Huvud
Behandling

Förberedelse Mensformel Prostata Forte - komposition, användningsanvisningar för behandling av prostatit

Med inflammation i prostata, är en man redo att gå mycket: dricka dyra mediciner, dra till hjälp av folkmedicinska män och mycket dyra läkare. Enligt många läkare är allt detta inte nödvändigt, om en enkel åtgärd baserad på växtkomponenterna Prostate Forte. Vad är fördelen med detta läkemedel över analoger? Vad är kontraindikationerna för prostata-män och finns det några biverkningar?

Vad är prostata forte

Det organ som ansvarar för reproduktiv funktion och har ett signifikant värde i urinvägarna kallas prostatakörteln. Infektion, minskad immunitet, hypotermi - alla dessa faktorer kan leda till inflammation i prostatan, orsaka smärta vid urinering, svaghet i kroppen, trötthet, problem med erektion och försämra kvaliteten på spermierna.

Forskare från Kanada hittade en enkel lösning på problemet genom att utveckla ett vitaminkomplex för män, "Mens formula Prostate Forte." Tabletter hjälper inte bara att snabbt bli av med sjukdomen, utan också förhindra att det ser ut i framtiden. Du bör dock inte förlita dig på omedelbar förbättring. Forte är inte officiellt registrerat och anses vara en biologiskt aktiv tillsats i Ryssland. Effektiviteten av behandling av sjukdomen med prostata-män uppnås efter 3-4 månader av kontinuerligt intag av läkemedlet.

Farmakologisk aktivitet

Behandlingskomplexet Forte Mens har en komplicerad effekt på kroppen:

 • tar bort puffiness och behandlar inflammatoriska processer, vilket leder till att smärta passerar under urinering
 • normaliserar celldelning, tar bort rodnad och svullnad;
 • eliminerar brännande känsla i prostatit;
 • Prostata-män förbättrar urinflödet;
 • fördelaktiga effekter på reproduktiv funktion: förbättrar kvaliteten och kvantiteten av spermier, påverkar erektionen;
 • normaliserar interstitiella metaboliska processer: främjar absorptionen av kroppen av zink, magnesiumkalium, aminosyror och vitaminer.

struktur

Läkemedlet Mens Forte från prostatit består helt av naturliga ingredienser. I anvisningarna till läkemedlet finns en detaljerad beskrivning av varje verksamt ämne och dess egenskaper. Alla komponenter är valda på ett sådant sätt att läkemedlet effektivt påverka alla problem i urogenitala och reproduktiva systemet utan någon inverkan på den manliga kroppen. Kort med prostata Forte är kompositionen följande:

 • Glycin - eliminerar fokus och orsak till inflammation, är involverad i normaliseringen av prostatakörteln.
 • E-vitamin - justerar antalet hormoner som produceras av reproduktionssystemet. Dessutom förhindrar substansen utvecklingen av tumörer.
 • Aminosyror glutamin och alanin - återställ vävnader, accelerera regenereringsprocesser. Som en del av läkemedlet fungerar Prostata Mens som motsvarigheter till oxidativa processer.
 • Den afrikanska pigeumens frukter - förhindra utseende av neoplasmer och spridningen av inflammation, ett kraftfullt skydd mot virus.
 • Extrakt av dvärgpalmen - komponenten har en fördelaktig effekt på urinvägarna. Rensar urinröret från bakterier och bakterier, förbättrar erektionen.
 • Bark av poppel - förbättrar kroppens skyddsfunktioner, desinficerar mjuka vävnader.
 • Isländsk moss - främjar matsmältningssystemet kvalitativt arbete. Dessutom stärker det blodkärlens väggar.
 • Sand sedge och Goldenrod - producera en diuretisk effekt. De kvantitativa indikatorerna på urin normaliseras.
 • Kockrot - rensar blod och lymf och förbättrar metabola processer.
 • Pumpa frön - eliminerar smärtsam urinering, inflammation, ämnesomsättning, ökad potens.

Typ av problem

Läkemedlet tillverkas i ett kartongpaket i svart med blå och vita ränder. Förpackningen innehåller flera blåsor med 15 kapslar vardera. Blåsan är gjord av aluminium, täckt med genomskinlig matplast. I allmänhet har ett paket prostata-män 60 pellets av 650 milligram vardera. Inuti kapslarna är en granulär aktiv substans, och på toppen av tabletterna är belagda med en lättlöslig transparent kappa. Förvara prostata piller rekommenderas på en torr plats, under en period av högst tre år.

Indikationer för användning

Urologer rekommenderas ofta att ta medicin Forte prostatit män, som löper risk för uppkomsten av sådana kränkningar, problem med erektion och spermakvalitet. Mens Prostate visar ett positivt resultat i problem med potensen, för tidig utlösning, förlust av libido och andra sexuella störningar plan. I detta fall verkar detta läkemedel på grund av problemet, och eliminerar inte bara symptomen. Som regel föreskrivs ett naturligt vitaminkomplex av läkare om:

 • smärta vid urinering
 • retention av urin eller svårt uttag
 • akut eller i ett kroniskt stadium av prostatit;
 • funktionella störningar i reproduktiva funktioner hos män;
 • manlig infertilitet
 • en inflammatorisk process i prostata eller intilliggande mjukvävnader;
 • Hyperplasi eller prostata adenom i den första eller andra graden.

Instruktioner för användning Prostata Forte

Ta medicin för prostatit är nödvändig för korta kurser och endast på råd av en läkare. Principen att använda prostata kapslar kan vara i två variationer:

 • för behandling av prostatit rekommenderas att dricka 1 tablett Forte två gånger om dagen med måltider i en period av 2 till 6 månader;
 • som ett förebyggande läkemedel i närvaro av sexuella störningar ska användas två gånger om dagen under måltiden för att dricka 1 kapsel prostata-män under hela månaden.

Biverkningar

I instruktionerna för användningen av prostata-manskomplexets vitaminkomplex anges inga biverkningar. Vidare upptäcktes inga negativa reaktioner vid tester av läkemedlet vid överdosering. Men vissa läkare och Vittnesmål patienter hävdar att när du tar emot fel Prostate man eller den enskilde kan visas allergiska reaktioner såsom hudutslag, rodnad, klåda.

