MORN FÖR NORDEN OCH FÖRE SNOMEN. 14 DAGAR. NU, det stämmer ingenting. MADE US PROSTATE, VISADE ATT PROSTATITIS MER NO. NU STABILISK ERAKTSIYA, INGEN PAIN. OCH TACK FÖR INSTRUKTION. Mycket tillskott till dig! Framgång!
 • God kväll! Jag heter MIKHAIL. FÖR MIG 75 ÅR, HAD LONG CHRONIC PROSTATITIS LONG, OCH BEHANDLINGS ANTIBIOTIKA GÄLLER INTE RESULTAT. HALF PENSIONEN VÄNSTER FÖR SJUKDOMEN, MEN DET VAR UNDVIKTIGT. DEN SENASTE TIDEN Doktorn sa att det redan inte kommer att hjälpa till, T.K. ORGANISM ARBETADE IMMUNITET FÖR ANTIBIOTIK. RETURN I INTE ÄR MER FÖR ATT LISTA TILL DEM, OCH JAG FÅR DIN MASSAGER. DÄR I ANVÄNDNINGEN UPPSTÄLLS VAD OM ANTIBIOTIK INTE HJÄLPAR, DÄRE DU BEHÖVER ATT ANVÄNDA DET. Jag var så här skriven, och med tiden blev det mer lyckligt att känna sig. UNDER MÅNADEN ANVÄNDNINGEN ÄVEN LÄMNEN FÖR FEL OCH SPASMAR VAR VÄNSTER. Inte att säga att en återhämtat sig helt, men nu åtminstone det inte gör ont prostatan, så jag är glad här verktyget behandling av prostatit
 • GOD DAG. Jag SKRIVER DIG FRÅN SEVASTOPOL. Jag köpte en MP-1 prostata massager på din webbplats. Jag vill säga att effekten är hos mig från det. Uppförande BÄTTRE KOMMER. MYCKET MIGA SANDS KOM, FÖRE DET VAR INTE. ANVÄNDAS INTE SÅ FAR TILL DAG. APPROXIMATIVT INOM MÅNADEN. Det fungerar bra, det enda fettet måste användas för att göra det bekvämt. Min fru frågade skriva dig ett tack meddelande i allmänhet ville jag också, men hon insisterade)))) anges - Sasha, skriver YES att tacka för det, så jag SKRIVA

unikt Prostata hjälp MP-1

Förvirra inte Prostata-hjälpen MP-1 med:

- sexleksaker

deras sammansättning består övervägande av polyvinylklorid, vilket är för grymt och inte avsett för medicinska ändamål

- föråldrade prostata massager design

De skapades tillbaka under sovjetiska tider och har mycket dålig effektivitet och dålig tillgång till prostata

Varför använda prostata hjälp MP-1

 • Den enda korrekta organiska formen möjliggör enkel åtkomst till prostata
 • Absolut silikon vattentät bas ger bekväm och säker användning
 • har mycket god effekt vid behandling av alla typer av prostatit, restaurering av erektion, förbättring av libido och ökad sexuell lust hos män
 • komplett med prostata hjälp mp-1 finns en instruktion på ryska om korrekt användning av det
 • är en utmärkt profylax av prostatit i många urologiska sjukdomar

Varför beställa prostata hjälp mp-1

 • Vi är den officiella tillverkaren av prostatahjälp mp-1, därför betalar du inte några mellanhänder
 • du beställer den mest effektiva enheten för behandling av prostatit hittills
 • Extra utrustning: 3 kondomer och ett extrabatteri gör det möjligt att förbättra enhetens effektivitet
 • instruktionen på ryska, där behandlingsregimer för både kronisk prostatit och alla dess underarter, inklusive bakterier

Förpackningsinnehåll

100% garanti anonymitet

DU KAN ALLTID ANVÄNDA BESTÄLLNINGEN ABSOLUTT TILL Gratis avgift på telefonlinjen:

Ansökan är utfärdad!

Din förfrågan har skickats, vi ringer tillbaka

TYPISKT SÄRSKILT PRIVATPOLITIK PROSTATAHELP.RU

Denna policy gäller för personuppgifter «PROSTATAHELP.RU» köpare och användare (nedan - användare) i samband med tillhandahållande av tjänster eller andra interaktioner där en länk eller annan referens verkan av denna policy. Till exempel i samband med användningen av enheter och tillbehör, webbplatser (inklusive mobilt), spel, musik, och i tillhandahållandet av andra tjänster som erbjuds av «PROSTATAHELP.RU», som regel, i elektronisk form. Personliga data tillhandahålls också när man interagerar med PROSTATAHELP.RU i processen att tillhandahålla tekniskt support till användare, garantiservice, deltagande av användare i kampanjer och kampanjer. "PROSTATAHELP.RU" får publicera ytterligare eller ändrade bestämmelser i policyen. Sådana bestämmelser kommer att råda över denna policy i händelse av eventuella skillnader mellan dem. Produkter och tjänster från CJSC PROSTATAHELP.RU kan innehålla länkar till andra webbplatser och andra tjänster från tredje part som har sin egen integritetspolicy. "PROSTATAHELP.RU" är inte ansvarig för att skydda integritet eller underhåll av sådana tjänster. Genom att använda webbplatsen och / eller tillhandahålla personuppgifter till PROSTATAHELP.RU, godkänner användaren behandlingen av hans personuppgifter i syfte och på de sätt som tillhandahålls av denna policy.