Kontra

På grund av den absolut naturliga kompositionen har Forte Mens inte en stor lista över kontraindikationer. Av förbuden vid inträde är det värt att lyfta fram den individuella intoleransen hos vissa växter som utgör läkemedlet. Dessutom är det strängt förbjudet att ge Forte kapslar till barn och ungdomar. Med försiktighet bör komplexet användas för män i avancerad ålder.

interaktion

Producenter hävdar att Forte Prostate piller är helt säkra för människokroppen, inte orsaka negativa reaktioner och påverkar inte reaktionen på något sätt. Efter att du tagit läkemedlet kan du köra bil eller utföra arbete som kräver särskild koncentration. Läkemedlet Mens Forte kommer att gå bra med andra mediciner, inklusive de flesta antibiotika grupper. Användning av sådana kombinationer är dock endast efter samråd med en läkare.

analoger

Läkemedelssynonymer för prostatit, som innehåller absolut identiska komponenter, för närvarande finns inte försäljning. Men på apoteket kan du köpa droger som i princip liknar effekterna på kroppen med prostata-män. Dessa inkluderar:

 • Kommer att uttrycka det;
 • Milo-11;
 • Nutrimaks;
 • Prostalamin;
 • Artum;
 • Indigal Plus;
 • indigal;
 • Likoprofit;
 • Tadimaks;
 • Ogopleks;
 • Fitoprostan;
 • Testalamin;
 • Spermatrend.

Priset på prostata Forte

Producerar läkemedlet bara ett utländskt läkemedelsföretag "PharmaMed", som länge varit på marknaden för medicinska produkter och redan lyckats bevisa sig bra. Prostata Forte köper apotek i Ryssland är inte svårt - ett läkemedel för prostatit frigörs utan läkares recept, är billigt och alltid tillgängligt. Dessutom kan ett vitaminhjälpmedel till män till ett överkomligt pris beställas via katalogen över officiella representanter för företaget eller köpa i nätbutiken. Den ungefärliga kostnaden för prostata-män i Moskva och Moskva-regionen presenteras i tabellen:

Prostata Forte - ett läkemedel för behandling av prostatit

En av de vanligast föreskrivna urologerna är prostata forte. Den består av olika naturliga ingredienser som har en positiv effekt på människors hälsa.

Preparatets struktur

Prostata rättsmedicinsk formel är gjord av olika naturliga komponenter. Beskrivning av läkemedlet innehåller information om varje substans, som har sina egna egenskaper i kampen mot prostatit.

Prostata Forte - ett nytt botemedel mot prostatit

Kompositionen av läkemedlet innehåller 11 väsentliga komponenter för manliga kroppen. Drogen tillåter inte bara att bekämpa sjukdomen, men också att utföra dess förebyggande.

 1. Medlet innehåller en stor mängd glycin, vilket är en söt aminosyra. Det är nödvändigt att eliminera fokuseringen av inflammation i prostata och normalisera dess funktioner. Ämnet är nootropic, stimulerar mental aktivitet, ökar minnet och hjälper hjärnan att bekämpa negativa effekter.
 2. Tocopherol E-vitamin är nödvändigt för normalisering av hormonhalten i kroppen. Ämnet hjälper till att bekämpa tumörerna och förhindra deras utseende. Vitamin hjälper snabbt till att eliminera den inflammatoriska processen i prostata, återställa kroppen.
 3. För att eliminera oxidativa processer tillsattes amino-syror L-glutamin och alanin till formuleringen. De är nödvändiga för restaurering av prostatavävnad och celler.
 4. Frukterna i den afrikanska pigeum innehåller vitaminer och substanser som är användbara för kroppen. De förhindrar utseende av neoplasmer och inflammatorisk process.
 5. Med sjukdomar i urinvägarna och en minskning av styrkan är ett dvärgpalmextrakt användbart. Växtbär är nödvändiga för att förhindra tumörernas utseende och förbättra erektionen.
 6. Barken av vit poppel hjälper till att bekämpa virus, bakterier, provocera sjukdomar i könsorganen. De desinficerar vävnaderna i prostatakörteln.
 7. För att förbättra matsmältningssystemet och rensa tarmarna läggs isländsk moss till förberedelsen. Det hjälper till att stärka väggarna i blodkärl som är involverade i blod och lymfflöde.
 8. Den diuretiska effekten uppnås på grund av guldrodets del. Han normaliserar urinprocessen.
 9. En diuretisk verkan besitter sanden sedge. Det hjälper kroppen att återhämta sig från infektion och virus.
 10. Rening av blod beror på börda. Växten normaliserar metaboliska processer.
 11. Den huvudsakliga ingrediensen är pumpa frön. De eliminerar smärtsyndromet, inflammation, normaliserar ämnesomsättningen. Komponenten förstärker immunförsvaret, ökar potensen.
Lågen av droger Mäns formel för människors hälsa

Alla beståndsdelar betyder inte bara en positiv inverkan på kroppen, utan också förbättrar varandras verkan. Därför är läkemedlet mycket effektivt vid prostatit.

Effekten av läkemedlet

Drogkomplexa effekter på patientens kropp med prostatit. Verktyget hjälper:

 • eliminera inflammatorisk process och svullnad i prostata vävnaden;
 • eliminera smärt syndrom;
 • normalisera processen med urinering
 • minska och förhindra proliferation av prostatavävnad;
 • återställa reproduktiv funktion genom att förbättra hemlighetens kvalitet;
 • återgå till normala metaboliska processer som förekommer i prostatakörteln.

Indikationer och kontraindikationer

Många män uppmärksammar inte utseendet på obehagliga symptom. Men att hitta dem i början för att klara av prostatit är mycket lättare.

Läkemedlet kan tas med:

Urologen föreskriver enheten för förebyggande ändamål. Detta är nödvändigt om det finns olika störningar som kan prova utseende av prostatit och prostata adenom.

Läkemedlet hjälper till att återställa den reproduktiva funktionen hos den manliga kroppen. Därför utses det när:

 • försämring av styrkan;
 • för tidig utlösning;
 • minskad libido;
 • sexuella störningar.
Regelbundet intag av drogen kommer att återställa den sexuella funktionen

Preparatet görs med tillsats av naturliga ingredienser. Det är ett balanserat och säkert sätt. Därför är det förskrivet till patienter i alla åldrar som lider av prostatainflammation i varierande grad.

Det finns inga direkta kontraindikationer för att ta drogen. Men instruktionen säger att läkemedlet inte är tillåtet om en allergisk reaktion eller en individuell intolerans mot något av de aktiva substanserna noteras.

ansökan

När en patient diagnostiseras med prostatit är det endast förbjudet att ta läkemedel ensam. Prostata Forte är inget undantag. Endast läkaren kan ordinera botemedlet baserat på resultaten av undersökningen och testen.

Risken för självadministration är att kroppen kan reagera tvetydigt mot drogen. Därför uppträder ofta allergiska reaktioner.

Innan du använder drogen ska du alltid kontakta en läkare

Urologen, med hänsyn till symtomen på sjukdomen, föreskriver den nödvändiga dosen och behandlingens längd, guidad av instruktionerna för användning av prostata Forte.

Varje dag måste patienten ta två kapslar. En av dem används på morgonen och den andra på kvällen. Drick produkten med tillräcklig mängd vatten.

Behandlingen utförs i en månad. Om det finns ett brådskande behov, förlängs kursen av den behandlande läkaren. Han måste ta hänsyn till behandlingens dynamik. Då kan receptionen utföras inom 3-6 månader.

Särskilda instruktioner

Åtgärden kan tas när som helst. Tillverkare indikerar att det inte påverkar patientens tillstånd under körning. Läkemedlet får tas tillsammans med andra läkemedel.

Ett förpackning innehåller 60 kapslar. Denna mängd är tillräcklig för att genomföra terapeutiska och förebyggande kurser.

Priset på läkemedlet varierar beroende på patientens hemvist. Kostnaden är från 700 till 750 rubel.

recensioner

Med användning av Prostate Forte är patienternas recensioner positiva. För många män hjälpte läkemedlet att bli av med symptomen på prostatit.

Först var jag rädd att ta det själv. Men då insåg jag att det inte fanns något att förlora. Har spenderat på dryck en kurs efter vilken exacerbations medan det inte var. Jag har bott här i ett halvår som en fullvärdig man. Jag är nöjd med drogen för 100!

Prostata Forte från prostatit

Med akut och kronisk prostatit föredrar män ofta att använda naturläkemedel. Man tror att de har en mild och långvarig effekt på prostata och hela genitourinary systemet än syntetiska droger.

Dessutom bidrar kosttillskott till att förbättra hela kroppen och förbättra den övergripande hälsan. En av de mest populära växtbaserade läkemedlen för män för behandling av prostatit är Prostate Forte Man`s Formula.

Sammansättning och form av frisättning

Prostata Forte tillverkas av det kanadensiska läkemedelsföretaget PharmaMed. Det är endast tillverkat i form av kapslar med ett transparent skal, som är förpackade i blåsor, och dessutom utrustad med detaljerade användningsanvisningar och en kartongbunt av svartvitt färg. Förpackningen innehåller 60 kapslar (4 blister med 15 kapslar) 650 mg aktiv beståndsdel i var och en av dem.

Sammansättningen av läkemedlet innefattar ett helt komplex av biologiskt aktiva komponenter:

 • glycin, som är en viktig aminosyra och bidrar till normaliseringen av det emotionella mentala tillståndet;
 • olika aminosyror som främjar starten på vävnadsregenereringsprocesser och påskyndar metabolismen;
 • extrakt av pumpa frön, vilket ger antiinflammatorisk, decongestant och återställande effekt, normaliserar arbetet i prostata;
 • extrakt av burdock rot, som hjälper till att förbättra blodcirkulationen, eliminerar stillastående processer i bäckenorganen, som ofta är orsaken till prostatit;
 • Isländsk mos, förstärkning av immunitet, normalisering av nervsystemet och kardiovaskulärsystemet, ökad uthållighet och arbetsförmåga;
 • extrakt av barken av vit poppel, som tar bort inflammation och svullnad, vilket hjälper till att eliminera patogener;
 • extrakt av dvärgpalmen, vilket ökar styrkan och libido, vilket bidrar till normaliseringen av prostata och accelererar återtagandet av toxiner;
 • extrakt av sedge rot, accelererande metabolism, avlägsnande av toxiner och toxiner;
 • extrahera från frukterna från den afrikanska plommon, som tjänar som en förebyggande åtgärd och avlägsnar den redan existerande inflammationen i kroppen;
 • extrakt av roten av goldenrod, fördelaktig för hela genitourinary system av män.

Förvara läkemedlet på en mörk plats vid rumstemperatur och normal fuktighet. Det är nödvändigt att skydda botemedlet från barn. Hållbarheten för läkemedlet är 3 år. Vid utgången av samt kapaculans utseende på grund av felaktigt förråd rekommenderas det inte att använda dem.

När du behöver en prostata Forte

I instruktionerna för användning av Prostate Forte anger tillverkaren sådana indikationer för användningen av detta verktyg:

 • adenom av prostata;
 • problem med urinering, svårighet och frekvens;
 • prostatit i akut och kronisk form;
 • funktionella störningar i prostata;
 • förebyggande av utvecklingen av olika sjukdomar och patologiska förändringar i vävnaderna i prostata.

Läkemedlet är en biologiskt aktiv tillsats. Därför rekommenderas det vanligtvis att använda den endast som en profylax för utvecklingen av olika sjukdomar i prostata, liksom i den komplexa behandlingen som läkaren valt.

Prostata Forte med prostatit

Bland de viktigaste egenskaperna hos läkemedlet är värt att notera dessa:

 • avlägsnande av puffiness av vävnader;
 • eliminering av inflammatorisk process
 • acceleration av metaboliska processer och tillbakadragning av toxin;
 • förstärkning av immunitet
 • ökad uthållighet och vitalitet;
 • normalisering av blodcirkulationen och eliminering av stillastående processer i det lilla bäckens organ.

Recensioner av män om att använda prostata Forte med prostatit kan hittas olika. Någon var glad över resultatet, vilket uppenbarades efter 1-2 veckor efter starten av kapslar.

Andra uppnådde inte den önskade terapeutiska effekten, eller det var inte tillräckligt. Men tillverkaren döljer inte att effekten av läkemedlet beror på graden av sjukdomens komplexitet och personens individuella egenskaper.