FÖRFARANDE FÖR INSAMLING, LAGRING OCH DESTRUKTION AV PERSONUPPGIFTER

Insamlingen av personuppgifter genomförs «PROSTATAHELP.RU» endast med vetskap och samtycke av användare för att ge tillgång till tjänster såsom: handla online, garantiservice, deltagande i reklamkampanjer och kampanjer, lojalitet till företaget. PROSTATAHELP.RU tar nödvändiga tekniska och organisatoriska åtgärder för informationssäkerhet för att förhindra informationsläckage och minimera sådana risker. Sådana åtgärder inkluderar användning av brandväggar, antivirusprogram, placera media i säkra servercentraler, kryptering och nätverksadressöversättning för att dölja det interna nätverket struktur «PROSTATAHELP.RU», införande av lämpliga system och rutiner för att hantera åtkomsträttigheter. För att skydda mot oavsiktlig förlust och / eller skada på personuppgifter används data backup. Personuppgifter lagras tills företaget upphör att fungera. Förstörelse eller personlighetsförändring del av personuppgifterna, om detta är tillåtet av materialbäraren, varvid förfarandet kan utföras, med undantag för den ytterligare behandlingen av de personliga data med andra data som konservering processkapacitet, fixerade på ett konkret medium (deletion, deletion). Blockering, förstörelse, depersonalisering av personuppgifter utförs av skäl som anges i gällande lagstiftning, bolagets bolag. Bekräftelse av produktionen av åtgärder för att blockera, förstöra, avpersonalisera personuppgifter är en lag som utarbetats av kommissionens bolag som auktoriserade personer.

"PROSTATAHELP.RU"Samlar in data relaterad till följande kategorier:

Teknisk information. Denna kategori av information omfattar: o datorns IP-adress och åtkomsttid; o information om länken från vilken webbplats webbplatsen kom till resursen "PROSTATAHELP.RU"; o Information om de besökta sidorna på webbplatsen "PROSTATAHELP.RU"; o information om de använda länkarna på webbplatsen "PROSTATAHELP.RU"; o Information om visning av reklambannor o Information om enheterna på användarens dator o annan teknisk information som tillhandahålls av användarens webbläsare (enhetstyp, webbläsartyp och version, operativsystem, skärmupplösning, etc.); o mobilnummer när användaren ringer till telefonnummer som anges på webbplatsen. · Den information som krävs för att komma åt tjänster för att autentisera användare av webbplatsen och för att validera sina handlingar, anpassa tjänster, samt för leverans av varor och feedback från användarna vid registreringen på webbplatsen www.prostatahelp.ru «PROSTATAHELP.RU» samlar Följande information: o användarens namn och efternamn; o e-postadressen o telefonnummer o postadress Information om adressen är obligatorisk endast vid användning av leveransservice. Övrig information (användarens namn och efternamn, e-postadress, telefonnummer, postadress) är valfritt och tillhandahålls av användaren vid behov. · Information om användaråtgärder Denna informationskategori innehåller: o information om transaktioner mellan användaren och "PROSTATAHELP.RU"; o information om förfrågningar eller förfrågningar o Information om de inköpta varorna och tjänsterna (inklusive information om leveransen). o Finansiell information (inklusive engagerade betalningar, kreditkortsuppgifter, faktureringsadress, kreditkontrollresultat och annan liknande finansiell information); o detaljerad information om avtalen mellan användaren och "PROSTATAHELP.RU" o information om kontakter och meddelanden o Information om användarens plats (med användarens direkta medgivande för varje fall att tillhandahålla sådan information). Beställning på webbplatsen "PROSTATAHELP.RU" du godkänner möjligheten till mailanmälningar till den e-postadress som anges vid registrering av ordern