Kontraindikationer och eventuella biverkningar

Mens formel Prostate Forte på grund av sin naturliga sammansättning har bara några kontraindikationer:

 • överkänslighet mot en eller flera av läkemedlets komponenter;
 • barn och ungdomar under 18 år
 • Villkor där sexuell intimitet är kontraindicerad, till exempel en period av rehabilitering efter stroke, hjärtinfarkt eller kirurgiskt ingrepp.
 • svåra sjukdomar i de inre organen (du kan efter att ha hört en läkare).

Som regel ger läkemedlet inte biverkningar. Endast i sällsynta fall är utseendet på sådana negativa reaktioner möjlig:

 • illamående och kräkningar
 • allergiska reaktioner (hudutslag, hudirritation och andra);
 • matsmältningsbesvär.

Viktigt! Om du märker några störande symtom på bakgrunden av att du tar Prostate Forte tabletter, sluta använda läkemedlet. Vanligtvis kommer negativa reaktioner förloras utan att några ytterligare åtgärder vidtas under dagen.

Hur man tar Prostate Forte med prostatit

I instruktionerna till prostatafortet anger tillverkaren följande regler för användningen av läkemedlet:

 1. Innan du använder den första gången, kontakta en läkare och läs noggrant igenom bifogade instruktioner.
 2. Ta mediciner regelbundet. Med den redan tillgängliga prostata måste du göra det två gånger om dagen för 1 kapsel. Och som en förebyggande åtgärd är en kapsel om dagen tillräckligt.
 3. Ta tabletter helst under eller omedelbart efter att ha ätit. Drick dem med rent vatten med en behaglig temperatur.
 4. Tillämpningsförloppet beror på sjukdomens individuella egenskaper och natur. I genomsnitt är det 1-6 månader.
 5. Läkemedlet är väl kombinerat med praktiskt taget alla andra droger, liksom med alkohol. Men alkoholhaltiga drycker under behandlingsperioden är fortfarande bättre att utesluta.

Prostata Forte är en biologiskt aktiv tillsats som inte ersätter antimikrobiella medel och olika mediciner som föreskrivs för behandling av prostatit av en läkare. Medlet kan ingå i den komplexa behandlingen av alla former av prostatit, som används som förebyggande åtgärd.

Men vid infektion, såväl som i akut form, vilket kräver snabb borttagning av inflammationsfokus, kommer läkemedlet inte att ha den önskade terapeutiska effekten.

Analoger och kostnaden för läkemedlet

Det finns inga strukturella analoger av Prostate Forte. Men det finns andra biologiskt aktiva tillsatser, vars verkan syftar till att förbättra prostatakörteln, öka styrkan och libido. Bland de som är särskilt populära bland män för behandling och förebyggande av utvecklingen av störningar i prostata är värt att notera dessa:

 • Prostavit, där det finns ett extrakt av Echinacea, pumpa frön, nässlor och andra komponenter;
 • Nutrimax, där det finns vitaminer och mineraler som är nödvändiga för prostatens styrka och verkan.
 • Prostam är en aktiv tillverkad på basis av spårämnen, bryggerjäst, pumpafrösextrakt och ginsengrot;
 • Prostamin, i vilken vitaminer, mineraler och aminosyrametionin;
 • Phytoprostane, som innehåller extraktet av goldenrod, druvskål, citrus, Medelhavet tallbark, linfrön och andra komponenter.

Kostnaden för drogen är låg och tillgänglig för alla. Du kan köpa 60 kapslar för 550-750 rubel. Läkemedlet säljs i ett vanligt apotek. Och vem som helst kan köpa det utan att behöva presentera en doktors recept.

slutsats

Kom ihåg att även om recensionerna av prostatafortet från män är mest positiva och läkemedlet innehåller bara naturliga ingredienser, ska det inte användas utan att konsultera en specialist.

Dessutom är prostatit en allvarlig sjukdom som kräver korrekt och korrekt utvald behandling. Utan lämplig terapi och självmedicinering finns det stor risk för komplikationer, inklusive infertilitet, impotens, cancer.

Biologiskt aktiv tillskott Prostata Forte: Priset, analogerna och sammansättningen av läkemedlet

De flesta männen vet förståndet om en sådan förberedelse som Prostate Forte, vars pris och analoger kommer att beskrivas i texten nedan.

Detta beror på det faktum att de alla tänker på att söka medicinsk hjälp först efter övergången av prostatit till ett mer farligt utvecklingsstadium.

Om du tror statistiken övervakar endast 30% av det starkare könet strikt övervakning av hälsoindikatorerna genom tidig undersökning. Läkare säger att idag cirka 75% av reproduktionsålderns män blir "offer" för brott mot prostatakörteln.

Behandlingen av denna allvarliga sjukdom måste startas omedelbart efter det att de första tecknen på dess bildning uppträder. För att förhindra uppkomsten av negativa följder rekommenderar läkare att använda läkemedlet för förebyggande åtgärder.

tillverkare

Biologiskt aktivt ämne Prostata Forte produceras på Kanadas och USAs territorier. Läkemedlet tillverkas i stora företag, och produktionsvillkoren uppfyller helt och hållet gällande internationella GMP-standarder.

Proceduren för produktion innebär användning av exklusivt naturliga komponenter, vilka innefattar:

Moderna enheter möjliggör högteknologisk bearbetning av ingredienser. Detta tillvägagångssätt gör det möjligt att behålla sina användbara, medicinska egenskaper i sin helhet.

Erfaren specialister av företagskoncentrationen, kombinationen, doseringen av biologiskt användbara substanser beräknas i optimala proportioner och noggrant verifieras.

struktur

Enligt den tillgängliga beskrivningen består beredningen av ingredienser av naturligt ursprung med detaljerad information om var och en av dem.

Vilken komponent som helst kännetecknas av närvaron av sina egna egenskaper i konfrontationen med prostatakörteln. Sammansättningen av det biologiskt aktiva medlet representeras av 11 element. De bekämpar inte bara sjukdomen utan har också en förebyggande effekt.

Så, läkemedlet Prostate Forte består av:

 • glycin - nödvändigt för att bekämpa inflammation i prostata och normalisera sitt arbete
 • tokoferol vitamin E - utför normalisering av hormonparametrar och kämpar med en tumör Som ett resultat reduceras inflammatoriska foci, vilket förbättrar kroppens tillstånd som helhet;
 • alanin, L-glutamin - aminosyror, som reducerar oxidativt flöde och också ger återvinning av celler, prostatavävnad;
 • frukter av afrikansk pigeum - ha vitaminer som är användbara för kroppen, ämnen
 • extrakt av en dvärg palm - förebyggande av bildandet av prostatatumörer samt ökad erektion
 • vit poppelbark - Att hjälpa till att bekämpa bakterier, virus, provokatorer av sexuella organs sjukdomar. Komponenten desinficerar dessutom prostata vävnaden;
 • Isländsk mossa - förbättra och rensa mag-tarmkanalen genom att stärka de kärlväggar som är involverade i lymf och blodomloppet;
 • goldenrod - normalisering av urinprocessen, vanligtvis störd av prostatit;
 • sand sedge - förbättra kroppens arbete efter infektion med infektiösa, virala bakterier
 • kardborre - Bidra till reningen av blod, vilket aktiverar metabolismen i kroppen.
 • pumpa frön - Betjäna arkivbeståndsdel, krävs människors hälsa. De tar bort smärtssyndrom, inflammationer, förbättrar funktionen av metaboliska processer i kroppen.

Vilket som helst av ovanstående ingredienser har både en positiv effekt på människornas kropp och utsträcker inverkan av varandra.

analoger

Liksom med praktiskt taget alla andra profylaktiska har prostataforte också analoger-mediciner som innehåller olika aktiva element, men med samma farmakologiska effekt.

Om, av någon anledning, Prostate Fort inte är nöjd med patienten, kan du använda:

 1. Likoprofitom;
 2. Prostalaminom;
 3. Ogopleksom;
 4. Prostavitom;
 5. Milo-11;
 6. Nutrimaks;
 7. Tadimaksom;
 8. Fitoprostanom;
 9. Testalaminom;
 10. Spermatrendom;
 11. Indigalplyusom;
 12. Indigalom;
 13. Artumom.

Läkare förskriva analoger för terapi och profylax av prostatit, prostata adenom av 1: a och 2: a formerna, med funktionsfel i funktionen av urinering, reduktion av potens. Också som en extra behandling för akut, kronisk prostatit.

Prostata är vägen till manlig hälsa

Detta läkemedel har namnet - Mäns formel "Prostata Forte". Det är inte ett läkemedel, utan bara en naturlig bioadditiv, som inte förringar dess helande egenskaper. Hur läkemedlet fungerar, vad är dess värdefulla egenskaper, hur man använder det korrekt, du kommer att lära dig allt från artikeln.

De flesta män söker endast medicinsk hjälp när sjukdomen redan går in i ett ganska allvarligt utvecklingsstadium. Enligt statistiska data överensstämmer knappt 30% av den manliga befolkningen hela tiden med sin hälsa, undersöks i tid och har en uppfattning om några eller några andra negativa fenomen i kroppen.

Det är därför som över 75 procent av männen som har korsat det 45-åriga barriäret, men fortfarande i reproduktiv ålder, står inför ett sådant negativt fenomen som prostatit. De första symptomen som talar om en prostatasjukdom kräver omedelbar behandling, och endast en kvalificerad läkare och ordinerad behandling kan hjälpa till.

Sjukdom i prostata förbli inte obemärkt, det manifesterar sig i form av smärta i perineum, minskning av sexuella funktioner, svår och smärtsam urinering. Fördröj inte besöket till läkaren, om det finns minst en av deras tecken på sjukdomen.

I framtiden kan det bara bli värre, eftersom sjukdomen börjar utvecklas och genito-urinorganens funktioner minskar och kränks. Om du inte tar hand om din hälsa kan konsekvenserna vara extremt svåra och ofta irreversibla.

Preparatets struktur

Prostata Forte är ett biologiskt tillskott som är helt säkert för hälsan som helhet, vilket upprepade gånger har visat sin effektivitet i praktiken och räddat ett stort antal män med sina medicinska egenskaper. När allt kommer från arbetet i prostatakörteln beror det från funktionen på mänens användbarhet, förmågan hos den sexuella naturen, psykologiska och moraliska tillståndet, vilket direkt påverkar det allmänna tillståndet.

Vitaminer och mineraler ingår i denna vitaliserande medel, kan stödja arbetet i körteln, ingår de i en aktiv ämnesomsättning, lindra inflammation, ta bort svullnader, minska smärta vid urinering och övergripande obehag i perineal regionen.

Som ett förebyggande verktyg för manlig styrka är detta läkemedel helt enkelt oumbärligt. Om du tillämpar det i enlighet med ett specialprogram som utsetts av en specialist, kan du glömma de sjukdomar som är associerade med prostata för evigt, vara aktiva i många år och behåll styrka och styrka fram till ålderdom.

Läkemedlet är tillgängligt i kapslar. I var och en av dem samlas en hel komplex av unika växter:

 • Bär från dvärgpalmen finns i mängden 115 mg;
 • Pumpa frön - 90 mg;
 • Afrikansk pigeum - 75 mg;
 • Kockrot - 15 mg;
 • Barken av vit poppel - 12, 5 mg;
 • Extrakt från stammen och löv av goldenrod - 7, 5 mg;
 • Isländsk mos och sedge sandig.

Vitaminer och mineraler:

 • Vitamin E - 30 IE;
 • Zinkglycinat-62,5 mg;
 • L-glutamin - 25 mg;
 • L-alanin - 12, 5 mg;
 • Kopparglycinat - 15, 15 mg;
 • Magnesiumstearat.

Tack vare de valda ingredienserna, som innehåller växtens naturliga styrka, har biopreparationen funnit stor tillämpning inom urologin.

Indikation vid användning

En detaljerad instruktion berättar om användningen av ett biologiskt tillskott i praktiken:

 1. Vid akuta inflammatoriska processer, såväl som kronisk form av inflammation i prostatakörteln;
 2. Om det finns en funktionell störning och smärta vid urinering
 3. I närvaro av tumörskador i prostatakörteln, adenom i första och andra etappen;
 4. Som profylaktisk mot prostatit och adenom;
 5. Som en profylax i kronisk form av prostatit;
 6. Det är möjligt som en extra terapi efter en prostatit.
 7. Med sexuell dysfunktion, erektil dysfunktion och andra sjukdomar i reproduktionssystemet.