Syftet med personlig databehandling

PROSTATAHELP.RU utför behandling av personuppgifter för de ändamål som beskrivs i denna policy och / eller eventuella ytterligare sekretessbestämmelser för specifika tjänster av PROSTATAHELP.RU. · När säljer produkter och tillhandahålla tjänster - i syfte att tillhandahålla tjänster, orderhantering, eller andra åtgärder som kan krävas för att uppfylla de skyldigheter «PROSTATAHELP.RU» framför användare, för att säkerställa funktionalitet och säkerhet produkter och tjänster, för att bekräfta en åtgärd från användaren att utföra, eller förebyggande och undersökning av bedrägerier och andra missbruk. · Vid utveckling av produkter och tjänster - för att ta hänsyn till önskemål från olika kategorier av användare. I detta fall används inofficiell sammanfattning och statistisk information. För att förbereda enskilda förslag och tillhandahålla tjänsterna mest lämpade för en viss användare. · När du lämnar feedback till användarna, för att ge användaren information om produkter och / eller tjänster, för att studera nivån på tillfredsställelse med PROSTATAHELP.RU-tjänsterna. I syfte att bedriva marknadsundersökning, till exempel, genomföra marknadsundersökning. Dessutom kan vissa produkter och tjänster från PROSTATAHELP.RU användas för att marknadsföra produkter och tjänster från andra företag. Ändå avslöjar "PROSTATAHELP.RU" utan användarens samtycke sina personuppgifter till sådana företag eller andra företag för användning i marknadsföringsändamål.

Överföring av personuppgifter

"PROSTATAHELP.RU" överför inte personuppgifter till användare till tredje part, förutom följande fall: · Erhållande av direkt samtycke. Vissa tjänster kräver överföring av personuppgifter till andra användare av Tjänsten, såsom publiceringen av dess material eller brukarmedverkan i användargrupper «PROSTATAHELP.RU». · Obligatoriskt upplysande. Om det finns en legitim begäran från myndigheter eller andra tredje parter, till exempel brottsbekämpande organ i de länder där PROSTATAHELP.RU utför sitt arbete. «PROSTATAHELP.RU» är i överensstämmelse med gällande lagstiftning att avslöja och behandla personuppgifter för användare att skydda legitima intressen «PROSTATAHELP.RU», till exempel i samband med förfarandet. · Fusioner och förvärv. Om beslutet att sälja, köpa, slå samman eller på annat sätt omorganisera «PROSTATAHELP.RU» verksamhet i ett visst land, kan du behöva överföra personuppgifter till potentiella eller faktiska köpare och deras rådgivare, eller tar emot personuppgifter från säljare och deras rådgivare.

Använda cookies och webbbeacons

När du besöker webbplatsen "PROSTATAHELP.RU" kan information placeras på användarens dator för att identifiera användarens dator. Denna information har formen av textfiler som heter "Cookies". Cookies tillåter dig att samla information om en användares dator, inklusive IP-adress, operativsystem, webbläsartyp och adresser på refererande webbplatser. Site «PROSTATAHELP.RU» använder cookies för att förbättra de tjänster som tillhandahålls i synnerhet, vilket eliminerar behovet att ange ett lösenord under sessionen eller åter lägg i kundvagnen beställda produkter, om användaren inte har tid att slutföra transaktionen i ett enda besök. Dessutom används cookies för att analysera trafik på webbplatser och samla personliga demografiska data för att förbättra våra tjänster. På vissa webbplatser använder "PROSTATAHELP.RU" så kallade webbbeacons (eller "point markers"). De används inte för att identifiera identiteten hos specifika användare. Webbeacons är grafiska bilder som placeras på webbplatsen och används för att räkna besökare och / eller åtkomst till vissa cookies. Denna information används för att förbättra tjänsten "PROSTATAHELP.RU". Webbeacons samlar inte in någon annan information än den som användarens webbläsare tillhandahåller inom en vanlig Internet-anslutning. Användaren kan när som helst stänga av cookies och webbbeacons, förhindra spårning av deras handlingar. Samtidigt är det möjligt att samla in information om samtal från användarens IP-adress, men sådan information blir opersonlig. Om du stänger av Cookies kan vissa tjänster bli otillgängliga för användaren.

Användarrättigheter

I de fall där användaren vill veta vilka personuppgifter om honom «PROSTATAHELP.RU», eller komplettera, rätta, anonymisera eller radera ofullständiga, felaktiga eller föråldrade personuppgifter eller vill stoppa behandlingen av sina personuppgifter i syfte att skicka reklammaterial, direkt marknadsföring eller marknadsundersökningar eller andra tvingande rättsliga grunder, han kan i sinom tid och i enlighet med tillämplig lag, utöva sådana rättigheter genom att kontakta «PROSTATAHELP.RU på nedanstående adress. I vissa fall (särskilt när användaren vill ta bort sina personuppgifter eller avbryta sin behandling), kan det också innebära att det är omöjligt att fortsätta att tillhandahålla tjänster. Användare ges möjlighet att hantera sina personuppgifter med hjälp av profilhanteringsfunktionerna. I vissa fall, till exempel när du returnera varorna, du vill låsa kunden personuppgifter, särskilt passuppgifter. I dessa fall kan gällande lagstiftning införa begränsningar för användarnas rättigheter enligt ovan.

Administratören av personuppgifter och information för kommunikation

Som administratör av personuppgifter för användare är "PROSTATAHELP.RU"

Ändringar i denna sekretesspolicy