Hur läkemedlet fungerar

Jag måste säga att bioadditivet på grund av dess naturliga egenskaper kan fungera som en hel terapeutisk komplex.

Det här är inte bara borttagandet av symptom med inflammation i adenom och prostata, behandling av sjukdomar, men också utmärkt förebyggande för framtiden, förstärkning av immunitet och fyllning av den manliga kroppen med nödvändiga användbara ämnen.

Tack vare det integrerade tillvägagångssättet betyder det idag en hel del fans. Män som redan har upplevt effekterna av prostata Forte fortsätter att använda den som ett förebyggande verktyg för att stärka mans funktioner.

Om vi ​​betraktar varje komponent separat kan vi säga följande:

 • Eftersom en anti-ödemkomponent i prostatakörteln verkar glycin introduceras den i vävnadsstrukturerna och rensar ödemet;
 • E-vitamin framträder som en komponent som ger en hormonell balans, och det förhindrar också utvecklingen av inflammation och tumör manifestationer i prostata;
 • I antioxidanternas roll är L-glutamin och L-alanin. De kan stödja regenerering av vävnader i prostatakörteln och samtidigt undertrycka negativa fenomen i form av neoplasmer.
 • Afrikansk plommon eller pigeum tjänar som ett antiinflammatoriskt element som minskar tröskeln till inflammatorisk utsöndring och ger inte upphov till tumörceller, vilket minskar deras tillväxt.
 • Bär av en dvärgart som odlas på afrikansk kontinent hjälper till att hämma tumörceller, upprätthålla styrka och stärka styrkan.
 • Poppelvit, extraktet av barken bidrar till minskad ömhet, på grund av dess egenskaper dödas patogena bakterier, risken för tumör och ödem och inflammation i käftens vävnader och hela urinsystemet reduceras;
 • Islandskt mossigt gräs stöder immunitet, det tjänar som den starkaste antioxidanten. På grund av dess effekter förstärks väggarna i blodkärl, vener och kapillärer. Effekten av effekten är sådan att växten ofta används vid behandling av prostatit och hemorrojder.
 • Sandy osseous kan förbättra metaboliska processer och motstå inflammation;
 • Burdock är en växt som används för att neutralisera toxiner i blodplasma, för att reglera växlingsbalansen, som ett utmärkt diuretikum;
 • Pumpa frön har i sin komposition zink, vilket är oumbärligt för normaliseringen av genitala organens funktioner. Dessutom fungerar pumpan som ett desinfektionselement som stärker kroppens immunförmåga, reglerar ämnesomsättningen. Men det viktigaste är dess egendom i att öka den manliga potensen.

ansökan

Om läkemedlet används som förebyggande åtgärd, bör den dagliga normen inte vara mer än en kapsel under en måltid. Vanligtvis är kursen inte mer än 30 dagar. Om nödvändigt återupptas behandlingsterapi och fortsätter till positiva resultat.

Medicinska indikatorer och patientens tillstånd bör vara utgångspunkten för att bestämma varaktighet för kursen. Det kan sträcka sig från 3 till 6 månader. Efter det första behandlingssteget ska lämpliga försök göras för att säkerställa att det är lämpligt att fortsätta.

Analoger av bioadditiver

Bland liknande sätt, liknar i sina farmakologiska effekter och metoden för ansökan, det finns flera alternativ, bland dem är det värt att nämna: Prostalamin, Ogopleks, Likoprofit Nutrimaks, Testalamin, indigal, Tadimaks.

Vanligtvis är dessa läkemedel förskrivna om det diagnostiseras:

 1. Prostatit eller prostata adenom 1 och 2 grader;
 2. Akuta och kroniska former av sjukdomar i urinogenitala organ
 3. Med försvagning av styrka, svår utlösning;
 4. Andra sexuella störningar.

Det är nödvändigt att varna att några av de ovan nämnda medlen har ett antal kontraindikationer. På grundval av detta bör man komma ihåg att samråd med en läkare är nödvändigt och viktigt. Annars, även en ofarlig vid första anblicken, kan biopreparationen orsaka negativa biverkningar även i en helt frisk person.

Kostnaden för prostata fort i olika regioner är annorlunda, det kan sträcka sig från 550 till 750 rubel.

recensioner

Vlad: "Jag trodde inte på frustration tills jag bakade mig själv. Jag började känna smärta när jag urinerade. Kommer till doktorn, han rådde prostata forte. Tro mig inte, en vecka senare försvann tecken på sjukdomen. Nu accepterar jag var sjätte månad, jag vill inte bli mer sjuk. "

Andrei: "Jag är en förare, jag måste ofta ligga på marken i reparation. Har kylt en blåsan, problem har börjat, men via Internet har man hittat ett bra agent, uteslutande på svar. Jag köpte den, drack en månad, passerade testerna - det är okej. Nu ibland som jag kommer att känna igen - jag köper och kursen jag dricker. Ingenting tills allt är okej. "

Alexander: "Jag hade en akut prostatit, jag blev kall på vintern. Brännande, smärtor torterade. Läkaren rådde att dricka en kurs av prostata forte, ångrade inte pengarna, köpte den. Nu är det här verktyget alltid med mig. Förstöring som en hand borttagen, jag vet inte om han botade till slutet, men akutheten har gått, även kön har blivit inte en börda, det betyder att han har återhämtat sig. "

Prostata forte: bruksanvisningar, pris, komposition

Vad är prostatit och hur man botar det snabbt med Prostate Forte? Vad är det värt att veta om drogen och hur är det med recensioner, passar det alla?

Prostatit är en smittsam sjukdom, och prostata Forte hjälper till att bli av med den. Det finns bara denna sjukdom hos män. Tillvägagångssätt för behandling är nödvändigt med allvar, eftersom det påverkar mänens reproduktiva funktion negativt. Prostatit kan behandlas med olika metoder: folkmedicin, massage. Den effektivaste metoden är emellertid behandlingen av läkemedel. Denna artikel kommer att berätta om ett sådant läkemedel som prostata forte: existerande recensioner, användningsanvisningar, komposition, hur mycket det kostar.

Sammansättning, användningsanvisningar, kostnad

Ett kanadensiskt företag som heter PharmaMed, baserat på en långsiktig studie och studie av människors hälsa, släppte ett läkemedel för att bekämpa prostatit. Namnet på detta läkemedel är: Prostata forte.

Metod för applicering:

 • Vid behandling: en kapsel två gånger i bankningen, i 3 månader kan någon använda den och 6 månader;
 • i förebyggande syfte: Precis som i behandlingen, ta inte mer än 2 månader.

Det finns detta läkemedel på olika sätt: från 706 rubel (275 gram) till 722 (281 gram). Allt beror på apoteket och platsen där läkemedlet köps.

Detta läkemedel har praktiskt taget inga kontraindikationer, eftersom det bygger på ett komplex av vitaminer, spårämnen och en speciellt utvald kombination av örttextrakt. Det enda du behöver tänka på är den individuella intoleransen hos vissa komponenter.

Hur fungerar prostata forte-läkemedlet?

Det borde sägas att läkemedlet Prostate forte är mycket effektivt. Effektiviteten av detta läkemedel är följande: det skyddar prostata, förhindrar utseende av prostatit och behandlar själva prostatit. På grund av sin rika komposition hjälper prostata Forte att bota snarare än att drunkna ut ett problem som prostatit. Därför sparar man en man från infertilitet och andra sexuella sjukdomar. Och även från underlägsenhetskomplexet. När allt kommer omkring upplever nästan alla människor detta problem smärtfritt.

Farmakologiska effekter av prostata forte:

 • positivt inflytande på organismens reproduktiva förmåga;
 • normalisering av ämnesomsättningen inuti vävnaderna i prostata;
 • avlägsnande av inflammation och befintligt ödem;
 • Hjälper till att minska hyperplasi.

0 av 13 jobb avslutade

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13

I inflammation i prostata finns specifika symptom. Under den inflammatoriska processen sväller järn och växer i storlek, vilket bidrar till ökad urinering. Om en man har sådana tecken, bör du omedelbart ta ett test för prostatit. Då kommer du att kunna bedöma din kropps tillstånd och i tid för att besöka specialister.

Ett prostata-test kan göras hemma av dig själv. Med inflammation i körteln verkar inte bara problem med urinutflödet, men erektilfunktionen förvärras, vilket leder till infertilitet. Tidig diagnos av prostatit kommer att undvika utveckling av allvarliga komplikationer.

Du har redan passerat testet tidigare. Du kan inte starta det igen.

Du måste logga in eller registrera dig för att starta testet.

Du måste slutföra följande tester för att börja detta:

 1. Ingen rubrik 0%
 2. Prostatitest 0%

Det är allt bra.

Du har inte prostatit. Vi önskar att du fortsätter att behålla din maskulin hälsa!

Vi rekommenderar att du kontaktar en specialist.

Resultaten av det godkända testet visar att du har måttligt uttryckt tecken på prostatit. Adress till experten och skicka inspektion. Glöm inte att de flesta hälsoproblem kan elimineras redan i de tidiga stadierna!

Det är bråttom att se en läkare!

Du har en tydlig symptomatologi av prostatit. Så snart som möjligt kontakta en läkare!

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 1. Med svaret
 2. Med ett märke om visning

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i pungen under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du några obehagliga känslor eller smärta i penis under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft obehagliga känslor eller smärtor i underlivet under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta, brännande känsla under urinering?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta eller obehag med utlösning?

 • Ja
 • ingen

Hur många gånger under den senaste veckan har det varit ont eller obehag på ovanstående ställen:

 • Detta var inte
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • vanligtvis
 • Förlorat mitt konto

Hur skulle du bestämma intensiteten av smärta vid en tidpunkt då de stördes på en skala av 1 (inga smärtor) till 10 (smärtan är outhärdlig).

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

 • Var inte
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • alltid

Hur ofta har du i den senaste veckan haft en önskan att tömma blåsan före två timmar efter det tidigare besöket på toaletten?

 • aldrig
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • alltid

Hur påverkar de ovanstående tecknen på prostatit din livsstil?

 • Påverka inte
 • Nästan stör inte
 • Till viss del påverkar de
 • Betydligt bryta mot det vanliga sättet att leva

Hur ofta har du tänkt på dina tecken på prostatit under den senaste veckan?

 • Jag tänkte inte alls
 • Jag tänkte nästan inte
 • ibland
 • Mycket ofta

Hur skulle du leva om ovanstående symtom på prostatit oroade dig hela livet:

 • Jag skulle inte uppmärksamma
 • Normalt skulle leva
 • tillfredsställande
 • Blandade känslor
 • Jag skulle känna mig otillfredsställande
 • Mycket dåligt
 • fruktansvärt

Indikationer och kontraindikationer

Detta läkemedel används i sjukdomar hos det genitourära systemet för män, som vanligen kännetecknas av sådana symtom:

 • smärta vid urinering
 • retention av urinering
 • svårighet att urinera

I vilka fall används detta läkemedel:

 • hyperplasi (adenom) i prostata (första, andra etappen)
 • akut kronisk prostatit
 • profylax av prostatit
 • förebyggande av prostata adenom
 • förebyggande av exacerbation vid kronisk prostatit
 • behandling av patienter med prostatit
 • behandling av prostata adenom
 • funktionella störningar hos det manliga genitourära systemet

Farmakologiska effekter

Alla komponenter i detta läkemedel syftar till att främja produktiv behandling och tillförlitligt förebyggande av prostatit och prostata adenom. De har en positiv effekt på organen i det genitourära systemet för män, kan härda manifestationer av sjukdomen och förhindra utseendet av möjliga symtom.

 • Glycerin, som är en del av läkemedlet, hjälper till att försiktigt lindra inflammation i vävnader och bidra till deras återhämtning.
 • L-glutamin och L-alanin kommer att hjälpa till att återställa prostata vävnad.
 • Extrahera från plommon av afrikansk plommon, som också ingår i detta läkemedel, minskar inflammation, förhindrar förekomsten av ödem.
 • Barken av vit poppel dödar bakterier, det hjälper också till att ta bort svullnad och inflammation, det har en positiv effekt på regenerativa processer.
 • Sänkrotet accelererar ämnesomsättningen i vävnadscellerna.
 • Kockrot verkar främst diuretikum, påverkar också positivt det allmänna tillståndet hos genitourinary systemet.
 • Pumpa frön har en positiv effekt på det manliga genitourinära systemet, reducerar smärreffekten, stärker immuniteten, ökar styrkan, hjälper också till att läka inflammation och förhindra svullnad.
 • Roten av goldenrod fungerar diuretikum, hjälper till att minska inflammatoriska processer i kroppen, hjälper till att förhindra många symptom på prostatit och prostata adenom, har en lugnande effekt på vävnaden.
 • Mossen av isländsk moss ökar immunförsvaret och stärker blodkärlens väggar.

Recensioner om verktyget

Maxim, 37 år gammal. Sjukdomen fångade mig oväntat, tur. Vad fångade en bra doktor och rådde mig till prostata Forte! Jag kommer att vara tacksam för honom hela mitt liv, eftersom verktyget hjälpt mig väldigt snabbt! Tack!

Michael, 58 år gammal. Vid första tecken på sjukdomen tog omedelbart prostata Forte. Jag är glad att resultatet inte behövde vänta länge. Och priset på drogen är överkomligt.

Edward, 44 år gammal. Försökte Forte - inte mitt läkemedel, jag hade ett par timmar efter att ha tagit allergi och svullnad, så jag var tvungen att överge användningen av medel. Men ett par vänner sa att effekten var bra snabbt.

Analog av Prostam Active

Det finns en analog av läkemedelsprostatitis forte. Den har namnet Prostam Active. Innehåller alla komponenter i det första läkemedlet, förutom vissa. De ersätts av fyllmedel.

Dessutom tillsattes följande substanser till Prostam Active:

Det finns dock vittnesmål där kunder säger att när sjukdomen är igång, kommer detta läkemedel inte att hjälpa och det är bättre att vända sig till det beprövade prostata fortet. Kostnad: från 170 till 180 gr. Sådana recensioner finns på forum och sociala nätverk. Också recensioner om detta läkemedel finns i olika amatörgrupper.

Som framgår av ovanstående kan prostatit behandlas utan att människokroppen skadas: biologiska tillsatser. De mest högkvalitativa och praktiska av dem är Prostate Forte. Recensioner om det är bara positiva. Du kan också behandlas med folkmedicin, med tusentals recept och naturresurser.

PROSTATE FORTE Mence formel

 • PharmaMed, Kanada
 • Hållbarhet: fram till 01.01.2021

PROSTATE FORTE Mens Formula applikationsanvisning

Kunder som köpt denna produkt

Typ av problem

struktur

  1 kapsel innehåller: glycin, vitamin E, zink, L-glutamin, L-alanin, koppar, palm dvärg frukt, pumpafrön, bark pigeumy Afrika, kardborre rot, bark av vit poppel, gräs mossa isländsk rot starr sand, rot goldenrod.

packning

Farmakologisk aktivitet

PROSTATE FORTE Mens formel har en effekt som normaliserar de urogenitala organens funktioner hos män. Biologiskt aktivt livsmedelstillsats för män som innehåller tanniner är en källa till vitamin E, zink, koppar. Främjar förbättring och underhåll av prostatakörtelns funktion.

PROSTATE FORTE Mens formel, indikationer för användning

 • Profylax av akut prostatit och prostata adenom
 • förebyggande av exacerbationer av kronisk prostatit
 • adenom i prostata I, II-scenen
 • ytterligare långvarig terapi efter prostatit
 • funktionella störningar i det genitourära systemet.

Kontra

Individuell intolerans av komponenterna i den komplexa PROSTATE FORTE Mens-formuläret, kroniskt njursvikt.

Dosering och administrering

Vuxna tar 1 kapsel 2 gånger om dagen med måltider. Inträdeslängd är 1 månad. Om det behövs kan upptagningsförloppet upprepas.

Förvaringsförhållanden

I en torr, den mörka platsen vid en temperatur av högst 25 ° C.

Utgångsdatum

 • Mäns formel prostata forte kapslar №60
 • Mensformel prostata forte kapsel, 60 st.
 • Mäns formel är prostata forte n60 caps
 • Mensformel prostata forte kapsel, 60 st.
 • Mensformel prostata forte kapsel, 60 st.

Senaste recensioner av PROSTATE FORTE Mens Formula

Jag känner denna drog länge. En gång tog jag Vitaminer Pharmamed från samma manserie. Och nu behandlar jag alltid inflammatoriska processer och exacerbation av prostatit med hjälp av Man's Formula Prostate Forte. Läkaren berättade för mig att de bästa drogerna fungerar, vilket inkluderar frön av pumpa, kullarrot, roten till goldenrod och aminosyror. Allt detta hjälper till att förhindra tumörer, dödar infektionen och lindrar smärta. Under lång tid valde vi ett sådant komplex med honom, och hittade Prostate Forte och han är verkligen väldigt cool. För en bra effekt, nog att dricka en månad.

Jag vill beröm Mans Formula Prostate Forte för vad som mycket bra hjälpt mig att inte bli sjuk med prostatit. Redan var det förutsättningar, men jag var i tid till doktorn. Jag tog Prosta Forte i två månader tills jag återhämtade sig helt. Efter att ha tagit alla tester i det normala tillståndet gick tillståndet tillbaka till normalt, smärta, osäkerhet om sex gick bort. Sammansättningen är naturlig, så försök inte och rädsla behandling. Resultatet kan uppnås med säkra droger, som Prostate Forte.

Till min man, Man's Formula, Prostate Forte utsågs av en urolog för att behandla prostatit. Sedan han valde en konservativ behandling, var det bara ett kosttillskott. Människans Formula Prostate Forte gav intryck av en kvalitetsprodukt för att upprätthålla människors hälsa och behandla manliga problem. Dess sammansättning innefattar många komponenter, som styrs av dess effekt på förbättring av blodflödet, behandling av inflammatoriska processer och behandling av prostatit i komplexet. Min man tog honom i tre månader utan paus. Visningar från receptionen är bara positiva. Genom resultat av analyser och undersökning hos läkaren kan jag berätta att Man's Formula Prostate Forte räddade honom från prostatit. Den enda "men" - en sådan lång kurs var värt lite dyrt. Men resultatet berättigade priset.